Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΜΕΡΟΣ 6ο

Α. ΓΕΝΙΚΑ
«Ο άνθρωπος του αύριο, του οποίου το εύπλαστο μυαλό σχεδιάστηκε αλχημικά να σκέπτεται με το νέο τρόπο σκέπτεσθαι, από τους αλχημιστές των Ιλλουμινάτι, δεν θα μπορεί να αναγνωρίσει την κρίσιμη διαφορά, ανάμεσα στην ελευθερία της βουλήσεως και στην πραγματική ελευθερία…Αυτή η αποτυχία διακρίσεως θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην μεγαλύτερη ηθική κατάρρευση όλων των εποχών: Την ανικανότητα να ξεχωρίσουν την ζωή από τον θάνατον».
(Ο Κύκλος της Συνωμοσίας, Texe Marrs, εκδ. Στερέωμα, σ.171)
ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

«Οι ισχυρές ιδιωτικές οικογένειες αποφασίζουν ποιος ελέγχει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής, την Τράπεζα της Αγγλίας, την Τράπεζα της Ιαπωνίας και ακόμη και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.Τα χρήματα είναι στα χέρια τους για να καταστρέψουν ή να δημιουργήσουν.Ο σκοπός τους είναι ο απόλυτος έλεγχος της μελλοντικής ζωής σε αυτόν τον πλανήτη, Μια υπεροχή που νωρίτερα οι δικτάτορες και οι δεσπότες πάντα ονειρεύοταν.»
(Ο F. William Engdahl στο βιβλίο του, "Seeds of Destuction")
«Όλα τα κράτη του κόσμου που υπήρχαν ή δημιουργήθηκαν κατά τους τρεις τελευταίους αιώνες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όλα τα κράτη που υπάρχουν και δρουν στην σύγχρονη εποχή (μετά τους δύο παγκοσμίους πολέμους μέχρι των ημερών μας), στο καθεστώς της Παγκόσμιας Ψευτοδημοκρατίας, ΔΕΝ κυβερνώνται από Βασιλείς, προέδρους ή πρωθυπουργούς.
Διευθύνονται  και ελέγχονται ΑΠΟΛΥΤΩΣ, από τις παγκόσμιες αποκρυφιστικές εταιρείες και τις τράπεζες των ταλμουδιστών Ιουδαίων (Jews), διότι αυτές οι εταιρείες και τράπεζες ελέγχουν την εκτύπωση-προσφορά-διακίνηση του χρήματος, έχουν υπό την ιδιοκτησίαν τους το παγκόσμιο Στρατιωτικο-βιομηχανικό Σύμπλεγμα και ελέγχουν το οργανωμένο Έγκλημα διεθνώς…
Αυτές αποφασίζουν ποια χώρα πρέπει να «ζεί», υπό τον πολιτικο-οικονομικόν ζυγόν τους, τουτέστιν να λεηλατείται, προκειμένου να συντηρείται το ΣΥΣΤΗΜΑ, ή να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη».
Β. ΠΛΑΝΕΣ  ΚΑΙ  ΑΠΑΤΕΣ  ΤΟΥ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Παραθέτομεν στοιχεία, για μία από τις μεγαλύτερες απάτες σε βάρος του λαού των ΗΠΑ και γενικώτερα της ανθρωπότητος, την δημιουργία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve System ή Federal Reserve ή Fed), μεταφραζομένης και ως Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα), που μας έχει διοχετεύσει ή επιβάλλει διαχρονικώς, το Σύστημα.
91η/ Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserve System ή Federal Reserve ή Fed), μεταφράζεται ως Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα), είναι το κεντρικό τραπεζικό σύστημα των ΗΠΑ. Ιδρύθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 1913, με την ψήφιση του νόμου Federal Reserve Act, από τον Πρόεδρο Woodrow Wilson, σε μεγάλο βαθμό σε απάντηση μιας σειράς συμβάντων χρηματοοικονομικού πανικού, και ιδιαίτερα της σοβαρής τραπεζικής κρίσεως του 1907.

Δημιουργήθηκε από το Κογκρέσο ως ρυθμιστικό μέσο το οποίον κυβερνά την τραπεζική βιομηχανία των ΗΠΑ, καθορίζοντας την νομισματική πολιτική και επηρεάζοντας τον επιχειρηματικό κύκλο μέσω της αλλαγής του ύψους των επιτοκίων, της εκδόσεως χαρτονομισμάτων και της αγοράς κρατικών ομολόγων. Γενικώς για να παρέχει στο Αμερικανικό έθνος, ένα ασφαλέστερο πιο ευέλικτο και πιο σταθερό νομισματικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Σήμερα, οι αρμοδιότητες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας εστιάζονται σε τέσσερα τμήματα:
α. Στην άσκηση της νομισματικής πολιτικής της χώρας με το να επηρεάζουν τα χρήματα και τις πιστωτικές συνθήκες στην οικονομία κατά την επιδίωξη της πλήρους απασχολήσεως και της σταθερότητας των τιμών
β. Στην εποπτεία και ρύθμιση των τραπεζικών ιδρυμάτων για την εξασφάλιση της ασφάλειας και της ευρωστίας των τραπεζών του έθνους και του χρηματοπιστωτικού συστήματος αλλά και της προστασίας των πιστωτικών δικαιωμάτων των καταναλωτών.\
γ. Στην διατήρηση της σταθερότητας του χρηματοπιστωτικού συστήματος
δ. Στην παροχή συγκεκριμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ, στο κοινό, στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, καθώς και στους ξένους επίσημους φορείς, συμπεριλαμβανομένου του ότι διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην λειτουργία των εθνικών συστημάτων πληρωμών.

What is the 'Federal Reserve Bank'

The central bank of the United States is the most powerful financial institution in the world. The Federal Reserve Bank was founded by the U.S. Congress in 1913 to provide the nation with a safe, flexible and stable monetary and financial system. It is based on a federal system that comprises a central governmental agency (the Board of Governors) in Washington, DC and 12 regional Federal Reserve Banks that are each responsible for a specific geographic area of the U.S. The Federal Reserve Bank is considered to be independent because its decisions do not have to be ratified by the President or any other government official. However, it is still subject to Congressional oversight and must work within the framework of the government’s economic and financial policy objectives. Often known simply as “the Fed".
The Federal Reserve Bank’s creation was precipitated by repeated financial panics that afflicted the U.S. economy over the previous century, leading to severe economic disruptions due to bank failures and business bankruptcies. An acute crisis in 1907 led to calls for an institution that would prevent panics and disruptions.
The 12 regional Feds are based in Boston, New York, Philadelphia, Cleveland, Richmond, Atlanta, Chicago, St. Louis, Minneapolis, Kansas City, Dallas and San Francisco.
Η Μεγάλη ΑΠΑΤΗ του Συστήματος, για την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserve System ή Federal Reserve Bank ή Fed)
1/ Η Τράπεζα που κυβερνά την Αμερικανική οικονομία, η Federal Reserve (Fed) ή Federal Reserve Bank, είναι μία από τις μεγαλύτερες απάτες παγκοσμίως, τόσον ως προς τις συνθήκες ιδρύσεώς της, όσον και από απόψεως  εθνικής-οικονομικής ωφελείας του κράτους, των πολιτών των ΗΠΑ και των λαών όλων των κρατών της γης.
2/ Η Federal Reserve Bank, (Κεντρική ή Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής), η οποία ορίζει την τύχη της Αμερικάνικης οικονομίας και κατ’ επέκταση του Αμερικάνικου λαού και όλου του κόσμου, δεν είναι τίποτε άλλο από μια ιδιωτική εταιρεία μελών συγκεκριμένης φυλετικής και θρησκευτικής ταυτότητος…κρυμμένη πίσω από ένα απατηλό τρανταχτό όνομα  που κάνει τον σύγχρονο κόσμο -ακόμα και στην Αμερική- να νομίζει ότι πρόκειται για μια κεντρική-κρατική τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, μία κρατική τράπεζα.
3/ Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα όμως, είναι ιδιωτική τράπεζα, ιδρύθηκε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, κατά παράβαση του άρθρου 1, παράγραφος 8, εδάφιον 5 του ισχύοντος τότε Συντάγματος των ΗΠΑ, στελεχωθείσα αποκλειστικώς, από ιουδαιοταλμουδιστές ή κρυπτοταλμουδιστές ιουδαίους, (Jews), τραπεζίτες και μεγαλοεπιχειρηματίες, προκειμένου να ελέγχεται ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΤΩΣ και  ΑΠΟΛΥΤΩΣ, η οικονομία των ΗΠΑ.
Το άρθρο 1, παράγραφος 8, εδάφιο 5, του συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών όριζε ότι, « το Κογκρέσο έχει το δικαίωμα να εκδίδει νόμισμα και να ρυθμίσει την ισοτιμία του με τα ξένα νομίσματα...».
Preceding the creation of the Federal Reserve, some of the questions raised include: Whether Congress has the Constitutional power to delegate its power to coin money or issue paper money, whether the structure of the federal reserve is transparent enough, whether the Federal Reserve is a public Cartel of private banks (also called a private banking cartel) established to protect powerful financial interests, fears of inflation, high government deficits,etc [an obvious reference to Article 1, Sec. 8, Clause 5, which states: “The Congress shall have power To coin Money, regulate the Value thereof, and of foreign Coin, and fix the Standard of Weights and Measures"]. 
4/ Η συνταγματική αυτή πρόνοια ΠΑΡΑΚΑΜΦΘΗΚΕ ΜΕ ΔΟΛΟ, καθ’ όσον ψηφίστηκε από τα μέλη του Κογκρέσσου την παραμονήν των Χριστουγένων του 1913, αφού είχαν ειδοποιηθεί, μυστικώς, ΟΛΟΙ οι «βεβαιωτές», δηλαδή εκείνοι που είχαν διαβεβαιώσει εκ των προτέρων τους συντάκτες του νόμου (Federal Reserve Act), ότι θα τον εψήφιζαν, και όταν οι περισσότεροι από τους άλλους γερουσιαστές, έλειπαν με άδειες ή σε εορταστικές διακοπές.
Την επαίσχυντη, πραξικοπηματική και αντισυνταγματική εκείνη πράξη υπέγραψαν: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Woodrow Wilson, ο αντιπρόεδρος Thomas R. Marshall (Γόνος της οικογενείας Marszalek, Ιουδαιο-πολωνικής καταγωγής) και ο εκπρόσωπος του Αμερικανικού Κοινοβουλίου James BeauchampChampClark. Άπαντες Ιουδαιόφρονες, τέκτονες και  Ιουδαιο- ή κρυπτο- Ιουδαιοταλμουδικής καταγωγής και θρησκευτικής πίστεως.
5/ Οι μέτοχοι της Τραπέζης δεν μπορούν να φανούν γιατί κρύπτονται πίσω από την διαδικασία που ακολουθείται στην λειτουργία των «Nominee Offshore» εταιρειών, όπου το αφεντικό/ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι «αόρατος», ενώ ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης ή διαχειριστής είναι ένα από τα «τσιράκια» του «αόρατου» ιδιοκτήτη.



Είναι ουσιαστικά μια ιδιωτική Offshore εταιρεία της οποίας δεν φαίνονται οι μέτοχοι αλλά οι λεγόμενοι «θεματοφύλακες». Εδώ υπάρχει επίσης μια τεράστια παραπληροφόρηση παγκοσμίως, όπου αναφέρουν τους θεματοφύλακες ως μετόχους.
6/ Τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων της Federal Reserve Bank και των δώδεκα περιφερειακών συμβουλίων,  ανήκουν στο δεύτερο ανώτατο επίπεδο διοικήσεως και ελέγχου της οικονομίας των ΗΠΑ και είναι γνωστά και επώνυμα.  Τα μέλη του 1ου επιπέδου διοικήσεως, το οποίον είχε εκπονήσει τον σχετικόν νόμον (απ’ όπου εκπορεύνται οι διαταγές και οδηγίες προς τα διοικητικά συμβούλια του 2ου επιπέδου), είναι άγνωστα, ανώνυμα, και «αόρατα»…

7/ Τέσσαρες (4) οικογένειες ταλμουδιστών Ιουδαίων (Jews), διεδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ίδρυση της Federal Reserve Bank..Οι οικογένειες J. Pierpont Morgan, Rothschild, Rockefeller και Warburg.1

Ο οίκος Morgan
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα Επενδύσεων ιδρύθηκε το 1913, τον ίδιο χρόνο που πέθανε ο Αμερικανός τραπεζικός γόνος J. Pierpont Morgan και ιδρύθηκε το Ίδρυμα Rockefeller. Ο οίκος του Morgan προϊστατο της Αμερικανικής χρηματοδοτήσεως, από την γωνία της Wall Street και Broad, ενεργώντας ως οιονεί αμερικανική κεντρική τράπεζα από το 1838, όταν ο George Peabody την είχε ιδρύσει στο Λονδίνο. Ο Peabody ήταν επιχειρηματίας-συνέταιρος των Rothschilds.
Το 1952 ο ειδικός ερευνητής της Fed, Eustace Mullins εξέφρασε την άποψη ότι οι Morgans δεν ήταν τίποτα περισσότερο από πράκτορες του Rothschild. Ο Mullins έγραψε ότι οι Rothschilds, «.. προτιμούσαν να λειτουργούν ανώνυμα στις ΗΠΑ πίσω από την πρόσοψη της JP Morgan & Company».2
The House of Morgan
The Federal Reserve Bank was born in 1913, the same year US banking scion J. Pierpont Morgan died and the Rockefeller Foundation was formed. The House of Morgan presided over American finance from the corner of Wall Street and Broad, acting as quasi-US central bank since 1838, when George Peabody founded it in London.
Peabody was a business associate of the Rothschilds. [George Foster Peabody (July 27, 1852 – March 4, 1938) was an American banker].
In 1952 Fed researcher Eustace Mullins put forth the supposition that the Morgans were nothing more than Rothschild agents. Mullins wrote that the Rothschilds, “…preferred to operate anonymously in the US behind the facade of J.P. Morgan & Company”.
Ο Aμερικανός Ιουδαιο-καναδικής καταγωγής, ιστορικός και συγγραφέας Gabriel Kolko3 έχει δηλώσει: «Οι δραστηριότητες της Morgan κατά την περίοδο 1895-1896 για την πώληση αμερικανικών χρυσών ομολόγων στην Ευρώπη, βασίστηκαν σε μια συμμαχία με τον οίκο του Rothschild».4

Author Gabriel Kolko stated, «Morgan’s activities in 1895-1896 in selling US gold bonds in Europe were based on an alliance with the House of Rothschild».
Το οικονομικό χταπόδι του οίκου Morgan, ετύλιξε γρήγορα με τα πλοκάμια του, όλο τον κόσμο. Η Morgan Grenfell λειτούργησε στο Λονδίνο. Η τράπεζα Morgan et Ce, διοικούσε το Παρίσι. Οι Lambert εξάδελφοι του Rothschild, δημιούργησαν την Drexel & Company στην Φιλαδέλφεια.
Ο οίκος του Morgan τροφοδοτούσε τους Astors, Du Ponts, Guggenheims, Vanderbilts και Rockefellers. Χρηματοδότησε την έναρξη λειτουργίας της AT & T, της General Motors, της General Electric και της DuPont. Όπως και οι τράπεζες Rothschild και Barings που εδρεύουν στο Λονδίνο, έτσι και ο οίκος Morgan έγινε μέρος της δομής της εξουσίας σε πολλές χώρες.
Μέχρι το 1890, ο οίκος  Morgan (House of Morgan) εδάνειζε την κεντρική τράπεζα της Αιγύπτου, χρηματοδοτούσε ρωσικούς σιδηρόδρομους, εξέδιδε κρατικά ομόλογα της Βραζιλίας και χρηματοδοτούσε δημόσια έργα Αργεντινής. Μια ύφεση του 1893, ενίσχυσε την ισχύ του Morgan. Εκείνη την χρονιά ο Morgan «έσωσε» την αμερικανική κυβέρνηση από έναν τραπεζικό πανικό, σχηματίζοντας ένα συνδικάτο για να στηρίξει κυβερνητικά αποθέματα με ένα χρυσό που διέθεσαν οι Rothschild αξίας 62 εκατομμυρίων δολαρίων.5
The Morgan financial octopus wrapped its tentacles quickly around the globe. Morgan Grenfell operated in London. Morgan et Ce ruled Paris. The Rothschild’s Lambert cousins set up Drexel & Company in Philadelphia.
The House of Morgan catered to the Astors, DuPonts, Guggenheims, Vanderbilts and Rockefellers. It financed the launch of AT&T, General Motors, General Electric and DuPont. Like the London-based Rothschild and Barings banks, Morgan became part of the power structure in many countries.
By 1890 the House of Morgan was lending to Egypt’s central bank, financing Russian railroads, floating Brazilian provincial government bonds and funding Argentine public works projects. A recession in 1893 enhanced Morgan’s power. That year Morgan saved the US government from a bank panic, forming a syndicate to prop up government reserves with a shipment of $62 million worth of Rothschild gold].
Ο οίκος Morgan αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη πίσω από την επέκταση προς την Δύση στις ΗΠΑ, χρηματοδοτώντας και ελέγχοντας τα σιδηροδρομικά δρομολόγια που συνδέονταν με την Δύση, μέσω των voting trusts6. Το 1879, ο κεντρικός σιδηρόδρομος της Νέας Υόρκης του Cornelius Vanderbilt που χρηματοδοτήθηκε από τον Morgan, έδωσε τις προσφορώτερες τιμές στα έξοδα αποστολής, στο εκκολαπτόμενο μονοπώλιο της Standard Oil του John D. Rockefeller, που παγίωσε την σχέση Rockefeller / Morgan.
Τελικώς, ο οίκος Morgan περιήλθε υπό τον έλεγχο των οικογενειών Rothschild και Rockefeller. Σέναν τίτλο της New York Herald, διαβάζουμε: "Railroad Kings Form Gigantic Trust". J. Pierpont Morgan, ο οποίος κάποτε είχε δηλώσει: «Ο ανταγωνισμός είναι μια αμαρτία», τώρα σκέφτηκε με χαρά: «Σκεφτείτε το. Όλες οι ανταγωνιστικές σιδηροδρομικές μεταφορές δυτικά του Σαιντ Λούϊς τίθενται ήδη υπό έλεγχο περίπου τριάντα ανδρών».7
Ο τραπεζίτης Morgan και οι Edward Harriman, Kuhn Loeb, κατείχαν το μονοπώλιο στις σιδηροδρομικές γραμμές, ενώ οι τραπεζικές δυναστείες Lehman, Goldman Sachs και Lazard εντάχθηκαν στον οίκο των Rockefellers, για τον έλεγχο της αμερικανικής βιομηχανικής βάσεως (Marrs. p.57)

Morgan was the driving force behind Western expansion in the US, financing and controlling West-bound railroads through voting trusts. In 1879 Cornelius Vanderbilt’s Morgan-financed New York Central Railroad, gave preferential shipping rates to John D. Rockefeller’s budding Standard Oil monopoly, cementing the Rockefeller/Morgan relationship.
The House of Morgan now fell under Rothschild and Rockefeller family control. A New York Herald headline read, “Railroad Kings Form Gigantic Trust”. J. Pierpont Morgan, who once stated, “Competition is a sin”, now opined gleefully, “Think of it. All competing railroad traffic west of St. Louis placed in the control of about thirty men.
Morgan and Edward Harriman’s banker Kuhn Loeb held a monopoly over the railroads, while banking dynasties Lehman, Goldman Sachs and Lazard joined the Rockefellers in controlling the US industrial base.
Ο οίκος Rockefeller
H Tράπεζα Διεθνών Διακανονισμών/Bank for International Settlements (BIS)8 είναι η πιο ισχυρή τράπεζα στον κόσμο, μια παγκόσμια κεντρική τράπεζα για τις Οκτώ Οικογένειες που ελέγχουν τις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες σχεδόν όλων των δυτικών και αναπτυσσόμενων εθνών. Ο πρώτος πρόεδρος της BIS, ήταν ο τραπεζίτης της Rockefeller Gates McGarrah - ένας υπάλληλος στην Chase Manhattan και στην Federal Reserve. Ο McGarrah ήταν ο παππούς του πρώην διευθυντή της CIA, Richard Helms. Οι Rockefellers -όπως οι Morgans- είχαν στενούς δεσμούς με το Λονδίνο. Ο David Icke γράφει στα παιδιά του Matrix ότι, οι Rockefellers και Morgans, ήταν απλώς «τσιράκια-δραστήριοι υπάλληλοι» (gofers), των Ευρωπαίων Rothschilds.9
H BIS ανήκει στην Federal Reserve, την Τράπεζα της Αγγλίας, την Τράπεζα της Ιταλίας, την Τράπεζα του Καναδά, την Ελβετική Εθνική Τράπεζα, την Ολλανδική Τράπεζα, την Bundesbank και την Τράπεζα της Γαλλίας.
Ο ιστορικός Carroll Quigley, έγραψε στο επικό του βιβλίο «Tragedy and Hope» ότι η BIS ήταν μέρος ενός σχεδίου «να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο σύστημα δημοσιονομικού ελέγχου σε ιδιωτικά χέρια, ικανά να κυριαρχήσουν στο πολιτικό σύστημα κάθε χώρας και της οικονομίας του κόσμου στο σύνολό της ... Να ελέγχονται με φεουδαρχικό τρόπο από τις κεντρικές τράπεζες του κόσμου που ενεργούν από κοινού με μυστικές συμφωνίες».
The House of Rockefeller
BIS is the most powerful bank in the world, a global central bank for the Eight Families who control the private central banks of almost all Western and developing nations. The first President of BIS was Rockefeller banker Gates McGarrah- an official at Chase Manhattan and the Federal Reserve. McGarrah was the grandfather of former CIA director Richard Helms. The Rockefellers- like the Morgans- had close ties to London. David Icke writes in Children of the Matrix, that the Rockefellers and Morgans were just “gofers” for the European Rothschilds.
BIS is owned by the Federal Reserve, Bank of England, Bank of Italy, Bank of Canada, Swiss National Bank, Nederlandsche Bank, Bundesbank and Bank of France.
Historian Carroll Quigley wrote in his epic book Tragedy and Hope that BIS was part of a plan, “to create a world system of financial control in private hands able to dominate the political system of each country and the economy of the world as a whole…to be controlled in a feudalistic fashion by the central banks of the world acting in concert by secret agreements.”10
Ο οίκος Rothschild
Η οικογένεια των ταλμουδιστών Ιουδαίων Rothschilds, έχει κατηγορηθεί για πολλά και όχι αδίκως. Ο ιδρυτής της δυναστείας Μάγερ Άμσελ Ρότσιλντ (πρώην Μπάουερ), ίδρυσε μία τράπεζα στην Φρανκφούρτη  το 1776. Εκείνο που διέκρινε τον Μ.Α. Ρότσιλντ, και στην συνέχεια ολόκληρη την δυναστεία, είναι το γεγονός ότι έκλειναν δουλειές  σχεδόν αποκλειστικά με κυβερνήσεις, δανείζοντας χρήματα, όταν εκείνες τα είχαν ανάγκη, όπως σε περιόδους πολέμων.
Ο ιδρυτής της δυναστείας λοιπόν, απέστειλε τους πέντε γιούς του να ιδρύσουν παραρτήματα της οικογενειακής τράπεζας σε 5 πόλεις της Ευρώπης. Ο Σόλομον εγκαταστάθηκε στην Βιέννη, ο Κάρλ στην Νάπολη της Ιταλίας, ο Νάθαν στο Λονδίνο και ο Ιάκωβος στο Παρίσι. Είναι τα μόνα παρακλάδια που υπάρχουν μέχρι σήμερα. Τέλος, ο Άμσελ παρέμεινε στην Φρανγκφούρτη. Ο οίκος της Φρανγκφούρτης διαλύθηκε το 1901 και την διεύθυνσή του ανέλαβαν οι ταλμουδιστές ιουδαίοι, αδελφοί Βαρμπουργκ (Warburg).
Από την δεκαετία του 1920, οι τράπεζες των Rothschild στην Αγγλία και την Γαλλία είχαν αναδιοργανωθεί και αποτελούσαν πια μέρος ενός παγκόσμιου καρτέλ, ελεγχομένου από την οικογένεια. Σ’ αυτό το καρτέλ ανήκαν οι τράπεζες και επιχειρήσεις της οικογένειας του  J. Pierpont Morgan στις ΗΠΑ. Ο J. Pierpont Morgan ο πρεσβύτερος, αντιπροσώπευε στις ΗΠΑ κάποια Βρετανική τράπεζα συμφερόντων των Rothschild. Με την οικονομική τους βοήθεια κατόρθωσε να ελέγξει τις τελευταίες δεκαετίες του 19oy αιώνος, μεγάλο μέρος του σιδηροδρομικού δικτύου των ΗΠΑ, τα μεγαλύτερα χαλυβουργεία της χώρας, βιομηχανίες όπλων, ναυπηγεία και τράπεζες.
Ο γιός του, ο J. Pierpont Morgan ο νεώτερος, δημιούργησε με τους αδελφούς Warburg (Βαρμπουργκ) και τους Rockefeller, την ομοσπονδιακή τράπεζα αποθεμάτων και οδήγησε τις ΗΠΑ στον Α΄ Παγκ. Πόλεμο, χωρίς να υπάρχει λόγος, απειλή ή αφορμή11, προκειμένου να αυξήσουν τα κέρδη τους από την βιομηχανία παραγωγής Όπλων. Ο πρόεδρος Woodrow Wilson, δεν υπήρξε παρά αχυράνθρωπος αυτής της ομάδας, που τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα ήλeγχαν ο,τιδήποτε συνέβαινε στις ΗΠΑ.12
Ο οίκος Warburg (The Warburg family)
Ο οίκος των Warburg  συνίστατo από μέλη μιας Ιουδαιο-γερμανο-αμερικανικής οικογενείας, διακριθείσα στους τομείς των επενδύσεων, της οικονομίας, του πολιτικού ακτιβισμού, της ψυχολογίας, του ιδιωτικού δικαίου, κλπ . Κατήγοντο από την Βενετική Ιουδαϊκή οικογένεια del Banco του 16ου αιώνος. Λόγω των τραπεζικών περιορισμών που είχαν επιβληθεί την περίοδο εκείνη στην Βενετία, αναγκάστηκαν να μετακινηθούν προς την Μπολώνια και από εκεί να μεταναστεύσουν στην πόλη Warburg της Γερμανίας, τον 16ον αιώνα, απ’ όπου πήραν και το όνομά τους. 
Στην συνέχεια η οικογένεια μετεγκαταστάθηκε  στην Altona πλησίον του Αμβούργου, τον 17ον αιώνα, όπου οι αδελφοί Moses Marcus Warburg (1763–1830) και Gerson Warburg (1765–1826) ίδρυσαν την τραπεζική εταιρεία M.M. Warburg and Co το 1798, μία από τις παλαιότερες επενδυτικές τράπεζες που υπάρχουν σήμερα στον κόσμο.  Άλλες τράπεζες που ιδρύθηκαν από την οικογένεια ήσαν: M.M.Warburg & Co., Warburg Pincus, S.G.Warburg and Co. (becoming UBS Warburg).
Ο οίκος παραδοσιακά είναι διαιρεμένος σε δύο γραμμές. Στους Alsterufer Warburgs και τους Mittelweg Warburgs. Οι Alsterufer Warburgs είναι απόγονοι του Siegmund Warburg (1835–1889) και οι Mittelweg Warburgs είναι απόγονοι του αδελφού του, Moritz M. Warburg (1838–1910). Στην δεύτερη αυτή γραμμή (Mittelweg Warburgs ), συμπεριλαμβάνονται τα αδέλφια Abraham (Aby) M., Max M., Paul M., Felix M. and Fritz Moritz Warburg. Τα προμνησθέντα αδέλφια είναι εγγόνια του  Moses Marcus Warburg(1763–1830).13
 O δισεγγονός του Moses Warburg, ο Siegmund George Warburg, ίδρυσε την επενδυτική τράπεζα S.G. Warburg and Co στο Λονδίνο το 1946. Ο γιος του Eric Warburg, ο Max Warburg (δεν πρέπει να συγχέεται με τον πατέρα του Eric, Max Warburg), είναι σήμερα ένας από τους τρεις συνεταίρους της M.M.Warburg & Co., Warburg. Ο μεγαλύτερος αδελφός του Max Warburg, ο Aby Warburg χρηματοδότησε την ίδρυση της  βιβλιοθήκης «Kulturwissenschaftliche Bibliothek Warburg» στο Αμβούργο και από το  1934 το ινστιτούτο «The Warburg Institute» στο  Λονδίνο. Ο  Paul Warburg είναι περισσότερον γνωστός ως ο νομικός σύμβουλος και δικηγόρος του Federal Reserve System, των ΗΠΑ από ιδρύσεώς του το 1913.

Συνεχίζεται








1 The Federal Reserve Cartel: The Eight Families, Dean Henderson , Το άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στην Global Research την 1 Ιουνίου 2011.

2 The Federal Reserve Conspiracy, Eustace Mullins, Published by Christian Educational Assn. Union, New Jersey, 1954 

3Gabriel Morris Kolko (August 17, 1932 – May 19, 2014) was an American-born Canadian historian and author of Jewish heritage [Πηγή: Gabriel Kolko (25 August 2009). "Israel: A Stalemated Action of History". counterpunch.org. Retrieved 15 November 2012].
4 The Triumph of Conservatism. Gabriel Kolko. MacMillan and Company New York. 1963. p.142
5 Rule by Secrecy: The Hidden History that Connects the Trilateral Commission, the Freemasons and the Great Pyramids. Jim Marrs. HarperCollins Publishers. New York. 2000. p.57
6 Voting trust: A legal trust created to combine the voting power of shareholders. With the establishment of the voting trust, the shareholders' legal title (their stock) and voting rights are transferred to a designated trustee for a set duration.
The House of Morgan. Ron Chernow. Atlantic Monthly Press, New York, 1990.
8 The Bank for International Settlements (BIS) established on 17 May 1930. Is an international financial organization owned by 60 member central banks, representing countries from around the world that together make up about 95% of world GDP. Its head office is in Basel, Switzerland and it has two representative offices: in the Hong Kong Special Administrative Region of the People's Republic of China and in Mexico City.
The mission of the BIS is to serve central banks in their pursuit of monetary and financial stability, to foster international cooperation in those areas and to act as a bank for central banks.
9 Children of the Matrix. David Icke. Bridge of Love. Scottsdale, AZ. 2000.
10 Dean Henderson is the author of Big Oil & Their Bankers in the Persian Gulf: Four Horsemen, Eight Families & Their Global Intelligence, Narcotics & Terror Network and The Grateful Unrich: Revolution in 50 Countries. His Left Hook blog is at www.deanhenderson.wordpress.com [The original source of this article is Global Research,Copyright © Dean Henderson, Global Research, 2011].
11 Σύμφωνα με την Συστημική εκδοχή, η αιτία της εισόδου των ΗΠΑ στον Α΄ Παγκ. Πόλεμο, ήταν η βύθιση του εμπορικού-επιβατηγού πλοίου «Λουζιτάνια» από Γερμανικό υποβρύχιο, στις 7 Μαΐου 1915. Όμως η βύθιση του  «Λουζιτάνια», ήταν αποτέλεσμα οργανωμένου σχεδίου «προβοκάτσιας» ολκής, με πρωταγωνιστές τις ελεγχόμενες από τους ιλλουμινάτι μυστικές υπηρεσίες των αντιπάλων δυνάμεων, προκειμένου η κυβέρνηση των ΗΠΑ να αναγκασθεί να εξέλθει εις τον πόλεμον, κάτι που έγινε αργότερα.
Ο Γούντροου Ουίλσον, για να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του 1916, αναγκάστηκε να κατέβει με κεντρικό σύνθημα, «ψήφο σ’ αυτόν που μας κράτησε έξω απ’ τον πόλεμο»! Η πρώτη, όμως, επίσημη πράξη του, στην πρώτη συνεδρίαση της νεοεκλεγείσας Γερουσίας (2 Απριλίου του 1917), ήταν η κήρυξη του πολέμου στην Γερμανία, με την γνωστή πλέον αποστροφή: «Ο κόσμος πρέπει να γίνει ασφαλής για την δημοκρατία»!
Περισσότερα κατά την ανάλυση του θέματος, μελλοντικώς.
12 Θεωρίες Συνωμοσίας, Τα Διεθνή Τραπεζικά συμφέροντα, Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Οικονομική κρίση, εκδ. ΟΞΥ, 2010, σ. 70-74.
13 "Warburg family". Encyclopædia Britannica. Retrieved 6 November 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου