Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ....
(ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ)

ΜΕΡΟΣ 3ο

ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Συνέχεια 2ου μέρους)
Μετά από λογική επεξεργασία και συνεκτίμηση των πεπραγμένων, των κατά καιρούς υπευθύνων για την ταραχώδη και εθνοφθόρο πορεία της Ελληνικής (μάλλον Ελλαδικής) Πολιτείας από το 1974 μέχρι σήμερα, η σιωπηρά αλλά ενεργός Εθνική συνείδηση των Ελλήνων, απαγγέλει το κατηγορητήριον, χωρίς ελαφρυντικά, για εκείνους που, έχει κρίνει ήδη, ως υπευθύνους της σημερινής τραγικής καταστάσεως των Ελλήνων πολιτών,  της πατρίδος μας και του Έθνους γενικώτερον.
Για τους προαναφερθέντες συνοπτικώς, λόγους, που προκύπτουν τόσον από τα κατά καιρούς σχετικά θέματα που έχουμε παρουσιάσει, όσον και από τα αρχικά συμπεράσματα (μέρος 1ο), η καθολική συνείδηση του Ελληνικού λαού, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ:
Β΄ Τους Νεοπροεστούς (Βουλευτές), διότι:
·Συνέπηξαν μία εξωφρενικώς φίλαρχον πολιτικο-οικονομική αδελφότητα, αποσκοπούσα στην συνταγματική προστασία του Συστήματος και την αποκλειστική εξυπηρέτηση των προσωπικών φιλοδοξιών και οικογενειακών συμφερόντων τους.
·Γόνοι και «κολλητοί» όντες, γνωστών οικογενειών της αδελφότητος, από συστάσεως του Ελλαδικού κράτους, ανεδείχθησαν, επιβίωσαν και «γαντζώθηκαν» στην εξουσία χάρη στο ξενόφερτο σύστημα της (Κοινο) βουλευτικής δικτατορίας, εναλλασσόμενοι στα πρωθυπουργικά, υπουργικά και βουλευτικά αξιώματα, έχοντας επιβάλλει στον λαό, την απατηλή ιδέα ότι ΟΛΟΙ οι εκτός οικογενειοκρατικής κάστας, ούτε τις διεθνείς διασυνδέσεις έχουν, ούτε είναι κατάλληλοι για να εκλεγούν βουλευτές ή να κυβερνήσουν (Τα τελευταία 100 χρόνια κυριαρχούν στο πολιτικό στερέωμα της Ελλάδος…δημοκρατικώτατα οι «γαλαζοαίματοι δημοκράτες» και οι κλάδοι των οικογενειών Βενιζέλου/Μπενί Ζελόν-Μητσοτάκη, Καραμανλή, Παπανδρέου-Μινέϊκο, Μπεν Αβουρή/ Σημίτη, Μπεν Χιράμ/Σαμαρά και των….κολάκων τους).1
 «..Ο χάρτης αυτός της πορείας του όφεως, σχεδιάστηκε χρόνια πριν πραγματοποιηθεί η επανάσταση των λεγόμενων Νέο-Τούρκων (ΣΣ: Βλέπε αλλαξοπιστησάντων ντονμέδων ταλμουδιστών Ιουδαίων), στην Τουρκία και ο θρίαμβος αργότερα του Ιουδαίου Κεμάλ Ατατούρκ που σε συνεργασία με τον  Ιουδαϊκής καταγωγής Μπενί Σελώμ (Βενιζέλος) συρρίκνωσαν την Ελλάδα με την Μικρασιατική καταστροφή..».2
·Συγκρότησαν με τις κουστωδίες τους και τους άρχοντες (πολιτικούς-πολιτειακούς), μία Ενισχυμένη Χιλιαρχία που εξουσιάζει ανενόχλητη και επιβάλλει χωρίς την παραμικρή αντίδραση, τους δικούς της όρους στο πολιτικό παιγνίδι (και όχι μόνον), που παίζεται σε βάρος των αποχαυνωμένων, ξεδοντιασμένων, πολιτικώς ανανδριών, απαγών, απαιδαγώγητων, απαρρησίαστων και πεφοβημένων πολιτών.3
Το κόστος των «δραστηριοτήτων» και της συντηρήσεως της Χιλιαρχίας των νεοπροεστών (βουλευτών), του επιτελείου τους, του πάσης φύσεως βοηθητικού προσωπικού, των πολιτικών γραφείων, της Βουλής, των προνομίων και των συντάξεων ΟΛΩΝ των διατελεσάντων βουλευτών και του λοιπού προσωπικού λειτουργίας της Βουλής, από το 1974 μέχρι σήμερα, είναι ασύλληπτο και ανυπολόγιστο.
·Αγνοώντας ή αποσιωπώντας την επιστημονική και ιστορική σημασία των εννοιών κράτος, λαός, έθνος και τυφλωμένοι από τα προνόμια που τους δίδει η κοινοβουλευτική ψευτο-δημοκρατία τους, σε αντάλλαγμα των υπηρεσιών τους προς το Ιουδαιοταλμουδικό Σύστημα, αυτοθεοποιήθηκαν και αναγόρευσαν εαυτούς εκπροσώπους του έθνους και του λαού, μετατραπέντες σε σύγχρονους φεουδαρχίσκους καταδυναστεύοντας έναν  μονίμως φορολογούμενο (καταληστευόμενο) λαό. Αυτό έγινε, κυρίως, επειδή οι νεοπροεστοί (βουλευτές):
«Κατάντησαν να συνταυτίσουν με τον νού τους κράτος και έθνος ή καλύτερα μη μπορώντας να φθάσουν στην γενικότητα του έθνους, έκαμαν την ανικανότητά τους θεωρία, γενίκεψαν το νόημα «κράτος» λέγοντας: «Κάθε κράτος έχει από ένα λαό άρα και το ελλληνικό κράτος έχει ελληνικό λαό και λαός είναι εκείνος που πληρώνει τους φόρους». Και έπειτα λαός, κράτος και έθνος έγιναν στο κεφάλι τους ένα».4
·Υποκρίνονται υποδειγματικώς ως άλλοι θεατρίνοι και μεταμορφώνονται «Οβιδιακώς», στις περιόδους της προεκλογικής εκστρατείας τους (αδολεσχία/ ακατάσχετη υποσχεσιολογία/ παροχολογία/ψευδολογία, πολιτικός χαμαιλεοντισμός, κλπ), εξαπατώντας τον λαόν.
·Γεμίζουν τον εγκέφαλο των ψηφοφόρων τους με «πυρίμαχα άχυρα» του κομματικού φανατισμού και το δηλητήριο του πολιτικού διχασμού, μετασχηματίζοντας το πολιτικό δυναμικό της κοινωνίας σε συνονθύλευμα αφιονισμένων, απαιδαγώγητων, πεφοβημένων και απτόλεμων πολιτών.
·Απολαμβάνουν τα απίστευτα προνόμια που εψήφισαν οι ίδιοι για τους εαυτούς τους ως αντάλλαγμα υπηρεσιών αλαλίας σε σκάνδαλα και ψηφίσεως αντεργατικών-αντικοινωνικών/ αντιχριστιανικών νομοσχεδίων.
·Διαιωνίζουν δια του παραδείγματός τους, τα ακόρεστα πάθη της εξουσιομανίας (εναλλαγή διακόσμου της κομματικής παμβασιλείας), της σαρκολαγνείας  και της χρηματοθηρίας.
·Συναλλάσσονται με τους ολιγάρχες των ΜΜΕ, των δημοσίων έργων και του μεγαλοεπιχειρηματικού κατεστημένου.
·Υμνολογούν χορωδιακώς, στο όνομα της …..δημοκρατίας, τους διαφορετικούς τρόπους υποταγής στο ξενόφερτο πολιτικό σύστημα διακυβερνήσεως που αποκαλούν κοινοβουλευτισμό (Αγελαδοποιημένος Πολυφωνικός Ραγιαδισμός).
·Συντηρούν την πολιτική μετριότητα, την κυβερνητική ανικανότητα και όχι σπανίως την  κυβερνώσα τάξη των αβελτέρων.5
·Λογοποιούν, εμπορεύονται και χλευάζουν την Ορθόδοξη Πίστη και λατρεία, ενώ παραλλήλως αποφεύγουν να αναφέρονται στις άλλες θρησκείες, στον Προτεσταντισμό, τον Φραγκοπαπισμό και ιδιαιτέρως στον Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό και τον Ισλαμισμό.
·Είναι άθεοι, αιρετικοί, τέκτονες, αποκρυφιστές και αλλόδοξοι. Όσοι από τους υπολοίπους κοινοβουλευτικούς ισχυρίζονται ότι είναι ορθόδοξοι, ενθυμούνται την ορθοδοξία μόνον προεκλογικώς, ή στις περιόδους θρησκευτικών εορτών και πανηγύρεων, προς άγραν ψήφων. Αντιθέτως, σιωπούν όταν καθυβρίζεται η Ορθοδοξία από αντιχριστιανούς ή πιστούς άλλων θρησκευτικών δογμάτων, ενώ γίνονται λαλίστατοι κατήγοροι όταν σχολιάζονται ή κατακρίνονται από ορθοδόξους (λαϊκούς και ιεράρχες):
-Οι δογματικές θέσεις και εγκληματικές ενέργειες φανατικών άλλων θρησκειών (Προτεσταντών, Παπικών, Ισλαμιστών, Ταλμουδιστών, κ.α.).
-Οι αιρετικές απόψεις και συμπροσευχές/συλλειτουργίες των υποτιθεμένων ορθοδόξων λαϊκών και ιεραρχών, με αλλόδοξους και αιρετικούς.
Γ΄ Τους Ιεράρχες της Διοικούσης Ορθοδόξου Εκκλησίας και λοιπούς λειτουργούς του Κυρίου, διότι:6
·Λησμόνησαν τα δόγματα της «άπαξ παραδοθείσης πίστεως», χάριν μεταπατερικών οικουμενιστικών αυθαδημάτων, κοσμικών επιβραβεύσεων και προσωπικών οφελημάτων.
·Μετεμορφώθησαν σε λύκους με ένδυμα  ποιμένος, αρεσκόμενοι στο να συνεστιάζονται και να φωτογραφίζονται με τους δημίους ή αμετανόητους απογόνους των δημίων του Ελληνισμού και τους απηνείς διώκτες της Ορθοδοξίας.
·Σιωπούν στις ύβρεις, συκοφαντίες και βλασφημίες κατά του Τριαδικού Θεού, της Θεοτόκου, των Αγίων και Πατέρων της Εκκλησίας, και του περιεχομένου της Αγίας Γραφής. Οι ελάχιστες εξαιρέσεις των κατά καιρούς εμφανιζομένων φωτεινών ιεραρχών, δεν αναιρούν, αντιθέτως επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
·Έπαυσαν να αντιδρούν κατά των πολεμίων της Ορθοδοξίας που επιτίθενται κατά κύματα και δεν ενημερώνουν το ποίμνιον για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς του Έθνους και της Ορθοδοξίας.
·Δεν έχουν συνειδητοποιήσει (ικανός αριθμός από αυτούς), ότι ο Ιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης με τον Οποίον συνωμιλούσαν ο Μωϋσής και οι προφήτες, είναι ο Ιησούς Χριστός.
·Συνάλλαξαν τον Λόγον του Θεού με κοσμικές μέριμνες και ορθολογιστικές απάτες. Αυτοσχεδιάζουν με προσωπικές απόψεις, προτεσταντίζουσες ερμηνείες, σοφιστείες και αιρετικά ιδεολογήματα.
·Εχάλκευσαν την Εκκλησιαστική Ιστορία και την Ιερά Παράδοση, με εθελοθρησκευτικές παρα-ιστορικές διασκευές και ανθρώπινα αντι-παραδοσιακά εντάλματα .
·Κατήργησαν τους Ιερούς Κανόνες (Αποστολικών και Οικουμενικών Συνόδων) και ενόθευσαν τα δόγματα της Ορθοδόξου πίστεως.
·Με τις αντιπατερικές πράξεις τους, απέρριψαν τους κανόνες της Εκκλησίας, που αφορούν σε χρηματικές αμοιβές και τον αθέμιτο και αφορολόγητο χρηματισμό, με αποτέλεσμα να σκανδαλίζουν το ποίμνιον.
·Μετέτρεψαν την εθναρχούσα εκκλησία, σε κοσμικό ίδρυμα ακατηχήτου ποιμνίου. Έτσι οι περισσότεροι αν όχι η μεγάλη πλειοψηφία, από τους λεγομένους Ορθοδόξους χριστιανούς, όχι μόνον αγνοούν τα δόγματα της Ορθοδόξου πίστεως αλλά πελαγοδρομούν μεταξύ αστρολογίας, υπερτάτης δυνάμεως, μαγικών δοξασιών, οικουμενιστικής δοξοσοφίας και ΕΝΟΣ αλλά «δια-θρησκειακού» θεού!!! 
·Εθελοθρησκεύουν, προτεσταντίζουν ή απογαλακτίζονται από την Διαχρονική Καθολική Ορθόδοξη Εκκλησία των Αγίων Αποστόλων, λησμονώντας ότι:
«Η Ορθοδοξία, ως αλήθεια, ως θεανθρώπινη κοινωνία, ως η μόνο ελπίδα, είναι ο μόνος δρόμος να εξέλθωμε από την απαίσια κόλαση στην οποία καταδικάσαμε τον εαυτόν μας…Η Ορθοδοξία είναι ταυτισμένη με την Εκκλησία…Δεν υπάρχουν πολλές Εκκλησίες. Μία είναι η Εκκλησία η οποία είναι και Αγία και Καθολική και Αποστολική. Όλες οι άλλες ομάδες οι αυτοαποκαλούμενες Εκκλησίες, ουδεμίαν σχέσιν έχουν με αυτήν την έννοιαν και την ουσίαν του όρου, διότι η αλήθεια είναι μία, δεν μοιράζεται δεν κομματιάζεται….Η Δύση, ως αλλοιώσασα αυτή την διδασκαλία απεκόπη από την άμπελον του Κυρίου με όλα τα φρικτά επακόλουθα…»7
·Ολιγοπίστησαν και ανόμησαν, συγχρωτισθέντες με αλλόδοξους και αιρετικούς σε ψευδοχριστιανικούς οίκους, ακόμη και σε εωσφορικές συναγωγές, αποδεχόμενοι «ευλογίες», «μυστήρια» και χρίσματα από παπικούς καρδιναλίους και ιερωμένους, συμπροσευχόμενοι και συλλειτουργούντες με αιρετικούς και αλλοθρήσκους.
·Μητροπολίτες και πατριάρχες επισκεπτόμενοι ή δεχόμενοι επισκέψεις από αλλοδόξους μουσουλμάνους, προσφέρουν ως δώρο το νεκρό σωτηριολογικώς και βλάσφημο για τον Ιησού Χριστό, την Θεοτόκο και τους Αγίους, κοράνιο, συνεχίζοντας την ολισθηρή παράδοση πατριαρχών στην διανομή/δωρεές, των υβριστικών της Ορθοδοξίας και του Θεανθρώπου Κυρίου Ιησού Χριστού, κορανίων.
·Μετάλλαξαν την ορθόδοξη Πίστη σε θρησκευτικό ιδεολόγημα και την οποίαν (Ορθοδοξία), μετασχηματίζουν σταδιακώς σε απλή συνιστώσα της επιβαλλομένης ήδη ενιαίας πανθρησκείας μιάς Παγκοσμιοποιημένης – Οικουμενιστικής - Κοσμοπολίτικης Κοινωνίας.
·Εμπορευματοποίησαν το λειτούργημά τους, εντός και εκτός των οίκων της θείας λατρείας (τρισάγια σε κοιμητήρια, εξόδιες ακολουθίες, μνημόσυνα, ευχέλαια και αγιασμοί, κλπ), δεχόμενοι χρηματικά ή άλλα δώρα, με αποτέλεσμα να πλουτίζουν παρανόμως, να φοροδιαφεύγουν και να εθίζονται στην χρηματοθηρία και τον παράνομο πλουτισμό. Η προβαλλόμενη δικαιολογία ότι δεν ζητούν χρήματα ή δώρα αλλά τους τα δίδουν οι πιστοί με την θέλησή τους, είναι απαράδεκτη για μισθοδοτούμενο από το κράτος, λειτουργό του Υψίστου.
·Αποφεύγουν από άγνοια ή φόβο, να τονίζουν και να εξηγούν το αγεφύρωτο χάσμα που χωρίζει την Ορθόδοξη Πίστη από τις λεγόμενες και κατασκευασμένες από ανθρώπους, μονοθεϊστικές θρησκείες και τα λοιπά θρησκευτικά δόγματα.
·Επέτρεψαν δι’ εσκεμμένων ενεργειών ή παραλείψεών τους, την βεβήλωση του Αγίου Όρους (του Περιβολίου της Παναγιάς), από Οικουμενιστές και Τέκτονες, μοναχούς και ιερομονάχους, που εισεχώρησαν στο Άγιον Όρος προσποιούμενοι τους Ορθοδόξους. Αυτοί οι ρασοφόροι βέβηλοι συναθροίζονται μυστικώς, μόνοι τους ή με αδελφούς τέκτονες «προσκυνητές» και σατανο-τελετουργούν.
·Προσαρμόζονται βήμα-βήμα με τους κανόνες, τις αρχές και τις ιδέες της Νέας Εποχής (Ν.Ε.), επειδή έτσι οφελούνται προσωπικώς ή είναι ανάξιοι να αντιληφθούν, ποίοι κρύπτονται πίσω από τους προπαγανδιστές της Ν.Ε. και τι στοχεύουν για τους Έλληνες και την ανθρωπότητα.
·Δέχονται στους κόλπους της Εκκλησίας ή χειροτονούν άτομα αμφιβόλου ηθικής, αγραμμάτους βιβλικώς και αγιοπατερικώς, «σιωπηλούς» περί την πίστη ρασοφόρους, οικουμενιστές, προτεσταντίζοντες, ακροατές και όχι ποιητές του θείου Λόγου, κ.α., λόγω αγνοίας, συμπαθείας προς τις ιδιομορφίες τους, αλλά και εξυπηρετήσεως υψηλά ισταμένων εντολοδοτών.
·Συνεχίζουν τις συνομιλίες, λογομαχίες και λογοτριβές, επί αιώνες τώρα, με τους αμετανόητους Φραγκοπαπικούς και προτεστάντες, παρακούοντες τις εντολές της Αγίας Γραφής (ΤΙΤΟΝ: 3/10) και αγνοώντας τους κανόνες των Αγίων Αποστόλων και Οικουμενικών Συνόδων, που χαρακτηρίζουν τους παπικούς σχισματικούς, αιρετικούς και αξίους του αιωνίου πυρός ( Άγιος Αθανάσιος Πάριος, Ουρανού Κρίσις).
·Σιωπούν στα καθημερινά εγκλήματα των Ισλαμιστών-Τζιχαντιστών, αντί να κηρύττουν από άμβωνος και στα πνευματικά κέντρα, τι είναι ο Ισλαμισμός, τι αναφέρει το κοράνιο για τους μη μουσουλμάνους, τι πρεσβεύει για τον Ιησού και την Θεοτόκον, πως, από ποιούς και γιατί δημιουργήθηκε η θρησκεία του Ισλάμ, έξη(6) αιώνες μετά την εμφάνιση του Χριστιανισμού.
·Δεν διευκρινίζουν, κυρίως από άγνοια, ότι η Παλαιά Διαθήκη (Π.Δ.) είναι ένα από τα δύο Θεόπνευστα βιβλία της Αγίας Γραφής των Χριστιανών και ότι οι σημερινοί κακώς αποκαλούμενοι «Εβραίοι», είναι ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews), ουδεμία σχέση έχοντες με τους αληθινούς Εβραίους ή Ισραηλίτες της Π.Δ. Δεν ξεκαθαρίζουν στο Ορθόδοξο ποίμνιο, ότι οι σημερινοί ψευτοεβραίοι ( Ιουδαίοι ή Jews):
-Έχουν σφετερισθεί τα ονόματα και την ιστορία του παλαιού λαού Ισραήλ (κάτι ανάλογο με αυτό που έχουν κάνει οι Σκοπιανοί ψευτομακεδόνες με τους Έλληνες αρχαίους Μακεδόνες και οι Αλβανοί Σκιπετάροι με τους Έλληνες Αρβανίτες).
-Έχουν προ πολλού απορρίψει τόσον την Π. Δ. όσον και τον Θεό της Π. Δ. Ιαχβέ/Ιησού Χριστό.
-Έχουν ασπασθεί το δικό τους «ιερό» βιβλίο, το Ταλμούδ, σύμφωνα με το οποίον δέχονται ως Θεόν τον «Ιβλίς» που δεν είναι άλλος από τον Εωσφόρο.
·Μετέτρεψαν το μοναχικό πολίτευμα σε πνευματικό αξιοθέατο, σε εταιρεία διαχειρίσεως πνευματικών αναζητήσεων και Νεοταξικών κονδυλίων, σε θρησκευτικό τουρισμό και τους μοναχούς, σε ξεναγούς τουριστών.
· Αγνοούν ασυγχωρήτως, την ύπαρξη ή το περιεχόμενο του Ιουδαϊκού Ταλμούδ, την πνευματική μήτρα ΟΛΩΝ των κακοδοξιών, αιρέσεων και αντιχριστιανικών θρησκειών, αλλά και όσοι το γνωρίζουν, δεν το αναζητούν για να μελετήσουν το περιεχόμενό του και να ενημερώσουν το ποίμνιόν τους.
· Συζητούν «υπογείως» ή αφήνουν ασχολίαστα δημοσιεύματα για συζητήσεις με την πολιτείαν περί χωρισμού κράτους- Εκκλησίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι συμβαίνει. Δεν έχουν κατανοήσει άραγε ότι πιθανός χωρισμός Εκκλησίας-κράτους θα είναι το αποκορύφωμα της εκκομικεύσεως της Εκκλησίας και η ταφόπλακα του Χριστιανισμού στην Ελλάδα;
Δ΄ Τους Πνευματικούς ταγούς (και των τριών βαθμίδων Εκπαιδεύσεως), διότι:
·Μετέτρεψαν τα Εκπαιδευτικά και Πνευματικά Ιδρύματα σε θερμοκήπια αμαθείας, αφελληνισμού και αντιχριστιανισμού. Δεν ομιλούν στους εκπαιδευομένους ούτε για το Έθνος και το μεγαλείο του, ούτε για την συνταγματικώς κατοχυρωμένη, τουλάχιστον μέχρι τώρα, κρατούσα Ορθόδοξη Πίστη.
·Ενετάχθησαν (αρκετοί από αυτούς), σε αποκρυφιστικές οργανώσεις, εταιρείες και στοές, όπως οι πολιτικοί και οι δικαστικοί, με απώτερο στόχο, να ανέλθουν στα ανώτατα αξιώματα του Εκπαιδευτικού κλάδου. Έτσι εξηγείται η κατάντια της Παιδείας και του εκπαιδευτικού συστήματος τις τελευταίες δεκαετίες, αφού οι πνευματικοί ταγοί δεν μετέχουν της Ελληνικής Παιδείας αλλά της Ιουδαιοταλμουδικής Συστημικής αντι-παιδείας και ανθελληνικής παρα-παιδείας.
·Μετασχημάτισαν, φανερώς ή αφανώς, αυτοβούλως ή κατ’ εντολήν, την Ελληνορθόδοξη Παιδεία από ανωτάτη και πρωταρχική μορφή αγωγής σε μωσαϊκοποιημένο εργαλείο, εξαγριώσεως και ανηθικοποιήσεως της ανθρωπίνης ζωής, παραποιήσεως της Ελληνικής Ιστορίας, καταστροφής του Ελληνικού ήθους και ορθοδόξου πνεύματος, και παρά φύση βιασμού της Ελληνικής γλώσσης.
«Η δυστυχία και η αθλιότης ενός τόπου δεν προέρχεται τόσον από την έλλειψιν αγαθών, όσον από την απουσίαν της παιδείας».8
·Ναρκοθέτησαν όλες τις ατραπούς της αληθείας και τις προσβάσεις προς τις πηγές αληθούς γνώσεως και έρριψαν άπλετο «φως» σε μία λεωφόρο σκοταδισμού, πλαστογραφημένης-παραποιημένης γραμματείας και  Απάτης («απόκρυφη» γραμματεία  κυρίως των πρώτων μ.Χ. αιώνων, Συμβατική ιστορία, Θεοποιημένη επιστήμη/ επιστημονικολογία, πνευματική «αναγέννηση», «διαφωτισμός», λογικοκρατία, κλπ.), την οποίαν χαρακτήρισαν «ανθρωπιστική» και δογματικώς ως μοναδική διέξοδο (!) στην αναζήτηση της γνώσεως και της αληθείας.
·Διδάσκουν με την μορφή δόγματος την απαράδεκτη και αντιεπιστημονική θεωρία της αυτομάτου γενέσεως και εξελίξεως και απαξιώνουν/αρνούνται την Δημιουργία της Κτίσεως από τον Θεόν Δημιουργόν-Κτίστην, όπως αναφέρεται στην Αγία Γραφή, όταν τα ΠΑΝΤΑ στην Κτίση μαρτυρούν την ύπαρξη Δημιουργού.
·Προσκολλώνται αποκλειστικώς στην διδακτέα ύλη που περιλαμβάνεται στα εγχειρίδια τα οποία συντάσσονται από «ειδικούς» επιστήμονες, τουτέστιν ανθρώπους του Συστήματος, αμοιβομένους αδρώς, και στα οποία (εγχειρίδια) :
-Δεν παρουσιάζονται οι αλήθειες αφορώσες στην γενεαλογία των Ελλήνων, τους διαχρονικούς εχθρούς του Γένους, τους σημαντικώτερους νικηφόρους ή μη ιστορικούς σταθμούς της Ελληνικής ιστορίας, την πολιτική ιστορία των Ελλήνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, τα αίτια των εθνικών διχασμών, την ορθόδοξη πίστη και τις πλάνες των θρησκειών, κλπ. 
-Περιλαμβάνονται ψευδή, ανθελληνικά κείμενα που επιβάλλει το Σύστημα ως ιστορικά γεγονότα, με παράλληλη διδακτέα ύλη εγκυκλοπαιδικής αντιγνώσεως. 
·Προβάλλουν ή ανέχονται την προβολήν κοινωνικών προτύπων που είναι αντίθετα προς την ανθρώπινη φύση, τον διαχωρισμό των δύο φύλων, και την κοινωνική ηθική.
·Δεν αντιδρούν και μάλλον προωθούν αμέσως ή εμμέσως την παράλογη αντίληψη ότι ο Ευρωπαίος υπερέχει ή είναι ισοδύναμος του Έλληνος λες και ο Ευρωπαίος είναι έννοια εθνική, φυλετική ή πνευματική, συγκρίσιμη με αυτήν του Έλληνος. Έτσι η νέα ευρωπαϊκή τυραννία υποχρεώνει τον Έλληνα να προσαρμοσθεί στα λεγόμενα ευρωπαϊκά πρότυπα, τα κατασκευαζόμενα από τις σκοτεινές δυνάμεις του Συστήματος.
·Στέρεψαν σκοπίμως τις πηγές πνευματικών ηγετών και προτύπων και αντί να ποτίζουν τις ψυχές των ελληνοπαίδων με το «ύδωρ της ζωής» που είναι ο Ιησούς Χριστός, τα παραδείγματα των φωτισμένων Πατέρων, των μαρτύρων της Πίστεως και της Εθνικής Ελευθερίας, τις δηλητηριάζουν με «τα άθεα γράμματα», το «μολυσμένο νερό» ιδεών, αρχών και αξιών, που διετύπωσαν δήθεν ανθρωπιστές και «φωτισμένα μυαλά» «παγκοσμίου κύρους», που αντλείται από τα ανθελληνικά-μισελληνικά-αντιχριστιανικά υδραγωγεία της Νέας Εποχής.
«Τα άθεα γράμματα παραμέρισαν τους αγίους και τους αγωνιστές και βάλανε στο κεφάλι του Έθνους ξένους και άπιστους γραμματισμένους. Τα άθεα γράμματα κόψανε το δρόμο του έθνους και τ’ αμποδάνε να χαρεί τη λευτεριά του….Τα άθεα γράμματα υφαίνουνε το σάβανο του Γένους…
Γιατί δύο λογιών είναι και οι ιστορίες. Είναι η αγιασμένη και η κολασμένη ιστορία. Αδιάκοπα φανερώνουμε την κολασμένη εικόνα του κόσμου και σιγά-σιγά καταφέραμε να πιστέψουμε πώς η εικόνα αυτή, είναι η γνήσια εικόνα του ανθρώπου και πως όξω απ’ αυτήν άλλη ζωή δεν εστάθη.
Όλα τούτα είναι άτιμα ψέματα, είναι τα ζιζάνια που σπέρνουνε στον αγρό του Κυρίου τ’ άθεα γράμματα. Μας μιλάνε για τους αρχαίους. Κι’ εγώ ο ταπεινός και αγράμματος κήρυκας του λόγου του Χριστού μας, σας λέγω πώς κανένας αρχαίος δεν ξεπερνά σε παλικαριά, σε μεγαλείο και σε δόξα τον Άγιο Κοσμά, τους μάρτυρες και τους μεγάλους ασκητάδες. Γιατί αν εκείνοι πεθάνανε για μια πατρίδα, ο Άγιος Κοσμάς μαρτύρησε για μιαν Ελλάδα του Χριστού, και όχι για μιαν Ελλάδα δουλωμένη στον αντίχριστο».9
·Υπερφορτώνουν μαθητές και φοιτητές με ξηρές, άχρηστες και εν πολλοίς ψευδείς γνώσεις, αντί να τους διαπλάθουν τον χαρακτήρα, την δημιουργικότητα και να τους διδάσκουν το «ζην κατ’ αρετήν» που αποτελεί την πεμπτουσία της αληθινής Παιδείας. Δυστυχώς, μετέτρεψαν σε δόγμα την αποθησαύριση γνώσεων, αλλ’ αλλοίμονον εάν η παιδεία προσέφερεν μόνον γνώσεις.
«Παράνοιαν και μανίαν δυνάμεθα να καταλογίσωμεν εις όσους πρεσβεύουν ότι η παιδεία είναι το μέσον προς αποθησαυρισμόν γνώσεων και μόνον…Τότε η παιδεία θα καθίστατο ζωώδης πανουργία εξελιγμένης μορφής ή ανωφέλιμος δύναμις μιάς ακάρπου και ψυχράς ψυχής».10  
Συνεπώς παρανοϊκοί και μανιακοί κατέστησαν οι εκπαιδευτικοί, αφού αφήρεσαν την αρετήν, την πεμπτουσίαν της παιδείας και την αντικατέστησαν με τις ψευτο-ανθρωπιστικές αρχές του κεκαλυμμένου σκοταδισμού, τις οποίες συλλήβδην και κατ’ ευφημισμόν ονόμασαν, «ανθρωπισμόν», «ανθρώπινα δικαιώματα» και «ανθρωπιστικά ιδεώδη». 

Συνεχίζεται






1 -alfeiospotamos.blogspot.com/2014/08/blog-post_56.html, 12 Αυγ. 2014.
-www.palo.gr/search/?kwd=ΧΙΡΑΜ
2 -Η κρυμμένη Κυβέρνηση, J.Scott-R.Spenser-G.Winrod, εκδόσεις Στερέωμα, σ.142.
-Mιχαήλ Παπαδάκη, εκ Μεραμπέλου Κρήτης, «Η Βιογραφία του Ελ. Βενιζέλου» (βιβλίον περιέργως εξαφανισθέν. Περί αυτού αναφέρει ο Νικ. Τωμαδάκης στο βιβλίο του «Ο Βενιζέλος έφηβος». Εκδ. ΚΥΔΩΝΙΑ, 1964,σ.33, χαρακτηρίζων τα γραφέντα υπό του Μιχ. Παπαδάκη για τον Ελ. Βενιζέλον ως «λίβελλον», χωρίς όμως να αναφέρει τι έγραφε ο Μ. Παπαδάκης στον λίβελλον για τον Ελ. Βενιζέλον!!!).
3 Ανανδριείς= Οι ευνουχισμένοι (πολιτικώς)---Απαγής= Χαλαρός, μαλακός, πλαδαρός --- Απαρρησίαστος=Ο μη ομιλών με παρρησίαν, ο εστερημένος ελευθερίας λόγου (Λεξ. Δορμπαράκη, σ. 75, 107 και 111).
Ίων Δραγούμης, Ελληνικός πολιτισμός.
5 Αβέλτερος= Ο μη έχων το βέλτιον, μηδαμινός, ανόητος (Λεξ. Δορμπαράκη, σ.14).
6 Όσα καταγράφομεν για τους ιεράρχες και πατέρες-λειτουργούς του Κυρίου, δεν αποτελούν ιεροκατηγορίες, διότι:
-Έχουν καταγραφεί διαχρονικώς σε ανοικτές πηγές, ως γεγενημένα και γενόμενα στους κόλπους των διοικήσεων της Εκκλησίας, χωρίς να διαψευστούν ή χωρίς να ανατραπούν με ακλόνητα επιχειρήματα.
-Αποτελούν διαπιστώσεις πιστών που κατά τον ενοριακόν και πνευματικόν τους βίον (επισκέψεις στο Άγιον Όρος και άλλους ιερούς τόπους, πνευματικές συνάξεις, κλπ), ήσαν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες γεγενημένων και γενομένων, αφορώντων στην καθημερινή Ορθοπραξία και ορθόδοξη ομολογία ιεραρχών και ιερέων/ιερομονάχων, μοναχών, μοναζουσών, με μοναδικό κριτήριον τους  ιερούς κανόνες Των Οικουμενικών Συνόδων και των Αγίων Αποστόλων, προ πάντων δε τον Λόγον του Κυρίου, όπως καταγράφεται στην Αγία Γραφή. Διαπιστώσεις που εσκανδάλισαν τους πιστούς, και συζητήθηκαν ή συζητούνται μεταξύ τους.
-Αφορούν μόνον σ’ εκείνους που περιλαμβάνονται στις παραπάνω περιπτώσεις.

-Ο Απόστολος Παύλος, το στόμα του Χριστού παραγγέλλει: «Μη συγκοινωνήτε τοις έργοις τοις ακάρποις του σκότους, μάλλον δε και ελέγχετε» (ΕΦΕΣΙΟΥΣ, 5/8-12). Εις περιστάσεις κατά τας οποίας περιφρονείται και υβρίζεται η Αγία Ορθόδοξος Πίστις ημών, επιτρέπεται έλεγχος ακόμη και θυμός δικαιώτατος, απαγορεύεται δε η σιωπή. Αλλά και ο έλεγχος να γίνεται με διάκρισιν και σύνεσιν, όχι, με ταραχήν και θυμόν υπερβολικόν, να γίνεται με θυμόν θεϊκόν...(Γέρων Φιλόθεος Ζερβάκος, Ορθοδοξία και Αίρεση, ΠΕΡΙ ΕΝΩΣΕΩΣ).

Συνεπώς μακράν από ημάς, τυχόν κατηγορία οικουμενιστών για δήθεν…ιεροκατηγορίες, διότι ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί, δεν λησμονούμεν τις διδαχές του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του μεγάλου αυτού Προφήτη του Γένους μας, που έλεγε για τους ιερωμένους τα εξής:
«Να προσέχετε, αδελφοί μου, οι κοσμικοί και μη κατηγορήτε τους παπάδες σας, να μη τους υβρίζετε και να μη τους παραμελήτε, διότι βάνετε φωτιά και καίεσθε • διότι οι παπάδες είναι ανώτεροι και από τους Αγγέλους και από τους βασιλείς. Εγώ, αδελφοί μου, η γνώμη μου έτσι με λέγει να κάμω. Εάν απαντώ ένα παπά και ένα βασιλέα, με φαίνεται εύλογον τον παπά να βάλω να καθήση υψηλότερα από τον βασιλέα • και εάν απαντήσω ένα παπά και έναν άγγελον, πρώτα θα χαιρετήσω τον παπά και έπειτα τον άγγελον. Διότι, αδελφοί μου, είναι ανώτερος και από την αγίαν Τράπεζαν, ανώτερος και από το άγιον Ποτήριον • διότι το άγιον Ποτήριον είναι άψυχον, μα ο ιερεύς μεταλαμβάνει τα Άχραντα Μυστήρια καθ’ εκάστην ημέραν, το τίμιον σώμα και αίμα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού. Εγώ, αδελφοί μου, δεν έχω καμμίαν κατηγορίαν να κάμω των παπάδων, διότι είναι παπάδες και έχουν τον Χριστόν οπού τους παιδεύει και ό,τι σφάλμα κάμουν οι παπάδες, έχει ο Χριστός μας ράβδον σιδηράν δι’ αυτούς…».
7 Κήρυγμα Μητροπολίτου Πατρών Χρυσοστόμου την Κυριακή της Ορθοδοξίας, Στώμεν Καλώς, Περιοδική Έκδοση Αντιαιρετικής ομάδος Ι.Μ. Πατρών, Μάρτιος-Απρίλιος 2015, τ. 38ο.
8 Χρυσή Κληρονομιά, Ν. Λαμπέτης, Πάτραι, τ. Α΄.σ.60.
9 Αποσπάσματα από το βιβλίο του Κωστή Μπαστιά, «ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ» – ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, 1987.
10 Χρυσή Κληρονομιά, Ν. Λαμπέτης, Πάτραι, τ. Α΄.σ.60.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου