Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015


ΜΕΡΟΣ 17ο

ΣΤ. ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ (ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ-ΟΡΩΝ-ΔΟΓΜΑΤΩΝ)



ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
ΖΗΛΩΤΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
6. ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ     ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
Ταλμουδικός
Ιουδαϊσμός
Ταλμουδιστές
Ιουδαίοι (Jews)
[Διεθνείς  Επενδυτές,
Τοκογλύφοι Τραπεζίτες] (31)
Σιωνισμός- Σιωνιστές (32)

Σιωνισμός(32)
Σημιτισμός (33)–
Σημίτες (Εβραίοι) (37)









32. Σιωνισμός ή Διεθνής Σιωνισμός-Σιωνιστές.

Σιωνισμός
Ο Σιωνισμός είναι μία από τις συνιστώσες του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού, και συγκεκριμένως, η Εθνική συνιστώσα.1
Οι Ταλμουδιστές προκειμένου να μην αναζητηθεί το περιεχόμενο του Ταλμούδ και να παραμείνουν άγνωστες ακόμη και η λέξη Ταλμούδ ή ο όρος Ταλμουδισμός, διότι παραπέμπουν σε αποκρυφισμό, στις βλασφημίες κατά του Ιησού Χριστού και της Θεοτόκου, τον απόλυτο ρατσισμό των Ταλμουδιστών Ιουδαίων, το μίσος τους κατά όλων των άλλων λαών της ανθρωπότητος και ιδιαιτέρως των Χριστιανών, αντικατέστησαν τις λέξεις Ταλμούδ, Ταλμουδισμός, με την λέξη Σιών και τον όρο «Σιωνισμός», αντιστοίχως.
Η λέξη Σιών είναι τόσον δική τους, όσο δική τους είναι η Παλαιά Διαθήκη ή όσο η Μακεδονία ανήκει στους Σκοπιανούς. Παρ’ όλα αυτά, οι ταλμουδιστές Ιουδαίοι έχουν οικειοποιηθεί αθεμίτως την λέξη Σιών που αναφέρεται στην Αγία Γραφή, αν και έχουν απορρίψει στο σύνολό της την Παλαιά Διαθήκη και φυσικά ουδεμία σχέση έχουν με την διδασκαλία της Καινής Διαθήκης..
Και όμως σήμερα, όλοι σχεδόν, ομιλούν για Σιών/Σιωνισμό-Αντισιωνισμό/ Αντισημιτισμό, αγνοούντες ότι αυτοί είναι όροι που επινοήθηκαν/σφετερίσθηκαν από τους Ταλμουδιστές, προκειμένου οι άνθρωποι να μην μάθουν ποτέ τι είναι το Ταλμούδ, τι περιλαμβάνει, τι σημαίνει Ταλμουδισμός, ποίοι είναι τι επιδιώκουν οι Ταλμουδιστές και ποιες είναι οι συνιστώσες του. Συσκότισαν τους ανθρώπους με παραπλανητικούς όρους και συνθήματα, με μύθους και εικόνες.
Οι σημερινοί Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews) δεν έχουν σχέση με την Σιών, ούτε με τον παλαιό Ισραήλ της Παλαιάς Διαθήκης. Αμφότερες (Σιών-Παλαιά Διαθήκη) είναι δώρα του Ιησού Χριστού (Ιαχβέ) στους Χριστιανούς, ασπασθέντες την διδασκαλία του Θεανθρώπου ανεξαρτήτως φυλής και εθνικότητος!
Ο Σιωνισμός είναι ένα Παγκόσμιο Εθνικο-πολιτικό κίνημα των Ταλμουδιστών Ιουδαίων (Jews) της διασποράς, το οποίον είχε ως φανερούς σκοπούς:
oΤην δημιουργία στην Παλαιστίνη Ανεξάρτητου Ιουδαϊκού κράτους.
oΤην διατήρηση των Οικονομικο-θρησκευτικών παραδόσεων των Εβραίων της διασποράς.
Και ως κρυφούς σκοπούς είχε και έχει:
oΤην οικονομική κυριαρχία των Ταλμουδιστών Ιουδαίων (Jews) παγκοσμίως.
oΤην Παγκόσμια κυριαρχία τους σε όλα τα επίπεδα επί όλων των λαών  της γης.
Ο όρος Σιωνισμός προήλθε από σφετερισμό της λέξεως Σιών και σταθεροποιήθηκε μετά τα πρώτα μεταναστευτικά ρεύματα των Ιουδαίων (Jews) που ωργανώθηκαν στην Ρωσία και Πολωνία από την Ιουδαιοταλμουδική (Σιωνιστική) κίνηση «Chovevei Zion/Χοβεβάϊ Ζιόν (Εραστές της Σιών)».
Ο Σιωνισμός εκφράζει επίσης την δεδηλωμένη εμμονή των Ταλμουδιστών Ιουδαίων, στα όσα πρεσβεύουν για τον εαυτόν τους και τους λοιπούς ανθρώπους (μη εβραίους) καθώς και την αμετανοησία τους για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει, διαχρονικώς, κατά της ανθρωπότητος, η Φαρισαϊκή ηγεσία τους και τα εκτελεστικά της όργανα.
Προϋπόθεση πραγματώσεως των στόχων του Σιωνισμού ήταν η Δημιουργία ενός Εθνικού Κράτους στην Παλαιστίνη (1948). Το σχέδιο για την παγκόσμια κυριαρχία κατατέθηκε ολοκληρωμένο στο Α΄ Σιωνιστικό Συνέδριο στην Βασιλεία της Ελβετίας το 1897. Διοργανωτές του Συνεδρίου ήσαν:
Ο Θεόδωρος Χέρτζλ (Βενιαμίν Τέεμπ, 1860-1904).
Ο Μάρξ Νορντάου (Σίμων Ζύντφελντ, 1849-1923).
Στο Συνέδριο εκείνο ελήφθησαν αποφάσεις που είναι γνωστές ως «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». (Σχέδιο Παγκόσμιας Κυριαρχίας). 
*
Αποδείξεις σφετερισμού της Αγιογραφικής λ. Σιών
Η λέξη Σιών έχει τις εξής σημασίες:2  
o  Κατευθυντήριος κίων
o  Όρος της Ιερουσαλήμ
o  Πρωτεύουσα (Μόνιμη)
o  Λαός του Θεού
Η λέξη Σιών  που αναφέρεται στην Π.Δ. ως ο Ευλογημένος λαός του Παλαιού Ισραήλ , ήταν η προτύπωση της Εκκλησίας του Χριστού (Ιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης). Στην Καινή Διαθήκη όπου αναφέρεται η λ. Σιών σημαίνει: «ο ευλογημένος λαός του Νέου Ισραήλ της Χάριτος (Χριστιανική Εκκλησία)». Η Παλαιά Διαθήκη, όπως έχουμε αναφέρει κατ’ επανάληψη, έχει απορριφθεί από τους Ταλμουδιστές Ιουδαίους, από τους χρόνους των Προφητών ή κατ’ άλλους από την εποχήν της Βαβυλωνιακής αιχμαλωσίας (6ος π.Χ. αιών).
«Τέρπου και ευφραίνου θύγατερ Σιών, διότι ιδού εγώ έρχομαι και κατασκηνώσω εν μέσω σου λέγει Κύριος…» (ΖΑΧΑΡΙΑΣ, 2/1415)
Η Σιών καλείται να χαίρει διότι ο Κύριος έρχεται και θα κατασκηνώσει ανάμεσά της…
«Τέρπεσθαι γάρ και ευφραίνεσθαι προστέταχεν αναγκαίως την νοητήν Σιών, ήτις εστίν Εκκλησία Θεού ζώντος…» (Κύριλλος Αλεξανδρείας).
«Δια τούτο ούτω λέγει Κύριος Κύριος. Ιδού εγώ εμβαλώ εις τα θεμέλια Σιών λίθον πολυτελή, εκλεκτόν ακρογωνιαίον, έντιμον, εις τα θεμέλια αυτής και ο πιστεύων επ’ αυτώ ου μη καταισχυνθή» (ΗΣΑΪΑΣ: 28/16).
«Προς όν προσερχόμενοι λίθον ζώντα υπό ανθρώπων μεν αποδεδοκιμασμένον, παρά τώ Θεώ δε εκλεκτόν, έντιμον… ιεράτευμα άγιον ανενέγκαι πνευματικάς θυσίας ευπροσδέκτους δια Ιησού Χριστού, διότι περιέχει εν τη Γραφή : Ιδού τίθημι εν Σιών λίθον ακρογωνιαίον εκλεκτόν…» (Α΄ ΠΕΤΡΟΥ: 2/4-6).
Ποιος είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της Σιών;
«Τι ούν εστί το γεγραμμένον τούτο λίθον όν απεδοκίμασαν οι οικοδομούντες, ούτος εγεννήθη εις κεφαλήν γωνίας» (ΛΟΥΚ: 20/17).
«… και Χριστός κεφαλή της Εκκλησίας» (ΕΦΕΣ: 5/23).
«Κυκλώσατε λαοί, Σιών και περιλάβετε αυτήν, και δότε δόξαν εν αυτή τω αναστάντι εκ νεκρών ότι αυτός εστί ο Θεός ημών ο λυτρωσάμενος ημάς εκ των ανομιών ημών» (Λειτουργία Μεγ. Σαββάτου).
Με άλλα λόγια δια της λέξεως Σιών, υποδηλώνεται ο Λαός του Θεού της Παλαιάς Διαθήκης που είναι ο ίδιος (Θεός) και στην Καινή Διαθήκη, δηλαδή ο Ιαχβέ/Ιησούς Χριστός. Συνεπώς Σιών είναι η Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Τριαδικού Θεού.
Σιωνιστές
Επειδή η Σιών είναι η εκκλησία του Τριαδικού θεού, ο Θεός ξεχώρισε την θυγατέρα Σιών (Χριστιανοί) από την πόρνη Βαβυλώνα με τις πολλές θυγατέρες-πόρνες (Αντιχριστιανοί, Ταλμουδιστές / «Σιωνιστές»)
 [«..Βαβυλών η μεγάλη, η μήτηρ των πορνών και των βδελυγμάτων της γης].3  
Από τα παραπάνω που φέρουν την αυθεντική σφραγίδα  της Αγίας Γραφής, τεκμαίρεται ότι οι Ταλμουδιστές-«Σιωνιστές», είναι οι σφετεριστές της λέξεως Σιών και της σημασίας της και κατ’ επέκταση του όρου «Σιωνισμός».
Γιατί όμως οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, διέπραξαν τον σφετερισμόν;
-Για τους ίδιους ή παρόμοιους λόγους που οι Σκοπιανοί εσφετερίσθησαν το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας και του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
-Για να αποκρύψουν τα καταχθόνια σχέδιά τους που περιλαμβάνονται στο Ταλμούδ και στα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».
-Για να αποπροσανατολίσουν τους ασχολουμένους με την αναζήτηση της αληθείας μέσω της Παλαιάς Διαθήκης, ώστε όσοι διαπιστώσουν τα εγκλήματα των Ταλμουδιστών, να απορρίπτουν και το θεωρούμενο από αυτούς (τους ερευνητές) ως Θρησκευτικό Σύνταγμά τους, δηλαδή την Παλαιά Διαθήκη.
Σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία των λεγομένων Χριστιανών, και μάλιστα των Ορθοδόξων, αγνοεί την ύπαρξη του Ταλμούδ και φρονεί ότι ο θρησκευτικός φανατισμός των Ταλμουδιστών (Jews), τους οποίους αδοκίμως και ανιστορήτως αποκαλούν Εβραίους (Hebrews), προέρχεται από το «αισχρό και μισαλλόδοξο» περιεχόμενο, όπως χαρακτηρίζουν, της Παλαιάς Διαθήκης. Αυτό συνιστά, αδικαιολογήτως, μεγίστη πλάνη, για την οποίαν την μεγαλύτερη ευθύνη φέρουν πρωτίστως οι λεγόμενοι Ορθόδοξοι ποιμενάρχες και οι αυτοαποκαλούμενοι «θεολόγοι» της Ορθοδόξου πίστεως.
-Για να ιστορικοποιήσουν τα σημερινά τους ονόματα ως προερχόμενα,δήθεν, από τους «προγόνους» τους που αναφέρονται στην Παλαιά Διαθήκη (Αδάμ, Ισαάκ, Ιακώβ, Αβραάμ, Μωϋσής, Εσθήρ, Ραχήλ, Σάρα, κλπ.), ενώ ως γνωστόν, οι πλείστοι αν όχι όλοι από τους Ταλμουδιστές, διατηρούν και τα κρυφά Ιουδαϊκά, Καϊνικής προελεύσεως, ονόματά τους.
-Για να παρουσιάσουν τίτλους αρχαιότητος και κυριότητος της φυλής τους, της βιολογικής γραμμής τους, αφού ο όρος Σιών αναφέρεται πολλάκις στην Παλαιά Διαθήκη.
Έτσι οι Ιουδαίοι (Jews), αυτοχαρακτηριζόμενοι ως Σιωνιστές, αφ’ ενός αποκρύπτουν την πραγματική τους ιδεολογία (Ταλμουδισμός ή Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός), για τους λόγους που προαναφέραμε, αφ’ ετέρου εξαπατούν τους εχθρούς τους ότι ακολουθούν την διδασκαλία της Παλαιάς Διαθήκης. Αποτέλεσμα αυτής της Απάτης και μεγίστης πλάνης, είναι:
     Η αποστροφή, η απόρριψη, η άγνοια των ρημάτων και ζωοποιών ναμάτων της Παλαιάς Διαθήκης, από τους μη Ιουδαίους, και η δημιουργία του κύματος αντισημιτισμού / αντισιωνισμού.
   Αυτοί είναι στόχοι που εξυπηρετούν αποκλειστικώς και  μόνον τους Ταλμουδιστές Ιουδαίους (Jews).
*
Οι Συστημικοί Εθνικιστές, όπως κατ’ επανάληψη έχουμε γράψει, αγνοούντες ή εθελοτυφλούντες ότι:
· Η Παλαιά Διαθήκη έχει απορριφθεί από τους Ταλμουδιστές και δεν έχει σχέση με τους σημερινούς Ιουδαίους (Jews).
· Οι Jews έχουν ως θρησκευτικό σύνταγμα το Ταλμούδ, το οποίον δεν τολμούν να παρουσιάσουν δημοσίως, μέχρι τώρα, λόγω του απαραδέκτου υβριστικού, χυδαίου και ανιστόρητου περιεχομένου του σε βάρος του Ιησού Χριστού, των Χριστιανών και των μη Εβραίων (γκοΐμ),  
   Επιμένουν να παρουσιάζουν ως απειλή τον Σιωνισμό και τους ανά τον κόσμο Σιωνιστές, τους οποίους μάλιστα ακρίτως ταυτίζουν με τον Παλαιό Λαό Ισραήλ της Παλαιάς Διαθήκης ή να τους αποκαλούν σκωπτικώς ως «Περιούσιο λαό» του θεού των Εβραίων Γιαχβέ.   
Με το ίδιο σκεπτικό, παρερμηνεύοντες διάφορα χωρία της Π.Δ. τα χρησιμοποιούν ως «αντισιωνιστικές/αντιχριστιανικές» σημαίες τους, κηρύττοντας ότι ο εχθρός του Ελληνισμού είναι ο Σιωνισμός και οι κρυπτόμενοι όπισθεν αυτού Σιωνιστές.
Ένα από αυτά τα χωρία τα οποία επιπολαίως, ανοήτως και ακρίτως επικαλούνται οι συστημικοί-ζηλωτικοί εθνικιστές, είναι εκείνο του Ζαχαρίου, «Χαίρε σφόδρα θύγατερ Σιών…και εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών επί τα τέκνα των Ελλήνων……» (9/10-15),
Όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, βασιζόμενοι στο παραπάνω χωρίον του Ζαχαρίου, εάν δεν είναι υποκριτές και πράκτορες των Ταλμουδιστών Ιουδαίων, είναι τυφλοί, ανιστόρητοι και αγράμματοι, διότι:
·Δεν έκαναν την απλή σκέψη προκειμένου να διαπιστώσουν: Ποίος είναι αυτός που προτρέπει τα τέκνα της Σιών εναντίον των τέκνων των Ελλήνων;  Εάν δεν τους ετύφλωνε ο φανατισμός και η αφροσύνη, και είχαν την περιέργεια και υπομονή να ανατρέξουν στο ίδιο κεφάλαιο του Ζαχαρία, στα δύο προηγούμενα χωρία, θα διεπίστωναν ότι,  Αυτός που προτρέπει τα «τέκνα της Σιών» κατά «των τέκνων των Ελλήνων», είναι ο Ιαχβέ/Ιησούς Χριστός.  
«…Ιδού ο βασιλεύς σου έρχεταί σοι, δίκαιος και σώζων αυτός, πραΰς και επιβεβηκώς επί υποζύγιον και πώλον νέον…» (ΖΑΧΑΡΙΑΣ:9/9).
Ποίος εισήλθε στα Ιεροσόλυμα επιβαίνων πώλου υιού υποζυγίου; Ο Ιησούς Χριστός!
«Ιδού ο βασιλεύς σου έρχεταί σοι, πραΰς και επιβεβηκώς επί όνον και πώλον υιόν υποζυγίου…» (ΜΑΤΘ: 21/5).
Συνεπώς το συγκεκριμένο χωρίον του Ζαχαρία (9/9) προφητεύει την έλευση του Κυρίου Ιησού που θα ιδρύσει δια των Αποστόλων Του την Εκκλησίαν Του (ΣΙΩΝ), και θα συντρίψει τους ειδωλολάτρες-Εθνικούς (Έλληνες) και την είδωλολατρίαν.
Είναι δυνατόν, ο Ιησούς που είπε ότι «ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο υιός του ανθρώπου» (ΙΩΑΝΝΗΣ:12/23) όταν εζήτησαν να τον γνωρίσουν Έλληνες προσκυνητές, να προφητεύθηκε ότι θα προέτρεπε «τα τέκνα της Σιών» εναντίον των τέκνων των Ελλήνων;
Η ορθή ερμηνεία του επίμαχου χωρίου του Ζαχαρία,  επιβεβαιώνεται από την φράση στο κατά Μάρκον Ευαγγέλιον, όπου γίνεται λόγος περί μιας γυναικός, η οποία παρεκάλει τόν Χριστόν να εκβάλει το δαιμόνιον της κόρης της. "...η δέ γυνή ήν Ελληνίς, Συροφοινίκισσα τώ γένει καί ηρώτα ...". (7/26).
Είναι προφανές ότι εφ' όσον ήτο Συροφοινίκισσα εκ φυλετικής καταγωγής, ο άλλος χαρακτηρισμός (Ελληνίς) αναφέρεται στο θρήσκευμα της γυναικός. 
Με άλλα λόγια, η γυναίκα εκείνη ήταν «Ελληνίδα» κατά την θρησκείαν, δηλαδή ειδωλολάτρις και Συροφοινίκισσα κατά την φυλετική ή εθνική καταγωγήν (την πατρίδα).4
Οι νέο-ειδωλολάτρες και συστημικοί εθνικιστές, αναφερόμενοι στο παραπάνω χωρίον ΔΕΝ εννοούν να παραδεχθούν την τύφλωσή τους και να αναγνωρίσουν το λάθος τους. Ισχυρίζονται ότι το κείμενο λέει πως η γυναίκα αυτή ήταν ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ, ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΣΣΑ.. Τα λόγια της Γραφής είναι  σαφέστατα. Ήταν ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΥΡΟΦΟΙΝΙΚΙΣΣΑ και Ελληνίδα στο θρήσκευμα, στο κείμενο δεν καταγράφεται η λ. ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ.
Όμως οι αγράμματοι ραμφιστές των κειμένων της Αγίας Γραφής, Νεοειδωλολάτρες και συστημικοί Εθνικιστές, θέλουν να βγάλουν την Συροφοινίκισσα γυναίκα, σώνει και καλά Ελληνίδα, για να παρουσιάσουν τον Χριστό ανθέλληνα, για να φανατίσουν τους άδολους και αμαθείς εθνικιστές, κατά των Χριστιανών. Δεν καταλαβαίνουν ή προσποιούνται πως δεν καταλαβαίνουν την διαφορά μεταξύ Συροφοινίκισσας και Ελληνίδας κατά το γένος!!!
Ανόητοι, άφρονες, οιωνοπόλοι, ραδιούργοι, θριαί των ψευδοθεών Απόλλωνος και Διός, απατήλιοι ψευτο-εθνικιστές, τι δεν καταλαβαίνετε ακόμη και εξακολουθείτε να ζείτε στο εωσφορικό σκότος;
·Σιών όπως απεδείχθη προηγουμένως, είναι η  Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού και ως Έλληνες χαρακτηρίζονται όλοι οι Εθνικοί-ειδωλολατρικοί λαοί της εποχής του Κυρίου.
Από την σύγκριση των προμνησθέντων χωρίων του Ζαχαρία και του Ματθαίου αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά, ότι ένας είναι ο Θεός της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης: Ο Ιησούς Χριστός.
Συνεπώς, όσοι παρερμηνεύουν εκουσίως ή ακουσίως το παραπάνω χωρίον του Ζαχαρία, βάλλουν κατά λανθασμένου στόχου, με αποτέλεσμα τα ιδεολογικά πυρά τους να είναι αναποτελεσματικά, αφού δεν κατευθύνονται κατά του ορατού και αληθινού εχθρού που είναι οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι και ο Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός. Παραλλήλως συγκαλύπτουν σκοπίμως ή από άγνοια την ταυτότητα, τα σχέδια και τους χώρους δράσεως του πραγματικού εχθρού.
Έτσι, οι πραγματικοί εχθροί της ανθρωπότητος (Ταλμουδισμός / Ταμουδιστές) παραμένουν στο απυρόβλητο. Οι ανά τον κόσμο συστημικοί Εθνικιστές / «αντισιωνιστές» και ιδιαιτέρως στην Ελλάδα, δεν αναφέρονται ούτε σχολιάζουν το Ταλμούδ, ούτε στρέφονται κατά των Ταλμουδιστών που είναι οι πραγματικοί εχθροί της ανθρωπότητος, αλλά κατά όσων θεωρούν από σκοπιμότητα ή από άγνοια, ως «Σιωνιστές», τους οποίους ταυτίζουν με φανατικούς πιστούς της Παλαιάς Διαθήκης.
Επειδή οι ίδιοι οι Ιουδαίοι (Jews) απέκρυψαν και εξακολουθούν να αποκρύπτουν την πραγματική καταγωγή και ιδεολογία τους, για τους λόγους που προαναφέραμε και αυτοχαρακτηρίσθηκαν ως Σιωνιστές, εταύτισαν τους Σημίτες με τον Σιωνισμό και εδημιούργησαν τον μύθο περί αντισημιτισμού / αντισιωνισμού.
Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, οι θεωρούμενοι και παρουσιαζόμενοι από τους συστημικούς και ζηλωτικούς Εθνικιστές, ως εχθροί της ανθρωπότητος (Σιωνισμός-Σιωνιστές), είναι πλασματικοί και παραπλανητικοί, αφού αποπροσανατολίζουν θανατηφόρως τους πολίτες:
.Ως προς την αληθινή ιδεολογία-κοσμοθεωρία, την μόνη εχθρική, καταστροφική και ανθρωποκτόνο για όλους τους λαούς της γης (Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός), στηριζομένη στο αποκρυπτόμενο από τους Ιουδαίους (Jews) αποκρυφιστικό και σατανικό Ταλμούδ, και όχι όπως πιστεύεται από πολλούς ανιστόρητους, ανόητους, αφελείς, πιθηκίζοντες, απληροφόρητους, στην Παλαιά Διαθήκη.5
.Ως προς την αληθινή προέλευση και πραγματική ταυτότητα των ιστορικώς καταγεγραμμένων, εχθρών της ανθρωπότητος, που είναι οι ανθρωποκτόνοι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews/Israelians) της Καϊνικής γραμμής, εκφραστές-εκτελεστικά όργανα-συντηρητές του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού  και όχι οι Εβραίοι-Ισραηλίτες (HebrewsIsraelites) του παλαιού λαού Ισραήλ, της Αδαμικής γραμμής.
.Ως προς την ερμηνεία της λ. Σιών που σημαίνει η διαχρονική Εκκλησία των Χριστιανών που δέχονται ως μόνο αληθινό Θεόν, τον Τριαδικό Θεόν της Ορθοδόξου πίστεως.
Αντισιωνισμός
Για τους ίδιους λόγους που αναφέραμε στην περίπτωση του αντισημιτισμού, δημιουργήθηκε και προωθήθηκε αφανώς από τους Ταλμουδιστές Ιουδαίους, και ο όρος αντισιωνισμός, ως αντίδραση κατά της διαχρονικής δράσεως του διεθνούς Σιωνισμού και των φανερώς ή κρυφίως δρώντων Σιωνιστών Ιουδαίων.
Οι Ταλμουδιστές έχοντας σφετερισθεί την λέξη Σιών και τον όρο «Σιωνισμός» εδημιούργησαν προσφάτως δια των οργάνων τους και μία κίνηση μεταξύ Προτεσταντικών κύκλων στις ΗΠΑ, την οποίαν ωνόμασαν Χριστιανικόν Σιωνισμόν. Η κίνηση βασίζεται στην αντίληψη ότι:
«Οι Εβραίοι παρ’ ότι αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τον Ιησού Χριστό ως Μεσσία, παραμένουν πάντοτε ο εκλεκτός λαός του Θεού και έχουν μέχρι σήμερα ειδική θέση στα πλαίσια του θείου σχεδιασμού. Σ’ αυτόν τον σχεδιασμό εντάσσεται και η αποκατάσταση του Ισραήλ ως κράτους. Επίσης κατά τους ισχυρισμούς των οπαδών του Χριστιανικού Σιωνισμού, κάθε λαός που εναντιώνεται ή αντιτίθεται στο Ισραήλ εναντιώνεται στον Θεό»6.
Δεν διευκρίνισαν όμως, οι νεοφαρισαΐζοντες ψευτοχριστιανοί προτεστάντες, ποιον θεόν εννοούσαν…..και γιατί δεν ανέφεραν το όνομά του, ενώ ως «χριστιανοί», υποτίθεται, ότι λατρεύουν ως θεόν, τον Ιησού Χριστόν…Να πούμε λοιπόν εμείς, στους προτεστάντες ψευδοχριστιανούς, εάν όντως είναι προτεστάντες και όχι κρυπτο-Ιουδαίοι, ποιόν «θεόν» εννοούν… τον μισόκαλο και μισάνθρωπο, Εωσφόρο!!!!
Συμπερασματικώς, η Εθνικο-πολιτική συνιστώσα του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού, που  λειτουργεί ως παραπλανητικό υποκατάστατο, και είναι γνωστή με τον όρο Διεθνής Σιωνισμός ή Σιωνισμός, αποσκοπεί στην παγκόσμια επικράτηση των Ταλμουδιστών Ιουδαίων (Jews), με παγκόσμιο κέντρο και μόνιμη πρωτεύουσα του Ισραήλ την Ιερουσαλήμ. Άλλωστε έχει προ πολλού εκφρασθεί η πρόθεση των σημερινών Ιουδαίων, για μεταφορά της πρωτεύουσας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.
33. Σημιτισμός
Κατά την συστημική άποψη, ως Σημιτισμός, χαρακτηρίζεται :
·Ο,τιδήποτε έχει σχέση ή προέρχεται από τους τους Σημίτες, δηλαδή από τους ανήκοντες στην βιολογική γραμμή του γενάρχου Σήμ, ενός από τα τρία τέκνα του Νώε.
·Η επίδραση που άσκησε ή ασκεί η Ιουδαϊκή γλώσσα, χαρακτηριζομένη και ως σημιτική, στα ελληνικά κείμενα της Αγίας Γραφής ιδιαιτέρως της Παλαιάς Διαθήκης, καθώς και στην άκριτη υιοθέτηση Εβραϊκών/Σημιτικών λέξεων ή εκφράσεων στα ελληνικά συντακτικά κείμενα.
·Το φυλετικό μίσος των σημερινών Εβραίων [όπως αποκαλούν τους σημερινούς Ιουδαίους (Jews)], που προέρχεται από την πεποίθησή τους ότι όλες οι υπόλοιπες ανθρώπινες φυλές είναι κατώτερες από την δική τους (Σημιτική) και συνεπώς πρέπει να υποτάσσονται σ’ αυτούς.
Με την έννοια αυτή, είναι καιρός πλέον να κατανοήσουμε πως, είτε πρόκειται για άτομα, είτε για λαούς, όταν κάποιος αισθάνεται την ανάγκη να έχει υπό τον έλεγχό του άλλα άτομα ή λαούς, τους οποίους θεωρεί κατώτερους σημαίνει πως έχει πρόβλημα με τον εαυτό του, τουτέστιν διακατέχεται ο ίδιος από συμπλέγματα κατωτερότητας! 7  
·Η πίστη των Ιουδαίων (Jews)  στις ικανότητές τους (πνευματικές-πολιτικές-οικονομικές) και η «προσφορά», όσων ανήκουν στους λεγομένους Σημίτες, τόσον στην φυλή τους όσον και στην ανθρωπότητα.
Η ονομασία «Σημίτες» χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Ιουδαίο Γιόχαν Γκόντφριντ Άϊχορν, το 1787 στο έργο του: «Εισαγωγή στην Παλαιά Διαθήκη». Οι Σημίτες θεωρούν ως διαχρονικές πατρίδες τους, την Αιθιοπία, την Αραβία, την Παλαιστίνη, την Φοινίκη και περιοχές του Τίγρητος και του Ευφράτη.
Αντισημιτισμός
Ως αντισημιτισμός χαρακτηρίζεται : 
·Κάθε συστηματική αντίθεση προς την Εβραϊκή/Σημιτική (Jewish) φυλή, καθώς και οποιαδήποτε προσπάθεια περιορισμού των δραστηριοτήτων της, εξικνουμένη συχνότατα στην εχθρότητα ή εξόντωσή της.
·Ο,τιδήποτε έχει σχέση ή προέρχεται από την Εβραϊκή φυλή (Σημίτες), θεωρούμενο ως εχθρικό κατά της ανθρωπότητος.
·Η πίστη των μη Εβραίων/Ιουδαίων ότι οι Εβραίοι/Ιουδαίοι-Jews (με το γενικό όνομα Σημίτες) όχι μόνον δεν προσέφεραν στην ανθρωπότητα αλλά είναι η κύρια , αν όχι αποκλειστική αιτία των δεινών και των συμφορών της ανθρωπότητος.
Με αυτό το σκεπτικό ανεπτύχθη από την εποχή του μεσαίωνος το «κύμα» του αντισημιτισμού, ήτοι εχθρότητας εναντίον όσων ανήκουν στην εβραϊκή/Ιουδαϊκή φυλή, συλλήβδην, φθάνοντας συχνά σε προσπάθειες ακόμη μέχρι της εξοντώσεώς της, διότι οι εβραίοι θεωρήθηκαν και θεωρούνται ως υπεύθυνοι για τα δεινά της ανθρωπότητος.
       Αναζητώντας τα κίνητρα για το κύμα του αντισημιτισμού στην Ευρώπη, εντοπίζουμε τα κύρια αίτια στα εξής: 
·Το μίσος των Ταλμουδιστών κατά παντός μη Ιουδαίου στην καταγωγή.
·Η θρησκευτική μισαλλοδοξία των ταλμουδιστών ραββίνων, ιδιαιτέρως κατά των Χριστιανών.
·Η πρωταγωνιστική συμμετοχή των Ιουδαίων (Jews) στην ίδρυση αποκρυφιστικών εταιρειών-ανατρεπτικών οργανώσεων (Αναρχία-Τρομοκρατία-Μαφία) και η ενεργός δράση τους σ’ αυτές, με όλα τα επακόλουθα (διάρρηξη κοινωνικού ιστού, ανατροπή νομίμων κυβερνήσεων, πρόκληση οικονομικής κρίσεως, δημιουργία αιρετικών/σχισματικών θρησκειών, παραθρησκευτικών οργανώσεων, κλπ.).
· Οι καταγεγραμμένες στην Ελληνική και παγκόσμια γραμματεία, ραδιουργίες και παρασκηνιακές ζυμώσεις, Ταλμουδιστών Ιουδαίων, στις αυλές βασιλέων, αρχόντων και αυτοκρατόρων που στόχευαν στην απόκτηση ευνοίας ή ανατροπής τους.
· Η τοκογλυφική και εκβιαστική αφαίμαξη της κινητής και ακίνητης περιουσίας, πολιτών και κρατών σ’ ολόκληρο τον κόσμο, από τους Ταλμουδιστές/Σημίτες Τοκογλύφους Τραπεζίτες.
· Η υπόθαλψη και χρηματοδότηση τοπικών και παγκοσμίων επαναστάσεων και πολέμων.
· Η φαρισαϊκή μεταστροφή τους στον Χριστιανισμό ή άλλες θρησκείες, προκειμένου να διεξάγουν ασφαλώς και αφανώς το διαβρωτικό και διαλυτικό τους έργο (ντονμέδες, ψευδοχριστιανοί, αιρετικοί, κ.λπ.).
Ο αντισημιτισμός ως θεωρία είναι δημιούργημα του δυτικού κόσμου, υποδαυλισθέν από τους ίδιους τους Ταλμουδιστές Ιουδαίους. Ο όρος αντισημιτισμός είναι άστοχος, ανιστόρητος και παραπλανητικός, στον βαθμό που αναφέρεται στους σημερινούς Ιουδαίους (Jewish-Jewism) [κακώς αποκαλουμένους Σημίτες] ή μόνον σ’ αυτούς.                        
Είναι παραπλανητικός, καθ’ όσον:
.Όπως ο πατριωτισμός της εργατικής τάξεως δεν είναι το αντίθετος της αγωνιστικής συμπορεύσεως με τους εργάτες και λαθρομετανάστες όλου του κόσμου, έτσι και ο σιωνισμός δεν είναι αντίθετος του αντισημιτισμού. Είναι αλληλοτροφοδοτούμενες μαχητικές εκφράσεις του Διεθνιστικού Ιουδαϊσμού.
.Όπως η σοσιαλδημοκρατία δεν είναι αντίθετη στον φασισμό αλλά η "ηπία" μορφή συγκρατήσεως και ελέγχου του εργατικού κινήματος, έτσι και ο σιωνισμός δεν είναι το αντίθετος του αντισημιτισμού.
Είναι αλληλοτροφοδοτούμενες δυνάμεις, παράγωγα του συστημικού εθνικισμού.
Είναι άστοχος και ανιστόρητος, διότι, οι σημερινοί Ιουδαίοι (Jews) κατά την απόκρυφη Χιραμική παράδοσή τους και το Ταλμούδ, δεν θεωρούν εαυτούς απογόνους του Σημ, υιού του Νώε, αλλά του Κάϊν. Παραβλέποντες προς το παρόν, όμως, αυτή την θέση των σημερινών Ιουδαίων, ως Σημίτες δεν πρέπει να θεωρούνται μόνον οι Ιουδαίοι αλλά και αρκετά από τα σημερινά αραβικά φύλα.8
Ο ισχυρός αντισημιτισμός στην Ευρώπη του τέλους του 19ου αι. έδωσε αφορμή να δημιουργηθεί και να ισχυροποιηθεί ο Σιωνισμός, δηλαδή ένα κίνημα που στόχευε, αρχικώς, στην δημιουργία Ιουδαϊκού κράτους στο Ισραήλ. Μετά το «ολοκαύτωμα» των Ιουδαίων από την ναζιστική Γερμανία, το κίνημα αυτό ενισχύθηκε, πραγματοποιώντας τελικά τον σκοπό του το 1948 με την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ.
Αμέσως μετά τον 2ο Π.Π.  ο αντισημιτισμός χρησιμοποιήθηκε από το Σύστημα, ως ένα από τα όπλα διώξεως των αγνών Πατριωτών/ Εθνικιστών. Δηλαδή όποιος τολμούσε να μιλήσει για πατρίδα, Έθνος ή να αμφισβητήσει το «ολοκαύτωμα» έστω και ως προς την έκτασή του, αμέσως εχαρακτηρίζετο αντισημίτης, νεοναζί, ρατσιστής και υφίστατο διασυρμό ως διακατεχόμενος από αντισημιτισμό.
Στις ημέρες μας, ο αντισημιτισμός έχει αναχθεί σε ποινικό αδίκημα, σε πολλές χώρες, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπεται ο ανθελληνισμός, ο αντιγερμανισμός, ο αντιαμερικανισμός, ο αντιβρετανισμός, ο αντιμαρξισμός, ο αντικινεζισμός, ο αντιχριστιανισμός, χωρίς καμία επίπτωση.
Υπό αυτήν την έννοια, ο αντισημιτισμός, έστω και ως τεχνητός και παραπλανητικός όρος:
-  Είναι αντίθετος προς τους νόμους του Κυρίου (Ουδείς δικαιούται να υβρίζει τα λογικά δημιουργήματα Του Κυρίου, ένα από τα οποία είναι οι «Σημίτες» ή να επιθυμεί την εξόντωσή τους, χωρίς λόγο και αφορμή για τον ίδιον και το Έθνος του).
-  Εξυπηρετεί μόνον τους «Σημίτες» τουτέστιν τους Ταλμουδιστές Ιουδαίους, οι οποίοι βρίσκουν αφορμή να κατηγορούν τους πατριώτες και Εθνικιστές ως φανατικούς, νεοναζιστές και μισαλλόδοξους.
Η ελληνική λέξη αντισημιτισμός, μαρτυρείται για πρώτη φορά το 1887 στην εφημερίδα «Αιών».

Συνεχίζεται




1 Για τις συνιστώσες του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού αναφερθήκαμε στο 13ο μέρος.
2 Strong’s Exhaustive Concordance Of The Bible, James Strong, S.T.D., LL.D., Abingdon, Nashville, 1978.
3 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, 17/5.
4 Από το προμνησθέντα χωρία της Παλαιάς και Καινής Διαθήκης και όχι μόνον, προκύπτει ότι, όταν οι Πατέρες αναφέρονται σε Έλληνες ή σε όποια χωρία της Αγίας Γραφής αναφέρεται εχθρικώς η λέξη Έλληνες, σαφέστατα εννοούνται οι Εθνικοί, οι ειδωλολάτρες κατά την θρησκείαν, συλλήβδην, ανεξαρτήτως φυλετικής καταγωγής και όχι οι Έλληνες κατά την φυλήν…
Ας τα ακούσουν οι αμετανόητοι συστημικοί-ζηλωτικοί ψευτο-εθνικιστές και λοιποί μαινόμενοι αντιχριστιανοί, που αμφισβητούν την ερμηνεία των φράσεων της Αγίας Γραφής και των Πατέρων της Εκκλησίας, αναφερομένων σε λόγους «κατά Ελλήνων», και χωρία της Π.Δ., όπως αυτό του Κεφ. 9 του ΖΑΧΑΡΙΑ, ισχυριζόμενοι ανοήτως, ότι καταφέρονται κατά των Ελλήνων ως Φυλής και Έθνους.
5 O προβληθείς από το Σύστημα και υποστηριζόμενος από τους συστημικούς και ζηλωτές Εθνικιστές μύθος, δηλαδή ότι η Παλαιά Διαθήκη είναι το ιερό βιβλίο των σημερινών Ιουδαίων(Jews),  είναι μία από τις μεγαλύτερες σύγχρονες συστημικές πλάνες που έχει εξαπατήσει ακόμη και μεγάλο αριθμό Ορθοδόξων Χριστιανών.
6 Χριστιανικός Σιωνισμός και εις την Ελλάδα; Πρωτ. Π. Βασίλειος Α. Γεωργόπουλος, Ορθ. Τύπος, 9 Ιουνίου 2006.
7 Από άρθρο του Ζήση Δ. Παπαδημητρίου, που δημοσιεύτηκε στην "Ελευθερία" της Λάρισας, στις 3/7/2014.
8 Βλέπε γενεαλογικό δένδρο του Σημ στην Παλαιά Διαθήκη, ΓΕΝΕΣΗ, 10/21-32.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου