Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

 ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

                                                                      Τ errorism’s Godfather

                                                                      Η οax of Talmudism

                                                                      Ε lectronic Gaol

 

                                                                      S anhedrin of Bankers

                                                                      Y oke of Humanity

                                                                      S atanists’ Den

                                                                      T ombstone of Freedom

                                                                      E xterminator of Christians

                                                                      M ongrelization of Europe

 

                                                                   L ucifer’s

                                                                   O ccult

                                                                   C ommunity (of)

                                                                   K abbalists

 

                                                                   D emocracy’s Fraud

                                                                   O stensible Freedom

                                                                   W orld Government

                                                                   N ew Order


ΜΕΡΟΣ 45oν


11. ΤΑΚΤΙΚΗ-ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (Συνέχεια 44ου μέρους)

β. Σύγχρονες Μέθοδοι και τρόποι δράσεως του Συστήματος (Συνέχεια 44ου μέρους)

16ον/. Τρομοκρατία του παγκόσμιου πληθυσμού με την απειλή ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος ή χρήσεως βιολογικών-χημικών όπλων ή μιας πανδημίας, (Συνέχεια 44ου μέρους).

β. Σύγχρονες Μέθοδοι και τρόποι δράσεως του Συστήματος (Συνέχεια 44ου μέρους)

4/. Η απειλή από τα ψυχοτρονικά όπλα Μαζικού Ελέγχου του Νου.1

δ/. Η ψυχοχειρουργική

1//. Ο Ισπανός καθηγητής της Νευροψυχολογίας στο πανεπιστήμιο Yale, Dr. Jose Delgado,2 υπήρξε πρωτοπόρος στην τεχνολογία Ηλεκτρικής Διέγερσης του Εγκεφάλου (ESB). Οι New York Times σ’ άρθρο τους, στις 17 Μαΐου του 1965, με τίτλο «Ματαντόρ με Ράδιο Σταματά τον Άγριο Ταύρο», αναλύουν λεπτομερώς τα πειράματά του στην Ιατρική Σχολή του Yale και στην Κόρδοβα της Ισπανίας:

«Το φως του απομεσήμερου τρύπωνε πάνω απ’ τον ξύλινο φράχτη στην αρένα καθώς ο θαρραλέος ταύρος υπέκυπτε στον «ματαντόρ» (ταυρομάχο) που δεν κρατούσε όπλο, σ’ έναν επιστήμονα που ποτέ δεν είχε ξαναπαλέψει με ταύρο. Όμως το ηλεκτρικό φορτίο στο κέρατο του ζώου δεν του επέτρεπε να φθάσει στο κόκκινο πανί. Ο Dr. Delgado, πατώντας λίγες στιγμές πριν ένα κουμπί σ’ ένα μικρό ραδιοπομπό που κρατούσε στο χέρι, έκανε το ζώο να σταματά μ’ ένα αλτ. Μ’ ένα άλλο κουμπί έκανε το ζώο να στρίψει δεξιά και να φύγει. Ο ταύρος ακολούθησε εντολές που έπαιρνε από την διέγερση συγκεκριμένων περιοχών του εγκεφάλου όπου είχαν φυτευτεί λεπτά καλώδια -χωρίς πόνο- την προηγούμενη ημέρα».

Κατά τον Delgado, τέτοιου είδους πειράματα έχουν γίνει και σε ανθρώπους!!!!

2//. Κατά την διάρκεια διαλέξεως που έδωσε αναφορικά με τον ανθρώπινο εγκέφαλο το 1965, ο Delgado είπε μεταξύ άλλων: «Η επιστήμη ανέπτυξε μια νέα μέθοδο για την μελέτη και τον έλεγχο της εγκεφαλικής λειτουργίας στους ανθρώπους και τα ζώα».

Υπάρχουν πολλές πτυχές της εξουσιαστικής μανίας όπου τα κράτη χρησιμοποιούν τις επιστημονικές γνώσεις πάνω στο ανθρώπινο σώμα στοχεύοντας πάντα στο μυαλό. Το άρθρο που ακολουθεί δίνει μια εικόνα των όσων έχουν γίνει γνωστά από προηγούμενες δεκαετίες και τα οποία μπορούν να αναστατώσουν, αν δεν πανικοβάλλουν και τον πλέον ψύχραιμο.

«Χρειαζόμαστε ένα πρόγραμμα ψυχοχειρουργικής για να επιτύχουμε τον πολιτικό έλεγχο της κοινωνίας. Σκοπός είναι ο έλεγχος του εγκεφάλου. Όποιος παρεκκλίνει του δεδομένου κανόνα θα ακρωτηριάζεται μέσω χειρουργικής επέμβασης».

«Το άτομο μπορεί να νομίζει πως η πιο σημαντική πραγματικότητα είναι η ίδια του η ύπαρξη, αλλά αυτό δεν είναι παρά η προσωπική του άποψη. Αυτό δεν έχει ιστορική διάσταση».

«Ο άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να αναπτύσσει κρίση. Αυτού του είδους ο φιλελεύθερος προσανατολισμός έχει απήχηση. Πρέπει να ελέγχουμε με ηλεκτρικά μέσα τον εγκέφαλο. Μια μέρα οι στρατοί και οι αξιωματικοί θα ελέγχονται με ηλεκτρική διέγερση του εγκεφάλου». [Dr. Jose Delgado, Congressional Record, No 26, Vol. 118 (Αρχείο του Κογκρέσου), 24 Φεβρουαρίου 1974].

Αυτές οι κυριολεκτικά απίστευτες, κυνικές, αντιδημοκρατικές, φρικιαστικές, νεοναζιστικές, αποκρουστικές, μισανθρώπινες δηλώσεις του Delgado, δεν εμπόδισαν το ΣΥΣΤΗΜΑ, να χρηματοδοτήσει τις έρευνές του, μέσω του Γραφείου Έρευνας του Πολεμικού Ναυτικού, του Εργαστηρίου Αερο-Ιατρικής της Πολεμικής Αεροπορίας και του Ιδρύματος Δημόσιας Υγείας της Βοστώνης.3

ε/. Ο έλεγχος του νου εξ αποστάσεως και η λεγομένη «ηχογενετική»

1//. Ο καθηγητής Αντουάν Τζερούσαλεμ (Antoine Jérusalem)4 εξηγώντας τον έλεγχο του νου εξ αποστάσεως μέσω υπερήχων, στην διάσκεψη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Ντουμπάϊ,5  μας λέει ότι ο έλεγχος του νου εξ αποστάσεως, είναι μια απίστευτα ισχυρή τεχνολογία που έχει την δύναμη να θεραπεύσει πιθανώς κάποιες ασθένειες. Ωστόσο, σε λάθος χέρια, η τεχνολογία αυτή μπορεί να πάρει τον απόλυτο έλεγχο της συμπεριφοράς των ανθρώπων. Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενά του, μπορεί να είναι το τέλειο εργαλείο ελέγχου με το οποίο οι αδίστακτοι θα ελέγχουν τους αδύναμους.

Ο έλεγχος του νου από απόσταση δεν είναι κάτι καινούργιο· οι ελίτ είχαν πρόσβαση σε αυτό το είδος τεχνολογίας εδώ και χρόνια. Το 2018 διέρρευσε ένα έγγραφο που έλαβε ένας δημοσιογράφος της ΜΚΟ Muckrock,6 το 1996, με τίτλο «EM effects on human body.zip» και το οποίο ανέλυε τον έλεγχο του νου εξ αποστάσεως ήδη από το 1974.

Σελίδα του εγγράφου που περιγράφει τη διαδικασία του ελέγχου του νου με χρήση κεραιών κινητής τηλεφωνίας καθώς και με καμιονέτες και ελικόπτερα μέσω υπερήχων εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ΕLF).7

Άλλη σελίδα του ίδιου εγγράφου που περιγράφει τις πολλές επιδράσεις του εξ αποστάσεως ελέγχου του νου.8

 Το έγγραφο περιγράφει πώς σκιώδεις οργανισμοί, διεξάγουν επιχειρήσεις ελέγχου του νου ολόκληρων πληθυσμών ή στοχευμένων πολιτών εξ αποστάσεως, μέσω καμουφλαρισμένων μικρών φορτηγών σε καμιονέτες τηλεπικοινωνιακών εταιρειών, καθώς και μέσω των λεγόμενων «μαύρων ελικόπτερων».9


2//. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονταν στο αποσταλέν έγγραφο,  διαδόθηκαν ευρέως, μετά την έκδοση των μπεστ σέλερ του Αμερικανού συγγραφέα Τζιμ Κηθ (Jim Keith) με τίτλο: «Black Helicopters Over America: Strikeforce for the New World Order» (Μαύρα ελικόπτερα πάνω από την Αμερική: Δύναμη πυρός της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – 1995), Black Helicopters II: The End Game Strategy (Μαύρα ελικόπτερα ΙΙ: Η στρατηγική του τέλους – 1998), και Mind Control / World Control (Έλεγχος του νου / Παγκόσμιος έλεγχος) – 1997, ενώ ισχυροποιήθηκε μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001 και την πτώση των δίδυμων πύργων.

To εξώφυλλο του βιβλίου του συγγραφέα Τζιμ Κηθ «Black helicopters over America» που γνωστοποίησε στο ευρύ κοινό την ύπαρξη των μαύρων ελικοπτέρων και τη σχέση τους με τον έλεγχο του νου εξ αποστάσεως.

 

Μετά την δημοσίευση όσων αναφέρονταν στα παραπάνω έγγραφα, μερικοί ερευνητές διετύπωσαν την άποψη ότι έτσι εξηγούντο και οι μυστηριώδεις «ηχητικές επιθέσεις» στην Κούβα, όπου κυβερνητικοί αξιωματούχοι της πρεσβείας των ΗΠΑ υπέφεραν ξαφνικά από απώλεια ακοής, ζάλη, προβλήματα ύπνου και όρασης, εμβοές, πονοκεφάλους, κόπωση και διάφορες εγκεφαλικές βλάβες.

Είναι πράγματι απορίας άξιο ότι όλα τα συμπτώματα που ανέφεραν οι υπάλληλοι της πρεσβείας, περιγράφονται στο εν λόγω έγγραφο.

3//. Παρά την παραδοχή του δυστοπικού δυναμικού της τεχνολογίας,10 ο Αντουάν Τζερούσαλεμ, πιστεύει ότι η ανθρωπότητα ΔΕΝ μπορεί να αποφύγει την περεταίρω …ανάπτυξή της. Μάλλον το λέει αυτό επειδή κάποια εταιρεία που αναπτύσσει αυτή την τεχνολογία είναι πολύ απλά …μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Τελικά, η λύση που προτείνει ο καθηγητής για να εξασφαλίσουμε ότι η τεχνολογία δεν θα χρησιμοποιηθεί για να μετατρέψει τους ανθρώπους σε σκλάβους – μαριονέτες, είναι οι επίσημες, Ρυθμιστικές Αρχές και βεβαίως της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ωστόσο, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δηλώνει ανοιχτά πως αυτή η τεχνολογία πρέπει να βρίσκεται υπό τον έλεγχο των παγκόσμιων υπερελίτ!

4//. Τα ηχητικά κύματα που δεν μπορεί να συλλάβει το ανθρώπινο αυτί, διακρίνονται σε υπερήχους και σε υποήχους. Οι υπέρηχοι (ultrasounds) είναι ηχητικά κύματα με συχνότητα υψηλότερη απ’ αυτή που μπορεί να συλλάβει το ανθρώπινο αυτί (16 έως 16.000 Ηz), ενώ οι υπόηχοι (infrasounds) κύματα με συχνότητα από 0,001 έως 16 Hz.

Σχετικά με τους υποήχους, ποικίλες διεθνείς έρευνες, για παράδειγμα, πάνω στις επιπτώσεις της λειτουργίας των ανεμογεννητριών στην ανθρώπινη υγεία, απέδειξαν ότι οι υπόηχοι που εκπέμπουν οι ανεμογεννήτριες προκαλούν εφιάλτες, παραισθήσεις και μαθησιακά προβλήματα στα παιδιά, προβλήματα διάθεσης (οξυθυμία, ανησυχία), συγκέντρωσης και μνήμης, πονοκεφάλους, προβλήματα ύπνου, βούισμα στα αυτιά, ζαλάδα, ίλιγγο, αστάθεια και ταχυκαρδία κλπ. θέτοντας έντονα το θέμα της έλλειψης σχετικής απαγορευτικής νομοθεσίας εκπομπής συχνοτήτων που δεν περιλαμβάνονται στο ανθρώπινο ακουστικό φάσμα.

Γνωρίζοντας όλα αυτά, κάποιοι επιδιώκουν να χρησιμοποιηθεί η λεγόμενη ηχογενετική (sonogenetics), καινοφανής όρος που θεωρείται το μέλλον του χακαρίσματος του μυαλού με ήχους, για τη χειραγώγηση ή ακόμα και την εξολόθρευση στοχευμένων ανθρώπινων ομάδων.

Ο καθηγητής Τζερούσαλεμ υπονοεί αυτό ακριβώς, όταν λέει «να αλλάξουμε τη δραστηριότητα των νευρώνων», αποφεύγοντας όμως έντεχνα να προφέρει τον όρο ηχογενετική. Και τούτο διότι γνωρίζει ότι είναι ή θα είναι σύντομα απόλυτα εφικτό να παραβιάζονται οι ίδιες οι δομές του ανθρώπινου εγκεφάλου με ό,τι εφιαλτικό συνεπάγεται κάτι τέτοιο.11

στ/. Διατυπωθείσες ανησυχίες επιστημόνων για τις επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό, από την χρήση  Εxtremely-low frequency ELF, Super-low frequency (SLF), Electric and magnetic fields (EMF).12

1//. Κατά τα τελευταία 30 χρόνια, η ανησυχία ότι η καθημερινή έκθεση σε μαγνητικά πεδία εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELF-EMF) [1 έως 300 Hz] μπορεί να είναι επιβλαβής για την ανθρώπινη υγεία (καρκίνος, διαταραχές της νευρο συμπεριφοράς κ.λπ.) αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και έχει γίνει ζήτημα δημόσιας υγείας Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ταξινόμηση του ELF-EMF στην κατηγορία 2Β, δηλαδή, παράγοντες που είναι «πιθανώς καρκινογόνοι για τον άνθρωπο» από τον Διεθνή Οργανισμό Έρευνας για τον Καρκίνο.

Δεδομένου ότι η μελατονίνη, μια νευροορμόνη που εκκρίνεται από τον επίφυτο αδένα, αποτελεί ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ του ανθρώπινου Οργανισμού, σε οποιαδήποτε προσβολή από ιούς, δηλώνεται ότι, η έκθεση σε EMF μπορεί να μειώσει την παραγωγή μελατονίνης και επομένως να προωθήσει, μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη καρκίνου του μαστού στους ανθρώπους.

Η συζήτηση για τις επιπτώσεις του ELF-EMF επικεντρώθηκε στον κίνδυνο παιδικής λευχαιμίας σε παιδιά που εκτίθενται χρονικά σε περισσότερο από 0,4 μT. Ως πρώτα συμπεράσματα κατεγράφησαν ότι απαιτείται περαιτέρω έρευνα για την λήψη πιο συγκεκριμένων απαντήσεων σχετικά με τις πιθανές επιβλαβείς επιπτώσεις των ELF-EMF.

2//. Είμαστε συνεχώς εκτεθειμένοι στο περιβάλλον μας σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF) φυσικής προελεύσεως (γεωμαγνητικό πεδίο, έντονη ηλιακή δραστηριότητα, καταιγίδες) ή ανθρώπινης (λειτουργία εργοστασίων, γραμμών μετάδοσης, ηλεκτρικών συσκευών στην εργασία και στο σπίτι), απεικόνιση μαγνητικού συντονισμού, ιατρική επεξεργασία, κ.λπ. Τα ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία που υπάρχουν όπου παράγεται, μεταδίδεται ή διανέμεται ηλεκτρική ενέργεια, αντιστοιχούν σε τρεις περιοχές συχνοτήτων:

Το εύρος εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELF), περιλαμβάνει τις συχνότητες (50 Hz στην Ευρώπη, 60 Hz στην Βόρεια Αμερική), εξ αιτίας ηλεκτρικής ενέργειας και ηλεκτρικών-μαγνητικών πεδίων (EMF) που παράγονται από ηλεκτροφόρα καλώδια και ηλεκτρικές / ηλεκτρονικές συσκευές.

Η ενδιάμεση συχνότητα (IF, 300 Hz έως <10 MHz) χρησιμοποιείται σε οθόνες υπολογιστών, βιομηχανικές διαδικασίες και συστήματα ασφαλείας, και τελικά, το εύρος ραδιοσυχνοτήτων (RF, 10 MHz έως 300 GHz) περιλαμβάνει ραντάρ, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές και τηλεπικοινωνίες.

Οι βιολογικές επιπτώσεις του ELF-EMF και οι συνέπειές τους στην ανθρώπινη υγεία έχουν γίνει αντικείμενο σημαντικής και επαναλαμβανόμενης δημόσιας συζητήσεως. Η αύξηση της χρήσεως ηλεκτρικής ενέργειας στις βιομηχανικές χώρες και η παράλληλη αύξηση της περιβαλλοντικής έκθεσης στις ELF-EMF, οδήγησε σε μια ευρεία ανησυχία ότι οι ELF-EMF μπορεί να έχουν επιβλαβείς επιπτώσεις στον άνθρωπο, ανησυχία που τονίστηκε τις τελευταίες δεκαετίες από μια σειρά επιδημιολογικών μελετών, οι οποίες αναφέρουν επιβλαβείς επιπτώσεις τους, στην ανθρώπινη υγεία.

3//. Περίπου τέσσαρες (4) δεκαετίες πριν, οι Nancy Wertheimer and Ed Leeper, δημοσίευσαν τα πρώτα πορίσματα, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Denver, Colorado, αναφορικά με την συσχέτιση μεταξύ καρκίνου παιδικής ηλικίας και έκθεσης σε ELF-EMF, με το συμπέρασμα υψηλότερου κινδύνου παιδικής λευχαιμίας σε υψηλότερη έκθεση σε ELF-EMF.

Από τότε, διάφορες επιδημιολογικές έρευνες έχουν αναφέρει μια πιθανή σύνδεση, μεταξύ της έκθεσης των ανθρώπων σε ELF-EMF και ασθενειών όπως λευχαιμία και άλλες μορφές καρκίνου, κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας, νευροεκφυλιστικών ασθενειών όπως η νόσος του Alzheimer και η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση.

Το 2001 o Διεθνής Οργανισμός Ερευνών για τον Καρκίνο (Τhe International Agency for Research on Cancer),13 προσδιόρισε τα Η/Μ πεδία 50-60 Hz ως «πιθανώς καρκινογόνα» για τους ανθρώπους ("possibly carcinogenic to humans"), με την υποσημείωση ότι έχουμε «περιορισμένες αποδείξεις» ("limited evidence" of carcinogenicity of residential exposure relatively to childhood leukemia).

Όλα αυτά τα αποτελέσματα των σχετικών ερευνών, συνεκτιμώμενα, οδήγησαν σε αρχικές εκτιμήσεις ότι είναι πιθανές οι επιβλαβείς επιδράσεις του ELF-EMF στον άνθρωπο, με αποτέλεσμα ορισμένες ασθένειες, όπως καρκίνοι, καταθλιπτικές διαταραχές, και διαταραχές της δομής του κιρκαδικού χρόνου.14

4//. Η ανησυχία σχετικά με την δημόσια υγεία, οδήγησε σε αναφορές σχετικά με αυτό το θέμα των επίσημων οργανισμών, οι πιο πρόσφατες αναφορές ήταν εκείνες του Διεθνούς Οργανισμού Έρευνας για τον Καρκίνο (IARC) το 2002 και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας το 2007.  Ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, η IARC δημοσίευσε το 2002 μια αξιολόγηση των καρκινογόνων κινδύνων του ELF για τον άνθρωπο.

Το Συστημικό Πρακτορείο όμως, ταξινόμησε τα ηλεκτρικά πεδία ELF στην κατηγορία 3, τα οποία στην ταξινόμηση αντιστοιχούν σε «ανεπαρκή στοιχεία» επιβλαβών επιδράσεων και ταξινόμησαν τα μαγνητικά πεδία ELF στην κατηγορία 2Β, που αντιστοιχούν στην κατηγορία παραγόντων που είναι «πιθανώς καρκινογόνοι για τον άνθρωπο».

Η ταξινόμηση στην ομάδα 2Β βασίζεται συνήθως σε στοιχεία που θεωρούνται αξιόπιστα στον άνθρωπο, αλλά για τα οποία δεν μπορούν να αποκλειστούν άλλες εξηγήσεις. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτά τα ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας είναι ξεχωριστές οντότητες.

ζ/. Συμπεράσματα

1//. Οι συχνότητες που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του εγκεφάλου των ανθρώπων και την επίδραση των σωματικών λειτουργιών του (ELF / VLF / SLF), είναι οι ίδιες συχνότητες που χαρακτηρίζονται γενετικές στα ατμοσφαιρικά φαινόμενα. Αυτές οι συχνότητες είναι επίσης θεμελιώδεις για αυτό που συνήθως αναφέρεται ως «το έξυπνο δίκτυο». Το λεγόμενο έξυπνο δίκτυο περιλαμβάνει την εμπλοκή των βασικών μας βιολογικών διεργασιών και την πειρατεία.

2//. Οι οργανώσεις και τα άτομα του Συστήματος, που είναι υπεύθυνα για τον χειρισμό και την εκμετάλλευση αυτών των εξειδικευμένων συχνοτήτων, αξιοποιούν τις θεμελιώδεις διαδικασίες της ίδιας της ζωής, εν αγνοία των πολιτών και χωρίς την συγκατάθεσή τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτές οι πληροφορίες είναι τόσο σημαντικές και για τον οποίον οι άνθρωποι είναι τόσο ευάλωτοι και αρνητικοί στους «έξυπνους μετρητές» και WiFi που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο λεγόμενο «έξυπνο δίκτυο».

3//. Καθώς περνάμε από την καθημερινότητά μας στην πατρίδα μας και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου, με τα κινητά και τους υπολογιστές μας, δεχόμαστε όλοι επιθέσεις από τα ψυχοτρονικά όπλα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είναι ένας σατανικός τρόπος, που χρησιμοποιεί το ΣΥΣΤΗΜΑ, δια των οργάνων του, προκειμένου να κάνει τους ανθρώπους ό, τι θέλει, χωρίς τα άτομα που στοχεύουν, να γνωρίζουν τι τους έπληξε.

Αυτό αποδεικνύει γιατί οι άνθρωποι επιδεικνύουν αδράνεια, πολλάκις ανεξήγητη ανεκτικότητα, απαράδεκτη δειλία σε προφανείς προκλήσεις (προσωπικές, οικογενειακές, εθνικές, θρησκευτικές κλπ), ανατρεπτική/ αναρχική συμπεριφορά και λαγνεία για την εξουσία (εξουσιομανία), χρηματοθηρία (μηχανοποιημένο κυνήγι της ύλης/του χρήματος) και σαρκολατρεία (ομοφυλοφιλία, παιδεραστεία, έξη στην πορνογραφία και παιδική πορνεία, σοδομισμός, κλπ), έξω από την φύση ενός λογικού, σώφρονος και υγιούς ανθρώπου.

Όλες αυτές οι παράδοξες, ανώμαλες και αφύσικες, για σώφρονες και φυσιολογικούς ανθρώπους, καταστάσεις, είναι αποτέλεσμα ενός τεχνητού, αγνώστου περιβάλλοντος, σχεδιασμένου και κατασκευασμένου από το ΣΥΣΤΗΜΑ.

4//. Η επιστήμη του ελέγχου του νου (όπως και το νέο έργο του Μανχάταν), βρίσκεται ακριβώς έξω από το Παράθυρο Overton.15 Η πραγματικότητα αυτών των τεχνολογιών, αν και εξαντλητικά τεκμηριωμένη, δυστυχώς είναι σε μεγάλο βαθμό άγνωστη στην σημερινή κοινωνία.

5//. Το Σύστημα, δια των ειδικώς εκπαιδευμένων οργάνων του, έχει την δυνατότητα να εκπέμπει «ειδικής συχνότητος Η/Μ κύματα στο κινητό οποιουδήποτε αποδέκτη επιθυμεί να επηρεάσει ή να βλάψει, στον οποίον δημιουργεί πνευματικές/εγκεφαλικές διαταραχές (έλεγχος του Νου) και προσβολές των ζωτικών του οργάνων, με αποτέλεσμα, σωματικά προβλήματα, παθολογικές ασθένειες, ακόμη και τον θάνατον.

6//. Επιβάλλεται ο μέσος πολίτης να πληροφορηθεί τους κινδύνους, και να πεισθεί ότι αυτές οι τεχνολογίες, είναι «ελλοχεύων θάνατος» για την σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία του.

η/. Κρίσιμα Ερωτήματα προς τους ημετέρους «ειδικούς και επιστήμονες».

1//. Μετά από τα μέχρι τώρα παρουσιασθέντα, από πολλαπλές πηγές, και την επιστημονικώς αποδεδειγμένη δυνατότητα χρησιμοποιήσεως της επιστήμης, από κάποιους ανεξάρτητους διεστραμμένους εγκεφάλους, ή οργανωμένα κράτη, για πλήρη έλεγχο του νου και των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων, σε βάρος της ανθρωπότητος, εξακολουθείτε:

α//. Να μην ανησυχείτε για τυχόν ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου, για τον επηρεασμόν και έλεγχον ατόμων, μαζών, λαών και κρατών;

β//. Να χαρακτηρίζετε κάθε ανησυχούντα πολίτη, που παρουσιάζει την «άλλη άποψη» από εκείνη που μας πιπιλίζουν καθημερινώς, χωρίς αντίλογον, οι επίσημοι φορείς (παγκόσμιοι και εγχώριοι), ως «Συνωμοσιολόγον» και «διασπορέα» Fake News;

6//. Πως εξηγείτε την «αστραπιαία» σχεδόν ανάπτυξη του εμβολίου για καταπολέμηση του ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ - Covid-19, σε σχέση με την απαιτηθείσα χρονική διάρκεια, ανακαλύψεως και αναπτύξεως άλλων γνωστών εμβολίων;

Ευλογιά

34 χρόνια

1954-1988

HPV

15 χρόνια

1991-2006

Ιλαρά

9 χρόνια 

1954-1963

Polio

7 χρόνια

1948-1955

Παρωτίτιδα

4 χρόνια

1963-1967

Μέσος χρόνος 

10.7 ΧΡΟΝΙΑ 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - Covid-19

8-12 ΜΗΝΕΣ

2020

7//. Τέλος, ποίος ο αριθμός των θανάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα, από κάθε είδους νόσημα, πλην του κορωναϊού COVID-19,  κατά την περίοδον από 11ης Μαρτίου 2020 μέχρι σήμερα (22ας Νοε. 2020); [Ισχαιμικές καρδιοπάθειες, εγκεφαλοαγγειακά, κακoήθη νεοπλάσματα της τραχείας των βρόχων και των πνευμόνων, χρόνιες παθήσεις κατώτερου αναπνευστικού συστήματος, κακοήθη νεοπλάσματα διαφόρων οργάνων (παγκρέατος, μαστού, στομάχου, κλπ), πνευμονία, χρόνια ηπατική πάθηση, παθήσεις νεφρών και ουρητήρα, αλκοολισμός, HIV, ναρκωτικές ουσίες, κλπ].

Δώσατε στην δημοσιότητα πλήρη κατάλογο αριθμητικώς και κατ’ είδος νοσήματος (ει δυνατόν και ονομαστικώς).

17ον/.   Ο ρόλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO/ΠΟΥ)

α/. Μετά απ’όσα ευθαρσώς καταθέσαμε για πιθανολογούμενο  ρόλο του Συστήματος και στην περίπτωση του COVID-19, ουδείς μας παρέχει ασφαλή διαπιστευτήρια και αποδεικτικά στοιχεία:

-Για το αληθές βιογραφικό, την επιστημονική δράση, τις ικανότητες, τα προσόντα και το ιστορικόν πραγματικής δημοκρατικότητος, ανθρωπισμού,  των εκάστοτε προέδρων και μελών των συμβουλίων που τοποθετούνται από το Σύστημα, στους Διεθνείς Μείζονες, μεγάλους ακόμη και μικρότερους Υγειονομικούς σχηματισμούς και ιδρύματα, που ασχολούνται με τους καταστροφικούς επιδημιολογικούς ιούς και τα ψυχοτρονικά όπλα..

-Για τον ρόλον του σημερινού επικεφαλής του WHO/ΠΟΥ, Αιθίοπος δρ. Todros Adhanom Ghebreyesus, στενού φίλου του αμερικανού αποκρυφιστή John Forbes Kerry [μέλους της στοάς Scull and Bones(1966)], με το βεβαρημένο πολιτικό και ιατρικό παρελθόν στην χώρα του (κατηγορίες για αναρχικές δραστηριότητες και αδυναμία καταγραφής τριών επιδημιών χολέρας, απόκρυψη παρενεργειών και θανάτων από εμβολιασμούς στην πατρίδα του, όταν διατελούσε υπουργός Υγείας), τον οποίον επέλεξε το Σύστημα ως τον…κατάλληλον άνθρωπον στην κατάλληλη εποχή, για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι σκοποί. (βλ. αποκαλυπτικό άρθρο Avijit Goel στο ινδικό Observer Research Foundation, “Dr Cover-Up: Tedros Adhanom’s Controversial Journey To The WHO”, Eurasia Review, 02-05-2020).

-Για τα έργα και τις ημέρες των Bill Gates και Anthony Fauci, που πρωτοστατούν σήμερα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλης της ανθρωπότητος κατά του Κορωναϊού/Covid-19, οι οποίοι με τα πειράματά τους, που πραγματοποίησαν εμβολιάζοντας ανθρώπους, κυρίως παιδιά, στην Ινδία και Αφρική, προξένησαν θανάτους ή παραλύσεις δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, όπως κατήγγειλαν δημοσίως οι διακεκριμένοι επιστήμονες, Judy Mikovits, Rashid Buttar, και Shiva Ayyadurai (MIT PhD scientist Biological Engineer);

[https://www.youtube.com/watch?v=OZ-gSHWMNeg&fbclid=IwAR0sntAZrN-g3YEeiFwnun3taQQjRaN2Su0j0oi9zARuWxPVe3nkWoaqJzU]

-Για τα ΑΔΙΕΞΟΔΑ και τις σκοτεινές ατραπούς, που μας οδηγούν οι…δημοκράτες «ψεκαστές» και….ανθρωπιστές «σωτήρες της ανθρωπότητος»,  εξ αιτίας του εισαχθέντος, πανδημικού ιού COVID-19, που μας προτρέπουν…δημοκρατικώτατα, ανοικτά πλέον, σε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΝ εμβολιασμόν όλης της ανθρωπότητος, για τα συστατικά του οποίου (εμβολίου) και την πρόληψη τυχόν παρενεργειών του, ως μόνοι «εγγυητές», μας παρουσιάζονται οι «επιστήμονες και ειδικοί» (του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) και ο λεγόμενος Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ή World Health Organization (WHO)..

β/. Η πρότασή μας

Κατόπιν των παραπάνω, όπως έχουμε προείπει, προτείνομεν τα εξής:

Να γίνει ζωντανός δημόσιος διάλογος, από τα ΜΜΕ, με συμμετοχή «Ειδικών και επιστημόνων», αμφοτέρων των πλευρών (υποστηρικτών των κυβερνητικών αποφάσεων και των οδηγιών ΠΟΥ και Ε.Ε. και αντιτιθεμένων), με σκοπό να τεθούν επί τάπητος ΟΛΕΣ οι θέσεις και αντιρρήσεις των αντιπαρατασσομένων πλευρών, ώστε ο λαός να εξάγει ελευθέρως και αβιάστως, τα συμπεράσματά του.

Αυτή είναι η λογικώτερη καθ’ ημάς, και δημοκρατικώτερη  διαδικασία, για την αναζήτηση και εντοπισμό της Αληθείας, στο αναφυέν θέμα του πανδημικού, όπως παρουσιάζεται από το Σύστημα, ιού COVID-19…..

Διαφορετικά, δεν θα πρέπει να ομιλούμε απλώς περί ψευτοδημοκρατικής-φαρισαϊκής συμπεριφοράς, αλλά περί καθεστωτισμού, ολοκληρωτικής νοοτροπίας, και ανεύθυνης-επικίνδυνης «επιστημονικολογίας», στην υπηρεσία του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Αναμένομεν τις απαντήσεις και τον τεκμηριωμένον επιστημονικόν λόγον, στον «αντίλογον» των επιστημόνων που καταθέσαμε στο παρόν ιστολόγιον, και εφ’όσον αποδειχθεί ισχυρότερος του «αντιλόγου», ασμένως θα τον δεχθούμε και θα αναθεωρήσωμεν τις θέσεις μας..

Μέχρις ότου όμως, πραγματοποιηθεί η προτεινόμενη διαδικασία αναζητήσεως της Αληθείας, εμείς θα θεωρούμε ότι, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) [WHO], είναι:

Π αγκόσμιος Οργανισμός

Ο ρφναίων Ολεσηνόρων

Υ ποδαυλιστών Υγείας

 

W HITED  SEPULCHRE

H EALTH  DESTROYERS

O CCULT  ORGANIZATION

 


 

                                                                                                                               Συνεχίζεται                                                                                      

                                                                                                           

 

 

 

 

 


1 Waking Times, https://www.wakingtimes.com/…/your-cell-phone-is-a-psychot/

2 José Manuel Rodríguez Delgado (August 8, 1915 – September 15, 2011) was a Spanish professor of neurophysiology at Yale University, famed for his research on mind control through electrical stimulation of the brain.

3 Ψυχοχειρουργική, έλεγχος του ανθρώπινου εγκεφάλου και η ..anarchypress.wordpress.com › 2015/04/11 › ψυχοχειρο...

4 Professor Antoine Jérusalem, Associate Professor, Department of Engineering Science, University of Oxford.

5 Η Ετήσια Συνάντηση των Παγκόσμιων Συμβουλίων του Μέλλοντος του ΠΟΦ (The WEF’s Annual Meeting of the Global Future Councils) πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2018 στο Ντουμπάϊ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο «Έλεγχος του νου χρησιμοποιώντας ηχητικά κύματα».

6 MuckRock is a United States-based 501(c)(3) non-profit organization which assists anyone in filing governmental requests for information through the Freedom of Information Act (FOIA) and other public record laws around the United States, then publishes the returned information on its website and encourages journalism around it. MuckRock was founded by Michael Morisy and Mitchell Kotler, graduates of Cornell University. The site's beta version went online in May 2010, and was part of the Boston Globe’s’s GlobeLab incubator program.

In 2010, MuckRock received a notice that the government had sent MuckRock information about the Supplemental Nutrition Assistancw Program, which was secret and that MuckRock must cease publishing it or its staff would face fines and jail time. The state later said that it would not jail MuckRock staff.

In June 2014 MuckRock sued the CIA under the FOIA for "consistently ignoring deadlines, refusing to work with requesters, and capriciously rejecting even routine requests for what should be clearly public information". The Lawsuit is current as of 2020.

7 Μετάφραση στα ελληνικά – προσαρμογής γραφήματος, από Ιστολόγιον aperopia.fr .

8 Ο.α.

9 Μαύρα ελικόπτερα: Όρος που έγινε δημοφιλής ανάμεσα σε διάφορες πολιτικές ομάδες των ΗΠΑ στη δεκαετία του 1990 ως σύμβολο και προειδοποιητικό σημάδι μιας αμφιλεγόμενης στρατιωτικής υποταγής των Ηνωμένων Πολιτειών σε υπερεθνικούς οργανισμούς, μυστικούς ή μη. Για παράδειγμα, ήδη από τη δεκαετία του ’70 κυκλοφορούν φήμες ότι ο ΟΗΕ περιπολεί στις ΗΠΑ με μαύρου χρώματος ελικόπτερα άνευ σήμανσης, ή ότι οι ομοσπονδιακοί πράκτορες του FBI ή άλλων οργανισμών χρησιμοποιούν μαύρα ελικόπτερα για να εκβιάσουν τους πολιτοφύλακες της αμερικανικής επαρχίας ή να επηρεάσουν με ψυχοτρονικά όπλα τους πληθυσμούς μεγάλων πόλεων.

10 Δυστοπία (από το ελληνικό δυς- και τόπος) ονομάζεται η κοινότητα ή κοινωνία που είναι ανεπιθύμητη ή τρομακτική. Θεωρείται ως ένα κακό μέρος, και πρόκειται για το αντίθετο της ουτοπίας, η οποία είναι το υπόδειγμα για μία ιδανική κοινωνία χωρίς εγκληματικότητα ή φτώχεια. Οι δυστοπικές κοινωνίες εμφανίζονται σε πολλά καλλιτεχνικά έργα, αλλά και σε ιστορίες που εξελίσσονται στο μέλλον. Συχνά χαρακτηρίζονται από τον απανθρωπισμό, τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, την περιβαντολλογική καταστροφή, ή άλλα χαρακτηριστικά συσχετισμένα με την κατακλυσμική πτώση της κοινωνίας.

Οι μελλοντικές δυστοπικές κοινωνίες εμφανίζονται χρησιμοποιούνται συχνά, για να τραβήξουν την προσοχή στα προβλήματα του πραγματικού κόσμου σχετικά με την κοινωνία, το περιβάλλον, την πολιτική, την οικονομία, στις ανθρώπινες θρησκείες, την ηθική, την επιστήμη ή/και την τεχνολογία, τα οποία αν χάσουν την φυσική και επωφελέ για τον άνθρωπο, κατεύθυνσή τους, με μαθηματική πιθανότητα θα οδηγήσουν σε μία δυστοπική κατάσταση.

12 Dialogues Clin Neurosci. 2012 Dec; 14(4): 381–399. PMCID: PMC3553569, PMID: 23393415. The effects of extremely low-frequency magnetic fields on melatonin and cortisol, two marker rhythms of the circadian system. Yvan Touitou, PhD, Chronobiology Unit, Foundation A. de Rothschild, Paris, France; Brahim Selmaoui, PhD..INERIS, Department of Experimental Toxicology, Verneuil-en-Halatte, France.

13 ΔΟΕΚ/ΙΑRC=Διακρατικός Οργανισμός, Τμήμα της ΠΟΥ του ΟΗΕ.

14 Ο κιρκάδιος ρυθμός (Αγγλικά: circadian rhythm) είναι μια οποιαδήποτε βιολογική διαδικασία που παρουσιάζει ενδογενή περιοδική μεταβολή στη διάρκεια ενός 24ώρου. Αυτός ο ρυθμός ορίζεται από ένα κιρκάδιο ρολόϊ και έχει παρατηρηθεί σε πολλούς ζωντανούς οργανισμούς, όπως σε φυτά, ζώα, μύκητες και κυανοβακτήρια. Παρόλο που οι κιρκάδιοι ρυθμοί είναι ενδογενείς, προσαρμόζονται στο τοπικό περιβάλλον από εξωγενείς παράγοντες, πιο σημαντικός από τους οποίους είναι το φως της ημέρας.

Ο όρος κιρκάδιος που δημιουργήθηκε από τον Φράντς Χάλμπεργκ την δεκαετία του 1950, προέρχεται από την λατινική φράση «circa diem» που σημαίνει «κατά τον κύκλο, κατά την διάρκεια του κύκλου μίας ημέρας».

15 Το παράθυρο Overton είναι μια πολιτική θεωρία που περιγράφει πώς μπορεί να αλλάξει η αντίληψη της κοινής γνώμης έτσι ώστε οι ιδέες που κάποτε θεωρούνταν τρελές, ανήθικες,  καταστροφικές και αδύνατον να γίνουν αποδεκτές από μια κοινωνία, να γίνονται αποδεκτές μακροπρόθεσμα.

Σύμφωνα με αυτή την θεωρία, ούτε τα θέματα ταμπού θα ήταν απαλλαγμένα από τα αποτελέσματά τους, έτσι ώστε η γενική εκτίμηση που έχει η κοινωνία για ζητήματα όπως η αιμομιξία, η παιδεραστία ή ο κανιβαλισμός θα μπορούσαν να αλλάξουν ριζικά. Για το λόγο αυτό, δεν είναι απαραίτητη η πλύση εγκεφάλου ή η εφαρμογή των αρχών ενός δικτατορικού καθεστώτος, αλλά η ανάπτυξη μιας σειράς προηγμένων τεχνικών, από μυημένους προς τούτο, των οποίων η εφαρμογή θα παρέμενε απαρατήρητη από την κοινωνία.

Αυτό το φαινόμενο μελετήθηκε από τον Joseph Overton, ο οποίος το παρατήρησε για κάθε τομέα δημόσιας διοίκησης θεωρείται αποδεκτή μόνο ένα στενό φάσμα πιθανών πολιτικών. Αυτό το εύρος δεν αλλάζει όταν οι ιδέες αλλάζουν ανάμεσα στους πολιτικούς, αλλά επιλέγονται από την κοινωνία εν γένει.

Ο Τζόζεφ Overton ανέπτυξε ένα κάθετο μοντέλο πολιτικών που κυμαίνεται από "το πιο ελεύθερο" στην κορυφή του φάσματος έως το "το λιγότερο ελεύθερο" στο κάτω μέρος. Αυτό σχετίζεται με την κυβερνητική παρέμβαση, στην οποία οι αποδεκτές πολιτικές πλαισιώνονται σε ένα παράθυρο που μπορεί να κινηθεί εντός αυτού του άξονα, επεκτείνοντας ή μειώνοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου