Σάββατο 23 Μαΐου 2015


ΝΑΖΙΣΜΟΣ:
H ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ
NAZISM:
THE OCCULT SOCIETY OF TALMUDIST JEWS
ΜΕΡΟΣ 19ο

9. Η αφανής και «αλλόκοτη» Συμμαχία Ναζισμού - Ταλμουδικού Σιωνισμού (Συνέχεια προηγουμένου 18ου μέρους)
δ. Οι σχέσεις του Χίτλερ και της οικογενείας Μπους


Ο «παππούς» Μπους ποζάρει δίπλα στον Χίτλερ

Ο Πρέσκοτ Μπους, άλλοτε γερουσιαστής της πολιτείας του Κονέκτικατ και ιδρυτής της πολιτικής δυναστείας των Μπους (που ανέδειξε δύο Αμερικανούς προέδρους: Τον Τζορτζ Μπους τον νεώτερο και τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο), είχε στενούς επιχειρηματικούς δεσμούς με το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα του Χίτλερ,
Ο παππούς του τέως προέδρου των ΗΠΑ Τζώρτζ Μπους του νεωτέρου, ο Πρέσκοτ, ήταν φίλος και συνεταίρος με τον ναζιστή μεγιστάνα Φριτς Τάϊσσεν (Fritz Thyssen), ο οποίος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στρατιωτικού υλικού του Χίτλερ.
Ο "δημοκράτης" Πρέσκοτ Μπους, στις παραμονές του Β΄ ΠΠ, είχε εξασφαλίσει δάνειο πολλών εκατομμυρίων αμερικανικών δολαρίων στον αντιδημοκράτη Χίτλερ, προκειμένου να αγοράζει πετρέλαιο από την Στάνταρ Όϊλ του Ιουδαίου Ροκφέλλερ.
Τα γερμανικά υποβρύχια του Ατλαντικού χρησιμοποιούσαν Ιουδαϊκό πετρέλαιο, αγορασμένο με Αμερικανικά δολλάρια. Πιθανόν και πολλοί "φούρνοι" στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως να ζεσταίνονταν με Ιουδαϊκό πετρέλαιο. Χωρίς εκείνα τα Αμερικανικά δολάρια και το Εβραϊκό πετρέλαιο ίσως ο Χίτλερ να μην μπορούσε να κάνει τον πόλεμο.
Ο Γερμανός ναζιστής εκατομμυριούχος Τάϊσσεν είχε δημιουργήσει ένα διεθνές δίκτυο εταιρειών, το οποίο του επέτρεπε να διακινεί τα κεφάλαιά του στο εξωτερικό. Δύο από αυτές τις «εταιρείες βιτρίνα» εδράζονταν στις ΗΠΑ. Πρόκειται για τις Ιουδαϊκές τράπεζες, Βrown Βrothers Ηariman και United Βank Corp (UBC).
Ο παππούς Μπους συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο της πρώτης, ενώ κατείχε την θέση του διευθυντού στην δεύτερη.
Τα αμερικανικά αρχεία, που συντάχθηκαν το 1942, δείχνουν ότι κατά την δεκαετία του 1930, αυτές οι δύο τράπεζες βοήθησαν τον Τάϊσσεν να διακινήσει κεφάλαια ώστε να προμηθεύσει τους ναζί με άνθρακα και χάλυβα, βοηθώντας έτσι το καθεστώς του Χίτλερ να αναπτύξει το τεράστιο γερμανικό οπλοστάσιο, παρά τις αυστηρές δεσμεύσεις που προέβλεπε η συνθήκη των Βερσαλλιών…Τα αρχεία αναφέρουν αναλυτικά ότι κεφάλαια της τράπεζας United Βank Corp. χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά, χρυσού, καυσίμων, άνθρακα και χάλυβα, που στην συνέχεια εστάλησαν στην Γερμανία.
Η Ιουδαϊκή τράπεζα Βrown Βrothers Ηariman, αγόρασε χρυσό αξίας 3 εκατ. δολλαρίων, και τον μετέφερε στην Ναζιστική Γερμανία. Ακόμα πιο σκανδαλώδης είναι η αποκάλυψη των επιχειρηματικών σχέσεων του Πρέσκοτ Μπους με την εταιρεία Consolidated Sielesian Steel, η οποία είχε έδρα την Πολωνία και χρησιμοποιούσε ως εργάτες, τους αιχμαλώτους στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως των ναζί. 
Η εταιρεία ανήκε και αυτή στον όμιλο επιχειρήσεων του Τάϊσσεν και είχε δημιουργήσει αρκετές εταιρείες συμμετόχων. Μεταξύ αυτών ήταν και η Αmerican Sielesian Company, ιδιοκτησία της τράπεζας United Βank Corp. Τον Οκτώβριο του 1942, και ενώ ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος λυσσομανούσε, οι αρχές των ΗΠΑ κατάσχεσαν τα Ναζιστικά τραπεζικά κεφάλαια από τις Τράπεζες United Βank Corp. και Βrown Βrothers Ηariman.
Αφυπνίστηκαν άραγε, έστω και αργά, οι «αντιναζιστές» από τον «λήθαργο»; Ασφαλώς όχι. Το Σύστημα:
- Άλλαξε τακτική στα σχέδιά του, ή
-Εφήρμοσε μία νέα φάση στο εγκεκριμένο και υλοποιούμενο ήδη στρατηγικό σχέδιό του.
Τα επακολουθήσαντα γεγονότα αποδεικνύουν ότι, το Σύστημα ευρίσκετο σε κατάσταση «διαρκούς αγρυπνίας» και όλες οι κινήσεις των οργάνων του, ήσαν προμελετημένες, επιλεκτικές και προστατευμένες.
Οι τράπεζες καταδικάστηκαν ως εμπορικοί και χρηματοπιστωτικοί συνεργάτες του εχθρού και όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία κατασχέθηκαν. Στις 11 Νοεμβρίου του 1942, με βάση τον Νόμο για την Συνεργασία με τον Εχθρό, επιβλήθηκε εμπάργκο στην Αmerican Sielesian Company.
Μολαταύτα, το 1951 συνέβη το άλλο παράδοξο. Ήρθη το εμπάργκο και οι επιχειρηματίες - ιδιοκτήτες της μεταξύ των οποίων και ο Μπους, "ανέσυραν" τουλάχιστον $1.5 εκατομμύρια δολλάρια, δεσμευμένα από το Αμερικανικό δημόσιο, τα οποία χρησιμοποίησαν για νέες επενδύσεις, που διόγκωσαν την περιουσία της οικογένειας Μπους.
Αυτή ήταν τελικώς η επιβληθείσα «ποινή» στην οικογένεια Μπους για την συνεργασία της με το καθεστως Χίτλερ, την ηθική αυτουργία και αναγκαία συνεργία της στα ναζιστικά εγκλήματα! Η απόδοση των ματωμμένων και «μαύρων» δολλαρίων, στους συνεργάτες των εγκληματιών Ναζί!
Τα «αποψυγέντα» εκατομμύρια δολλάρια, αποτέλεσαν το εφαλτήριο για την δημιουργία της νέας πολιτικο-οικονομικής δυναστείας των Μπους.


Λίγα χρόνια αργότερα, το Ιουδαιοταλμουδικό Σανχέντριν, μετά την σχετική τελετουργία στην στοά Scull and Bones, έδωσε εντολή να «αποζημιώσουν» περισσότερο την «αγία οικογένεια» των συμφυλετών τους, για τις…φιλοναζιστικές δραστηριότητές της κατά την διάρκεια του πολέμου, ως υποστάσα και «ηθική βλάβη» από την…κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων επί μία δεκαετία περίπου.
Η αποζημίωση έφθασε στα μεγαλύτερα ύψη, με την ανάδειξη των δύο Μπους, ως προέδρων των ΗΠΑ, της χώρας που πολέμησε τους Ναζί και ήταν η βασική αιτία της καταρρεύσεως του Χιτλερικού καθεστώτος!!! Βίοι παράλληλοι με τον άλλο συνεργάτη των Ναζί, τον Ιουδαίο Γιτζάκ Σαμίρ!
Από αυτή την  νέα ακατάληπτη, εξωφρενική, και παράλογη κατάληξη της πολιτικής πορείας  των «δωσιλόγων» Μπους, επιβεβαιώνονται τα δύο κύρια και ασφαλή συμπεράσματα που καταγράψαμε και για την περίπτωση του Ιουδαίου Γιτζάκ Σαμίρ! (Μέρος 18ο).
Μήπως αντελήφθητε τώρα την μεγάλη απάτη του Συστήματος, για όσα έχει εγχύσει στον εγκέφαλον των ανθρώπων, μέσω της συμβατικής ιστορίας και των ΜΜΕ, περί Χίτλερ, Ναζισμού, θυμάτων του….ολοκαυτώματος και αιτίων-αποτελεσμάτων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου;
Οι συγγραφείς Γουέμπστερ Τάρπλεϊ και Άντον Τσίτκιν αποκαλύπτουν στην μη εγκεκριμένη βιογραφία της Οικογένειας Μπους, (ΣΣ: Φυσικά θα ήταν απίστευτο να επικυρωθούν και με την επίσημη σφραγίδα του κράτους των ΗΠΑ,  οι βδελυρές και παράνομες σχέσεις της οικογενείας Μπους και του χιτλερικού καθεστώτος), ότι ο Πρέσκοτ Μπους, μαζί με άλλους διευθυντές της (UBC) ήταν συνεργάτες των Ναζί1.
Στο βιβλίο αναφέρονται μεταξύ άλλων:
-Κατά το 1922, όταν ο εθνικοσοσιαλισμός ήταν στα σπάργανα, ο αυτοκράτορας των σιδηροδρόμων Ιουδαίος Γ. Άβερελ Χάριμαν ταξίδεψε στο Βερολίνο και συζήτησε με την Οικογένεια Thyssen  την ιδέα της ιδρύσεως μιας Γερμανο-Αμερικανικής Τράπεζας. Οι Thyssen ήταν ήδη παρασκηνιακώς ιδιοκτήτες αρκετών οικονομικών ινστιτούτων που τους επέτρεψαν να μεταβιβάζουν χρήματα από την Γερμανία προς την Ολλανδία και από εκεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.
-Οι εν λόγω οικονομικοί-τραπεζικοί οίκοι ήσαν: Η Τράπεζα του August Thyssen με αρχηγείο στο Βερολίνο, η Τράπεζα Βορ Χάντελ (Ολλανδία) και η Union Bank Company (UBC) στην Νέα Υόρκη2.  
-Στις αρχές τις δεκαετίας του 20, ένα από τα μέλη της οικογένειας Thyssen, ο Friedrich "Fritz" Thyssen, δώρισε $25.000 στο νεοσχηματισμένο Γερμανικό Εθνοσοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα, και έγινε ο κύριος και πιο σημαντικός χρηματοδότης του Φύρερ στην άνοδό του προς την εξουσία. Έτσι, το 1931 ο  Thyssen εντάχθηκε στο Ναζιστικό κόμμα, και έγινε ένα από τα πιο ισχυρά μέλη της Ναζιστικής Πολεμικής Μηχανής.
-Εκείνη την εποχή, ο μεγιστάνας που προέδρευε της Γερμανικής Κοινοπραξίας Χάλυβα, ήταν ο Κλάρενς Ντίλον, ένας από τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στην κυβέρνηση.  Ένας από τους πιο έμπιστους συνεργάτες του ήταν ο Σαμιουελ Μπους: Ο πατέρας του Πρέσκοτ3.    
In the spring of 1918, Bush became chief of the Ordnance, Small Arms and Ammunition Section of the War Industries Board of Bernard Baruch and Clarence Dillon, with national responsibility for government assistance to and relations with Remington and other weapons companies.Bush was essentially taking national responsibility for government assistance to his own Remington Arms Company and other weapon makers. Through these weapons manufacturers, Samuel Bush made and sold arms to 75% of the WWI combatants on both sides4.
-Το 1923, ο Χάριμαν και οι Thyssens, αποφάσισαν να ιδρύσουνν μια τράπεζα και διόρισαν τον Τζορτζ Χερμπερτ Γουόκερ (George Herbert "Bert" Walker), πεθερό του Πρέσκοτ, ως πρόεδρο. Αργότερα, το 1926, ίδρυσαν την (UBC) με τον Πρέσκοτ Μπους στα ηνία της τραπέζης. Το ίδιο έτος, ονομάστηκε επίσης αντιπρόεδρος και συνεργάτης στην Βrown Βrothers Ηariman.
Και οι δυο αυτές εταιρείες επέτρεψαν στους Thyssen να στέλνουν χρήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω Ολλανδίας.



-Το μεγάλο οικονομικό κραχ του 1929-1931 επηρέασε τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Γερμανία και την Βρετανία, και αποδυνάμωσε τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους. Την ίδια περίοδο ο Πρέσκοτ Μπους και κάποια άλλα μέλη της Αγγλοαμερικάνικης Ιουδαιοταλμουδικής συνομοταξίας, υποστήριξαν την εγκατάσταση του Χιτλερικού καθεστώτος στην Γερμανία5.
ε.  Η «Ιστορική»  Σιωνιστο-Ναζιστική Συμφωνία της Χααβάρα (Haavara Agreement)
Μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο,  κορυφώθηκε στα Πανεπιστήμια η αντισημιτική προπαγάνδα και διογκώθηκε ο αντισημιτισμός στην Γερμανία. Από το 1921, η Ένωση Γερμανών Φοιτητών, «The Deutscher Hochschulring», απέκλειε τους Εβραίους από μέλη της. Μέχρι και στις μπυραρίες αποκλείστηκε  η είσοδος των Εβραίων.
Ο αποκλεισμός των Εβραίων από τις μπυραρίες αμφισβητήθηκε από την τότε Κυβέρνηση και η κοινωνική διαμάχη οδήγησε σε δημοψήφισμα, στο οποίο το 76% των φοιτητών ψήφισαν υπέρ του αποκλεισμού…!!!
Ταυτοχρόνως, οι Ναζιστικές εφημερίδες έκαναν λόγο για Μποϋκοτάζ εναντίον των εβραϊκών επιχειρήσεων,  μια πρακτική κατά των Εβραίων που εξαπλώθηκε  για να φτάσει να γίνει το σύνηθες χαρακτηριστικό της γερμανικής Πολιτικής στις Διοικητικές Περιφέρειες την δεκαετία του 1920, μέχρι του σημείου που τα Δεξιά Γερμανικά Κόμματα να αποκλείουν την συμμετοχή των Εβραίων.
Από το 1931 οι Φαιοχίτωνες των SA, που εκείνη την περίοδο ξεπερνούσαν σε μέλη τα τρία εκατομμύρια, απαγόρευαν την είσοδο σε Ιουδαϊκά καταστήματα, σπάζοντας τα παράθυρα και τις πόρτες και απειλώντας συστηματικά τους Εβραίους ιδιοκτήτες καταστημάτων.
Τα Χριστούγεννα του 1932, η κεντρική υπηρεσία του Ναζιστικού Κόμματος οργάνωσε ένα  Πανεθνικό Αντιεβραϊκό Μποϋκοτάζ.
Οι γερμανικές επιχειρήσεις και ιδιαίτερα οι μεγάλοι οργανισμοί, όπως Τράπεζες, Ασφαλιστικές Εταιρείες και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις, όπως για παράδειγμα η Siemens, αρνούνταν να προσλαμβάνουν Εβραίους. Πολλά ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες απαγόρευαν την είσοδο σε Εβραίους.
Σε αντίδραση, οι Ιουδαίοι κήρυξαν Μποϋκοτάζ κατά των γερμανικών προϊόντων τον Μάρτιο του 1933, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.


 Το πρωτοσέλιδο της λονδρέζικης εφημερίδας Daily Express στις 24 Μαρτίου 1933 κυκλοφόρησε με τον τίτλο J U D E A   D E C L A R E S   W A R   O N   G E R M A N Y» /Η Ιουδαία κηρύσσει πόλεμο στην Γερμανία,
«IΟΥΔΑΙΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ», «ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ».
Μαζικές διαδηλώσεις  πραγματοποιούνται σε  Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Παρίσι, Βαρσοβία. Οι Ιουδαίοι όλου του κόσμου ενώνονται για να δηλώσουν έναν οικονομικό και δημοσιονομικό πόλεμο ενάντια στην Γερμανία.
Δέκα τέσσερα εκατομμύρια Εβραίοι, διασκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο, ενώνονται μαζί σαν ένας άνθρωπος, για να κηρύξουν τον πόλεμο στις γερμανικές διώξεις των ομοθρήσκων τους, και να σταθούν στο πλευρό των 550.000 Ιουδαίων της Γερμανίας.
Την 1η Απριλίου του 1933, οι Ναζί πραγματοποίησαν την πρώτη πανεθνική, προγραμματισμένη δράση τους εναντίον των Εβραίων: Ένα μποϋκοτάζ με στόχο εβραϊκές επιχειρήσεις και επαγγελματίες, σε απάντηση στο εβραϊκό Μποϋκοτάζ των γερμανικών προϊόντων .


 Έξω από το πολυκατάστημα Tietz στο Βερολίνο την 1η Απριλίου 1933

 Ενώ επικρατούσε σφοδρό αντισημιτικό κλίμα στο εσωτερικό της Γερμανίας, με αποτέλεσμα την εξ ίσου σφοδρή αντίδραση των Ιουδαίων του εξωτερικού σ’ όλο τον κόσμο, παραδόξως (!!!) στο παρασκήνιο, από τον Μάρτιο του 1933 ο Πολωνός Σιωνιστής Εβραίος Σαμ Κοέν, εκπρόσωπος του παγκοσμίου Σιωνιστικού κινήματος, είχε αρχίσει μυστικές διαπραγματεύσεις με τους Ναζί, για εξυπηρέτηση των Σιωνιστικών συμφερόντων…
     Από τον Μάϊο του 1933 άρχισε να λειτουργεί η Σιωνιστική επιχείρηση φυτεύσεως εσπεριδοειδών, Hanotea 6, ο πραγματικός σκοπός της οποίας ήταν η μεταφορά Γερμανο-Εβραϊκών Κεφαλαίων από την Γερμανία στην Παλαιστίνη, με την ταυτόχρονη μετανάστευση εκεί, των Γερμανών Ιουδαίων, με την βοήθεια της Ναζιστικής Γερμανικής Κυβερνήσεως. Η ρύθμιση αυτή μέσω της εταιρείας Hanotea λειτούργησε με επιτυχία και άνοιξε το δρόμο για την μετέπειτα συμφωνία μεταφοράς Haavara (Haavara Agreement)  



Συνεχίζεται


















1 George Bush: The Unauthorized Biography (1992) (co-authored with Anton Chaitkin). Reprinted 2004, ISBN 0-930852-92-3.
2  August Thyssen (German: [ˈaʊɡʊst ˈtʏsən]; Eschweiler, 17 May 1842 – Schloss Landsberg near Kettwig, 4 April 1926) was a German industrialist. After he had completed his studies at the Polytechnische Schule Karlsruhe and a commercial school at Antwerp, he like his brother Joseph Thyssen joined the bank of his father Friedrich Thyssen.
In 1867 Thyssen and several members of his family founded the iron works "Thyssen-Foussol & Co" in Duisburg. When this company was dissolved in 1870, he used the new capital to establish with his father the "Walzwerk Thyssen & Co" that would become the base of an industrial empire in the industrialized Mülheim an der Ruhr, where the high of iron and steel prizes contributed to the making of his fortune. Initially he managed different companies separately in a decentralized fashion, but eventually he united them through a holding company. The largest company of his was the coal mining company "Gewerkschaft Deutscher Kaiser" in Hamborn (now part of Duisburg) that he had acquired in 1891.
He built the first 500-ton blast furnace in Germany, the first 100-ton Martin furnace, and the first large tube (iron pipe size) works.
Together with Hugo Stinnes Thyssen was a cofounder of RWE.
3 Samuel Prescott Bush (October 4, 1863 – February 8, 1948) was an American industrialist. He was the patriarch of the Bush political family. He was the father of U.S. Senator Prescott Bush, grandfather of former U.S. President George H. W. Bush, and great-grandfather of former U.S. President George W. Bush. He was the son of the Rev. James Smith Bush.
The Grand Patriarch of the Bush clan founded the Buckeye Steel Castings Company of Ohio in 1894 as The Buckeye Malleable Iron & Coupler Company. They manufactured steel car couplers for trains, truck bodies, bolsters, truck fenders, yokes, and (among other things) made railway parts for the Harrimans. The two families were closely associated at least until the end of World War II. Samuel, as did all the other Industrialists of the time, grew very wealthy and influential. He was the first president of National Manufacturers Association, and cofounder of Scioto Country Club and Columbus Academy.
4 Astrid Barnet/Granma International
http://www.tbrnews.org/Archives/a2062.9.jpg andromedios.blogspot.com/2008/05/blog-post_27.html
http://www.youtube.com/watch?v=TlugkjbsYEY
6 Hanotea (Hebrew: הנוטע), a Zionist citrus planting company, applied in May 1933 for the ability to transfer capital from Germany to Palestine. Hanotea served to assist German Jews' immigration to Palestine as part of the Zionist endeavor. In a deal worked out with the German government, Hanotea would receive money from prospective immigrants and use this money to buy German goods.
Η εταιρεία Hanotea έπαιρνε χρήματα από τους υποψηφίους μετανάστες με τα οποία αγόραζε γερμανικά προϊόντα, τα οποία έστελνε στην  Παλαιστίνη μαζί με τους μετανάστες. Στην Παλαιστίνη, οι έμποροι εισαγωγείς αγόραζαν τα γερμανικά προϊόντα από τους μετανάστες και με αυτόν τον τρόπο οι Γερμανο-Ιουδαίου μετανάστες είχαν ρευστοποιημένα τα περιουσιακά τους στοιχεία που είχαν κάποτε στην Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου