Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ADOLPH HITLER IS NOT ONLY THOUGHT TO HAVE BEEN A ZIONIST JEW, BUT TRULY WAS AN OCCULTIST ZIONIST JEW!

Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΕΝΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ!
Μέρος 5ον

3. Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ/ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ (Συνέχεια 4ου μέρους)
β. Η ταυτότητα (φυλετική-πολιτική-θρησκευτική) των μεντόρων (πνευματικών καθοδηγητών) του Χίτλερ (Συνέχει4ου μέρους)
4/. Καρλ Χαουσχόφερ (Karl Ηaushofer)
α/. Ένας άλλος Αριανιστής/ Αρμανιστής/ Αριοσοφιστής, ο οποίος υπήρξεν μέντορας του Χίτλερ στον αποκρυφισμό, ήταν ο στρατηγός Καρλ Χαουσχόφερ1 που επισκεπτόταν συχνά τον Χίτλερ στην φυλακή του Λάντσμπεργκ, μετά το αποτυχόν πραξικόπημα της μπυραρίας του Μονάχου το 1923, περίοδον κατά την οποίαν ο Χίτλερ, με την βοήθεια του Ρούντολφ Εςς, έγραψε το βιβλίον «Ο Αγών μου».
Ο Χαουσχόφερ, καθηγητής του Ρούντολφ Εςς, δαπανούσε έξη (6) ώρες σε κάθε επίσκεψή του αμφοτέρων (Xίτλερ, Εςς), φέροντας μαζί του και ένα αντίγραφο από την πολιτική Γεωγραφία του Fredrich Ratzel και την Θεωρία του Πολέμου του Clausevitzs. Μέσω του μαθητού του Εςς, οι επεκτατικές ιδέες του επηρέασαν τον Χίτλερ. Ο ζωτικός χώρος που ζητούσε ο «φύρερ» για το γερμανικό έθνος, εις βά­ρος των Σλάβων, αποτελούσε συναίνεση στις γεωπολιτικές θεωρίες του Χαουσχόφερ.
Haushofer belonged to a family of artists and scholars. He was born in Munich to Max Haushofer, a well-known professor of economics, politician and author of both academic and literary works, and Adele Haushofer (née Fraas). On his graduation from the Munich Gymnasium (high school), in 1887, Haushofer entered the 1st Field Artillery regiment "Prinzregent Luitpold" of the Bavarian Army.
Rudolf Hess, Hitler's secretary who would assist in the writing of Mein kampf, was a close student of Haushofer's. While Rudolf Hess and Hitler were imprisoned after the Munich Beer Hall Putsch in 1923, Haushofer spent six hours visiting the two, bringing along a copy of Fredrich Ratzel's Political Geography and Clausevitzs On War2
Το 1896, ο Χαουσχόφερ ενυμφευθη την Martha Mayer-Doss, της οποίας ο πατήρ ήταν Εβραίος !!! Από τον γάμο τους απέκτησαν δύο παιδιά, τον Albrecht και τον Heinz Haushofer (1906–1988). Τον Νοέμβριο 1908 ο Haushofer, μετετέθη στο Τόκυο, ως στρατιωτικός ακόλουθος.
In 1896, he married Martha Mayer-Doss (1877–1946) whose father was Jewish. They had two sons, Albrecht and Heinz Haushofer (1906–1988). In November 1908, Haushofer was ordered to Tokyo as a military attache.
β/. Ο Ηaushofer ήταν αποκρυφιστής και είχε μελετήσει τον Ζεν Βουδισμό, την περίοδο κατά την οποία υπηρε­τούσε ως στρατιωτικός ακόλουθος στην Ιαπωνία.  Στην συνέχεια ίδρυσε την αποκρυφιστική εταιρεία «Οι αδελφοί του Φωτός» ή «Φωτεινή Στοά» (Ο όρος «φωτεινή στοά», υπονοεί πραγματική υπόγεια στοά, που φωτίζεται από τον αχνό ήλιο της!).
Aπό αυτήν την εταιρεία αργότερα, ιδρύθηκε η ξακουστή για τους ναζί «Vril – Gesellschaft/ Συναναστροφή, Κοινωνία» (η «Εταιρεία των Vrils),3 η οποία ήταν τόσο μυστική που κάποιοι κάνουν λόγο ότι ίσως δεν υπήρξε ποτέ. Τα μέλη της επίστευαν στην ύπαρξη κάποιας κυρίαρχης φυλής που ζούσε στα έγκατα της γης, με υπερφυσικές δυνάμεις, διαθέτουσα ακατανίκητη ενέργεια που ονόμαζαν Vril, και με την οποίαν μπορούσαν να επικοινωνούν και να αποκτούν ανάλογες υπερφυσικές δυνάμεις..
Louis Pauwels, in his book Monsieur Gurdjieff and others, said that Haushofer created a Vril society and that he was a secret member of the Thule Society.4
Υπάρχουν αρχεία που αναφέρουν ότι ο μάγιστρος της μυστικής αυτής εταιρείας, μετέπειτα, ήταν ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ. Το δεύτερο ήμισυ της δεκαετίας του 1910, είχαν ενωθεί μαζί με την Vril – Gesellschaft, και οι οργανώσεις:
--«Die herren vom schwarzen stein» /The Lords Of The Black StoneΟι Αφέντες της Μαύρης Πέτρας! Mια μυστική εταιρία που ιδρύθηκε από επιλεγμένους τέκτονες!!!
--«Die schwarzen ritter»/The Black Knights Of The Thule SocietyΟι Μαύροι Ιππότες της Εταιρείας Θούλης!!!
--«Die schwarzen sonne»/The Black SunΟ Μαύρος Ήλιος!! Tα μέλη της παρουσιάζονταν μετέπειτα, στην Γερμανία, έως η ελίτ των SS που διοικούσε ο Heinrich Himmler!!!
Οι αποκρυφιστές της Vril και της Θούλης, συναπετέλεσαν τον πυρήνα και την καρδιά του  Ναζισμού.
γ/. Παράλληλα, ο μαθητής του Χαουσχόφερ Ρούντολφ Εςς, παρέμεινε φίλος με τον Χαουσχόφερ, τον οποίον εβοήθησε στο θέμα της Εβραίας συζύγου του και των τέκνων του, προστατεύοντάς τους από τους ρατσιστικούς νόμους των Ναζί. Μάλιστα με την βοήθεια του Εςς, στον γιό του Albrecht, εδόθη πιστοποιητικόν Αρείας καταγωγής, καίτοι προήρχετο από Εβραϊκή μήτρα !!!  
Through his student Rudolf Hess, Haushofer's ideas influenced the development of Hitler'ss expansionist strategies. Haushofer's wife and children were categorized as Mischlinge. After the establishment of the Nazis, Haushofer remained friendly with Hess, who protected Haushofer and his wife from the racial laws of the Nazis, which deemed her a "half-Jew".
Ηaushofer’s son, Albrecht, was issued a German Blood Certificate through the help of Hess.
δ/. Αν και οι Γερμανοί είχαν αρχίσει την έρευνα Για τους Βρίλ από το 1910, ο στόχος αυτής της μυστικής εταιρείας ήταν να διερευνήσουν την καταγωγή της Αρίας φυλής, αλλά και να πραγματοποιούν τελετουργικές συγκεντρώσεις με σκοπό την συλλογική αυτοσυγκέντρωση, ώστε να «αφυπνιστεί» η δύναμη Vril !!
Oλίγοι γνωρίζουν ότι, ο Haushofer ήταν μαθητής του Ελληνικής καταγωγής μυστικιστή μάγου, George Ivanovich Gurdjieff.5
Louis Pauwels, in his book Monsieur Gurdjieff, describes Haushofer as a former student of George Gurdjieff.6
O Haushofer αλλά και o  Gurdjieff, υποστήριξαν και οι δυο μαζί στον Χίτλερ ότι, είχαν επαφές με «οντότητες» σε μυστικές στοές στο Θιβέτ που κατείχαν το μυστικό του  «Υπερανθρώπου/Superman» !!!
Στις ακολουθήσασες προσπάθειες αναζητήσεως αυτού του «μυστικού», είχαν πάρει μέρος ο Χίτλερ, ο Άλφρεντ  Ρόζενμπερκ, ο Χίμλερ, ο Γκαίρινγκ, αλλά και ο προσωπικός γιατρός του Χίτλερ, o Εβραιόρριζος Δρ. Morell7
Με αυτές τις προϋποθέσεις, ο στρατηγός Karl Haushofer, διευθυντής του Ινστιτούτου γεωπολιτικής του Μονάχου και ιδρυτής της εταιρείας Vril, έγινε ένας ακόμη «εσωτερικός μέντορας» του Χίτλερ. Ο Χ. συνηγόρησε στην ιδέα του οδοντιάτρου Dr. Friedrich Krohn για την χρήση του αριστερόστροφου αγκυλωτού (Σβάστικας), ως σημαίας της Ναζιστικής Γερμανίας.Σύμφωνα με τον ιστορικόν Robert Graves, η σβάστικα ήταν σανσκριτικόν σύμβολον της ηλιακής φωτιάς που εκλάπη από τον Προμηθέα, αλυσσοδεμένο σ’ένα μαγικό βράχο στον Καύκασον.
ε/. Ο Haushofer εβοήθησε επίσης τον Himmler, να εγκαθιδρύσει ομάδες της «κυρίαρχης Φυλής των Αρείων», τις οποίες ενέταξε στην νέα αστυνομική Δύναμη, με αποστολήν την (καθ’ημάς δήθεν), εξόντωση των Εβραίων, γνωστή ως Schutzstaffel (SS).8
General Karl Haushofer, the director of the Munich Institute of Geopolitics and founder of the Vril Society, became Hitler's second "esoteric mentor." He favored the idea of a dentist named Dr. Friedrich Krohn to use the "swavastika" or backwards swastika as the flag of Nazi Germany. According to historian Robert Graves the swastika is the Sanskrit symbol of solar fire stolen by Prometheus, bound to a magical Caucasian rock. Haushofer also helped Himmler install members of the "Aryan master race" into the new police force to systematize the extermination of Jews. It became known as the Schutzstaffe (SS).
στ/. Ο Άλμπερτ Χάουσχόφερ, γιός του Κάρλ Χαουσχόφερ, μέλος «αντιστασιακής» αποκρυφιστικής ομάδας, βασισμένης στις θεωρίες του κρυπτο-ιουδαίου Ρούντολφ Στάϊνερ (1861-1925), ιδρυτού της ανθρωποσοφικής Εταιρείας στην Γερμανία, εγνώριζε την έκταση της αναμείξεως του Χίτλερ στον αποκρυφισμό, διότι ο πατέρας του Κάρλ, είχε μυήσει τον Χίτλερ, στο δόγμα της σατανίστριας, Έλενας Μπλαβάτσκυ.
 
Helena Petrovna Blavatsky [Еле́на Петро́вна Блава́тская, Yelena Petrovna Blavatskaya; 12 August (31 July) 1831 – 8 May 1891]. A Russian Occultist, philosopher, and author who co-founded the Theosophical Society in 1875.

Προσπαθούσε μάλιστα να χρησιμοποιήσει ένα είδος «λευκής μαγείας», για να αντικρούσει την «μαύρη μαγεία» των Ναζί.
Το πόσο επηρέασε η διδασκαλία των αποκρυφιστών μεντόρων τον Χίτλερ, φάνηκε καθαρά όταν εκεί­νος ανήλθε στην εξουσία και άρχισε να εφαρμόζει τα αποκρυφιστικά δόγ­ματα στην κοινωνία, ενώ πολλά από τα μέλη του κόμ­ματός του άρχισαν να τε­λούν τα σατανιστικά τελετουργικά,  ι­δίως στο κάστρο Bέβελσμπεργκ, το οποίο ήταν γνω­στό και ως «πύργος των Ναζί».
Αυτός ήταν ο Κάρλ Χαουσχόφερ, ο έτερος «εσωτεριστικός μέντορας» του Χίτλερ. Μαζί με τον Έκαρτ και τους προαναφερθέντες  Guido von List και Joseph Lanz von Liebenfels, απετέλεσαν την ηγετική ομάδα των πνευματικών καθοδηγητών του Χίτλερ.
Ώ! Ανόητοι, ανιστόρητοι και αμετανόητοι νεοναζιστές, φιλοναζιστές, σύγχρονοι «αντισιωνιστές» και «αντισημίτες», ψευτοεθνικιστές και πάσης φύσεως θαυμαστές του Χίτλερ και… εβραιοδιώκτες,  απανταχού της γης!
Δεν γνωρίζετε ότι:
.Ένας ακόμη ανώτατος αξιωματούχος και μέντορας του Χίτλερ, ήταν σατανιστής και είχε νυμφευθεί γυναίκα Εβραϊκής καταγωγής;
.Τοιαύτη πράξη νυμφεύσεως Εβραίας συζύγου, απηγορεύετο από τους ρατσιστικούς νόμους του Ναζιστικού καθεστώτος και ήταν, αντίθετη προς το γράμμα και το πνεύμα της αντισημιτικής / αντιεβραϊκής, υποτίθεται, ιδεολογίας του Εθνικοσοσιαλισμού; Πως επέτρεψε ο «Φύρερ» να διαπραχθεί τέτοια κραυγαλέα παρανομία από τον μέντορά του  Κάρλ Χαουσχόφερ;
Πότε επί τέλους, θα αφαιρέσετε τις τσίμπλες από τα μάτια σας και τις ωτοασπίδες από τα ώτα σας;
Πότε θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε υποστεί λοβοτομή από τους εξειδικευμένους προς τούτο, «χειρουργούς» του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;
5/.  Alfred Rosenberg
α/. Ο Rosenberg ευρεθείς εξ αρχής στον κλειστόν κύκλον των ομοφρόνων του πνευματικών καθοδηγητών του Χίτλερ, με πρόταση του Eckart, επηρέασε και αυτός σε μεγάλο βαθμό, τις πνευματικές διαδρομές του..Όπως και το σύνολον σχεδόν του στενού αποκρυφιστικού κύκλου του Χίτλερ, ο Rosenberg ήταν Εβραιόρριζος και εξέδιδε την κομματική εφημερίδα Münchener Beobachter (Παρατηρητής του Μονάχου),9 η οποία αρχικώς εξεδίδετο από τον von Sebottendorf10 γνωστόν και ως Adam Alfred Rudolf Glauer και απηχούσε τις θέσεις της Eταιρείας της Θούλης (Thule Society).
Von Sebottendorf (Adam Alfred Rudolf Glauer)
«Βλέπετε τοὺς κύνας, βλέπετε τοὺς κακοὺς ἐργάτας, βλέπετε τὴν κατατομήν…» (ΦΙΛΙΠΠ: 3/2)

Alfred Rosenberg and Rudolf Hess were active Thulists, both going on to high positions in the Third Reich. By 1919, Anton Drexler, Gottfried Feder and Dietrich Eckart formed the German Workers's Party (GPW) in Munich, approving of State ownership.
It was Eckart who introduced Alfred Rosenberg to Adolf Hitler. Between 1920 and 1923, Eckart and Rosenberg labored tirelessly in the service of Hitler and the party. Through Rosenberg, Hitler was introduced to the writings of Houston Stewart Chamberlain, Rosenberg's inspiration.
Rosenberg edited the Münchener Beobachter a party newspaper, originally owned by the Thule Society. Rosenberg published the Protocols of the Elders of Zion in the "Beobachter."
β/. Ο ουγγρο-εβραίος δημοσιογράφος Franz Szell, που καθώς φαίνεται διέμενε στην Δανία (Tilst), την Πρωσσία και την Γερμανία, ερεύνησε επί ένα έτος τα αρχεία της Λετονίας και Εσθονίας, πριν δημοσιεύσει ανοικτή επιστολή το 1936, αντίγραφα της οποίας έστειλε στους Herman Göring, Joseph Goebbels, τον γερμανό υπουργό εξωτερικών Konstantin von Neurath και άλλους, κατηγορώντας τον Rosenberg ότι «στις φλέβες του δεν κυλούσε ούτε σταγόνα Γερμανικού αίματος». Ο Szell κατηγορούσε επίσης τον Rosenberg, ότι «οι πρόγονοί του ήσαν Λεττονοί, Εβραίοι, Μογγόλοι και Γάλλοι».
Και ποίο ήταν το αποτέλεσμα; Αντί να εφαρμοσθούν οι ρατσιστικοί Ναζιστικοί νόμοι για τον μη Άρειο Rosenberg και να αποπεμφθεί από την ηγετική ομάδα των Ναζί, ο  Szell εξορίστηκε από τις αρχές της Λιθουανίας, στις 15 Σπτ. 1936. Παρ’ όλα αυτά ο Szell επανέλαβε τις κατηγορίες του στις 15 Σεπτ. 1937, οι οποίες δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα του Βατικανού L'Osservatore Romano.
Alfred Rosenberg in 1939
«Βλέπετε τοὺς κύνας, βλέπετε τοὺς κακοὺς ἐργάτας, βλέπετε τὴν κατατομήν…» (ΦΙΛΙΠΠ: 3/2)

The Hungarian-Jewish journalist Franz Szell, who was apparently residing in Tilst,Prussia, Germany spent a year researching in Latvian and Estonin archives before publishing an open letter in 1936, with copies to Herman Göring, Joseph Goebbels, German foreign minister Konstantin von Neurath and others, accusing Rosenberg of having "no drop of German blood" flowing in his veins. Szell wrote that among Rosenberg's ancestors were only "Latvians, Jews, Mongols, and French."11
As a result of his open letter, Szell was deported by Lithuanian authorities on 15 September 1936.12 His claims were repeated in 15 September 1937 issue of the Vatican newspaper L'Osservatore Romano.13
γ/. Ο κρυπτο-ιουδαίος Alfred Rosenber, συνέγραψε το πρόγραμμα ιδρύσεως της νέας εθνικής κρατικής θρησκείας. Ο Rosenberg δεν ήταν ένας τυχαίος αξιωματούχος, ήταν πολιτιστικός και εκπαιδευτικός, ένας από τους ηγέτες του 3ου Ράϊχ, επομένως η γνώμη του είχε βαρύνουσα σημασία για τις αποφάσεις του Χίτλερ και την κατεύθυνση που ελάμβανε η ναζιστική θρησκευτική πολιτική.
Το πρόγραμμά του είχε 30 σημεία από τα οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι ήθελε να συντρίψει τον χριστιανισμό. Παραθέτουμε σε μετάφραση ωρισμένα άρθρα του, από τα αγγλικά στα ελληνικά.14
Στο άρθρο 5 γράφει, η εθνική εκκλησία είναι αποφασισμένη να εξολοθρεύσει με κάθε μέσον τα περίεργα και ξένα χριστιανικά δόγματα που εισέβαλαν στην Γερμανία το δυσοίωνο έτος 800.
Στο άρθρο 13 γράφει, η εθνική εκκλησία απαιτεί την άμεση διακοπή της εκδόσεως και διανομής της Βίβλου στην Γερμανία καθώς και τις εκδόσεις εφημερίδων και εντύπων θρησκευτικού περιεχομένου.
Στο άρθρο 18 γράφει, η εθνική εκκλησία θα καθαρίσει τους βωμούς της από όλους τους σταυρούς, τις Βίβλους, και τις εικόνες αγίων.
Στο άρθρο 21 γράφει, η εθνική εκκλησία δεν αναγνωρίζει την άφεση αμαρτιών. Έχει την άποψη ότι όταν μία αμαρτία διαπράττεται, θα τιμωρείται αμειλίκτως από τους άφθαρτους νόμους της Φύσεως, και η τιμωρία θα επιβληθεί κατά της διάρκεια της ζωής του αμαρτάνοντος.
Στο άρθρο 22 γράφει, η εθνική εκκλησία αποκηρύσσει τον εκχριστιανισμό των γερμανοπαίδων, ιδίως με την αγιοποίηση του ύδατος και του αγίου πνεύματος.
Στο άρθρο 26 γράφει, η τελετή γάμου μεταξύ Γερμανών ανδρών και γυναικών θα γίνεται με όρκο πίστεως, τοποθετώντας το δεξί χέρι πάνω σε σπαθί. Δεν επιτρέπεται η γονυκλισία στις τελετές της εθνικής εκκλησίας διότι είναι αναξιοπρεπής.
Τέλος στο άρθρο 30 γράφει, την ημέρα της ιδρύσεως της εθνικής εκκλησίας, ο χριστιανικός σταυρός θα αφαιρεθεί από όλες τις εκκλησίες, τους καθεδρικούς ναούς, και τα παρεκκλήσια μέσα στο 3ο Ράϊχ και στις γερμανικές αποικίες, και θα αντικατασταθεί από το μόνο ακατανίκητο σύμβολο της Γερμανίας, την Σβάστικα.
Το πρόγραμμα του Ρόζενμπεργκ καταδεικνύει την επιθυμία τους να δημιουργήσουν μια νέα θρησκεία, η οποία δεν θα υποχρέωνε την αφοσίωση και λατρεία του Γερμανού πολίτη αλλά θα τον κέρδιζε από μόνη της.
Μόνον ένας φανατικός κρυπτοεβραίος θα ωμιλούσε με τέτοιο μίσος κατά του Χριστιανισμού και θα επεδίωκε με πάθος τον αφανισμό των Χριστιανών και την συντριβήν, κατά την έκφρασή του, του Χριστιανισμού…
δ/. Κατά τον Rosenberg:
-Ο Χρι­στός δεν ήταν Εβραίος στην καταγωγή, αλλά Γαλιλαίος, το οποίον σημαίνει καθαρός Άριος.
-Ο πρωταρχικός χριστιανισμός, «η καθαρή διδασκαλία του Χριστού», έχει άριες καταβολές, όμως με την παρείσφρυση σ’ αυτόν, στοιχείων της σκέψεως του Παύλου, παραμορφώθηκε και μετετράπη σε επικίνδυνο.
-Η επικράτηση του «εβραιοχριστιανισμού» αποτελεί το βασικότερο και πιο ύπουλο εμπόδιο για την επικράτηση του ανθρωπολογικού κανόνα περί της φυλετικής ανωτερό­τητας των Αρίων, προβάλλοντας αρχές που βοηθούν όχι τον δυνατό, αλλά τον αδύναμο, όχι τον υγιές αλλά το άρρωστον...15
Σχόλιον: Τους ανιστόρητους και παράλογους ισχυρισμούς του Eβραιόρριζου Rosenberg, περί Αρίας καταγωγής του Ιησού και Εβραιοχριστιανισμού, αναμασούσαν και εξακολουθούν να αναμασούν μέχρι σήμερα μερικοί Ελλαδίτες πατριδοκάπηλοι νεοπαγανιστές που ανήκαν ή ανήκουν σε ψευτοεθνικιστικά γκρουπούσκουλα (ΣΣ: Μεταξύ των άλλων οι αγράμματοι νεοπαγανιστές-νεοναζιστές, ισχυρίζονται ότι ο Ιησούς δεν ήταν Εβραίος αλλά Γαλιλαίος). Ως προς αμφότερους τους ισχυρισμούς τους, προτρέπομεν τους ανιστόρητους τυφλίνες, να αναγνώσουν τα χωρία της Καινής Διαθήκης, ΛΟΥΚΑΣ,3/21-38 (γενεαλογία του Ιησού), Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ, 2/14-16 και ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, 2/9 και 3/9, που απαντούν αποστομωτικώς, στους ανιστόρητους και παράλογους ισχυρισμούς τους...
Πάντως από το πρόγραμμα του Alfred Rosenberg, φαίνεται ότι η πνευματική ηγεσία των ναζί να ήθελε ταυτοχρόνως γερμανοποίηση του χριστιανισμού με φυλετικές αναφορές, με την απόρριψη της εβραϊκής καταγωγής του Ιησού, και την εισαγωγή εθνικών συμβόλων και τελετουργικών, ώστε να μην δέχεται ο ναζισμός ανταγωνισμό από ξένες θρησκευτικές αντιλήψεις.
ε/. Σκοπός αυτής της πολιτικής ήταν το να προσδώσουν οι ναζί ένα μεταφυσικό υπόβαθρο στην ιδεολογία τους και συγχρόνως να σφυρηλατήσουν την θρησκευτική συνοχή του γερμανικού λαού.
Το κατά πόσον ο «θετικός χριστιανισμός» του Alfred Rosenberg θα αποτελούσε ένα μεταβατικό στάδιο μέχρι την παλινόρθωση της αρχαίας γερμανικής θρησκείας, είναι δύσκολο να απαντηθεί παρά μόνον με υποθέσεις, αφού το ναζιστικό καθεστώς κατέρρευσε, χωρίς να προλάβει να ωριμάσει ιδεολογικώς και να αποκτήσει βαθείς ρίζες.
Αν πιστέψουμε την αναφορά για τον Χίτλερ στο ημερολόγιο του Goebbels, με ημερομηνία 8 Απριλίου 1941, «ο Χίτλερ μισεί τον χριστιανισμό επειδή σακάτεψε ο,τιδήποτε ευγενές στην ανθρωπότητα», διαπιστώνουμε μία σειρά αντιφατικών δηλώσεων από υψηλόβαθμα στελέχη του εθνικοσοσιαλισμού.
Δημοσίως ο Χίτλερ δεν επιτίθεται στον χριστιανισμό, αλλά κατ’ ιδίαν τον μισεί.
Οι Martin Bormann και Joseph Goebbels, δύο κορυφαίοι αξιωματούχοι, ήσαν η αιχμή του δόρατος του ναζιστικού αντικληρικα- λισμού και της εκκλησιαστικής συγκρούσεως. Xαρακτηριστική είναι η δήλωση του Χίτλερ στις 6/7/1933:  «Κάποιος πρέπει να είναι ή Χριστιανός ή Γερμανός». 16
Αυτή ήταν η Ιδεολογικο-πολιτικο-θρησκευτική ταυτότητα των πέντε (5) πνευματικών καθοδηγητών του Χίτλερ, που τον «μεταμόρφωσαν» από ελεύθερο άνθρωπο σε αποκρυφιστή υπάνθρωπο, δούλο του Εωσφόρου, και τον ανακήρυξαν «μεσία» αρχικώς του Γερμανικού Έθνους και αργότερον όλης της ανθρωπότητος!
*
Όπως αποδείξαμε, με τα στοιχεία που παρουσιάσαμε μέχρι τώρα, οι μέντορες του Χίτλερ, οι υποτιθέμενοι «εβραιοφάγοι» και «αντισημίτες» Ναζιστές:
.Αντλούσαν τις αποκρυφιστικές, αντισημιτικές, ρατσιστικές, και αντιχριστιανικές θεωρίες τους, από το Ιουδαϊκό ΤΑΛΜΟΥΔ και την απόκρυφη Χιραμική παράδοση των ταλμουδιστών Ιουδαίων !!!
. Εμπλούτισαν εκείνες τις θεωρίες και διδασκαλίες, με την αραβική αστρολογική μαγεία17 και ινδουϊστικές δοξασίες, κυρίως της μετενσαρκώσεως, τις προσάρμοσαν στις παγγερμανιστικές ιδέες τους και την συνισταμένη ΟΛΩΝ αυτών, παρουσίασαν ως Ιδεολογία του Εθνικοσοσιαλισμού ή Ναζισμού !!!
.Διεκήρυτταν θεωρητικώς και μόνον, τον αντισημιτισμόν/αντιεβραϊσμόν τους, στην ουσία όμως διεκήρυτταν προπαγανδιστικώς και μόνον, τον αφανισμόν των Εβραίων !!! Κύριος λόγος της τοιαύτης παραδόξου, εκ πρώτης αναγνώσεως, Ναζιστικής ιδεολογίας και προπαγάνδας, είναι η καθ’ημάς, συγκάλυψη των πραγματικών στρατηγικών στόχων, του Ιουδαιοταλμουδικού Σαχέντριν, του αόρατου εμπνευστού, σχεδιαστού, δημιουργού, χορηγού και Νονού, του Χίτλερ και του Ναζισμού !!!
Απίστευτο και όμως αληθινό!!!
Μήπως με τα μέχρι τώρα καταγραφέντα, άρχισαν να αντιλαμβάνονται κάποιοι αφελείς και επιπόλαιοι κριτές των γεγενημένων και γενομένων παγκοσμίως (όπως παρουσιάζονται από το Σύστημα), καθώς και λοιποί ορθολογιστές, γιατί οι εγκάθετοι συστημικοί συντάκτες της συμβατικής ιστορίας, που διδαχθήκαμε και διδάσκονται σήμερα οι πολίτες κάθε χώρας, απέκρυψαν την αλήθεια για τον Χίτλερ και τον Ναζισμό και παρουσιάζουν τα γεγονότα της περιόδου 1914-1945, αποκλειστικώς και μόνον από την οπτική πλευρά των «θυμάτων» Ταλμουδιστών Σιωνιστών Ιουδαίων; 
Όσοι είναι ελεύθεροι άνθρωποι, τηρούν σε διαρκή εγρήγορση την συνείδησή τους,  έχουν συνδεδεμένη την λογική τους με την συνείδηση και την καρδιά τους και όχι με το «μεταφυσικό»/ παγιδοφόρο ασυνείδητο, και είναι απεξαρτημένοι από τα ψυχοπνευματικά ναρκωτικά του Συστήματος, ασφαλώς και το αντιλαμβάνονται.
Όσοι όμως, έχουν παγιδευμένη ή παραλυμένη την λογική τους, τηρούν σε κατάσταση διαρκούς «υπνώσεως» τους πυλωρούς της συνειδήσεώς τους, ευρίσκονται ακόμη υπό την επίρροια των ψυχοναρκωτικών και της μηνυματικής ηρωϊνης του Συστήματος, των οποίων αποκλειστικοί προμηθευτές είναι οι Ιουδαιοταλμουδιστές ιδιοκτήτες της παγκόσμιας βιομηχανίας πλύσεως του ανθρώπινου εγκεφάλου, είναι δύσκολον έως αδύνατον να το αντιληφθούν.
Οι τελευταίοι, εάν δεν έχουν πεισθεί ακόμη από τα μέχρι τώρα παρατεθέντα στοιχεία, περί της ταυτότητος του Χίτλερ (φυλετικής, ιδεολογικής και θρησκευτικής) και του ρόλου του στα γεγονότα προ και κατά την διάρκειαν του 2ου π.π., ας αναγνώσουν τα ακολουθούντα ντοκουμέντα που αφορούν:
.Στην επιβεβαίωση της αποκρυφιστικής ταυτότητος του Χίτλερ.
.Στην εμπλοκή/συμμετοχή του στα γεγονότα προ, και κατά την διάρκειαν του 2ου π.π.
.Στον ρόλον του, τόσον στην φανερή και αφανή συνεργασία του Ναζισμού με τους Σιωνιστές Ιουδαίους (Talmudist /Zionist Jews), όσον και στην δημιουργίαν του κράτους του Ισραήλ και μετά ταύτα, «Δεύτε πάλιν, διαλεχθώμεν»!


Συνεχίζεται









1 Karl Ernst Haushofer (27 August 1869 – 10 March 1946), was a German general, geographer and politician.
2 Walsh, Edmund A. Total Power: A Footnote to History. Doubleday & Company, Inc., Garden City, New York: 1949, pp 14-15.
3 One 1960 book, «The Morning of the Magicians», suggested that a secret Vril Society existed in Weimar Berlin. Ιn 1871, a novel by Eduard Bulwer-Lytton, «The Coming Race» is published anonymously. It has also been published as Vril, the Power of the Coming Race. Some readers have believed the account of a superior subterranean master race and the energy-form called "Vril", at least in part; some theosophists, notably Helena Blavatsky, William Scott-Elliot, and Rudolf Steiner, accepted the book as based on occult truth, in part.
4 Pauwels, Louis and Bergier, Jacques. The Morning of the Magicians. Avon Books, 1973
5 George Ivanovich Gurdjieff (January 13, 1866–1877? - October 29, 1949), also commonly referred to as Georges Ivanovich Gurdjieff and G. I. Gurdjieff.
George Ivanovich Gurdjieff [Гео́ргий Ива́нович Гурджи́ев, Γεώργιος Γεωργιάδης. Γεννήθηκε στον Καύκασο από Έλληνα πατέρα ονόματι Ἰωάννης Γεωργιάδης,(Yiannis Georgiades), και Αρμένισσα μητέρα ονόματι Tavrizovy-Bagratouni, στην Αλεξανδρούπολη/ Alexandropol (τώρα Gyumri, στην Aρμενία), τότε μέρος της Ρωσικής Αυτοκρατορίας στην Υπερκαυκασία Το όνομα Gurdjieff αντιπροσωπεύει τον Ρωσσοποιημένο τύπο του Ελληνικού/ Ποντιακού ονόματος (Ελληνικά: Γεωρ/γιάδης= Γκεορ-γκίεφ/ Γκουρτζίεφ)].
Ο Γκουρτζίεφ ποτέ δεν αποκάλυψε την προέλευση της διδασκαλίας του και υποστήριζε ότι έχει ξεχωριστή προέλευση από κάθε άλλη γνωστή διδασκαλία. Σ’ αυτήν όμως, αναγνωρίζονται στοιχεία που υπάρχουν στον Βουδισμό, τον Ταλμουδισμό και το Σουφικό Ισλάμ (Σουφισμός).
Η βασική του διδασκαλία εστηρίζετο στην θέση ότι, ο άνθρωπος κατά την διάρκεια του βίου του ζει σε μία μορφή ύπνου και σχεδόν καθ' ολοκληρία μηχανικά χωρίς να έχει πραγματική γνώση ούτε της εξωτερικής αλλά κυρίως της εσωτερικής του πραγματικότητας. Από αυτή την κατάσταση ο άνθρωπος μπορεί να δραπετεύσει μέσω δικής του συνειδητής προσπάθειας και θεληματικής ταλαιπωρίας, αλλά κυρίως με την βοήθεια ανθρώπων που έχουν ήδη προχωρήσει πριν από αυτόν σε κάποιον βαθμό προς αυτή την κατεύθυνση!!!
[-- Shirley John (2004). Gurdjieff: An Introduction to His Life and Ideas. New York: J.P. Tarcher/Penguin. p. 44.. The Caucasus Greeks of Kars Oblast were generally regarded as Russianized eastern Pontic Greeks and lived in areas and villages with large, indigenous Armenian populations, which explains the variant spellings of the surname of Gurdjiff's father and the fact that like many in the Kars region he too was of mixed Greek and Armenian parentage – Greek-Russian and Greek-Georgian was also a very common combination in Kars Oblast and Georgia under the Tsarist rule.
--Taylor, Paul Beekman (1969). Gurdjieff and Orage. York Beach, ME: Weiser Books. p. x..
--Challenger, Anna T. (2002). Philosophy and Art in Gurdjieff's Beelzebub: A Modern Sufi Odyssey. Amsterdam: Rodopi. p. 1.
--Georges Ivanovich Gurdjieff (1866-1949) – Find A Grave Memorial». Findagrave.com. Retrieved 2014-03-02].
6 Pauwels, Louis and Bergier, Jacques. The Morning of the Magicians. Avon Books, 1973.
7 Theodor Gilbert Morell (22 July 1886 – 26 May 1948), was a German doctor known for acting as Adolf Hitler’s personal physician. Morell was well known in Germany for his unconventional treatments. He assisted Hitler daily in virtually everything he did for several years and was beside Hitler until the last stages of the Battle of Berlin Morell was granted high awards by Hitler, and became a multi-millionaire from business deals with the Nazi government made possible by his status. Morell was the second son of a primary school teacher, born and raised in the small village of Trais-Münzenberg in Upper Hesse. A 1945 newspaper article, described him as half-Jewish (The Guardian, 22 May 1945).
Morell joined the Nazi Party when Hitler came to power in 1933. In 1935, Hitler's personal photographer, Heinrich Hoffmann, was successfully treated by Morell. Hoffmann told Hitler that Morell had saved his life.
Hitler met Morell in 1936, and Morell began treating Hitler with various commercial preparations, including a combination of vitamins and hydrolyzed E.coli bacteria called Mutaflor, which successfully treated Hitler's severe stomach cramps. Through Morell's prescriptions, a leg rash which Hitler had developed also disappeared. Hitler was convinced of Morell's medical genius and Morell became part of his social inner circle. Some historians have attempted to explain this by citing Morell's reputation in Germany for success in treating syphilis, along with Hitler's own (speculated) fears of the disease, which he associated closely with Jews.
8 Η Σούτσσταφφελ (Schutzstaffel, που σημαίνει «μοίρα ασφαλείας») ή συντομογραφικά SS (Ες-Ες) από τα αρχικά της γερμανικής λέξεως, αποτέλεσε μεγάλη εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση στην Γερμανία, η οποία ήταν η μετεξέλιξη των Ταγμάτων Εφόδου (Sturmabteilung, συντ. SA) και λειτουργούσε ως παραστρατιωτικό σκέλος του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος των Γερμανών Εργατών (Ναζιστικού κόμματος, NSDAP). Ευρύτερα γνωστό είναι το μάχιμο παρακλάδι της Schutzstaffel, Waffen-SS (Ένοπλα SS).
9 The Münchener Beobachter was a völkisch newspaper edited by Rudolf von Sebottendorf. In the course of 1920 it became the official Nazi organ, becoming the Volkischer Beobachter. (People's Observer), and remained the leading Nazi party newspaper until 1945.
10 Rudolf Freiherr von Sebottendorff (or von Sebottendorf) was the alias of Adam Alfred Rudolf Glauer (November 9, 1875 – May 8, 1945?), who also occasionally used another alias, Erwin Torre. He was an important figure in the activities of the Thule Society, a post-World War I German occultist organization that influenced many members of the Nazi Party. He was a Freemason, a Sufi of the Bektashi order - after his conversion to Islam - and a practitioner of meditation, astrology, numerology, and alchemy.
[Πηγές:
- Goodrick-Clarke 1985: 138 and see Howard 1989: 124 ("In 1901 von Sebottendorf was initiated into a Masonic lodge which, like many in the Middle East, had connections with the French Grand Orient"). Furthermore: "the masonic lodge, which Glauer had joined at Bursa in 1901, may have been a local cadre of the pre-revolutionary Secret Society of Union and Progress, founded on the model of Freemasonry by Salonican NeoTurks (ΣΣ:Το αποκρυφιστικό κίνημα των Νεοτουρκων) to generate liberal consciousness during the repressive reign of the Sultan." (Goodrick-Clarke, op. cit., 139).
-Mark Sedgwick, Against the Modern World, Oxford University Press (2004), p. 66
-Ellic Howe, Urania's Children].
11 Staff (March 2008), “Szell,Franz(fl 1936-1937): correspondance  regarding Alfred Rosenberg" (catalog entry) Wiener Library Quote: "Franz Szell, an exiled Hungarian journalist apparently resident in Tilsit, Lithuania spent more than a year in the archives in Latvia and Estonia researching Alfred Rosenberg's family history with a view to publishing the open letter, 936/1."
12 Staff (5 September 1936) “Lithuania Deports Writer Who Called Nazi Chief “non Aryan” Jewish Telegraph Agency
13 Gugenberger, Edouard (2002). Boten der Apokalypse. Visionäre des Dritten Reichs. Vienna. p.196.
15 Ησαΐας Κωνσταντινίδης, «Ο άγνωστος Χίτλερ», εκδ. M-Press, σελ. 13-17, ένθετο βιβλίο που εδόθη από την εφημ. Ελεύθερη Ώρα της 13ης Οκτωβρίου 2013. Ψηφιοποίηση: Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον www. egolpion. Com.
16 Α. Lapple, Kirchengeshichte in Langsschnitten, 1968, p. 89.
17 H Aραβική αστρολογική μαγεία είναι ένα κράμα της Χαλδαϊκής αστρολογίας, ταλμουδισμού και ερμητισμού. Κυριώτεροι εκπρόσωποι της Ωροσκοπικής Αστρολογίας, είναι:
-Ο εξισλαμισθείς Ιουδαίος Sahl ibn Bishr (θεωρούμενος και πατριάρχης) και
Ja'far ibn Muhammad Abû Ma'shar al-Balkhî (c.787-886), γνωστός στην Δύση ως Albumasar. Ο Αμπού Μασάρ, μαθητής του Αλ Κιντί, είναι γνωστός από το έργο του Greater Introduction to Astrology (Η μεγάλη Εισαγωγή στην Αστρολογία) .
Στο έργο του Greater Introduction to Astrology, συγχωνεύεται ο…παραχαραγμένος Αριστοτέλης (από αραβικές μεταφράσεις, κυρίως, Λατινικών κειμένων, ο Πτολεμαίος, ο… Ερμής ο Τρισμέγιστος και ο Iore (άστρο των Χαλδαίων), σε ένα υποτιθέμενο παγκόσμιο σύστημα γνώσης.
Ο Αμπού Μασάρ υπήρξε ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Ερμητισμού στο Ισλάμ.
Sahl ibn Bishr
Α Jew astrologist who converted to  Islam. He was a master of horary astrology. He is very often cited by later astrologers as Zael or Zahel. The Latin versions of his five short treatises, Introduction to Astrology, The 50 Precepts, Judgments of Questions, Elections, and The Book of Times appear to be the principal medieval source of rules for Horary Astrology and Elections Sahl ibn Bishr (fl. 205 AH/AD 821–235 AH/AD 850) was an astrologer and mathematician at the service of the governor of the Khurāsān Ṭāhir ibn al-Ḥusayn al-Aʽwar (205/821–207/822) and who later served al-Ḥasan ibn Sahl (died 236/ 850–1) secretary and governor of caliph al-Ma’mūn (198/813–218/833).     
Albumasar
Of all the Arabic writers on astrology, the most imposing is Ja'far ibn Muhammad Abû Ma'shar al-Balkhî (c.787-886), known in the West as Albumasar. Thereafter, he became famous not only as the leading authority on astrology but also as a court astrologer and a professional astrologer. His knowledge of the subject was encyclopedic. Some fifty books are credited to him,   of which the best known are The Great Conjunctions and The Great Introduction.
The Great Introduction is exactly what its title implies - an elaborate and comprehensive treatise of astrology.
Albumasar's pupil and assistant Sa'îd Shâdhân wrote a lengthy account of his master's sayings and some of his interesting cases. It is preserved in Arabic and in Greek and Latin versions (the Latin is only a short extract).
Κυριώτερες πηγές:
·Sahl ibn Bishr, Kitāb al-aḥkām ‘alá al-nisbah al-falakīyah (British Library, Or. 12802)
·Α History of Horoscopic Astrology, Second Edition, James H. Holden,pp 114-115.
·Sahl ibn Bishr, Kitāb fī ʽilm al-falak wa l-burūj wa l-aḥkām al falakiyya ʽalā l-tamām wa l-kamāl (Yale University Library, Beinecke Rare Book and Manuscript Library Arabic MSS 523, ff. 16r-121v)
·Muḥammad ibn Isḥāq al-Nadīm, Fihrist, ed. By Gustav Flügel. 2 vols (Leipzig: F. C. W. Vogel, 1871-72), p. 274

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου