Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΝΑΖΙΣΜΟΣ:
H ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ
NAZISM:
THE OCCULT SOCIETY OF TALMUDIST JEWS
ΜΕΡΟΣ 9ο

4. Η γενεαλογία του Χίτλερ (Συνέχεια του 8ου μέρους)    
   ια. Η έρευνα του Ντόλφους
 Ο καγκελάριος της Αυστρίας Ένγκελμπερτ Ντόλφους (Engelbert Dollfuss), λίγο πριν δολοφονηθεί από τους Ναζί στις 25 Ιουλίου του 1934, είχε διατάξει έρευνα γύρω από την οικογένεια του Χίτλερ και από την έρευνα, που έγινε στους φακέλους της αυστριακής αστυνομίας, προέκυψε ότι η Άννα Μαρία Σίκλγκρουμπερ, η μητέρα του πατέρα του Χίτλερ, δηλαδή η γιαγιά ή νόνα του, έμεινε έγκυος την εποχή που εργαζόταν ως υπηρέτρια στο σπίτι του βαρόνου Σάλομον Ρόθτσιλντ!!!1.  


 Τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί μέχρι τώρα και αφορούν στις ιουδαϊκές ρίζες του Χίτλερ καθώς και όσα θα παρουσιασθούν στα κεφάλαια που ακολουθούν, για τις σχέσεις Ναζισμού-Σιωνισμού και προσωπικώς του Χίτλερ με Σιωνιστικές οργανώσεις και Ιουδαϊκές τράπεζες, εξηγούν πολλά παράξενα γεγονότα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, αποκρυπτόμενα επιμελώς από το Σύστημα, όπως:
1ο/Γιατί ο Χίτλερ:
-Άφησε 335.000 στρατιώτες των Συμμάχων να του ξεφύγουν στην Δουνκέρκη, ενώ μπορούσε, αν ήθελε, να τους εξολοθρεύσει ή να τους συλλάβει όλους.
-Δεν εισέβαλε στην Αγγλία για να την κατακτήσει πριν επιτεθεί στην Ρωσία.
-Δεν κατέλαβε τις πετρελαιοφόρες περιοχές στην Ρωσία και την Μέση Ανατολή όταν είχε την ευκαιρία.
-Δεν σφράγισε ποτέ το Γιβραλτάρ ώστε να απαγορεύσει την δια θαλάσσης μεταφορά συμμαχικών, κυρίως αμερικανικών, στρατευμάτων και εφοδίων.
-Ουδέποτε πληροφορήθηκε ή οι μυστικές υπηρεσίες του δεν ανεκάλυψαν ποτέ ότι οι επικοινωνίες των Ναζί, ήταν εκτεθειμένες και ότι οι Βρετανοί γνώριζαν τους κώδικες επικοινωνίας των Γερμανών, καίτοι πολύ συχνά τους άλλαζαν για λόγους ασφαλείας.
2ο/Γιατί δεν βομβαρδίστηκε ποτέ, από τους «συμμάχους», το αρχηγείο των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών στην Φρανκφούρτη;
3ο/Γιατί σημαίνοντα στελέχη του Ναζισμού, εκτός από τα βαρύγδουπα και γνωστά ονόματα, υπεύθυνα για διαπραχθέντα εγκλήματα ή συνέργεια ή ηθική αυτουργία σ’ αυτά, εξηφανίσθησαν μυστηριωδώς και ουδέποτε συνελήφθησαν ή η σύλληψή τους καθυστέρησε χαρακτηριστικά χωρίς να έχει, όμως, τις ανάλογες με τις διαπραχθείσες έγκληματικές ενέργειές τους επιπτώσεις;2 
4ο/Γιατί αθωώθηκαν ή παρέμειναν ατιμώρητοι και μεταπολεμικώς εμεγαλούργησαν, οικονομικοί συνεργάτες, κορυφαίοι επιχειρηματίες και τραπεζίτες που συνέβαλαν τα μέγιστα στην ανέλιξη του Ναζισμού και συντήρηση του Ναζιστικού καθεστώτος;3 
5ο/Γιατί ο φανατικός Άριος4 αδίστακτος αντισημίτης  και «εβραιοφόγος» Χίτλερ, εδέχετο την ύπαρξη προσώπων Ιουδαϊκής καταγωγής (πιθανολογούμενης ή βεβαιωμένης) στο Ναζιστικό κόμμα, τις ένοπλες δυνάμεις, τις αποκρυφιστικές εταιρείες ή άλλες Ναζιστικές οργανώσεις; (Τα στοιχεία θα παρουσιαστούν στα οικεία κεφάλαια που ακολουθούν).
ιβ. Συμπεράσματα
-Το πλήθος των μαρτυριών και στοιχείων που προέκυψαν από τις σχετικές έρευνες που έχουν γίνει μέχρι τώρα, προερχόμενες από τις ποικίλες διαθέσιμες πηγές και συνεκτιμώμενες λογικώς, καταλήγουν στην αρχική εκτίμηση ότι:
Ο Χίτλερ δεν ήταν καθαρόαιμος Γερμανός αλλά στις φλέβες του έρρεε Ιουδαϊκό αίμα!
-Εκτιμάται, ως η πιθανώτερη εκδοχή ότι ο Χίτλερ ήταν Ιουδαίος, χωρίς αυτό να αποδεικνύεται με την μορφήν ανεξίτηλης ιστορικής σφραγίδας, διότι:
.Μέχρι τώρα, ΔΕΝ υπάρχουν στην ανοικτή παγκόσμια γραμματεία ισχυρότερα ιστορικά στοιχεία που να καταρρίπτουν αυτή την αρχική εκτίμηση.
.Η διδασκομένη και χαρακτηριζομένη σήμερα ως επίσημη ιστορία είναι συμβατική και όχι αληθινή, συγγραφείσα από πρόσωπα, επιτροπές και ινστιτούτα και προβαλλομένη διαρκώς, κατ’ εντολήν του Ιουδαιοταλμουδικού Συστήματος.
-Εφ’ όσον επιβεβαιώνεται ιστορικώς η καταγραφή ότι, δύο μήνες μετά το «Άνσλους» της Αυστρίας, τον Μάϊο του 1938, ο Χίτλερ με το πρόσχημα της δημιουργίας πεδίου στρατιωτικών ασκήσεων, διέταξε και ισοπέδωσαν το χωριό Ντελλρσχάϊμ, συμπεριλαμβανομένου και του νεκροταφείου όπου ήταν θαμμένη η νόνα του Μαρία Άννα Σίκλγκρουμπερ, τότε η πιθανότης περί της Ιουδαϊκής καταγωγής του, ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο, και γίνεται βεβαιότης.
-Οι ισχυρισμοί κάποιων Ιουδαιοταλμουδικών κύκλων, ότι ο Χίτλερ δεν ήταν Ιουδαϊκής καταγωγής, είναι ασθενείς, ανίσχυροι και εν πολλοίς αβάσιμοι, λόγω της πληθώρας και από πολλές πηγές των περί του αντιθέτου στοιχείων που αντικρούουν τους ισχυρισμούς αυτούς.
-Όταν ο Χίτλερ έμεινε ορφανός, μετά τον θάνατο της μητέρας του στα 1907 έφυγε για την Βιέννη, αμέσως σχεδόν μετά την κηδεία. Εκεί έμεινε για δέκα μήνες. Τι συνέβη κατά την δεκάμηνη παραμονή του στην Βιέννη; Είναι ένα απόλυτο μυστήριο, στο οποίο η Ιστορία δεν ρίχνει φως. Το μόνο που μπορεί να δώσει κάποιο νόημα είναι πως εγκαταστάθηκε στον οίκο των Ρόθτσιλντς, γνώρισε τα εξαδέλφια του και η οικογένεια φρόντισε για την άνοδό του.
-Είναι αδιανόητο να αγνοούσε ο Χίτλερ την πραγματική φυλετική καταγωγή του. Εάν όντως συνέβαινε κάτι τέτοιο, και θεωρούσε ότι ήταν Γερμανικής/Αρίας καταγωγής, τότε οι πιθανώτερες εκδοχές είναι οι εξής:
.Ο Χίτλερ από νηπιακής ηλικίας, διαβιούσε σε αλλότριον περιβάλλον, υιοθετημένος ή σε συγγενικά πρόσωπα που του απέκρυψαν την βιολογική του προέλευση, για διάφορους λόγους.
.Προετοιμάστηκε από το Σύστημα από νηπιακής ηλικίας για να εκτελέσει μελλοντικώς, «ειδική αποστολή» και ανετράφη καταλλήλως, παρακολουθούμενος στενώς και αφανώς από ανθρώπους του Συστήματος.
Κάτι παρόμοιο έγινε και με τον κρυπτο-ιουδαίο Μπιλ Κλίντον που έγινε πρόεδρος των Η.Π.Α. και με τον Κεμάλ Ατατούρκ (ψευδώνυμο, πλαστό βιογραφικό, ψευδής τόπος γεννήσεως, ψεύτικοι γονείς, κ.λπ.) που έγινε πρόεδρος της Νέας….Τουρκίας.
Ειδικώς ο Κεμάλ ανετράφη υπό την σκιάν,  κάποιου Λοχαγού «Μουσταφά», ο οποίος μετά το πέρας της δικής του αποστολής, εξαφανίστηκε από το προσκήνιον στον… κατάλληλον καιρόν!5 
Ως γνωστόν ο Κεμάλ παρουσιάστηκε και προβάλλεται ως Τούρκος ενώ είναι αποδεδειγμένον ιστορικώς, ότι ήταν ντονμές, τέκτων Ταλμουδιστής κρυπτο-Ιουδαίος!
-Εάν ο Χίτλερ επληροφορήθη σε κάποια χρονική περίοδο της ζωής του ότι δεν ήταν Γερμανός αλλά Ιουδαίος, τότε η συνέχιση του αντισημιτικού μένους του, μπορεί να εξηγηθεί μόνον από την επίδραση που ασκούσαν επάνω του οι «οντότητες», με τις οποίες επικοινωνούσε κατά τις αποκρυφιστικές δραστηριότητες και τελετουργίες του, για εκτέλεση της διατεταγμένης αποστολής του, ήτοι της σχεδιασθείσης και οργανωθείσης εκρήξεως του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, με όλα τα γνωστά επακόλουθα.
Άλλωστε γεννίτσαροι και πεμπτοφαλαγγίτες, από τα «γενοφάσκια» τους ή «κατασκευασμένοι» σε σατανιστικές στοές και αποκρυφιστικές εταιρείες, υπήρχαν πάντοτε σε όλα τα Έθνη και όλες τις θρησκείες!
-Οι σημερινές Ιουδαιοταλμουδικές αρχές παγκοσμίως, δεν έχουν αποδεχθεί επισήμως τα περί Ιουδαϊκής καταγωγής του Χίτλερ και αποφεύγουν να αναφερθούν στο θέμα, όταν προκληθούν. Ποιος θα τολμήσει άραγε να το κάνει αφού, εκείνος που θα το επιχειρήσει θα στοχοποιηθεί αμέσως από το Σύστημα;
-Η αποδοχή της Ιουδαϊκής καταγωγής του Χίτλερ, ως πιθανώτερης εκδοχής, από τις σημερινές επίσημες Ιουδαιοταλμουδικές αρχές, θα δημιουργούσε παγκόσμιο μεταπολεμικό σεισμό ανυπολόγιστου μεγέθους!
Ευλόγως κατανοείται ότι εάν απεκαλύπτετο η πραγματική φυλετική ταυτότητα του Χίτλερ πολύ δε περισσότερο η μυστική αποστολή του, κάτι τέτοιο θα ανέτρεπε όλες τις θεωρίες του Συστήματος τόσον περί των αιτίων και αφορμών του αιματηρού παγκοσμίου πολέμου, όσον και τα περί γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού ή Ναζισμού, όπως τον εβάπτισαν οι Ιουδαιοταμουδιστές, περί αντισιωνισμού, αντισημιτισμού, και Ολοκαυτώματος…!!! 


                                                                                     Συνεχίζεται
 
XΡIΣTOΣ  ANEΣTH!

        CHRIST ARISEN!
 


1 Φάκελλοι Μοντατόρι, Τα υπέρ και τα κατά, Χίτλερ, εκδ. Φυτράκης, 1972--- Φ. Τύσσεν, Ο δικτάτορας, Ρώμη.
2 Μερικά παραδείγματα:
-Τα μέλη της ηγετικής ομάδος της αποκρυφιστικής εταιρείας Vril (φυγαδευθέντα στις ΗΠΑ με την επιχείρηση «Συνδετήρας»), Maria Orsic, Hans-Georg Schmidt von Altenstadt, κ.α.
Έρικ Κοχ [Erich Koch (19 June 1896 – 12 November 1986)] είχε εξαφανισθεί μυστηριωδώς, «ενετοπίσθη» αργότερον, συνελήφθη από Βρετανούς και παρεδόθη στις Πολωνικές αρχές. Κατεδικάσθη εις θάνατον το 1959 (!!!) για εξόντωση 400.000 Πολωνών αλλά η ποινή του μετετράπη σε ισόβια δεσμά. Κατά μίαν εκδοχή, ήταν από τους Frankists κρυπτο-ιουδαίους που είχαν «ασπασθεί» τον Χριστιανισμό, μεταγραφείς στους Λουθηριανούς! 
       -Ο Άρτουρ Άξμαν (Artur Axmann) [18 Φεβρουαρίου 1913 - 24 Οκτωβρίου 1996]. Ήταν ο ηγέτης της Χιτλερικής Νεολαίας (HitlerJugend) από το 1940 έως το τέλος του πολέμου το 1945.
Απέφυγε τη σύλληψη από τα σοβιετικά στρατεύματα και εξαφανίστηκε για μεγάλο διάστημα. Ζούσε με το ψεύτικο όνομα "Erich Siewert" για αρκετούς μήνες και εθεωρείτο νεκρός. Τελικά συνελήφθη το Δεκέμβριο του 1945.Τον Μάϊο του 1949 ένα δικαστήριο για τους ναζί στη Νυρεμβέργη τον καταδίκασε σε ποινή φυλακίσεως τριών ετών και τριών μηνών.
Στις 19 Αυγούστου 1958 (!) ένα δικαστήριο του Δυτικού Βερολίνου τον έκρινε ένοχο για πλύση εγκεφάλου στην γερμανική νεολαία και του επέβαλε …πρόστιμο 35.000 μάρκων (περίπου 8.300 αμερικάνικα δολάρια)!!!
Μετά την απελευθέρωσή του από την φυλακή, ο Axmann εργάστηκε ως αντιπρόσωπος πωλήσεων στο Gelsenkirchen και το Βερολίνο. Τελικά έγινε επιχειρηματίας. Πέθανε στο Βερολίνο το 1996, σε ηλικία 83 ετών. 
        -Χανς Φρίτσε (Hans Fritzsche) (1900 - 1953) 
Ήταν ο διευθυντής της ραδιοφωνικής υπηρεσίας του υπουργείου προπαγάνδας του Γ΄Ράϊχ. Στις 2 Μαϊου 1945 αιχμαλωτίστηκε στο Βερολίνο από Σοβιετικούς στρατιώτες. Εστάλη στην Μόσχα. Παραπέμφθηκε στην δίκη της Νυρεμβέργης αλλά αθωώθηκε. Αργότερα, στις δίκες αποναζιστικοποιήσεως καταδικάστηκε σε 9 χρόνια κάτεργα. Όμως απολύθηκε γρήγορα (1950) και πέθανε το 1953. 
-Κονσταντίν Φον Νόϊρατ (Konstantin von Neurath) (1873 - 1956) 
Διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών και διοικητής της Βοημίας – Μοραβίας. Στην δίκη της Νυρεμβέργης καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση. Αποφυλακίστηκε το 1954, χωρίς να έχει εκτίσει όλη την ποινή του. 
        -Φραντς φον Πάπεν (Franz von Papen) (1879 - 1969) 
Αντικαγκελάριος το 1933 – 1937. Πρώην Καγκελάριος του Ράϊχ. Παραπέμφθηκε στην δίκη της Νυρεμβέργης και αθωώθηκε. Αργότερα καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάτεργα, αλλά απολύθηκε γρήγορα (1949), χωρίς να εκτίσει όλη την ποινή του. 
        -Pάϊντερ Έριχ (RAEDER, ERICH) (1876-1960)
      Αρχιναύαρχος. Αρχηγός του OKN (Πολεμικού Ναυτικού) μέχρι το 1943 οπότε αποχώρησε από την ενεργό υπηρεσία. Στη δίκη της Νυρεμβέργης το 1946 καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, αλλά το 1955 αποφυλακίστηκε. 
3 Μερικά παραδείγματα:
-Βάλτερ Φουνκ (Walther Funk) (1890 - 1960)
Υπουργός Οικονομίας και Πρόεδρος της Reichsbank, δηλαδή της Τράπεζας του Γ’ Ράιχ. Ο Φουνκ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη στη Δίκη της Νυρεμβέργης, αλλά αποφυλακίστηκε το Μάϊο του 1957.
-Friedrich "Fritz" Thyssen (9 November 1873 – 8 February 1951). Γερμανός μεγαλοεπιχειρηματίας Ioυδαϊκής κατατομής. «….a German businessman born into one of Germany's leading industrial families. Thyssen agreed to pay 500,000 Deutschmarks as compensation to those who suffered as a result of his actions, and was acquitted of other charges. In January 1950, he and his wife emigrated to Buenos Aires, where he died the following year. Thyssen was buried in the family mausoleum in Mülheim. ("Thyssen Θαμμένος στο Ρουρ", New York Times, 9 Φεβρουαρίου, 1953, σ. 27)
       -Γκούσταβ Κρουπ (Gustav Krupp von Bohlen und Halbach) (1870 - 1950).
Ο Γκούσταβ Κρούπ φον Μπόλεν ουντ Χάλμπαχ (Gustav Krupp von Bohlen und Halbach) ήταν ο επικεφαλής του γερμανικού ομίλου βαριάς βιομηχανίας «Friedrich Krupp AG» από το 1909 μέχρι το 1941. Ο Κρουπ γεννήθηκε στις 7-8-1870 στην Χάγη της Ολλανδίας. Σπούδασε Νομική και ξεκίνησε διπλωματική καριέρα.
Στις 15 Νοεμβρίου 1945, πέντε μόλις ημέρες πριν την έναρξη της Δίκης, το Δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν θα μπορούσε να εκδικασθεί η υπόθεσή του. Στις 16-1-1950, ο Γκούσταβ Κρουπ απεβίωσε στο Μπλίνμπαχ (Blühnbach) χωρίς ποτέ να παραστεί σε δικαστήριο. 
-Άλφρεντ Κρουπ (Alfried Krupp) (1907 - 1967). 
 Υπήρξε μεγαλοβιομήχανος και σημαντικός συνεργάτης του Χίτλερ. Είχε την εταιρεία "Friedrich Krupp AG". Η εταιρεία Κρουπ ήταν η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής εξοπλιστικού υλικού για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Γερμανίας ήδη από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
-Γιάλμαρ Σαχτ (Hjalmar Schacht) (1877 - 1970)
Πρόεδρος της Reichsbank, δηλαδή της Τράπεζας του Γ΄ Ράιχ ως το 1939 και υπουργός Οικονομίας ως το 1937 (όταν αντικαταστάθηκε από τον Βάλτερ Φουνκ).
Στις 23 Ιουλίου 1944 συνελήφθη από τις γερμανικές αρχές ως ύποπτος για συμμετοχή σε απόπειρα δολοφονίας του Χίτλερ. Κλείστηκε (με απόφαση του Χίτλερ) σε διάφορα στρατόπεδα συγκεντρώσεως.
Ελευθερώθηκε από τους Αμερικανούς στις 5 Μαϊου 1945. Παραπέμφθηκε στη Δίκη της Νυρεμβέργης, αλλά αθωώθηκε. Με λίγα λόγια, την γλύτωσε και άρχισε ελεύθερος να ασχολείται ξανά με επιχειρηματικές δραστηριότητες. Το 1953 ίδρυσε την τράπεζα Deutsche Außenhandelsbank Schacht & Co.
-  Η Κοινοπραξία I.G.Farben. 
   IG Farben, in full Interessengemeinschaft Farbenindustrie Aktiengesellschaft,  (German: “Syndicate of Dyestuff-Industry Corporations”), world’s largest chemical concern, or cartel, from its founding in Germany in 1925 until its dissolution by the Allies after World War II. The IG (Interessengemeinschaft, “syndicate” or, literally, “community of interests”), partly patterned after earlier U.S. trusts, grew out of a complex merger of German manufacturers of chemicals, pharmaceuticals, and dyestuffs (Farben). The major members were the companies known today as BASF Aktiengesellschaft, Bayer AG, Hoechst Aktiengesellschaft, Agfa-Gevaert Group (Agfa merged with Gevaert, a Belgian company, in 1964), and Cassella AG (from 1970 a subsidiary of Hoechst).   

Μετά το τέλος του πολέμου, η Κοινοπραξία κρίθηκε ως «ιδιαίτερα διεφθαρμένη» και, κατά συνέπεια, «επικίνδυνη» για να συνεχίσει να υφίσταται. Διαλύθηκε οριστικά το 1951 αρχικά σε 12 εταιρείες, από τις οποίες οι μεγαλύτερες BASF, Agfa, Bayer και Hoechst συνέχισαν να υπάρχουν (η τελευταία συγχωνεύθηκε με την γαλλική Rhone-Poulenc σχηματίζοντας την σημερινή Aventis). Εικοσιτέσσερεις από τους διευθυντές ή διευθύνοντες συμβούλους της Κοινοπραξίας δικάστηκαν στην επιλεγόμενη Δίκη της IG Farben και καταδικάστηκαν σε ποινές από ένα έως επτά χρόνια φυλακίσεως. Ωστόσο, οι περισσότεροι μετά την αποφυλάκισή τους ανέλαβαν εκ νέου διευθυντικές θέσεις στις εταιρείες που προέκυψαν από τη διάλυση της Κοινοπραξίας. [Joseph Borkin, The Crime and Punishment of IG Farben, Andre Deutch Ltd, Free Press, London 1979, ISBN 0233 9712 6].

Σήμερα τα τέκνα της Ναζιστικής εκείνης κοινοπραξίας κυριαρχούν στην μεταπολεμική Γερμανία αλλά και σ’ ολόκληρο τον κόσμο.
         ·  Hoechst Aktiengesellschaft
·  Bayer AG
·  DuPont Company
·  Novartis AG
·  Tata Group
·  Pfizer, Inc.
·  Dow Chemical Company
·  Bristol-Myers Squibb Company
4 Άρεία ή και Αρία= Η προχριστιανική φυλή των Μήδων, Λεξ. Δορμπαράκη, σ.141.
5 Riza Nur (August 30, 1879 στην Σινώπη του Ελληνικού Πόντου–September 8, 1942 στην Κωνσταντινούπολη), [Turkish surgeon, politician and writer,  Hayat ve Hatiratim (My Life and Memoirs) (1968)]---Παύλος Χιδίρογλου, Καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου, «Η Εξωτερική Πολιτική του Μ. Κεμάλ Α. σε σχέση με την Ελληνοτουρκική φιλία και την Συνεργασία του με τον Ε. Βενιζέλο», ανάτυπο από τα πεπραγμένα του ΣΤ΄ Κρητολογικού Συνεδρίου, Τόμος Γ΄, Νεοελληνικά, Αθήναι 1990.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου