Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ....
(ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ)

ΜΕΡΟΣ 2ο

ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Μετά από λογική επεξεργασία και συνεκτίμηση των πεπραγμένων, των κατά καιρούς υπευθύνων για την ταραχώδη, αντιλαϊκή και εθνοφθόρο πορεία της Ελληνικής (μάλλον Ελλαδικής) Πολιτείας, από το 1974 μέχρι σήμερα, η σιωπηρά αλλά ενεργός Εθνική συνείδηση των Ελλήνων, απαγγέλει το κατηγορητήριον, χωρίς ελαφρυντικά, για εκείνους που, έχει κρίνει ήδη, ως υπευθύνους της σημερινής τραγικής καταστάσεως των Ελλήνων πολιτών,  της πατρίδος μας και του Έθνους γενικώτερον.
Για τους προαναφερθέντες συνοπτικώς, λόγους, που προκύπτουν τόσον από τα κατά καιρούς σχετικά θέματα που έχουμε παρουσιάσει, όσον και από τα αρχικά συμπεράσματα (Βλέπε 1ο μέρος), η καθολική συνείδηση του Ελληνικού λαού, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ:
Α΄ Τους Πολιτειακούς και πολιτικούς άρχοντες, διότι (Συνέχεια 1ου μέρους):
·Ζήτησαν στις 23 Απριλίου 2010, την ενεργοποίηση του τοκογλυφικού και ληστρικού μηχανισμού δανειακής στηρίξεως εκ μέρους της ΕΕ και του ΔΝΤ, εγκαινιάζοντας παράλληλα πολιτικές «συρρίκνωσης του κράτους», καταληστεύσεως των πολιτών αναφορικά με το ασφαλιστικό σύστημα, τις συντάξεις, την τοπική αυτοδιοίκηση, κλπ.1
·Δεν έλαβαν εγκαίρως μέτρα  για να αποτρέψουν το φαινόμενον, οι Έλληνες πολίτες να καταναλώνουν περισσότερο από τις δυνατότητές τους, ενώ εδαπανάτο μικρότερο ποσοστό, για παραγωγικές επενδύσεις.  Και όχι μόνον αυτό. Συνείργησαν ενσυνειδήτως ή ασυνειδήτως, στην δημιουργία κλίματος ενός καταστροφικού υπερκαταναλωτισμού. Αποτέλεσμα: Η κατανάλωση αυξήθηκε σημαντικά κατά την δεκαετία του 1980 ενώ οι επενδύσεις μειώθηκαν κατά το ίδιο περίπου ποσοστό, 8% επί του ΑΕΠ.2
Μαζί με τις επενδύσεις που αυξήθηκαν κατά την δεκαετία του 2000, όταν διοργανώθηκαν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αυξήθηκε και το «φαγοπότι» των «καρχαριών», ενώ τα επενδυτικά έργα, μετά τους αγώνες, παρέμειναν αναξιοποίητα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται ψήφιση νόμου για διαγραφή των χρεών και των ευθυνών, των παρανόμως καρπωθέντων υψηλά χρηματικά ποσά.
·Ακολούθησαν την πολιτική της προσλήψεως υπεραρίθμων υπαλλήλων στον δημόσιο τομέα και της πληρωμής τους με δανεικά. Χιλιάδες κομματικά στελέχη και μη, προσλαμβάνονταν και εξακολουθούν να προσλαμβάνονται σε όλες της δημόσιες υπηρεσίες του κράτους, πολιτική που βρήκε άξιους μιμητές σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Μια τακτική γνωστή σε όλους μας από την εποχή της τουρκοκρατίας, το λεγόμενο ρουσφέτι, που συνεχίστηκε με απαράμιλλο ζήλο, από τα πρώτα κόμματα, του νεοσύστατου Ελληνικού κράτους.3
·Επέβαλλαν, ανέχτηκαν ή αδιαφόρησαν για την παγιοποίηση του καθεστώτος φοροδιαφυγής, από τους «έχοντες και κατέχοντες». Τώρα προσπαθούν με ημίμετρα να επουλώσουν τα τραύματα, τα οποία όμως αποδεικνύονται αθεράπευτα.4
·Εδέχθησαν χωρίς ουσιαστική αντίδραση την εφαρμογή αντιλαϊκών και αντιπαραγωγικών όρων της Ε.Ε. και σε συνδυασμό με την αλλοπρόσαλλη πολιτική τους, υπερφορολόγησαν πολλούς Έλληνες επιχειρηματίες, και τους ανάγκασαν να δραστηριοποιηθούν και να μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους στις γειτονικές βαλκανικές χώρες, με αποτέλεσμα να κλείσουν χιλιάδες τοπικές επιχειρήσεις.5
Η ελληνική ναυτιλία και ο ελληνικός εμπορικός στόλος που κάποτε ήταν ο κυριότερος κλάδος εισαγωγής συναλλάγματος της Ελλάδας, σήμερα ναι μεν εξακολουθεί να είναι από τους μεγαλύτερους στον κόσμο, αλλά τα περισσότερα πλοία είναι κάτω από «φτηνές σημαίες», με το 90% περίπου των πληρωμάτων να αποτελείται από ξένους, κυρίως από την Ασία και τα κράτη της ανατολικής Ευρώπης.
·Προεκάλεσαν ή ανέχθηκαν την πρόκληση ιδεολογικής συγχύσεως των Ελλήνων και τον αποχρωματισμό της πολιτικής και εθνικής τους ταυτότητος. Αφαίρεσαν αυθαιρέτως και βιαίως το θρήσκευμα, την εθνικότητα και την ιθαγένεια από τις ταυτότητες των πολιτών.
·Απεμπόλησαν, σκοπίμως ή ανοήτως, τους δύο πνευματικούς πυλώνες της Εθνικής Ανεξαρτησίας που μας έδωσαν στο παρελθόν ΝΙΚΕΣ και ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ, τουτέστιν την ιδεολογία (Πατριωτισμός/ Ορθόδοξος Εθνικισμός) και την θρησκευτική πίστη (Ορθοδοξία), αμφοτέρους στον βωμό του λεγόμενου δυτικού «διαφωτισμού», του διεθνιστικού ψευδο-ανθρωπισμού, της πολυπολιτισμικότητος, του πολυφυλετισμού και του Θρησκευτικού συγκρητισμού (Οικουμενισμός).
·Συνηγόρησαν σιωπηρώς, λόγω της ακαταλληλότητός τους ή εκουσίως, για διάφορους λόγους:
-Στην μετατροπή της Δημοσίας Διοικήσεως σε  άντρο αρχικλώπων, ησυχαστήριον αργόσχολων, καταφύγιον κοαλέμων-κοβάλων και τυραννίδα πολιτικών αντιπάλων.6
-Στην αλλαγή της μορφής  της κοινωνίας, από Εθνική-Εργατική-Παραγωγική, σε αντεθνική/πολυφυλετική/αντι-εργατική, φοροδοτική.
·Μυθοποίησαν χωρίς προϋποθέσεις, τους όρους «κοινοβουλευτική δημοκρατία», «λαϊκή κυριαρχία», «πολιτικές ελευθερίες», «ανθρώπινα δικαιώματα» και «λαϊκή βούληση», για να νομιμοποιήσουν τους ιδιοτελείς-αντιλαϊκούς στόχους τους και τις έξωθεν ληφθείσες αντεθνικές εντολές, όταν διαχρονικώς έχει αποδειχθεί ότι, οι παραπάνω όροι συνιστούν:
-Απατηλές μεγαλοστομίες προς αφελείς, αμαθείς και ανοήτους.
-Δολόεσσα παγίδα ανθρωπίνων αδυναμιών και ρευστών συνειδήσεων.
-Δόγματα χρησιμοποιούμενα από κατ’ επάγγελμα πολιτικούς, για να παρουσιάζονται στον λαό με πλαστά πιστοποιητικά «δημοφιλίας», «λαϊκής αποδοχής» και λαϊκής «εξουσιοδοτήσεως».
-Πολιτικά ναρκωτικά τα οποία δημιουργούν στα άτομα την ψευδαίσθηση ότι έχουν κυριαρχικά δικαιώματα, ενώ στην πραγματικότητα είναι μονίμως γονυπετή μπροστά στην πανίσχυρη εξουσία των ολίγων και ισχυρών.
«Οι κοινωνικά ισχυρότεροι, εκείνοι που διαθέτουν περισσότερα οικονομικά μέσα, εκείνοι που ελέγχουν τον ημερήσιο τύπο και τα άλλα μέσα επηρεασμού της κοινής γνώμης…ορίζουν τους φορείς της ανωτάτης εξουσίας ή γίνονται οι ίδιοι φορείς της..».7
·Τηρούν ως «χρυσή εφεδρεία», οσάκις απειλείται το Σύστημα και η κοινοβουλευτική…δημοκρατία τους, τα ειδικά Τάγματα (αν)ασφαλείας που οργανώνονται από τις μυστικές υπηρεσίες και στελεχώνονται από αναρχικούς, δήθεν αντιεξουσιαστές, νεοναζιστές, νεοφασίστες και ανθρώπους του κοινωνικού περιθωρίου ή του υποκόσμου, για να εκφοβίζουν και να τρομοκρατούν τον λαό.
·Κατήργησαν ή αδρανοποίησαν τα βασικά κύτταρα της κοινωνίας, την γειτονιά, το σχολείο, την ενορία, το χωριό, την κοινότητα. Διέλυσαν έτσι τον κοινωνικό ιστό και τον μετέτρεψαν σε «πλαγκτόν» πτωχοποιημένων πολιτών, αυτοδιοίκητων, δήθεν, περιφερειών και περιφερειακών ενοτήτων, με τέτοια και τόσα προνόμια που εγκυμονούν κινδύνους αυτονομίας, αποσχίσεως, αναρχο-πολεοδομημένων μεγαλοπόλεων και αναρχοκρατούμενων-τρομοκρατούμενων συνοικιών.
·Νομιμοποίησαν και εξακολουθούν να νομιμοποιούν αποκρυφιστικές εταιρείες, και στοές, οι οποίες παρουσιάζονται ως oργανώσεις ανθρωπογνωσίας, «φιλανθρωπικές», θεοσοφικές, φιλοσοφικές και των οποίων τα μέλη, πολλά από τα οποία είναι αλλοεθνούς ή αγνώστου προελεύσεως, συνεδριάζουν εν κρυπτώ, δεν δημοσιοποιούν τα πρακτικά ή τις αποφάσεις των συνεδρίων/συνάξεών τους, και απαγορεύουν την είσοδον ή παρακολούθηση των συνεδριάσεων/ τελετουργιών τους σε άλλους, ακόμη και σε υπευθύνους, προς τούτο, κρατικούς ελεγκτές.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να μην γνωρίζουν τόσον ο λαός όσον και οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, τι είδους τελετουργίες πραγματοποιούνται στα ενδότερα αυτών, τι συζητούνται, τι σχεδιάζονται ή τι αποφασίζονται για τους ίδιους, το κράτος, τον λαό και το Έθνος. Ουσιαστικώς να δρουν ως δούρειοι ίπποι στα σπλάχνα της Ελλάδος.
·Διέλυσαν την εθνικήν οικονομίαν σε τέτοιο βαθμό, ώστε σε οποιαδήποτε εχθρική απειλή ή τετελεσμένον γεγονός σε βάρος της εθνικής ανεξαρτησίας και ακεραιότητος, να μην έχουν περιθώρια ή να μην διαθέτουν την βούληση εθνοπρεπούς αντιδράσεως, και μοιραίως να προσφεύγουν σε οικονομικούς δολοφόνους, διεθνείς δανειστές, προστάτες και διεθνείς οργανισμούς, για οικονομική βοήθεια, «ειρηνική» διευθέτηση και διαπραγματεύσεις, ικετεύοντες ουσιαστικώς για έλεος και όχι βοήθεια ή απόδοση δικαιοσύνης.
·Απεδυνάμωσαν τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας με την εισαγωγή  των δηλητηριωδών μικροβίων του κομματισμού και του λεγομένου…εκδημοκρατισμού, με στόχο την οιονεί υποταγή των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, στους πολιτικούς και την αποφυγή ελέγχου από τις Ένοπλες Δυνάμεις, των τυχόν συνταγματικών εκτροπών και εθνικών εγκλημάτων, των πολιτειακών και πολιτικών αρχόντων.
·Με την ανοχή ή  ένοχη σιωπή τους, επέτρεψαν την λειτουργία απατήλιων και αποκρυφιστικών  τεχνών και πρακτικών (αστρολογία, πνευματισμός, ταρώ, ταοϊσμός, γιόγκα, παραψυχολογία, μελλοντολογία, κλπ), με αποτέλεσμα οι πάσης φύσεως (ψευδο) επιστήμονες-απατεώνες, λαοπλάνοι που τις ασκούν, εκμεταλλευόμενοι τις ανησυχίες, αδυναμίες και αγωνίες των προβληματισμένων πολιτών (αγαθών, ανόητων, ακατήχητων, βλακών, ψυχασθενών, κ.α.), να θησαυρίζουν απομυζώντας τον ιδρώτα όσων θεωρούν ότι προσφεύγοντες σ’ αυτούς, θα εξεύρουν κάποια λύση στα προβλήματά τους.
·Εγκατέλειψαν τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς της Δυτικής Θράκης, ιδιαιτέρως τους Ελληνογενείς Πομάκους, στο έλεος της τουρκικής προπαγάνδας και τις διαθέσεις του τουρκικού προξενείου. Σήμερα οι πλείστοι των μουσουλμάνων της περιοχής δηλώνουν «τούρκοι», χωρίς να ενοχλούνται από την Ελλαδική εξουσία, μεταφέρουν τα χρήματά τους σε τουρκικές τράπεζες και είναι έτοιμοι σε περίπτωση εχθροπραξιών Ελλάδος-Τουρκίας, να υποστηρίξουν παντοιοτρόπως την πατρίδα που κατά τους ισχυρισμούς τους, αντιπροσωπεύει το «αίμα» τους.
Έδωσαν προσφάτως, το τελειωτικό κτύπημα, με την ψήφιση του κατάπτυστου και αντεθνικού νομοσχεδίου περί δήθεν «Τουρκικής Ενώσεως Ξάνθης», κατά παράβαση της συνθήκης της Λωζάνης και παραβλέποντας αποφάσεις των Διδασκαλικών Συλλόγων Ξάνθης και Ροδόπης, ομόφωνα ψηφίσματα των  νηπιαγωγών της περιοχής, καθώς και σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣΣ: Τι «τρανή απόδειξη»…δημοκρατίας και… λαϊκής κυριαρχίας!!!).8
·Αδιαφόρησαν και εξακολουθούν να αδιαφορούν για τα απαράγραπτα δικαιώματα του Γένους των Ελλήνων, όπως η απελευθέρωση κατεχομένων εθνικών εδαφών, η εκμετάλλευση εθνικών πόρων και προστασία των υπό κατοχή ευρισκομένων Ελλήνων αδελφών (Βόρειος Ήπειρος, Βόρειος κατεχομένη Μακεδονία/Σκόπια, Ανατολική Ρωμυλία/Βόρειος Θράκη, Ανατολική Θράκη, Ιωνία/Μικρά Ασία, Πόντος, Βόρειος κατεχομένη Κύπρος).
·Εγκατέλειψαν τους υπόδουλους αδελφούς μας στην Βόρειο Ήπειρο, στην Βόρεια κατεχομένη Μακεδονία μας (Σκόπια), Ανατολική Ρωμυλία, Βόρεια κατεχομένη Κύπρο, Ανατολική Θράκη, Ιωνία, Πόντο, στο έλεος και την μισαλλοδοξία των κατοχικών δυνάμεων, όπως έπραξαν και ΟΛΕΣ οι προηγούμενες προπολεμικές «δημοκρατικές» κυβερνήσεις της Ελλάδος. Τα τελευταία δραματικά γεγονότα στην πολύπαθη Χειμάρα, επιβεβαιώνουν την χλιαρή-ηττοπαθή στάση της Ελλαδικής κυβερνήσεως και την τραγική κατάσταση των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.9
·Επέδειξαν ανικανότητα στην προάσπιση της δημοσίας τάξεως-ασφαλείας και ελευθέρας διακινήσεως-δραστηριότητος και διαβιώσεως των πολιτών. Η ανασφάλεια των πολιτών με την ολοένα αυξανόμενη εγκληματικότητα, κυρίως συμμοριών αλλοδαπών αλλά και ημεδαπών, είναι καθημερινή διαπίστωση και διάχυτη στην ελληνική κοινωνία. Το σύστημα φροντίζει να υπερπροστατεύεται, εξασφαλίζοντας τους δικούς του ανθρώπους, χωρίς να φείδεται προσωπικού, ενώ παραλλήλως έχουν απογυμνωθεί τα αστυνομικά τμήματα και έχουν διαλυθεί οι μονάδες εξασφαλίσεως του ελληνικού πληθυσμού (αστικού, αγροτικού, ακριτικού).
·Εγκατέλειψαν την επαρχία σε επίπεδο πρωτογόνου ή υποτυπώδους διαβιώσεως και στην θέση τους εγκαθίδρυσαν τα υδροκεφαλικά μεγάλα αστικά κέντρα, με το μείζον ποσοστόν των πολιτών να  διαβιούν σε επίπεδα απλής επιβιώσεως, πτώχειας ή κάτω του ορίου της πτώχειας.
·Είναι κατά κανόνα βιολογικοί ή πνευματικοί απόγονοι ή οικέτες γνωστών «τζακιών» της βουλευτοκρατίας με «κληρονομικό δικαίωμα» (καλυπτόμενο από κοινοβουλευτικό μανδύα), φιλοναζιστών/ φιλοφασιστών δωσιλόγων της κατοχής, τουρκολάγνων και εγκάθετων Ιουδαιοταλμουδιστών / ορκισμένων αντιχριστιανών.
·Ισχυρίσθηκαν ότι κατήργησαν τους φακέλους των εθνικών φρονημάτων των πολιτών οι οποίοι υπό προϋποθέσεις, ήσαν οι δικλείδες ασφαλείας, τουλάχιστον για τον έλεγχο των εισαγομένων στις σχολές των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας. Ψεύδος!
Με πρόσχημα την προστασία της…δημοκρατίας, τους αντικατέστησαν με απορρήτους φακέλους πολιτικών και πολιτειακών φρονημάτων του καθενός, στην ουσία συντάξεως απορρήτων καταλόγων συστημικών και μη συστημικών πολιτών, δημοκρατικών πολιτών και «εχθρών» της ψευτοδημοκρατίας τους.
·Μετάλλαξαν, με απαράδεκτες δικαιολογίες και απίστευτες/ ψευδείς αιτιάσεις, την Ελλάδα, την χώρα των σοφών, ηρώων και μαρτύρων, σε φραγκοφορεμένη «Ελλαδίτσα» χωρίς Έλληνες ή  χώρα Ελλαδιτών Ελληνοφώνων :
-Αφιονισμένων πολιτικώς.
-Ευνουχισμένων εθνικώς.
-Αγραμμάτων ιστορικώς και γλωσσικώς.
-Ανάλγητων κοινωνικώς.
-Ευσεβιστών / αιρετιζόντων / ορθοδοξιζόντων / αστρολογολάγνων, αθεϊστών, ασεβών θρησκευτικώς ή αλλοδόξων αντιχριστιανών.
-Απερισκέπτων, τρομοκρατημένων, ανεχομένων ακόμη και εκείνους που απειλούν τους ίδιους και την πατρίδα μας, φανερώς ή κρυφίως.
·Σχεδίασαν ακρίτως ή εκτέλεσαν χωρίς αντιρρήσεις, έξωθεν επιβληθείσες οδηγίες που αφορούσαν στην άκρατη Ελληνοποίηση δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, τους οποίους εβάπτισαν «οικονομικούς μετανάστες» ή έχρισαν «πολιτικούς πρόσφυγες/φυγάδες» και στους οποίους έδωσαν την Ελληνική ιθαγένεια, προνόμοια και πολιτικά δικαιώματα.10
·Ανέχτηκαν και εξακολουθούν να ανέχονται τις πλημμυρίδες των λαθροεισβολέων ή να προσποιούνται άγνοιαν για τον ακριβή αριθμόν τους τα τελευταία 5 χρόνια, με αποτέλεσμα την ραγδαίαν δημογραφική αλλοίωση και την οικονομική αιμορραγία της χώρας, όταν καθημερινώς αυξάνονται τα ποσοστά των ανέργων και πενομένων Ελλήνων.11
Όσο για την οικονομική αιμορραγία, όπως αυτή μεταφράζεται για την Ελλάδα, τα νούμερα είναι απογοητευτικά! Σε 12 δισεκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται ότι είναι το συνάλλαγμα που διαρρέει από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής των μεταναστών. Σε 9 δισ. ευρώ ετησίως, υπολογίζεται ότι είναι το ύψος των διαφυγόντων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από το παραεμπόριο, το οποίο ασκείται σχεδόν αποκλειστικά από (λαθρο) μετανάστες.
2.700.000.000€ στοιχίζουν στο κράτος κάθε χρόνο τα νοσήλια των ανασφάλιστων λαθρομεταναστών. Εάν συνυπολογιστούν και οι επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων το κόστος ανεβαίνει στα 5-6,5 δις (δηλώσεις του πρώην υπουργού υγείας Ανδρ. Λοβέρδου). 
1.500.000.000€ στοιχίζει η παρανομία των λαθρομεταναστών στην χώρα μας (αυτά τα στοιχεία δίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μόνο για την επιπλέον αστυνόμευση)… 
7.500.000.000€ είναι τα έσοδα από το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών… Αν συνυπολογίσουμε και τα μαγαζιά που κλείνουν, τα ποσά που χάνει το κράτος είναι ανυπολόγιστα. 
Έτσι μόνο το άμεσο οικονομικό κόστος της υπόθεσης «λαθρομετανάστευση», ανέρχεται ετησίως στο αστρονομικό ποσό των 32 δις ευρώ. Το έμμεσο οικονομικό κόστος (πχ. αυξημένες ανάγκες φυλάξεως των συνόρων), δεν μπορεί να υπολογιστεί. 
Για να έχουμε ένα μέτρο συγκρίσεως, την ίδια στιγμή βάσει στοιχείων της ΕΛ.ΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Αρχή), το έλλειμμα του προϋπολογισμού για το 2012, όπου συρθήκαμε στο μνημόνο 2, υπολογιζόταν στα 24,5 δις ευρώ. Προσοχή, μιλάμε για το συνολικό έλλειμμα συμπεριλαμβανομένων τόκων και χρεολυσίων και όχι για το πρωτογενές έλλειμμα...12
Για το κόστος στην οικονομία, ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ. Κάθε μέρα βλέπουμε χιλιάδες άρθρα με αναλύσεις, πίνακες, επενδύσεις, δείκτες, ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ μία ανάλυση για το κόστος της λαθρομεταναστεύσεως σε εργασία - οικονομία και δημόσια ταμεία, από το 1990 που ξεκίνησε και μετά. (Τα δισεκατομμύρια για την σίτιση και το σπίτωμα των λάθροεισβολέων, μόνο στο 2016 ζαλίζουνε -και  δεν πρόκειται μόνον για κονδύλια της Ε.Ε...)13
· Έδωσαν και εξακολουθούν να δίδουν την ταυτότητα του Έλληνος πολίτου στον οποιονδήποτε, από οπουδήποτε κι’αν προέρχεται, σε ό,τιδήποτε κι’ αν πιστεύει. Έτσι αντικαθιστούν μαζικώς με τάση αριθμητικής εξισορροπήσεως, Έλληνες με λαθρομετανάστες ή πολιτικούς πρόσφυγες, για τους οποίους δεν γνωρίζουμε ούτε από πού «κρατάει η σκούφια τους», ούτε τους πραγματικούς λόγους της αυτοεξορίας τους. Μία δραματική κατάσταση που συνεχίζεται και τείνει να μεταβληθεί σε τραγωδία, ανάλογη εκείνης της Μικρασιατικής καταστροφής.
·Επέτρεψαν, ανέχθηκαν ή αδυνατούν να αποτρέψουν, ακόμη και τώρα, την ανεξέλεγκτη είσοδο στην Πατρίδα μας χιλιάδων λαθρομεταναστών κάθε μήνα, κάθε έτος, με ορατόν τον κίνδυνον εκτός των άλλων:
-Της σοβαρής δημογραφικής αλλοιώσεως (ορατής πλέον), στην σύνθεση της Ελληνικής κοινωνίας.
-Της σταδιακής αυξήσεως της εγκληματικότητος.
-Της προκλήσεως θρησκευτικών συγκρούσεων.
-Της εκκολάψεως εστιών αιμοχαρών τζιχαντιστών.
-Της δημιουργίας εκ του μηδενός μειονοτικών κομμάτων, μετατροπής τους σε ρυθμιστές των πολιτικών πραγμάτων και σταδιακής απωλείας της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών μέσα στην ίδια την πατρίδα τους.
-Της εγκαταστάσεως σ’ όλη την χώρα «ανθρωπίνων βομβών», με ωρολογιακούς μηχανισμούς που θα λειτουργήσουν σε βάρος των Ελλήνων πολιτών σε περίπτωση εκτάκτου/ εκρύθμου καταστάσεως ή εμπλοκής μας σε θερμές επιχειρήσεις με γειτονικές χώρες.
·Συντηρούν ενσυνειδήτως την κομματοκρατία, τον νεποτισμό και την φαυλοκρατία, είτε με το αμετάθετον της κληρονομικής πολιτικής διαδοχής, είτε με τους κομματικούς στρατούς που δημιουργούν για την στελέχωση των δημοσίων υπηρεσιών και εκτέλεση δραστηριοτήτων νεποτισμού, ρουσφετολογίας, κομματισμού και πολύμορφης διαπλοκής.
·Συνυπέγραψαν με δανειστές-τοκογλύφους-εκβιαστές και συνεφώνησαν στην παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας σ’ αυτούς, την εκποίηση του δημόσιου πλούτου σε πολυεθνικές εταιρείες και μεγαλοτραπεζικούς ομίλους, με όρους ειδεχθείς, σκανδαλώδεις και ταπεινωτικούς, σε σχέση με την οικονομική, εθνική και στρατηγική αξία της εκποιούμενης εθνικής περιουσίας.
·Από αδιαφορία ή αβελτηρία ή εκτελούντες εντολές των αφεντικών τους, εγκατέλειψαν τους Νέους και νέες (μαθητές και φοιτητές, εργαζόμενους και άνεργους), με αποτέλεσμα οι προμνησθέντες, να πελαγοδρομούν χωρίς Εθνικά οράματα και πρότυπα.
·ΔΕΝ έλαβαν μέτρα, κατά της καταιγίδος της παγκοσμιοποιήσεως,
·Αντί να ενεργοποιήσουν και να αξιοποιήσουν το πνευματικό δυναμικό των νέων της Ελλάδος, την ζωτικότητα των Ελληνοπαίδων (μαθητών-φοιτητών-αποφοίτων) και να τους δώσουν Εθνικό φρόνημα, τους απέκλεισαν κάθε προοπτική παραμονής και αξιοποιήσεώς τους  στην πατρίδα, τους στέρησαν τα ευγενή οράματα και αποχρωμάτισαν την Εθνική τους ταυτότητα. Έτσι, σήμερα οι νέοι της Ελλάδος:
-Αποτελούν εύκολη λεία για πολιτική, κομματική και κάθε άλλου είδους εκμετάλλευση.
-Εγκαταλείπουν μαζικώς την Ελλάδα, προκειμένου να αναζητήσουν την τύχη τους και να αξιοποιήσουν τα προσόντα τους στο εξωτερικό.
-Αποπροσανατολίζονται από τον δρόμο της υπευθυνότητος, της διαπαιδαγωγήσεως, των ηθικών αξιών, της δημιουργίας ατομικών και ομαδικών ιδανικών. Στον αποπροσανατολισμό συνέτειναν η χαλαρή δομή της σύγχρονης οικογένειας και η ανεπάρκεια των εκπαιδευτών και του εκπαιδευτικού συστήματος (Τα σχολεία και τα πανεπιστήμια δεν διαμορφώνουν πλέον, νέους εφοδιασμένους με χρήσιμες γνώσεις και προ παντός, με ιδανικά).
-Καταφεύγουν σε παθογόνες δραστηριότητες και εκδηλώσεις (επιθετικότης, αναρχία, ναρκωτικά, αμφισβήτηση προσώπων/ αξιών, κλπ.), αντί να εστιάζουν τον δυναμισμό τους σε Εθνικά, ηθικά, κοινωνικά και πνευματικά ενδιαφέροντα.
-Συμβάλλουν εκουσίως ή ακουσίως, στην επιτάχυνση της διαλύσεως του κοινωνικού ιστού, και να απομκρύνονται από τις παραδόσεις του Γένους μας.14
-Προσβάλλονται από τις ξενόφερτες «αξίες» του λεγόμενου «δυτικού πολιτισμού», οι οποίες εμόλυναν την κοινωνία, προκάλεσαν ιδεολογική σύγχυση, και εδραίωσαν τον καταστροφικόν μιμητισμόν πρωτίστως, και την θηριοποίηση της νεολαίας.
-Προσκολλώνται σε εφήμερες αξίες και νέα είδωλα, απάτριδων, απόλιδων, αθεϊστών, χρηματοθηρευτών, σαρκολάγνων, εξουσιομανών, θηριοποιημένων ανθρώπων, χωρίς πνευματικότητα και ηθική.
-Εξωτερικεύουν όλα τα αρνητικά, πρωτόγονα, εγωϊστικά και ενστικτώδη ψυχικά τους στοιχεία. Το τραγικόν αποτέλεσμα της τοιαύτης καταστάσεως, είναι πασιφανές:
- Πανηδονισμός-πανσεξουαλισμός.
- Παραμέληση των σπουδών.
- Εγκατάλειψη της οικογενειακής εστίας.
- Παρασιτική και παραβατική διαβίωση.
- Εθισμός στα ναρκωτικά, το αλκοόλ, κ.λ.π. βλαπτικές ουσίες. 
- Ανυποταξία στην στράτευση και ανερμάτιστη ζωή εκτός των καθιερωμένων θεσμών.
- Ανία, πλήξη, υπαρξιακό κενό, κατάθλιψη.
- Συμμετοχή σε μαζικές, οχλοκρατικές και μηδενιστικές εκδηλώσεις.
-Εγκλωβίζονται στις κομματικές οργανώσεις από τα μαθητικά τους χρόνια, παρασυρόμενοι από τις σειρήνες του φιλελευθερισμού και της «δημοκρατίας», και εξαντλούν τον δυναμισμό τους, στα πλαίσια των κομματικών μηχανισμών που τελικώς τους καθιστά εξαρτημένους πελάτες και νεροκουβαλητές/δούλους των κομμάτων.
ΛΟΙΠΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

1/  Η ανατομία του δημόσιου χρέους

Protagon.grwww.protagon.gr/.../poioi-einai-oi-megaloi-prwtagwnistes-tis-krisis-44341082501,23 Μαΐ 2016 –Γιώργος Στρατόπουλος.

2/ Η βαθιά οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα την τελευταία 5-ετία ...https://el.wikibooks.org/…/

3/   digilib.teiemt.gr/jspui/bitstream/123456789/3389/1/0204Z01Z0015.pdf, από Α. Πολιτίδη - ‎2015

Συνεχίζεται

           





1Τα υψηλά ελλείμματα στην δεκαετία του 1980 οδήγησαν σε δραματική αύξηση του χρέους: το χρέος αυξήθηκε από 26% επί του ΑΕΠ, το 1980, σε ποσοστό 71% επί του ΑΕΠ, το 1990. Το χρέος συνέχισε να αυξάνεται κατά τις επόμενες δύο δεκαετίες ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελλειμμάτων, τα οποία βρίσκονταν σε υψηλά επίπεδα εν μέρει λόγω των πληρωμών τόκων επί του συσσωρευμένου χρέους (ΟΑΣΑ, Country statistical profile: Greece 2011-2012).

Το έλλειμμα αυξήθηκε δραματικά κατά την δεκαετία του 1980. Οι δαπάνες υπερέβησαν τα έσοδα σε ποσοστό 8,1% του ΑΕΠ κατά μέσο όρο, κάθε χρόνο κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης δεκαετίας. Το έλλειμμα παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα κατά τις επόμενες δύο δεκαετίες. (ΟΑΣΑ, Country statistical profile: Greece 2011-2012) [Πηγές 2 και 3 της βιβλιογραφίας (εκτός της αναφερομένης στο κείμενο)].
2 Αυτό σημαίνει ότι, και τα δύο αυτά φαινόμενα οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην δραματική αύξηση του δημοσίου χρέους κατά την δεκαετία του 1980 και στον τρόπο με τον οποίο δαπανήθηκαν από τις τότε κυβερνήσεις, τα χρήματα που αντλήθηκαν από τον δανεισμό. Πράγματι, το ποσοστό των χρημάτων που δαπανήθηκε σε παραγωγικές επενδύσεις, δηλ. δημόσια έργα υποδομής, δεν ξεπέρασε το 25% του συνόλου 8. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων, δαπανήθηκε για την αύξηση της μισθοδοσίας στον δημόσιο τομέα, δηλ. περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι και υψηλότεροι μισθοί, καθώς και για την αύξηση των συνταξιοδοτικών δαπανών, δηλ. περισσότεροι συνταξιούχοι και υψηλότερες συντάξεις (Featherstone et al. 2002) [Πηγές 2 και 3 της βιβλιογραφίας (εκτός της αναφερομένης στο κείμενο)].
3 Το ρουσφέτι είναι απλά ο διορισμός σε δημόσιες υπηρεσίες από στελέχη του κυβερνώντος κόμματος , ψηφοφόρων, συγγενών και φίλων τους. Με μια μεσολάβηση, όχι απαραίτητα από υπουργό, αλλά ακόμα και από κάποιο κατώτερο στέλεχος του κόμματος, μπορούσε κάποιος να διοριστεί μόνιμος ή προσωρινός υπάλληλος οποιασδήποτε δημοσίας υπηρεσίας.
Ένα άλλο αίτιο αυτής της κρίσεως ήταν και πολιτική διαφθορά και η αδιαφάνεια των συναλλαγών, με αναθέσεις μεγάλων οικονομικών έργων σε επιχειρηματίες, κυβερνητικούς φίλους και άλλους παράγοντες, που για την ανάθεση του έργου έδιναν και δίνουν ακόμα μεγάλα χρηματικά ποσά, κάτω από το τραπέζι, στους μεσολαβητές κυβερνητικούς υπαλλήλους.
Τα σκάνδαλα της πολιτικής διαφθοράς στην Ελλάδα αποτέλεσαν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τα τελευταία 30 χρόνια. Δεν χρειάζεται φυσικά να αναφερθούμε εκτενώς στις «μίζες» των υπέρογκων εξοπλιστικών δαπανών που πραγματοποιήθηκαν με γνώμονα την ασφάλεια της χώρας και την ισορροπία δυνάμεων και κατέληξαν στην κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, για την αγορά αχρήστων και πανάκριβων όπλων [Πηγές 2 και 3 της βιβλιογραφίας (εκτός της αναφερομένης στο κείμενο)].
4 Τα τελευταία 30 χρόνια, χιλιάδες πολυτελείς βίλλες, κότερα, πολυτελή αυτοκίνητα γέμισαν την Ελλάδα από μια νέα γενιά νεόπλουτων. Παράνομες εξοχικές κατοικίες δημιουργήθηκαν σε δασικούς χώρους, παραλίες και άλλα δημόσια εδάφη, σχεδόν ανεξέλεγκτα. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές το κράτος έστειλε τις μπουλντόζες να ξηλώσει τα παράνομα κτίσματα, αλλά σε ελάχιστο ποσοστό. Τεράστιες περιοχές απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς του δημοσίου πλούτου, πουλήθηκαν με αδιαφανείς διαδικασίες…[Πηγές 2 και 3, της βιβλιογραφίας (εκτός της αναφερομένης στο κείμενο)].
5 Αναφέρουμε και τις επιπτώσεις της ΕΕ στην ελληνική αγροτική κυρίως οικονομία, όπως για παράδειγμα την επιδότηση για κλείσιμο του εργοστασίου παραγωγής ζάχαρης στην Λάρισα.. Δεν θα ξεχάσουμε βέβαια τις επιδοτήσεις της ΕΕ προς την Ελλάδα, αλλά και ότι πολλοί κοινοτικοί όροι εξαγωγών σε πολλά είδη προϊόντων, ήταν αρνητικοί για τον Έλληνα παραγωγό. Άλλωστε, ποιος ξεχνάει το θάψιμο χιλιάδων τόνων φρούτων.
Ένας άλλος κλάδος της αγροτικής οικονομίας που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα τα τελευταία χρόνια, με τους διάφορους νόμους περί προστασίας του θαλασσίου πλούτου, είναι και η αλιεία [Πηγές 2 και 3, της βιβλιογραφίας (εκτός της αναφερομένης στο κείμενο)].
6 Kόβαλος=Αναίσχυντος, πανούργος, πονηρός, κόλαξ
Kοάλεμος= ηλίθιος, ανόητος,βλάκας.(Λεξ. Δορμπαράκη, σ.451).      
7 ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Θεωρία πολιτικής δεοντολογίας, Κων. Τσάτσος, τ. πρόεδρος Ελλην. Δημοκρατίας, σ. 163, Εκδόσεις των Φίλων, 1975, Αθήναι. 
9 Η εκάστοτε επίσημη ελληνική κυβέρνηση επέδειξε την ίδια αδιαφορία στα τέλη του 19ου και αρχές 20ου αιώνος, με αποτέλεσμα να απωλέσουμε την Ανατολική Ρωμυλία, την Βόρειο Ήπειρο, την Βόρειο Θράκη και να κινδυνεύσουμε να χάσουμε και την Νότια-ελεύθερη-Μακεδονία μας, η οποία διεσώθη χάρη στις ηρωϊκές προσπάθειες Ελληνόψυχων αξιωματικών-στρατιωτών-εξεχόντων πολιτών και γενναίων αρχιερέων-ιερέων !
10 Αρχικά ήταν οι παρανόμως ελληνοποιηθέντες ρωσοτσετσένοι με τις δωρεάν συντάξεις, δωρεάν ΕΚΑΣ και τα δωρεάν δάνεια κατοικίας. Από τότε ξεκίνησε και η φούσκα των ακινήτων. Κάθε σαράβαλο σπίτι πήρε και αξία. Στην συνέχεια ήρθε η αλβανική λαίλαπα, που...δεν αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά από την αρχή και πλέον μετράμε περίπου 2.000.000 αλβανούς (ακόμη ΔΕΝ ξέρουμε ακριβώς ποιοι και πόσοι είναι), που φέρανε και τα τέκνα τους εδώ, να μεγαλώνουνε, να σπουδάζουνε και να μαθαίνουνε πώς να «τσιμπάνε» τα επιδόματα.
Σα να μην έφταναν όλα αυτά, εσχάτως η Ελλάδα εμπλουτίζεται με εκατοντάδες χιλιάδες παρακμιακούς λαθρομετανάστες που βαφτίζονται «πρόσφυγες ή και επενδυτές» από Αφρική και Ασία. Υπολογίζεται ότι σήμερα βρίσκονται παρανόμως ή "νομιμοφανώς" στην Ελλάδα, τουλάχιστον 3.000.000 λαθρομετανάστες.
Ο αριθμός είναι τρομακτικός και αντιπροσωπεύει περίπου το 35% του ελληνικού πληθυσμού. Κι αυτό συνέβη σε 30 μόλις χρόνια.
11 Τελικά ΠΌΣΟΙ είναι οι λαθρομετανάστες στην χώρα μας; Μερικές εκατοντάδες χιλιάδες (κατά την Χριστοδουλοπούλου), ή κάμποσα εκατομμύρια (κατά τον Κοτζιά); Σύμφωνα με την Eurostat, 900.000 περίπου μετανάστες ζούσαν το 2009 στην Ελλάδα καταλαμβάνοντας το 8,1% του πληθυσμού. Το 2011, σύμφωνα πάλι με τα επίσημα στοιχεία (αυτούς που έμεναν κάπου ώστε να μετρηθούν), που έδωσε στη δημοσιότητα πάλι η Eurostat, στην Ελλάδα ζούσαν 1,255.000 άτομα ή 11,1% του πληθυσμού. Σε δυο χρόνια υπήρξε αύξηση 355.000 ατόμων! 
Σήμερα, 6 χρόνια μετά, επίσημα και ανεπίσημα, πόσους ξένους έχουμε στην Ελλάδα; Από που έρχονται; Γιατί έρχονται στην χώρα μας; Ξεκαθαρίζουμε πως η "καραμέλα" των αλληλέγγυων που θέλουν να συντηρούν τις ΜΚΟ τους με ζεστό κρατικό χρήμα, σπέρνοντας το ψεύδος πως η λαθρομετανάστευση σχετίζεται με εμπόλεμες ζώνες ή κοινωνικά προβλήματα κλπ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! 
Στην πραγματικότητα οι πόλεμοι δεν συνδέονται με τα μεταναστευτικά ρεύματα διαχρονικά, με κλασσικότερο παράδειγμα τον Β' παγκόσμιο πόλεμο όπου δεν είχαμε ελληνικό κύμα μεταναστεύσεως στην γείτονα Τουρκία, ούτε γαλλικό στην Ισπανία, ούτε δανέζικο στην Σουηδία, κτλ. 
Ο πόλεμος στην Κορέα δεν προκάλεσε μετανάστευση στην Ιαπωνία, Ταϊβάν κτλ και ο πόλεμος Ιράν-Ιράκ την δεκαετία του 80, δεν προκάλεσε μαζική έξοδο προς την Ευρώπη, όπως και ο πόλεμος το 2006 στο Λίβανο δεν είχε αυτά τα αποτελέσματά, ούτε οι πόλεμοι του ’67-’73 σε Αίγυπτο και Ιορδανία.
Πηγή:http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Statistics/externalsector/balance/basic.aspx.
12 ΣΟΚ !!!! 32 δις ευρώ στοιχίζουν κάθε χρόνο οι Λαθρομετανάστες στην ...www.e-koutsobola. gr/2016/10/32.html, Θοδωρής Τσέλας. 9 Οκτ 2016. ...---Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; (Φάγανε καλά οι Αλβανοί ~ Πλέον δεν είναι τελευταίοι στην Ευρώπη)
13 Krasoblog: ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...,krasodad. blogspot. com/ 2016/12/blog-post_28.html,15 Δεκ 2016 -
14 Παράδοση< παρά + δίδω= Η παράδοση είναι το σύνολο αλλά και το καθένα χωριστά από τα στοιχεία του παρελθόντος ενός πολιτισμού, που διασώζονται προφορικά και μεταδίδονται από στόμα σε στόμα και από γενιά σε γενιά (Γ. Μπαμπινιώτης).
«Δεν είναι αυτό που παραλαμβάνουμε- διότι τότε θα λεγόταν παραλαβή ή παράληψη- αλλά αυτό που πρέπει να παραδώσουμε στις επόμενες γενεές».
«Το ζήτημα δεν είναι να επιστρέψουμε εμείς στο παρελθόν, αλλά να δώσουμε ένα μέλλον στο παρελθόν μας». (Σαρ. Καργάκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου