Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
          ΜΕΡΟΣ 5ο

          Πριν  καταλήξουμε  στο  συμπέρασμα  εάν  υπάρχει  ή  όχι,  λύση  στο  αίνιγμα  της ταυτότητος του Συστήματος,  πρέπει  να  ξεκαθαρίσουμε  την  ταυτότητα  των  συνωμοτών  που   εκρύπτοντο  και κρύπτονται πίσω από τον γενικό αυτοπροσδιορισμό τους: «Ιλλουμινάτι» (Πεφωτισμένοι).                                                     
Κρίνεται απαραίτητο διότι, από την ταυτότητα εκείνων των συνωμοτών (φυλετική ή πολυφυλετική – συγκεκριμένης θρησκείας ή διαθρησκειακή) θα προσδιορισθεί και η ταυτότητα του (Σ).
Η επίλυση του αινίγματος για την ταυτότητα του (Σ) θα απομακρύνει και την αχλύν από τον ορίζοντα για την ύπαρξη ή όχι Σχεδίου Παγκόσμιας Συνωμοσίας.
Με άλλα λόγια, εάν όλοι ή σχεδόν όλοι οι συνωμότες έχουν την ίδια φυλετική και θρησκευτική ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελεί σύμπτωση ή να είναι αβάσιμο το θέμα της συνωμοσίας! Τουλάχιστον κάτι πολύ σοβαρό και ύποπτο συμβαίνει!
Σε κάθε περίπτωση, είναι εύλογο και το αντίθετο ερώτημα: Γιατί να μην υπάρχει Σχέδιο Συνωμοσίας κατά της ανθρωπότητος ;
«Τίποτε στην πολιτική δεν συμβαίνει κατά τύχη. Σχεδιάστηκε κάπου, σε κάποιο δωμάτιο, γεμάτο με καπνούς» (Φράνκλιν Ντελάνο Ρούσβελτ, Ταλμουδιστής αμερικανο-ιουδαίος πρόεδρος των ΗΠΑ).
Εάν σήμερα ισχυρισθεί κάποιος ότι υπάρχει μία αποκρυφιστική συνωμοτική ομάδα που σχεδιάζει την υποδούλωση της ανθρωπότητος, τότε το στρατηγείον των «πεφωτισμένων» θα εξαποστείλει μερικά αποβλακωμένα από την …πολυγνωσία «εξαπτέρυγα» να αντικρούσουν, να κατακρίνουν και να…..κατασπαράξουν τον ισχυριζόμενο περί διεθνούς συνωμοσίας για εγκαθίδρυση παγκόσμιας κυβερνήσεως!
Διαπιστώνει, όμως, κανείς ότι οι σημερινοί κυβερνήτες κάθε χώρας είναι ανεξάρτητοι, αδέσμευτοι ή ελεύθεροι άνθρωποι, ή οι πάντες έχουν πεισθεί ότι οι κυβερνήτες τους είναι αχυράνθρωποι ελεγχόμενοι από τα διεθνή κέντρα εξουσίας;
Πιστεύει κανείς ότι οι κυβερνήσεις των χωρών επιλέγονται από τους πολίτες, με τις αποκαλούμενες …δημοκρατικές εκλογές και δεν επιβάλλονται έξωθεν;
Ότι υπάρχει όντως λαϊκή κυριαρχία, ισονομία, ισηγορία και εθνική αξιοπρέπεια και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ;
Ότι οι λαοί επιλέγουν κάποιον δικόν τους και όχι έναν από τους ήδη «εκλεκτούς» υποτακτικούς του Συστήματος;
Ότι αποφασίζουν οι κυβερνήσεις κάθε χώρας για την εσωτερική, οικονομική και εξωτερική πολιτική τους;
Ότι οι κυβερνήτες έχουν την παραμικρή δύναμη αντιδράσεως-αντιστάσεως στις αποφάσεις δύο-τριών Υπερδυνάμεων, του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας, των διεθνών δανειστών και της ΕΕ;
Εάν ΟΛΟΙ ή σχεδόν όλοι διαπιστώνουν και αποδέχονται σήμερον, ότι:
-Οι λαοί είναι αδύναμοι, φοβισμένοι, εγκλωβισμένοι στην δίνη των εξελίξεων και ανήμποροι να αντιδράσουν.
-Οι κυβερνήσεις σ’ όλο τον κόσμο είναι ανίσχυρες, απολύτως εξαρτημένες/εγκάθετες από τις λεγόμενες Μεγάλες Δυνάμεις, από τους Διεθνείς δανειστές, και μάλιστα δανειστές μεγαλοτραπεζίτες, αναγνωρισμένης, πιστοποιημένης και συγκεκριμένης φυλετικής και θρησκευτικής ταυτότητος, που ελέγχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ την παγκόσμια οικονομία,τότε:
Τι άλλο εκτός από ένα οργανωμένο σχέδιο παγκόσμιας συνωμοσίας κατά της ανθρωπότητος, για υποδούλωση όλων των λαών της γης, μπορεί να συμβαίνει;
Το πνεύμα της παγκόσμιας συνωμοσίας με στόχο την παγκόσμια κυβέρνηση, εκφράστηκε σαφέστατα και από τον ταλμουδιστή ιουδαίο τραπεζίτη Πωλ Βάρμπουργκ:
«Θα έχουμε μία παγκόσμια κυβέρνηση είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ερώτημα είναι εάν η κυβέρνηση αυτή θα πετύχει με κατάκτηση ή με συναίνεση»1
­
­                 *
                Ποιά είναι λοιπόν η ταυτότητα των παγκόσμιων συνωμοτών;
Οι αληθινοί συνωμότες που κρύπτονται πίσω από τον αυτοπροσδιορισμόν τους ως «Ιλλουμινάτι», ήσαν και είναι οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews)2!!!
 Μερικά αποδεικτικά στοιχεία:
-Ο Μπερνάρ Λαζάρ, ένας πολύ γνωστός Ιουδαίος (Jew) συγγραφέας λέει: «Υπήρχαν Εβραίοι, καμπαλιστές Εβραίοι γύρω από τον Βαϊσχάουπτ». Πρέπει επίσης να θυμηθούμε την επιρροή του Κολμέρ, του μυστηριώδους Ιουδαίου από την Ανατολή στο μυαλό του Βαϊσχάουπτ ακόμη πριν την διάδοση του Ιλλουμινισμού.
-Οι πρώτοι συνωμότες που αυτοαπεκαλούντο «Πεφωτισμένοι» και από τους οποίους ενεπνεύσθη ο Βάϊσχάουπτ ήσαν οι κρυπτο-ιουδαίοι Alumbrados3
-Ο ιδρυτής του Τάγματος των Ιησουϊτών Ιγνάτιος Λογιόλα [1491(;)-1556] ήταν κρυπτο-ιουδαίος ψευδοπαπικός Ιλλουμινάτος που συνωμότησε κατά του Παπισμού πριν αλωθεί το Βαατικανό ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ από τους Ιλλουμινάτι, αργότερον. Κατηγορήθηκε για Γνωστικισμό και μαγεία απολογηθείς περί τούτων στην Ιερά εξέταση του Τολέδο.
Σήμερα το Σύστημα προβάλλει τον Λογιόλα σαν μία από τις μεγάλες θρησκευτικές μορφές «με ανοικτά μυαλά»!!!  
-Ένας από τους υψηλόβαθμους Βαυαρούς Ιλλουμινάτι προσωπικός φίλος του A.W. και στρατολόγος νέων μελών ήταν ο Thomas Maria Βαρώνος του Βάσσου (Bassus) (1742-1815) του οποίου η οικογένεια διατήρησε κάστρο στο Sandersdorf της Βαυαρίας για αιώνες.
Σ’ αυτό το κάστρο οι Βαυαρικές αρχές το 1786, με αδιανόητη καθυστέρηση ενός και πλέον έτους, διέρρηξαν το σπίτι του και κατέσχεσαν σε μία κρύπτη τα «Πρωτότυπα έγγραφα» των Ιλλουμινάτι.
Μεταξύ των κατασχεθέντων εγγράφων ήσαν και τα πρωτότυπα: «Einige Originalschriften des Illuminaten ordens (Zwacks house) and Nachtrag von weitern Originalschriften (από το κάστρο του Βάσσου στο Sandersdorf).
Το κάστρο εξακολουθεί και επί των ημερών μας να είναι η έδρα ζυθοποιΐας της οικογένειας Βάσσου (Schlobbranerrei Sandersdorf, 1550).
Από κατασχεθέντα έγγραφα της οργανώσεως αποδεικνύεται πως από τους 39 υπαρχηγούς του Βαϊσχάουπτ οι 17 ήσαν Ταλμουδιστές Ιουδαίοι. Τότε σχεδόν οι μισοί. Η αίθουσα των Ιλλουμινάτι στο Ινγκολστάντ, την πόλη που έζησε ο Βαϊσχάουπτ, αργότερα μετατράπηκε σε Συναγωγή. Συμπτωματικώς;
       -Όπως αναφέρεται στο Ταλμούδ και στην απόκρυφη Χιραμική παράδοσή τους, οι Ιουδαίοι θεωρούν εαυτούς ως εκλεκτούς του «Θεού», «υιούς του φωτός» , προορισμένους να κυριαρχούν στους Γκοΐμ, ενώ τους μη εβραίους τους αποκαλούν «υιούς της ιλύος (λάσπης)».
-Οι βασικές αρχές των Ιλλουμινάτι αναγνωρίζονται στις προετοιμασίες των συνωμοτών, στην έκρηξη της  Γαλλικής Επανάστασης, αλλά και στην μετεπαναστατική περίοδο.
Οι στοές της Μεγάλης Ανατολής ιδρύθηκαν όταν ο Δούκας της Ορλεάνης, Μέγας Διδάσκαλος της Γαλλικής Μασονίας, μυήθηκε από Ιλλουμινάτι Ταλμουδιστές Ιουδαίους, στην Φραγκφούρτη με σύνδεσμο τον Μιραμπώ, τον διάσημο Γάλλο ρήτορα. Ο Μιραμπώ, γνωστός για τις ακολασίες του, χρηματοδοτήθηκε από τον Ταλμουδιστή Μωϋσή Μέντελσον (Ιλλουμινάτο) και τελικώς μυήθηκε στον Ιλλουμινισμό. Το έργο του Μιραμπώ ήταν να πείσει τον Δούκα της Ορλεάνης να ηγηθεί του Επαναστατικού κινήματος στην Γαλλία.
«Ενθυμηθείτε την Γαλλικήν επανάστασιν την οποίαν απεκάλεσαν μεγάλην, τα μυστικά της προπαρασκευής της είναι πολύ γνωστά, διότι υπήρξεν ολόκληρον έργον των χειρών μας…»4.  
«Ο Satre επιτιθέμενος ενατίον των Γάλλων αντισημιτιστών ως μη αναγνωριζόντων την συμβολήν των εβραίων (ΣΣ: Ταλμουδιστών Ιουδαίων) εις τον εθνικόν βίον της Γαλλίας κατέληξε αποκαλυπτικώς: Λες και τόσοι μεγάλοι άνδρες δεν υπήρξαν εβραίοι…λες και δεν είναι ο εβραίος που έκανε την Γαλλική επανάσταση…5»
-Ένας από τους στενότερους άνδρες του Βαϊσχάουπτ ήταν ο αποκρυφιστής Ιουδαίος Καλιόστρο. Το αληθινό του όνομα ήταν Τζόζεφ Μπάλσαμο. Πήρε όμως το όνομα της στοάς  Κόμης Ντε Καλιόστρο. Ταξίδεψε στην Ελλάδα και την Αίγυπτο και γνώρισε τα αποκρυφιστικά μυστικά της Ταλμουδικής Καμπάλα. Βρισκόταν στον εσωτερικό κύκλο των Ιλλουμινάτι και συνετέλεσε τα μέγιστα στην καταστροφή της Ευρωπαϊκής Μασονίας που την μετέτρεψαν σε ένα εργαλείο για δολοφονίες ανθρώπων.
Την 15 Δεκ. 1785 σε μυστική σύσκεψη στο Παρίσι μαζί με τους Ιλλουμινάτους Μπόντε και βαρώνο ντε Μπύς, τον υπνωτιστή Μεσμέρ, τον Καμπαλιστή Ντυσαντώ, ηγετικά στελέχη της στοάς «Φιλαλήθης»,κ.α., απεφάσισαν τον θάνατο του Λουδοβίκου16ου και του Γουσταύου 3ου της Σουηδίας (Nesta Webster, σ. 233). Η πλοκή της περιφήμου υποθέσεως του περιδεραίου της βασιλίσσης Μαρίας Αντουανέττας που εξυφάνθη από τους Ιλλουμινάτι, εξετελέσθη από τον Καλλιόστρο.
Όπως προείπαμε, ένας από τους στενούς συνεργάτες του Καλιόστρο ήταν ο Σουηδός γιατρός Φρανς Άντον Μέσμερ ο οποίος έδωσε το όνομα Μεσμερισμός στην μαύρη «επιστήμη» του υπνωτισμού.
Όπου κι’ αν ψάξει κανείς, όποια στοά ή εταιρεία κι’ αν ακτινογραφήσει/ερευνήσει ιστορικώς, θα διαπιστώσει όχι απλώς την έντονη παρουσία αλλά την απόλυτη κυριαρχία των Ταλμουδιστών Ιουδαίων! Το γεγονός δεν είναι τυχαίο ούτε συνιστά σύμπτωση. Είναι ατράνταχτη απόδειξη ότι ιδρυτές, οργανωτές, κυβερνήτες των Ιλλουμινοποιημένων στοών και εντολοδότες είναι οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι!!! Οι  αυτοαποκαλούμενοι Jews και όχι Εβραίοι/Hebrews ή Ισραηλίτες (Israelites)!!!
Αφού οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews) ήλεγχαν τα πάντα ακόμη και τις κύριες αρτηρίες των χρηματοδοτήσεων και μελετούσαν προσεκτικά την τέχνη της αποκρύψεως ενώ οι εξαπατημένοι «Γκόϊμ»/«Τζεντίλε» παρέμεναν πάντα εκτεθειμένοι στα μάτια της κοινωνίας, δεν ήταν δυνατόν να γίνουν γνωστά η πηγή και τα ποσά των χρημάτων που διοχετεύονταν στα ταμεία των Ιλλουμινάτι. Είναι προφανές, όμως, πως από κάποια μυστική πηγή το κίνημα είχε ανεξάντλητες ποσότητες χρημάτων για να χρησιμοποιήσει και  να φέρει εις πέρας το απάνθρωπο σχέδιό του εναντίον της ανθρωπότητας.
-Στο αξιοσημείωτο βιβλίο του «Are These Things so?» (Είναι τα πράγματα αυτά έτσι;) ο συνταγματάρχης Ε.Ν.Sanctuary6, μελετά τους τρείς ηγέτες που ήσαν οι κύριοι υπεύθυνοι για την «αναζωογόνηση» των Ιλλουμινάτι για να παρουσιάσουν τις βασικές τους ιδέες. Διαβάζουμε:
«Ο Μαρξ, ο Λασσάλ και ο Ένγκελς αποτελούν το τρίο των Εβραίων (ΣΣ: Ταλμουδιστών Ιουδαίων) που παίρνοντας μια θεωρία κατάφεραν σε μικρό διάστημα να την μετατρέψουν σε επαναστατική διδασκαλία. Μία διδασκαλία που άφησε τα σημάδια της σε κάθε σχεδόν πολιτισμένο έθνος και τα έχει τραυματίσει τόσο που δεν μπορούν να καταλάβουν. Κάθε λατρεία και κάθε κίνημα αντανακλά σε κάποιο βαθμό τα σημαντικά χαρακτηριστικά των ιδρυτών.
Ο Επαναστατικός σοσιαλισμός -που σήμερα έχει το κοινό όνομα κομμουνισμός - δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα σημαντικά χαρακτηριστικά των τριών αυτών ανθρώπων, τα οποία μπορούμε να πούμε πως είναι τα σημαντικά χαρακτηριστικά του εκτεταμένου Εβραϊκού (ΣΣ: Ιουδαϊκού) στοιχείου , βρίσκονται να κυριαρχούν στις διάφορες ομάδες που σχηματίζουν σήμερα το επαναστατικό κίνημα. Τα στοιχεία αυτά είναι: Αλαζονεία, μισαλλοδοξία, εκρηκτικά αισθήματα, έλλειψη ηθικών αρχών και επιθυμία για εκδίκηση (ιδιαίτερα στον Μαρξ), ανήθικες και ασυνείδητες πράξεις, δαιμονική θέληση, αδιαφορία για την αλήθεια, την πίστη πως για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι κάθε μέσο είναι δικαιολογημένο και την επιθυμία για εκδίκηση (ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Λασσάλ), αγάπη της δημοσιότητας, μία επιθυμία να γίνουν "προοδευτικοί" και την διάθεση να χρησιμοποιήσουν τον πλούτο που ανέκτησαν με διάφορα μέσα, για να προωθήσουν ανατρεπτικά κινήματα (κυρίως στον Ένγκελς)».
Ο Φερδινάνδος Λασσάλ , υιός Ταλμουδιστού Ιουδαίου εμπόρου μετάξης, κληρονόμησε μία μεγάλη περιουσία και ποτέ δεν κέρδισε χρήματα για τον εαυτό του (από εργασία). Έζησε βίον πλήρη ακολάστων παθών και ερωτικών περιπετειών και απέθανε τραυματισθείς θανασίμως σε μονομαχία για τα «μάτια» της Ελένης φον Νταίννιγκες,  της οποίας οι γονείς ηρνούντο να του την δώσουν ως σύζυγον.
Ο Ένγκελς, πλούσιος Γερμανο-ιουδαίος αριστοκρατικής καταγωγής που μαζί με τον πατέρα του είχε μία επιχείρηση βαμβακοκλωστηρίων. Στην επιχείρησή του απησχολούντο παιδιά με σκανδαλώδεις χαμηλούς μισθούς για ατελείωτες ώρες (ΣΣ: Ας το ακούνε οι σημερινοί αριστερόφρονες νεομπολσεβίκοι κατήγοροι της παράνομης εργασιακής απασχολήσεως ανηλίκων).
Σε επιστολή του που δημοσιεύτηκε σε γερμανόφωνη εφημερίδα της Βιέννης, μεταξύ των άλλων αναφέρει: «…Είχα βαπτισθεί σε Εβραίο από την Gardenlaube και μάλιστα εάν επιβαλλόταν να διαλέξω θα προτιμούσα ευχαρίστως να αποκαλούμαι Εβραίος παρά  «Χερ Φόν» (ΣΣ: Γερμανική προσφώνηση δηλούσα αριστοκρατική καταγωγή)7
Ο Κάρλ Μάρξ, ο αναγνωρισμένος πατέρας του σύγχρονου Κομμουνισμού, ήταν Ταλμουδιστής Ιουδαίος. Το πραγματικό του όνομα ήταν Κασιλέ Μαρδοχάϊ ή Μαρδοχάϊ Μαρξ Λεβύ και στήριξε τις διδασκαλίες του στα γραπτά του Αδάμ Βαϊσχάουπτ. Οι απόψεις που διετύπωσαν και οι δύο άνδρες είναι ταυτόσημες σε πολλά σημεία. Το 1847 προσχώρησε σε μία κλαδική οργάνωση της συνωμοσίας των Ιλλουμινάτι, τον «Σύνδεσμο των δικαίων»8.
Το πρώτο Κομμουνιστικό μανιφέστο που εξεδόθη από τον Μάρξ στα 1848 είναι εμποτισμένο με τις αρχές και το πνεύμα των Ιλλουμινάτι. Στην πραγματικότητα ο Μαρξ πήρε το ίδιο επαναστατικό πρόγραμμα που πριν από 70 περίπου χρόνια ήταν γραμμένο από τον Άνταμ Βάϊσχάουπτ, το ξανάγραψε, το εκσυγχρόνησε και το  κωδικοποίησε9. 
Ο Μαρξ έγινε διάσημος, με το πολύ γνωστό Ιουδαϊκό παραπλανητικό τέχνασμα. Υιοθετώντας ένα άλλο όνομα από αυτό που είχε. Προήρχετο από μία μακρά γενεά Ταλμουδιστών Ραββίνων παρόλο που ο πατέρας του εγκατέλειψε αυτό το επάγγελμα και έγινε δικηγόρος. Όταν ο Κάρολος ήταν έξη (6) ετών περίπου, ο πατέρας Μαρδοχάϊ «αποποιήθηκε» την Ιουδαϊκή θρησκεία και έγινε «Χριστιανός». Αυτό θεωρήθηκε από τον Μάρξ σαν μία από τις αιτίες που επέμενε να καταστραφεί ο,τιδήποτε εστηρίζετο ή εσχετίζετο με την Χριστιανική πίστη.
Άσχετα από  την αιτία, στα επόμενα χρόνια ο Μαρξ σχετιζόταν όλο και περισσότερο με ανατρεπτικά στοιχεία, παγίωσε την θέση πως ολόκληρος ο κόσμος εζημιώθη εξαιτίας του Χριστιανισμού και πίστευε -τουλάχιστον συνηγορούσε - πως το επαναστατικό όπλο ήταν το μόνο και μοναδικό μέσο για να διορθωθεί το λάθος.
-Η συγγένεια μεταξύ των θεωριών του Βαϊσχάουπτ, της Γαλλικής και της Ρωσικής Επαναστάσεως και του Μαρξισμού είναι  αναμφισβήτητη.
Κατά την Γαλλική Επανάσταση η ανάπαυση της Κυριακής και των εορτών καταργήθηκαν. Το ίδιο συνέβη και στην Ρωσία.
Η αθεΐα υπήρξε η εθνική θρησκεία της Γαλλικής Επαναστάσεως . Το ίδιο συνέβη και στην Ρωσία. Η αθεΐα ήταν ένα από τα «διαβατήρια» εισόδου στις στοές των Ιλλουμινάτι!
-  Όταν εγκαθιδρύθηκε το 1918, η γραφειοκρατία-τρομοκρατία των Ιουδαιομπολσεβίκων στην Ρωσία υπήρχαν επικεφαλής 545 άτομα. Από αυτούς οι 447 ήσαν Ιουδαίοι (Jews),πολλοί από τους οποίους είχαν έλθει από την ανατολική πλευρά της Νέας Υόρκης10.
Η Leslie Fry11 στο βιβλίο της «Waters Flowing Eastward» (1931) αποδεικνύει πως από τα 1893-94 η κυβέρνηση του Τσάρου γνώριζε πως ο Τζέϊκομπ Σιφφ , πρόεδρος της Κουν & Λεμπ, Εβραϊκής Τραπεζικής εταιρείας της Νέας Υόρκης, εχρίσθη πρόεδρος της Επιτροπής στο "Επαναστατικό Κίνημα στην Ρωσία" από την Μπνάϊ Μπριθ  των ΗΠΑ.
­
­                                               *
     Ένα άλλο στοιχείο που προδίδει τους παγκόσμιους συνωμότες είναι το γεγονός πως ο Βαϊσχάουπτ ζητούσε από τους ηγέτες του Τάγματος του να αλλάζουν τα ονόματά τους . Άλλαζαν επίσης και τα ονόματα των πόλεων στους κώδικες που χρησιμοποιούσε η στοά, κατά τις επικοινωνίες με τα μέλη της.
Ο Βαϊσχάουπτ πήρε το όνομα Σπάρτακος. Ο Χερ φον Ζβακ, μυστικοσύμβουλος του πρίγκηπος Φον Σαλμ έγινε Κάτων, ο μαρκήσιος της Κωνστάνζα, Διομήδης, ο Μάσενχαουζεν, Αίας ή Άρης, ο βαρώνος Φον Σρέκενσταϊν, Μωάμεθ, ο βαρώνος Φον Κνίγκε, Φίλων, κλπ. Με τον ίδιο τρόπο τοπωνύμια πήραν το όνομα φημισμένων πόλεων της αρχαιότητος. Το Μόναχο το αρχηγείο του συνωμοτικού μηχανισμού, έγινε Αθήνα, το Ίνγκολσταντ, η γενέτειρα του Ιλλουμινισμού έγινε Έφεσος ή στους υψηλόβαθμους μυημένους, Ελευσίς, η Βαυαρία έγινε Αχαϊα κλπ.
Ήταν ενδιαφέρον για εμένα να μάθω, συνεχίζει η L.Fry,  πως όταν οι Κόκκινοι έγιναν για πρώτη φορά ενεργοί στη χώρα αυτή , λίγα χρόνια πριν δεν ονόμαζαν τους εαυτούς τους Κομμουνιστές. Ήταν γνωστοί σαν Σπαρτακιστές, σε ανάμνηση του ψευδωνύμου του Βαϊσχάουπτ.
Οι Ταλμουδιστές ηγέτες στην Μόσχα άλλαζαν και αυτοί τα ονόματά τους .Εδώ βρίσκονται κάποια παραδείγματα: ο Zederbaum έγινε Λένιν, ο Bronstein έγινε Τρότσκυ, ο Finklestein έγινε Λιτβίνοφ, ο Sobelsohn έγινε Ρόντακ ,κλπ.
Οι Ιλλουμινάτι για να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, έπρεπε να γνωρίζουν τα πάντα για το περιβάλλον και τις σχέσεις των μυημένων μελών της οργανώσεως. Προς τον σκοπό αυτό και για να δημιουργήσουν σύγχυση, ωθούσαν τα μέλη να αλληλοκατασκοπεύονται διαρκώς.
    Το σχέδιο που χρησιμοποίησαν οι Ιουδαίοι ηγέτες (Jews) με την περίπτωση των Ιλλουμινάτι ήταν να παίρνουν πληροφορίες που αφορούσαν όλες τις δραστηριότητες των Τζεντίλε ή Γκοΐμ (Μη εβραίοι/ κτήνη κατά τον χαρακτηρισμό των Ταλμουδιστών Ιουδαίων).  
Μία φορά τον μήνα κάθε Ιλλουμινάτος (Πεφωτισμένος) ήταν υποχρεωμένος να παραδίδει στον ανώτερό του αξιωματούχο μία σφραγισμένη επιστολή που περιείχε πληροφορίες για τους φίλους του. Έφερε τον τίτλο quibus licet12 και επρόκειτο να παραδοθεί στον άγνωστο αρχηγό, στην κορυφή της πυραμίδας του Τάγματος. Το κατώτερο μέλος εκρατείτο στο σκοτάδι γνωρίζοντας μόνο έναν ανώτερό του στον οποίον είχε δώσει τον όρκο της τυφλής υποταγής.
Εάν όλα αυτά δεν συνιστούν αποκρυφιστική και συνωμοτική οργάνωση τότε τι σημαίνουν;
Για μεγαλύτερη μυστικότητα στην αλληλογραφία η λέξη Ιλλουμινισμός αντικαταστάθηκε από το σύμβολο του ηλίου στα ιερογλυφικά και η λέξη στοά από το τετράγωνο (σύμβολο της τετρακτύος ή του κόσμου). Επίσης αντικαταστάθηκε το ημερολόγιο με συνθηματικά ονόματα και οι μήνες πήραν εβραϊκά ονόματα. Ο Ιανουάριος έγινε Dimeh, ο Φεβρουάριος Benmeh, κλπ. Τέλος για τα γράμματα του αλφαβήτου κατασκευάστηκε ένας νέος κώδικας ξεκινώντας από το γράμμα m που το αντικατέστησε ο αριθμός 1 και πηγαίνοντας αντίστροφα προς το a και πάλι προς το z….. 
Εάν όλα αυτά, δηλαδή τα ψευδώνυμα, η κρυπτογραφική αλληλογραφία και μάλιστα με ιερογλυφικά και αποκρυφιστικά σύμβολα, η κωδικοποίηση του αλφαβήτου και των αριθμών, η ανακατασκευή του ημερολογίου, με νέο και μάλιστα με εβραϊκές ονομασίες των μηνών, ΔΕΝ συνιστούν συνωμοτική οργάνωση, τότε τι είναι Συνωμοσία;
 Η Ιουδαϊκή πλειοψηφία, εάν όχι παμψηφία των μελών της οργανώσεως, η αποκλειστική Ιουδαιοταλμουδική ταυτότητα των ιδρυτών ή ηγετών σ’ όλες τις αποκρυφιστικές στοές και εταιρείες, αποδεικνύει την Ιουδαιοταλμουδική ταυτότητα των Ιλλουμινοποιημένων στοών και εταιρειών.
Εάν τα παραπάνω ΔΕΝ λογίζονται ως αποτέλεσμα συνωμοσίας Ιουδαιοταλμουδικής  εμπνεύσεως και συμμετοχής, τότε οι συνωμότες Ιλλουμινάτι ποιά άλλη φυλετική ή θρησκευτική ταυτότητα  αντιπροσωπεύουν;
Στο σημείο αυτό προβάλλονται και πάλιν ευλόγως, τα εξής ερωτήματα :
Πως εμφανίστηκαν ξαφνικά οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (JEWS) ως εγκέφαλοι του Τάγματος των Ιλλουμινάτι και εκ πρώτης όψεως ως διοικούσα αρχή του Συστήματος;
Μήπως είναι υπερβολή η απονομή του τίτλου των εμπνευστών του σχεδίου της παγκόσμιας συνωμοσίας του Συστήματος στους Ταλμουδιστές Ιουδαίους;
Μήπως εξακολουθούμε να συνωμοσιολογούμε ή πρέπει να αναζητήσουμε αλλαχού τις ρίζες του παγκόσμιου συνωμοτικού σχεδίου;
Μήπως η ταυτότητα των σχεδιαστών και εκτελεστών του Συστήματος, που κυριαρχεί παγκοσμίως, εξακολουθεί να αποτελεί άλυτο αίνιγμα;
Η απάντηση στα ερωτήματα θα δοθεί μετά την συνοπτική έρευνα για αναζήτηση των ριζών του Παγκοσμίου Συνωμοτικού Σχεδίου.           
          
                                                                                  Συνεχίζεται


1 Τζέιμς Πώλ Bάρμπουργκ, 17 Φεβ. 1950 – κατάθεση ενώπιον της Γερουσίας των ΗΠΑ.
   Ο Βάρμπουργκ ήταν ένας όμαιμος και ομόδοξος πράκτορας της δυναστείας των Ρότσιλντς και κύριος αρχιτέκτονας του Συστήματος της ομοσπονδιακής αποθεματικής τραπέζης των ΗΠΑ (Federal Reserve Bank), ενός αντισυνταγματικού ιδιωτικού Ιουδαϊκού τραπεζικού μονοπωλίου, που στήθηκε σε μια νύκτα (23/24 Δεκ. 1913), για την ηγεμονία των Ιουδαιοταλμουδιστών στις ΗΠΑ και αργότερα σ’ολόκληρο τον κόσμο.
   Ο Τζέιμς Πωλ Βάρμπουργκ, ήταν ο γιός του Πωλ Μόριτζ Βάρμπουργκ, ανιψιός του Φήλιξ Βάρμπουργκ και του Γιάκομπ Σιφ. Άπαντες μέλη του μετώπου των Ρότσιλδ - Κούν (Κοέν) Λοέμπ & Σία, που χρηματοδότησε το πραξικόπημα των Μπολσεβίκων το 1917-1918 στην Ρωσία, διαμέσου του   αδερφού του Τζέιμς Μάξ Βάρμπουργκ, τότε κεντρικού τραπεζίτη της Γερμανικής Κυβερνήσεως.
   Η Ιουδαϊκή οικογένεια των Βάρμπουργκ, επίσης, υποστήριξε σε μεγάλο βαθμό την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία μέχρι και το 1938, οπότε κι έφυγαν από την Γερμανία, λίγο πριν την έκρηξη του πολέμου, συναποκομίζοντες ΟΛΑ τα περιουσιακά τους στοιχεία!!!
2 Eβραίοι/Ισραηλίτες-Ιουδαίοι και Ισραηλινοί (Hebrews/Israelites- Jews και Israelians)
·  Oι σημερινοί απανταχού «Εβραίοι» κάτοικοι του κράτους Ισραήλ και της διασποράς, που αυτοαποκαλούνται Ιουδαίοι και Ισραηλινοί (Jews και Israelians), ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν τόσον με τους Εβραίους ή Ισραηλίτες του παλαιού λαού Ισραήλ τους αναφερομένους στην Παλαιά Διαθήκη, όσον και με το ιερό βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης!!!
      Κρίνεται απαραίτητη αυτή η διευκρίνιση, καθ’όσον σήμερον λόγω ανθρώπινης πλάνης ή συστημικής απάτης, επικρατεί/διοχετεύεται η εσφαλμένη αντίληψη ότι:
-Τα ονόματα Εβραίοι ή Ισραηλίτες (Hebrews ή Israelites), Ιουδαίοι (Jews), Ισραηλινοί (Israelians) είναι ταυτόσημα.
-Οι σημερινού Ισραηλινοί και Jews είναι όμαιμοι ή πνευματικού απόγονοι των Εβραίων της Π.Δ. και γνήσιοι συνεχιστές της ιστορίας(πολιτικής-θρησκευτικής) του λαού Ισραήλ της Π.Δ.
-Η Παλαιά Διαθήκη είναι το Βιβλίο της ιστορίας των σημερινών Ιουδαίων-«Εβραίων» (Jews).
·  Το όνομα Εβραίος πρωτοεμφανίσθηκε όταν ο Αβραάμ ονομαζόταν Άβραμ (ΓΕΝΕΣΗ,17/5). Το όνομα Άβ-ραμ σημαίνει πατήρ ανώτερος, ισχυρός [Αβ (Χαλδαϊκά)= Πατήρ- Rowm (Χαλδαϊκά)= Aνωτερότης].
·Πρώτοι οι Χαναναίοι ονόμασαν τον Άβραμ «Εβραίο» που σημαίνει περάτης, ταξιδιώτης [«Ένας δε από τους διασωθέντες ήλθεν εις τον Άβραμ, εις τον περάτην όπως τον ωνόμαζον οι εντόπιοι» (ΓΕΝΕΣΗ, 14/13). Η λ. Εβραίος προέρχεται από την λ. Έβερ (Χαδαϊκή ρίζα Άβαρ) που σημαίνει ο πέραν,ο απέναντι κείμενος, ο από απέναντι ερχόμενος, ο περάτης ή πέρατος].
·Όταν ο Άβραμ έφθασε σε ηλικία 99 ετών, Του παρουσιάσθηκε ο Θεός και Τον μετωνόμασε σε Αβραάμ που σημαίνει πατέρας πλήθους Εθνών.
·Ο Ιακώβ ο μικρότερος από τους δύο γιούς του πατριάρχου Ισαάκ και εγγονός του Αβραάμ, επιστρέφοντας στην Χαναάν, αφού έμεινε στον θείο του Λάβαν 20 χρόνια, πάλαιψε μυστηριωδώς μία ολόκληρη νύκτα με άγγελο και πήρε το όνομα Ισραήλ που σημαίνει: «Θα κυριαρχήσει/υπερισχύσει σαν Θεός» (ΓΕΝΕΣΗ, 32/24-30). Aπό το νέο όνομα του Ιακώβ (Ισραήλ), οι βιολογικοί απόγονοί του, οι δώδεκα φυλές, ονομάστηκαν Ισραηλίτες ή Εβραίοι και συλλήβδην λαός Ισραήλ της Παλαιάς Διαθήκης.
·Η Παλαιά Διαθήκη είναι το βιβλίον:
-Της Ιστορίας ΟΛΩΝ των προ Χριστού γνωστών ιστορικών-υπαρκτών εθνών-λαών, συμπεριλαμβανομένου και του ελληνικού, και
-Της παρουσίας του Ασάρκου Λόγου του Θεού, τουτέστιν του αληθινού Θεού Ιαχβέ/Ιησού Χριστού.
Οι σημερινοί «Εβραίοι» (Jews) προ πολλών αιώνων, προχριστιανικώς, έχουν απορρίψει την Π.Δ. και τον θεόν Ιαχβέ/Ιησού Χριστόν. Ακολουθούν ως θρησκευτικό Σύνταγμά τους το Ταλμούδ και λατρεύουν ως «θεόν» τους τον αναφερόμενον σ’αυτό, Ιβλίς ή Εωσφόρο!!! (Τα περί Ταλμούδ θα παρουσιασθούν αναλυτικώτερον στα επόμενα κεφάλαια). 
·Γενέτειρα του Άβραμ ή Αβραάμ ήταν η Ούρ ή Ουρού των Χαλδαίων [(ΓΕΝΕΣΗ,11/28-31 και 15/7) και Μεγ. Αμερ. Εγκ.,τ. 17ος, σ. 699]. Με βάση τα παραπάνω ο Αβραάμ, ο πατριάρχης των Εβραίων φυλετικώς ήταν Χαλδαίος και συνεπώς η λέξη Εβραίος, δεν αποτελεί στοιχείο φυλετικής ταυτότητος.
·Η λ. Εβραίος, δεν έχει φυλετική σημασία, αλλά γεωγραφική-προφητική και γλωσσολογική, διότι:
-Ο Αβραάμ προερχόταν από την γενέτειρά του Ουρ των Χαλδαίων και διεπέρασε (ως περάτης/ταξιδιώτης) την Χαναάν κατά μήκος από Βορρά προς Νότον (ΓΕΝΕΣΗ, 12/6). Κατά τον Ιωάννη Χρυσόστομο «επειδή ο Άβραμ δεν κατήγετο από την Παλαιστίνη, αλλά ήλθε από την Βαβυλωνία που ήταν πέραν του ποταμού, γι’αυτό από τον τόπον και το γεγονός πήρε το όνομα και ονομαζόταν περάτης» (Στην Γένεση, Λόγος Θ΄,σ.171).
-Η Ούρ σε σχέση με την Χαναάν ήταν Ανατολά με Δύση. Η Ούρ ήταν η πραγματική πατρίδα και η Χαναάν μία άγνωστη, ξένη χώρα. Με άλλα λόγια η λέξη «Εβραίος» συμβολίζει την επίγεια αποστολή του Χριστιανού που έχει δύο πατρίδες. Την γήϊνη, γνωστή αλλά προσωρινή και την επουράνια, ξένη, άγνωστη αλλά αιώνια.
-Δηλοί την γλωσσική ταυτότητα όλων των απογόνων του Αβραάμ, των αληθινών Εβραίων, της γραμμής Αδάμ-Νώε-Σημ-Έβερ-Αβραάμ-Ισαάκ-Ιακώβ(Ισραήλ)-Ιούδα-Δαυϊδ……κλπ (ΛΟΥΚΑΣ, 3/23-38). Η Εβραϊκή ή Εβραϊς γλώσσα, κατά τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο, έλαβε το όνομα από τον Έβερ (ΓΕΝΕΣΗ,10/21 και 11/14---- Α΄ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΩΝ, 1/18).
      Επειδή ο Έβερ υπήρξε πρόγονος του Αβραάμ και ήταν ο μοναδικός που αντέδρασε στο κτίσιμο του πύργου της Βαβέλ (διήλθε αλώβητος-Περάτης- μέσα από το πύρινο καμίνι της συγχύσεως των γλωσσών) ο Θεός Ιαχβέ/Ιησούς Χριστός δεν συνέχεε αλλά διετήρησε την αρχέγονη γλώσσα της οικογενείας του (Ιω. Χρυσ. P.G.56,318-53,279). Με άλλα λόγια ο Έβερ θεωρείται επώνυμος πρόγονος και γλωσσολογικός πατριάρχης των Εβραίων (Σύνοψη της Παλαιάς Διαθήκης, τ. Α΄,σ.393 και 403). 
3 Οι Αlumbrados (Ισπανική απόδοση του Illuminated. Το 1498 αναφέρονται και ως Aluminados). Ήσαν οι κρυπτο-ιουδαίοι Marranos  της Ιβηρικής Χερσονήσου που είχαν μεταστραφεί βιαίως στον Χριστιανισμό από τους βασιλείς της Ισπανίας.  
4 Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, κεφ. Γ΄.
5 Φιλοπάτωρ εν όψει βαρβάρων, Πάνος Βίγλαρης,1970, σ. 398. 
6 Colonel Eugene Nelson Sanctuary (November 6, 1870 - March 10, 1957) was a retired US Army Reserve officer and a defendant in the Great Sedition Trial of 1944. He was defended by a Jewish attorney, Henry H. Klein. (Ήταν εναγόμενος στην μεγάλη δίκη για ανταρσία κατά του κράτους. Τον υπερασπίσθηκε ο Εβραίος δικηγόρος Henry Klein).

 Sanctuary was born in in Hinesburgh, Vermont in 1870. He was a graduate from the University of Vermont. Before the First World War he was a civil engineer for Montpelier, Vermont. He served in Russia during the war working with the Russian Railway Service Corps. During this time he was a witness to the Bolshevik Revolution.

Sanctuary headed a lobbying group called American Christian Defenders (Υπερασπιστές των Αμερικανών Χριστιανών) and accused President Franklin Roosevelt of conspiring to create “a Jewish state where only Jews will own property and reap profits.” [Κατηγόρησε τον πρόεδρο Φραγκλίνο Ρούσβελτ ότι συνωμοτούσε στην  μετατροπή των ΗΠΑ σε μια Ιουδαϊκή πολιτεία, όπου μόνο οι Ιουδαίοι θα είχαν ιδιοκτησία και θα απελάμβαναν τα οφέλη]. 
Sanctuary had written close to five hundred sacred and patriotic songs including, "Uncle Sam We Are Standing By You" and "A Klansman's Song." He was layman in the Presbyterian Church (Ανήκε ως λαϊκός στην εκκλησία των Πρεσβυτεριανών).
7 Arbeiter Zeitung, 19 Απριλίου 1890.
8 Διεθνής αναρχική οργάνωση ιδρυθείσα εις Παρισίους το 1836 και λειτουργήσασα από το 1839. Ιδρυτές της ήσαν Γερμανο-ιουδαίοι αναρχικοί, με σπουδαότερον τον Μπάουερ Μολ- Σάπερ. Έλαβαν μέρος στην εξέγερση του Μαϊου 1839. Μετά την αποτυχίαν της μετέφεραν την έδραν της στο Λονδίνο.
9  Εσωτεριστές,Gary Allen,εκδόσεις Στερέωμα, σ.29-30, με την σχετική βιβλιογραφία.
10 Πλείονα στοιχεία για την δράση των Ιλλουμινάτι-Ταλμουδιστών Ιουδαίων κατά την λεγομένη Ρωσική επανάσταση, παρουσιάσαμε στο αναλυθέν λεπτομερέστατα θέμα: Η «Ρωσική» επανάσταση του 1917, 7 Σεπτ.-17 Οκτ. 2014.
11 Leslie Fry (1882-1970): Ψευδώνυμο της Paquita Luise de Shishmareff.
12 Quibus licet: Ένα είδος ημερολογίου στο οποίο ο αρχάριος έπρεπε να γράψει τα πάντα για τον εαυτόν του και τους φίλους του, μαζί με μία λεπτομερή περιγραφή της προσωπικής και οικογενειακής περιουσίας, τυχόν οικογενειακές επιρροές και προστασία. Το ημερολόγιο μετά την σύνταξή του παρεδίδετο στον Βαϊσχάουπτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου