Παρασκευή 15 Μαΐου 2015


ΝΑΖΙΣΜΟΣ:
H ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ
NAZISM:
THE OCCULT SOCIETY OF TALMUDIST JEWS
ΜΕΡΟΣ 11ο

6.  Η Πολιτική ταυτότητα/Ιδεολογία του Χίτλερ
Οι πολιτικές και κοινωνικο-οικονομικές απόψεις του Χίτλερ βασικώς διετυπώθησαν στο βιβλίο του «Ο Αγών μου». Εκεί περιλαμβάνονται όλες οι αρχές, οι θέσεις και δοξασίες του, όπως τις είχε διαμορφώσει με την καθοδήγηση των πνευματικών καθοδηγητών του (μεντόρων) και τις εμπειρίες του από τις δικές του «επαφές» με τις «οντότητες» στις εκστατικές δραστηριότητές του.
Σ’ εμάς είναι γνωστές ως Εθνικοσοσιαλισμός ή Ναζισμός.
Εθνικοσοσιαλισμός είναι το πολιτικοκοινωνικόν ρεύμα, το οποίον ενεφανίσθη στην Ευρώπη, μετά την λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ως αντίδραση στον Φιλελευθερισμό, τον καπιταλισμό και τον Μαρξισμό. Υλοποιήθηκε στην Γερμανία με την μορφή του Γερμανικού Εθνικοσοσιαλιστικού Εργατικού κόμματος (N.S.D.A.P.) ή απλώς Εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος.
Σήμερα ολίγοι είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν τον όρον Εθνικοσοσιαλισμός. Οι περισσότεροι, όταν αναφέρονται στον Γερμανικό Εθνικισμό ή Εθνικοσοσιαλισμό, χρησιμοποιούν τον γνωστόν και διεθνώς επικρατήσαντα γενικόν όρον Ναζισμός. Όσοι αναφέρονται στον Ναζισμό και τους Ναζί ισχυρίζονται ότι ο όρος προέρχεται από την σύντμηση των γερμανικών λεξεων NAtional και SoZIalismus (Εθνικός Σοσιαλισμός)1.
Ως σύντμηση νοείται η βραχυγραφική απόδοση λέξεως ή φράσεως, γενόμενη, κατά κανόνα, με ένα-δύο, το πολύ τρία από τα αρχικά γράμματα κάθε λέξεως και όχι λαμβανόμενα  από οποιοδήποτε γράμμα της κάθε λέξεως. Π.χ. ΕΡΕ (Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση), ΚΟ.ΔΗ.ΣΟ (Κόμμα Δημοκρατικού Σοσιαλισμου), ΠΑΣΟΚ (Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα), NSDAP (National Sozialistische Deutsche Arbeiter Partei ), κλπ.  
Στην περίπτωση, όμως, των όρων Nazi, Nazism/Ναζί, Ναζισμός, παρατηρούμε ότι δεν τηρήθηκε ο κανόνας των συντμήσεων. Δηλαδή για τον σχηματισμό της συντμήσεως ελήφθησαν τα δύο πρώτα γράμματα από την λέξη NAtional και τα 3ο-4ο γράμματα από την λέξη SoZIalismus. Γιατί; Μήπως πρόκειται περί λάθους;
Μα, όλη η ανθρωπότης σήμερον χρησιμοποιεί αυτούς τους όρους,  Nazi, Nazism/Ναζί, Ναζισμός, ως συντμήσεις των όρων Εθνικοσοσιαλιστής και Εθνικοσοσιαλισμός.
Αυτοί οι όροι επινοήθηκαν από τον Ιουδαίο  Konrad Heiden, με φανερό σκοπό να ειρωνευθούν τους Γερμανούς εθνικοσοσιαλιστές και να δυσφημήσουν το Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα. Στην συνέχεια, στην δεκαετία του 1920, ο ίδιος και άλλοι Ιουδαίοι που εξεδιώχθησαν από την Γερμανία, τους διέδωσαν σ’ ολόκληρο τον κόσμο.
Ασφαλώς όχι μόνοι τους, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατον να συμβεί. Προφανώς με τους επικοινωνιακούς μηχανισμούς του πανίσχυρου Ιουδαιοταλμουδικού Συστήματος.   Παραδόξως και ανεξηγήτως, λοιπόν, οι όροι Ναζί και Ναζισμός, έγιναν αποδεκτοί από την διεθνή κοινότητα και επικράτησαν μέχρι των ημερών μας.
Όσο και αν φανεί παράξενο ή απίστευτο, ο Konrad Heiden δεν ενήργησε μόνον δυσφημιστικώς ούτε αυτοβούλως. Η λογικώτερη αποχρώσα ένδειξη περί άνωθεν συστημικής εντολής, είναι η ταχύτατη διασπορά και αποδοχή των όρων παγκοσμίως2.
Όντας και ο ίδιος αποκρυφιστής ταλμουδιστής/καμπαλιστής, με την διασπαρείσα παγκοσμίως σύντμηση των όρων, εφανέρωνε κατά μυστικόν τρόπον, την πραγματική πηγή του Εθνικοσοσιαλισμού, την μυστική αποστολή του αρχηγού ή της ηγετικής ομάδος των Εθνικοσοσιαλιστών/Ναζί που δεν ήταν άλλη από την συμμετοχή/διευκόλυση της πραγματοποιήσεως του Εθνικού ονείρου των Ιουδαίων, την δημιουργία κράτους του Ισραήλ.
Δηλαδή ο όρος Nazi/Ναζί υποτίθεται ότι εκφράζει τον γερμανό εθνικοσοσιαλιστή αλλά  ουσιαστικώς και μυστικώς σημαίνει: Ο Σιωνιστής που εργάζεται απορρήτως για την υλοποίηση του Εθνικού στόχου των Σιωνιστών, την δημιουργία του κράτους των Ιουδαίων.
Αυτός ήταν ο σκοπός του λεγομένου Εθνικού Σιωνισμού (NAtional ZIonismus), μία από τις δύο τάσεις του Σιωνιστικού κινήματος, όπως ενεφανίσθησαν κατά το Α΄ Σιωνιστικό Συνέδριο της Βασιλείας, το 1897 (Η άλλη τάση ήταν ο Οικονομικο-θρησκευτικός Σιωνισμός).
Αυτό υπονοεί και η σύντμηση ΝΑZI-smus, National Zionismus, δηλαδή Eθνικός Σιωνισμός και όχι Εθνικός Σοσιαλισμός/Εθνικοσοσιαλισμός.
Kάποιοι επεχείρησαν να διασκεδάσουν την παραπάνω ερμηνεία των όρων Ναζί και Ναζισμός. Όταν θα παρουσιάσουμε, όμως, τα έγγραφα στοιχεία:
-Για τις μυστικές συμφωνίες Ναζιστών και Σιωνιστών, για την μεταφορά Εβραίων από την Ευρώπη στην Παλαιστίνη, προς μελλοντική δημιουργία Κράτους των Ιουδαίων, κάτι που έγινε πραγματικότης αμέσως μετά την πτώση του Γ΄ Ράϊχ,
-Για τις αλλόκοτες συνεργασίες Γερμανών Ναζιστών και Σιωνιστών μεγαλοτραπεζιτών, μεγαλοβιομηχάνων, μεγαλοεπιχειρηματιών,
-Για τις οικονομικές σχέσεις Ναζιστών-Σιωνιστών και χορηγείες των Ιουδαίων τραπεζιτών προς τους Ναζί, τότε φρονούμεν ότι:
.Θα αφυπνιστούν όλοι οι υπνώττοντες και νουν έχοντες.
.Οι αφυπνισθέντες θα αντιληφθούν, τα πραγματικά αίτια και κίνητρα του  Heiden και της υπερτάτης Σιωνιστικής αρχής που τον διέταξε, στην διασπορά και επικράτηση των όρων Nazi και Nazi-smus, καθώς και τον πραγματικό ρόλο του Χίτλερ και των συμφυλετών του Ιουδαίων, στην έκρηξη του Β΄ Π.Π. και όσων ακολούθησαν μετά τον πόλεμον.
Συνεπώς η χρησιμοποίηση των όρων Ναζί και Ναζισμός θα γίνεται από εμάς, κατ’ οικονομίαν, και για τους λόγους που εξηγήσαμε συνοπτικώς. Άλλωστε κατ’ οικονομίαν, γίνεται και η αναφορά στους ανυπόστατους ιστορικώς όρους Βυζάντιον, Βυζαντινός, Βυζαντινή Αυτοκρατορία, που επεβλήθησαν στα τέλη του 16ου αιώνα, από τα ίδια Συστημικά κέντρα, αντί των ιστορικώς ορθών όρων Ρωμηοσύνη, Ρωμηός, Ελληνική Αυτοκρατορία της Νέας Ρώμης/Ρωμανία. 
Στο σημείο αυτό υπογραμμίζουμε ότι και άλλοι όροι που έχουν επικρατήσει διεθνώς προβαλλόμενοι σήμερα κατά κόρον από το σύστημα, όπως Σεξισμός, αντισημιτισμός, Συνωμοσιολογία, Ρατσισμός, είναι όλες επινοήσεις Ταλμουδιστών Ιουδαίων.
Άραγε τυχαίως; ΔΕΝ νομίζομεν!
Nazi (also the cognates Nazism and Neo-Nazism) is a political epithet invented by Konrad Heiden (7 August 1901 – 18 June 1966) during the 1920s as a means of denigrating the NSDAP and National Socialism. Some have ironically turned the phrase back on its inventors, through the use of "Nazi" as an abbreviation for National Zionism…..Οther terms invented by Jews are:
·  Anti-Semitic — an epithet invented by liberal Jew, Moritz Steinschneider.
·  Conspiracy theory — an epithet invented by liberal Jew, Karl Popper.
·  Racist — an epithet invented by communist Jew, Leon Trotsky.
·  Sexism — an epithet invented by radical feminist Jew, Margaret Feldman.
Οι βασικώτερες θέσεις και αρχές του εθνικοσοσιαλισμού συνοψίζονται στα εξής:
-  Αντισημιτισμός
Ο αντισημιτισμός είναι ένας όρος αμφιλεγόμενος. Σύμφωνα με το δοκιμιακό έργο του Γάλλου φιλόσοφου- πολιτειολόγου -ιστορικού Πιέρ - Αντρέ Ταγκυέφ, «Τι είναι αντισημιτισμός;», η λέξη αυτή ερμηνεύεται ως «αντιεβραϊσμός» δηλαδή «μίσος» κατά των Εβραίων ή «διωγμός των Εβραίων». Το 1882 το Brockhaus δίνει τον λεξιλογικό ορισμό της νέας λέξεως στα γερμανικά (Antisemitismus ),δηλαδή ο αντισημιτισμός είναι το «μίσος προς τους Εβραίους» ή ο «αντίπαλος του Εβραϊσμού».
Οι ναζιστές:
-Διεκήρυτταν ότι η φυλετική και πολιτισμική σύγκρουση μεταξύ Ανατολής και Δύσεως κρατεί από το αρχαίο παρελθόν και οι Εβραίοι ευθύνονται για την εξολόθρευση της αρείας φυλής. Μνημονεύονται γι' αυτό τον λόγο, οι αυτοκράτορες Τίτος, Αδριανός που έλαβαν σκληρά μέτρα κατά των Εβραίων. Ο γερμανικός αντισημιτισμός όμως, προήλθε από διαφορετικές και εν μέρει αντιφατικές κοινωνικές κατευθύνσεις. Βάσει αυτών, οι Εβραίοι είχαν την ευθύνη για οποιαδήποτε κοινωνική κρίση, όπως την ανεργία, την αστικοποίηση, την πορνεία, την τοκογλυφία, την ερήμωση της επαρχίας, την οικονομική λεηλασία των λαών, κλπ.
-Θεωρούσαν τους Εβραίους ως υπαίτιους του σοβιετικού μπολσεβικισμού, όπως συγχρόνως και του θανάσιμου εχθρού του, του αγγλοαμερικανικού καπιταλισμού, κοινός στόχος των οποίων ήταν η σύνθλιψη της Γερμανίας.
Γενικώς οι Εβραίοι εθεωρούντο αποσυνθετικό στοιχείο για την κοινωνία, καθώς επίσης και κατωτέρα φυλή.
Ο αντισημιτισμός σφυρηλατήθηκε στην Γερμανία γύρω στα 1870 και 1880 λόγω της αναδύσεως αντιεβραϊκών κινημάτων με εθνικιστική κυρίως κατεύθυνση. Τα κινήματα αυτά παρουσίαζαν με σαφήνεια τον ιδεολογικό πολιτικό στόχο των αντισημιτών, δηλαδή να καταπολεμήσουν έναν εξωτερικό-εσωτερικό εχθρό οριζόμενο ως υπεύθυνο των συμφορών του γερμανικού έθνους.
Αντισημίτης εκαλείτο συνήθως εκείνος ο οποίος υποστήριζε ότι οι Εβραίοι είναι ενσάρκωση μιας επιβλαβούς φυλής.
Στις αφηγήσεις των ναζιστών, οι Εβραίοι απανθρωπίζονται. Δηλαδή κάποιες φορές παίρνουν την μορφή ζώων, δαιμόνων ακόμα και επικίνδυνων εγκληματιών. Επισημαίνονται μεταξύ άλλων:
˗«Το μίσος κατά του ανθρώπινου είδους», όπου οι Εβραίοι παρουσιάζονται σαν να μισούν την ίδια την ανθρωπότητα.
˗«Ο τελετουργικός φόνος ή κανιβαλισμός», όπου παρουσιάζονται σαν εχθροί απέναντι στον υπόλοιπο κόσμο με στόχο την αφάνισή του.
˗«Η δολιότητα, η τοκογλυφία και η χρηματική κερδοσκοπία» προϋπέθετε την παρουσία των Εβραίων ως πονηρούς κλέφτες και χρηματολάγνους.
˗«Η τάση συνωμοσίας με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία».
˗Η ιδέα των Εβραίων ότι ήταν φυλετικά ανώτεροι που θεωρείται ότι απορρέει από μια θεία εκλογή.
Οι παραπάνω απόψεις των ναζιστών για τους Ιουδαίους, δεν ήσαν αβάσιμες!!!
Πέραν των αψευδών στοιχείων που περιλαμβάνονται στο Ταλμούδ και την απόκρυφη Χιραμική παράδοση, υπάρχουν κείμενα ομοεθνών τους που επιβεβαιώνουν τους χαρακτηρισμούς των ναζιστών για τους Ιουδαίους και τον Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό!
Ο Ιουδαίος, Bernard Lazare, (1865 — 1903) τολμά να γράψει:

 
"Χωρίς το Νόμο, χωρίς το Ισραήλ να τον εφαρμόζει, ο κόσμος δεν θα μπορούσε να γνωρίσει την ευτυχία του να υποβάλλεσαι στην Οικουμενική Αυτοκρατορία του Νόμου." (ΣΣ: Δηλαδή χωρίς την παγκόσμια κυριαρχία των Ιουδαίων ο κόσμος ΔΕΝ μπορεί να γνωρίσει την ευτυχία)3.  

Στον πρόλογο του βιβλίου του, μιλώντας για την εχθρότητα που συνάντησαν οι Εβραίοι από όλους τους λαούς και σε όλες τις εποχές, γράφει:
«Ο αντισημιτισμός έχει ακμάσει σε όλα τα μέρη και σε όλες τις εποχές, πριν από την χριστιανική εποχή και αργότερα, στην Αλεξάνδρεια, την Ρώμη και την Αντιόχεια, την Αραβία και την Περσία. Στην διάρκεια του Μεσαίωνα και στην σύγχρονη Ευρώπη, με λίγα λόγια, σε όλα τα μέρη του κόσμου όπου υπήρξαν και όπου υπάρχουν Εβραίοι, φαίνεται απίθανο ότι μια τέτοια ενιαία γνώμη θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα φαντασίας και ιδιοτροπίας και θα πρέπει να είναι στην καρδιά του (αντισημιτισμού) μια βαθιά και σοβαρή αιτία».
Στο πρώτο κεφάλαιο του, παραδέχεται:
«Είναι προφανές ότι οι γενικές αιτίες του αντισημιτισμού ανέκαθεν εδράζονταν στο ίδιο το Ισραήλ και όχι σε εκείνους που το πολέμησαν και κατέληξε: «Επειδή παντού και μέχρι σήμερα, ο Εβραίος ήταν ένα ακοινώνητο ον. Γιατί ήταν ακοινώνητος; Επειδή ήταν αποκλεισμένος και ο αποκλεισμός του ήταν τόσο πολιτικός όσο και θρησκευτικός, ή μάλλον, ο ίδιος επέμενε στην πολιτικο-θρησκευτική λατρεία του (ή σέκτα του), με το νόμο της...ήθελαν να παραμείνουν Εβραίοι παντού, και παντού τους χορηγήθηκαν προνόμια που τους επέτρεπαν να σχηματίσουν ένα κράτος εν κράτει ... "4.


Αλλού, ο ίδιος συνεχίζει, μιλώντας για τον εβραϊκό λαό: "Ένας δραστήριος λαός, ζωηρός με άπειρη υπερηφάνεια, θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους από άλλα έθνη, ο εβραϊκός λαός θα γίνει μια δύναμη…. (Ο λαός) είχε μια ενστικτώδη γεύση για κυριαρχία από τις ρίζες του.
Πίστευε ότι η φυλή και η θρησκεία τον τοποθέτησε πάνω απ’ όλους τους άλλους ανθρώπους…..
Ο χρυσός τους έδωσε μια δύναμη που όλοι οι πολιτικοί και θρησκευτικοί νόμοι τους την αρνήθηκαν. Οι κάτοχοι του χρυσού έγιναν κύριοι των κυρίων τους. Κυριάρχησαν επάνω τους ... μπήκαν στις σύγχρονες κοινωνίες όχι ως επισκέπτες, αλλά ως κατακτητές ... έκαναν την μοναδική κατάκτηση για την οποία ήταν οπλισμένοι ... "(σελίδα 223)
«Την ημέρα που στον Εβραίο δόθηκε μια δημόσια θέση εξουσίας, η χριστιανική κυβέρνηση ήταν σε κίνδυνο ... Η είσοδος των Εβραίων στην κοινωνία συμβόλιζε την καταστροφή του Κράτους των Χριστιανών». 
Παραθέτοντας τον S.P. Chajes, ένα μέλος της Ιουδαϊκής συναγωγής B'nai B'rith που έγραψε στο Εθνικό Εβραϊκό Ημερολόγιο, (Έτος 5682) (δηλ. έτος 1922 μ.Χ.) διαβάζουμε : «ο ιμπεριαλισμός μας είναι ο μόνος που μπορεί με ατιμωρησία να αψηφά τους αιώνες. Ο μόνος που δεν έχει κανένα φόβο ήττας, που είναι ανίκητος και προχωρά χωρίς να χάνει τον σκοπό του, αργά αλλά σταθερά….».


Ένας από τους επικεφαλής του Ιουδαϊσμού, ο (γεννημένος στην Πολωνία Ιουδαίος γλύπτης και Σιωνιστής -φωτο) Alfred Nossig (1864–1943) έγραψε στο «Judentem Integrals» (1921):
«Η εβραϊκή κοινότητα είναι κάτι περισσότερο από ένα λαό με την σύγχρονη έννοια της λέξεως. Είναι ο θεματοφύλακας μιας ιστορικής παγκόσμιας αποστολής, στην πραγματικότητα μιας κοσμικής, που της έχει ανατεθεί από τους ιδρυτές της, τον Νώε και τον Αβραάμ ... αποτελεί ένα ασυνείδητο πυρήνα της ύπαρξής μας, την κοινή ουσία της ψυχής μας ... ο σχεδιασμός των αρχέγονων προγόνων μας βασιζόταν στο όχι μια φυλή, αλλά μια παγκόσμια τάξη να καθοδηγήσει την ανθρωπότητα στην πνευματική ανάπτυξή της». (σελ. 1-5).    
      - Ευγονική και «φυλετική υγιεινή» 
Επεβλήθη στον λαό με τους φυλετικούς Νόμους της Νυρεμβέργης και το πρόγραμμα ευθανασίας.
-  Η παιδεία δεν είναι σκοπός. Το αληθινό πνεύμα δεν είναι καρπός εκπαιδεύσεως ή μελέτης διότι γεννιέται μαζί με τον άνθρωπο.

Ό,τι έχει δημιουργήσει ο άνθρωπος, δεν είναι αποτέλεσμα παιδείας, αλλά αποτέλεσμα της φύσεως και της βιολογίας, η οποία εκφράζεται μέσω της ανώτερης βιολογικώς φυλής.

-  Αντιμαρξισμός, αντιμπολσεβικισμός, αντικαπιταλισμός.
Όπως προείπαμε, οι Εβραίοι εθεωρούντο ως υπαίτιοι της επικρατήσεως του σοβιετικού μπολσεβικισμού, όπως συγχρόνως και του αγγλοαμερικανικού καπιταλισμού, κοινός στόχος των οποίων ήταν, κατά τον Χίτλερ και τους Ναζιστές, η σύνθλιψη της Γερμανίας.
-  Αντιδημοκρατία/Αντικοινοβουλευτισμός
      
.Ο Ναζισμός δεν μιλάει μόνο για την επικράτηση της μιας φυλής πάνω στην άλλη, αλλά και για την επιβολή ανάμεσα στα μέλη της ίδιας φυλής. 'Μια θεωρία που, «εξουθενώνοντας την δημοκρατική αντίληψη της μάζας ,τείνει να δώσει αυτή τη γη στον καλύτερο λαό, δηλαδή σε ανώτερα άτομα, πρέπει λογικά να εφαρμόσει την ίδια αριστοκρατική αρχή και στο εσωτερικό αυτού του λαού, έτσι ώστε να εξασφαλίσει στα δυνατότερα άτομα την εξουσία και την επίδραση που είναι σε θέση να εξασκήσουν. Αντί λοιπόν να οικοδομηθεί επάνω στη θεωρία της πλειοψηφίας, το σύστημά μας στηρίζεται στην προσωπικότητα» 5.
.Όπως τα έθνη έτσι και τα άτομα που απαρτίζουν ένα έθνος είναι μεταξύ τους άνισα. Η άσκηση της πολιτικής εξουσίας δεν ανατίθεται σε όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως, η κυβέρνηση δεν ορίζεται από την τύχη ή από την απόφαση της πλειοψηφίας στο εθνικοσοσιαλιστικό κράτος. Φορέας της κρατικής κυριαρχίας είναι ολόκληρος ο λαός, η οργάνωση και η καθοδήγηση του κράτους όμως είναι αριστοκρατική, με την έννοια ότι ότι η εξουσία ασκείται από τους άριστους.
         «Είναι δυνατόν να πιστεύουμε ακόμη ότι η ανθρώπινη πρόοδος μπορεί να βγει απ' το μυαλό της πλειοψηφίας κι όχι απ' το κεφάλι ενός και μόνο ανθρώπου;»6



                                                                          Συνεχίζεται

XΡIΣTOΣ  ANEΣTH!
        CHRIST ARISEN!
 


1 Ναζισμός: Όρος προερχόμενος εκ των αρχικών γραμμάτων της λέξεως Νατσιονάλ= Εθνικός, η οποία ήταν η πρώτη λέξη του Εθνικού-Σοσιαλιστικού Γερμανικού Εργατικού Κόμματος(N.S.D.A.P.) --- Ναζισμός ή Εθνικοσοσιαλισμός (NAtional SoZIalismus στα Γερμανικά).
2 McCombs, Don (1994). World War II: 4,139 strange and fascinating facts. Wings Books. ISBN 0517422867.  p. 248.
3«Αντισημιτισμός, η Ιστορία του και οι Αιτίες του», 1894, σελίδα 307.
4 ο.α. σ.17
5 Αδόλφος Χίτλερ ,Ο Αγών Μου, εκδ. Δαρέμας, τόμος 2,σελ.79.
6 Αδόλφος Χίτλερ, Ο Αγών Μου, εκδ. Δαρέμας, τόμος 1, σελ 162.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου