Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ!!! (THE FINAL ATTACK OF THE SYSTEM AGAINST HUMANITY, HAS ALREADY BEGUN!!!)

ΜΕΡΟΣ 1ον

Εισαγωγικό σημείωμα  

Στην καταληκτική υποσημείωση τού από 7 Ιανουαρίου 2021 Επιλόγου (Β), του θέματος: «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ»,  το οποίον εκτενώς αναπτύξαμε και ιστορικο-επιστημονικώς αναλύσαμε, υπογραμμίσαμε πως «παραδώσαμε την σκυτάλη του αγώνος κατά του Συστήματος στις νεώτερες γενεές, αλλά δεν θα παύσουμε τον αγώνα μας κατά του ψεύδους και της απάτης. Δεν θα σιωπήσουμε στα διαπραττόμενα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, τουτέστιν κατά της Ρωμιοσύνης. Θα επανερχόμαστε δια του παρόντος ιστολογίου, εφ’ όσον το επιτρέψει ο Τριαδικός Θεός της Ορθόδοξης Πίστεώς μας, από καιρού εις καιρόν, με αναφορές κυρίως σε εθνικά και επίκαιρα θέματα»!!

Χωρίς να ανακαλέσουμε την παραπάνω απόφασή μας περί παραδόσεως της αγωνιστικής σκυτάλης μας στις νεώτερες γενεές, επιστρέφουμε στις επάλξεις του πνευματικού αγώνος μας, καθ’όσον τους τελευταίους μήνες διαπιστώνουμε από συνεκτίμηση πολλαπλών ενδείξεων, ότι το ΣΥΣΤΗΜΑ, με κύριο όπλο επιβολής την τρομοκρατία και τον εκφοβισμό των πολιτών, με πρόσχημα την λεγομένη Κορωναϊκή πανδημία, ακολουθώντας αντιδημοκρατική και αντι-επιστημονική δεοντολογία στο θέμα των εμβολιασμών (Ελλιπής ή ψευδής ενημέρωση περί της αξιοπιστίας των Φαρμακευτικών εταιρειών, καταλληλότητος-αξιοπιστίας των εμβολίων, ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ, ήτοι της ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ επιστημονικής απόψεως), είναι φανερόν πως επιταχύνει την σταδιακή υλοποίηση των σχεδίων του.

Παράλληλα, οι κατά χώρα κεκράκτες του Συστήματος, φανερά πλέον, χωρίς να κρατούν ούτε τα προσχήματα, παρουσιάζονται καθημερινώς στα ΜΜΕ και νυχθημερόν προπαγανδίζουν μονομερώς, προβαίνοντες σε πλύση εγκεφάλου των πολιτών, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΝ, περί της αναγκαιότητος του εμβολιασμού προκειμένου να σωθεί η ανθρωπότης, όπως διακηρύσσουν, από την πανδημία. Ταυτόχρονα προβληματίζουν ακόμη περισσότερον τους πολίτες, προσθέτοντας στον ήδη υπάρχοντα, κατ’ αυτούς, κίνδυνο από τον Κορωναϊό Covid-19, νέους μεγαλύτερους κινδύνους, όπως μας λένε, από νέες μεταλλάξεις του ιού (Βρετανική, Νοτιοαφρικανική, Βραζιλιάνικη, Ιαπωνική, Φινλανδική, κλπ).

Το Σύστημα, δια των διαχειριστών του στην πατρίδα μας, στα πλαίσια της ασύδοτης και κατακλυσμιαίας προπαγανδιστικής εκστρατείας του, έφθασε σε σημείον να αποστείλει στο Άγιον Όρος, έναν…αριστερόν ψάλτην ιατρόν, ειδικευθέντα με ειδικότητα την παθολογία, στο Albert Einstein Medical Center στις ΗΠΑ, με περαιτέρω εξειδίκευση στην λοιμωξιολογία στο Beth Israel Deaconess Medical Center και στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ (ΣΣ: Και τα τρία καθαρόαιμα Συστημικά θερμοκήπια), προκειμένου να πιέσει…. δημοκρατικώτατα βέβαια, ένα ταπεινόν και προορατικόν γέροντα που είχε διαφορετικές απόψεις για την μάσκα και τα εμβόλια, τις οποίες και εξέφραζε σε προσκυνητές επισκέπτες του, να αλλάξει γνώμη

Φυσικά, έλαβε την δέουσα απάντηση...

Και όλα αυτά, ενώ οι αδίστακτοι υπάλληλοι («ειδικοί και επιστήμονες») του Συστήματος:

.Αποκλείουν κάθε αντίθετη ή διαφορετική επιστημονική φωνή από δημόσια αντιπαράθεση και διάλογο.

.Αποσιωπούν την ύπαρξη επιστημονικών μελετών επί των αναφυέντων και αναφυομένων προβλημάτων,  οι οποίες αντικρούουν τις συστημικές θέσεις περί Κορωναϊού και εμβολίων.

.Κωφεύουν σε αντιδράσεις, και εκκλήσεις για διάλογο, διαπρεπών επιστημόνων, μελετητών και ερευνητών εφ’όλων των σχετικών θεμάτων.

.«Εξαφανίζουν» κάθε «επικίνδυνον» για το Σύστημα, από το προσκήνιον, επαγγελματικώς μεν δι’ αυθαιρέτων συκοφαντικών χαρακτηρισμών (όπως ότι πρόκειται περί συνωμοσιολόγων, ψυχικώς διαταραγμένων, «ψεκασμένων», διασπορέων fake news, κλπ), βιολογικώς δε, δια της γνωστής Συστημικής μεθόδου, «δολοφονίας υπό άγνωστες συνθήκες και αίτια» (αιφνίδιος θάνατος από «καρδιακή προσβολή», εγκεφαλικό, από σοβαρό υποκείμενο νόσημα, κλπ). 

Με άλλα λόγια, όλοι οι εγχώριοι υπηρέτες του Συστήματος,  προφανώς με εντολή «άνωθεν», κυριολεκτικώς «έχουν ξεσαλώσει».

Όλα δείχνουν πως άρχισε η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!

Τα σημάδια είναι πολλά και ποικίλα, παγκοσμίως και εγχωρίως.

Παγκοσμίως, αρκετά από αυτά είναι δυσδιάκριτα, αφού ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν πρόσβαση στα άδυτα των κρατών ή έχουν μελετήσει την παγκόσμια γραμματεία (παλαιότερων εποχών και πρόσφατη) ή τολμούν να αναφέρουν τα συμβάντα και συμβαίνοντα στα ενδότερα των κρατών, τις εξαρτήσεις και υπόγειες διασυνδέσεις  των υψηλότατων αξιωματούχων τους με το Σύστημα, αλλά και όταν τα δημοσιοποιούν σε περιορισμένης εμβελείας ΜΜΕ,  ολίγοι είναι εκείνοι που ενδιαφέρονται, ασχολούνται σοβαρώς ή πείθονται, αφού το Σύστημα:

 .Με τους πολύπλοκους μηχανισμούς που διαθέτει, τους πακτωλούς χρημάτων που δαπανά, τις στρατιές των υποτακτικών του, με κύριο όπλο τον εκφοβισμό και την κατατρομοκράτηση των πολιτών, ελέγχει τους πάντες και τα πάντα, αποσιωπά ή διαγράφει τα αποδεικτικά στοιχεία, και θανατώνει επαγγελματικώς, οικονομικώς, ηθικώς ακόμη και βιολογικώς κάθε αντιτιθέμενον ή εκφράζοντα διαφορετική άποψη,  χαρακτηρίζοντάς τον αυθαιρέτως, ανιστορήτως και αντιεπιστημονικώς, ως συνωμοσιολόγον, διασπορέα ψευδών ειδήσεων (fake news) ακόμη και ως ψυχοπαθή.. 

 .Έχει αποσπάσει την προσοχή των πολιτών ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, από τα σοβαρά, κοινωνικώς και εθνικώς ενδιαφέροντα ζητήματα, και την έχει στρέψει στα καθημερινά οικονομικά προβλήματά τους και τις ατελείωτες βιοτικές μέριμνες που τους απασχολούν, διαστρέφοντας την αλήθεια, δια μιας ακατάσχετης/καθημερινής «πλύσεως εγκεφάλου».

Έτσι, οι πολίτες κάθε κράτους και εν προκειμένω οι Έλληνες πολίτες, λόγω της πληροφοριακής ενδείας για τα τεκταινόμενα εκτός Ελλάδος, της παρουσιάσεως από τα εγχώρια ΜΜΕ μόνον όσων πληροφοριών περί των συμβαινόντων διεθνώς επιτρέπει το Σύστημα, εστιάσεως των ενδιαφερόντων τους αποκλειστικώς σχεδόν στα «κενά χρηματοθυλάκιά» τους και την καθημερινότητα, τις παγκοσμιοποιημένες-διεθνοποιημένες και ηθικώς αποχαλινωμένες ξένες κοινωνίες, αδυνατούν να αντιληφθούν την ανελέητη επίθεση που έχει ήδη εξαπολύσει το Σύστημα κατά της ανθρωπότητος και  την καταιγίδα, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, που φαίνεται στον ορίζοντα να έρχεται, απειλώντας εμφανώς, να ισοπεδώσει έθνη-κράτη-λαούς!!!.

Εγχωρίως όμως, τα σημάδια είναι ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΑ, λόγω της δυνατότητος αμέσου διαπιστώσεως, από κάθε όντως ελεύθερον πολίτη, των ανομιών εξουσίας και παραεξουσίας, της διερευνήσεως των βιογραφικών (προσωπικών και οικογενειακών) κάθε πολιτάρχου και των διασυνδέσεών του με το ΣΥΣΤΗΜΑ (κατά δύναμιν) και των καθημερινών συμβάντων, σε όλους τους τομείς καθ’άπασαν την χώραν. Μερικά μάλιστα κραυγάζουν!!! Συγκεκριμένα:

.Λεηλασία δημόσιου πλούτου (ΤΑΙΠΕΔ, ΔΝΤ, διεθνείς τράπεζες και δανειστές, κλπ).

.Αφαίμαξη λαϊκού πλούτου (Κόκκινα δάνεια, πώληση των δανείων σε ξένους επενδυτικούς οίκους, δυσβάστακτη φορολογία, κλπ).

.Εξωπραγματικό-αέναον δημόσιο χρέος χωρίς καμία απολύτως ελπίδα απαλλαγής-αποσβέσεως, πλήρης πολιτικο-οικονομική υποτέλεια/εξάρτηση των κυβερνήσεων από το ΣΥΣΤΗΜΑ (ιδιότυπη πολιτικο-οικονομική κατοχή της Ελλάδος).

.Κατευθυνόμενη αναρχο-συνδικαλιστικοκρατία, εθνομηδενισμός (εθνοαποδόμηση των πάντων), αύξηση πενομένων-απελπισμένων πολιτών.

.Προβολή σοδομισμού και πανσεξουαλισμού/ σαρκολατρείας σε όλες τους τις μορφές, και εμφανής επικράτησή τους σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.

.Αποχριστιανοποίηση/Απορθοδοξοποίηση τόσον δια φανερών νομοθετικών πράξεων και αποφάσεων κατά της Ορθοδοξίας, όσον και δια της ελευθέρας ή ανοχής δράσεως-λειτουργίας, υποστηρίξεως και υποθάλψεως αποκρυφιστικών οργανώσεων και συναφών συστημικών επαγγελμάτων (παραθρησκευτικών, παραψυχολογικών, πνευματιστικών, αστρολογικών, κ.α.) που καλύπτονται πίσω από παραπλανητικά ή ψευδεπίγραφα καταστατικά. Πάντα ταύτα, παράλληλα με το επικρατούν παγκόσμιον αντιχριστιανικόν/ανθελληνικόν μένος.

.Διείσδυση και εμφανέστατη επιρροή του Συστημικού Ιουδαιοτεκτονισμού στα εκπαιδευτικά-πνευματικά ιδρύματα της χώρας, άλωση της πνευματικής ηγεσίας, μετατροπή των πνευματικών ιδρυμάτων σε θερμοκήπια αμαθείας, αθεΐας, ξενολατρείας, αφελληνισμού και αντιχριστιανισμού, καταστάσεις που προκύπτουν τόσον από το προμελετημένον έγκλημα κατά της Ελληνικής γλώσσας και την έλλειψη Εθνικής παιδείας, όσον και από το περιεχόμενον της διδακτέας ύλης και στις τρεις βαθμίδες εκπαιδεύσεως.

.Ευνοϊκές ρυθμίσεις στις εισπράξεις και «διευκολύνσεις» λειτουργίας των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών που εδρεύουν στην πατρίδα μας, σε βάρος κυρίως των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων.

.Πλημμυρίδα λαθρομεταναστών, κατευθυνομένη βάσει σχεδίου του Συστήματος, διαμορφώνουσα ένα νέον αφύσικον/ανιστόρητον και εθνοδιαλυτικόν δημογραφικόν χάρτη της πατρίδος μας, ανοχή-ενίσχυση θερμοκηπίων ισλαμικής τρομοκρατίας (Ηοt spots, ευκτήριοι οίκοι και λοιπές δομές εγκαταστάσεως λαθρομεταναστών στα σπλάχνα της Ελληνικής κοινωνίας).

.ΑΠΟΥΣΙΑ γνησίων, ελευθέρων και αδεσμεύτων από το Σύστημα πατριωτικών προσωπικοτήτων, εκφραστών της Ρωμηοσύνης (Ελληνισμού και Ορθοδόξου πίστεως), φανερός ανταγωνισμός στην δημιουργία συστημικών κομμάτων και γκρουπούσκουλων, με πρόσχημα τον πατριωτισμόν, κατ’απομίμηση του αλήστου μνήμης και υπηρέτου του Συστήματος, τέκτονος Ιωάννου Κωλέττη.1

.Πανταχού παρουσία του «Μεγάλου Αδελφού», ηλεκτρονική/νεοφασιστική-αντιδημοκρατική παρακολούθηση απασών των ατομικών-λαϊκών δραστηριοτήτων.

.Ιχθυώδης αφωνία αρχιερέων-ιερέων και αυτοαποκαλουμένων θεολόγων της Ορθοδόξου πίστεως και σε αρκετές περιπτώσεις σύμπλευσή τους με το ΣΥΣΤΗΜΑ.

.Εθνικο-ιστορικός ευνουχισμός του λαού και πλήρης ΑΓΝΩΣΙΑ των προϊστορικών ριζών του Ελληνικού Έθνους και του ιστορικού παρελθόντος της υπερχιλιετούς Ρωμαίϊκης/Ελληνικής Αυτοκρατορίας μας, της αληθινής «ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ».

.Καφενόβειος πολιτικός αυνανισμός των πολιτών, ηττοπαθής-πεφοβισμένη πολιτική ηγεσία αναζητούσα συνεχώς προστασία από τις «Μεγάλες δυνάμεις», αλαζόνες, ανίκανοι, ανύπαρκτοι και μωρολογούντες οχλοκόποι (λαοπλάνοι των κομμάτων). Συστηματική καλλιέργεια του συνδρόμου του φόβου και της ανασφαλείας, με παράλληλη διοχέτευση της «πεποιθήσεως» ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε χωρίς τους «μεγάλους προστάτες».

.Θρησκευτική Οικουμενιστική επικράτηση του Νέο-Φοινικισμού ή Βααλισμού και της μετεξελίξεως αυτού, του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού (Καϊνισμού).

.Πασιφανής, καθημερινή και ανελέητη τρομοκρατία του λαού εξ αιτίας της «κορωνοπανδημίας», παντελής ΑΠΟΥΣΙΑ επιστημονικού Διαλόγου-Αντιλόγου στην κατακλυσμιαία καθημερινή προπαγάνδα των «ειδικών και επιστημόνων» του Συστήματος για την «κορωνοπανδημία» και τους εμβολιασμούς, κλπ.

Όποιοι έχουν ανοικτούς οφθαλμούς τα βλέπουν ! Όποιοι έχουν ώτα ακούειν, ακούουν και όσοι διαθέτουν νουν καθαρόν/αμόλυντον και τους πυλωρούς της συνειδήσεώς τους, άγρυπνους και ΟΥΧΙ υπνώττοντες, νοούν διαυγέστατα!!!

Κατόπιν τούτου, υποχρεούμεθα για μία ακόμη φορά, να  κρούσωμεν τον κώδωνα του κινδύνου και να συνεγείρομεν όσους συμπολίτες μας και όχι μόνον, είναι άδολοι αλλά αγνώτες, πεφοβισμένοι αλλά ελεύθεροι, υπενθυμίζοντάς τους όσα στοιχεία καταχωρίσαμε κατά την παρουσίαση του προαναφερθέντος θέματος (ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ), παραθέτοντας και άλλα, που έχουν αποσιωπηθεί ή διαγραφεί αυθαιρέτως, με εντολή του Συστήματος, από τον «γενικόν διαχειριστήν» και τους κατά χώρα «μερικούς διαχειριστές» του Συστήματος.

Αφού αναφερθούμε συνοπτικώτατα στην πηγή και τις συνθήκες εμφανίσεως του Κορωναϊού Covid-19, για μία ακόμη φορά, θα εστιάσουμε τις αναφορές μας:

.Στην βιολογική Ταυτότητα του Κορωναϊού.

.Στον ρόλο των φαρμακευτικών εταιρειών και τις τυχόν διασυνδέσεις τους με το Σύστημα (κατά δύναμη).

.Στα εμβόλια και τους εμβολιασμούς (αξιοπιστία, καταλληλότητα, παρενέργειες, κλπ).

.Σε μυστηριώδεις θανάτους ή δολοφονίες επιστημόνων και ερευνητών που διετύπωσαν κατά καιρούς διαφορετικές απόψεις, από εκείνες της συνομοταξίας των συστημικών επιστημόνων.

Πράττομεν ούτως:

.Καθ’ όσον πιστεύομεν ότι αυτό απαιτεί η αληθής δημοκρατία και επιτάσσει η στοιχειώδης δημοκρατική αρχή της ελευθέρας πληροφορήσεως και διακινήσεως ιδεών,

.Προκειμένου οι αναγνώστες του παρόντος να ενημερωθούν, όσοι δεν τα γνωρίζουν, και να λάβουν ελευθέρως και ενεπηρεάστως τις αποφάσεις τους, υπενθυμίζοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι, δεν πρέπει να αποφασίζουμε για κάθε πρόβλημα που προκύπτει, πολύ περισσότερο όταν είναι σοβαρό και παγκόσμιο, εάν δεν ακουσθούν οι απόψεις και των δύο πλευρών . [«Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν (των δύο μερών) μύθον ακούσης», Φωκυλίδης ο Μιλήσιος, (τέλη του 6ου αι. - αρχές 5ου π.Χ. αι.)].

Πέραν των προαναφερθέτων, ιδιαιτέρως για την επιστημονική αναξιοπιστία του εμβολίου, επικαλούμεθα την τεκμηριωμένη αιτιολογίαν του κορυφαίου Γερμανού δικηγόρου Dr. Reiner Füllmich, ο οποίος χαρακτήρισε τον Κορωναϊόν «σκάνδαλον», την μεγαλύτερη περίπτωση αδικοπραξίας στην ιστορία, και ένα από τα μεγαλύτερα έγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν ποτέ.

Το αιτιολογικό των θέσεών του, αναλύεται σε μήνυση που ετοίμασε η ομάδα νομικών στην οποία ανήκει, ενάντια στους πρωταιτίους του συγκεκριμένου σκανδάλου. Παραθέτουμε κατωτέρω, σχετικό βίντεο στο οποίον ο ίδιος αναλύει συνοπτικώς μεν αλλά εμπεριστατωμένως, το σκεπτικόν και αιτιολογικόν της υποβληθείσης μηνύσεως.



1. Πηγή εκπορεύσεως και βιολογική ταυτότητα του ιού.

α. Πολλά ακούστηκαν και ακόμη περισσότερα ανεγνώσθησαν στις σελίδες των διεθνών ΜΜΕ και του Διαδικτύου, για την πηγή προελεύσεως του Κορωναϊού Covid-19 και τους υπευθύνους της διασποράς του. Συγκεκριμένα:

1/. Η αρχή της τραγωδίας έγινε στις 31 Δεκεμβρίου 2019, με την «αιφνίδια ανακάλυψη» στην Κίνα κάποιου ιού που ανήκει σε έναν από τους 32 υπότυπους της οικογένειας των κορωνοϊών, οι οποίοι μας συνοδεύουν επί πολλές δεκαετίες, χωρίς να προκαλούν σοβαρά προβλήματα. Με την «αιφνίδια ανακάλυψη» του ιού που καλλιεργούνταν στο Ιολογικό Ινστιτούτο της πόλης Wuhan (με την «ευγενική χρηματοδότηση» σε δύο δόσεις των 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων του Anthony Fauci, του αμετακίνητου διευθυντή –από το… 1984– του πολιτικώς πανίσχυρου «Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων / ΝIAΙD και στενού συνεργάτη του Bill Gates. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι το εν λόγω εργαστήριο είχε κατασκευαστεί προ δεκαετίας από γαλλική εταιρεία ως εργαστήριο επιπέδου ασφαλείας BSL-2 και μέσα σε ελάχιστο χρόνο «αναβαθμίστηκε» εσπευσμένως σε επίπεδο ασφαλείας BSL-4 και συνδέονταν με το δίκτυο των εργαστηρίων βιολογικού πολέμου του Κινέζικου στρατού). 

2/. Μέχρι τώρα, η βιολογική «ταυτότητα» του ιού εξακολουθεί να παραμένει ατεκμηρίωτη και «μυστήριο», από επιστημονικής απόψεως2 και όχι με βάση το «επιστημονικολογικό αφήγημα» της μετάδοσης του ιού στην αγορά αγρίων ζώων της Wuhan, όπως μας τον παρουσίασαν.

3/. Η «ανακάλυψη» ακολουθήθηκε από ένα πρωτοφανές κύμα τρομο-λαγνείας που εξαπολύθηκε από το Σύστημα, σε εντυπωσιακώς απόλυτο συντονισμό, από τα ‘Όργανα της Παγκόσμιας Διακυβερνήσεως (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας–Π.Ο.Υ., Παγκόσμια Τράπεζα, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών–Ο.Η.Ε, κ.α.), την διεφθαρμένη εκτελεστική και νομοθετική εξουσία διαφόρων χωρών, την εξωνημένη ηγεσία της ιατρικής Μασονοκρατούμενης αδελφότητος, του διεθνούς «επιστημονικού» τύπου, τα εξαγορασμένα εταιρικά Μέσα Μαζικής Εξαγριώσεως (έντυπα και ηλεκτρονικά), κλπ.  

β. Η Ρωσία ισχυρίστηκε ότι, ο ιός είναι ένα βιολογικό όπλο που κατασκευάστηκε από τις ΗΠΑ σ’ ένα εργαστήριο στην Τυφλίδα (Tbilisi Lugar Lab), η λειτουργία του οποίου χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ στην χώρα της Γεωργίας, και ασχολείται με τον έλεγχο των μολυσματικών ασθενειών και την παρακολούθηση των παθογόνων μικροβίων..

Παράλληλα το Ρωσικό ερευνητικό κέντρο στρατιωτικο-στρατηγικών ερευνών του Γενικού Επιτελείου του Ρωσικού στρατού (Russian Center for Military-Strategic Research of the General Staff), το οποίο υπάγεται απευθείας στο Ρωσικό Γενικό Επιτελείο (και το οποίο φυσικά εκφράζει τις θέσεις του Κρεμλίνου), θεώρησε πως «η πανδημία του κορωναϊού είναι ένα ψέμα και πρέπει να ειδωθεί υπό το πρίσμα θρησκευτικών, οικονομικών, πολιτικών και εθνικών σκοπών».

Κατά μία άλλη Ρωσική εκδοχή, ο ιός είναι αποτέλεσμα μιας ευρύτερης συνωμοσίας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών, περιγράφοντάς τον ως «αγγλοσαξονική βιολογική προειδοποίηση». Ο συνταγματάρχης Vladimir Kwachkov, αναλύοντας τις θέσεις του, συνέχισε λέγοντας πως «η πανδημία είναι μια παγκόσμια στρατηγική επιχείρηση, πρόκειται για μια άσκηση διοίκησης και ελέγχου πίσω από τις κουρτίνες, με τελικό στόχο τον έλεγχο της Ανθρωπότητας. Στόχος είναι η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού στην Γη. Σύμφωνα με αυτούς (που την δημιούργησαν) είμαστε πάρα πολλοί πάνω στον πλανήτη, θα έπρεπει να υπάρχουν το πολύ 100 εκατομμύρια και οι περισσότεροι να είναι υπηρέτες, το μέγιστο που θα μπορούσαμε να φτάσουμε είναι το ένα δισεκατομμύριο, γι’αυτό και συνδέεται άμεσα και με την οικονομική κρίση που θα ακολουθήσει...».

«Θέλουν να αναγκάσουν τον κόσμο να μην κινείται και να παραδώσει τις πολιτικές του ελευθερίες με πολιτικά μέσα το οποίο πρακτικά είναι αδύνατο. Υπάρχουν διάφορα συντάγματα και ο κόσμος έχει συνηθίσει σε ορισμένα πολιτικά δικαιώματα και πιστεύει ότι αυτό θα κρατήσει για πάντα. Η πρώτη προσπάθει περιορισμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001».

Μάλιστα όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, ο ιός δημιουργήθηκε για να λύσει «τέσσερα ζητήματα».

1/. Μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

2/. Απεμπόληση των πολιτικών ελευθεριών

3/. Κλοπή των οικονομικών λαών και κρατών (π.χ. «Σπάζοντας» τις χρηματιστηριακές φούσκες).

4/. Να χτυπηθούν οι βασικοί γεωπολιτικοί αντίπαλοι των ΗΠΑ, δηλαδή η Δυτική Ευρώπη και η Κίνα.

γ. Σε αντίθεση με την παραπάνω Ρωσική εκδοχή, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντ. Τραμπ, κατήγγειλε ως υπεύθυνη κατασκευής και διασποράς του θανατηφόρου ιού την Κίνα, ισχυριζόμενος ότι ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε σκόπιμα ή με κάποιον τρόπο ξέφυγε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν, ονομάζοντάς τον μάλιστα, Κινεζικοκορωναϊό.

Το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών σε απάντηση αυτής της κατηγορίας, τον Μάϊο 2020, εξέδωσε ανακοίνωση 30 σελίδων και 11.000 λέξεων, στην οποία το Πεκίνο υποστήριξε  ότι, το ινστιτούτο της Ουχάν, δεν είναι σε θέση να συνθέτει νέους κορωνοϊούς.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας, έδωσε στην δημοσιότητα μακρά ανακοίνωση με την οποία ανασκευάζει τους 24 «παράλογους ισχυρισμούς», όπως τους χαρακτήρισει, που είχαν προβάλει ορισμένοι κορυφαίοι Αμερικανοί πολιτικοί, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το Πεκίνο διαχειρίστηκε την πανδημία. Μάλιστα αφιέρωσε τις περισσότερες συνεντεύξεις Τύπου που παραχώρησε τότε, στο να απορρίπτει τις κατηγορίες Αμερικανών πολιτικών, ιδίως του ΥΠΕΞ Μάϊκ Πομπέο, ότι το Πεκίνο απέκρυπτε πληροφορίες για τον νέο κορονοϊό και ότι αυτός προήλθε από ένα εργαστήριο στην πόλη Ουχάν.

Στο άρθρο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του υπουργείου, επαναλαμβάνει και επεξηγεί αυτές τις διαψεύσεις. Ξεκινά μάλιστα επικαλούμενο τον Αβραάμ Λίνκολν, τον Αμερικανό πρόεδρο των μέσων του 19ου αιώνα.

«Όπως είπε ο Λίνκολν, μπορείς να εξαπατάς λίγους ανθρώπους για πάντα και όλους τους ανθρώπους για λίγο, αλλά δεν μπορείς να τους εξαπατάς όλους για πάντα»,  αναφέρει στην εισαγωγή.

Στο άρθρο γίνεται λόγος για τα δημοσιεύματα του Τύπου σύμφωνα με τα οποία Αμερικανοί είχαν προσβληθεί από τον ιό, πριν επιβεβαιωθεί το πρώτο κρούσμα στην Ουχάν.           

Απορρίπτοντας επίσης τις δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του Μάϊκ Πομπέο που αποκαλούν τον κορωνοϊό «Κινέζικο ιό» ή «Ιό της Ουχάν», το άρθρο παραπέμπει σε έγγραφα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που σημειώνουν ότι η ονομασία του δεν πρέπει να στοχοποιεί κάποια συγκεκριμένη χώρα.

Λίγο πολύ και οι τρεις υπερδυνάμεις (ΗΠΑ, Κίνα, Ρωσία) χαρακτήρισαν τον ιό βιολογικό όπλο με διαφορετικό χρήστη βέβαια. Το ζήτημα είναι ότι σχεδόν οι πάντες θεωρούν πως κάτι δεν πάει καλά με τον Κoρωναϊό Covid-19.... 

δ. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Αμβούργου που δημοσιεύτηκε την 19ην Φεβρ. 2021, ο νέος κορωνοϊός ενδέχεται να προήλθε από «ατύχημα σε εργαστήριο» Γουχάν. Σε αυτή την υπόθεση συνηγορούν, σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας Ρόλαντ Βιζεντάνγκερ, τόσο το πλήθος όσο και η ποιότητα ορισμένων διαθέσιμων ενδείξεων. Όπως επισημαίνεται στην μελέτη, έως τώρα δεν έχει βρεθεί κανένας ξενιστής που να μετέφερε τον ιό SARS-CoV-2 από νυχτερίδες σε ανθρώπους. Επιπλέον, υπέρ της θεωρίας ότι ο νέος κορωνοϊός δεν προήλθε από νυχτερίδα στην ιχθυαγορά της Ουχάν, συνηγορεί και το γεγονός ότι εκεί δεν διατίθενται νυχτερίδες.

Αντίθετα, «στο μικροβιολογικό ινστιτούτο της πόλεως βρίσκεται μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως συλλογές παραγόντων νυχτερίδας, ενώ υπήρχαν και καταγεγραμμένα κενά ασφάλειας στο εργαστήριο». Επιπλέον πιθανή ένδειξη θεωρείται το γεγονός πως νεαρή επιστήμονας του Ινστιτούτου φέρεται να είχε μολυνθεί από τον Οκτώβριο του 2019.

Όπως αναφέρει ο κ. Βιζεντάνγκερ, για την έρευνα αξιοποιήθηκε επιστημονική βιβλιογραφία, άρθρα σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, καθώς και προσωπική επικοινωνία με διεθνείς συναδέλφους του. Παραδέχεται πάντως ότι δεν πρόκειται για αποδείξεις αλλά μόνο για ενδείξεις.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, μετά από πρόσφατη έρευνα τεσσάρων εβδομάδων, ανακοίνωσε ότι ακόμη δεν είναι σαφές από πού προέρχεται ο ιός και ότι χρειάζονται περαιτέρω στοιχεία από την Κίνα. Ο επικεφαλής της αρμόδιας ομάδας του Οργανισμού θεωρεί ωστόσο απίθανο το ενδεχόμενο ο παράγων να προέρχεται από εργαστήριο. Ειδικοί διεθνώς εκτιμούν ότι ο SARS-CoV-2 προήλθε μάλλον από νυχτερίδες την ίδια ώρα που η Κίνα επιμένει πως ο ιός είναι πιθανό να διαδόθηκε μέσω κατεψυγμένων τροφίμων. Η γερμανική εφημερίδα Bild επικαλείται πάντως πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το ζήτημα ερευνούν και οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες. [Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ. Πηγή: www.lifo.gr, ΒΗΜΑ 20 Φεβρ.2021].

ε. Κατόπιν των παραπάνω γεννώνται τα εξής βασικά ερωτήματα:

1/. Είναι ο ιός Covid-19 το αποτέλεσμα μίας φυσιολογικής ιολογικής εμφανίσεως, όπως η συνήθης εποχική γρίππη, αλλά διαφορετικής βαρύτερης μορφής ή όχι;

2/. Όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ δια του προέδρου της και υψηλόβαθμων υπουργών, κατηγορεί δημοσίως την Κίνα ότι ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε σκόπιμα σε κάποιο εργαστήριο όπως το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν, συνωμοσιολογεί ή όχι;

3/. Εάν όντως η πηγή εκπορεύσεως του ιού, είναι το εργαστήριο της Ουχάν, ποίοι είναι οι υπεύθυνοι λειτουργίας του και ποίοι οι χρηματοδότες ιδρύσεως και συντηρήσεώς του; Είναι Κινέζοι, ή μήπως άτομα διαφορετικής εθνικότητος και θρησκεύματος;

4/. Εάν ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε σκόπιμα ή με κάποιον τρόπο ξέφυγε από κάποιο εργαστήριο, όπως για παράδειγμα το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν, ποίος ή ποίοι είναι υπεύθυνοι για την διασπορά του;

στ. Δυστυχώς ΔΕΝ πρόκειται να μάθουμε ποτέ την αλήθεια και ούτε θα λάβουμε ποτέ επίσημες απαντήσεις, καθ’όσον, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,  δια των πανίσχυρων και εν πολλοίς αφανώς εργαζομένων, επ’ ωφελεία του, προσώπων (κυβερνητικών, κοινοβουλευτικών, εξωκοινοβουλευτικών), μέσων και μηχανισμών του, (τα οποία ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με την αληθή Δημοκρατία και τις αρχές της, τις οποίες υποκριτικώς διατυμπανίζει ότι πρεσβεύει και μάχεται υπέρ αυτών) :

1/. Εμερίμνησε και τοποθέτησε εγκαίρως ως υπευθύνους τόσον στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, στα διεθνή ερευνητικά κέντρα, φαρμακευτικές Εταιρείες, παγκοσμίως, στον διεθνή «επιστημονικόν» τύπον, στα εξαγορασμένα εταιρικά Μέσα Μαζικής Εξαγριώσεως, όσον και σε υπουργεία και Υγειονομικούς σχηματισμούς των διαφόρων κρατών (ιατρική Μασονοκρατούμενη αδελφότητα) δικούς του ανθρώπους, πιστά όργανά του. 

2/. Τρομοκρατεί τους απλούς πολίτες όλων των κρατών παρουσιάζοντας ως θέσφατα τις απόψεις των «επιστημόνων, ειδικών, Οργανισμών Υγείας (κρατικών και παγκόσμιων), ερευνητικών κέντρων, E.O.Φ. και φαρκακευτικών εταιρειών» του, περί του Κορωναϊού και των εμβολίων, δια μιας πρωτοφανούς/μονομερούς πληροφοριακής καταιγίδος (πλύση εγκεφάλου), ΧΩΡΙΣ τον επιβαλλόμενον επιστημονικόν Διάλογον-Αντίλογον.

3/. Όχι μόνον αρνείται την διεξαγωγή ενός επισήμου δημόσιου επιστημονικού διαλόγου (debate), περί του ανακύψαντος σοβαρού θέματος για τον κορωναϊόν και την αξιοπιστία-καταλληλότητα των εμβολίων, αλλά έχει αποκλείσει την παρουσία άλλων επιστημόνων, ερευνητών και ειδικών, που διατυπώνουν διαφορετικές απόψεις για όσα διατείνεται το Σύστημα, τους οποίους αυθαιρέτως, αβασίμως  και αντιδημοκρατικώτατα, χαρακτηρίζει αρνητές, συνωμοσιολόγους και ενίοτε «ψεκασμένους» (Chemtrailled).

4/. Παρακολουθεί δια των οργάνων του τις δημόσιες καταγγελίες επιστημόνων ή αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο, επί των θεμάτων της «πανδημίας» και όσες αναλύσεις με μορφή συνεντεύξεων, άρθρων ή you tube, αφορούν σε κριτική ή παρουσίαση διαφορετικών θέσεων, τις αποσιωπά, τις «κατεβάζει»…δημοκρατικώτατα, αναγράφοντας την φράση: «καταργήθηκε από τον υπεύθυνον της αναρτήσεως». Ταυτόχρονα αποκλείει την πρόσβαση τοιούτων επιστημόνων….(αντι)δημοκρατικώτατα, σε Συστημικά ΜΜΕ..

Μία από τις αμέτρητες περιπτώσεις είναι αυτή του David Icke.

To Facebook διέγραψε την σελίδα του David Icke, με την αιτιολογία της διασποράς fake news για τον κορωνοϊό. Ο David Icke είχε καταφέρει να φτάσει σε ένα κοινό εκατομμυρίων, αναφέροντας στοιχεία για τον κορωναϊό τα οποία οι εγκάθετοι του Συστήματος, αντί να απαντήσουν με επιστημονικά επιχειρήματα, χαρακτήρισαν «θεωρίες συνωμοσίας» για τον κορωνοϊό. Ωστόσο, ενώ η διαγραφείσα ιστοσελίδα είχε περισσότερους από 770.000 ακόλουθους, και ένας άλλος λογαριασμός με περισσότερους από 68.000 ακόλουθους παρέμεινε ενεργός. Ένας λογαριασμός του παρέμεινε επίσης δραστήριος στο Twitter. Η κίνηση του Facebook ακολούθησε την «έκκληση», μιας ομάδος που ανήκε στην λεγόμενη εταιρεία (CCDH) για τα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως, για την κατάργηση του Icke από τις πλατφόρμες τους. 

Η κίνηση του CCDH3 ενεργοποιήθηκε εντονώτερα όταν αυξήθηκαν οι επιθέσεις αγανακτησμένων πολιτών σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και αλλού, οι οποίες προκλήθηκαν λόγω αβάσιμων, κατά το Σύστημα, θεωριών που συνδέουν τον κορωνοϊό με τα δίκτυα 5G.

Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός London Live τιμωρήθηκε με το αιτιολογικόν ότι: «μεταδίδοντας την συνέντευξη του Icke έθεσε σε κίνδυνο την δημόσια υγεία». Ο Icke, ο οποίος έχει επανειλημμένα προβάλλει τους ισχυρισμούς ότι η πανδημία συνδέεται με την τεχνολογία 5G,4 ισχυρίστηκε κατά την διάρκεια της εκπομπής ότι η πανδημία είχε προκληθεί για να κρύψει το σχέδιο της παγκόσμιας τάξης να συντρίψει την οικονομία, να τερματίσει την χρήση μετρητών και να θέσει τους ανθρώπους υπό επιτήρηση [Πηγή:www.lifo.gr].

*

Έτσι έχουν συνοπτικώς τα γεγονότα, όπως ισχυριζόμαστε και προκύπτουν από πλείστες ανοικτές πηγές. Συνεπώς, πως είναι δυνατόν να πληροφορηθούμε την αλήθεια και να φθάσουμε σε ακριβή συμπεράσματα για τους πραγματικούς υπευθύνους της ούτω αποκληθείσης «πανδημικής κρίσεως»;

Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολον, όσο το ΣΥΣΤΗΜΑ ακολουθεί τις δικές του αντιδημοκρατικές, φασιστικές μεθόδους μονομερούς ενημερώσεως, απαγορεύει τον δημόσιο επιστημονικό διάλογο επί των θεμάτων που προαναφέραμε, και επιβάλλει δυσβάστακτες οικονομικές και άλλες ποινές για τους…παραβάτες των μέτρων «προστασίας των πολιτών από την πανδημία».

Τρεις (3) διάσημοι επιστήμονες, από τους πολλούς, γνωστούς και αγνώστους, οι οποίοι πιθανώτατα θα μας έδιδαν συγκεκριμένες απαντήσεις για την εμφάνιση-διάδοση του ιού, για τα εμβόλια και τις υπόγειες διαδρομές των Φαρμακευτικών Εταιρειών, δυστυχώς βρέθηκαν νεκροί, μετά τις σημαντικές ανακαλύψεις τους και δημόσιες δηλώσεις τους, χωρίς να έχουν διευκρινισθεί μέχρι σήμερα οι συνθήκες θανάτου τους. Tην ίδια τύχη είχαν και άλλοι επιστήμονες οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί ή πέθαναν υπό μυστηριώδεις και ανεξιχνίαστες μέχρι τώρα, συνθήκες.

Τυχαίως ; Δεν νομίζομεν….

2.  Οι μυστηριώδεις θάνατοι τριών (3) διαπρεπών επιστημόνων.

α. ΗΠΑ: Η δολοφονία του καθηγητού που μελετούσε τον νέον κορωνοϊό.

Πηγή: CNNi

Ο καθηγητής Bing Liu του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ, ο οποίος ήταν στα πρόθυρα «πολύ σημαντικών ευρημάτων» για τον νέο κορωναϊό, τραυματίστηκε θανάσιμα άγνωστον υπό ποίας συνθήκας,  με την αστυνομία να εξετάζει…μέχρι σήμερα, τις συνθήκες θανάτου του. 

Το πτώμα του ερευνητή βοηθού καθηγητή Bing Liu5 βρέθηκε στο πατρικό του σπίτι, σύμφωνα με την αστυνομία του Πίτσμπουργκ. Έφερε τραύματα στο κεφάλι, τον λαιμό, τον κορμό και τα άκρα, σύμφωνα με την αστυνομία η οποία πιστεύει ότι ένας δεύτερος άνδρας, αγνώστου ταυτότητος, ο οποίος βρέθηκε επίσης νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, πυροβόλησε και …σκότωσε τον Liu στο σπίτι του πριν επιστρέψει στο αυτοκίνητό του και θέσει τέλος στην ζωή του, μετέδωσε το CNNi (!!!!).

Η αστυνομία θεωρεί ότι οι δύο άνδρες γνωρίζονταν μεταξύ τους, ενώ αποκλείει το ενδεχόμενο τα κίνητρα της δολοφονίας να ήταν ρατσιστικά.

Το πανεπιστήμιο εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας την «βαθιά λύπη για τον τραγικό θάνατο του Bing Liu, έναν λαμπρό ερευνητή και θαυμάσιο συνάδελφο, στέλνοντας τα…θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Liu, στους φίλους και τους συναδέλφους του».

«Ο Bing ήταν στα πρόθυρα πολύ σημαντικών ευρημάτων προς την κατανόηση των κυτταρικών μηχανισμών που βρίσκονται πίσω από την μόλυνση του SARS-CoV-2 και της κυτταρικής βάσεως των επιπλοκών της», προσέθεσαν οι συνάδελφοί του σε δική τους ανακοίνωση.

Τα μέλη της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου περιγράφουν τον πρώην συνάδελφό τους ως εξαιρετικό ερευνητή και μέντορα, ενώ δεσμεύτηκαν να ολοκληρώσουν την έρευνα του Liu «σε μια προσπάθεια να αποτίσουν φόρο τιμής στην επιστημονική του αριστεία».

β. Ο θάνατος του  34χρονου γιατρού Li Wenliang από Covid-19.

1/. Το περιοδικό Der Spiegel (8 Μαΐου 2020), ανεφέρθη στον 34χρονο γιατρό Li Wenliang6 που πέθανε στις 6 February 2020, απορρίπτοντας τις επικρίσεις της Δύσεως για τον χειρισμό της υποθέσεως του του 33χρονου ιατρού Λι Ουενλιάνγκ, ως δήθεν «καταμηνυτού ατασθαλιών», που προσπάθησε να σημάνει εγκαίρως συναγερμό για τον νέο ιό στην Ουχάν. Ο πρόωρος θάνατός του από τον Covid-19, προκάλεσε οργή και θλίψη στην Κίνα.

Το Κινεζικό υπουργείο μετά τον…αιφνίδιο θάνατόν του, ετόνισε ότι ο Λι δεν ήταν «καταμηνυτής ατασθαλιών» και ότι ουδέποτε συνελήφθη, σε αντίθεση με όσα αναφέρθηκαν σε πολλά δυτικά ΜΜΕ. Όμως το Υπουργείο δεν ανέφερε ότι η κινεζική αστυνομία είχε επιπλήξει τον γιατρό για «διασπορά φημών» (fake news), οι οποίες τελικώς όπως απεδείχθη, ΔΕΝ ήσαν φήμες ή συνωμοσιολογίες αλλά πραγματικότης..

2/. Προειδοποιητικά μηνύματα του Li Wenliang's  στο νοσοκομείο "Wuhan University Clinical Medicine 2004" για την ύπαρξη θανατηφόρου ιού.

Li Wenliang's messages in the "Wuhan University Clinical Medicine 2004" WeChat group on 30 December 2019 [(CST 17:43)].{Source: screenshots in The Beijing News report}.

·  Li: There are 7 confirmed cases of SARS at Huanan Seafood Market.

·  Li: (Picture of diagnosis report)

·  Li: (Video of CT scan results)

·  Li: They are being isolated in the emergency department of our hospital's Houhu Hospital District.

(CST 18:42)

·  Someone: Be careful, or else our chat group might be dismissed.

·  Li: The latest news is, it has been confirmed that they are coronavirus infections, but the exact virus is being subtyped.

·  Li: Don't circulate the information outside of this group, tell your family and loved ones to take precautions.

·  Li: In 1937, coronaviruses were first isolated from chicken...

In late December 2019, doctors in Wuhan were puzzled by many «pneumonia» cases of unknown cause. On 30 December 2019, the Wuhan CDC sent out an internal memo to all Wuhan hospitals to be alerted and started an investigation into the exact cause of the pneumonia. The alert and subsequent news reports were immediately published on ProMED (a program of the International Society for Infectious Diseases. On the same day, Li saw a patient's report which showed a positive result with a high confidence level for SARS coronavirus tests. The report had originated from Ai Fen.

The Letter of admonition issued by the Wuhan Police Bureau (translation) ordering Li to stop "spreading rumors" about SARS, co-signed by Li and two officers. Li uploaded it to his Sina Weibo account.

(To έγγραφον της επιπλήξεως του Li που εκδόθηκε από το Γραφείο της Αστυνομίας στην Wuhan, διατάσσοντας τον Li να σταματήσει την «διασπορά ψευδών ειδήσεων»)

 Μολονότι ο Λι αργότερα ανακηρύχθηκε «μάρτυρας», η έρευνα των κινεζικών αρχών για την υπόθεσή του, δέχτηκε επίσης επικρίσεις από τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτυώσεως, επειδή κατέληξε μόνο στο ότι θα πρέπει να…. αποσυρθεί η «επίπληξη» που του είχε γίνει για (ΣΣ: Δήθεν) ….διασπορά ψευδών ειδήσεων (Fake news)» .

γ. Η «εξαφάνιση» ενός διαπρεπούς ερευνητού, για τις επηδημίες και τους «σωτήριους» εμβολιασμούς (κατά το Σύστημα, ο θάνατός του προήλθε από… καρδιακή προσβολή)...

[https://healthimpactnews.com/.../dr-andrew-moulden-every.../]

1/. Τον Νοέμβριον του 2013, ο Δρ Andrew Moulden,7 ερευνητής της αξιοπιστίας, καταλληλοτητος των εβολίων, και όχι μόνον, αλλά και των σκοτεινών διασυνδέσεων των μεγάλων φαρμακευτικών Εταιρειών με το Σύστημα,  πέθανε αιφνιδίως σε ηλικία 49 ετών. Ο θάνατός του περιβάλλεται από μυστήριο και τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα μέχρι σήμερα.. Ορισμένες πηγές λένε ότι πέθανε από καρδιακή προσβολή και άλλοι λένε ότι…αυτοκτόνησε.8

O Moulden δεν ερευνούσε μόνον τις βλαβερές επιπτώσεις, στον οργανισμό των ανθρώπων που είχαν εμβολιασθεί, αλλά και τις διασυνδέσεις μεταξύ των εργαστηρίων συγκεκριμένων φαρμακευτικών εταιρειών παρασκευής εμβολίων και του Συστήματος.

Ένας συνάδελφος τού Dr. Moulden που απαίτησε να παραμείνει ανώνυμος, (ΣΣ: Αντιλαμβανόμαστε τους λόγους ανωνυμίας του. Προφανώς για να μην υποστεί και αυτός….καρδιακή προσβολή ή να μην αναγκασθεί να…αυτοκτονήσει),  ανέφερε στην Health Impact News ότι, είχε επαφή μαζί του δύο εβδομάδες πριν πεθάνει το 2013. Ο Dr. Moulden του απεκάλυψε ότι όπως εξομολογήθηκε σε έναν μικρό αριθμό αξιόπιστων συναδέλφων του,  τον Οκτώβριο του 2013, ήταν έτοιμος να σπάσει την σιωπή του και θα κοινοποιούσε νέες πληροφορίες που θα αποτελούσαν μείζονα πρόκληση για την εμβολιαστική δραστηριότητα των μεγάλων Φαρμακο-βιομηχανιών, οι οποίες αναμένουν απίστευτα κέρδη από την παραγωγή των εμβολίων.

2/. Για του λόγου το αληθές, πληροφορούμε τους αναγνώστες μας, ότι η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Pfizer περιμένει μέσα στο 2021, έσοδα περίπου 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων από το εμβόλιο της κατά της Covid-19, το οποίο ανέπτυξε σε συνεργασία με την γερμανική BioNΤech. Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία αποκάλυψε τις προβλέψεις της για το όφελός της από τις πωλήσεις του εμβολίου σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ δεν απέκλεισε ότι τα έσοδά της θα είναι τελικά μεγαλύτερα, εάν καταφέρει να κλείσει και άλλα συμβόλαια. Στο τελευταίο τρίμηνο του 2020 η Pfizer είχε ήδη έσοδα 154 εκατ. δολαρίων από το εμβόλιο της Covid-19.

Η πρόβλεψη για το περιθώριο κέρδους ως ποσοστό επί των εσόδων των εμβολίων της κινείται μεταξύ του 20% και 30% και σε απόλυτους αριθμούς τα κέρδη της (προ φόρων) από τα εμβόλια μπορεί να ξεπεράσουν τα 4 δισ. δολ., σύμφωνα με τους «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς». Το περιθώριο κέρδους μπορεί να αυξηθεί μετά την λήξη της πανδημίας, εφόσον η τιμή του εμβολίου αυξηθεί και το κόστος του πέσει. Τόσο τα κόστη, όσο και τα κέρδη μοιράζονται 50-50 μεταξύ Pfizer και BioNTech.9

Η εταιρεία εκτιμά για το 2021, τα συνολικά έσοδα από όλες τις δραστηριότητές της, μεταξύ 59,4 και 61,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, συνεπώς τα προσδοκώμενα έσοδα από τα εμβόλια Covid-19 της τάξεως των 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αποτελούν περίπου το ένα τέταρτο των συνολικών.

Οι φαρμακοβιομηχανίες εμφανίζονται να έχουν διαφορετική οικονομική στρατηγική απέναντι στα εμβόλια Covid-19. Οι AstraZeneca και Johnson & Johnson έχουν δηλώσει ότι δεν αποσκοπούν στα κέρδη εν μέσω της πανδημίας (ΣΣ: Sic), ενώ οι Pfizer/BioNTech και Moderna έχουν ένα κερδοφόρο μοντέλο.

H Pfizer έκανε γνωστό ότι μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου 2021, είχε τροφοδοτήσει τις χώρες με περίπου 65 εκατομμύρια δόσεις, εκ των οποίων τα 29 εκατομμύρια πήγαν στις ΗΠΑ. Σχεδιάζει μάλιστα να ολοκληρώσει την συμφωνημένη παραγγελία των 200 εκατ. δόσεων στις ΗΠΑ, δύο μήνες νωρίτερα από το αρχικό πρόγραμμα, έως το τέλος Μαΐου.

[Πηγή

https://www.skai.gr/news/ygeia/pfizer-to-astronomiko-poso-esodon-pou-rovlepei-i-etaireia-apo-emvolio-koronoiou..Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram].

*

Ο Δρ Moulden, δεν είχε ποτέ σταματήσει την έρευνά του. Επρόκειτο να κοινοποιήσει ένα σύνολο ερευνών και θεραπειών, οι οποίες θα μπορούσαν να καταστρέψουν το μοντέλο εμβολιασμού της διαχειρίσεως της νόσου, να καταστραφεί τουλάχιστον η βασική και σημαντικώτερη πηγή χρηματοδοτήσεως των μεγαλοφαρμακοβιομηχανιών και ταυτόχρονα να κλονισθούν σοβαρά τα Συστημικά θεμέλια της μικροβιακής θεωρίας περί ασθενειών.

Το αποτέλεσμα: Δύο εβδομάδες αργότερα μετά τις δημόσιες δηλώσεις του , o Δρ. Moulden ….πέθανε ξαφνικά.

 

 

Συνεχίζεται

         

 



Βασίλειος Παναγιωτόπουλος, «Οι τέκτονες και η Φιλική Εταιρεία. Εμμ. Ξάνθος και Παν. Καραγιάννης», Ο Ερανιστής, 2 (1964), σελ146, υποσ.1

Βασίλης Κρεμμυδάς, Ιωάννης Κωλέττης, Σειρά: Οι Ιδρυτές της νεότερης Ελλάδας,εκδ. Τα Νέα-Ιστορική Βιβλιοθήκη, Αθήνα,2010,σελ.17.

2 Έχουν μείνει αναπάντητες όλες οι κρίσιμες ερωτήσεις για την καταγωγή του ιού (εάν προέκυψε τυχαία ή εάν κατασκευάστηκε ως μέσο βιολογικού πολέμου), την πορεία του (εάν η διαφυγή του από το εργαστήριο ήταν τυχαία ή σκόπιμη), τον τρόπο της μεταδόσεώς του (σε τί οφείλεται η αιφνίδια ικανότητα να μεταδίδεται από τα ζώα στους ανθρώπους ενός ιού που μέχρι τότε μεταδίδονταν μόνο μεταξύ ορισμένων ζώων), την νοσηρότητα και την θνησιμότητά του.

3 The Center for Countering Digital Hate (CCDH) is a nonprofit limited company, limited by guarantee, with offices in London and Washington DC. Its founder and CEO is Imran Ahmed. The organization dates its foundation to December 2017, although the company, Center for Countering Digital Hate Ltd, was not incorporated until October 2018.

Ο Imran Ahmed, διευθύνων σύμβουλος του CCDH, δήλωσε ότι το Facebook πρέπει τώρα να εξετάσει αυτό που περιέγραψε ως ένα τεράστιο δίκτυο σελίδων και ομάδων στις οποίες κοινοποιήθηκε το περιεχόμενο των δηλώσεων Icke, με την επισήμανση ότι:

«Ενώ οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο κάνουν τεράστιες θυσίες για να σταματήσουν αυτήν την πανδημία, οι εταιρείες social media επωφελούνται από τον πολλαπλασιασμό παραπληροφόρησης στις πλατφόρμες τους», είπε. «Η παραπληροφόρηση θέτει σε κίνδυνο όλη μας την ζωή ενθαρρύνοντας το κοινό να μην συμμορφώνεται με την καθοδήγηση των γιατρών».

4 Σχετικώς με την τεχνολογία 5G, βλέπε στο αναλυθέν θέμα : «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ», Μέρος 44ον, παρ. 11β4/β/, 20 Νοε. 2020 [ΤΑΚΤΙΚΗ-ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, Σύγχρονες Μέθοδοι και τρόποι δράσεως του Συστήματος. Τρομοκρατία του παγκόσμιου πληθυσμού με την απειλή ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος ή χρήσεως βιολογικών-χημικών όπλων ή μιας πανδημίας, Η απειλή από τα ψυχοτρονικά όπλα Μαζικού Ελέγχου του Νου, Το δίκτυο 5G, γνωστό ως ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ, χρησιμοποιεί τις ίδιες Συχνότητες EMF].

5 Bing Liu (October 20, 1982 – May 2, 2020) was a Chinese coronavirus researcher living and researching in the United States. He was a Research Assistant Poffessor of Computational & Systems Biology Department at the University of Pittsburg Scool of Medicine. He was 37 years old at the time of his death, in which he was shot dead in his home. The case received American and Chinese media coverage.

6 Li Wenliang (12 October 1986 – 6 February 2020) was a Chinese ophthalmologist known for raising awareness of early COVID -19 infections in Wuhan. On 30 December 2019, Wuhan CDC issued emergency warnings to local hospitals about a number of mysterious "pneumonia" cases discovered in the city in the previous week. On the same day, Li, who worked at Wuhan Central Hospital, received an internal diagnostic report of a suspected severe acute respiratory syndrome (SARS) patient from other doctors which he in turn shared with his friends. He was dubbed a whistleblower when that shared report later circulated publicly despite him requesting confidentiality from those with whom he shared the information. Rumours of a deadly SARS outbreak subsequently spread on Chinese social media platforms, and Wuhan police summoned and admonished him for "making false comments on the Internet about unconfirmed SARS outbreak.

The outbreak was later confirmed not to be SARS but a new coronavirus, SARS-COV-2. Li returned to work and later contracted COVID-19, the disease caused by the virus, from a patient who was not known to be infected. He died from the disease on 7 February 2020, at age 33. A subsequent Chinese official inquiry exonerated him, and the Communist Party of China formally offered a "solemn apology" to his family and revoked the admonishment of him.  By early June 2020, five more doctors from the Wuhan hospital, since nicknamed the "whistleblower hospital," had died from COVID-19.

7 Andrew Moulden (c. 1964-2013) was a Canadian scientist who pushed a form of anti-vaccine researcher, claiming that vaccines as the causes of most illnesses and disabilities, including autism.

8 I am vaccinated, what next? - Watch Science in 5 video - who.int

When does the immunity kick in & how long does it last after getting the COVID-19 vaccine?

‎.Myth busters · ‎COVID-19 Dashboard (Live) · ‎How to Protect YourselfSituation Reports.
.Dr. Andrew Moulden (vaccines) – YouTube www.youtube.com›playlist.

.Dr. Andrew Moulden talk on Vaccine Injuries – YouTube. www.youtube.com›watch.

.Dr. Andrew Moulden: Every Vaccine Produces Harm healthytraditions.com›dr...

.Dr. Andrew Moulden: Every Vaccine Produces Harm Canadian physician Dr. Andrew ... Chapter 1 – Have You or Your Children Been Damaged by Vaccines? 5

9 Ο ελληνοϊουδαϊκής καταγωγής διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, 'Αλμπερτ Μπουρλά δήλωσε ότι «είναι ένα ολοένα πιο πιθανό σενάριο» πως οι άνθρωποι θα χρειάζονται ενισχυτικές δόσεις του εμβολίου ή εμβόλια με διαφορετική σύνθεση έναντι των νέων μεταλλάξεων του κορονοϊού, κάτι που θα δημιουργήσει μια «διαρκή» ροή εσόδων για την εταιρεία. «Αν επρόκειτο για μια ανοιχτή αγορά, που σημαίνει ότι οι γιατροί και οι πολίτες θα είχαν την ικανότητα να επιλέγουν ποιο εμβόλιο θα κάνουν, νιώθω πολύ βέβαιος ότι θα είχαμε το μερίδιο του λέοντος στην αγορά», πρόσθεσε.

Ο Μπουρλά ανέφερε επίσης ότι η Pfizer -της οποίας το εμβόλιο είχε αποτελεσματικότητα περίπου 95% (ΣΣ: !!!) στις δοκιμές του- αύξησε τις προβλέψεις της για τις πωλήσεις του μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις των εταιρειών Johnson & Johnson και AstraZeneca για χαμηλότερη αποτελεσματικότητα στα δικά τους εμβόλια, αλλά και του τρόπου που το τελευταίο «αντιμετωπίζεται στην Ευρώπη», μεταξύ άλλων, λόγω του γεγονότος ότι ορισμένες χώρες δεν προτίθενται να το χορηγήσουν σε άτομα άνω των 65 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου