Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ


                                                            Τ errorism’s Godfather

                                                            Η οax of Zionism

                                                            Ε lectronic Gaol

 

                                                            S anhedrin of Bankers

                                                            Y oke of Humanity

                                                            S atanists’ Den

                                                            Talmudists Cosmic Theory

                                                            E xterminator of Christians

                                                            M ongrelization of Europe

*

                                                            Τρομοκρατίας Νονός.

                                                            Οφιτών Εκπαιδευτήριον.

 

                                                            Σανχέντριν Eωσφοριστών.

                                                            Υπερκόμπων Έρεισμα.

                                                            Σιωνιστών Κοσμοθεώρηση.

                                                            Ταλμουδιστών Ιδεολογία.

                                                            Ηλεκτρονικόν Φυλακιστήριον.

                                                            Μισανθρωπιστών Οχύρωμα.

                                                            Αντιχριστιανισμού Κοσμοδίκτυον


ΜΕΡΟΣ 40ον


11. ΤΑΚΤΙΚΗ-ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

α. Τακτική, μέθοδοι και τρόποι δράσεως, μετά την νομιμοποίηση και επικράτηση της Χριστιανικής Πίστεως.

1/. Η τακτική του Όφεως

α/. Όπως προκύπτει από την μελέτη των καταγεγραμμένων ιστορικών γεγονότων,  τα οποία αποσιωπά η Συμβατική/Συστημική Ιστορία,  η τακτική των ειδεχθών εγκεφάλων του Συστήματος (Σ), για την υλοποίηση των σχεδίων του, δεν ήταν πάντοτε η ίδια. Διέφερε αναλόγως των κρατουσών πολιτικο-οικονομικών συνθηκών, του βαθμού αντιστάσεως κάθε προσβαλλομένου στόχου και του επιπέδου της τεχνολογικής εξελίξεως.

Σε μερικούς λαούς η διάβρωση άρχιζε από πάνω προς τα κάτω. Σε άλλους, όταν το κλίμα της εξουσίας δεν ήταν ευνοϊκό, ξεκινούσε αντίστροφα από τα κατώτερα και μικρομεσαία στρώματα προς τα ανώτερα κλιμάκια της Εξουσίας.

Μετά την αναγκαστική αδρανοποίησή του, λόγω της συντριβής των Ιουδαιοταλμουδιστών από τους Ρωμαίους και την εξορίαν ενός περίπου εκατομμυρίου Εβραίων από την «γη της Επαγγελίας», καθώς και την κατάσταση αναμονής, συνεπεία της επισημοποιήσεως της Χριστιανικής Πίστεως, το Σύστημα ανασυνέταξε τις δυνάμεις του και  άρχισε πάλι την παράνομη δράση του.

Πράκτορες και άλλα όργανά του, εισήλθαν στις αυλές βασιλέων, αυτοκρατόρων, ηγεμόνων, υψηλόβαθμων αξιωματούχων, και διοικήσεις εκκλησιών διαφόρων θρησκειών με τον μανδύα του εμπόρου, διερμηνέως, ιατρού, αστρολόγου, χρηματοδότου, του πιστού/ θρησκευομένου, και αποκτούσαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, την εύνοιά τους. Στην συνέχεια:

-Προσέγγιζαν κενόδοξους πολιτικούς. Τους κολάκευαν με μοναδική επιδεξιότητα, τους εξαγόραζαν, τους επηρέαζαν με πειστικές υποσχέσεις και δελεαστικές προτάσεις και τέλος τους έκαναν υποτακτικούς, αφού πρώτα φρόντισαν να τους «αλυσσοδέσουν» για τα καλά (ηθικώς και οικονομικώς).

-Διέφθειραν τις πνευματικές ηγεσίες, με μυθοπλασίες, παραπλανητικά ιδεολογήματα, δωροδοκίες (κρυφές ή φανερές με μορφή φιλανθωπικών χορηγειών) και τις εξανάγκαζαν στην λήθη της πνευματικής κληρονομίας και των λαϊκών παραδόσεών τους, με ταυτόχρονη προώθηση νέων μεθόδων διδασκαλίας, αποδοχή νέων προτύπων Ηθικής, διαστρεβλώνοντας έτσι την έννοια του ορθού λόγου, του αγνού ανθρωπισμού και δίδοντας νέα, πλαστή, Ηθική και πνευματική ταυτότητα στους πολίτες (νεόκοπες ηθικές και πνευματικές αρχές).

-Δωροδοκούσαν, απειλούσαν, τρομοκρατούσαν ή εξεβίαζαν ανωτάτους δικαστικούς και αστυνομικούς λειτουργούς, προκειμένου να αποφεύγονται τα εις βάρος τους κατά νόμον προβλεπόμενα και να λαμβάνονται αποφάσεις ή να «ερμηνεύονται» οι νόμοι, σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα και του (Σ) γενικώτερα.

-Χρηματοδότησαν εκδόσεις πολιτικών - θρησκευτικών - επιστημονικών, δήθεν συγγραμμάτων, στις οποίες άλλαξαν το γνήσιο περιεχόμενο και απάλειψαν όλα τα κείμενα που ανεφέροντο στις σκοτεινές δυνάμεις του (Σ). Έτσι αιχμαλώτισαν την επιστήμη και ποδηγέτησαν την επιστημονική έρευνα. Δεν ήσαν λίγες οι περιπτώσεις κατά τις οποίες εξαφάνισαν βιβλία που απεκάλυπταν την δράση των ιδίων και του λατρευομένου απ’αυτούς, Αρχηγού (θεού) τους. Οι καταστροφές από πυρκαϊά των Βιβλιοθηκών της Αλεξανδρείας και της Περγάμου,1 από τους παγανιστές Ρωμαίους, οι λεηλασίες του Παγκοσμίου Πνευματικού πλούτου, από τους Φραγκοπαπικούς Σταυροφόρους, τους Άραβες και τους Οθωμανούς, η απόκρυψη των αληθινών αιτίων και των υπευθύνων για τους δύο καταστροφικούς παγκοσμίους πολέμους, ήταν μέρος του σχεδίου του (Σ).

-Ίδρυσαν δικούς τους νέους εκδοτικούς οίκους, για να φθάσουμε στην σημερινή αδυσώπητη πραγματικότητα του πλήρους ελέγχου του συνόλου σχεδόν του παγκοσμίου δικτύου των μεγάλων εκδοτικών οίκων, εταιρειών και μηχανισμών.

-Διοχέτευαν, δια των πειθηνίων οργάνων τους, «φιλολαϊκά-ανθρωπιστικά» συνθήματα όπως ισότης, ελευθερία, αδελφότης, κ.α., στοχεύοντας όχι φυσικά στην επικράτηση της ισονομίας, ελευθερίας, δικαιοσύνης και της αληθείας, αλλά στην διέγερση του συναισθήματος και των λαϊκών ενστίκτων, απέναντι στην οποιαδήποτε εξουσία της εποχής τους.

-Υπεχρέωναν ή έπειθαν «εύκαμπτους» επιστήμονες να αναθεωρούν τις απόψεις τους για την ζωή, την Kτίση/Δημιουργία, τον άνθρωπο και τα φαινόμενα της Κτίσεως/Δημιουργίας. Παραλλήλως προωθούσαν τις απόψεις άλλων, δικών τους «επιστημόνων», που «ανεκάλυπταν» νέες θεωρίες περί εξελίξεως, καθοριστικής, δήθεν επιδράσεως του περιβάλλοντος και της οικονομίας στα πολιτικά και κοινωνικά φαινόμενα, κλπ.

-Επιστράτευαν «ιστορικούς» που συνέγραφαν από την αρχή νέα συμβατική Ιστορία των λαών και εθνών, καθ’ υπαγόρευση, στις σελίδες των οποίων εκακοποιούντο ανίερα όλα τα γεγονότα-σταθμοί των λαών, με ταυτόχρονη διαγραφή όσων αποκαλυπτικών και δυσμενών για τους Συνωμότες και το Σύστημα γενικώτερα, γεγονότων.

-Προσελάμβαναν «μισθωμένους ομιλητές» ή «μισθοφόρους κονδυλογράφους» (συγγραφείς, «ποιητές» «λογοτέχνες», «φιλόσοφοι», «διανοητές», κ.λπ.), οι οποίοι έδιδαν διαλέξεις στα διάφορα σαλόνια ευγενών και πορνών «υψηλής περιοπής» ή συνέγραφαν και εδημοσίευαν βιβλία και έντυπα, με περιεχόμενο ψευδές, παραπλανητικό, αντιχριστιανικό, αισχρό και ανήθικο, διοχετεύοντας έντεχνα το Νέο λεξιλόγιο (Χυδαιολόγιο), το νέο Πνεύμα (Σκοταδισμός), τα σύγχρονα «φιλελεύθερα» ήθη (Εκπόρνευση του ανθρώπινου βίου), το αθεϊστικό/σκοταδιστικό παραλήρημα (Διαφωτισμός) και την νέα Αντιχριστιανική-Ορθολογιστική Θεωρία (Ανθρωπισμός/ Ουμανισμός).

-Διέσπειραν νεοφανείς θεωρίες όπως περί παγκόσμιας Ειρήνης, και Οικουμενικής Αδελφότητος, κατηγορώντας την όποια άρχουσα τάξη σαν υπεύθυνη για τις εκρήξεις πολέμων. Κατά τους φαρισαϊκούς ισχυρισμούς τους, η άρχουσα τάξη επεδίωκε την διατήρηση της πολεμικής ατμόσφαιρας για να εκμεταλλεύεται και να εξοντώνει τους λαούς.

-Πυροδότησαν αναταραχές και υποκίνησαν εξεγέρσεις, εκμεταλλευόμενοι τις άθλιες συνθήκες ζωής, όχι προς αποκατάσταση κράτους δικαίου, αλλά προς δημιουργία συνθηκών κλονισμού και ελέγχου της εξουσίας, χωρίς να δίδουν την παραμικρή υποψία ότι είναι σχεδιαστές, ψιθυριστές, υποκινητές, χρηματοδότες των τοπικών πολέμων και παγκόσμιων επαναστατικών αναταραχών, οι κατ’εξοχήν παγκόσμιοι Συνωμότες. Έτσι υπέσκαπταν σιγά-σιγά και μεθοδευμένα, τα θεμέλια των κρατών και των εξουσιαστικών μηχανισμών..

β/. Μετά την αποτυχίαν τους να αντιστρέψουν ή να ανακόψουν το ρεύμα του Χριστιανισμού που κατέκλυζε τον τότε γνωστό κόσμο, και όταν διεπίστωσαν την αποτυχίαν του κινήματος των αιρέσεων κατά τους πρωτοχριστιανικούς αιώνες, εδημιούργησαν τον Ισλαμισμό ως αντίβαρον του Χριστιανισμού. Υπεβίβασαν τον Θεάνθρωπο Ιησού, σε άνθρωπο-προφήτη και μάλιστα δεύτερης κατηγορίας, αραβοποίησαν το όνομα του Θεού (Αλλάχ), και συνέγραψαν κατά την δοκησισοφίαν τους, ένα νέο θρησκευτικό Σύνταγμα (κοράνι).

Το κοράνι δεν ήταν τίποτε άλλο παρά:

-Αναμασήματα κακοποιημένων αποσπασμάτων περιλαμβανομένων στην Αγία Γραφή, κυρίως την Παλαιά Διαθήκη, με προσθήκες, εντέχνως συνδυασμένες, Ταλμουδικών και αποκρυφιστικών δοξασιών.

-Σύνθεση χωρίων και δογμάτων, προσηρμοσμένων στην νέα ισλαμική θρησκεία που επενόησε ο Μωάμεθ, σύζυγος της πλούσιας Ιουδαίας Κατίτζα, εξαδέλφης του …συμβούλου του Μωάμεθ, «αστρολόγου» Ταλμουδιστού Ιουδαίου, Ουάρακα.2

Στην συνέχεια, μεταμφιεσμένοι θρησκευτικώς, ιδεολογικώς και πνευματικώς, αναλόγως με την περίσταση:  

·Ασπάσθηκαν τον Ισλαμισμό (ντονμέδες) και έγιναν ακόμη και μουλάδες του Ισλάμ. Ανήλθαν στους μιναρέδες και στα αναλόγια των τζαμιών για να πείσουν Χριστιανούς και Ιουδαίους, μονοθεϊστές και πολυθεϊστές, ότι ένας είναι ο θεός, ο Αλλάχ και οι…άλλοι είναι προφήτες και δημιουργήματά του. Όσοι μελετήσουν εμβριθώς τον βίο του Μωάμεθ, θα διαπιστώσουν από το γενεαλογικό του δένδρο, τα σκοτεινά σημεία της βιογραφίας του, το συγγενικό του περιβάλλον και την ανυπαρξίαν θαυμάτων, καθώς και ποιοί κρύπτονται όπισθεν αυτού.

·Υπεδαύλισαν και μεθόδευσαν τις Χριστιανικές ανομίες-αποστασίες, με πρώτη την Παπική αποστασία που μετετράπη σε αίρεση (Φραγκοπαπισμός), στην συνέχεια τις αμέτρητες αιρέσεις των προτεσταντικών παραφυάδων, και επί των ημερών μας την κορυφαία παναίρεση του Οικουμενισμού.

·Ίδρυσαν μυστικές εταιρείες και άρχισαν να εντάσσουν στους κόλπους τους άτομα υποτακτικά, μωροφιλόδοξα, αρχομανή, ανθρωποειδή κάθε κοινωνικής τάξεως, θρησκεύματος, φυλής, κοινωνικά «περιτρίμματα». Μετά από κάποιες δυσκολίες, επέτυχαν, κατά τον 17ον-18ον αιώνα, τα πρώτα μαζικά ικανοποιητικά αποτελέσματα με την ίδρυση Μασονικών Στοών και αργότερα με την άλωση των στοών από την αποκρυφιστική Ιουδαιοταλμουδική οργάνωση των ILLUMINATI («Πεφωτισμένων»).

·Δεν εδίστασαν να «ασπασθούν» τον Χριστιανισμό, ενώ ήσαν άθεοι-μισαλλόδοξοι-αντίχριστοι. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό των Ιουδαίων Marranos της Ιβηρικής χερσοννήσου3 και των παπών της ιουδαϊκής οικογενείας Pierleoni4 που «ασπάσθηκαν» τον παπικό ψευδοχριστιανισμό.

·Με απύθμενη θρασύτητα, μεταμφιέστηκαν σε κληρικούς-«κήρυκες» της Χριστιανικής Αγάπης. Ανελίχθησαν στα διάφορα θρησκευτικά αξιώματα (κυρίως του παπισμού και των παραφυάδων του Προτεσταντισμού), με απίστευτες ραδιουργίες και εκήρυτταν από άμβωνος ή τα σοκάκια των λαϊκών συνοικιών, την υποτιθέμενη Χριστιανική Αγάπη με βάση την ρήση «Αγαπάτε Αλλήλους» και τον άκρατον Ορθολογισμόν, την οποίαν γενίκευσαν χωρίς όρια, προσθέτοντας δικές τους σημειολογίες, αποσιωπούντες την αληθινή ερμηνεία της, δηλαδή σε ποιους απηύθυνε ο Κύριος την παραπάνω φράση και ποιούς θεωρούσε σαν «αλλήλους».

Στην πραγματικότητα όλοι αυτοί οι κατ’εντολήν του Ιουδαϊκού Σανχέντριν, «αλλαξοπιστήσαντες», μετετρέποντο σε αντιχριστιανικά φερέφωνα για να παραπλανούν τους αγραμμάτους, αφελείς και εύπλαστους Χριστιανούς. Και επετύγχαναν στον σκοπό τους με την χρησιμοποίηση αποσπασμάτων της Βίβλου, κατ’ επιλογή και ορθολογιστική ερμηνεία τους.

Έτσι κατάφεραν εκτός των άλλων:

-Να προκαλέσουν αρχικώς το μεγάλο Ρήγμα [τα δύο σχίσματα, (867 και 1054 μ.Χ.) στην Μίαν, Αγίαν, Καθολικήν και Αποστολικήν Εκκλησίαν, και στην συνέχεια να διασπάσουν τους Χριστιανούς σε πολλά κομμάτια (Ορθόδοξοι, φραγκοπαπικοί, προτεστάντες/αγγλικανοί, πρεσβυτεριανοί, καλβινιστές, λουθηριανοί, κ.α., και αργότερα σε βαπτιστές, μορμόνους, μεθοδιστές, κ.α.], με αποτέλεσμα να υπάρχει σήμερα πλήρης σύγχυση για την Χριστιανική Αλήθεια και πολύπλευρη αμφισβήτηση για τον Χριστιανισμό.

-Να προβάλλουν τις ανθρώπινες θρησκείες όλων των λαών της γης, ως ισότιμες, αναζητούσες την αλήθειαν και λατρεύουσες, δήθεν, διαφοροτρόπως κάθε μία, τον ίδιον θεόν..

Παραλλήλως, εργαζόμενοι με άκραν μεθοδικότητα και μυστικότητα:

·Εισηγήθηκαν και επέβαλλαν ένα ληστρικό Τραπεζικό σύστημα, όταν άρχισαν να κυριαρχούν στο κεφάλαιο και να ποδηγετούν ουσιαστικώς, την οικονομική πορεία των Εθνών. Έτσι απέκτησαν το αποκλειστικό προνόμιο ιδρύσεως Τραπεζών, οι οποίες σταδιακά μετατράπηκαν σε πανίσχυρη δύναμη μεγαλύτερη από αυτή των πολιτικών και περισσότερο επικίνδυνη από στρατούς.5

·Εφηύραν την «επιστήμη» της ψυχολογίας, χωρίς να μας εξηγήσουν ποτέ (οι ψυχολόγοι), τι είναι ψυχή, που εδράζεται, εάν και πως οράται (ΣΣ: Όταν κάτι δεν οράται, δεν αποτελεί αντικείμενο επιστημονικής παρατηρήσεως – ερεύνης και πειραματικής επαναλήψεως, ΔΕΝ συνιστά αντικείμενον της επιστήμης), ποιές είναι οι ιδιότητες της ψυχής και τι θεραπεύουν τα φάρμακα που χορηγούνται στους πάσχοντες  ψυχολογικώς.

·Καλλιέργησαν γλοιωδώς κλίμα συμπαθείας και εμπιστοσύνης σε πρωταγωνιστές, δευτεραίους και κομπάρσους της πολιτικής. Υπεστήριξαν με κάθε τρόπο τις προσωπικές φιλοδοξίες τσαρλατάνων, μωροφιλόδοξων, εθνομηδενιστών, ελιτο-αλητήριων της πολιτικής, τους οποίους αποχαύνωναν με ψευδαισθητικές ενέσεις ικανότητος και καταλληλότητος για πολιτική ανέλιξη (κολακείες ότι είχαν αρχηγικά προσόντα και πολιτικές ικανότητες). Παραλλήλως, όλοι αυτοί οι εντολοδότες αρχισάρακες, διατηρούσαν εκ του πονηρού, άριστες σχέσεις, τόσο με την άρχουσα τάξη όσο και με τα λαϊκά στρώματα.

ΟΛΑ τα παραπάνω επέτυχε το ΣΥΣΤΗΜΑ, επειδή οι εκπαιδευμένοι πράκτορές του, κατάφεραν να διεισδύσουν αθορύβως ως οι όφεις (τακτική του όφεως) στα δώματα αυτοκρατορικών και βασιλικών οίκων, κρατικών οργανισμών, κυβερνήσεων, πολιτικών κομμάτων, συνδικαλιστικών οργάνων, ιδιωτικών φορέων, πνευματικών ιδρυμάτων, θρησκευτικών/παραθρησκευτικών οργανώσεων, διοικήσεων Εκκλησιών, στα διοικητικά συμβούλια ζωτικών βιομηχανικών ομίλων, τραπεζών, ασφαλιστικών εταιρειών, βιομηχανιών αθλητικών προϊόντων, μουσικών εταιρειών, μη κυβερνητικών/μη κερδοσκοπικών (;) οργανώσεων, καθώς και στα ενδότερα των κατά χώρα τοπικών εξουσιών.

2/. Αρχικά «Επιτεύγματα» του (Σ) από την εφαρμογή της τακτικής του όφεως

Σταδιακώς, οι σκοτεινές δυνάμεις του (Σ) επέτυχαν:

oΝα επηρεάζουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο των τότε, αλλά κυρίως των μετέπειτα γενεών, κεντρίζοντας τα ανθρώπινα πάθη, ένστικτα και αδυναμίες, τις οποίες μετεμόρφωσαν σε «ανθρώπινα δικαιώματα» και «ατομικές ελευθερίες». Όλους τους τρόπους αλαζονικής και εγωπαθούς συμπεριφοράς, τους ονόμασαν «ατομικά δικαιώματα» και όλα τα είδη υποταγής στο (Σ) και καταστροφής των κοινωνιών, τα βάπτισαν «ατομικές ελευθερίες».

oΝα εισαγάγουν νέα ήθη, να δημιουργήσουν νέα πρότυπα ζωής, στο όνομα δήθεν, της ελευθερίας, του ανθρωπισμού, της κοινωνικής απελευθερώσεως, της ανεκτικότητος, της διαφορετικότητος, της θρησκευτικής ελευθερίας και του οικονομικού φιλελευθερισμού.

oΝα συντάξουν νέους κώδικες αξιολογήσεως ατόμων-κοινωνιών και να επιβάλλουν νέους όρους με αυθαίρετες ερμηνείες, σε μία Νέα Τάξη Πραγμάτων. Στο όνομα αυτής της Νέας Τάξεως του (Σ):

-Η κοινωνική σήψη εχρίσθη κοινωνική απελευθέρωση και η πορνεία ονομάστηκε σεξουαλική απελευθέρωση.

-Η διάλυση του στρατού μετονομάσθηκε σε «εκδημοκρατισμό των ενόπλων δυνάμεων», και η αλόγιστη παραχώρηση (απογύμνωση) περιουσιακών στοιχείων των Ενόπλων Δυνάμεων (Στρατόπεδα, θέρετρα, οικόπεδα, κλπ), στους «πτωχούς δήμους», σε κοινωνική προσφορά, «λαϊκή συνεισφορά» ή δημιουργία νέων «μικρών, σύγχρονων και ευέλικτων» Μονάδων.

-Η διαπλοκή, η κομματο/κλεπτο-κρατία, ο νεποτισμός και ο νεοφεουδαρχισμός, μετονομάσθηκαν και συνέθεσαν τον πυρήνα της αποκαλουμένης σήμερα, αστικής /κοινοβουλευτικής/ αντιπροσωπευτικής (ψευδο) δημοκρατίας.

-Η διαστρέβλωση της ιστορίας, ερμηνεύτηκε ως «αποκατάσταση» των ιστορικών γεγονότων, η διαγραφή των εθνικών παραδόσεων, σε εκσυγχρονισμό, εξευρωπαϊσμό και προοδευτικότητα, και  η Εθνική Προδοσία, σε Εθνική Συμφιλίωση ή Εθνική Αντίσταση.

-Η πολιτική διαφθορά σε πολιτική πολυμηχανία και η οικονομική καταλήστευση σε Οικονομική Μεταρρύθμιση ή οικονομικό φιλελευθερισμό.

-Ο απογαλακτισμός από την ορθόδοξη εκκλησία, σε θρησκευτική ελευθερία και ανεξιθρησκεία.

-Ο μαρασμός της φυλής, σε πανανθρώπινη συμφιλίωση/αδελφωσύνη και η ταπείνωση του Έθνους, σε Εθνικό Αμοιβαίο Συμβιβασμό ή Εθνική…Ευελιξία.

oΝα παγιώσουν, μέσω της Μητρικής Τραπέζης των ΗΠΑ [της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Αποθεμάτων (F.R.B.)], το σημερινό κλειστό κύκλωμα των διεθνών Ομίλων Τραπεζών, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το Διεθνές νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.), την Παγκόσμια Τράπεζα, κ.α. που αποτελούν τους μοναδικούς χρηματοδότες και οικονομικούς ελεγκτές, όλων σχεδόν των κρατών της γης!!!6

Εκκρίνοντες λοιπόν οι όφεις του (Σ) τις δηλητηριώδεις εκκρίσεις, σύμφωνα με το σχέδιο των παγκοσμίων συνωμοτών, άρχισαν να καταστρέφουν τις παλαιές  κοινωνίες (με όλες τις ατέλειες και αμαρτίες τους) και να οικοδομούν τον δικό τους Νέο Διεστραμμένο και Θηριοποιημένο Κόσμο Απανθρωπίας.

Αυτές και άλλες συναφείς ποικιλόμορφες συνωμοτικές διεργασίες και «τεχνικές» παραπλανήσεως-αποπλανήσεως, ηκολούθησαν και εξακολουθούν να εφαρμόζουν οι (υπ)άνθρωποι του Συστήματος. Συγκρίνοντας τις διεργασίες αυτές με την πονηρά στάση του όφεως στον Παράδεισο, δυνάμεθα να τις χαρακτηρίσουμε ως  τακτικήν του όφεως, την οποίαν ακολούθησε διαχρονικώς το  (Σ) για την επικράτησή του.

β. Σύγχρονες Μέθοδοι και τρόποι δράσεως του Συστήματος

Από την εποχή του 18ου-19ου αιώνος, μέχρι τις ημέρες μας, δεν άλλαξε, σε γενικές γραμμές, η Τακτική του Όφεως. Διαφοροποιήθηκαν και τελειοποιήθηκαν, όμως, οι τεχνικές και μέθοδοι αναζητήσεως, προσβολής και παγιδεύσεως των στόχων, οι οποίες προσαρμόζονταν, ανάλογα με τα εκάστοτε αναβαθμιζόμενα επιστημονικά και τεχνολογικά δεδομένα, ώστε να διευκολύνεται και ει δυνατόν, να επιταχύνεται η υλοποίηση των σκοπών του Συστήματος..

Οι τροποποιημένες μέθοδοι δράσεως των διατεταγμένων οργάνων και μηχανισμών του (Σ), επί των ημερών μας, κυρίως μετά την επικράτηση των Ιλλουμινάτων στις Μασωνικές στοές, συνοψίζονται στα εξής:

1ον/. Εξαγορά και ευρεία προπαγανδιστική χρησιμοποίηση των ΜΜΕ (Μέσων Μαζικής Εξαγριώσεως/Ένυπα και ηλεκτρονικά)

Με την γνωστήν παραπλανητικήν συνθηματολογία της δήθεν ενημερώσεως των πολιτών και της δημοσιογραφικής αποκαλύψεως «αληθειών», διεμόρφωσαν εικόνες, παραστάσεις, καταστάσεις, και παρουσίασαν οντολογικά δεδομένα, και τεχνολογικά ή βιολογικά επιτεύγματα, θεοποιώντας την επιστήμη, ενώ ήσαν ανιστόρητα, αντιεπιστημονικά ή επιστημονικοφανή.

Στην βάση των παραπάνω:

.Ανασκευάζουν ειδήσεις της επικαιρότητος και πληροφορίες πάσης φύσεως, τις οποίες παρουσιάζουν ως αληθινές, ψυχοφελείς, ανθρώπινες και ενημερωτικές, ενώ, είναι ακριβώς το αντίθετο (ψευδείς, ψυχοφθόρες, ανιστόρητες και θηριοποιητικές).

.Καταγράφουν ή πλαστογραφούν, με λογικοφανή εξιστόρηση, γεγονότα της αρχαίας και σύγχρονης ιστορίας, προβάλλουν «στημένες-επεξεργασμένες  εικόνες-video/montage», ψηφιοποιημένα ντοκυμαντέρ, με επιλεγμένους δημοσιογράφους ή αφηγητές, από Τηλεοπτικούς Διαύλους, και Συστημικές Εταιρείες, όπως η History Channel,  National Geographic, κλπ,  που έχουν τεθεί προ πολλού στην υπηρεσία του Συστήματος, με αποτέλεσμα, οι θεατές, ακροατές και αναγνώστες, βομβαρδιζόμενοι ασταμάτητα με πληροφορίες πλάνης και απάτης, με ψυχοναρκωτικά της νέας εικονολατρείας των ΜΜΕ:

-Να εθίζονται εκ των πραγμάτων, στον «πολιτισμό και την πολιτική της εικόνας» και να γίνονται αυτομάτως οπαδοί και θιασώτες των βλεπομένων, ακουομένων και αναγιγνωσκομένων και όχι της αληθείας!!

-Να εντυπωσιάζονται, και να θεωρούν ότι λαμβάνουν «αντικειμενική» πληροφόρηση (πολλάκις «αποκλειστική») τόσον για την επικαιρότητα και την ιστορία όσον και για την δημιουργία του κόσμου (ΣΣ: Με παντελή απουσία του Θεού Δημιουργού) ή την αληθινή (;) προϊστορία της «εξελίξεως του ανθρώπου».

Τα ΜΜΕ του Συστήματος ΔΕΝ εκφράζουν την κοινή γνώμη, αλλά την διαμορφώνουν, παράγοντας μαζικώς και προβάλλοντας καταιγιστικώς, εμπορευματικές/συστημικές πληροφορίες και εικόνες ΑΝΤΙΓΝΩΣΕΩΣ-ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ, σε αντικατάσταση της αληθούς γνώσεως, της πραγματικής πορείας των εθνικών προβλημάτων, της καθημερινής πραγματικότητος και των ιστορικών αληθειών.

Ζούμε ήδη στην νέα εποχή της σύγχρονης απατήλιας μυθοπλασίας-εικονολατρείας, η οποία ολίγον απέχει από την ειδωλολατρεία.

Που βασίζεται, όμως, το (Σ) προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του;

Στην πνευματική ΕΡΗΜΙΑ και την καθολική ιστορικήν ΑΓΝΩΣΙΑ των πολιτών, οι οποίοι καθίστανται αθύρματα, εύκολα στην διαχείρισή τους, από τους εξιδεικευμένους, διαχειριστές και λοιπούς υπαλλήλους του (Σ) [ «ειδικούς και «επιστήμονες»].

Και για όσους δεν πείθονται ή δεν συμφωνούν με τις παρουσιαζόμενες ως «αλήθειες» του (Σ), τότε οι διατεταγμένοι εντολοδόχοι του (Σ), εξάγουν από το οπλοστάσιό τους, τα «ψυχολογικά όπλα», ήτοι, εκφοβισμό, τρομοκρατία, απειλές ποινικών κυρώσεων καθώς και αυθαίρετους / αβάσιμους / συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, όπως: «Συνωμοσιολόγοι», «αντισημίτες», «ψεκασμένοι», «ουτοπιστές», «γραφικοί», «ρατσιστές», «ακροδεξιοί», «φανατικοί», «θρησκόληπτοι», κλπ.

Μάλιστα, εφ’ όσον σ’ αυτούς τους ατίθασους «αντιρρησίες», συγκαταλέγονται κορυφαίες φυσιογνωμίες και διακεκριμένοι επιστήμονες, σαν «παρασυρμένους», «άρρωστους» ή «ψυχοπαθείς», αποφεύγοντας ή απαγορεύοντας τον δημόσιον αντίλογον, από τους καταγγέλοντες, αμφισβητούντες ή διατυπώνοντες αντίθετες απόψεις.

Αυτή είναι μία ακόμη απόδειξη για την ψευτοδημοκρατία του Συστήματος!!!

Οι απαίδευτοι άνθρωποι, κατάσταση για την οποίαν επίσης προνοεί το Σύστημα, γίνονται δέκτες αλλά και πομποί του ψεύδους και της απάτης.

«Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην εικόνα αλλά στο μάτι που βλέπει την εικόνα. Είναι κακοί μάρτυρες, δηλαδή κακοί αγωγοί της αληθείας ή της γνώσης οι οφθαλμοί και τα’ αφτιά σε ανθρώπους που έχουν απαίδευτη και ακαλλιέργητη ψυχή, έλεγε σολοικίζοντας και ο μέγας Ηράκλειτος. Αλλά βλέπουν και άλλα νοούν».7

2ον/. Αφανής διείσδυση πρακτόρων του (Σ) ή πρόσληψή τους, σε υψηλόβαθμες θέσεις, κατόπιν εντολών του (Σ), σε κυβερνήσεις και μυστικές υπηρεσίες ασφαλείας κάθε χώρας.

Η διείσδυση αυτή γίνεται άλλοτε …νομίμως και άλλοτε με το πρόσχημα της διεθνούς συνεργασίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του εγκλήματος. Το Σύστημα σήμερα, δεν ελέγχει απλώς, αλλά ασκεί συνδιοίκηση και σε αρκετές περιπτώσεις υπερδιοίκηση στις μυστικές υπηρεσίες ασφαλείας των χωρών όλου του κόσμου.

3ον/. Σύσταση νομότυπης οικονομικής μαφίας «Golden directors, boys and girls».

Με στόχον  την πλήρη εξάρτηση των υψηλόβαθμων αξιωματούχων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέως (που ασκούν εξουσία ή διαμορφώνουν την κοινή γνώμη) και την μετατροπή τους σε τυφλά, άβουλα και πειθήνια όργανα, το (Σ) επέβαλλε την πρόσληψη δικών του υπαλλήλων με παχυλούς μισθούς, είτε κατόπιν «διαγωνισμού», είτε ετσιθελικώς, είτε με ειδικούς νόμους, ψηφιζομένους από την πλειοψηφίαν του ελεγχομένου από αυτό κοινοβουλίου.

Μία απλή σύγκριση του μηνιαίου μισθού που λαμβάνει σήμερα ένας/μία βουλευτής, ανώτατος δικαστικός, «golden» τηλεπαρουσιαστής/τηλεπαρουσιάστρια ή ένα ανώτατο διευθυντικό στέλεχος Τραπέζης, με τον αντίστοιχο ενός δασκάλου πρωτοβάθμιας εκπαιδεύσεως ή καθηγητού δευτεροβάθμιας-τριτοβάθμιας εκπαιδεύσεως, ενός ανωτάτου στρατιωτικού, ιατρού του δημόσιου τομέως, κλπ, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Δεν τολμούμε να κάνουμε σύγκριση των golden deputies (Υπερπρονομιούχων Βουλευτών)-judicature (ανωτάτων δικαστικών)-boys-girls, με μισθούς εργατών και άλλων απλών δημοσίων ή ιδιωτικών υπαλλήλων, διότι θα καταρρεύσουμε από τον ίλλιγγο της…δημοκρατικής ανισότητος!!!

4ον/. Απόκρυψη της πραγματικής φυλετικής και θρησκευτικής ταυτότητος κυβερνητών, υπουργών, ανωτάτων στελεχών και οργάνων του (Σ), στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, κάθε χώρας.

Το πρόβλημα οξύνθηκε, ουσιαστικώς διευκόλυνε το (Σ), μετά την «αναίτια» έκδοση ταυτοτήτων στην Ελλάδα, χωρίς την αναγραφή της ιθαγενείας και του θρησκεύματος, όπως ισχύει εδώ και πολλά χρόνια στην Ευρώπη και αλλαχού της γης. Η αιτιολόγηση της διαγραφής του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, ήταν αστεία και ύποπτη. Έτσι, οι συστημικοί  υπάλληλοι, εμπίπτοντες στις παραπάνω κατηγορίες, έχουν την δυνατότητα να υποκρίνονται τους νομοταγείς πολίτες, και ταυτοχρόνως να εργάζονται/έρπονται στο παρασκήνιο, αθορύβως ως οι όφεις, μέχρις ότου εκτελέσουν την αποστολή τους ή υλοποιηθούν οι στόχοι του (Σ). Για παράδειγμα, στην υποτιθέμενη Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα:

Υπουργοί, καθηγητές Πανεπιστημίων, μεγαλομέτοχοι τραπεζών, ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών, κ.α. παρουσιάζονται ως Χριστιανοί ή αποκρύπτουν την καταγωγή και την θρησκευτική πίστη τους, ενώ είναι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, στο θρήσκευμα, τέκτονες, άθεοι, αλλοεθνούς καταγωγής ή ετερόδοξοι κατά το θρήσκευμα.

Το «πόθεν προέρχεσαι και τι πιστεύεις» (φυλετικώς/εθνικώς και θρησκευτικώς) όλων αυτών είναι σκοτεινόν και απαγορευμένο από την «δημοκρατία» προς πληροφόρηση του υποτιθέμενου «κυρίαρχου» λαού. Τα νομικά κωλύματα επιβάλλονται σκοπίμως από την περίφημη αρχή προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Μα, και όταν υπάρξουν λόγοι ελέγχου, είναι αδύνατη η ανακάλυψη της αληθείας, αφού εμποδίζεται από τις δαιδαλώδεις και χρονοβόρες διαδικασίες  του Συστήματος. Γιατί άραγε;

Ποίος εντρέπεται για την καταγωγή του, όποια και να είναι αυτή; Μόνο εκείνος ο οποίος έχει άνομα σχέδια στο μυαλό του, δρα συνωμοτικώς κατά της χώρας την οποία ισχυρίζεται ότι σέβεται και υπηρετεί, ενώ στην πραγματικότητα εξυπηρετεί παρασκηνιακώς αντεθνικά συμφέροντα.

Ποίοι αλλάσσουν τα προγονικά τους επώνυμα ή χρησιμοποιούν ψευδώνυμα; Μόνο όσοι θέλουν να συγκαλύψουν το αμαρτωλό παρελθόν τους ή να εκτελέσουν απόρρητη αποστολή (αντιχριστιανική ή αντεθνική).

Ποίος αποκρύπτει «μαύρα χρήματα»; Ο παράνομος, ο εγκληματίας, ο συνεργάτης των εχθρών της πατρίδος του, ο άπατρις. Ο Εχθρός του Λαού.

Ποίος αποφεύγει να δηλώσει ή να ομολογήσει το θρησκευτικό του πιστεύω; Κανένας ελεύθερος άνθρωπος παρά μόνο εκείνος που υπηρετεί το ψεύδος, είναι φαρισαίος, υποσκάπτει τα θεμέλια του κράτους και εργάζεται αφανώς για την διασπορά ιδεών και θέσεων συγχύσεως, κλονισμού της κρατούσης πίστεως και αποστασίας από τον Θεό.

Σε κάθε περίπτωση εκείνος που δεν έχει καθαρές προθέσεις, αλλά δρα σε σκοτεινές και ύποπτες διαδρομές.

Οι προβαλλόμενοι από τους υπηρέτες του (Σ) ισχυρισμοί περί ατομικών δικαιωμάτων και προσωπικών δεδομένων, πείθουν μόνον τους βλάκες και ανιστόρητους. Σήμερα ΔΕΝ υπάρχουν προσωπικά δεδομένα, παρά μόνον σε χαρτιά και στους φαρισαϊκούς νόμους της Ιουδαιοταλμουδικής ψευδοδημοκρατίας..

5ον/. Σφετερισμός της λέξεως «Δημοκρατία» και κακοποίηση της σημασίας της.

Με πανούργες μεθόδους, το (Σ) σφετερίστηκε την λέξη «Δημοκρατία», την ιστορικοποίησε από αρχαιοτάτων χρόνων, με βάση την Συστημική Ιστορία που συνέγραψε εξ αρχής, με τον τρόπο και για τον σκοπό που προείπαμε, την χαρακτήρισε αυθαιρέτως ως «πολιτικόν ελιξήριον» της ζωής και την ιδιοποιήθηκε, δήθεν, ως δόγμα του. Αφού ενέταξε τα ιδρυόμενα πολιτικά κόμματα σε συνταγματικό-αντισυνταγματικό τόξο, διεχώρισε τους πολίτες, σε συνταγματικούς-αντισυνταγματικούς ψηφοφόρους, και εξειδίκευσε τον προσδιορισμό, διαχωρίζοντάς τους σε πολίτες «δημοκρατικής» και «συντηρητικής» παρατάξεως.

Δι’ αυτού του τρόπου, το (Σ) αποδυνάμωσε το ενιαίο πολιτικό δυναμικό κάθε χώρας, απαγόρευσε κάθε προσπάθεια για πραγματική κοινωνικοπολιτική συμφιλίωση-ειρήνη μεταξύ των αντιμαχομένων πολιτών και κατέστησε τους πολίτες-ψηφοφόρους έρμαιόν του. Αντί της κοινωνικοπολιτικής ειρηνεύσεως, όχι μόνον έδωσε άφεση αμαρτιών σε όσους κατά το παρελθόν επεχείρησαν ενόπλως να ανατρέψουν νόμιμες και δημοκρατικώς εκλεγμένες κυβερνήσεις στις χώρες τους και προέβησαν σε ανυπολόγιστες καταστροφές και ανείπωτες θηριωδίες, ανάλογες των σημερινών παραφρόνων τζιχαντιστών, αλλά:

-Επέτρεψε σε μερίδα ατόμων με σκοτεινό ιδεολογικοπολιτικό, τουλάχιστον, παρελθόν, να σφετερίζονται την λέξη «δημοκρατία», χωρίς να δηλώσουν ίχνος μετανοίας για τα εγκλήματα του παρελθόντος, να μονοπωλούν «δημοκρατικότητα», να αυτοπροσδιορίζονται ως «δημοκράτες» και να εκπροσωπούνται στα κοινοβούλια, όπως για παράδειγμα το σημερινό ΚΚΕ που εκπροσωπείται στο Ελλαδικό κοινοβούλιο, και σε άλλους, με ανάλογο και βεβαρυμένο πολιτικό παρελθόν ή ανάλογες πολιτικές ιδεολογίες, να μονοπωλούν την δημοκρατία, ακόμη και να διεκδικούν ή να αναλαμβάνουν την….διακυβέρνηση της χώρας.

Το σημερινό νόμιμο ΚΚΕ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ εδήλωσε μετάνοια και ΟΥΔΕΠΟΤΕ εζήτησε συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό, για τα εγκλήματα του προγονικού ΕΑΜ και ΚΚΕ και των άλλων θυγατρικών οργανώσεών του [Σφαγές χιλιάδων Ελλήνων πολιτών-Εγκλήματα της ΟΠΛΑ- Παιδομάζωμα, Συνεργασία με τους κατακτητές Ναζί (1940-1945), Ένοπλη Ανταρσία κατά της νόμιμης και εκλεγμένης δημοκρατικής κυβερνήσεως (1946-1949), προδοσία των εθνικών ζητημάτων Μακεδονίας και Θράκης, κλπ].

Έτσι έχομεν την δημιουργίαν «δημοκρατικού στρατού», πολιτικού σχηματισμού «Δημοκρατική Άμυνα»,  δράση «Δημοκρατικών Ταγμάτων» [όπως εκείνα του Παύλου Γύπαρη που εδολοφόνησαν τον πατριώτη Ίωνα Δραγούμη (31 Ιουλίου 1920)], έκδοση εφημερίδων με τίτλο «Δημοκρατία», πολιτικών κομμάτων με πρώτο ή δεύτερο συνθετικό την λέξη «Δημοκρατία» ή «Δημοκρατικός/ή», κλπ.  

-Αφώρισε όλους τους πατριώτες των οποίων οι πρόγονοι υπέστησαν τα πάνδεινα  από τους ένοπλους αντάρτες-συμμορίτες πόλεων και ορέων και πάσης φύσεως «δημοκράτες».

-Απομόνωσε, περιθωριοποίησε, απαγόρευσε ακόμη και την εκφορά αντιλόγου σε δημόσιες συζητήσεις περί των ιστορικών γεγονότων, προπολεμικώς και μεταπολεμικώς, σε όσους δεν εδέχθησαν τον «αντεθνικό ιστορικό συμβιβασμό» του κοινοβουλευτικού Συστήματος, τους οποίους μάλιστα έχρισε ως…εχθρούς του λαού και πολεμίους της…δημοκρατίας!!! 

6ον/. Αντικατάσταση των δοκιμασμένων παραδοσιακών αξιών, αρχών και όρων κοινωνικής διαβιώσεως-συμβιώσεως, με νέα ορολογία κατά τα …Συστημικά θέσμια.

Στην νέα ορολογία, το  Σύστημα προσέδωσε φαρισαϊκώς «ανθρωπιστικά» χαρακτηριστικά, όπως: Ανοχή, παγκοσμιοποίηση, ιδιαιτερότητα, συναδέλφωση, ρύθμιση, διαφορετικότητα, αδελφοποίηση, ανεκτικότητα, οικουμενισμός, πολυπολιτισμικότητα, συναίνεση, εκσυγχρονισμός, προοδευτικότης, ουμανισμός, πολυφυλετικότητα, ευελιξία, κ.α.

7ον/. Αφανής υποκίνηση και συντήρηση τοπικών πολέμων, πραξικοπημάτων και πάσης φύσεως αναρχικών εκδηλώσεων και αναταραχών, σ’ όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Με πρόφαση την ειρήνη, οι στρατοκράτορες του (Σ), εξεπόνησαν σχέδια και συνεχώς σχεδιάζουν στρατιωτικές επεμβάσεις και αναταραχές, ώστε να υπάρχει η δικαιολογία της αναγκαιότητος μιας Διεθνούς επεμβάσεως αρχικώς ή μελλοντικώς μιας Παγκόσμιας Κυβερνήσεως, που θα αντιπροσωπεύει το «Καλό» (sic) και την Ειρήνη (sic), προκειμένου να «σταματήσει οριστικά» την αναρχία, την βία ή την απειλή ασκήσεως βίας (sic) στον πλανήτη.

Συγκρότησαν «Δυνάμεις ταχείας Επεμβάσεως» των Ενόπλων Ειρηνευτικών, δήθεν, αποστολών του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ και του σχεδιαζομένου Ευρωπαϊκού Στρατού, που αποτελούν τον πρόδρομο του Παγκοσμίου Στρατού υπό την Παγκόσμια, κρυμμένη, μέχρι τώρα, Υπερκυβέρνηση. Έτσι συνεχίζεται η μονοπωλιακή παραγωγή οπλικών συστημάτων από τις πολεμικές βιομηχανίες του (Σ) που συντηρούν και υπερπληρούν οικονομικώς τις χρηματαποθήκες (Τράπεζες) του.

8ον/. Διάβρωση και διάλυση των βασικών κυττάρων της κοινωνικής ζωής που είναι η οικογένεια, η γειτονιά, η ενορία, το χωριό (κοινότητα), με απίστευτες και ανιστόρητες δικαιολογίες.

Τα παραπάνω που συνέβησαν και είναι εμφανέστατα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και όχι μόνον, γίνονται αισθητά και στην πατρίδα μας με πολλούς τρόπους ακόμη και με το γελοίο πρόσχημα της αποκεντρωμένης διοικήσεως που έγινε δύο φορές, τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας. Τέτοιου είδους «αναδιάρθρωση» του αυτοδιοικητικού χάρτου της Ελλάδος:

-Δεν απεσόβησε την ερήμωση των χωριών, ιδιαίτερα των ακριτικών περιοχών και την αλόγιστη, πλην σκόπιμη ανάπτυξη των μεγάλων αστικών κέντρων με την εμφάνιση των γνωστών ανυπέρβλητων προβλημάτων μιας πολυάνθρωπης μεγαλοαστικής πόλεως.

-Απετέλεσε μία από τις πρωταρχικές αιτίες σήψεως, διασπάσεως της κοινωνικής συνοχής, αλλοιώσεως και αλλοτριώσεως των κοινωνιών, αφού το Σύστημα κατέστρεψε τα αρχαιόθεν βασικά κοινωνικά κύτταρα του ανθρώπινου βίου (Δεν παραγνωρίζονται και οι άλλες σύγχρονες αιτίες, όπως, σύμφωνα συμβιώσεως, γάμοι-υιοθεσία τέκνων μεταξύ ομοφυλοφύλων, εγωϊστικός ατομικισμός, παχυδερμισμός, κλπ).

9ον/. Διείσδυση των ανθρώπων του Συστήματος (πολλάκις αλλοδόξων, αλλογενών, κλπ) στις Διοικήσεις των Ελληνικών Πνευματικών Ιδρυμάτων (και των τριών βαθμίδων εκπαιδεύσεως)-Στελέχωση με ημιμαθείς και εστερημένους Αληθούς Παιδείας, «παιδαγωγούς».

Η Ελληνική Φυλή, με το ανώτατο πνευματικό αισθητήριόν της, πρώτη διεπίστωσε ότι η παιδεία είναι «θεμελιακή δύναμις προς προσωπικήν ευτυχίαν και κοινωνικήν ευδαιμονίαν και ότι δεν πρέπει να είναι ατομικόν προνόμιον και προορισμός των ελαχίστων, αλλά ως εργασία, δικαίωμα καθολικόν και καθήκον ιερόν όλων των μελών της Πολιτείας, δια τούτο ενωρίς διηύρυνε την Παιδείαν και επεδίωξε να την καταστήσει πανελλήνιον κτήμα. Δικαιούμεθα λοιπόν ως έθνος του τιμητικού τίτλου, ότι δηλαδή είμαστε οι πρώτοι παιδαγωγοί και διδάσκαλοι της Οικουμένης».8

Ερευνώντας την μεθοδολογία του Συστήματος, με το παραπάνω πρίσμα,  διαπιστώνουμε ότι το Σύστημα έθεσε ως πρωταρχικόν στόχον την βιαία μετάλλαξη της Παγκόσμιας Μητρός-Ελληνικής Παιδείας, ώστε αυτή (η Παιδεία) να αποβεί «μεταλλακτήρ» της κοινωνίας, από κοινωνία ανθρώπων σε αγέλη θηρίων, όπως είναι σήμερα, σύμπας ο λεγόμενος Δυτικός κόσμος.

Κυριώτερες Συνέπειες της (Α)παιδείας

.Μετασχηματισμός της Ελληνικής Παιδείας, που αποσκοπούσε στην εξημέρωση και ηθικοποίηση της ανθρώπινης ζωής, απελευθέρωση των παθών και του άγχους, την ηγεμόνευση του εαυτού μας στην γη και μετατροπής της σε κλίμακα ανόδου, εις θέαν του Δημιουργού, σε:

 -Τρόπο και μέσα αποθησαυρισμού γνώσεων και μόνον, εν πολλοίς αχρήστων και καταστροφικών, αφού τοιούτου είδους γνώσεις μόνον ματαιοδοξίας λαμπρότητα δύνανται να επιδείξουν.  

«Πολυμαθίη μη νόον έχειν, ου διδάσκει» (Αρχαίον γνωμικόν)

-Μωσαϊκοποιημένο Διεθνιστικό μεταλλακτήρα αμαθείας/αγνωσίας και καταστροφής του αληθούς Ελληνοχριστιανικού Ανθρωπισμού (Ελληνικού Ήθους και Ορθοδόξου πνεύματος/ Θεανθρωπισμός).

.Παρά φύση βιασμός της Ελληνικής γλώσσης, που οδηγεί σταδιακώς στην αποκοπή των Ελλήνων αλλά και όλης της ανθρωπότητος, από τις πνευματικές ρίζες τους, την αδυναμία κατανοήσεως των κειμένων της Αρχαιοελληνικής και Πατερικής Γραμματείας, με τελική κατάληξη την Πνευματική Ερήμωση και τις αμέτρητες αυθαίρετες/ορθολογιστικές ερμηνείες της Ελληνικής και Παγκόσμιας Γραμματείας.

.Οι εκκολαπτόμενοι σημερινοί επιστήμονες, το ανατέλλον πνευματικό δυναμικό των λαών και ιδιαιτέρως του Ελληνικού Έθνους, αγνοούν το γενεαλογικό τους δένδρο, την αληθινή ιστορία και τους προαιώνιους εχθρούς της πατρίδος τους, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, αφού ΔΕΝ καταγράφονται στις σελίδες των Συστημικών Εκπαιδευτικών βιβλίων που διδάσκονται στις χώρες τους. Αυτό αφορά σε μεγαλύτερη έκταση τους Έλληνες πολίτες και δη τους Ελληνόπαιδες, που μαθητεύουν και φοιτούν, στα ελεγχόμενα από το ΣΥΣΤΗΜΑ πάσης φύσεως Εκπαιδευτικά ιδρύματα.

10ον/. Κομματικοποίηση ή πολιτικοποίηση (εκδημοκρατισμός κατ’ ευφημισμόν) των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας9  

Απομάκρυνση των πατριωτικών στελεχών από τις Ένοπλες δυνάμεις, κατά τις τακτικές κρίσεις, δια της συνήθους «οφιούχου» δικαιολογίας των κατ’ ευφημισμόν «αξιοκρατικών κρίσεων» ή «εκδημοκρατικοποιήσεως» του στρατεύματος. Άλλες πανούργες μορφές περιθωριοποιήσεως και απομακρύνσεως από το στράτευμα είναι οι μεταθέσεις σε «νεκρές» θέσεις, η άσκηση ψυχολογικής βίας και ο εξαναγκασμός σε υποβολή παραιτήσεων. 

Επακόλουθα της σχετικής διαδικασίας, σε συνδυασμό με τον διατυμπανιζόμενο εκσυγχρονισμό και μικρότερο αλλά πιο «ευέλικτο στρατό», είναι η απονεύρωση Σχηματισμών-Επιτελείων-Μονάδων και η απώλεια του αξιομάχου και αξιοπίστου των Εθνικών Ε.Δ.

11ον/. Συστηματική και αντιχριστιανική εκκοσμίκευση της Ορθόδοξης Εκκλησίας και απογαλακτισμός από την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη.

Κατά το (Σ) ο Ιησούς Χριστός δεν είναι Θεός, αλλά ένας μύστης όπως πολλοί άλλοι που ενεφανίσθησαν κατά τον ρούν της ιστορίας. Άλλοι θεωρούν ότι ο Ιησούς δεν υπήρξεν ως ιστορικό πρόσωπο. Ισχυρίζονται επίσης ότι ο Ιησούς Χριστός δεν είναι ο προφητευμένος από τις γραφές Μεσσίας. Ο αναμενόμενος, κατά το (Σ), Μεσσίας, είναι κάποιος άλλος που θα έλθει να ενώσει όλες τις θρησκείες κάτω από το λάβαρο, της μιας Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας σύμφωνα με τις διδασκαλίες της Νέας Εποχής/του  Συστήματος.

«Ο Εβραϊκός λαός στο σύνολό του που θα κυριαρχήσει σ’ ολόκληρο τον κόσμο»    (Νεομεσσιανισμός, Ερρίκος Χάϊνε).

 Την ολοκληρωτική εκκοσμίκευση την διαπιστώνουμε εμφανέστατα στο ιερατείο όλων των θρησκειών του κόσμου, ενώ είναι εμφανής και σοβαρής εκτάσεως η εκκοσμίκευση οδευούσης σε πλήρη τοιαύτην, και στους κόλπους της Διοικήσεως της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, στις ορθόδοξες εκκλησίες της διασποράς, αλλά και στην πλειονότητα των απλών εγχώριων ορθόδοξων ιερέων και μοναχών (με ολίγες ή ελάχιστες εξαιρέσεις, σε τοπικές εκκλησίες και μονές-καλύβες, εντός και εκτός του Αγίου Όρους).

12ον/. Συγγραφή νέας Συμβατικής Ιστορίας «κομμένης και ραμμένης» στα μέτρα του Συστήματος (Η καθολική πλαστογραφία της σύγχρονης αληθινής Ιστορίας, έχει αρχίσει τουλάχιστον εδώ και τρείς αιώνες).

Το συστημικό αυτό έγκλημα, συνίσταται στην απόκρυψη ή εξαφάνιση των πηγών της αληθινής Ιστορίας και διαγραφή κάθε στοιχείου που αναφέρεται:

-Στις αποκρυφιστικές αιρέσεις, στον προχριστιανικό σοδομισμό, στα εγκλήματα των Ταλμουδιστών Ιουδαίων κατά της ανθρωπότητος.

-Στα βδελύγματα της αρχαίας ειδωλολατρείας και του νεοπαγανισμού (αίτια, υπεύθυνοι, αντιπροσωπευτικοί οργανισμοί, Ηχηρά ονοματεπώνυμα ηγετών-μελών, κλπ) .

-Στους εμπνευστές-κατασκευαστές των σύγχρονων πολιτικών Συστημάτων-«Ανθρωπιστικών» και πολιτικών ιδεολογιών (Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, Ναζισμός, κομμουνισμός, Σοσιαλισμός, κλπ).

-Στην απάτη της δημιουργίας ΟΛΩΝ των ανθρωπίνων θρησκειών.10

-Στα αληθή αίτια και τους πραγματικούς ενόχους των μεγάλων και αιματηρών επαναστάσεων και των Παγκοσμίων Πολέμων.

-Στις ρίζες, τους εντολοδότες, ερμηνευτές, συντηρητές, αρχιερείς και «Τζιχαντιστές» του Συστήματος.

13ον/. Στρατολόγηση των αμφισβητιών, απογοητευμένων και απελπισμένων στις σημερινές ανισόρροπες, διεφθαρμένες και άδικες κοινωνίες

Αυτή επιτυγχάνεται μέσα από τα δίχτυα της Αστρολογίας, της Μαντικής, της Μελλοντολογίας, των καρτών Ταρώ και των εκατοντάδων αποκρυφιστικών τεχνών, παραθρησκευτικών και παραπολιτικών οργανώσεων και αιρέσεων.

14ον/. Προσέγγιση, επηρεασμός και εκμετάλλευση περιθωριακών, αρρωστημένων εγκεφάλων, κατά περίπτωση.

Μετά την στρατολόγηση ατόμων των παραπάνω κατηγοριών, ακολουθεί η ένταξή τους στις τάξεις των κατασκευασμένων και ελεγχομένων από το Σύστημα αναρχικών, τρομοκρατικών, αντιεξουσιαστικών, μαφιόζικων και άλλων εγκληματικών οργανώσεων που χρησιμοποιούνται, κατά περίπτωση, στην υπηρεσία του Συστήματος, όταν κινδυνεύουν πρόσωπα ή Συστημικοί θεσμοί (Χρυσές Εφεδρείες του Συστήματος).

Αυτό μεθερμηνευόμενον σημαίνει: Συνεργασία του Συστήματος με τον υπόκοσμο και τους ανθρώπους της νύχτας, τους αναρχικούς, τρομοκράτες, τους μαφιόζους, τους ποινικούς εγκληματίες, κλπ. παρέχοντας σ’ αυτούς «προνόμια» ασυλίας ώστε, όταν χρειασθεί να κάνουν το «βρώμικο» έργο του (Σ).

Η επιβεβαίωση προκύπτει από την μελέτη των ιστορικών γεγονότων, όπως για παράδειγμα της υποτιθέμενης…αναρχικής κομμούνας των Παρισίων το 1871 (Ένοπλοι κομμουνάροι, αναρχικοί- «αντικαπιταλίστες», επροστάτευσαν τις τράπεζες και τα περιουσιακά στοιχεία των Ρότσιλντς),  της λεγομένης Γαλλικής Επαναστάσεως, των προηγηθέντων της «Ρωσικής» επαναστάσεως του 1917 και  του πραξικοπήματος των ερυθρών μπολσεβίκων τον Ιανουάριον του 1918. 

15ον/. Αλλαγή της χημείας του εγκεφάλου με προώθηση τοπικών ή διεθνών δικτύων, ναρκωτικών και ψυχεδελικών φαρμάκων.

Τα ναρκωτικά και ψυχεδελικά φάρμακα «αυξάνουν την φαντασία, δίνουν ασυνήθιστα βάθη οπτικής αντιλήψεως και ακοής, μια πλημμύρα μιας «νέας» γνώσεως που φαίνεται να είναι πολύ παλαιά, μία δυνατή πρωταρχική μνήμη…Αυτοί που χρησιμοποίησαν ψυχεδελικά φάρμακα, ανακάλυψαν ότι οι αιτίες που ήταν πιο κοντά στις εμπειρίες τους, προερχόντουσαν από τον μυστικισμό ή από τον θαυμαστό τόπο της θεωρητικής φυσικής-συμπληρωματικές απόψεις του όλου και του κενού…..». 11

16ον/. Τρομοκρατία του παγκόσμιου πληθυσμού με την απειλή ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος ή χρήσεως βιολογικών-χημικών όπλων ή μιας πανδημίας.

1/. Η απειλή ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος.

α/. Εβδομήντα πέντε (75) χρόνια μετά την θλιβερή επέτειο του πυρηνικού βομβαρδισμού των δύο ιαπωνικών πόλεων (Χιροσίμα και Ναγκασάκι), η δαμόκλειος σπάθη του πυρηνικού ολοκαυτώματος, επικρέμαται και πάλιν επί των κεφαλών μας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ανθρωπότητα συνεχίζει να αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες στην διαχείριση του εκρηκτικού μείγματος τεχνολογικών εξελίξεων και πολιτικοκοινωνικής ανωριμότητας.

Τόσο η ανεξέλεγκτη πυρηνική διασπορά, όσο και η επαναφορά του «Πολέμου των Άστρων», αποτελούν ανανέωση της πυρηνικής απειλής σε ανώτερο επίπεδο. Με αυτή την έννοια, ο ατομικός βομβαρδισμός της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι θα συνεχίσει να αποτελεί ιστορικό σταθμό αναφοράς.

Όσο θα υπάρχουν πυρηνικά όπλα, έστω κι’ αποθηκευμένα, η απειλή πυρηνικού ολοκαυτώματος θα βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη. Ο πυρηνικός χειμώνας θα αποτελεί μόνιμο εφιάλτη. Η μοίρα των επιζώντων να θεωρούν τους πεθαμένους τυχερούς, μετά τον πυρηνικό πόλεμο, θα παραμένει μόνιμο δέος στην σκέψη του ανθρώπου.

Ο αφανής ανταγωνισμός των εννέα μόνον κρατών που έχουν το προνόμιον διαθέσεως  κάθε λογής πυρηνικών όπλων, απειλεί με πολλαπλάσια καταστροφή τον πλανήτη, λες και δεν φτάνει μόνο μία πυρηνική βόμβα! Τα πυρηνικά απόβλητα της πάσης φύσεως χρήσεως πυρηνικής ενέργειας, πολεμικής και λεγόμενης «ειρηνικής», βρίσκονται αποθηκευμένα σε τσιμεντένια και ατσάλινα κιβώτια ριγμένα σε στεριές και θάλασσες του πλανήτη. Ουδείς γνωρίζει την τελική τους κατάληξη. Υπάρχουν φτωχές χώρες με διεφθαρμένες κυβερνήσεις που έχουν μεταβληθεί σε χαβούζα αποθηκεύσεως πάσης φύσεως αποβλήτων πλουσίων χωρών, έναντι χρημάτων κι’ άλλων ανταλλαγμάτων.

β/. Η Γη έχει μεταβληθεί σε μια πλανητική βόμβα με άγνωστο μέλλον.

Το 2017 ο ΟΗΕ (Oργανισμός Ηλεγμένων Εκκρεμοτήτων),  παρουσίασε την Συνθήκη Απαγορεύσεως των Πυρηνικών Όπλων (TPNW), το πρώτο παγκοσμίως νομικά δεσμευτικό κείμενο που επιδιώκει την πλήρη εξάλειψη των πυρηνικών όπλων, αλλά η συνθήκη αυτή ΔΕΝ έχει τεθεί επίσημα σε ισχύ, αφού μέχρι τον περασμένο Αύγουστο την είχαν επικυρώσει μόνον 25 χώρες – οι μισές απ’ όσες χρειάζονται - καθώς της ασκούν μποϊκοτάζ όλες οι πυρηνικές δυνάμεις του κόσμου, οι οποίες μάλιστα, στο όνομα της Παγκόσμιας Ειρήνης, της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της …Παγκόσμιας Δημοκρατίας (;), συνεχίζουν να εκσυγχρονίζουν τα οπλοστάσιά τους!!!

Το όραμα για μια Γη χωρίς πυρηνικά όπλα, μάλλον ΔΕΝ θα γίνει ποτέ πραγματικότητα. Αντιθέτως, η ετήσια Έκθεση του Ινστιτούτου Ερευνών για την Ειρήνη (SIPRI), διαπιστώνει εκσυγχρονισμό του πυρηνικού οπλοστασίου.

Το 2017 ήταν για τους αντιπάλους των πυρηνικών όπλων μια σημαντική χρονιά. 122 χώρες-μέλη του ΟΗΕ δεσμεύθηκαν να μην κατασκευάσουν ή προμηθευτούν πυρηνικά. Η συμφωνία είχε ωστόσο περισσότερο συμβολικό παρά πρακτικό χαρακτήρα. Σύμφωνα με την δημοσιευθείσα ετήσια έκθεση του Σουηδικού Ινστιτούτου Ερευνών για την Ειρήνη (SIPRI), εννέα χώρες διαθέτουν 14.465 πυρηνικά όπλα: ΗΠΑ, Ρωσία, Μ. Βρετανία, Γαλλία, Κίνα, Ινδία, Πακιστάν, Ισραήλ και Βόρεια Κορέα.

Σε σχέση με το 2017 ο αριθμός των πυρηνικών κεφαλών μειώθηκε ελαφρά, ταυτόχρονα όμως οι πυρηνικές δυνάμεις προχωρούν σε εκσυγχρονισμό του οπλοστασίου τους, δηλώνει στην DW ο Σάνον Κάϊλ,12 επικεφαλής ερευνητής του τομέα πυρηνικών όπλων στο Σουηδικό Ινστιτούτο: «Αυτό σημαίνει ότι αντικαθίστανται παλιές πυρηνικές κεφαλές, ηλικίας μέχρι 40 ή 50 ετών. Ταυτόχρονα ωστόσο κατασκευάζονται νέα πυρηνικά όπλα με βελτιωμένη απόδοση αλλά και νέα δυνατότητες. Οι χώρες που διαθέτουν πυρηνικά προχωρούν επομένως σε εκσυγχρονισμό, αλλά και κατασκευή νέων συστημάτων».

γ/. SIPRI: Nuclear weapons are still being developed

The vision of a world without nuclear weapons is history. In its annual report, the Stockholm International Peace Research Institute has criticized the ongoing development of new nuclear weapons.


Last year was a special year for those in favor of nuclear disarmament. A total of 122 UN member states signed a pledge not to produce or possess nuclear weapons.However, this has not brought the goal of a nuclear-free world much closer.

According to the latest estimates by the Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI), 14,465 nuclear weapons still exist, in the hands of just nine states: the US, Russia, Britain, France, China, India, Pakistan, Israel and North Korea. Although internationally these nine countries are in the minority, they have absolutely no intention of giving up their nuclear weapons.


Fewer, but more modern

Shannon Kile, head of SIPRI's nuclear weapons project, emphasized in an interview with DW that while the total number of nuclear weapons has fallen slightly compared to the previous year, existing weapons have been modernized.

"This means that older weapons are being replaced – some of them are actually 40 or 50 years old – but new nuclear weapons are also being developed that have new capabilities and new technical functions."

The US government only confirmed its development of nuclear weapons in February, when it published an updated version of its Nuclear Posture Review. This also affects Germany: While it does not have any nuclear weapons of its own, as a NATO state it comes under the protection of the United States' nuclear shield. Around 20 American B61 nuclear bombs are stockpiled in the Eifel region, and in the coming years these are to be replaced by more modern nuclear bombs that can be precision-guided to a particular target.

The Büchel air base with the adjacent depot site, where an estimated 20 US nuclear warheads are stored


Expensive modernization

The United States is investing a lot of money in the modernization of its nuclear arsenal. By 2026 it plans to have spent $400 billion (€344 billion). However, Kile says that smaller countries like India and Pakistan are also engaged in a kind of "strategic arms race." They are both developing new nuclear weapons and enlarging their production capacities for fissile material. Nuclear weapons thus remain a core element of the nuclear powers' national defense strategies.

In view of the current tensions between the United States and Russia, Kile says it is unclear how effective international agreements will be in future in controlling nuclear weapons.

"What concerns me at the moment is the fact that the political-strategic relationship between the United States and Russia has collapsed – and between them these two countries possess 92 percent of all nuclear weapons," he says.

δ/. ΗΠΑ και Ρωσία διαθέτουν το 92% των πυρηνικών κεφαλών

Τον Φεβρουάριο οι ΗΠΑ δημοσίευσαν το νέο τους «πυρηνικό δόγμα», στο οποίο αναφέρεται ότι εκσυγχρονίζουν το οπλοστάσιό τους. Η εξέλιξη αυτή επηρεάζει και την Γερμανία. Στην περιοχή Άιφελ της κεντροδυτικής Γερμανίας θα αντικατασταθούν μέσα στα επόμενα χρόνια περίπου 20 πυρηνικές κεφαλές τύπου Β61.

Για τον Σάνον Κάϊλ, ο έλεγχος των πυρηνικών όπλων παγκοσμίων δυσχεραίνεται σημαντικά λόγω της συνεχιζόμενης εντάσεως μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας: «Με ανησυχεί το γεγονός ότι οι γεωστρατηγικές σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας έχουν στην ουσία καταρρεύσει τη στιγμή που οι δύο χώρες διαθέτουν το 92% των πυρηνικών κεφαλών παγκοσμίως. Το γεγονός αυτό έχει αρνητική επίδραση και στους ελέγχους των πυρηνικών όπλων».

Ο ειδικός του Ινστιτούτου Ερευνών για την Ειρήνη δηλώνει τέλος έκπληκτος από την τεχνολογική πρόοδο του οπλοστασίου της Βόρειας Κορέας, τόσο στις πυρηνικές δοκιμές, όσο και τις δοκιμές πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς.

Και ενώ θα ανέμενε κάποιος ότι η φαινομενικώς κυρίαρχη στρατιωτική δύναμη του πλανήτη, οι ΗΠΑ, θα αναλάμβαναν ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες απονομιμοποιήσεως και αριθμητικής μειώσεως των πυρηνικών όπλων, πληροφορούμεθα ότι η προηγούμενη διοίκηση Μπους, συζητούσε για την κατασκευή νέων πυρηνικών όπλων μικρής ισχύος για την καταστροφή υπόγειων, καλά προστατευμένων, στόχων, ενώ εκκολαπτόμενοι όπως οi Dr. Strangeloves13 ανέπτυσσαν θεωρίες περί πυρηνικής υπεροχής και επιτυχημένου πρώτου (αφοπλιστικού) πλήγματος κατά της Ρωσίας και της Κίνας.14

 Συνεχίζεται









1 Αποδεικτικά στοιχεία για τους υπευθύνους της καταστροφής της Βιβλιοθήκης της Αλεξανδρείας, όπως στο αναλυθέν θέμα: «Πότε, Ποίοι και Διατί κατέστρεψαν την Βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας» (12-21 Ιουνίου 2019).

2 Σκοτεινές Δυνάμεις και Χριστιανισμός, Νικ. Ψαρουδάκης, Αθήνα, 1966, σ.23

3 Ο Εβραίος ιστορικός Cecil Roth που τόσο πολύ εξετιμάτο από τους εβραϊκούς κύκλους μας διαβεβαιώνει στην «ιστορία των Μαρράνος»: «…Παρέμεναν στην καρδιά τέλειοι εβραίοι, όπως και ήσαν. Εξωτερικά ζούσαν ως Χριστιανοί. Πήγαιναν τα παιδιά τους στην εκκλησία να βαπτισθούν…Πήγαιναν στον ιερέα για να νυμφευθούν….και στα σπίτια τους έκαναν άλλη τελετή… Κατά περιπτώσεις σύχναζαν στις συναγωγές για τον εξαγνισμό τους για τον οποίον τακτικά έστελναν δώρα από λάδι….σχημάτιζαν οργανώσεις με καθολική κάλυψη με το όνομα κάποιου Χριστιανού Αγίου….Ήσαν Εβραίοι σ’όλα εκτός από το όνομα και Χριστιανοί σε τίποτε εκτός από τον τύπο…»    (Η Εβραϊκή 5η Φάλαγξ στον Χριστιανικό κόσμο, Maurice Pinay, εκδ. Ελληνικόν Αύριον, 2/1982, σ.37). Λοιπά για τους Marranos, οπως υποπαράγραφος 8δ2/γ/ "Το Ιδεολογικόν υπόβαθρον των Ιλλουμινάτων" (Μέρος 24ον)

4 Ο.α. σ. 50-55.

5 Allen Gary, None call it Conspiracy, Concord Press, Seal Beach, cal. 1971, p. 42.

6 Το Δ.Ν.Τ. έχει χαρακτηρισθεί σαν «λυκοφωλιά του καπιταλισμού» και έχει κατηγορηθεί επίσημα σαν «ληστής των λαών» (εφ. ΒΗΜΑ, 15 Ιανουαρίου 1989).

7 Σαράντος Ι. Καργάκος, Τύπος της Κυριακής, 15 Ιουλ 2001. 

8 Χρυσή Κληρονομιά, τ. Α΄, Ν. Λαμπέτης, εκδ. Μεταξά-Μητροπούλου, Πάτραι, σ. 59-60.

9 Αναφερόμαστε μόνον στις Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις, καθ’ όσον η παντοκρατορία του Συστήματος στις Ε.Δ. των Ευρωπαϊκών και άλλων κρατών, είναι εμφανής και τα αποτελέσματα είναι τόσον ορατά, για τους επαΐοντες και ειδικούς στο θέμα, ώστε να μην απαιτείται περαιτέρω σχολιασμός.

10 Η Ορθοδοξία αν και περιλαμβάνει το λατρευτικό/θρησκευτικό μέρος, ΔΕΝ είναι θρησκεία. Είναι η ανόθευτη, αληθινή και δεδοκιμασμένη πίστη στον μόνο αληθινό θεό, τον Ιησού Χριστό, τον Τριαδικό Θεό. Εκείνο που καθιστά την Ορθοδοξία εδραία και τεθεμελιωμένη πίστη και όχι απλή θρησκεία, είναι η απόλυτη πεποίθηση/βεβαιότης των Ορθοδόξων στα βασικά θεϊκά δόγματα πίστεως (Τριαδικότης του μόνου αληθινού Θεού, Αειπαρθενία της Θεοτόκου, Γέννηση του Θεανθρώπου, Ανάσταση-Ανάληψη Κυρίου, Έλευση κατά την Δευτέρα Παρουσία Του) κοινά και απαραβίαστα από όλους τους πιστούς Ορθοδόξους.

Τα δόγματα της Ορθοδοξίας δεν είναι ανθρώπινα εντάλματα ή ετεροδιδασκαλίες, όπως οι λατρευτικές αρχές ΟΛΩΝ των ανθρώπινων θρησκειών, αλλά Εντολές του αληθινού Θεού, επικυρωμένες από τον Θείον Λόγον Του, μέσα από τα κείμενα της Θεόπνευστης Αγίας Γραφής (Παλαιά και Καινή Διαθήκη). 

11 Συνωμοσία της Υδροχοϊκής εποχής, Constance Cumbey, Εκδ. Μπίμπη, σ.131.  

12 Shannon N. Kile

Shannon N. Kile is the Director of the SIPRI Nuclear Disarmament, Arms Control and Non-proliferation Programme. His principal areas of research are nuclear arms control and non-proliferation with a special interest in the nuclear programmes of Iran and North Korea. Mr Kile has contributed to numerous SIPRI publications, including chapters on nuclear arms control and world nuclear forces for the SIPRI Yearbooks since 1994. In recent years his work has broadened to include regional security issues related to the Middle East and Northeast Asia, with a special interest in North Korea, where he has traveled regularly.

13 Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb, more commonly known simply as Dr. Strangelove, is a 1964 black comedy film that satirizes the Cold War fears of a nuclear conflict between the Soviet Union and the United States. The film was directed, produced, and co-written by Stanley Kubrick and stars Peter Sellers, George C. Scott, Sterling Hayden, and Slim Pickens. Production took place in the United Kingdom. The film is loosely based on Peter George’s thriller novel Red Allert (1958).

The story concerns an unhinged United States Air Forces general who orders a first strike nuclear attack on the Soviet Union. It separately follows the President of the United States, his advisors, the Joint Chiefs of Staff and a Royal Air Force (RAF) exchange officer as they attempt to prevent the crew of a B-52 plane (who were ordered by the general) from nuking the Soviets and starting an atomic holocaust.

14 .Θάνος Π. Ντόκος είναι γενικός διευθυντής στο Ελληνικό Ιδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ). 25 Νοεμβρίου 2008, 00:48 Ενημερώθηκε: 10 Αυγούστου 2007.

.iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/ennia-hores-poy-eleghoyn-ta-pyrinika-opla-toy-planiti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου