Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ....
(ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ)

ΜΕΡΟΣ 5ο

  ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Συνέχεια 4ου μέρους)
Μετά από λογική επεξεργασία και συνεκτίμηση των πεπραγμένων, των κατά καιρούς υπευθύνων για την ταραχώδη και εθνοφθόρο πορεία της Ελληνικής (μάλλον Ελλαδικής) Πολιτείας από το 1974 μέχρι σήμερα, η σιωπηρά αλλά ενεργός Εθνική συνείδηση των Ελλήνων, απαγγέλει το κατηγορητήριον, χωρίς ελαφρυντικά, για εκείνους που, έχει κρίνει ήδη, ως υπευθύνους της σημερινής τραγικής καταστάσεως των Ελλήνων πολιτών,  της πατρίδος μας και του Έθνους γενικώτερον.
Για τους προαναφερθέντες συνοπτικώς, λόγους, που προκύπτουν τόσον από τα κατά καιρούς σχετικά θέματα που έχουμε παρουσιάσει, όσον και από τα παραπάνω αρχικά συμπεράσματα (βλέπε μέρος 1ο), η καθολική συνείδηση του Ελληνικού λαού, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ:
Ι΄ Τους Κλαρούχους Ανώτατους Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, διότι:
·Ανελθόντες  στα ανώτατα αξιώματα, αντί να εμφυσήσουν στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ.) Εθνικό φρόνημα, εδημιούργησαν ή ανέχθηκαν την δημιουργία ενός γενικού κλίματος ηττοπαθείας και φυγοστρατείας, προσκολληθέντες σε κομματικούς μηχανισμούς, συρόμενοι σε απόλυτη εναρμόνιση με το διεθνιστικό, εθνομηδενιστικό, ψευτοδημοκρατικό ρεύμα της Νέας Εποχής.
·Ενώ ενετάχθησαν στις Ένοπλες Δυνάμεις με όρκο να υπηρετούν την πατρίδα, να υπερασπίζονται τον λαό και να είναι ακοίμητοι φρουροί του Έθνους, κατήντησαν εγγυητές του Αστισμού, του κομματισμού, και Πραιτωριανοί του Συστήματος.
·Κατέστησαν εαυτούς αξιωματικούς πολιτευτές δαπανώμενους σε εξαιρέσεις στρατευσίμων, διεκπεραιώσεις ρουσφετιών του υπουργού και των βουλευτών, προς αλιεία ψήφων, συντήρηση της βουλευτοκρατίας ή εξυπηρέτηση επαρχιακών μικροσυμφερόντων.
·Λησμόνησαν τα απαράγραπτα Εθνικά δίκαια, τους αιματηρούς αγώνες των Ενόπλων Δυνάμεων, των περασμένων γενεών, για την απελευθέρωση των σκλαβωμένων εθνικών εδαφών. Εσίγησαν και εξακολουθούν την ένοχον σιωπή τους για τα Εθνικά θέματα, που αφορούν στην αποκατάσταση κατεχομένων εισέτι εθνικών εδαφών, αντί να καίει άσβεστη η φλόγα της εθνικής αποκαταστάσεως στα σωθικά τους. 
·Απεδέχθησαν την μέσω ΚΥΣΕΑ, θεσμοθέτηση εθνικών κανόνων εμπλοκής (Ε.Κ.Ε.), με ασαφή επίμαχα σημεία για τις περιπτώσεις επικίνδυνης και προκλητικής εχθρικής παραβιάσεώς τους ή εφ’ όσον υπάρξει εμπλοκή, υποκύπτουν στην εντολή της κυβερνήσεως να μην τους εφαρμόσουν,  με αποτέλεσμα τις κατά συρροήν Εθνικές ταπεινώσεις μας (Ίμια,1996- Συνεχείς προκλήσεις και προσβολές από τους αμετανόητους και μισέλληνες γείτονες).
·Προσκεκολημμένοι σε κομματικά ή πολιτειακά άρματα, έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνηγητό αποκτήσεως πολιτικής ευνοίας και ανωτάτου στρατιωτικού αξιώματος, και δεν βλέπουν ή κάνουν πως δεν βλέπουν, το Έθνος που αιμμορραγεί ακαταπαύστως, στρατιωτικώς, οικονομικώς, πολιτικώς και τον λαόν που βασανίζεται από τους εξουσιαστές-δανειστές και μαραίνεται βιολογικώς. Και εάν το βλέπουν, ΔΕΝ αντιδρούν.
·Έκτισαν τα θεμέλια της Εθνικής Αμύνης, στα αχρησιμοποίητα ξίφη και άκαπνα όπλα τους και όχι στην πολεμική αρετή των Ελλήνων και στις ηθικές και υλικές δυνάμεις του Έθνους.
·Συνηγόρησαν ή εσιώπησαν στην διαχρονική λεηλασία των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων των Ενόπλων Δυνάμεων, με αποτέλεσμα το Ταμείο Εθνικής Αμύνης (Τ.ΕΘ.Α), από ανεκτίμητο θησαυροφυλάκιο των  Ενόπλων Δυνάμεων, να έχει καταντήσει ταμείον-παντοπωλείον, δωρεάν παροχής αγαθών, χάριν πολιτικής σκοπιμότητος, με την απατηλήν δικαιολογία της κοινωνικής δωρεάς και αλληλεγγύης…1
·Δεν αντιδρούν σε αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας περί μειώσεως της μαχητικής ισχύος του στρατεύματος ή υπέρογκων δαπανών για αγορά οπλικών και άλλων συστημάτων-μέσων (υπερβολικώς πάνω από την πραγματικήν αξίαν τους) και υποβαθμίσεως των συνθηκών διαβιώσεως του στρατιωτικού προσωπικού και των οικογενειών τους. Παραιτήσεις για τέτοιου είδους αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας είναι σπανιώτατον ή άγνωστον φαινόμενο.
·Συνηγόρησαν, συνεργάστηκαν ή ανέχτηκαν και ΔΕΝ αντέδρασαν ως ώφειλαν, στην ληστεία κατ’ εξακολούθηση, των μετοχικών ταμείων των Ενόπλων Δυνάμεων, με την μεγαλύτερη λεηλασία να γίνεται στο  Μετοχικό Ταμείο Στρατού. Σήμερα το άλλοτε πανίσχυρο ΜΤΣ, αδυνατεί να πληρώσει τα μερίσματα των αποστράτων. Εξηγήσεις γι' αυτήν την κατάντια και εξαθλίωση περιμένουν οι απόστρατοι από τα... συνδικαλιστικά τους όργανα, που πρέπει να τα βγάλουν όλα στην φόρα και να παύσουν να τηρούν «αιδήμονα» σιωπή, μήπως θιγούν «συνάδελφοι» και οι πολιτικοί που ομού οδήγησαν το Ταμείο στην καταστροφή.
Στο φαγοπότι και την διάλυση του κάποτε πανίσχυρου ΜΤΣ, το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης φέρουν τα δύο κόμματα εξουσίας (της Νέας Δημ(ι)οκρατίας και του Σοσια-ληστρικού ΠΑΣΟΚ), ενώ η εθνομηδενιστική συμμαχία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ετοιμάζεται να δώσει την «χαριστική βολή» (Μακάρι να διαψευστούμε).2
·Ανέχονται την παράλυση της στρατιωτικής πειθαρχίας φοβούμενοι μήπως χαρακτηρισθούν αντιδημοκράτες, φασίστες, καταπιεστές, στρατοκράτες, ομοφοβικοί, «σταγονίδια της χούντας».
·Προτιμούν να συμπεριφέρονται «φρόνιμα» απέναντι σε ανωτέρους ή κατωτέρους, ακόμη και σε περιπτώσεις ξυλοδαρμού των στελεχών τους,3 και όχι να αποδεικνύουν εμπράκτως το εθνικό τους φρόνημα, σε αμφοτέρους.
·Υπετάγησαν αμαχητί κι’ άνευ όρων, στις ορέξεις των …δημοκρατικώς εκλεγμένων αμετανόητων εθνομηδενιστών νεομπολσεβίκων και των συγκυβερνώντων κατ’ ευφημισμόν ΑΝΕΛ, ουσιαστικώς ΕΕΕΕ (Ελλαδιτών Εξαρτημένων από τα Έδρανα της Εξουσίας), σε συνέχεια της υποταγής τους, στις προηγούμενες…δημαγωγικώς εκλεγμένες κυβερνήσεις, των Νεοδημ(ι)ο- κρατών και Σοσια-ληστών.
ΙΑ΄ Τους Κομματάρχες, αυλοκόλακες, κλακαδόρους, κομπιναδόρους, κολλήγους και λειχήνορες πολιτικών αρχόντων και νεοπροεστών (βουλευτών), διότι:
·Εισέβαλλον εντός των δημοσίων υπηρεσιών, πέραν παντός φραγμού, δισταγμού ή φρονήματος, με τέτοιον αυθάδη τρόπον, ώστε και ο έσχατος κομματοβίωτος οργανωμένος, να θεωρεί εαυτόν ως πέραν ή άνω του νόμου, του ποινικού κώδικος περιλαμβανομένου.
·Υπολαμβάνουν, με την έγκριση ή ανοχή των πολιτικών αρχόντων και των προεστών, τον δημόσιον προϋπολογισμόν, πάνδημον τράπεζαν εστρωμένη προς σιτισμόν αέργων κηφήνων.
·Κατασκεύασαν ένα δίκτυο ωτακουστών στον δημόσιο τομέα, αλλά και στον κοινωνικό περίγυρο, για να πληροφορούν εγκαίρως τους εξουσιαστές-χρηματοδότες τους, περί των σκέψεων, προθέσεων και δραστηριοτήτων υπαλλήλων, πολιτικών αντιπάλων τους και πολιτών γενικώτερον.
·Χρησιμοποιούνται ως μεσάζοντες πολιτικών και πολιτών, για την επίλυση αιτημάτων (ρουσφετιών), ως να μην υπάρχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες στα υπουργεία, να μην λειτουργούν οι δημόσιες υπηρεσίες και να μην εφαρμόζονται οι νόμοι, προς εξυπηρέτηση των πολιτών.
ΙΒ΄ Τους  Συγγραφείς και Λογοτέχνες (πεζογράφους-ποιητές), διότι:
·Έγιναν υποχείρια της πολιτικής, και του διεθνούς συρμού. Υπεχρεώθησαν να δουλεύουν με τους «οδοδείκτες» τους, αντί να εμπνέονται από το ευγενές της Ελληνικής φύσεως, το ακατάβλητον πνεύμα του Ελληνισμού και την διαχρονική Ορθόδοξη Ελληνική παράδοση.
·Εμπορευματοποιούν με τέχνη τον λόγο τους, κατά τις εντολές των χρηματοδοτών τους, με ανθελληνικές φαντασιώσεις, αντιχριστιανικές υστερίες, «ανθρωπιστικά» παραληρήματα και διαστροφικές ελευθεριότητες.
·Αντικαθιστούν στα έργα τους, την πραγματικότητα, τις παραδόσεις και την Ελληνική φύση, με φανταστικές πλοκές και ποιητικές αερολογίες, εμπνευσμένες από κοσμοπολίτικες διαδρομές και πανσεξουαλικές-πανηδονιστικές εμπειρίες.
·Έπαυσαν να συγγράφουν ποιήματα για το Έθνος, την πατρίδα, την Ορθόδοξη πίστη, τον Ιησού, την Παναγιά, τους Αγίους, όπως έκαναν παλαιότεροι αλλά άγνωστοι στους σημερινούς Έλληνες, ποιητές και πεζογράφοι (Δροσίνης, Βιζυηνός, Παπαδιαμάντης, Βαλαωρίτης, Κρυστάλλης, Ζαχαρίας Παπαντωνίου, Καρκαβίτσας, Κόντογλου, κ.α.).
·Προσφέρουν άψυχο λόγο στραμμένο στον πανσεξουαλισμό, τον ανατολικό μυστικισμό, άσχετο με την Ελληνική αισθητική και τον Ελληνικό βίο. Κάποτε υμνούσαν τις ηρωϊκές πράξεις, τον ηθικό βίο και τον αγνό έρωτα. Σήμερα δοξολογούν τον χυδαίο λόγο, τον άκρατο ερωτισμό, τις σεξουαλικές διαστροφές, την έκλυση των ηθών, την διαφθορά του χαρακτήρος και την ασέβεια προς το Θείον.
ΙΓ΄ Τους Καλλιτέχνες (ζωγράφους, γλύπτες, τραγουδιστές, ηθοποιούς, κλπ), διότι:
·Δεν δημιουργούν αλλά μιμούνται ξενικά πρότυπα, με δικό τους αλλοπρόσαλλο τρόπο και παρά ταύτα, ισχυρίζονται ότι είναι δημιουργοί και επιφέρουν «μοντέρνες» αλλαγές.
·Παραμορφώνουν την τέχνη και μεταμορφώνουν το κάλλος σε ασχήμια. Το ωραίο, μεγάλο και αληθινό σε αισχρό, χυδαίο και ψεύτικο.
·Αυτοσαρκάζονται για την τεχνική τους, χωρίς να έχουν όραμα.
·Είναι αξιοθρήνητοι νάνοι-θιασώτες του Συστήματος και τα έργα τους είναι ένα «τίποτα» σε σύγκριση τόσον με τα μεγαλουργήματα των αρχαίων προγόνων μας (Αγάλματα Αθηνάς και Διός του Φειδίου, Ερμής Πραξιτέλους, Δισκοβόλος Μύρωνος, έφηβος αντικυθήρων, κλπ.) όσον και με τα ασύγκριτα καλλιτεχνικά δημιουργήματα της περιόδου της Ελληνικής Αυτοκρατορίας/Ρωμανίας (Βυζάντιον).
·Αποτελούν θλιβερούς «κρίκους» στην εμπορευματική αλυσσίδα (ανθρωποκρεαταγορά) της μουσικής, του επαγγελματικού αθλητισμού, του θεάτρου και την οθόνης.
·Διασκευάζουν κείμενα αρχαίων τραγωδιών ή θεατρικών έργων κατά τέτοιο τρόπο, που αηδιάζουν τους γνώστες της αρχαίας και σύγχρονης λογοτεχνίας. Παράλληλα με την βαρετή και καρναβαλίστικη παρουσίαση-σκηνοθεσία, κυρίως των αρχαίων τραγωδιών, απογυμνώνουν το έργο από τα μηνύματα και τα διδάγματα και αλλοτριώνουν το πραγματικό περιεχόμενό του.
·Δημιούργησαν ένα νέο είδος νεοεποχίτικου/ξενόφερτου προτύπου, το οποίον θεωρούν «επιτυχημένο» συνδυάζοντας την ξενομανία, την εμπορευματικότητα, την απεξάρτηση από την οικογένεια, την αποδέσμευση-απομάκρυνσση από τα ηθικά κοινωνικά όρια, με τα ναρκωτικά, τον αλκοολισμό, την αθυροστομία, την νυμφομανία, τον κιναιδισμό, την χαμένη προσωπικότητα.4
· Θεωρούν καλλιτεχνήματα μονάχα εκείνα που έρχονται από την Ευρώπη, την Ανατολή ή το εξωτερικό (σπάνια «ανεβαίνουν» θεατρικές παραστάσεις καταξιωμένων Ελλήνων συγγραφέων) και αποκαλούν καλλιτέχνες, μονάχα εκείνους που είναι μιμητές των Ευρωπαϊκών ή ξένων σχολών.
· Απορρίπτουν ή υποβαθμίζουν τα έργα εκείνων που λέγουν ότι έκαναν τα καλλιτεχνήματά τους, επειδή αισθάνθηκαν Ορθόδοξοι Έλληνες.
ΙΔ΄ Τις  Διοικήσεις και τους αθλητές όλων των γνωστών και ιστορικών αθλημάτων, διότι:
·Ενεπλάκησαν στην αξιοθρήνητη και απάνθρωπη διαδικασία του εμπορευματοποιημένου αθλητισμού και της οριστικής απομακρύνσεως από το αρχαίο ολυμπιακό πνεύμα και το «εύ αγωνίζεσθαι». Οι πρόσφατες ανακοινώσεις του ειδικού ανακριτού για τα πρωτοφανή φαινόμενα διαφθοράς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο (Ιούνιος 2015) και οι τελευταίες αποκαλύψεις για τα συμβάντα στην ηγεσία της FIFA, αποτελούν μικρό μόνον δείγμα του υφισταμένου προβλήματος, εγχωρίως και παγκοσμίως. 
·Κάμνουν ευρεία χρήση απηγορευμένων ουσιών,  για ενίσχυση των σωματικών τους ικανοτήτων και βελτίωση των επιδόσεών τους, συνήθως με την έγκριση-γνώση, ανοχή ή και εν αγνοία, διοικήσεων και προπονητών. Η διακίνηση και σκοτεινή κυκλοφορία-χρήση τέτοιων ουσιών αποφέρει παράνομο τζίρο σε όλα τα αθλήματα, ύψους δισεκατομμυρίων Ευρώ. .
·Όσοι πρωταγωνιστούν παγκοσμίως, συμμετέχουν στα παζάρια της μεγάλης παγκόσμιας ανθρωποκρεαταγοράς, με εκτιμώμενη αξία του ανθρωποκρέατος, όπως στα χρηματιστήρια των αξιών!
·Συμμετέχουν εκουσίως ή ακουσίως στην διακίνηση λευκού αλλά και μαύρου αθλητικού χρήματος (προσλήψεις αθλητών-προπονητών, μεταγραφές, διαφημίσεις, δικαιώματα από μεταδόσεις αγώνων, μάνατζερς, κλπ), τουτέστιν στην διαφθορά, διαπλοκή και αδιαφάνεια.
«…Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στα θέματα της βίας και της διαφάνειας. Πιστεύω ότι ο ελληνικός αθλητισμός πρέπει να είναι πρωτοπόρος σε αυτά τα ζητήματα. Πρέπει να παταχθεί η διαφθορά και η διαπλοκή που ενδημεί τα τελευταία χρόνια στον αθλητισμό και, ειδικά, στον επαγγελματικό αθλητισμό. Να παταχθεί και το φαινόμενο της βίας το οποίο εμπλέκεται με τα φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής».5
· Αποτελούν πόλον έλξεως, νέα είδωλα και πρότυπα φανατικών οπαδών, περιθωριακών, αναρχικών, ναρκωμανών, κυρίως νέων, οι οποίοι συνήθως προκαλούν σοβαρά επεισόδια, εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων, και αποτελούν θλιβερά κοινωνικά φαινόμενα..
 ΙΕ΄ Τους αυτοαποκαλούμενους πατριώτες ή εθνικιστές, διότι:
·Αυτοπροσδιορίζονται ως πατριώτες ή γνήσιοι Έλληνες που έχουν ως μοναδικό στόχο την σωτηρία της Πατρίδος, αλλά αποφεύγουν αρκετοί από αυτούς, να  χαρακτηρίζονται ως Εθνικιστές, να αναφέρονται στον Εθνικισμό, ομιλούντες αορίστως περί Πατρίδος, Πατριωτισμού, περί «σκοτεινών δυνάμεων», χωρίς να κατονομάζουν και να παραθέτουν τα αποδεικτικά στοιχεία, για τους διαχρονικούς εχθρούς του Ελληνικού έθνους.
·Όσοι προτάσσουν το πατριωτικό κατ’ αυτούς, φρόνημα, οι περισσότεροι αορίστως και όχι κατ’ επίγνωση και προτείνουν λύσεις συνενώσεως όλων των πατριωτικών δυνάμεων, όπως ισχυρίζονται, με τετριμμένα συνθήματα, κορώνες πατριδοκαπηλείας και σωτηριολογικές αδολεσχίες, ΔΕΝ παρουσιάζουν αξιόπιστα ιδεολογικά όπλα και κοσμοθεωρητικές αρχές, που θα έπειθαν, αφ’ ενός για την ειλικρίνεια των προθέσεών τους, αφ’ ετέρου για μία νικηφόρον αντιμετώπιση του φαινομενικώς ανίκητου Συστήματος.
·Αναμασσούν φανερώς ή συγκεκαλυμμένως, θέσεις, ιδέες, αρχές εγχωρίων ή ξένων αυτοχρισθέντων ως εθνικιστών, που έχουν αποδειχθεί ατελέσφορες, άχρηστες, αβάσιμες ιστορικώς, αστήρικτες επιστημονικώς και χρησιμοποιούν όρους και συνθήματα που κατασκεύασε, προώθησε, δαιμονοποίησε και συντηρεί το ίδιο το Σύστημα, επειδή το εξυπηρετούν (π.χ. εξέλιξη του σύμπαντος, φυλετισμός, αντισημιτισμός, αντισιωνισμός, «αίμα τιμή», κλπ.).
·Πρεσβεύουν ιδέες και θέσεις τις οποίες χαρακτηρίζουν ως πατριωτικές, Εθνικές ή Εθνικιστικές χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει την πραγματική σημασία βασικών όρων, θέσεων, αρχών, κλπ. (π.χ. Γένος, φυλή, Έθνος, Εθνότης, Σιωνισμός, Σημιτισμός, Εθνική Ελευθερία, Έθνος-Κράτος, Εθνισμός, Εθνικισμός, φυλετισμός, κλπ.) ή αναμασώντες τις ερμηνείες των όρων, που δίδονται από εγχωρίους και ξένους «θεωρητικούς» του Συστημικού Εθνικισμού.
·Άοπλοι ιδεολογικώς και κοσμοθεωρητικώς, εμπλέκονται στα πονηρά πολιτικά παίγνια του Συστήματος, και πελαγοδρομούν, παρασύροντες αγαθούς πατριώτες και αγνούς Έλληνες, παρασυρόμενοι ταυτοχρόνως και οι ίδιοι, σε σκοτεινές και ελεγχόμενες από το Σύστημα ατραπούς, διασπώντες το ενιαίον πολιτικό δυναμικό της πατρίδος.
·Ίδρυσαν κατά το παρελθόν και εξακολουθούν να ιδρύουν κόμματα, κομματίδια, συλλόγους, οργανώσεις κλπ. τα οποία προπαγανδίζουν ως Εθνικά, πατριωτικά, Εθνικιστικά, μηρυκάζοντας γνωστές συστημικές θέσεις, ορολογίες, αρχές και ιδέες (Φυλετισμός, αντισιωνισμός, αντισημιτισμός, εβραιοχριστιανισμός, Ελληνική καταγωγή Ιησού Χριστού, φυλετικό κράτος, κλπ.). Έτσι αντί να καταπολεμούν το Σύστημα, εξυπηρετούν εκείνους εναντίον των οποίων υποτίθεται ότι μάχονται.
·Δίδουν την εντύπωση, πολλάκις όχι αβασίμως, ότι είναι έμμισθα όργανα ελληνικών και ξένων μυστικών υπηρεσιών. Όσοι ανήκουν σ’ αυτήν την κατηγορία, έχουν ενδυθεί τον μανδύα του Πατριώτου/Εθνικιστού με σκοπό να παραπλανήσουν ακροατές, αναγνώστες διαδικτύου, συνομιλητές, συμπολίτες, παρουσιαζόμενοι ως ανένδοτοι «αντιμνημονιακοί» / αντισημίτες / «αντισυστημικοί» με τακτικό στόχο την απόκτηση ενός τίτλου (αρχηγού οργανώσεως, ομάδος, κομματιδίου, κινήσεως, κλπ.), μεσοπρόθεσμο στρατηγικό στόχο, την διαπραγμάτευση με άλλες ισοδύναμες ή μεγαλύτερες πολιτικές δυνάμεις προς ενίσχυση της πολιτικής επιρροής τους και τελικό στρατηγικό στόχο την απόκτηση της πολυπόθητης δημοκρατικής βουλευτικής έδρας, που θα τους καταστήσει νέους φεουδαρχίσκους!
·Εκμεταλλεύτηκαν διαχρονικώς, άλλοι μεν την απελπισία των Ελλήνων πολιτών, σε συνδυασμό με την παντελή άγνοια των τεκταινομένων όπισθεν των φαινομένων, άλλοι δε την  ανοησία τους με τον ανιστόρητο και αθεμελίωτο υπερπατριωτισμό τους, και δημιούργησαν γκρουπούσκουλα, Νέες «Εθνικές Εταιρείες», πατριωτικούς δήθεν πυρήνες από τους οποίους κατά κανόνα, ξεπήδησαν σαν μανιτάρια, πολιτικά εκτρώματα, συστημικές έχιδνες και σκοτεινά νεοπαγανιστικά τέρατα, που δεν εξέθρεψαν τίποτε άλλο παρά Συστημικούς πεμπτοφαλαγγίτες, μεταμφιεμένους σε  «μπουρλοτιέρηδες» του  αντισυστημικού αγώνα, σε «γιαλαντζί πατριώτες» και τελευταίως δήθεν «Ορθόδοξους» πατριώτες.
·Βαυκαλίζονται ή υποκρίνονται ότι καταπολεμούν το Σύστημα ή ονειροπολούν ότι μπορούν να του προκαλέσουν φθορά ή προβλήματα, παρά το γεγονός ότι η πολιτική ιστορία, οι κοινωνικοί αγώνες και η διεθνής πρακτική, αποδεικνύουν το αντίθετο. Δηλαδή ότι, με τις συνήθεις πολιτικές διαδικασίες, τις προβλέψιμες μορφές πάλης, τις αρχές της συστημικής ψευτο-εθνικιστικής  ιδεολογίας και των ελεγχόμενων τρόπων δράσεως, η αποτυχία και η ήττα των λεγομένων πατριωτικών ή εθνικιστικών δυνάμεων, είναι βεβαία.
·Εταύτισαν, πολλοί εάν όχι οι περισσότεροι εξ αυτών, τον Ελληνισμό και τον Εθνικισμό, με την αρχαιολατρεία, τον Δωδεκαθεϊσμό και τον Παγανισμό, απεχθανόμενοι κάθε ιδέα ή αρχή που έχει σχέση με τον Χριστιανισμό  και ιδιαιτέρως την Ορθοδοξία ή εφ’ όσον οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν, υποκρινόμενοι τους Ορθοδόξους.
·Δρώντες εγωκεντρικώς, αλαζονικώς, ζηλωτικώς ή ως μίσθαρνα όργανα του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, εγκλωβίζουν αγνούς πατριώτες, κατακερματίζουν το «παρθένο» πολιτικό δυναμικό του Έθνους και εξασθενίζουν την δυνατότητα δημιουργίας ενός αληθούς, Ορθοδόξου Εθνικιστικού Κινήματος.
·Αγνοούν ή προσποιούνται πως αγνοούν ή διαστρεβλώνουν τις θέσεις της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, όπως προκύπτουν από την Αγία Γραφή, ως προς τις βασικές αρχές, αξίες και τα δόγματα του έμφυτου πατριωτισμού, του γνησίου Εθνικισμού.
·Πολλοί από αυτούς, ελαυνόμενοι από αυτόφωτο ή ετερόφωτο μίσος κατά όσων θεωρούν ως εβραίους αλλά και κατά παντός εβραϊκού προερχομένου δήθεν απ’ αυτούς, αλαλλάζουν, τυφλωμένοι από τον καταστρεπτικό φανατισμό τους.
·Βυσσοδομούν κατά της Παλαιάς Διαθήκης την οποίαν χαρακτηρίζουν, αβασίμως και ανιστορήτως, ένιοι όμως σκοπίμως καίτοι γνωρίζουν την αλήθεια, ως το ιστορικό και θρησκευτικό βιβλίο των εβραίων, αγνοώντας ή αποσιωπώντας ότι: Οι σημερινοί Ιουδαίοι (Jews) εδώ και πολλούς αιώνες, έχουν απορρίψει την Παλαιά Διαθήκη αφού πρεσβεύουν και εφαρμόζουν τα δόγματα που περιλαμβάνονται στο Ταλμούδ (Ταλμουδισμός), για το οποίο (Ταλμούδ), ΟΛΟΙ οι αυτοαποκαλούμενοι Έλληνες πατριώτες / Εθνικιστές, δήθεν πολέμιοι της Παλαιάς Διαθήκης, έχουν προσβληθεί από τις ασθένειες της αγνωσίας και της ιχθυώδους αφωνίας.
·Ερευνούν και προσεγγίζουν το ΣΥΣΤΗΜΑ ακολουθώντας ορθολογιστικές διαδρομές και εκφράζοντας αλαζονικές εκτιμήσεις, χωρίς να διερωτώνται:
-Γιατί το Σύστημα αλωνίζει παντού ανενόχλητο και παραμένει ακλόνητο με το πέρασμα των αιώνων;
-Μήπως δεν υποστηρίζεται από κοινούς ανθρώπους και θεσμούς, αλλά από ανθρώπους με δυνάμεις άγνωστες, ίσως μυστηριακές, με βεβαιότητα αφύσικες, ασυνήθεις και εκ πρώτης όψεως ακατάβλητες;
-Το πανίσχυρο Σύστημα που κυριαρχεί παντού, είναι έργον ανθρώπων μόνον ή υπάρχουν δυνάμεις, ανώτερες των ανθρωπίνων, που προστατεύουν και διαιωνίζουν την κυριαρχία του ;
*
Εάν όλοι αυτοί οι υποτιθέμενοι ή αυτοαποκαλούμενοι πατριώτες / Εθνικιστές / ανησυχούντες πολίτες:
-Δεν είχαν δεχθεί ακρίτως τις ανοησίες, συκοφαντίες και πλάνες, περί «Εβραιοχριστιανισμού», αρχαιορωμαϊκής-ανθελληνικής «Ρωμηοσύνης», «Πατρώας Ελληνικής Θρησκείας», «Εθνοφυλετισμού», «Εβραιοσιωνισμού», Μάνας-Γης, Απολλωνείου «φωτός», Πανθεϊσμού, «αίματος και τιμής», κλπ.
-Δεν ήσαν έμμισθοι πράκτορες του Συστήματος (πολλοί απ’ αυτούς) ή ζηλωτές Εθνικιστές / Πατριώτες, χωρίς επίγνωση.
-Δεν αναζητούσαν αυτοβούλως και αυτοδυνάμως την αλήθεια.
-Δεν αγνοούσαν ή δεν απέρριπταν την αλήθεια περί υπάρξεως Σατανά, και το γεγονός ότι ο Σατανάς πλανά όλη την Οικουμένη, συνεπώς και τους ιδίους.6
-Δεν ήσαν τυφλωμένοι και προκατειλημμένοι κατά της Αγίας Γραφής, Θα είχαν συνειδητοποιήσει ποίοι είναι οι πραγματικοί εχθροί της ανθρωπότητος και ποιος είναι ο εντολοδότης και προστάτης τους, υπέρτερος και ανίκητος από κοινούς ανθρώπους!
Θα είχαν αντιληφθεί εγκαίρως τις πλάνες και παγίδες του Εωσφορικού Συστήματος!
Τότε, θα είχαν λάβει τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, αναγιγνώσκοντες απλώς μερικά χωρία της Καινής Διαθήκης.7
Τα όσα περιλαμβάνονται στην Θεόπνευστη Αγία Γραφή (για τον ΜΟΝΟΝ αληθινόν Θεόν), είναι σκεπασμένα και ακατανόητα, σε εκείνους που εθελοτυφλούν και εκουσίως παραμένουν σε κατάσταση σκότους και απωλείας.
Για τους παραπάνω λόγους, ΟΛΟΙ οι αυτοαποκληθέντες και αυτοαποκαλούμενοι σήμερον, πατριώτες ή Εθνικιστές, με τις προδιαγραφές που παρουσιάσαμε, απετέλεσαν την βασική τροχοπέδη στην εμφάνιση, οργάνωση, λειτουργία και δράση ενός αληθινού Ορθόδοξου Πατριωτικού Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος, που θα μπορούσε να αποτελέσει, υπό προϋποθέσεις και με εθελοθυσίες, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ανάχωμα, στην φρενήρη και καταστροφική για το Ελληνικό Έθνος, πορεία του Συστήματος! 
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Όσα προέκυψαν από την επιγραμματική παράθεση, του αιτιολογικού του κατηγορητηρίου κατά των βασικών υπευθύνων της καθολικής κρίσεως που μαστίζει σήμερον την πατρίδα μας, από την μεταπολίτευση (1974)  μέχρι σήμερα, αποτελούν ασφαλή «δείκτη» για ανάλογη ανάλυση τόσον των παγκοσμίων γεγονότων που συνέβησαν και συμβαίνουν σε όλες τις χώρες του κόσμου, την ίδια χρονική περίοδο, όσον και για το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον, στην πατρίδα μας!
Και το αγωνιώδες ερώτημα βρίσκεται στα χείλη ΟΛΩΝ των σωφρόνων και αγνών Ελλήνων. Τι μέλλει γενέσθαι;
Το έχουμε ξαναπεί και το επαναλαμβάνουμε:
Πρέπει να εκκαθαρισθεί η «κόπρος του Αυγείου», το συντομώτερο δυνατόν! Αύριο θα είναι πολύ αργά!
Πως θα γίνει αυτό, αφού το ΣΥΣΤΗΜΑ φαντάζει ανίκητο;
Με την ενεργοποίηση των τριών Ελληνικών «πυρηνικών όπλων»!!!
Τρείς είναι οι μοναδικοί πολέμιοι του Συστήματος. Τρία είναι τα ανυπέρβλητα εμπόδια, οι ανθιστάμενοι-ακατάβλητοι αντισυστημικοί πυλώνες, τους οποίους το Σύστημα επιδιώκει πάση θυσία, να καταστρέψει, να εξαφανίσει, στην ακάθεκτη πορεία του για απόλυτη κυριαρχία!
· Η Ορθόδοξη Πίστη (Πνευματικός).
· Ο Ορθόδοξος Εθνικισμός (ιδεολογικός / κοσμο-θεωρητικός).
· Η Εθνοκρατία ή Εθνική Δημοκρατία (πολιτικο-κοινωνικός).
Ματαιοπονούν όσοι ελπίζουν στην ανατροπή του παρόντος Συστήματος, τόσον με φιλελεύθερες ή αριστερόστροφες…ανθρωπιστικές πολιτικές λύσεις, όσον και με «πατριωτικές»-ψευτοεθνικιστικές τοιαύτες, και Αυτόφωτη «Εθνικιστική» Ιδεολογία, ΧΩΡΙΣ Ιησού Χριστόν, έστω και αν νομίζουν ότι αντιμάχονται το Σύστημα.
 Όλοι αυτοί ας έχουν υπόψη τους, ότι το Σύστημα δια των αρχιερέων-ιερέων του εωσφορικού Συστήματος, Ταλμουδιστών Ιουδαίων, ελέγχει αφανώς κάθε λέξη, δραστηριότητα, σκέψη, κίνηση και ανάσα τους!!!
ΔΕΝ πρόκειται να υπάρξει λύση, προερχόμενη από ανθρώπους, χωρίς ακλόνητη πίστη, προσευχή και επίκκληση για βοήθεια από τον Μόνο Αληθινό Θεό, τον Ιησού Χριστό, Τον Τριαδικό Θεό της Ορθοδόξου Πίστεως.
Επικατάρατοι όσοι επικαλούνται και ελπίζουν σε ανθρώπινη βοήθεια για απαλλαγή της Ελλάδος και της ανθρωπότητος, από τους ανθρώπους του Συστήματος!8
Η μοναδική λύση είναι η Θεανθρώπινη Τριάδα:
Ορθόδοξη Πίστη - Ορθόδοξος Εθνικισμός -  Εθνοκρατία, με την ασφαλιστική δικλείδα της Αγίας Γραφής.
Η Ορθόδοξη Πίστη, δίδει την Ελπίδα της βεβαίας τελικής Νίκης, ο Ορθόδοξος Εθνικισμός, την Θεϊκή δύναμη για την ανατροπή του Συστήματος που εξέθρεψε την Ελληνόλεθρον κοινοβουλευτική ψευτοδημοκρατία και η Εθνοκρατία, την ασφαλέστερη δικλείδα Πολιτειακής σταθερότητος, πολιτικής Ισονομίας, Κοινωνικής Δικαιοσύνης και όντως Χριστιανικής (Ορθόδοξης) Ειρήνης! 
ΛΟΙΠΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

www.protagon.gr/.../poioi-einai-oi-megaloi-prwtagwnistes-tis-krisis-44341082501,23 Μαΐ 2016 –Γιώργος Στρατόπουλος.

3/ digilib.teiemt.gr/jspui/bitstream/123456789/3389/1/0204Z01Z0015.pdf, από Α. Πολιτίδη - ‎2015



ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑ









1 H τεράστια περιουσία του ΤΕΘ.Α κατεγράφη το 2006, με πρωτοβουλία του τότε ΥΦΕΘΑ Λαμπρόπουλου και ανερχόταν σε 1.477 ακίνητα με 251.500 χιλιάδες στρέμματα. Οι θέσεις τους από την οποία προκύπτει και η τεράστια αξία τους, σ’ όλη την Ελλάδα, από το κέντρο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και κάθε μεγάλης πόλης της Ελλάδας μέχρι την Κέρκυρα, την Χίο την Λέσβο και τα Χανιά.Στα ανωτέρω υπολογίζεται και αριθμός αστικών ακινήτων από απλά διαμερίσματα μέχρι κτίρια γραφείων, που έχουν περιέλθει στo Ταμείο βάσει δωρεών και κληρονομιών.
Η μέχρι τώρα αξιοποίηση της ανωτέρω περιουσίας δεν έγινε στο παρελθόν με τις μεθόδους του real estate. Έτσι, παραχωρήθηκαν δωρεάν, από τους αποφασίζοντες Υπουργούς Εθνικής Άμυνας, πρώην στρατόπεδα χιλιάδων στρεμμάτων στους Δήμους για πράσινο, στα Υπουργεία για εγκατάσταση των υπηρεσιών τους και για αθλητικές εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων, δίχως να εισπράττει ούτε ένα ευρώ το ταμείο του ΤΕΘΑ.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το στρατόπεδο «Ντούνη» στο Διόνυσο όπου αρχικά εδόθη στο Υπουργείο Οικονομικών και σήμερα βρίσκονται εταιρείες να πωλούν οικόπεδα φιλέτα. Άλλο παράδειγμα είναι η έκταση που εδόθη στο Γουδή, όπου κατασκευάστηκε το Badminton για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και σήμερα λειτουργεί ως πολυχώρος- θέατρο 2.500 θέσεων με πολλά έσοδα. Τέλος το στρατόπεδο Καρατάσιου στην Θεσσαλονίκη, όπου τοπικός πολιτιστικός σύλλογος θέλει να το μετατρέψει σε χώρο πράσινου. Ήδη συζητείται η κατάργηση του καθεστώτος ΝΠΔΔ και του νόμου 4407/1929, που διέπουν την λειτουργία του Τ.ΕΘ.Α [Ν.4407/18-8-1929 (ΦΕΚ 316Α'/28-8-1929)].
2 Προ της 21ης Απριλίου 1967, το ΜΤΣ ήταν ένα πανίσχυρο Ταμείο, που διέθετε ακόμη δική του τράπεζα, την Τράπεζα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (αργότερα Γενική).
Στη δεκαετία '55-'65 άρχισε η πρώτη «εισβολή των Βησιγότθων». Το κύμα διορισμών εντάθηκε και εφευρέθηκε η άμετρη και αλόγιστη ίδρυση υποκαταστημάτων της τράπεζας, χωρίς καμία έρευνα αγοράς.
Κατά την 7ετία σημειώθηκε μέτριος ρυθμός αυξήσεων διορισμών και χορηγήσεως δανείων..
Μ.Τ.Σ.; Η Μεταπολίτευση (πρασινογαλάζια κοράκια με νύχια γαμψά...)
Το 1974 άρχισε η μεγάλη κάθοδος των «μυρίων κορακιών». Υπήρξε η απαρχή του μεγάλου φαγοποτιού. Η εκάστοτε διοίκηση της τράπεζας, διοριζόταν από τον υπουργό Άμυνας (από απόστρατο, ανίδεο περί τα οικονομικά στρατηγό, μέχρι απόφοιτο νυχτερινής σχολής λογιστών ή και... νυχτοφύλακα).
Επί υπουργίας Ευαγγ. Αβέρωφ, οι διαθέσεις χαριστικών δανείων, ιδιαίτερα σε Ηπειρώτες, είχαν πάρει μορφή επιδημίας. Τα περισσότερα αγύριστα και αζήτητα. Δεν αρκούσε όμως αυτό. Ο μακαρίτης αποφάσισε να κρατικοποιήσει την αυστριακή ΣΤΑΓΙΕΡ (σημερινή ΕΛΒΟ). Κίνηση εξαιρετικά σωστή, αλλά... Μία κρατικοποίηση, για να επιτύχει, πρέπει να συνοδεύεται με εξυγίανση, αναδιοργάνωση, αξιοκρατική στελέχωση και εξασφάλιση προγραμμάτων. Ουδέν των ανωτέρω έγινε. Στην διογκωμένη διοίκηση διορίσθηκαν κομματικοί, κατά βάση ανίδεοι και ανίκανοι, και από κάτω γέμισαν τα γραφεία με μικροκομματικούς που ήταν περισσότεροι από τους τεχνίτες. Το καθεστώς αυτό συνεχίστηκε και επί των ημερών μας.
Ο υπουργός απαίτησε από ΜΤΣ-Γενική Τράπεζα, να διαθέσει τεράστια ποσά για αγορά «χρυσοφόρων» μετοχών της ΕΛΒΟ, που απεδείχθησαν... τζούφιες. Τεράστια απώλεια χρημάτων. Φιάσκο...
Μετά ακολούθησαν οι «αποκαταστατικοί» λεγόμενοι νόμοι, με τους οποίους «παρήχθησαν» εκατοντάδες, για να μην πούμε χιλιάδες, στρατηγοί, λόγω... αντιστασιακής δράσης. Αν υπήρχαν τόσοι αντιστασιακοί, οι Απριλιανοί έπρεπε να ανατραπούν εντός ολίγων ωρών ή ημερών! Όλοι αυτοί έτρεξαν στο ΜΤΣ να πάρουν εφάπαξ, διαφορές προαγωγών κ.λπ. Ρήμαξαν το Ταμείο!
Τις αποκαταστάσεις όμως αυτές δεν τις έκανε ο Στρατός, αλλά η Πολιτεία. Ρήμαξαν οι ….δημοκρατικές κυβερνήσεις το Ταμείο, για να κάνουν τη δουλειά τους, χωρίς να το στηρίξουν ούτε με μία δεκάρα. Η εκάστοτε στρατιωτική ηγεσία σιωπούσε. Η ληστεία με «αποκαταστάσεις» και «δικαιώσεις», κράτησε πολλά χρόνια.
Το 1996 «αποκαταστάθηκαν» 15 ταγματάρχες (που είχαν παραιτηθεί το 1975 για να πολιτευθούν), που προήχθησαν στον βαθμό του αντιστρατήγου επί τιμή! Το 2005 απόστρατος συνταγματάρχης του Γραφείου του υπουργού έγινε αντιστράτηγος εν μια νυκτί. Η λεηλασία γνώρισε την ύψιστη ανθοφορία της την λαμπράν Σημιτική εποχή 1996-2004.
Το ΜΤΣ ήταν ιδιοκτήτης του 67% των μετοχών της Γενικής Τράπεζας (Γ.Τ.) και τώρα έχει 2%, ενώ τα περισσότερα ακίνητα του ξεπουλήθηκαν έναντι πινακίου φακής, όπως π.χ. το τεράστιο οικόπεδο που γειτνιάζει με την Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης (νυν ογκώδες συγκρότημα Τράπεζας Πειραιώς).
Τελικώς η Γενική τράπεζα μετετράπι σε τραπέζι γενικού…δημοκρατικού φαγοποτιού
Όπως αναφέρει το περιοδικό αποστράτων Θεσσαλονίκης «Μακεδονική Φλόγα», η σημερινή τραγική κατάσταση οφείλεται, εν πολλοίς, στην κακή και άφρονα διαχείριση και στο ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας του Ταμείου. Επίσης, στην πώληση χωρίς κέρδος των μετοχών της Γενικής Τράπεζας που κατείχε το Ταμείο.
Η Τράπεζα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού ή κατά μερικούς «Η Τράπεζα των Στρατηγών», που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1937 με ίδια κεφάλαια δυστυχώς χάθηκε εξ’ ολοκλήρου για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς και της ΕΛΑΣ. Προ 27ετίας το ΜΤΣ κατείχε το 67% των μετοχών της Γ. Τ., Το ποσοστό που ανήκει πλέον στο ΜΤΣ ανέρχεται, σύμφωνα με τη Φ.900/8/17-02-2011/ΜΤΣ, μόλις στο 0,4223% των μετοχών της τράπεζας και το μόνο που του έμεινε είναι η παρουσία 3 μελών του στο ΔΣ αυτής (γιατί άραγε;). 
3 Ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων, το απόγευμα της 22 Οκτ. 2017, εντόπισε τρεις δόκιμους αξιωματικούς της σχολής Ευελπίδων και ένα στρατιώτη, κοντά στο σταθμό στο Μοναστηράκι και τους επιτέθηκε φωνάζοντάς τους ότι είναι ακροδεξιοί φασίστες. Οι τρεις πρωτοετείς δόκιμοι, που προφανώς ήταν με άδεια από την Σχολή τους και επέστρεφαν σε αυτήν, προσπάθησαν να ξεφύγουν, μπαίνοντας σε κοντινή καφετέρια. Στην συνέχεια και οι τέσσαρες στρατιωτικοί, με ασθενοφόρα, διεκομίσθησαν στο 401 ΓΣΝΑ. (Πηγή: Ξυλοκόπησαν δόκιμους αξιωματικούς της Σχολής Ευελπίδων στο Μοναστηράκι | iefimerida.gr).
Ειδικώτερα, τα λαϊκά ή ελαφρολαϊκά τραγούδια, έπαψαν να αναφέρονται στον πόνο του εργάτη, τον αγνό έρωτα, την αγωνία της μάνας, τους αγώνες και τα προβλήματα του πτωχού λαού, τις σχέσεις εντόπιων και ξενητεμένων Ελλήνων, κλπ συναφή θέματα. Σήμερα επικεντρώνονται στις επιθυμίες των «καλοπληρωτών», μόνιμων θαμώνων σε σκυλάδικα, αναφερόμενα στα ερωτικά πάθη, την μελαγχολία των απατημένων συντρόφων, το κυνήγι νέας συντρόφου σε αντίδραση από την εγκατάλειψη της προηγούμενης, σε χάδια στα γυμνά γυναικεία κορμιά, σε ολονύκτιους ερωτικούς οργασμούς, σε ερωτικές απογοητεύσεις, και άλλες πανσεξουαλικές ανωμαλίες και ιδιορρυθμίες, του συνθέτη ή του στιχουργού.
5 Δηλώσεις Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρου Κοντονή, κατά την ετήσια γιορτή των Αθλητικών Βραβείων του ΣΕΓΑΣ, για τα προβλήματα του ΕΣΚΑΝ και τα θέματα της βίας και της διαφθοράς. Πηγή: Sportdog.gr, 15 Φεβρ. 2015.
Κατά τον   γενικό γραμματέα Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Γιώργο Σούρλα, η διαπλοκή και η διαφθορά στον χώρο του αθλητισμού, συνιστά «Αποτρόπαιο έγκλημα».(Ημερίδα με θέμα «Διαφάνεια στον Αθλητισμό» που συνδιοργάνωσαν το υπουργείο Πολιτισμού και η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων).
6 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,12/9. 
7 «Μεταξύ αυτών, ο Σατανάς , ο οποίος είναι θεός και άρχων του αιώνος αυτού, ετύφλωσε τας διανοίας των απίστων για να μη λάμψη σ’ αυτούς ο φωτισμός του ευαγγελίου, το οποίον κηρύττει την δόξαν του Χριστού, ο οποίος είναι εικών του Θεού» (Β΄ΚΟΡΙΝΘ:4/4).
Ø    «… Τώρα ο άρχων του κόσμου τούτου (ο Σατανάς) θα χάσει την εξουσίαν του» (ΙΩΑΝΝΗΣ: 12/31).
Ø    «… Εσείς εζούσατε την διεφθαρμένην ζωήν του κόσμου αυτού, σύμφωνα με το θέλημα του άρχοντος της εξουσίας του αέρος (του Σατανά) του πνεύματος που τώρα εξουσιάζει τους απειθείς» (ΕΦΕΣΙΟΥΣ: 2/2).
Ø    «Εσείς αδελφοί… εγίνατε μιμηταί εκείνων διότι επάθατε τα ίδια από τους ομοεθνείς σας καθώς και εκείνοι από τους απιστήσαντες Ιουδαίους, οι οποίοι και τον Κύριον Ιησούν και τους προφήτας εθανάτωσαν και ημάς κατεδίωξαν και στον Θεόν δεν αρέσουν και είναι εναντίον όλης της ανθρωπότητος» (Α΄ΘΕΣΣ:2/14-16).
Ø    «…Ειξεύρω ακόμη και την βλασφημίαν αυτών που λέγουν ότι είναι Ιουδαίοι αλλά δεν είναι (δεν ανήκουν στον παλαιό λαό Ισραήλ της Παλαιάς Διαθήκης) γιατί αποτελούν Συναγωγή του Σατανά» (ΑΠΟΚΑΛ.:2/9 και 3/9).
8 ΙΕΡΕΜΙΑΣ,17/5, ΗΣΑΪΑΣ, /21, ΡΩΜΑΙΟΥΣ, 5/5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου