Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014


ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
          ΜΕΡΟΣ 13o 

5. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟΙ (ΑΝΣΚ) ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ
Τρεις (3) ήσαν οι αρχικοί στρατηγικοί ΑΝΣΚ του εμπνευστού και αρχιτέκτονος του Σχεδίου της Παγκόσμιας Συνωμοσίας.
- Η άρνηση του Θεού-Δημιουργού της Κτίσεως.
- Η αυτοθεοποίηση του ανθρώπου.
- Η Θεοποίηση του εαυτού του (Εωσφόρος).
Προς τούτοις άνθρωποι και εκπεσόντες άγγελοι (δαίμονες) αφού συνεμάχησαν, διαπράξαντες πνευματική μοιχεία [Συνωμοσία (μαγεία)], συνέταξαν το πρώτο σχέδιο αλώσεως και καθολικής αποστασίας των ανθρώπων.
Το σχέδιο των συνωμοτών προέβλεπε, προχριστιανικώς, την ολοκληρωτική επικράτηση του αποκρυφισμού και της ειδωλολατρείας, δια της προωθήσεως και επιβολής αξιωμάτων ζωής και κανόνων συμπεριφοράς, πάνω στις εξής βάσεις:
1ο.   Ο ανθρώπινος νους είναι η κινητήρια δύναμη των πάντων.
2ο. Ο Εαυτός (το εγώ) είναι ένα αθάνατο Ον. Όσο περισσότερες γνώσεις αποκτάς, τόσο γνωρίζεις καλύτερα τον Εαυτό σου. Τόσο νοιώθεις ότι είσαι θεός.
3ο.   Η ηδονή είναι ο απώτερος σκοπός της ζωής.
4ο.   «Πάντων ανθρώπων μέτρον το χρήμα» (δόγμα των σοφιστών).
Οι προσπάθειες, όμως, του (Σ) προσέκρουσαν αρχικώς στο αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα, το οποίον δια της ελευθέρας σκέψεως και του όντως ορθού λόγου, αναζήτησε το Υπέρτατον Αγαθόν Άνωθεν και στην συνέχεια, στην διδασκαλία του Ιησού Χριστού, του Πανάγαθου Θεού. 
Τότε το (Σ) προσαρμόσθηκε στα νέα δεδομένα και διεμόρφωσε την τακτικήν του ως εξής:
- Μετά την Σταύρωση-Ανάσταση-Ανάληψη του Κυρίου προσέθεσε ως νέον ΑΝΣΚ, την άρνηση της Θεότητος του Ιησού Χριστού.
- Διέδωσε την αθεΐα και τον αντιχριστιανισμό, με διάφορες μορφές.
Η άρνηση της θεότητας του Ιησού Χριστού συμπεριελήφθη στους στόχους των συνωμοτών ώστε να προκληθεί σύγχυση στις τάξεις εκείνων που θα πίστευαν στην Θεότητά Του και θα ησπάζοντο τον Χριστιανισμόν.
Αρχικώς οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Φαρισαίοι) ενόμιζαν ότι η διδασκαλία του Χριστού θα λησμονηθεί, αλλά όταν είδαν την εξάπλωσή της, τότε καταχθονίως εσκέφθησαν να την παραλύσουν πάση θυσία και δια της αναμίξεως ποικίλων θεωριών να την διασπάσουν και να την εξασθενίσουν. Άρχισαν να συγγράφουν, τα πλασθέντα δια της δαιμονικής φαντασίας τους, απόκρυφα ευαγγέλια, δημιούργησαν την αίρεση των γνωστικών, την θεωρία περί της καταγωγής του Χριστού από τους Εσσαίους, τον Μανιχαϊσμόν, τον Ισλαμισμόν, για να καταλήξουμε πολύ αργότερα στους Ναϊτες Ιππότες, τους Μαράννος, τους Ιησουϊτες, τους Ελευθεροτέκτονες, τους Μαρτινιστές, τους Ιλλουμινάτους και λοιπά σύγχρονα παρακλάδια του Ιλλουμινισμού.
Σήμερα, η άρνηση της Θεότητας του Ιησού Χριστού είναι της μόδας στους ψευδοπροοδευτικούς διανοούμενους, που ενσυνειδήτως ή ασυνειδήτως, αναμασούν τις απόψεις της Μασονίας, της Θεοσοφίας, του Υλισμού ή διαφόρων αιρέσεων και μυστικών διδασκαλιών που κατακλύζουν ως ακάθαρτα ερπετά τις χώρες και την πατρίδα μας.
Πράγματι, αν ο Ιησούς Χριστός δεν είναι ο Υιός του Θεού, τότε ούτε η Αγία Γραφή είναι ο Λόγος του Θεού. Κι αν η Αγία Γραφή δεν είναι ο Λόγος του Θεού, τότε ούτε ο άνθρωπος έχει αξία, αφού δεν υπάρχει Ανάσταση και Σωτηρία.
Η αθεΐα έχει απλωθεί σ’ εκατομμύρια ψυχές κι έχει μπεί στο πρόγραμμα και στην θεμελίωση κρατών και πολιτικών κομμάτων. Τόσον ο Νεοφιλελευθερισμός ή Μεσσιανικός Καπιταλισμός, ο Μαρξισμός, ο Φασισμός/Ναζισμός,όσον και άλλες παραλλαγές κοινωνικοπολιτικών, και φιλοσοφικών συστημάτων, θεμελιωμένα στον άκρατο Υλισμό, την Εξουσιολαγνεία, τον αυτόφωτο υπερανθρωπισμό και την Χρηματοθηρία, είναι συστήματα αθεϊστικά, ξένα και αντίθετα προς την Ορθόδοξη Χριστιανική διδασκαλία.
Έτσι οι άνθρωποι ευνουχισμένοι ηθικώς και πνευματικώς, δεν μαθαίνουν ότι ο Ιησούς Χριστός είναι το κλειδί της Ιστορίας και η θύρα της αιωνιότητας.
Γι’ αυτό, ο ερχομός του Ιησού Χριστού έγινε αφορμή ν’ αποκαλυφθούν οι Συνωμότες, οι σκοτεινές  δυνάμεις  και τα σχέδιά τους. Ξεσήκωσαν τον Ηρώδη εναντίον του Ιησού όταν ακόμη ήταν στην φάτνη.
Όταν μεγάλωσε προσπάθησαν να τον εξουδετερώσουν με τον πειρασμό του Διαβόλου στην έρημο. Και όταν άρχισε το κήρυγμα της Βασιλείας του Θεού, το Ιουδαιοταλμουδικό Πολιτικοθρησκευτικό Κατεστημένο, εστράφη εναντίον Του και της Εκκλησίας Του.
*
Οι Εωσφοριστές-Ταλμουδιστές στους τέσσαρες (4) πρώτους μ. Χ. αιώνες προέβησαν σε μία από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες κατά της ανθρωπότητος διαπράξαντες απάτες και δημιουργήσαντες πλάνες και αιρέσεις, προς επίτευξη των στρατηγικών τους ΑΝΣΚ (Λεπτομέρειες παρουσιάσθηκαν στο θέμα που αναπτύξαμε διεξοδικώς στην ιστοσελίδα μας από18 Ιουνίου 2014 μέχρι και 18 Ιουλίου 2014).
Από τον 5ο αιώνα μέχρι των ημερών μας οι κατά καιρούς ηγεσίες του Σανχέντριν, δεν μετέβαλαν τους Στρατηγικούς ΑΝΣΚ. Διαφοροποίησαν όμως τον σχεδιασμό και τις μεθόδους δράσεώς τους. Συνοπτικώς:
-Ίδρυσαν τον Ισλαμισμό (6ος αι.) με το πρόσχημα της αποκαλύψεως της αληθείας του «Αλλάχ» δια του Μωάμεθ και καταπολεμήσεως όλων των μέχρι τότε γνωστών θρησκειών και θρησκευτικών δογμάτων, στην ουσία αρνήσεως της θεότητος του Ιησού, συκοφαντήσεως και διαβρώσεως του Χριστιανισμού.
-Επέτυχαν την διαίρεση της Μίας Καθολικής και Αποστολικής Χριστιανικής Εκκλησίας με τα δύο σχίσματα (867 και 1054 μ.Χ.).
-Κατέστρεψαν και κατέλυσαν την Ορθόδοξη Ελληνική Αυτοκρατορία, αρχικώς με τους Φραγκοπαπικούς (1204 μ.Χ.) και αργότερον με τους Μουσουλμάνους Οθωμανούς (1453 μ.Χ.).
-Εδημιούργησαν πλήθος αποκρυφιστικών εταιρειών (Τάγμα Ναϊτών, «Πεφωτισμένων» Marranos, Ιησουϊτών, Ροδοσταύρων, Τεκτονικών στοών, Ιλλουμινάτι, κ.α.) και αιρέσεων στους κόλπους της Φραγκοπαπικής Δύσεως (Καλβινισμός, Λουθηριανισμός, Αγγλικανισμός,κλπ).
-Σχεδίασαν τους δύο καταστροφικούς παγκοσμίους πολέμους.
-Σχεδίασαν, εκτέλεσαν, σχεδιάζουν και εκτελούν όλες τις παγκόσμιες κρίσεις (πολιτικές, οικονομικές, στρατιωτικές) και κοινωνικές αναταραχές των οποίων είμεθα αψευδείς μάρτυρες.
-Μετάλλαξαν τις ανθρώπινες αξίες και τα υψηλά νοήματα των λέξεων άνθρωπος και ανθρωπισμός με ταυτόχρονη προώθηση των ιδεών της αναρχίας και του Διεθνισμού.  
Αποτέλεσμα της μεταλλάξεως αυτής ήταν η άρνηση της ανθρώπινης αξίας, τουτέστιν άρνηση των ηθικών κανόνων της ανθρώπινης ζωής και απαξίωση πάσης αρετής. Αυτό καλείται μηδενισμός1.
-Σχεδίασαν και εξαπέλυσαν μεθοδευμένη και «επιστημονική» επίθεση κατά του ανθρώπου/της ανθρωπότητος, με την αλλοίωση ακόμη και της ετυμολογικής ερμηνείας της λέξεως άνθρωπος, την οποίαν πλήθος γενεών εδιδάχθη ως δήθεν προερχομένη εκ των: Άνω+Θρώσκω2.
*
Τους δύο τελευταίους αιώνες (19ος-20ος), η σχεδίαση της νέας Στρατηγικής του Σανχέντριν, ενηρμονίσθη με το περιεχόμενο των γνωστών «Πρωτοκόλλων των σοφών της Σιών», και βασίσθηκε στους παρακάτω παράγοντες που διαμορφώνουν την στάση/συμπεριφορά/χαρακτήρα ατόμων και ομάδων.
·Ζωτικές ή φυσικές ανάγκες του ατόμου (τροφή - κατοικία - ανάπαυση / διασκέδαση - σεξ κλπ.).
·Ένστικτα / Παρορμήσεις / Πάθη / Αδυναμίες (Τζόγος, αλκοολισμός, ομοφυλοφιλία, αυτοπροβολή, μωροφιλοδοξία, παιδεραστεία, εξουσιομανία, σαρκολατρεία κ.α.).
·Χρηματοθηρία, καταναλωτισμός, φιλοδοξία αποκτήσεως όσον δυνατόν περισσοτέρων υλικών αγαθών, απληστία-πλεονεξία.
·Ικανοποίηση προσωπικών, επαγγελματικών ή άλλων αναγκών (εξεύρεση εργασίας, επαγγελματική ανέλιξη, κοινωνική προβολή, κλπ.)
·Ψυχικά προβλήματα και διανοητικές διαταράξεις που δημιουργούνται από τα πάσης φύσεως άλυτα προβλήματα της καθημερινότητος και της αβεβαιότητος για το μέλλον.
·Αναγκαιότητα ενημερώσεως και πληροφορήσεως του πολίτη. Με την επιλεκτική παρουσίαση-αναπαραγωγή και επεξεργασία των ακουστικών ή εικονοληπτικών μηνυμάτων, η λεγομένη ενημέρωση ή εξυπηρέτηση του πολίτη έγινε «μηνυματική ηρωϊνη» με αποτέλεσμα την νάρκωση, την αποχαύνωση και τον αποπροσανατολισμό του από τους παντοειδείς κινδύνους που τον περιβάλλουν.
·Κατάλληλη εκμετάλλευση λοιπών παραγόντων που επηρρεάζουν την ψυχική-ηθική-πνευματική ανάπτυξη του ατόμου (Επιστήμη-Οικογένεια-Σχολείο-Εκκλησία).
Αρχικός στόχος του Συστήματος: Ο επηρεασμός μέχρι βαθμού εξαρτήσεως, της ψυχολογικής συμπεριφοράς ατόμων-ομάδων.
Ενδιάμεσοι στόχοι: Ανοχή, συμβιβασμός και αποδοχή ως θετικών και ωφελίμων των νεοφανών ιδεών-«αξιών»-θεσμών του (Σ) – Εκφοβισμός / Τρομοκράτηση των πολιτών - Πλύση εγκεφάλου / Έλεγχος του νου.
Σε κάθε περίπτωση το δέλεαρ και τα κυριώτερα συνθήματα των διαχειριστών του (Σ) ήσαν και είναι: Ελευθερία, Δημοκρατία, Ανθρωπισμός, Ειρήνη, κέρδη από τυχερά παιγνίδια, Άρτος και θεάματα, προπαγανδιστικοί στίχοι και αισθησιακή μουσική, πανσεξουαλισμός, «Θαύματα» της επιστήμης, αποδοχή της διαφορετικότητας, αγάπη, λαϊκή κυριαρχία και Ισότητα.
Με βάση τα νέα δεδομένα, άρχισε μεταπολεμικώς η εφαρμογή του αναπροσαρμοσμένου Σχεδίου του οποίου οι κύριοι μεσοπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι ΑΝΣΚ, ήσαν:
1ος. Θρησκειοποίηση της πολιτικής και ιδιαίτερα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Το σύνηθες τροπάριον είναι: «Η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία έχει μειονεκτήματα αλλά δεν υπάρχει άλλο πολιτικό Σύστημα καταλληλότερο για να την αναπληρώσει. Είδατε τα δεινά που υπέστη η ανθρωπότης από τον Ναζισμό και Φασισμό;».
Πόσοι και ποίοι, όμως, γνωρίζουν ότι η μήτρα γενέσεως του Κοινοβουλευτισμού ή Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας (Ψευτοδημοκρατία) και του Ναζισμού/Φασισμού είναι η ίδια (Ο Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός3);
Οι ψευτοδημοκράτες ωρύονται ότι «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον κοινοβουλευτισμό και την κοινοβουλευτική ….δημοκρατία», αλλά ΔΕΝ επιτρέπουν τον αντίλογο, στον εκβιαστικό και…αντιδημοκρατικό αυτό μονόδρομο. Δεν δέχονται ούτε συζήτηση, ούτε σκέψη για διάλογο σε πέντε (5) βασικά θέματα:
-«Η φιλοσοφία και ο πολιτικός βίος των αρχαίων Ελλήνων».
-«Τα αίτια της καταστροφής των κοινωνιών, της πτωχεύσεως των χωρών, της απωλείας της Εθνικής τους Κυριαρχίας»
-« Η κυρίαρχοι του «μαύρου» χρήματος και οι προστάτες τους».
-«Η καπηλεία της ιδέας και του περιεχομένου της αληθούς δημοκρατίας από τον κοινοβουλευτισμό».
-«Η ανεξήγητη(;) συγκέντρωση του παγκοσμίου πλούτου, στα χέρια «ανθρώπων» συγκεκριμένης φυλετικής και θρησκευτικής ταυτότητος».
Αλλά και αν πραγματοποιούνται συζητήσεις ακροθιγώς για θέματα συναφή με τα παραπάνω, συμμετέχουν αποκλειστικώς άνθρωποι του Συστήματος που ανακυκλώνονται στα διάφορα ΜΜΕ,(όπως ανακυκλώνονται σε όλες τις λεγόμενες ψυχαγωγικές εκπομπές, όλα τα τηλεοπτικο-καλλιτεχνικά λύματα), οι οποίοι αναμασούν όσες αληθοφανείς αιτίες των προβλημάτων επιτρέπει το (Σ) και δεν υπεισέρχονται στην αναζήτηση-ανάλυση των πραγματικών αιτίων της σημερινής ανθρώπινης τραγωδίας.
2ος. Πολιτική εξίσωση των διανοιών και όντως ευφυών με τους βλάκες και ανοήτους. Ισοζυγία ψήφου των αδυνάμων-εντίμων με τους ισχυρούς και ανέντιμους.
3ος.  Κοινωνικο-οικονομική παντοδυναμία των ισχυρών-διαπλεκομένων απατεώνων και κλεπτών.
4ος.  Υπαγωγή των εννοιών του Έθνους και της Πατρίδος στην κατηγορία των αρνητικών παραγόντων προόδου και αντικατάστασή τους με τις έννοιες Διεθνισμός-Κοσμοπολιτισμός-Πολυπολιτισμός.
5ος. Καλλιέργεια ενός κοσμοπολίτικου ή πλανητικού πνεύματος «καλής θελήσεως» όπως το λένε, συμφιλιώσεως των λαών, το οποίο με διάφορα προσχήματα που δανείζονται από την ορολογία της Νέας Εποχής, οδηγεί σταδιακώς στην κατάργηση των συνόρων και των πάσης φύσεως διαφορών (Εθνικών-φυλετικών-θρησκευτικών). Με άλλα λόγια ολοκληρωτική αλλοτρίωση των Εθνών και βιαία αλλαγή του φυλετικού και δημογραφικού χάρτη κάθε χώρας.
7ος. Πολιτικοποίηση και συστηματοποίηση της διδασκαλίας περί ενός στερεοτύπου «Παγκόσμιας Ειρήνης». Κεντρικός άξονας αυτής της ανύπαρκτης ειρήνης είναι η «εμφύτευση» μιας εσωτερικής πίστεως για την αναγκαιότητα μιας Παγκόσμιας Κυβερνήσεως ως μοναδικής λύσεως, για την υλοποίηση του στόχου της Ειρήνης, που αποτελεί, όπως ισχυρίζεται το (Σ), προαιώνιο πόθο όλων των ανθρωπίνων γενεών.
Δεν έχουν αντιληφθεί οι πανάθλιοι και άθεοι ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι ΔΕΝ υπάρχει Ειρήνη χωρίς ΧΡΙΣΤΟ!!!
Κατά τους «ειρηνοποιούς» του (Σ), πρέπει :
-Να αντικατασταθεί το Εθνικό δίκαιο κάθε κράτους με θέσπιση του ευρωπαϊκού ή Παγκοσμίου δικαίου, τις αρχές του οποίου θα καθορίζει μία Παγκόσμια Κυβέρνηση.
-Να καταργηθούν όλες οι Εθνικές Κυβερνήσεις ή να λειτουργούν σαν διαχειριστικά όργανα της Παγκόσμιας Υπερκυβερνήσεως και να αντικατασταθούν από Διεθνιστικές (όπως η Ε.Ε.).
-Να καταργηθούν οι Εθνικοί Στρατοί και να αντικατασταθούν με διεθνείς ένοπλες δυνάμεις.
  8ος Ηθικός εκφυλισμός ατόμων και ομάδων με το πρόσχημα της σεξουαλικής απελευθερώσεως (από τι άραγε;).
  9ος Μετασχηματισμός  των  ανθρώπων  σε  αριθμούς  (ΑΜΚΑ,  ΑΦΜ,  κλπ.) και των ομάδων σε πολτοποιημένα κύτταρα μιας μαζανθρώπινης κοινωνίας, άλογης και χωρίς ταυτότητα, που θα μπορεί εύκολα να χειραγωγηθεί.
 10ος Κατάργηση, καταστροφή ή ανάμειξη των θρησκειών σε μία νέα Παγκόσμια-Οικουμενιστική Υπερθρησκεία η οποία διδάσκει ότι:
·  Κάθε άτομο πρέπει να κάνει ό,τι θεωρεί πως είναι σωστό.
·  Η συμπροσευχή και συλλειτουργία είναι το πρώτο βήμα αγάπης-κατανοήσεως και συναδελφώσεως των λαών.
·  Ο άνθρωπος μέσα του είναι θεός. Στο κατάλληλο περιβάλλον, ο εσωτερικός του κόσμος τον οδηγεί στο να γίνει θεός
  11ος Υποβάθμιση-Αλλοτρίωση της Εθνικής Παιδείας-Ισοπέδωση όλων των επιπέδων εκαπαιδεύσεως-Δηλητηρίαση ή Κατάργηση της Εθνικής γλώσσας κάθε λαού.
  12ος. Δημιουργία ενός νέου Πολιτισμού της νέας Εποχής, απηλλαγμένου από κάθε στοιχείο  Εθνικής και Πολιτιστικής κληρονομιάς.
  13ος Μεθοδευμένη λεηλασία του παγκοσμίου πλούτου και συγκέντρωσή του στα χέρια του Ιερατείου και των πιστών υπηρετών του Συστήματος, δια καταλλήλου αξιοποιήσεως των υφισταμένων θεσμών ή χρησιμοποιήσεως νέων «νομίμων», ελεγχομένων - συντηρουμένων από το (Σ)  (Χρηματιστήρια,  Επενδυτικοί Οίκοι, Τράπεζες, Ασφαλιστικοί Οργανισμοί, Πρακτορεία στοιχημάτων, Έντυπος-Ηλεκτρονικός Τύπος/ΜΜΕ, Υπεράκτιες (offshore) εταιρείες κ.α.).
Έτσι οι άνθρωποι χωρίς την κινητήρια δύναμη, που είναι το χρήμα, παραμένουν αδρανείς και ακίνδυνοι, έρμαια του (Σ). Αλλά και τα κράτη που επιτρέπουν την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, την φοροδιαφυγή των μεγαλοκαρχαριών από τα αμέτρητα φοροαπαλλακτικά «παράθυρα» του (Σ), αδυνατούντα να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους, καταλήγουν συνήθως στον δανεισμό από τις οικονομικές «ύαινες» του  (Σ) (ΔΝΤ, Διεθνείς Τράπεζες, κλπ.) ή στο ξεπούλημα έναντι πινακίου φακής, του δημοσίου πλούτου τους.
   14ος. Μεταλλαγή των ελευθέρων και αυτεξουσίων ανθρώπων σε υπηρέτες του (Σ), σε μέλη της Νέας Ομάδος Υπηρετών της γης με τα παρακάτω χαρακτηριστικά και κυριώτερα «ιδανικά»:
·Απουσία κριτικού πνεύματος με αντίστοιχη κάμψη της θελήσεως για προβολή της αληθείας και του δικαίου (ανεκτικότητα, απάθεια, συμβιβασμός).
·Εναρμόνιση των εσωτερικών πόθων με τις πράξεις τους.
·Κοσμοπολίτικος τρόπος ζωής.
·Αφοσίωση στην Παγκόσμια αδελφότητα και συναδέλφωση των λαών.
·Αποστασιοποίηση από τις γνωστές θρησκείες.
·Απροθυμία συμμετοχής σε μεθόδους πολιτικής πάλης, κοινωνικής αντιπαραθέσεως, καταπολεμήσεως αδικιών και αντιστάσεως στην Εξουσία.
·Επίδειξη πνεύματος κατανοήσεως, ανεκτικότητος και ειρηνικής ρυθμίσεως των πάντων και με όλους.
·Καλλιέργεια διεθνιστικού πνεύματος «καλής θελήσεως».
·Πίστη στην αναγκαιότητα μιας Παγκόσμιας Κυβερνήσεως, ως μοναδικής λύσεως στα προβλήματα της ανθρωπότητος.
*
Για την υλοποίηση του τελευταίου,, στρατηγικού ΑΝΣΚ (Σχηματισμός Παγκόσμιας Κυβερνήσεως), έπρεπε απαραιτήτως να προϋπάρξει και η αντίστοιχη πολιτική Ιδεολογία, με την μορφή κοσμοθεωρίας.
Επειδή όμως το (Σ) δρούσε συνωμοτικώς, ήταν αδύνατο να διατυπώσει μετά παρρησίας τις θέσεις και τους στόχους του σχεδίου του. Ήταν επικίνδυνο να εξωτερικεύσει την εσωτερική ιδεολογία των πιστών του. Κάτι τέτοιο θα ήταν καταδικαστικό για το ίδιο και θα αποτελούσε το κύκνειο άσμα του.
Για τους παραπάνω λόγους, οι αρχιερείς του (Σ) επέλεξαν την προσφιλή σ’ αυτούς οδόν της πλάνης «του φρονίμου όφεως», της υποκρισίας και της απάτης.
Στα μυημένα μέλη των κατωτέρων βαθμών μιλούν για φιλανθρωπία, ανθρωπισμό, ανεξιθρησκεία, παγκοσμιοποίηση, αδελφότητα. Στους «αδελφούς» των μεσαίων βαθμών, ενισχύουν την πεποίθηση για την πνευματική τους ανωτερότητα σε σχέση με τους άλλους συνανθρώπους και τους εισάγουν σταδιακώς στον προνομιακόν χώρον των συνομιλητών με τους «πεφωτισμένους» διδασκάλους.
Τέλος στους ανωτέρους βαθμούς αποκαλύπτουν το Σχέδιον του «Υπερτάτου όντος» και οι «αρχιερείς» πεπεισμένοι για την πίστη των μυημένων διατυπώνουν ευθέως τις θέσεις και τις ιδέες για την Παγκόσμια επικράτηση (Εσωτερική Ιδεολογία).
Στους λοιπούς ανθρώπους και στους λαούς, σ’ εμάς, παρουσίαζαν και παρουσιάζουν θέσεις και πολιτικές ιδέες εντελώς αντίθετες από εκείνες που πραγματικώς περσβεύουν (Εξωτερική Ιδεολογία).
Ομιλούν για συνεργασία – συνύπαρξη – αδελφότητα – Δημοκρατία – ισότητα – δικαιοσύνη-ανθρωπισμό, ενώ σχεδιάζουν τον ενταφιασμό κάθε λαού και την οριστική υποδούλωση της ανθρωπότητος.
Έτσι αντικατέστησαν την αληθή Δημοκρατία με την Κοινοβουλευτική δικτατορία / ψευτοδημοκρατία ή βουλευτοκρατία  που δεν έχει σχέση με την πραγματική και υγιή Δημοκρατία του όντως κυρίαρχου λαού, διαβιούντος σε κυρίαρχον Έθνος-Κράτος.
Κύρια στηρίγματα και των δύο ιδεολογιών (Εσωτερικής-εξωτερικής, ουσιαστικώς μίας) ήσαν και είναι ο Ορθός Λόγος [όπως τον εννοεί το (Σ)] και η δύναμη του Χρήματος.
Ποια ήσαν και είναι τα βασικά σημεία της εσωτερικής ιδεολογίας των Συνωμοτών;
·Η νοητική ικανότης και η ευφυΐα είναι το κριτήριο ανωτερότητος μεταξύ των ανθρώπων (Δείκτης I.Q.).
·Τα όντα με αποδεδειγμένα (;;;) ανώτερη ευφυΐα, έχουν δικαίωμα να διοικούν τα κατώτερα νοητικώς όντα, διότι αυτά ως κατώτερα δεν γνωρίζουν τι είναι το κακό ή το καλό ή ποιο είναι καλύτερο.
·Τα παραπάνω βασίζουν «επιστημονικώς» στους κατ’ αυτούς επιστημονικούς νόμους της εξελίξεως της φύσεως (επικράτηση του ισχυροτέρου-θεωρία του Δαρβίνου).

Που στηρίζουν οι εσωτεριστές την διατύπωση της ιδεολογίας τους;
·Ο Εωσφόρος κατάφερε να παρασύρει το 1/3 των αοράτων κτισμάτων του Θεού σε αποστασία από το Θεό. Επίσης εξαπάτησε τα τελειότερα λογικά/ανθρώπινα δημιουργήματα (Αδάμ-Εύα).
·Αφού ο Εωσφόρος επέτυχε να παρασύρει σε αποστασία τον Αδάμ και την Εύα και το 1/3 των Αγγέλων Αυτού, αφ’ ενός μεν έχει ισχύ τουλάχιστον ισοδύναμη με εκείνη του Θεού, αφ’ ετέρου δε είναι πιο ευφυής από το Θεό. Συνεπώς ο Εωσφόρος πρέπει να διοικεί το σύμπαν (ή τα σύμπαντα) και όχι ο Θεός. Με άλλα λόγια, αυτός (ο Εωσφόρος) πρέπει να ονομάζεται Θεός. Αυτό είναι το βαθύτερο νόημα της κατά κόρον και από όλα τα μέσα παρουσιαζομένης αιώνιας πάλης του Καλού και του Κακού (Μόνο που δεν μας διευκρινίζουν ποιο είναι το Καλό και ποιο το Κακό.
·Το σχέδιο του Θεού-δημιουργού στην διοίκηση του Σύμπαντος είναι απραγματοποίητο, γιατί στηρίζεται στην θεωρία ότι όλα τα όντα μπορούν να αποκτήσουν γνώσεις αληθείας (Οὐκ ἔνι Ἰουδαῖος οὐδὲ Ἕλλην…) και τελειότητα, ώστε να γίνουν υιοί του Θεού (Κατά Χάρη!).
Κάτι τέτοιο, λένε, είναι αφύσικο και αντιεπιστημονικό, αφού τα κατώτερα όντα πρέπει να υποτάσσονται στα ανώτερα.
Τελικός στρατηγικός σκοπός του Εωσφορικού Σανχέντριν
Ο  τελικός σκοπός των συνωμοτών ταυτόσημος με εκείνον του Αρχηγού τους Εωσφόρου,  συνίσταται στα εξής:
-Να εξαπατήσουν και να παρασύρουν όλο και περισσότερους ανθρώπους, εάν είναι δυνατόν, ολόκληρη την ανθρωπότητα, στην ανομία και αποστασία και την πλήρη υποταγή τους στις Εωσφορικές δυνάμεις!
-Να κυβερνήσει τον κόσμο, ένας Δεσπότης, ο Εωσφόρος, μέσω αυτών ως πιστών αρχιερέων και διαχειριστών του!
*
 Μέχρι τώρα αποδείξαμε την εωσφορική ταυτότητα και καταγράψαμε τους ΑΝΣΚ του Διευθυντηρίου (Σανχέντριν).
Όποιος απορρίπτει την ύπαρξη εωσφορικών δυνάμεων ή αγνοεί τον ρόλο τους στον πλανήτη μας, δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει:
·Τι είναι το Σύστημα.
·Ποία είναι η σύνθεση και ο ρόλος του σημερινού Φαρισαϊκού ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ.
·Ποίος είναι ο «Θεός» που λατρεύουν οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, στις συναγωγές τους.
·Ποία είναι η μήτρα/κοσμοθεωρία του Συστήματος.
·Ποία είναι τα τέκνα (συνιστώσες) της κοσμοθεωρίας του Συστήματος..
·Γιατί το Σύστημα κυριαρχεί επί αιώνες τώρα και σήμερα δρα αθορύβως, υποχθονίως και ανενοχλήτως σε βάρος της ανθρωπότητος.
Που περιλαμβάνονται όλα τα παραπάνω και από ποίους διδάσκονται;
Στο Ταλμούδ! Στο γνωστό για τους Ιουδαίους και άγνωστο για όλους τους μη Ιουδαίους! Διδάσκεται αποκρύφως στις συναγωγές από τους ραββίνους.
OΛA  όσα παρουσιάσαμε μέχρι τώρα για το ΣΥΣΤΗΜΑ και το Εωσφορικό Συνέδριόν του (Σανχέντριν), περιλαμβάνονται στην απόκρυφη Κοσμοθεωρία του Συστήματος που είναι ο ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΟΣ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ!

                                                                                                                    Συνεχίζεται


Η Περιτομή του Κυρίου και ο Άγιος Βασίλειος - Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής, Λαρίσης

Επί τη Ανατολή του Νέου Έτους 2015 μ.Χ. ή 7.523 από κτίσεως κόσμου, ευχόμεθα να είναι Ευλογημένο από τον Σεσαρκωμένον Λόγον, Τον προαιώνων Θεόν.

1 Ο όρος μηδενισμός έχει τριπλή σημασία, διακρινόμενος σε :
-Γνωσιολογικό μηδενισμό (ακραία μορφή σκεπτικισμού κατά την οποίαν είναι αδύνατη η γνώση πάσης αλήθειας).
-Ηθικό μηδενισμό (απόρριψη όλων των ισχυόντων μέχρι πρότινος κανόνων ηθικής).
-Πολιτικό μηδενισμό (παραλλαγή του Αναρχισμού που πρεσβεύει ότι η εξουσία υπό οποιαδήποτε μορφή δεν είναι επιθυμητή ούτε αναγκαία. Ο Αναρχισμός δεν στρέφεται μόνον εναντίον της κρατικής αλλά και εναντίον πάσης άλλης  οργανωμένης εξουσίας, θρησκευτικής, κοινωνικής κ.λπ.).
 2 - Η μετάλλαξη της εννοίας «άνθρωπος» υιοθετήθηκε από το (Σ), διότι:
·Η αποκάλυψη της πραγματικής ετυμολογίας της λέξεως άνθρωπος ανέτρεπε όλες τις εξελικτικές περί ανθρώπου θεωρίες και ενίσχυε την θέση του Θεού-Δημιουργού, όπως αναφέρεται στην αρχαία Γραμματεία, κυρίως στην Παλαιά Διαθήκη.
·Τα όργανα του Σανχέντριν (εξελικτικοί, μηδενιστές, ουμανιστές, Οικουμενιστές, αποκρυφιστές, κ.λπ.) διηυκολύνοντο στην διατύπωση και εξάπλωση αυθαιρέτων θεωριών, αληθοφανών απόψεων και «επιστημονικών» ερμηνειών για τον άνθρωπο και τον ανθρωπισμό που παγιδεύουν τους αφελείς, αδόλους, αμφισβητίες, αμφιταλαντευομένους, παθογενείς, μωροφιλοδόξους, τυχωδιώκτες και άλλους συναφών συνομοταξιών και τους οδηγούν σε ατραπούς αντιγνώσεως και ανομίας.
·Έπρεπε να αποκρυβεί από τους ανθρώπους ποιος ήταν ο σκοπός της δημιουργίας τους και της παρουσίας τους στην γη. Έπρεπε να αποκρυβεί η σχέση  της υπάρξεως του ανθρώπου με την Σταυρική Θυσία του Κυρίου. Με άλλα λόγια, να μην μάθει ποτέ ο άνθρωπος, ποιος είναι, ποιος τον εδημιούργησε, ποιά είναι η αποστολή του επί της γης και τι συμβαίνει μετά τον θάνατόν του.
Έτσι το Σανχέντριν με σχετική ευκολία παγίδευσε, στην συνέχεια σαγήνευσε πολιτικώς, ηθικώς, θρησκευτικώς και τέλος κυρίευσε ή εξαγόρασε και εξακολουθεί να εξαγοράζει χιλιάδες, εκατομμύρια ανθρωπίνων ψυχών. Αποτέλεσμα η κατακόρυφη, κατακλυσμιαία αύξηση της διαφθοράς, των ναρκωτικών, των αυτοκτονιών, της αλητείας, του αναρχισμού, της εγκληματικότητος, της απιστίας, της ανομίας, της ομοφυλοφιλίας, του πανσεξουαλισμού, διεθνώς και στην χώρα μας.
-Λοιπά βλέπε στην ανάλυση του θέματος «Ετυμολογία της λ. Άνθρωπος»  (16 Απρ. 2014)
3 Άποδεικτικά στοιχεία θα παρουσιασθούν κατά την προσεχή ανάλυση του θέματος  «Ναζισμός: Αποκρυφιστική Εταιρεία των Ταλμουδιστών Ιουδαίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου