Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΝΑΖΙΣΜΟΣ:
H ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ
NAZISM:
THE OCCULT SOCIETY OF TALMUDIST JEWS
ΜΕΡΟΣ 8ο 
 
4. Η Γενεαλογία του Χίτλερ (Συνέχεια του προηγουμένου) 
  η. Η περίπτωση του προσωπικού φίλου και σωφέρ του Χίτλερ, Ιουδαίου Emil Maurice (1897 - 1972)
Ο Maurice ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους που διατηρούσαν πολύ καλή σχέση με τον Χίτλερ και απολάμβαναν την εύνοιά του. Γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1897. Πρώην κατάδικος και ωρολογοποιός (ΣΣ: Αμφότερες οι προηγούμενες «ιδιότητες» του Maurice μαζί με το ονοματεπώνυμό του, συνιστούν ενδείξεις για την μη Γερμανικήν καταγωγήν του).
Σύμφωνα με τους ιστορικούς, έγινε σωφέρ του Χίτλερ και είχε σχέση με την Geli Raubal, ανιψιά του Χίτλερ. Ο «Φύρερ» το έμαθε γρήγορα και έβαλε τέλος σε αυτή την σχέση. Παράλληλα απαγόρευσε στην ανιψιά του να συναναστρέφεται με άλλους άνδρες και άρχισε να την επιβλέπει στην προσωπική της ζωή. Το 1931 της απαγόρευσε να πάει στη Βιέννη και στις 18 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους η Geli Raubal αυτοκτόνησε στο Μόναχο με το πιστόλι του Χίτλερ, σε ηλικία 23 ετών.
Ο Maurice είχε στενή φιλία με τον Χίτλερ τουλάχιστον από το 1919. Το 1920 ανέλαβε ηγετική θέση στα Τάγματα Εφόδου που μόλις είχαν δημιουργηθεί. Το 1923 ανέλαβε την περιφρούρηση του Χίτλερ στις δημόσιες εμφανίσεις του και φυλακίστηκε μαζί με τον Χίτλερ και τον Ρούντολφ Ες, λόγω του αποτυχημένου ναζιστικού πραξικοπήματος. Λίγο καιρό αργότερα, εντάχθηκε στα SS. Όταν τα SS αναδιοργανώθηκαν και επεκτάθηκαν το 1932, ο Maurice έγινε ανώτερος αξιωματικός τους.
Μετά την άνοδο του Χίμλερ στην αρχηγία των SS, όλα τα μέλη των SS, υπεχρεώθησαν να υποβάλουν αναφορά με το γενεαλογικό τους δένδρο, ώστε να διαπιστωθεί αν προέρχονταν ή όχι από την Αρεία φυλή. Έτσι, διαπιστώθηκε ότι ο Maurice είχε εβραϊκή καταγωγή1.  
Ο Χίμλερ, χαρούμενος που βρήκε κάτι ενοχοποιητικό για ένα φίλο του Χίτλερ, θέλησε να εκδιώξει τον Maurice από τα SS. Όμως ο Χίτλερ πήρε το μέρος του παλιού του φίλου. Με μια μυστική επιστολή του στις 31 Αυγούστου 1935, επέβαλλε στον Χίμλερ να «κάνει μία εξαίρεση στην περίπτωση του Maurice και των αδελφών του, και να μην τους αποβάλει από τα SS, αφού είχαν ήδη πιστοποιηθεί ως επίτιμα μέλη Αρειανής καταγωγής» .
Αυτός ήταν ο φανατικός, καθαρόαιμος Άρειος, ο εξολοθρευτής και αδίστακτος διώκτης των Εβραίων, ο αρχηγός των λεγομένων Ναζί, Αδόλφος Χίτλερ; Αλλά όπως θα διαπιστωθεί και από στοιχεία που θα ακολουθήσουν η περίπτωση του Maurice δεν ήταν η πρώτη ούτε η τελευταία….
«… After Himmler had become Reichsführer-SS, Maurice fell afoul of Himmler's racial purity rules for SS officers when he had to submit details of his family history before he was allowed to marry in 1935. Himmler stated, "without question...Maurice is, according to his ancestral table, not of Aryan descent".
All SS officers had to prove racial purity back to 1750, and it turned out that Maurice had Jewish ancestry: Charles Maurice Schwartzenberger (1805–1896), the founder of the Thalia Theater in Hamburg, was his great-grandfather. Himmler recommended that Maurice be expelled from the SS, along with other members of his family. To Himmler's annoyance, the Führer stood by his old friend. In a secret letter written on 31 August 1935, Hitler compelled Himmler to make an exception for Maurice and his brothers, who were informally declared "Honorary Aryans" and allowed to stay in the SS.
In 1936 he became a Reichstag deputy for Leipzig and from 1937 was the chairman of the Munich Chamber of Commerce…»2.  
Από το 1940 ως το 1942 υπηρέτησε ως αξιωματικός στην Λουφτβάφε. Το 1948 καταδικάστηκε σε 4 χρόνια καταναγκαστικής εργασίας. Πέθανε στο Μόναχο το 1972. Με την επιβολή της απροσδοκήτως επιεικέστατης ποινής στον σωφέρ του Χίτλερ, φαίνεται ότι, οι δικαστές των ειδικών δικαστηρίων για τα εγκλήματα των Ναζί, έκαναν και αυτοί μία ….εξαίρεση για τον ομοεθνή τους Emil Maurice, όπως είχε κάνει και ο Χίτλερ κατά το παρελθόν!
Διάφοροι ιστορικοί και ερευνητές έγραψαν ότι ήταν ομοφυλόφιλος, αλλά ουδείς ασχολήθηκε με την έρευνα της φυλετικής καταγωγής του οδηγού Maurice και των στενών σχέσεών του με τον Χίτλερ, δηλαδή εάν ήταν ένας ακόμη Ταλμουδιστής Ιουδαίος, εγκάθετος ωτακουστής ή Φρανκιστής (Frankist)3, που ενσωματώθηκε από το Σύστημα, στα σπλάχνα της Εθνικοσοσιαλιστικής κρατικής μηχανής και μάλιστα σε καθημερινή βάση, δίπλα στον άλλον «οδηγό» (fuhrer/φύρερ), Αδόλφο Χίτλερ!!!
θ. Ο Χίτλερ ήταν ένας Σιωνιστής Ιουδαίος; 4.

Ο Ιουδαίος καθηγητής της ιστορίας Dietrich Bronder στο βιβλίο του  "Before Hitler Came,"5 Geneva 1975, μας αποκαλύπτει ότι οι Ιουδαίοι χρηματοδότησαν τον Χίτλερ για να ανέλθει στην εξουσία, κάτι που εξηγεί και αποδεικνύει:

-Γιατί ένας μεγάλος αριθμός Ιουδαίων έλαβαν πιστοποιητικά Αρίας καταγωγής.

-Ότι οι περισσότεροι από τους ηγέτες των Ναζί ήσαν Ιουδαίοι, 50% Ιουδαίοι ή είχαν παντρευτεί Ιουδαίες…
Το βιβλίο του είναι απηγορευμένο στην Γερμανία.
Στον Χίτλερ απανεμήθη ο σιδηρούς Σταυρός Β΄ τάξεως το 1915, μόλις δύο μήνες από αφίξεώς του στο μέτωπο, και ετιμήθη με τον σιδηρού Σταυρόν Α΄ τάξεως, κατόπιν προτάσεως του Ιουδαίου υπολοχαγού πυροβολικού Hugo Gutmann, αμέσου προϊσταμένου του αξιωματικού, για δραστηριότητά του στις 4 Αυγ. 1918, στην περιοχή κοντά στην Soissons, κάτι ασυνήθιστο και παράνομο, για ένα υποδεκανέα αφού απονομή μεταλλίου τέτοιας ανωτέρας τάξεως γινόταν μόνον σε αξιωματικούς!!!
Είναι προφανές ότι το Σύστημα προετοίμαζε αφανώς το μεταλλαγμένο βιογραφικό του Χίτλερ, αφού τον προώριζε ως το κύριο πειθήνιο όργανό του, στην σχεδιαζομένη έκρηξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου!  
Ο Hugo Gutmann στα επίσημα έγγραφά του, κατέγραφε τον Χίτλερ γεννηθέντα στις 19 Νοεμβρίου 1880 στην Νυρεμβέργη, ως υιό του καταστηματάρχου Salomon Gutmann και της συζύγου του Emma. Όπως δε εδήλωνε ο ίδιος ακολουθούσε την Ιουδαϊκή θρησκεία!!!!
Nazis or Zionists… the connection between Zionism and German Nazism, existed since Moses Hess coined the term to describe Jewish Nationalism as early as 1862, it would later be developed further, both ideologically and politically.
Documents found by the German historian Klaus Polkehn, reveal an extensive cooperation between the leading Nazis and Zionist leaders, this was published by Professor Israel Shahak, in the Israeli newspaper Zo Haderekh, on 2 September 1981.
In his book "Before Hitler Came," Geneva 1975, the Jewish Professor of History Dietrich Bronder showed which Jews financed Adolf Hitler and helped him into power, which explains why a large number of Jews were given Aryan documents. He also proves that most of the Nazi leaders were Jews or half Jews, or were married to Jewish women…Bronder's book is banned in Germany.
Adolf Hitler was awarded Iron Cross 2nd Class after only two months of front duty in 1915, several other distinctions were to follow.. he was awarded the Iron Cross 1st Class, on the recommendation of Jewish artillery Lieutenant Hugo Gutmann, after action on August 4 1918, near Soissons, it was unusual for a Lance Corporal to get this order, which was almost always reserved for commissioned officers.
Hugo Gutmann was Hitler's immediate superior officer from January 29 to August 31, 1918, his military papers have been preserved, and they tell that he was born on November 19, 1880 in Nuremberg as the son of the shop keeper Salomon Gutmann and his wife Emma. He himself stated his religion as Jewish.
ι. Η θεωρία ότι ο Χίτλερ ήταν απόγονος των Ρόθτσιλντς.6
Στις μεγάλες Ιουδαϊκές οικογένειες είναι κοινή πρακτική, να αποκτούν παιδιά μυστικά και να τα δίνουν για υιοθεσία σε άλλες οικογένειες. Το παιδί τότε παίρνει ένα άλλο όνομα, κρύβεται η γενεαλογία του, παρουσιάζονται οι μη βιολογικοί γονείς ως γνήσιοι και πραγματοποιούνται οι αποκρυφιστικές τελετουργίες. Πολλά από τα παιδιά των Ιλλουμινάτι είναι υιοθετημένα, όπως για παράδειγμα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον καθώς και η Μαίριλιν Μονρόε (Τζιν Μπέηκερ).


              
Σύμφωνα με το βιβλίο ενός ψυχαναλυτή, του Γουώλτερ Λάνγκερ, με τίτλο «Το μυαλό του Χίτλερ», ο Χίτλερ δεν υποστηρίχθηκε απλά από τους Ρόθτσιλτνς, ήταν ο ίδιος ένας Ρόθτσιλντ! Υποστηρίχθηκε επίσης από την Βρεττανική Βασιλική Οικογένεια, τον οίκο των Ουΐντσορ, που στην πραγματικότητα είναι η μετονομασία του Γερμανικού οίκου Σαξ - Κόμπουργκ - Γκόθα.


       Ο Λάνγκερ γράφει:
«ο πατέρας του Αδόλφου, Αλόΐς Χίτλερ, ήταν ο παράνομος γιος της Μαρίας Άννας Σίκλγκρούμπερ. Γενικώς, θεωρούσαν πως ο πατέρας του Αλόΐς Χίτλερ ήταν ο Γιόχαν Γκεόργκ Χίντλερ. Υπάρχουν ορισμένοι που αμφιβάλλουν έντονα πως ο Γιόχαν Γκέοργκ Χίντλερ ήταν πατέρας του Αλόΐς ... (ένα Αυστριακό έγγραφο) αποδείκνυε πως η Μαρία Άννα Σίκλγκρούμπερ ζούσε στην Βιέννη την εποχή που συνέλαβε. Την εποχή αυτή εργαζόταν ως υπηρέτρια στο σπίτι του Βαρώνου Ρόθτσιλντ. Μόλις η οικογένεια ανακάλυψε την εγκυμοσύνη την έστειλε στο σπίτι της.. όπου και γεννήθηκε ο Άλόΐς».
Οι πληροφορίες του Λάνκερ προέρχονται από ένα βιβλίο με τίτλο «Μέσα στην Γκεστάπο» που δημοσιεύτηκε στα 1940 με συγγραφέα τον Χανς Γιούργκεν Κέχλερ7, υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Γκεστάπο. Στο βιβλίο αυτό γράφει για τις έρευνες που έγιναν για το παρελθόν του Χίτλερ από τον Αυστριακό Καγκελάριο Ντόλφους στα οικογενειακά αρχεία του Χίτλερ.
Ο Κέχλερ είδε ένα αντίγραφο των αρχείων του Ντόλφους, τα οποία του έδωσε ο Χάΐντριχ, διοικητής της μυστικής υπηρεσίας των Ναζί. Τα αρχεία αυτά, έγραψε, του προκάλεσαν τέτοια έκπληξη που κανένα άλλο αρχείο δεν του είχε προκαλέσει πριν. Στο βιβλίο του απεκάλυπτε πως ο Αυστριακός Καγκελάριος λόγω της θέσεώς του μπορούσε να ερευνήσει τα προσωπικά αρχεία του Χίτλερ που είχε γεννηθεί σε Αυστριακό έδαφος... Μέσω των γνήσιων πιστοποιητικών γεννήσεως, των αρχείων της αστυνομίας των πρωτοκόλλων, κλπ., που όλα περιέχονται στον αυθεντικό φάκελο, κατάφερε να συλλέξει όλα τα μέρη του γρίφου και να δημιουργήσει μια λίγο - πολύ λογική ενότητα...
Μια μικρή υπηρέτρια (η μητέρα του Χίτλερ) ήλθε στην Βιέννη και έγινε οικόσιτη υπηρέτρια σε μάλλον πλούσιες οικογένειες. Ήταν όμως άτυχη. Αποπλανήθηκε και βρέθηκε στο σημείο να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Πήγε στο σπίτι της στο χωριό της, για να γεννήσει. Που δούλευε η μικρή υπηρέτρια στην Βιέννη; Αυτό δεν ήταν πολύ δύσκολο πρόβλημα. Από πολύ νωρίς η Βιέννη είχε εγκαθιδρύσει ένα σύστημα αναγκαστικών αρχείων της αστυνομίας. Οι υπηρέτες και οι εργοδότες πλήρωναν βαριά πρόστιμα αν παρέβλεπαν το καθήκον αυτό. Ο καγκελάριος Ντόλφους κατάφερε να ανακαλύψει την κάρτα εγγραφής. Η μικρή αθώα υπηρέτρια υπήρξε υπηρέτρια στον Οίκο των Ρόθτσιλντ και ο άγνωστος παππούς τού Χίτλερ πρέπει να κατοικούσε σ΄ εκείνο το τεράστιο σπίτι. Τα αρχεία του Ντόλφους σταματούσαν σ΄ αυτήν την δήλωση.
       Ο πατέρας του, Αλόΐς Χίτλερ γεννήθηκε στα 1837 σε μια περίοδο που στο παλάτι της Βιέννης ζούσε μόνον ο Ιουδαίος Σόλομον Μάγιερ. Η σύζυγός του δεν ζούσε εκεί διότι ο γάμος τους απέτυχε κι’ εκείνη παρέμενε στην Φρανκφούρτη. Ο γιος του Άμσελμ Σόλομον Μάγιερ ζούσε εργαζόμενος ανάμεσα στο Παρίσι και την Φρανκφούρτη, μακριά από την Βιέννη και τον πατέρα του.
Ο Χέρμαν Φον Γκόλντσμιτ, γιος ενός από τους υψηλόβαθμους υπαλλήλους του Σόλομον Μάγιερ, έγραψε ένα βιβλίο που εξεδόθη στα 1917 και έλεγε για τον Σόλομον:
 «... Από το 1840 είχε αναπτύξει έναν ασυγκράτητο ενθουσιασμό για τα νεαρά κορίτσια» και «είχε ένα ασελγές πάθος για πολύ νεαρά κορίτσια ώστε οι περιπέτειές του έπρεπε να σταματήσουν με παρέμβαση της Αστυνομίας».


                                                                                  Συνεχίζεται


 XΡIΣTOΣ  ANEΣTH!
CHRIST ARISEN!



1 Hamilton, Charles (1984). Leaders & Personalities of the Third Reich, Vol. 1. R. James Bender Publishing. ISBN 0-912138-27-0.
2 Hamilton, Charles (1984). Leaders & Personalities of the Third Reich, Vol. 1. R. James Bender Publishing. ISBN 0-912138-27-0. --- Lumsden, Robin (2002). A Collector's Guide To: The Allgemeine — SS. Ian Allan Publishing, Inc. ISBN 0-7110-2905-9. --- McNab, Chris (2009). The SS: 1923–1945. Amber Books Ltd. ISBN 978-1-906626-49-5.
3 Frankism (Φρανκισμός): Ιουδαϊκό θρησκευτικό-αποκρυφιστικό κίνημα του 18ου-19ου αιώνος που δημιουργήθηκε από τον Ιουδαίο γιό ραββίνου, Jacob Frank, αυτοαποκληθέντος «Μεσία» (1726-1791), το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Yakov ben Judah Leib Frankovich . Το μυστικιστικό αυτό κίνημα εμφανίσθηκε μετά τον θάνατο ενός άλλου αυτοαποκληθέντος «μεσία» του εξισλαμισθέντος Ιουδαίου Sabbatai Zevi ( Σαββατάϊ Σέβη/ 1626-1676) [ Oι οπαδοί του Σ.Σ. ονομάστηκαν ντονμέδες, δηλαδή ασπασθέντες τον ισλαμισμό ή Σαββατιανοί ενώ οι ίδιοι αυτοαπεκαλούντο Μαανίμ ή πιστεύοντες. Ντονμές ήταν και ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ].
Οι   οπαδοί του ονομάζονταν Φρανκιστές από το όνομα του «Μεσία» Φρανκ (Jacob Frank,) και η διδασκαλία του Φρανκισμός.
Το 1751 ανεκήρυξε εαυτόν Μεσία και εξέδωσε την «Υψίστη Τορά», βασιζομένη σε μεσαιωνικά κείμενα του καμπαλιστικής διδασκαλίας του «βιβλίου της λαμπρότητος» (Sefer Zohar/"Book of Splendour").
Για τον λόγο αυτό οι οπαδοί του εκτός από Φρανκιστές απεκαλούντο και Ζοχαριστές (
Zoharists).
Σε αντίθεση με τον παραδοσιακό Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό, που απέρριπτε την διδασκαλία της Παλαιάς Διαθήκης, ο Jacob Frank ισχυρίζετο ότι απέρριπτε το Ταλμούδ και απεδέχετο την Παλαιά Διαθήκη, αλλά με την ερμηνεία της μυστικής διδασκαλίας της καμπάλα. Με άλλα λόγια ήταν καθαρώς καμπαλιστής/ σατανιστής.
Στις δικές του θέσεις στηρίχθηκαν και οι διδασκαλίες των μετέπειτα αποκρυφιστών/σατανιστών, κατ’ αυτούς «φωτισμένων»,  P.B. Randolph, Max Theon και του Aleister Crowley, τις οποίες ασπάστηκαν και κάποιοι από τους γεννήτορες του Γερμανικού Εθνικοσοσιαλισμού.
Εξ αιτίας της παραπλανητικής θέσεώς τους περί αποδοχής της Παλαιάς διαθήκης, πολλοί Φρανκιστές υπεκρίθησαν ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές από τον Χριστιανισμό με αποτέλεσμα να ασπασθούν δημοσίως τον παπισμό, τα παρακλάδια αυτού (προτεσταντικές παραφυάδες), ακόμη και την Ορθόδοξη πίστη, διατηρήσαντες παραλλήλως, αλλά αποκρύφως την διδασκαλία της Καμπάλα (Καμπαλισμός), τον «θεόν» της οποίας ελάτρευαν σε στοές και δικές τους συναγωγές.
Έτσι ως μεταλλαγμένοι ψευτο-χριστιανοί, κατάφεραν να διεισδύσουν όχι μόνον στον κρατικό μηχανισμό των διαφόρων Ευρωπαϊκών χωρών, αλλά και να ανέλθουν στα ανώτατα πολιτικά και θρησκευτικά αξιώματα. Οι περισσότεροι από τον ευρύτερο ηγετικό εσωτερικό κύκλο των λεγομένων Ναζί, ήσαν κρυπτο-ιουδαίοι Φρανκιστές ή είχαν ιουδαϊκές ρίζες.  
Kυριώτερες πηγές  
1. Frankism. In The YIVO Encyclopedia of Jews in Eastern Europe
2. The Collection of the Words of the Lord by Jacob Frank, translated by Harris Lenowitz. Saying 103.
3.  Learn Kabbalah: Jacob Frank. By Jay Michaelson.
4. Grätz, Frank und die Frankisten, Breslau, 1866.
5. J. Emden,Sefer Shimmush, Altona, 1758-62 (Hebr.).
6. S. Dubnov, Yakov Frank i Yevo Sekta Khristianstvuyuschikh, Nos. 1-10, in Voskhod, 1883
7. idem, Istoriya Frankizma po Novo-Otkrytym Istochnikam, Nos. 3-5, in ib. 1896.
8. Z. L. Sulima, Historya Franka i Frankistóew, Cracow, 1893.
9. MY PEOPLE by Abba Eban (Behrman-Random House, 1968) (section) "False Messiahs" pp. 232-238.
10. THE LEGENDS OF THE BAAL SHEM (translated 1955).---TALES OF RABBI NACHMAN (translated 1956) by Martin Buber.
11. THE HERMETIC BROTHERHOOD OF LUXOR, by Godwin, Chanel & Deveney (Weiser, 1995) pp. 293-302.--- MAGIC, MYSTICISM, AND HASIDISM, by Gedalyah Nigal (1994).
12. FRANK, Jacob, (article) Funk & Wagnalls New Encyclopedia (1994).
4 Adolph Hitler is thought to have been a Zionist Jew!   Martin Timothy,  26 Aug, 2010, 06:01 pm --- http://just-another-inside-job.blogspot.com/ 2004/03/ adolph-hitler-jew.html
5 Γερμανική έκδοση, «Bevor Hitler Kam» : Eine historiche Studie in dj BRONDER, Dietrich, Published by Hans Pfeiffer Verlag, Hannover,1964
6 Πηγή: http://dia-kosmos.blogspot.gr/. Ανάρτηση, Παρασκευή, 13 Δεκ. 2013.
7 Inside the Gestapo: Hitler's Shadow over the World Paperback – June 30, 2008, by Hansjrgen Koehler (Author). 
                     
                                                                                                                             
 «Inside the Gestapo», published in serial form in the Manchester News Guardian in 1939 by a pseudonymous Hansjurgen Koehler, describes episodes orchestrated by Reinhard Heydrich during the preceeding years in surprising detail and accuracy for this time. Whoever wrote the book obviously had to have been quite close within the heirarchy of the Gestapo regime. British intelligence at that time persumably had not advanced to have had such inside information (a sister book, Inside Information appeared later, but the style, organization and content differ greatly from the original work).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου