Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015


ΜΕΡΟΣ 14ο

ΣΤ. ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ (ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ-ΟΡΩΝ-ΔΟΓΜΑΤΩΝ)

          

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
ΖΗΛΩΤΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
6ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ     ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
Ταλμουδικός
Ιουδαϊσμός 
Ταλμουδιστές
Ιουδαίοι (Jews)
[Διεθνείς Επενδυτές,
Τοκογλύφοι Τραπεζίτες](31) 
Σιωνισμός-
Σιωνιστές (32)

Σιωνισμός(32)
Σημιτισμός 33)
Σημίτες
(Εβραίοι) (37)










  

1. Εχθροί της ανθρωπότητος (Συνέχεια 13ου μέρους)
β. Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews)
Οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews) είναι εχθροί της ανθρωπότητος, διότι:
- Όπως αναφέρει ο  Απόστολος Παύλος, οι βιολογικοί και πνευματικοί προγονοί τους  εφόνευσαν όλους τους προφήτες του Θεού, οι ίδιοι εσταύρωσαν τον Θεάνθρωπον, είναι εναντίον όλων των ανθρώπων, και εις τον Θεόν δεν αρέσκουν, καθ’ όσον, μεταξύ των άλλων, εμποδίζουν παντοιοτρόπως τους ανθρώπους από την σωτηρίαν τους. Έφθασεν όμως η θεία οργή επάνω τους, δια να επιφέρει το τέλος και την καταστροφή τους
«…ότι τα αυτά επάθετε και υμείς υπό των ιδίων συμφυλετών καθώς και αυτοί υπό των Ιουδαίων, των και τον Κύριον αποκτεινάντων Ιησούν και τους ιδίους προφήτας, και ημάς εκδιωξάντων, και Θεώ μη αρεσκόντων, και πάσιν ανθρώποις εναντίον…έφθασε δε επ’ αυτούς η οργή εις τέλος» (Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ, 2/14-16).
-Δεν ανήκουν σε λαόν διακείμενον φιλικώς και διατεθειμένον να διάγει ειρηνικώς με τους υπολοίπους ανθρώπους, αλλά συναποτελούν συναγωγή του (μισάνθρωπου) Σατανά.
«…και την βλασφημίαν των λεγόντων Ιουδαίους είναι εαυτούς, και ουκ εισίν, αλλά συναγωγή του Σατανά…» (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, 2/9 και 3/9).
-Κατέχοντες το σύνολον σχεδόν του παγκόσμιου πλούτου, καταδυναστεύουν την ανθρωπότητα, εγκαθιστούν αργυρώνυτες κυβερνήσεις, εξαγοράζουν συνειδήσεις, ελέγχουν κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα, απομονώνουν ή περιθωριοποιούν κάθε εθνική φωνή αντιστάσεως και προετοιμάζουν την ολοκληρωτική υποδούλωση των λαών, με την εγκατάσταση μιας παγκόσμιας Ιουδαιοταλμουδικής κυβερνήσεως.
-Είναι οι κατ’ εξοχήν ρατσιστές, μισαλλόδοξοι/μισούντες λόγω θρησκευτικής πίστεως (Ταλμουδισμός), όλους τους μη Ιουδαίους (ανθρώπους) και επιδιώκοντες την υποταγήν τους ή την εξόντωσή τους. Το 1942 ο Πάπας Γρηγόριος ΙΧ κατεδίκασε επισήμως το Ταλμούδ ως «βλάσφημο κατά του Θεού, του Ιησού και του Χριστιανισμού»1  
-  Είναι οι εμπνευστές, χρηματοδότες και υποκινητές των δύο παγκοσμίων πολέμων, όλων των επαναστατικών κινημάτων και των τοπικών πολέμων και αναταραχών. Υποθάλπτουν τους πολέμους και κατασκευάζουν απειλές, δικαιολογώντας με αυτό τον τρόπο τους πολέμους προκειμένου να εξασφαλίσουν επικερδή συμβόλαια και περισσότερα έσοδα από φορολογία.2

«…Οι Σιωνιστές του Λονδίνου τηλεγραφούσαν στον δικαστή Brandeis στις ΗΠΑ, με την προτροπή: «Κανονίσατε τον Πρόεδρο Wilson και εμείς θα έχουμε από την Αγγλία ό,τι θέλουμε. Κάντε τον Πρόεδρο Wilson να μπεί στον πόλεμο».

Με αυτό τον τρόπο μπήκαν οι ΗΠΑ στον πόλεμο. Εμείς δεν είχαμε κανένα συμφέρον να μπούμε. Είχαμε το ίδιο δικαίωμα να μπούμε σ’ αυτόν τον πόλεμο, σαν να είμασταν απόψε στο φεγγάρι και όχι σ’ αυτή την αίθουσα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνουμε αυτό τον πόλεμο και δικό μας. Οδηγηθήκαμε στον πόλεμο, μόνο και μόνο για να πάρουν οι Σιωνιστές την Παλαιστίνη. Αυτό είναι κάτι, που ακόμη κανείς δεν εξήγησε στους πολίτες αυτής της χώρας. Δεν ξέρουν, γιατί μπήκαμε στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο...».3  

Όταν ανέλαβε ο Χίτλερ την εξουσία, επανεξόπλισε την Γερμανία σε απίστευτο βαθμό μέσα σε απίστευτα μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί εάν οι τότε Μεγάλες δυνάμεις, υπεύθυνες και για την απαγόρευση επανεξοπλισμού της Γερμανίας, ΔΕΝ έκαναν στραβά μάτια….Γιατί; Δεν ήξεραν τους κινδύνους από μια τέτοια εμφανέστατη πολεμική προπαρασκευή της Γερμανίας ή σκοπίμως την αγνόησαν; 
Η λογική μας οδηγεί στην εκτίμηση και τα επακολουθήσαντα γεγονότα επιβεβαιώνουν, ότι το Ιουδαιοταλμουδικό Σύστημα μεθόδευσε την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία και την κήρυξη του Β΄Π.Π. Είναι η επικρατέστερη άποψη, σε πείσμα των μύθων του συστήματος περί Χίτλερ, Ναζισμού και αιτίων του πολέμου!4  
- Έχουν συστήσει εδώ και πολλούς αιώνες και συστηματοποίησαν από τις αρχές του 20ου αιώνος, ένα δίκτυο εγκληματικής οργανώσεως Τοκογλύφων Τραπεζιτών Τρομοκρατών, το Παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, συντιθέμενο από Κεντρικές «Εθνικές» Τράπεζες, Διεθνείς Μεγαλοτραπεζίτες /Χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς / Επενδυτικές εταιρείες / Οίκους αξιολογήσεως πιστοληπτικής ικανότητος / πετρελαϊκές εταιρείες, την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, κ.λπ., με αρχικό στρατηγικό στόχο την οικονομική λεηλασία όλων των λαών και τελικό στρατηγικό στόχο, την ολοκληρωτική υποδούλωση των λαών.....με την εγκατάσταση παγκόσμιας Ιουδαιοταλμουδικής κυβερνήσεως.
Το εγκληματικό αυτό Ιουδαιοταλμουδικό δίκτυο, ελέγχεται, κατευθύνεται, συντηρείται και στηρίζεται, σε δύο βασικούς πυλώνες, τις δύο Ιουδαιοταλμουδικές οικογένειες, των Rothschild και Rockefeller, κυρίως όμως την οικογένεια των Rothschild .

Η οικογένεια Rothschild ελέγχει τις περισσότερες τράπεζες του κόσμου, κατέχουσα αμύθητη περιουσία ύψους περίπου 500 τρισεκατομμυρίων δολλαρίων, όταν το συνολικό χρέος όλων των κρατών του κόσμου  σήμερα, υπολογίζεται περίπου σε 120 τρισεκατομμύρια δολλάρια...     

Οι οικογένειες Rothschild και Rockefeller, είναι δυο εκ των ισχυροτέρων Ιουδαϊκών οικογενειών μεγαλοτραπεζιτών και πλουτοκρατών στον κόσμο. Η πρώτη επηρεάζει την Ευρώπη και η δεύτερη τις ΗΠΑ. Πρόκειται για δυο  οικογένειες-δυναστείες που διαθέτουν μέγιστη οικονομική, πολιτική και πολιτιστική δύναμη και επηρεάζουν τις εξελίξεις στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Είναι οι ιδρυτές του Παγκόσμιου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος και οι πατριάρχες του διεθνούς τραπεζικού τρομοτοκογλυφικού Συστήματος.
«Εμείς οι Ιουδαίοι, είμαστε οι καταστροφείς και θα παραμείνουμε καταστροφείς. Τίποτα δεν μπορείτε να κάνετε, θα ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις και τις ανάγκες μας. Εμείς θα καταστρέφουμε για πάντα, γιατί θέλουμε έναν κόσμο δικό μας».5 
 « Άφησέ με ελεύθερο να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος ψηφίζει τους νόμους του» (Mayer Amshell  Rothschild).
«Υπάρχει μία σκοτεινή δύναμη τόσο οργανωμένη, τόσο λεπτή, τόσο προσεκτική, τόσο διασφαλισμένη, τόσο πλήρης και τόσο κυρίαρχη, που καλά θα κάνουν να προσέχουν όσοι και όταν μιλούν εναντίον της” (28ος πρόεδρος των Η.Π.Α., W. Wilson).
*
Για να καταλάβουμε καλύτερα τι συμβαίνει γύρω μας, ποιοι είναι οι εμφανείς και ορκισμένοι εχθροί της ανθρωπότητος, θα πρέπει να ερευνήσουμε την σύνθεση, και την πραγματική δράση, στην πολύχρονη πορεία τους, των κυριωτέρων τραπεζών και χρηματοπιστωτικών οργανισμών. Οι κυριώτεροι διεθνείς οργανισμοί και τράπεζες που επηρεάζουν και ελέγχουν ολους μας, σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι οι εξής:
1/ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ των ΗΠΑ
(Federal Reserve System ή Federal Reserve, FED)
FED : Η Ιδιωτική τράπεζα που κυβερνά τον κόσμο.....6
Η Τράπεζα που κυβερνά την Αμερικανική οικονομία, την οποία εμφανίζουν διαρκώς τα ΜΜΕ σαν κεντρική τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτιών της Αμερικής FED ( Federal Reserve ή Federal Reserve Bank), δεν είναι τίποτε άλλο από μια ιδιωτική εταιρεία…κρυμμένη πίσω από ένα απατηλό τρανταχτό όνομα  που κάνει τον κόσμο - ακόμα και στην Αμερική - να νομίζει ότι πρόκειται για μια κρατική τράπεζα.
Οι μέτοχοι της τραπέζης είναι άγνωστοι, γιατί κρύβονται πίσω απο την διαδικασία που λέγεται Eταιρείες Αντιπροσωπεύσεως-Προμηθείας (Nominee Offshore).  Με απλά λόγια η FED είναι μια Offshore εταιρεία, της οποίας δεν φαίνονται οι μέτοχοι αλλά οι λεγόμενοι θεματοφύλακες. Εδώ υπάρχει επίσης μια τεράστια παραπληροφόρηση παγκοσμίως όπου αναφέρουν τους θεματοφύλακες, ως μετόχους.
Η ομοσπονδιακή Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών (η λεγομένη και θεωρουμένη ως η Κεντρική Τράπεζα της Αμερικής) δεν είναι «σαν τις άλλες», στις οποίες την πλειοψηφία των μετοχών έχουν οι εθνικές κυβερνήσεις, που επιλέγουν τις διοικήσεις. Η Fed είναι η κεντρική τράπεζα που ελέγχει τις μεγαλύτερες τράπεζες της Wall Street.
Η Federal Reserve, (Fed), η οποία ορίζει την τύχη της Αμερικάνικης οικονομίας και κατ’ επέκταση του Αμερικάνικου λαού και ολόκληρου του κόσμου )… είναι ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ιδιωτική και συγκεκριμένως απολύτως ΙΟΥΔΑΪΚΗ.
Το άρθρο 1, παράγραφος 8, εδάφιο 5, του συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών προβλέπει ότι το Κογκρέσο έχει το δικαίωμα να εκδίδει νόμισμα και να ρυθμίσει την ισοτιμία του με τα ξένα νομίσματα.
Η συνταγματική αυτή πρόνοια, παρακάμφθηκε με Ιουδαϊκό ΔΟΛΟ και έμεινε στα χαρτιά.
Το απίστευτο γεγονός είναι ότι η έκδοση του δολλαρίου δεν ανήκει στις αρμοδιότητες της αμερικανικής κυβερνήσεως - όπως οφείλει και όπως νομίζει ο κόσμος διεθνώς - η οποία Αμερικάνικη κυβέρνηση δεν ελέγχει την κυκλοφορία του αμερικάνικου χρήματος.
Αυτές οι αρμοδιότητες έχουν εκχωρηθεί με δόλο, σε μια Ιουδαϊκή ιδιωτική εταιρεία με το όνομα FED. (Federal Reserve Bank), την εταιρεία δηλαδή που αυτοαποκαλείται Κεντρική Τράπεζα ή Ομοσπονδιακή Τράπεζα).7

Το κεντρικό κτίριο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, Eccles Building, Washington, D.C.

Η μεγάλη εξαπάτηση της κοινής γνώμης, έγινε με την ονομασία της Τράπεζας, ως Ομοσπονδιακής. Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων/Federal Reserve Bank (FED). H FED είναι Ιουδαϊκή υπέρ-τράπεζα. Ιδρύθηκε το 1910 στην νήσο Τζέκιλ της Βιρτζίνια, ολίγο πριν ξεσπάσει ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος .
Αυτή ευθύνεται για την είσοδο της Αμερικής στον πόλεμο εκείνο, τον οποίο χρηματοδότησε, όπως επίσης χρηματοδότησε και την προεκλογική εκστρατεία του προέδρου Γούντροου Ουίλσον.
«Το 1913 ο Γούντροου Γουϊλσον και οι μαριονέτες του Ροκφέλλερ και του Ρότσιλντ στο κογκρέσσο, ψήφισαν σ’ ένα απρόθυμο κογκρέσσο τον νόμο για το ομοσπονδιακό αποθεματικό που έθετε τα θεμέλια ενός δικτατορικού ελέγχου στο νομισματικό και τραπεζικό σύστημα από τους Ιλλουμινάτι της Αμερικής…».8  
Η οικογένεια Rothschild μαζί με μερικές άλλες κατέχουν και το πλειοψηφικό πακέτο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (FED), της οποίας μέχρι προ τινος πρόεδρος ήταν ο επίσης Ιουδαίος Benjamin Bernanke.
Από την 1η Φεβρουαρίου 2014, εν ενεργεία πρόεδρος του Fed είναι η Ιουδαία οικονομολόγος Τζάνετ Γέλεν, που είναι και η πρώτη γυναίκα στο αξίωμα αυτό.

«Βλέπετε τους κύνας, βλέπετε τους κακούς εργάτας, βλέπετε την κατατομήν…» (ΦΙΛΙΠΠΗΣΙΟΥΣ, 3/2)
Η Fed έχει το προνόμιο της εκδόσεως του Αμερικανικού νομίσματος και της ασκήσεως της Νομισματικής πολιτικής των ΗΠΑ. Η άγρια τοκογλυφία που ασκεί η Fed και οι λοιπές Ιουδαϊκές τράπεζες, χρεοκόπησαν την πλουσιωτάτη Αμερική και τον κόσμο.
Ιδρυτές της FED είναι επτά (7) κορυφαίοι Ιουδαίοι:
α. Γερουσιαστής Aldridge μεγαλομέτοχος της J.P Morgan και πεθερός του Nelson Rockefeller.
β. Abraham Andrew, τότε υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ
γ. Frank Vanderlip, της National City Bank, που αντιπροσώπευε τα συμφέροντα των William Rockefeller, Kuhn Loeb & Co
δ. Henry Davidson κύριος μέτοχος της J.P Morgan.
ε. Charles Norton, της μεγάλης τράπεζας First National Bank της N.Y.
στ. Benjamin Strong της J.P Morgan και της Banker's Trust Co. Αυτός έγινε και ο πρώτος διοικητής της Fed.
ζ. Paul Warburg, Γερμανό-Ιουδαίος, συμμέτοχος της Kuhn Loeb & Co σαν εκπρόσωπος των δυναστειών Rockefeller και Rothschild.
Οι κληρονόμοι των ως άνω οικογενειών είναι τα σημερινά αφεντικά της Fed. Ο εκάστοτε διοικητής της Fed είναι ταλμουδιστής Ιουδαίος (Jew) και μάλιστα Ασκενάζι. (τον Greenspan είχε αντικαταστήσει ο Bernanke και τον Bernanke αντικατέστησε η Τζάνετ Γέλεν).
Η Fed ευθύνεται για τους πολέμους, τις οικονομικές κρίσεις, καθώς και για την διαρπαγή του πλούτου, την χρεωκοπία της Αμερικής και των κρατών ολοκλήρου του κόσμου.
2/  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (Ε.Κ.Τ.)
(European Central Bank - E.C.B.)
Είναι η κεντρική τράπεζα για το ευρώ και διαχειρίζεται την νομισματική πολιτική της Ευρωζώνης, η οποία αποτελείται από 19 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και είναι μια από τις μεγαλύτερες νομισματικές ζώνες στον κόσμο. Οι ιδιοκτήτες και οι μέτοχοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι οι κεντρικές τράπεζες των 28 κρατών-μελών της ΕΕ.

 

Η έδρα της Ε.Κ.Τ. στην Φρανκφούρτη.
   
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ιδρύθηκε την 1η Ιουνίου 1998.9
Όλοι οι πρόεδροι της ΕΚΤ από το 1999 μέχρι σήμερα είναι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι ή κρυπτοταλμουδιστές Ιουδαίοι. Το 1999 ο Βιμ Ντόϊσενμπερχ, πρώην πρόεδρος της Ολλανδικής Τράπεζας και πρώην υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας, έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Το Νοέμβριο του 2003 την θέση του πήρε ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ, που παρέμεινε πρόεδρος μέχρι τον Νοέμβριο του 2011. Από την 1η Νοεμβρίου 2011 πρόεδρος της ΕΚΤ είναι ο Ιταλό-ιουδαίος οικονομολόγος Μάριο Ντράγκι, πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ιταλίας.
3/  ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΔΝΤ).
  Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF):
 .Είναι ένα καταπιεστικό οικονομικό όργανο που επιβάλλει καταναγκαστικούς κανόνες σε κράτη που εξαναγκάζονται να δανεισθούν, κάτω από επαχθείς τρομο-τοκογλυφικούς όρους. Όποια χώρα πέσει στα νύχια του IMF, στο τέλος θα εξέλθει σε κατάσταση πτωχεύσεως και υποτελείας.
 .Εδρεύει στην Αμερική (παρ’ όλα αυτά διοικείται κυρίως από Γάλλους Ιουδαϊκής καταγωγής). Το ΔΝΤ «προσκαλείται» απο τους πολιτικούς της χώρας για να λύσει την οικονομική κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν. Δανείζει με χρήματα που δεν έχει, τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται (SDR- Srecial Drawing Rights, καθορισμός ισοτιμίας). 
 .Επιβάλει υψηλούς τόκους στα θύματα του για την πληρωμή του υποτιθέμενου (ψεύτικου-επαχθούς) εξωτερικού χρέους, με αποτέλεσμα να αδειάζει η αγορά της χώρας από το κυκλοφορούν χρήμα, να μηδενίζεται η ανάπτυξη της χώρας στραγγαλίζοντάς την, να συντελείται η αποβιομηχάνισή της, και να μπαίνει σε βαθιά ύφεση για πάντα.
 Στην συνέχεια το ΔΝΤ:
 .Επεμβαίνει στα εσωτερικά της, καθορίζοντας χαμηλούς μισθούς-συντάξεις και απολύσεις (οδηγώντας παντού τον κόσμο στην φτώχεια και τις αυτοκτονίες), μειώνοντας τις παροχές υγείας και λαμβάνοντας αλλα υφεσιακά μέτρα λιτότητας, που βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την κρίση, κάνοντας το χρέος να φαντάζει δυσθεώρητο και η εξόφληση του, ανεκπλήρωτο όνειρο.
.Ιδιωτικοποιεί τα δημόσια δίκτυα, επιχειρήσεις και φυσικούς πόρους, τα οποία παίρνουν ξένοι μεγάλοι διεθνείς Ιουδαίοι επιχειρηματίες, Ιουδαϊκές ή Ιουδαιοκρατούμενες επιχειρήσεις, λεηλατώντας τα, αυξάνοντας πάντα ακόμα περισσότερο τις τιμές, επιδεινώνοντας ακόμα περισσότερο την κακή κατάσταση του κόσμου. 
Η σημερινή πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είναι η Γαλλο-Ιουδαία Κριστίν Λαγκάρντ, όπως Γαλλο-ιουδαίος ήταν και ο γνωστός Ντομινίκ Στρος Καν.
4/  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (Π.Ο.Ε.)
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου (World Trade Organization WTO, γαλλικά: Organisation mondiale du commerce, ελληνικά αρχικά: ΠΟΕ) είναι ο μοναδικός διεθνής οργανισμός που ασχολείται με τους κανόνες που διέπουν το εμπόριο μεταξύ των χωρών. Η Έδρα του Οργανισμού βρίσκεται στην Γενεύη της Ελβετίας. Ιδρύθηκε την 1η Ιανουαρίου 1995 ως συνέχεια της Γενικής Συμφωνίας Δασμών και Εμπορίου (GATT). Σήμερα αριθμεί 161 κράτη - μέλη.
Με έδρα την Ελβετία, φροντίζει να έχουν οι βιομηχανικές χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής πολύ χαμηλούς συντελεστές δασμών εισαγωγής απο τρίτες χώρες, που παρέχουν ημερομίσθια πείνας, όπως η Κίνα, η Τουρκία, η Αίγυπτος, το Πακιστάν κ.τ.λ. Ετσι κλείνουν τα εργοστάσια από τις παραδοσιακά βιομηχανικές χώρες, ο κόσμος μένει χωρίς εργασία και συντελείται αποβιομηχάνιση των χωρών, καταστροφή της αγροτικής παραγωγής, εις όφελος της Κίνας, της Τουρκίας και των άλλων χωρών.
Οκτώ χρόνια μετά την ηγεσία του Γάλλο-ιουδαίου Πασκάλ Λαμί, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου απέκτησε τον πρώτο Γενικό Διευθυντή με καταγωγή από την Λατινική Αμερική. Τον 55χρονο Βραζιλιάνο διπλωμάτη, Ιουδαϊκής καταγωγής, Ρομπέρτο Ατζεβέδο.10
5/  ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ (ΤΔΔ)
Εδρεύει στην Bασιλεία της Ελβετίας και δημιουργήθηκε με τις Συμφωνίες της Χάγης του 1930. Η φωλιά του κτήνους-Οι κυρίαρχοι του κόσμου-Bank of International Settlements (BIS).
Οι εργασίες της συγκεκριμένης τράπεζας κάνουν ακόμα και το πιο ακραίο σενάριο συνωμοσίας να μοιάζει αληθινό. Φήμες λένε ότι η συγκεκριμένη τράπεζα, κέντρο ελέγχου όλων των υπόλοιπων, ευθύνεται για την χειραγώγηση της τιμής του χρυσού, την δημιουργία της χρηματοπιστωτικής κρίσεως, καθώς και για την κατάρρευση της Lehman Brothers.


Είναι ένας διεθνής οργανισμός αποτελούμενος από κεντρικές τράπεζες, που «ασχολείται με την διεθνή νομισματική και χρηματοοικονομική συνεργασία και δρα ως μια τράπεζα για τις κεντρικές τράπεζες». Δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχο καμίας Εθνικής κυβερνήσεως, δεν εκλέγεται από κανένα λαό.
Η ΤΔΔ λειτουργεί μέσα από υποεπιτροπές και γραμματείες, αλλά και μέσω του ετήσιου Γενικού Συμβουλίου όλων των μελών της. Επίσης, παρέχει «τραπεζικές υπηρεσίες», μόνο όμως στις κεντρικές τράπεζες ή σε άλλους διεθνείς οργανισμούς.
Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) είναι προφανώς το κέντρο, το «σημείο μηδέν» δηλαδή, του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος – «η φωλιά του Θηρίου», η «ναυαρχίδα» των διεθνών τοκογλύφων, η οποία «απομυζά» το αίμα που ρέει στο κυκλοφοριακό σύστημα των αγορών. Η οργάνωση επιτυγχάνει ετήσια κέρδη δισεκατομμυρίων, χωρίς να πληρώνει ούτε στο ελάχιστο φόρους, όπως όλοι εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες.
Οι διαχειριστές της διαπραγματεύονται με αξιόγραφα, με χρυσό και με κάθε άλλου είδους εμπορεύματα (commodities), σε έναν δικό τους κόσμο χωρίς σύνορα – ενώ κανένα δικαστήριο και καμία κυβέρνηση δεν ελέγχει τις δραστηριότητες τους. Όποιος θελήσει να επισκεφθεί τα 18όροφα κεντρικά της, δίπλα από το σιδηροδρομικό σταθμό της Βασιλείας, οφείλει να γνωρίζει ότι εισέρχεται σε διεθνές έδαφος, αφού η Ελβετική αστυνομία δεν έχει καμία δικαιοδοσία (πηγή: Tagespiegel).
Οι συζητήσεις που γίνονται στις «οχυρωμένες», ασφαλείς εγκαταστάσεις της BIS είναι άκρως απόρρητες – ενώ οι αίθουσες είναι μονωμένες, έτσι ώστε να μην μπορούν να ακουστούν αυτά που διαδραματίζονται εντός τους. Πέντε φορές ετησίως συναντώνται εδώ οι κυρίαρχοι των επιτοκίων και των ποσοτήτων χρημάτων που διατίθενται στις αγορές παγκοσμίως, για μυστικές ανταλλαγές απόψεων.
Οι κεντρικοί τραπεζίτες των 56 χωρών-μελών της Γενικής της συνελεύσεως σήμερα, αποφασίζουν στην Βασιλεία για τις πολιτικές «αντιμετωπίσεως του χάους» (ΣΣ: Έτσι ονομάζουν την πολιτική δημιουργίας του οικονομικού χάους), που βασιλεύει στις χρηματοπιστωτικές αγορές, καθώς επίσης για τα «πακέτα στηρίξεως» των χωρών που είναι αντιμέτωπες με οικονομικές κρίσεις – χωρίς κανένας να ενημερώνεται για το περιεχόμενο των άκρως απορρήτων συζητήσεων τους.
Στο ίδιο κτίριο στεγάζεται το «Συμβούλιο της Βασιλείας για την εποπτεία των τραπεζών», καθώς επίσης το «Συμβούλιο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας» (Financial Stability Board) – εκείνες οι οργανώσεις δηλαδή, στις οποίες οι χρηματοπιστωτικοί «επόπτες» των 20 μεγαλυτέρων κρατών (G20), συμφωνούν μόνοι τους τα ελάχιστα «στάνταρντς» (συμφωνίες της Βασιλείας), για την προστασία του κλάδου του χρήματος.
6/  WALL STREET
Εκεί παίζονται όλα τα μεγάλα και βρώμικα κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος των λαών του κόσμου. Εκεί αποκομίζουν αστρονομικά κέρδη οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι κερδοσκόποι. Τα golden boys παίζουν με σημαδεμένα χαρτιά και με νόμους κλεπτοκρατικούς και κερδίζουν με μια και μόνον κίνηση δισεκατομμύρια, έτσι ώστε να μπορούν να χρεωκοπήσουν πανίσχυρα κράτη, όπως η Βρετανία (χτύπημα της λίρας Αγγλίας από το George Soros), Αργεντινή,  Ελλάδα κ.α.
Η   WALL STREET σχεδίασε και επωφελήθηκε από την κρίση υπερπληθωρισμού της Γερμανίας το 1929 και την κατάρρευση του χρηματιστηρίου της Αμερικής, ενώ η οικονομική κρίση της δεκαετίας του 1930 ήταν σχέδιο ενός τραπεζίτη, το οποίον έφερε εκατομμύρια ανθρώπων στα όρια της πτώχειας και επτώχευσε ολόκληρα έθνη, όμως έφερε στην κατοχή των τραπεζών γη, χρυσό και ακίνητη περιουσία.
Η μεγάλη πλεοιψηφία των διευθυντικών στελεχών της WALL STREET, είναι Ιουδαίοι.11
7/ BANKS-BANKERS'-CARTEL       
Καρτέλ Τραπεζών-Μεγαλοτραπεζιτών.
Αυτοί χρηματοδοτούν τις προεκλογικές εκστρατείες των προέδρων και επομένως αυτοί ουσιαστικά ανεβάζουν και κατεβάζουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Είναι οι απόλυτοι άρχοντες της Αμερικής και σκοπός τους είναι η αύξηση του πλούτου τους με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο (τοκογλυφία, πόλεμοι, εξοπλισμοί, κρίσεις, εκβιασμοί, ναρκωτικά, πορνεία, τζόγος, δουλεμπόριο, παιδεραστία, απάτες, έγκλημα, βία, συνωμοσίες κλπ). Οι πλείστοι εξ αυτών, σχεδόν όλοι, είναι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι και μάλιστα φανατικοί Σιωνιστές, ΟΛΟΙ δε Μασόνοι-Ιλλουμινάτι.
8/    H «Ομάδα των 30»
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει – μία ιδιωτική, διεθνής «επιτροπή», στην οποία συμμετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη των μεγάλων πολυεθνικών τραπεζών, τα περισσότερα από τα οποία είναι πρώην ή σημερινοί κεντρικοί τραπεζίτες που πολύ συχνά διοικούσαν στο παρελθόν μεγάλες ιδιωτικές τράπεζες (όπως, για παράδειγμα, ο σημερινός διοικητής της ΕΚΤ).
Η οργάνωση αυτή, η οποία θεωρείται ως το λόμπι των διεθνών τραπεζών, ιδρύθηκε από το ίδρυμα Rockefeller, ενώ χρηματοδοτείται σήμερα από διάφορα ιδρύματα του Ιουδαίου G. Soros, από ιδιωτικές τράπεζες, καθώς επίσης από κεντρικές τράπεζες, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται πολλές ευρωπαϊκές.
Πρόεδρος της είναι ο κ. Jean Claude Trichet – ο γνωστός πρώην διοικητής της ΕΚΤ ο οποίος, μεταξύ άλλων, είχε εκβιάσει με έναν απίστευτο τρόπο την Ιρλανδία, υποχρεώνοντας τους πολίτες της να αναλάβουν τα χρέη των ιδιωτικών τραπεζών.
Μέλη της, εκτός από τον  M. Draghi, ο οποίος σήμερα «εκβιάζει» την Ελλάδα, είναι ο σημερινός πρόεδρος της Τράπεζας της Αγγλίας και πρώην στέλεχος της Goldman Sachs κ Mark Carney, ο πρώην διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Γερμανίας  και σημερινός πρόεδρος της ελβετικής UBS κ. A. Weber, καθώς επίσης πολλοί άλλοι σημαντικοί τραπεζίτες. Άπαντες Ταλμουδιστές Ιουδαίοι!!!
                                                     
Συνεχίζεται








1 Η κρυμμένη κυβέρνηση, J.Creach Scott, εκδ. ΣΤΕΡΕΩΜΑ, σ. 217. --- Βλέπε κεφάλαιο «Εχθροί της ανθρωπότητος»/Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός, (μέρη 12ο και 13ο), όπου αναλύεται το περιεχόμενο του Ταλμούδ.
2 Κατά τον ιστορικό Άντονυ Σούττον, ο Ουϊνστον Τσώρτσιλ συνήργησε με τον Ιουδαιο-ταλμουδιστή τραπεζίτη J.P.Morgan, για να εμπλέξει την Αμερική στον Α΄ παγκ.πόλεμο, κανονίζοντας να βυθισθεί το επιβατηγό πλοίο Λουζιτάνια. Ο πρόεδρος Γούντροου Γουϊλσον που ήταν Ιλλουμινάτι, κατηγόρησε για την τραγωδία τους γερμανούς. Πρόθεσή του ήταν να οδηγήσει τις ΗΠΑ στον πόλεμο, στην πλευρά των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών που ηλέγχοντο από τους Ιουδαίους ελευθεροτέκτονες (Ο Κύκλος της συνωμοσίας, Texxe Mars, εκδ. ΣΤΕΡΕΩΜΑ, σ.57) --- Antony Cyril Sutton (February 14, 1925 – June 17, 2002) was a British and American economist, historian, and writer.

Main Bibliography

· Wall Street and the Bolshevik Revolution (1974, 1999).
· Wall Street and the Rise of Hitler (1976, 1999).
· Wall Street and FDR (1976, 1999).
      ·The War on Gold: How to Profit from the Gold Crisis (1977)
      · Investing in Platinum Metals (1982)
     ·America's Secret Establishment: An Introduction to the Order of Skull & Bones (1983, 1986, 2002)
      ·How the Order Creates War and Revolution (1985).
      ·The Federal Reserve Conspiracy (1995).
      ·Trilaterals Over America (1995).
      ·Cold Fusion: Secret Energy Revolution (1997)
      ·Gold For Survival (1999)
3 Απόσπασμα από την ομιλία του Benjamin Η. Freedman sen. – που έγινε το 1961 στο ξενοδοχείο Willard της Washington, D.C. κατεντολήν της τότε εφημερίδας του Conde McGinley ”Common Sense”.
4 Βλέπε λεπτομερή ανάλυση του Θέματος: «Ναζισμός: Η Αποκρυφιστική Εταιρεία των Ταλμουδιστών Ιουδαίων».
5 Από το βιβλίο "Μπορείτε έθνη "του Ιουδαίου συγγραφέα Maurice Samuels, σ.155.
7 Το Ομοσπονδιακό τραπεζικό σύστημα των ΗΠΑ, (η ιδιωτική εταιρεία FED η οποία κρυμμένη πίσω απο τον τίτλο της, όλοι την νομίζουν κρατική), δημιουργήθηκε με δόλια άδεια, από τον Πρόεδρο Woodrow Wilson το καλοκαίρι του 1913, με την πρόφαση «να αντικαταστήσει και να ελέγχει την αναρχία των πολλών ιδιωτικών τραπεζών», (θεωρητικώς), και «για να σταθεροποιήσει την κυκλοφορία τραπεζογραμματίων».
Το προηγούμενο «φεουδαλικό» τραπεζικό σύστημα, επέτρεπε στους τραπεζίτες να εκδίδουν δικά τους τραπεζογραμμάτια και να ελέγχουν τις τοπικές κοινότητες.
 Ιδρύθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 1913, με την ψήφιση του νόμου Federal Reserve Act, σε μεγάλο βαθμό σε απάντηση σε μια σειρά συμβάντων χρηματοοικονομικού πανικού, και ιδιαίτερα της σοβαρής τραπεζικής κρίσεως του 1907. Με την πάροδο του χρόνου, οι ρόλοι και οι αρμοδιότητες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ έχουν επεκταθεί και η δομή της έχει εξελιχθεί. Γεγονότα όπως η Μεγάλη Ύφεση ήταν σημαντικοί παράγοντες που οδήγησαν σε αλλαγές στο σύστημα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας.
8 Ο κύκλος της Συνωμοσίας, Texe Marrs, εκδ. ΣTEΡΕΩΜΑ, σ.94.

9 Μέτοχοι

Παρ' όλο που η ΕΚΤ διέπεται από το Ευρωπαϊκό δίκαιο, κατευθείαν και όχι από το εταιρικό που εφαρμόζουν ιδιωτικές εταιρίες, είναι οργανωμένη σαν εταιρεία, υπό την έννοια ότι, η ΕΚΤ έχει μετόχους και μετοχικό κεφάλαιο. Το μετοχικό της κεφάλαιο είναι πέντε δισεκατομμύρια ευρώ. Όλες οι εθνικές κεντρικές τράπεζες που κατέχουν ένα μέρος του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΚΤ μέχρι τη 1η Ιανουαρίου 2015 είναι παρακάτω:
ΕΚΤ
Ποσοστό (%)
  Πληρωμένο Κεφάλαιο (€)
Εθνική Τράπεζα του Βελγίου
2,4778
268.222.025,17
Εθνική Τράπεζα της Γερμανίας
17,9973
1.948.208.997,34
Τράπεζα της Εσθονίας
0,1928
20.870.613,63
Κεντρική Τράπεζα της Ιρλανδίας
1,1607
125.645.857,06
Τράπεζα της Ελλάδος
2,0332
220.094.043,74
Τράπεζα της Ισπανίας
8,8409
957.028.050,02
Τράπεζα της Γαλλίας
14,1792
1.534.899.402,41
Τράπεζα της Ιταλίας
12,3108
1.332.644.970,33
Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου
0,1513
16.378.235,70
Τράπεζα της Λετονίας
0,2821
30.537.344,94
Τράπεζα της Λιθουανίας
0,4132
44.728.929,21
Κεντρική Τράπεζα του Λουξεμβούργου
0,2030
21.974.764,35
Κεντρική Τράπεζα της Μάλτας
0,0648
7.014.604,58
Τράπεζα της Ολλανδίας
4,0035
433.379.158,03
Εθνική Τράπεζα της Αυστρίας
1,9631
212.505.713,78
Τράπεζα της Πορτογαλίας
1,7434
188.723.173,25
Τράπεζα της Σλοβενίας
0,3455
37.400.399,43
Εθνική Τράπεζα της Σλοβακίας
0,7725
83.623.179,61
Τράπεζα της Φιλανδίας
1,2564
136.005.388,82
Σύνολο
70,3915
7.619.884.851,40
Χώρες που δεν ανήκουν στην Ευρωζώνη:
Εθνική Τράπεζα της Βουλγαρίας
0,8590
3.487.005,40
Εθνική Τράπεζα της Τσεχίας
1,6075
6.525.449,57
Εθνική Τράπεζα της Δανίας
1,4873
6.037.512,38
Εθνική Τράπεζα της Κροατίας
0,6023
2.444.963,16
Εθνική Τράπεζα της Ουγγαρίας
1,3798
5.601.129,28
Εθνική Τράπεζα της Πολωνίας
5,1230
20.796.191,71
Εθνική Τράπεζα της Ρουμανίας
2,6024
10.564.124,40
Κεντρική Τράπεζα της Σουηδίας
2,2729
9.226.559,46
Τράπεζα της Αγγλίας
13,6743
55.509.147,81
Σύνολο
29,6085
120.192.083,17
10 Roberto Azevedo in Jewish Gematria Equals: 1632
R 80, o 50, b 2, e 5, r 80, t 100, o 50, A1, z 500, e 5, v 700, e 5, d 4, o 50.
11 Of the fifty-one(51) senior executives of the major Wall Street banks, trade exchanges, and regulatory agencies, thirty-seven(37) are Jews or have Jewish spouses. This is a numerical representation of 72%.... Jews are approximately 2% of the U.S. population.* Therefore Jews are over-represented among the senior executives of the major Wall Street banks, trade exchanges, and regulatory agencies by a factor of 36 times(3,600 percent).
* Jewish Population of the United States by State:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου