Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

 Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ!!! (THE FINAL ATTACK OF THE SYSTEM AGAINST HUMANITY, ALREADY HAS BEGUN!!!).

ΜΕΡΟΣ 3ον 

3. Eμβόλια και Εμβολιασμοί.

α. Από τα τέλη Δεκεμβρίου 2020, άρχισε με πρωτόγνωρη για τα επιστημονικά δεδομένα σπουδή, ο εμβολιασμός κατά του λεγομένου Κορωναϊού COVID-19, ευρωπαϊκώς και παγκοσμίως, φυσικά και στην χώρα μας, με την κωδική ονομασία «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

Ο εμβολιασμός συνεχίζεται, χωρίς να έχουν κατατεθεί εγκαίρως μετά από δημόσιον επιστημονικόν διάλογον, επαρκείς αποδείξεις καταλληλότητος, αποτελεσματικότητος και αξιοπιστίας του πολυδιαφημισθέντος εμβολίου, ως είχαν ιερά υποχρέωση να πράξουν οι πάσης φύσεως υπεύθυνοι και αρμόδιοι προς τούτο, φορείς.

Για τους λόγους που έχουμε παρουσιάσει σε σχετικό κεφάλαιο, κατά την ανάλυση του θέματός μας, την πρωτοφανή, απαράδεκτη και ως εκ τούτου, ύποπτη απαγόρευση κάθε επίσημου επιστημονικού ΔΙΑΛΟΓΟΥ επί του σοβαρώτατου αυτού θέματος, ενιστάμεθα και πρεσβεύουμε ότι, οι επιπτώσεις από το φαινόμενο του λεγομένου Κορωναϊού καθώς και της εφαρμογής του πρόωρου χρονοδιαγράμματος εμβολιασμού, με ατεκμηρίωτη επιστημονικώς, την καταλληλότητα και πλήρη ασφάλεια του εμβολίου, συνιστούν ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, διαπραττόμενον από μισανθρώπους του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Συνοπτικώς τα επιχειρήματά μας, περιγράφονται επιγραμματικώς στην παρακάτω ακροστοιχίδα και θα επιβεβαιωθούν αναλυτικώτερον, από άλλα επιστημονικά δεδομένα ειδικών και εταιρειών που έχουν σχέση με έρευνες για τον ιό και παραγωγήν εμβολίων.  

Κ αϊνιτών Εργαστηριακόν κατασκεύασμα.

Ο λεσινόρων βιολογικόν όπλον.

Ρ αιστήρ κοινωνικών ιστών.

Ω μοργών προσχεδιασμένη Απάτη.

Ν αέτης Βεβλαμμένων Εγκεφάλων.

Α ντιεπιστημοσύνης «Επιστημονική» Πιστοποίησις .

Ϊ  θυφάλλων ιολογικόν φενάκισμα.

Ο ζοθήκη μίσθαρνων ψευδοεπιστημόνων.

Σ κάνδαλον Εργαστηρίου Γιουχάν (Wuhan).

 

Conspiracy

Occult

Vaalists

Inferior (of)

Devil

ι

19  (13+6)

         

Ε ξαλλαγή ανθρώπινου DNA

Γ ενέτης παγκόσμιων δεινών.

Κ αταχήνη της επιστήμης.

Λ εηλάτης οικονομίας (ιδιωτικής-εθνικής).

Η περοπευτών βιοτρομοκρατία.

Μ ιαιφόνων Εμβόλιον.

Α ναξιοπιστία ανιχνευτού PCR.

 

Σ αλακώνων Ιδεολογία.

Κ ερδαλεοφρόνων παγίδα.

Ο ιησισόφων Εγκόλπιον.

Τ ρομοκρατίας  Βιοθεωρία.

Α ντιχριστιανικη πλεκτάνη.

Δ ολοπλόκων ορμητήριον.

Ι ουδαιοταλμουδιστών  Κρύφος.

Σ ύνδρομον Επιστημονικολόγων.

Τ εκτόνων τελετουργικόν.

Ω μοφρόνων δίαυλος.

Ν υκτιπλάγκτων Τακτική.

         

Κλωβός συνταγματικών ελευθεριών

Α ποκλεισμός της «άλλης πλευράς» (audiatur et altera pars).

Τ αρβόσυνος αφιονισμένων κοινωνιών.

Α δικοχρημάτων συστημική σφραγίς.

 

Τ αφεύς παγκόσμιας ειρήνης.

Η λιτοφρόνων τέχνασμα.

Σ οδομιστών Ηδονοκρασία.

 

Α θεϊστών ψευδοεπιστήμη.

Ν οσοποιοί λαών.

Θ εηλασία ανθρώπινης δοκιμασίας.

Ρ ιψάσπιδων ομολογία υποτέλειας.

Ω ραϊσμός μεταλλάξεως DNA.

Π αράφυσις επιστημονικολόγων.

Ο λοφυρμός δικαίων και αθώων.

Τ ροφεύς ανθρώπινου πανικού.

Η λεκτρονικού πιστοποιητικού πρόδρομος.

Τ ραπεζιτών βαθυπόνηρος σαγήνη.

Ο ρφναίων ανθρωπόλεθρος επισχεσία.

Σ αβάκτης ψυχών και σωμάτων.

Παραθέτομεν μερικά από τα «απηγορευμένα» στοιχεία, τα οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ εδιάβασαν ή άκουσαν οι πλείστοι των πολιτών, από τα εγχώρια και διεθνή Συστημικά ΜΜΕ.Τα στοιχεία αυτά δημοσιεύθηκαν κατά καιρούς, σε διάφορες ιστοσελίδες, έντυπα μέσα και διαύλους ή You tube, όμως αρκετοί πολίτες, αγνώτες του χειρισμού των συσκευών διαδικτύου ή για άλλους λόγους, δεν είχαν την δυνατότητα πληροφορήσεως και τα οποία, οσάκις ανεκαλύπτοντο από τους ανθρώπους του Συστήματος, τα «κατέβαζαν» ή τα διέγραφαν οι εγκάθετοι πράκτορες της Καϊνικής συνομοταξίας του Bill Gates..

β. Τι είδους εμβόλια είναι αυτά με τα οποία ουσιαστικώς υποχρεώνουν τους πολίτες να εμβολιαστούν;1

1/. Ως γνωστόν, όλα τα εν χρήσει συμβατικά εμβόλια: 

Περιέχουν μικροοργανισμούς (κυρίως, ιούς), είτε εξασθενημένους είτε απονεκρωμένους. 

Χορηγούνται για να προκαλέσουν παραγωγή αντισωμάτων έναντι των ιών που περιέχουν.

Απαιτούν 8 ως 10 ΧΡΟΝΙΑ για την παρασκευή τους. 

Έχουν ως σκοπὸν την ευαισθητοποίηση  τού ανοσοποιητικού συστήματος μὲ τὴν είσοδο στον οργανισμό, ενὸς αδρανοποιημένου ή νεκρού νοσογόνου παράγοντα. Μὲ τὴν διαδικασία αυτή,  το ανοσοποιητικὸ σύστημα  παράγει, αφ’ ενός  μεν αντισώματα για να καταστρέψει τὸν παράγοντα αυτόν, αφ’ ετέρου δὲ αποκτά μνήμη, ώστε αν τον συναντήσει αργότερα, με μία ενδεχόμενη επαναμόλυνση, να τον αναγνωρίσει και να  δράσει καὶ πάλι καταστρεπτικὰ εναντίον του.

Αντιθέτως, τα «εμβόλια» που παρασκευάζονται από τις εταιρείες και προωθήθηκαν για εμβολιασμόν σε πολίτες παγκοσμίως, ΔΕΝ είναι εμβόλια. Αποκαλούνται έτσι, απλώς για να διασκεδάζεται ο  βάσιμος τρόμος που τα συνοδεύει:

Δεν περιέχουν ιούς. Περιέχουν συνθετικό γενετικό υλικό (συνθετικό DNA ή αγγελιοφόρο mRNA), με εξαίρεση το πρώτο ρωσικό που ανακοινώθηκε, που περιέχει ιό.

Δεν χορηγούνται για να προκαλέσουν παραγωγή αντισωμάτων έναντι καθορισμένων ιών (δεν περιέχουν τέτοιους).

Απαιτούν 8 ως 10 ΜΗΝΕΣ για την παρασκευή τους. 

Οι φαρμακευτικές εταιρείες, έβαλαν στόχο να αναπτύξουν ένα εμβόλιο για τον κορωναϊό εντός 8 έως 12 μηνών. Αυτό αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ εάν ληφθεί υπόψη ότι τα συμβατικά εμβόλια χρειάζονται 4 έως 34 έτη για να αναπτυχθούν (από την σύλληψη μέχρι την έγκρισή τους). Και για ορισμένα, όπως αυτό για το εμβόλιο HIV/AIDS V, η έρευνα συνεχίζεται εδώ και 36 έτη. 

2/. Χρόνος που χρειάστηκε για την ανάπτυξη άλλων εμβολίων


 Ευλογιά

34 χρόνια

1954-1988

HPV

15 χρόνια

1991-2006

Ιλαρά

9 χρόνια 

1954-1963

Polio

7 χρόνια

1948-1955

Παρωτίτιδα

4 χρόνια

1963-1967

Μέσος χρόνος 

10.7 ΧΡΟΝΙΑ 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - Covid-19

8-12 ΜΗΝΕΣ

2020

Τα «εμβόλια» για τον κορωνοϊό παρασκευάστηκαν και συνεχίζουν να παρασκευάζονται με απίστευτες και απαράδεκτες fast-track διαδικασίες, κυρίως, επειδή οι κυβερνήσεις ανέλαβαν τόσο το οικονομικό κόστος της αναπτύξεώς τους όσο και το κόστος της αποζημιώσεως των ατόμων που θα υποστούν βλάβες από τις παρενέργειές τους. 

Μέσω της Επιχειρήσεως Warp Speed,2 η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ενισχύσει τις φαρμακοβιομηχανίες με περίπου 9,5 δις δολάρια (των φορολογούμενων) και ανάλογα ποσά έχει προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση, για να επιταχυνθεί (ΣΣ: Γιατί τόση σπουδή άραγε;) η ανάπτυξη και να ξεκινήσει η παρασκευή των «εμβολίων» πριν ολοκληρωθούν οι μελέτες για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και, κυρίως για τις μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες σοβαρές παρενέργειές τους που είναι αντικειμενικά αδύνατον να προσδιοριστούν, επειδή η διαπίστωσή τους απαιτεί εξαιρετικά μακροχρόνιο έλεγχο των εμβολίων.

Το γενετικό υλικό κάθε οργανισμού–δηλαδή, ο κώδικας της ζωής– αποτελείται από το DNA και το RNA. Στο DNA είναι αποθηκευμένες όλες οι γενετικές πληροφορίες που καθορίζουν την ύπαρξή μας. Ο ρόλος του RNA είναι να μεταφέρει οδηγίες από το DNA στις πρωτεΐνες και αντιστρόφως (για αυτό και ονομάζεται αγγελιοφόρο RNA ή mRNA), επηρεάζοντας έτσι και τις πρωτεΐνες και το DNA.3

Έχοντας υπόψη έναν κλασικό ορισμό, σύμφωνα με τον οποίο «η ζωή είναι ένας ορισμένος τρόπος ύπαρξης των πρωτεϊνών», δεν μπορούμε ούτε να διανοηθούμε καν τον εφιάλτη στον οποίο θα εισαχθεί το ανθρώπινο είδος, όταν οι πολιτικοί και οι «επιστημονικές αυθεντίες» του 21ου αιώνα, θα εγχύσουν στον οργανισμό του ανθρώπου συνθετικό mRNA, για το οποίο είναι αντικειμενικά αδύνατο να γνωρίζει κανείς τί πληροφορίες θα μεταφέρει στην αμφίδρομη διαδρομή του.

3/. H χρήση m-RNA στην παραγωγὴ εμβολίων4

α/. Η διαδικασία παραγωγής αντισωμάτων με την χρήση m-RNA

Σε αντίθεση με την συμβατική διαδικασία παραγωγής εμβολίων, όπως έχει ήδη εκτεθεί, και σύμφωνα με την τεχνολογία παραγωγής εμβολίων με m-RNA του ιού sars-cov-2, το αντιγόνο που θα προκαλέσει την παραγωγή αντισωμάτων, είναι η πρωτεΐνη- ακίδα (spiκe  -S) του ιού.

Ο Sars-Cov2 για να εισέλθει στα κύτταρα του ανθρωπίνου σώματος χρησιμοποιεί το ένζυμο ACE-2, που υπάρχει στην μεμβράνη του κυττάρου, ως κυτταρικό υποδοχέα. Προσδένεται δηλαδή ο ιός με την ακίδα του, την πρωτεΐνη spike (S)]  στο ACE -2, εισέρχεται στον ανθρώπινο οργανισμό και δυνητικά μπορεί να προκαλέσει πνευμονία η μυοκαρδίτιδα.

Με το εμβόλιο m-RNA χορηγείται η κατάλληλη γενετική πληροφορία, ώστε τα κύτταρα του ξενιστή (του ανθρώπου) να οδηγηθούν στην παραγωγή ανοσιακής απόκρισης, δηλ. δημιουργίας αντισωμάτων και Τ-(λεμφο)κυττάρων. Αυτό είναι το ιδανικό in vitro (εργαστηριακό) σχέδιο, το οποίον όμως, αποκκλίνει από τις προσδοκίες για την in vivo (ζωντανή) πραγματικότητα. Απλό παράδειγμα είναι η εκτός εργαστηρίου προφανώς εμφάνιση παρενεργειών, άμεσων ή μακροχρόνιων, στο πραγματικό πεδίο εφαρμογής του εμβολίου.

β/.Το πλεονέκτημα της τεχνολογίας αυτής είναι, ότι  επιταχύνεται η διαδικασία αναπτύξεως του εμβολίου ταχύτερα σε σχέση με την βραδύτερη παραδοσιακή παραγωγή εμβολίων, από νεκρούς ή αδρανοποιημένους νοσογόνους παράγοντες, που εισάγονται στον οργανισμό ως αντιγόνα, για  την δημιουργία ανοσίας, όσο και από άλλες προσπάθειες, που δεν στηρίζονται στα εμβρυϊκά πολυδύναμα κύτταρα, που προέρχονται από αμβλώσεις.

Κατά συνέπεια, η διαδικασία m-RNA σμικρύνει το χρόνον παραγωγής ενός  εμβολίου, δεν σμικρύνει όμως και τον χρόνον της εμφανίσεως παρενεργειών, για τις οποίες, λόγω χρήσης γενετικού υλικού, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιες θα είναι, πότε θα επέλθουν, και τι βαρύτητα θα έχουν στη γενική υγεία του πληθυσμού.

γ. Η ασφάλεια του εμβολίου με την χρήση γενετικού υλικού5

1/. Ένας σημαντικός προβληματισμός για την αφάλεια του εμβολίου προέρχεται από τον μικρό χρόνο, που μεσολάβησε μεταξύ της παραγωγής του εμβολίου και της κλινικής χρήσης του. Πάνω στην βάση αυτή στηρίχθηκε, και η ιολόγος καθηγήτρια Dr. Oveta Fuller στο Πανεπιστήμιο του Michigan, ένα εκ των τεσσάρων μελών της επιτροπής εμπειρογνώμων της Αμερικανικής Υπηρεσίας Φαρμάκων (FDA), που τοποθετήθηκαν αρνητικά στο γενικό εμβολιασμό και βεβαίως πολλοί άλλοι ειδικοί, ο καθένας από την πλευρά του δικού του γνωστικού αντικειμένου.

2/. Είναι γνωστόν, ότι ωρισμένοι ιοί, όπως αυτός της ανεμοβλογιάς λαθροβιώνει επί έτη στο σώμα του ανθρώπου, επαναδιεγείρεται μετά από δεκαετίες, και προκαλεί έρπητα ζωστήρα. Η επαναμόλυνση από διαφορετικό στέλεχος δάγκειου ιού (υπάρχουν τέσσερα στελέχη), δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα για την επιβίωση του ανθρώπου από δάγκειο αιμορραγικό πυρετό η δάγκειο κλονισμό. Τι θα συμβεί ενδεχομένως με ανοσοποιημένους ξενιστές από τον sars-cov-2;  Θα έχει επίσης το εμβόλιο σχέση με ενδεχόμενα αυτοάνοσα νοσήματα, από τα οποία έχει γεμίσει ο κόσμος κλπ.;

3/. Αυστηρότερη γραμμή ακολουθεί ο Luc Montagnier6 ο οποίος δήλωσε, ότι ο ιός sars-cov-2, ίσως, δημιουργήθηκε τεχνητά  στην Γιουχάν,  διότι περιέχει στοιχεία  του γενετικού υλικού του HIV (δηλαδή του  ιού που προκαλεί το AIDS), τα οποία κωδικοποιούν πρωτεΐνες, και αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο, όπως χαρακτηριστικά ετόνισε. Επεσήμανε, ότι «κινδυνεύουμε να δούμε απρόβλεπτες ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως και καρκίνους. Γι’ αυτό και ο ίδιος  δεν θα εμβολιασθεί», επρότεινε δε άλλου τύπου θεραπείες.7

 4/. Αναφορικά με την στάθμιση των κινδύνων από τον ίδιο κόρωνα-ιό  και το αντί-covid εμβόλιο, ποιος μπορεί να απαντήσει  σήμερα; Και μάλιστα, όταν ο υπολογιζόμενος αριθμός θανάτων συσκοτίζεται στα διάμεσα, μεταξύ θανάτων από sars-cov-2, θανάτων με sars-cov-2, και ψευδώς αποδιδομένων θανάτων στον sars-cov-2; Αποτελεί κοινό τόπο, πως η διαχείριση της πανδημίας και τα υπάρχοντα στοιχεία είναι  τραγικώς ελλειπή.

 5/. Στο διακινούμενο ερώτημα, για το εάν μπορεί το εμβόλιο να επηρεάσει το DNA, η απάντηση είναι, ότι αυτό είναι εφικτό. Μπορεί να συμβεί, μέσα από την διαδικασία της αντίστροφης τρανσκριπτάσης, η οποία είναι δυνατόν να μετατρέψει το m-RNA σε τμήμα του DNA, να συνθέσει δηλαδή  DNA χρησιμοποιώντας RNA του ιού ως καλούπι. 

  Ομοίως, υπάρχει σοβαρός  προβληματισμός, για το si-RNA (RNA μικρής παρεμβολής η σίγασης), διότι με την αποικοδόμηση του m-RNA, μέσα στα κύτταρα, υπάρχει κίνδυνος να διευκολυνθεί η έκφραση ογκογονιδίων.

6/. Πρόβλημα δημιουργείται και από τις επισυμβαίνουσες μεταλλάξεις του ιού. Θα απαιτηθούν άραγε και άλλοι τύποι αντισωμάτων, που σήμερα δεν καλύπτονται από τα παραχθέντα εμβόλια; Το ερώτημα είναι ρητορικό, προβληματίζει όμως την ιατρική κοινότητα, η οποία καλόν θα είναι, να μην παίζει ‘’εν ου παικτοίς’’, με πειραματισμούς σε αχαρτογράφητους χώρους. Κανείς δεν εύχεται μία γενετική Χιροσίμα.

7/. Στις ΗΠΑ το έτος 1976 υπήρξε ένας θάνατος στρατιώτη, που απεδόθη σε τύπο  γρίππης των χοίρων. Αυτός ο τύπος, θεωρήθηκε, ότι γενετικά ήτο πλησίον της θανατηφόρου ‘’ισπανικής γρίππης’’ του 1918. Σε αρκετούς, μάλιστα, βρέθηκαν θετικά αντισώματα στην γρίππη των χοίρων. 

Τότε ο Διευθυντής του CDC (Centers for Disease Control and Prevention- Κέντρα ελέγχου και πρόληψης ασθενειών) David Sencer, πρότεινε μαζικό εμβολιασμό των Αμερικανών. Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι και τα ΜΜΕ επέμειναν να εστιάζουν το πρόβλημα σε ενδεχόμενο επιδημίας, όμοιο με αυτό της ισπανικής γρίππης.  Ανέπτυξαν ταχύτατα ένα εμβόλιο με το οποίο εμβολιάσθηκαν 45.000.000 Αμερικανοί δηλ. το 1/4 του πληθυσμού, με πρώτον εμβολιαζόμενον, υπό το φως της τηλοψίας, τον τότε Πρόεδρο  Gerald Ford, και μάλιστα σε έτος εκλογών.

Πέρα από τα λάθη, που έγιναν, οι ασφαλιστικές εταιρείες αρνήθηκαν  να καλύψουν τους ασφαλισμένους, σε  περίπτωση τυχόν ανεπιθυμήτων παρενεργειών. Η αμφιβολία για τις οικονομικές σκοπιμότητες των εταιρειών κυριάρχησε στον Αμερικανικό λαό, και  λίγους μήνες αργότερα, υπήρξε ξέσπασμα, σε δεκάδες εμβολιασθέντων, της νευρολογικής νόσου Guillain–Barre. Πρόκειται για σύνδρομο, όπου το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθενται εναντίον του νευρικού  συστήματος.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένας νεκρός, από τον ιο των χοίρων, 25 όμως νεκροί και   500 προσβληθέντες  από το σύνδρομο Guillain-Barre, απ’όσους έλαβαν το εμβόλιο. Ο Gerald  Ford έχασε τις εκλογές του 1976, από τον Jimmy Carter, και οι Millar και Sencer, οι επικεφαλής του εμβολιασμού, απολύθηκαν. Στην συνέχεια η αμερικανική κυβέρνηση έδωκε προτεραιότητα στην προστασία του πληθυσμού, με μέτρα εκτός του εμβολιασμού.

Η «οπίσθια όραση», όπως χαρακτηρίσθηκε, του 1918, 1957 και 1968, πάνω στην οποία στηρίχθηκαν οι ειδικοί για τον εμβολιασμό,  δεν ωφέλησε, αλλά έβλαψε.

Οι δρόμοι της «επιδημίας» του 1976 και αυτής του sars-cov-2 είναι παράλληλοι: Υψηλά κέρδη, απρόβλεπτες συνέπειες, υπεροχή της πολιτικής βούλησης, που κατευθύνεται από το «πολιτικώς ορθόν», κατευθυνόμενη επιστήμη, με πολιτική και δικαστική κάλυψη, πολιτικοοικονομικές σκοπιμότητες• το μεν 1976 στόχος ήτο το κέρδος των εκλογών στην Αμερική, σήμερα δε η πυροδότηση της «Μεγάλης επανεκκίνησης», με όχημα τον sars-cov-2, και κινητήρια δύναμη, όπως και στην Αμερική του G. Ford,  τα αργυρώνητα ΜΜΕ.  

8/.  Κανείς δεν εγγυάται  ενυπογράφως την ασφάλεια του εμβολίου. 

Η πειθώ για το εμβόλιο στηρίζεται στην άγνοια, τον φόβο, την έλλειψη δημοσίου διαλόγου, την πληρωμένη προπαγάνδα και την συκοφάντηση , όσων έχουν αντίθετη άποψη.           

9/. Στους παραπάνω προβληματισμούς, πρέπει να προστεθεί και ο αμοραλισμός των φαρμακευτικών εταιρειών, οι οποίες εμπλέκονται κατά ένα μεγάλο μέρος, σε μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα.

Με αυτά τα δεδομένα γίνεται κατανοητός ο λόγος για τον οποίον, η εγκυρότητα  των επισήμων ανακοινώσεων βρίσκεται στο ναδίρ, μέσα στην συνείδηση εκείνων, στους οποίους δεν κυριαρχεί ο συνεχώς τροφοδοτούμενος φόβος, αλλά επιβιώνει η κοινή λογική.

δ.  Η διαχείριση της υποχρεωτικής επιβολής του εμβολίου.8

1/ Βασική ιατρική αρχή, που διατύπωσε ο Ιπποκράτης είναι, ότι «(δεί)  ασκέειν, περί τα νουσήματα, δύο, ωφελέειν, η μη βλάπτειν». Δηλαδή, για να ασκήσει ο ιατρός την θεραπευτική του τέχνη απέναντι στα νοσήματα, πρέπει να έχει υπ’ όψη του δύο πράγματα:  Ή να ωφελήσει ή τουλάχιστον να μη βλάψει.

Ποια είναι η πραγματικότητα με την διαχείριση του sars-cov-2 και ιδιαιτέρως με την καταβαλλόμενη προσπάθεια υποχρεωτικής επιβολής του εμβολίου;

-Ασάφεια στις ιατρικές οδηγίες, από την αρχή της εμφανίσεως της ιώσεως sars-cov-2.

-Αντιφατικές δηλώσεις των ίδιων των μελών της επιτροπής, που συνέστησε η Πολιτεία.

-Έλλειψη δημοσίου διαλόγου. Ατολμία των μελών της κρατικής Επιτροπής να αντιπαραταχθούν επιστημονικά και να διαφωτίσουν τον λαό, σε δημόσιο διάλογο, με ομολόγους συναδέλφους τους, οι οποίοι προτείνουν  διαφορετικές  στρατηγικέ,ς από τις  εφαρμοσθείσες μέχρι σήμερα. Με τον τρόπο αυτό βρισκόμαστε μπροστά σ’ ένα διχασμό του ιατρικού κόσμου, ως προς την διαχείριση της ιώσεως, που αν μη τι άλλο, αποκαλύπτει  στοιχειώδες δημοκρατικό έλλειμα στην αναζήτηση  της αλήθειας.

-Ανάπτυξη κατά την περίοδο αυτή, μίας εγωπαθούς συμπεριφοράς μερίδας  κρατικών λοιμωξιολόγων και επιδημιολόγων, οι οποίοι «θόλωσαν» από την δημοσιότητα και άρχισαν «να κουνούν το δάκτυλο στον ελληνικό λαό». Ξέχασαν μέσα στην σύγχυσή τους και το Σύνταγμα και τις διακηρυκτικές ιατρικές αρχές, όπως αυτές καταγράφονται επιμελώς, στον κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.

-Επιμελής και ανίερη προσβολή και κατασυκοφάντηση, των ιερών και οσίων της ορθοδόξου Χριστιανικής πίστεώς μας, πάνω στην οποία στήθηκε η ελευθερία του  Γένους  μας.

-Συμμαχία Πολιτείας και ένιων Ιεραρχών, κατά ενσυνειδήτων μελών της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, αλλά και πλήθους ευσυνειδήτων Κληρικών, με την εκτόξευση χύδην χαρακτηρισμών εναντίον τους, ως «ψεκασμένων, συνωμοσιολόγων,  αντιεμβολιαστών, ακραίων, εγωϊστών» κλπ. στους οποίους μάλιστα αξίζει  και  «χαστούκι»(sic), για να συνέλθουν.

Εάν τα παραπάνω συνιστούν το μέτρο μιάς ορθολογικής εκτίμησης ενός προβλήματος,  στην κοινωνική μας ζωή, αφ’ ενός μεν  οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους, αφ’ ετέρου δε, η παραπάνω ιπποκρατική αποστροφή είναι αδύνατον να βρεί τόπο για να σταθεί.

2/. Σ’ αυτή την κούρσα για τα πρωτεία της κερδοφορίας, οι ανενδοίαστοι «πολιτικοί και επιστημονικοί εγκληματίες» της κάθε κρατικής εξουσίας και των ιδιωτικών κερδοσκοπικών εταιρειών, επέτυχαν: 

α/. Την χρηματοδότηση της παρασκευής των  «εμβολίων με δημόσιο χρήμα. Έτσι, όλο το  κόστος της παρασκευής τους καταβάλλεται από τους φορολογούμενους και όλα τα κέρδη από την καταναγκαστική κατανάλωσή τους, εισπράττονται από το Συστημικό Ιατροφαρμανευτικό Σύμπλεγμα, μέσω μιας απατηλής ρυθμίσεως που κατ’ευφημισμόν την ονόμασαν «συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα». 

β/. Την πρωτοφανή στα παγκόσμια ιατρικά χρονικά, συμπίεση του χρόνου παρασκευής των δήθεν «εμβολίων» τους, από 8 έως 10 έτη σε 8 έως 10 μήνες, με την κατάργηση όλων των ενδιάμεσων σταδίων τού ελέγχου τόσο της «αποτελεσματικότητας» (δηλαδή εάν παράγουν ή όχι τα εικαζόμενα αντισώματα για τον στοχευόμενο ιό), όσο και της «ασφάλειάς» τους (δηλαδή εάν δεν προκαλούν σοβαρότατες μη-αντιστρεπτές ή θανατηφόρες παρενέργειες).

γ/. Την επέκταση της πλήρους νομικής ασυλίας (αστικής και ποινικής) και στα «εμβόλια» για όποιες βλάβες προκαλέσουν πριν ακόμη κυκλοφορήσουν, ασυλίας που είχαν εξασφαλίσει το 1986 με τον Εθνικό Νόμο για Πρόκληση Βλαβών από Παιδικά Εμβόλια (National Childhood Vaccine Injury Act, Public Law 99-660, 1986). Μόνο που τώρα, η ασυλία δεν αφορά μόνο τις βλάβες που προκαλούνται στα παιδιά, αλλά και τις βλάβες που θα προκαλούνται, από τούδε και εφεξής, σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Τα «εμβόλια» (με DNA και mRNA) για την COVID-19 είναι η αιχμή του δόρατος για την είσοδο σε μια «νέα εποχή» γενετικά τροποποιημένων «εμβολίων» υψηλού κινδύνου και σηματοδοτούν το πέρασμα από τον εφιάλτη των Γενετικά Μεταλλαγμένων Τροφίμων στην κόλαση των Γενετικά Μεταλλαγμένων Ανθρώπων, που αποτελεί πλέον μια εν διαμορφώσει πραγματικότητα. 

ε. Θάνατοι και παρενέργειες από τα εμβόλια (στοιχεία που ΔΕΝ ανέφεραν τα συστημικά ΜΜΕ).9

1/. Σοιχεία από το VAERS (The Vaccine Adverse Event Reporting System)

•Στις 29 Ιανουαρίου 2021, τα δεδομένα του VAERS ανέφεραν 329 θανάτους, από άτομα που έκαναν ένα από τα πειραματικά εμβόλια mRNA.

•Στις 5 Φεβρουαρίου 2021, τα τα δεδομένα του VAERS ανέφεραν 501 θανάτους. Αύξηση κατά 172 θανάτων σε σχέση με τις 29 Ιανουαρίου.

•Στις 11 Φεβρουαρίου 2021, τα δεδομένα του VAERS ανέφεραν 1.170 θανάτους ατόμων που έκαναν τα «εμβόλια» mRNA.

•Στις 12 Φεβρουαρίου 2021, τα CDC  ανέφεραν  653 θανάτους  (και συνολικά 12.697 παρενέργειες) (!!!).  

•Αυτό σημαίνει ότι ΤΑ CDC «ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ» 517 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ 1.170 ΘΑΝΑΤΩΝ που αναφέρονται στην βάση δεδομένων VAERS (1.170 – 653 = 517).

 

 

653 ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ 12.044 ΑΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ CDC10

Στην Ιστοσελίδα συστήματος αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων, από τους 653 αναφερόμενους θανάτους, 602 ήταν από τις ΗΠΑ. Η μέση ηλικία εκείνων που πέθαναν ήταν 77, ο νεώτερος ήταν 23 (πρόσφατα, 8/3/21 μας ανακοίνωσαν θάνατον βρέφους μερικών ημερών). Από τις 4 Ιανουαρίου, 653 θάνατοι – ένα υποσύνολο 12.697 συνολικών ανεπιθύμητων ενεργειών – είχαν αναφερθεί στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Εμβολίων (VAERS) μετά από εμβολιασμούς COVID-19. Οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν αναφορές που υποβλήθηκαν μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 4 Φεβρουαρίου 2021.11


Από τις 10 Φεβρουαρίου, περίπου 44,77 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ είχαν λάβει μία ή και τις δύο δόσεις ενός εμβολίου COVID. Μέχρι στιγμής, μόνο τα εμβόλια Pfizer και Moderna έχουν λάβει άδεια έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA). Σύμφωνα με τον ορισμό της FDA, τα εμβόλια εξακολουθούν να θεωρούνται πειραματικά έως ότου εγκριθούν πλήρως.12

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, 602 από τους 653 αναφερόμενους θανάτους ήταν στις ΗΠΑ και 137 από τους θανάτους σχετίζονται με καρδιακή διαταραχή. Πενήντα τρία τοις εκατό αυτών που πέθαναν ήταν άνδρες, το 44% ήταν γυναίκες, οι υπόλοιπες αναφορές θανάτου δεν περιελάμβαναν το φύλο του αποθανόντος. Ο μέσος όρος ηλικίας αυτών που πέθαναν ήταν 77 ετών, ο νεότερος θάνατος που αναφέρθηκε ήταν 23 ετών. Το εμβόλιο Pfizer ελήφθη από το 58% εκείνων που πέθαναν, ενώ το εμβόλιο Moderna ελήφθη κατά 41%.

[https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=AGE&EVENTS=ON&SYMPTOMS%5b%5d=Facial+asymmetry+%2810068737%29&SYMPTOMS%5b%5d=Facial+dysmorphism+%2810016045%29&SYMPTOMS%5b%5d=Facial+palsy+%2810016060%29&SYMPTOMS%5b%5d=Facial+paralysis+%2810016062%29&SYMPTOMS%5b%5d=Facial+paresis+%2810051267%29&VAX=COVID19].

Έως τις 4 Φεβρουαρίου, είχαν αναφερθεί 163 περιπτώσεις Bell’s Palsy και 775 αναφορές αναφυλαξίας [https://tinyurl.com/42loscgn και https://tinyurl.com/y5oetky5].

Σχόλιον:

Ακούσατε ή αναγνώσατε από τα ΜΜΕ τα παραπάνω στοιχεία; Ασφαλώς ΟΧΙ. Τέτοιου είδους παραπληροφόρηση, μονομερή και παραποιημένη, παρέχει καθημερινώς το Σύστημα στους πολίτες, ενισχύοντας τους παράγοντες συντηρήσεως του «συνδρόμου του φόβου».

Αντ’ αυτών, μας λένε από καιρού εις καιρόν, ότι ένας ασθενής, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμόν του, παρουσίασε συμπτώματα ελαφρά, παραλυσίας των άκρων ή πέθανε, όχι όμως από το εμβόλιο αλλά από υποκείμενα νοσήματα (περιπτώσεις βραζιλιάνου ιατρού, Κερκυραίας ασθενούς, Δανέζων πολιτών με προβλήματα θρομβώσεων, κλπ), αποκρύπτοντας τα παραπάνω στατιστικά στοιχεία και πολλά άλλα που μας αποκρύπτει το παντοδύναμο Σύστημα, μερικά των οποίων θα παρουσιάσουμε στις επόμενες αναρτήσεις μας...

Ακριβώς το αντίθετο συνέβαινε προ της ενάρξεως των εμβολιασμών. Οι «ειδικοί και επιστήμονες» του Συστήματος που έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη, μας ανακοίνωναν θανάτους ασθενών από Κορωναϊό που…έπασχαν και από «υποκείμενα νοσήματα».  Τότε απέθνησκαν από…κορωναϊό, τώρα μετά τους εμβολιασμούς, μας λένε ότι πεθαίνουν από …τα υποκείμενα νοσήματα.

Αιδώς Επίορκοι!!!

ΟΥΔΕΠΟΤΕ μας διευκρίνισαν εάν στα περίπου 7.000 θύματα του κορωναϊού, όπως μας έχουν ανακοινώσει πως έχουμε εδώ και 13 μήνες στην χώρα μας (Μάρτιος 2020-Μάρτιος 2021), συμπεριλαμβάνονται και θάνατοι από  πνευμονικές ασθένειες άσχετες με τον Κορωναϊό (καρκίνος, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, πνευμονική ανεπάρκεια, εξωνοσοκομειακή ή ενδονοσοκομειακή πνευμονία, εισρόφηση, ανακοπή καρδιάς, πνευμονία που συνδέεται με την χρήση αναπνευστήρα, λοβώδη πνευμονία, βροχική πνευμονία, οξεία διάμεση πνευμονία, κλπ).

Μήπως ΔΕΝ είχαμε τέτοιες ασθένειες; Εάν όντως ΔΕΝ είχαμε, πρόκειται περί….θαύματος.

Εάν όμως είχαμε, όπως πιστεύουμε,τότε καλούνται οι λαλίστατοι «αντι-συνωμοσιολόγοι», να παραθέσουν συγκριτικούς πίνακες θανάτων από ασθένειες μη αφορώσες στον κορωνοϊόν και τοιαύτες από κορωναϊόν, κατά την προαναφερθείσα περίοδον, αριθμητικώς και ονομαστικώς.

Εάν το πράξουν έστω και καθυστερημένα, και από τον διενεργηθησόμενο έλεγχο που θα γίνει από αναξάρτητη επιτροπή «ειδικών και επιστημόνων», με σύνθεση εξ αμφοτέρων των πλευρών, αποδειχθεί ότι έχουν δίκαιο, τότε δημοσίως θα ζητήσουμε συγγνώμη...Όμως, όσο δεν το πράττουν, εμείς θα εξακολουθούμε να τους χαρακτηρίζομεν ως «συνωμότες κατά της ανθρωπότητος», στην υπηρεσία του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!

 

 

Συνεχίζεται











1 Δημήτρης Ιωάννου: «Οι κακοί κοιμούνται ήσυχα», Περ. Τετράδια, τχ. 10, 1985. Αναφ. στο Κλ. Γρίβας, Η εξουσία της Βίας, Ιανός, Θεσσαλονίκη, 1987, σελ. 30.

2 Operation Warp Speed (OWS) is a public-private partnership initiated by the U.S. government to facilitate and accelerate the development, manufacturing, and distribution of COVID-19 vaccines, therapeutics, and diagnostics. The first news report of Operation Warp Speed was on April 29, 2020, and the program was officially announced on May 15, 2020. It was headed by the co-chair of the COVID-19 Advisor Board American jew, David A. Kessler.

The program promotes mass production of multiple vaccines, and different types of vaccine technologies, based on preliminary evidence, allowing for faster distribution if clinical trials confirm one of the vaccines is safe and effective. The plan anticipates that some of these vaccines will not prove safe or effective, making the program more costly than typical vaccine development, but potentially leading to the availability of a viable vaccine several months earlier than typical timelines.

Operation Warp Speed, initially funded with about $10 billion from the CARES Act (Coronavirus Aid, Relief, and Economic Security) passed by the U.S.Congress on March 27, is an interagency program that includes components of the Department of Health and Human Services, including the Centers for Disease Control and Prevention, Food and Drug Administration, the National Institutes of Health, and the Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA); the Department of Defense; private firms; and other federal agencies, including the Department of Agriculture, the Department of Energy, and the Department of Veterans Affairs.

3 DNA: Το δεοξυριβονουκλεϊκό οξύ ή DNA (αγγλικά: Deoxyribonucleic acid) είναι ένα χημικό μακρομόριο και συγκεκριμένα νουκλεϊκό οξύ, που αποτελεί το γενετικό υλικό όλων των ζωντανών οργανισμών καθώς και των περισσοτέρων ιών. Στο DNA περιέχονται οι πληροφορίες που καθορίζουν όλα τα χαρακτηριστικά ενός οργανισμού και οι οποίες οργανώνονται σε λειτουργικές μονάδες, τα γονίδια. Μέσω της αντιγραφής του DNA διατηρείται και μεταβιβάζεται η γενετική πληροφορία από κύτταρο σε κύτταρο και από έναν οργανισμό στους απογόνους του. Επίσης το DNA επιτυγχάνει την έκφραση των γενετικών πληροφοριών ελέγχοντας την σύνθεση των πρωτεϊνών.

.RNA: Τo ριβονουκλεϊκό οξύ, ή ορθότερα ριβοζονουκλεϊκό οξύ, και κατά διεθνή αγγλόφωνη συντομογραφία RNA, (προφέρεται «αρ-εν-έϊ»), εκ του αγγλικού όρου «Ribonucleic acid», είναι μία τις δύο κατηγορίες των πολυμερών νουκλεϊκών οξέων στο κύτταρο. Αποτελείται από μονομερή νουκλεοτίδια που παίζουν σημαντικό ρόλο στην διαδικασία της μεταφράσεως του γενετικού κώδικα από την έτερη κατηγορία νουκλεϊκού οξέος, το δεοξυριβονουκλεϊκό οξύ (συντομογραφικά DNA), σε πρωτεϊνικά προϊόντα. Το RNA χαρακτηρίζεται ως ο «αγγελιοφόρος» μεταξύ του DNA και των πρωτεϊνικών συμπλεγμάτων που είναι γνωστά σαν ριβοσώματα στο κυτταρόπλασμα του κυττάρου (αγγελιαφόρο RNA, mRNA). Έτσι το RNA μαζί με το DNA αποτελούν το γενετικό υλικό των οργανισμών.

.mRNA: Αγγελιαφόρος RNA ή mRNA είναι το RNA που μεταφέρει την γενετική πληροφορία από το DNA στα ριβοσώματα για την πρωτεΐνοσύνθεση των κυττάρων. Στα ευκαρυωτικά κύτταρα όταν το mRNA μεταγράφεται από το DNA, υφίσταται επεξεργασία πριν εξαχθεί από τον πυρήνα στο κυτταρόπλασμα (διαδικασία ωριμάνσεως). Εκεί συνδέεται με τα ριβοσώματα και μεταφράζεται στην αντίστοιχη πρωτεΐνη με την βοήθεια του μεταφορικού RNA t RNA. Στα προκαρυωτικά κύτταρα, όπου δεν υπάρχει σαφής διάκριση μεταξύ πυρήνα και κυτταροπλάσματος, το mRNA μπορεί να συνδεθεί με τα ριβοσώματα ενώ μεταγράφεται από το DNA. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα το γενετικό μήνυμα υποβαθμίζεται στα συστατικά του νουκλεοτίδια συνήθως με την βοήθεια ειδικών ενζύμων.

4 Ανοιχτή επιστολή του π. Στυλιανού Εμμ. Καρπαθίου, Θεολόγου Ψυχιάτρου, Δρος Βιοηθικῆς Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν, προς την Σύνοδο της Ελλαδικής Εκκλησίας, για το ζήτημα του εμβολίου, 31 Ιανουαρίου 2021(με τις σχετικές επιστημονικές και άλλες πηγές)

5 Όπως υποσ. 4.

Luc Montagnier (1932-):Louis-Jeantet Prize (1986), Japan Prize (1988), Νόμπελ Ιατρικής του 2008 (Nobel Prize in Physiology or Medicine), για την ανακάλυψη του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας.

7 Στην εκπομπή της France Soir με τον Richard Boutry, στις 17-12-20.

8 Όπως υποσ. 4.

9 ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ ...www.zougla.grapopseis › article › thanati-ke-parener...(Κλεάνθης Γρίβας,15 Φεβρουαρίου 2021.

10 653 ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ 12.044 ΑΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ...

news123.gr › 653-θανατοι-και-12-04...Feb 17, 2021 ( Οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν τα τελευταία διαθέσιμα δεδομένα, από τις 4 Φεβρουαρίου από τα CDC).

CDC: The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is a national public health institute in the United States. It is a U.S. federal agency, under the Department of Health and Human Services, and is headquartered in Atlanta, Georgia

11.https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19

.https://vaers.hhs.gov/reportevent.html

.https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-19-vaccine-news

12.https://ourworldindata.org/grapher/cumulative-covid-vaccinations?tab=chart&stackMode=absolute&country=%7EUSA&region=World

.https://childrenshealthdefense.org/defender/surgeon-warns-fda-pfizer-immunological-danger-covid-vaccines-convalescent-asymptomatic-carriers/

.https://childrenshealthdefense.org/defender/did-cdc-mislead-public-allergic-reactions-moderna-vaccine/

.https://www.fda.gov/drugs/types-applications/investigational-new-drug-ind-application#Introduction

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου