Τετάρτη 20 Μαΐου 2015


ΝΑΖΙΣΜΟΣ:
H ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ
NAZISM:
THE OCCULT SOCIETY OF TALMUDIST JEWS
ΜΕΡΟΣ 16ο

 8. Ίδρυση - πορεία και άνοδος του Ναζιστικού κόμματος στην εξουσία- Ναζιστικά Σύμβολα (Συνέχεια 15ου μέρους)
γ. Οι ρίζες της Ναζιστικής Ιδεολογίας
Η ιδεολογία του Ναζισμού έχει τις ρίζες της στο λαϊκό κίνημα των αρχών του 19ου αιώνος, γνωστό ως ιδεολογία volkisch /Λαϊκός Εθνικισμόςvölkisch movement»).1 
Εκείνα όμως που εξέθρεψαν (κατά κύριο λόγο και αφανή τρόπο) την "ιδεολογία" και τις πρακτικές του Γ΄ Ράιχ, δεν ήταν τίποτε άλλο , παρά:
-Οι περί "Αρείας Φυλής" και "Νέας Τάξης Πραγμάτων" ή "Νέας Εποχής", αποκρυφιστικές και αντιχριστιανικές δοξασίες της "Θεοσοφίας" (της δαιμονοκατειλημ- μένης Η.Ρ.Blavatsky), ειλημμένες κατά κύριο λόγο, από το αποκρυφιστικό Ταλμούδ των Ιουδαίων, και
-Οι περί του γένους των "υπερανθρώπων" θεωρίες του μανιακού αντίχριστου Fr. Nietzsche (Νίτσε), μεταλλαγμένες σε μεσσιανικά οράματα ενός ταπεινωμένου, τάχα, πολεμιστή, που θέλησε να αποκαταστήσει την τιμή και την δόξα του Γερμανικού Έθνους.
Οι θεωρίες της Αριογερμανικής φυλετικής υπεροχής, του αντιφιλελεθερισμού και της αγωνίας για τις κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές, αντικατοπτρίζουν τα ενδιαφέροντά τους για την ιδεολογία völkisch. Παραλλήλως χρησιμοποιήθηκε από τους Αριογερμανιστές και ο αποκρυφισμός, για να επικυρώσει την μακρόχρονη ισχύ μιας απαρχαιωμένης κοινωνικής τάξεως (των παγανιστών).
Οι ιδέες και τα σύμβολα των αρχαίων θεοκρατικών κρατών, των μυστικών κοινωνιών και οι μυστικές «γνώσεις» των Ροδόσταυρων, των Καββαλιστών (Καμπαλιστών) και των Ελευθεροτεκτόνων, είχαν συνυφανθεί με την ιδεολογία völkisch, για να αποδείξουν ότι ο σύγχρονος κόσμος ήταν βασισμένος σε λανθασμένες και «σκοτεινές» αρχές και έτσι να περιγράψουν τις αξίες και τους θεσμούς του ιδανικού, κατ’αυτούς, κόσμου.       
Το λαϊκό εκείνο κίνημα volkisch που εξέθρεψε τις ρίζες του Ναζισμού, δεν ήταν ενιαίο αλλά ένα συνοθύλευμα δοξασιών, πίστεων, φόβων και ελπίδων που βρήκαν έκφραση σε διάφορα κινήματα που άρθρωναν πατριωτικό λόγο, με αρκετή δόση συναισθήματος. Ο Petteri Pietikäinen ανιχνεύοντας ιστορικώς το λαϊκό κίνημα, σημείωσε ότι επηρέασε ακόμη και τον Carl Gustav Jung2.
δ. Ναζιστικά Σύμβολα
Ως έμβλημα των Ναζί επιλέχθηκε , από τον ίδιο τον Αδόλφο Χίτλερ (1889-1945) , το αποκρυφιστικό (Καββαλιστικό, Αλχημιστικό, Μαγικό και Θεοσοφικό) σύμβολο της δεξιόστροφης "σβάστικας" (αγκυλωτού σταυρού) , μέσα σε άσπρο κύκλο με κόκκινο φόντο, το σύμβολο δηλαδή του δεξιόστροφου «πύρινου τροχού», ο οποίος - με άξονα την ενωμένη, «μεταστοιχειωμένη» (αναγεννημένη) και φυλετικά αμόλυντη Γερμανία- θα ανέστρεφε την αριστερόστροφη καταστροφική πορεία της ανθρωπότητας, στην οποία είχε οδηγηθεί, όπως υποστήριζαν οι Ναζιστές, από τις δυνάμεις του Κακού.
Η σβάστικα είναι ένα από τα αρχαιότερα και πιο γνωστά σύμβολα, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από διάφορους λαούς χιλιάδες χρόνια πριν από τους Ναζί.
Για τους βουδιστές και τους ινδουϊστές στην Ινδία, αλλά και σε άλλες Ασιατικές χώρες είναι ένα σύμβολο χιλιάδων ετών, που το συναντάμε ακόμα και σήμερα σε ναούς, λεωφορεία, ταξί ή εξώφυλλα βιβλίων.
Στην αρχαία Ελλάδα βρίσκουμε την σβάστικα στην Τροία 4.000 χρόνια πριν, όπως αποδείχτηκε με τις ανασκαφές και τα ευρήματα του Σλήμαν. Οι αρχαίοι Κέλτες το χρησιμοποίησαν σε πολλά έργα τέχνης που έχουν διασωθεί. Αργότερα την συναντάμε στους Τεύτονες Ιππότες, ένα γερμανικό ιπποτικό μεσαιωνικό τάγμα το οποίο πρέσβευε το παπικό δόγμα Swastika Tetraskelion. Επίσης στο άγαλμα της Θεάς Ήρας (Ποσειδώνια) συναντάμε  το Τετρασκέλιον ή Γαμάδιον3.   






Η λέξη σβάστικα «svasktika» είναι σανσκριτική και σήμαινε ευημερία και τύχη. Σε διάφορες χώρες η σβάστικα είναι γνωστή με άλλη ονομασία. Στην Κίνα ονομάζεται «Wan», στην Ιαπωνία «Manji», στην Αγγλία «flyfot», στην Γερμανία «Hakenkreuz» και στην αρχαία Ελλάδα τετρασκέλιον ή τετραγαμμάδιον, αρχαίο Ελληνικό σύμβολο του Ήλιου.
Κατά τον αποκρυφιστή P.R. Sarkar4 [ΣΣ: Οι συστημικοί ερευνητές τον αποκαλούν φιλόσοφο. Στους οπαδούς του είναι γνωστός ως «πατέρας του διαλογισμού/Γιόγκα (Baba)]5, η βαθύτερη έννοια της λέξεως είναι η αδιαμφισβήτητη νίκη και ολοκληρωτική επικράτηση, η νίκη κατά κράτος. Ο Sarkar είπε επίσης ότι όπως κάθε σύμβολο, έτσι και η σβάστικα, μπορεί να έχει θετική ή αρνητική σημασία ανάλογα με το πώς σχεδιάστηκε (1979).
Έτσι στον Ινδουϊσμό, η δεξιόστροφη σβάστικα είναι σύμβολο του θεού Vishnu και του ήλιου (Λευκή μαγεία) ενώ η αριστερόστροφη συμβολίζει την σκοτεινή θεά Kali και την μαύρη μαγεία.
Η διπλή έννοια των συμβόλων συνηθίζεται στους αρχαίους πολιτισμούς όπως για παράδειγμα, το σύμβολο της πεντάλφα. Αν η πέμπτη γωνία που συμβολίζει το πνεύμα δείχνει προς τα κάτω έχει αρνητικό συμβολισμό, ενώ προς τα πάνω έχει θετικό. 
Αρχαία Κόρινθος, περίπου 550-500 π.Χ.

Παρά τα λεγόμενα από τους Ναζιστές, η δεξιόστροφος σβάστικα που επελέγη από τον Χίτλερ, σχετίζεται με το κακό. Η αριστερόστροφη σβάστικα που ήταν στην κόκκινη σημαία του Ναζιστικού κόμματος, του NSDAP, παραδοσιακά σημαίνει το καλό ή την αρμονία με την φύση. Ο Χίτλερ αντέστρεψε το σχέδιο της δεξιόστροφης αποδόσεώς της, αν και εγνώριζε καλά το μήνυμα και των δύο.
Την 15η Σεπτεμβρίου 1935, ο Αδόλφος Χίτλερ υιοθέτησε την σβάστικα ως επίσημο σύμβολο της ναζιστικής Γερμανίας. Την ίδια μέρα έβγαλε διάταγμα με το οποίο υποβίβασε τους Εβραίους στο καθεστώς του υπανθρώπου!!!.
Ο Χίτλερ συνέστησε αλλά δεν εφήρμοσε, τον συνδυασμό της δεξιόστροφης, με την αριστερόστροφη σβάστικα - συνδυασμός του καλού με το κακό (Δυϊσμός) - το σχήμα του σταυρού του Λόεγκριν από την όπερα του Βάγκνερ "Λόεγκριν" (η ιστορία του Ιερού Δισκοπότηρου).
Την γνήσια εκδοχή της σβάστικα των Ναζί, εσχεδίασε το 1919, ο Friedrich Krohn που ήταν μέλος της Θούλης.
However, the völkisch circles did hand down one significant legacy: Friedrich Krohn, a Thule member, designed the original version of the Nazi swastika in 19196.
Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στο σπίτι όπου εκρατούντο τα μέλη της οικογένειας των Τσάρων και στην συνέχεια δολοφονήθηκαν, ήταν χαραγμένα σε αυτό, καββαλιστικά σύμβολα μεταξύ των οποίων και η σβάστικα. Ο διοικητής του σπιτιού Τζιάκομπ Γιουρόβσκι, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού Ιπατίεφ (πλούσιος έμπορος) και οι δήμιοι της Τσαρικής οικογένειας, Χατζίμ Νακτμπάκε (Γκολοτσεκίν), Βάϊσμπαρντ, Τζάκομπ Μάουσε Σβερδλόου, ήσαν όλοι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι!!!
Ο Χίτλερ είχε στείλει ειδική ομάδα σε μακροχρόνια αποστολή που αποτελείτο από επιστήμονες και στρατιωτικούς προκειμένου να μελετήσουν τα μυστικά του Θιβέτ και να ανακαλύψουν την δύναμη και το αήττητο. Από εκεί πήρε το σύμβολο της σβάστικας, κατά πάσαν πιθανότητα από αρχαία ελληνικά συγγράμματα που εκρατούντο επιμελώς στα μοναστήρια της Λάσας..
Υιοθέτησε επίσης και το διπλό ΣΣ του ρουνικού αλφαβήτου το Σίγκελ ή Σόβιλο ή Σόλ (Ηλιος, σύμβολο της ζωής, του φωτός και του κεραυνοφόρου Θεού), δαιμονικό σύμβολο.
Το Ρουνικό σύμβολο "σίγκ", χρησιμοποιούσαν οι Ναζί , ώς έμβλημα και ιδεόγραμμα των φοβερών "Ταγμάτων Θανάτου" των Ές-Ές (δύο "S", με παράλληλες και τεθλασμένες γραμμές, σε σχήμα διπλού κεραυνού). 


Αλλά κι αυτός ακόμη ο ιδιότυπος και πασίγνωστος Ναζιστικός Σταυρός, που ήταν αποτυπωμένος σε όλα τα οπλικά συστήματα (πυργίσκους αρμάτων και υποβρυχίων, πτέρυγες αεροπλάνων, πλευρές οχημάτων και πλοίων  επιφανείας, βάσεις πυροβόλων κ.λπ.), κι’ απενέμετο ως μετάλλιο τιμής στους γενναίους μαχητές του Γ΄ Ράϊχ, για να τον φορούν πάνω από την στολή στο κέντρο της βάσεως του λαιμού, δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά ο απόκρυφος Καββαλιστικός σταυρός των Ναϊτών Ιπποτών, ο λεγόμενος "Σταυρός των Μακαρισμών".



Τον σταυρόν αυτόν χρησιμοποιούσαν και οι Ναΐτες (Σταυρός της Μάλτας),  καθώς μας πληροφορεί ο Καμπαλιστής και Ταλμουδιστής Robert Ambelain, εξηγώντας το σχετικό σύμβολο, που έχει το εξώφυλλο του βιβλίου του: "Το πραγματικό ιστορικό πρόσωπο ΙΗΣΟΥΣ ή το θανάσιμο μυστικό των Ναϊτών", για την κρυπτογράφηση του μυστικού τους, Καμπαλιστικού  αλφαβήτου.

Ο Σταυρός της Μάλτας
Ο σταυρός έχει οκτώ ακίδες και συμβολίζει, κατά τους εμπνευστές τους, τους οκτώ (8) μακαρισμούς της Επί του Όρους ομιλίας του Ιησού Χριστού. (Ματθ. 5:3-10). Κάπως έτσι εξαπατούσαν οι αποκρυφιστές Ναΐτες τα θύματά τους ότι ήσαν Χριστιανοί.
Οι τέσσερις ακίδες που δείχνουν προς το κέντρο συμβολίζουν τις τέσσερις αρετές:
·  Σοφία
·  Δικαιοσύνη
·  Θάρρος
·  Μετριοφροσύνη
Είναι προφανές, ότι ουδεμία των παραπάνω αρετών εκέκτηντο οι εωσφοριστές φραγκοπαπικοί ψευτοχριστιανοί Ναΐτες ιππότες!!!
Κατά τους Καμπαλιστές θεωρητικούς, ο Ναζισμός, μέσα από μια αναγκαία και "εξαγνιστική" αιματοχυσία, θα  οδηγούσε την Γερμανία στην   "Χιλιετή Βασιλεία του Γ΄Ράιχ", δηλαδή σε μία "Νέα Τάξη Πραγμάτων" , σε μία "Νέα Κοσμική Δημιουργία", υπό την κυριαρχία και επιστασία της "Αρείας Φυλής".
Ο απόκρυφος συμβολισμός της δεξιόστροφης "σβάστικας" δεν εξαντλείται στα παραπάνω. Μια παραλλαγή της δεξιόστροφης "σβάστικας", με έναν ομόκεντρο κύκλο στην μέση, είναι κι ένα ιδεόγραμμα της αρχαίας Γερμανικής (τευτονικής) ιερής και μαγικής γραφής των "ρούνων", που συμβολίζει την Δύναμη (του Θεού Οντίν), την Νίκη, και το νικηφόρο πεπρωμένο.

                                                                                             

Συνεχίζεται




1 Από πολλούς μελετητές θεωρείται το λεγόμενο «völkisch movement» (Το λαϊκό κίνημα) [original name: völkische Bewegung] ως μήτρα γενέσεως του Ναζισμού. Ο όρος προέρχεται από το γερμανικό Volk  που σημαίνει εθνικός, εθνολογικός, (ethnic) άνθρωποι, παραδοσιακός, λαϊκός συγγενικό με το αγγλικό folk (cognate with the English "folk"), corresponding to "people", with connotations in German of "people-powered", "folksy" and "folkloric".
Σύμφωνα με τον ιστορικό Τζαίημς Γουέμπ η λέξη υπερτονίζει το έθνος, το γένος, την φυλή. According to the historian James Webb the word also has "overtones of 'nation', 'race' and 'tribe'…"  [James Webb, 1976. The Occult Establishment. La Salle, Illinois: Open Court. ISBN 0-87548-434-4. pp. 276–277].
Περισσότερα στοιχεία για το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα  völkisch, παρουσιάσαμε στο 12ο μέρος.
2 Petteri Pietikäinen, "The Volk and Its Unconscious: Jung, Hauer and the 'German Revolution'" Journal of Contemporary History 35.4 (October 2000: 523–539) p. 524
4 Prabhat Ranjan Sarkar (21 May 1921 – 21 October 1990), also known by his spiritual name, Shrii Shrii Anandamurti and known as Baba to his disciples, was an Indian philosopher, author, social revolutionary, poet, composer, and linguist. Sarkar was the founder of Ananda Marga (the Path of Bliss) in 1955, a spiritual and social organisation that offers instruction in meditation and yoga. Giani Zail Singh, seventh President of India, has said about Sarkar: "Prabhat Ranjan Sarkar was one of the greatest modern philosophers of India."
5 The honorific "Baba" means "father; grandfather; old man; sir" in most Indian and Middle Eastern languages. Thus Sai Baba denotes "holy father", "saintly father" or "poor old man".
Πηγή: Rigopoulos, Antonio (1993). The Life and Teachings of Sai Baba of Shirdi. SUNY. p. 3. ISBN 0-7914-1268-7.
6 The Occult Roots of Nazism: The Ariosophists of Austria and Germany, 1890–1935 ...1985 – ISBN 0-85030-402-4, Goodrick-Clarke 1985: 149, 201.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου