Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΜΕΡΟΣ 11ο

Β. ΠΛΑΝΕΣ  ΚΑΙ  ΑΠΑΤΕΣ  ΤΟΥ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (Συνέχεια 10ου μέρους)
104η/ Η Αλήθεια για την ΝΑΣΑ (Συνέχεια 10ου μέρους)
NASA/ΝΑΣΑ: Το «καταφύγιο» των Ναζιστών Εγκληματιών Πολέμου - Ο αποκρυφιστικός Ιουδαιοταλμουδικός οργανισμός, κατασκευής των μεγαλύτερων επιστημονικών απατών, οι οποίες προβάλλονται ως τα μεγαλύτερα επιστημονικά επιτεύγματα του 20ου και 21ου αιώνος.
NASA: Τhe Nazi war criminals sanctuary- The occult Jewish-talmudic organization, where gross scientific deceptions (hoaxes) are conceived/planned and filmed, which are  projected as the most scientific discoveries/achievements of 20th and 21th century.
3. Προσελήνωση των πρώτων ανθρώπων στο Διάστημα: Απάτη ή Συνωμοσιολογία; (Συνέχεια 10ου μέρους)
α. Απόψεις-Θέσεις αρνητών της πρώτης προσεληνώσεως ανθρώπου (Συνέχεια 10ου μέρους)
Ντοκουμέντα για την Απάτη της πρώτης «προσεληνώσεως» και απαντήσεις της ΝΑΣΑ
Εικόνα 1
1/ Το περίφημο αποτύπωμα του ποδιού του αστροναύτη Μπαζ Όλντριν (Edwin Aldrin Buzz).
Η βαρύτητα στην σελήνη είναι το 1/6 της γήϊνης. Άρα ένας αστροναύτης με τον εξοπλισμό του ζυγίζει στην Γη  σχεδόν 250 κιλά. Στην επιφάνεια της σελήνης με μικρότερη βαρύτητα θα μπορούσε να αφήσει ένα αποτύπωμα τόσο βαθύ και καθαρό;
Απάντηση της NASA: Είναι δυνατόν ένας αστροναύτης στην επιφάνεια της σελήνης να ζυγίζει κάτι παραπάνω από 30 κιλά αλλά το έδαφος είναι ιδιόμορφο. Η σκόνη στην επιφάνεια της, είναι σαν …πούδρα. Αυτό σημαίνει πως ακόμα κι’ ένα παιδί, αν το βάλεις να περπατήσει πάνω σε μια επιφάνεια με ένα υλικό ιδιόμορφο (όπως π.χ. αλεύρι), θα αφήσει αποτύπωμα.
Σχόλιο: Εάν όντως η σκόνη της επιφανείας της σελήνης είναι σαν πούδρα, κανείς δεν αντιλέγει για τα αποτυπώματα, αλλά το θέμα είναι πόσο βαθειά μπορεί να είναι;
Εικόνα 2

Εικόνα 3

2/ Οι δύο παραπάνω φωτογραφίες είναι με μια πρώτη ματιά άψογες. Αυτό όμως που προκαλεί σκέψεις είναι το εξής: Ο φωτογραφιζόμενος αστροναύτης και στις δύο εικόνες είναι ο Νιλ Όλντεν Άρμστρονγκ (Neil Alden Armstrong). Ο φωτογράφος δηλαδή είναι ο Μπαζ Όλντριν. Απ’ ότι ξέρουμε οι φωτογραφικές μηχανές βρισκόταν στο στήθος του κάθε αστροναύτη. Σε αυτές τις εικόνες όμως, η λήψη φαίνεται να έγινε σε ύψος 4 περίπου μέτρων! Ο Μπαζ Όλντριν από την αντανάκλαση δεν φαίνεται να στέκεται σε λόφο ή βράχο. Ποιος έβγαλε την φωτογραφία; Υπήρχε κι’ άλλος εκτός από τους δύο αστροναύτες;
Απάντηση της NASA: Ουδέν σχόλιον.

Εικόνα 4

3/  Αυτός είναι ο Νιλ Άρμστρονγκ. Στην αντανάκλαση στο σκάφανδρο φαίνεται ξεκάθαρα η μορφή του Μπαζ Όλντριν να φωτογραφίζει. Από την αντανάκλαση λοιπόν βλέπουμε και την σκιά του Μπαζ. Από την διεύθυνση της σκιάς, συμπεραίνουμε πως ο ήλιος θα έπρεπε να ήταν πίσω και δεξιά από την πλάτη του φωτογραφιζόμενου. Όμως φαίνεται το σώμα του να φωτίζεται άπλετα από την αριστερή πλευρά του.
Απάντηση της NASA: Μπορούμε να έχουμε πολλαπλές σκιές γιατί εκτός από τον Ήλιο και η Γη φωτίζει την επιφάνεια της σελήνης. Άρα έχουμε δύο πηγές φωτός. Γι’ αυτό κι έχουμε δύο διαφορετικές σκιές των αστροναυτών.
Σχόλιο: Αν είχαμε δύο πηγές φωτός δεν θα είχαμε και δυο σκιές στο ίδιο αντικείμενο αντί για μια σκιά σε κάθε αντικείμενο, διαφορετικής κατευθύνσεως μεταξύ τους;
Εικόνα 5
4/ Όπως ανέφερε η NASA καμία από τις αποστολές «Απόλλων» δεν έφερε επιπλέον εξοπλισμό φωτισμού. Άρα ως μόνη πηγή φωτός υπήρχε ο Ήλιος. Κι όμως αν παρατηρήσουμε τα βέλη (εικόνα 5), θα δούμε πως υπάρχουν πολλές σκιές με διαφορετικές κατευθύνσεις. Άρα τίθεται το εξής ερώτημα: Πόσους ήλιους έχουμε, έναν ή πολλούς;
Απάντηση της NASA: Η δικαιολογία κι’ εδώ είναι η ύπαρξη δύο διαφορετικών πηγών φωτός. Η NASA μάλιστα λέει και το εξής: Όταν περπατάμε στον δρόμο το βράδυ με πανσέληνο βλέπουμε την σκιά μας. Όταν όμως πλησιάσουμε σε κάποια λάμπα του δρόμου τότε θα δημιουργηθούν δύο διαφορετικές σκιές από το ίδιο μας το σώμα.
Τα σχόλια δικά σας…

Εικόνα 6
5/ Οι δύο αμερικανοί αστροναύτες στήνουν την σημαία των ΗΠΑ στην «επιφάνεια της σελήνης». Είναι όμως παράξενο πως γίνεται να κυματίζει η σημαία στο διάστημα αφού δεν υπάρχει ατμόσφαιρα στην σελήνη και κατά συνέπεια ούτε άνεμοι.
Απάντηση της NASA: Η σημαία κυματίζει γιατί έτσι την ξεδίπλωσαν οι αστροναύτες. Εκτός από τον ιστό που την συγκρατούσε υπήρχε και μια οριζόντια ράβδος στην κορυφή της (ΣΣ:!!!!!).
Σχόλιο: Το γεγονός ότι η ύπαρξη και δεύτερης ράβδου θα συντελούσε στο αντίθετο, μένει ασχολίαστο από την NASA.
Εικόνα 7
6/ Ο Μπαζ Όλντριν, κατεβαίνει από την άκατο (εικόνα 7). Ο ήλιος φαίνεται να είναι πίσω από αυτήν. Ακόμα και στην Γη, όπου υπάρχει ατμόσφαιρα και αντανακλάσεις του φωτός, ό,τι βρίσκεται στην σκιά είναι μόλις ορατό. Στην σελήνη που δεν υπάρχει ατμόσφαιρα, θα έπρεπε  ό,τι βρίσκεται στην σκιά, να είναι κατάμαυρο. Παρ’ όλα αυτά, βλέπουμε ξεκάθαρα τις πτυχές στην στολή του αστροναύτη και τις λεπτομέρειες στο κάτω μέρος της ατράκτου.
Απάντηση της NASA: Οι κάμερες των αστροναυτών ήταν ρυθμισμένες να αποτυπώνουν τα πιο κοντινά αντικείμενα. Υπάρχει διάχυτο φως και από τον Ήλιο και από την Γη. Γι’ αυτό και η πεντακάθαρη απεικόνιση ακόμα και των πιο μικρών λεπτομερειών.
Σχόλιο: Επιστημονική απάντηση ή αφελές σόφισμα;
Εικόνα 8
7/ Άλλη μια φωτογραφία με έκδηλο το παράδοξο του φωτισμού. Ο Άρμστρονγκ και ο Όλντριν ξεδιπλώνουν την σημαία. Και οι δύο έχουν το ίδιο περίπου ύψος και η απόσταση μεταξύ τους μικρότερη από 2 μ. Γιατί όμως η σκιά του Όλντριν είναι διπλάσια από του Άρμστρονγκ;
Απάντηση της NASA: Επαναλαμβάνει για άλλη μια φορά την θεωρία των δύο πηγών φωτός.
Σχόλιο «συνωμοσιολόγων»: Όπως φαίνεται, στο διάστημα ο Ήλιος είναι επιλεκτικός όσον αφορά τις ακτίνες του και που θα τις ρίξει…
Εικόνα 9
8/ Εδώ έχουμε μια φωτογραφία της σεληνακάτου μετά την προσελήνωσή της. Το παράδοξο είναι ότι σε καμιά φωτογραφία δεν υπάρχει κρατήρας από την προσελήνωση. Αυτό είναι αρκετά περίεργο καθώς οι σεληνάκατοι διέθεταν μηχανισμό ώσεως (ρουκέτα) 25.000 λιβρών, συνολικώς.
Απάντηση της NASA: Οι μηχανές σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να διακοπεί η λειτουργία τους λίγα μέτρα πάνω από την επιφάνεια της σελήνης για να ακουμπήσει…μαλακά στο έδαφος. Άλλωστε, λόγω της ελλείψεως ατμοσφαίρας, η ώση της ρουκέτας ήταν μόλις 3.000 λίβρες.
Η NASA υποστηρίζει ότι το σκάφος χρειάζεται σημαντικά λιγότερη ώθηση σε συνθήκες χαμηλής βαρύτητας, σε σχέση με την Γη. Η επιφάνεια της Σελήνης, από την άλλη, είναι ένας στέρεος βράχος και σε κάθε περίπτωση, δεν θα ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί ένας κρατήρας, όπως δεν δημιουργείται κι όταν ένα αεροπλάνο προσγειώνεται στον αεροδιάδρομο (!!!).
Σχόλιο: Στερεός βράχος με παχύ στρώμα άμμου/πούδρας; Οι «επιστήμονες της ΝΑΣΑ αστειεύονται ή μας θεωρούν ανόητους και «αφιονισμένους».


Εικόνα 10
9/ Αν πιστεύετε πως η αστερόεσσα βρίσκεται ακόμα καρφωμένη στο φεγγάρι κάνετε λάθος. Η σημαία καρφώθηκε 4 μόλις μέτρα από την σεληνάκατο. Κατά την αποσελήνωση της σεληνακάτου φυσικά, πρέπει να έγινε στάχτη από την φλόγα της ακάτου. Παρ’ όλα αυτά οι αμερικανοί αστροναύτες είπαν πως το τελευταίο πράγμα που διέκριναν από ψηλά επιστρέφοντας στην Γη ήταν η σημαία τους!!!!!!
Aπάντηση της NASA: Τα καύσιμα που χρησιμοποιήθηκαν από τις ακάτους ήταν ένα μείγμα από υδροζίνη κι’ έναν οξειδωτικό παράγοντα (dinitrogen tetroxide) . Αυτά τα δύο χημικά αναμείχθηκαν με τέτοια αναλογία που το τελικό προϊόν της καύσεως δεν έδωσε φλόγα.
Σχόλιο: Με άλλα λόγια οι άκατοι είχανε καύση αλλά χωρίς φλόγα..; Απίστευτο !!!

10/ Στο φεγγάρι υπάρχει μόνο μια δυνατή πηγή φωτός: Ο ήλιος. Έτσι, λογικά θα συμπέραινε κάποιος πως όλες οι σκιές θα έπρεπε να πέφτουν παράλληλα η μία με την άλλη. Ωστόσο, δεν παρατηρήθηκε κάτι τέτοιο κατά την προσελήνωση. Αντίθετα, τόσον οι φωτογραφίες, όσο και τα βίντεο, δείχνουν ξεκάθαρα τις σκιές να πέφτουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
Απάντηση της NASA:    Υποστηρίζει πως ευθύνη για το φαινόμενο αυτό έχει το ανώμαλο τοπίο της Σελήνης, καθώς με τις ανωμαλίες και τους λογής-λογής λόφους, προκαλεί τις αποκλίσεις του ίσκιου.
Σχόλιο: Οι «συνωμοσιολόγοι» επιμένουν πως οι λόφοι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τόσο μεγάλες διαφορές στην γωνία των σκιών και υποστηρίζουν ότι αυτό οφείλεται σε πολλαπλές πηγές φωτός που βρίσκονταν εκεί, υπονοώντας ότι οι φωτογραφίες ελήφθησαν σε σκηνικό γυρισμάτων!
11/ Το ανεξήγητο αντικείμενο που αντανακλάται στην στολή του αστροναύτη.

Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από τις προσσεληνώσεις, αρκετοί πρόσεξαν πως ένα μυστηριώδες αντικείμενο φαινόταν να αντανακλάται στο κράνος ενός αστροναύτη από την αποστολή Apollo 12. Το αντικείμενο φαινόταν να κρέμεται από ένα σκοινί ή καλώδιο και δεν είχε κανένα λόγο να βρίσκεται εκεί, κάτι που οδήγησε πολλούς να πιστέψουν πως επρόκειτο για έναν προβολέα σαν κι αυτούς που βρίσκονται σε στούντιο γυρισμάτων.
Απάντηση της NASA : Η ομοιότητα με προβολέα είναι αμφισβητήσιμη, δεδομένης κιόλας της χαμηλής ποιότητας της φωτογραφίας.
Σχόλιο: Η απάντηση της ΝΑΣΑ δεν είναι πειστική. Το μυστήριο γιατί να κρέμεται κάτι στον αέρα, παραμένει. Το σκάφος σε άλλες φωτογραφίες, δείχνει να μην έχει καμία προεξοχή που να ταιριάζει με αυτή στην φωτογραφία, κι έτσι δεν έχει δοθεί καμία ερμηνεία για την ταυτότητα του  αντικείμενου.

Συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου