Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
MEΡΟΣ 2ο

Πώς κατάφερε το (Σ) να διατηρεί μέχρι σήμερα την αινιγματική του φυσιογνωμία και να μην είναι ορατό σε όλες του τις διαστάσεις από κάθε άνθρωπο, μάλιστα σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται σαν εποχή πληροφορικής και ελευθέρας διακινήσεως ιδεών;
Οι επιτελείς και υπηρέτες του (Σ) εδώ και πολλούς αιώνες, δρώντες πανούργως μέσα από σκοτεινά και απρόσιτα κέντρα, είλκυσαν μεθοδικώς και βαθμιαίως τους λαούς, σαν ζώα, στην φάρμα των σύγχρονων Εξουσιαστών - Ψυχοκλεπτών και κατηύθυναν τους πολιτισμούς των εθνών στα νεκροταφεία της λήθης της εθνικής τους ταυτότητος, και του ενταφιασμού της ιστορίας, της γλώσσης και των παραδόσεών τους.
Προς τον σκοπό αυτόν, χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν με αποτελεσματικότητα έναν πολύμορφο ισοπεδωτικό προπαγανδιστικό μηχανισμό, κατασκευασμένο με την τεχνική του ορθού λόγου, που είναι πλέον φανερό ότι θριαμβεύει παντού.
Αυτός ο ελκυστικός ισοπεδωτικός λόγος του (Σ) τον οποίον οι φορείς και υποστηρικτές του ενέδυσαν με τον μανδύα της ιστορικής αναγκαιότητος και «νομιμότητος», σχετικώς πρόσφατα, με την λεγομένη Γαλλική επανάσταση του 1789, εξ ορισμού και εκ των πραγμάτων είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ, ΤΥΡΑΝΝΙΑ, ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ και ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
Ποία, όμως είναι η πηγή, η μήτρα του θανατηφόρου ισοπεδωτικού λόγου που έχει άμεση σχέση με την ταυτότητα του (Σ);
Εάν δεν πληροφορηθούμε και δεν πεισθούμε για την μήτρα του ισοπεδωτισμού, δεν πρόκειται ποτέ:
-Να συνειδητοποιήσουμε ποιό είναι το (Σ), ποιοί είναι οι κίνδυνοι που απειλούν την ανθρωπότητα και συνεπώς θα πολεμούμε ματαίως πολιτικούς, ιδεολογικούς, θρησκευτικούς και οικονομικούς Δονκιχωτικούς ανεμόμυλους.
-Να αντιληφθούμε ούτε την φύση μας [το (Σ) την αποκρύπτει με την αναγωγή σε δόγμα της απατηλής θεωρίας της εξελίξεως], ούτε τον προορισμό μας επί της γης [Το (Σ) μας αποπροσανατολίζει με καταιγισμό «αγαπολογικών πυρών» κατά της Ορθοδοξίας και διδασκαλίες αυτοθεοποιήσεως του ανθρώπου], ούτε τους πραγματικούς εχθρούς μας.
Οι τελευταίοι, όντες  εχθροί της ανθρωπότητος, δρουν εκ του ασφαλούς κρυπτόμενοι σε σκοτεινές στοές και εταιρείες, όπισθεν ψευδωνύμων και «πλαστών» ταυτοτήτων φυλετικότητος, εθνικότητος και θρησκείας.
Έτσι η μεν αποκάλυψη και αντιμετώπισή τους καθίσταται δύσκολη έως  αδύνατη, ο δε προσδιορισμός της ταυτότητος του (Σ) γίνεται δυσχερής, προβληματικός και αινιγματικός. Με άλλα λόγια, περιστρεφόμεθα συνεχώς γύρω απ’ αυτόν τον θανατηφόρο ισοπεδωτικό λόγο του (Σ) που έχει πολλές μορφές και άλλες τόσες παραπλανητικές ετικέττες, όπως :
Ανθρώπινα Δικαιώματα
Εκσυχρονισμός
Προοδευτικότης
Πολυπολιτισμός
Οικολογία-Πράσινη Ανάπτυξη
Κοσμοπολιτισμός
Φιλειρηνισμός
Φιλανθρωπισμός
Διεθνής Αφοπλισμός
Ευρωπαϊσμός
Αντιτρομοκρατία
Αδελφωσύνη
Αντιρατσισμός
Αντισημητισμός
Φυσιολατρεία
Εξέλιξη
Γνωστικισμός
Φιλελευθερισμός
Θετικισμός
Ανθρωπισμός
Κοινοβουλευτισμός
Λαϊκή κυριαρχία
Ανεκτικότητα
Δημοκρατικότητα
Σοσιαλισμός
Εκδημοκρατισμός
Αναγέννηση
Διαφωτισμός
Ανεξιθρησκεία
Εύηχες λέξεις, θεωρίες ιδέες και συνθήματα αλλά παραμύθια της Χαλιμάς, γιατί πίσω τους κρύπτεται ο Φαρισαϊσμός, η απάτη και κάτι χειρότερο: Το σχέδιο του (Σ) για την θηριοποίηση των ανθρώπων, την βιαία αλλαγή της ταυτότητός τους, την αντιγνώση, και την μετάλλαξη - υποδούλωση εθνών, κρατών και λαών.
Πίσω τους κρύπτονται οι εμπνευστές και συντάκτες του Σχεδίου της Παγκόσμιας Κυριαρχίας.
Πίσω τους ελλοχεύουν οι κατασκευαστές, οι υποκινητές, οι υποστηρικτές και παντί τρόπω συντηρητές αυτών των ιδεολογιών, ιδεολογημάτων, ορολογιών, πολιτικοοικονομικοκοινωνικών συστημάτων και θεωριών.
Κρύπτονται διότι, εάν απεκαλύπτοντο η ταυτότης των εμπνευστών του σχεδίου και οι αληθινοί σκοποί τους, τότε θα απεκαλύπτετο και η πηγή του κακού.
Τότε οι συνωμότες των εθνών και οι βιαστές των λαών, θα πνίγονταν μέσα στα περιττώματα του έμφυτου μίσους τους κατά της ανθρωπότητος. Τότε θα απεκαλύπτοντο όλες οι πτυχές του (Σ).
*
Στο σημείο αυτό, κάποιοι θα ερωτήσουν. Μήπως όλα αυτά είναι θεωρίες Συνωμοσίας και τίποτε άλλο;
Βεβαίως δεν μπορούμε να αποδείξουμε όπως σε δικαστήριο ότι εδώ και αιώνες εξυφαίνεται συνωμοσία κατά της ανθρωπότητος. Ότι οι επαναστάσεις που συγκλόνισαν τον κόσμο, οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι, τα ακολουθήσαντα επαναστατικά κινήματα, οι παγκόσμιες αναταραχές και οι πολεμικές συρράξεις, με κύρια εστία την Μέση Ανατολή,  έγιναν και γίνονται με βάση τους σχεδιασμούς των «ιερέων» του (Σ) για Παγκόσμια Κυριαρχία, διότι:
-Οι προσβάσεις που οδηγούν στα αρχεία τέτοιας μορφής εγγράφων αποδείξεων είναι ΑΠΗΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ αφού οι θύρες των μυστικών υπηρεσιών ασφαλείας των λεγομένων Υπερδυνάμεων αλλά και των αποκρυφιστικών εταιρειών, είναι ανοικτές μόνο σε ελάχιστους εξουσιοδοτημένους/μυημένους, μέλη-αποκρυφιστές, αντιστοίχως. Ακόμη και διαβαθμισμένα μέλη, πλην του στενού ηγετικού-εσωτερικού κύκλου, δεν έχουν την δυνατότητα αναγνώσεως ούτε καν προσβάσεως στα αρχεία των μυστικών υπηρεσιών και των αποκρυφιστικών εταιρειών / οργανώσεων.
-Όσα αποδεικτικά στοιχεία, για ύπαρξη σχεδίου παγκόσμιας συνωμοσίας, περιλαμβάνονται σε βιβλία που κυκλοφορούν ή σε δημοσιευθέντα και δημοσιευόμενα έγγραφα,  αμέσως χαρακτηρίζονται από το (Σ) ανεπαρκή, πλαστά, προϊόντα της φαντασίας υπερεθνικιστών, φανατικών αντισημιτών και αβάσιμα. Παραλλήλως από τους μηχανισμούς του (Σ) αναδύεται ολόκληρος στρατός συστημικών επιστημόνων, συγγραφέων (ΡΑΚΟΠΛΑΣΤΕΣ) ή παρουσιαστών ντοκιμαντέρ  που «αντικρούουν» αληθοφανώς τα στοιχεία της συνωμοσίας που περιλαμβάνονται στα αντισυστημικά βιβλία και χαρακτηρίζουν τους συγγραφείς των βιβλίων ως…συνωμοσιολόγους!!!
-Με δεξιοτεχνία και άφθονο χρήμα παρουσιάζουν ως δόγμα μη επιδεχόμενον αμφισβήτηση, την θεωρία της εξελίξεως (π.χ. τα όντως «εντυπωσιακά» προγράμματα του National Geographic, N.G. Wild, History Channel, κ.α.), αποφεύγοντας να αναφερθούν στην Δημιουργία. Ομιλούν αυθαιρέτως για ζωή του σύμπαντος…..δισεκατομμυρίων ετών. Εμφανίζουν μία…..«άλλη πλευρά» της επιστήμης, και προβάλλουν διαφορετικά «στοιχεία», αληθοφανή ή παραποιημένα γεγονότα, που «αποδεικνύουν» δήθεν, την θεωρία της εξελίξεως του Σύμπαντος, μία αυθαίρετη και παραπλανητική θεωρία, εφευρεθείσα και προβαλλομένη καθημερινώς και παντοιοτρόπως, από τους παγκόσμιους συνωμότες του )!
-Σήμερα η Παγκόσμια γραμματεία, με την οποία ελάχιστοι ασχολούνται, έχει αντικατασταθεί με συμβατικές ιστορίες, πλάνες, μυθεύματα και απάτες που παρουσιάζονται και προβάλλονται ως θέσεις και θεωρίες επιστημόνων «διεθνούς και αναμφισβήτητου κύρους», με αποφοιτήρια τριτοβάθμιας εκπαιδεύσεως, μεταπτυχιακά, μάστερς και άλλες διεθνείς πανεπιστημιακές…περγαμηνές. Οι τελευταίοι με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας εντυπωσιάζουν, παραπληροφορούν, αφιονίζουν τους πολίτες / αναγνώστες / θεατές, με ό,τι έχει σχεδιάσει και συμφέρει το ), αποσιωπώντας, «αντικρούοντας» ή εξαφανίζοντας οποιοδήποτε στοιχείο που αποδεικνύει την Συνωμοσία του Συστήματος και καταδεικνύει τους παγκόσμιους συνωμότες.
-Όσες φορές κατασχέθηκαν έγγραφες αποδείξεις για την Παγκόσμια Συνωμοσία των επίδοξων ανατροπέων και κοσμοκρατόρων1, το Σύστημα αμέσως εξαπέλυσε τα όργανά του και «επιστήμονες διεθνούς κύρους», προκειμένου να «αποδείξουν» ότι ήσαν πλαστά, αβάσιμα και αποτέλεσμα φυλετικών / θρησκευτικών προκαταλήψεων, μισαλλοδοξίας φανατικών, παρανοϊκών, αντισημιτών, αντισιωνιστών, υπερεθνικιστών, ρατσιστών κ.λπ.
Όποιος λοιπόν απαιτεί τέτοιου είδους αποδείξεις κινείται στην σφαίρα του υπερορθολογισμού (δεν απέχει πολύ από την μωρία) και όχι του κοινού ορθού λόγου.
Υπάρχει, όμως, πληθώρα αδιαμφισβήτητων εγγράφων μαρτυριών και δημοσίων ομολογιών ακόμη και από υπηρέτες του (Σ) πολύ πριν αλλά κυρίως μετά τα συνταρακτικά γεγονότα των δύο Παγκόσμιων Πολέμων που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα, μέρος των οποίων θα κατατεθεί σε προσεχή ανάλυση συναφούς θέματος, που συνιστούν αποχρώσες ενδείξεις της εν εξελίξει παγκόσμιας συνωμοσίας του Συστήματος.
Όλες αυτές οι έγγραφες αξιόπιστες μαρτυρίες, οι αμέτρητες αποχρώσες ενδείξεις, σε συνδυασμό με όσα συμβαίνουν διεθνώς, ενώπιον των οφθαλμών μας και την πασιφανή διεθνή πραγματικότητα, ισοδυναμούν, κατ’ ορθολογιστική εκτίμηση, με αποδείξεις ότι:
-Τα πάντα εκπορεύονται από τα σκοτεινά κέντρα των Ιλλουμινάτι.
-Στα διευθυντήρια των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ («Πεφωτισμένων»)2, που διατηρούν στοές και αποκρυφιστικές εταιρείες σ’ όλα τα μέρη του κόσμου, από της ιδρύσεώς τους μέχρι των ημερών μας:
·Συνετάχθη το σχέδιο για την καταστροφή του Χριστιανισμού και την πλήρη ποδηγέτηση όλων των άλλων γνωστών θρησκειών και θρησκευτικών δογμάτων.
·Εδόθη η εντολή για έκρηξη ενός Παγκόσμιου Επαναστατικού / Αναρχικού Κινήματος, με το σύνθημα «Ordo ab Chao» δηλαδή η τάξις (θα επανέλθει) μετά το χάος [που θα δημιουργήσει το (Σ)].   
·Σχεδιάστηκαν οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι και όλες οι παγκόσμιες αναταραχές.
·Σχεδιάζονται, οργανώνονται και δίδονται εντολές για την διεξαγωγή, όλων των μορφών αναταραχών, παγκοσμίως (επαναστάσεις, τοπικοί πόλεμοι, τρομοκρατικές ενέργειες, οικονομικές δολοφονίες κρατών, πολιτικο-οικονομικο-θρησκευτικο-κοινωνικές κρίσεις, κ.α.).
·Αποφασίζεται η εγκατάσταση ή εκθρόνιση των πρωθυπουργών και ο διορισμός μελών των πολιτικών κυβερνήσεων, στα νευραλγικά εάν όχι σε όλα τα υπουργεία, σε όλα τα κράτη της γης.
·Μεθοδεύεται, η διαδικασία εκλογής αρχηγών πολιτικών κομμάτων, προωθήσεως, επιλογής υποψηφιοτήτων από τα κόμματα και εκλογής βουλευτών της αρεσκείας τους, με προκάλυμμα την διεξαγωγή  παραπλανητικών…δημοκρατικών εσωκομματικών εκλογών μεταξύ προεπιλεγμένων συστημικών υποψηφίων και το μεγάλο ΑΛΛΟΘΙ των…. «δημοκρατικών» βουλευτικών εκλογών!!!.
·Γίνεται η ζύμωση και αποφασίζονται οι ενέργειες για την επιτυχία του καθοδηγουμένου από τους Ιλλουμινάτι, κινήματος της Νέας Εποχής ή εποχής του Υδροχόου, με στρατηγικό στόχο την Παγκόσμια υπερκυβέρνηση, την Αγία Αυτοκρατορία όπως οι ίδιοι οι συνωμότες ονομάζουν.
·Προλειαίνεται το έδαφος για την έλευση του Αντιχρίστου, του «Πατρός του Φωτός» όπως τον ονομάζουν οι συνωμότες.
·Προετοιμάζεται ο τρίτος και καταστρεπτικώτερος των προηγουμένων, Παγκόσμιος Πόλεμος.
  Εδώ πάλι, κάποιοι καλόπιστοι θα ερωτήσουν:
-Μήπως υπερεκτιμούμε το λεγόμενο (Σ);
-Μήπως συνωμοσιολογούμε, χωρίς αποδείξεις ή κυνηγούμε φαντάσματα ;
-Ποίοι είναι οι λεγόμενοι Ιλλουμινάτι ή «Πεφωτισμένοι»;
-Υπάρχει αόρατο χέρι/Υπερτάτη Αρχή πίσω από όλα τα παγκόσμια γεγονότα;
-Εάν ναι ποία η φύση και η ταυτότητα της «αοράτου χειρός»;
-Ποίοι είναι εκείνοι που επωφελούνται από την συνωμοσία του (Σ);


Συνεχίζεται



1 Ανατρεπτικά έγγραφα του ιερέως Τζέϊκομπ/Άμποτ Λάντς ταχυδρόμου των Ιλλουμινάτι προς τους Γάλλους τρομοκράτες που προετοίμαζαν την Γαλλική Επανάσταση του 1789. Τα έγγραφα περί συνωμοσίας απεδείχθησαν αυθεντικά και είχαν ως αποτέλεσμα το κλείσιμο των στοών των Ιλλουμινάτι --- Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών/Αρκάντι Ιππολίτοβιτς Κελεπκόβσκι, Σέργιος Νείλος ---  Αντίγραφο της συνωμοσίας αποκτηθέν από τον τέκτονα Τζων Ρόμπισον. ---  Έγγραφα των Ιλλουμινάτι ευρεθέντα σε κρύπτη στο κάστρο του Thomas Maria, Βαρώνου του Βάσσου, κ.α.
2 ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ή Πεφωτισμένοι : Είναι το όνομα που προέρχεται από την λατινική λέξη illuminatio-onis= Φωτισμός και illuminat-a= Φωταγωγημένος (επίθετο), Φωτισμένος (μεταφορικώς).
·Το όνομα  έδωσαν στους εαυτούς τους οι τρόφιμοι διαφόρων αποκρυφιστικών εταιρειών, οι οποίοι επρέσβευον ότι κέκτηνται «εσωτερικού φωτός» αποκαλύψεως της αληθείας. Ισχυρίζοντο δηλαδή ότι:
-Η γνώση αποκτάται δια των αισθήσεων ή της λογικής και όχι δια της θρησκευτικής πίστεως.
-Είχαν άμεση επικοινωνία με το θείον, συνωμιλούσαν απ’ευθείας με θείες «οντότητες» ή άλλα ουράνια πλάσματα,και έτσι αποκτούσαν απόρρητες γνώσεις αληθείας.
·Το σύνολον των διδασκαλιών των Ιλλουμινάτι που εγένοντο σε διάφορα στάδια αναλόγως του κατεχομένου βαθμού μυήσεως, ως φιλοσοφική θεωρία και προ παντός ως αποκρυφιστική πίστη, ονομάζεται Ιλλουμινισμός (αποκρυφιστική παραλλαγή του Διαφωτισμού).
·Ο Ιλλουμινισμός με τον οποίον είναι συνδεδεμένη η ιστορία της παγκόσμιας Συνωμοσίας αποτελεί μία αποκρυφιστική δαιμονική αρχή, ικανή να εγκλωβίσει και να διαστρέψει τα μυαλά εκείνων που επιτρέπουν στους εαυτούς τους να περάσουν κάτω από την επιρροή της. Όπως υπάρχει θεία επιφώτιση, μέσω της παρουσίας του Αγίου Πνεύματος, έτσι υπάρχει κι’ένα «πλαστό φως» που εκπορεύεται από σκοτεινές δυνάμεις το οποίο δηλητηριάζει, τυφλώνει, καταστρέφει και οδηγεί στην απώλεια. Αυτό ακριβώς είναι η Μαγεία!
          Υπάρχουν λοιπόν πνεύματα που αποπλανούν και διαποτίζουν τον ανθρώπινο νου και την ψυχή με δαιμονικές διδασκαλίες τις οποίες ο μυούμενος ή μυημένος εκλαμβάνει ως διδασκαλίες απορρήτου γνώσεως και θεωρεί εαυτόν ως «φωτιζόμενον» ή «φωτισμένο».
·Επιλογή ανθρώπινων στόχων και μέθοδοι Προσηλυτισμού τους από τους ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.
       
"As the principle force of the Illumines lies in the power of opinions, they have set themselves out from the beginning to make proselytes amongst the men who through their professions exercise a direct influence on minds, such as litterateurs, savants, and above all professors. The latter in their chairs, the former in their writings, propagate the principles of the sect by disguising the poison that they circulate under a thousand different forms. These germs, often imperceptible to the eyes of the vulgar, are afterwards developed by the adepts of the Societies they frequent, and the most obscure wording is thus brought to the understanding of the least discerning. It is above all in the Universities that Illuminism has always found and always will find numerous recruits.
      Those professors who belong to the Association set out from the first to study the character of thir pupils. If a student gives evidence of a vigorous mind, an ardent imagination, the secretaries at once get hold of him, they sound in his ears the words Despotism-Tyranny-Rights of the People, etc., etc. Before he can even attach any meaning to these words, as he advances in age, reading chosen for him, conversations skillfully arranged, develop the germs deposited in his youthful brain; soon his imagination ferments, history, traditions of fabulous times, all are made use of to carry his exaltation to the highest point, and before even he has been told of a secret Association, to contribute to the fall of a sovereign appears to his eyes the noblest and most meritorious act…
"At last, when he has been completely captivated, when several years of testing guarantee to the society inviolable secrecy and absolute devotion, it is made known to him that millions of individuals distributed in all the States of Europe share his sentiments and his hopes, that a secret link binds firmly all the scattered members of this immense family, and that the reforms he desires so ardently must sooner or later come about ....
   "Such, then, is the Association's continual mode of progression from its origins until the present moment; it is by conveying from childhood the germ of poison into the highest classes of society, in feeding the minds of students on ideas diametrically opposed to that order of things under which we have to live ...that Illuminism has recruited the largest number of adepts."
   Lest any reader feel that this 19th century description of the methods employed by the Illuminists to gain new adepts in this 20th century; may we point to Harvard University and the strings of Frankfurter "Hot Dogs" which were fed into government posts during the years of the Baruch planned New Deal? Or the similar role played by the London School of Economics?
·  Η λεγομένη οικονομική επιστήμη (ECONOMICS) στην υπηρεσία των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ. 
       Before bidding a literary farewell to Professor Robison and his "Proofs of a Conspiracy," we wish to introduce one thread which must be woven into the fabric of conspiracy of the Synagogue of Satan.
This thread is called "Economist." In a postscript to his remarkable 18th century book, Professor Robison tells us of the origin of the word. We quote verbatim: "Since the publication of this volume I have seen a very remarkable work indeed, on the same subject, Memoirs pour fervir a l'Histoire du Jacobin, par M l'Abbe Barroul. This author confirms all that I have said of the Enlighteners, whom he very aptly calls Philosophists, and of the abuses of Free Masonry in France. He shows, unquestionably, that a formal and systematic conspiracy against Religion was formed and zealously prosecuted by Voltaire, d' Alembert and Diderot, assisted by Frederic II, King of Prussia; and I see that their principles and their manner of procedure have been the same with those of the German atheists and anarchists. Like them they hired an Army of Writers; they industriously pushed their writings into every house and every cottage. Those writings were equally calculated for inflaming the sensual appetites of men, and for perverting their judgments.
They endeavoured to get the command of the Schools; particularly those for the lower classes; and they erected and managed a prodigious number of Circulating Libraries and Reading Societies. M. Barruel says that this gang of public corrupters have held their meetings for many years in the Hotel d'Holbach at Paris, and that Voltaire was their honorary President. The most eminent members were d'Alembert, Diderot, Condorcet, La Harpe, Tugot, Lamoignon.
They took the name of ECONOMISTS, and affected to be continually occupied with plans for improving Commerce, Manufactures, Agriculture, Finance, &tc. and published from time to time respectable performances on those subjects. But their darling project was to destroy Christianity and all Religion, and to bring about a total change of Government.
         And that's where ECONOMISTS came from, according to a writer who has often been smeared and ridiculed, his books burned, but his statements never disproved!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου