Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

 ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

                                                             Τ errorism’s Godfather

                                                             Η οax of Talmudism

                                                             Ε lectronic Gaol

 

                                                             S anhedrin of Bankers

                                                             Y oke of Humanity

                                                             S atanists’ Den

                                                             T ombstone of Freedom

                                                             E xterminator of Christians

                                                             M ongrelization of Europe

 

                                                              L ucifer’s

                                                              O ccult

                                                              C ommunity (of)

                                                              K abbalists

 

                                                              D emocracy’s Fraud

                                                              O stensible Freedom

                                                              W orld Government

                                                              N ew Order

 

ΜΕΡΟΣ 42oν

 

11. ΤΑΚΤΙΚΗ-ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (Συνέχεια 41ου μέρους)

β. Σύγχρονες Μέθοδοι και τρόποι δράσεως του Συστήματος (Συνέχεια 41ου μέρους)

16ον/. Τρομοκρατία του παγκόσμιου πληθυσμού με την απειλή ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος ή χρήσεως βιολογικών-χημικών όπλων ή μιας πανδημίας, (Συνέχεια 41ου μέρους).

3/. Ο φόβος των επιδημιών και ο τρόμος της πανδημίας (Συνέχεια 41ου μέρους).

γ/. Μαρτυρίες επιστημόνων, υψηλών αξιωματούχων και επιστημονικά τεκμήρια, αντικρούοντα τις διατυπωθείσες και διατυπούμενες καθημερινώς κυβερνητικές θέσεις, προειδοποιήσεις και κινδυνολογίες των «ειδικών και επιστημόνων» του Συστήματος, περί του ιού COVID-19 (Συνέχεια 41ου μέρους).

10//.  Συγκριτικά στοιχεία θνησιμότητος από εποχική γρίπη, την περίοδο από 2013 μέχρι 2019 και από κορωναϊό το 20201

α//. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το σύνολο των θανάτων αποδιδόμενων στην γρίπη και επικρατών τύπος/υπότυπος του ιού, στην πατρίδα μας, τις περιόδους επιτηρήσεως της γρίπης 2013-14 έως 2018-19 (τα αντίστοιχα οκτάμηνα), είναι τα εξής:

Κατά την περίοδο 2018-2019, σημειώθηκαν 1071 θάνατοι (95% Διάστημα Εμπιστοσύνης: 733–1380 θάνατοι), αποδοθέντες στον ιό της γρίπης (όλων των τύπων/υπότυπων)  ή 9,8 θάνατοι ανά 100.000 πληθυσμού (95% ΔΕ: 6,8–12,8). Ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος σε σχέση με την περίοδο 2017-2018, οπότε είχε επικρατήσει ο τύπος Β του ιού, αλλά μικρότερος από περιόδους όπως το 2014-15 και το 2016-17, κατά τις οποίες είχαμε επικράτηση του ιού γρίπης Α(Η3Ν2) (Διάγραμμα 1). 

   

Διάγραμμα 1

 

Εκτιμώμενοι θάνατοι αποδιδόμενοι στην γρίπη και καταγεγραμμένοι θάνατοι με εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη, ανά τύπο/υπότυπο του ιού. Σύνολο Ελλάδας, από εβδομάδα 40η/2018 έως εβδομάδα 20η/2019 [Διάγραμμα 2].



Διάγραμμα 2

 

Το σύνολο των επισήμως ανακοινωθέντων θανάτων από τον ιό COVID-19, στο αντίστοιχο διάστημα, των οκτώ μηνών, ήτοι από τον Μάρτιο 2020 μέχρι την  την 11η Νοεμβρίου 2020, ήταν 909.

β//. Ερωτήματα προς τους ημετέρους «ειδικούς και επιστήμονες»:

1///. Τι συμπεραίνετε από την σύγκριση των στατιστικών στοιχείων του διαγράμματος 1 για τα επιβεβαιωμένα κρούσματα γρίπης και τα επισήμως ανακοινωθέντα αποτελέσματα για τους θανάτους από τον COVID-19 (909);

2///. Στο ίδιο διάστημα (Μάρτιος- Νοέμβριος 2020), πέραν από τους ανακοινωθέντες θανάτους, που αποδόθηκαν στον COVID-19,  πόσοι θάνατοι κατεγράφησαν στην Ελλάδα από πνευμονικές ασθένειες (καρκίνος, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, πνευμονική ανεπάρκεια, εξωνοσοκομειακή ή ενδονοσοκομειακή πνευμονία, εισρόφηση, πνευμονία που συνδέεται με την χρήση αναπνευστήρα, λοβώδη πνευμονία, βροχική πνευμονία, οξεία διάμεση πνευμονία, κλπ) ;  Πόσοι από μη πνευμονικές ασθένειες ;

3///. Πόσοι θάνατοι κατεγράφησαν επισήμως στην Ελλάδα την περίοδο 2018-2019, οφειλόμενοι σε πνευμονικές ασθένειες, κατά την οποίαν ΔΕΝ είχε εμφανισθεί ο COVID-19; Ποία τα συμπεράσματα από την σύγκριση του αριθμού αυτών των θανάτων, με τον αριθμό των θανάτων από COVID-19, (909) της περιόδου Μάρτιος-Νοέμβριος 2020 ; 

11//.  Το «προληπτικό» ΦΕΚ για το υποχρεωτικό εμβόλιο


 

Επισήμως στην πατρίδα μας, το μεν πρώτο κρούσμα από COVID -19 ανακοινώθηκε την 26η Φεβρουαρίου 20202 ο δε πρώτος θάνατος την 12η Μαρτίου 2020.3

Ερωτήματα προς τους ημετέρους «ειδικούς και επιστήμονες»:

α//. Πως εξηγείτε την «προφητική» καθ’ημάς και εσπευσμένη κατ’άλλους, δημοσίευση του υπ’αριθμ. 42/25 Φεβρουαρίου 2020 ΦΕΚ, στην οποίαν αναφέρονται τα ληφθησόμενα μέτρα κατά του Κορωναϊού, μεταξύ των οποίων και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ ΔΕΝ είχε διαπιστωθεί ακόμη κρούσμα, ούτε είχε ανακοινωθεί θάνατος από τον COVID -19; (ΣΣ: Προφανώς η απόφαση είχε ληφθεί πολύ προ της 25ης Φεβρουαρίου, καθ’ όσον λογικώς, απαιτείτο κάποιο διάστημα προβληματισμών, συσκέψεων «ειδικών και επιστημόνων», κλπ, μέχρι την υπογραφή του ΦΕΚ).

β//. Η εσπευσμένη δημοσίευση του ΦΕΚ, υπήρξεν προϊόν «έξωθεν εντολών» ή …ανεπηρέαστων από εξωτερικούς παράγοντες, επιστημονικών προτάσεών σας προς την κυβέρνηση;

γ//. Ποία ήσαν τα υποκείμενα νοσήματα του πρώτου θανόντος από τον Κορωναϊό στις 12 Μαρτίου 2020, καθώς και όλων των μέχρι σήμερα, θανάτων ατόμων με υποκείμενα νοσήματα, και πως αιτιολογείται επιστημονικώς, ως βασική αιτία θανάτου τους ο COVID-19, όπως ανακοινώθηκαν επισήμως, και όχι ένα από τα υποκείμενα νοσήματά τους;

12//. Ο CEO της Pfizer Αλβέρτος Μπουρλά, δεν θα σπεύσει να κάνει το εμβόλιο της εταιρείας του!


«Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι ένας από τους πρώτους που θα το κάνουν, για να δείξω στον κόσμο ότι είμαι ο πρώτος» δήλωσε. Υπάρχουν όμως ηθικά ζητήματα, πρόσθεσε ο Μπουρλά, κατά την διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή «Squawk Box» του CNBC. «Εάν έχουμε περιορισμένο αριθμό δόσεων, δεν είμαι σίγουρος εάν θα το συνιστούσαν σε άτομα της ηλικίας μου… ή εάν η εργασιακή ικανότητα θα είναι ένας από τους παράγοντες που θα συμβάλουν στο ποιος θα λάβει το εμβόλιο. Επομένως, θέλω να το σεβαστώ αυτό».(Πηγή:https://www.tovima.gr/2020/11/10/ world/ almpert-mpourla-tha-ithela-na-kano-protos-to-emvolio-omos-proigountai-alloi/).

Απίστευτη δήλωση του πολυδιαφημισμένου από το Σύστημα, Άκη/Αλβέρτου Μπουρλά, που αφιερώνεται στους ημετέρους «ειδικούς και επιστήμονες» !!!

13//.  Ο επικεφαλής Υγειονομικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ Jerome Adams, με αφορμή την «πανδημία» του COVID-19 προέβη σε μία αινιγματική δήλωση, ότι, «είναι η ώρα μας για Περλ Χάρμπορ», προσθέτοντας  «Θα είναι η 11/9 ώρα μας»

[https://www.zerohedge.com/political/surgeon-general-next-week-will-be-our-pearl-harbor-and-911-moments]

Τι εννοεί ο… ποιητής με αυτές τις φράσεις-γρίφους;

Εμείς οι «μη ειδικοί» και αγνώτες των των επιστημονικών λεπτομερειών, καταθέτουμε την άποψή μας και καλούνται οι «ειδικοί και επιστήμονες», να μας διαψεύσουν.

Όπως σε αμφότερες τις περιπτώσεις ήσαν προσχεδιασμένες από το ΣΥΣΤΗΜΑ οι αφορμές για εμπλοκή των ΗΠΑ σε πολεμικές επιχειρήσεις παγκοσμίων επιπτώσεων (Του μεν Περλ Χάρμπορ για να εισέλθουν οι ΗΠΑ στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, της δε 11/9/2001 για να εισβάλουν οι ΗΠΑ στο Ιράκ το οποίον υποτίθεται, ότι διέθετε «πυρηνικά όπλα», κάτι το οποίον αποδείχτηκε ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟΝ), έτσι και ο COVID-19, κατασκευάστηκε και διεσπάρη, για να αποτελέσει την γενική δοκιμή της επερχομένης επιβολής από το ΣΥΣΤΗΜΑ καταστάσεως δουλείας της ανθρωπότητος, με το πρόσχημα της προστασίας της δημόσιας Υγείας, παγκοσμίως!!!!!

Ασμένως θα αποδεχθούμε την επαρκώς αιτιολογημένη διάψευση της απόψεώς μας, από τους «ειδικούς και επιστήμονες», για την αινιγματική δήλωση του Jerome Adams!!!

14//.  Κορωναϊός: Εμβόλιο από έμβρυα;          

Η «κορυφαία», αλλά και «αχώνευτη» για πολλά χρόνια σε πολλούς, Johnson & Johnson, ανεκοίνωσε ότι ετοιμάζει εμβόλιο για τον COVID -19, περιέχον και κομμάτια από έμβρυα!!!

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 'ADVAC and PER.C6 TECHNOLOGIES' όπως λέγεται (δείτε μέσα στις σελίδες τους με κόκκινα γράμματα), στην σελίδα της Johnson & Johnson[https://www.jnj.com/johnson-johnson-announces-a-lead-vaccine-candidate-for-covid-19-landmark-new-partnership-with-u-s-department-of-health-human-services-and-commitment-to-supply-one-billion-vaccines-worldwide-for-emergency-pandemic-use]. Μετά ανοίξτε τον σύνδεσμο της : ΤΗΣ EΧPASY -BIOFORMATICS RESOURCE PORTAL (ΒΙΟ-ΦΟΡΜΑΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 

[https://web.expasy.org/cellosaurus/ CVCL_ G704? fbclid=IwAR2-HmzW-TLpdCOo9E3Q8ja4Co9 CDVi0xQVC8INCvwEyVfyt TSwD_fTZxns].

Αριστερά στο 8 τραγωνάκι διαβάζουμε : Ηλικία δείγματος: ΕΜΒΡΥΟ

Στον σύνδεσμο: 'BIOETHICS RESEARCH LIBRARY' (ΒΙΟ-ΗΘΙΚΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ),[https://bioethics.georgetown.edu/2017/01/is-it-true-that-there-are-vaccines-produced-using-aborted-fetuses/ ],διαβάζουμε :

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν εμβόλια που παράγονται χρησιμοποιώντας έμβρυα ΑΠΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ;»

Μερικά από τα εμβόλια που χρησιμοποιούνται σήμερα για την πρόληψη ασθενειών όπως η ερυθρά, η ιλαρά, η λύσσα, η πολιομυελίτιδα, η ηπατίτιδα Α, η ανεμοβλογιά ή η ευλογιά, παράγονται με την χρήση ιστών από ανθρώπινες εκτρώσεις.

Τα εμβόλια αποτελούνται από νεκρούς ή εξασθενημένους ζωντανούς ιούς που εισάγονται στο σώμα του ασθενούς για να ενεργοποιήσουν τις άμυνες του οργανισμού έναντι αυτού του ιού, χωρίς να αρρωστήσουν. Έτσι, μας λένε, εάν ο ασθενής έρθει στην συνέχεια σε επαφή με τον ζωντανό ιό, δεν θα είναι σε θέση να τον μολύνει, καθώς έχει τις απαραίτητες άμυνες για να το αντιμετωπίσει, δηλαδή ότι είναι ανοσοποιημένος.

Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε το 2008 στο Cuadernos de Bioetica,4 περιλαμβάνει λεπτομερείς πληροφορίες για τα διάφορα κύτταρα και τα ιϊκά στελέχη που προέρχονται από αυτές τις πηγές. Κύτταρα που χρησιμοποιήθηκαν και Εμβόλια που παράγονται χρησιμοποιώντας αποβληθέντα ΕΜΒΡΥΑ.

Τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα εμβρυϊκά κύτταρα είναι τα WI-38 και MRC-5. Τα κύτταρα WI-38 προήλθαν από τον Leonard Hayflick το 1962 από τον πνεύμονα ενός θηλυκού εμβρύου 3 μηνών.

Τα αρχικά WI αναφέρονται στο Ινστιτούτο Wistar, ένα σώμα του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας, Φιλαδέλφεια και τον αριθμό 38 έμβρυο από το οποίο ελήφθησαν τα κύτταρα.Τα MRC-5 κύτταρα ελήφθησαν το 1966 από τους πνεύμονες ενός αρσενικού εμβρύου 14 εβδομάδων.

Τα αρχικά MRC δείχνουν το Medical Research Council, ένα σώμα από το Λονδίνο. Άλλα κύτταρα που προέρχονται από χειρουργικά ΜΕ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΕΜΒΡΥΑ είναι: WI-1, WI-3, WI-11, WI-16, WI-18, WI-19, WI-23, WI-24, WI-25, WI-26, WI-27, WI-44, MRC-9, IMR-90 και R-17 (που λαμβάνεται από πνεύμονα). WI-2, WI-12 και WI-20, (δέρμα και μυς); WI-5 (μυς); WI-8 και WI-14, και WS1 (δέρμα); WI-4, WI-9, WI-10, WI-13 και WI-15 (νεφρός); WI-6, WI-21 και WI-22 (καρδιά); WI-7 (θύμος αδένας και θυρεοειδή), WI-17 (ήπαρ) FHs74Int (λεπτό έντερο) και PER.C6.5

The PER.C6 cell line is derived from human embryonic retinal cells, originally from the retinal tissue of an 18 week old fetus aborted in 1985 and further developed and prepared as cell line by transfection with defined E1 region of the adenovirus type 5 followed by selection for transfectants with an immortal phenotype.

The PER.C6 cell line is derived from human embryonic retinal cells, originally from the retinal tissue of an 18 week old fetus aborted in 1985 and further developed and prepared as cell line by transfection with defined E1 region of the adenovirus type 5 followed by selection for transfectants with an immortal phenotype.

At the beginning, this cell line was mainly applied for the production of human adenovirus vectors for use in vaccine development and gene therapy, and further optimization makes PER.C6 become a superexcellent host cell line for large-scale industrial production of therapeutic proteins, especially the human IgG. The PER.C6 expression system has significant advantages including:

(1) Superior yield: PER.C6 requires no amplification of inserted genes to deliver stable clones with high levels of protein expression and a low copy number is sufficient to retain stable and efficient protein expression;

(2) Adequate human post-translational modifications (PTMs): PER.C6 produces therapeutic recombinant proteins with adequate human PTMs, generating none potentially immunogenic glycan structures.

(3) High transfect ability: PER.C6 cells are well-suited for both transient and stable transfection expression, allowing for rapid screening of product leads.

(4) High safety: PER.C6 cell line has a clear origin and transformation background, which does not contain any viruses or prions and passed all safety tests, including retrovirus assays.

(5) Simple and flexible culture condition: PER.C6 cells grow well in suspension serum-free culture that is free of any animal-derived protein and they can also suit all culture scales, from roller bottles to very large-scale bioreactors.

Creative Biolabs is a pioneer and undisputed global leader in recombinant antibody manufacture and service, we have years of experience in using PER.C6 cell line to produce various recombinant antibodies by both transient and stable transfection expression approaches. With state-of-the-art equipment and experienced human cell line specialists, Creative Biolabs is committed to delivering the most suitable PER.C6 cell line service to meet customers’ specific requirements.

Creative Biolabs is capable of providing the following stable cell lines for various proteins expression:

·  CHO cell lines: GS system, DHFR system;

·  BHK cell line;

·  Mouse myeloma cell lines: NS0, SP2/0, etc.

·  Rat myeloma cell lines: YB2/0, etc.

·  Human cell lines: HEK293 and its derivatives, HT-1080, Huh-7, PER.C6 , etc.

15//. To πρωτόκολλο του PCR test, που ανεπτύχθη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας/World Health Organization (WHO) για ανίχνευση του COVID-19, στην πραγματικότητα είναι  test για ανίχνευση του chromosome 8, το οποίον ευρίσκεται στο DNA όλων των ανθρώπων [ΣΣ: Αφορά κυρίως, τους ημετέρους «ειδικούς και επιστήμονες»]. 

α//. «They Are Blurring The Coronavirus Diagnosis Codes, Because They Get Money For CoVID 19 & Kickbacks For Ventilators. There Is A Total Collusion Going On & It's Not About Saving Lives. They Are Putting People On Ventilators, Which Further Damages The Lungs & Gives The Critically Ill A Death Sentence.» (Dr. Shiva Ayyadurai, YouTube - 11 Απρ 2020).

BOMBSHELL: WHO (World Health Organization): Coronavirus PCR Test Primer Sequence is Found in All Human DNA

[https://pieceofmindful.com/2020/04/06/bombshell-who-coronavirus-pcr-test-primer-sequence-is-found-in-all-human-dna/?fbclid=IwAR2eBfY0hpzBllbxI3tnwRY-vNHHOxicqvY_XpMp642kGjjKBX1GroBzhKo]. 

β//. Βασικές μοριακές εκτάσεις DNA ή RNA (σημεία εκκινήσεως της συνθέσεως του DNA) και ανιχνευτές (επισημασμένα κομμάτια DNA ή RNA) που χρησιμοποιούνται για να βρουν την συμπληρωματική τους αλληλουχία ή να εντοπίσουν έναν συγκεκριμένο κλώνο/ Primers and probes6

γ//.  Το πρωτόκολλο Charité7

«Αυτό το πρωτόκολλο Charité, περιγράφει διαδικασίες για την ανίχνευση του SARS-CoV-28  για δύο στόχους RdRp (IP2 και IP4). Με βάση τις πρώτες ακολουθίες του SARS-CoV-2 που διατέθηκαν στην βάση δεδομένων GISAID στις 11 Ιανουαρίου, 2020, εκκινητές και ανιχνευτές (nCoV_IP2 και nCoV_IP4) σχεδιάστηκαν για να στοχεύουν το RdRp γονίδιο που εκτείνεται 12621-12727 και 14010-14116 (θέσεις σύμφωνα με το SARS-CoV, NC_004718)» [https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/real-time-rt-pcr-assays-for-the-detection-of-sars-cov-2-institut-pasteur-paris.pdf?sfvrsn=3662fcb6_2].

Ως επιβεβαιωτικό στοιχείο, χρησιμοποιήθηκε ο προσδιορισμός γονιδίου Ε από το πρωτόκολλο Charité" ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID. ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ "nCoV_IP2-12759Rv CTCCCTTTGTTGTGTTGT 18." [Τα στοιχεία ελήφθησαν από ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ -ΕΘΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.(https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nuccore/ NC_000008.11? report=fasta&from=63648346&to=63648363 ].

This was important enough that I wanted to get it out immediately. My research into the NCBI database for nucleotide sequences has lead to a stunning discovery. One of the WHO primer sequences in the PCR test for SARS-CoV-2 is found in all human DNA!

The sequence “CTCCCTTTGTTGTGTTGT” is an 18-character primer sequence found in the WHO coronavirus PCR testing protocol document. The primer sequences are what get amplified by the PCR process in order to be detected and designated a “positive” test result. It just so happens this exact same 18-character sequence, verbatim, is also found on Homo sapiens chromosome 8! As far as I can tell, this means that the WHO test kits should find a positive result in all humans. Can anyone explain this otherwise?

I really cannot overstate the significance of this finding. At minimum, it should have a notable impact on test results.

 


 

Homo sapiens (ΣΣ: Human beings/ανθρώπινα όντα) chromosome 8, GRCh38.p12 Primary Assembly Sequence ID: NC_000008.11 Length: 145138636.Range 1: 63648346 to 63648363 is “CTCCCTTTGTTGTGTTGT”

Update: After some effort, I have finally discovered a way to display proof (beyond my screenshots) that human chromosome 8 has this exact same 18-character sequence. Please try the link below. The sequence is shown at the bottom of the page.

δ//. Το PCR Test για τον COVID-19, ανιχνεύει DNA που βρίσκεται σε όλους τους ανθρώπους.9

Amandha Dawn Vollmer, holds a degree of Doctor of Naturopathic Medicine from the Canadian College of Naturopathic Medicine in Toronto and a Bachelor of Science in Agricultural Biotechnology.

She has discovered that the test for COVID-19  is not actually testing for COVID-19. The test itself is a polymerase chain reaction (PCR) test that is looking for DNA particles. She discovered that the PCR test protocol developed by the World Health Organization (WHO) to detect COVID-19 is actually testing for chromosome 8, which is present in everyone. That is correct. One of the primer sequences in the PCR test for SARS-CoV-2 that is used by the WHO is found in all human DNA. Essentially, we are the virus.

The COVID-19 test is done using reagents to extract a sample of RNA. An enzyme called reverse transcriptase converts the RNA to a complementary sequence of DNA. That DNA (called a primer) is replicated (amplified) many times over so the particular targeted DNA sequence in it can be detected. The more stages of replication the more likely the targeted sequence will be detected.

Sometimes chromosome 8 (a.k.a. COVID-19) is detected and other times it is not detected by the PCR test.

The reason it is not always detected is because the PCR test sample (primer) must be amplified. And if the primer is not amplified enough, the DNA sequence will not be identifiable. And that is the scam. If the is amplified enough, what has been identified as the COVID-19 virus (a.k.a. chromosome 8) will always be detected. It is the cut-off point for the number of amplifications that determines a positive or a negative result. Now you know why there is an 80% false-positive test result for COVID-19 and why so many people who test positive for COVID-19 are described as asymptomatic. They do not have COVID-19. They have what everyone has, chromosome 8.

ctccctttgttgtgttgt = The DNA sequence for the PCR test for COVID-19.

ctccctttgttgtgttgt = Chromosome 8, which is present in all homo sapiens.

WHO COVID-19 DNA Sequence for The PCR Test

 


DNA Sequence for Chromosome 8


The W.H.O PCR Test Coronavirus Primer Sequence is Found in All Human DNA (Chromosome 8)

Bombshell Evidence that COVID RT-PCR Tests for Chromosome 8 Human DNA Primary Assembly

ε//. How the Scam Works (Πως λειτουργεί η ΑΠΑΤΗ)

The state can target anyone with this PCR test. All they need to do is replicate (a.k.a. amplify) the DNA in the primer over and over again until they get a positive result. According to the Centre for Evidence-Based Medicine, “[t]he higher the viral concentration the lower amplification cycles are necessary.” Whether a person tests positive is just a function of how much of the test subject’s chromosome 8 DNA is found in the primer sample factored against the number of times it is amplified.

Each time the DNA in the sample is amplified it doubles the number of molecules. The doubling is exponential after each cycle of amplification. But the number of cycles can vary from laboratory to laboratory. The probability of testing positive increases as a function of the number of cycles. The cycles for a COVID-19 test typically range from 20 to 30 cycles. The number of cycles is completely arbitrary.

If there is enough then the person will test positive according to the number of times it is amplified per the protocol. The testing protocol for the number of times a primer is amplified is arbitrarily set and it can be arbitrarily reset depending on the needs of the state.  What a racket! (Τι απάτη!) [August 29, 2020 by Edward Hendrie].

στ//. Λοιπές επιστημονικές πληροφορίες επί του θέματος:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nuccore/NC_000008.11?report=fasta&from=63648346&to=63648363

·Homo sapiens chromosome 8, GRCh38.p13 Primary Assembly

·NCBI Reference Sequence: NC_000008.11

·GenBank Graphics

·NC_000008.11:63648346-63648363 Homo sapiens chromosome 8, GRCh38.p13 Primary Assembly CTCCCTTTGTTGTGTTGT.

ζ//. Ερωτήματα προς τους ημετέρους «ειδικούς και επιστήμονες»:

1///. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν εμβόλια που παράγονται από ΕΜΒΡΥΑ Αποβολών εγγύων γυναικών, αλλά και από χειρουργικές βίαιες εκτρώσεις;

2///. Τέτοιες ενέργειες επιστημόνων συμβιβάζονται με την ηθική ταυτότητα ενός υγιούς ανθρώπου; Ποία συναισθήματα διακατέχουν ένα ιατρόν όταν καλλιεργεί τους ιούς στο εργαστήριο και προετοιμάζει τα εμβόλια που προέρχονται από τις παραπάνω φρικιαστικές διαδικασίες;

3///. Είναι όντως το πρωτόκολλο του PCR test που αναπτύχθηκε από τον ΠΟΥ [World Health Organization (WHO)] για ανίχνευση του COVID-19, στην πραγματικότητα  test ανιχνεύσεως chromosome 8, που βρίσκεται σε κάθε ανθρώπινο οργανισμό και όχι για ανίχνευση του COVID-19;

4///. Όταν παραληφθούν τα εμβόλια από τις αρχές της πατρίδος μας και επίκειται η έναρξη εμβολιασμού του πληθυσμού:

α///. Θα μας έχει κοινοποιηθεί η σύνθεση του εμβολίου; Το ποσοστόν και το είδος των παρενεργειών; Θα είναι δυνατή η επιβεβαίωση της συνθέσεως του εμβολίου και των παρενεργειών, από ομάδα «αντιφρονούντων» επιστημόνων; Εάν όχι γιατί;

β///. Ποίος ή ποίοι από τους «ειδικούς και επιστήμονες», θα εγγυηθούν για την αξιοπιστία ή μη επικινδυνότητα του εμβολίου; Θα μας γνωστοποιηθούν τα στοιχεία  και το πλήρες βιογραφικό τους (επαγγελματικό, φυλετικό και θρησκευτικό);

5///. Προ της διανομής των εμβολίων, θα έχει προηγηθεί έγκρισή του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ή τις αρμόδιες αρχές της Ε.Ε.; Εάν ναι, θα είναι δυνατή η πρόσβαση στο βιογραφικό των μελών όλων των εμπλεκομένων στην έγκριση του εμβολίου, καθώς και της ταυτότητος των μελών, Διοικήσεως και ιδιοκτητών, της παρασκευάστριας Εταιρείας;

6///. Εφ’όσον ζητηθεί το πλήρες βιογραφικό των μελών του προέδρου του ΠΟΥ, Αιθίοπα δρος Todros Adhanom Ghebreyesus, και των μελών του ΠΟΥ, στο οποίον να περιλαμβάνονται τα έργα και οι ημέρες, του μεν πρώτου ως υπουργού Υγείας της Αιθιοπίας, των δε υπολοίπων τα «επιστημονικά και επαγγελματικά» τους «διαπιστευτήρια», θα είναι δυνατή η δημοσιοποίησή τους; Εάν ΟΧΙ γιατί;

Υποσημείωση: Επειδή πιθανώς μερικοί να προτρέξουν και να ερωτήσουν, γιατί ζητάμε την ταυτότητα ΟΛΩΝ των εμπλεκομένων με την παραγωγή του εμβολίου και τον εμβολιασμόν, απαντούμε:

-Η υπόθεση του εμβολιασμού της ανθρωπότητος είναι γεγονός υψίστης σπουδαιότητος από πλευράς ασφαλείας των πολιτών, ώστε να αφήσουμε και την παραμικρή πτυχή του ανεξερεύνητη.

-Με βάση τα άπειρα στοιχεία προερχόμενα από χιλιάδες πηγές, που έχουμε παρουσιάσει μέχρι τώρα, εδώ και έξη(6) χρόνια, αποδείξαμε ότι εχθροί της ανθρωπότητος, είναι όσοι ανήκουν στις εξής βασικές κατηγορίες πολιτών:

.Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Τalmudist Jews) [Aποκάλυψη: 2/9 και 3/9, Α΄ΘΕΣΣΑΛ: 2/14-16].

.Ισλαμιστές [πιστοί τηρητές των εντολών του Μωάμεθ, όπως περιλαμβάνονται στο Κοράνιον, σε χωρία (σούρες) του οποίου, σαφώς αναφέρονται μισαλλόδοξες προτροπές και διάπραξη εγκληματικών ενεργειών κατά παντός «απίστου» (μη Ισλαμιστού)]. Επί πλέον, όπως έχουμε ήδη αποδείξει, ο Ισλαμισμός έχει ως «μήτρα γενέσεως» τον Ταλμουδικόν Ιουδαϊσμόν.

.Ιλλουμινάτοι-Τέκτονες, διότι λατρεύουν ως «θεόν» τον Εωσφόρον που μισεί όλους τους ανθρώπους της γης, και γι’αυτό έχει ονομαστεί «μισόκαλος» (εχθρός παντός καλού, ο αρχηγός του ψεύδους και της απάτης), πονηρός και «μισάνθρωπος».10

.Όλοι όσοι είναι μίσθρανα όργανα, εξαρτώνται και ελέγχονται, από ανθρώπους του Συστήματος, των παραπάνω κατηγοριών.

 

Συνεχίζεται








1 Συγκριτική μελέτη κυριότερων αιτιών θανάτου και παραγόντων κινδύνου υγείας στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση..Athens Medical Society (www.mednet.gr/archivesARC HIVES OF HELLE NIC MEDICI NE: ISSN 11-05-3992).

2 Όταν η καθηγήτρια Μικροβιολογίας του ΑΠΘ Άννα Παπά-Κονιδάρη αντίκρισε για πρώτη φορά τον SARS-CoV-2, σε μικρή απόσταση από το Εργαστήριό της εκείνη την ημέρα, 26 Φεβρουαρίου, διεξαγόταν η πιο ενδιαφέρουσα ημερίδα του χειμώνα από την Eλληνική Εταιρεία Ιολογίας. (Πηγή: https://www.skai.gr/news/ygeia/koronoios-26-fevrouariou-i-antidrasi-ton-epistimonon-sto-proto-krousma-stin-ellada).

3 Πρόκειται για 66χρονο Έλληνα πολίτη, με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη στην Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του ΠΓΝ Πατρών στις 2 Μαρτίου 2020 και διασωληνώθηκε στις 6 Μαρτίου 2020. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, το πρωί της 10ης Μαρτίου, ο ασθενής παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, η οποία εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε, πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 12 Μαρτίου 2020 στις 03:15

4 Το περιοδικό Cuadernos de Bioética, είναι το επίσημο όργανο της Ισπανικής Ενώσεως Βιοηθικής και Ιατρικής Ηθικής, δημοσιεύει άρθρα και βιβλιογραφικές κριτικές κάθε τέσσερις μήνες σε όλους τους τομείς της βιοηθικής: ίδρυμα, ερευνητική ηθική, κλινική βιοηθική, βιοζουριδική, κλπ.

5 The PER.C6 cell line is a superduper and commercial available manufacturing system that can be used to produce a variety of biopharmaceutical products, including vaccines, gene therapy products, antibodies and other therapeutic proteins. Up to now, more than fourteen biopharmaceutical products utilizing the PER.C6 cell line are in Phase I/II clinical trials, for example, the MOR103 mAb, a human IgG antibody against granulocyte macrophage colony-stimulating factor in clinical development for the treatment of rheumatoid arthritis and multiple sclerosis; another example is CL184, a combination of two monoclonal antibodies (mAbs) against the rabies virus, which has been granted FDA fast-track approval status. Furthermore, mostly PER.C6-based vaccines against tuberculosis, malaria and HIV are also currently in clinical trials.

6 Difference Between Probe and Primer

Key Difference – Probe vs Primer

The molecular probe is a small DNA or RNA fragment that recognizes the complementary sequences in DNA or RNA and allows identification of the target sequence.

Primer is a small stretch of DNA or RNA which serves as a starting point for DNA synthesis. RNA πολυμεράσηRNAP ή RNApol) είναι ένα ένζυμο που είναι υπεύθυνο για την μεταγραφή μιας ακολουθίας DNA ;h RNA σε RNA. Στην βιολογία, το RNAP είναι υπεύθυνο για την δημιουργία αλυσίδων RNA από τα γονίδια του DNA. Τα ένζυμα της RNA πολυμεράσης είναι απαραίτητα για την ζωή και απαντώνται σε όλους τους οργανισμούς. Σε χημικούς όρους, η RNAP είναι μία νουκλεοτιδική τρανφεράση που πολυμερίζει τα ριβονουκλεοτίδια στο (3') άκρο τους μεταγραφέντος RNA).

Primers and probes hybridize with the complementary nucleotides of the template DNA or the target DNA. However, the key difference between probe and primer is that primers are necessary for DNA replication while probes are necessary for detection of specific sequences in the sample DNA.

Summary – Probe vs Primer

Probe is a small fragment of DNA or RNA sequence that can be hybridized with complementary nucleotides to detect a target sequence in the sample. Probes are labeled radioactively, immunologically or fluorescently to see the presence of target sequence.

Το Probe  στην μοριακή γενετική, είναι ένας ανιχνευτής, ένα επισημασμένο κομμάτι DNA ή RNA που χρησιμοποιείται για να βρει την συμπληρωματική του αλληλουχία ή να εντοπίσει έναν συγκεκριμένο κλώνο.

Primer is a very small DNA or RNA fragment that act as the starting point for in vitro DNA amplification. DNA polymerase identifies 3’ OH group primer and initiates the building of new strand complementary to the template. Probes and primers work similarly by hybridizing with complementary nucleotides. Thus, the key difference between probe and primer is their prime function.

Το Primer  είναι ένα μόριο, το οποίο μπορεί να είναι ένα μικρό πολυμερές, το οποίο ξεκινά την σύνθεση μιας μεγαλύτερης δομής (εκκινητής). Στην γενετική, είναι ένα τμήμα DNA ή RNA που είναι συμπληρωματικό μιας δεδομένης αλληλουχίας DNA και το οποίο απαιτείται για την έναρξη της αντιγραφής με DNA πολυμεράση [https://www. difference between. com/difference-between-probe-and-vs-primer/].

7 Charité Research Organisation is a Contract Research Organisation focused on helping its clients move development projects from First Time In Human to Proof of Concept as quickly and efficiently as possible. Based in Berlin, at the very heart of Europe, CRO was founded in collaboration with Charité - Universitätsmedizin Berlin.

8 SARS-CoV-2 είναι το επίσημο όνομα του νέου κορωνοϊού, ενώ COVID-19 ονομάζεται η νόσος την οποία προκαλεί ο ιός αυτός.

10 Ο ευαγγελιστής Ιωάννης στην Αποκάλυψη, αναφερόμενος σ’ αυτό το περιστατικό λέγει ότι: «εβλήθη ο δράκων, ο όφις ο μέγας ο αρχαίος, ο καλούμενος Διάβολος και ο Σατανάς, ο πλανών όλην την οικουμένην, εβλήθη εις την γήν, και οι άγγελοι αυτού, μετ’ αυτού εβλήθησαν…».(Αποκ.ΙΒ,9).

Ο διάβολος είναι μισάνθρωπος. Τρέφει άσβεστο μίσος για όλους του ανθρώπους. Αποκαλυπτική της μισανθρωπίας του, είναι η ομολογία ενός δαιμονόπληκτου ασθενή. Το πονηρό πνεύμα που κρύβονταν μέσα του αναγκάστηκε να ομολογήσει το εξής συγκλονιστικό: «Δεν θέλω να κινείται ανθρώπινη σκιά πάνω στον πλανήτη της γής. Εάν με άφηνε ΕΚΕΙΝΟΣ, μόνο σε ένα λεπτό θα καταπόντιζα ολόκληρη τη γή» (Απ’ το βιβλίο: Η δράση της μαγείας στην Αφρική», του μοναχού, Δαμασκηνού Γρηγοριάτη. Σελ.200-201).

Ο ουρανοφάντωρ της Ορθόδοξης εκκλησίας Ιεράρχης Βασίλειος, με μεθοδικό συλλογισμό και θεολογική τεκμηρίωση, θεολογεί επί του μεγάλου ζητήματος της υπάρξεως του εκπεσόντος εωσφορικού αγγέλου, δηλαδή του μισανθρώπου και απατεώνος διαβόλου. Ακολουθεί την ιδία θεολογική συλλογιστική επισημαίνοντας ότι ο διάβολος δεν είναι «φύσει κακός» αλλά λόγω της ελευθέρας βουλήσεως και προαιρέσεώς του, επιλέγει αντί της θεοειδούς αρετής, την αντίθεη κακία, γενόμενος πηγή πάσης διαβολής και πονηρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου