Παρασκευή 1 Μαΐου 2015


ΝΑΖΙΣΜΟΣ:
H ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ
NAZISM:
THE OCCULT SOCIETY OF TALMUDIST JEWS
ΜΕΡΟΣ 2ο
   2. Η Εταιρεία «Θούλη»
    Καθ’ όλη την διάρκεια του Β΄ Π.Π., αλλά μέχρι και τις ημέρες μας, διετυπώθησαν πολλές απόψεις και θεωρίες για τις σχέσεις αποκρυφισμού και Γ΄ Ράιχ. Όσο προχωρούσαν οι έρευνες και εμελετώντο τα αρχεία, τόσο εστερεώνετο η πεποίθηση με την μορφή ακλόνητης βεβαιότητος, ότι όντως ο Ναζισμός  ήταν ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!
Οι αποκρυφιστικές εταιρείες στην Γερμανία ήταν πολυάριθμες, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του πρώτου παγκοσμίου πολέμου. Μερικές απ’ αυτές ήταν στην ουσία Ροδοσταυρικές, άλλες επηρεασμένες από τους Θεοσοφιστές και κάποιες άλλες υπερπατριωτικές, φυλετικές/ παγανιστικές (θρησκευτικές) που ελάτρευαν τους βόρειους θεούς της προ-χριστιανικής Γερμανίας.
Ανάμεσα σ’ αυτές τις ομάδες, βρίσκονταν οπαδοί του «Magick» του σατανιστή Άλιστερ Κρόουλυ1. Το Magick, Liber ABA, Book 4 είναι ευρέως γνωστόν ως «Μέγα Έργον» ή Σύστημα του Δυτικού αποκρυφισμού. Αποτελεί σύνθεση διαφόρων πηγών, όπως της Ανατολικής Γιόγκα, του Ερμητισμού, γριμορίων, μαγικών θεωριών του Ταλμουδιστού Ιουδαίου  Eliphas Levi, της «θεοσοφίστριας» Helena Blavatsky, κ.α. καθώς και προσωπικών  απόψεων του Κρόουλυ περί μαγείας.
Το νεοπαγανιστικό κίνημα που ίδρυσε ο Κρόουλυ ήταν η Ερμητική τάξη της Χρυσής Ανατολής, εξ ίσου γνωστή και ως αποκρυφιστική Εταιρεία της «Χρυσής Αυγής».
Αργότερα ο Κρόουλυ συνεργάστηκε στενώς  με την Γερμανική αποκρυφιστική Εταιρεία με το όνομα Ordo Templarum Orientalis [ (O.T.O.), Τάγμα του Ναού της Ανατολής ή Τάγμα των Ναϊτών της Ανατολής] η οποία ιδρύθηκε από κάποιον Καρλ Κέλλερ (1895) και την οποίαν ο Κρόουλυ αναδιοργάνωσε στην θρησκευτική εταιρεία «Το Θέλημα».  
Οι σατανιστές Κέλλερ και Κρόουλυ  επηρέασαν μερικούς άνδρες οι οποίοι στην συνέχεια, ίδρυσαν την   Vril (Στοά του Φωτός ή Φωτισμένη Στοά) και την Εταιρεία της Θούλης.
Η Εταιρεία «Θούλη» ήταν εκείνη που διεδραμάτισε τον σημαντικώτερο ρόλο στην δημιουργία του Εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος στην Γερμανία και την άνοδο του Ναζισμού.
Τί ακριβώς ήταν η Ομάδα Θούλη;2. 
Θούλη αποκαλούσαν οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι το βορειότατο άκρο της Ευρώπης, το οποίο ευρίσκετο βορείως της Μεγ. Βρετανίας, σε απόσταση έξι ημερών πλού. Περιεβάλλετο από πυκνή ομίχλη και κατά τα μέσα του θέρους ο ήλιος δεν έδυε. Η εταιρεία της Θούλης ήταν η αποκρυφιστική ομάδα που συνδέθηκε άμεσα με το κόμμα των Ναζί. Πήρε το όνομά της από την λατρεία των μυθικών υπερβόρειων αρείων, οι οποίοι λέγεται ότι υπήρξαν στα βορειοδυτικά της Νορβηγίας, κάποτε πριν την  ανατολή της ιστορίας…Ωρισμένοι ταυτίζουν την Θούλη με την Ισλανδία ή την Νορβηγία. 
Η επίδραση των αριοσοφιστών3 της Βιέννης, και ιδιαιτέρως του Λιστ, ήταν καθοριστική για την διαμόρφωση του ρατσιστικού υπόβαθρου εξεχόντων μελών της αποκρυφιστικής και ρατσιστικής Εταιρείας της Θούλης, που ιδρύθηκε το 1911 και έδρευε στο Μόναχο. Τα μέλη της Εταιρείας θεωρούσαν πως πατρίδα των Αρίων ήταν η χώρα των υπερβορείων, η Εσχάτη Θούλη (πιθανώς η Ισλανδία), που την ταύτιζαν με την Πλατωνική Ατλαντίδα. 
Οι πιθανώτερες εκδοχές για την ετυμολογία της λ. Θούλη είναι οι προερχόμενες από τις λ. θολός (βούρκος, λάσπη, μελάνι σουπιάς), θόλος (Θολωτή στέγη), θόλωσις (σκοτείνιασμα) και το ρ. θολόω-ώ= Σκοτεινιάζω4
Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται, χωρίς όμως ισχυρά γλωσσολογικά ερείσματα, ότι η λ. Θούλη προέρχεται από την λ. «Θου» που στην αττική διέλεκτο σημαίνει ο Θεός και την λ. «λη» που σημαίνει λίθος………. Δηλαδή Θεϊκή γη.                               
Στο ξεκίνημά της η "Θούλη" ήταν μία εταιρεία εθνογραφικών ερευνών. Με την διεύθυνση του καθηγητή Φέλιξ Νίντνερ, κυκλοφόρησε  από το 1912, μία σειρά από 14 τόμους : Altaprdische Dichtung und Prosa  (Ποίηση και Πεζογραφία της Αρχαιότητας του Βορρά) .
Για να γίνει κανείς μέλος της Εταιρείας έπρεπε να υπογράψει δήλωση που έλεγε: «Ο υπογεγραμμένος ορκίζομαι ότι, εξ όσων γνωρίζω και πιστεύω, δεν ρέει στις φλέβες, τις δικές μου ή της συζύγου μου, εβραϊκό αίμα και ανάμεσα στους προγόνους μου δεν υπήρχε κανείς προερχόμενος από φυλή εγχρώμων».
Thule Gesellschaft
The Thule Society (German: Thule-Gesellschaft), originally the Studiengruppe für Germanisches Altertum ‘Study Group for Germanic Antiquity’, was a German occultist and völkisch group [group for the people] in Munich, named after a mythical northern country from Greek legend.



Η Εταιρεία Θούλη βρήκε τον πραγματικό σκοπό της δημιουργίας της, όταν ενώθηκε με τις δύο άλλες αποκρυφιστικές εταιρείες, την Vril και την DHv SS5 που στις τελετές τους ελάτρευαν τον «Μαύρο Ήλιο». Εκείνη όμως που έπεισε τα μέλη των ενωμένων πλέον αποκρυφιστικών εταιρειών, ότι η Αρεία φυλή δεν είναι μία από τις γνωστές φυλές της γης αλλά προέρχεται από εξωγήϊνους του μακρυνού γαλαξία Aldebaran in Alpha Tauri (στον ζωδιακό αστερισμό του Ταύρου), απέχοντα από την γη 64 έτη φωτός, είναι η κροατικής και όχι γερμανικής καταγωγής, πνευματίστρια (μέντιουμ) Maria Orsic.
Η Orsic είχε κατορθώσει επίσης, να πείσει τα μέλη της Εταιρείας Vril, ότι τα ξανθά μακρυά μαλλιά της δρούσαν ως κοσμική κεραία με την οποίαν επικοινωνούσε με όντα από το υπερπέραν! Μάλιστα τα μέλη της Vril έφεραν έναν ειδικό δίσκο που αντιπροσώπευε τους δύο πνευματιστές, την Orsic και την Sigrun (Η λ. Sigrun προέρχεται από την Sigrune, μία Βαλκυρία, μία από τις εννέα θυγατέρες του «θεού» των Νορβηγών Wotan.
Η λέξη Vril  προέρχεται από την αρχαία Σουμεριακή λέξη Vri-il , που σημαίνει «Ως θεός»6.  
Thule found its true purpose through the joining of societies in 1919 with the Vril Gesellschaft and DHvSS which also believed inworship of the Black Sun (Εσωτερική λατρεία του Μαύρου Ήλιου).
But it was the psychic mediums of Vril and Thule's own resident psychic Maria Orsic that convinced them that the Aryan race didn't originate from earth but from Aldebaran in Alpha Tauri - 64 light years away.
Vril also convinced the DHvSS (Men of the Black Stone) that their mountain goddess Isias was the queen of Aldebaran7.  
The primary focus of Thule-Gesellschaft was a claim concerning the origins of the Aryan race. “Thule” ((Greek): Θούλη) was a land located by Greco-Roman geographers in the furthest north. The term “Ultima Thule” ([Latin]: most distant Thule) is also mentioned by the Roman poet Virgil in his epic poem Aeneid. This was supposed to be the far northern segment of Thule and is now generally understood to be Scandinavia. 
Said by Nazi mystics to be the capital of ancient Hyperborea, they identified Ultima Thule as a lost ancient landmass in the extreme north: Near Greenland or Iceland. These ideas derived from earlier speculation by Ignatius L. Donnelly that a lost landmass had once existed in the Atlantic, and that it was the home of the Aryan race, a theory he supported by reference to the distribution of Swastika motifs.
He identified this with Plato’s Atlantis, a theory further developed by Helena Blavatsky, the occultist during the second part of the 19th century. The Thule-Gesellschaft maintained close contacts with Theosophists, the followers of Blavatsky.

An important note here is that the modern Thule Gesellschaft was formed (or reformed) by Rudolf von Sebottendorf in 1918, but the Order in itself, just like Freemasonry and many other secret societies, is ancient and have survived throughout history under different names but always had the same misson and Agenda.
The Vril Society, in control of Vril Power, and the Thule Gesellschaft are tightly interwoven.
Η εταιρεία Vril στην πραγματικότητα ήταν ο εσωτερικός κύκλος της Θούλης. Τα μέλη τους επεκαλούντο θεούς και θεές με ψευδώνυμα εντός της εταιρείας και ομιλούσαν μία ιδιαίτερη Σκανδιναυϊκή διάλεκτο, την οποίαν κατά τους ισχυρισμούς τους ομιλούσαν οι προκάτοχοί τους εδώ και 11.000 χρόνια. Το απίστευτο, όμως, είναι ότι τα μέλη αμφοτέρων των εταιρειών, φανατικοί ναζί, ρατσιστές, εγκληματίες και αντισημίτες, αμέσως με την λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου φυγαδεύτηκαν μυστικώς στις ΗΠΑ, αντί να συλληφθούν και να καταδικασθούν, στα πλαίσια ενός σχεδίου εκπονηθέντος από τους Αμερικανούς, με την επωνυμία «Επιχείρηση Συνδετήρας».
Ποίος ήταν λοιπόν ο ρόλος των αποκρυφιστικών εκείνων εταιρειών που απετέλεσαν τα θερμοκήπια του Ναζισμού; Η προώθηση των Ναζιστικών/παγγερμανιστικών ιδεών και η κυριαρχία της Αρείας φυλής ή εκείνος της 5ης φάλαγγος στα σπλάχνα του Ναζισμού; Τα μέλη τους ήσαν γερμανοί εθνικιστές/παγγερμανιστές ή εγκάθετοι του Ιουδαιοταλμουδικού Συστήματος, αμφιβόλου ή μη γερμανικής καταγωγής, με συγκεκριμένη αποστολή;
Φρονούμεν ότι η απάντηση θα δοθεί μετά την ολοκλήρωση της παραθέσεως των στοιχείων και ιστορικών ντοκουμέντων που θα παρουσιάσουμε κατά την ανάλυση του θέματός μας. Όσα στοιχεία και ντοκουμέντα συγκεντρώσαμε από ανοικτές πηγές, οι οποίες παρ’ όλα αυτά, ΔΕΝ περιλαμβάνονται ή έχουν εξαφανισθεί από την διδασκομένη σήμερον στις νεώτερες γενεές, ύλη  της παγκόσμιας συμβατικής ιστορίας!!!
Both Thule and Vril are using Scandinavian Gods and Goddesses as aliases within the Order, and they even have a Nordic language that the Inner Circle speaks which they have spoken on Earth for over 11.000 years.  It has been passed down to each inner circle’s successor.
The Vril Society is actually the Inner Circle of Thule and they work with the U.S. Government and have done so since the end of WW II when German Thule and Vril members were secretly moved over to the United States in a project called “Operation Paperclip”. 8
Ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος σκόρπισε τους συνεργάτες της εταιρείας. Ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς εξαφανίστηκαν εντελώς. Με την αποκατάσταση της ειρήνης, η ομάδα ξανασυστάθηκε , αλλά απέκτησε καινούργιο προσανατολισμό κάτω από την επίδραση του Πώλ Ρόρμπαχ.
Ο Ρόρμπαχ γεννήθηκε το 1869 στο Ίργκεν, της Βαλτικής Ρωσσίας. Έγινε καθηγητής πρώτα στο Γυμνάσιο (λύκειο) του Μιττάου (Κουρλάνδη) κι έπειτα στο Πανεπιστήμιο του Ντόρπατ (σήμερα Τάρφου, στην Εσθονία). Έλαβε την Γερμανική υπηκοότητα  και δίδαξε στα πανεπιστήμια του  Βερολίνου και του Στρασβούργου. Mετεστράφη αιφνιδίως, έγινε φίλος του Χίτλερ, έπειτα διορίστηκε Αυτοκρατορικός κομισσάριος στην Γερμανική Δυτική Αφρική. Στην συνέχεια, έκανε μακρόχρονα ταξίδια στην Τουρκία και την Περσία. Στην διάρκεια του Πρώτου Παγκόσμιου πολέμου , διηύθυνε το Κεντρικό Πρακτορείο Ξένης ενημερώσεως που ήταν στην πραγματικότητα, ένα μικρό γραφείο κατασκοπείας.
Άραγε ποιές δυνάμεις τον προώθησαν σε τέτοια νευραλγική θέση;
O Paul Rohrbach δεν ήταν καθαρόαιμος γερμανός, το δε πραγματικό του επώνυμο παραμένει άγνωστο. Το πιθανώτερο είναι να έλαβε το επώνυμο από την γερμανική πόλη Rohrbach . Κάτι σύνηθες για όσους ήθελαν να καλύψουν τις Ιουδαϊκές ρίζες τους. Από τον14ο αιώνα σε αρκετές γερμανικές πόλεις , μεταξύ των οποίων και μία που έφερε το όνομα Rohrbach, ζούσαν ισχυρές Ιουδαϊκές κοινότητες.
O Paul Rohrbach, όμως, αφού έλαβε την γερμανική υπηκοότητα, αμέσως ενετάχθη στην Αυτοκρατορική αυλή και μάλιστα σε εξέχουσα θέση.  Φανατικός δημοκράτης, και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της δημοκρατίας της Βαϊμάρης, στην οποία τουλάχιστον 20 από 150 μέλη του DDP  και 4 από τα μέλη του εθνικού συμβουλίου ήσαν Ιουδαίοι.
In the fourteenth century there were Jews also in Baldern, Geislingen, Göppingen, Schwäbisch Hall, Rohrbach, Hohenburg, Horb, Reutlingen, Rottweil, Stuttgart, Sulm, Tübingen, Vaihingen, and Wolfegg. The counts of Württemberg owed money to the Jews of Colmar and Schlettstadt, but Louis IV canceled their indebtedness (1346), as had also Henry VII and Louis the Bavarian (1311 and 1316) in the case of the citizens of Esslingen9.
Τον 19ον αιώνα, οι Ιουδαίοι προερχόμενοι από διάφορα μέρη της Ευρώπης, κατέληγαν, βάσει σχεδίου των Σοφών της Σιών ή για άλλους λόγους, σε διάφορες χώρες της Ευρώπης κυρίως στην Γερμανία. Εκεί αποκτούσαν την γερμανική υπηκοότητα βαπτιζόμενοι από Ιουδαίους που είχαν ήδη «ασπασθεί» τον Χριστιανισμό. Σε μία από τις πόλεις που ζούσαν Ιουδαϊκές κοινότητες στο Rohrbach εβαπτίσθησαν οι τρεις θυγατέρες και δύο γιοί του «Χριστιανού» Ιουδαίου Joseph ben David Rabinovitz.  
«… In March of 1885 Rabinowitz was baptized in Berlin. While he was in Palestine in 1882, his eldest son had been baptized in St.Petersburg, where he was a student. Rabinowitz's three daughters were baptized in Rohrbach in October of 1887 by the Hebrew Christian A. Venetianer. Rabinowitz's two other sons were baptized in October of 1888. Of his immediate family only his wife had not yet been baptized. E. H. Leitner, a clergyman in Constantinople,described her, after his visit to Kishinev in 1887, as a formerly "fanatical Jewess who now loves Jesus and together with Magdalene calls him 'Rabboni,' that is, 'my Master."….»10
Από το ξεκίνημα κιόλας του εθνικοσοσιαλισμού, ο Ρόρμπαχ έγινε θερμός υποστηρικτής του. Εκείνη την εποχή, ζούσε στο Μόναχο και συχνά συνέτρωγε με τους Κάριν και Χέρμαν Γκαίρινγκ. Ο Αδόλφος Χίτλερ τον έστειλε στην Νότια Αμερική, στις Ινδίες και την ανατολική Ασία. Πέθανε πρίν από την κατάρρευση του Τρίτου  Ράιχ.
Ο Ρόρμπαχ ήταν εκείνος που μύησε τον Κάρλ Χαουσχόφερ στην ομάδα "Θούλη" και που, αργότερα, του εμπιστεύθηκε την διοίκησή της. Για τους συνοπτικούς λόγους που προαναφέραμε, θεωρείται πιθανή η Ιουδαϊκή καταγωγή του χωρίς να έχουν βρεθεί, μέχρι τώρα,  άλλα στοιχεία που θα επισφράγιζαν την παραπάνω εκδοχή.
Πώς να βρεθούν άλλωστε αφού το Σύστημα εφρόντισε ποικιλοτρόπως για την εξαφάνιση όσων περισσοτέρων επιβαρυντικών στοιχείων ;
Δύο άλλα  ηγετικά στελέχη της αποκρυφιστικής ομάδας «Θούλη» ήσαν ο Εσθονο-ιουδαίος,πολιτογραφηθείς γερμανός, Alfred  Rosenberg11  και ο Ντήτριχ Έκαρτ12.
Ο Rosenberg θεωρείται ως ο επίσημος διαμορφωτής της ιδεολογίας του Εθνικοσοσιαλισμού!!! Οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις βασίζονταν στις αρχέγονες αντιλήψεις του Σκανδιναυϊκού - Γερμανικού και Βαλτικού Παγανισμού. Εξετελέσθη με απαγχονισμό στις 16 Οκτ. 1946 ως εγκληματίας πολέμου. Περιέργως, ένας άλλος συγκατηγορούμενός του, ο Έριχ Κοχ "κατάφερε" να διαφύγει και τα ίχνη του χάθηκαν.
Άραγε ποιοί τον φυγάδευσαν και για ποίους λόγους; Μήπως ήταν ένας από τους πολλούς ωτακουστές και πεμπτοφαλαγγίτες του συστήματος; Mήπως ήταν ο πρώτος ή ο τελευταίος από τους Ναζί που εξαφανίστηκαν μετά την κατάρρευση του Ναζισμού; Ασφαλώς όχι!
Και άλλοι όπως οι προμνησθέντες Hans-Georg Schmidt von Altenstadt και Maria Orsic  της αποκρυφιστικής εταιρείας VRIL, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς ενώ θα έπρεπε υπό φυσιολογικές συνθήκες να είχαν συλληφθεί, καταδικασθεί και εκτελεσθεί κι’ αυτοί, ως εγκληματίες πολέμου!!!
Ο Ντίτριχ Έκαρτ ήταν ένας από τους πρώτους μέντο­ρες του Χίτλερ, οι οποίοι και τον μύησαν στην αποκρυφιστική διδα­σκαλία της «Εταιρείας της Θού­λης».

                                                                             Συνεχίζεται

                                                                                                         
XΡIΣTOΣ  ANEΣTH! 
      CHRIST  ARISEN!



1 Ο Έντουαρντ Αλεξάντερ Κρόουλυ (Edward Alexander Crowley, 12 Οκτωβρίου 1875- 1η Δεκεμβρίου 1947) ήταν Άγγλος αποκρυφιστής, μάγος, συγγραφέας, πορνοζωγράφος αλπινιστής/φυσιολάτρης. Είναι ο ιδρυτής της θρησκείας και της φιλοσοφίας του «Θελήματος».
Το όνομα Έντουαρντ το κληρονόμησε από τον πατέρα του, Έντουαρντ Κρόουλυ (1834--1887). Mπήκε στο κολλέγιο Trinity, του Καίμπριτζ, αλλά δεν απεφοίτησε, "όπως ο Βύρων, ο Σέλλεϋ, ο Σουίνμπερν και ο Τέννυσον". Τότε άλλαξε και το όνομά του σε Άλιστερ (κελτική μορφή του μεσαίου του ονόματος). Υπήρξε πανίσχυρος μάγος φθάνοντας στο βαθμό του Ipsissimus, μέλος του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής, ιδρυτής του τάγματος A.A. (Άστρον Αργυρόν ή Argentium Astrum ή Arcanum Arcanorum ή Angel and Abyss).
Aleister Crowley is best known as being an infamous occultist and the scribe of The Book of the Law, which introduced Thelema (ΘΕΛΗΜΑ) to the world. Crowley was an influential member in several occult organizations, including the Golden Dawn, the A. A., and Ordo Templi Orientis. He was a prolific writer (πολυγραφώτατος συγγραφέας) and poet, a world traveler, mountaineer, chess master, artist, yogi, social provocateur, drug addict and sexual libertine.
Magick, Liber ABA, Book 4 is widely considered to be the magnum opus (Μέγα Έργον) of 20th-century occultist Aleister Crowley, the founder of Thelema. It is a lengthy treatise on Magick, his system of Western occult practice, synthesised from many sources, including Eastern Yoga, Hermeticism, medieval grimoires, contemporary magical theories from writers like Eliphas Levi and Helena Blavatsky, and his own original contributions. It consists of four parts: Mysticism, Magick (Elementary Theory), Magick in Theory and Practice, and ΘΕΛΗΜΑ—the Law (The Equinox of The Gods). It also includes numerous appendices presenting many rituals and explicatory papers. 
  Εωσφοριστής και επιδεικτικός, υπήρξε υπερασπιστής των αισθητικών απολαύσεων του έρωτα, ακόμη και της ομοφυλοφιλίας, της μουσικής και του χορού. Πειραματίστηκε έντονα με ναρκωτικές ουσίες στο δικό του μαγικό σύστημα, πέραν του γεγονότος ότι έκανε μακροχρόνιες θεραπείες με μορφίνη για το χρόνιο άσθμα του, σε σημείο ώστε λίγο πριν από το θάνατό του να είναι ήδη ηρωινομανής. Ωστόσο, φαίνεται πως εκείνοι που βίωσαν μαζί του, έντονες εμπειρίες χρησιμοποίησαν τις ιδέες του και την ζωή του ιδίου, ως βάση για φανταστικούς χαρακτήρες, που κυμαίνονται από τον Μάγο του Σόμερσετ Μωμ (Somerset Maugham), ως τον κακοποιό του Casino Royale του Ίαν Φλέμινγκ (Ian Fleming).
Το 1919 έφυγε από τη Νέα Υόρκη με προορισμό την Τσεφαλού της Σικελίας, όπου μεταμόρφωσε την νοικιασμένη βίλα του, σε αβαείο του Θελήματος, ένα πείραμα πνευματικού μοναχισμού που εμπνεύστηκε εν μέρει από τον Φρανσουά Ραμπελαί. Εκεί σπουδαστές του εσωτερικού έργου ασκούσαν την θρησκευτική φιλοσοφία του Κρόουλι, το Θέλημα. Συνόψισε την θρησκευτικοφιλοσοφία του στο «Κάνε αυτό που θέλεις, αυτό θα είναι το σύνολο του νόμου» με το παρεπόμενο «Η αγάπη είναι ο νόμος, η αγάπη κάτω από τη θέληση» -και οι δύο αναφορές από το Βιβλίο του Νόμου.
Αυτό το βιβλίο είναι το ιδρυτικό κείμενο ουσιαστικά της θρησκείας του Θελήματος και υπαγορεύθηκε στον Κρόουλι στην Αίγυπτο το 1904, από τις δαιμονικές οντότητες με τις οποίες ήλθε σε επαφή κατά τις σατανιστικές του δραστηριότητες. Μιάς θρησκείας που συνοψίζεται σ’αυτό που περιέγραψε ό ίδιος  ως προανθρώπινη διάνοια, (praeterhuman intelligence).
Ο ίδιος αποκαλούσε τον εαυτό του «Θηρίο 666» και υπερασπιζόταν ένα «νέο νόμο» για την απελευθέρωση και ενδυνάμωση της ανθρώπινης ύπαρξης (Θέλημα) που απαιτούσε ουσιαστικά την απελευθέρωση από τις περισσότερες κοινωνικές και ηθικές συμβάσεις, μιας πουριτανικά οργανωμένης κοινωνίας, όπως ήταν η βρετανική κοινωνία της εποχής του [Kaczzynski Richard Ph.D., 2009,The Weiser Concise Guide to Aleister Crowley, Weiser Books, San Francisco ---  (Aleister Crowley, Confessions, p.166) ---  King Francis, The Magical World of Aleister Crowley, Wedenfield and Nicolson, (London, 1977), 5. ---  Aleister Crowley, The Confessions of Aleister Crowley: An Autohagiography" (Arkana, 1989). Επίσης, Lawrence Sutin, "Do What Thou Wilt: A Life of Aleister Crowley" (St. Martin's Press, 2000) και Stephen Skinner (εκδ) "The Magical Diaries of Aleister Crowley" (Weiser, 2003) --- Lawrence Sutin, "Do What Thou Wilt: A Life of Aleister Crowley" (St. Martin's Press, 2000), 279. ---  Fuller J. F. C., The Star in the West, Charles R. Cammell, Aleister Crowley:The Man, the Mage, the Poet, και J. F. Brown’s «Aleister Crowley’s Rites of Eleusis»].
2 Ο Ναζισμός, μυστική Εταιρεία, Verner Gerson, Εκδ. Δίβρης, σ. 262-268, Αθήναι, 1979.
3 O όρος «αριοσοφία» αποτελεί νεολογισμόν και αποδίδει τον συνδυασμό θεοσοφικών - αποκρυφιστικών αντιλήψεων και ρατσιστικών θεωριών (υπεροχή της αρίας φυλής), κατά το θεοσοφία (Θεός-σοφία), αριθμοσοφία, ανθρωποσοφία, κλπ. H λέξη «Άριος» προέρχεται από την σανσκριτική arya (ευγενής). Οι εθνολόγοι δεν της αναγνωρίζουν επιστημονική αξία, αλλά οι ναζιστές πίστευαν ότι Άριος είναι ο βόρειος και μη εβραϊκής καταγωγής κάτοικος του Kαυκάσου.
O όρος Αριοσοφία σημαίνει αποκρυφιστική σοφία που αφορά στους Αρίους, χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Λάνζ φον Λίμπενφελ, το 1915,και έγινε η ετικέτα για το δόγμα του, το 1920.   Ο Λίστ στην πραγματικότητα ονόμαζε το δόγμα του «Αρμαμισμ», ενώ ο Λάνζ χρησιμοποιούσε τους όρους «Θεοζωολογία» και «Αριοχριστιανισμός» πριν από τον πρώτο παγκόσμιο Πόλεμο.
Τις θεωρίες των αριοσοφιστών στην Εταιρεία, τις εισήγαγε ο Ρούντολφ φον Σεμπότεντορφ. O τυχοδιώκτης αυτός πέρασε από την Aλεξάνδρεια, την Eλλάδα και την Tουρκία και αυτοκτόνησε στην Κωνσταντινούπολη στις 8 Μαΐου του 1945 με την πτώση του Γ΄ Pάιχ.
4 Λεξ. Σκαρλάτου Βυζαντίου, σ. 579. 
5 DHvSS: Die Herren Vom Schwarten Stein (Men of The Black Stone), οι Κύριοι του Μαύρου Βράχου. Ισχυρίζοντο ότι ήσαν κυνηγοί/γητευτές μάγων και μαγισσών. In 1919 Karl Haushofer founded the Bruder Des Lichts (Brothers of the Light) that later was renamed Die Herren Vom Schwarten Stein (DHvSS, The Lords of the Black Stone) from which came the "Schwarze Ritter" (Black Knights) of the Thule and SS elite "Schwarze Sonne" (Black Sun). 
The Black Stone is an anti-witchcraft charm that dates back to the days of the witch-hunters and the Malleus Maleficarum or Hexenhammer.
6 The Vril Society was formed by a group of female psychic mediums led by the Thule Gesellschaft medium Maria Orsitsch (Orsic) of Zagreb, who have received communication from Aryan aliens living on Alpha Cen Tauri, in the Aldebaran system. Allegedly, these aliens had visited Earth and settled in Sumeria, and the word Vril was formed from the ancient Sumerian word "Vri-Il" ("like god or God-like"). A second medium was known only as Sigrun, a name etymologically related to Sigrune, a Valkyrie and one of Wotan's nine daughters in Norse legend.
[Barry Taylor - Vril Society The Yellow Book no. 5----Joseph Trainor UFO Roundup, 10-6 --- N. Ratthofer - Das Vril Projekt].
7 Maria Orsic :
   Maria Orsic, also known as Maria Orschitsch was a famous medium who became the leader of the Vril Gesellschaft. She was born in Vienna (Austria). Her father was a Croatian immigrant from Zagreb, her mother was from Vienna. Maria soon followed the German national movement which was active at this time; the main goal of the movement was to annex Austria with the German Reich. In the year 1919 Maria moved to München, to her boyfriend, who became later her fiancé. It is unknown whether they married or not, because they both disappeared in 1945.
   In Munich Maria was in contact with the Thule Gesellschaft and soon she created her own circle together with Traute A. from Munich and several other friends: the “Alldeutsche Gesellschaft für Metaphysik”, official name of the Vril Gesellschaft. All of them were young ladies, which among other things were against the arising fashion of short hair-styles for women. Both Maria and Traute were beautiful ladies with very long hair; Maria was blond and Traute was brown-haired. They had long horse tails, a very uncommon hairstyle at that time. This became a disctinctive characteristic in all the women who integrated Vril which was maintained till May 1945.
   Τhey believed that their long hair acted as cosmic antennae to receive alien communication from beyond. In public, however, they hardly ever exhibited the hair in horse tail style. For identification, Vril members (also called “Vrilerinnen”) wore a disk which represented the two mediums: Maria Orsic and Sigrun.
    Not sure just how this format is supposed to go but I have some details about the escape of Maria Orsic, who headed up the Vril Society, in 1945. It was a nazi war criminal (who was incidentally never caught and tried) called Hans-Georg Schmidt von Altenstadt who had got out ahead of time when things started looking hopeless. Von Altenstadt, who was responsible for the deaths of many Jews in the Ukraine, was awarded the Iron Cross 8 May 1944, promoted to Major-General 1 July 1944, but still escaped 25 July 1944 wearing bandages over his eyes and faking a wound. He was a devotee of Maria Orsic and supposedly married one of her Vril maidens and helped Orsic escape in 1945. — [Preceding unsigned comment added by Leslie Elwood Brooks (talkcontribs) 19:07, 11 December 2009 (UTC)].
General von Altenstadt was married to the Vril Maiden called Franziska Oettingen who was the niece of one of Orsic's original supporters, Franziska Romana, who donated a diamond tiara to help finance the Vril Society before her death 25 March 1931. Her niece, Franziska Oettingen, was disowned by the Oettingen family when she became a Vril Maiden 15 September 1931. Von Altenstadt helped Orsic escape 11 March 1945 and none of the three was ever caught or tried. — [Preceding unsigned comment added by Leslie Elwood Brooks (talkcontribs) 19:28, 11 December 2009 (UTC)].
8 Operation Paperclip (originally Operation Overcast/ Eπιχείρηση συνδετήρας ή επιχείρηση συννεφιά) was the Office of Strategic Services (OSS) program (1945-1990) in which over 1,500 German scientists, technicians, and engineers from Nazi Germany and other foreign countries were brought to the United States for employment in the aftermath of World War II. It was conducted by the Joint Intelligence Objectives Agency (JIOA), and in the context of the burgeoning Cold War. One purpose of Operation Paperclip was to deny German scientific expertise and knowledge to the Soviet Union and the United Kingdom, as well as inhibiting post-war Germany from redeveloping its military research capabilities. The Soviet Union had competing extraction programs known as "trophy brigades" and Operation Osoaviakhim. [The Secret War, Brian Johnson, 1987, p. 184---Oleynikov Pavel V. German Scientists in the Soviet Atomic project, The nonproliferation Review, Volume 7, Nov. 2,i-30 (2000).]
9 Becker, Die Rolle der Liberalen Presse, KuR, p.119, fn 133---Jews and the German State. The political History of a Minority, 1848-1933, Peter Pulzer, p.224.
10 Concordia Theological Quarterly, Volume 56. No 2-3, April-July 1992. --- www.Jewishencyclopedia.com.
11 Ο Rosenberg (1893-1946) γεννήθηκε στο Ρεβάλ (σημ.Ταλίν) της Εσθονίας, τότε τμήματος της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Μετά την επικράτηση των Μπολσελβίκων έφυγε από την ΕΣΣΔ και εγκαταστάθηκε στο Μόναχο της Βαυαρίας. Έγινε μέλος της Θούλης το 1918,  δημοσιογράφος, μυθιστοριογράφος, μετά από προτροπή του Ντήτριχ Έκαρτ.
Τα γεγονότα, των φημών περί εβραϊκής καταγωγής του (Ο αγκυλωτός Σταυρός, Joseph J. Carr, σ. 167), της συγγραφής του βιβλίου «Το αθάνατο Ταλμούδ» και του συνθηματικού επωνύμου του [Rosen= Ροδωνιά, ρόδον, τριαντάφυλλον (Το ρόδον ήταν σύμβολον λατρείας της Αφροδίτης) --- berg=Όρος, βουνό], συνήθους τρόπου ονοματοδοσίας των κρυπτο-Ιουδαίων, πιθανολογούν την ιουδαϊκή καταγωγή του.
Το 1920 έγινε μέλος του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος. Ήδη από το 1919 είχε εκδώσει 2 βιβλία: «Τα ίχνη των Εβραίων δια μέσου των εποχών» και «Το αθάνατο Ταλμούδ». Ακολούθησε η έκδοση του βιβλίου «Το έγκλημα του Ελευθεροτεκτονισμού». Στα βιβλία του είχε εκφράσει την πεποίθησή του για την ύπαρξη μιας Εβραιομασωνικής Συνωμοσίας κατά της ανθρωπότητος!!!
12 Ντίτριχ Έκαρτ (23 Μαρτίου 1868 - 26 Δεκεμβρίου 1923): Γερμανός δημοσιογράφος, φίλος και σημαντικός σύντροφος του Αδόλφου Χίτλερ, τον οποίο βοήθησε στην άνοδό του. Ο Έκαρτ γεννήθηκε στο Νόϊμαρκτ στο Άνω Παλατινάτο της Γερμανίας. Αφού εγκατέλειψε τις σπουδές Ιατρικής που πραγματοποιούσε στο Μόναχο, μεταβαίνει το 1899 στο Βερολίνο, όπου ασχολείται με την ποίηση και την σκηνοθεσία. Το 1913 επιστρέφει στο Μόναχο. Εκεί γίνεται μέλος της "Εταιρείας της Θούλης" (Thule-Gesellschaft), για την οποία γράφει και δημοσιεύει άρθρα με ακροδεξιό και αντισημιτικό περιεχόμενο.
Πρίν από τον πόλεμο του 1914, σκηνοθέτησε ιστορικά έργα με κύριο θέμα τον αυτοκρατορικό οίκο  των Χοχενστάουφεν. Μετέφρασε τον "Πέερ Γκύντ" (θετρικό έργο του Ερρίκου Ίψεν) και διακρίθηκε σαν μουσικοκριτικός, φανατικός θαυμαστής του Ρίτσαρντ Βάγκνερ. Ήταν λάτρης του τευτονικού θεού Βόταν (της καταστροφής). Ανήκε στον στενό κύκλο της «Εταιρείας της Θούλης», αλλά και σε άλλα τάγ­ματα εσωτερικής φιλοσοφίας.
Το σύνθημα των Ναζί "Ξύπνα Γερμανία!" (Deutschland erwache!) είναι δική του επινόηση. Το 1920 γίνεται συντάκτης της κομματικής εφημερίδας του Χίτλερ "Λαϊκός Παρατηρητής" (Völkischer Beobachter). Ενάμιση μήνα μετά από το αποτυχημένο πραξικόπημα του Χίτλερ παθαίνει συγκοπή και πεθαίνει στο Μπερχτεσγκάντεν στις 26 Δεκεμβρίου του 1923, ενώ κατ' άλλες πηγές πέθανε από το υπερβολικό ποτό. 
Το 1924 ο Χίτλερ δημοσιεύει το βιβλίο του "Mein Kampf", το οποίο αφιερώνει στον Ντίτριχ Έκαρτ. Το 1936 τον τιμά δίνοντας το όνομά του σε μία από τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου του Βερολίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου