Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

ADOLPH  HITLER IS NOT ONLY THOUGHT TO HAVE BEEN A ZIONIST JEW, BUT TRULY WAS AN OCCULTIST ZIONIST JEW !
Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΕΝΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ!

Μέρος 1ον
1.  ΕΙΣΑΓΩΓΗ
-«…Υπάρχει μια συνωμοσία για την καταστροφή του δυτικού κόσμου και αυτό είναι ένας πρόλογος της αγελοποιήσεως της ανθρωπότητος και πρελούδιο για την παγκόσμια τυραννία…».
[Αrthur Kenneth Chesterton (1 May 1899 – 16 August 1973), «The New Unhappy Lords»]
-« ….Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε για να μπορέσουν οι Ιλλουμινάτι να απαλλαγούν από το φράγμα των τάξεων, της θρησκείας και της προκαταλήψεως. Οι ιδέες τους για έναν καινούργιο πολιτισμό έπρεπε να οικοδομηθούν σ’ένα κόσμο που βρισκόταν σε πόλεμο….η προσωπική μου έρευνα με οδήγησε να πιστέψω ότι τα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν στην Ρωσία από τον καθηγητή Νίλους, το 1905,, με τίτλο «Εβραϊκός κίνδυνος» και από τον κ. Μάρσντεν στην Αγγλία, το 1921, με τίτλο «Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», είναι το μακροπρόθεσμο σχέδιο των Ιλλουμινάτι που αναλύθηκε από  τον Άμτσελ Ρότσιλντ στους συνεργάτες του, στην Φρανκφούρτη, το 1773….Ο Ρότσιλντ δεν απευθυνόταν σε ραβίνους και πρεσβυτέρους. Απευθυνόταν σε τραπεζίτες, βιομηχάνους, επιστήμονες, οικονομολόγους, κλπ….».
 (Η Εωσφορική Συνωμοσία, William Guy Carr, εκδ. Στερέωμα, σ.246-247).
-«Αυτοί που χειρίζονται τον αόρατο μηχανισμό της κοινωνίας, αποτελούν μία αόρατη κυβέρνηση, ο οποία είναι η πραγματική δύναμη εξουσίας της χώρας μας. Τα μυαλά μας παίρνουν το σχήμα…κυρίως από ανθρώπους που ούτε καν έχουμε ακούσει πως υπάρχουν».
[Edward Bernays, (Austrian-American pioneer in the field of public relations and propaganda, referred to in his obituary as "the father of public relations").Propaganda. (Routledge, 1928)].
*
Πολλά ιστορικά γεγονότα, επιστημονικές θεωρίες, αρχές, όροι και κρατούσες απόψεις επί ποικίλων και γνωστών θεμάτων (πολιτικών, ιστορικών, επιστημονικών, θρησκευτικών, κλπ), παρουσιάζονται σήμερα από το Σύστημα ως αληθή, αυθεντικά ή περίπου ως δόγματα, ενώ στην ουσία, συνιστούν ασύστολα ψεύδη, μυθεύματα, χαλκευμένα και ανιστόρητα γεγονότα, πλάνες ή ενσυνείδητες απάτες.
Σε προηγούμενη σχετική ανάρτηση (22 Ιουνίου-21 Αυγούστου 2017), διευκρινήσαμε τι εννοούμε και πότε ένα θέμα είναι προϊόν πλάνης ή απάτης.
Το ΣΥΣΤΗΜΑ προκειμένου να ελέγξει τον ανθρώπινο νου, εκμεταλλεύεται τους πεπλανημένους και εξαπατά τους υπολοίπους, χρησιμοποιώντας την σύγχρονη, δοκιμασμένη και επιλεγμένη, από τους δικούς του διαμορφωτές της κοινής γνώμης, βιβλιογραφία και την καθημερινή «πληροφόρηση-ειδησεογραφία», με την μορφή ενός σατανικού συνδυασμού, πλανών, μύθων (απατών) και εικόνων (θεαμάτων). Συγκεκριμένα:
-Σχεδιάζει, προωθεί και χειρίζεται τις πλάνες, τους απατήλιους μύθους και τις εικόνες, δια των μαγίστρων ναρκώσεως των ανθρωπίνων εγκεφάλων, χρησιμοποιώντας τα δικά τους ανθρώπινα «ναρκωτικά», την μαζική ύπνωση, δια της αδιάκοπης εγχύσεως στα μυαλά των πολιτών, μηνυματικής-παραπληροφοριακής ηρωΐνης, και την μαγεία δια της πολλαπλής δράσεως παραθρησκευτικών σεκτών, αποκρυφιστικών στοών – εταιρειών, προκειμένου να διατηρούν τις μάζες σε μία τοξική κατάσταση και μόνιμη εγκεφαλική νάρκωση.
-Διοχετεύει και βομβαρδίζει την ανθρωπότητα με ένα καταιγιστικό εσμό από εκατόμβες ψευδών, μύθων, αμέτρητες πλάνες και απάτες, τις οποίες χέει στον εγκέφαλο των πολιτών και παγιοποιεί στην συνείδηση των ανθρώπων, με την μορφήν δόγματος. Με αυτόν τον τρόπον δρώντες οι λαοπλάνοι και συστημικοί απατεώνες, μεταξύ των άλλων στρατηγικών και τακτικών στόχων τους:
oΑλλοίωσαν τα αληθινά ιστορικά και πολιτικά γεγονότα, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, παραποίησαν/διαστρέβλωσαν τα πραγματικά αίτιά τους και απέκρυψαν την αληθινή ταυτότητα και τις προθέσεις των πρωταγωνιστών τους.
oΕστόχευσαν στην υποδούλωση κρατών και ποδηγέτηση ατόμων και λαών, σε ατραπούς αγνωσίας, σκοταδισμού και απόλυτης υποταγής στο ΣΥΣΤΗΜΑ, χωρίς δυνατότητα αντιδράσεως ή διαφυγής.
Σήμερα, είναι πασιφανές, ότι οι στόχοι αυτοί έχουν επιτευχθεί στους εξής βαθμούς:
.Στις κυβερνήσεις των κρατών, με ολοκληρωτική υποδούλωση και εγκατάσταση αχυρανθρώπων του.
.Στις κοινωνίες με τον έλεγχο και καθοδήγηση του νου, της μεγάλης εάν όχι της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών όλου του κόσμου, κυρίως δια των ΜΜΕ.
.Στα ανώτατα κλιμάκια των ταγών όλων των βαθμίδων Εκπαιδεύσεως, με πλήρη αποδοχή και διδασκαλία της Συστημικής Ιστορίας, της Παιδείας των διεθνιστικών ιδεών και αρχών της Νέας Τάξεως, και της Συστημικής Επιστημονολογίας και μάλιστα με την μορφήν δογμάτων…
Όποιος αμφισβητεί τις παραπάνω διαπιστώσεις για τον βαθμόν υλοποιήσεως των στρατηγικών στόχων του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, και δεν ανήκει στις στρατιές των υποτακτικών και υπαλλήλων της Διεθνούς Συμμορίας των Παγκόσμιων Συνωμοτών, είναι ανόητος ή άρρωστος και χρήζει κατάλληλης ψυχοθεραπείας..
Αλλοιώσαντες λοιπόν, οι παγκόσμιοι Συνωμότες, την ιστορίαν (πολιτικήν, στρατιωτικήν και θρησκευτικήν), την επιστήμη και εισαγαγόντες αντιχριστιανικές και μισανθρώπινες μορφές (Α)Παιδείας, μετέγραψαν και μετέφεραν/εδίδαξαν στους λαούς τα ιστορικά γεγονότα και τις αρχές-νόμους Δημιουργίας και λειτουργίας της Κτίσεως (ΣΣ: Της «Φύσεως» κατά το Σύστημα) και της Επιστήμης, αλλοιωμένα, χαλκευμένα, μυθοπλασμένα, κιβδηλοποιημένα [Συμβατική ή Συστημική Ιστορία, Συστημική Οντολογία, Συστημική επιστήμη (Επιστημονολογία), κλπ]. 
Τα τραγικά και καταστροφικά για την ανθρωπότητα, ιδιαιτέρως για την Ελλάδα, αποτελέσματα αυτού τού ανελέητου και αδυσώπητου βομβαρδισμού ανθρώπων και λαών, από τους  αδηφάγους εξουσιαστές- υπηρέτες- εντολοδόχους του Συστήματος, με μύθους, πλάνες, επιστημονικοφανείς απάτες και απατήλιες εικόνες, είναι οφθαλμοφανή και συνοψίζονται στα εξής:
.Έχει σχηματισθεί εσφαλμένη γνώμη ή έχει παγιωθεί λανθασμένη άποψη-θέση (πολλές φορές με μορφήν δόγματος), για τα ιστορικά γεγονότα του παρελθόντος, τα αίτια και τους πρωταγωνιστές τους, για τα επιστημονικά επιτεύγματα και τις ανθρώπινες δυνατότητες, για τα πολιτικά συστήματα διακυβερνήσεως, τους θεσμούς και τις ιδεολογίες που αντιστοιχούν σε καθένα από αυτά, εντελώς αντίθετες της λογικής, της ιστορικής πραγματικότητος, της κοινωνικής–εθνικής ωφελείας και της επιστημονικής αληθείας !!!
.Εφαρμόζονται στον καθημερινόν βίον, ιδέες, αξίες και αρχές, οικογενειακών/ διαπροσωπικών σχέσεων και κοινωνικής συμπεριφοράς, οι οποίες ΟΥΔΕΜΙΑΝ σχέση έχουν με τον ανθρωπισμόν, την αληθινή αγάπη, την ηθικήν, την ισοπολιτείαν, την αξιοκρατίαν και την δικαιοσύνην.
.Θεωρούνται ως:
--Ήρωες, οι λιποτάκτες από τους πάσης φύσεως αγώνες της Πατρίδος, οι ωτακουστές και πράκτορες του Συστήματος,
--Εθνάρχες, οι Εθνοπροδότες και συνεργάτες των κατακτητών.
--Ειρηνοποιοί, οι πολεμοχαρείς, οι αποκλειστικώς κατέχοντες πυρηνικά όπλα, και διαχρονικοί τρομοκράτες και καταστροφείς της ανθρωπότητος,
--Προστάτες και σύμμαχοι, οι αδίστακτοι εμπρηστές της εσωτερικής και διεθνούς ειρήνης, βιαστές των λαών, νονοί των κρατών, λεηλάτες του εθνικού πλούτου κάθε χώρας,
--Δημοκράτες, οι τύραννοι των πολιτών, οι νεοφεουδαρχίσκοι υπερπρονομιούχοι βο(υ)λευτές, οι λαοπλάνοι, οι εκφραστές κάθε μορφής ανισότητος, διαφθοράς και αδικίας,
--Δικτάτορες, αντιδημοκράτες και «ακροδεξιοί/φασίστες», οι αληθινοί/αγνοί πατριώτες,
--Ιστορικοί, οι αγράμματοι και ανιστόρητοι, οι κατ’ εντολήν ιστοριογράφοι της Νέας Συστημικής παραμυθολογίας/μυθιστορίας,
--Ανθρωπιστές, οι διεστραμμένοι, φαύλοι, προπαγανδιστές της αγαπολογίας και της «ανεκτικότητος», οι ανώμαλοι, σαρκολάτρες/νεοσοδομιστές, εξουσιομανείς, χρηματοθήρες,
--Θύματα, οι θύτες και δολοφόνοι λαών, διαλυτές κοινωνιών και καταστροφείς εθνών,
--Ευεργέτες και σωτήρες των κρατών, οι οικονομικοί δολοφόνοι, οι τοκογλύφοι-τραπεζίτες και οι αδίστακτοι διεθνείς δανειστές-κερδοσκόποι.
*
Κάθε φορά που τελειώνει μία διαμάχη/σύγκρουση (πολιτική, στρατιωτική), οι περιγραφές/αφηγήσεις των νικητών, καταγράφονται και συντηρούνται (από το Σύστημα) ως ιστορία, μεταδιδομένη από γενεά σε γενεά περίπου ως θέσφατον/δόγμα. Δυστυχώς όμως οι νικητές δεν είναι πάντοτε καλοί τύποι/άνθρωποι, έτσι πολύ συχνά όταν ανασηκώνεται το πέπλον που τους καλύπτει, ευρίσκομεν όχι μόνον τις καταγραφείσες ιστορίες (τους) αναληθείς, αλλά 100% ψευδείς και παραπλανητικές…
Σήμερα, ο μέσος πολίτης αγνοεί παντελώς τις τρομακτικά κακοποιές διδασκαλίες και θεωρίες του Συστήματος (κυρίως για θέματα που αφορούν σε ιστορικά γεγονότα και την Επιστήμη), οι οποίες έχουν επιβληθεί και διδάσκονται στους πολίτες όλου του κόσμου περίπου ως δόγματα, θέσφατα. Τα ΜΜΕ και το Εκπαιδευτικό Σύστημα παγκοσμίως, ουδέν αληθές στοιχείον δίδουν για την δημιουργία της Κτίσεως, την εμφάνιση των φυλών, την λειτουργία των κοινωνιών και την πραγματική ιστορία της ανθρωπότητος. Αντιθέτως παραπληροφορούν, πλαστογραφούν την ιστορίαν και μεταξύ των άλλων μύθων που διοχετεύουν στα μυαλά των πολιτών, μας υπενθυμίζουν διαρκώς ότι:
.Οι επαναστάσεις και οι πόλεμοι, δεν σχεδιάζονται ποτέ, αλλά μοιάζουν να «συμβαίνουν» ξαφνικά.
.Εμφανίζονται σε διάφορες εποχές, κακοί ή παρανοϊκοί ηγέτες, αριστεροί ή ακροαριστεροί (Στάλιν), δεξιοί ή ακροδεξιοί (Χίτλερ, Μουσολίνι), φιλελεύθεροι ή συντηρητικοί (Νίξον), από τους οποίους υπέφεραν και υποφέρουν οι άνθρωποι..
.Το καλύτερο σύστημα διακυβερνήσεως είναι η νεοφεουδαρχική Βουλευτοκρατία, την οποίαν κατ’ευφημισμόν ονομάζουν (κοινοβουλευτική) δημοκρατία, διότι με αυτό οι πολίτες, μας λένε, είναι ελεύθεροι και κυρίαρχοι (!!!) να επιλέγουν τους εκάστοτε κυβερνήτες τους.
Με άλλα λόγια, οι πολιτικοί και τα ελεγχόμενα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΜΕ, συνεχίζουν να μας εξαπατούν με ετικέτες, όπως, συντηρητικός, φιλελεύθερος, δεξιός, ακροδεξιός, κεντρώος, αριστερός, αντιεξουσιαστής, κλπ, ενώ στα παρασκήνια σχεδιάζονται γεγονότα, τα οποία οδηγούν την ανθρωπότητα και τους καταχρεωμένους στους διεθνείς τραπεζίτες-τοκογλύφους-τρομοκράτες, λαούς σε μία Νέα Εποχή, ένα Νέον Πολιτισμόν, ο οποίος όπως μας διαβεβαιώνουν καθημερινώς, είναι προς…όφελός μας.1
Μας λένε ότι οι Άραβες μαχητές και ο ISIS είναι τρομοκράτες, αριστεροί και εξτρεμιστές (φουνταμενταλιστές), τα στρατιωτικά τμήματα του ΝΑΤΟ, το πυρηνικό Ισραήλ, οι «λογχοφόροι» του Πούτιν και του Τραμπ, είναι πατριώτες και δεξιοί, ενώ ακροδεξιοί είναι οι Σαλβίνι, Ούρμπαν και Μπολσονάρου…Ότι οι πάσης εθνικότητος λαθροεισβολείς σε ξένη χώρα, είναι πρόσφυγες και οικονομικοί μετανάστες…
Όλες αυτές οι ετικέτες εδημιουργήθηκαν για να εξαπατούν τους πολίτες…
Όμως, ούτε η πανούκλα ούτε η χολέρα έχουν κάνει τόση ζημιά στην ανθρωπότητα, όσον οι διεθνείς τραπεζίτες-τοκογλύφοι-τρομοκράτες, οι πολιτικοί αχυράνθρωποι του Συστήματος, οι συστημικοί ιστορικοί και οι καθηγητές που διδάσκουν την συμβατική ιστορία-παραμυθολογία και την κατευθυνόμενη επιστήμη (επιστημονολογία)..
Δυστυχώς, όποιος κραυγάζει και παρουσιάζει στοιχεία, από την διεθνή γραμματεία, γι’αυτήν την παγκόσμια και προσχεδιασμένη ΑΠΑΤΗ, την  οφθαλμοφανή πλέον Συνωμοσία κατά της Ανθρωπότητος, όχι μόνον δέχεται τα πυρά από τους μισθοφόρους του Συστήματος ότι τα παρουσιαζόμενα στοιχεία είναι ψευδή και αβάσιμα, φυσικά χωρίς πειστικά επιχειρήματα, αλλά και ο ίδιος ο παρουσιαστής ή συγγραφέας, τις περισσότερες φορές, λοιδωρείται, απειλείται και χαρακτηρίζεται ως συνωμοσιολόγος, γραφικός, εξτρεμιστής…
Όταν μάλιστα οι μαριονέττες του Συστήματος που επιτίθενται στους εκπέμποντας κραυγές αγωνίας και προειδοποιήσεως, με ΑΚΛΟΝΗΤΑ αποδεικτικά στοιχεία,  για την απάτη, τους μύθους και τα κρυφά σχέδια του Συστήματος κατά της ανθρωπότητος, προβάλλονται και θεωρούνται ως «αναμφισβητήτου κύρους» προσωπικότητες, αναγνωρισμένες διεθνώς(ΣΣ: Οι πλείστοι από αυτούς, είναι μέλη αποκρυφιστικών στοών, συστημικών  στρατηγικών ιδρυμάτων και Golden Boys), τότε ποίος αγαθός, αγράμματος, αφελής, και τρομοκρατημένος πολίτης, βομβαρδιζόμενος καθημερινώς από τα ΜΜΕ,  θα ακούσει με προσοχή και θα λάβει σοβαρώς υπόψη του τον «συνωμοσιολόγον»;
Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένα αόρατο Διευθυντήριον (Σαχέντριν), ένας αόρατος κύκλος παγκόσμιας Συνωμοσίας, που οδηγεί τους ανθρώπους εκεί που κάθε φορά σχεδιάζει το Σύστημα…
*
Μία από τις μεγαλύτερες πλάνες και απάτες του Συστήματος στην Ιστορίαν της ανθρωπότητος, είναι η παρουσίαση της δέσμης των γεγονότων που αφορούν:
.Στα προηγηθέντα της εμφανίσεως στο παγκόσμιον προσκήνιον του φαινομένου που ακούει στο όνομα Αδόλφος Χίτλερ,
.Στις φυλετικές ρίζες του Χίτλερ,
.Στην πολιτική-θρησκευτική και ιδεολογική ταυτότητα του Χίτλερ,
.Στις ιδεολογικο-πολιτικές ρίζες του Ναζισμού, τις αντισιωνιστικές-αντιεβραϊκές θέσεις του (Αντισημιτισμός),
.Στα πραγματικά αίτια του 2ου παγκοσμίου πολέμου, τα όσα ακολούθησαν με την άνοδον και πτώση του Ναζισμού ή Εθνικοσοσιαλισμού και κυρίως,
.Στο περιβόητον «ολοκαύτωμα» των…εκατομμυρίων Ιουδαίων (Jews)…
Σχεδόν όλοι οι βιογράφοι του Χίτλερ σημειώνουν την τεράστια και εν πολλοίς ανεξήγητη απόκλιση μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου μισού της ζωής του. Μέχρι την ηλικία των 30 ετών ήταν, σύμφωνα με τα αστικά μέτρα της εποχής του, ένας άνθρωπος, ένας ανθρωπάκος ας μας επιτραπεί η έκφραση, χωρίς επαγγελματική καριέρα, εκουσίως απόμακρος από την κοινωνική ζωή, άγνωστος, χωρίς αξιόλογες κοινωνικές σχέσεις ή διασυνδέσεις.
Ακόμη και μετά τον Α΄ Παγκ. Πόλεμο, κατά τον οποίον η Γερμανία είχε ηττηθεί, ήταν επίσης και ένας απλός στρατιώτης (υποδεκανέας), αγνώστων ή αμφίβολων οικογενειακών ριζών, χωρίς προοπτικές και, κυρίως, χωρίς αναγνωρισμένες ικανότητες που θα μπορούσαν να εξηγήσουν εύλογα την απίστευτη άνοδο που επακολούθησε.2
Παρ’ όλα αυτά, αιφνιδίως και ανεξηγήτως με την κοινή λογική, αυτός ο άνθρωπος ήλθε σε επαφή, τυχαίως ή με αφανείς τρόπους προσεγγίσεώς του, αρχικώς με «απρόσιτους» κρατικούς αξιωματούχους του Γερμανικού καθεστώτος, με ανθρώπους του Συστήματος, στην συνέχεια εισεχώρησε σε μυστικιστικές εταιρείες, αναρριχήθηκε, μέσα σε λίγα χρόνια, στην Καγκελαρία του Γερμανικού Ράϊχ και, τελικά, έγινε δικτάτορας-κυρίαρχος του μεγαλύτερου μέρους της Ευρώπης, ασκώντας κατά το Σύστημα, καταστροφική επίδραση που μόνο λίγοι, πριν ή μετά από αυτόν, άσκησαν.
Ο Χίτλερ ισχυρίστηκε αργότερα, ότι η αγανάκτησή του για τον χαμένο Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και η «προδοσία των εγκληματιών του Νοεμβρίου» ωρίμασαν μέσα του την απόφαση να γίνει πολιτικός (ΣΣ: Ως «Εγκληματίες του Νοέμβρη» εννοεί τους πολιτικούς που υπέγραψαν την παράδοση της Γερμανίας, ενώ ακόμα ο γερμανικός στρατός κατείχε εχθρικό έδαφος).3
Ο ισχυρισμός αυτός του Χίτλερ είναι ΨΕΥΔΗΣ.
Ο Χίτλερ δεν είχε πολιτικές φιλοδοξίες, αμέσως μετά τον πόλεμο. Γύρισε στο στρατώνα του Συντάγματός του, στο Μόναχο, και η μόνη του προσπάθεια ήταν να μην απολυθεί από τον στρατό.
Εξελέγη ως ένας από τους αντιπροσώπους του Συντάγματος και, με βάση αυτή την εκλογή, έγινε ένα είδος συνδέσμου με την επαναστατική Σοβιετική Κυβέρνηση του Μονάχου, του σοσιαλιστή Βαυαρού Πρωθυπουργού και Ιουδαίου στην καταγωγή, Κουρτ Άϊσνερ (Kurt Eisner) [1919].
Δηλαδή ο Χίτλερ ήταν τότε ένας φανατικός κομμουνιστής, όπως κάθε σημερινός απλός και άσημος πολίτης που ασπάζεται και εκδηλώνει δημοσίως τα κομμουνιστικά φρονήματά του.
Ο Χίτλερ δεν ξεκίνησε την Εθνικοσοσιαλιστική καριέρα του,  πολεμώντας τους κόκκινους/σοσιαλιστές Εβραίους (Jews), αλλά αγωνιζόμενος…ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ!
Ο Eisner δολοφονήθηκε στην συνέχεια από τον Anton Graf von Arco auf Valley. Ο Γερμανός ευγενής δολοφόνησε τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας Kurt Eisner, τον πρώτο «κόκκινο» πρωθυπουργό της Βαυαρίας, στις 21 Φεβρουαρίου 1919.
Ο Χίτλερ είχε διαδηλώσει στην νεκρική πομπή του Eisner. Φορούσε ένα μαύρο περιβραχιόνιο για να θρηνήσει τον θάνατο του Eisner και ένα κόκκινο περιβραχιόνιο για να δείξει την αφοσίωσή του στον σοβιετικό κομμουνισμό. 
Είχε εκλεγεί, σύνδεσμος προπαγάνδας των συμβουλίων των σοβιετικών στρατιωτών που υποστήριζαν τον Εβραίο επαναστάτη Kurt Eisner στην Βαυαρία της Γερμανίας, όταν ο Eisner ανέτρεψε τότε τον βασιλέα Λουδοβίκο τον 3ον και κατέστρεψε την Βαυαρική μοναρχία.. Με άλλα λόγια, ο Χίτλερ είχε αφιερωθεί στην λενινιστική, βαυαρική, σοβιετική δημοκρατία, ενώ εργαζόταν ταυτόχρονα ως κομμουνιστής προπαγανδιστής!
Ένα φιλμ της εποχής (1919), μάλιστα, δείχνει τον Χίτλερ στη νεκρική πομπή τού δολοφονημένου κομμουνιστού Άϊσνερ !!!.
Ο μετέπειτα προσωπικός φωτογράφος του Χίτλερ, Heinrich Hofmann, φορούσε επίσης ένα κόκκινο περιβραχιόνιο σε υποστήριξη των Σοβιετικών. Απέκτησε δημοσιογραφική εξουσιοδότηση από τους Μπολσεβίκους και έτσι τράβηξε πολλές φωτογραφίες από το πραξικόπημα των Μπολσεβίκων στην Ρωσία, τον Ιανουάριον του 1918 (ΣΣ:Το οποίον οι Συστημικοί ιστορικοί ετεροχρονίζουν και το συνδυάζουν ανιστορήτως, με την αστικοδημοκρατική Επανάσταση του Οκτωβρίου 1917 στην Ρωσία). Ήταν αυτός που είχε φωτογραφίσει τον Χίτλερ στην κηδεία του Eisner.





Ξαφνικά, όπως προείπαμε, μετά την αιματηρή συντριβή της λεγομένης Σοβιετικής Δημοκρατίας του Μονάχου, ο Χίτλερ «προσελήφθη» από την εθνικιστική-αντικομμουνιστική διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων (Ράϊχσβερ, Reichswehr) του Μονάχου, που τότε ήταν ο αποφασιστικός παράγων εξουσίας.
Ποίοι άραγε επρότειναν την πρόσληψη του ασήμου, τότε, κομμουνιστού Αδόλφου Χίτλερ στο Εθνικιστικό επιτελείο της ανωτάτης διοικήσεως των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων (Της Μαύρης Ράϊχσβερ); ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει να μας πεί με βεβαιότητα, παρά τα όσα μεταγενεστέρως εγράφησαν περί τούτου, προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα !!!
Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Χίτλερ εξαγόρασε την εύνοια των ισχυρών προδίδοντας παλιούς συντρόφους του, οι οποίοι ήταν με την πλευρά της Σοβιετικού τύπου, Δημοκρατίας.
Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι σημαντικές προσωπικότητες της αποκαλούμενης Μαύρης Ράϊχσβερ, όπως ο λοχαγός Έρνστ Ρεμ (Ernst Röhm), διέκριναν σύντομα (;;;) στον υποδεκανέα Χίτλερ έναν ενδεχόμενο προπαγανδιστή ο οποίος θα προκαλούσε ζυμώσεις στην εργατική τάξη με σκοπό την εξάπλωση της εθνικιστικής ιδεολογίας. Για τον λόγον αυτόν, έστειλαν τον Χίτλερ να παρακολουθήσει μαθήματα προπαγανδιστικής ρητορικής. Παράλληλα κατασκόπευε τις δραστηριότητες πολιτικών κομμάτων και πολιτικών κύκλων, οι οποίες ξεφύτρωναν σαν τα μανιτάρια στο μετεπαναστατικό Μόναχο.4
Στο σημείο αυτό, κάθε εχέφρων μελετητής και αναζητητής της Αληθείας, διερωτάται:
Μα καλά, σε ολόκληρη Γερμανία των δεκάδων εκατομμυρίων κατοίκων, το πανίσχυρο «μαύρο» (Εθνικιστικό) καθεστώς δεν βρήκε άλλον κατάλληλο άνθρωπο με αποδεδειγμένως Εθνικιστικό παρελθόν, για την θέση αυτή και επέλεξε τον άσημο «κόκκινο» υποδεκανέα;            
Στις 12 Σεπτεμβρίου 1919, ο Χίτλερ πήρε μέρος για πρώτη φορά σε συνέλευση του Γερμανικού Εργατικού Κόμματος (DAP, το οποίο αργότερα θα μετονομαζόταν σε NSDAP). Το κόμμα αυτό το είχαν ιδρύσει, ο «κόκκινος» κλειδαράς  Άντον Ντρέξλερ (Anton Drexler) και ο «σύντροφος» δημοσιογράφος Καρλ Χάρερ (Karl Harrer) και προπαγάνδιζε αντισημιτικές και σοσιαλιστικές ιδέες. Στις 19 Οκτωβρίου έγινε, με εντολή των προϊσταμένων του, 55ον μέλος του DAP και όχι 7ον όπως ισχυριζόταν αργότερα.. Τελικά, ο Χίτλερ απολύθηκε από τον στρατό στις 31 Μαρτίου 1920  και αμέσως  έγινε εκδότης της κομματικής εφημερίδας του NSDAP «Λαϊκός Παρατηρητής» (Völkischer Beobachter).
Ο Χίτλερ εκδότης, αλλά ποίος ή ποίοι οι χρηματοδότες;
Την άνοιξη του 1920, ο Χίτλερ συνέβαλε και αυτός στο νέο πρόγραμμα του κόμματος. Επίσης, με πρωτοβουλία του άλλαξε η ονομασία του. Το Γερμανικό Εργατικό Κόμμα (DAP) λεγόταν πλέον Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα των Γερμανών Εργατών (NSDAP). Ήδη άρχισε να ζει άνετα με τα χρήματα που κέρδιζε ως πολιτικός ρήτορας.
Αυτός ο…μέγας πατριώτης και παγγερμανιστής Χίτλερ, έδιδε διαλέξεις υπερασπιζόμενος την πατρίδα του επί χρήμασι; Ποίος αγνός εθνικιστής θα εδέχετο να πράξει κάτι τέτοιο; Ή μήπως αυτός ήταν ένας τρόπος για συγκεκαλυμμένη χρηματοδότηση και από ποίους, ώστε να μην φαίνονται οι πηγές χρηματοδοτήσεώς του;
Ο Χίτλερ ταχύτατα οδήγησε το NSDAP σε σημείο ώστε να εξαρτάται πλέον απόλυτα από αυτόν, γεγονός που το εκμεταλλεύτηκε. Τον Ιούλιο του 1921 ανάγκασε, με ένα τελεσίγραφο, το παλιό προεδρείο να παραιτηθεί και ψηφίστηκε ως νέος πρόεδρος του κόμματος. Ο Χίτλερ ήταν πλέον τοπική πολιτική φυσιογνωμία. Εκτός της Βαυαρίας, όμως, η επιλογή εκείνη προκαλούσε μάλλον θυμηδία παρά φόβο. Το ίδιο όμως δεν ίσχυσε στην υπόλοιπη Ευρώπη, όπως θα έδειχνε αργότερα η Ιστορία.
Τα γεγονότα που ακολούθησαν, ρίχνουν άπλετον φως και συνεκτιμώμενα από οποιονδήποτε καλόπιστον και αμερόληπτον κριτήν, μας διαφωτίζουν και κραυγάζουν ότι πίσω από το «φαινόμενο Αδόλφος Χίτλερ», εκρύπτοντο οι συμφυλέτες του Χίτλερ, οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι Ιλλουμινάτι, με πρωταγωνιστές τους Τραπεζίτες Ιλλουμινάτι !!!…
Δυστυχώς, όσοι καταθέτουν πληθώρα στοιχείων που αποδεικνύουν ΑΜΕΣΩΣ ή ΕΜΜΕΣΩΣ, τις πραγματικές φυλετικές ρίζες, τις αποκρυφιστικές θρησκευτικές πεποιθήσεις και τις στενές σχέσεις του Χίτλερ με τους Σιωνιστές Ιουδαίους, όχι μόνον χαρακτηρίζονται από το ΣΥΣΤΗΜΑ, όπως προείπαμε, συνωμοσιολόγοι και γραφικοί, αλλά διώκονται  και ποινικώς ακόμη και αν αμφισβητούν απλώς και μόνον, τον αριθμόν των Ιουδαίων θυμάτων του Ναζισμού…
Όμως, ας λένε ό,τι θέλουν οι κατ’επάγγελμα ή κατ’εντολήν ψευδολόγοι, αδίστακτοι αχυράνθρωποι του Συστήματος! Ουδείς μπορεί να διαγράψει τις καταγεγραμμένες και σφραγισμένες με το αίμα δεκάδων εκατομμυρίων αθώων πολιτών, σελίδες της πραγματικής Ιστορίας των λαών και των Εθνών, τις οποίες οι πάσης φύσεως λειχήνορες, εγκάθετοι και κεκράκτες του Συστήματος, επιμελώς ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ !
Εμείς οι Ρωμηοί/Έλληνες, τις αναζητούμε, τις ανακαλύπτουμε και τις παρουσιάζουμε προς πάσα κατεύθυνση, σε κάθε ενδιαφερόμενο και «Όποιος έχει ώτα ακούειν ακουέτω»  !!!
*
Το θέμα του Ναζισμού, το έχουμε αναλύσει διεξοδικώς σε προηγούμενη ανάρτηση (ΝΑΖΙΣΜΟΣ: Η ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ/ Μάϊος-Ιούνιος 2015). Επανερχόμαστε όμως και πάλιν σ’ αυτό, εστιάζοντες την έρευνά μας προσωπικώς στον Αδόλφο Χίτλερ και τις σχέσεις του με τον Διεθνή Σιωνισμό, για τους εξής κυρίως, λόγους:
α. Στις ημέρες μας, μετά από τις ασφυκτικές πιέσεις του Συστήματος οι λαοί αρχίζουν να αφυπνίζονται και πάλιν και να αναζητούν εθνικές πατριωτικές λύσεις….Παρατηρούμε στην Ευρώπη και σε μικρότερη έκταση στην πατρίδα μας, άλλοτε δειλά-δειλά και άλλοτε φανερά, αντιδράσεις που δίδουν την εντύπωση αγνών πατριωτικών εξάρσεων…Ταυτόχρονα όμως, σε πολλές περιπτώσεις, διαπιστώνουμε ότι αυτές οι πατριωτικές εκδηλώσεις, επισκιάζονται από την προβολή ιδεών, συνθημάτων και συμβόλων που θυμίζουν Συστημικό Εθνικισμό, Νεοναζισμό και Χίτλερ..Επειδή οι νέες γενεές, οι αγνοί και άδολοι πατριώτες, δεν έζησαν ούτε γνωρίζουν την αλήθεια για τον Ναζισμό/ Εθνικοσοσιαλισμό, την αληθινή ταυτότητα και τον ρόλο του Χίτλερ στο λεγόμενο Εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα της προπολεμικής Ευρώπης και πιθανώς να παρασυρθούν ή να παγιδευθούν, επιθυμούμε να προειδοποιήσουμε και να προλάβουμε παρόμοιες καταστάσεις με εκείνες που μας οδήγησαν στην εμφάνιση του Ναζιστικού Τέρατος.
β. Είμαστε βέβαιοι, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σημερινών Ελλήνων, ΔΕΝ έχουν συνειδητοποιήσει τα πραγματικά αίτια της εκρήξεως του 2ου παγκοσμίου πολέμου, τους πραγματικούς υπευθύνους της ακολουθησάσης ισοπεδώσεως των λαών, διαλύσεως των ιστορικών Εθνών και οικονομικής καταστροφής των κρατών της Ευρώπης, που στοίχισε πάνω από 60.000.000 νεκρούς…Ως εκ τούτου, αισθανόμαστε την ανάγκη να τους διαφωτίσουμε..
γ. Το Σύστημα που ελέγχει τους πάντες και τα πάντα, έχει έτοιμους νέους «σωτήρες» τύπου Χίτλερ, καμουφλαρισμένους με τον μανδύα του υπερπατριώτη (Δι’ ημάς τους Έλληνες μισθωμένους πατριδοκάπηλους/Ελλαδέμπορους), τους οποίους προωθεί αφανώς ή εμφανώς, εντός των αυθόρμητων πατριωτικών ομάδων, κινημάτων και οργανώσεων, με ελκυστικούς ή κλοπιμαίους τίτλους, και στόχον:
.Να αποπροσανατολίσουν και να εγκλωβίσουν τους αγνούς και αγωνιούντες πατριώτες, σε ατραπούς ενός νέου Συστημικού Νέο-Ναζισμού/Ψευτο-Εθνικισμού.
.Να μην εκτραπεί η πορεία των κινημάτων ή πατριωτικών κομμάτων, οργανώσεων, σε αντισυστημικές πρακτικές, αντιδράσεις και αντιστάσεις, αλλά να ακολουθηθούν τακτικές και μέθοδοι, Δημοκρατικού Συνδικαλιστικού τύπου ή ανάλογες εκείνων που εφήρμοσε το ιδεολογικόν ίνδαλμά τους, ο «Φύρερ» τους…
.Να παγιδεύσουν για μια ακόμη φορά, τους αγνούς πατριώτες στα παγιδοφόρα στρατόπεδα των ψευτοεθνικιστών, ελεγχόμενα από Στοές, Διεθνείς Τραπεζίτες και Συστημικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, ώστε ή να υποταχθούν πλήρως στο Σύστημα ή να οδηγηθούν μετά βεβαιότητος σε αποτυχία, και τραγωδίες [Όπως συνέβη με την λεγομένη «Εταιρεία» (1894) μετονομασθείσα Εθνική Εταιρεία (1895) και την τραγική κατάληξη του Ελληνο-οθωμανικού πολέμου το 1897]..
δ. Να αποκαλυφθούν ή να ξαναπαρουσιασθούν τα αποδεικτικά στοιχεία και να συνειδητοποιηθούν επί τέλους, από όσους δεν έχουν πεισθεί ακόμη:
1/.Η πραγματική ταυτότητα του Χίτλερ (φυλετική, πολιτική, ιδεολογική και θρησκευτική),
2/.Ο αληθινός/σκοτεινός ρόλος, η κρυπτοσιωνιστική αποστολή του, και η ταυτότητα των εντολοδοτών του,
3/. Οι ευθύνες του ιδίου και των εντολοδοτών του, για την έκρηξη του 2ου παγκοσμίου πολέμου, καθώς και η εκούσια συμμετοχή/συμβολή του, στην δημιουργία του κράτους του Ισραήλ.
ε. Να απαντηθούν, εν των μέτρω του δυνατού, τα αναπάντητα μέχρι σήμερα ερωτήματα, όπως:  
1ον/ Γιατί ο Χίτλερ απέκρυψε το γεγονός ότι εργάστηκε για την επαναστατική κυβέρνηση του αριστερού Ιουδαίου Kurt Eisner και ήταν εκλεγμένος σύνδεσμος και προπαγανδιστής των Κομμουνιστικών Στρατιωτικών Συμβουλίων της Βαυαρικής Σοβιετικής Δημοκρατίας;
2ον/ Πως και για ποίους λόγους ο Χίτλερ από κομμουνιστής κατέληξε πληροφοριοδότης, πράκτορας μυστικών υπηρεσιών της Γερμανικής Αυτοκρατορίας και κατάσκοπος της «μαύρης» Reichswehr;
3ον/ Γιατί ο λοχαχός Karl Mayer και ο στρατηγός Erich Ludendorff, πανίσχυροι Ιλλουμινάτι («Μαύροι Εθνικιστές») επέλεξαν ως αρχηγόν τους τον άσημο κόκκινο δεκανέα Adolf Hitler, να ηγηθεί ενός αντισημιτικού και αντι-μπολσεβίκικου εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος; Πως και γιατί τον μετέτρεψαν σε έναν επικίνδυνο δημαγωγό και πολεμοχαρή δικτάτορα;
4ον/ Πως κατάφερε ο Χίτλερ να διεισδύσει στο αριστερό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα, και γιατί άλλαξε το όνομά του σε Εθνικό Σοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα, αντικαταστήσας παράλληλα με μία κίνησή του, τον αρχηγό του Αντόν Ντρέξλερ;
5ον/ Γιατί ο Χίτλερ άφησε 335.000 στρατιώτες των Συμμάχων να του ξεφύγουν στην Δουνκέρκη, ενώ μπορούσε, αν ήθελε, να τους εξολοθρεύσει ή να τους συλλάβει όλους;
6ον/ Γιατί ο Χίτλερ:
-Δεν εισέβαλε στην Αγγλία για να την κατακτήσει πριν επιτεθεί στην Ρωσία καίτοι η επιχείρηση είχε σχεδιασθεί από το 1939, με εντολή του, με την κωδική ονομασία «Θαλάσσιος Λέων» (Sea Lion), από τον πλοίαρχο Χανς Γιούργκεν Ράϊνικε (Hans Jürgen Reinicke) ;
-Δεν κατέλαβε τις πετρελαιοφόρες περιοχές στην Ρωσία και την Μέση Ανατολή όταν είχε την ευκαιρία;
-Δεν σφράγισε ποτέ το Γιβραλτάρ ώστε να απαγορεύσει την δια θαλάσσης μεταφορά συμμαχικών, κυρίως αμερικανικών, στρατευμάτων και εφοδίων;
-Ουδέποτε πληροφορήθηκε ή οι μυστικές υπηρεσίες του δεν ανεκάλυψαν ποτέ ότι οι επικοινωνίες των Ναζί, ήταν εκτεθειμένες και ότι οι Βρετανοί γνώριζαν πάντοτε, τους κώδικες επικοινωνίας των Γερμανών, καίτοι πολύ συχνά τους άλλαζαν για λόγους ασφαλείας;
7ον/  Γιατί δεν βομβαρδίστηκε ποτέ, από τους «συμμάχους», το αρχηγείο των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών στην Φρανκφούρτη;
8ον/ Γιατί σημαίνοντα στελέχη του Ναζισμού, εκτός από τα βαρύγδουπα και γνωστά ονόματα, υπεύθυνα για διαπραχθέντα εγκλήματα ή συνέργεια ή ηθική αυτουργία σ’ αυτά, εξηφανίσθησαν μυστηριωδώς και ουδέποτε συνελήφθησαν ή η σύλληψή τους καθυστέρησε χαρακτηριστικά χωρίς να έχει, όμως, τις ανάλογες με τις διαπραχθείσες έγκληματικές ενέργειές τους επιπτώσεις; 
9ον/ Γιατί αθωώθηκαν ή παρέμειναν ατιμώρητοι και μεταπολεμικώς εμεγαλούργησαν, οικονομικοί συνεργάτες, κορυφαίοι επιχειρηματίες και τραπεζίτες που συνέβαλαν τα μέγιστα στην ανέλιξη του Ναζισμού και συντήρηση του Ναζιστικού καθεστώτος (Κορυφαίον παράδειγμα δι’ ημάς ο συνεργάτης του Χίτλερ Πρέσκοτ Μπους, πατήρ και παππούς των σύγχρονων προέδρων των ΗΠΑ Τζωρτζ Μπους); 
10ον/ Γιατί ο Χίτλερ συνεργάστηκε αρχικώς με την Ιουδαιοκρατούμενη τότε, Σοβιετική Ένωση και στην συνέχεια επιτέθηκε εναντίον της, εξασφαλίζοντας έτσι την βεβαία δική του ήττα και συντριβή;
11ον/  Γιατί ο Χίτλερ αρνήθηκε να διαπραγματευτεί μια ειρήνη στο τέλος του πολέμου και αντίθετα εξέδωσε το διάταγμα Νέρωνος ζητώντας την αυτοκτονική καταστροφή της Γερμανίας από τους Γερμανούς;
12ον/ Γιατί ο φανατικός Άριος αδίστακτος αντισημίτης  και «εβραιοφόγος» Χίτλερ, εδέχετο την ύπαρξη προσώπων Ιουδαϊκής καταγωγής (βεβαιωμένης ή βασίμως πιθανολογούμενης) στα ανώτατα κλιμάκια του Ναζιστικού κόμματος, των ενόπλων Δυνάμεων, και των άλλων Ναζιστικών οργανώσεων;
13ον/ Γιατί οι νικήτριες δυνάμεις του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου (ΗΠΑ, Γαλλία, Αγγλία), που είχαν και την αποκλειστική ευθύνη τηρήσεως των όρων της Συνθήκης των Βερσαλλιών (Σεπτ. 1919), αδιαφόρησαν για την εφαρμογή της Συνθήκης, στις διατάξεις της οποίας υπήρχαν τόσον περιοριστικοί  όροι, ώστε η Γερμανία ήταν αδύνατον να ανανήψει οικονομικώς και στρατιωτικώς τουλάχιστον για ένα αιώνα;
14ον/ Γιατί οι νικήτριες δυνάμεις, όχι μόνον αδιαφόρησαν και ΔΕΝ επέβλεψαν την αυστηρή εφαρμογή των όρων της Συνθήκης, αλλά καταστρατήγησαν τις διατάξεις και τους όρους που οι ίδιες επέβαλλαν, ενίσχυαν οικονομικώς την Γερμανίαν και έτσι επέτρεψαν στον Χίτλερ να δημιουργήσει, σε διάστημα δύο δεκαετιών, μία ισχυρή οικονομία και μία πανίσχυρη πολεμική μηχανή, ικανή να διαξάγει τον δεύτερον Παγκόσμιον πόλεμον;5
Καμία άλλη συνθήκη ή και απλό διπλωματικό έγγραφο στον κόσμο, όπως αυτή των Βερσαλλιών, δεν υπέστη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τόσες μεταβολές, αναθεωρήσεις αλλά και αλλοιώσεις..
15oν/ Είναι αλήθεια ή όχι, πως όταν ξεκίνησε την λειτουργία της, η ΝΑΣΑ είχε ήδη στελεχωθεί με 120 κορυφαίους Ναζιστές Γερμανούς επιστήμονες και τεχνικούς, οι οποίοι είχαν εμπλακεί στο πρόγραμμα σχεδιασμού και κατασκευής των πυραύλων V 2, ατομικής βόμβας, κλπ και είχαν φυγαδευθεί από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, το 1945, με την «Επιχείρηση Συνδετήρας» («Operation paperclip») ; Πως εξηγείται λογικώς κάτι τέτοιο;
Έως πότε θα κοιμώμαστε μακαρίως και θα δεχόμαστε ως αληθή και δόγματα, τους μύθους, τις παραπλανητικές εικόνες και τις απάτες του Συστήματος;
Πότε επί τέλους, θα αφυπνισθούμε και θα αντιληφθούμε ότι, ο τρόπος που σκεπτόμαστε, όσα βλέπουμε να συμβαίνουν γύρω μας, ακόμη και ό,τι πράττουμε, χωρίς ίχνος αντιστάσεως, είναι σχεδιασμένα, κατευθυνόμενα και ελεγχόμενα από τους Αφανείς Παγκόσμιους Συνωμότες;
Πότε θα απαλλαγούμε ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ, από τους αχυρανθρώπους του Συστήματος και τους χορηγούς των πολιτικο-ιστορικο-θρησκευτικών ναρκωτικών;
Πότε θα απεξαρτηθούμε, από την καθημερινή μηνυματική ηρωΐνη, τους μύθους και τις εικόνες που μας προβάλλουν κάθε λεπτό, και μας μετατρέπουν σε αφιονισμένους και άβουλους πολίτες/αριθμούς, όπως αφιονισμένος, κατευθυνόμενος και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ελεγχόμενος από τους συμφυλέτες του Παγκόσμιους Συνωμότες, ήταν και ο «εκλεκτός» τους, Αδόλφος Χίτλερ;


                                                                             
                             Συνεχίζεται






1 Ο κύκλος της Συνωμοσίας, Texe Marrs, εκδ. Στερέωμα, σ.76-77.
2 Haffner, Sebastian (1979). The Meaning of Hitler. Harvard University Press. Σελ. 3.
3 Οι Γερμανοί εθνικιστές, δεν παραδέχθηκαν την στρατιωτική ήττα τους στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και για αυτό τον λόγον, διαμόρφωσαν την θεωρία της προδοσίας, βάσει της οποίας η γερμανική πατρίδα προδόθηκε από τους πολιτικούς και τους μαρξιστές με την λεγόμενη «μαχαιριά στην πλάτη» (Dolchstoßlegende).
4 Ryback, Timothy W. Η Βιβλιοθήκη του Χίτλερ, (μτφ. Αλεξάνδρα Κονταξάκη), εκδόσεις Πατάκη, 2012, σελ.67.
5 Συγκεκριμένα το πρώτο μέρος αυτής της Συνθήκης, μετεβλήθη λίγο αργότερα από τους Συμμάχους (της Αντάντ), προκειμένου να καταστεί δυνατή η εισδοχή της Γερμανίας στην Κοινωνία των Εθνών. Ακολούθως το τέταρτο μέρος καταργήθηκε μονομερώς από την Γερμανία όταν ως κράτος – μέλος της ΚτΕ (Κοινωνία των Εθνών), άρχισε τον επανεξοπλισμό της. Το έκτο μέρος ουδέποτε εφαρμόσθηκε σε όλη του την έκταση, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Κάιζερ Γουλιέμου Β΄ όπου δεν καταδικάστηκε. Το δε έβδομο μέρος περί επανορθώσεων εγκαταλείφθηκε από τους ίδιους τους συμμάχους. Το ένατο και δέκατο μέρος της εν λόγω συνθήκης που αφορούσε οικονομικούς όρους και αεροπλοΐα μετά από αρκετές αναθεωρήσεις – μεταβολές τελικά καταργήθηκαν από κοινού με τους συμμάχους στην μεγαλύτερη έκτασή τους. Το ενδέκατο μέρος καταγγέλθηκε από την Γερμανία, μέλος της Κοινωνίας των Εθνών, χωρίς καμία αντίδραση....
Δεδομένης της εκτάσεως και του μεγάλου αριθμού των άρθρων, υπογραμμίζονται τα εξής:
1. Η τύχη των αποικιών: Η Γερμανία έπρεπε να αποκηρύξει τον έλεγχό της επί των αποικιών της (άρθρο 119), οι οποίες θα περιέρχονταν στον έλεγχο των συμμάχων (άρθρο 222).
2. Πολεμικές αποζημιώσεις: Η Γερμανία κλήθηκε να καταβάλει στους συμμάχους -με την μερίδα του λέοντος να λαμβάνεται από τη Γαλλία- 20 δις χρυσά γερμανικά μάρκα (Περίπου 450 δις δολάρια σε σημερινή ισοτιμία). Τον Ιανουάριο του 1921 το συνολικό ποσό που αποφασίστηκε από την Διασυμμαχική Επιτροπή Αποζημιώσεων ορίστηκε στα 269 εκατομμύρια χρυσά μάρκα (2.970 χρυσά μάρκα αντιστοιχούσαν σε ένα γραμμάριο καθαρού χρυσού), περίπου 32 δισεκατομμύρια δολλάρια. Η Γερμανία θα έπρεπε να πληρώνει μέχρι το 1984. Αργότερα τον ίδιο χρόνο, το ποσό περιορίστηκε στα 132 δισεκατομμύρια μάρκα.... Η Γερμανία από το 1938 έως το 1939 παραβίασε όλους τους εναπομείναντες όρους. Το τελευταίο βήμα ήταν η πλήρης ανατροπή της συνθήκης την 1η Σεπτεμβρίου του 1939 με την κήρυξη του πολέμου κατά της Πολωνίας και την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
3. Στρατιωτικοί περιορισμοί: Ο γερμανικός στρατός έπρεπε να περιοριστεί στις 100.000, οι στρατιωτικές σχολές να μειωθούν σε 3, το Γενικό Επιτελείο να διαλυθεί, τα οχυρωματικά έργα κατά μήκος του Ρήνου να καταστραφούν, και απαγορευόταν η ανέγερση νέων (άρθρα 159-180). Παράλληλα, απαγορευόταν το εμπόριο όπλων και η εγχώρια παραγωγή πολεμικού υλικού. Τέλος, ο στόλος έπρεπε να παραδοθεί ολόκληρος στην Αγγλία, με εξαίρεση 32 σκάφη, και το προσωπικό του να μην υπερβεί τις 15.000. Τέθηκαν περιορισμοί στο εκτόπισμα, τον οπλισμό και το είδος των πλοίων, ενώ απαγορεύτηκε η ναυπήγηση υποβρυχίων ( άρθρα 80, 181, 185, 187, 190, 198 ).
4. Εδαφικές απώλειες: Η χώρα υποχρεώθηκε να παραχωρήσει αρκετά από τα εδάφη που κατείχε. Ακυρώθηκε η Συνθήκη του Μπρεστ – Λιτόφσκ και τα εδάφη επεστράφησαν στην ΕΣΣΔ (Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών, κοινώς γνωστή και ως Σοβιετική Ένωση). Πέραν της επαναφοράς των συνόρων στα προ του πολέμου όρια, παραδόθηκαν στην Γαλλία οι περιοχές της Αλσατίας και της Λωρραίνης, στην Τσεχοσλοβακία η Άνω Σιλεσία, ενώ η περιοχή του Posen και της Πομερανίας στην Πολωνία. Τέλος, η πόλη του Danzig ανακηρύχθηκε ελεύθερη πόλη υπό τον έλεγχο της Πολωνίας. Συνολικά, η Γερμανία απώλεσε 65.000 τ.χλμ (τα 20.000 δόθηκαν στην Πολωνία) και 7 εκατομμύρια κατοίκους (άρθρα 51, 81, 83, 94, 99 – 104).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου