Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

 ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΜΕΡΟΣ 10ο

Β. ΠΛΑΝΕΣ  ΚΑΙ  ΑΠΑΤΕΣ  ΤΟΥ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
104η/ Η NASA (National Aeronautics and Space Administration, δηλαδή Εθνική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής και Διαστήματος, συχνά γράφεται στα ελληνικά και ως ΝΑΣΑ), είναι ένας κρατικός Αμερικάνικος οργανισμός που ασχολείται με την εξερεύνηση του διαστήματος, την αεροναυτική και την μελέτη του περιβάλλοντος της Γης.
Η Αλήθεια για την ΝΑΣΑ
NASA/ΝΑΣΑ: Το «καταφύγιο» των Ναζιστών Εγκληματιών Πολέμου - Ο αποκρυφιστικός Ιουδαιοταλμουδικός οργανισμός, κατασκευής των μεγαλύτερων επιστημονικών απατών οι οποίες προβάλλονται ως τα μεγαλύτερα επιστημονικά επιτεύγματα του 20ου και 21ου αιώνος.
NASA: Τhe Nazi war criminals sanctuary- The occult Jewish-talmudic organization, where gross scientific deceptions (hoaxes) are conceived/planned and filmed, which are  projected as the most scientific discoveries/achievements of 20th and 21th century.

Η Σημαία της NASA

1. Οργάνωση και ταυτότητα στελεχών της ΝΑΣΑ
α. Ίδρυση NASA( Η επίσημη θέση της κυβερνήσεως των ΗΠΑ)
Ιδρύθηκε στις 29 Ιουλίου του 1958, με την Πράξη Εθνικής Αεροναυτικής και Διαστήματος. Ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ υπέγραψε την Πράξη Εθνικής Αεροναυτικής και Διαστήματος, ιδρύοντας τη NASA. Όταν ξεκίνησε την λειτουργία της, στις 1 Οκτωβρίου 1958, η NASA αποτελούνταν από τα τέσσερα εργαστήρια και τους 80 υπαλλήλους της 46-ετούς ερευνητικής υπηρεσίας που ονομαζόταν «Εθνική Συμβουλευτική Επιτροπή Αεροναυτικής», [National Advisory Committee for Aeronautics (NACA)].
Πρώην φορέας της ΝΑΣΑ: NACA (1915-1958) [National Advisory Committee for Aeronautics/ US Centennial of flight Commission]

The official seal of NACA, depicting the Wright brothers’ ' first flight at Kitty Hawk, North Carolina.
Επιλέχθηκαν επίσης εκπρόσωποι του αμερικανικού στρατού, ναυτικού και αεροπορίας, για να προσφέρουν βοήθεια στην Ομάδα Εργασίας Διαστήματος (Space Task Group) της NASA, μέσω συντονισμού με την υπάρχουσα υποδομή αμυντικών προμηθειών και στρατιωτικής έρευνας, αλλά και τεχνικής βοήθειας προερχόμενης από την ανάπτυξη πειραματικών αεροσκαφών στην δεκαετία του 1950 και από την αντίστοιχη «δεξαμενή» πιλότων δοκιμαστών.
Στις 31 Ιανουαρίου 1958 και ώρα 10:48 μμ EST, εκτοξεύτηκε ο Explorer I (επίσημη ονομασία Satellite 1958 Alpha), που αποτέλεσε τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο των ΗΠΑ.
β. Η άλλη άποψη για την οργάνωση και ταυτότητα των στελεχών της ΝΑΣΑ1
1/ «Επιχείρηση Συνδετήρας» («Operation paperclip»), 1945
Όταν ξεκίνησε την λειτουργία της, η ΝΑΣΑ είχε ήδη στελεχωθεί με εκατοντάδες Ναζιστές επιστήμονες που είχαν φυγαδευθεί από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, λήγοντος του 2ου Παγκ. Πολέμου.
Εδώ και 72 χρόνια, το 1945, έγινε μια άκρως απόρρητη και σοβαρή επιχείρηση των Αμερικανών εναντίον…των συμμάχων τους! Είναι η επιχείρηση με την οποία οι ΗΠΑ «άρπαξαν» κυριολεκτικώς, από τους Σοβιετικούς, τους Βρετανούς και τους Γάλλους, 120 κορυφαίους Γερμανούς επιστήμονες και τεχνικούς, οι οποίοι είχαν εμπλακεί στο πρόγραμμα σχεδιασμού και κατασκευής των πυραύλων V 2!
Η επιχείρηση από μόνη της ήταν σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.
Οι Γερμανοί είχαν αναπτύξει τους πυραύλους V 2  στο Πενεμούντε, ένα νησί στην Βαλτική θάλασσα. Όταν έφθασαν εκεί οι Σοβιετικοί τον Μάϊο του 1945, οι Γερμανοί είχαν ήδη καταστρέψει τις εγκαταστάσεις. Οι επιστήμονες και οι τεχνικοί είχαν φύγει. Ο επικεφαλής τους, Βέρνερ φον Μπράουν, σκέφτηκε  πως η καλύτερη λύση  που είχαν, ήταν να περάσουν στην αμερικανική πλευρά. Οι Αμερικανοί ήδη είχαν στα σχέδιά τους, να «αρπάξουν» και να φυγαδεύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους επιστήμονες των ναζί. Γι’ αυτό και είχαν σχεδιάσει προ πολλού, την επιχείρηση «Συνδετήρας» (Operation paperclip).
Στις 2 Μαΐου 1945, ο  αδερφός του Βέρνερ Φον Μπράουν, ο Μάγκνους, ήρθε σε επαφή με τους Αμερικανούς. Την επόμενη  μέρα, 120 επιστήμονες και κορυφαίοι Γερμανοί τεχνικοί, έχοντας μαζί του χιλιάδες σελίδες σημειώσεων και σχεδίων, παραδόθηκαν στους Αμερικανούς. Λίγες μέρες αργότερα, η αμερικανική προέλαση κάλυψε και την πόλη Νορντχάουζεν, όπου βρισκόταν το υπόγειο εργοστάσιο κατασκευής των V-2.
Στην διάσκεψη του Πότσδαμ, είχε συμφωνηθεί πως τα γερμανικά εργοστάσια δεν θα έπρεπε να λαφυραγωγηθούν από τους συμμάχους. Όμως, το Νορντχάουζεν ήταν  στην σοβιετική πλευρά και η περιοχή έπρεπε να παραδοθεί.
Τότε έγινε η δεύτερη φάση της απίστευτης επιχειρήσεως!
Στις 26 Ιουνίου 1945, κρυφά από τους Άγγλους, Γάλλους και Σοβιετικούς, οι Αμερικανοί …αποσυναρμολόγησαν το εργοστάσιο και το μετέφεραν με 300 φορτηγά! Στην συνέχεια, όλα τα απαραίτητα υλικά και μηχανήματα, για να ξαναστηθεί το εργοστάσιο, μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ!!!
Με την λήξη λοιπόν, του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και μετά την ρίψη των ατομικών βομβών στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, οι Αμερικανοί ήρθαν αντιμέτωποι με την πρόκληση του Διαστήματος, θέτοντας ταυτόχρονα και την ανθρωπότητα σε αυτή την τροχιά. Για την επίτευξη του σκοπού τους έθεσαν σε εφαρμογή την «Επιχείρηση Συνδετήρας».
Μια επιχείρηση που «ξέπλυνε» τα σημαντικότερα επιστημονικά μυαλά των ναζί, μεταξύ των οποίων αρκετοί εγκληματίες πολέμου, παρέχοντάς τους την δυνατότητα μιας νέας ζωής στις ΗΠΑ, υπό την προϋπόθεση να συνεχίσουν «αναγεννημένοι», το έργο τους, από εκεί που το άφησαν.
Το πρόβλημα που ανέκυψε με αυτές τις αμερικανικές πρακτικές «ξεπλύματος» των ναζί – δολοφόνων, ήταν λιγότερο πρακτικό και περισσότερο ηθικό. Άνθρωποι που ευθύνονταν για μαζικές δολοφονίες, έβρισκαν άσυλο στην υποτιθέμενη χώρα της Δημοκρατίας, προκειμένου να ζήσουν και αυτοί  το… Αμερικανικό Όνειρο. Εκατοντάδες ναζί επιστήμονες, βεβαρημένοι κατά τα άλλα, με ειδεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, βρήκαν άσυλο και νέο ρόλο στις ΗΠΑ.
Πρόκειται για μια μαζική επιχείρηση «ξεπλύματος» εγκληματιών της αποκρυφιστικής οργανώσεως του Ναζισμού,2 με μεγάλη επιστημονική επάρκεια, που κατά την γνώμη των περισσότερων ήταν οι πρώτοι που έπρεπε να τιμωρηθούν παραδειγματικώς, καθώς έθεσαν με ιδιαίτερο ζήλο στην υπηρεσία των ναζί, την επιστημονική τους ιδιοφυΐα.
Η επιχείρηση ξεκινά από το 1945 ως «Επιχείρηση συννεφιά» (Operation Overcast), για να μετονομαστεί έναν χρόνο αργότερα σε «Επιχείρηση Συνδετήρας» («Operation paperclip»), από τους συνδετήρες στα φυλασσόμενα αρχεία, που επισήμαιναν τις ενδιαφέρουσες για τους Αμερικανούς, περιπτώσεις ναζί επιστημόνων. Στόχος της επιχειρήσεως ήταν η οικειοποίηση των επιτευγμάτων της γερμανικής/Ναζιστικής επιστήμης και τεχνολογίας, προτού αυτά πέσουν στα χέρια των Σοβιετικών. Το ίδιο ακριβώς ίσχυε και για το επιστημονικό προσωπικό.
Έτσι, ομάδες Αμερικανών «ειδικών» ενός φορέα γνωστού ως «Τεχνική Υπηρεσία Πληροφοριών», είχαν σαρώσει την Γερμανία πρίν ακόμη διαφανεί η βεβαία ήττα των Ναζί, αναζητώντας από χημικά όπλα και πυραύλους, έως επιστήμονες, κυρίως πυρηνικούς, και τεχνικούς.
Η όλη επιχείρηση περιεβλήθη φυσικά από την αρχή, με έναν μανδύα άκρας μυστικότητας. Μάλιστα, ο Αμερικανός πρόεδρος Τρούμαν είχε εγκρίνει ενυπογράφως, την «Επιχείρηση Συνδετήρας», με την αυστηρή ωστόσο επιφύλαξη ότι σε περίπτωση που κάποιος αποδεικνυόταν πως «ήταν μέλος του ναζιστικού κόμματος, και όχι εικονικά συμμέτοχος στις δραστηριότητές του, ή ενεργός υποστηρικτής του ναζισμού και του μιλιταρισμού», να αποκλειόταν αμέσως.
Φυσικά, αυτοί που διηύθυναν την επιχείρηση δεν έλαβαν στο ελάχιστο υπόψη τις εντολές του προέδρου. Ενός προέδρου που βρισκόταν, όπως και ΟΛΟΙ οι πρόεδροι των ΗΠΑ, κάτω από τον απόλυτο έλεγχο των Ιουδαιοταλμουδιστών αποκρυφιστών Τραπεζιτών. Μόλις η Υπηρεσία Πληροφοριών Συντονισμένων Στόχων (ΥΠΣΥΣ), που υπαγόταν στο υπουργείο Πολέμου, ολοκλήρωσε την σύνταξη των φακέλων των αιχμαλώτων, αυτοί παραδόθηκαν στα υπουργεία Εξωτερικών και Δικαιοσύνης, για την θεώρηση των διαβατηρίων.
Και μία αστεία δικαιολογία που προέβαλαν οι Αμερικανοί εκ των υστέρων, για την επιχείρηση «Συνδετήρας» και την στρατολόγηση ναζιστών:
Παρά το γεγονός ότι αυτοί οι Γερμανοί επιστήμονες θεωρήθηκαν ότι συνιστούσαν απειλή για την Αμερική, η παραμονή τους στην Γερμανία, όπου υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να πέσουν στα χέρια των κομμουνιστών σοβιετικών, αποτελούσε σαφώς… μεγαλύτερη απειλή!!!!!
Μα, οι …δημοκράτες Αμερικανοί είχαν συμμαχήσει με τους «εχθρούς» τους  κομμουνιστές προκειμένου να αντιμετωπίσουν την θανάσιμη, όπως την αποκαλούσαν, απειλή του Ναζισμού. Συνεπώς, θεωρούσαν τον Ναζισμό, μεγαλύτερη απειλή από τον Κομμουνισμό… Πως λοιπόν, ήλθαν εκ των υστέρων να μας εξαπατήσουν λέγοντάς μας ότι, ο Κομμουνισμός είναι μεγαλύτερη απειλή από τον Ναζισμό;
Σημαντικός παράγοντας στην είσοδο της NASA στην κούρσα του διαστήματος, ήταν η τεχνολογία από το γερμανικό/Ναζιστικό πυραυλικό πρόγραμμα, καθοδηγούμενο από τον Γερμανό ναζιστή Βέρνερ Φον Μπράουν,3 ο οποίος έγινε Αμερικανός πολίτης μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σήμερα θεωρείται ως ο πατέρας του διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ.4
Ο Βέρνερ φον Μπράουν, μετά την σύλληψή του από τους Αμερικανούς στο εργοστάσιο εξοπλισμών Μίτελβερκ (Mittelwerk) στην Γερμανία (παρακάτω φωτογραφία), έγινε δεκτός στις ΗΠΑ το 1945 για τις επιστημονικές του γνώσεις σε θέματα κατασκευής πυραύλων, στο πλαίσιο μιας επιχειρήσεως στρατολογήσεως επιστημόνων που είχαν εργαστεί στη ναζιστική Γερμανία.



Έτσι, οι Αμερικανοί…δημοκράτες, «ξέπλυναν» τους εγκληματίες Ναζί επιστήμονες…            
Κατά την διάρκεια αυτής της μυστικής επιχειρήσεως, συνολικώς περίπου 700 επιστήμονες και κατ’ άλλους πάνω από 1.000 (χίλιους),  μεταφέρθηκαν από τη Ναζιστική Γερμανία στις ΗΠΑ, μετά την λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Παράλληλα, όλα τα έγγραφα με τα στοιχεία ταυτοποιήσεως των ναζιστών επιστημόνων καταστράφηκαν.
Oι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δημιούργησαν «ασφαλές καταφύγιο» για τους Ναζί.
Απίστευτο; Ναι! Ανεξήγητο; Όχι!!!
Η μόνη λογική εξήγηση κατ’ εμάς, είναι ότι και οι τρεις ιδεολογίες (καπιταλιστική Δημοκρατία, Μπολσεβικισμός/ Κομμουνισμός/ Σταλινισμός και Εθνικοσοσιαλισμός/ Ναζισμός) είχαν κοινό «Νονό», την ίδια Αόρατη Αρχή απ’ όπου ελάμβαναν εντολές. Ο νοών νοείτω και ο έχων ούς ακούειν, ακουέτω!!!
2/ Oι Aμερικανικές μυστικές υπηρεσίες παρέσχον «ασφαλές καταφύγιον» στους Ναζί εγκληματίες και τους συνεργάτες τους.
Μια μυστική έκθεση σχετικά με το κυνήγι παλαιών ναζιστών από τις αμερικανικές αρχές μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αναφέρει ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δημιούργησαν ένα «ασφαλές καταφύγιο» για τους Ναζί και τους συνεργάτες τους, έγραψαν οι New York Times.5
Η εφημερίδα έγραψε ότι η 600 σελίδων έκθεση, της οποίας εξασφάλισε αντίγραφο, αναφέρεται σε δεκαετίες συγκρούσεων με άλλες χώρες σχετικά με την τύχη των εγκληματιών πολέμου που κρατούνταν στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό. 
Η έκθεση ανεφέρετο κυρίως σε μια βοήθεια που δόθηκε το 1954 από αξιωματούχους της CIA στον Οτο Φον Μπόλσβινγκ, έναν συνεργάτη τού ναζιστή εγκληματία πολέμου, Αντολφ Αϊχμαν
Ο Όττο Φον Μπόλσβινγκ, ο οποίος είχε συνεισφέρει στην τελειοποίηση των αρχικών σχεδίων που είχαν ως στόχο «να απαλλαγεί η Γερμανία από τους  Εβραίους», στην συνέχεια, σύμφωνα με την έκθεση, εργάστηκε για την CIA στις Ηνωμένες Πολιτείες!!! 
Σε μια σειρά εσωτερικών υπομνημάτων, οι αξιωματούχοι της υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, αναφέρουν κυρίως τι θα πρέπει να γίνει αν ο Οτο Φον Μπόλσβινγκ ερωτηθεί για το παρελθόν του--θα αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με τους Ναζί ή «θα δικαιολογήσει τον εαυτό του αναφέροντας ελαφρυντικές περιστάσεις», προσθέτουν οι New York Times. 
Μετά την ανακάλυψη των δεσμών του με το ναζισμό, το Υπουργείο Δικαιοσύνης είχε επιχειρήσει να τον απελάσει το 1981, αλλά ο Όττο Φον Μπόλσβινγκ, πέθανε την ίδια χρονιά σε ηλικία 72 χρόνων, υπογραμμίζει η εφημερίδα.
Από τις είκοσι περιπτώσεις που παρατίθενται, η έκθεση αναφέρεται επίσης σε εκείνη του Αρθουρ Ρούντολφ, ενός ναζί επιστήμονα ο οποίος διηύθυνε το εργοστάσιο εξοπλισμών Μίτελβερκ (Mittelwerk) στην Γερμανία, ανέφεραν ακόμη, οι New York Times. 
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης εμπόδισε την δημοσίευση της εκθέσεως από το 2006. Τελικά, κατά τους New York Times, εστάλη στον Τύπο και σε άλλους οργανισμούς για να αποφευχθεί μια δίκη. 

The Nazis Next Door: How America Became a Safe Haven for Hitler's Men , Eric Lichtblau

Η αλήθεια είναι ότι από τους επιστήμονες που στρατολογήθηκαν από την «Επιχείρηση Συνδετήρας», υπήρξαν αρκετοί πιο «δύσπεπτοι» από τον φον Μπράουν, όπως ο Άρθουρ Ρούντολφ, μια και υπήρξε στον πόλεμο, διευθυντής επιχειρήσεων σε εργοστάσιο στρατοπέδου συγκεντρώσεως, όπου οι αιχμάλωτοι υποβάλλονταν σε καταναγκαστικά έργα, λιμοκτονούσαν, βασανίζονταν και εργάζονταν μέχρι θανάτου. Ο Ρούντολφ ήταν νευραλγικό μέλος της ομάδας εξελίξεως των πυραύλων Saturn (Κρόνος). Στην συνέχεια, ανταμείφθηκε από τη NASA και πιστώνεται ως ο πατέρας του αμερικανικού πυραύλου Κρόνος V. 
Το σκοτεινό του παρελθόν αποκαλύφθηκε τελικά μόλις το 1984, οπότε και βρήκε καταφύγιο στην Δυτική Γερμανία.
Το χειρότερο, ωστόσο, ήταν ότι η «Επιχείρηση Συνδετήρας» είχε στρατολογήσει πολυάριθμους επιστήμονες αναμεμιγμένους στις περιβόητες έρευνες των ναζί, όπου χρησιμοποιούσαν για πειραματόζωα ανθρώπους. Μια τέτοια περίπτωση ήταν ο Κουρτ Μπλομ, που χρησιμοποιούσε ανθρώπους για να πειραματιστεί πάνω σε εμβόλια για την αντιμετώπιση λοιμωδών νόσων.
Στις ΗΠΑ χρησιμοποιήθηκε στο τμήμα Χημείας Στρατού. Παρόμοια περίπτωση ήταν κι’ ο υποστράτηγος Βάλτερ Στράϊμπερ, που είχε εποπτεύσει και κατευθύνει πειράματα σε αιχμαλώτους σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως. Και αυτός τοποθετήθηκε σε νευραλγικό πόστο στις ΗΠΑ, στην Ιατρική Σχολή της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας!!!
Αν, μάλιστα, ισχύει και το «μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις», όπως ισχυρίζεται η Λίντα Χανς, συγγραφέας του βιβλίου «Μυστικές ζυμώσεις μεταξύ της κυβερνήσεως των ΗΠΑ και ναζιστών επιστημόνων στο πλαίσιο της «Επιχείρησης Συνδετήρας», είχαν δρομολογηθεί, από τον αμερικανικό στρατό, μυστικές έρευνες για την εξέλιξη των χημικών όπλων και πειράματα με πειραματόζωα Αμερικανούς στρατιώτες, οι οποίοι εκτέθηκαν σε νευροπαραλυτικά αέρια και τους χορηγήθηκαν ψυχενεργές ναρκωτικές ουσίες στο κέντρο χημικών εφαρμογών του αμερικανικού στρατού, στις εγκαταστάσεις του Έντζγουντ Άρσεναλ (Edgewood Arsenal), στο Maryland6 στο πλαίσιο ενός προγράμματος με την συμμετοχή ναζιστών επιστημόνων…
Με αυτά, ο Βέρνερ φον Μπράουν και η ομάδα του, ξεκίνησαν στην Αμερική την κούρσα για την κατάκτηση του διαστήματος. Ωστόσο οι Σοβιετικοί (υποτίθεται) τουςπρόλαβαν.
Operation Paperclip was a secret United States Joint Intelligence Objectives Agency (JIOA) program in which more than 1,600 German scientists, engineers, and technicians (many of whom were formerly registered members of the Nazi Party and some of whom had leadership roles in the Nazi Party), including Werner von Braun’s rocket team, were recruited and brought to the United States for government employment from post-Nazi-Germany (after World War II.7
The primary purpose for Operation Paperclip was for the U.S. to gain a military advantage in the burgeoning Cold War, and later Space Race, between the U.S. and Soviet Union. By comparison, the Soviet Union were even more aggressive in recruiting Germans: during Operation Osoaviakhim, Soviet military units forcibly (at gunpoint) recruited 2,000+ German specialists to the Soviet Union during one night.
The Joint Chiefs of Staff (JCS) established the first secret recruitment program, called Operation Overcast, on July 20, 1945, initially "to assist in shortening the Japanese war and to aid our postwar military research."8
The term “Overcast” was the name first given by the German scientists’ family members for the housing camp where they were held in Bavaria.9 In late summer 1945, the JCS established the JIOA, a subcommmittee of the Joint Intelligence Community, to directly oversee Operation Overcast and later Operation Paperclip.10
The JIOA had one representative of each member agency of the Joint Intelligence Committee: the army's director of intelligence, the chief of naval intelligence, the assistant chief of Air Staff-2 (air force intelligence), and a representative from the State Department.11
In November 1945, Operation Overcast was renamed Operation Paperclip by Ordnance Corps (United States Army) officers, who would attach a paperclip to the folders of those rocket experts whom they wished to employ in America.President Truman formally approved Operation Paperclip and expanded it to include one thousand German scientists in a secret directive, circulated on September 3, 1946.12


A group of 104 Nazi rocket scientists (aerospace engineers) at Fort Bliss, Texas.

2.  Προσελήνωση των πρώτων ανθρώπων στο διάστημα

α. Πρόγραμμα Aπόλλων

Στις  5 Μαΐου 1961 ο αστροναύτης Άλαν Σέπαρντ, έγινε ο πρώτος Αμερικανός στο διάστημα όταν πιλοτάρισε το Freedom 7 («Ελευθερία 7») σε μια 15-λεπτη υποτροχιακή πτήση. Ο Τζων Γκλεν ήταν ο πρώτος Αμερικανός που έκανε τον γύρο της Γης (μπήκε σε τροχιά γύρω από την Γη) σε μια πτήση, όπως ανεκοίνωσε η ΝΑΣΑ, 5,25 ωρών, στις 20 Φεβρουαρίου 1962, με το Friendship 7 («Φιλία 7»).13
Το πρόγραμμα Απόλλων, σχεδιάστηκε για την προσσελήνωση ανθρώπων και την ασφαλή επιστροφή τους στην Γη. Τα Απόλλων 8 και 10 δοκίμασαν διάφορα εξαρτήματα κατά την περιστροφή τους γύρω από τη Σελήνη και επέστρεψαν με φωτογραφίες από την σεληνιακή επιφάνεια. Στις 20 Ιουλίου 1969 το Απόλλων 11 προσσελήνωσε τους πρώτους ανθρώπους, τον Νηλ Άρμστρονγκ και τον Μπαζ Όλντριν. Το Απόλλων 13 δεν προσεληνώθηκε λόγω μηχανικής βλάβης, αλλά εκ θαύματος επέστρεψε ασφαλές και με εκατοντάδες φωτογραφίες.
β. Οι έξι αποστολές που προσσεληνώθηκαν επέστρεψαν με πλήθος επιστημονικών δεδομένων και περίπου 400 κιλά σεληνιακών δειγμάτων. Εκτελέστηκαν πειράματα μηχανικής εδάφους, μετεωριτικά, σεισμικά, θερμικά, σεληνιακής τοπογραφίας, μαγνητικών πεδίων, τοπογραφίας και ηλιακού ανέμου. Στο πρόγραμμα Απόλλων είχαν λάβει μέρος άτομα και από άλλες χώρες του πλανήτη όπως ο Εμανουέλ Χερναντεζ (Μεξικό), ο Δημήτρης Κρεμαστιώτης (Ελλάδα), Μπαζ Γκαιλαρό (Γαλλία).
 
Ο Μπαζ Όλντριν στην επιφάνεια της Σελήνης, κατά την αποστολή Απόλλων 11 που έφερε τους πρώτους ανθρώπους στην επιφάνεια του φυσικού δορυφόρου της Γης.

Ο Σκάϊλαμπ (αγγλ. Skylab) ήταν ο πρώτος διαστημικός σταθμός που έθεσαν σε τροχιά οι ΗΠΑ.14
3. Προσελήνωση των πρώτων ανθρώπων στο διάστημα (Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΝΑΣΑ) : Απάτη ή Συνωμοσιολογία;
Μετά την παράθεση του συνοπτικού ιστορικού ιδρύσεως της ΝΑΣΑ, των συνθηκών της πρώτης προσεληνώσεως ανθρώπου στο διάστημα, σύμφωνα με τα  στοιχεία που είχε δημοσιοποιήσει τότε η ΝΑΣΑ, και την αληθινή ταυτότητα του προσωπικού με το οποίον στελεχώθηκε αρχικώς η ΝΑΣΑ, θα παρουσιάσουμε ντοκουμέντα για τις απόψεις άλλων επιστημόνων και ερευνητών που κατηγορούν την ΝΑΣΑ για ΑΠΑΤΗ, ισχυριζόμενοι ότι:
· Η ταυτότητα των επιστημόνων που στελέχωσαν την ΝΑΣΑ κατά την ίδρυσή της, εκτός από Γερμανική/Ναζιστική, όπως αποδείξαμε (παρ. 1β), ΔΕΝ  ήταν Χριστιανική, αλλά καθαρώς αποκρυφιστική! Τα στοιχεία για την ταυτότητα των επιστημόνων που συγκρότησαν τον βασικό πυρήνα της ΝΑΣΑ και του συνόλου σχεδόν, των στελεχών της, απεκρύβησαν από την ΝΑΣΑ για αρκετό χρονικό διάστημα
· ΟΥΔΕΠΟΤΕ άνθρωπος πάτησε το πόδι του στην σελήνη.15
Για την περίπτωση της προσεληνώσεως του 1969,  κατηγορεί τους αμφισβητίες και αρνητές, ως συνωμοσιολόγους.
α. Απόψεις-Θέσεις αρνητών της πρώτης προσεληνώσεως ανθρώπου
Γενικά
Φέτος συμπληρώνονται 48 χρόνια από την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στην Σελήνη, καθώς το 1969, τα μέλη του πληρώματος του Apollo 11, έφταναν στο φυσικό δορυφόρο της Γης, καθιστώντας τις ΗΠΑ την μόνη χώρα που έχει κατορθώσει κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα.
Τα χρόνια που ακολούθησαν, πλήθος θεωριών και επιστημονικών αντιδράσεων, έκαναν την εμφάνισή τους, αμφισβητώντας εάν η προσσελήνωση τού Νηλ Άρμστρονγκ, όπως και οι επόμενες, συνέβησαν πράγματι. Οι θιασώτες τέτοιων θεωριών υποστήριζαν ότι επρόκειτο για ένα τρικ από την αμερικανική κυβέρνηση, ώστε να κερδίσει τον πόλεμο των εντυπώσεων από το αντίπαλο δέος της τότε Σοβιετικής Ενώσεως.
Η ΝΑΣΑ και το επίσημο κράτος των ΗΠΑ ομιλούν για Συνωμοσιολογία.
«Ένα μικρό βήμα για μένα, ένα μεγάλο για την ανθρωπότητα». Αυτά είναι τα λόγια του αμερικανού αστροναύτη Νιλ Άρμστρονγκ λίγο πριν πατήσει στην επιφάνεια της Σελήνης, στις 20 Ιουλίου 1969. Μετά από λίγη ώρα κατέβηκε από την σεληνάκατο και ο δεύτερος αστροναύτης Μπαζ Όλντριν, ο οποίος δεν βρήκε τίποτα καλύτερο να πει από το «Υπάρχει πολύ σκοτάδι εδώ!!!. Η φράση του Άρμστρονγκ ειδικά έγινε διάσημη πολύ γρήγορα, καθώς όλοι όσοι μπορούσαν, κόλλησαν στις λιγοστές τηλεοράσεις και το άκουσαν σε  «ζωντανή σύνδεση» με το φεγγάρι.
Βέβαια μόνο ζωντανή δεν ήτανε καθώς όλες οι αναμεταδόσεις από την σελήνη έφταναν πρώτα στη ΝΑSΑ και μετά αναμεταδιδόταν στις τηλεοράσεις του κοινού. Αυτή βέβαια η παρέμβαση, θα επέτρεπε επέμβαση στην μετάδοση και φιλτράρισμα έτσι ώστε, ο κόσμος να δει όλα όσα έπρεπε να δει και τίποτα απολύτως παραπάνω.
Τα τελευταία χρόνια ωστόσο οι φωτογραφίες από την αποστολή για την κατάκτηση της σελήνης έχουν μπει στο μικροσκόπιο κι’ εξετάζονται από τους ειδικούς φωτογράφους. Τα πορίσματα βέβαια είναι άκρως ενδιαφέροντα και προκλητικά.
Διάφορα σενάρια ακούστηκαν και αυτό αποτυπώθηκε και στο Χόλυγουντ με την ταινία Capricom 1, το 1978. Θέμα αυτής της ταινίας ήταν η διαστημική αποστολή για την προσελήνωση. Στην ταινία η απογείωση έγινε κανονικά αλλά η προσγείωση έγινε όχι στην σελήνη αλλά στη Νεβάδα, σε ένα στούντιο όπου και κινηματογραφήθηκε η υποτιθέμενη και διαφημιζόμενη προσελήνωση. Τον Φεβρουάριο του 2000, ξεκίνησε ένα νέος κύκλος συζητήσεων και αντιπαραθέσεων, μετά την προβολή ενός ωριαίου ντοκιμαντέρ από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox TV με τίτλο: «Θεωρίες συνωμοσίας: Προσεδαφιστήκαμε στο φεγγάρι»;
Το συγκεκριμένο δίκτυο προέβαλε την σειρά “The X-Files” και την συγκεκριμένη εκπομπή παρουσίασε ο ηθοποιός Μιτς Πιλέτζι, ο γνωστός A. D. Walter Skinner των X-Files. Σ’ αυτή την εκπομπή, παρουσιάστηκαν χαρακτηριστικές συνεντεύξεις ανθρώπων που πιστεύουν ότι οι αποστολές «Απόλλων» της δεκαετίας ’60 κι ’70, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μία μεγάλη κρατική φάρσα της Αμερικανικής Εταιρείας Διαστήματος και Αεροναυτικής (NASA) .
Το κεντρικό πρόσωπο στο ντοκιμαντέρ ήταν ο Μπιλ Κέϊσινγκ, επιφανής φυσικός και συγγραφέας του δημοφιλούς στην Αμερική βιβλίου, «Was it only a paper moon?» (Ήταν μόνον ένα χάρτινο φεγγάρι;), ο οποίος είχε δουλέψει αρκετά για το συγκεκριμένο θέμα και είχε ταξινομήσει ενδείξεις που απεδείκνυαν την φάρσα: Φωτογραφίες που ελήφθησαν από αστροναύτες, τεχνικές λεπτομέρειες, μελέτες γνωστών φυσικών και μαρτυρίες κι’ από τους ίδιους τους αστροναύτες.
Ένα άλλο βιβλίο είναι του φυσικού Ραλφ Ρενέ, με τον τίτλο «NASA mooned America» (Η  NASA εχάζεψε την Αμερική) που περιέχει λεπτομερή ανάλυση των φωτογραφιών που ελήφθησαν κατά την υποτιθέμενη προσελήνωση. Το βιβλίο καταλήγει πως η προσελήνωση δεν έγινε ποτέ, αλλά έγινε προσεδάφιση στη Νεβάδα, και μάλιστα στην Περιοχή 51. Η όλη αυτή «φάρσα» έγινε για λόγους προπαγάνδας μεσούντος του Ψυχρού Πολέμου. Η Αμερικανική κυβέρνηση έπρεπε να προηγηθεί της Σοβιετικής Ενώσεως στην κατάκτηση της Σελήνης. Η έρημος της Νεβάδα είναι το ιδανικό μέρος για κάθε σκηνοθετημένη απάτη, καθώς η έρημος εκτείνεται για εκατοντάδες χιλιόμετρα.
Βέβαια η NASA αρνείται τα πάντα, απαντά κατηγορηματικά κι’ έντονα και επιμένει για συνωμοσιολόγους και συνωμοσιολογία.
Ποια είναι η αλήθεια; Ποίος ο λόγος να δηλώσει ο αμερικανός πρώην αστροναύτης Dr Brian O’ Leary, τον Σεπτέμβριο του 1999 ότι η αλήθεια ίσως βρίσκεται κάπου στη μέση με την φράση:
«Μπορεί μερικά από τα φιλμ των αποστολών να ήταν απαράδεκτα τεχνικά και φθαρμένα, έτσι η NASA αποφάσισε να τραβήξει κάποιες σκηνές σε στούντιο για να αποφύγει το αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε…»;
Είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτή ως δικαιολογία για ένα τόσο σοβαρό και κοσμοϊστορικό γεγονός, όπως ήταν η «πρώτη προσελήνωση ανθρώπου στο διάστημα»; 
Κατόπιν των παραπάνω, παρουσιάζουμε ικανόν αριθμόν ντοκουμέντων αλλά και τις αντίστοιχες απαντήσεις της NASA.


Συνεχίζεται
        




1 Βέρνερ φον Μπράουν - Από τους Ναζί στη NASA (Βίντεο) http:// thesecretrealtruth. blogspot.com/2012/01/nasa.html#ixzz2jmBGyrJj

-Η κατάκτηση του Διαστήματος - Οι ναζί επιστήμονες που «ξέπλυναν...www.topontiki.gr/.../i-kataktisi-toy-diastimatos-oi-nazi-epistimones-poy- xeplynan-oi-...28 Σεπ. 2014.

-Η ΜΥΣΤΙΚΗ "Επιχείρηση συνδετήρας" (Operation Paperclip) Από τους...http---ellinon-anava.pblogs.gr/.../h-mystikh-epiheirhsh-syndethras-operation-papercli...5 Νοε 2013

-Δέκα καλά κρυμμένα μυστικά της CIA | Αφιερώματα | NEWS247 news247.gr/eidiseis/afieromata/deka-kala-krymmena-mystika-ths-cia.3434125.html,26 Απρ 2015 -

Λεπτομέρειες όπως στην ανάλυση του θέματος: «Ναζισμός: Η Αποκρυφιστική Εταιρεία των Ταλμουδιστών Ιουδαίων» ( Μάϊος-Ιούνιος 2015).
Τα πρώτα προγράμματα της NASA περιελάμβαναν έρευνα πάνω στις επανδρωμένες διαστημικές πτήσεις και έλαβαν χώρα κάτω από την πίεση του ανταγωνισμού που υπήρχε μεταξύ ΗΠΑ και της τότε ΕΣΣΔ, κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Το πρόγραμμα Μέρκιουρι (Mercury), το οποίο ξεκίνησε το 1958, έβαλε τη NASA στο μονοπάτι της εξερευνήσεως του διαστήματος από τον άνθρωπο, με αποστολές σχεδιασμένες απλώς για να διερευνήσουν την δυνατότητα επιβιώσεως του ανθρώπου στο διάστημα.
Μετά την λήξη του πολέμου το 1945, ο φον Μπράουν και η ομάδα του, υπήρξαν ανάμεσα στους εκατοντάδες Γερμανούς επιστήμονες που οι αμερικανικές δυνάμεις μετέφεραν στις ΗΠΑ σαν μέρος της επιχειρήσεως Paperclip (Operation Paperclip). Εκεί ανέλαβε την διεύθυνση του τμήματος ερευνών βαλλιστικών βλημάτων ειδικής υπηρεσίας του αμερικανικού στρατού (White Sands Proving Grounds) στο Νέο Μεξικό, όπου και συνέβαλε ουσιαστικά στην ανάπτυξη των μέσων στην εξερεύνηση του διαστήματος. Το 1955 απέκτησε την αμερικανική υπηκοότητα.
Ο Φον Μπράουν υπήρξε ο κατασκευαστής των πυραύλων «Jupiter C» και «Vanguard» με τους οποίους και εκτοξεύτηκαν, όπως είχε ανακοινωθεί επισήμως, οι τεχνητοί δορυφόροι «Explorer 1» και «Explorer 3».
Από το 1961 άρχισε, με την εποπτεία του φον Μπραόυν, η κατασκευή των πυραύλων «Saturn» που ήταν σχεδιασμένοι για να μεταφέρουν μεγάλα φορτία σε τροχιά και πέρα από την τροχιά της Γης. Το 1969 ο πύραυλος «Saturn V» που έφερε το διαστημόπλοιο Απόλλων 11, όπως ενημέρωσε η ΝΑΣΑ όλο τον τότε γνωστό κόσμο, μετέφερε στο διάστημα τους πρώτους αστροναύτες, οι οποίοι στις 20 Ιουνίου προσεδαφίστηκαν και…περπάτησαν στην Σελήνη.
Ο φον Μπράουν, πρώην ιθύνων νους του γερμανικού πυραυλικού προγράμματος V-2, υπήρξε ο αρχιτέκτονας του διαστημικού προγράμματος της Αμερικής. Στον αρχικό του φάκελο χαρακτηριζόταν ως «ενδεχόμενη απειλή για την ασφάλεια των ΗΠΑ». Έξι μήνες αργότερα υπήρξε μια πιο καθησυχαστική εκδοχή, όπου διατυπωνόταν η άποψη ότι «πιθανώς δεν συνιστά απειλή για την ασφάλεια της χώρας»!!!.Το άκρον άωτον του Ιουδαιοταλμουδικού φαρισαϊσμού.
Το 1934, με την άνοδο των Εθνικοσοσιαλιστών στην εξουσία, η στρατιωτική εφαρμογή ήταν η μόνη διαθέσιμη οδός δράσεως για τον επιστήμονα. Έτσι, μετέφερε τις εργασίες του στην βάση Peenemunde, όπου ασχολήθηκε με την ανάπτυξη αντιαεροπορικών πυραύλων και βλητικών συστημάτων μακράς εμβέλειας, με αποκορύφωμα την εκπόνηση των σχεδίων για τους Α-4. Το 1943, ο Χίτλερ, αψηφώντας τις ενστάσεις των ειδικών που τα θεωρούσαν αναποτελεσματικά μέσα ρίψης εκρηκτικών και εγκληματική σπατάλη χρημάτων, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τους Α-4 ως όπλο αντεκδικήσεως, μετονομάζοντάς τους σε V-2.
Αποτέλεσμα αυτών των αποφάσεων ήταν να εκτοξευτούν εκατοντάδες V-2 κατά του Λονδίνου, επιφέροντας θανάτους πολιτών και μεγάλες καταστροφές, δίχως να υπάρχει κάποιο στρατηγικό έρεισμα. Η έκταση της συνενοχής του φον Μπράουν είναι δύσκολο να υπολογιστεί. Πάντως, οι Αμερικανοί προσπάθησαν και μέσα από μια βιογραφία του που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ, να καλλιεργήσουν την εικόνα ενός ήπιου ναζιστή, που ήταν περισσότερο αφοσιωμένος στα όνειρα της διαπλανητικής εξερευνήσεως. Στην βιογραφία αυτή μάλιστα, ισχυρίζονται ότι αντιτάχθηκε στην χρήση των πυραύλων κατά των Άγγλων!!!
Ο φον Μπράουν αποχώρησε από τη NASA το 1972. Στα τελευταία χρόνια της ζωής του συνεργάστηκε με ιδιωτικές επιχειρήσεις. Πέθανε στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια στις 16 Ιουνίου του 1977. Είχε νυμφευθεί το 1947 την Μαρία Λουΐζε φον Κίστορπ (Maria Luise von Quistorp), εξαδέλφη του από την πλευρά της μητέρας του, και είχαν τρία παιδιά (ΣΣ: Η αιμομιξία και η ομοφυλοφιλία είναι ένα από τα γνωρίσματα των αποκρυφιστών σατανιστών).
4 Στοιχεία της Υπηρεσίας Στρατιωτικών Βαλλιστικών Πυραύλων (Army Ballistic Missile Agency) (στην οποία ανήκε η ομάδα του φον Μπράουν) και του Εργαστηρίου Ερευνών του Ναυτικού (Naval Research Laboratory), ενσωματώθηκαν στη NASA.
5 A version of this article appears in print on November 14, 2010, on Page A1 of the New York edition with the headline: Secret Papers Detail U.S. Aid For Ex-Nazis.
6 From 1948 to 1975, the U.S. Army Chemical Corps conducted classified human subject research at the Edgewood Arsenal facility in Maryland. The purpose was to evaluate the impact of low-dose chemical warfare agents on military personnel and to test protective clothing, pharmaceuticals, and vaccines. A small portion of these studies were directed at psychochemical warfare and grouped under the prosaic title of the "Medical Research Volunteer Program" (1956–1975). The MRVP was also driven by intelligence requirements and the need for new and more effective interrogation techniques.
Overall, about 7,000 soldiers took part in these experiments that involved exposures to more than 250 different chemicals, according to the Department of Defence (DoD). Some of the volunteers exhibited symptoms at the time of exposure to these agents but long-term follow-up was not planned as part of the DoD studies. The experiments were abruptly terminated by the Army in late 1975 amidst an atmosphere of scandal and recrimination as lawmakers accused researchers of questionable ethics. Many official government reports and civilian lawsuits followed in the wake of the controversy. The chemical agents tested on volunteers included chemical warfare agents and other related agents: Πηγή: “Edgewood /Aberdeen Experiments”, VA Public Health Military Exposures. United States Department of Veterans Affairs. April 1, 2013. Retrieved October 1, 2013.
1. Jacobsen, Annie (2014). Operation Paperclip: the secret intelligence program to bring Nazi scientists to America. New York: Little, Brown and Company. p. Prologue, ix. ISBN 0-316-22105-8.
2. “Joint Intelligence Objectives Agency U.S. National Archives and Records Administration. Retrieved October 9, 2008.
Project Paperclip: German Scientists and the Cold War, 1971, Clarence G. Lasby, et al. p. 79
Project Paperclip: German Scientists and the Cold War, 1971, Clarence G. Lasby, et al. p. 155.
10 Jacobsen, Annie (2014). Operation Paperclip: the secret intelligence program to bring Nazi scientists to America. New York: Little, Brown and Company. p. 191
11 Jacobsen, Annie (2014). Operation Paperclip: the secret intelligence program to bring Nazi scientists to America. New York: Little, Brown and Company. p. 193.
12 The Paperclip Conspiracy: The Hunt for the Nazi Scientists, 1987, Tom Bower, et al. p. 178 -Jacobsen, pp. 229.
13 Μετά την απόδειξη από το πρόγραμμα Μέρκιουρι ότι οι επανδρωμένες διαστημικές πτήσεις είναι εφικτές, ξεκίνησε το πρόγραμμα Τζέμινι (αγγλ. Gemini) για την εκτέλεση πειραμάτων και την επίλυση προβλημάτων σχετικών με μια αποστολή στην Σελήνη. Η πρώτη επανδρωμένη πτήση Τζέμινι, η Τζέμινι ΙΙΙ έγινε από τους Βέρτζιλ Γκρίσομ και Τζον Γιανγκ στις 23 Μαρτίου 1965. Ακολούθησαν εννιά ακόμα αποστολές, αποδεικνύοντας ότι είναι δυνατές επανδρωμένες διαστημικές πτήσεις μεγάλης διάρκειας, επιβεβαιώνοντας ότι ήταν δυνατή η συνάντηση και πρόσδεση με άλλο σκάφος στο διάστημα και συγκεντρώνοντας ιατρικά δεδομένα για την επίδραση της έλλειψης βαρύτητας στον ανθρώπινο οργανισμό.
14 Ο 75 τόννων σταθμός, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΑΣΑ, ήταν σε γήϊνη τροχιά από το 1973 μέχρι το 1979 και τον επισκέφθηκαν τρεις φορές πληρώματα, το 1973 και το 1974. Ο Σκάϊλαμπ αρχικά προοριζόταν για την έρευνα βαρυτικών ανωμαλιών σε άλλα πλανητικά συστήματα, η αποστολή όμως αυτή ακυρώθηκε λόγω έλλειψης πόρων και ενδιαφέροντος. Περιελάμβανε ένα εργαστήριο για μελέτη των επιπτώσεων της μικροβαρύτητος και ένα ηλιακό παρατηρητήριο. Υπήρχαν σχέδια πρόσδεσής του σε ένα Διαστημικό Λεωφορείο, για να ανεβάσει τον σταθμό σε μεγαλύτερο ύψος ασφαλείας, όμως ο Σκάϊλαμπ μπήκε στην ατμόσφαιρα και καταστράφηκε το 1979, πριν από την πρώτη εκτόξευση του διαστημικού λεωφορείου.

15 Ο Μπαζ Όλντριν δηλώνει: «Δεν πήγαμε στη Σελήνη" - Απάτη ...www. pronews. gr/.../ο-μπαζ-όλντριν-δηλώνει-δεν-πήγαμε-στη-σελήνη-απάτη … -διαστη...7 Νοε 2014.

-πήγε ο άνθρωπος στην σελήνη; Μύθοι και αποδείξεις-, www. Blackstate.gr/ Moonfalse.htm

-Οι 8 λόγοι που η προσελήνωση μπορεί να μην συνέβη ποτέ (vid+pics ...www.gazzetta.grPlusPlus: Viral, 18 Ιουλ 2015.

-By Stoxasths (metafysiko.gr)

-newsbeast.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου