Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΜΕΡΟΣ 10o
                    
ΣΑΔΔΟΥΚΑΙΟΙ
Θρησκευτική αίρεση στους κόλπους των Εβραίων εμφανισθείσα περί τον 3ον -2ον π.Χ. αιώνα1.
Τα μέλη της αιρέσεως: 
-Ανήκαν στην αριστοκρατική τάξη (ιερατική αριστοκρατία).
-Απέρριπταν την προφορική παράδοση των Φαρισαίων, άλλες νεοφανείς διδασκαλίες τους, καθώς και την προφορική ερμηνεία του γραπτού Νόμου [Πεντάτευχος (Τορά)] που εδιδάσκετο απ’αυτούς (Φαρισαίους), την οποίαν θεωρούσαν βλασφημία.
-Εδέχοντο μόνο τον γραπτό Νόμο (Πεντάτευχος), στο γράμμα του οποίου ήσαν προσκεκολλημένοι, με αποτέλεσμα αυθαίρετες ερμηνείες των προφητειών, διαστρεβλώσεις των νοημάτων των Λόγων του Κυρίου, πλάνες και ετεροδιδασκαλίες.
-Διέκειντο εχθρικώς προς παν μη «Εβραϊκόν» απέχοντες πάσης πολιτικής δράσεως εκτός εάν εθίγοντο τα προνόμια της τάξεώς τους.
-Ηρνούντο την αθανασία της ψυχής, την ύπαρξη δαιμόνων και την ανάσταση των νεκρών, σε αντίθεση με την θρησκευτική πίστη του Λαού Ισραήλ, ιδίως στο θέμα της αναστάσεως, που σαφώς ανεφέρετο σε πολλά χωρία της Παλαιάς Διαθήκης.
-Απέδιδον μεγάλη σημασία στις ιεροτελεστίες.
-Εδέχοντο την θεία πρόνοια και είχαν ως σκοπό την ευζωΐα.
Το όνομα Σαδδουκαίοι προέρχεται από το Tsedukim (πληθυντικός του Tsedok ή Ζαντώκ) που σημαίνει δίκαιος, ενάρετος2. 
Ο Ιησούς αποκαλούσε και αυτούς : «Γενεά πονηρά και μοιχαλίδα» (ΜΑΤΘ: 16/4), και «γεννήματα ἐχιδνῶν».
Οι Σαδδουκαίοι, για τους οποίους υπάρχουν ελάχιστα ιστορικά στοιχεία, ήσαν αγνώστου φυλετικής ταυτότητος, με πιθανώτερη την εκδοχήν της επιμιξίας τους με την Καϊνική γραμμή.
Το πως κατάφεραν και εισέδυσαν, Φαρισαίοι και Σαδδουκαίοι, στην γραμμή του Παλαιού Ισραήλ και έφθασαν στο σημείο να τον συνδιοικούν αποτελεί μία από τις παραμέτρους του μυστηρίου της Ανομίας!
«Διά δε τους παρεισάκτους ψευδαδέλφους, οίτινες παρεισήλθον κατασκοπήσαι την ελευθερίαν ημών, ήν έχομεν εν Χριστώ Ιησού, ίνα ημάς καταδουλώσωνται» (ΓΑΛΑΤΑΣ: 2/4).
Με τα τελευταία λόγια ο Ιησούς:
-«Φωτογραφίζει» τους μοιχεπιβάτες θρησκευτικούς ηγέτες του Παλαιού Ισραήλ, τους αποκαλεί παρεισάκτους και ψευδαδέλφους (δηλ. εισελθόντας κρυφίως στους κόλπους του λαού Ισραήλ, υποκρινόμενοι τους Ισραηλίτες αν και δεν ήσαν).
-Προτρέπει τους αληθινούς Ισραηλίτες να αναγνωρίζουν τους ψευτοϊσραηλίτες (τους πολιτογραφηθέντες με διάφορους τρόπους και για διαφόρους λόγους, ως Ισραηλίτες) ακόμη και από την εξωτερική τους εμφάνιση (κατατομή) [προφανώς θα είχαν διαφορετικά εξωτερικά χαρακτηριστικά].
«Βλέπετε τοὺς κύνας, βλέπετε τοὺς κακοὺς ἐργάτας, βλέπετε τὴν κατατομήν…» (ΦΙΛΙΠΠ: 3/2).
Χαρακτηρηστικό παράδειγμα λάθρα εισχωρήσεως αλλογενών και αλλοδόξων στα σπλάχνα της Αδαμικής/Σημ-ιτικής γραμμής του παλαιού λαού Ισραήλ, έχομεν από τα τέλη του 7ου π.Χ. αιώνος. Αφορά στην περίπτωση της Σωσάννας, από την εποχή του προφήτου Δανιήλ, την οποίαν εκατηγόρησαν αδίκως δύο πρεσβύτεροι του λαού Ισραήλ, επειδή δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές προτάσεις τους.
Την πραγματική ταυτότητα των κατηγόρων απεκάλυψε ο προφήτης Δανιήλ με τους φοβερούς λόγους του: 
«Σπέρμα Χαναὰν καὶ οὐκ Ἰούδα, τὸ κάλλος ἐξηπάτησέ σε, καὶ ἐπιθυμία διέστρεψε τὴν καρδίαν σου· οὕτως ἐποιεῖτε θυγατράσιν Ἰσραήλ, καὶ ἐκεῖναι φοβούμεναι ὡμίλουν ὑμῖν, ἀλλ᾿ οὐ θυγάτηρ Ἰούδα ὑπέμεινε τὴν ἀνομίαν ὑμῶν...» (ΔΑΝΙΗΛ, ΣΩΣΑΝΝΑ: 56,57).
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ
Ονομάσθηκαν έτσι επειδή:
·Έγραφαν ή εξέδιδαν τους νόμους.
·Ταξινομούσαν τους κανόνες συμπεριφοράς που περιελάμβαναν οι νόμοι.
· Μετρούσαν με σχολαστική λεπτομέρεια κάθε διάταξη ή γράμμα.
Οι Γραμματείς έγραφαν τα γράμματα των βασιλέων, τα διατάγματα και διηύθυναν τα οικονομικά. Μαζί με τους Φαρισαίους αποτελούσαν την ανωτέρα τάξη των Εβραίων και απαιτούσαν να φαίνονται επιδεικτικά σε κάθε λαϊκή εμφάνισή τους.
Κατά την πιθανώτερη εκδοχή, οι Γραμματείς ανήκαν στην Καϊνική γραμμή που δεν είχε σχέση με την Αδαμική γραμμή και το σπέρμα του Αβραάμ. Συγκεκριμένως αναφέρονται ως προερχόμενοι εν του οίκου Ρηχάβ3.
«Πατριαὶ γραμματέων κατοικοῦντες ἐν Ἰάβις, Θαργαθιΐμ, Σαμαθιΐμ, καὶ Σωχαθίμ· οὗτοι οἱ Κιναῖοι οἱ ἐλθόντες ἐκ Μεσημὰ πατρὸς οἴκου Ῥηχάβ…» (Α΄ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΩΝ 2/55).
Και οι τρείς αιρέσεις- τάξεις, δεν ανήκαν στον Λαό Ισραήλ, φυλετικώς και θρησκευτικώς. Ήσαν λαθρεπιβάτες και μοιχεπιβάτες της πολιτικοθρησκευτικής εξουσίας, αιώνες πριν από την έλευση του Κυρίου.
Παραλλήλως, όσοι ανήκαν στον παλαιό λαό Ισραήλ, και ησπάζοντο τις αιρετικές απόψεις των Φαρισαίων και Σαδδουκαίων, διεγράφοντο από τις δέλτους των πραγματικών Εβραίων-Ισραηλιτών, του παλαιού λαού Ισραήλ, ως διαπράξαντες πνευματική μοιχεία, και επολιτογραφούντο οριστικώς, στην Καϊνική-Φαρισαϊκή «πονηρά και μοιχαλίδα» γενεά.
Με την πάροδο των αιώνων, όσοι προσχωρούσαν στην πολιτικοθρησκευτική ιδεολογία των Φαρισαίων όπου κι’αν ανήκαν φυλετικώς, συμπεριελαμβάνοντο στην Φαρισαϊκή οικογένεια συναποτελούσαν ένα Νέο Λαό, διαφορετικό του παλαιού λαού Ισραήλ.
Σταδιακώς διεμορφώθη ένα Νέο «Έθνος», αυτό που στην Διασπορά ονομάστηκε αρχικώς λαός των Ιουδαίων (Ιουδαίοι της διασποράς, εξ ου και η φράση «περιπλανώμενος Ιουδαίος») και στην συνέχεια με το διεθνές όνομα Jews.
Άλλαξαν ακόμη και το όνομά τους, απορρίπτοντας, αποσιωπώντας ή υποβαθμίζοντας τα προγενέστερα ονόματα (Israelites/Ισραηλίτες, Hebrews/Εβραίοι).
Είναι μέγα λάθος να αποκαλούμε Εβραίους, τους σημερινούς Ταλμουδιστές Ιουδαίους. 
Οι γνήσιοι Εβραίοι/Ισραηλίτες, πιστοί στην μελέτη, εφαρμογή των νόμων της Π.Δ. και λατρεία του Ιαχβέ, εδέχθησαν τον Ιησού ως τον πολλάκις προφητευμένον Μεσσίαν, ασπάστηκαν την διδασκαλίαν Του, μετωνομάστηκαν σε «Χριστιανοί» και συμπεριελήφθησαν στον Νέον Ισραήλ της Χάριτος του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού.
Οι υπόλοιποι Εβραίοι που για διαφόρους λόγους δεν έγιναν Χριστιανοί, απώλεσαν την ταυτότητά τους και ενετάχθησαν στο νέο Έθνος των Ταλμουδιστών Ιουδαίων (Jews-Jewish people/nation) υπό την ηγεσίαν των Σατανολατρών Φαρισαίων!!
Oι σύγχρονοι απόγονοι των σατανολατρών Φαρισαίων, έδωσαν το όνομα στο νεοσύστατον κράτος (Ισραήλ) σφετεριζόμενοι την ιστορία του Παλαιού λαού Ισραήλ, όπως έκαναν την ίδια περίπου περίοδο (1946-1947) και οι Σκοπιανοί, σφετεριζόμενοι την Ιστορία και τα ελληνικά ονόματα της Ελληνικής Μακεδονίας.
Όταν αναφερόμαστε λοιπόν, στον Λαό των Εβραίων ή στους Ιουδαίους, μετά Χριστόν, θα εννοούμε :
-Το νέον Έθνος (Jewish Nation), το οποίον:
 --Λατρεύει ως Θεόν του στις συναγωγές και λοιπές αποκρυφιστικές εταιρείες, τον Σατανά.
 --Έχει ως βιολογικούς ή πνευματικούς προγόνους τους Καϊνίτες (Φ-Γ-Σ) [την εωσφορική τριάδα, προεξαρχόντων των Φαρισαίων].
-Τον νέον λαόν που συλλήβδην καλούνται Ιουδαίοι (Jews) και στον οποίον συμπεριλαμβάνονται:
 --Όλοι όσοι έχουν απορρίψει την Παλαιά Διαθήκη, ανήκοντες στην Καϊνική φυλετική γραμμή ή επιμειχθέντες με αυτήν.
 --Όσοι για διαφόρους λόγους, αρνήθηκαν την προγενεστέρα θρησκεία τους, ασπάσθηκαν ως ιερό βιβλίο το Ταλμούδ και απεδέχθησαν την απόκρυφη λατρεία του Σατανά ως νέα θρησκεία.
  Οι Jews δεν έχουν σχέση με τον παλαιό Λ.Ι. αλλά αποκαλούνται «Εβραίοι»/ Ισραηλίτες, κατά συνθήκη, κατά συνήθεια ή κατ’οικονομίαν, όπως γίνεται και στην περίπτωση των Ελλήνων- Ρωμαίων/Ρωμηών πολιτών της Ελληνικής Αυτοκρατορίας που εσφαλμένως και ανιστορήτως καλούνται Βυζαντινοί!
Φυσικά, βιολογικά υπολείμματα, μικρά ή μεγάλα τμήματα, κανείς δεν ξέρει, του παλαιού λαού Ισραήλ, πιθανώς να βρίσκονται μέσα στους σημερινούς Ιουδαίους (Jews) της διασποράς και του κράτους του Ισραήλ, oι οποίοι είτε είναι κρυπτοχριστιανοί είτε αργά ή γρήγορα, θα μετανοήσουν, θα πιστεύσουν στον προφητευμένο Μεσσία- Ιησού Χριστό, και θα ασπασθούν τον Χριστιανισμόν, ώστε «…πας Ισραήλ σωθήσεται». Δηλαδή μέχρις ότου συμπληρωθεί ο αριθμός των πιστών χριστιανών του Νέου Ισραήλ της Χάριτος του Κυρίου.
«…Διότι δεν θέλω να αγνοείτε αδελφοί μίαν αλήθειαν η οποία είναι κεκρυμμένη….ο λαός Ισραήλ  στο σύνολό του θα σωθεί καθώς έχει γραφεί στις προφητείες του Ησαϊου: Θα έλθει από την ΣΙΩΝ εκείνος που ελευθερώνει και θα αποδιώξει τις ασέβειες από τους απογόνους του Ιακώβ….» (ΡΩΜΑΙΟΥΣ,11/25-28).
Είναι τουλάχιστον αφελείς και ανιστόρητοι όσοι ταυτίζουν τους σημερινούς Ταλμουδιστές Ιουδαίους (Jews) [ψευτοεβραίους, ψευδαδελφούς, υιούς της κατάρας και του σκότους, σύμφωνα με ρήσεις του Κυρίου, (Β΄ ΠΕΤΡΟΥ/2,15-17---Α΄ ΘΕΣΣΑΛ./5,5)], με τους γνήσιους Εβραίους της Π.Δ. και τραγικώς πλανεμένοι, αν όχι ενσυνείδητοι διαστροφείς των Γραφών, όσοι ισχυρίζονται ότι ο λατρευόμενος θεός των σημερινών Jews είναι ο Ιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης που δεν είναι άλλος από τον Ιησού Χριστόν!
Ο λατρευόμενος «θεός» των σημερινών Ταλμουδιστών Ιουδαίων (JEWS) αποδείξαμε ότι είναι ο Σατανάς (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, 2/9 και 3/9) !!!
Η Εωσφορική, τριάδα, των Φ-Γ-Σ, με κύριον φυλετικόν κορμόν την Καϊνική γραμμή, συγκρότησε ένα Μυστικό Διευθυντήριο (Σανχέντριν) το οποίο μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ (70 μ.Χ.), κυριαρχούμενο ΑΠΟΛΥΤΩΣ από τους Φαρισαίους, διοικούσε αφανώς όλους τους Ιουδαίους της Διασποράς.
Το ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ ήταν το ανώτατο Συμβούλιο των «Εβραίων» της εποχής του Ιησού αλλά και ενωρίτερον. Αποτελείτο από τον Αρχιερέα, τον επικεφαλής των 24 τάξεων στις οποίες ήσαν διηρημένοι οι ιερείς (Σαδδουκαίοι και Φαρισαίοι), τους πρεσβυτέρους, τους θεωρούμενους ως σοφούς (Φαρισαίοι), τους Γραμματείς και εκείνους που υπετίθετο ότι εγνώριζαν και εφήρμοζαν τους γραπτούς Νόμους (Σαδδουκαίοι,Φαρισαίοι,κ.α.).
Αποτελείτο κατά μια εκδοχή, από 70 ή 71 ή 72 μέλη και είχε δικαστική, θρησκευτική και διοικητική αρμοδιότητα.
Το Σανχέντριν ήταν το ανώτατο καθοδηγητικό όργανο της εωσφορικής τριάδος (Φ-Σ-Γ).
Το Σανχέντριν κατεδίκασε και εσταύρωσε τον Ιησού Χριστό και συνέλαβε το Σχέδιο της αποστασίας της ανθρωπότητος μετά το θαυμαστό γεγονός της Αναστάσεως του Κυρίου. 
      Δύο μόνο μέλη του Σανχέντριν (ο Ιωσήφ από Αριμαθείας και ο Νικόδημος) που ως φαίνεται μελετούσαν με πίστη και εμβριθώς την Παλαιά Διαθήκη, διεφώνησαν με την απόφαση του Συνεδρίου για την σταύρωση του Κυρίου διότι ήσαν πεπεισμένοι από τις μελέτες τους, ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν ο προφητευμένος στα χωρία της Παλαιάς Διαθήκης, Μεσσίας του Λαού Ισραήλ.              
Όταν λέμε Εωσφορικό Συνέδριον κυριολεκτούμε και δεν αποτελεί σχήμα λόγου. Μας το αποκαλύπτει, όπως προείπαμε, ο ίδιος ο Κύριος: (Επιστολή προς τον Άγγελον της Εκκλησίας της Σμύρνης):
«Οἶδά σου τὰ ἔργα καὶ τὴν θλῖψιν καὶ τὴν πτωχείαν· ἀλλὰ πλούσιος εἶ καὶ τὴν βλασφημίαν ἐκ τῶν λεγόντων Ἰουδαίους εἶναι ἑαυτούς, καὶ οὐκ εἰσίν, ἀλλὰ συναγωγὴ τοῦ σατανᾶ.» (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 2/9).   
Η Αποκάλυψη γράφτηκε μετά το 70 μ.Χ. Συνεπώς αναφέρεται στους Ιουδαίους της Διασποράς, η πολιτικοθρησκευτική ηγεσία των οποίων ήταν το Φαρισαϊκόν Συνέδριον.
Ο Σατανάς είναι ο εχθρός του κόσμου, που μισεί τον άνθρωπο. Ο ίδιος ο Εωσφόρος, εξέπεσε, εξεδιώχθη από τον Θεόν και κατέπεσε στην γη.
Οι αρχιερείς και ιερείς του Σατανά  καθώς και οι βιολογικοί ή πνευματικοί τους απόγονοι, σήμερα, είναι εξ ορισμού του Κυρίου, εχθροί όχι μόνο του παλαιού λαού Ισραήλ των Εβραίων της Παλαιάς Διαθήκης και των απογόνων τους που έγιναν Χριστιανοί, εξ ού και το μίσος τους κατά των Χριστιανών αδιακρίτως, του Χριστιανισμού, αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητος!!!
*
Τα νέα δεδομένα και η επικράτηση της Ελληνικής Χριστιανικής Αυτοκρατορίας (της κατ’ οικονομίαν ονομαζομένης "Βυζάντιο")  υπεχρέωσαν το (Σ) σε αναδίπλωση των δυνάμεων του, ποτέ όμως σε απομάκρυνση από τους στόχους του. Αυτό αποδεικνύεται και από την δράση των πρακτόρων του (Σ) στην καρδιά της Αυτοκρατορίας.
«Τα ίχνη της υπερκυβερνήσεως (ΣΣ: Του Ιουδαιοταλμουδικού Σανχέντριν) τα αποκαλύπτομεν κατά τον 5ον-6ον αιώνα εκ της διηνεκούς πολιτικής ραδιουργίας κατά της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και της Εκκλησίας. Από του 5ου αιώνος η εν Κωνσταντινουπόλει Εβραϊκή παροικία οσημέραι αυξάνει και συγκεντρούται εις την εν αυτή Χαλκίνην Αγοράν. Η δράσις των Εβραίων συνισταμένη εις πολιτικάς ραδιουργίας, προδοσίας, κ.λπ. προεκάλεσε την εκτόπισιν αυτών εκ του τμήματος τούτου, υπό του Θεοδοσίου του Β΄(408-450) ή του Ιουστίνου του Β΄(565-576). Κατελήφθη τότε η συναγωγή των ως κέντρον επικίνδυνον»4 
Όσο περνούσαν οι αιώνες, διανοίγονταν «νέοι ορίζοντες» για τους συνωμότες. Όσο εξελισσόταν η τεχνολογία, τόσο εδραιότερη γινόταν η πεποίθηση των διαδόχων και επιφορτισμένων για την εφαρμογή του Σχεδίου, ότι ο βασικός άξονας επιτυχίας του, συνίστατο πλέον στην απόλυτη μυστικότητα, στην συνωμοτική δράση, στον αποκρυφισμό. Μόνο έτσι θα εξασφαλιζόταν η επιτυχία του Σχεδίου και η επικράτηση του Συστήματος.
             *
Μετά από τα προαναφερθέντα μέχρι τώρα, συμπεραίνεται μετά βεβαιότητος ότι, το Σανχέντριν των (Φ-Γ-Σ) με την αντι-Εβραϊκή/Παλαιοδιαθηκική ταυτότητα της εποχής του Κυρίου και την Φαρισαϊκή-Σατανική τοιαύτη σήμερον, ήταν και εξακολουθεί να είναι ένα συνωμοτικό διευθυντήριο που δημιουργήθηκε όχι μόνο για να εξαπατήσει και διοικήσει τον παλαιό  Λ.Ι., σφετεριζόμενο το όνομα και την ιστορία του, αλλά και να κυριαρχήσει  σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Όσοι δεν μπορούν να κατανοήσουν, ακόμη ή  έχουν διαφορετική άποψη από αυτήν που έχουμε διατυπώσει, με βάση το Λόγια του Κυρίου και μόνον, τότε ας μας ερμηνεύσουν την παρακάτω φράση του Κυρίου, την οποίαν επαναλαμβάνουμε για μία ακόμη φορά, αιτιολογώντας την πιθανή διαφορετική ερμηνείαν τους, λογικώς, ιστορικώς και θεολογικώς :
«Διὰ τοῦτο καὶ ἡμεῖς εὐχαριστοῦμεν τῷ Θεῷ ἀδιαλείπτως, ὅτι παραλαβόντες λόγον ἀκοῆς παρ᾿ ἡμῶν τοῦ Θεοῦ ἐδέξασθε οὐ λόγον ἀνθρώπων, ἀλλὰ καθώς ἐστιν ἀληθῶς, λόγον Θεοῦ, ὃς καὶ ἐνεργεῖται ἐν ὑμῖν τοῖς πιστεύουσιν. ὑμεῖς γὰρ μιμηταὶ ἐγενήθητε, ἀδελφοί, τῶν ἐκκλησιῶν τοῦ Θεοῦ τῶν οὐσῶν ἐν τῇ Ἰουδαίᾳ ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ, ὅτι τὰ αὐτὰ ἐπάθετε καὶ ὑμεῖς ὑπὸ τῶν ἰδίων συμφυλετῶν καθὼς καὶ αὐτοὶ ὑπὸ τῶν Ἰουδαίων, τῶν καὶ τὸν Κύριον ἀποκτεινάντων Ἰησοῦν καὶ τοὺς ἰδίους προφήτας, καὶ ἡμᾶς ἐκδιωξάντων καὶ Θεῷ μὴ  ἀρεσκόντων, καὶ πᾶσιν ἀνθρώποις ἐναντίων,   κωλυόντων ἡμᾶς τοῖς ἔθνεσι λαλῆσαι ἵνα σωθῶσιν, εἰς τὸ ἀναπληρῶσαι αὐτῶν τὰς ἁμαρτίας πάντοτε.  ἔφθασε δὲ ἐπ᾿ αὐτοὺς ἡ ὀργὴ εἰς τέλος. (Α' ΘΕΣ: 2/14-16).
Αυτά μας λέγει ο πρώην Φαρισαίος , ο Απόστολος των Εθνών, Παύλος.
Είναι Λόγοι του Κυρίου και οι Λόγοι Του είναι αληθείς και ουδέποτε εκπίπτουν.
Αφού λοιπόν το Διευθυντήριο των Ιουδαίων  της Διασποράς συνωμότησε και κατέλαβε αφανώς την πολιτικοθρησκευτική εξουσία και ταυτόχρονα, σύμφωνα με τους λόγους του Παύλου και του Ιωάννη (Α΄ ΘΕΣ. 2/14-16---ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2/9 και 3/4 αντιστοίχως) καταπολεμά τον Σωτήρα του κόσμου Ιησού Χριστό, συνιστά  αυτομάτως και την Μυστική Υπερκυβέρνηση που απεργάζεται την μεγάλη αποστασία της ανθρωπότητας από τον Σωτήρα Ιησού.
Το Διευθυντήριο αυτό, αποτελεί το κλειδί για την διπλή έρευνα: Της υπάρξεως ή όχι Παγκόσμιας Συνωμοσίας κατά της ανθρωπότητος και της ταυτότητος των σύγχρονων παγκόσμιων Συνωμοτών.
Δυστυχώς αυτό το κλειδί για την εξεύρεση της αλήθειας δεν αναζητείται σήμερον, είτε διότι πολλοί αγνοούν ότι υπάρχει, κατά την γνώμη μας αδικαιολογήτως, ιδίως για  ιστορικούς και θεολόγους, είτε διότι οι ερευνώντες το θέμα, δεν θέλουν να θίξουν τα κακώς κείμενα μή τυχόν και χαρακτηρισθούν ως δήθεν αντισημίτες.
Κάτι τέτοιο όμως είναι  απαράδεκτο για όσους ισχυρίζονται ότι υπηρετούν την αλήθεια. Άλλωστε άλλο πράγμα ο Σημιτισμός και οι Σημίτες ως γραμμή του Σημ, άλλο πράγμα Σιών και παλαιός λαός Ισραήλ (σφετερισμός της λέξεως Σιών = Εκκλησία του Κυρίου) και άλλο πράγμα Ταλμουδιστές Ιουδαίοι/Jews και σύγχρονο Διευθυντήριο του Διεθνούς Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού ή «Διεθνούς Σιωνισμού» των ψευτοεβραίων και κρυφών ιερέων του Εωσφόρου!
Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του Χριστού στους τότε άρχοντες των Ιουδαίων: «ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν» (ΙΩ.8,44).
Ποίος ήταν ο πατήρ της εωσφορικής Τριάδος; Ο Διάβολος!
Η πεποίθηση που είχε εδραιωθεί στα άδυτα της Εωσφορικής Τριάδος και είχε μεταδοθεί τεχνιέντως στον λαό Ισραήλ, για τον  ερχομό του Μεσσία σαν εγκόσμιου άρχοντα, είχε εμφυτευθεί σε πολύ μεγάλο τμήμα των τότε  Ισραηλιτών και έτσι παραμένει μέχρι σήμερα στους αμετανόητους Ταλμουδιστές Ιουδαίους (Jews) της διασποράς και του κράτους του Ισραήλ.
Αυτήν ακριβώς την πλάνη των Ιουδαίων χρησιμοποίησε ο διάβολος τότε και μετά, μέχρι σήμερα, για να κρατά την άρχουσα Ιουδαϊκή τάξη  και ένα μέρος του λαού, στην υπηρεσία των σχεδίων του, που είναι ο πόλεμος κατά του Ιησού Χριστού, της Εκκλησίας Του και της Βασιλείας Του.
Αυτή η οργανωμένη πολιτικοθρησκευτική δύναμη των Ταλμουδιστών Ιουδαίων που υπηρετεί τις σκοτεινές δυνάμεις και πολεμά τον Ιησού Χριστό και το έργο Του, είναι ο Διεθνής Ταλμουδισμός ή Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός (γνωστός, εσφαλμένως και υπόπτως προβαλλόμενος, ως Διεθνής Σιωνισμός) που κυριαρχεί ήδη παντού με εμφανή τα σημάδια της παρουσίας του στο διεθνές προσκήνιο.
Όσοι έχουν τους οφθαλμούς της ψυχής τους μονίμως προσηλωμένους στον Σωτήρα Ιησού, όσοι διαβάζουν τον Λόγο Του, όσοι έχουν τα σαρκικά μάτια στο κεφάλι τους και όχι στην κοιλιά τους, όσοι διαθέτουν κοινή λογική, βλέπουν τους συνωμότες Ταλμουδιστές Ιουδαίους, επί των ημερών μας, να κυριαρχούν παντού , σε ολόκληρο τον κόσμο, σε όλους τους τομείς.
Μία κυριαρχία που στηρίζεται στους απολύτως ελεγχόμενους από αυτούς, Διεθνείς Ταλμουδιστές-Τραπεζίτες - Τρομοκράτες- Τοκογλύφους.  Αυτοί ετοιμάζουν τα δεσμά μας. Εκείνο που αρκετοί θεωρούν τυχαίο ή αποτέλεσμα εξαιρετικής ικανότητας των Ιουδαίων (Jews), δεν είναι τίποτε άλλο παρά προϊόν της  προτελευταίας φάσεως του Σχεδίου της Παγκόσμιας Συνωμοσίας του (Σ).    
Και ενώ ο Κύριος αποκαλύπτει τους συνωμότες, και τους στόχους τους, τους κατονομάζει και μας προειδοποιεί, μέσα από τα αυθεντικά κείμενα της Αγίας Γραφής, περιέργως, παραδόξως και απαραδέκτως, οι σημερινοί υποτιθέμενοι θεματοφύλακες της άπαξ παραδοθείσης Ορθοδόξου πίστεως και του Λόγου του Θεού, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων:
-Αγνοούν και δεν ενημερώνουν τον Πιστό Λαό για τις προειδοποιήσεις του Κυρίου και τις αποκαλύψεις περί της ταυτότητας και των στόχων των Συνωμοτών. Ούτε καν για την ύπαρξη σχεδίου Συνωμοσίας ομιλούν.
-Κηρύττουν φανερώς ή συγκεκαλυμμένως Προτεσταντίζουσες ή Οικουμενιστικές διδασκαλίες, τουτέστιν  Ενοποίηση-Παγκοσμιοποίηση των θρησκειών, νοθεύοντας τον Λόγο του Κυρίου με ανθρώπινα εντάλματα και αιρετικές δοξασίες.
Ακόμη και στις νέες  εκδόσεις της Καινής Διαθήκης στην Αγγλική Γλώσσα που αναγιγνώσκεται στις Εκκλησίες των ΗΠΑ, έχουν απαλειφθεί επίμαχα χωρία που αναφέρονται στην αποκάλυψη της ταυτότητας και των Σχεδίων των Σταυρωτών του Κυρίου και των απογόνων τους.
Αντ’ αυτών μάλιστα έχουν επιδοθεί, εδώ και στο εξωτερικό σε μία ακατάσχετη βαττολογία περί Αγάπης και σε ανιαρά κηρύγματα αδολεσχίας5 περί ειρήνης, αδελφότητος, ευσεβισμού και άλλες αιρετικές και αιρετίζουσες ανθρώπινες διδασκαλίες που αποκοιμίζουν και απομακρύνουν τους ανθρώπους από την Αλήθεια.
Άγνοια ή Σκοπιμότητα;
Εάν συμβαίνει το πρώτο είναι κατάσταση απαράδεκτη, απογοητευτική και εξοργιστική.
Εάν συμβαίνει το δεύτερο η κατάσταση είναι χειρίστη, απελπιστική και βλάσφημη, αφού ο Λόγος του Θεού που είναι αναλλοίωτος εις τους αιώνας, δεν πρέπει να τίθεται υπό τον μόδιον αλλά να κηρύσσεται προς πάσα κατεύθυνση, γιατί αυτό αποτελεί εντολή του Κυρίου, Διάταγμα Σωτηρίας.
Το δαιμονικό πνεύμα των Ταλμουδιστών Ιουδαίων της διασποράς (Jews), είχαν αντιληφθεί έγκαιρα οι πατέρες της Εκκλησίας και μας προειδοποιούσαν εδώ και πολλούς αιώνες. Χαρακτηριστικές είναι οι απόψεις του Ιωάννου του Χρυσοστόμου "ούτε σε Ιουδαίο ιατρό να μεταβαίνετε.......ούτε να συλούεσθε με Ιουδαίους".
Τα φωτισμένα μυαλά των Πατέρων της εκκλησίας, μας προειδοποιούν ότι αυτοί (Jews): Κάτι κακό προετοίμαζαν για τους ανθρώπους και το μυαλό τους ήταν πάντα στο πονηρό αφού ανήκαν στην «Συναγωγή του Σατανά».
Αυτά προς το παρόν, για όσους ανόητους, αγράμματους ή εγκάθετους/τυφλίνες, κυρίως νεοπαγανιστές, που ομιλούν περί «Ιουδαιοχριστιανισμού».
Εμείς, όμως, ούτε ακούομεν τους πατέρες της Εκκλησίας ούτε βλέπομεν τους σημερινούς υπευθύνους για την διάδοση της πατερικής διδασκαλίας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων,  να ασχολούνται με την Αγία Γραφή και την  Πατερική Διδασκαλία.
Ας μην απορούν λοιπόν οι ανησυχούντες για την σημερινή  θλιβερή κατάσταση της Πνευματικής Ερημώσεως. Οι Συνωμότες ή οι Ιουδαιόφρονες δρούν παντού, συγκεκαλυμμένως, ανενόχλητοι και μάλιστα σε πεδία όπως εκκλησιαστικοί κύκλοι, ενοριακά  πνευματικά κέντρα, θεολογικές σχολές κ.α.
Έτσι οι άμβωνες των εκκλησιών απ’ όπου κατά κανόνα, θα έπρεπε να εκτοξεύονται αντιαιρετικά και αντιταλμουδικά πυρά, ώστε οι Ταλμουδιστές να συνειδητοποιούν ότι υπάρχει ισχυρά αντίσταση και να αισθάνονται την δίκοπο μάχαιρα του Λόγου του Κυρίου, παραμένουν σκονισμένοι και οι λαλίστατοι περί τα άλλα ρασοφόροι,  βαττολογούν ή σιωπούν .
Δυστυχώς το ποίμνιον παραμένει ακατήχητο, από τους πνευματικούς του ποιμένες ενώ θα έπρεπε οι ποιμένες με παρρησία και επιχειρήματα να  αποκαλύπτουν την ταυτότητα και τους στόχους του ανίερου και εν πολλοίς αγνώστου Εωσφορικού Διευθυντηρίου του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και των σημερινών εκπροσώπων του.                                 
     
                                Συνεχίζεται
              
   
                   Η Περιτομή του Κυρίου και ο Άγιος Βασίλειος - Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής, Λαρίσης

Επί τη Ανατολή του Νέου Έτους 2015 μ.Χ. ή 7.523 από κτίσεως κόσμου, ευχόμεθα να είναι Ευλογημένο από τον Σεσαρκωμένον Λόγον, Τον προαιώνων Θεόν.


1Φλάβιος Ιώσηπος, Ιουδαϊκή αρχαιολογία, 13/297 και 18/17---J. Bowker,1973, Jews and the Pharisees, Cambridge,18---Le Moyne S., Les Sadducceens, Paris, 1972, 378-379. --- (Jona Lendering, «Saduccees»,στο έργο Livius, ανάκτηση, 16 Οκτ. 2008)
2Σαδώκ: Υπό το όνομα αυτό αναφέρονται στην Παλαιά Διαθήκη διάφοροι Ισραηλίτες, σημαντικώτερος των οποίων είναι ο σύγχρονος του Δαυϊδ αρχιερεύς, απόγονος του Ααρών. Υπεστήριξε τον Σολομώντα κατά την άνοδόν του στον θρόνο και τον έχρισε βασιλέα (Γ΄ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ,1/39). Κατά την πιθανώτερη εκδοχή το όνομα των Σαδδουκαίων προήλθε από τον αρχιερέα Σαδώκ ή Σαδούκ  (Α΄ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΩΝ, 12/28). Στον οίκο του Σαδώκ παρέμεινε η αρχιερατεία μέχρι της εποχής των Μακκαβαίων.
3 ΙΕΡΕΜ: 42/1-15, Α΄ ΠΑΡΑΛ: 2/55, Α΄ ΒΑΣ: 2/10.
4 Αρ. Ανδρόνικος, Ο Ιούδας δια μέσου των αιώνων, Αθήναι,1975, σελ.27-28.
5 Αδολέσχης=άδος/κόρος,αηδία+λέσχη/μωρολογία= αργολόγος, φλύαρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου