Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ!!! (THE FINAL ATTACK OF THE SYSTEM AGAINST HUMANITY, HAS ΑLREADY BEGUN!!!).

ΜΕΡΟΣ 2ον

 

2.    Οι μυστηριώδεις θάνατοι τριών (3) καθηγητών [Συνέχεια 1ου μέρους].

γ. Μία επιστημονική άποψη ενός διαπρεπούς ερευνητού, για τους «σωτήριους» εμβολιασμούς, τον οποίον «εξαφάνισε» το Σύστημα..[Συνέχεια 1ου μέρους] 

[https://healthimpactnews.com/.../dr-andrew-moulden-every.../]   

2/. Ποιος ήταν ο Δρ Moulden (βιογραφικό, επιστημονικά διαπιστευτήρια», επιστημονικά θεμέλια των θέσεών του, κλπ) και τι υπεστήριζε για τις επιπτώσεις από την χρήση των εμβολίων ;

 AndrewHYPERLINK "javascript:parent.BV.Nav('http\x3a\x2f\x2fvactruth.com\x2f2009\x2f07\x2f21\x2fdr-andrew-moulden-interview-what-you-were-never-told-about-vaccines\x2f');"MouldenHYPERLINK "javascript:parent.BV.Nav('http\x3a\x2f\x2fvactruth.com\x2f2009\x2f07\x2f21\x2fdr-andrew-moulden-interview-what-you-were-never-told-about-vaccines\x2f');"  (Συνέντευξη): Όσα ΔΕΝ σας είπαν ποτέ, σχετικά με τα εμβόλια.

 

Παραθέτομεν αποσπάσματα από συνέντευξη του Dr. Andrew Moulden (10/08/2009 — VACTRUTH (Editor) [Η αγγλική έκδοση,07/21/09] που δίδουν απαντήσεις στα τεθέντα ερωτήματα.

[Andrew Moulden PhD MD on Vaccination Truth, http://www.ottawa911truth. com/ main/?tag=andrew-moulden..Dr. Andrew Moulden (Interview): What You Were Never Told About Vaccines.. Interview with Dr. Andrew Moulden (10/08/09 — VACTRUTH Editor’s Note: LINK TO PHOTOGRAPHIC EVIDENCE AT THE END OF THE ARTICLE)].

Ερώτηση 1η: Dr. Moulden, μπορείτε να πείτε μας λίγα σχετικά με το παρελθόν σας;

Απάντηση:

Είμαι 44 ετών και έχω δαπανήσει όλα τα χρόνια της ενήλικης ζωής μου στην ακαδημαϊκή κοινότητα, πανεπιστήμιο, επιστημονικές μελέτες κλινικής υγείας, πρακτική και έρευνα. Η έλξη μου στα περί του εγκεφάλου και των επιστήμης, περί συμπεριφοράς, οφείλεται σε μία πραγματική βούληση για να βρεθούν απαντήσεις σε πολλά αναπάντητα ερωτήματα- ζητήματα όπως – γιατί είμαστε εδώ, το τι μας κάνει ανθρώπους, και τι προκαλεί ασθένειες, όπως η σχιζοφρένεια, άνοια, σκλήρυνση κατά πλάκας, ειδικές ανάγκες μαθήσεως και πολλές άλλες συχνά εξουθενωτικές ασθένειες.

Το πεδίο της ειδικότητάς μου είναι στην νευροβιολογική αξιολόγηση του εγκεφάλου και διαταραχές συμπεριφοράς

Το Bachelor's πτυχίο μου ήταν στην Βιολογική Ψυχολογία. Αποφοίτησα valedictorian1 με μέσο αθροιστικό όρο 88 % στο πυρήνα της ειδικότητάς μου από το Πανεπιστήμιο του Nipissing, Νorth Bay Οντάριο, Καναδά. Το πτυχίο Masters, ήταν για τις έρευνές μου στην παιδική ανάπτυξη, με κύρια διατριβή στην γλώσσα και νευρογνωστική ανάπτυξη στα παιδιά και έφηβους (Πανεπιστήμιο Laurentian).

Η βαθμολογία μου στα προπτυχιακά μαθήματα, Εγκέφαλος και Συμπεριφορά ήταν (98 %) και Νευροβιολογία (94 %),  όλα "του Α". Είχα κατορθώσει ανάλογο ακαδημαϊκό επίπεδο επιτυχίας κατά την διάρκεια του μεταπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος (PhD).

Το διδακτορικό μου ήταν στην Κλινική-Πειραματική Νευροψυχολογία. Είχα ολοκληρώσει μια υπο-ειδικότητα στην Νευρο-Γνωστική επιστήμη στο Πανεπιστήμιο της Οττάβα, στην διάρκεια του διδακτορικό διπλώματος (PhD). Οι ολοκληρωμένες εξετάσεις μου στο διδακτορικό δίπλωμα (PhD) ήταν στους Επίκτητους Εγκεφαλικούς τραυματισμούς και  στο σύνδρομο Μετα -Διασείσεως. Συνεργάστηκα με τον  σύλλογο «Mild Brain Injury Association» ως ηγέτης ομάδας, καθώς με τον σύλλογο, «Head Injury Association of Toronto», κατά την διάρκεια της καταρτίσεως του διδακτορικού διπλώματος (PhD). Οι περιεκτικές εξετάσεις του διδακτορικού μου διπλώματος (PhD) ήταν στους Επίκτητους Τραυματισμούς του Εγκεφάλου. Το κλινικό έργο μου αφορούσε στην ανίχνευση περί των κεκτημένων εγκεφαλικών βλαβών.

Ήμουν υπότροφος, φυσικών επιστημών, μηχανικών και του Ερευνητικού Συμβούλιο του Καναδά, υπότροφος του Ontario Mental Health Foundation, πανεπιστημιακός λόγιος του Ontario, όπου και έλαβα 27 βραβεία/υποτροφίες για ακαδημαϊκές έρευνες, κλινικές δοκιμές, και αριστεία της διδασκαλίας κατά την διάρκεια της κατάρτισης μου στο Πανεπιστήμιο.

Έχω διδάξει μαθήματα «Εμπλουτισμός Νου και Συμπεριφοράς», της Νευρολογίας,της Νευροψυχολογίας και Νευροψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα (1993-2005) και πλήρως τα μαθήματα Νευροβιολογίας στο Atlantic Baptist University στην Μόνκτον, Newbrunswick του Καναδά.

Η κλινική μου κατάρτιση κατά το διδακτορικό δίπλωμα (PhD) ήταν στην Κλινική Νευροψυχολογία στο Baycrest Hospital, Rotman Ερευνητικό Ινστιτούτο – Πανεπιστήμιο του Τορόντο, και στο νοσοκομείο «Credit Valley», Κέντρο Επιστημών Υγείας της Οτάβα, Κλινικες Παθήσεις μνήμης.

Η διδακτορική διατριβή μου ήταν στο Functional Brain Imaging και Νευρο-Ελεκτροφυσιολογία στο πανεπιστήμιο του Τορόντο. Στην συνέχεια ολοκλήρωσα το πτυχίο Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο McMaster στο Hamilton, του Ontario.

Κατά την διάρκεια του Διδακτορικού, η εκτός διδακτέας ύλης κατάρτισή μου, ήταν στην Νευρολογογική Συμπεριφορά (Behavioral Neurology)- και στην κλινική Νευροψυχολογία. Η επιλογή μου προς την γραμμή καταρτίσεως, κατά την διάρκεια της ιατρικής εκπαιδεύσεως, ήταν στην κλινική νευρολογία. Η εξάσκηση μου ως προς το πτυχίο καταρτίσεως ήταν στην Ψυχιατρική/Νευροψυχιατρική. Έλαβα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος («licentiate»), από το Medical Counsel of Canada  (2006), εχοντας περάσει τις βασικές γνώσεις (LMCC 1) και κλινικές δεξιότητες (LMCC2), εξετάσεις που έγιναν σύμφωνα με τις ιατρικές προδιαγραφές για απόκτηση αδείας (Licensing) των Ηνωμένων Πολιτεών (USMLE μέρη 1 και 2).

Κατά την διάρκεια της υπηρεσίας μου για κλινική κατάρτιση, είχα καταταχθεί στους 1-5 % κορυφαίους ειδικευόμενους εκ περιτροπής ιατρούς από τους επόπτες μου, συμπεριλαμβανομένης και στον χώρο επείγουσας ιατρικής στην Οτάβα.

Έχω διαλέξει να αφιερωθώ ο ίδιος στην αξιολόγησης της Νευρο-Συμπεριφορας και Νευρο-γνωστικής και έρευνας,  πεδία στα οποία βασίζεται και το Διδακτορικό μου δίπλωμα (PhD) και η εκπαιδευτική μου κατάρτιση του Masters, αντί  για εξάσκηση της κλινικής ιατρικής. Επιδίωξα ιατρικό πτυχίο αποκλειστικά για την περαιτέρω κατανόηση του εγκεφάλου και τις διαταραχές συμπεριφοράς, από την σκοπιά κλινικής ιατρικής, παρά να επιδιώκω να γίνω ενας γιατρός της εξασκήσεως επαγγέλματος/ συνταγογραφήσεως.

 

Στην διάρκεια των τελευταίων χρόνων έχω αφιερωθεί στην αποκρυπτογράφηση της Νευρο-συμπεριφορικής συνέπειας που σχετίζεται με το σύστημα ανοσοποιητικής υπερ διεγέρσεως, τις Νευρο-εξελικτικές διαταραχές, και τελικά στους εμβολιασμούς ως το κοινό περιβαλλοντικό έναυσμα για πολλές διαταραχές εγκεφάλου και συμπεριφοράς τις οποίες και μελέτησα από την περίοδο του προπτυχιακού πτυχίου.

Το έργο μου θα υποβληθεί προς αξιολόγηση από ομότιμους καθηγητές στους ερχόμενους μήνες. Προς το παρόν, η αξιολόγηση από ομότιμους είναι διαθέσιμη στην σειρά «Ανοχή Τέρμα/Tolerance Lost»2 καθώς έχω μεταφράσει τις ιατρικές επιστήμες σε ένα στυλ πληροφοριών και παρουσιάσεως που μπορεί να γίνει κατανοητό από το ευρύ κοινό, καθώς και από τους ειδικούς δικαστηρίων σε υποθέσεις για βλάβες που οφείλονται από εμβόλια. Παραδείγματα με αποδεικτικά στοιχεία για τις επιβλαβείς συνέπειες, έχω καταχωρίσει με την μορφή «δείτε μόνοι σας».

Ερώτηση 6η: Τι είναι οι «βασικές πληροφορίες» που αποτελεί και το υπόβαθρο στις αξιώσεις σας και ποια είναι τα θεμέλια για τις πεποιθήσεις σας;

Απάντηση:

Τα μικρόβια απλά, δεν είναι η μόνη αρχική αιτία του θανάτου, των ασθενειών και των διαταραχών. Τώρα, έχω πειστικές αποδείξεις ότι ΟΛΑ τα εμβόλια, από τα αρχικά βρεφικά έως και τα γηριατρικά, προκαλούν τις ίδιες ακριβώς βλάβες στον εγκέφαλο ανεξάρτητα από ποια νόσο ή διαταραχή θα εξελιχθεί.

Οι βλάβες είναι συγκεκριμένες στα τερματικά των αγγείων «μίνι αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια» που βρίσκονται πέρα από την ανάλυση των νευροαπεικονίσεών μας, αλλά είναι μετρήσιμες σε ένα πρωτόκολλο  πριν/ μετά από εμβολιασμό. Είναι επίσης άμεσα μετρήσιμες σε πραγματικό χρόνο – ωστόσο, αυτό συνεπάγει τεχνικές και τεχνολογία που  δεν έχω ακόμη γνωστοποιήσει μέχρι στιγμής στο κοινό.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η άγρια πολιομυελίτιδα, η γερμανική ιλαρά,  πριν και στην διάρκεια εγκυμοσύνης, η  ιλαρά, ο τέτανος, η «Ισπανική γρίπη», κ.λπ.. όλα αυτά είχαν προκαλέσει την ίδια ακριβώς βλάβη στην περίοδο και προ των εμβολιασμών. Απλώς δεν  εκτιμήσαμε ότι μια βιολογική ανταπόκριση του ανθρώπινου σώματος προκαλούσε  την παράλυση και την αναπνευστική ανεπάρκεια ως και άλλα διάφορα, εξ αιτίας μιας μη συγκεκριμένης ανοσολογικής αντιδράσεως και αστάθεια της αιμοδυναμικής μικροσκοπικής ροής του αίματος.

Έχουμε αποδυναμωμένους ιούς και βακτηρίδια, που έχουν εισαχθεί σε όλους μας και έχουν προκαλέσει χρόνιες ασθένειες και νοσήματα σε μια εξασθενημένη μορφή, και είναι ο μηχανισμός αυτός με το οποίον αυτά τα παθογόνα, έχουν προκαλέσει βλάβες σε κάθε περίσταση. Είναι η ανταπόκριση των σωμάτων προς τους ξένους εισβολείς που εισέρχονται, και κυρίως σε υπερευαίσθητες καταστάσεις, που προκαλεί νευροεξελικτικές  διαταραχές, χρόνιες ασθένειες και πολλά άλλα.

Ερώτηση 7η: Μιλάτε για επιδημίες. Πως κατανοείτε την επιδημία; Με ποιό τρόπο εκδηλώνεται;

Απάντηση:

Η εξήγηση μια επιδημίας είναι απλή, ας δούμε τώρα:

1 Στα 6 παιδιά με συγκεκριμένη ανικανότητα μαθήσεως.12-15 % στα παιδιά με έλλειψη της ικανότητας συγκέντρωσης.

1 στα 87 άτομα στο ευρύ φάσμα αυτισμού – μια αύξηση της τάξεως του 1700 % στα δέκα χρόνια.

1% ξαφνικός βρεφικός θάνατος.

40 θάνατοι και 15.000 ουσιώδες παρενέργειες επί της ουσίας Gardasil

1 στους 15, άνω των 65 ετών, με άνοια, 1 σε 8 για ηλικία πάνω από τα 85.

Σύνδρομο χρόνιας κοπώσεως.

Ινομυαλγία
        Επιληπτικές διαταραχές.

Σύνδρομο «West».

Παγκόσμια αναπτυξιακή καθυστέρηση.

1 σε 450 με διαβήτη τύπου 1,1 σε 2 άνδρες και 1 σε 3 γυναίκες θα αναπτύξουν καρκίνο στην διάρκεια της ζωής τους.

Το Σύνδρομο του πολέμου του Κόλπου που επηρέασε και κατέστησε ανίκανους 250.000 στρατευμένους και 42.000 θανάτους. Οι εμβολιασμένοι αυτοί στρατιώτες δείχνουν ακριβώς τις ίδιες νευρολογικές βλάβες μετά τον εμβολιασμό όπως  παρουσιάζουν τα βρέφη και τα παιδιά μετά από κάθε παιδικό εμβολιασμό.

Αυτά είναι αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια  –  υπέρβαση της απαιτήσεως οξυγόνου έναντι της παροχής οξυγόνου –ξεκάθαρα!

Αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Αυτά τα μικροσκοπικά αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, συμβαίνουν στον εγκέφαλο και στον οργανισμό του  σώματος σε χρόνο άμεσο αλλά και σε καθυστερημένο χρόνο, με αυξομειώσεις, σε οξεία μορφή και με χρόνιο τρόπο. Αυτό προσλαμβάνει μια πληθώρα από κλινικές περιγραφές.

Στην βασική φυσιολογία – η βασική αιτία είναι κοινή παντού. Δεν υπάρχει ο,τιδήποτε ως κεκτημένη γενετική επιδημία. Η επιδημία είναι ένα φαινόμενο που αποκτήθηκε, από περιβαλλοντικούς παράγοντες, για την οποία είμαι τώρα σε θέση να αποδείξω πειστικά, ότι οι εμβολιασμοί είναι ο μαζικός ένοχος για τις περισσότερες από αυτές.

Ερώτηση 9η: Υπάρχουν άλλοι γιατροί,  ερευνητές και επιστήμονες οι οποίοι μοιράζονται τις απόψεις σας και συμφωνούν μαζί σας;

Απάντηση:

Όλοι τους – από την στιγμή που τους δώσουν τον χρόνο για να μάθουν. Είναι 100 % αδιαμφισβήτητες. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να διαψευσθεί το τι όλοι βλέπουμε τώρα. Σαν παράδειγμα, η βαρύτητα ήταν μαζί μας από την αυγή της Δημιουργίας. Ο Sir Isaac Newton δεν "ανακάλυψε" την βαρύτητα – απλά έθεσε το εννοιολογικό πλαίσιο στην επιφάνεια, ως προς το γιατί τα μήλα  πέφτουν από τα δέντρα.

Απλά έθεσα το εννοιολογικό επιστημονικό πλαίσιο, σύστημα μετρήσεως, και εξηγήσεις στο "γιατί ασθενούμε" και «ΙΔΟΥ» όλα τα εμβόλια προκαλούν τις ίδιες ακριβώς νευρολογικές βλάβες ανεξάρτητα από ποια νόσου εκδηλώνεται, καθ' όλη την διάρκεια μιας ζωής. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για κάτι που το σώμα κάνει ως αντίδραση σε ανοσολογική διέγερση και προκαλεί ασθένειες και διαταραχές – και πιστεύω τώρα ότι γνωρίζω τι είναι αυτό το "κάτι".

Ερώτηση 10η: Κατά την άποψή σας, τι ποσοστό των εμβολίων έχουν δυσμενείς επιπτώσεις;

Απάντηση: 

Κατά την εξεταστική μου γνώμη, ΟΛΑ. Τώρα, είμαι σε θέσει να παρουσιάσω τα αποδεικτικά στοιχεία για την διαβεβαίωση αυτή. Οι βλάβες έχουν μείνει κλινικά σιωπηλές, αλλά όλοι μας έχουμε υποστεί όμοιες επιζήμιες συνέπειες, από την κλινική σίγηση έως τις ακραίες τερματικές διαταραχές και τα νοσήματα – προς όλα τα όργανα του συστήματος. Ωστόσο, η ικανότητά μου για την μέτρηση και τα αποδεικτικά στοιχεία, προς το παρόν, είναι αποκλειστικά σε πρωταρχικές σχετικές καταστάσεις που κατά κύριο λόγο συνδέονται με τις λειτουργίες του εγκεφάλου, τις νευρο-συμπεριφορές, τις νευρο-ψυχιατρικές  και τις νευρολογικές.

Ερώτηση 12η: Όσοι πιστεύουν σθεναρά σε εμβόλια, συχνά ισχυρίζονται ότι είναι πολύ νωρίς, εάν μια αντίδραση λαμβάνει χώρα μέσα σε λίγες μόνο ώρες ή πολύ αργά αν η αντίδραση θα πραγματοποιηθεί αρκετούς μήνες ή ακόμη και αρκετά χρόνια μετά την χορήγηση του εμβολίου…. Κατά την γνώμη σας, σε ποια διάρκεια χρόνου μπορεί να παρατηρηθούν οι δυσμενείς επιπτώσεις των εμβολίων;  Θα μπορούσαν αυτές οι παρενέργειες συχνά να έχουν καθυστερήσει; Πώς μπορείτε να μας εξηγήσετε το πως ορισμένες αρνητικές περιστάσεις,  συνέβησαν τόσο πολύ χρόνο μετά τον εμβολιασμό;

Απάντηση:

Αντιδράσεις παρουσιάζονται σε όλους εμάς  – μέσα σε μερικά λεπτά. Αυτή είναι μια συνάρτηση από τις δύο ακόλουθες ενέργειες:

α/. Μια μη συγκεκριμένη ανοσολογική υπερδιέγερση (μια διαδικασία που εκτελείται σε όλες τις ανοσολογικές υπερευαίσθητες  καταστάσεις – που ονομάζω "MASS").3

β/. Μια ηλεκτροστατική αστάθεια της ροής του αίματος που εξασθενίζει την δυναμική μεταφοράς υγρών και οξυγόνου/θρεπτικών συστατικών σε όλο τον οργανισμό, 60.000 μίλια έως τα άκρα των τριχοειδών αγγείων αίματος, που απαιτούνται για την ζωή, επούλωση, κυτταρική λειτουργία, ευεξία και υγεία.

Η μικροσκοπική ροή αίματος και τα αγγεία έχουν υποστεί βλάβες, άμεσα και με  καθυστέρηση, με αυξομειώσεις, έντονα  και χρονικά, σιωπηλά όσον αφορά στην κλινική εμφάνισή τους. Ένας παράγοντας είναι η συνέπεια της αλλαγής στην φάση ροής του αίματος από "ρευστό" σε πηκτό και ξανά. Αυτό είναι "Λάσπωμα" της ροής του αίματος. "Λασπωμένο" αίμα δεν μπορεί να διεισδύσει σε τριχοειδή μονάδες που έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν ερυθρά αιμοσφαίρια, τα οποία μεταφέρουν το οξυγόνο, μέσω των τριχοειδών, σε μεμονωμένους τομείς….

Ο εγκέφαλος (και άλλα όργανα του συστήματος) δεν έχουν υποδοχές ροής του αίματος. Υπάρχουν μόνο υποδοχές αρτηριακής πιέσεως. Ως εκ τούτου, όταν μειώνεται η ροή, δεν υπάρχουν σήματα στο σώμα ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν η πίεση παραμένει ανεπαρκής. Όλες αυτές οι κινήσεις διεξάγονται στο μικροσκοπικό επίπεδο, και μερικές φορές στο επίπεδο angstrom (εκατομμυριοστό του εκατοστού)–όπου εδώ δεν έχουμε μικροσκόπια για να το δούμε αυτό ζωντανά μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

Όταν ένα βρέφος πεθαίνει από "αιφνίδιο βρεφικό θάνατο" ή "καμία αιτία θανάτου" μετά τον εμβολιασμό, η πραγματική αιτία στην περίπτωση αυτή του θανάτου είναι η εξασθενημένη ροή αίματος σε μικροσκοπικό πεδίο, η οποία απορρέει στα τριχοειδή άκρα των αγγείων στο νωτιαίο μέρος του εγκεφάλου που ελέγχει την κεντρική λειτουργία της αναπνοής. Η εξασθενημένη ροή του αίματος  θα πρέπει να είναι αμφίπλευρη. Αυτό προκαλεί μια παύση της αναπνοής. Καρδιοπνευμονική ανακοπή προκύπτει και σε ένα απόλυτα πλέον υγιή άνθρωπο.

Οι ιατροδικαστές δεν πρόκειται να βρουν την αιτία του θανάτου, καθώς η αιτία του θανάτου είναι «έλλειψη μικροσκοπικής ροής αίματος στα  τριχοειδή»,  που υπάρχει για εμάς τους εν ζωή, όλους, αυτή η ροή αίματος, στον θάνατο όμως όχι.

Τα ανεπιθύμητα συμβάντα συμβαίνουν σε μακρινό χρόνο μετά τον εμβολιασμό, καθώς οι βλάβες προστίθενται συνεχώς,  και γινόμαστε πλέον ευάλωτοι σε συμβάντα με άλλες μη συγκεκριμένες  υπερ-διεγέρσεις του ανοσοποιητικού συστήματος  που είναι πέρα από τους απλούς εμβολιασμούς. Η ισχαιμική κατάσταση αυξομειώνεται. Μπορούν να σχηματιστούν αυτό-αντισώματα κατά των ιστών που τώρα ελάχιστα τροφοδοτούνται.

Η πυκνότητα του αίματος μπορεί και διακυμαίνεται, και έχομε τώρα περιοχές των αγγείων που είχαν καταστραφεί από προηγούμενους εμβολιασμούς, να έχουν καταστεί με μοναδικό τρόπο,  ευάλωτες.

Ωστόσο, ο κοινός μηχανισμός της καθυστερημένης εμφανίσεως μιας παθολογίας είναι σχεδόν πάντα σε συσχετισμό με ανοσολογική ανοχή, ελλείψεις, εξασθενημένη κολλοειδή σταθερότητα της ροής του αίματος, και την απώλεια της δυνατότητας μεταφοράς και διασποράς της ροής του αίματος.

«Η ζωή της σάρκας είναι πραγματικά στο αίμα», αυτό είναι Ηλεκτροστατική.

 Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην φύση ως εναλλασσόμενο ή συνεχές ρεύμα. Είναι όλα Ηλεκτροστατική. Από την άποψη  διαμορφωμένων στοιχείων στο αίμα, αυτό είναι υπό την μορφή λεπτοστατικών φορτίων στην σφαίρα των 100 χιλιοστών του ενός βολτ που διατηρεί την ροή του αίματος καθώς διαχέεται ελικοειδώς, υγρό, με χαμηλή ένταση μάζας ή  συσσωματωμένο ή αποτελούμενο από στρώματα «λάσπης» με υψηλή ένταση μάζας…..

Η αιτία βρίσκεται στις ηλεκτρικές δυνάμεις, που αποτελούν μέρος όλων των ουσιών που έχουν μάζα. Η ιατρική της Δύσεως αγνοεί την ηλεκτρική φύση της ανθρώπινης φυσιολογίας σε μεγάλο βαθμό, και οφείλεται στην έλλειψη κατανοήσεως και ανικανότητας να επωφελούνται από τις βασικές πτυχές της φύσεως που είναι εύκολα προσιτές και ελεύθερες σε όλους μας – ηλεκτρική ενέργεια, ηλεκτροστατική και νερό….. αναφέροντας μερικά. Το σώμα μας είναι 75 % νερό σε αναλογία βάρους. Το αίμα είναι 95 % νερό. Αυτό το νερό έχει ένα ηλεκτρικό στοιχείο όπως και κάθε μάζα και ύλη στο σύμπαν έχει ένα ηλεκτρικό στοιχείο. Αυτό το ηλεκτρικό στοιχείο είναι ουσιώδες για την ροή του αίματος, την μεταφορική ικανότητα του αίματος, της θεραπείας, και τις λειτουργίες σε κυτταρικό επίπεδο .

Ερώτηση 13η: Κατά την άποψή σας, είναι όλα εμβόλια «ύποπτα» ή υπάρχουν ακόμα ορισμένα εμβόλια τα οποία είναι «αποδεκτά» και εάν ναι, ποια είναι;

Απάντηση:

Δεν είναι πλέον ζήτημα γνώμης, καθώς τώρα, έχω πειστικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι, ΟΛΑ τα εμβόλια  προκαλούν τις ίδιες ακριβώς βλάβες σε όλους εμάς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ο ιός της άγριας πολυομελίτιδας  προκαλούσε παράλυση, αναπνευστικές ανακοπές («Iron lung»), θάνατο, αιμορραγία στον εγκεφάλου και πολλά άλλα.

Ένα μέρος του προβλήματος που δημιουργείται, είναι η επανάληψη εμβολιασμών σε κανονικά διαστήματα. Το αλουμίνιο δημιουργεί  ένα δεύτερο μέρος του προβλήματος. Όλες οι άλλες  ξένες ουσίες σε εμβόλια δημιουργούν ένα τρίτο μέρος του προβλήματος – όπως προσθήκη καυσίμων σε μια πυρκαγιά. Δεν χρειάζεται ένας να εμβολιαστεί άμεσα ώστε να υποστεί βλάβη από εμβολιασμό.

Τα εμβόλια δεν είναι το μόνο έναυσμα που προστίθεται στο πρόβλημα. Μερικές φορές, όταν η μητέρα είναι ανοσολογικά ανεκτική σε ένα καθοριστικό συγκεκριμένο αντιγόνο, ο εμβολιασμός στην μητέρα θα προκαλέσει «MASS»-ισχαιμικές βλάβες στο βρέφος, μέσω της διατροφής από το στήθος με τον ίδιο τρόπο που θα έκανε ένας εμβολιασμός και θα προκαλούσε αυτισμό (ισχαιμικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο).

Μερικές φορές αυτό θα προκαλέσει το «Σύνδρομο Mobius» κατά την διάρκεια της προγεννητικής ζωής (48 % των παιδιών αυτών έχουν σχιζοφρένεια, αυτισμό ή/και στην παιδική ακόμη ηλικία). Σχιζοφρένεια και αυτισμός είναι το ίδιο «θηρίο» στην παθο-φυσιολογία (MASS ισχαιμία), αν και η πυροδοτική ενεργοποίηση διαφέρει σε συνάρτηση με  ανοσολογική, ηλεκτροστατική, και στο χρονοδιάγραμμα της βλάβης στην νευροεξελικτική.

Οι βλάβες που αποκτήθηκαν είναι πρόσθετες και αθροιστικές με κάθε εμβόλιο.

Ως παράδειγμα, έχω τώρα να παρουσιάσω τα κορίτσια εκείνα που βρίσκονται σε εφηβική ηλικία και έχουν σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις από το Gardasil,4 συμπεριλαμβανομένου και θανάτου, στην πραγματικότητα αντιμετωπίζουν μια ολοκλήρωση των πρόσθετων νευροαγγειακών βλαβών που είχαν συσσωρευτεί  με ΚΑΘΕ εμβόλιο από την παιδική ηλικία. Αυτές οι βλάβες επίσης  προστίθενται στα βρέφη και στα παιδιά με τον ίδιο τρόπο. Όλα αυτά είναι ισχαιμικά   αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια.

Υπάρχει ένα σημείο «Σταθμός». Εάν αυτό το σημείο επιτευχθεί, σε συχνότητα, διάρκεια ή σοβαρότητα, κατά τα βρεφικά έτη, τότε αναδύονται νευροεξελικτικές διαταραχές. Εάν αυτό συμβαίνει σε έφηβους ή ενήλικες, θα προκύψει ένα διαφορετικό σύνολο συμπτωμάτων.

 Η διαδικασία είναι παρόμοια με ένα γρήγορο ή αργό «στραγγαλισμό» των ιστών, εξαιτίας της δυναμικής των υγρών και μικροαγγειακής κυκλοφορίας, ακεραιότητας και διορθώσεως.

Ερώτηση 16η: Τι εμποδίζει να γίνουν δεκτές οι ανακαλύψεις σας και να ληφθούν υπόψη (ΣΣ: Από την  επιστημονική κοινότητα);

Απάντηση:  

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να δημοσιεύσω, ωστόσο, προσανατολίζομαι στο να θέσω τα αποδεικτικά στοιχεία  που κατέχω στα ομοσπονδιακά δικαστήρια των Ηνωμένων Πολιτειών, ως τον μόνο τρόπο για να σταματήσει αυτό το εκτός κάθε ελέγχου εκτροχιαζόμενο τραίνο, καθιστώντας το ΣΥΣΤΗΜΑ υπόλογο ενώπιον του Δικαστηρίου, διαφορετικά, δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο για τις επιχειρήσεις που παράγουν εμβόλια για κέρδος, ώστε να διακόψουν την διάθεση των εμβολίων.

Είναι αξιοσημείωτο ότι τα αποδεικτικά στοιχεία που κατέχω είναι τόσο απόλυτα προφανή, ώστε μπορείτε κυριολεκτικά τώρα να δείτε μόνοι σας, εδώ και τώρα, και πηγαίνοντας ακόμη πίσω και 70 χρόνια αν οι βλάβες συνέβαιναν και τότε….

"JavaScript: parent.BV.Nav('http\x3a\x2f\x2fwww.brainguardmd.com\x2f');" .HYPERLINK "javascript:parent.BV.Nav('http\x3a\x2f\x2fwww.brainguardmd.com\x2f');" Com. 

Ερώτηση 17η: Πιστεύετε ότι εμβολιασμοί έχουν εξαλείψει τις επιδημικές νόσους;

Απάντηση:

Όχι, καθόλου. Το μόνο που έχουμε κάνει είναι πως μεταφράσαμε τις "δασικές πυρκαγιές" για το 1% του πληθυσμού, σε χρόνιες και οξείες "πυρκαγιές θάμνων" για το σύνολο του πληθυσμού.

Η αποχέτευση, η διατροφή, το πόσιμο νερό, η καλή διατροφή και η ενυδάτωση εξάλειψαν τις νόσους των επιδημιών. Λοιμογόνα παθογόνα μπορεί να είναι λαβές, έπρεπε απλώς να ελέγξουμε τις αντιδράσεις  του "MASS" στην ανθρώπινη φυσιολογία μαζί με την ηλεκτροστατική ροή του αίματος. Εν προκειμένω, δεν θα υπήρχε τότε νηπιακή παράλυση ούτε αναπνευστικές ανακοπές  από την  άγρια πολιομυελίτιδα ή θάνατοι από την ισπανική γρίπη, ή H1N1 για το θέμα αυτό. Μπορούμε να χειριστούμε τα μικρόβια – όλα αυτά-απλά θα πρέπει να ελέγξουμε το μέγεθος και την φύση της αντιδράσεως του ανοσοποιητικού συστήματος προς αυτά τα βίαια λοιμώδη παθογόνα.

Η ίδια παθολογική ακολουθία θα πρέπει να ελέγχεται, στην ανθρώπινη φυσιολογία, καθώς θα παρουσιάζεται η ανάγκη, ανεξάρτητα από το παθογόνο στέλεχος ή την δράση του λοιμογόνου. 

Η πολιομυελιτιδα είναι τώρα γνωστή ως ασηπτικη μηνιγγίτιδα και ένα σωρό άλλα ονόματα. Ποτέ δεν εξαφανίστηκε. Μάλιστα, ποτέ δεν ήταν η πολιομυελίτιδα, ο ιός, που προκαλούσε την παράλυση και την ασθένεια, αυτά ήταν ισχαιμικά αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια «M.A.S.S.». Όλες οι άλλες παθολογικές καταστάσεις  απορρέουν  από το πρώτο κοινό βιολογικό αυτό βήμα για ασθένεια.

Ερώτηση 18η: Εχετε αντιμετωπίσει αντιδράσεις, ενοχλήσεις, απειλές ή εμπόδια για την δημοσίευση της εργασίας σας στα κορυφαία ιατρικά περιοδικά;

Απάντηση: 

Ναι,  έχω. Συμπεριλαμβανομένων και ακυρώσεων διαλέξεών μου από το 2005 μεταξύ των άλλων «προληπτικών» τακτικών, που όμως μπορούν και να συζητηθούν σε μεταγενέστερο χρόνο. Αυτό πού προέχει τώρα είναι η υγεία και ευεξία των συμπολιτών μας, οι μάχες μου είναι άνευ σημασίας.

Η οργανωμένη ιατρική δεν ήταν σε καλοσύνη απέναντι μου, παρ’ όλο που θα ήταν πολύ καλή μαζί μου αν απλώς «έπαιζα μπάλα μαζί τους». Την στιγμή των αρχικών ανακαλύψεων και των αποδείξεων της αιτιώδους συνάφειας με τους μηχανισμούς μου, ήμουν στα διοικητικά συμβούλια δύο σωμάτων οργανωμένης ιατρικής στον Καναδά, συντάκτης, και σε προειδοποίηση να τοποθετηθώ στην νεοϊδρυθείσα   Ομοσπονδία των Εξειδικευμένων Ιατρών στον Καναδά. Επέλεξα να αντιπροσωπεύω την αλήθεια, την επιστήμη και την ανθρωπότητα και όχι να γεμίζω την δική μου τσέπη ή να αποδεχτώ μία «πουλημένη» σταδιοδρομία. Αυτός είναι ο όρκος κάθε ιατρού. Προς την κατεύθυνση αυτή έχει υποχρέωση και πρέπει να αφιερώνεται κάθε επιστήμονας. Αυτή είναι η συμπεριφορά κάθε ανθρώπινου όντος για τους συνανθρώπους του….

Όλοι πρέπει να παίξουμε ένα ρόλο σε αυτό. Όπως αποδεικνύεται, αυτές οι ιατρικές ανακαλύψεις μου δε είναι παρά ένα μικρό μέρος προσφοράς και οι γνώσεις αυτές ανήκουν στην ανθρωπότητα, και όχι στο πορτοφόλι μου, και όχι να είναι θαμμένες  στα «θησαυροφυλάκια γνώσεων», μέσα σε ορισμένες φαρμακευτικές επιχειρήσεις..

Η εργασία μου τρομάζει τους γνώστες στα ανώτερα κλιμάκια, και τώρα ενώπιον των Ομοσπονδιακών Δικαστηρίων θα πρέπει να με χαρακτηρίσουν «απατεώνα» και να καταστρέψουν την αξιοπιστία μου, δεδομένου ότι δεν μπορούν και ΔΕΝ θα μπορέσουν να αρνηθούν τα αποδεικτικά στοιχεία μου που τώρα παρουσιάζω.

Δεν είναι πλέον μια απλή υπόθεση, η «ασφάλεια των εμβολίων». Οι επιπτώσεις εξ αιτίας των αποκαλύψεων μου περί του "MASS" είναι ότι ολόκληρο το συστημικό ιατρικό μοντέλο καταρρέει – τα μικρόβια δεν είναι η αιτία της ασθένειας, από μόνα τους – αυτό ποτέ δεν ήταν η αλήθεια, ήταν μόνο στην θεωρία.

Ερώτηση 19η: Ποιες είναι οι βασικές απόψεις και οι απαντήσεις από τους «αντιπάλους» σας;

Απάντηση:

Δεν έχουν καμία απάντηση. Δεν υπάρχουν πλέον άλλες απόψεις. Η αλήθεια είναι ολοφάνερη τώρα – res ipsa loquitur (Το πράγμα μιλάει από μόνο του). Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προσέλθουν και να ακούσουν, να έλθουν και να κοιτάξουν.

ΟΛΟΙ που διέθεσαν τον χρόνο για να μάθουν και να εκπαιδευτούν με τα αποδεικτικά στοιχεία που παραθέτω τώρα – μένουν άφωνοι, από παιδιατρικούς νευρολόγους έως κάθε είδους ιατρικού και παραϊατρικού επαγγέλματος, μένουν το ίδιο άφωνοι. Το δικαστήρια περί ζητημάτων εμβολίων, δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Θα δούμε ποια άποψη θα προκύπτει από αυτό το «πηγάδι» συν τω χρόνω.

Ερώτηση 22α: Εχουν ληφθεί μέτρα εναντίον σας και στο έργο σας; Έχει κάποιος προσπαθήσει να σας σιωπήσει, ώστε να μην μιλήσετε για την εργασία σας;

Απάντηση:

Υπάρχει μια εντολή περιορισμού που ισχύει μέχρι σήμερα, η οποία με εμποδίζει να μιλήσω σε συνέδρια ιατρών στον Καναδά. Ήρθαν να μου αφαιρέσουν την άδεια ιατρικής εξασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματός μου. Η  χορηγία μου να παρουσιάσω την δουλειά μου στο Παγκόσμιο Συνέδριο της ψυχιατρικής, στο Κάϊρο της Αιγύπτου ακυρώθηκε το 2005. Κανείς δεν ήθελε να χρηματοδοτήσει την δουλειά μου – παρά το γεγονός ότι σαν εθνικός υπότροφος έλαβα ¼ εκατομμύρια δολάρια σε 27 ακαδημαϊκές και ερευνητικές υποτροφίες αριστείας κατά την διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών μου .

Ο σύμβουλος επί 40 ετών του υπουργείου Ασφάλειας Τροφής και Φαρμάκων του Καναδά, ο Δρ Shiv Chopra, έλαβε δικαστική εντολή αποσιωπήσεως  και απολύθηκε διότι ξεσκέπασε πολλά πράγματα, το μικρότερο εκ των οποίων ήταν ήταν το τέχνασμα για…ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια.

 Μετά από την ομιλία μου στο κοινό σχετικά με την εργασία μου, για πρώτη φορά, πέρυσι τον Οκτώβριο (2008), βρέθηκα στον κατάλογο «παρακολούθηση απατεώνων» εντός 24 ωρών. Υποθέτω ότι αυτό είναι ένα εύσημο τιμής για εμένα, έστω και ότι κατά ένα τρόπον, φαίνεται ατιμωτικό στο σύνολό της κοινωνίας. .Επέλεξα πέρυσι να φύγω μακρυά από την συμβατική Δυτική ιατρική και από 20 χρόνια βραβευμένης μεταπτυχιακής εκπαιδεύσεως. Δεν επανέρχομαι. Δεν είχα καμία άλλη επιλογή.

Η ακεραιότητά μου και η γνώση μου με εμπόδισαν να συνεχίσω. Όταν το πρότυπο της περιθάλψεως στον τομέα της (συμβατικής) ιατρικής σε αναγκάζει να προκαλέσεις βλάβη στον συνάδελφο σου, και είσαι γνώστης αυτού, τότε προκύπτει ένα ηθικό δίλημμα ή επιλεκτική προσοχή. Εάν είχα παραμείνει στο ιατρικό επάγγελμα κάνοντας αυτό που κάνω τώρα, λέγοντας  αυτά που λέγω τώρα, θα αφαιρούσαν την ιατρική μου άδεια, για οποιονδήποτε λόγο. Θα έβγαινε στην συνέχεια η ανακοίνωση ότι «δεν είναι δυνατό να ακούσετε τον Dr. Moulden....έχει χάσει την ιατρική άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος».

Δεν μπορούν να αφαιρέσουν κάτι που έχω επιλέξει να μην χρησιμοποιώ. Οι γνώσεις μου δεν είναι συνδεδεμένες με την ανανέωση μιας αδείας εξασκήσεως. Εάν είσαι οδηγός για είκοσι χρόνια και επιλέξεις να μην ανανεώσεις την άδεια οδηγήσεως, αυτό δεν καταργεί το γεγονός ότι γνωρίζεις τον τρόπο να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο.

Το μόνο πρόσωπο που γνώριζε το πραγματικό μέγεθος και την επίτευξη των ανακαλύψεων μου ήταν ο Dr. Bernard Rimland, ιδρυτής του ερευνητικού ιδρύματος  Αυτισμού και του δικτύου Ήττα του Αυτισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δυστυχώς, o Dr. Rimland…απεβίωσε ένα χρόνο πριν να είμαι έτοιμος να ξεκινήσω δημόσια με την εργασία μου.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ορισμένοι πολύ επώνυμοι επιστήμονες-υποστηρικτές του φάσματος αυτισμού στον κόσμου, γνωρίζουν τις εργασίας μου, ωστόσο, η δουλειά μου είναι απειλή στους οργανισμούς των, δημιουργώντας περισσότερα μπλοκ. Κανείς δεν μπορεί να δικαιολογήσει πενταετή δαπάνη, με χορηγία 5 εκατομμύρια δολάρια για έρευνα προς αξιολόγηση των επιπτώσεων του ιού ιλαράς σε macaque πιθήκους, όταν κάποιος σας έδειξε ότι δεν προκαλείται από τα μικρόβια της ασθένειας, πόσο μάλλον την αιτία για αυτισμό. Δεν μπορεί να δικαιολογήσει κανείς την χρέωση 5,000.000 $ στις οικογένειες  για να λάβουν γαστρεντερικές εξετάσεις, όταν αποδεικνύεται τώρα ότι τα γαστρεντερικά προβλήματα, είναι ένα σύμπτωμα της ίδιας παθολογίας που προκαλεί στον εγκέφαλο βλάβες – ισχαιμία.

Ερώτηση 23η: ¨Έχετε ποτέ κληθεί να καταθέσετε στο Δικαστήριο;

Απάντηση:

Είμαι τώρα ενώπιον των δικαστηρίων. Δύο «τορπίλες» στο νερό υποθέτω. Μία περίπτωση είναι ενός ενήλικα, καθηγητή Πανεπιστημίου, που τώρα έχει άνοια μετά από εμβόλια Hep A και Hep B. Η άλλη είναι μια περίπτωση αιφνίδιου βρεφικού θανάτου μετά από εμβόλιο DTap/MMR.

Οι περιπτώσεις αυτές θα είναι το “litmus test” (καταλυτικές αποδείξεις/δοκιμασίες)5 και έχω στηρίξει και τα δύο  με τα ίδια αποδεικτικά στοιχεία, δηλαδή ότι όλα τα εμβόλια, σε όλο το φάσμα της διαγνωστικής επί των τερματικών σημείων των, δημιουργούν τις ίδιες μετρήσιμες και επαναλαμβανόμενες και που είναι δυνατόν να καθοριστούν ποσοτικά, νευρολογικές ισχαιμικές βλάβες. Τα δικαστήρια σέρνουν τα πόδια τους.

Στην παρακάτω σύνδεση η περίπτωση της "Baby M." αφηγείται την ιστορία – σε όλο το φάσμα της.

 [httpHYPERLINK "javascript:parent.BV.Nav('http\x3a\x2f\x2fwww.vaccinerights.com\x2fforensics.html')].

*

Καταχωρίσαμε την μνημειώδη συνέντευξη του καθ’ημάς «μάρτυρος της επιστήμης» Dr. Andrew Moulden, ως μνημόσυνον για τον θάνατόν τού ιδίου και όσων άλλων επιστημόνων «εξαφάνισε» το Σύστημα, και την αφιερώνουμε στους ημετέρους «ειδικούς και επιστήμονες», που μας βομβαρδίζουν καθημερινώς από τα εγχώρια ΜΜΕ, μονομερώς, χωρίς διάλογον-αντίλογον, με αριθμούς, κινδυνολογίες και επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις τρομολαγνείας, περί αναγκαιότητος μέτρων κατά της πανδημίας.

Παρουσιάσαμε συνοπτικώς το βιογραφικόν και συνοπτικώτατα τα «επιστημονικά διαπιστευτήρια» ενός από τους καθ’ημάς, σπουδαιότερους επιστήμονες του αιώνος μας, ο οποίος:

.Επέλεξε να υπηρετήσει την Αλήθεια, την επιστήμη και την ανθρωπότητα και όχι να «γεμίσει την τσέπη» του με δολλάρια ή ευρώ από χορηγίες για…έρευνες, με εκ των προτέρων δεδομένα τα αποτελέσματα των ερευνών του, από το απάνθρωπο Σύστημα ή να αποδεχτεί μία «πουλημένη» σταδιοδρομία .

.Ετόλμησε να εναντιωθεί στο πανίσχυρο ΣΥΣΤΗΜΑ και συνέλεξε μετά από μακροχρόνιες έρευνες τα αποδεικτικά στοιχεία με τα οποία εκλόνιζε τις απάτες του Συστήματος στους τομείς των επιδημιών και των εμβολίων και θα απεκάλυπτε τις άνομες και ανθρωποκτόνες διασυνδέσεις «ειδικών και επιστημόνων» και Μεγαλοφαρμακευτικών εταιρειών και όχι μόνον, με το Σύστημα.

.Ετήρησε τον όρκο του ως επιστήμων ιατρός,  όρκον-αποστολή προς την οποίαν έχει υποχρέωση και πρέπει να αφιερώνεται κάθε επιστήμων και να συμπεριφέρεται προς τους συνανθρώπους του ως ανθρώπινον όν.

Αυτόν τον διαπρεπή valedictorian επιστήμονα, με τις ξεκάθαρες επιστημονικές απόψεις που διετύπωσε, και στάθηκε όρθιος, πιστός στον όρκο του ως επιστήμων, παρά τις αφόρητες πιέσεις που δέχθηκε και τον καταιγισμόν αβάσιμων, συκοφαντικών κατηγοριών και αντιεπιστημονικών επικρίσεων από άθλιους, ουτιδανούς, αργυρώνητους, εγκαθέτους του Συστήματος, ακόμη και μετά τον θάνατόν του, «εξαφάνισε», καθ’ ημάς, το Σύστημα, μερικά χρόνια προ της εμφανίσεως του κορωναϊού. Προηγουμένως, είχε φροντίσει να τον διασύρει επαγγελματικώς, να τον εξουθενώσει οικονομικώς και να του κλείσει όλες τις προσβάσεις σε πανεπιστήμια, επιστημονικά συνέδρια παγκοσμίως (!!!) ΧΩΡΙΣ ούτε ένα επιστημονικό επιχείρημα. Διατί άραγε;

Διότι ο Dr. Andrew Moulden ήταν νέος, άριστος επιστήμων με φοιτητικές και επαγγελματικές περγαμηνές, με επιστημονικές θέσεις για τις επιδημίες, τα εμβόλια και όχι μόνον, που τον καθιστούσαν εν δυνάμει «επικίνδυνον» για το Σύστημα. Είναι βέβαιον πως αν ζούσε, θα κλόνιζε την αξιοπιστία της συμβατικής/συστημικής Ιατρικής των επιστημονικολόγων, και θα απεκάλυπτε τόσον τις σκοτεινές διαδρομές των παχυλοαμειβομένων συστημικών «ειδικών και επιστημόνων», όσον και τον σκοτεινόν ρόλον και την αναξιοπιστία, των αμύθητης περιουσίας, Μεγαλοφαρμακευτικών Εταιρειών παρασκευής φαρμάκων και εμβολίων.

Με άλλα λόγια, εάν ζούσε σήμερα ο Moulden, θα αποτελούσε έναν ισχυρόν και ίσως δυσκολοκατάβλητον πολέμιον του πλέγματος Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ)-Διεθνείς οργανισμοί Υγείας-Μεγαλοφαρμακευτικές Εταιρείες- Συστημικοί «ειδικοί και επιστήμονες» και πιθανώτατα θα απεκάλυπτε με στοιχεία, τις μυστικές διασυνδέσεις αυτών και την ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ τους, από το ΣΥΣΤΗΜΑ !

 

Συνεχίζεται

 

 



1 Το Valedictorian είναι ένας ακαδημαϊκός τίτλος επιτυχίας που χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τις Φιλιππίνες, την Ελλάδα και την Αυστραλία (και αλλού σε περιορισμένο αριθμό σχολείων), για τον φοιτητή που παραδίδει την δήλωση κλεισίματος του Πανεπιστημίου ή αποχαιρετισμού σε μια τελετή αποφοιτήσεως που ονομάζεται Valediction (Αποχαιρετισμός). Ο επιλεγμένος ως valedictorian, είναι παραδοσιακά ο φοιτητής με την υψηλότερη ακαδημαϊκή θέση μεταξύ της τάξεως αποφοιτήσεώς τους, της κατατάξεώς του καθοριζομένης συνήθως από έναν αριθμητικό τύπο για την μεγαλύτερη βαθμολογία του μέσου βαθμού (Grand Point Average), σε συνδυασμό και με  άλλες μεθόδους επιλογής.

Ο όρος είναι μια εξαγγλισμένη εκδοχή προερχομένη από την λατινική φράση vale dicere ("για να αποχαιρετήσουμε"), ιστορικά ριζωμένη στον παραδοσιακό ρόλο" του Valedictorian,ως ο τελευταίος ομιλητής στην τελετή αποφοιτήσεως πριν οι μαθητές λάβουν τα διπλώματά τους. Θεωρείται γενικά ένας τελικός αποχαιρετισμός στους συμμαθητές, πριν διαλυθούν για να ακολουθήσουν τις ατομικές τους διαδρομές, μετά την αποφοίτησή τους.

2 Tolerance Lost DVD series: Σειρά τριών (3) διαθέσιμων DVD με αποδεικτικά στοιχεία για τις επιστημονικές θέσεις του δόκτορος Andrew Moulden.

3 Moulden had recovered scientific well grounded proofs that vaccines cause blood and oxygen starvation (i.e. “ministrokes”) as a result of inflammation. Moulden coined the phrase Moulden Anoxia Spectrum Syndrome, or “MASS” to describe his scientific conclusions.

4 Το Gardasil είναι ένα εμβόλιο που χρησιμοποιείται από την ηλικία των 9 ετών για την πρόληψη από:

-Tις προκαρκινικές γεννητικές αλλοιώσεις (του τραχήλου της μήτρας, του αιδοίου και του κόλπου), τις προκαρκινικές αλλοιώσεις του πρωκτού, τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και τον καρκίνο του πρωκτού που σχετίζονται με συγκεκριμένους ογκογονικούς τύπους του Ιού των Ανθρώπινων Θηλωμάτων (ΗPV)

-Tους ακροχορδόνες των γεννητικών οργάνων (οξυτενές κονδύλωμα) που σχετίζονται με συγκεκριμένους τύπους HPV.

5 If you say that something is a litmus test of something, you mean that it is an effective and definite way of proving or measuring it.

Here two examples…

.I have been unlucky with my prognosis, lucky in the number and beauty of human beings who've passed my litmus test, Times, Sunday Times (2017)

.It is regarded as a litmus test of his growing popularity in the city of 18 million people, Times, Sunday Times (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου