Κυριακή 10 Μαΐου 2015


ΝΑΖΙΣΜΟΣ:
H ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ
NAZISM:
THE OCCULT SOCIETY OF TALMUDIST JEWS
ΜΕΡΟΣ 6ο

   3. Τα πρώτα βήματα του Χίτλερ στον αποκρυφισμό
   β. Ιδεολογικο-πολιτικο-θρησκευτική ταυτότητα των μεντόρων (πνευματικών καθοδηγητών) του Χίτλερ (Συνέχεια εκ των προηγουμένων)

    Ντήτριχ Έκαρτ (Dietrich Eckart)


Ο Ντήτριχ Έκαρτ ήταν ένας από τους τρεις ιδρυτές του Γερμανικού Εργατικού Κόμματος και έγραψε τους στίχους για τον ύμνο του κόμματος, το «Deutschland Erwache» (Αφυπνίσου Γερμανία). Υπήρξε επίσης σημαίνον στέλεχος της Εταιρείας της Θούλης.
Ο Έκαρτ, γυρίζοντας αποκαρδιωμένος από τον πόλεμο, βαθειά πεπεισμένος πως τα Γερμανικά στρατεύματα είχαν προδοθεί, ίδρυσε το 1919 στο Μόναχο  το εθνικιστικό και αντισημιτικό περιοδικό «Αuf gut Deutch» (Προς τον καλό Γερμανό). Ίδρυσε επίσης, μία «Συμμαχία των Γερμανών Πολιτών» και υπήρξε εκείνος που «προώθησε» τους Αλφρεντ Ρόζεμπεργκ  και Άντολφ Χίτλερ.
Ήταν ένας από τους πρώτους μέντο­ρες του Χίτλερ, που τον μύησαν στην αποκρυφιστική διδα­σκαλία της «Εταιρείας της Θού­λης». Ο μελλοντικός «Φύρερ» της Γερμανίας τον συνάντησε το 1919, όταν ο Έκαρτ, την εποχή εκείνη, ήταν ήδη ένας μεγαλοεκδότης, γνωστός για τα αντισημιτικά του αι­σθήματα και την αποκρυφιστική του δραστηριότητα. Έκτοτε οι Έκαρτ, Ρόζεμπεργκ και Χίτλερ έγιναν στενοί φίλοι.
Σ’ αυτή την εποχή, τοποθετείται και η μύηση του Χιτλερ στα άδυτα του αποκρυφισμού, πολύ σημαντικό γεγονός που ο Γερμανο-Ιουδαίος Κόνραντ Χάϊντεν1 ερμηνεύει με λίγες λέξεις στην φράση : «Ο Έκαρτ ανέλαβε να μορφώσει πνευματικά τον Χίτλερ». Με άλλα λόγια , τον έκανε κι αυτόν μέλος της ομάδας "Θούλη" και τον μύησε στις αρχές της.
O Goodrick-Clarke αποκαλεί τον Eckart πνευματικό καθοδηγητή (μέντορα) του Χίτλερ τον πρώτο καιρό της δράσεώς του στο Ναζιστικό κόμμα, μαζί με τους Rudolf Hess και Alfred Rosenberg.
Goodrick-Clarke calls Eckart Hitler's Occult mentor in the early days of the Nazi Party, along with Rudolf Hess and Alfred Rosenberg. Eckart assertedly organized Kurt Eisner's assassination and personally chose Hitler to lead the Aryan race back to supremacy2.
Ο Έκαρτ αναμφισβητήτως ήταν εκείνος που επέλεξε προσωπικώς τον Χίτλερ για να οδηγήσει την Αρία φυλή στην παγκόσμια κυριαρχία. Ήταν αυτός που στιγμάτισε τον Χίτλερ, τον στήριξε σε δύσκολες στιγμές και τελικά του άνοιξε τον δρόμο για να ηγηθεί του ναζιστικού κινήματος και εν τέλει να γίνει ο καγκελάριος της Γερμανίας. Όπως παρατηρεί και ένας στενός συνεργάτης του Χίτλερ για τον Έκαρτ «αυτός ήταν ο άνθρωπος που, σύμφωνα με επανειλημμένες δηλώσεις του ίδιου του Χίτλερ, είχε την μεγαλύτερη επιρροή στην προσωπική του εξέλιξη».
Ο Έκαρτ λέγεται ότι δήλωσε στο νεκροκρέβατό του: «Ακολουθήστε τον Χίτλερ! Εκείνος θα χορεύει, αλλά εγώ παρήγγειλα τον σκοπό».
Αυτή η φράση είναι σημαδιακή και χαρακτηριστική για τον ρόλο που έπαιξε αυτός στην πολιτική και κοινωνική του ανέλιξη. Ο Χίτλερ έτρεφε με την σειρά του, μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό του μέντορά του και τον μνημόνευε σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιαζόταν.
«Ρωμαλέο μέτωπο, γαλανά μάτια, ολόκληρο το πρόσωπό του θύμιζε ταύρο, για να μην αναφέρω τη φωνή του με τον υπέροχα ντόμπρο τόνο της» τον εκθείαζε ο Χίτλερ3.  
Ο Trevor Ravenscroft στο έργο του, «Η λόγχη του πεπρωμένου. Η μυστική Δύναμη πίσω από την λόγχη που διεπέρασε το πλευρό του Ιησού», γράφει μεταξύ άλλων ότι ο Χίτλερ είχε προετοιμασθεί  για την μύηση στον Σατανισμό, μέσα από τις εμπειρίες που είχε αποκτήσει στις επαφές του, με αποκρυφιστές στην Βιέννη.
Επίσης αναφέρει ότι ο Ντήτριχ Έκαρτ χρησιμοποιούσε τεχνικές που έλαβε από το τελετουργικό της σεξουαλικής μαγείας του σατανιστή Aleister Crowley. Αμφότεροι δε, Eckart και Crowley είχαν μελετήσει σε βάθος την Αραβική αστρολογική μαγεία.
Trevor Ravenscroft writes that «…Hitler had been prepared for Satanic initiation by his many experiences in Vienna. He also says that the techniques Dietrich Eckart used were in part derived from the sexual magic of Aleister Crowley. In 1912 this famed British magician was named IX British head of a secret Berlin lodge called Ordo Templi Orientis which practiced various forms of sexual magic. Ravenscroft writes "there can be little doubt" that both Crowley and Eckart conducted deep studies of the Arabian astrological magic performed by Klingsor's real life counterpart, Landulf II…….
It was from his studies of the power available to practitioners of such perversities that Eckart devised the rituals he used when he "opened the centers of Adolf Hitler to give him a vision of and a means of communication with the Powers." Ravenscroft concludes, though he declines to furnish the full details: "Suffice it to say that they were indescribably sadistic and ghastly." Having done his worst, Eckart soon died, proudly advising those around him: "Follow Hitler! he will dance, but it is I who have called the tune! I have initiated him into the Secret Doctrine, and opened his centers of vision and given him the means to communicate with the Powers. Do not mourn for me: I shall have influenced history more than any other German»4.
Δεν υπάρχουν αμφιβολίες ότι ο Έκαρτ εδίδαξε στον Χίτλερ τεχνικές αυτοπεποιθήσεως, αυτοπροβολής, πειστικής ρη­τορείας, την γλώσσα του σώματος, καθώς και την διαλογική σοφι­στεία. Με αυτά τα εφόδια, σε μια πολύ σύντομη περίοδο, ο Χίτλερ ο οποίος γοήτευε και ενθουσίαζε ένα απέραντο ακροατήριο με τους λόγους του, κα­τάφερε να βγάλει το Εργατικό Κόμμα από την σκοτεινή ατμόσφαιρα του καπηλειού και της μπυραρίας και να το μετατρέψει σε ένα μαζικό κίνη­μα.
Όλα αυτά τα χρωστού­σε στον Ντήτριχ Έκαρτ, στον οποίον αφιέρωσε και το έργο του «Ο Αγών μου».
Καρλ Χαουσχόφερ                                                                         
Ένας άλλος Αριανιστής/Αρμανιστής/Αριοσοφιστής, ο οποίος έστρεψε τον Χίτλερ προς τον εσωτερι­σμό, ήταν ο στρατηγός Καρλ Χαουσχόφερ που επισκεπτόταν συχνά τον Χίτλερ στην φυλακή του Λάντσμπεργκ, την περίοδο κατά την οποία, με την βοήθεια του Ρούντολφ Εςς, έγραφε το βιβλίο «Ο Αγών μου».
Ο καθηγητής Ηaushofer ήταν αποκρυφιστής και είχε μελετήσει τον Ζεν Βουδισμό, την περίοδο κατά την οποία υπηρε­τούσε ως στρατιωτικός ακόλουθος στην Ιαπωνία.
Ο ζωτικός χώρος που ζητούσε ο «φύρερ» για το γερμανικό έθνος, εις βά­ρος των Σλάβων, αποτελούσε επίνευση των γεωπολιτικών θεωριών του καθηγητή Χαουσχόφερ.
Ο Karl Ηaushofer ίδρυσε την αποκρυφιστική εταιρεία «Οι αδελφοί του Φωτός» ή «Φωτεινή Στοά» (Ο όρος «φωτεινή στοά» υπονοεί πραγματική υπόγεια στοά, που φωτίζεται από τον αχνό ήλιο της!).
Aπό αυτήν την εταιρεία αργότερα ιδρύθηκε η ξακουστή για τους ναζί «Vril – Gesellschaft» (η «Εταιρεία των Vrils), η οποία ήταν τόσο μυστική που κάποιοι κάνουν λόγο ότι ίσως δεν υπήρξε ποτέ.
Υπάρχουν αρχεία που λένε ότι ο μάγιστρος της μυστικής αυτής εταιρείας, μετέπειτα, ήταν ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ.
Το δεύτερο ήμισυ της δεκαετίας του 1910, είχαν ενωθεί μαζί του και οι οργανώσεις:
-- «Die herren vom schwarzen stein» /The Lords Of The Black Stone – Οι Αφέντες της Μαύρης Πέτρας! Mια μυστική εταιρεία που ιδρύθηκε από επιλεγμένους τέκτονες!!!
--  «Die schwarzen ritter»/The Black Knights Of The Thule SocietyΟι Μαύροι Ιππότες της Εταιρείας Θούλης!!!
-- «Die schwarzen sonne»/The Black SunΟ Μαύρος Ήλιος!! Tα μέλη της παρουσιάζονταν μετέπειτα, στην Γερμανία, ως η ελίτ των SS που διοικούσε ο Heinrich Himmler!!!
Οι αποκρυφιστές της Vril και της Θούλης, συναπετέλεσαν τον πυρήνα και την καρδιά του  Ναζισμού.
Αν και οι Γερμανοί είχαν αρχίσει την έρευνα για τους Βρίλ από το 1910, ο στόχος αυτής της μυστικής εταιρείας ήταν να διερευνήσουν την καταγωγή της Αρείας φυλής αλλά και να πραγματοποιούν τελετουργικές συγκεντρώσεις με σκοπό την συλλογική αυτοσυγκέντρωση ώστε να «αφυπνιστεί» η δύναμη Vril!!
Oλίγοι όμως, γνωρίζουν ότι ο Haushofer ήταν μαθητής του Ελληνικής καταγωγής μυστικιστή μάγου George Ivanovich Gurdjieff.5
O Haushofer αλλά και o  Gurdjieff, υποστήριξαν και οι δυο μαζί στον Χίτλερ ότι, είχαν επαφές με «οντότητες» σε μυστικές στοές στο Θιβέτ που κατείχαν το μυστικό του  «Υπερανθρώπου/Superman!!!».
Στις ακολουθήσασες προσπάθειες αναζητήσεως αυτού του «μυστικού», είχαν πάρει μέρος ο Χίτλερ, ο Άλφρεντ  Ρόζενμπερκ, ο Χίμλερ, ο Γκαίρινγκ, αλλά και ο προσωπικός γιατρός του Χίτλερ, Δρ. Μόρελ!!
Αυτός ήταν ο έτερος «εσωτεριστικός μέντορας» του Χίτλερ μαζί με τον Έκαρτ και τους προαναφερθέντες  Guido von List και Joseph Lanz von Liebenfels.
Το πόσο επηρέασε η διδασκαλία των αποκρυφιστών μεντόρων τον Χίτλερ, φάνηκε καθαρά όταν εκεί­νος ανήλθε στην εξουσία και άρχισε να εφαρμόζει τα αποκρυφιστικά δόγ­ματα στην κοινωνία, ενώ πολλά από τα μέλη του κόμ­ματός του άρχισαν να τε­λούν τα σατανιστικά τελετουργικά,  ι­δίως στο κάστρο Βέβελσμπεργκ, το οποίο ήταν γνω­στό και ως «πύργος των Ναζί».
Ο Άλμπερτ Χάουσχόφερ, γιός του Κάρλ Χαουσχόφερ, μέλος «αντιστασιακής» αποκρυφιστικής ομάδας, βασισμένης στις θεωρίες του κρυπτο-ιουδαίου Ρούντολφ Στάϊνερ (1861-1925), ιδρυτού της ανθρωποσοφικής Εταιρείας στην Γερμανία, εγνώριζε την έκταση της αναμείξεως του Χίτλερ στον αποκρυφισμό, διότι ο πατέρας του Κάρλ, είχε μυήσει τον Χίτλερ στο δόγμα της σατανίστριας Μπλαβάτσκυ.
Προσπαθούσε μάλιστα να χρησιμοποιήσει ένα είδος «λευκής μαγείας» για να αντικρούσει την «μαύρη μαγεία» των Ναζί.
Αυτή ήταν η Ιδεολογικο-πολιτικο-θρησκευτική ταυτότητα των τεσσάρων πνευματικών καθοδηγητών του Χίτλερ, που τον «μεταμόρφωσαν» από ελεύθερο άνθρωπο σε αποκρυφιστή υπάνθρωπο, δούλο του Εωσφόρου, και τον ανακήρυξαν «μεσία» αρχικώς του Γερμανικού Έθνους και αργότερον όλης της ανθρωπότητος!
Όπως αποδείξαμε, με τα στοιχεία που παρουσιάσαμε μέχρι τώρα, οι μέντορες του Χίτλερ, οι υποτιθέμενοι «αντισιωνιστές» και «αντισημίτες» Ναζιστές, αντλούσαν τις αποκρυφιστικές, αντισημιτικές, ρατσιστικές, και αντιχριστιανικές θεωρίες τους:
Από το Ιουδαϊκό ΤΑΛΜΟΥΔ και την απόκρυφη Χιραμική παράδοση των ταλμουδιστών Ιουδαίων!!! Εκείνες τις θεωρίες και διδασκαλίες, εμπλούτισαν με την αραβική αστρολογική μαγεία6 και ινδουϊστικές δοξασίες, κυρίως της μετενσαρκώσεως και την συνισταμένη ΟΛΩΝ αυτών, παρουσίασαν ως Ιδεολογία του Εθνικοσοσιαλισμού ή Ναζισμού !!!
Απίστευτο και όμως αληθινό!!!
Αντιλαμβάνονται τώρα κάποιοι αφελείς και επιπόλαιοι κριτές των γεγενημένων και γενομένων παγκοσμίως (όπως παρουσιάζονται από το Σύστημα), καθώς και λοιποί ορθολογιστές, γιατί οι εγκάθετοι συστημικοί συντάκτες της συμβατικής ιστορίας, που διδαχθήκαμε και διδάσκονται σήμερα οι πολίτες κάθε χώρας, απέκρυψαν την αλήθεια για τον Χίτλερ και τον Ναζισμό και παρουσιάζουν τα γεγονότα της περιόδου 1903-1945, αποκλειστικώς και μόνον από την οπτική πλευρά των «θυμάτων» Ταλμουδιστών Σιωνιστών Ιουδαίων; 
Όσοι είναι ελεύθεροι άνθρωποι, τηρούν αλώβητη και σε διαρκή εγρήγορση την συνείδησή τους,  έχουν συνδεδεμένη την λογική τους με την συνείδηση και την καρδιά τους και όχι με το «μεταφυσικό»/ παγιδοφόρο ασυνείδητο, και είναι απεξαρτημένοι από τα ψυχοπνευματικά ναρκωτικά του Συστήματος, ασφαλώς και το αντιλαμβάνονται.
Όσοι όμως, έχουν παγιδευμένη ή παραλυμένη την λογική τους, τηρούν σε κατάσταση διαρκούς «υπνώσεως» τους πυλωρούς της συνειδήσεώς τους, ευρίσκονται ακόμη υπό την επίρροια των ψυχοναρκωτικών και της μηνυματικής ηρωϊνης του Συστήματος, των οποίων αποκλειστικοί προμηθευτές είναι οι Ιουδαιοταλμουδιστές ιδιοκτήτες της παγκόσμιας βιομηχανίας πλύσεως του ανθρώπινου εγκεφάλου, είναι δύσκολον έως αδύνατον να το αντιληφθούν.
Για τον λόγο αυτό, ας  αναγνώσουν τα ακολουθούντα ντοκουμέντα που αφορούν στον Χίτλερ, την λεγόμενη Ναζιστική ηγεσία, τα πεπραγμένα του Ναζισμού και την εμπλοκή σ’ αυτά, των Ταλμουδιστών Σιωνιστών Ιουδαίων (Talmudist / Zionist Jews), και τότε «Δεύτε διαλεχθώμεν»! 


Συνεχίζεται
 
XΡIΣTOΣ  ANEΣTH!
CHRIST ARISEN!

1 Konrad Heiden (7 August 1901 – 18 June 1966) was an influential Jewish journalist and historian of the Weimar Republic and Nazi eras, most noted for the first influential biographies of German dictator Adolf Hitler. Often, he wrote under the pseudonym "Klaus Bredow."
2 Nicholas Goodrick-Clarke (15 January 1953 – 29 August 2012) was a British historian and professor of Western Esotericism at University of Exeter, best known for his authorship of several scholarly books on esoteric traditions.
4 Trevor Ravenscroft’s (1921-1989) The Spear of Destiny: the occult power behind the spear which pierced the side of Christ (Neville Spearman, 1972).
5 George Ivanovich Gurdjieff (January 13, 1866–1877? - October 29, 1949), also commonly referred to as Georges Ivanovich Gurdjieff and G. I. Gurdjieff. 
George Ivanovich Gurdjieff [Russian: Гео́ргий Ива́нович Гурджи́ев, Greek: Γεώργιος Γεωργιάδης, Armenian: Գեորգի Գյուրջիև). Γεννήθηκε στον Καύκασο από Έλληνα πατέρα ονόματι Ἰωάννης Γεωργιάδης,(Yiannis Georgiades), και Αρμένισσα μητέρα ονόματι Tavrizovy-Bagratouni (ԹավրիզԲագրատունի) στην Αλεξανδρούπολη/ Alexandropol (τώρα Gyumri, στην Armenia), τότε μέρος της Ρωσικής Αυτοκρατορίας στην Υπερκαυκασία Το όνομα Gurdjieff αντιπροσωπεύει τον Ρωσσοποιημένο τύπο του Ελληνικού/ Ποντιακού ονόματος (Greek: Γεωρ/γιάδης= Γκεορ-γκίεφ/ Γκουρτζίεφ)].
Ο Γκουρτζίεφ ποτέ δεν αποκάλυψε την προέλευση της διδασκαλίας του και υποστήριζε ότι έχει ξεχωριστή προέλευση από κάθε άλλη γνωστή διδασκαλία. Σ’ αυτήν όμως, αναγνωρίζονται στοιχεία που υπάρχουν στον Βουδισμό, τον Ταλμουδισμό και το Σουφικό Ισλάμ (Σουφισμό).
Η βασική του διδασκαλία εστηρίζετο στην θέση ότι, ο άνθρωπος κατά την διάρκεια του βίου του ζει σε μία μορφή ύπνου και σχεδόν καθ' ολοκληρία μηχανικά χωρίς να έχει πραγματική γνώση ούτε της εξωτερικής αλλά κυρίως της εσωτερικής του πραγματικότητας. Από αυτή την κατάσταση ο άνθρωπος μπορεί να δραπετεύσει μέσω δικής του συνειδητής προσπάθειας και θεληματικής ταλαιπωρίας, αλλά κυρίως με την βοήθεια ανθρώπων που έχουν ήδη προχωρήσει πριν από αυτόν σε κάποιον βαθμό προς αυτή την κατεύθυνση!!!
[-- Shirley, John (2004). Gurdjieff: An Introduction to His Life and Ideas. New York: J.P. Tarcher/Penguin. p. 44. ISBN 9781585422876. The Caucasus Greeks of Kars Oblast were generally regarded as Russianized eastern Pontic Greeks and lived in areas and villages with large, indigenous Armenian populations, which explains the variant spellings of the surname of Gurdjiff's father and the fact that like many in the Kars region he too was of mixed Greek and Armenian parentage – Greek-Russian and Greek-Georgian was also a very common combination in Kars Oblast and Georgia under the Tsarist rule.
  -- Taylor, Paul Beekman (1969). Gurdjieff and Orage. York Beach, ME: Weiser Books. p. x. ISBN 1-57863-128-9.
  --  Challenger, Anna T. (2002). Philosophy and Art in Gurdjieff's Beelzebub: A Modern Sufi Odyssey. Amsterdam: Rodopi. p. 1. ISBN 9789042014893.
  -- "Georges Ivanovich Gurdjieff (1866–1949) – Find A Grave Memorial". Findagrave.com. Retrieved 2014-03-02].
6 H Aραβική αστρολογική μαγεία είναι ένα κράμα της Χαλδαϊκής αστρολογίας, ταλμουδισμού και ερμητισμού. Κυριώτεροι εκπρόσωποι της Ωροσκοπικής Αστρολογίας είναι:
εξισλαμισθείς Ιουδαίος Sahl ibn Bishr (θεωρούμενος και πατριάρχης) και
Ja'far ibn Muhammad Abû Ma'shar al-Balkhî (c.787-886), γνωστός στην Δύση ως Albumasar. Ο Αμπού Μασάρ, μαθητής του Αλ Κιντί, είναι γνωστός από το έργο του Greater Introduction to Astrology (Η μεγάλη Εισαγωγή στην Αστρολογία) .
Στο έργο του Greater Introduction to Astrology, συγχωνεύεται ο…παραχαραγμένος Αριστοτέλης (από αραβικές μεταφράσεις, κυρίως, Λατινικών κειμένων, ο Πτολεμαίος, ο… Ερμής ο Τρισμέγιστος και ο Iore (άστρο των Χαλδαίων), σε ένα υποτιθέμενο παγκόσμιο σύστημα γνώσης.
Ο Αμπού Μασάρ υπήρξε ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Ερμητισμού στο Ισλάμ. Για την σχέση του Ιουδαιοταλμουδισμού με τον Ερμητισμόν, όπως στο θέμα: «Η μεγάλη συνωμοσία των τεσσάρων πρώτων μ.Χ. αιώνων, κατά των αρχαίων Ελλήνων και του Χριστιανισμού», Μέρος 6ο, 28 Ιουνίου 2014.
Sahl ibn Bishr  
Α Jew astrologist who converted to  Islam. He  was a master of horary astrology. He is very often cited by later astrologers as Zael or Zahel. The Latin versions of his five short treatises, Introduction to Astrology, The 50 Precepts, Judgments of Questions, Elections, and The Book of Times appear to be the principal medieval source of rules for Horary Astrology and Elections Sahl ibn Bishr (fl. 205 AH/AD 821–235 AH/AD 850) was an astrologer and mathematician at the service of the governor of the Khurāsān Ṭāhir ibn al-Ḥusayn al-Aʽwar (205/821–207/822) and who later served al-Ḥasan ibn Sahl (died 236/ 850–1) secretary and governor of caliph al-Ma’mūn (198/813–218/833).     
Albumasar
Of all the Arabic writers on astrology, the most imposing is Ja'far ibn Muhammad Abû Ma'shar al-Balkhî (c.787-886), known in the West as Albumasar. Thereafter, he became famous not only as the leading authority on astrology but also as a court astrologer and a professional astrologer. His knowledge of the subject was encyclopedic. Some fifty books are credited to him, of which the best known are The Great Conjunctions and The Great Introduction.
The Great Introduction is exactly what its title implies - an elaborate and comprehensive treatise of astrology.
Albumasar's pupil and assistant Sa'îd Shâdhân wrote a lengthy account of his master's sayings and some of his interesting cases. It is preserved in Arabic and in Greek and Latin versions (the Latin is only a short extract).

Κυριώτερες πηγές:

·Sahl ibn Bishr, Kitāb al-aḥkām ‘alá al-nisbah al-falakīyah (British Library, Or. 12802)
·Α History of Horoscopic Astrology, Second Edition, James H. Holden,pp 114-115.
·Sahl ibn Bishr, Kitāb fī ʽilm al-falak wa l-burūj wa l-aḥkām al falakiyya ʽalā l-tamām wa l-kamāl (Yale University Library, Beinecke Rare Book and Manuscript Library Arabic MSS 523, ff. 16r-121v)
·Muḥammad ibn Isḥāq al-Nadīm, Fihrist, ed. By Gustav Flügel. 2 vols (Leipzig: F. C. W. Vogel, 1871-72), p. 274.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου