Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

 Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ!!! (THE FINAL ATTACK OF THE SYSTEM AGAINST HUMANITY, HAS ALREADY BEGUN!!!).

ΜΕΡΟΣ 6ον

5. Δοκιμές και εμβολιασμοί (molecular and rapid tests and vaccinations): Ελευθερία από τον ιό ή αναπόφευκτες δυσάρεστες παρενέργειες;

α. «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ 2.0»: Μια Κλήση αφυπνίσεως για τον κόσμο1

1/. Η Δρ Carrie Madej2 ειδική παθολόγος (ΗΠΑ), με εικοσαετή εμπειρία στην μελέτη-έρευνα για τους εμβολιασμούς:

α/. Διερωτάται ποιος είναι ο ρόλος στην παρασκευή του εμβολίου της Darpa (DARPA vaccine & Bill Gates).. με τι άλλο ασχολείται, τονίζοντας ότι αποσιωπώνται οι εναλλακτικές θεραπείες που έχουν αναφερθεί.

β/. Ανησυχεί για την μεταλλαξο-ανθρωπιστική ατζέντα πίσω από την ώθηση για το εμβόλιο COVID και τις βιολογικές, νομικές και πνευματικές επιπτώσεις όλων αυτών. Για παράδειγμα, περιέγραψε πώς θα χορηγηθεί το εμβόλιο Moderna RNA (ΣΣ: Χορηγείται ήδη)  και πώς λειτουργεί. Χρησιμοποιεί μια «πλατφόρμα microneedle»που αναπτύχθηκε στο MIT (Massachusetts Institute of Technology is a private land-grant research university in Cambridge, Massachusetts), η οποία μοιάζει με αυτοκόλλητο και μπορεί να αποσταλεί απ’ ευθείας στο σπίτι σας μέσω της Amazon (ΣΣ: Amazon.com, Inc. is an American multinational technology company based in Seattle, Washington, which focuses on e-commerce, cloud computing, digital streaming, and artificial intelligence)  ή από οποιονδήποτε και να αυτοδιαχειρίζεται, όσον αφορά στην επίλυση του εφοδιαστικού εμβολιασμού 350 εκατομμυρίων Αμερικανών ή 7,8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων της Γης.

Αυτό που ανησυχεί την Δρα. Madej είναι πως τα microneedles θα φορτωθούν με την Υδρογέλη (Hydrogel)4 που είναι συστατικό του εμβολίου, το οποίον περιέχει ένα τροποποιημένο RNA, και θα μπορούσε να γίνει μόνιμο μέρος του ανθρώπινου γονιδιώματος.

«Αυτό είναι ένα συνθετικό κομμάτι DNA ή RNA ... αν κοιτάξετε την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου σχετικά με το συνθετικό DNA ή τα γονίδια, μπορεί να κατοχυρωθεί ακόμη και με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας να έχουν ιδιοκτήτες. Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό για εμάς; Τι γίνεται αν αυτό εισέλθει στο γονιδίωμά μας; Αυτό σημαίνει ότι η Moderna ή το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates ή το Υπουργείο Άμυνας - όλοι αυτοί οι άνθρωποι που εμπλέκονται στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας - θα αποκτήσουν κάπως μέρος του γονιδιώματός μας; Είναι μια πιθανότητα. Πρέπει να το ξέρετε αυτό.».

γ/. Μας πληροφορεί ότι η υδρογέλη (Hydrogel) περιέχει επίσης το ένζυμο Luciferase (ΕΩΣΦΟΡάση), το οποίο είναι γενετικός όρος που σημαίνει βιοφωταύγεια, και χρησιμοποιείται για την αναφορά της μεταγραφικής δραστικότητας σε κύτταρα που επιμολύνονται με γενετικό κατασκεύασμα. Και διερωτάται: Γιατί χρειάζεται αυτό;

Την απάντηση, μας λέγει η  Δρ. Madej, δίδει η ίδια η Εταιρεία:

«Θέλουν να βεβαιωθούν ότι έχετε εμβολιαστεί. Δεν εμπιστεύονται τα ιατρικά αρχεία. Δεν σας εμπιστεύονται λέγοντας ότι έχετε εμβολιαστεί. Θέλουν να διασφαλίσουν και θέλουν να βεβαιωθούν ότι ήταν μια επιτυχής επιμόλυνση, μια επιτυχής τροποποίηση γονιδίου

Έτσι, όταν λαμβάνετε το ένζυμο Λουσιφεράση/Luciferase [ΕΩΣΦΟΡάση], εάν έχετε iPhone ή ειδική εφαρμογή στο iPhone, μπορείτε να σαρώσετε πάνω από αυτήν την περιοχή και θα δώσει ψηφιακό κώδικα, ψηφιακό αποτύπωμα, ψηφιακό μοτίβο. Κάτι που θα αναγνωρίσει ότι εμβολιασθήκατε. Διατηρεί το αρχείο εμβολιασμού σας. Σας δίνει επίσης έναν αριθμό ταυτότητας, έναν γραμμικό κώδικα, μια επωνυμία, ονομάσετέ το όπως θέλετε, ένα τατουάζ. Είναι όλα τα ίδια πράγματα. Γίνεστε τώρα σαν προϊόν…Η Hydrogel είναι στην πραγματικότητα μια εφεύρεση από την DARPA, την Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Έργων Άμυνας των ΗΠΑ…ΑΥΤΟΙ κάνουν αυτές τις…φανταστικές εφευρέσεις…».

«Η υδρογέλη είναι μικροσκοπικά μικρά ρομπότ νανοτεχνολογίας και αυτά τα λίαν μικρά ρομπότ στην πραγματικότητα, ξέρω ότι ακούγεται τρελό, εξακολουθεί να είναι τρελό για μένα, αλλά είναι πιθανό, μπορούν να αποσυναρμολογηθούν, να συναρμολογηθούν, να συναθροιστούν και να κάνουν διάφορα πράγματα….Έχει την δυνατότητα να συνδεθεί με την τεχνητή νοημοσύνη, οπότε αυτό σημαίνει ότι ένας άνθρωπος μπορεί τώρα να συνδεθεί απευθείας και να συλλέξει πληροφορίες από το σώμα μας και να τις συλλέξει και να συνδεθεί με το smartphone σας, με το «cloud», με κάποια άλλη έξυπνη συσκευή και μόλις γίνει αυτό, θα συνεχίζεται για 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο

Σκεφτείτε πόσο θα μπορούσε αυτό να αλλάξει αμέσως το απόρρητό μας. Ίσως μπορεί να αλλάξει την αυτονομία μας, αμέσως να αλλάξει τις ελευθερίες μας. Αυτό μπορεί να συλλέξει δεδομένα, όπως το σάκχαρο στο αίμα σας, το οξυγόνο σας, την αρτηριακή σας πίεση….μπορεί επίσης να συγκεντρώσει πολλά άλλα πράγματα. Μπορεί να συγκεντρώσει, λένε, τα συναισθήματά σας ή τον έμμηνο κύκλο σας, την δραστηριότητά σας εάν έχετε πέσει, τα θρεπτικά συστατικά σας στο σώμα σας. Εάν έχετε πάρει φάρμακα, την δυνατότητα να φανερώσει αν πήρατε παράνομα ναρκωτικά….».

Και η Δρ Carrie Madej, καταλήγει:

«Έχει την δυνατότητα να δει σχεδόν ο,τιδήποτε συμβαίνει στο σώμα σας, και όλες αυτές οι πληροφορίες πηγαίνουν πού; Αυτό δεν έχει αντιμετωπιστεί. Ποιος μας προστατεύει αυτές τις πληροφορίες; Για ποιο λόγο το χρησιμοποιούν; Αυτό είναι πολύ σοβαρό!!! Όλα αυτά προτείνονται να παρουσιαστούν στο επόμενο εμβόλιο…

Το άλλο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι, με αυτό τον σύνδεσμο νανοτεχνολογίας-υδρογέλης-τεχνητής νοημοσύνης, όπως και με το κινητό σας τηλέφωνο, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά επίσης να μπορείτε να τα λάβετε πίσω, έτσι σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να λάβουμε πληροφορίες.

«Ποιες πληροφορίες θα επέστρεφαν σε εμάς; Θα επηρέαζε την διάθεσή μας; Την συμπεριφορά μας; Θα επηρέαζε τον τρόπο που σκεφτόμαστε ή τις αναμνήσεις μας;

Αν δεν έχετε παρακολουθήσει την ταινία Matrix, νομίζω ότι θα έπρεπε. Φρονώ ότι υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτήν την ταινία (ΣΣ: Ήδη με την ταινία Matrix, και άλλες παρόμοιες, το Σύστημα μας προετοίμασε για το πανδημικό lock down, τις συνέπειες του οποίου υφιστάμεθα και μας προετοιμάζει για το lock down της κεφαλής/νου μας, με την «αριστερολοβοτομή» που σχεδιάζουν να κάνουν στους πολίτες του κόσμου)…..Βλέπω τόσα πολλά λάθος πράγματα με αυτό το εμβόλιο και βλέπω ότι δεν μιλάμε για αυτό στα μεγάλα ΜΜΕ και βλέπω και αισθάνομαι ότι αυτές οι εταιρείες μας λένε ψέματα όταν λένε ότι δεν μπορούν να επηρεάσουν το DNA μας - γιατί, από όλους τους ορισμούς που χρησιμοποιούν - αυτό μπορεί να επηρεάσει το DNA μας».

2/. Αυτά και άλλα πολλά καταγγέλλει επισήμως και επωνύμως η επί δεκαετίες ερευνήτρια και μελετητής του θέματος των εμβολιασμών, Δρ Carrie Madej..Και τι απαντά το Σύστημα σε όλες αυτές τις κατηγορίες;

Αντί να απαντήσει μέσω των επιστημόνων του, που διαθέτει αρκετούς, αντιπαραθέτοντας επιστημονικά επιχειρήματα και να αντικρούσουν, μία προς μία, τις καταγγελίες της Madej, αρκείται σε συκοφαντικές αρθρογραφίες από υπαλλήλους του, όπως αυτή των Jack Goodman και Flora Carmichael, του BBC, οι οποίοι αυθαιρέτως και αντιεπιστημονικώς, χαρακτηρίζουν τις επιστημονικές θέσεις της, με την γνωστήν Συστημικήν επωδόν: «False and misleading claims about vaccines».

 Εμείς απλώς θα υπενθυμίσουμε για πολλοστή φορά, αυτό που επισημάναμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας:

«Στο εγγύς ή απώτερο μέλλον μετά τους εμβολιασμούς, θα εκχυθούν ποταμοί δακρύων από τους πολίτες όλου του κόσμου, οι περισσότεροι των οποίων θα αγνοούν την Αλήθεια, για διάφορους λόγους, κυρίως λόγω της πανδημικής ιοτυφλώσεως, πλην όμως θα είναι πολύ αργά για δάκρυα….».

β.  Luciferase (ΕΩΣΦΟΡάση)

Όπως προείπαμε, ".ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ COVID .......Η Υδρογέλη θα περιέχει επίσης το ένζυμο Luciferase (ΕΩΣΦΟΡάση) το οποίον παράγει την λεγόμενη βιο-φωταύγεια (bioluminescence) και χρησιμοποιείται για την αναφορά της μεταγραφικής δραστικότητας σε κύτταρα που επιμολύνονται με γενετικό κατασκεύασμα. Γιατί το χρειάζονται αυτό; Βλέπε στον παρακάτω ιστότοπο.

https://forbiddenknowledgetv.net/human-2-0-a-wake-up-call-to-the-world/

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ: ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ τον ορισμό για το ένζυμο Luciferase [ΕΩΣΦΟΡάση]

Luciferase is a generic term for the class of oxidative enzymes that produce bioluminescence, and is usually distinguished from a photoprotein. The name was first used by Raphaël Dubois who invented the words luciferin and luciferase, for the substrate and enzyme, respectively. Both words are derived from the Latin word Lucifer – meaning lightbearer.

                                                                    Firefly luciferase

 Structure of Photinus pyralis firefly luciferase.

Identifiers

Organism

Photinus pyralis

Symbol

Firefly luciferase

PDB

1LCI More structures

UniProt

P08659

Other data

EC number

1.13.12.7

Luciferases are widely used in biotechnology, for microscopy and as reporter genes, for many of the same applications as fluorescent proteins. However, unlike fluorescent proteins, luciferases do not require an external light source, but do require addition of luciferian, the consumable substrate. [https://en.wikipedia.org/wiki/Luciferase….email:info@pronews. gr].

Σχόλιον: Όταν στο εισαγωγικό σημείωμα του παρόντος θέματος, αναφέραμε ότι «όλοι οι  υπάλληλοι του Συστήματος, εγχώριοι και ξένοι, προφανώς με εντολή «άνωθεν» κυριολεκτικώς «έχουν ξεσαλώσει», η φράση εκείνη ΔΕΝ ήταν σχήμα λόγου !!! Δεν διστάζουν πλέον να ομολογούν παντοιοτρόπως, εμμέσως ή αμέσως, την πίστη τους στον Εωσφόρο (Lucifer) και στην αποστολή τους, εκτός των άλλων, και δια της «επιστήμης» τους, ουσιαστικώς επιστημονικολογίας, κατά της ανθρωπότητος !!!

γ. Το εμβόλιο της αμερικανικής εταιρείας Moderna

Το εμβόλιο για τον κορωνοϊό της αμερικανικής εταιρείας Moderna «κατασκευάστηκε» μέσα σε δύο μόλις ημέρες!

Αυτό αποκαλύπτεται σε δημοσίευμα του "Business Insider"5 αναφερόμενο στην τεχνολογία που ακολούθησε  η εταιρεία παρουσιάζοντας το ποσοστό επιτυχίας στο 94,5%, αλλά και αφήνοντας ανοικτό το θέμα της μακροπρόθεσμης ασφάλειας και των πιθανών επιπτώσεων που «ΔΕΝ μπορούμε να γνωρίζουμε σήμερα» όπως ισχυρίστηκαν υπεύθυνοι της Εταιρείας !!! Σύμφωνα με το Σύστημα:

·  The FDA6 granted emergency authorization to Moderna's coronavirus vaccine on Friday.

·  The vaccine was found to be 94,1% effective at protecting people against COVID-19 in trials.

·  Ιt took less than a year to develop and test the vaccine — years faster than previous vaccines.

·  The company designed its vaccine in just two days. In the past, traditional vaccines have taken years to design.

Όμως, όπως σημειώνει το δημοσίευμα:

.Η διαδικασία παραγωγής του εμβολίου ήταν αναπάντεχα  σύντομη και μόνο οι Pfizer και BioNTech, (που υιοθέτησαν την ίδια τεχνολογία με την αμερικανική εταιρεία), κατάφεραν να ανακοινώσουν αποτελέσματα από τις δοκιμές τελικού σταδίου ταχύτερα από την Moderna.

.Το πειραματικό αυτό εμβόλιο ήταν περισσότερο αποτελεσματικό από ότι αναμενόταν και ο αμερικανικός οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων είχε ανακοινώσει ότι θα ενέκρινε οποιοδήποτε εμβόλιο   που θα ήταν…έστω και 50% αποτελεσματικό, στις κλινικές δοκιμές (ΣΣ: Απίστευτη, απαράδεκτη, απάνθρωπη, αντιεπιστημονική δήλωση του FDA !!!!!).

Ο Δρ. Anthony Fauci επικεφαλής του αμερικανικού ινστιτούτου αλλεργιών και μεταδιδόμενων νοσημάτων, είχε πει ότι ήλπιζε σε ένα εμβόλιο η αποτελεσματικότητα του οποίου θα έφτανε σε ποσοστό της τάξεως του 70%.Τέτοιο ποσοστό…πέτυχε η AstraZeneca την ώρα που η Pfizer-BioNTech ανακοίνωσε 95%(!!!!!).

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι πως η Moderna παρεσκεύασε το εμβόλιό της μέσα σε μόνο δύο ημέρες και αυτό τον περασμένο Ιανουάριο 2020, όταν καλά καλά ο κόσμος δεν ήξερε καν τον… κορωνοϊό!

Τι περιθώρια μακροπρόθεσμης ασφάλειας και όχι βραχυπρόθεσμης επιτυχίας, μπορεί να έχει ένα τέτοιο εμβόλιο που δημιουργήθηκε μέσα σε δύο μόλις ημέρες; 

Είναι ένα εύλογο ερώτημα στο οποίο δεν υπάρχει απάντηση, αλλά όπως επιμένουν τα δημοσιεύματα, αυτό έγινε δυνατό χάρη στην νέα τεχνολογία που αναπτύχτηκε, την τεχνολογία mRNA, όπου το m ο "διακομιστής" (ΣΣ: Για το mRNA βλέπε υποσημείωση 3 του 3ου μέρους).

Το «Messenger RNA» είναι υλικό το οποίον δίνει εντολή στα κύτταρα να κατασκευάζουν τα συμπλέγματα πρωτεϊνών. Έτσι το εμβόλιο της Moderna, αλλά και της Pfizer-BioNTech, εγχέουν ένα μικρό τμήμα του mRNA του κορωνοϊού, το οποίο περιέχει τον κωδικό της  πρωτεΐνης που χρησιμοποιεί ο κορωνοϊός για να προσκολλάται στα κύτταρα του οργανισμού.

Το εμβόλιο δημιουργεί τις συνθήκες εκείνες έτσι ώστε ο  οργανισμός να κατασκευάσει την πρωτεΐνη αυτή και στην συνέχεια με την σειρά του να προχωρήσει στην διαδικασία δημιουργίας αντισωμάτων.

Σύμφωνα πάντα με τους υπέρμαχους της νέας αυτής τεχνολογίας, τόσο η Pfizer  όσο και η Moderna, το μόνο που ήθελαν ήταν η γενετική ακολουθία του COVID-19 για να δημιουργήσουν το εμβόλιο και όχι η καλλιέργεια του ιού σε εργαστήριο, μια διαδικασία που μπορεί να απαιτήσει και χρόνια.

Έτσι υποστηρίζουν ότι επιτεύχθηκε ο χρόνος-ρεκόρ στην δημιουργία του εμβολίου!!!

Σχόλιον:

Το μόνο που δεν μας έχουν πει βέβαια είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που μπορεί να έχει στον ανθρώπινο  οργανισμό (ΣΣ: Ή και να μην έχει, αλλά ΔΕΝ το γνωρίζουμε και ΟΥΔΕΙΣ εγγυάται απολύτως, επωνύμως, εγγράφως με ταυτόχρονη ανάληψη και τυχόν πολιτικών και ποινικών ευθυνών).

 Οι πολίτες των κρατών με την ετσιθελική εντολή των κυβερνήσεών τους, έχουν αρχίσει να εμβολιάζονται υποχρεωτικά, όσο και αν υποστηρίζουν ότι ο εμβολιασμός θα είναι σε εθελοντική βάση ή ότι το εμβόλιο είναι αξιόπιστο με αποτελεσματικότητα 95%. Η σφραγίδα του δικτατορικού ετσιθελισμού θα τεθεί λίαν συντόμως…δημοκρατικώτατα, με την ψήφιση και επιβολή του «ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασθέτος».

Ήδη πρωθυπουργοί κρατών, μεταξύ των οποίων και της Ελλάδος, έχουν δηλώσει ότι όσοι δεν το κάνουν, δεν θα μπορούν να ταξιδεύουν. «Τόσο απλά» ! Και νάταν μόνο αυτό…Στο μέλλον θα διαπιστώσουν οι πολίτες εάν θα μπορούν να μεταβούν σε ένα κατάστημα προμηθείας αγαθών, να ταξιδεύσουν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ακόμη εάν τους επιτραπεί η εισαγωγή τους σε νοσοκομείο, εφ’όσον δεν έχουν το «ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασθέτος».

Τότε όμως θα είναι «πολύ αργά για δάκρυα» προς…δόξαν της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και των βασικών αρχών της, περί «ατομικής ελευθερίας», «προσωπικών δεδομένων» και «προστασίας των ατομικών και λοιπών ανθρώπινων δικαιωμάτων»..

 

δ.  Εταιρεία Johnson & Johnson: ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΟ ΕΜΒΡΥΑ.

1/. Η «κορυφαία» (αλλά και «αχώνευτη» εδώ και πολλά χρόνια σε πολλούς)  Johnson & Johnson, μας πληροφόρησε ότι ετοίμασε ένα «Καλόοοο» ΕΜΒΟΛΙΟ για τον COVID -19, ΠΕΡΙΕΧΟΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ....

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ «ADVAC and PER.C6 TECHNOLOGIES» όπως λέγεται (δείτε στην μέση της σελίδας τους με κόκκινα γράμματα) στην ιστοσελίδα της Johnson & Johnson…(ΣΣ: Δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχουν ακόμη οι ιστοσελίδες αυτές ή έχουν διαγραφεί για ευνόητους λόγους).

https://www.jnj.com/johnson-johnson-announces-a-lead-vaccine-candidate-for-covid-19-landmark-new-partnership-with-u-s-department-of-health-human-services-and-commitment-to-supply-one-billion-vaccines-worldwide-for-emergency-pandemic-use 

Μετά ανοίξτε τον σύνδεσμο της: ExPASy -BIOFORMATICS RESOURCE PORTAL (ΒΙΟ-ΦΟΡΜΑΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ)

https://web.expasy.org/cellosaurus/CVCL_G704?fbclid=IwAR2-HmzW-TLpdCOo9E3Q8ja4Co9CDVi0xQVC8INCvwEyVfytTSwD_fTZxns

ΑΡΙΣΤΕΡΑ, στο 8 τετραγωνάκι θα δούμε :

Age at sampling Fetus: Ηλικία δείγματος Έμβρυο

ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: 'BIOETHICS RESEARCH LIBRARY' (ΒΙΟ-ΗΘΙΚΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ), διαβάζουμε:

https://bioethics.georgetown.edu/2017/01/is-it-true-that-there-are-vaccines-produced-using-aborted-fetuses/

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν εμβόλια που παράγονται χρησιμοποιώντας έμβρυα ΑΠΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ;»

2/. Μερικά από τα εμβόλια που χρησιμοποιούνται σήμερα για την πρόληψη ασθενειών όπως η ερυθρά, η ιλαρά, η λύσσα, η πολιομυελίτιδα, η ηπατίτιδα Α, η ανεμοβλογιά ή η ευλογιά παράγονται με την χρήση ιστών από ανθρώπινες εκτρώσεις.

Τα εμβόλια αποτελούνται από νεκρούς ή εξασθενημένους ζωντανούς ιούς που εισάγονται στο σώμα του ασθενούς για να ενεργοποιήσουν τις άμυνες του οργανισμού έναντι αυτού του ιού χωρίς να αρρωστήσουν. Έτσι, εάν ο ασθενής έρθει στην συνέχεια σε επαφή με τον ζωντανό ιό, δεν θα είναι σε θέση να τον μολύνει, καθώς έχει τις απαραίτητες άμυνες για να το αντιμετωπίσει, δηλαδή είναι ανοσοποιημένος.

Για την προετοιμασία των εμβολίων, οι ιοί πρέπει να καλλιεργούνται σε κύτταρα στο εργαστήριο. Η βιο-ηθική δυσκολία εμφανίζεται όταν αυτά τα κύτταρα προέρχονται από χειρουργικές  ανθρώπινες αποβολές ΕΜΒΡΥΩΝ. Παρομοίως όμως, οι ίδιοι οι ιοί μπορούν να ληφθούν από  έμβρυα ΑΠΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ που έχουν μολυνθεί με συγκεκριμένο ιό.

3/. Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε το 2008 στο Cuadernos de Bioetica, περιλαμβάνει λεπτομερείς πληροφορίες για τα διάφορα κύτταρα και τα ϊικά στελέχη που προέρχονται από αυτές τις πηγές. Κύτταρα που χρησιμοποιήθηκαν και Εμβόλια που παράγονται χρησιμοποιώντας αποβληθέντα ΕΜΒΡΥΑ.

Τα ευρύτερον χρησιμοποιούμενα εμβρυϊκά κύτταρα είναι τα WI-38 και MRC-5.7 Τα κύτταρα WI-38 απεσπάσθησαν από τον Leonard Hayflick το 1962 από τον πνεύμονα ενός θηλυκού εμβρύου 3 μηνών. Τα αρχικά WI αναφέρονται στο Ινστιτούτο Wistar, ένα τμήμα του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας, Φιλαδέλφεια και τον αριθμό 38 έμβρυο από το οποίο ελήφθησαν τα κύτταρα.Τα MRC-5 κύτταρα ελήφθησαν το 1966 από τους πνεύμονες ενός αρσενικού εμβρύου 14 εβδομάδων.

Άλλα κύτταρα που προέρχονται από ΕΜΒΡΥΑ από χειρουργικές ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ, είναι: WI-1, WI-3, WI-11, WI-16, WI-18, WI-19, WI-23, WI-24, WI-25, WI-26, WI-27, WI-44, MRC-9, IMR-90 και R-17 (που λαμβάνεται από πνεύμονα). WI-2, WI-12 και WI-20, (δέρμα και μυς); WI-5 (μυς); WI-8 και WI-14, και WS1 (δέρμα); WI-4, WI-9, WI-10, WI-13 και WI-15 (νεφρός); WI-6, WI-21 και WI-22 (καρδιά); WI-7 (θύμος αδένας και θυρεοειδή), WI-17 (ήπαρ) FHs74Int (λεπτό έντερο) και PER.C6.

ε. NIAID-ΗΠΑ: Η AstraZeneca ενδέχεται να χρησιμοποίησε «παρωχημένα» στοιχεία στις κλινικές δοκιμές.

Όπως καταγράψαμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας (Μέρος 5ον) πολλές χώρες παγκοσμίως, ανακοίνωσαν ότι διακόπτουν προσωρινά τους εμβολιασμούς με το σκεύασμα της Astra Zeneca και του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, λόγω των αυξημένων περιστατικών θρομβώσεων στο αίμα που διαπιστώθηκαν στις τάξεις όσων έχουν ήδη εμβολιαστεί στις χώρες αυτές, μερικά των οποίων ήσαν θανατηφόρα. Παρά την γενίκευση του επιδημιολογικού συναγερμού, οι ΠΟΥ και ΕΜΑ, έσπευσαν να καθησυχάσουν τους πολίτες όλου του κόσμου με δημοσιοποίηση ανάλογων ανακοινώσεων, όπως:

.«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην χρησιμοποιείται» το συγκεκριμένο εμβόλιο» (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας/ΠΟΥ).

«Τα οφέλη από το εμβόλιο της AstraZeneca για τον Covid-19 είναι πολύ μεγαλύτερα από τους κινδύνους, και οι ευρωπαϊκές χώρες θα έπρεπε να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν για να βοηθήσουν να σωθούν ζωές κατά την πανδημία» (Δήλωση του διευθυντού του ΠΟΥ για την Ευρώπη, Χανς Κλούγκε, 18 Μαρτίου 2021).

         «Η επιτροπή ασφαλείας του Οργανισμού, έχει αποφασίσει ξεκάθαρα πως αυτό το εμβόλιο της AstraZeneca είναι ασφαλές και αποτελεσματικό και τα οφέλη υπερτερούν των πιθανών κινδύνων… Το εμβόλιο δεν σχετίζεται με αύξηση του συνολικού κινδύνου θρομβοεμβολικών επεισοδίων ή θρόμβων αίματος…» (Ανακοίνωση της επικεφαλής του ΕΜΑ Έμερ Κουκ, 18/3/2021).  Η Κουκ όμως, έσπευσε να προσθέσει και έναν αστερίσκο αναφέροντας «…ακόμα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε σίγουρα την συσχέτιση μεταξύ αυτών των περιπτώσεων (θρόμβου αίματος) και του εμβολίου…».

Παρ’ όλα αυτά, οι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ υπεύθυνοι για την παγκόσμια υγεία, ΠΟΥ και ΕΜΑ, έδωσαν εντολή να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί με εμβόλια της AstraZeneca. Δεν προλάβαμε να υπενθυμίσουμε στους υπεύθυνους ότι: «..είναι απίστευτο, αδιανόητο και εγκληματικό να τίθενται αστερίσκοι σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά την παγκόσμια υγεία, καθ’οσον η υγεία των πολιτών πρέπει να τίθεται ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ και ΧΩΡΙΣ αστερίσκους, κάτι που φαίνεται πως ΔΕΝ αποτελεί προτεραιότητα των αρμοδίων του Συστήματος», ήλθε η ανακοίνωση-κόλαφος του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών (NIAID) των ΗΠΑ, η οποία μας δικαίωσε και ταυτόχρονα εμμέσως, ομολόγησε στην ουσία, την αναξιοπιστία της Εταιρείας και την προβληματικότητα του εμβολίου της!!!

Το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών (NIAID) των ΗΠΑ ανέφερε πως υπάρχει ανησυχία για το γεγονός ότι η AstraZeneca ενδέχεται να χρησιμοποίησε μια παρωχημένη πληροφορία στις δοκιμές αυτές, κάτι που πιθανόν να οδήγησε σε μη ολοκληρωμένη εκτίμηση της αποτελεσματικότητας.               

«Η φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca ενδέχεται να χρησιμοποίησε “παρωχημένα” στοιχεία στις κλινικές δοκιμές που διεξήγαγε στις ΗΠΑ για το εμβόλιο της κατά της covid-19, ανακοίνωσε την Δευτέρα το βράδυ (22 Μαρτίου 2021), το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών (NIAID) των ΗΠΑ επικαλούμενη στοιχεία ανεξάρτητης επιτροπής.

H Επιτροπή Ελέγχου Ασφάλειας Δεδομένων (DSMB), μια ανεξάρτητη επιτροπή που επέβλεπε τις κλινικές δοκιμές, εξέφρασε “την ανησυχία της για το γεγονός ότι η AstraZeneca ενδέχεται να χρησιμοποίησε μια παρωχημένη πληροφορία στις δοκιμές αυτές, κάτι που πιθανόν να οδήγησε σε μη ολοκληρωμένη εκτίμηση της αποτελεσματικότητας” του εμβολίου..», ανέφερε το NIAID

[Πηγή:https://www.skai.gr/news/ygeia/niaid-ipa-i-astrazeneca-isos-xrisimopoiise - paroximena-stoixeia-stis-klinikes-dokimes].

Τώρα μας τα λένε; Δεν τα εγνώριζαν εκ των προτέρων; Εάν ναι, όπως είναι ΒΕΒΑΙΟΝ, γιατί δεν ενήργησαν εγκαίρως ώστε να μην κυκλοφορήσει το εμβόλιο της AstraZeneca; Γιατί παρά ταύτα, οι ΠΟΥ και ΕΜΑ επιμένουν να συγκατατίθενται στην συνέχιση των εμβολιασμών με τα εμβόλιά της; Είναι απίθανο να έχουν συμβεί τα ίδια ή ανάλογα και με τις άλλες εταιρείες;

στ. Pfizer: Ένας φαρμακευτικός κολοσσός με αμύθητα εισοδήματα και αμέτρητες «σκοτεινές διδρομές»8

1/. Η Pfizer Inc. είναι η μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στον κόσμο, με συνολικές μετοχές, στα 65,495 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020. Η Pfizer εξαγόρασε την Warner-Lambert το 2000 έναντι 111,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό δημιούργησε, τότε, την δεύτερη μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στον κόσμο.

Τον Μάϊο του 2020, η Pfizer άρχισε να δοκιμάζει τέσσερις διαφορετικές παραλλαγές του εμβολίου COVID-19 . Προγραμματίστηκε να επεκτείνει τις δοκιμές σε ανθρώπους σε χιλιάδες εξεταζόμενους ασθενείς μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020. Η φαρμακευτική εταιρεία ένεσε δόσεις του δυνητικού εμβολίου BNT162b2 , το οποίο αναπτύχθηκε από την γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας BioNTech, και στους πρώτους ανθρώπους που συμμετείχαν στις ΗΠΑ στις αρχές Μαΐου. Με βάση τα αποτελέσματα, η Pfizer είπε ότι «θα είναι σε θέση να παραδώσει εκατομμύρια δόσεις στο χρονικό πλαίσιο του Οκτωβρίου» και αναμένει να παράγει εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεις το 2021 (ΣΣ: Πότε τα σκέφτηκαν, πότε τα συζήτησαν, πότε τα ερεύνησαν-ταυτοποίησαν επιστημονικώς, πότε κατέληξαν στην σύνθεσή του, πότε τα πειραματίστηκαν, πότε τα παρήγαγαν μαζικώς κατά εκατομμύρια, πότε τα διένειμαν, μόνο ο δικός τους …θεός το ξέρει !!!).

Στις 27 Δεκεμβρίου 2020, η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκίνησε ένα συντονιστικό σχέδιο για την διάθεση του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19, το οποίο διανεμήθηκε και στα 27 κράτη μέλη της. Οι ανώτεροι αξιωματούχοι της Ένωσης το ονόμασαν «συγκινητική στιγμή ενότητας». Η Pfizer παρουσίασε ένα νέο λογότυπο στις 5 Ιανουαρίου 2021.

2/. Δυστυχώς για την ανθρωπότητα η Pfizer έχει ένα «σκοτεινό παρελθόν» που αποδεικνύεται από αγωγές εναντίον της για φάρμακα και εμβόλια με σοβαρές παρενέργειες, συνεχιζόμενες μέχρι πρόσφατα, αλλά και ύποπτες διασυνδέσεις με το Σύστημα, εξ αιτίας των οποίων παρά τις κατά καιρούς καταδικαστικές αποφάσεις σε βαρος της, εξακολουθεί να επιβιώνει και να ….μεγαλουργεί στο επιστημονικό στερέωμα. Παραθέτομεν μερικά στοιχεία..

α/. Η Pfizer είναι εμπεπλεγμένη σε μια σειρά αγωγών που προέρχονται από MKO, Ασφαλιστικές Eταιρείες, κράτη, κλπ. αφορώσες  σε φαρμακευτικά της προϊόντα (αξιοπιστία, καταλληλότητα, παρενέργειες, κλπ), κλοπές μυστικών άλλων εταιρειών,  καθώς και από τις ύποπτες πρακτικές διαφόρων εταιρειών, με τις οποίες έχει συγχωνευθεί ή τις οποίες έχει αποκτήσει.

β/. Η εταιρεία Quigley, η οποία επώλησε προϊόντα μονώσεως που περιείχαν αμίαντο μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1970, αγοράστηκε από την Pfizer το 1968. Η Pfizer αγόρασε την Shiley το 1979, κατά την έναρξη της δοκιμασίας της βαλβίδας Convexo-Concave, με την καρδιακή βαλβίδα Bjork-Shiley. Περίπου 500 άνθρωποι πέθαναν όταν οι ελαττωματικές βαλβίδες απέτυχαν και, το 1994, οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφάσισαν εναντίον της Pfizer κατέθεσαν αγωγή αποζημιώσεως για 200 εκατομμύρια δολλάρια.

γ/. Η Eταιρεία Aσφαλίσεως Yγείας Blue Cross Blue Shield (BCBS), υπέβαλε αγωγή εναντίον της Pfizer για παράνομη εμπορία των ναρκωτικών BEXTRA [(valdecoxib) Therapeutic area (MeSH) Arthritis, Rheumatoid, Osteoarthritis, Dysmenorrhea], GEODON [Ζιπρασιδόνη (Ziprasidone), αντιψυχωτικό φάρμακο για παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος] και LYRICA [Πρεγκαμπαλίνη (Pregabalin), φάρμακο παθήσεων κεντρικού νευρικού συστήματος, αντιεπιληπτικόν].

Η BCBS αναφέρει ότι η Pfizer χρησιμοποίησε «παράνομες δωροδοκίες» («kickbacks»)9 και έπεισε σκοπίμως τους γιατρούς («εσφαλμένως» ισχυρίστηκαν) να συνταγογραφήσουν τα φάρμακα.

Η Fierce Pharma ανέφερε ότι «Σύμφωνα με την αγωγή, ο υπεύθυνος της Εταιρείας, όχι μόνο παρέδωσε εκείνα τα «παραπλανητικά» υλικά για χρήση εκτός ετικέτας, αλλά έστειλε γιατρούς σε πισίνες της Καραϊβικής, και τους πλήρωσε 2.000 δολάρια τιμωρία ως αντάλλαγμα για την ακρόαση των διαλέξεων για το Bextra. Περισσότεροι από 5.000 επαγγελματίες υγείας διασκέδαζαν σε συναντήσεις στις Μπαχάμες, τις Παρθένες Νήσους και σε όλες τις ΗΠΑ. Η υπόθεση «διευθετήθηκε» το 2014 έναντι 325 εκατ. $.

δ/. Προέκυψε αντιπαράθεση και για το φάρμακο "Celebrex". Το Πανεπιστήμιο Brigham Young (BYU) είπε ότι ένας καθηγητής χημείας, ο Δρ. Daniel L. Simmons, ανακάλυψε ένα ένζυμο την δεκαετία του 1990 που αργότερα θα οδηγούσε στην ανάπτυξη του Celebrex. Η BYU ζητούσε αρχικά 15% δικαιώματα επί των πωλήσεων, που θα ισοδυναμούσαν με 9,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι καταθέσεις του δικαστηρίου δείχνουν ότι πραγματοποιήθηκε ερευνητική συμφωνία με την Monsanto, του οποίου η φαρμακευτική επιχείρηση εξαγοράστηκε αργότερα από την Pfizer, για να αναπτύξει μια καλύτερη ασπιρίνη. Το ένζυμο που ο Δρ Simmons ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε, προκαλούσε πόνο και φλεγμονή με συνακόλουθα γαστρεντερικά προβλήματα, για την μείωση των οποίων χρησιμοπιείται το Celebrex.

ε/. Το 1996, ξέσπασε επιδημία ιλαράς, χολέρας και βακτηριακής μηνιγγίτιδας στη Νιγηρία. Οι εκπρόσωποι και το προσωπικό της Pfizer από έναν ερευνητικό οργανισμό συμβάσεων (CRO) ταξίδεψαν στο Kano για να δημιουργήσουν μια κλινική δοκιμή και να χορηγήσουν ένα πειραματικό αντιβιοτικό, trovafloxacin, σε περίπου 200 παιδιά. Τοπικοί αξιωματούχοι του Κάνο ανέφεραν ότι περισσότερα από 50 παιδιά πέθαναν στο πείραμα, ενώ πολλά άλλα ανέπτυξαν ψυχικές και σωματικές παραμορφώσεις. Η φύση και η συχνότητα τόσο των θανάτων όσο και άλλων ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων ήταν παρόμοια με εκείνα που βρέθηκαν ιστορικά στους παιδιατρικούς ασθενείς που υποβλήθηκαν σε θεραπεία για μηνιγγίτιδα στην υποσαχάρια Αφρική. Το 2001, οι οικογένειες των παιδιών, καθώς και οι κυβερνήσεις του Κάνο και της Νιγηρίας, υπέβαλαν αγωγές σχετικά με τις παρενέργειες και τους θανάτους που προήλθαν από την «θεραπεία» με το αντιβιοτικό της Pfizer.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ειδήσεων Democracy Now! «Οι ερευνητές δεν έλαβαν υπογεγραμμένα έντυπα συγκαταθέσεως και το ιατρικό προσωπικό είπε ότι η Pfizer δεν είπε στους γονείς ότι τα παιδιά τους έπαιρναν το πειραματικό φάρμακο.»  Οι αγωγές κατηγόρησαν επίσης την Pfizer ότι χρησιμοποίησε το ξέσπασμα για να πραγματοποιήσει μη εγκεκριμένες δοκιμές σε ανθρώπους, καθώς και φερόμενη υποδοσολογία μιας ομάδας ελέγχου που υποβλήθηκε σε θεραπεία με παραδοσιακά αντιβιοτικά για να παρακάμψει τα αποτελέσματα της δίκης υπέρ του Trovan. Ενώ τα συγκεκριμένα γεγονότα της υποθέσεως καίτοι «αμφισβητήθηκαν» από την Pfizer, τόσο το ιατρικό προσωπικό της Νιγηρίας όσο και τουλάχιστον ένας γιατρός της Pfizer, δήλωσαν ότι η δοκιμή διεξήχθη χωρίς έγκριση από κανονιστική αρχή.

Τον Δεκέμβριο του 2010, το Wiki Leaks κυκλοφόρησε τα εμπιστευτικά διπλωματικά τηλεγραφήματα των ΗΠΑ (diplomatic cables),10 τα οποία αποδεικνύουν ότι η Pfizer είχε προσλάβει ανακριτές για να βρουν αποδεικτικά στοιχεία διαφθοράς εναντίον του γενικού εισαγγελέα της Νιγηρίας, Aondoakaa, προκειμένου να τον πείσει να παραιτηθεί της νομικής αγωγής σε βάρος της. Ο δημοσιογράφος της Washington Post, Joe Stephens, ο οποίος βοήθησε να ξεσπάσει την ιστορία το 2000, χαρακτήρισε αυτές τις ενέργειες «επικίνδυνες εξικνούμενες σε εκβιασμό».

στ/. Κλοπή μυστικών άλλων εταιρειών.

Nonprofit Ischemia Research and Education Foundation filed a lawsuit against Pfizer in 2004, alleged that Pfizer arranged a deal with lead statistician Ping Hsu at the Ischemia Research and Education Foundation to provide data. Additionally, the research foundation alleged that Pfizer stole trade secrets to develop Bextra, a pain medication. Pfizer and Hsu destroyed evidence that could have proven they stole trade secrets and used data without approval when the foundation confronted the two. On Dec. 24, 2008, a Santa Clara County jury ordered Pfizer to pay $38 million to the Ischemia Research and Education Foundation for stealing drug secrets. [Casetext. "Pfizer Loses $38 Million Trade Secret Jury Verdict in California—Punitive Damages Phase Still to Come." By Steven Nickolas, Accessed Feb. 5, 2021.].

ζ/.  Σύμφωνα με έγγραφα του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ που κυκλοφόρησαν από το Wiki Leaks, η Pfizer «άσκησε πιέσεις κατά της Νέας Ζηλανδίας να συνάψει συμφωνία ελευθέρου εμπορίου με τις Ηνωμένες Πολιτείες, επειδή αντιτάχθηκε στους περιοριστικούς κανόνες αγοράς ναρκωτικών της Νέας Ζηλανδίας και προσπάθησε να απαλλαγεί από την πρώην υπουργό Υγείας της Νέας Ζηλανδίας»,Helen Elizabeth Clark, το 1990.11

Επιπροσθέτως, υπενθυμίζουμε την υπόθεση που ακούει στο όνομα Scott Gottlieb,12 ο οποίος παραιτήθηκε από Επίτροπος της FDA των ΗΠΑ τον Απρίλιο του 2019, και λίγο αργότερα, τον Ιούλιο, εντάχθηκε….στο διοικητικό Συμβούλιο της Pfizer. Μόνον τυφλοί, ανόητοι και μωροφιλόδοξοι δεν συνειδητοποίησαν τι συνέβη στα…παρασκήνια εκείνης της πολύκροτης επιστημονικής …μεταγραφής. Μόνο εγκάθετοι, βεβλαμμένοι εγκέφαλοι και άρρωστοι ψυχικώς δεν αντιλαμβάνονται ποιους εξυπηρετούσε ο Scott Gottlieb, όσο διάστημα διετέλεσε επίτροπος της FDA των ΗΠΑ.

η/. Η Pfizer είναι  παρασκευάστρια του Viagra και η εταιρεία που καταδικάστηκε με το δεύτερο μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία των ΗΠΑ, για ψέματα για ένα από τα φάρμακά της και για δωροδοκία γιατρών. Αυτό το πρόστιμο ρεκόρ είναι μόνο ένα παράδειγμα. Η Pfizer έχει καταδικαστεί επανειλημμένα για απόκρυψη των κύριων παρενεργειών του Protonix, απόκρυψη των καρκινογόνων ιδιοτήτων του Prempro, ψεύδη σχετικά με την αυτοκτονική συμπεριφορά του Chantix (ΣΣ: Οι ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές αφαίρεσαν την προειδοποίηση σχετικά με τις νευροψυχιατρικές παρενέργειες του φαρμάκου τον Μάϊo 2016.), προώθηση της Depo-Testosterone ως αποτελεσματικής και ασφαλούς.

θ/. Τέλος, υπενθυμίζουμε, ότι:

1//. Η Ινδία ζήτησε από την Pfizer, πριν εγκρίνει την χρήση του εμβολίου της κατά του Covid-19, δοκιμαστική περίοδο και εγγυήσεις. Η εταιρεία αρνήθηκε αυτό το αίτημα της ανώτατης υγειονομικής αρχής της Ινδίας και απέσυρε την αίτησή της για είσοδο στην ινδική φαρμακευτική αγορά.

2//. Με την παγκόσμια πώληση του «εμβολίου» RNA, η Pfizer θα αποκομίζει 14 δις δολάρια ετησίως – περισσότερο από το ΑΕΠ της Νικαράγουας. Κατωτέρω παρουσιάζουμε στοιχεία των εσόδων και καθαρών κερδών της Εταιρείας για το 2020…["Pfizer Financial Statements 2005-2020 | PFE". www.macrotrends.net. February 8, 2021].

Revenue

  US$41.908 billion (2020)

Operating income

  US$8.16 billion (2020)

Net income

 US$9.615 billion (2020)

Total assets

         

   US$178.983 billion (2020)

Total equity

       US$65.495 billion (2020).

ι//. Συμπερασματικώς, τα προαναφερθέντα στοιχεία περί της Pfizer, συνοπτικά, επαρκή, διαυγή και πολλαπλώς διασταυρούμενα, συνιστούν αποχρώσες ενδείξεις οι οποίες συνεκτιμώμενες, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι όντως η Εταιρεία αυτή, έχει «σκοτεινό παρελθόν».

Σε τέτοια Εταιρεία εβάσισε το Σύστημα την σωτηρία της ανθρωπότητος από τον κορωναϊόν και τις μεταλλάξεις του;  

Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο που κάθε εχέφρων και ελεύθερος πολίτης αντιλαμβάνεται αλλά για διαφόρους λόγους, αδυνατεί να το εκφράσει δημοσίως, φοβούμενος μήπως στιγματιστεί ως «συνωμοσιολόγος»;

Να χαίρονται λοιπόν την Pfizer:

-Όσοι εργάζονται σ’ αυτήν την σκοτεινή εταιρεία και είναι ολόκληρες στρατιές [88.300 υπάλληλοι (2019)], και όσοι εμπλέκονται στην παρασκευή των εμβολίων της εν λόγω Εταιρείας, για….καταπολέμηση του κορωναϊού.

-Όσες κυβερνήσεις απεφάσισαν να εμβολιάσουν τους πολίτες της χώρας τους με εμβόλια της Pfizer  και

-Όσοι πολίτες εμβολιάστηκαν ή πρόκειται να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της Pfizer.

Εξυπακούεται ότι, ανάλογο είναι το παρελθόν και η αποστολή και των υπολοίπων κολοσσών φαρμακευτικών Εταιρειών (στοιχεία παρουσιάσαμε ενδεικτικώς), οι οποίες όμως κι’αυτές βρίσκονται στο «απυρόβλητον», αφού τελούν υπό την κηδεμονίαν του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Να γιατί, για όσα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος έχουν διαπράξει αυτές οι εταιρείες (τα περισσότερα έχουν συγκαλυφθεί), παραμένουν ατιμώρητες, εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται παγκοσμίως, ή γλυτώνουν με ένα «πρόστιμο» μερικών εκατομμυρίων δολλαρίων, το οποίον γι’ αυτές είναι «ψίχουλα» ή «στάκτη» στα μάτια των πολιτών. 

Δεν έχετε ως παράδειγμα το μεγάλο και εκκρεμές ακόμη, σκάνδαλο της NOVARTIS ή αναμένετε ότι θα λάμψει τελικώς η ΑΛΗΘΕΙΑ σε όλες τις διαστάσεις του σκανδάλου;13

ζ. ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Το κύριο Αναγνωριστικό ΤΕΣΤ, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), σειράς PCR Coronavirus βρίσκεται στο DNA σε όλους τους ανθρωπους14

Ο Δρ Andrew Kaufman, Αμερικανός ιατρός, καθηγητής Ψυχιατρικής, μοριακός βιολόγος και ειδικός στα ζητήματα που αναλύουμε στο παρόν θέμα, εσπούδασε στο Duke, M.I.T και στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας, όπου διεξήγαγε και δημοσίευσε πρωτότυπη έρευνα και έδωσε διαλέξεις σε φοιτητές, κατοίκους και συναδέλφους.

Καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας COVID-19, ο Δρ. Kaufman αντέκρουε τα βασικά μέσα ενημέρωσης, δηλώνοντας ότι ο κορωναϊός ΔΕΝ προκαλεί μια νέα ασθένεια, ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις αυξημένης θνησιμότητας και ότι η σύγχρονη ιατρική είναι η κύρια αιτία θανάτου.

«Σήμερα ανυπομονώ για μια συζήτηση χωρίς λογοκρισία σχετικά με την πανδημία COVID-19, την επιστήμη πίσω από τον ιό και την παγκόσμια διάβρωση των πολιτικών ελευθεριών».

https://www.facebook.com/LondonReal/videos/177678553390458/?v=177678553390458

https://www.reddit.com/user/UsernamesIrrelevant/comments/iemxyt/the_who_pcr_test_coronavirus_primer_sequence_is/

« Αυτό ήταν αρκετά σημαντικό που ήθελα να το βγάλω αμέσως. Η έρευνά μου στην βάση δεδομένων NCBI για νουκλεοτιδικές αλληλουχίες, οδήγησε σε μια εκπληκτική ανακάλυψη. Ενα κύριο Αναγνωριστικό ΤΕΣΤ, σειράς PCR Coronavirus Του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) βρίσκεται στο DNA σε όλους τους ανθρωπους !

Η ακολουθία «CTCCCTTTGTTGTGTTGT» είναι μια αλληλουχία εναρκτήριου χαρακτήρα 18 χαρακτήρων που βρίσκεται στο έγγραφο πρωτοκόλλου δοκιμών PCR του coronavirus του WHO (ΠΟΥ). Οι αλληλουχίες εκκινητών είναι αυτές που ενισχύονται με την διαδικασία PCR προκειμένου να εντοπιστούν και να χαρακτηριστούν ως "θετικά" αποτελέσματα δοκιμής. Αυτό συμβαίνει ακριβώς, και αυτή η ίδια ακολουθία 18 χαρακτήρων, κατά λέξη, βρίσκεται επίσης στο χρωμόσωμα Homo sapiens 8!

Από όσο μπορώ να πω, αυτό σημαίνει ότι τα κιτ δοκιμής του ΠΟΥ πρέπει να βρουν θετικό αποτέλεσμα σε όλους τους ανθρώπους. Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει διαφορετικά; Δεν μπορώ πραγματικά να υπερεκτιμήσω την σημασία αυτού του ευρήματος. Τουλάχιστον, θα πρέπει να έχει αξιοσημείωτο αντίκτυπο στα αποτελέσματα των δοκιμών.

Ενημέρωση: Μετά από λίγη προσπάθεια, ανακάλυψα επιτέλους έναν τρόπο για να παρουσιάσω την απόδειξη (πέρα από τα στιγμιότυπα οθόνης μου) ότι το ανθρώπινο χρωμόσωμα 8 έχει την ίδια ακριβώς ακολουθία 18 χαρακτήρων. Δοκιμάστε τον παρακάτω σύνδεσμο….». (Η ακολουθία εμφανίζεται στο κάτω μέρος της σελίδας).

[Εθνική Κρατική Ιατρική Βιβλιοθήκη ΗΠΑ, https://www.ncbi.nlm.nih. gov/nucleotide/NC_000008.11report=genbank&log$=nuclalign&from=63648346&to=63648363].

*

Τρεις μήνες μετά την έναρξη αυτής της πολιτικής, ενώ οι γιατροί περίμεναν  να θριαμβολογούν, ακριβείς στατιστικές οδηγούν στην εκτίμηση ότι τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Η πραγματική ζωή για την οποία μιλούν δεν έχει καμία σχέση με την διαφήμιση των υπαλλήλων του Συστήματος.…

Απάτη, λοιπόν, η αποτελεσματικότητα 95% των εμβολίων;

Ένα πράγμα είναι βέβαιο! Η ασθένεια υποχωρεί λιγότερο γρήγορα από ό, τι τον Οκτώβριο (χωρίς εμβολιασμό) και μεταξύ των δύο δόσεων ο ιός διπλασιάζει τη δράση του. Η νέα επιδημία είναι πιο θανατηφόρα από την πρώτη στην οποία η χώρα χρησιμοποίησε μαζικά το πρωτόκολλο Raoult [υδροξυχλωροκίνη]. Είναι συγκρίσιμη με αυτή του Οκτωβρίου. Τα νέα εβδομαδιαία κρούσματα έφτασαν  τα 60.000 σε σύγκριση με τα 45.000 τον Οκτώβριο. Αναρωτιέται κανείς για τις συνδυασμένες επιπτώσεις του περιορισμού και του εμβολιασμού…15

                                                                         *

Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε;  Όσα αποδεικτικά στοιχεία κατέθεσαν κατά καιρούς, επωνύμως και ενυπογράφως, αμέτρητοι αλλά αποκλεισμένοι από τον δημόσιον διάλογον και τα Συστημικά ΜΜΕ επιστήμονες, Έλληνες και αλλοδαποί, κατά το Σύστημα «συνωμοσιολόγοι», πολλά από τα οποία παραθέσαμε μετά των σχετικών πηγών,  και μέχρι να τολμήσουν οι Συστημικοί επιστήμονες να προσέλθουν σε Δημόσιο ζωντανό διάλογον μαζί τους, παγκοσμίως, αλλά και όσα καταγράψαμε κατά την λεπτομερέστατη ανάλυση του θέματος: «Το Σύστημα δια μέσου των αιώνων», μας δίδουν το δικαίωμα, σύμφωνα με τις αρχές της Αληθούς Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων είναι και η Ελευθερία του λόγου, να χαρακτηρίσουμε τους εμβολιασμούς κατά του Κορωναϊού, με την ακολουθούσα ακροστοιχίδα:

 

Ε πιχείρηση «Ελευθερία» Κατ’ευφημισμόν.

Μ ετάλλαξις Ανθρώπινου DNA.

Β αθυπόνηρων Αληθοφανές επιχείρημα.

Ο λεσηνόρων Βιολογική Παγίδα.

Λ άσθη αληθούς Επιστήμης.

Ι ουδαιοταλμουδιστών Απόρρητος Εντολή.

Α ασιφρόνων Σχέδιον Νοσοποιϊας.

Σ κοταδιστών Διαχρονική Πλεκτάνη.

Μ εταλλάξεων Κατασκευασμένη Παραμυθολογία.

Ο λοοφρόνων Βιολογική Πλοκή.

Σ υνωμοσία Μιαρών Αντιχριστιανών. 

 

Κ ερδαλεοφρόνων Εργαστηριακός Ιός.

Α δικοχρημάτων Εμπορευματικόν Σκεύασμα.

Τ αφεύς Αθώων Πολιτών.

Α ντιποίησις Αληθούς Επιστήμης.

 

Τ αρβόσυνος Κρατών και Λαών.

Ο ικουμενιστών Ψευδοεπιστημονικόν Άλλοθι.

Υ ποχθονίων εφεύρεσις μισανθρωπίας.

 

Κ αϊνιτών βιοχημική Σύνθεσις.

Ο λεσιμβρότων Βιολογικόν Όπλον.

Ρ αιστήρ Κοινωνικών Δομών.

Ω μοργών Προσχεδιασμένη Απάτη.

Ν αέτης Βεβλαμμένων Εγκεφάλων.

Α ντιεπιστημοσύνης «Επιστημονική» Πιστοποίησις.

Ι ολογικόν Φενάκισμα Βλαψιφρόνων.

Ο ζοθήκη μίσθαρνων ψευδοεπιστημόνων.

Υ ποκατασκευή εξοντώσεως ανθρώπων.

 

 Οι έχοντες ώτα ακούειν ακουέτωσαν και νουν νοείν νοείτωσαν!!!

 

                                                                                        Συνεχίζεται

 

 

 



1#DARPA#VACCINES#TRANSHUMANISM#human2point0.  #MILITARYINDUSTRIALCOMPLEX#LUCIFERACE.. #BILLANDMELINDAGATESFOUNDATION#DRCARRIEMADEJ#EUGENICS #TRANSHUMANISM #invasionofprivacy #bbc #nwo #lossofrights #lossofprivacy..
#Δρ. Carrie Madej - Άνθρωπος 2.0 και mRNA εμβόλια - BitChute, www.bitchute.com›video, 11 Φεβ 2021…

2 Dr. Carrie Madej, is an Osteopathic Physician. She received her medical degree from Kansas City University of medical bio-sciences in 2001. Her ongoing research and study in vaccines over the past 20 years has led her to speak out about the direction of technology and medicine and where that is taking us today. She wrote articles such as World War III On Humanity and was researcher, among others, regarding the new DARPA vaccine & Bill Gates.(Who is behind the DARPA vaccine and what is the role and purpose?).

3 Microneedling is a dermaroller procedure that uses small needles to prick the skin. The purpose of treatment is to generate new collagen and skin tissue for smoother, firmer, more toned skin. Microneedling is mostly used on the face and may treat various scars, wrinkles, and large pores.

4 A hydrogel is a network of crosslinked polymer chains that are hydrophilic, sometimes found as a colloidal gel in which water is the dispersion medium. A three-dimensional solid results from the hydrophilic polymer chains being held together by cross-links.

5 Moderna's groundbreaking coronavirus vaccine was designed in just 2 days, Susie Neilson, Andrew Dunn, and Aria Bendix, Dec 19, 2020, Moderna; Samantha Lee/Business Insider

6 FDA: US. Food and Drug Administration (www.fda.gov).

7 Τα αρχικά MRC δείχνουν το Medical Research Council, ένα ιατρικό ερευνητικό κέντρο, τμήμα του UKRI στο Ηνωμένο Βασίλειο. The Medical Research Council (MRC) is responsible for co-coordinating and funding medical research in the United Kingdom. It is part of United Kingdom Research and Innovation (UKRI), which came into operation 1 April 2018, and brings together the UK's seven research councils, Innovate UK and Research England. UK Research and Innovation is answerable to, although politically independent from, the Department for Business, Energy and Industrial Strategy.

8 .Pfizer – Wikipedia, en.wikipedia.org › wiki

.Pfizer: 7 Secrets You Didn't Know (PFE) – Investopedia, www.investopedia.com › ..,5 Φεβ 2021.

.Who owns Pfizer and where is the vaccine made? - The Sun, www.thesun.co.uk›news.

.Pfizer and BioNTech Announce Vaccine Candidate Against ...www. pfizer.com›news, 9 Νοε 2020.

.Pfizer | Company History, Products & Lawsuits, COVID-19…...www. drugwatch.com›pf... 

.https://www.agoravox.fr/tribune-libre/article/en-israel-la-vaccination-freine-t-230793 (Μετάφραση: Ευάγγελος Δ. Νιάνιος).

9 A kickback is an illegal payment intended as compensation for preferential treatment or any other type of improper services received. Kickbacks are often referred to as a type of bribery. While kickbacks can take many different forms, they all feature some sort of collusion between two parties. Paying or receiving kickbacks is a corrupt practice that interferes with an employee's or a public official’s ability to make unbiased decisions.

10 A diplomatic cable, also known as a diplomatic telegram (DipTel) or embassy cable, is a confidential text-based message exchanged between a diplomatic mission, like an embassy or a consulate, and the foreign ministry of its parent country. A diplomatic cable is a type of dispatch.

11 Helen Elizabeth Clark ONZ SSI PC (born 26 February 1950) is a New Zealand politician. In 1987 Clark became a member of the cabinet, holding at various times the portfolios of housing, conservation, labour, and health. In 1989–90 she served as deputy prime minister, and in 1990 she was appointed to the Privy Council, becoming the first woman in New Zealand to hold those offices. She served as the 37th Prime Minister of New Zealand from 1999 to 2008...

12 Scott Gottlieb (born June 11, 1972) is an American physician and investor who served as the 23rd commissioner of the Food and Drug Administration (FDA) from 2017 until April 2019. ... He was previously a resident fellow at AEI from 2007 to 2017 prior to joining the FDA as commissioner in May 2017.

13 Η διερεύνηση της υπόθεσης Novartis ξεκίνησε αρχικά από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ύστερα από καταγγελίες για αθέμιτες πρακτικές της εταιρείας και συγκεκριμένα για χρηματισμό πολιτικών προσώπων και ιατρών. Τον Ιούνιο του 2020 η θυγατρική εταιρεία Novartis Hellas συμφώνησε να καταβάλει το ποσό των 225 εκατομμυρίων δολαρίων στο πλαίσιο εξωδικαστικού συμβιβασμού με τις ανωτέρω αρχές, παραδεχόμενη ότι από το 2012 έως το 2015 η εταιρεία προχώρησε σε αθέμιτες παροχές προς υπαλλήλους κρατικών νοσοκομείων και κλινικών στην Ελλάδα ώστε να αγοράζουν περισσότερα φάρμακα της.

Παράλληλα με την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης στις ΗΠΑ, έρευνα ξεκίνησε τα επόμενα έτη και από την ελληνική δικαιοσύνη. Ειδικότερα, το 2018 σχηματίστηκε η πρώτη δικογραφία η οποία βασίστηκε στις καταθέσεις τριών προστατευόμενων μαρτύρων και αφορούσε δέκα πολιτικά πρόσωπα της περιόδου 2006-2015.

15 Στην διάλεξή του η καθηγήτρια νομικής Mary Holland, ενώπιον των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με την σκοπιμότητα του υποχρεωτικού εμβολιασμού στα παιδιά, υπενθύμισε το 2016: “σχετικά με το ζήτημα της συγκατάθεσης, η Διακήρυξη ορίζει ότι κάθε προληπτική ιατρική παρέμβαση πρέπει να πραγματοποιείται, μόνο με την προηγούμενη, ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεση του ενδιαφερομένου και βάσει επαρκών πληροφοριών. Σημειώνει επίσης (στο άρθρο 2) ότι, «το μόνο (αποκλειστικό) συμφέρον της επιστήμης ή της κοινωνίας» δεν πρέπει να υπερισχύει.

«Μην βλάπτεις προκαταβολικά », αυτό το credo ενσαρκώνει την αρχή της προφύλαξης στην ιατρική θέτοντας ξεκάθαρα τα συμφέροντα των ασθενών πάνω από τα συμφέροντα της συλλογικότητας ή της « αγέλης». Αυτή η αρχή της προφύλαξης στην ιατρική οδηγεί άμεσα στην ιδέα ότι οι πολιτικές εμβολιασμού πρέπει να συνιστώνται και να μην καθίστανται υποχρεωτικές.( ΣΣ: Είτε μέσω εκβιασμών και διλημμάτων, διαχωρισμού πληθυσμού αποκλεισμών ή προνομίων επιλεκτικών ως κίνητρο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου