Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΡΟΣ 13ο

ΣΤ. ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ (ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ-ΟΡΩΝ-ΔΟΓΜΑΤΩΝ)

          

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
ΖΗΛΩΤΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
6ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ     ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
Ταλμουδικός
Ιουδαϊσμός 
Ταλμουδιστές
Ιουδαίοι (Jews)
[Διεθνείς Επενδυτές,
Τοκογλύφοι Τραπεζίτες](31) 
Σιωνισμός-
Σιωνιστές (32)

Σιωνισμός(32)
Σημιτισμός 33)
Σημίτες
(Εβραίοι) (37)












31. Εχθροί της ανθρωπότητος
α. Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός (Συνέχεια 12ου μέρους)
Συνιστώσες του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού
(1)  Εθνική: Σιωνισμός
Οι ταλμουδιστές Ιουδαίοι, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με την λέξη Σιών και τον όρο Σιωνισμός. Η επικρατούσα συστημική άποψη ότι Σιών και Σιωνισμός, αφορούν στους σημερινούς Ιουδαίους, είναι μία ακόμη απάτη του Συστήματος. Οι Ιουδαίοι (Jews):
   .Εχρησιμοποίησαν τον όρο «Σιωνισμός», για να ιστορικοποιήσουν και να προσδώσουν μεσσιανικό χαρακτήρα στο παγκόσμιο εθνικό κίνημα των Ιουδαίων της διασποράς, που είχε ως κύριον σκοπό κατ’ άλλους μεν, την δημιουργία ανεξάρτητου Ιουδαϊκού κράτους στην Παλαιστίνη, κατ’ άλλους δε, την παγκόσμια κυριαρχία των Ιουδαίων επί όλων των άλλων λαών.
.Έχουν σφετερισθεί αμφότερους τους όρους, Σιών και Σιωνισμό, για τους λόγους που θα αναλύσουμε σε επόμενο κεφάλαιο.1  
Οι αυτοαποκαλούμενοι «Σιωνιστές», προ μερικών ετών, εδημιούργησαν δια των οργάνων τους, μία κίνηση μεταξύ Προτεσταντικών κύκλων στις ΗΠΑ, την οποίαν ωνόμασαν Χριστιανικόν Σιωνισμόν. Η κίνηση βασίζεται στην αντίληψη ότι:
«Οι Εβραίοι παρ’ ότι αρνήθηκαν  να αναγνωρίσουν τον Ιησού Χριστό ως Μεσσία, παραμένουν πάντοτε ο εκλεκτός λαός του Θεού και έχουν μέχρι σήμερα ειδική θέση στα πλαίσια του θείου σχεδιασμού. Κατά τους ισχυρισμούς των οπαδών του Χριστιανικού Σιωνισμού, κάθε λαός που εναντιώνεται ή αντιτίθεται στο Ισραήλ εναντιώνεται στον Θεό»2.
Δεν διευκρίνισαν όμως, οι νεοφαρισαΐζοντες ψευτοχριστιανοί προτεστάντες, ποιον θεόν εννοούσαν…..και γιατί δεν ανέφεραν το όνομά του, ενώ ως «χριστιανοί», υποτίθεται, ότι λατρεύουν ως θεόν, τον Ιησού Χριστόν… Να πούμε λοιπόν εμείς στους προτεστάντες ψευδοχριστιανούς, εάν όντως είναι προτεστάντες και όχι κρυπτο-Ιουδαίοι, ποιόν «θεόν» εννοούν… τον μισόκαλο και μισάνθρωπο, Εωσφόρο!!!!
Αυτόν τον ψευδοθεό τους, που είναι ο ίδιος με τον «θεό» των Ταλμουδιστών Ιουδαίων, οι Ορθόδοξοι Εθνικιστές, σε αντίθεση με τους συστημικούς ψευτοεθνικιστές, αντιμάχονται με τα πνευματικά όπλα της Ορθοδοξίας, σ’ αυτόν ανθίστανται με ασπίδα την Αγία Γραφή και αυτού τις πανουργίες αποκαλύπτουν με την δύναμη της πίστεώς τους…
(2) Θρησκευτική: Οικουμενισμός, η Σύμμεικτος εωσφορική πανθρησκεία (Ψευδοχριστια-νισμός, Παπισμός, Ισλαμισμός, Πανθεϊσμός, Προτεσταντισμός, Ιουδαϊσμός, Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, Ινδουϊσμός, Σιντοϊσμός, Κομφουκιανισμός, λοιπές ανατολικές θρησκείες - αιρέσεις, Σαμανισμός, Νεοπαγανισμός, κλπ.).
(3)  Γεωπολιτική-Γεωστρατηγική: Ναζισμός, Φασισμός, συστημικός νεο-Ναζισμός/Φασισμός.
(4) ΟικονομικήΠαγκόσμιο χρηματοπιστωτικό Σύστημα (Παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, Χρηματοπιστωτικές εταιρείες/Όμιλοι, Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (B.I.S.), Γραφείο παγκόσμιας επιβλέψεως (O.I.T.C.), κ.λπ.).
(5)    Στρατιωτική: ΝΑΤΟ-Παγκόσμιο Στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα.
(6) Εμπορική: Μονοπώλια (Υπεραγορές, Φαρμακοβιομηχανίες, ηλεκτρονικά μέσα, Βαρεία βιομηχανία, Στρατιωτικοί εξοπλισμοί-μέσα, ναρκωτικά, λοιπά βιομηχανικά προϊόντα, κ.α.)-Παγκόσμια οργάνωση Εμπορίου, κλπ.
(7) Φιλοσοφική: Διαφωτισμός (Γνωσιολογία/Αισθησιοκρατία, Ορθολογισμός, Βουλησιοκρατία, Βιταλισμός, πνευματοκρατία, ανθρωπισμός, αγνωστικισμός, αθεϊσμός).
(8)   ΔιεθνιστικήΜαρξισμός-Λενινισμός, Σοσιαλισμός.
(9)  Κοινωνική: Βιομηχανία πλύσεως εγκεφάλου των πολιτών-ελέγχου του νου (Ψυχολογία-ΜΜΕ-«ανθρωπιστικές» επιστήμες)-Φεμινισμός-Πορνογραφία.
(10) Οικολογική: Οικολογικά κινήματα/οργανώσεις-[Παγκόσμια Τράπεζα Περιβάλλοντος World Conservation Bank (WCB)-Global Environment Facility (GEF)-Green Peace-Παγκόσμιο Ταμείο Άγριας φύσεως (WWF-World Wildlife Fund)-Agenda 21 OHE, Αειφόρος Ανάπτυξη, κλπ].
(11) Πνευματική: Ιδιωτική ή φροντιστηριακή παραπαιδεία - «ανθρωπιστική» αντιεκ-παιδευτική αγωγή - (Μέθοδοι Μοντεσόρι, Κλάπα Ρέντ, Ντεκρολί, Φρενιέ, κ.α.)-Γλωσσική σήψη / Μία διεθνής γλώσσα-Συμβατική ιστορία (ιστορική αγνωσία/παραχάραξη ιστορικών γεγονότων)-Αλυσσίδα διεθνών Ιουδαϊκών εκδοτικών οίκων.
(12) Eπιστημονικολογική: Ψυχιατρική – Ψυχανάλυση - Φάρμακα Weleda  και θεραπείες με βότανα-Βελονισμός – Παραψυχολογία - Υπνωτισμός, κλπ.
(13) Αποκρυφιστική: Ιλλουμινισμός [Εωσφορισμός, Καμπάλα (Θεοσοφική και πρακτική) = Μυστική διδασκαλία για τον Θεό, την Δημιουργία και τα κτίσματα (φύση)]. Διδάσκεται στις τεκτονικές στοές και λοιπές ιλλουμινατοποιημένες αποκρυφιστικές Εταιρείες.
(14) Υποκοσμική: Αναρχία (Διεθνής Τρομοκρατία) – Μαφία – Πορνεία –Ομοφυλοφιλία  Παιδεραστεία  Ναρκωτικά.
(15) Πολιτική: Κοινοβουλευτισμός [Αντιπροσωπευτική (ψευτο)δημοκρατία, Βουλευτοκρατία ή Κοινοβουλευτική Δικτατορία].3
(16) Πολιτισμική: Πολυπολιτισμός- Κοσμοπολιτισμός  [«Σύγχρονη» Τέχνη (Ζωγραφική, Αρχιτεκτονική, μουσική, Χορός, Λογοτεχνία, θέατρο, Κινηματογραφία), κ. α.].
(17) Τεχνολογική:  Οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι «εδώ και αιώνες, κυρίως στον αιώνα μας, έχουν αναπτύξει εξελιγμένες τεχνολογίες για να ελέγχουν το μυαλό των ανθρώπων.
Αυτό πραγματοποιείται από τις υπηρεσίες τους, με πλήρη συνεργασία της ελίτ, της κουλτούρας και των ηγετών των ΜΜΕ: Τηλεόραση, κινηματογράφος εφημερίδες, μουσική τέχνη,  διασκέδαση....».4
Παραλλήλως εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που παρέχει η χρησιμοποίηση της Στρατιωτικής/Βιομηχανικής/Αεροδιαστημικής τεχνολογίας, του συστήματος Πληροφοριών και Επικοινωνίας, της Νανοτεχνολογίας, της Πυρηνικής τεχνολογίας, και λοιπών τεχνολογικών τομέων, υλοποιούν βαθμιαίως και μεθοδικώς,  τους τακτικούς και στρατηγικούς στόχους του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού.  
Στρατηγικοί-Τακτικοί Στόχοι Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού
(Όπως προκύπτουν από τα «Πρωτοκόλλα των Σοφών της Σιών», το Ταλμούδ και τις διαχρονικές ποικιλόμορφες και ιστορικώς καταγεγραμμένες δραστηριότητες  των Ταλμουδιστών Ιουδαίων).
1.  Αποπλάνηση και παγίδευση της νεολαίας.
o Ανοχή, προώθηση αξιών και συμπεριφορών αντίθετων προς τις παραδοσιακές αρχές ηθικής και κάθε μορφή αρετής (ομοφυλοφιλία, πορνεία, μοιχεία, παιδεραστεία, νεοσοδομισμός κ.α.).
oΕθισμός σε δραστηριότητες καταστροφικές, τόσο για την νεολαία, όσο και για την κοινωνία (Ναρκωτικά, αποστασιοποίηση από οικογένεια, προκλητική συμπεριφορά προς καθηγητές/δασκάλους, παραβατική κοινωνική συμπεριφορά, κ.λπ.).
oΤαυτόχρονη προβολή από τα ΜΜΕ ανάλογων προσώπων, ως «ελευθέρων», «απελευθερωμένων» από τις κοινωνικές προκαταλήψεις, «ανοικτών μυαλών», «ανθρωπιστών» και επιτυχημένων προσωπικοτήτων, ώστε να αποτελέσουν τα νέα συστημικά «πρότυπα» της νεολαίας.
2. Υποβάθμιση ή γελοιοποίηση της τέχνης και των πνευματικών δημιουργημάτων.
Εισαγωγή του αισχρού, αφηρημένου, διεστραμμένου και προκλητικού, στο θέατρο, την γλυπτική και την ζωγραφική (Μοντέρνα Τέχνη, Ιμπρεσσιονισμός, κ.λπ.) και στις άλλες μορφές τέχνης (Βλέπε πολιτισμική συνιστώσα του Ταλμουδισμού).
3. Χρησιμοποίηση της Λογοτεχνίας ως πνευματικού αγωγού προσαρμογής, σε ό,τι ξενόφερτο, ξενόδουλο, αντιχριστιανικό και αντεθνικό.
Χρηματοδότηση μισθωμένων κονδυλοφόρων ή προβολή κειμένων, εικόνων/ κινηματογραφικών ταινιών, που προπαγανδίζουν ή εξυμνούν ή προάγουν τον κοσμοπολιτισμό, τον πανσεξουαλισμό, την πανθρησκεία, τις παραθρησκείες, την πολυφυλετικότητα, την παγκοσμιοποίηση και ουσιαστικώς στοχεύουν στην βιαία μετάλλαξη της κοινωνίας και την αλλαγή της εθνικής ταυτότητος των πολιτών.
Στόχος: Η απαγκίστρωση των λαών από την εθνική λαογραφία, τέχνη, λογοτεχνία και λαϊκή παράδοση.
4. Αποπροσανατολισμός των λαών από τις υπαρκτές εσωτερικές και εξωτερικές απειλές.  
oΑποχαύνωση με δημόσια θεάματα, αθλήματα, τυχερά παιγνίδια, κλπ. (Άρτον και Θεάματα), ώστε σε συνδυασμό με τις καθημερινές βιοτικές μέριμνες, να μην απομένει χρόνος στους ανθρώπους για σκέψεις περί τα άλλα και σπουδαία (Εθνικά θέματα, αυθαιρεσίες της εξουσίας, συμφωνίες εθνικής μειοδοσίας/προδοσίας, ζητήματα πίστεως, κ.α.).
oΠαραπληροφόρηση/Αντιγνώση από τα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε. και συστηματική μεθόδευση ελέγχου του νου των πολιτών, ώστε το Σύστημα να δρα ανενοχλήτως, χωρίς αντίπαλον.
5.    Διάβρωση-Διάλυση του συστήματος της Εθνικής Παιδείας.
   Αντικατάσταση όλων των παραδοσιακών και κατ’ αρετήν μορφών παιδείας και εκπαιδεύσεως με ένα πλέγμα:
o Αντεθνικής (Α)παιδείας.
oΠολυδάπανης παραπαιδείας-ολιγοδάπανης πλημμελούς ή επιβλαβούς δημοσίας και ιδιωτικής εκπαιδεύσεως.
o Γλωσσικής Πενίας.
oΆχρηστων Γνώσεων.
oΑγραμμάτου, ανιστόρητου, ακατάλληλου ή ανεπαρκούς εκπαιδευτικού προσωπικού.
oΙστορικής παραπλανήσεως-παραπληροφορήσεως και Εθνικής Αγνωσίας.
oΑντιχριστιανικής διαπαιδαγωγήσεως και Θρησκευτικού Συγκριτισμού.
oΑντιεκπαιδευτικής Αγωγής.
6.    Διαιώνιση της διαμάχης εργοδοτών-εργαζομένων.
Πρόκληση ατελείωτων ερίδων ανάμεσα σε εργοδότες και εργαζομένους, με αφορμή σκανδαλώδεις ρυθμίσεις υπέρ των πρώτων και άδικα μέτρα σε βάρος των δεύτερων (μειώσεις μισθών, συντάξεων, αύξηση ωρών απασχολήσεως, ανασφάλιστη εργασία, κ.α.).
Επακόλουθα των παραπάνω είναι:
o Μαζικές απεργίες - χαώδεις καταστάσεις - κοινωνικές αναταραχές, απολύτως κατευθυνόμενες από το Σύστημα.
o Απολύσεις – Ανεργία - Αυτοκτονίες.
oΑναστάτωση, απόγνωση για το μέλλον των εργαζομένων και των οικογενειών τους.
oΜόνιμη ρήξη και δηλητηρίαση των σχέσεων εργοδοσίας και εργαζομένων.
oΜείωση εθνικής παραγωγής.
7. Έλεγχος των Συνδικάτων και υπευθύνων συνδικαλιστικών οργανώ-σεων.
oΕπιλογή των «κατάλληλων» προσώπων ως εκπροσώπων του λεγομένου συνδικαλιστικού κινήματος, προκειμένου να «τιθασσεύονται» οι εργάτες, οσάκις αντιλαμβάνονται ότι αδικούνται ή περιορίζονται τα δικαιώματά τους. Κυριότερες μέθοδοι:
-Απονομή σκανδαλωδών προνομίων (κυρίως οικονομικών) στους συνδικαλιστές, με νομική κάλυψη.
-Απεργιακές κινητοποιήσεις, ειρηνικές και ακίνδυνες για εργοδότες και Σύστημα, «περιφρουρούμενες» από το λεγόμενο συνδικαλιστικό κίνημα.
-Υποτονικές ή γελοιοποιημένες απεργίες των συστημικών συνδικάτων, αναλόγως του εκάστοτε επιδιωκομένου στόχου.
oΔημιουργία ψευδαισθήσεων στους εργαζομένους ότι τα συνδικάτα και οι συνδικαλιστές «μοχθούν» για τα δικαιώματά τους και συνεπώς πρέπει να υπακούουν στις αποφάσεις των συνελεύσεών τους που λαμβάνονται με «δημοκρατικές» διαδικασίες.
8. Υποδούλωση - Απόλυτη εξάρτηση λαών-κρατών, από τις διεθνείς Ιουδαιοταλμουδικές Τράπεζες.
oΗ δύναμη του χρήματος που κυβερνά τον κόσμο, είναι μία Ιουδαιοταλμουδική μηχανή ελέγχου, η οποία έχει υποδουλώσει και τις ΗΠΑ ελέγχοντας την Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων. Σήμερα η οικογένεια Ρόθτσιλντ5 ελέγχει τις τράπεζες όλου του κόσμου6 οι πλείστες των οποίων αποτελούν ιδιοκτησία της οικογενείας!!! Μόνο σε 3 χώρες οι Ταλμουδιστές Ρόθτσιλντ δεν διαθέτουν Τράπεζες [Ιράν, Βόρεια Κορέα, Κούβα (προς το παρόν)].
oΟργανωμένο σχέδιο οικονομικής υποδουλώσεως από τα μεγάλα τραπεζικά ή χρηματιστηριακά ιδρύματα, μέσω των εκπαιδευμένων πρακτόρων-οικονομικών δολοφόνων, που ανήκουν ή ελέγχονται απολύτως από τους Ταλμουδιστές Ιουδαίους.
oΧορήγηση δανείων από το πανίσχυρο πλέγμα του Τραπεζικού συστήματος, βασιζόμενο στις εξής Τράπεζες: Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων (ΗΠΑ)-Δ.Ν.Τ-Παγκόσμια Τράπεζα-Τράπεζα της Αγγλίας-Τράπεζα του Βατικανού, Istituto per le Opere Religiose/IOR/Ίδρυμα για τα θρησκευτικά έργα-Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
9.  Διάλυση της οικογένειας.
Διατάραξη της οικογενειακής ζωής, διάσπαση των δεσμών μεταξύ των μελών της οικογενείας. Ουσιαστικώς καταστροφή του θεσμού της οικογενείας, βασικού κοινωνικού κυττάρου, με την προβολή φιλελεύθερων δήθεν ιδεών που επιδιώκουν:
Tην αποδέσμευση ανεξαρτητοποίηση και αυτονόμηση των τέκνων από τους γονείς και γενικώς των μελών από την οικογένεια.
Tην απώλεια της αναγκαίας οικογενειακής αλληλοϋποστηρίξεως.
o Tην χαλάρωση και τελικώς την ρήξη των δεσμών που συγκρατούν τα μέλη ενωμένα (Διάλυση).
10.   Λεηλασία ιδιοκτησίας (κινητής-ακίνητης πολιτών και κρατών).
o  Αλόγιστος και υστεροφθόρος δανεισμός πολιτών και κρατών.
o  Αδυναμία αποπληρωμής δανείων-οικονομικό αδιέξοδο/κρίση.
o Πτώχευση-πλειστηριασμοί-Απώλεια περιουσιακών στοιχείων, ιδιωτικών και Δη-μοσίου.
o  Αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.
o Καταλογισμός των περιουσιακών στοιχείων στους δανειστές (Τράπεζες - Ταλμουδιστές Ιουδαίοι-Φιλοταλμουδιστές).
11.   Πρόκληση Οικονομικής κρίσεως (τοπικής-παγκόσμιας).
o Αλλαγή Εθνικού νομίσματος και αντικατάστασή του με άλλο ελεγχόμενο από τους Ταλμουδιστές (Ευρώ, Δολλάριο ή globo).
o Αύξηση του κόστους διαβιώσεως ώστε οι μισθωτοί-συνταξιούχοι να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, οι μικρές-μικρομεσαίες επιχειρήσεις να γονατίζουν και οι ΠΑΝΤΕΣ να καταλήγουν στα Νόμιμα Τοκογλυφεία που είναι οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ , των οποίων οι ιδιοκτήτες είναι ΟΛΟΙ Ταλμουδιστές Ιουδαίοι.
oΑύξηση των τιμών στα καταναλωτικά αγαθά, της ανεργίας, της πείνας, της φτώχειας και κατ’ επέκταση της απελπισίας των λαών ώστε οι απελπισμένοι :
·Να καταφεύγουν σε δανεισμούς από Τράπεζες.
·Να προβαίνουν σε εγκληματικές πράξεις (κλοπές, απάτες, κ.λπ.) ή απονενοημένες ενέργειες (αυτοκτονίες, δολοφονίες, κ.λπ.).
·Να λαχταρούν σωτήρες γήϊνους ή «εξωγήϊνους» τους οποίους έχουν έτοιμους να παρουσιάσουν στο προσκήνιο, οι Ταλμουδιστές (Σήμερα, στην πραγματικότητα δεν έχουμε οικονομική κρίση αλλά νομισματική αναταραχή, την οποίαν θα ακολουθήσει η προσχεδιασμένη οικονομική κρίση).
12.   Κλονισμός της Πίστεως προς την εκασταχόθεν κρατούσα θρησκεία.
o  Δημιουργία αιρέσεων, σχισμάτων ή αλλοδόξων θρησκευτικών τάσεων.
o Εξάλειψη του σεβασμού προς τους Ιερείς, υποσκάπτοντας την υπόληψη και την φήμη τους και συκοφαντώντας την Χριστιανική Εκκλησία. Πώς;
-Διαδίδοντας ανύπαρκτες, βλάσφημες για την Χριστιανική Πίστη νέες ιδέες, απόψεις, θρησκευτικές θέσεις (καταστροφή δήθεν αρχαίων ναών και φιλοσοφικών σχολών-καταστροφή Βιβλιοθήκης Αλεξανδρείας-θεωρία περί Εβραιοχριστιανισμού-σφαγές αλλοδόξων, κ.λπ.).
-Συντηρώντας, μετ’ επιτάσεως, κάποια πραγματικά οικονομικά σκάνδαλα ώστε να παγιωθεί στους πιστούς η αρνητική αντίληψη για τους ιερείς. (Επί μέρες προβολή των σκανδάλων από τα ΜΜΕ).
-Διογκώνοντας κάποιες απαράδεκτες, ανήθικες και αντιχριστιανικές πράξεις, προβάλλοντάς τες ως πρωτοφανή σκάνδαλα για την Εκκλησία.
- Ανακοινώνοντας δημοσίως ή φημολογώντας τα περί τεράστιας Εκκλησιαστικής περιουσίας, χωρίς τεκμηρίωση ή αποσιωπώντας τυχόν προηγηθείσες συμφωνίες Πολιτείας-Εκκλησίας!
13.   Κομματοκρατία-Κλεπτοκρατία.
oΔημιουργία πολιτικών κομμάτων, φορέων, οργανώσεων υπό τον απόλυτο έλεγχο του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού.
oΧρηματοδότησή τους (αμέσως ή εμμέσως) από τις Τράπεζες των Ταλμου-διστών, με δάνεια των οποίων η εξόφληση καθίσταται μη πραγματοποιή-σημη, λόγω του ύψους του δανείου. Αποτέλεσμα να ζητούνται από τους Τραπεζίτες «αντισταθμιστικά» οφέλη. Οι τελευταίοι τα αποκτούν δια της ψήφου των βουλευτών (ψήφιση νομοσχεδίων επ’ ωφελεία των Τραπεζών).
oΠροώθηση στις ηγετικές βαθμίδες, προσώπων ανικάνων, μετρίων ή αμφιλεγο-μένων, προετοιμασμένων επιμελώς στα πολιτικά παρασκήνια-άδυτα, ώστε να κυβερνήσουν όχι ως Εθνικοί ηγέτες-εντολοδόχοι του λαού, αλλά ως διαχειριστές-υποτελείς εντολοδόχοι των Ταλμουδιστών Ιουδαίων.
o Εξασφάλιση τόσων και τέτοιων προνομίων (αμοιβές - ακαταδίωκτον - αφορο-λόγητον - προστασία, κ.λπ.) στους υπουργούς, βουλευτές, συνεργάτες που τους καθιστούν «φεουδάρχες» σε σχέση με τους άλλους πολίτες, αλλά και μονίμους υπηρέτες των Ταλμουδιστών, «δεσμευμένους» απέναντί τους για τα «προνόμια» που απολαμβάνουν, χάρη σ’ αυτούς.
14.    Μονοπωλιακή Κυριαρχία (Οικονομική-Εμπορική).
Εγκαθίδρυση Μονοπωλίων στις Φαρμακοβιομηχανίες-Εταιρείες προμηθείας Νοσοκομειακού υλικού-αλυσίδες Υπεραγορών-Εταιρείες ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού-Μεγάλους Ασφαλιστικούς ομίλους-Τραπεζικούς ομίλους, Κινηματογραφικούς Οργανισμούς, ΜΜΕ κ.α.
Στόχος: Η απόκτηση του απολύτου ελέγχου στο χρηματοπιστωτικό Σύστημα, η λεηλασία του χρήματος και γενικώς του πλούτου όλων των κρατών της γης.
Σήμερα το 3% των κατοίκων της γης, με κυριαρχούσα την τάξη των ταλμουδιστών Ιουδαίων (Jews) και ένα απέραντο παγκόσμιο αραχνοειδές δίκτυο υποτελών που το συναποτελούν Ιουδαιόφρονες, Ιουδαιοταλμουδίζοντες τυχοδιώκτες, προδότες και κάθε λογής αποκρυφιστές, λατρεύοντες όμως τον ίδιο «θεό» με τους Ταλμουδιστές, κατέχει το 97% του παγκοσμίου κινητού και ακινήτου πλούτου (κατ’ άλλους η αναλογία είναι 5% προς 95%).
15.    Διάβρωση-Διάλυση Κοινωνικού Ιστού.
Παραγωγή-Εμπορία-Διακίνηση ναρκωτικών σ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα με παράλληλες δραστηριότητες στο εμπόριο λευκής σαρκός (πορνεία, παιδεραστία, εργασιακή δουλεία).
Το έργο που ανατίθεται σε ανθρώπους του υποκόσμου (Μαφία), αποφέρει ανυπολόγιστα κέρδη τα οποία ενθυλακώνουν άνθρωποι σχετιζόμενοι αμέσως ή εμμέσως με Ταλμουδιστές χρηματοδότες που στοχεύουν στην διάβρωση της νεολαίας, διάλυση της κοινωνίας και δημιουργία ενός άλλου «κρουνού» χρηματοδοτήσεως των επιχειρήσεών τους.
Ποικιλόμορφος καταστροφική δράση των γνωστών-αγνώστων αντιεξουσιαστών, αναρχικών.
16.   Συντήρηση Στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος.
-Πρόκληση διπλωματικών τριβών.
-Υπόθαλψη πολέμων (τοπικών-παγκοσμίων).
-Συντήρηση διενέξεων και «διαφορών» μεταξύ γειτονικών ή μη, κρατών.
-Κατασκευή «απειλών» προκειμένου να δικαιολογηθούν οι πόλεμοι και να εξασφαλισθούν τα επικερδή συμβόλαια και περισσότερα έσοδα από φορολογία.
-Εμφάνιση «διαμεσολαβητών» για την προστασία των «αδικουμένων» και εξασφάλιση της «ειρήνης».
-Προμήθεια στρατιωτικού υλικού σε αδυνάτους για «ενίσχυση» της άμυνάς τους.
17.   Έλεγχος επικοινωνίας πολιτών-λαών-κυβερνήσεων-Επιχειρήσεων.
Παρακολούθηση κάθε είδους επικοινωνίας και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [Τηλεομοιότυπον (FAX)-διαδίκτυο-τηλέφωνα-οπτικές ίνες-δορυφόροι, κ.λπ.], από ένα τεράστιο παγκόσμιο σύστημα γνωστό ως ΕΣΕΛΟΝ (ECHELON).
18.   Διεθνής Τρομοκρατία.
Μία κατηγορία των δυνάμεων που ανήκουν στην «χρυσή εφεδρεία» του Συστήματος, για την επίτευξη των στρατηγικών-τακτικών στόχων του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού, είναι η λεγομένη «Διεθνής τρομοκρατία». Μία συνομοταξία (υπ)ανθρώπων του υποκόσμου που χρησιμοποιείται με βάση τις αρχές της μυστικότητος, της πυραμοειδούς οργανώσεως και της χρήσεως βίας, οτέ μεν προς αποπροσανατολισμό, οτέ δε για εξόντωση (βιολογική-επαγγελματική-ηθική) οποιουδήποτε αντιπάλου του Ταλμουδικού Συστήματος.
19.   Εγκατάσταση Παγκόσμιας Κυβερνήσεως.
        Οι Ταλμουδιστές ισχυρίζονται ότι αναμένουν την έλευση του δικού τους «Μεσσία». Το ερώτημα στο οποίο δεν απαντούν είναι:
Αφού ήδη έχουν κυριαρχήσει οικονομικώς και πολιτικώς, δια των πειθηνίων οργάνων τους, σ’ όλο τον κόσμο, γιατί και προς ποίον σκοπόν αναμένουν τον Μεσσία τους;
      Να τους απελευθερώσει; Από τι; Αυτοί είναι ήδη τα αφεντικά, οι κοσμοκράτορες.
Είναι προφανές ότι ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τον Μεσσία τους ως «λυτρωτή» της ανθρωπότητος από τα βάσανα και την δυστυχία, αφού προηγουμένως η ανθρωπότητα «πεσθεί» ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από μία παγκόσμια Κυβέρνηση, που όπως υπόσχονται οι Ταλμουδιστές και τα όργανά τους, θα φέρει την ειρήνη, την αδελφότητα και την ευημερία σε όλους τους λαούς!
Η τελευταία φάση του Σχεδίου που είναι ήδη ορατή, γίνεται με την βοήθεια των υποτεταγμένων πολιτικών και την απειλή της καταστροφής, αν οι λαοί δεν δεχθούν τις αποφάσεις του Πλανητάρχη ή της Παγκόσμιας Κυβερνήσεως. Προς τούτοις προετοιμάζουν τους λαούς για να δεχθούν την Παγκόσμια Κυβέρνηση ως:
Μοναδική λύση της Παγκόσμιας Ειρήνης και Αδελφότητος των λαών. Φυσικά με την απόλυτη εξουσία των Ταλμουδιστών Ιουδαίων (Jews), όπως «προφητεύεται» στο Ταλμούδ και στα «πλαστογραφημένα» κατ’ αυτούς, πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.
                                                                                *
Αυτός είναι ο Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός (Τ.Ι.)!
Φρονούμεν ότι κάθε καλόπιστος αναγνώστης, έχει πεισθεί πως ο Τ.Ι. ως ιδεολογία και κοσμοθεωρία, είναι ο μεγαλύτερος πνευματικός εχθρός της ανθρωπότητος, αφού, εκτός των άλλων, αποτελεί την μήτρα γενέσεως όλων των μορφών πολιτικών ιδεολογιών και συστημάτων διακυβερνήσεως, θρησκειών, αιρέσεων, αποκρυφιστικών εταιρειών, μεταφυσικών θεωριών, θεσμών, οικονομικών συστημάτων/μονοπωλίων, κ.λπ. , δηλαδή των Συνιστωσών του, εξ αιτίας των οποίων σήμερον η ανθρωπότης, πενομένη υλικώς και πνευματικώς, οδηγείται στην καταστροφή.
Για να λειτουργεί και να συντηρείται όμως, επί αιώνες, το κυρίαρχο Ιουδαιοταλμουδικό Σύστημα, και να υλοποιούνται συνεχώς οι στόχοι του Tαλμουδικού Ιουδαϊσμού παντού, σε κάθε τομέα και πτυχή του δημοσίου και ιδιωτικού βίου ΟΛΩΝ των κρατών της γης, απαιτείται η οργάνωση-λειτουργία και δράση ενός δικτύου, ορατών και αόρατων μηχανισμών, από καταλλήλως εκπαιδευμένους  ιερείς-εκτελεστές-συντηρητές.
Το δίκτυο αυτό είναι υπαρκτό, ορατό εν μέρει, και διοικείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ από  Ταλμουδιστές Ιουδαίους (Jews). Tα «λογικά» αυτά δίποδα όντα (οι ίδιοι οι Ιουδαίοι ισχυρίζονται ότι δεν ανήκουν στην Αδαμική/ανθρώπινη γραμμή), πιστοί ιερείς-εκτελεστές των εντολών-δογμάτων του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού, όπως θα αποδείξουμε στα επόμενα κεφάλαια, συνιστούν και τους «έλλογους» εχθρούς της ανθρωπότητος. 

Συνεχίζεται




1 Λεπτομερής ανάλυση των όρων Σιών, Σιωνισμός, στο 17ο μέρος, παράγρ. υπ’ αριθ. 32.
2 Χριστιανικός Σιωνισμός και εις την Ελλάδα; Πρωτ. Π. Βασίλειος Α. Γεωργόπουλος, Ορθόδοξος Τύπος, 9 Ιουνίου 2006.
3 Βλέπε λεπτομερή ανάλυση του όρου Κοινοβουλευτισμός, στο 27ο μέρος, υπ’ αρ. 50.
4 Ο κύκλος της Συνωμοσίας, Texe Marrs, Εκδ. Στερέωμα, σ.170
5 Ρόθτσιλντ (Rothchild): Διάσημη οικογένεια Γερμανο-ιουδαίων Ταλμουδιστών-Τραπεζιτών με απόλυτη επιρροή στην οικονομικοπολιτική ιστορία της Ευρώπης και σημαντική επιρροή στα οικονομικο-πολιτικά ιστορικά γεγονότα στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. Γενάρχης της δυναστείας θεωρείται ο Μάγερ Ανσέλμ Μπάουερ (1743-1812) ο οποίος έλαβε το όνομα Ρό(θ)τσιλντ που στα Γερμανικά σημαίνει «κόκκινη ασπίδα».
Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είναι ιδιοκτησία κατά 95% της οικογένειας Ρόθτσιλντ.
Η περιουσία της οικογένειας Ρόθτσιλντ υπολογίζεται σε 500 τρις εκατομμύρια δολλάρια δηλαδή περίπου 60% του Παγκοσμίου πλούτου  και το 400% του παγκόσμιου χρέους ΟΛΩΝ των κρατών της γης!!!
Τυχαίο; Ασφαλώς όχι!!!
6 Περιουσία οικογένειας Ρόθτσιλντ (διαδίκτυο)-How much money do the Rothchilds have? The Bilzerian Report._ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου