Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΜΕΡΟΣ 12o

Στις ημέρες μας, στην εποχή του 20ου-21ου αιώνος δεν άλλαξε η Τακτική του Όφεως. Διαφοροποιήθηκαν και τελειοποιήθηκαν, όμως, οι τεχνικές και μέθοδοι του Συστήματος.
Οι τροποποιημένες μέθοδοι δράσεως των διατεταγμένων οργάνων και μηχανισμών του (Σ), που δεν έπαψαν να ακολουθούν την τακτικήν του όφεως, επί των ημερών μας, συνοψίζονται στα εξής:
1ο. Ευρεία χρησιμοποίηση των ΜΜΕ (Μέσων Μαζικής Εξαγριώσεως), με την γνωστήν παραπλανητικήν συνθηματολογία της δήθεν ενημερώσεως των πολιτών και της δημοσιογραφικής αποκαλύψεως «αληθειών». Διεμόρφωσαν εικόνες, παραστάσεις και καταστάσεις, ανασκευάζουν ειδήσεις τις οποίες παρουσιάζουν ως αληθινές, ψυχοφελείς και ανθρώπινες, ενώ, είναι ακριβώς το αντίθετο (ψευδείς, ψυχοφθόρες και θηριοποιητικές).
Οι άνθρωποι βομβαρδιζόμενοι ασταμάτητα με ψυχοναρκωτικά της νέας εικονολατρείας των ΜΜΕ, εθίζονται εκ των πραγμάτων στον «πολιτισμό και την πολιτική της εικόνας» και γίνονται αυτομάτως οπαδοί και θιασώτες των βλεπομένων, ακουομένων και αναγιγνωσκομένων και όχι της αληθείας.
Τα ΜΜΕ του Συστήματος ΔΕΝ εκφράζουν αλλά διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, παράγοντας μαζικώς και προβάλλοντας καταιγιστικώς εμπορευματικές/συστημικές πληροφορίες και εικόνες ΑΝΤΙΓΝΩΣΕΩΣ, σε αντικατάσταση της αληθούς γνώσεως, της πορείας των εθνικών προβλημάτων, της καθημερινής πραγματικότητος και των ιστορικών αληθειών.
Ζούμε ήδη στην νέα εποχή της σύγχρονης εικονολατρείας η οποία ολίγον απέχει από την ειδωλολατρεία.
Οι απαίδευτοι άνθρωποι, κατάσταση για την οποίαν επίσης προνοεί του Σύστημα, γίνονται δέκτες αλλά και πομποί του ψεύδους και της απάτης.
«Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην εικόνα αλλά στο μάτι που βλέπει την εικόνα. Είναι κακοί μάρτυρες, δηλαδή κακοί αγωγοί της αληθείας ή της γνώσης οι οφθαλμοί και τα’ αφτιά σε ανθρώπους που έχουν απαίδευτη και ακαλλιέργητη ψυχή, έλεγε σολοικίζοντας και ο μέγας Ηράκλειτος. Αλλά βλέπουν και άλλα νοούν»1
2ο.  Αφανής διείσδυση πρακτόρων του (Σ) ή πρόσληψή τους, κατόπιν απορρήτων εντολών του (Σ), σε κυβερνήσεις και μυστικές υπηρεσίες ασφαλείας κάθε χώρας, άλλοτε ετσιθελικώς και άλλοτε με το πρόσχημα της διεθνούς συνεργασίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του εγκλήματος. Το Σύστημα δεν ελέγχει απλώς αλλά ασκεί συνδιοίκηση και σε αρκετές περιπτώσεις υπερδιοίκηση στις μυστικές υπηρεσίες ασφαλείας των χωρών όλου του κόσμου.
3ο.  Σύσταση νομιμοποιημένης οικονομικής μαφίας «Golden boys and girls», με στόχον  την πλήρη εξάρτηση των υψηλόβαθμων αξιωματούχων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέως (ασκούν εξουσία ή διαμορφώνουν την κοινή γνώμη) και την μετατροπή τους σε τυφλά, άβουλα και πειθήνια όργανα.
Μία απλή σύγκριση του μηνιαίου μισθού που λαμβάνει σήμερα ένας/μία βουλευτής, ανώτατος δικαστικός, «golden» τηλεπαρουσιαστής/τηλεπαρουσιάστρια ή ένα ανώτατο διευθυντικό στέλεχος Τραπέζης, με τον αντίστοιχο ενός δασκάλου πρωτοβάθμιας εκπαιδεύσεως ή καθηγητού δευτεροβάθμιας-τριτοβάθμιας εκπαιδεύσεως, ενός ανωτάτου στρατιωτικού, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Δεν τολμούμε να κάνουμε σύγκριση των golden deputies (Βουλευτών)-judicature (ανωτάτων δικαστικών)-boys-girls, με μισθούς εργατών και άλλων απλών δημοσίων ή ιδιωτικών υπαλλήλων, διότι θα καταβληθούμε από τον ίλλιγγο της …δημοκρατικής ανισότητος!!!
4ο. Απόκρυψη της πραγματικής φυλετικής και θρησκευτικής ταυτότητος ανωτάτων στελεχών και οργάνων του (Σ)[Το πρόβλημα οξύνθηκε μετά την «αναίτια» έκδοση ταυτοτήτων, χωρίς την αναγραφή της ιθαγενείας και του θρησκεύματος],  τα οποία υποκρίνονται τους νομοταγείς πολίτες αφού έχουν εντολή να εργάζονται/έρπονται στο παρασκήνιο, αθορύβως ως οι όφεις, μέχρις ότου εκτελέσουν την αποστολή τους ή υλοποιηθούν οι στόχοι του (Σ). Για παράδειγμα, στην υποτιθέμενη Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα:
Υπουργοί, καθηγητές Πανεπιστημίων, μεγαλομέτοχοι τραπεζών, ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών κ.α. παρουσιάζονται ως Χριστιανοί ή αποκρύπτουν την καταγωγή και την πίστη τους, ενώ είναι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, στο θρήσκευμα, τέκτονες, άθεοι, αλλοεθνούς καταγωγής ή ετερόδοξοι κατά το θρήσκευμα. Το «πόθεν έσχες» όλων αυτών είναι σκοτεινόν και απαγορευμένο προς πλήρη έλεγχο, από τον υποτιθέμενο «κυρίαρχο» λαό. Τα νομικά κωλύματα επιβάλλονται από την περίφημη αρχή προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Μα, και όταν υπάρξουν λόγοι ελέγχου, είναι αδύνατη η ανακάλυψη της αληθείας αφού εμποδίζεται από τις δαιδαλώδεις και χρονοβόρες διαδικασίες  του Συστήματος. Γιατί;
Ποίος εντρέπεται για την καταγωγή του, όποια και να είναι αυτή; Μόνο εκείνος ο οποίος έχει άνομα σχέδια στο μυαλό του, δρα συνωμοτικώς κατά της χώρας την οποία ισχυρίζεται ότι σέβεται και υπηρετεί, ενώ στην πραγματικότητα εξυπηρετεί παρασκηνιακώς αντεθνικά σχέδια.
Ποίοι αλλάσσουν τα προγονικά τους επώνυμα ή χρησιμοποιούν ψευδώνυμα; Μόνο όσοι θέλουν να συγκαλύψουν το αμαρτωλό παρελθόν τους ή να εκτελέσουν απόρρητη αποστολή (αντιχριστιανική ή αντεθνική).
Ποίος αποκρύπτει «μαύρα χρήματα»; Ο παράνομος, ο εγκληματίας, ο συνεργάτης των εχθρών της πατρίδος του, ο άπατρις. Ο Εχθρός του Λαού.
Ποίος αποφεύγει να δηλώσει ή να ομολογήσει το θρησκευτικό του πιστεύω; Κανένας ελεύθερος άνθρωπος παρά μόνο εκείνος που υπηρετεί το ψεύδος, είναι φαρισαίος, υποσκάπτει τα θεμέλια του κράτους και εργάζεται αφανώς για την διασπορά ιδεών και θέσεων συγχύσεως, κλονισμού της κρατούσης πίστεως και αποστασίας από τον Θεό.
Σε κάθε περίπτωση εκείνος που δεν έχει καθαρές προθέσεις αλλά δρα σε σκοτεινές και ύποπτες διαδρομές.
Οι προβαλλόμενοι από τους υπηρέτες του (Σ) ισχυρισμοί περί ατομικών δικαιωμάτων και προσωπικών δεδομένων, πείθουν μόνον τους βλάκες και ανιστόρητους.
5ο. Αυθαίρετος προσδιορισμός-ένταξη πολιτικών κομμάτων σε συνταγματικό-αντισυνταγματικό τόξο και  διαχωρισμός των πολιτών, σε συνταγματικούς-αντισυνταγματικούς, σε πολίτες δημοκρατικής και συντηρητικής παρατάξεως. Με αυθαίρετες και πανούργες μεθόδους, απαγόρευσαν κάθε προσπάθεια για πραγματική κοινωνικοπολιτική συμφιλίωση-ειρήνη μεταξύ των αντιμαχομένων πολιτών.
Αντ’ αυτής της κοινωνικοπολιτικής ειρηνεύσεως, όχι μόνον έδωσαν άφεση αμαρτιών σε όσους κατά το παρελθόν επεχείρησαν ενόπλως να ανατρέψουν τις νόμιμες δημοκρατικές Ελλαδικές κυβερνήσεις και προέβησαν σε ανυπολόγιστες καταστροφές και ανείπωτες θηριωδίες, ανάλογες των σημερινών παραφρόνων τζιχαντιστών, αλλά:
-Τους επέτρεψαν να σφετερίζονται την λέξη «δημοκρατία», να μονοπωλούν την δημοκρατικότητα των πολιτών, να εκπροσωπούνται στο Ελλαδικό κοινοβούλιο και να διεκδικούν ακόμη και την ….διακυβέρνηση της χώρας.
- Αφώρισαν όλους τους πατριώτες των οποίων οι πρόγονοι υπέστησαν τα πάνδεινα  από τους ένοπλους αντάρτες-συμμορίτες πόλεων και ορέων.
- Απομόνωσαν, περιθωριοποίησαν, απαγόρευσαν ακόμη και την εκφορά αντιλόγου σε δημόσιες συζητήσεις περί των ιστορικών γεγονότων, προπολεμικώς και μεταπολεμικώς, σε όσους δεν εδέχθησαν τον «αντεθνικό ιστορικό συμβιβασμό» του κοινοβουλευτικού Συστήματος, τους οποίους μάλιστα έχρισε ως εχθρούς του λαού και πολεμίους της...........δημοκρα-τίας!!!                                                                        
6ο.Αντικατάσταση των δοκιμασμένων παραδοσιακών αξιών και όρων κοινωνικής διαβιώσεως-συμβιώσεως με νέα ορολογία κατά τα …δημοκρατικά θέσμια, στα οποία το  Σύστημα προσέδωσε φαρισαϊκώς «ανθρωπιστικό» χαρακτήρα, όπως: Ανοχή, παγκοσμιοποίηση, ιδιαιτερότητα, συναδέλφωση, ρύθμιση, διαφορετικότητα, αδελφοποίηση, πολυπολιτισμικότητα,  συναίνεση, εκσυγχρονισμός, Ουμανισμός, πολυφυλετικότητα, ευελιξία κ.α. 
         7ο.  Αφανής υποκίνηση  και συντήρηση  τοπικών  πολέμων, πραξικοπημάτων και πάσης φύσεως αναταραχών, σ’ όλα τα μήκη και πλάτη της γης, ώστε να υπάρχει η δικαιολογία της αναγκαιότητος μιας Διεθνούς επεμβάσεως αρχικώς ή μιας Παγκόσμιας Κυβερνήσεως, που θα αντιπροσωπεύει το «Καλό» (sic) και την Ειρήνη, προκειμένου να «σταματήσει οριστικά» την αναρχία, την βία ή την απειλή ασκήσεως βίας (sic) στον πλανήτη.
Συγκρότηση «Δυνάμεων ταχείας Επεμβάσεως» των Ενόπλων Ειρηνευτικών, δήθεν, αποστολών του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ και του σχεδιαζομένου Ευρωπαϊκού Στρατού, που αποτελούν τον πρόδρομο του Παγκοσμίου Στρατού υπό την Παγκόσμια, κρυμμένη, μέχρι τώρα, υπερκυβέρνηση. Έτσι συνεχίζεται η μονοπωλιακή παραγωγή οπλικών συστημάτων από τις πολεμικές βιομηχανίες του (Σ) που συντηρούν και υπερπληρούν οικονομικώς τις χρηματαποθήκες (Τράπεζες) του Συστήματος.
8ο.   Διάβρωση και διάλυση των βασικών κυττάρων της κοινωνικής ζωής που είναι η οικογένεια, η γειτονιά, η ενορία, το χωριό (κοινότητα), με απίστευτες και ανιστόρητες δικαιολογίες. Τα παραπάνω που συνέβησαν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έγιναν δύο φορές, τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας, με το γελοίο πρόσχημα της αποκεντρωμένης διοικήσεως.
Τέτοιου είδους αναδιάρθρωση του αυτοδιοικητικού χάρτου της Ελλάδος:
-Είχε ως αποτέλεσμα την «αναγκαστική» ερήμωση των χωριών, ιδιαίτερα των ακριτικών περιοχών και την αλόγιστη, πλην σκόπιμη ανάπτυξη των μεγάλων αστικών κέντρων με την εμφάνιση των γνωστών ανυπέρβλητων προβλημάτων μιας πολυάνθρωπης μεγαλοαστικής πόλεως.
- Απετέλεσε μία από τις πρωταρχικές αιτίες σήψεως, αλλοιώσεως και αλλοτριώσεως των κοινωνιών, αφού το Σύστημα κατέστρεψε τα αρχαιόθεν βασικά κοινωνικά κύτταρα.
9ο.  Κομματικοποίηση ή πολιτικοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων και των σωμάτων Ασφαλείας.
Απομάκρυνση των πατριωτικών στελεχών από τις Ένοπλες δυνάμεις, κατά τις τακτικές κρίσεις, δια της συνήθους «οφιούχου» δικαιολογίας των κατ’ ευφημισμόν «αξιοκρατικών κρίσεων» ή «εκδημοκρατικοποιήσεως» του στρατεύματος. Άλλες πανούργες μορφές περιθωριοποιήσεως και απομακρύνσεως από το στράτευμα είναι οι μεταθέσεις σε «νεκρές» θέσεις, η άσκηση ψυχολογικής βίας και ο εξαναγκασμός σε υποβολή παραιτήσεων. 
Επακόλουθα της σχετικής διαδικασίας, σε συνδυασμό με τον διατυμπανιζόμενο εκσυγχρονισμό και μικρότερο αλλά πιο «ευέλικτο στρατό» είναι η απονεύρωση Σχηματισμών-Επιτελείων-Μονάδων και η απώλεια του αξιομάχου και αξιοπίστου των Εθνικών Ε.Δ.
Τα αποτελέσματα είναι ορατά και δεν απαιτείται περαιτέρω σχολιασμός.
10ο. Συστηματική και αντιχριστιανική εκκοσμίκευση της ορθόδοξης εκκλησίας και αποχριστοποίηση της Χριστιανικής πίστεως. Κατά το (Σ) ο Ιησούς Χριστός δεν είναι Θεός αλλά ένας μύστης όπως πολλοί άλλοι που ενεφανίσθησαν κατά τον ρούν της ιστορίας. Ισχυρίζονται επίσης ότι ο Ιησούς Χριστός δεν είναι ο προφητευμένος από τις γραφές Μεσσίας.
Ο αναμενόμενος Μεσσίας, κατά το (Σ), είναι κάποιος άλλος που θα έλθει να ενώσει όλες τις θρησκείες κάτω από το λάβαρο, της μιας Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας σύμφωνα με τις διδασκαλίες της Νέας Εποχής/του  Συστήματος.
«Ο Εβραϊκός λαός στο σύνολό του που θα κυριαρχήσει σ’ολόκληρο τον κόσμο»    (Νεομεσσιανισμός, Ερρίκος Χάϊνε).
11ο.  Συγγραφή νέας συμβατικής Ιστορίας «κομμένης και ραμμένης» στα μέτρα των Παγκοσμίων συνωμοτών. Αυτό συνεπάγεται την απόκρυψη ή εξαφάνιση των πηγών της αληθινής Ιστορίας και διαγραφή κάθε στοιχείου που αναφέρεται:
-Στις αποκρυφιστικές αιρέσεις, στον προχριστιανικό σοδομισμό, στα εγκλήματα των Ταλμουδιστών Ιουδαίων κατά της ανθρωπότητος.
-Στα βδελύγματα της ειδωλολατρείας,
-Στους εμπνευστές - κατασκευστές των σύγχρονων πολιτικών Συστημάτων - «Ανθρωπιστικών» / πολιτικών ιδεολογιών (Ναζισμός, κομμουνισμός, Σοσιαλισμός, ταλμουδικός κοινοβουλευτισμός, κλπ).
-Στην απάτη της κατασκευής ΟΛΩΝ των ανθρωπίνων θρησκειών2.
-Στα αληθή αίτια και τους πραγματικούς ενόχους των επαναστάσεων και των Παγκοσμίων Πολέμων.
-Στις ρίζες, τους ερμηνευτές, συντηρητές, αρχιερείς και «Τζιχαντιστές» του Συστήματος.
 12ο.  Στρατολόγηση των απελπισμένων στις σημερινές ανισόρροπες, διεφθαρμένες και άδικες κοινωνίες, μέσα από τα δίχτυα της Αστρολογίας, της Μαντικής, της Μελλοντολογίας, των καρτών Ταρώ και των εκατοντάδων αποκρυφιστικών τεχνών, παραθρησκευτικών οργανώσεων και αιρέσεων.
             13ο Εκμετάλλευση περιθωριακών, αρρωστημένων εγκεφάλων και ένταξή τους στις τάξεις των κατασκευασμένων και ελεγχομένων από το Σύστημα αναρχικών, τρομοκρατικών και άλλων εγκληματικών οργανώσεων που χρησιμοποιούνται, κατά περίπτωση, στην υπηρεσία του Συστήματος, όταν κινδυνεύουν πρόσωπα ή συστημικοί θεσμοί.
Αυτό μεθερμηνευόμενο σημαίνει: Συνεργασία του Συστήματος με τον υπόκοσμο και τους ανθρώπους της νύχτας, τους αναρχικούς, τρομοκράτες, ποινικούς εγκληματίες, κλπ. παρέχοντας σ’ αυτούς «προνόμια» ασυλίας ώστε, όταν χρειασθεί να κάνουν το «βρώμικο» έργο του (Σ).
Η επιβεβαίωση προκύπτει από την μελέτη των ιστορικών γεγονότων της υποτιθέμενης …αναρχικής κομμούνας των Παρισίων το 1871 (Ένοπλοι κομμουνάροι, αναρχικοί- «αντικαπιταλίστες», επροστάτευσαν τις τράπεζες και τα περιουσιακά στοιχεία των Ρότσιλντς),  της λεγομένης Γαλλικής Επαναστάσεως, των προηγηθέντων της «Ρωσικής» επαναστάσεως του 1917 και  του πραξικοπήματος των ερυθρών μπολσεβίκων τον Ιανουάριον του 1918. 
            14ο Αλλαγή της χημείας του εγκεφάλου με προώθηση ναρκωτικών και ψυχεδελικών φαρμάκων τα οποία «αυξάνουν την φαντασία, δίνουν ασυνήθιστα βάθη οπτικής αντιλήψεως και ακοής, μια πλημμύρα μιας «νέας» γνώσεως που φαίνεται να είναι πολύ παλαιά, μία δυνατή πρωταρχική μνήμη…Αυτοί που χρησιμοποίησαν ψυχεδελικά φάρμακα, ανακάλυψαν ότι οι αιτίες που ήταν πιο κοντά στις εμπειρίες τους , προερχόντουσαν από τον μυστικισμό ή από τον θαυμαστό τόπο της θεωρητικής φυσικής-συμπληρωματικές απόψεις του όλου και του κενού3…»

                                                                                                                       Συνεχίζεται



Η Περιτομή του Κυρίου και ο Άγιος Βασίλειος - Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής, Λαρίσης

Επί τη Ανατολή του Νέου Έτους 2015 μ.Χ. ή 7.523 από κτίσεως κόσμου, ευχόμεθα να είναι Ευλογημένο από τον Σεσαρκωμένον Λόγον, Τον προαιώνων Θεόν.



1 Σαράντος Ι. Καργάκος, Τύπος της Κυριακής, 15 Ιουλ 2001.
2 Η Ορθοδοξία αν και περιλαμβάνει το λατρευτικό/θρησκευτικό μέρος, ΔΕΝ είναι θρησκεία. Είναι η ανόθευτη, αληθινή και δεδοκιμασμένη πίστη στον μόνο αληθινό θεό, τον Ιησού Χριστό, τον Τριαδικό Θεό.
Εκείνο που καθιστά την Ορθοδοξία εδραία και τεθεμελιωμένη πίστη και όχι απλή θρησκεία, είναι η απόλυτη πεποίθηση/βεβαιότης των Ορθοδόξων στα βασικά θεϊκά δόγματα πίστεως (Τριαδικότης του μόνου αληθινού Θεού, Αειπαρθενία της Θεοτόκου, Γέννηση του Θεανθρώπου, Ανάσταση-Ανάληψη Κυρίου, Έλευση κατά την Δευτέρα Παρουσία Του) κοινά και απαραβίαστα από όλους τους πιστούς Ορθοδόξους.
Τα δόγματα της Ορθοδοξίας δεν είναι ανθρώπινα εντάλματα ή ετεροδιδασκαλίες, όπως οι λατρευτικές αρχές ΟΛΩΝ των ανθρώπινων θρησκειών, αλλά Εντολές του αληθινού Θεού, επικυρωμένες από τον Θείον Λόγον Του, μέσα από τα κείμενα της Θεόπνευστης Αγίας Γραφής (Παλαιά και Καινή Διαθήκη).
Τα θρησκεύματα ονομάζονται ούτως διότι, θρησκεία είναι:
-Το παγκόσμιον ή καθολικόν γεγονός, το οποίον εκφράζει την σχέση και την επικοινωνίαν κάθε ανθρώπου, με το άγνωστον Θείον, ασχέτως του τύπου ή του τρόπου με τον οποίον νοείται  το γεγονός!
-Η πορεία προς τον άγνωστον Θεόν, υπό την προσωπικήν εκλογήν και ευθύνη εκάστου, ακολουθούντος λατρευτικές διαδικασίες, δογματικές ή μη, σύμφωνα με τον νούν, την βούληση και τα συναισθήματά του.
3 Συνωμοσία της Υδροχοϊκής εποχής, Constance Cumbey, Εκδ. Μπίμπη, σ.131. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου