Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΝΑΖΙΣΜΟΣ:
H ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ
NAZISM:
THE OCCULT SOCIETY OF TALMUDIST JEWS
ΜΕΡΟΣ 7ο
4. Η γενεαλογία του Χίτλερ

α. Πολλά έχουν γραφεί για την φυλετική καταγωγή του Χίτλερ. Όπως προκύπτει από τα διασωθέντα αρχεία και τα πορίσματα ερευνητών επί του θέματος, οι έντονες φήμες για το γενεαλογικό του δένδρο, καθώς και οι κατά ένα μέρος αιμομικτικές σχέσεις στην οικογένειά του, ήταν σοβαρός λόγος για να συσκοτίζει, όσο μπορούσε, το γενεαλογικό διάγραμμα της οικογενείας του.
Μέχρι την ηλικία των 30 ετών ο Χίτλερ ήταν ένας άνθρωπος άγνωστος, χωρίς κοινωνική αναγνωρισιμότητα, χωρίς επαγγελματική καριέρα, χωρίς αξιόλογες δημόσιες σχέσεις και μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου είχε ηττηθεί η Γερμανία, ήταν επίσης και ένας χαμηλόβαθμος κληρωτός στρατιωτικός, χωρίς προοπτικές και κυρίως, χωρίς αναγνωρίσιμες ικανότητες που θα μπορούσαν να εξηγήσουν λογικώς την άνοδο που επακολούθησε.
Παρ' όλα αυτά, αυτός ο ασήμαντος άνθρωπος αναρριχήθηκε, μέσα σε λίγα χρόνια, στην Καγκελαρία του Γερμανικού Ράϊχ και τελικά έγινε δικτάτορας-κυρίαρχος του μεγαλύτερου μέρους της Ευρώπης.
 β. Ο Χίτλερ φρόντισε να μείνουν μέχρι σήμερα πολλά αναπάντητα ερωτήματα, σχετικά με την καταγωγή και την ζωή του, πριν την ανάμιξή του στην πολιτική. Το 1930 φέρεται να είπε για τους πολιτικούς του αντιπάλους: «Ποτέ δεν κάνει να μάθουν για τις ρίζες μου και για την οικογένειά μου» (Christian Graf von Krockow)1.
Δύσκολα μπορεί να βρεθεί άλλο ιστορικό πρόσωπο που να απέκρυπτε με τέτοια επιμονή και επιδεξιότητα, το παρελθόν του. Η απόκρυψη αυτή δεν θεωρείται ότι οφειλόταν μόνο στην πρόθεση να δημιουργήσει, για λόγους εντυπωσιασμού, ένα μύθο, ένα μυστήριο γύρω από τον εαυτό του, αλλά πιθανώτατα, διότι και ο ίδιος ο Χίτλερ είχε πεισθεί ότι ΔΕΝ είχε καθαρές γερμανικές ρίζες!!! Μερικές αποχρώσες ενδείξεις που ενισχύουν την παραπάνω θέση είναι οι εξής:
.Το 1938 ο Χίτλερ απαγόρευσε στους κατοίκους της περιοχής Βαλντφίρτελ να αναρτούν, σε δημόσιους χώρους, πινακίδες με γενεαλογικά δέντρα της οικογένειάς του.
.Απέτρεψε την έκδοση, από τον δήμο της κωμοπόλεως Ντέλερσαϊμ (Döllersheim), γραμματοσήμου όπου η πόλη αυτή αναφερόταν ως «η γενέτειρα του Αρχηγού».
.Την ίδια χρονιά, το καλοκαίρι του 1938, αμέσως μετά την προσάρτηση της Αυστρίας (Anschluss), δείχνοντας έλλειψη σεβασμού για τις πατρογονικές του εστίες, ο Χίτλερ μετέτρεψε την περιοχή γύρω από τις κωμοπόλεις Ντέλερσαϊμ, Τσβέτλ και Άλλενστάιγκ, στο μεγαλύτερο πεδίο στρατιωτικής εκπαιδεύσεως στην Δυτική Ευρώπη και οι κάτοικοί της μεταφέρθηκαν σε άλλες περιοχές2.
.Ανάμεσα στα μικρότερα χωριά της περιοχής που ισοπεδώθηκαν περιλαμβανόταν το Στρόνες, όπου γεννήθηκαν ο πατέρας του και η γιαγιά του και το Κλάιν-Μόττεν, όπου γεννήθηκε η Μαρία Άννα Χίντλερ (γένος Σικλγκρούμπερ). Το γεγονός έδωσε τροφή σε υποθέσεις ότι ο Χίτλερ ήθελε να εξαφανίσει τα ίχνη της καταγωγής του.
.Ο Χίτλερ δεν ήθελε να ακούσει ο,τιδήποτε για συγγενείς του, αιτιολογώντας το με την δήλωση ότι δεν γνώριζε τίποτε για την ιστορία της οικογένειάς του και ότι πλέον ως «Φύρερ», ανήκε στην κοινότητα του λαού του3.
.Tο οικογενειακό παρελθόν του προκαλούσε πάντοτε αγωνία και απευχόταν το ενδεχόμενο να μάθουν οι εχθροί του λεπτομέρειες για την καταγωγή του. Για παράδειγμα, την εποχή που η αδελφή του Πάολα φρόντιζε το σπίτι του στο Ομπερσάλτσμπεργκ, την είχε αναγκάσει να αλλάξει επίθετο. Επίσης, ανέφερε τον πατέρα του ως ταχυδρομικό υπάλληλο ενώ εκείνος ήταν τελωνειακός και είχε δώσει εντολή να εκτελέσουν τον Ράϊνχολντ Χάνις, πρώην συγκάτοικό του όταν έμεναν στο φτωχοκομείο4.  
Ο Κέρσοου (Ian Kershaw) και άλλοι βιογράφοι του, πιστεύουν ότι ο κύριος λόγος γι’ αυτά τα μέτρα, θα πρέπει να αναζητηθεί στην ασαφή και μη απαλλαγμένη από αιμομιξία, καταγωγή του Χίτλερ.
γ.  Το προγονικό γενεαλογικό δένδρο (επίσημη Ναζιστική εκδοχή).
Το γενεαλογικό δένδρο του Χίτλερ, που συνέταξε ειδική ομάδα των ναζί στα 1934, τοποθετεί την πρώτη εμφάνιση της οικογενείας Χίτλερ στον 15ο αιώνα. Κάποιος Ματέ Χύντλερ, γαιοκτήμονας, αναφέρεται στα αρχεία του ηγουμενείου του Χούρτσενμπουργκ, το 1445. Αργότερα το όνομα παραδίδεται σε διάφορες γραφές. Όπως, Hytler, Hietler, Huetler, Hutter, Hittler. Aκόμη και στην κατά γράμμα σημασία του ονόματος δόθηκαν διάφορες ερμηνείες, όπως, Βοσκός, χωρικός, φύλακας σε καλύβες, μικροαγρότης.
Ο Χίτλερ γεννήθηκε το 1889 στο Μπράουναου αμ Ινν (Braunau am Inn), στα βόρεια σύνορα της Αυστρίας. Ήταν το τέταρτο από τα έξι παιδιά του τελωνειακού υπάλληλου Αλοΐσιου Χίτλερ και της τρίτης του γυναίκας Κλάρας Χίτλερ [πατρικό Κλάρα Πελτσλ (Klara Pölzl)], μιας ανιψιάς του. Από τα έξι αυτά παιδιά μόνον ο Αδόλφος και η αδελφή του Πάουλα έφτασαν ως την εφηβεία. Ο Αλοΐσιος Χίτλερ είχε εκτός από αυτά και άλλα δύο παιδιά, τον εξώγαμο Αλοΐσιο τον νεότερο και την Ανγκέλα, που ήταν κόρη της δεύτερης γυναίκας του.
Η τροποποίηση του ονόματος Χίντλερ στο γνωστό Χίτλερ, οφείλεται απλά και μόνο σε ένα ορθογραφικό λάθος του αρμόδιου υπαλλήλου στην καταγραφή του νέου επωνύμου του Αλοΐσιου!
δ. Ο Αδόλφος Χίτλερ, κατά την πιθανώτερη εκδοχή, δεν ήξερε με απόλυτη βεβαιότητα ποιός ήταν ο παππούς του. Το γεγονός αυτό πρέπει να ήταν πολιτικά εκρηκτικό για τον προπαγανδιστή μιας  αριανιστικής/εθνικιστικής ιδεολογίας, ο οποίος από την αρχή της δεκαετίας του 1920, γινόταν όλο και περισσότερο γνωστός.
Το 1876 (όταν ο Αλοΐσιος ήταν πλέον 40 ετών και η μητέρα του είχε πεθάνει πριν από 30 χρόνια), όπως πίστευαν πολλοί, λόγω μιας αναμενόμενης κληρονομιάς από τον θείο του, Γιόχαν Νέπομουκ Χίντλερ, άλλαξε το οικογενειακό επώνυμο από Σίκγλκρουμπερ (Schicklgruber) σε Χίτλερ. Ο Αλοΐσιος, που ήταν εξώγαμο παιδί της υπηρέτριας σε αγρόκτημα, Άννας Μαρίας Σίκλγκρουμπερ, πήρε το όνομα του άνδρα, που πίστευε ότι ήταν ο πατέρας του. Αυτός όμως, ο μυλωνάς Γιόχαν Γκέοργκ Χίντλερ (Johann Georg Hiedler) δεν τον είχε αποδεχτεί ποτέ, επίσημα, ως γιο του.
Στις αρχές της δεκαετίας του '20, κυκλοφορούσαν στα καφέ του Μονάχου φήμες ότι ο παππούς του Χίτλερ ήταν Εβραίος. Κατά την δεκαετία του '30, ο ξένος τύπος υποδαύλιζε αυτές τις φήμες5.  
Οι πολιτικοί του αντίπαλοι, ήδη από τότε, προσπαθούσαν συνεχώς να αποδείξουν ότι ο ηγέτης του αντισημιτικού και υπερεθνικιστικού (εξτρεμιστικού) Εθνικοσοσιαλιστικού Γερμανικού Εργατικού Κόμματος (NSDAP), είχε ο ίδιος Εβραίους ή Τσέχους προγόνους.
Ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ, με αφορμή εκείνες τις φήμες, έδωσε εντολή για διεξαγωγή σχετικής έρευνας, στον τότε δικηγόρο του, Χανς Φρανκ να συγκεντρώσει κάθε στοιχείο που είχε σχέση με τον παππού και την νόνα του, Μαρία Άννα Σίκλγκρουμπερ (Σ)6.
Από την έρευνα εκείνη προέκυψε ότι:
«..η δ. Σίκλγκρουμπερ, γύρω στα 1830, εργαζόταν σε μια οικογένεια Εβραίων στο Γκράτς, που το όνομά της ήταν Φρανκενμπέργκερ (Φ). Όταν κάποτε η δ. Σ….ρ βρέθηκε σε ενδιαφέρουσα κατάσταση, ο πατέρας Φ… άρχισε να της πληρώνει για λογαριασμό του γιού του- εκείνη την εποχή ήταν 19 ετών- ένα ποσόν για διατροφή. Η οικογένεια Φ….και η νόνα του Χίτλερ για πολλά χρόνια διατηρούσαν αλληλογραφία…..»7.
ε. Κατά τον Γερμανο-ιουδαίο συγγραφέα Κόνραντ Χάϊντεν: «Το σπάνιο και κάπως παράξενο επίθετο του Χίτλερ συναντάται πιο συχνά ανάμεσα στους ανατολικούς Εβραίους παρά στους Γερμανούς και συγκεκριμένα στην Γαλικία, Μπουκοβίνα, Ρουμανία και Πολωνία»8.
Ωστόσο η υπόθεση της εβραϊκής καταγωγής του Χίτλερ, αν και απορρίπτεται  από τους σημερινούς συστημικούς ιστορικούς, όχι μόνον δεν είναι αβάσιμη, αλλά το πλήθος των στοιχείων και αποχρωσών ενδείξεων, την καθιστά λογική και θεμελιωμένη.
στ. Ο Χίτλερ ήταν Εβραίος – Ισχυρισμός σοκ με βάση ανάλυση DNA9


Ο Αδόλφος Χίτλερ, ενδέχεται να είναι και ο ίδιος Εβραίος.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε μέσα από μια σειρά τεσσάρων ντοκιμαντέρ που προεβλήθησαν από το Channel 4, υπό τον γενικό τίτλο, DNA διάσημων νεκρών. Όπως αναφέρει ο εμπνευστής της Μάρκ Έβανς, «…στόχος μας είναι να εντοπίσουμε τα απομεινάρια ορισμένων από τα πιο διάσημα πρόσωπα της ιστορίας, συμπεριλαμβανομένων των Έλβις Πρίσλεϊ, Τζον Φ. Κένεντυ και του Μεγάλου Ναπολέοντος….».
Η ανάλυση του DNA σε δείγματα τριχών από μια βούρτσα που ανήκε στην Εύα Μπράουν, μακροχρόνια ερωμένη και σύζυγο Χίτλερ, έδειξε ότι περιείχε τα μαλλιά κάποιου που θα μπορούσε να έχει εβραϊκή καταγωγή. Αυτό, σε πρώτη φάση, θεωρήθηκε ως απόδειξη της εβραϊκής καταγωγής της Εύας Μπράουν, αλλά η τρίχα αποδείχθηκε ότι ανήκε σε έναν άνδρα.
Λαμβάνοντας υπόψη την φύση του ελέγχου που ασκούσε ο Φύρερ στην Εύα Μπράουν, είναι απίθανο ότι τα μαλλιά από ένα άλλο αρσενικό θα μπορούσαν να έχουν βρεθεί πάνω σε αυτή την βούρτσα. Οι τρίχες προέρχονται από μια βούρτσα με μονόγραμμα που βρέθηκε στο τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου στο πολυτελές διαμέρισμα της Εύας Μπράουν στο χειμερινό θέρετρο του Χίτλερ στο Μπέρχοφ των βαυαρικών άλπεων από έναν αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών του αμερικανικού στρατού.
Το καλοκαίρι του 1945, ο Πωλ Μπάερ αξιωματικός της 7ης αμερικανικής στρατιάς βρισκόταν στο Μπέρχοφ σε αποστολή της CIA με τον κωδικό OSS. Είχε προνομιακή πρόσβαση στο ησυχαστήριο του Χίτλερ και πήρε από εκεί πολλά προσωπικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένης και της βούρτσας. Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την παρουσία του Μπάερ στο Μπέρχοφ το 1945, ενώ έχει πιστοποιηθεί και η αυθεντικότητα της βούρτσας των μαλλιών από τους ειδικούς.
Μετά το θάνατο τού πατέρα του, ο γιός του, Άλαν Μπάερ, πούλησε την βούρτσα των μαλλιών σε έναν έμπορο κειμηλίων ο οποίος ξεχώρισε τις τρίχες και τις πούλησε στον έμπορο μαλλιών Τζον Ρέζνικοφ. Στην συνέχεια ο Ρέζνικοφ πούλησε έναντι 2.000 δολαρίων στο Μαρκ Έβανς οκτώ μικρές τούφες μαλλιών.
Τα μαλλιά στάλθηκαν τελικά για ανάλυση σε ειδικούς επιστήμονες.
Η ανάλυση των επιστημόνων αποκάλυψε κάτι αναπάντεχο. Βρήκαν μια σπάνια και ειδική αλληλουχία εντός του μιτοχονδριακού DNA, ένα μικρό γονιδίωμα μέσα στα μιτοχόνδρια του κυττάρου που έχει περάσει στην γραμμή της μητέρας, από τη μητέρα στην κόρη αμετάβλητο κατά τη διάρκεια των γενεών, που ανήκει στην απλοομάδα N1b1, η οποία συνδέεται γενικά με τους Εβραίους Ασκενάζι.
Στο δέκατο ένατο αιώνα, πολλοί Εβραίοι Ασκενάζι στην Γερμανία ασπάσθηκαν τον καθολικισμό, έτσι ο Χίτλερ είναι εξαιρετικά απίθανο να εγνώριζε την καταγωγή του. «Αυτό είναι ένα τολμηρό συμπέρασμα - Ποτέ δεν ονειρεύτηκα ότι θα βρούμε ένα τέτοιο δυνητικά εξαιρετικό και βαθύ αποτέλεσμα», είπε ο Μαρκ Έβανς.
ζ. Ο Χίτλερ είχε Εβραϊκές ρίζες (Συμπέρασμα από ανάλυση DNA συγγενών του Χίτλερ).
O Βέλγος ιστορικός Μαρκ Βερμέερεν και ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος Ζαν-Πολ Μιούλντερς κατάφεραν να πάρουν δείγματα σιέλου από 39 συγγενείς του Χίτλερ, ανάμεσά τους και έναν αυστριακό αγρότη, εξάδελφό του, που κατονομάζεται μόνο ως «Νόρμπερτ Χ». Όπως έγραψαν στο περιοδικό «Κnack», από τις γενετικές εξετάσεις που έγιναν προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις πως ο ηγέτης των ναζί είχε βιολογικούς δεσμούς με τις «υπάνθρωπες» φυλές που θέλησε να εξολοθρεύσει- και πως δεν ήταν ούτε «αγνός» ούτε «Άρειος».
Μία απλοομάδα (σύνολο χρωμοσωμάτων Υ) που βρέθηκε στα δείγματα, η Ηaplogroup Ε1b1b1, είναι σπάνια στην Γερμανία και γενικότερα στην Δυτική Ευρώπη:
«Απαντάται συχνότερα στους Βερβέρους του Μαρόκου, στην Αλγερία, την Λιβύη και την Τυνησία, καθώς και μεταξύ των Ασκενάζι και Σεφαραδιτών Εβραίων», σημείωσε ο Μαρκ Βερμέερεν.
Στην πραγματικότητα, η Ηaplogroup Ε1b1b1 συνιστά το 18-20% των χρωμοσωμάτων Υ των Ασκενάζι και το 8,6%-30% των χρωμοσωμάτων Υ των Σεφαραδιτών. «Με βάση αυτό, μπορεί κανείς να συνάγει ότι ο Χίτλερ είχε συγγένεια με λαούς που μισούσε», πρόσθεσε ο Πολ Μιούλντερς. Σύμφωνα με το περιοδικό, οι εξετάσεις DΝΑ πραγματοποιήθηκαν με τα αυστηρότερα εργαστηριακά πρότυπα.
Δεν είναι η πρώτη φορά, υπενθυμίζει η «Daily Τelegraph», που οι ιστορικοί αποδίδουν εβραϊκή καταγωγή στον Αδόλφο Χίτλερ. Κάποιοι δηλώνουν πεπεισμένοι πως ο πατέρας τού Χίτλερ, Αλόϊς, ήταν νόθο τέκνο μιας υπηρέτριας ονόματι Μαρία Σκίκελγκρουμπερ και ενός 19χρονου Εβραίου ονόματι Φράνκενμπεργκερ - δηλαδή ότι ο Χίτλερ ήταν κατά το ένα τέταρτο Εβραίος. Λέγεται μάλιστα πως ο ανιψιός του Πάτρικ είχε επιχειρήσει να εκβιάσει τον θείο του με αυτό το «όπλο». Ο Χίτλερ είχε ζητήσει από τον δικηγόρο του, Χανς Φρανκ, να διερευνήσει τους ισχυρισμούς και λίγο πριν από το ξέσπασμα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου διακήρυξε πως «δεν είχαν καμία βάση»10.


                                                                                           Συνεχίζεται


 

            XΡIΣTOΣ  ANEΣTH!
             CHRIST ARISEN!



1 Christian Graf von Krockow (May 26, 1927 – March 17, 2002) was a German writer and political scientist. Among others, he wrote: Hitler und seine Deutschen. List Verlag, München. Biography & national history (2001). ISBN 3-471-79415-8.
2 Hamann, Brigitte & Thornton, Thomas (1999). Hitler's Vienna, B.Tauris Publishers, 2010. ISBN 9781848852778 , σ. 48
3 ο.α.Hamann, Brigitte…(1999), σ. 48.
4 Fest, Joachim (1973). Hitler, μτφρ. στα αγγλικά: R. and C. Winston, Harvest Books, 2002, ISBN 0-15-602754-2, σσ. 13-15.
5 Kershaw, Ian (1998), Χίτλερ 1889-1936: Ύβρις, μτφρ. Στ. Ροζάνης, Sripta, Αθήνα 2005, ISBN 960-7909-25-9, σελ. 21.
6 Τα υπέρ και τα κατά. Τόμος 3 – Χίτλερ, Mondadori (1973), σελ. 7
7 Χανς Φρανκ, Μπροστά στις αγχόνες, Μόναχο, 1953.
8 Χίτλερ, Η ζωή ενός δικτάτορα, Ζυρίχη, 1936-1937.
9 Η αποκάλυψη προέρχεται από τον ιστότοπο worldnewsdailyreport.com (Πέμπτη, 10 Απριλίου, 2014) 14:25 μμ. Περισσότερα: Channel 4, Αδόλφος Χίτλερ, βαυαρικές Άλπεις, Εύα Μπράουν. Μαρκ Έβανς (ντοκιμαντέρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου