Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ADOLPH HITLER IS NOT ONLY THOUGHT TO HAVE BEEN A ZIONIST JEW, BUT TRULY WAS AN OCCULTIST ZIONIST JEW!

Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΕΝΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ!
Μέρος 7ον

 4. Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ) ΚΑΙ ΣΤΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ. 1
α. Ο Χίτλερ, ακριβώς όπως οι  Bush, Clinton, Obama,Trump, κ.α., πέραν του στενώτατου εσωτερικού κύκλου των μεντόρων του, τους οποίους καταγράψαμε και ακτινογραφήσαμε στο προηγούμενο κεφάλαιο, ήταν περιτριγυρισμένος, εν επιγνώσει του, από καθαρόαιμους ή κατά το ήμισυ Σιωνιστές Εβραίους (Zionist Jews), και ευρίσκετο υπό τον ασφυκτικόν κλοιόν και τον απόλυτον ελεγχόν τους…Αυτή είναι μία απίστευτη ΑΛΗΘΕΙΑ, την οποίαν εξακολουθεί μέχρι σήμερα, να αποκρύπτει το Σύστημα.
Άραγε, τυχαίως δεν παρουσίασε το Σύστημα τις αποδείξεις αυτής της Αληθείας που αφορούσαν στον…αντισημίτη και…Εβραιοφάγον Χίτλερ, μετά την πτώση του 3ου Ράϊχ; Δεν νομίζομεν.....Εμείς, όμως, έχομεν υποχρέωση να αποκαλύψωμεν την αποκεκρυμμένην Αλήθεια, παρουσιάζοντας συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία…
β. Ο πρώτος διοικητής του Χίτλερ στον Α΄ παγκ. Πόλεμο, υπολοχαγός πυροβολικού Hugo Gutmann, ήταν Εβραίος. Τυχαίως; Δεν νομίζομεν..
Όπως έχουμε προαναφέρει, στον Χίτλερ απενεμήθη ο σιδηρούς Σταυρός Β΄ τάξεως το 1915, μόλις δύο μήνες από αφίξεώς του στο μέτωπο, και ετιμήθη με τον σιδηρού Σταυρόν Α΄ τάξεως, κατόπιν προτάσεως του Hugo Gutmann, για «δραστηριότητά» του στις 4 Αυγ. 1918, στην περιοχή κοντά στην Soissons, κάτι ασυνήθιστο και παράνομο, για ένα στρατιώτη, μάλιστα με την ειδικότητα του αγγελιαφόρου, αφού τέτοια απονομή γινόταν μόνον σε αξιωματικούς !!!
Συμπτωματικώς ή για κάποια εξαιρετικώς γεναία ηρωϊκή πράξη και ποία, έγινε αυτή η εξαίρεση για τον Χίτλερ; Καθ’ ημάς, ΟΧΙ.
ΟΥΔΕΜΙΑ τοιαύτης φύσεως ηρωϊκή πράξη συνέβη, και οσάκις γίνεται σε επιχειρήσεις και αφορά στρατιώτες, πιθανώς να αποδίδεται σε νεκρούς και όχι σε ζωντανούς, οι οποίοι προάγονται μετά θάνατον..
Η καθ’ υπέρβαση των ισχυουσών διατάξεων, απονομή των τιμητικών πολεμικών Σταυρών Α΄ και Β΄ Τάξεως, ήταν το πρώτον «Ηθικόν βραβείον» με το οποίον το Σύστημα αφανώς, εκόσμησεν τον «εκλεκτόν» του, εμπλουτίζοντας το βιογραφικόν του, και προετοιμάζοντας την σταδιακή ανέλιξή του, στην κορυφή της Γερμανικής πολιτικής πυραμίδος..
γ. Ο πρώτος νεανικός έρωτας του Χίτλερ, η Stefanie, ήταν Εβραία…Τυχαίως; Δεν νομίζομεν…
Για δεκαετίες οι βιογράφοι που είχαν στηριχθεί στα απομνημονεύματα του πραγματικού φίλου του, Χίτλερ κατά την περίοδον 1904-1908, August Kubizek, τώρα 66 χρόνια αργότερα από την συγγραφή του βιβλίου του, «Ο νεαρός Χίτλερ που εγνώρισα» "The Young Hitler I Knew," (1953), τελικώς δημοσιευθέντος στην Αγγλική γλώσσα.2
Hitler was surrounded by Ζionist Jews just like Bush, Clinton, Obama, Trump, etc...By chance? Of course not….Hitler's Jewish girlfriend Stefanie.. for decades biographers have relied on the memoirs of Hitler’s virtually only friend during the period 1904 - 1908, August Kubizek, now, nearly 60 years after it was written, his book "The Young Hitler I Knew", has finally been published in English.
δ. Στο ίδρυμα αστέγων στην οδό Μέλντεμαν (Meldemannstraße) που βρέθηκε για κάποιο διάστημα, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με έναν Εβραίο, τον Γιόζεφ Νόϊμαν (Josef Neumann), ο οποίος τον βοηθούσε στην πώληση των έργων του.
Και ο Εβραίος Γιόζεφ Νόϊμαν, τυχαίως βρέθηκε δίπλα στον… αντισημίτη Χίτλερ, σε κρίσιμη καμπή του βίου του; Δεν νομίζομεν..
ε. Ο Χίτλερ για την συγγραφή του έργου του «Ο Αγών μου», χρησιμοποιούσε μια γραφομηχανή που ανήκε σε  τραπεζίτη του Rothschild.. Την φορητή γραφομηχανή Remington, που τον βοήθησε να γράψει το  manifesto κατά των εβραιοτραπεζιτών, «Ο Αγών μου» ("Mein Kampf"), εδάνεισε στον Χίτλερ, ο Emil Georg von Stauss,3 πρόεδρος της μεγαλύτερης τραπέζης της Γερμανίας, της Deutsche Bank. 
Ο Emil Georg Von Stauss, ήταν Eβραϊκής καταγωγής,4 σημαίνον στέλεχος του Ναζιστικού κόμματος, και για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιχειρηματικός συνεργάτης των Rothschilds. Κατά την περίοδον της ανοδικής πορείας των Ναζί, είχε συναντήσεις στενής συνεργασίας με τον Χίτλερ και χρηματοδοτούσε τους Ναζί. Έχοντας στενώτατες σχέσεις και με τον Hermann Göring, εισηγείτο στον Χίτλερ, διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες, ανελάμβανε την οργάνωση δείπνων με συμμετοχή Εβραίων επιχειρηματιών και τραπεζιτών, και βοήθησε οικονομικώς, στην αφανή άνοδον της ισχύος των Ναζί και του Χίτλερ.
Για την δακτυλογράφηση του βιβλίου του, ο Χίτλερ, δεν βρήκε άλλη γραφομηχανή στο πανίσχυρο Γερμανικό καθεστώς ή στην Εταιρεία της Θούλης ή στο οργανωμένο κόμμα του και κατέληξε σ’ εκείνη που ανήκε στα περιουσιακά στοιχεία της Εβραϊκής Deutsche Bank των Rothschilds;
Τυχαίως και αυτός ο Εβραιόρριζος Stauss, ανώτατος υπάλληλος των Rothschilds, βρέθηκε στην βιοτικήν πορεία και στο στενώτατο περιβάλλον του…αντισημίτη και… εβραιοφάγου Χίτλερ;
Ασφαλώς όχι..
Hitler Used Rothschild Banker's Typewriter. Emil Georg von Stauss, the president of Germany's largest bank, the Deutsche Bank, lent Hitler a portable Remington so he could write his anti Jewish banker manifesto "Mein Kampf." Von Stauss, a principal Nazi Party fundraiser, also was a longtime business associate of the Rothschilds.
As well as holding several meetings with Adolf Hitler he also knew Hermann Göring well and provided him with significant funding during the Nazi rise to power.5 Personally closer to Göring, he introduced the Nazi leader to a number of leading business figures, including Jewish, at dinner parties, contacts that helped to ensure the smooth transfer of power to the Nazis6
στ. Η περίπτωση του προσωπικού φίλου και σωφέρ του Χίτλερ, Ιουδαίου Emil Maurice (1897 - 1972)
Ο Emil Maurice ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους που διατηρούσαν πολύ καλή σχέση με τον Χίτλερ και απολάμβαναν την εύνοιά του. Γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1897. Πρώην ποινικός κατάδικος και ωρολογοποιός. Σύμφωνα με τους ιστορικούς, έγινε σωφέρ του Χίτλερ και είχε σχέση με την ανιψιά του Χίτλερ, Geli Raubal. Ο «Φύρερ» το έμαθε γρήγορα και έβαλε τέλος σε αυτή την σχέση. Παράλληλα απαγόρευσε στην ανιψιά του να συναναστρέφεται με άλλους άνδρες και άρχισε να επιβλέπει την προσωπική της ζωή. Το 1931 της απαγόρευσε να πάει στη Βιέννη και στις 18 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους η Geli Raubal αυτοκτόνησε στο Μόναχο με το πιστόλι του Χίτλερ, σε ηλικία 23 ετών.
Ο Maurice είχε στενή φιλία με τον Χίτλερ τουλάχιστον από το 1919. Το 1920 ανέλαβε ηγετική θέση στα Τάγματα Εφόδου, που μόλις είχαν δημιουργηθεί, γνωστά για τον αντισημιτισμόν των μελών τους και τις διώξεις των Εβραίων. Το 1923 ανέλαβε την περιφρούρηση του Χίτλερ στις δημόσιες εμφανίσεις του και φυλακίστηκε μαζί με τον Χίτλερ και τον Ρούντολφ Ες, λόγω του αποτυχημένου ναζιστικού πραξικοπήματος. Λίγο καιρό αργότερα, εντάχθηκε στα SS. Όταν τα SS αναδιοργανώθηκαν και επεκτάθηκαν το 1932, ο Maurice έγινε ανώτερος αξιωματικός τους.
Μετά την άνοδο του Χίμλερ στην αρχηγία των SS, όλα τα μέλη των SS, υπεχρεώθησαν να υποβάλουν αναφορά με το γενεαλογικό τους δένδρο, ώστε να διαπιστωθεί αν προέρχονταν ή όχι από την Αρία φυλή. Έτσι, διαπιστώθηκε ότι ο Maurice είχε εβραϊκή καταγωγή.7  
Ο Χίμλερ, χαρούμενος που βρήκε κάτι ενοχοποιητικό για ένα φίλο του Χίτλερ, θέλησε να εκδιώξει τον Maurice από τα SS. Όμως ο Χίτλερ πήρε το μέρος του παλιού του φίλου. Με μια μυστική επιστολή του στις 31 Αυγούστου 1935, επέβαλλε στον Χίμλερ να «κάνει μία εξαίρεση στην περίπτωση του Maurice και των αδελφών του, και να μην τους αποβάλει από τα SS, αφού είχαν ήδη πιστοποιηθεί ως επίτιμα μέλη Αριανής καταγωγής» !!!!!
Αυτός ήταν ο φανατικός, καθαρόαιμος Άριος, ο εξολοθρευτής και αδίστακτος διώκτης των Εβραίων, ο αρχηγός των λεγομένων Ναζί, Αδόλφος Χίτλερ; Αλλά όπως θα διαπιστωθεί και από στοιχεία που θα ακολουθήσουν η περίπτωση του Maurice δεν ήταν η πρώτη ούτε η τελευταία….
«… After Himmler had become Reichsführer-SS, Maurice fell afoul of Himmler's racial purity rules for SS officers when he had to submit details of his family history before he was allowed to marry in 1935. Himmler stated, "without question...Maurice is, according to his ancestral table, not of Aryan descent".
All SS officers had to prove racial purity back to 1750, and it turned out that Maurice had Jewish ancestry: Charles Maurice Schwartzenberger (1805–1896), the founder of the Thalia Theater in Hamburg, was his great-grandfather. Himmler recommended that Maurice be expelled from the SS, along with other members of his family. To Himmler's annoyance, the Führer stood by his old friend. In a secret letter written on 31 August 1935, Hitler compelled Himmler to make an exception for Maurice and his brothers, who were informally declared "Honorary Aryans" and allowed to stay in the SS. In 1936 he became a Reichstag deputy for Leipzig and from 1937 was the chairman of the Munich Chamber of Commerce…».8  
Από το 1940 ως το 1942 υπηρέτησε ως αξιωματικός στην Λουφτβάφε. Το 1948 καταδικάστηκε σε 4 χρόνια καταναγκαστικής εργασίας. Πέθανε στο Μόναχο το 1972. Με την επιβολή της απροσδοκήτως επιεικέστατης ποινής στον σωφέρ του Χίτλερ, σε σχέδη με την αντιεβραϊκή δράση του, φαίνεται ότι, οι δικαστές των ειδικών δικαστηρίων για τα εγκλήματα των Ναζί, έκαναν και αυτοί μία ….εξαίρεση για τον ομοεθνή τους Emil Maurice, όπως είχε κάνει και ο Χίτλερ κατά το παρελθόν!
Διάφοροι ιστορικοί και ερευνητές έγραψαν ότι ήταν ομοφυλόφιλος, αλλά ουδείς ασχολήθηκε με την έρευνα της φυλετικής καταγωγής του οδηγού Maurice και των στενών σχέσεών του με τον Χίτλερ, δηλαδή εάν ήταν ένας ακόμη Ταλμουδιστής Ιουδαίος, εγκάθετος ωτακουστής ή Φρανκιστής (Frankist),9 που ενσωματώθηκε από το Σύστημα, στα σπλάχνα της Ναζιστικής κρατικής μηχανής και μάλιστα σε καθημερινή βάση, δίπλα στον άλλον «οδηγό» (fuhrer/φύρερ), Αδόλφο Χίτλερ!!!
Τυχαίως λοιπόν και ο προσωπικός οδηγός και προστατευόμενος του Χίτλερ Emil Maurice, ήταν Εβραίος και μάλιστα Καμπαλιστής-Φρανκιστής-Σατανιστής;
Συμπτωματικώς, προσήγγισε τον Χίτλερ, έγινε «έμπιστος» φίλος του τουλάχιστον από το 1919 και συγκρατούμενός του στην φυλακή μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του 1923;
Ουδείς ήλεγξε το ποινικό μητρώο και την φυλετική και θρησκευτική ταυτότητα του Maurice, πριν επιλεγεί ως προσωπικός οδηγός του Χίτλερ και ενταχθεί στα τάγματα SS και χρειάστηκε να περάσουν 16 χρόνια (1919-1935), προκειμένου να διαπιστωθεί η καθαρόαιμη Εβραϊκή ταυτότητα του οδηγού-σωματοφύλακα του Χίτλερ;
Ασφαλώς ΟΧΙ. Όμως, πολλές και ταυτόσημες συμπτώσεις, κάθε άλλο παρά τυχαίες είναι….Σηματοδοτούν κάτι διαφορετικό…
Είναι προφανές ότι, το Σύστημα προετοίμαζε τον Χίτλερ και συνέγραφε το πλαστό βιογραφικό του, δημιουργώντας παράλληλα έναν ασφυκτικό κλοιό, πέριξ του μελλοντικού «Φύρερ», με δικούς του πράκτορες, αφού, όπως θα δούμε και στα ακολουθούντα κεφάλαια, τον προώριζε ως το πειθήνιο όργανό του, στην σχεδιαζομένη έκρηξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου!  
ζ. Ο Ιουδαίος καθηγητής της ιστορίας Dietrich Bronder, στο βιβλίο του  «Before Hitler Came», Geneva 1975, μας αποκαλύπτει ότι, οι Ιουδαίοι χρηματοδότησαν τον Χίτλερ για να ανέλθει στην εξουσία, εξηγεί και αποδεικνύει:
-Την πλήρη κυριαρχία των Εβραίων στον οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό βίον της προναζιστικής Γερμανίας.
-Γιατί ένας μεγάλος αριθμός Ιουδαίων έλαβαν πιστοποιητικά Αρίας καταγωγής.
-Ότι οι περισσότεροι από τους ηγέτες των Ναζί (πολιτικοί-στρατιωτικοί), ήσαν καθαρόαιμοι Ιουδαίοι, 50% Ιουδαίοι ή είχαν παντρευτεί Ιουδαίες…
Το βιβλίο μετά την πρώτη εντυπωσιακή κυκλοφορία του στο Αννόβερο, το 1964,10 εξηφανίσθη από τα βιβλιοπωλεία και τις δημόσιες βιβλιοθήκες της…δημοκρατικής Γερμανίας.11
Γιατί εξηφανίσθη το βιβλίον του Bronder, ή μήπως απηγορεύθη η κυκλοφορία του βιβλίου;
Ασφαλώς σκοπίμως, καθ’ όσον περιελάμβανε, μεταξύ των άλλων, λίαν αποκαλυπτικές πληροφορίες για την κρατούσα προναζιστική κατάσταση και την φυλετική ταυτότητα όχι μόνον του στενού περιβάλλοντος του Χίτλερ, αλλά και ανωτάτων αξιωματούχων του καθεστώτος (πολιτικών και στρατιωτικών). Για τις αποκαλύψεις αυτές, τουτέστιν το Εβραϊκό περιβάλλον του Χίτλερ και την παρουσία ανωτάτων Εβραιόρριζων στελεχών, στην πολιτικο-στρατιωτική μηχανή του αντισημιτικού, υποτίθεται, Ναζιστικού καθεστώτος, έπρεπε να βρεθούν λογικά και ιστορικά αντεπιχειρήματα. Όμως, τέτοιου είδους επιχειρήματα, εκ των πραγμάτων, ΔΕΝ υπήρχαν..
Έτσι, τα «θύματα» του Ναζισμού, που μεταπολεμικώς ανέλαβαν, δια των ομοφύλων τους τραπεζιτών και των υποτακτικών κυβερνήσεων, τον έλεγχον και την ανασυγκρότηση των κατεστραμμένων κρατών, την…αντιπολεμική-διεθνιστική-«δημοκρατική»-αντιπατριωτική διαπαιδαγώγηση των λεηλατημένων, πεφοβισμένων και πενομένων λαών, και τον διαμελισμόν των ιστορικώς υπαρκτών εθνών, προτίμησαν να σιωπήσουν ή οσάκις αναγκάστηκαν να απαντήσουν, αρκέσθηκαν στο να ψελλίζουν, το αβάσιμον και αόριστον  τροπάριον περί «Συνωμοσιολογίας»….
Ποιος θα τολμούσε άραγε, να αντισταθεί στο πανίσχυρο μεταπολεμικό ΣΥΣΤΗΜΑ, να καταρρίψει τους μύθους των «θυμάτων» και να αποκαλύψει, χωρίς συνέπειες, την ΑΛΗΘΕΙΑ, τουτέστιν, τους πραγματικούς ενόχους-θύτες και υπευθύνους εγκληματίες κατά της ανθρωπότητος, του ιστορικώς αποδεδειγμένου ολοκαυτώματος, πάνω από 60.000.000 ανθρώπων, πάσης φυλής, εθνικότητος και θρησκεύματος, κατά την διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου;
η. Η έρευνα του αμερικανο-ιουδαίου ιστορικού και ερευνητού Bryan Rigg.
Ο ιστορικός ερευνητής του πανεπιστημίου Cambridge,  Bryan Rigg Αμερικανού Ιουδαϊκής καταγωγής, στο βιβλίο του «Hitlers Jewish Soldiers», μετά δεκαετή έρευνα, καταγράφει και αποδεικνύει ότι στις Γερμανικές Ένοπλες δυνάμεις, υπηρετούσαν δύο (2) στρατάρχες, οκτώ (8) αντιστράτηγοι και πέντε (5) υποστράτηγοι Εβραϊκής καταγωγής, από αμφοτέρους γονείς ή εξ ενός Εβραϊκής καταγωγής.
Προ της ανόδου του Χίτλερ στην εξουσία, οι Εβραίοι της Γερμανίας υπηρετούσαν στον στρατό (στον Α΄ παγκόσμιο πόλεμο). Στην Γερμανία εκτός από τους «καθαρούς» Εβραίους που οι Ναζί ονόμαζαν ostjuden., υπολογίζεται ότι υπήρχαν πάρα πολλοί με 50% ή 25% Εβραϊκή καταγωγή. Αυτοί ονομάζονταν Mischlinge (μιγάδες).
Το 1934 ο στρατηγός Werner Blomberg, με διαταγή του, έθετε τους Εβραίους εκτός Γερμανικού Στρατού. Ο Συνταγματάρχης Erich von Manstein, ενοχληθείς, λόγω της Ιουδαϊκής καταγωγής του, διαμαρτυρήθηκε εγγράφως για την πολιτική αυτή ισχυριζόμενος ότι: «Όλη η τιμή μας, είναι η τιμή αυτών των νέων ανδρών. Όσοι είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν για το λαό και την πατρίδα, είναι Άριοι».
Ο Werner Blomberg όταν ενημερώθηκε για την διαμαρτυρία του Manstein, ζήτησε από τον στρατηγό Werner Freiherr von Fritsch να επιβάλλει πειθαρχική ποινή στον Manstein. Αν και…αντισημίτης ο Fritsch, αγνόησε την εντολή.
Το 1935, χρονιά γενικής επιστρατεύσεως, ο κανονισμός σχετικά με τους Μιγάδες (Mischlinge) στο στράτευμα έγινε «ηπιώτερος». Επετράπη στους Mischlinge να υπηρετήσουν σαν στρατιώτες, κατά την διάρκεια του πολέμου, αλλά δεν εδικαιούντο προαγωγής .
Έτσι, «νομιμοποιήθηκε» η παρουσία και Εβραίων στρατιωτών στις τάξεις της Βέρμαχτ. Αυτή η νομιμοποίηση όμως, ήταν τελείως αντίθετη με όσα διεκήρυττε το Ναζιστικό καθεστώς περί αντισημιτισμού, περί φυλετικών νόμων/Αρίας φυλής, περί καθαρότητος αίματος και με όσα έγραφε ο Χίτλερ κατά των Ιουδαίων, στο βιβλίο του «ο Αγών μου».
Ήταν μία ακόμη περίεργη, αλλόκοτη και φιλοεβραϊκή απόφαση του υποτιθέμενου αντισημιτικού και αντισιωνιστικού Ναζιστικού καθεστώτος! Φυσικά δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία, προς…τέρψιν των μελλοντικών «θυμάτων» του…ολοκαυτώματος και ικανοποίηση της αόρατης αρχής που ήλεγχε και κατηύθυνε κάθε απόφαση του Χίτλερ!
Εκείνο όμως, το οποίον προβάλλει ως άκρως παράδοξο και αδιανόητο, ήταν, η μυστική στελέχωση των Ναζιστικών Ενόπλων Δυνάμεων με ανωτέρους και ανωτάτους αξιωματικούς εμφανούς Εβραϊκής καταγωγής, παρά τις αυστηρές περί τούτου απαγορευτικές διαταγές!
Τα στελέχη αυτά όντες ταλμουδιστές κατά το θρήσκευμα (κρυφό ή φανερό), ήταν φυσικό να λειτουργούν ως πεμπτοφαλαγγίτες και πληροφοριοδότες του Συστήματος, αφού κάτι τέτοιο επετάσσετο από το θρησκευτικό τους Σύνταγμα, το Ταλμούδ, και την απόκρυφη Χιραμική παράδοσή τους.
Έτσι καθαρόαιμοι ή μιγάδες Ιουδαίοι «εβαπτίζοντο» Άριοι, εχρίζοντο άξιοι της Αρίας φυλής και εγένοντο ανώτερα και ανώτατα στελέχη της Βέρμαχτ, με τις…ευλογίες του Χίτλερ και την γνώση/έγκριση της ανωτάτης στρατιωτικής ηγεσίας της Βέρμαχτ, των φανατικών «αντισημιτών/αντισιωνιστών», και εν δυνάμει «εκκαθαριστών», υποτίθεται, της Εβραϊκής φυλής,!!!     
2/. Ο Rigg αποδεικνύει ότι ο πραγματικός αριθμός των Εβραιόρριζων, ήταν πολύ υψηλότερος από ό,τι εθεωρείτο μέχρι τις ημέρες μας ίσως και 150.000 στελέχη, συμπεριλαμβανομένων των τιμηθέντων παλαιμάχων και των υψηλόβαθμων ανώτερων υπαλλήλων, ακόμη και των στρατηγών και των ναυάρχων, από τους οποίους είχαν ταυτοποιηθεί (μέχρι το 2010), οι 1.671!!!
Bryan Rigg spent ten years of research studying those of Jewish descent who served in the Wehrmacht army. His research gives new insight into the Nazi regime and their attitudes toward Mischlinge and the policies to them, specifically towards those that served in the army.
Cambridge University researcher Bryan Rigg demonstrates that the actual number was much higher than previously thoughtperhaps as many as 150,000 men, including decorated veterans and highranking who were Jews or of partial Jewish descent. That served in the German armed forces during World War II. 1,671 have been identified (as of 2010).12
He has traced the Jewish ancestry of more than 1,200 of Hitler's soldiers, including:
Two field marshals
Fifteen generals
Two full generals,
Eight lieutenant generals,
Five major generals, "commanding up to 100,000 troops."
In approximately 20 cases, Jewish soldiers in the Nazi army were awarded Germany's highest military honor, the Knight's Cross.
One of these Jewish veterans is today (ΣΣ:Την χρονολογίαν της πρώτης δημοσιεύσεως της μελέτης του Rigg), an 82 year old resident of northern Germany, an observant Jew who served as a captain and practiced his religion within the Wehrmacht throughout the war.
Jews also served in the Nazi police and security forces as ghetto police (Ordnungdienst) and concentration camp guards (kapos).
So what happens to the claim that Hitler sought to exterminate all Jews, when he allowed some of them to join in his struggle against Bolshevism and International finance capitalism?
"If the Jews were permitted to serve in Hitler's armed forces then there could not have been a Holocaust."
During World War II thousands of Jews served in the Wehrmacht, many awarded the Cross for Bravery. Jews serving in the SS. Were they also in the Gestapo? As 'Gestapo' is an abbreviation of "Geheime Stadt Polizei", meaning State Secret Police.13
Contrary to conventional views, Rigg reveals that a startlingly large number of German military men were classified by the Nazis as Jews or "partialJews" (Mischlinge), in the wake of racial laws first enacted in the mid1930s.
3/. Πολλοί Εβραιόρριζοι μιγάδες υπηρέτησαν στα SS, SA και στα Waffen SS. Ομάδες τέτοιων «γερμανο-ιουδαίων», υποτίθεται «εξολοθρευτών» της Εβραϊκής φυλής, διέσωσαν όχι μόνον τον αρχιραββίνο-σύμβολο Yosef Yitzchak (Joseph Isaac) Schneersohn, αλλά και όλους όσοι συνεδέοντο φιλικώς και οικογενειακώς μαζί του.
Τυχαίως; Όχι βεβαίως!
Εκτελούσαν άνωθεν εντολές των υποτιθέμενων …Εβραιοφάγων!
They wound up saving not only the Rebbe, Yosef Yitzchak (Joseph Isaac) Schneersohn but also over a dozen Hasidic Jews in the Rebbe's family or associated with him.
Επίσης εβραιόρριζοι γερμανοί, υπηρέτησαν στην Αστυνομία και στα γκέττο (Ordmmngdienst) καθώς και σαν φρουροί στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως (Kapos)! Τα στοιχεία για την συνεργασία Ιουδαίων και Ναζιστών πάρα πολλά και αδιαμφισβήτητα, ώστε ακόμη και ο  Rabbi Marvin Hier, διευθυντής του Ινστιτούτου Simon Wiesenthal (κυνηγού ναζιστικών κεφαλών), ωμολόγησε εμμέσως πλην σαφώς, εκείνη την συνεργασία!
4/. Φωτογραφίες από το βιβλίο του Bryan Mark Rigg με τίτλο «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ», Αξιωματικών του Γερμανικού στρατού εβραϊκής καταγωγής: 
Ο «μερικώς-Εβραίος», ναύαρχος Bernhard Rogge που φορά το Ritterkreuz (σταυρό των ιπποτών όπου έλαβε το Deutschblütigkeitserklärung του Χίτλερ. (Στρατιωτικά βραβεία: δρύϊνα φύλλα σε σταυρό ιπποτών, το ξίφος Σαμουράϊ από τον αυτοκράτορα της Ιαπωνίας, EKI, και  EKII.)
Gerhard Michael Engel (13 April 1906 – 9 December 1976), Διατελέσας υπασπιστής του Χίτλερ και παρασημοφορηθείς με ανώτατες διακρίσεις κατά την διάρκειαν του 2ου Π.Π..(Ηe was a highly decorated Generalleutnant in the Wehrmacht during World War II, who commanded several divisions after serving as an adjutant to Adolf Hitler).
«Βλέπετε τοὺς κύνας, βλέπετε τοὺς κακοὺς ἐργάτας, βλέπετε τὴν κατατομήν…» (ΦΙΛΙΠΠ: 3/2)
Στρατηγός Gotthard Heinrici, ο οποίος ήταν παντρεμένος με μια κατά το «-ήμισυ-Εβραία,» (φαίνεται και από την κατατομή της ρινός της), σε μια συνάντηση με τον Χίτλερ το 1937.
Ο «Μισός-Εβραίος»  Johannes Zukertort έλαβε επίσης από τον  Χίτλερ το παράσημο Deutschblütigkeitserklärung
«Βλέπετε τοὺς κύνας, βλέπετε τοὺς κακοὺς ἐργάτας, βλέπετε τὴν κατατομήν…» (ΦΙΛΙΠΠ: 3/2)
Ο Στρατηγός Helmut Wilberg και πρώην Luftwaffe της Πολεμικής Αεροπορίας της Γερμανίας, Ο Χίτλερ τον κήρυξε άριο το 1935. (Στρατιωτικά βραβεία: Σταυρός του ιππότη Χοεντσόλερν με τα ξίφη, EKI, EKII.)
«Βλέπετε τοὺς κύνας, βλέπετε τοὺς κακοὺς ἐργάτας, βλέπετε τὴν κατατομήν…» (ΦΙΛΙΠΠ: 3/2)
Ο Συνταγματάρχης Walter H. Hollaender, διακοσμημένος με τον σταυρό των ιπποτών και το γερμανικό-Σταυρό σε χρυσό. Ελαβε από τον Χίτλερ το Deutschblütigkeitserklärung.(Στρατιωτικά βραβεία: Σταυρός των ιπποτών, Γερμανικός-Σταυρός σε χρυσό, EKI, EKII, και το παράσημο Close Combat Badge)
«Βλέπετε τοὺς κύνας, βλέπετε τοὺς κακοὺς ἐργάτας, βλέπετε τὴν κατατομήν…» (ΦΙΛΙΠΠ: 3/2)
Από την κατατομή τους και μόνον, διαπιστώνεται η Εβραϊκή καταγωγή τους! 
The picture shows 'Jewish' Senior Officers In Hitler's Army: Erhard Milch, Wilhelm Keitel, Walther von Brauchitsch, Erich Raeder, and Maximilian von Weichs during a Nazi rally in Nuremberg, Germany, 12 Sep 1938. 14
Ο Γερμανο-ιουδαίος Στρατάρχης Erhard Milch (αριστερά) με τον Στρατηγό Βόλφραμ φον Ρίχτχοφεν, το οποίον ο Χίτλερ ανεκήρυξε άριον(!!!). Του απονεμήθηκε το Ritterkreuz για την απόδοσή του κατά την διάρκεια της εκστρατείας στη Νορβηγία το 1940.

Μέγα τμήμα της «αφρόκρεμας» της Βέρμαχτ, της θεματοφύλακος της υποτιθέμενης αντισημιτικής/αντισιωνιστικής Ναζιστικής ιδεολογίας, απετελείτο από Εβραίους !!!!!!!!
Αναφερθήκαμε στον ασφυκτικόν Εβραϊκόν κλοιόν του στενού περιβάλλοντος του Χίτλερ, της…αντισημιτικής πολιτικο-στρατιωτικής Ναζιστικής μηχανής και όχι μόνον, και καταγράψαμε αδιάσειστα στοιχεία και ντοκουμέντα….
Φρονούμεν ότι όσοι από εσάς, είχατε μέχρι τώρα, διαφορετική άποψη για τον Χίτλερ και τον Ναζισμό, και είσθε ελεύθεροι, αδέσμευτοι, κρίνετε ανεπηρέαστοι από εκείνα που διδαχθήκατε/διδαχθήκαμε από τα όργανα του Συστήματος, ως μαθητές, φοιτητές, καθηγητές, κλπ και απ’ όσα σας/μας βομβαρδίζουν νυχθημερόν, ανιστορήτως, μεροληπτικώς και μονομερώς, ακόμη και σήμερα 74 χρόνια μετά την λήξη του 2ου παγκοσμίου πολέμου, έχετε αρχίσει να αντιλαμβάνεσθε την μεγάλη ΑΠΑΤΗ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, για τα γεγονότα και τους πρωταγωνιστές της περιόδου εκείνης…..
Συνεχίζομεν…
8854/78763`1
Συνεχίζεται










1 Adolph Hitler is thought to have been a Zionist Jew!   Martin Timothy,  26 Aug, 2010, 06:01 pm --- http://just-another-inside-job.blogspot.com/ 2004/03/ adolph-hitler-jew.html
2 
August ("Gustl") Friedrich Kubizek (3 August 1888 – 23 October 1956) was an Austrian man best known for being a close friend of Adolf Hitler, when both were in their late teens. He later wrote about their friendship in his book «The Young Hitler I Knew» (1955). In 1938, Kubizek was hired by the Nazi Party to write two short propaganda booklets called Reminiscences about his youth with Hitler. In one episode, Kubizek said that Hitler had a great love for a girl named "Stefanie" and wrote her many love poems but never sent them.
Kubizek saw Hitler for the last time on 23 July 1940, although as late as 1944, Hitler sent Kubizek's mother a food basket for her 80th birthday. Hitler told Kubizek: "This war will set us back many years in our building programme. It is a tragedy. I did not become Chancellor of the Greater German Reich to fight wars." Hitler was speaking after the successful campaigns in Poland and France that he as Führer had led. When the tide began to turn against Hitler, Kubizek, who had avoided politics all his life, became a member of the Nazi Party in 1942 as a gesture of loyalty to his friend.
3 Emil Georg von Stauss (often rendered Emil Georg von Stauß, 6 October 1877 – 11 December 1942) was a German banker who served as Director-General of the board of the Deutsche Bank. A close friend of Hjalmar Schacht, von Stauss had been cultivating close links to the Nazi Party since 1930.
(Πηγή: Eberhard Czichon, Wer verhalf Hitler zur Macht? Zum Anteil der deutschen Industrie an der Zerstörung der Weimarer Republik, Pahl-Rugenstein Verlag, Köln 1971, p. 59).
4  The STRAUSS Clan is a large and genetically varied group of people of both Jewish and Gentile Germanic origin. The name has been used by families in the Germanic area for at least a 1,000 years. The overlord of Gröna for example, went by the name of Struz and used the image of an Ostrich as his symbol. Examples of it could still be seen on the 1,000 year old church bell of that town. "Struz" or "Strutz" is the North-German form of the word "Strauss", which is of course the German word for an "Ostrich". A branch of that family later also built a keep at Straußberg near Sonderhausen in Thuringia . 
Some of the earliest Jewish bearers of the name hailed from the Judengasse in medieval Frankfurt, where families have been known by the names of the House they inhabited. All the houses had names and these included Haus Strauss, complete with an image of an ostrich on the façade. Other famous houses that led to famous families included Haus Rothschild, Haus Wolf, Haus Schiff, etc.     
When, for tax purposes, Napoleon made surnames obligatory in 1808, some more Jewish families decided to take the name Strauss or Straus.  
Τhe STRAUSS Clan is therefore made up of numerous large and often well-known families who are completely unrelated to one another. Sizeable populations of these have also taken root outside of Europe in the USA, South Africa, Australia and elsewhere..
(Πηγή: Strauss / Strauß - Background | FamilyTreeDNA, https://www. familytreedna. com › about › bac).
Some of the STRAUSS haplotypes I have already come across in the past include the following:
·E1a1a1a (E-Z17696) - Ashkenazi Jewish Hungarian STRAUSS family from Zeteny that descends from Berko (Bernat) STRAUSZ (*1813). 
·E1b1b1a1 (E-M78) - Thessalian Neolithic STRAUSS family from the Odenwald with Hessenic Jewish origins and that descends from Conrad STRAUSS (1660 - 1720). Albert EINSTEIN also appears to share this Haplotype, being E1b1b1 (M35.1). 
·E1b1b1a1b1a (V36) - Balkan Bronze Age STRAUS family that descends from Isaiah Christian STRAUS *1711.
·E1b1b1b2a (M123?) - Roman Tribe descending from Samuel STRAUSS.
·E1b1b1b2a1 (E-M34) - Ashkenazi Jewish Württemberg family who descends from David Manasseh STRAUSS (1716-1780). Napoleon BONAPARTE also shared this Haplotype.
·G2a2b2a1a1b1a (G-Z727) - Indo European Germanic Family descending from Johann Georg STRAUß, *1706 +1787  
·G2b (G-M377, DYS425 = 0) - Frankfurt Rabbinical "Guggenheim" Tribe A Jewish STRAUSS family of Frankfurt Judengasse, origin that descends from Samuel (STRAUS), (*c 1735)
·I2b1 (I-M233 & Z78) A branch of the STRAUSS family of South Africa who (together with R1b1a2 below) claims descent from Georg Friedrich STRAUSS (1697-1749) who emigrated from Strasbourg to the Cape of Good Hope in 1723. This branch seems to descend from his younger son Johannes Matthias STRAUSS (1743-1825) and a match has not yet been found to any STRAUSS families outside of South Africa. A very close match has been established with a SCHOEFFLER family of German origin who agreed to join the project. 
·J2a4 (J-M172 --> L26) - Caucasian Jewish STROUSE family descending from Jacob STRAUS
·Q1b (Q-M242) - Indo-Aryan Jewish ROSENSTRAUS family. 
·R1a1a (R-M17) - Ashkenazi Jewish Khazar Tribe The Haplotype of the United States Jewish STRAUS family that descend from Moises Lazarus (1715 - 1776). This family owned Macy's and includes Isidor STRAUS who died on the Titanic.
·R1b1a1a2a1a2b (R-U152) - Italo-Gaulish Hallstatt Tribe. Members of a large branch of the STRAUSS family of South Africa who (with I2b1 above) claims descent from Georg Friedrich STRAUSS (1697-1749) who emigrated from Strasbourg to the Cape of Good Hope in 1723. This branch seems to descend from his older son David Frederik STRAUSS (1733 - after 1794).  
It would also be interesting to see how some other well known bearers of the STRAUSS family name fit into this jigsaw puzzle.
·Johann STRAUSS, composer and waltz king of Vienna
·Richard STRAUSS, composer
·Christoph STRAUSS, composer
·Oscar STRAUS, composer
·Levi STRAUSS, founder of Levi Strauss Jeans
·Franz Josef STRAUSS, former minister president of Bavaria
·Peter STRAUSSactor
·Dominique STRAUSS-KAHNformer head of the IMF
·Claude LEVI-STRAUSS, French anthropologist
And numerous others as could be seen at http://en.wikipedia.org/wiki/Strauss.
5 Henry Ashby Turner (ed.), Hitler aus nächster Nähe, Aufzeichnungen eines Vertrauten 1929-1932, Frankfurt am Main, Berlin, Vienna 1978, p. 456 ff.
6 Francis R. Nicosia, Jonathan Huener, Business and Industry in Nazi Germany, Berghahn Books, 2004, p. 20.
7 Hamilton, Charles (1984). Leaders & Personalities of the Third Reich, Vol. 1. R. James Bender Publishing.
8 Hamilton, Charles (1984). Leaders & Personalities of the Third Reich, Vol. 1. R. James Bender Publishing.---Lumsden, Robin (2002). A Collector's Guide To: The Allgemeine — SS. Ian Allan Publishing, Inc. ISBN 0-7110-2905-9.--- McNab, Chris (2009). The SS: 1923–1945. Amber Books Ltd..
9 Frankism (Φρανκισμός): Ιουδαϊκό θρησκευτικό-αποκρυφιστικό κίνημα του 18oυ-19ου αιώνος που δημιουργήθηκε από τον Ιουδαίο γιό ραββίνου, Jacob Frank, αυτοαποκληθέντος «Μεσία» (1726-1791), το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Yakov ben Judah Leib Frankovich . Το μυστικιστικό αυτό κίνημα εμφανίσθηκε μετά τον θάνατο ενός άλλου αυτοαποκληθέντος «μεσία» του εξισλαμισθέντος Ιουδαίου Sabbatai Zevi ( Σαββατάϊ Σέβη/ 1626-1676) [ Oι οπαδοί του Σ.Σ. ονομάστηκαν ντονμέδες, δηλαδή ασπασθέντες τον ισλαμισμό ή Σαββατιανοί ενώ οι ίδιοι αυτοαπεκαλούντο Μαανίμ ή πιστεύοντες. Νονμές ήταν και ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ].
Οι   οπαδοί του ονομάζονταν Φρανκιστές από το όνομα του «Μεσία» Φρανκ (Jacob Frank) και η διδασκαλία του Φρανκισμός.  Το 1751 ανεκήρυξε εαυτόν Μεσία και εξέδωσε την «Υψίστη Τορά», βασιζομένη σε μεσαιωνικά κείμενα του καμπαλιστικής διδασκαλίας του «βιβλίου της λαμπρότητος» (Sefer Zohar/"Book of Splendour").
Για τον λόγο αυτό οι οπαδοί του εκτός από Φρανκιστές απεκαλούντο και Ζοχαριστές (Zoharists).
Σε αντίθεση με τον παραδοσιακό Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό, που απέρριπτε την διδασκαλία της Παλαιάς Διαθήκης, ο Jacob Frank ισχυρίζετο ότι απέρριπτε το Ταλμούδ και απεδέχετο την Παλαιά Διαθήκη, αλλά με την ερμηνεία της μυστικής διδασκαλίας της καμπάλα. Με άλλα λόγια ήταν καθαρώς καμπαλιστής/ σατανιστής.
Στις δικές του θέσεις στηρίχθηκαν και οι διδασκαλίες των μετέπειτα αποκρυφιστών/σατανιστών, κατ’ αυτούς «φωτισμένων»,  P.B. Randolph, Max Theon και Aleister Crowley, τις οποίες ασπάστηκαν και κάποιοι από τους γεννήτορες του Γερμανικού Εθνικοσοσιαλισμού.
Εξ αιτίας της παραπλανητικής θέσεώς τους περί αποδοχής της Παλαιάς Διαθήκης, πολλοί Φρανκιστές υπεκρίθησαν ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές από τον Χριστιανισμό, με αποτέλεσμα να ασπασθούν δημοσίως τον παπισμό, τα παρακλάδια αυτού (προτεσταντικές παραφυάδες), ακόμη και την Ορθόδοξη πίστη, διατηρήσαντες παραλλήλως, αλλά αποκρύφως την διδασκαλία της Καμπάλα (Καμπαλισμός), τον «θεόν» της οποίας ελάτρευαν σε στοές, στα σπίτια τους και τις συναγωγές.
Έτσι, ως μεταλλαγμένοι ψευτο-χριστιανοί, κατάφεραν να διεισδύσουν όχι μόνον στον κρατικό μηχανισμό των διαφόρων Ευρωπαϊκών χωρών, αλλά και να ανέλθουν στα ανώτατα πολιτικά και θρησκευτικά αξιώματα. Πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι από τον ευρύτερο ηγετικό εσωτερικό κύκλο των λεγομένων Ναζί, ήσαν κρυπτο-ιουδαίοι Φρανκιστές ή κρυπτο-Ταλμουδιστές.  
10 Γερμανική έκδοση, «Bevor Hitler Kam» : Eine historiche Studie in dj BRONDER, Dietrich, Published by Hans Pfeiffer Verlag, Hannover,1964.
11 The book found at that time large agreement, in addition, indignant refusal, which went so far that one wanted to forbid or bum it. It was regarded as one “danger in the hand of the teacher and already the pupil”, and the author had to suffer various disadvantages. One ejected it from board of trustees and lecturer shank of the people's highschool Hanover, because he had dared it to express own opinions in the book and in the preceeding lectures.
That is long past. And was nevertheless in the Federal Republic of Germany, after the Pfeiffer publishing house Hanover did not exist any longer, which let the first pressure make, despite announcement in the stock exchange sheet of the German book trade and despite present "Hitler boom” no publishing house ready, a new edition to undertake. All the more grateful is the author that its laborious work does not go down and was ready for a reprint Marva regarding Geneva. (Πηγή: Από τον Πρόλογο της 2ας εκδόσεως στην αγγλική γλώσσα, Hannover, Summer 1975, Dietrich Blonder)
12 "'Jewish' Senior Officers In Hitler's Army: Erhard Milch, Wilhelm Keitel, Walther von Brauchitsch, Erich Raeder, and Maximilian von Weichs. - Gawronski Rafzen's Blog". Gawronski Rafzen's Blog. Retrieved 29 July 2015.--- Rigg, Bryan Mark, Hitler's Jewish Soldiers: The Untold Story of Nazi Racial Laws and Men of Jewish Descent in the German Military (University Press of Kansas ed. 2009).
13 Πηγές:
-William D. Montalbano, "The Jews in Hitler's Military," Los Angeles Times, Dec. 24, 1996.
-Tom Tugend, "Grad student uncovers Jews who fought for Adolf Hitler," Jewish Telegraph Agency, Dec. 26, 1996.
-Lenni Brenner, Zionism in the Age of the Dictators.
14 http://12160.info/photo/jewish-senior-officers-in-hitler-s-army?xg_source=activity

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου