Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

TO ΣYΣTHMA
MEΡΟΣ 8ο

     Σε μια απέλπιδα αντίδρασή τους  οι αμετανόητοι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι της Διασποράς, με την συνεργασία αργυρώνητων τοπικών αρχόντων, προσπάθησαν τρείς φορές, ανεπιτυχώς, να ανοικοδομήσουν τον ναό του Σολομώντος, αλλά και τις τρείς φορές έλαβαν θεϊκές προειδοποιήσεις και ετιμωρήθησαν παραδειγματικώς.
Πρώτη επί αυτοκράτορος Αδριανού (117-138), οπότε κατεστράφησαν και τα λείψανα της Ιερουσαλήμ.
Δεύτερη επί Μεγάλου Κωνσταντίνου (324-337).
Τρίτη επί Ιουλιανού του Παραβάτου (361-363), ότε «πυρ εκπηδήσαν εκ των θεμελίων ευθέως κατέφλεξε πολλούς ανθρώπους και τους λίθους του τόπου εκείνου»1.
Οι αρχισυνωμότες ψευτοεβραίοι Ταλμουδιστές, βλέποντες να κλονίζεται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, συσκέφθηκαν, συνωμότησαν, σχεδίασαν και απεφάσισαν να συμμαχήσουν με όλες τις παγανιστικές και αποκρυφιστικές δυνάμεις της εποχής τους για να αντιμετωπίσουν την πλημμυρίδα των νέων πιστών, των Χριστιανών.
Τότε σχεδιάστηκε, απεφασίσθη και εξεπονήθη μία από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες κατά της ανθρωπότητος. Η μεγάλη Συνωμοσία των τεσσάρων (4) πρώτων αιώνων κατά των Ελλήνων και του Χριστιανισμού.
Το Παγκόσμιο «Εβραϊκό»-Φαρισαϊκό Συνέδριο (Σανχέντριν) αναγκάσθηκε να αναπροσαρμόσει το αρχικό Σχέδιό του και στράφηκε μετά μανίας, με όλα τα όργανά του, κατά των Χριστιανών, ιδιαιτέρως κατά των Ελλήνων Χριστιανών.
Το αναπροσαρμοσμένο Σχέδιο προέβλεπε :
oΔιασπορά ψευδών ειδήσεων και προκαταλήψεων σε βάρος των Χριστιανών.
oΊδρυση αποκρυφιστικών εταιρειών και πρόκληση σχισμάτων και αιρέσεων στους κόλπους των πρωτοχριστιανικών Εκκλησιών.
oΣυκοφαντίες κατά των Χριστιανών ότι διαπράττουν στις συναθροίσεις τους όργια και αισχρά εγκλήματα.
oΥποκίνηση και ενθάρρυνση συστηματικών διωγμών κατά των Χριστιανών και ειδικά των Ελλήνων.
oΝόθευση της Χριστιανικής διδασκαλίας με ανθρώπινα εντάλματα, ώστε να μετατρέψουν την Χριστιανική πίστη σε ανθρώπινη γνώση με την χρήση του νου και συμβιβαζόμενη μόνο με τον ορθό λόγο (Γνωστικισμός). Τότε συνεγράφησαν και τα λεγόμενα "απόκρυφα ευαγγέλια" και ανεσύρθη από την «ναφθαλίνη» ή την «φαντασματοθήκη» της Ιστορίας ο νεοπυθαγοριστής Απολλώνιος ο Τυανέας (1ος μ.Χ. αιών) στον οποίον απέδωσαν «θαύματα», «προφητείες» και θρύλους, γύρω από την ζωή του, με τους εξής κύριους στόχους:
-Να πεισθούν οι Εθνικοί ότι  στο πρόσωπο του Απολλωνίου έπρεπε να δουν τον σωτήρα Ιησού Χριστόν είτε ως ισόκυρον θείο άνδρα είτε ως μετενσάρκωση του Απολλωνίου (μερικοί μυθοπλάστες έφθασαν σε σημείο να ισχυρισθούν ότι ο Απολλώνιος έζησε τον 1ο π.Χ. αιώνα).
-Να παρασυρθούν οι Εβραίοι της διασποράς και να πιστεύσουν ότι ο Ιησούς Χριστός δεν ήταν Υιός του Θεού ούτε ο αναμενόμενος Μεσσίας.
-Να επέλθει σύγχυση στις τάξεις των διωκομένων Χριστιανών οι οποίοι, παρά τους απηνείς διωγμούς, αυξάνοντο με απίστευτη ταχύτητα.
-Να πεισθούν ή τουλάχιστον να προβληματισθούν άπαντες (Εθνικοί και μη) ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν θεία καταγωγή, συμμετέχουν στην θεία φύση και μπορούν να γίνουν θεοί μετά θάνατον.
        Δεν είναι τυχαίο πως όλα αυτά εγγράφησαν και άρχισαν να διαδίδονται από τα τέλη του 2ου μ.Χ. αιώνος και αρχές του 3ου μ.Χ. αι., όταν είχαν φύγει από την ζωή όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες και οι μέχρι δευτέρας γενεάς, τουλάχιστον, απόγονοι των αυτοπτών μαρτύρων, για τα γεγονότα που ανεφέροντο, κυρίως, στους βίους του Ιησού Χριστού και του Απολλώνιου Τυανέως.    
Τα παραπάνω:
 -Δεν είναι εικασίες ούτε αβάσιμες ερμηνείες- εκτιμήσεις. Τα αποδείξαμε με αδιάσειστα στοιχεία στην ειδική σειρά αναλύσεως του θέματος «Η μεγάλη Συνωμοσία των 4 πρώτων μ.Χ. αιώνων κατά των Ελλήνων και του Χριστιανισμού» (από 18 Ιουν 2014 μέχρι 18 Ιουλ 2014).
-Επιβεβαιώνονται μεταξύ των άλλων από πληθώρα στοιχείων, κυρίως μαρτύρων, όπως ο Τερτυλλιανός,  ο φιλόσοφος Ιουστίνος, ο Χρυσόστομος, ο επίσκοπος Καισαρείας Ευσέβιος καθώς  και άλλοι  ερευνητές και Πατέρες της Εκκλησίας.
Αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν οι φοβεροί διωγμοί κατά των Χριστιανών όχι μόνο από τους κατακτητές Ρωμαίους αλλά και από τους Ταλμουδιστές Ιουδαίους !!! 
«Οι Φαρισαίοι Ταλμουδιστές ή Σιωνιστές, εξαπέλυσαν μεγάλους διωγμούς κατά των Χριστιανών και ειδικώς των Ελλήνων, οι οποίοι περισσότερο κάθε άλλου λαού, διέδωσαν και διέσωσαν τον Χριστιανισμό, πληρώνοντας βαρύ φόρο αίματος εξ αιτίας των Εβραίων. Το Συνέδριο εξαπέλυσε προς όλες τις παροικίες της διασποράς εκατοντάδες μυστικών ταχυδρόμων, με γραπτές εντολές όπως οι ανά τον κόσμο Εβραίοι αρχίσουν αμέσως έντονον δυσφήμιση των Χριστιανών»2
Την εποχή εκείνη παρετηρήθη μία πρωτοφανής σε έκταση ανθελληνική και αντιχριστιανική δράσις των Ταλμουδιστών Ιουδαίων.
«Η παρατηρούμενη πρωτοφανής εμμονή και συστηματική αντίχριστος δράσις των απειθούντων Εβραίων βάσει «κεχαραγμένου Σχεδίου» και η αλληλένδετος και ενωμένη ενέργεια αυτών σε όλες τις χώρες και τις εποχές, επιβεβαιώνει την ύπαρξη Μυστικής Κυβερνήσεως η οποία διοικεί με πλήρη δικαιώματα τους Εβραίους όλου του κόσμου. Οι αρχηγοί της άτυπης αυτής αρχής «κατά τας μαρτυρίας του ραββίνου Βράχμα, φέρονται ως απόγονοι του Δαυϊδ και έλαβον τον τίτλον του Πατριάρχου ή ηγεμόνος του Ισραήλ εν εξορία»3.
Την πρώτη δράση αυτής της μυστικής κυβερνήσεως, του Μυστικού Φαρισαϊκού-Ταλμουδικού Αρχηγείου, βλέπουμε κατά την επανάσταση του 150 μ.Χ. στην Κυρηναϊκή και Κύπρον και από εκεί στην Αίγυπτο  με τάση διαδόσεως στην Συρία.
Ο Ρενάν λέγει, ότι «κατέλαβε φρενίτις τους Εβραίους ώστε έτρωγαν ωμά τα κρέατα των φονευομένων από αυτούς, τα δε έντερά των τα χρησιμοποιούσαν για ζώνη»4.
Οι σφαγέντες από τους επαναστάτες Ταλμουδιστές Ιουδαίους, στην Κυρηναϊκή, ανήρχοντο σε 240.000, στην δε Κύπρο σε 100.000 Έλληνες.
«Από την Βασιλεία του Νέρωνα σ’ αυτήν του Αντωνίνου Πίου» γράφει ο Γίββων5 «οι Εβραίοι αποκάλυψαν μία θηριώδη ανυπομονησία εναντίον της κυριαρχίας της Ρώμης και επανειλημένα οδηγήθηκαν στις πλέον άγριες σφαγές και ανταρσίες. Η ανθρωπότητα ταράχθηκε μπροστά στα τρομερά εγκλήματα που διέπραξαν στις πόλεις της Αιγύπτου και της Κύπρου, όπου απεκάλυψαν την προδοτική φιλία που προσποιούντο πως είχαν με τους ανύποπτους πολίτες.......Στην Κυρήνεια εσφάγησαν 220.000 Έλληνες και στην υπόλοιπη Κύπρο άλλοι 240.000, στην Αίγυπτο ένας πολύ μεγαλύτερος αριθμός. Πολλά από αυτά τα ατυχή θύματα πριονίστηκαν στη μέση...»6.
Μετά την καταστολή της «Ιουδαϊκής» επαναστάσεως από τις Ρωμαϊκές λεγεώνες του Αλεξάνδρου Τιβερίου (ΣΣ: κατά τον Ρενάν,  ο Τιβέριος ήταν Εβραίος), τα ίχνη της Ιουδαιοταλμουδικής Υπερκυβερνήσεως χάνονται για πολύ καιρό.
Η ανθρωπότητα συνταράχθηκε, τότε,  από τα εγκλήματα των Ταλμουδιστών Ιουδαίων εναντίον των Ελλήνων, ξένοι συγγραφείς κατέγραψαν τις απίστευτες θηριωδίες εκείνων των πνευματικών «προγόνων» των σημερινών τζιχαντιστών.
Κανένας όμως, συντάκτης σχολικού ή πανεπιστημιακού εγχειριδίου κατέγραψε εκείνα τα συγκλονιστικά γεγονότα, ώστε να τα διδάσκονται σήμερα  οι Ελληνόπαιδες. Ούτε ενδιαφέρθηκε να ερευνήσει τα αίτια του προαιώνιου μίσους και της ανθελληνικής ψυχώσεως των Ταλμουδιστών Ιουδαίων κατά των Ελλήνων που εκδηλώνεται διαχρονικώς τουλάχιστον από τον 5ον π. Χ. αιώνα.
Ένα μίσος μειονεξίας απέναντι στο ελεύθερο, ανυπότακτο και ορθόδοξο Ελληνικό πνεύμα. Ένα σύμπλεγμα των αρχιερέων του Συστήματος ότι δεν πρόκειται να ολοκληρώσουν τα βδελυρά σχέδιά τους όσο υπάρχουν ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Για τον λόγο αυτό σχεδίασαν, υποβοήθησαν παντοιοτρόπως, επεδίωξαν και επέτυχαν την συρρίκνωση της Ελληνικής αυτοκρατορίας, την καταπάτηση/ληστείαν/κατοχή  ελληνικών εδαφών από αλλοθρήσκους και αλλογενείς και  ΔΕΝ θα ησυχάσουν αν δεν δουν την Ελλάδα να θάπτεται και τους Έλληνες να αποθνήσκουν!!!
Αυτός είναι ένας από τους στόχους της σχεδιασθείσης από το (Σ) και εκτελουμένης από ελληνόφωνους… μισέλληνες, σημερινής τραγικής εθνικής, πολιτικής, οικονομικής και δημογραφικής καταστάσεως στην πατρίδα μας!!!
Ουδείς έγραψε ή μας μίλησε για εκείνες τις σφαγές των Ελλήνων και για τις διαχρονικές ανθελληνικές ενέργειες των Ταλμουδιστών Ιουδαίων.
Αυτό απηγορεύθη από το Σύστημα. Έτσι η «ιστορία» που διδάσκονται τα Ελληνόπουλα είναι μία συστημική/συμβατική μυθιστορία, παραχαραγμένων ιστορικών γεγονότων, «κατακρεουργημένων» και προσαρμοσμένων στους όρους που καθορίζουν οι εντολοδόχοι του Συστήματος, αναλόγως με τους επιδιωκόμενους στόχους του..
Όταν οι Ιουδαιοκρατούμενοι Ελλαδίτες εξουσιαστές δεν τολμούν να μιλήσουν και να καταγγείλουν  τις πρόσφατες γενοκτονίες των Τούρκων κατά των Ελλήνων του Πόντου , της Ιωνίας, της Θράκης και της Κύπρου, θα μιλήσουν για «ξεχασμένα» εγκλήματα σε βάρος του Ελληνισμού, και μάλιστα διαπραχθέντα από τους προγόνους των σημερινών κοσμοκρατόρων Ιουδαίων (Jews);
*
Οι πρώτοι Παγκόσμιοι Συνωμότες λοιπόν, ήσαν οι εξουσιαστές της Εωσφορικής τριάδας Ταλμουδιστές Φαρισαίοι-Γραμματείς-Σαδουκαίοι (με απόλυτη επικυριαρχία των Φαρισαίων), οι οποίοι:
--Εισέδυσαν αιώνες πρίν την γέννηση του Ιησού Χριστού, στα σπλάχνα του παλαιού Λαού Ισραήλ καίτοι δεν ανήκαν φυλετικώς στον Λαό Ισραήλ.
--Επεχείρησαν να διεισδύσουν συνωμοτικώς στα σπλάχνα των πρωτοχριστιανικών κοινοτήτων για να τις διαβρώσουν και να προλάβουν την επέκταση του χριστιανικού χειμάρρου που κατέκλυζε την ανθρωπότητα.
--Εξαπέλυσαν έναν ανελέητο πόλεμο κατά των Ελλήνων τους οποίους εθεώρησαν ως βασικούς υπευθύνους για την ραγδαία διάδοση της Χριστιανικής διδασκαλίας.
Αυτά επιβάλλεται να τονισθούν και να γίνουν κατανοητά, διότι αποτελούν το κλειδί της έρευνας για την αποκάλυψη των ριζών του Συστήματος, την επιβεβαίωση της ταυτότητας των σύγχρονων Παγκόσμιων Συνωμοτών και κατ’ ακολουθίαν, τον προσδιορισμό της ταυτότητος και ορισμό της εννοίας του Συστήματος!
Συνεπώς, οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews) δεν εμφανίσθηκαν ξαφνικά στο προσκήνιο τον 18ον αιώνα και απεφάσισαν να ιδρύσουν το Τάγμα των Ιλλουμινάτι!
Το έδαφος προετοιμάσθηκε προχριστιανικώς από την αίρεση των Φαρισαίων που θεωρούσαν τους εαυτούς τους "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ", ισχυριζόμενοι ότι ο «φωτισμός» τους προέρχεται από την απόκρυφον μελέτην του Ταλμούδ.
Αργότερα με την σύσταση του Εωσφορικού Σανχέντριν της ανίερης τριάδας (Φ-Γ-Σ) και στην συνέχεια του Φαρισαϊκού Σανχέντριν της Διασποράς, αφού μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ, εξαφανίζονται τα ίχνη των Σαδδουκαίων, οι Ταλμουδιστές, οι βιολογικοί και πνευματικοί απόγονοι των «πεφωτισμένων» Φαρισαίων της εποχής του Θεανθρώπου, υπήρξαν οι πρωταγωνιστές της μεγάλης συνωμοσίας κατά του Χριστιανισμού, ουσιαστικώς κατά της ανθρωπότητος!
Την σκυτάλη παρέλαβαν οι Ραββίνοι της διασποράς που άρχισαν να συγγράφουν το Ταλμούδ, δηλαδή ό,τι θεωρούσαν, κατά την φαντασίαν τους, ως δήθεν προφορική παράδοση του Μωϋσέως ή ό,τι τους υπαγόρευαν οι οντότητες (τα δαιμονικά πνεύματα) με τις οποίες επικοινωνούσαν, αφού αποτελούσαν «Συναγωγή του Σατανά» ( ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 2/9 και 3/9).
Μετά από πολλές περιπέτειες το Ταλμούδ, επειδή απετελείτο από ατελείωτους, διεσπαρμένους και χωρίς συνοχή τόμους, εξεδόθη τον 11ον αιώνα με την μορφή μνημονίου, από τον Ραββίνο Isaac Ben Jacob Alphassi και ονομάστηκε Hala Khoth (Διδασκαλίες).
Στα 1180 ο γνωστός Μαϊμονίδης7 παρουσίασε μία μελέτη-νέα εκδοχή του Ταλμούδ με τίτλο Mischnah Torah (Επανάληψη του νόμου). Στο σύγγραμμά του ο Μαϊμονίδης προσέθεσε δικούς του νόμους και φιλοσοφικές ερμηνείες. Οι σκληροπυρηνικοί Ταλμουδιστές εξοργίσθησαν, τον αφώρισαν και τον κατεδίκασαν σε θάνατο. Ο Μαϊμονίδης διέφυγε στην Αίγυπτο όπου και απέθανε το 1205.
Το 1340 ο Ραββίνος Jacob Ben Ascher παρουσίασε  μία διαφορετική εκδοχή του Ταλμούδ, μετά από συμφωνία και άλλων ραββίνων, απηλλαγμένη από τα φιλοσοφήματα του Μαϊμονίδη, την οποία ονόμασε Abraa Turim [Οι τέσσαρες (4) εντολές]. Επειδή και η νέα εκδοχή δεν ικανοποιούσε του ιουδαίους της διασποράς, ο Ραββίνος Joseph Karo (1488-1577) εξέδωσε νέο και αναθεωρημένο Ταλμούδ το οποίο ονομάστηκε Schulcham Atuth (Το έτοιμο τραπέζι).
Το «έτοιμο Τραπέζι» φαίνεται να είναι το επίσημο, αλλά άγνωστο σ’ εμάς Ταλμούδ, των σημερινών απανταχού Ιουδαίων (Jews).
Σταδιακώς το Ταλμούδ απετέλεσε τον μυστικο-πνευματικό κώδικα στον οποίον στηρίχθηκε η λατρευτική τελετουργία στις μυστικές στοές των Ιλλουμινάτι, των απόκρυφων κέντρων της παγκόσμιας συνωμοσίας!
Το περιεχόμενο εκείνου του Φαρισαϊκού Ταλμούδ, ενέπνευσε τους ψευδοπαπικούς Ιουδαίους συνωμότες που είχα διεισδύσει στις «εκκλησίες» των Φραγκοπαπικών, στην δημιουργία της πρώτης οργανώσεως «πεφωτισμένων», τους  «Alumbrados» το 14928 και αργότερα του Τάγματος των Ιησουϊτών!
Οι ηγετικές ομάδες αμφοτέρων των αποκρυφιστικών εταιρειών (Αλουμπράντος και Ιησουϊτών) ήσαν ιουδαίοι ή κρυπτο-ιουδαίοι!!!
Η ιδεολογία των Alumbrados και των Ιησουϊτών του κρυπτοταλμουδιστού Ιγνατίου Λογιόλα, απετέλεσε το υπόβαθρο της οργανώσεως των «πεφωτισμένων» (Ιλλουμινάτι) του Adam Weishaupt9.
                                                                                                                      

 Συνεχίζεται





1 Ιωάννου Χρυσοστόμου, PG, 48, 900, 902.
2 Σιωνισμός, Θανάσιμος Απάτη κατά της ανθρωπότητος, Dr.Yermak,Αθήναι, 1977, σ. 19.-Συνωμοσία και Αγάπη, Ι. Αντωνόπουλος, 1979, σ.36.
3 Ο Ιούδας δια μέσου των αιώνων, Αρ. Ανδρόνικος, σ.27—Συνωμοσία και Αγάπη, Ι. Αντωνόπουλος, σ.37.
4 Ο Ιούδας δια μέσου των αιώνων, Αριστ. Ανδρόνικος, 1975, Β΄ έκδοση, σ.88-Ερνέστος Ρενάν, Αντίχριστος, εκδ. Αναγνωστίδη-Πάσχα Κυρίου, Α. Δ. Δελήμπαση, 1985, σ.601-603.
5 Edouard Gibbon (1737-1794). Άγγλος ιστορικός, "Ιστορία της παρακμής και της πτώσεως της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας»-Ο Ιούδας δια μέσου των αιώνων, Αριστ. Ανδρόνικος, 1975, Β΄ έκδοση, σ.88-Ερνέστος Ρενάν, Αντίχριστος, εκδ. Αναγνωστίδη..
6 Παγκόσμια επανάσταση, Νέστα Γουέμπστερ, Εκδ. Στερέωμα, σ.139.
7 Μαϊμονίδης (1135-1204): Ιουδαίος φιλόσοφος. Αρχηγός της Ιουδ αϊκής κοινότητος της Αιγύπτου προσληφθείς ως ιατρός του Σουλτάνου και της οικογενείας αυτού. Ερμήνευε τους Ιουδαϊκούς νόμους υπό το πρίσμα της φιλοσοφίας και εξηγούσε κάθε χωρίο δια παραφράσεως. Υπήρξε πρόδρομος της «ψυχολογικής θεραπευτικής».
8  Alumbrados (Πεφωτισμένοι): Μυστική οργάνωση κρυπτοϊουδαίων της Ιβηρικής Χερσονήσου, των αποκληθέντων Marranos, εκχριστιανισθέντων βιαίως από το τότε καθεστώς.
Ίδρυσαν αποκρυφιστική εταιρεία και θεωρούσαν εαυτούς «πεφωτισμένους», αφού επίστευαν ότι ήρχοντο σ’επαφή με το «θείον», μία άγνωστη ανώτερη πηγή και εξ αυτής ελάμβαναν «φωτισμόν» και γίνονταν ανώτερα ανθρώπινα όντα. Κατηγορήθηκαν ως αιρετικοί και μάγοι και εναντίον τους εξεδόθησαν διατάγματα και καταδικαστικές αποφάσεις τα έτη, 1525,1568, 1574 και 1623.
      Ισχυρίζοντο ότι δια της πνευματικής τελειότητος ήρχοντο σε επικοινωνία με το «Άγιο Πνεύμα» (Όχι βεβαίως με το Άγιο Πνεύμα κατά το Χριστιανικό δόγμα). Οι Marranos έλαβαν το όνομά τους από την Ισπανική λέξη Marrano που σημαίνει χοίρος, ακάθαρτος επειδή οι Ιουδαίοι της Ισπανίας τότε, απέφευγαν την βρώση του χοίρου όπως και οι Μουσουλμάνοι.
9 The Ideological Background of the Illuminati (Το ιδεολογικό υπόβαθρον των Ιλλουμινάτι)
In 1492, the Alumbrado (The Enlightened) movement was founded by Spanish Marranos  (baptized Jews who secretly kept their Talmudic faith) and a similar organization was founded in France in 1623 - "Guerients" who changed their name to Illuminati in 1722.
The Spanish authorities attempted to stop the Alumbrado movement as early as 1527 when Ignatius Loyola was temporarily arrested for his activities with the Illuminati.
Loyola (Inigo Lopez de Regalde), who was of Jewish blood, was born in the 1490s. In 1534, he founded his own order - the Jesuits - taking out a loan for the purpose. The Pope acknowledged the Jesuit Order on the 5th of April 1540.
Benjamin Disraeli, author and prime minister of Great Britain in 1868, and 1874-76, himself a Jew, wrote in his book "Coningsby" (London, 1844) that the first Jesuits were Jews. In this new order, all members were under Loyola's surveillance.
It was the Jewish Jesuit Cardinal Roberto Bellarmino (1542-1621) who ordered the philosopher Filippo Giordano Bruno burnt at the stake on the 17th of February 1600.
In 1771, 23-year-old Weishaupt met Kolmer, a Danish Cabbalist Jew who had just returned from Egypt. Kolmer initiated Weishaupt into the secrets of Osiris magic, the Cabbala and the Alumbrado movement.
Nesta Webster assumed that he had been known in Italy as Altotas, Cagliostro's master. Kolmer's occult knowledge made a deep impression on Weishaupt, who later chose the Egyptian pyramid as the Illuminati's symbol of power, probably using an illustration from the book "Pyramidography" (1646) by Jean Greaves, professor of astronomy at Oxford.
One year earlier (1770), Weishaupt had been given a post as lecturer in canon law at the University of Ingolstadt. He later received his doctor's degree and in 1773, at the age of 25, became a professor at the same university. During a short period he even held the post of principal. In 1800, the university moved to Landshut and from there to Munich in 1826. It was no coincidence that the Order of the Illuminati was founded on the first of May.
Among the Cabbalist Jews, this date, 15 (1.5), symbolized the sacred number of Yahweh and so became their occult holiday. According to Johann Wolfgang von Goethe, the first of May - the day following Walpurgis Night - is when the dark mystical forces are celebrated.
At this time a young Jew named Mayer Amschel (born February 23rd, 1744) was being tutored to become a rabbi. Amschel lived with his parents in the Jewish ghetto of Frankfurt am Main.
He later took the name Rothschild. It was Mayer Amschel Rothschild who convinced Weishaupt to wholly accept the Frankist Cabbalist doctrine and who afterwards financed the Illuminati.
Rothschild had given Weishaupt the task of reestablishing the old Alumbrado movement for the Cabbalist Jews. Theoretical Cabbala embraces only secret teachings about God and nature. But practical Cabbala (such as Frankism) attempts to affect earthly matters. It involves the use of amulets and magic numbers as well as the conjuring of evil spirits. Both the Talmud and Midrash contain Cabbalist information. ("Ancient Oriental and Jewish Secret Doctrines", Leipzig, 1805).
Jakob Frank (1726-1791) was the most frightening phenomenon in Jewish history, according to the Jewish professor Gershom G. Scholem. His actions were totally immoral.
Rabbi Marvin S. Antelman shows in his book "To Eliminate the Opiate" (New York, 1974) that there was a clear connection between Frankism and Weishaupt's Illuminism. The goal of the Frankists was to work in secret to establish Jewish world supremacy. Professor Scholem has clearly documented that they achieved extensive political power.
Jakob Frank (actually Leibowicz) was born in 1726, in Polish Galicia. He officially converted to Catholicism but this was just camouflage. Jakob Frank was jailed in 1760 for continuing to teach the Cabbala (Zohar) and for practising secret Jewish rituals. In 1773, the Russians attacked the region of Poland where Frank was held prisoner. He was released and moved to Offenbach (near Frankfurt am Main) in Germany where he began to lead a luxurious and wild life.
His deeds were evil, his personality nefarious. This information comes from Professor Gershom G. Scholem's books "Cabbala" (New York and Scarborough, 1974), Sabbatai Zevi" (New Jersey, 1973) and "The Messianic Idea in Judaism" (New York, 1971).
Jakob Frank summed up his doctrine in his book "The Words of the Lord".
He asserted that the creator God was not the same as the one who had revealed himself to the Israelites. He believed God was evil. Frank proclaimed himself as the true Messiah. He vowed not to tell the truth, rejected every moral law, and declared that the only way to a new society was through the total destruction of the present civilization. Murder, rape, incest and the drinking of blood were perfectly acceptable actions and necessary rituals.
Frank was one of those refractory Jews who worshipped devils. The extremist Jews were particularly fond of a devil called Sammael. (C. M. Ekbohrn, "100 000 frammande ord" / "100 000 Foreign Words", Stockholm, 1936, p. 1173).

                                                                                                                                                 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου