Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

 Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ , ΑΡΧΙΣΕ!!! (THE FINAL ATTACK OF THE SYSTEM AGAINST HUMANITY, ALREADY HAS BEGUN!!!).

ΜΕΡΟΣ 5ον

 

3. Eμβόλια και Εμβολιασμοί (Συνέχεια 4ου μέρους).

ε. Θάνατοι και παρενέργειες από τα εμβόλια (στοιχεία που ΔΕΝ ανέφεραν τα συστημικά ΜΜΕ) [Συνέχεια 4ου μέρους]1

3/. Εμβολιασμοί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ)

α/. Ο απολογισμός από τους εμβολιασμούς στα ΗΑΕ είναι επίσης ανησυχητικός όπως στο Ισραήλ ή την Αγγλία. Τα ΗΑΕ σύμφωνα με επίσημα στοιχεία είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής εμβολιασμού (Source: The Coronavarius App) πάνω κι’ από το Ισραήλ, με τραγικώτατον απολογισμόν :

Αύξηση ημερήσιων κρουσμάτων (+ 200%). Διπλάσιοι θάνατοι(+ 100%). Μηνιαίο ρεκόρ θανάτων (360), που αναλογεί στο 30% αυτών από την αρχή της επιδημίας. Ίδια εικόνα με Ισραήλ και Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 

β/. Απολογισμός δύο (2) μήνες μετά την έναρξη εμβολιασμού anticovid

Το σχέδιο του εμβολιασμού ήταν γενναιόδωρο περικλείοντας όλους τους κατοίκους ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, με πάνω από το 40 % του πληθυσμού εμβολιασμένο μετά από τις 23 Δεκεμβρίου 2020. Η παρακολούθηση της επιδημίας σε αυτή την χώρα, επιτρέπει να προβλέψουμε αυτό που κινδυνεύουμε να μας βρει αν ο εμβολιασμός γενικευθεί.  

Για αυτά τα κριτήρια, υπάρχει μια αξιόπιστη πηγή, προσβάσιμη μέσω του Διαδικτύου και ανεξάρτητη από τους ενδιαφερόμενους για τον εμβολιασμό: Τα δεδομένα του ΠΟΥ ενημερώνονται καθημερινά στον επίσημο ιστότοπό του, το οποίο μπορείτε να συμβουλευτείτε πληκτρολογώντας https:// covid19. who. int/. Καθορίζει κάθε μέρα, για κάθε χώρα, τον αριθμό των μολύνσεων και τον αριθμό των θανάτων που αποδίδονται στο Covid-19. Επομένως, σε αυτά τα δεδομένα βασίστηκε και η παράκάτω ανάλυσή.

γ/. Εξέλιξη του καθημερινού αριθμού μολύνσεων.

 

 

Σύμφωνα με τις καμπύλες του ΠΟΥ για τις 27 Φεβρουαρίου 2021, ο εμβολιασμός που ξεκίνησε στις 23 Δεκεμβρίου ακολουθήθηκε από σημαντική αύξηση (+ 200%) στις καθημερινές μολύνσεις, ο αριθμός τους αυξήθηκε από 1.226 κρούσματα στις 23/12 σε 3.498 στις 27/12.Ο αριθμός υπερβαίνει κατά πολύ τα ρεκόρ στην έξαρση της επιδημίας του προηγούμενου κύματος (1.709 κρούσματα στις 19 Μαΐου 2020).

Πριν τον εμβολιασμό και μετά από 9 μήνες επιδημίας, τα ΗΑΕ απαριθμούσαν 195 818 μολύνσεις. Στους 2 μετ-εμβολιακούς μήνες αυτός ο αριθμός έφτασε στις 385 160 (+100 %).

Αυτή η άμεση εξέλιξη πολύ δυσμενής μετά τον εμβολιασμό, μια υπολόγισμη αύξηση των καθημερινών μολύνσεων υποδηλώνει ότι, το εμβόλιο ΑΔΥΝΑΤΕΙ να περιορίσει την μετάδοση της ασθένειας.

δ/. Εξέλιξη της καθημερινής θνησιμότητας

 


Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, παρά το lockdown, ο εμβολιασμός ακολουθήθηκε από μια σημαντική αύξηση της ημερήσιας θνησιμότητας περνώντας από τους 3 στις 23 Δεκεμβρίου 2020, στους 20 στις 23 Φεβρουαρίου 2021. Στις 23 Δεκεμβρίου πριν από τον εμβολιασμό, μετά από εννέα μήνες επιδημίας, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είχαν 642 θανάτους που αποδίδονται στον Covid-19. Σε δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό, ο αριθμός αυτός διπλασιάστηκε σε 1.182 (+100%).

Το Φεβρουάριο του 2021, που δεν είχε ακόμη τελειώσει, η χώρα είχε ήδη καταγράψει το μηνιαίο ρεκόρ θανάτων (360), το οποίον αντιπροσωπεύει μόνο το 30% όλων των θανάτων από την έναρξη της επιδημίας σε αυτήν την χώρα.

Ο εμβολιασμός, ΔΕΝ εμείωσε την κατάσταση του θανατηφόρου κινδύνου της νόσου, αντίθετα φαίνεται να την επιδείνωσε!

Μετά την λήψη της πρώτης δόσεως του εμβολίου, φαίνεται να είναι πιο σοβαρό και πιο πιθανό να προκληθεί ο θάνατος. Ευτυχώς, η παγκόσμια μείωση της επιδημίας από τον Ιανουάριο, μειώνει και τον κίνδυνο προσβολής της νόσου μετά την πρώτη δόση του εμβολίου και επομένως περιορίζει τον κίνδυνο θανάτου από αυτήν.

Αυτή η παγκόσμια μείωση της επιδημίας δεν φαίνεται να οφείλεται ούτε στο lockdown ούτε στον εμβολιασμό, καθώς είναι πιο έντονη σε χώρες που δεν έχουν lockdown και δεν έχουν εμβολιαστεί όπως η Σουηδία.

Η επιδημία είναι σ’ ελεύθερη πτώση παγκοσμίως από τις 8 Ιανουαρίου 2021.

4/. Αμερικανοί ακτινολόγοι: Τα εμβόλια Pfizer και Moderna προκαλούν οίδημα των λεμφαδένων που βρίσκονται κάτω από τις μασχάλες και είναι ορατά σε μαστογραφίες.

 

Σύμφωνα με πολλούς Αμερικανούς ακτινολόγους, τα εμβόλια Pfizer και Moderna, που χρησιμοποιούνται κατά του Covid-19, προκαλούν οίδημα των λεμφαδένων που βρίσκονται κάτω από τις μασχάλες και είναι ορατά σε μαστογραφίες. «Mια αντίδραση νορμάλ που θα εξαφανιστεί γενικά με τον καιρό », διαβεβαιώνει το Γενικό Νοσοκομείο της Massachusettes σε ανακοινωθέν, υποδεικνύοντας ότι αυτά τα οιδήματα δεν πρέπει να συγχέονται με καρκινικό όγκο στην ανάγνωση των αποτελεσμάτων.

Οι ασθενείς που θα κάνουν μαστογραφία λίγες ημέρες μετά την λήψη μιας δόσης αυτών των εμβολίων δεν θα πρέπει συνεπώς να ανησυχούν.

«Εάν η ανησυχία τους είναι πρήξιμο ή ευαισθησία μετά το εμβόλιο, τους προτείνουμε να περιμένουν τέσσερις έως έξι εβδομάδες, να μιλήσουν με το γιατρό τους και αν επιμείνει, τους καλούμε να το αξιολογήσουν», ανέφερε στο CNN η Connie Lehman, επικεφαλής στην υπηρεσία για του Γενικού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης.

Αυτές οι διευκρινίσεις κρίθηκαν απαραίτητες λόγω της αυξήσεως αυτών των περιπτώσεων διογκώσεως των λεμφαδένων, λόγω της «εκρήξεως» στην εκστρατεία εμβολιασμού πέραν του Ατλαντικού.

Και ενώ η εμφάνιση αυτού του οιδήματος μπορεί αρχικά να εκπλήξει ή ακόμα και να ανησυχεί τους ασθενείς που πάσχουν, η συστημική εφ. των New York Times, αναφέρει ότι αυτή η παρενέργεια, ήταν ωστόσο γνωστή.

Για παράδειγμα, η κλινική μελέτη της Moderna έδειξε ότι το 11,6% των ασθενών εμφάνισε τέτοιο πρήξιμο μετά την πρώτη δόση και 16% μετά την δεύτερη

Ωστόσο, η αμερικανική εφημερίδα τονίζει ότι, το ποσοστό αυτό θα μπορούσε να είναι υψηλότερο στην πραγματικότητα, επειδή αυτά τα στοιχεία σχετίζονται μόνο με τις περιπτώσεις που δηλώθηκαν από τους ασθενείς ή τους γιατρούς και όχι με αυτά που εντοπίστηκαν μέσω μαστογραφίας [ouest-france 5/3/21].

Ερώτημα 1ον:

Αφού όλα αυτά ήσαν γνωστά, γιατί δεν φρόντισαν οι φαρμακευτικές εταιρείες παράλληλα με τις έρευνες να ενημερώσουν εγκαίρως πριν τον εμβολιασμό, όλους τους υπευθύνους παγκοσμίως, κυβερνήσεις και  υποψήφια θύματα αυτής της παρενέργειας;

 Ερώτημα 2ον:

Γιατί οι παρασκευάστριες Εταιρείες έσπευσαν με ασυνήθιστη για τα ερευνητικά-επιστημονικά χρονικά, παρά πάσα επιστημονικήν δεοντολογίαν, να κυκλοφορήσουν τα εμβόλια και το κυριώτερον, προς τι η απίστευτης ταχύτητας σπουδή εγκρίσεως των εμβολίων από τον ΠΟΥ και τις αρμόδιες παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές Υγειονομικες Αρχές ;

Αναμένομεν απαντήσεις επισήμως και ενυπογράφως.

5/. Τα αυξημένα περιστατικά θρομβώσεων που παρουσιάστηκαν σε εμβολιασθέντες με το εμβόλιον της Astra Zeneca2

α/. Η Δανία είναι μία από τις πρώτες χώρες που ανακοίνωσαν ότι διακόπτουν προσωρινά τους εμβολιασμούς με το σκεύασμα της Astra Zeneca και του πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Αιτία είναι τα αυξημένα περιστατικά θρομβώσεων στο αίμα που διαπιστώθηκαν στις τάξεις όσων έχουν ήδη εμβολιαστεί σε μια σειρά χώρες. Υπενθυμίζεται πως ανάλογη απόφαση είχαν πάρει την Κυριακή (7 Μαρτίου 2021) οι αρχές της Αυστρίας, μετά από τον θάνατο μιας νοσηλεύτριας από σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα και την πνευμονική εμβολή που υπέστη μία άλλη.

 Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε κλείσιμο των σχολείων σε όλη την χώρα και παράταση του lockdown

Στην συνέχεια άλλες πέντε χώρες (Εσθονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Λετονία, Ολλανδία), διέκοψαν επίσης προσωρινά την χρήση του συγκεκριμένου εμβολίου που προέρχεται από μία «παρτίδα» ενός εκατομμυρίου δόσεων που παρέδωσε η εταιρεία στην ΕΕ (και την Ελλάδα).

β/. Τρεις υγειονομικοί που πρόσφατα έκαναν το εμβόλιο της Astra Zeneca για τον Covid-19 στην Νορβηγία, νοσηλεύονται με θρόμβωση, ανακοίνωσε το Νορβηγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας. Και οι τρεις ασθενείς, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι ηλικίας κάτω των 50 ετών (ο ένας απεβίωσε). Η Νορβηγία ανέστειλε τους εμβολιασμούς με το εμβόλιο της AstraZeneca, ακολουθώντας το παράδειγμα της Δανίας, ενώ στην συνέχεια ανέστειλε την χορήγηση του σκευάσματος και η Ισλανδία.

γ/. Σε αναστολή χρήσης του εμβολίου της AstraZeneca προχώρησε ακόμη και η Γερμανία, όπως ανακοίνωσε το γερμανικό υπουργείο Υγείας (15/3/2020) [μετά από σύσταση του Ινστιτούτου Paul Ehrlich]  ως προληπτικό μέτρο, κατόπιν συμβουλής της γερμανικής Εθνικής Αρχής Εμβολιασμών. Έτσι η Γερμανία προσετέθη στον κατάλογο των χωρών που προβαίνουν σε ανάλογη απόφαση, προκαλώντας έντονη ανησυχία, εν μέσω φόβων για σύνδεση του εμβολίου της AstraZeneca με την πρόκληση θρομβώσεων και παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων ότι το σκεύασμα είναι ασφαλές.3

Ο συναγερμός πλέον γενικεύεται σε όλη την Ευρώπη, καθώς τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν αμέσως μετά Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία, με αποτέλεσμα να λαμβάνει διαστάσεις «πανδημίας» στην Ευρώπη η άρνηση ολοένα και περισσότερων χωρών να συνεχίσουν – μέχρι νεωτέρας – τον εμβολιασμό του πληθυσμού τους με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Μέχρι τώρα (18/3/2020) οι χώρες που έχουν παγώσει προληπτικά την χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca είναι: Γερμανία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Δανία, Νορβηγία, Αυστρία, Λουξεμβούργο, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Αυστρία, Γαλλία, Ιταλία, Σλοβενία, Πορτογαλία, Κύπρος, Ισπανία και Ταϊλάνδη, ενώ η Βενεζουέλα αρνήθηκε την προμήθειά του. Και ο κατάλογος μεγαλώνει ..

δ/. Μετά την γενίκευση του επιδημιολογικού συναγερμού, ποια ήταν η αντίδραση του ΠΟΥ και των ενδιαφερομένων χωρών; Ποιες ήταν οι «επιστημονικές» διαβεβαιώσεις τόσον από τον ΠΟΥ και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκου, (ΕΜΑ), όσον και από την Εταιρεία και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, για τις προαναφερθείσες σοβαρές περιπτώσεις παρενεργειών και θανάτων μετά τον εμβολιασμόν από το εμβόλιο της AstraZeneca;

Ακούσατε, καταγράψατε, κρίνατε, αποφασίσατε ποίοι λέγουν αλήθεια και ποίοι την αποκρύπτουν και… κλαύσατε πικρώς!

.«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην χρησιμοποιείται» το συγκεκριμένο εμβόλιο» (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας/ΠΟΥ).

.Αναστολή δύο (2) εβδομάδων στην χορήγηση του εμβολίου!!!

.«Δεν ξέρουμε αν οι περιπτώσεις αυτές συνδέονται με το εμβόλιο, το θέμα θα ερευνηθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ)» [Δήλωση του δρος Σίγκουρντ Χορτέμο, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το θέμα].

.Αρχική Δήλωση-επωδός των συστημικών εκπροσώπων των παραπανω Οργανισμών:

-«…δεν υπάρχουν αποδείξεις συσχέτισης του συγκεκριμένου εμβολίου της AstraZeneca με τα περιστατικά στην Αυστρία……και στην Γερμανία…Το ποσοστό εμφάνισης θρομβώσεων σε ανθρώπους που έχουν λάβει το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν είναι μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα στον γενικό πληθυσμό και δεν ξεπερνούν τα 33 σε σύνολο 3 εκατομμυρίων δόσεων που είχαν χορηγηθεί ως τις 9 Μαρτίου».

Τα οφέλη από το εμβόλιο της AstraZeneca για τον Covid-19 είναι πολύ μεγαλύτερα από τους κινδύνους, και οι ευρωπαϊκές χώρες θα έπρεπε να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν για να βοηθήσουν να σωθούν ζωές κατά την πανδημία» (Δήλωση του διευθυντού του ΠΟΥ για την Ευρώπη, Χανς Κλούγκε, 18 Μαρτίου 2021).

-Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) την 15/3 ανεκοίνωσε πως θα αποφασίσει «εάν και πως τα νέα ευρήματα θα επηρεάσουν την έγκριση του εμβολίου». Και ώ του θαύματος! Εντός διαστήματος 3 ημερών, παρακάμπτοντας την απόφαση κρατών ακόμη και για αναστολή των εμβολιασμών τουλάχιστον για δύο εβδομάδες, δημοσιοποίησε αστραπιαίως την «ξεκάθαρη» απόφασή του!!!

«Η επιτροπή ασφαλείας του Οργανισμού, έχει αποφασίσει ξεκάθαρα πως αυτό το εμβόλιο της AstraZeneca είναι ασφαλές και αποτελεσματικό» και τα οφέλη υπερτερούν των πιθανών κινδύνων. Το εμβόλιο δεν σχετίζεται με αύξηση του συνολικού κινδύνου θρομβοεμβολικών επεισοδίων ή θρόμβων αίματος, πρόσθεσε» (Ανακοίνωση της επικεφαλής του ΕΜΑ Έμερ Κουκ, 18/3/2021).

Η Κουκ ανέφερε, ωστόσο, ότι με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, «ακόμα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε σίγουρα την συσχέτιση μεταξύ αυτών των περιπτώσεων (θρόμβου αίματος) και του εμβολίου. Η εξέταση αυτών των πιθανών σπάνιων καταστάσεων και η παροχή πληροφοριών σε επαγγελματίες υγείας και εμβολιασμένους θα βοηθήσει στον εντοπισμό και τον μετριασμό των πιθανών παρενεργειών».

Άαα!! Στην Καθησυχαστική ανακοίνωση των ΠΟΥ και ΕΜΑ, ετέθη και ο παραπάνω αστερίσκος περί μη αποκλεισμού της συσχετίσεως των παρενεργειών με τους εμβολιασμούς. Με άλλα λόγια, οι πολίτες θα εμβολιάζονται με ενεργόν τον αστερίσκον!!! Απίστευτο, αδιανόητο και εγκληματικό καθ’ ήμάς, καθ’ οσον η υγεία των πολιτών πρέπει να τίθεται ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ και ΧΩΡΙΣ αστερίσκους, κάτι που φαίνεται πως ΔΕΝ αποτελεί προτεραιότητα των αρμοδίων του Συστήματος!!!

Γιατί όμως προείπαμε, αποφασίσατε ποίοι λέγουν αλήθεια και ποίοι την αποκρύπτουν και κλαύσατε πικρώς (αφορά κυρίως σε όσους έχουν ήδη εμβολιασθεί) ; Διότι:

1ον//. Η απόφαση για αναστολή δύο εβδομάδων στην χορήγηση του εμβολίου, παρεκάμφθη σε χρόνο ρεκόρ (τριών ημερών) για ένα τόσο σοβαρό θέμα και μόνο θυμηδία, οργή και θλίψη μπορεί να προκαλέσει σε κάθε εχέφρονα και λογικό πολίτη, αφού ήταν επιστημονικώς ΑΔΥΝΑΤΟ να εξακριβωθούν τα αίτια των παρενεργειών και θανάτων, εντός δύο εβδομάδων (απαιτείτο διακοπή των εμβολιασμών, μακροχρόνια έρευνα στους παθόντες και ενδελεχής επανέλεγχος της καταλληλότητος του εμβολίου).

2ον//. Μας εμπαίζουν και υποτιμούν την νοημοσύνη μας, με την προαναφερθείσα ανακοίνωση του ΕΜΑ και ΠΟΥ, που κινητοποίησαν «γη και ουρανό» με την χρησιμοποίηση του παραπληροφοριακού εργαλείου της ασύδοτης, ασταμάτητης και αντιεπιστημονικής καθημερινής «πλύσεως εγκεφάλου», ΧΩΡΙΣ Επιστημονικόν ΔΙΑΛΟΓΟΝ-ΑΝΤΙΛΟΓΟΝ.

3ον//. Ήταν ΒΕΒΑΙΟΝ εκ των προτέρων, ότι το Σύστημα θα παρείχε την απαιτούμενη κάλυψη στην Εταιρεία Astra Zeneca, με την έκδοση ενός αστραπιαίου απαλλακτικού πορίσματος, με το οποίον διετάσσοντο οι κυβερνήσεις των κρατών να συνεχίσουν τους εμβολιασμούς με τα εμβόλια της Astra Zeneca «μετά βαϊων και κλάδων», όπως και έγινε. Όλες οι κυβερνήσεις των κρατών που είχαν αναστείλει τους εμβολιασμούς, έσπευσαν να συμμορφωθούν προς την εντολήν των αφεντικών τους, που εδόθη μέσω του ΠΟΥ και ΕΜΑ και ανεκοίνωσαν δημοσίως την άμεση επανέναρξη των εμβολιασμών.

Άλλωστε ποίος θα τολμούσε να εναντιωθεί στο Σύστημα, με απόφαση των οργάνων του οποίου εξεδόθησαν εσπευσμένως αν όχι αστραπιαίως για τα επιστημονικά δεδομένα, οι εγκριτικές εντολές συνεχίσεως των εμβολιασμών, τα μέλη των οποίων έχουν επιλεγεί από το Σύστημα;

4ον//. Ήταν αδύνατον να βεβαίωναν οι συστημικές αρχές την ακαταλληλότητα του συγκεκριμένου εμβολίου και να διέτασσαν την απόσυρσή του, όταν είχαν ήδη εγκρίνει την καταλληλότητά του (!!!) και είχαν υπογραφεί συμφωνίες μεταξύ ΕΕ και Εταιρείας, αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρώ. Κάτι τέτοιο θα σήμανε την απώλεια της αξιοπιστίας όσων «αρμόδιων» αρχών και Οργανισμών ενέκριναν την χορήγηση του εμβολίου, και αυτομάτως την ακαταλληλότητα των εμβολίων και  την ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ  των Εταιρειών παρασκευής τους και όχι μονον!!!!

5ον//. Με άλλα λόγια, πέραν του παγκόσμιου πανικού που θα εδημιουργείτο στις κοινωνίες των κρατών, θα κατέρρεαν τα οικοδομήματα ΠΟΥ, ΕΜΑ, Κολοσσών παρασκευής εμβολίων, Ευρωπαϊκών Οργανισμών Εγκρίσεως, τα οποία συναποτελούν έναν από τους σημαντικώτερους «κρίκους» στην αλυσσίδα συντηρήσεως του Συστήματος…

6ον//. Τα χειρότερα που έρχονται πιθανώτατα στους επόμενους μήνες ή εντός των επόμενων τεσσάρων (4) ετών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των κατά το Σύστημα «συνωμοσιολόγων», δεν θα μπορέσουν να τα κρύψουν όσο και αν προσπαθήσουν, όπως έκανε για παρόμοιες περιπτώσεις εμβολιασμών, ο νυν πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Todros Adhanom Ghebreyesus, όταν ήταν ήταν υπουργός Υγείας στην Αιθιοπία.4  

Τότε θα προκληθούν ποταμοί δακρύων στους πολίτες όλου του κόσμου, οι περισσότεροι θα αγνοούν την Αλήθεια, λόγω της πανδημικής ιοτυφλώσεως, πλην όμως θα είναι πολύ αργά για δάκρυα….

Για εκείνες τις υπηρεσίες που προσέφερε τότε στο Σύστημα, ο νυν πρόεδρος του ΠΟΥ, Todros Adhanom Ghebreyesus, επελέγη στις ημέρες μας ως ο…κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη εποχή, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι σκοποί του Συστήματος, αρξαμένης της τελικής επιθέσεώς του κατά της ανθρωπότητος!!!.

6/. Λοιπά ερωτήματα προς κάθε εχέφρονα και ελεύθερον πολίτη:

.Ακούσατε ποτέ από τα εγχώρια ΜΜΕ τις τρομερές συνέπειες (παρενέργειες) από τους εμβολιασμούς που έγιναν στο Ισραήλ, τα ΗΑΕ και αλλαχού;

.Σας ενημέρωσε κανείς για τα ψευδή στοιχεία που παρουσίασε το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ, προκειμένου να συγκαλύψει τα οδυνηρά αποτελέσματα από τους εμβολιασμούς, όπως τα απεκάλυψαν οι ίδιοι οι Ιουδαίοι ερευνητές και επιστήμονες; Ποιος μας εγγυάται ότι παρόμοια συγκάλυψη της αληθείας δεν έχει συμβεί και αλλαχού;

.Δεν σας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι για την πασιφανή αύξηση των κρουσμάτων και θανάτων, μετά από τους εμβολιασμούς, η στάση των αρμοδίων οργανισμών, διεθνών και εγχωρίων, είναι «κοινή και καθησυχαστική»;

.Διευκρινίστηκε ποτέ από τις αρμόδιες αρχές, πόσοι από τους θανάτους που  ανακοινώνονται καθημερινώς οφείλονται σε άλλες αιτίες εκτός του Κορωναϊού και πόσοι από τους θανόντες είχαν εμβολιστεί; Πως εξηγείται το γεγονός να αυξάνονται οι θάνατοι μετά από τόσα εκατομμύρια εμβολιασθέντων; 

.Δεν απορείτε για τις ανακοινώσεις του ΠΟΥ, του ΕΜΑ, των Εταιρειών παρασκευής εμβολίων και λοιπών αρμόδιων Υγειονομικών Οργανισμών, με τον τρόπο που επιχείρησαν  να δικαιολογήσουν («προσωρινή αναστολή») τις εμφανίσεις των σοβαρών παρενεργειών και θανάτων, λίγο χρονικό διάστημα μετά την έναρξη των εμβολιασμών;

.Φαντάζεσθε τι πρόκειται να συμβεί στο διάστημα των 4 ετών από ενάρξεως των εμβολιασμών; Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι θα μας πουν την αλήθεια; Ή για κάθε θάνατο τότε θα μας λένε ότι οφείλεται σε «υποκείμενα νοσήματα» του θανόντος;

.Τι άλλο πρέπει να σας παρουσιάσουμε για να αποδείξουμε ότι οι ισχυρισμοί των συστημικών «ειδικών και επιστημόνων» περί αποτελεσματικότητος των εμβολίων κατά του Κορωναϊού, δεν είναι απλώς αβάσιμοι, αλλά βασίμως είναι και κατευθυνόμενοι προς τον  σκοπόν, όπως κατ’ επανάληψη σας έχουμε προειδοποιήσει και πολλάκις εξηγήσαμε τους λόγους;

Σας παραθέσαμε  το παράδειγμα του Ισραήλ όπως το απεκάλυψαν οι ίδιοι οι Ισραηλινοί. Σκεφθείτε πόσα περιστατικά (παρενέργειες) έχουν αποκρυβεί σ’ολόκληρο τον κόσμο και πόσα θα αποκρυβούν τους επερχόμενους μήνες και τα επερχόμενα χρόνια, για τα οποία πιθανώς ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα πληροφορηθούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ή μήπως όλοι αυτοί που τα αποκαλύπτουν είναι συνωμοσιολόγοι;

Με το να χαρακτηρίζουν οι «ειδικοί και επιστήμονες» του Συστήματος αυθαιρέτως, ως συνωμοσιολόγους όσους εκφράζουν διαφορετική επιστημονική άποψη ή αποκαλύπτουν την αλήθεια, φρονούν ότι πείθουν τους ενσυνείδητους και ελεύθερους πολίτες;

Απλώς βασίζονται στο γεγονός ότι με τον ορυμαγδό της παραπληροφορήσεως (την πλύση του εγκεφάλου που υποβάλλουν στους πολίτες), θα τους τρομοκρατήσουν παντοιοτρόπως, θα τους επιβάλλουν ετσιθελικώς τις απόψεις του Συστήματος  περί της …πανδημίας και θα τους υποχρεώσουν να κάνουν τα εμβόλια, προς δόξαν…της ψευτοδημοκρατίας τους! 

Εμείς για μια ακόμη φορά απευθυνόμενοι  προς τους ενόχους, συνενόχους και αναγκαίους συνεργούς απανταχού της γης, του διαπραττομένου εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητος, κραυγάζομεν :

Αιδώς Αδίστακτοι Επίορκοι!!!

Η Αρά των ανθρώπων όλου του κόσμου, επί των κεφαλών υμών και των κεφαλών των τέκνων σας !!!

Και οι «έχοντες ώτα ακούειν ακουέτωσαν»

στ. Η κάλυψη των Φαρμακευτικών εταιρειών από τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων.5

1/. Η πρόθεση και η πολιτική αρκετών φαρμακευτικών εταιρειών, να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να είναι νομικά καλυμμένες σε περίπτωση που τα εμβόλιά τους έχουν παρενέργειες, αποποιούμενες τις ευθύνες τους, έχει δημιουργήσει ανησυχίες και έχει εγείρει διάφορα ερωτήματα. Πόσο μάλλον, από την στιγμή που με ορισμένες εξ αυτών, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει υπογράψει συμβόλαιο (Astra Zeneca) ή βρίσκεται σε επικοινωνία, σχετικά με την ανάπτυξη και την παραγωγή εμβολίου για τον COVID-19.

  Πιο συγκεκριμένα, η πρόθεση μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, είναι να μεταφέρουν τις (νομικές) ευθύνες για ενδεχόμενες παρενέργειες των εμβολίων στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Μια εξ’ αυτών των εταιρειών, όπως προαναφέρθηκε, είναι η Astra Zeneca, με την οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση, στις 27 Αυγούστου 2020, υπέγραψε συμβόλαιο για 300 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η εν λόγω βρετανική εταιρεία, έχει διακόψει δύο φορές έως τώρα τις δοκιμές της, λόγω παρενεργειών του εμβολίου. Και όμως συνεχίζουν να τροφοδοτούν τους πολίτες του κόσμου με τα εμβόλιά τους !!

Οι προαναφερθείσες παρενέργειες, εάν συνδυαστούν:

α/. Τόσο με τα ρεπορτάζ ειδησεογραφικών μέσων όπως οι Brussels Times, οι Financial Times και το Reuters,  στα οποία γίνεται λόγος για το πώς οι φαρμακευτικές εταιρείες αποπειρώνται να αποποιηθούν από οικονομικές υποχρεώσεις που ενδέχεται να προκύψουν λόγω ελαττωματικών εμβολίων.

β/. Όσο και με τις δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους της Astra Zeneca πως «δεν μπορούμε εμείς, ως εταιρεία, να πάρουμε το ρίσκο, σε περίπτωση που σε τέσσερα χρόνια από τώρα, το εμβόλιο έχει παρενέργειες, για αυτό στις συμβάσεις που έχουμε συνάψει (με χώρες), ζητάμε αποζημίωση»,  τότε,

Γίνεται ορατόν το παράδοξον της προτεραιότητος του κέρδους σε σχέση με την ποιότητα του   εμβολίου, ήτοι την ανθρώπινη ζωή, που χαρακτηρίζει ολόκληρη την αλυσσίδα των Φαρμακευτικών βιομηχανιών.6

Ερώτημα 3ον:

Γιατί ενώ οι ίδιες οι εταιρείες παραδέχονται ότι μπορεί να προκύψουν ελαττωματικά εμβόλια, τα κράτη δέχτηκαν να παραλάβουν τα εμβόλιά της και να αρχίσουν τους εμβολιασμούς; Ποίος έδωσε τέτοια εντολή και προς ποίον σκοπόν;

Για να γίνει όμως καλύτερα αντιληπτό ολόκληρο το πλαίσιο του σοβαρού αυτού ζητήματος, σημαντική είναι η αναφορά στο επίσημο κείμενο της Κομισιόν, σχετικά με την στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο θέμα των εμβολίων κατά του COVID-19. Πιο συγκεκριμένα, στο κείμενο αναφέρεται χαρακτηριστικά πως, καθώς «το μέγεθος της κρίσεως σημαίνει ότι η χρονική πίεση είναι άνευ προηγουμένου», «η αναζήτηση ενός εμβολίου κατά του COVID-19 είναι ιδιαίτερα επίδοξη  λόγω του επείγοντος χαρακτήρα της» .

2/. Όπως καταγράψαμε προηγουμένως, «συνήθως, η ανάπτυξη ενός εμβολίου παίρνει πάνω από δέκα χρόνια», «ομάδες ανά όλο τον Κόσμο, λόγω της επείγουσας κατάστασης, εργάζονται με την φιλοδοξία να παρέχουν ένα εμβόλιο μέσα στο χρονικό διάστημα των 12-18 μηνών». Άρα, σύμφωνα πάντα με βάση τα όσα γράφει το επίσημο κείμενο της Κομισιόν, «η ανάγκη ταχείας παράδοσης, το υψηλό αρχικό κόστος και το υψηλό ποσοστό αποτυχίας καθιστούν την επένδυση σε ένα εμβόλιο COVID-19, μια απόφαση υψηλού ρίσκου».

Ερώτημα 4ον:

Προέχει η ταχεία και επείγουσα αναζήτηση ενός εμβολίου, με απόφαση υψηλού ρίσκου και όχι η ανθρώπινη ζωή; Ποία λογική σκέψις δύναται να αιτιολογήσει τέτοιες αποφάσεις της ΕΕ;

Βέβαια, όπως είναι προφανές και γίνεται κατανοητό από τα παραπάνω, οι φαρμακευτικές εταιρείες έθεσαν ως βασική προϋπόθεση την νομική τους κάλυψη, η οποία συνεπάγεται την οικονομική τους ακεραιότητα, σε περίπτωση που «κάτι πάει στραβά» με το εμβόλιο !!!

3/.  Η νομική προστασία των φαρμακευτικών εταιρειών, θα διαρκεί έως το 2024, δηλαδή μια περίοδο κατά την οποίαν λογικώς και επιστημονικώς, θα έπρεπε να ολοκληρωθούν οι έρευνες για το εμβόλιο κατά της COVID-19 για να θεωρηθεί ασφαλές και τότε, μόνον, οι εταιρείες θα είναι υποχρεωμένες να δώσουν  100% ασφαλές εμβόλιο, αλλά και να έχουν νομικές συνέπειες αν αυτό δεν συμβεί!7

4/. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, είναι δεδομένο πως «η διαχείριση του Covid-19, προκαλεί τεράστια ανθρώπινα και οικονομικά κόστη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Κόσμο» και «μια μόνιμη λύση σε αυτή την κρίση, είναι πιθανό να βρεθεί μέσω της ανάπτυξης ενός ασφαλούς και αποτελεσματικού εμβολίου», όπως αναφέρεται στο επίσημο κείμενο της Κομισιόν, για την στρατηγική του εμβολίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Πότε λοιπόν, μας διαβεβαιώνουν οι «ειδικοί» του Συστήματος, θα βρεθεί μόνιμη λύση στο πρόβλημα του Κορωναϊού;

Απάντηση: Μόνον όταν αναπτυχθεί ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο παραδέχεται η ΕΕ.

Ερώτημα 5ον:  Όταν η ΕΕ παραδέχεται, έστω και εμμέσως, ότι τα χορηγηθέντα ήδη στους πολίτες εμβόλια δεν είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, ή τόσον ασφαλή και αποτελεσματικά όσο θα επιθυμούσαν οι επιστήμονές της, ποίοι είναι οι συνωμοσιολόγοι και διασπορείς Fake news, false and misleading claims;

ζ. Γροθιά στο Σύστημα από τον Διευθυντή Νοσοκομείου Λάρισας: «Παραπλανητικός ο τρόπος μετρήσεως των κρουσμάτων»8

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διευθυντής της Πνευμονολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας Κώστας Γουργουλιάνης, έδωσε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στην εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, τις μεταλλάξεις και την ανοσία. Αρκετοί τον αποκαλούν ως η «φωνής της λογικής» μέσα σε μία πανδημία που έχει μετατρέψει τους πάντες σε «ειδικούς».

Όπως αναφέρει το «thenewspaper.gr» ο Κ. Γουργουλιάνης τόνισε πως είναι παραπλανητικός ο τρόπος με τον οποίο μετράμε τα κρούσματα. Αναφερόμενος στον τρόπο καταγραφής και δημοσιοποιήσεως των μολύνσεων του κορωνοϊού, ο αριθμός των οποίων πολλές φορές τρομάζει τους πολίτες, εδήλωσε:

Είναι πολλά ή λίγα τελικά τα κρούσματα;

«Είχαμε 848 μολύνσεις σε 17.000 τεστ. Αυτό δίνει έναν δείκτη θετικότητας 3,9%. Την δύσκολη μέρα με τις 2.145 μολύνσεις έγιναν 57.000 τεστ. Αν κάνετε την διαίρεση, ο δείκτης μεταδοτικότητας ήταν καλύτερος. Μικρότερος! Για τον λόγο αυτό υποστηρίζω ότι πρέπει να ανακοινώνεται ποσοστό επί των τεστ και όχι απόλυτος αριθμός, ο οποίος δεν λέει τίποτα. Αν κάναμε σε όλη την Ελλάδα τεστ σε μία ημέρα θα είχαμε 100.000 μολύνσεις. Θα λέγαμε ότι είναι πολλά; Στην δική μας αριθμητική το 2.145 δεν είναι μεγαλύτερο από τα 848. Όπως τα 47 της Λάρισας. Θα πρέπει να ξέρουμε από που ήταν. Αν έχουν συρροή σε κάποιον δήμο ή αν έχουμε στις φυλακές ή σε μία δομή αστέγων. Άσπρισαν τα μαλλιά μου να το λέω εδώ και έναν χρόνο. Επίσης, είναι μολύνσεις. Δεν είναι κρούσματα. Στο εξωτερικό είναι cases, περιπτώσεις. Στην ισπανική γρίπη, κρούσματα λέγαμε τους θανάτους. Καθένας που θα βρεθεί από την μύτη θετικός, δεν σημαίνει ότι είναι και άρρωστος».

4. Οι εμβολιασμοί και οι θεωρίες των μεταλλάξεων του κορωναϊού

α. Η Συστημική εκδοχή.

1/. Με ιδιαίτερη ανησυχία παρακολουθεί η ανθρωπότης τις ανακοινώσεις των αρμόδιων υγειονομικών υπηρεσιών και οργανισμών δια των ΜΜΕ για την εμφάνιση και την καταγραφή νέων μεταλλαγμένων στελεχών του νέου κορωνοϊού, οι οποίες γίνονται όλο και πιο συχνές και δημιουργούν ανησυχία για την πιθανή ανθεκτικότητά τους, τόσο στις θεραπείες, όσο και στα εμβόλια.

«Είναι απολύτως λογικό ότι για ένα λοιμώδες νόσημα, που μετρά λίγο περισσότερους από 12μήνες ζωής, οι νεοαποκτηθείσες γνώσεις, τα νεοαναδυόμενα ερωτήματα και οι συνεχείς αμφισβητήσεις που διατυπώνονται καθημερινά, χωρίς να μπορούν να δοθούν εύκολα άμεσες απαντήσεις από τους ειδικούς, αν δεν έχουν προηγηθεί επιστημονικές μελέτες και έρευνες» αναφέρει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η Δρ. Τσικρικά Σταματούλα, πρόεδρος της Ενώσεως Πνευμονολόγων Ελλάδας.

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για τις μεταλλάξεις;

Η πιο γνωστή μέχρι τώρα, μετάδοση της παραλλαγής B.1.1.7 του νέου ιού είναι το βρετανικό στέλεχος, το οποίο εξαπλώθηκε ταχύτατα στην νοτιανατολική Αγγλία περί τα μέσα Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα η μεταδοτικότητα φαίνεται να είναι σημαντικά αυξημένη κυρίως στις νεότερες ηλικίες. Μετά την αποκωδικοποίηση της γενετικής αλληλουχίας του νέου στελέχους ήταν θέμα χρόνου να ανιχνευτεί και να απομονωθεί και σε άλλες χώρες όπως ακριβώς συνέβη και στη χώρα μας. Άλλες μεταλλάξεις είναι η Νοτιοαφρικάνικη, η Βραζιλιάνικη, η Φινλανδική, η Ιαπωνική.

2/. Στο εύλογο ερώτημα πολιτών και επαγγελματιών υγείας αν τα μέχρι στιγμής χορηγούμενα εμβόλια είναι ικανά να προσφέρουν την πολυπόθητη ανοσία έναντι του ιού, οι συστημικοί επιστήμονες συμπεραίνουν ότι «με το ολοκληρωμένο δοσολογικό σχήμα των εμβολίων διατηρείται η ανοσία έναντι και του μεταλλαγμένου στελέχους με τα στοιχεία της γονιδιωματικής επιτηρήσεως να εξακολουθούν να συλλέγονται και να αναλύωνται σε ειδικά αρχεία καταγραφής σε όλον τον κόσμο».

Στην χώρα μας, μας λένε, ανιχνεύτηκε εκτός της Βρετανικής και η νοτιο-αφρικάνικη μετάλλαξη, η οποία σύμφωνα με…μικρό αριθμό δημοσιευμένων μελετών (ΣΣ: Πότε πρόλαβαν άραγε, να ερευνήσουν και μελετήσουν τις μεταλλάξεις;) παρουσιάζει μεγαλύτερη μεταδοτικότητα, αλλά όχι ακόμα απόλυτα ξεκάθαρη αποτελεσματικότητα στα ήδη υπάρχοντα εμβόλια και μονοκλονικά αντισώματα. Στο εν λόγω στέλεχος διαπιστώθηκε επαναλοίμωξη ατόμων που είχαν ήδη νοσήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα από λοίμωξη covid 19.

Εταιρείες όπως η Moderna και η Pfizer ήδη εργάζονται στην χορήγηση πιθανά επιπλέον προσαρμοσμένης δόσεως εμβολιασμού με κύριο γνώμονα την εξασφάλιση ανοσοποίησης και κατά της νέας μετάλλαξης (ΣΣ: Μα, τόση σπουδή και πάλι;). Ταυτόχρονα στην Βραζιλία, έχει ανιχνευτεί περί τα μέσα Δεκεμβρίου ένα νέο στέλεχος σε ασθενείς που είχαν νοσήσει από κορωνοϊό το οποίο μελετάται εκτενώς για την πιθανότητα αυξημένης διασποράς στην κοινότητα ή επαναλοίμωξης σε ήδη νοσούντες ικανής να αναστέλλει την δράση των εμβολίων.

β. Αυτά σε γενικές γραμμές ισχυρίζονται οι άνθρωποι του Συστήματος, χωρίς όμως να μας πείθουν για την επιστημονική βασιμότητα των θέσεών τους και το κυριώτερο ΧΩΡΙΣ να μας εξασφαλίζουν την αξιοπιστία και καταλληλότητα των νέων εμβολίων που υποτίθεται, θα αντιμετωπίσουν τις λεγόμενες μεταλλάξεις.

Αυτό επιβεβαιώνεται ουσιαστικώς και από όσα ανέφερε πρόσφατα η ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου. «Οι εμβολιασμοί πιστεύουμε ότι θα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την πρώτη επιδημία της COVID-19. Για την δεύτερη, όμως, ίσως θα πρέπει να θυμηθούμε και να εφαρμόσουμε όλοι το "παν μέτρον άριστον"».

«Αποτελεί γεγονός ότι βιώνουμε στην καθημερινότητά μας παράλληλα δύο επιδημίες. Την επιδημία της COVID-19 και την επιδημία της υπερβολικής πληροφορήσεως, της υπερπληροφορήσεως.. Δυστυχώς, ο ιός ήρθε για να μείνει και η επιστροφή στην προηγούμενη καθημερινότητα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα πότε θα γίνει ή με ποιες συνθήκες, προσθέτει η προμνησθείσα κ. Τσικρικά. Για να μας περάσει και το μήνυμα:

«Ο χρυσός κανόνας» για να περιορίσουμε την πιθανότητα της περαιτέρω ανάπτυξης μεταλλαγμένων στελεχών, περιλαμβάνει αύξηση των εμβολιασμών, πιστή εφαρμογή των μέτρων ατομικής προστασίας και έγκυρη ενημέρωση». (Πηγή: www.lifo.gr)

Τι δηλώνουν οι φράσεις των προμνησθεισών επιστημόνων;

Καθ’ ημάς, ότι θα ακολουθήσουν παράλληλα με την εμφάνιση των μεταλλάξεων, συνεχόμενοι εμβολιασμοί του πληθυσμού. Ας μας αποδείξουν ότι αυτός ο συλλογισμός μας είναι λανθασμένος. Στο σημείο αυτό υπογραμμίζουμε τα εξής:

-«Ευρισκόμεθα εις μία μορφή διαρκούς και ανηλεούς φόβου, δια την ίδια την ζωή μας, την στιγμή την οποία ΔΕΝ υφίσταται διαφάνεια ως προς την εγκυρότητα των προβαλλομένων περί του ιού στοιχείων, ούτως ώστε να πειστούμε ως πολίτες, ότι οι δήθεν θυσίες τις οποίες κάνουμε, αποβαίνουν θετικώς ως προς το συλλογικό καλό…»9

-Οι Συστημικοί επιστήμονες ξέχασαν ή αγνοούν ότι σε ένα περιστατικό που κατεγράφη και στο ιατρικό περιοδικό Science το 1977, ο δρ Jonas Salk (Τζόνας Σαλκ),10 που εφηύρε και ανέπτυξε το πρώτο ασφαλές και αποτελεσματικό εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας, παραδέχτηκε ενώπιον υποεπιτροπής της Γερουσίας, ότι από το 1961 οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά της πολιομυελίτιδας μόλυναν πολλούς ανθρώπους με τον ιό, στην Αμερική. Επίσης, ο Σαλκ δήλωσε ότι «τα ζωντανά εμβόλια κατά της γρίπης και της πολιομυελίτιδας μπορούν να προκαλέσουν την ασθένεια για την οποία κατασκευάστηκαν (...) και το ζωντανό εμβόλιο κατά της ιλαράς και της παρωτίτιδας ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες, στις οποίες συγκαταλέγεται η εγκεφαλίτιδα».

Λέτε και ο Τζόνας Σαλκ (Jonas Ed Salk) να ήταν… συνωμοσιολόγος;

3/. Οι μεταλλάξεις

α/. Ο προμνησθείς καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κώστας Γουργουλιάνης, τόνισε σχετικώς, ότι «οι μεταλλάξεις κάνουν τον ιό πιο μεταδοτικό. Το ξέρουμε από την βρετανική μετάλλαξη. Δεν σημαίνει ότι τον κάνουν πιο θανατηφόρο. Νοσούν περισσότεροι, άρα κάποιοι μοιραία θα νοσήσουν βαρύτερα. Τις μελετάμε τις μεταλλάξεις, αλλά χρειάζεται ψυχραιμία. Κουβεντιάζουμε πράγματα που τρομάζουν τον κόσμο και αν δεν είχαμε τηλεοράσεις και ίντερνετ, θα βλέπαμε την πανδημία να εξαντλείται από μόνη της χωρίς να μας ρωτάει.»

β/. Το τείχος ανοσίας

«Κάναμε μία έρευνα στη Δεσκάτη. Εκεί αποδείχθηκε ότι υπάρχει ανοσία σε ποσοστό μεταξύ 20 και 40%. Είδαμε 400 ανθρώπους και κάναμε αντισώματα. Είναι άνθρωποι που νόσησαν ήδη και 1 στους 3 δεν ήξερε καν ότι το πέρασε. Δεν είχαν εμβολιαστεί ακόμα. Ο Βόλος ή η Λάρισα πιθανά να έχουν μία ανοσία της τάξης του 20% – 25%. Αν εμβολιάσουμε και το άλλο 25% θα πάμε στο 50%. Μας βοηθάει που και οι δύο πόλεις ταλαιπωρήθηκαν από τον κορωνοϊό στο παρελθόν με αρκετές μολύνσεις», επισήμανε ο κ. Γουργουλιάνης.

γ. Πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο της πανδημίας;

1/. Ασπαζόμενοι την επιστημονική άποψη του Βέλγου ιολόγου Geert Vanden Bossche, σε συνδυασμό με τα εμφανή πλέον σημεία της καθ’ημάς τελικής επιθέσεως του Συστήματος κατά της ανθρωπότητος, λέμε χωρίς επιφύλαξη, ότι το μαρτύριον της λεγομένης πανδημίας του κορωναϊού ΔΕΝ έχει τέλος !!! Είτε ως COVID-19, είτε ως μετάλλαξη, είτε με την εμφάνιση ενός νέου ιού, θα συνεχιστεί μέχρις ότου ολοκληρωθεί η πρώτη φάση των στόχων του!!!

Ως γνωστόν σε μήνυμά του στο Twitter ο  Βέλγος ιολόγος Geert Vanden Bossche προειδοποιεί ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά του ιού COVID-19 θα έχουν καταστροφικό αποτέλεσμα, κάνοντας έκκληση να σταματήσουν, πριν επέλθουν τα χειρότερα.11

Όπως εξηγεί στην ανάρτησή του οι εμβολιασμοί, τους οποίους χαρακτηρίζει ως «προφυλακτικούς», ουσιαστικά ευθύνονται για την εμφάνιση των μεταλλάξεων, αλλά και για μη φυσιολογική εξέλιξη της πανδημίας, η  οποία θα εξαφανιζόταν σταδιακά από την κοινωνική ανοσία ή ανοσία της αγέλης.

Όπως μας λέει, κανένας ιός, ούτε αυτός της ισπανικής γρίπης μετά ακριβώς το τέλος του Α΄ΠΠ δεν μπόρεσε να επιβιώσει για πάνω από δύο χρόνια, αφού αυτό είναι το μάξιμουμ της φυσικής εξέλιξής τους.

Ο Βέλγος ιολόγος τονίζει πως ο COVID-19 «θα είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από όλα τα εμβόλια».

«Το αρχικό στέλεχος του Covid-19 προκαλούσε μόνο ήπια συμπτώματα, ή ακόμη και καθόλου συμπτώματα, στην τεράστια πλειοψηφία των υγιών ατόμων. Έτσι, προτού συστήσουμε την χορήγηση οποιουδήποτε τύπου εμβολίου σε όλους, θα έπρεπε πρώτα να βεβαιωθούμε ότι το όποιο εμβόλιο θα μείωνε το ρυθμό μεταδοτικότητας και θνησιμότητας κάτω από τους ρυθμούς που κάποιος θα μπορούσε λογικά να περιμένει όταν αφήσει την πανδημία να διατρέξει τη φυσική της πορεία».

Και αναρωτιέται ο Βέλγος επιστήμονας: «Συμβαίνει κάτι τέτοιο τώρα;». «Όχι» είναι η απάντησή του.

«Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι ότι τα  εμβόλια δεν είναι ικανά να αποτρέψουν την εξάπλωση του ιού από τους λήπτες εμβολίων που εκτίθενται σε αναδυόμενα και εξαιρετικά μολυσματικά στελέχη. Αυτό αποτρέπει την επίτευξη της ασυλίας της αγέλης.

Ενώ στην αρχή της πανδημίας, η έμφυτη ανοσία σε υγιείς ανθρώπους προέβλεπε μια σταθερή γραμμή ανοσολογικής άμυνας αυτό δεν συμβαίνει πλέον όταν τα μολυσματικά στελέχη κυριαρχούν όλο και περισσότερο στο τοπίο», τονίζει ο Geert Vanden Bossche για να συμπληρώσει:

«Συμπερασματικά: Ενώ ο εμβολιασμός μπορεί να βοηθήσει στην προσωρινή μόνο προστασία ενός ατόμου, ο μαζικός εμβολιασμός κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας θα επιδεινώσει την κατάσταση. “ενθαρρύνοντας” τον ιό να επιλέξει συγκεκριμένα “αντίμετρα”, όπως διαφορετικές πρωτεΐνες-ακίδες, που δεν περιλαμβάνονται στα υπάρχοντα εμβόλια. Ως συνέπεια, ο παγκόσμιος πληθυσμός πιθανότατα θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια χειρότερη εκδοχή του ιού με ότι αυτό συνεπάγεται».

2/. Στην πλέον επίκαιρη ερώτηση επιχειρεί να δώσει τεκμηριωμένη απάντηση, επί του θέματος, το πρακτορείο Reuters. Σύμφωνα με συνεντεύξεις του Reuters με 18 ειδικούς ιατρούς που παρακολουθούν στενά την πανδημία ή εργάζονται για να περιορίσουν τον αντίκτυπό της, αυτοί απεκάλυψαν απογοητευτικές προβλέψεις.

Πολλοί περιέγραψαν πώς η ανακάλυψη στα τέλη του περασμένου έτους δύο εμβολίων με αποτελεσματικότητα περίπου 95% έναντι του COVID-19 είχε αρχικά πυροδοτήσει ελπίδα ότι ο ιός θα μπορούσε να περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, όπως τώρα διατείνονται, τα δεδομένα των τελευταίων εβδομάδων σχετικά με τις νέες παραλλαγές από Νότια Αφρική και Βραζιλία έχουν επικαλύψει αυτήν την πρότερη αισιοδοξία. Τώρα εκτιμούν ότι το SARS-CoV-2 όχι μόνο θα παραμείνει μαζί μας ως ενδημικός ιός, θα συνεχίσει να κυκλοφορεί σε κοινότητες, αλλά πιθανώτατα θα προκαλέσει σημαντικές ασθένειες και θάνατο για τα επόμενα χρόνια. Ως αποτέλεσμα, ανέφεραν οι επιστήμονες, οι άνθρωποι θα πρέπει να περιμένουν ότι θα συνεχίσουν να λαμβάνουν μέτρα όπως η μάσκα και η αποφυγή του συγχρωτισμού κατά την διάρκεια των εξάρσεων COVID-19, ειδικά για άτομα υψηλού κινδύνου [reuters 3/2/21….dimpenews.com].

Τι μας λένε άραγε ο Βέλγος ιολόγος Geert Vanden Bossche και οι 18 ειδικοί ιατροί που έδωσαν συνεντεύξεις στο Reuters;

Την απάντηση ας την δώσει κάθε εχέφρων και ελεύθερος πολίτης της πατρίδος μας αλλά και οποιασδήποτε χώρας. Εμείς ως είχαμε υποχρέωση, σας προειδοποιήσαμε και ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω!!!

Συνεχίζεται








1 ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ ...www.zougla.grapopseis › article › thanati-ke-parener...(Κλεάνθης Γρίβας, 15 Φεβρουαρίου 2021.

2 -Εφ. ΒΗΜΑ. οn line 12 Μαρτίου 2021.

- dimpenews.com

3 @dwnews…JUST IN: Germany has become the latest country to temporarily halt the use of AstraZeneca's COVID-19 vaccine,Efsyn, 15.03.2021, 16:42].

4 -Για τον ρόλον του σημερινού επικεφαλής του WHO/ΠΟΥ, Αιθίοπος δρ. Todros Adhanom Ghebreyesus, στενού φίλου του αμερικανού αποκρυφιστή John Forbes Kerry [μέλους της στοάς Scull and Bones(1966)], με το βεβαρημένο πολιτικό και ιατρικό παρελθόν στην χώρα του (κατηγορίες για αναρχικές δραστηριότητες και αδυναμία καταγραφής τριών επιδημιών χολέρας, απόκρυψη παρενεργειών και θανάτων από εμβολιασμούς στην πατρίδα του, όταν διατελούσε υπουργός Υγείας), βλέπε αποκαλυπτικό άρθρο Avijit Goel στο ινδικό Observer Research Foundation,Dr Cover-Up: Tedros Adhanoms Controversial Journey To The WHO”, Eurasia Review, 02-05-2020.

-Για τα έργα και τις ημέρες των Bill Gates και Anthony Fauci, που πρωτοστατούν σήμερα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλης της ανθρωπότητος κατά του Κορωναϊού/Covid-19, οι οποίοι με τα πειράματά τους, που πραγματοποίησαν εμβολιάζοντας ανθρώπους, κυρίως παιδιά, στην Ινδία και Αφρική, προξένησαν θανάτους ή παραλύσεις δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, όπως κατήγγειλαν δημοσίως οι διακεκριμένοι επιστήμονες, Judy Mikovits, Rashid Buttar, και Shiva Ayyadurai (MIT PhD scientist Biological Engineer); [https://www.youtube.com/watch?v=OZ-gSHWMNeg&fbclid=IwAR0sntAZrN-g3YEeiFwnun3taQQjRaN2Su0j0oi9zARuWxPVe3nkWoaqJzU]

5 Κοέν Τ. Α. (2016). Αν θέλεις την ισότητα γιατί είσαι τόσο πλούσιος; . Ηράκλειο: Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης… Απαλλάσσονται από κάθε νομική συνέπεια οι εταιρίες, από τυχόν παρενέργειες των εμβολίων κατά της covid-19-20 Δεκεμβρίου 2020 | 18:39 Ειδήσεις.

6 Αξίζει να σημειωθεί πως οι δηλώσεις που παρατέθηκαν, ανήκουν στον Ruud Dobber, ο οποίος, συνεχίζοντας, είχε αναφέρει ότι «για τις περισσότερες χώρες (με τις οποίες έχει συμφωνήσει η Astra), είναι αποδεκτό να αναλάβουν το ρίσκο». Φαίνεται λοιπόν, πως οι πολιτικές ηγεσίας των χωρών με τις οποίες έχει συνάψει συμφωνίες η εν λόγω εταιρεία, τάχθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος τόσο με τις δηλώσεις του Dobber, όσο και με τις δηλώσεις εκπροσώπων της γερμανικής φαρμακευτικής εταιρείας «Curevac», εντός του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, στις 22 Σεπτεμβρίου 2020.

7 Ο γραμματέας υπηρεσιών Υγείας των ΗΠΑ Alex M. Azar, για να περάσει την απαλλαγή των φαρμακευτικών από ποινικές και αστικές ευθύνες, επικαλέστηκε νόμο σχετικά με την έκτακτη ανάγκη του 2005, που εξουσιοδοτεί τον Υπουργό Υγείας να παρέχει νομική προστασία στις εταιρείες που παράγουν ή διανέμουν κρίσιμες ιατροφαρμακευτικές προμήθειες, όπως εμβόλια και άλλες θεραπείες, εκτός εάν υπάρχει «εσκεμμένη κακή συμπεριφορά» από την εταιρεία.

8 Αφοπλιστικός ο Κώστας Γουργουλιάνης: Παραπλανητικός ο ...www.elassonacity. gr› item › 17615...27 Φεβ.2021.

9 Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς, Δικηγόρος, www.Katsivardas-dimitriadou.gr.Eφ. Ελεύθερη Ώρα,14 Μαρτίου 2021.

10 Jonas Ed Salk [Τζόνας Έντουαρντ Σολκ (28 Οκτωβρίου 1914,- 23 Ιουνίου 1995] : Αμερικανός ιατρικός ερευνητής και ιολόγος, παγκοσμίως γνωστός για την ανακάλυψη και ανάπτυξη του πρώτου ασφαλούς και αποτελεσματικού εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας. Γεννήθηκε στην πόλη της Νέας Υόρκης από γονείς που προέρχονταν από οικογένειες Ασκενάζι Ιουδαιορώσων μεταναστών.

11 https://www.pronews.gr/ygeia/970632_agoniodis-ekklisi-apo-velgo-iologo-stamatiste-toys-mazikoys-emvoliasmoys-erhetai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου