Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

TO ΣYΣTHMA
ΜΕΡΟΣ 3ο
     
Το 1770 οι διεθνείς τραπεζίτες-τοκογλύφοι (που μόλις είχαν οργανώσει τον Οίκο των Ρόθτσιλντ)1 προσέλαβαν τον Αδάμ Βαϊσχάουπτ (Α.Β.)2 καθηγητή του κανονικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ίνγκολστατ της Βαυαρίας και πρώην Ιησουΐτη, για να αναθεωρήσει και να ανανεώσει τα πανάρχαια «πρωτόκολλα» που είχαν συγγραφεί-σχεδιαστεί, από τους προγόνους των τοκογλύφων.
Ο Βάϊσχάουπτ άρχισε να μελετά από τότε, τα παραδοθέντα σ’ αυτόν έγγραφα και απεφάσισε  την δημιουργία ενός Συστήματος (Σ) για την αποτελεσματική υλοποίηση του περιεχομένου των πρωτοκόλλων. Το αρχικό όνομα που έδωσε στο σχεδιαζόμενο Σύστημα ήταν «The Order of Perfectibilists-To Τάγμα των Τελειοποιητών».
Τι περιελάμβαναν τα «πανάρχαια» Πρωτόκολλα;
Το σχέδιο και τις διαδικασίες για την απόλυτη κοσμοκρατορία των Ιλλουμινάτι. Δηλαδή την επιβολή μιας παγκόσμιας υπερκυβερνήσεως και την κυριαρχία της Εωσφορικής Ιδεολογίας στα υπολείμματα του ανθρωπίνου γένους, μετά τον τελικό κοινωνικό κατακλυσμό, που θα δημιουργούσαν οι ίδιοι και τα όργανά τους παγκοσμίως.
Ο Βαϊσχάουπτ ολοκλήρωσε το έργο του την Τετάρτη το βράδυ, 1η Μάϊου του 1776, όταν συγκεντρώθηκαν στην οικία του στο Ingolstadt, ο ίδιος και τρείς καλεσμένοι του. Ο μαθητής του πρίγκηπας  Anton von Massenhausen, ο νομικός Franz Xaver Zwack (ενεγράφη ως μέλος την 22α Φεβρουαρίου 1778) και ο Γάλλος κόμης Honore Gabriel Riqueti de Mirabeau, μέλος Γερμανικής μασονικής στοάς. Ο Α.Β. ήλθε σ’ επαφή με τον Μιραμπώ μέσω Ταλμουδιστών Τραπεζιτών.     
Η απόφαση για την ημέρα ιδρύσεως του Τάγματος των Ιλλουμινάτι ΔΕΝ είναι τυχαία! Ελήφθη την νύκτα της 30ης Απριλίου / 1η Μαΐου, της γνωστής από τον 8ο αιώνα ως Βαλπούργειας νύκτας3.
Για τους αποκρυφιστές-καμπαλιστές Ιουδαίους ο αριθμός 15 (1/5) συμβολίζει το ιερό και μυστικό όνομα του «Θεού» τους και γι’ αυτό θεσπίστηκε ως θρησκευτική/μυστική αργία!!!4
Αυτό είναι το πραγματικό αλλά αποκρυπτόμενο νόημα της παγκόσμιας εορτής της πρωτομαγιάς και όχι ο εορτασμός της Παγκόσμιας ημέρας του εργάτη.
Τα αιματηρά γεγονότα του Σικάγο (1886) σχεδιάστηκαν από το (Σ) να γίνουν την 1η Μαΐου έτσι ώστε να καθιερωθεί η «Πρωτομαγιά» ως ημέρα της εργατικής τάξεως και αργία, προκειμένου να αφιερωθεί από όλους τους «ενδιαφερομένους» στην λατρεία του Εωσφόρου!!!
   Από το 1776 ο Βαϊσχάουπτ άρχισε να οργανώνει τους Ιλλουμινάτι για να οδηγήσει στην πράξη το σχέδιο. Η λέξη Illuminati (Ιλλουμινάτι) σημαίνει «Φορείς Φωτός» ή «Πεφωτισμένοι»5.  
Όσοι εμυούντο στην οργάνωση του Βαϊσχάουπτ:
   -Επρέσβευον ότι ήσαν οι εκλεκτοί του Σατανά-Εωσφόρου, ισχυριζόμενοι ότι, λαμβάνοντες το φως της παγκοσμίου γνώσεως από αυτόν (τον Εωσφόρο) ήσαν «πεφωτισμένοι» και εντεταλμένοι να κυβερνήσουν τον κόσμο.
  -Έδιδαν όρκο αιώνιας σιωπής, απαρασάλευτης αφοσιώσεως και ολοκληρωτικής υποταγής στο Τάγμα, το οποίο έπρεπε να υπερασπισθούν ακόμη και με την ζωή τους.
   -Προειδοποιούντο ότι εάν επρόδιδαν μυστικά της οργανώσεως θα το πλήρωναν ακόμη και με την ζωή τους, αφού δεν θα απέφευγαν την οργή των «αδελφών» της οργανώσεως, οι οποίοι θα τους κατεδίωκαν όπου και αν πήγαιναν και θα τους βασάνιζαν μέχρι τα εσώτερά (σωθικά) τους.
All of the initiated had taken a vow "to eternal silence and undeviating loyalty and total submission to the Order ". Each member had to promise:
"I pledge to count what is best for the Order as my own best, I am ready to serve it with my personal fortune, my honour and my blood... the friends and enemies of the Order shall also become my friends and enemies..."
Lastly, each new member was warned:
"If you are a traitor and a perjurer, then know that the brothers shall take up arms against you. Do not hope to flee or to find a place to hide. Wherever you are, shame, 26 contempt and the wrath of the brothers shall pursue and torment you to your innermost entrails."
Ο Βαϊσχάουπτ χρησιμοποιώντας το ψέμα πως στόχος του ήταν να δημιουργήσει μία Παγκόσμια Κυβέρνηση ώστε άνθρωποι «με σοφία και αρετή», με αποδεδειγμένες πνευματικές ικανότητες, να κυβερνήσουν τον κόσμο, στρατολόγησε αρχικώς μερικές εκατοντάδες οπαδούς. Ανάμεσά τους υπήρχαν οι πλέον «ευφυείς» άνθρωποι στους τομείς των Τεχνών, των Γραμμάτων, της Εκπαιδεύσεως, των Επιστημών, των οικονομικών και της βιομηχανίας.
Officially, the Illuminati were supposed to spread virtue and wisdom, which was to subdue evil and stupidity. They wanted to make great discoveries in all branches of science. The Illuminati were to be cultivated into noble, eminent people, also according to "Guidance for Freemasons".
Μερικοί από τους σπουδαιότερους Ιλλουμινάτι εκείνη την εποχή, ήσαν οι εξής:
·The bookseller and writer Christoph Friedrich Nicolai (1733-1811), whose alias became Lucian.
·Duke Ernst von Gotha.
·Heinrich Pestalozzi, whose pedagogic system Lenin's wife, Nadezhda Krupskaya, began applying in Soviet Russia.
·Duke Karl August.
·Baron Herbert von Dalberg.
·Count Stolberg.
·Baron Tomas Franz Maria von Bassus (whose alias became Hannibal on the 13th December 1778).
·The author, folklorist and philosopher Johann Gottfried Herder (1744-1803).
·The Jewish author and prominent freemason Johann Christoph Bode (1730-1793), whose pseudonym was Amelius.
·Ferdinand of Brunswick.
·Professor Semmer from Ingolstadt.
·The philosopher Franz Baader from Munich.
·And others...
Το 1779 το Τάγμα των «Tελειοποιητών» μετωνομάστηκε σε «Τάγμα των Πεφωτισμένων» (Orden der Illuminaten).
Το σχέδιο συμπεριελάμβανε την σταδιακή καταστροφή ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων και θρησκειών. Ο στόχος αυτός θα πραγματοποιείτο με την διαίρεση των ανθρωπίνων μαζών, τις οποίες οι Ιλλουμινάτι ονόμαζαν Γκοΐμ, σε αντιτιθέμενα στρατόπεδα για θέματα πολιτικά, φυλετικά, κοινωνικά, οικονομικά και άλλα6.
Την περίοδο εκείνη ο Adam Weishaupt άρχισε να συνεργάζεται στενώς με τον γνωστό Ιουδαίο Ταλμουδιστή και τέκτονα Μωϋσή Μέντελσον [the Jewish Masonic leader Moses Mendelssohn (1729-1786)]. Αργότερα ο Α.Β. ίδρυσε τις Στοές της Μεγάλης Ανατολής για να αποτελέσουν τα μυστικά αρχηγεία.
*
Το αρχικό σχέδιο του Βαϊσχάουπτ προσδιώρισε τους στόχους και ζητούσε από τους μυημένους να πράξουν αναλόγως ώστε να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων του Τάγματος. Συγκεκριμένα:
 (1) Χρησιμοποίηση του χρήματος και του σεξ ώστε να θέσουν σε έλεγχο αυτούς που ήδη κατείχαν  υψηλές θέσεις στα διάφορα επίπεδα ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων όπως και των άλλων τομέων της ανθρώπινης δραστηριότητας.
Από την στιγμή που ένα άτομο «κύρους», δηλαδή ασκούσε επιρροή, έπεφτε στα χέρια τους με τα ψέματα, τις εξαπατήσεις και τους πειρασμούς, τότε μπορούσαν να ασκήσουν σ’ αυτό πολιτικές και άλλες μορφές εκβιασμού, απειλές για οικονομική καταστροφή, κοινωνικό εξευτελισμό, φυσική βλάβη και απειλή θανάτου ακόμη, από τους ίδιους και τους συντρόφους του.
      (2) Αναζήτηση σε κολλέγια και πανεπιστήμια καταλλήλων φοιτητών, σπουδαστών, με εξαιρετικές πνευματικές ικανότητες που ανήκαν σε καλές οικογένειες με διεθνείς δεσμούς για να πάρουν ειδική εκπαίδευση στον διεθνισμό και όλες τις μορφές του. Να τους υποδεικνύουν  στις γραμματείες των κολλεγίων και των Πανεπιστημίων.
Η εκπαίδευση αυτή θα παρείχετο στους επιλεγμένους με την μορφή υποτροφιών. Θα τους μυούσαν ώστε να αποδεχθούν την «Ιδέα» πως μόνο Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση μπορεί να θέσει τέλος στους πολέμους και στις συμφορές. Θα τους δίδασκαν κάτι που αργότερα θα τους γινόταν «πεποίθηση». Δηλαδή πως οι άνθρωποι με ιδιαίτερες ικανότητες και ευφυΐα έχουν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να διοικούν τους λιγότερο προικισμένους, διότι οι Γκοΐμ (οι μη ιουδαϊκές μάζες) δεν γνωρίζουν τι είναι καλύτερο για αυτούς για το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα.
Σήμερα τέτοια ειδικά σχολεία βρίσκονται στο Γκόρντονστουν στην Σκωτία, στο Σάλεμ7 στην Γερμανία και σε πολλά μέρη του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάς. Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο σύζυγος της Βασίλισσας Ελισσάβετ της Αγγλίας, σπούδασε στο  Γκόρντονστουν με την υποκίνηση του Λόρδου Λουΐς Μαουντμπάντεν, θείου του που έγινε Αρχιναύαρχος του Βρετανικού στόλου μετά το πέρας του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. 
(3) Διείσδυση στις εκκλησιαστικές διοικήσεις και ιεραρχικές τάξεις όλων των θρησκειών και θρησκευτικών δογμάτων με αρχικό στόχο την διάβρωσή τους και τελικό την κατάργησή τους, αφού χρησιμοποιηθούν ως εργαλεία προς όφελος του Ιλλουμινισμού.
(4) Καταστολή κάθε αισθήματος πατριωτισμού/εθνικισμού και μακροπροθέσμως συμμετοχή σε διεργασίες για την κατάργηση των Εθνών και την προώθηση της ιδέας ενός Ιλλουμινοποιημένου Παγκόσμιου κράτους.
(5) Δημιουργία δικτύου ασφυκτικής κατασκοπείας και καταγγελτικού συστήματος των πάντων. 
   Να χρησιμοποιούνται σπουδαστές που υφίσταντο ειδική εκπαίδευση ως πράκτορες στα παρασκήνια ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων, ως «ειδικοί σύμβουλοι» και «εμπειρογνώμονες» ώστε να μπορούν να συμβουλεύουν τους υψηλά ισταμένους, να υιοθετούν πολιτικές που μακροχρόνια θα εξυπηρετούσαν τα μυστικά σχέδια των Διεθνιστών. Έτσι άνθρωποι με επιρροή παγιδεύτηκαν και πέρασαν κάτω από τον έλεγχο των Ιλλουμινάτι.
(6) Απόκτηση ελέγχου στον τύπου και όλες τις σχετικές υπηρεσίες που παρέχουν πληροφορίες στο κοινό.
Οι ειδήσεις και οι πληροφορίες θα χρησιμοποιούντο έτσι ώστε, όλοι οι άνθρωποι που δεν ανήκαν στον εσωτερικό κύκλο των Ιλλουμινάτι, δηλαδή οι Γκοΐμ, οι μη Ταλμουδιστές-Ιουδαίοι, να πεισθούν πως η Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση, είναι η ΜΟΝΗ λύση στα πολλά και διαφορετικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Ο στρατηγικός στόχος του Σχεδίου συνίσταντο στην ολοκληρωτική καταστροφή των εκλεγμένων κυβερνήσεων και των κρατουσών Θρησκειών.
Όταν το μυημένο μέλος αποκτούσε τον βαθμό του Σκώτου ιππότη, του επόπτη ή του ιερέως τότε και μόνον απεκαλύπτοντο μυστικά του Τάγματος στον μύστη, όπως:
«…Θα θυμάσαι πως από τις πρώτες συναντήσεις μας….ξεκινήσαμε λέγοντάς σου πως δεν σχεδιάζουμε τίποτε εναντίον της εκκλησίας….Είχαμε πολλές προκαταλήψεις να ξεπεράσουμε πριν αποφασίσουμε να σε πείσουμε πως η απατηλή θρησκεία του Χριστού δεν ήταν τίποτε άλλο από την υπηρεσία που προσέφερε ο κλήρος στην εξαπάτηση και την τυραννία…Να το μυστικό μας…Με σκοπό να καταστρέψουμε τον Χριστιανισμό και κάθε θρησκεία προσποιηθήκαμε πως μόνο εμείς κατέχουμε την αληθινή θρησκεία…»8                  
Στις 16 Ιουλίου 1782 στο Συνέδριο του Wilhelmsbad επισφραγίστηκε η συμμαχία μεταξύ των Ιλλουμινάτι και των Μασόνων. Μ’ αυτή την συμφωνία ενώθηκαν οι βασικές μυστικές κοινότητες όλου του κόσμου. Σχεδόν κανένας ιστορικός δεν έχει παρουσιάσει τους πραγματικούς αντικτύπους στην παγκόσμια ιστορία, εκείνης της συσπειρώσεως των αποκρυφιστών.
Το 1784 έφθασαν στα χέρια της Βαυαρικής κυβερνήσεως  στοιχεία που απεδείκνυαν την ύπαρξη μιας συνεχιζόμενης Εωσφορικής Συνομωσίας.
Ο προμνησθείς Γερμανός συγγραφέας Xavier Zwack (Ζβάκ) συνέγραψε σε βιβλίο ουσιαστικώς αντέγραψε, την αναθεωρημένη από τον Βαϊσχάουπτ έκδοση της αρχαίας συνωμοσίας και της έδωσε τον τίτλο «Einige Original-Scripten». Ήταν η αναθεωρημένη εργασία των αρχαίων πρωτοκόλλων που του είχε εμπιστευθεί η οικογένεια Rothchild. Αργότερα κατεγράφησαν ως «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».
Το 1784 ένα αντίγραφο του εγγράφου αυτού απεστάλη από τον Βαϊσχάουπτ στους Ιλλουμινάτι της Γαλλίας που είχαν επιλεγεί για να υποκινήσουν την Γαλλική επανάσταση. Στο Ράτισμπον9 που βρίσκεται στο δρόμο μεταξύ Φρανκφούρτης και Παρισίων, ο ταχυδρόμος των Ιλλουμινάτι «ιερέας» Johann/Jacob/Abbot Lanz (Ψευδώνυμο Ταμερλάνος) χτυπήθηκε από κεραυνό και πέθανε. Η αστυνομία βρήκε στο σώμα του τα ανατρεπτικά έγγραφα και τα διαβίβασε στις κυβερνητικές αρχές10.
Αυτά δεν ήσαν άλλα από εκείνα που εδίδασκαν αποκρύφως και προφορικώς στους μυημένους, οι βιολογικοί πρόγονοί τους από της Βαβυλωνιακής αιχμαλωσίας του Παλαιού λαού Ισραήλ  (6ος π.Χ. αι.). Οι Φαρισαίοι-Σαδδουκαίοι-Γραμματείς (Σανχέντριν), την εποχήν του Ιησού Χριστού, συνέχισαν να τα διδάσκουν κρυφίως στις συναγωγές και οι Γραμματείς τα κατέγραφαν και διεφύλασσαν ως αρχαία «πρωτόκολλα».
 Όλα αυτά εκτός των περιόδων της επισήμου αναγνώσεως-ερμηνείας του Γραπτού Νόμου (Παλαιά Διαθήκη) τον οποίον υπεκρίνοντο ότι τηρούσαν..
Μετά από προσεκτική μελέτη του σχεδίου, η Βαυαρική Κυβέρνηση  διέταξε την αστυνομία να επιδράμει στις νεοϊδρυθείσες από τον  Βαϊσχάουπτ στοές της Μεγάλης Ανατολής και στις οικίες κάποιων με την μεγαλύτερη επιρροή εταίρων του, συμπεριλαμβανομένου και του κάστρου του Βαρώνου Μπάσσους-ιν-Σάντερσντορφ.
Επιπρόσθετα στοιχεία που ήλθαν στα χέρια των αρχών, τους έπεισαν πως τα έγγραφα ήσαν γνήσια αντίγραφα μιας συνωμοσίας μέσω της οποίας η Αόρατη Αρχή που ήλεγχε τους Ιλλουμινάτι ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, σχεδίαζε να διεξαγάγει πολέμους και επαναστάσεις ώστε να εγκαθιδρύσει Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση.
Στα 1785 , η Βαυαρική Κυβέρνηση, με αρκετή αλλά αδικαιολόγητη καθυστέρηση, έθεσε εκτός νόμου τους Ιλλουμινάτι και έκλεισε τις στοές της Μεγάλης Ανατολής. Στα 1786, εξεδόθησαν με εντολή του Karl Theodor, οι λεπτομέρειες της συνωμοσίας. Ο Αγγλικός τίτλος της εκδόσεως  αυτής είναι: «The Original Writings of the Order and Sect of the Illuminati». Aντίγραφά της απεστάλησαν στις κεφαλές της εκκλησίας και του κράτους.


Συνεχίζεται


1 Οικογένεια Ρόθτσιλντ

                                                     Το οικόσημο της Οικογένειας Ρόθτσιλντ

Οικογένεια ταλμουδιστών γερμανο-ιουδαίων τραπεζιτών, με σημαντικώτατη επιρροή στην οικονομικοπολιτική ιστορία της Ευρώπης τον 18ον αιώνα και καθολική σχεδόν οικονομικοπολιτική επιρροή σήμερον, σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Η περιουσία της οικογενείας υπολογίζεται σε πάνω από 500 τρισεκατομμύρια δολλάρια!!!!!!
Το πρώτο μέλος της οικογενείας γνωστό με το όνομα"Rothschild" ήταν ο Izaak Elchanan Rothschild, γεννηθείς το 1577. Το όνομα Ρόθτσιλντ σημαίνει στα Γερμανικά «κόκκινη ασπίδα». Η κυριαρχία της οικογενείας στο διεθνές στερέωμα άρχισε με την γέννηση του  Mayer Amschel Rothschild  στην Frankfurt am Main, της Γερμανίας. Ο Άμσελ ήταν γιός του Amschel Moses Rothschild, (γεννηθέντος περί το 1710).  
Γενάρχης της δυναστείας θεωρείται ο Μάγερ Άμσελ Μπάουερ (1743 ή 1744 -1812), ο οποίος κληρονόμησε το επίθετο Ρόθτσιλντ από το σήμα της επιχειρήσεως του πατέρα του, που διατηρούσε ενεχυροδανειστήριο στην Φραγκφούρτη.
The first member of the family who was known to use the name "Rothschild" was Izaak Elchanan Rothschild, born in 1577. The name means "Red Shield" in German. The family's ascent to international prominence began in 1744, with the birth of Mayer Amschel Rothschild in Frankfurt am Main, Germany. He was the son of Amschel Moses Rothschild, (born circa 1710) a money changer who had traded with the Prince of Hesse. Born in the "Judengasse", the ghetto of Frankfurt, Mayer developed a finance house and spread his empire by installing each of his five sons in the five main European financial centres to conduct business. [Pohl, Manfred (2005), "Rothschild, Mayer Amschel", Neue Deutsche Biographie (NDB) (in German) (Berlin: Duncker & Humblot) 22: 131–133].
Ο Μάγερ εκμεταλλεύτηκε την θέση του ως οικονομικός σύμβουλος του πρίγκηπος της Έσσης και ίδρυσε την πρώτη του επενδυτική τράπεζα στη γενέτειρά του.
Πολύ γρήγορα επεκτάθηκε και ίδρυσε υποκαταστήματα στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης, με επικεφαλής τους πέντε γιους του: Άμσελ Μάγιερ Ρόθτσιλντ (1773-1855) στην Φραγκφούρτη, Σάλομον Μάγιερ Ρόθτσιλντ (1774-1855) στην Βιέννη, Νάθαν Μάγιερ Ρόθτσιλντ (1777-1836) στο Λονδίνο, Κάλμαν Μάγιερ Ρόθτσιλντ (1788-1855) στην Νάπολη, Τζέιμς Μάγιερ Ρόθτσιλντ (1792-1868) στο Παρίσι. Βασικός κανόνας του πατρός Ρόθτσιλντ, την οποία μετέδωσε στα παιδιά του, ήταν ότι οι επιχειρήσεις δεν θα έπρεπε να ξεφύγουν από τα χέρια της οικογένειας, γιατί μόνον έτσι θα μπορούσαν να κρατήσουν σε πέπλο μυστικότητας το μέγεθος του πλούτου τους και τα «επιχειρηματικά τους επιτεύγματα».
 
Μάγερ Άμσελ Μπάουερ - Ρόθτσιλντ
Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των Ρόθτσιλντ εγνώρισαν άνθιση κατά την  Γαλλική Επανάσταση (1789) και τους Ναπολεόντειους πολέμους (1792-1815). Εκείνες τις περιόδους, χρηματοδοτούσαν με δάνεια ΟΛΑ τα εμπόλεμα μέρη και εμπορεύονταν σιτηρά, βαμβάκι, αποικιακά προϊόντα και όπλα. Είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων και συνεργατών, που περιλάμβανε ιδιωτικό ταχυδρομείο και υπηρεσία πληροφοριών. 
Το δικό τους κατασκοπευτικό δίκτυο πληροφόρησε τον Ρόθτσιλντ για την νίκη του Ουέλινγκτον στην Μάχη του Βατερλώ (18 Ιουνίου 1815), μία ημέρα πριν από την άφιξη των επισήμων στρατιωτικών αγγελιοφόρων. Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα της μάχης ο Ρόθτσιλντ, με πράκτορές του, διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις ότι δήθεν έχασαν οι Άγγλοι την μάχη, με αποτέλεσμα να εξαπατήσει τους Άγγλους, να προκληθεί πανικός στις τράπεζες και να αναγκασθούν οι μέτοχοι των τραπεζών να πωλήσουν άρον-άρον τις μετοχές τους, σε εξευτελιστικές τιμές σε ανθρώπους-«κράχτες» του Ρόθτσιλντ. Έτσι γιγαντώθηκε οικονομικώς η οικογένεια Ρόθτσιλντ!
Οι Ρόθτσιλντς συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο υπερτοκογλυφικά δάνεια στην επαναστατημένη Ελλάδα το 1824, ενώ ήταν και από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841. Σήμερα η λεγομένη Εθνική τράπεζα της Ελλάδος ανήκει σε ποσοστόν 95% στην οικογένεια Ρόθτσιλντ και 5% σε άλλους μετόχους αλλά εξαρτώμενους από τους Ρόθτσιλντ, δηλαδή η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΔΕΝ είναι Ελληνική!!!
Η οικογένεια Ρόθτσιλντ παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην παγκόσμια τραπεζική αγορά. Σύμφωνα με τον συγγραφέα Ντες Γκρίφφιν (Des Griffin), στο βιβλίο του «Descent into Slavery?/Κάθοδος προς την σκλαβιά;»:
«Υπολογίζεται πως ελέγχουν τον μισό πλούτο του κόσμου. Η τράπεζα Ομοσπονδιακού αποθεματικού της Νέας Υόρκης, ελέγχεται από 5 τράπεζες των Ρόθτσιλντς που κατέχουν το 53% των αποθεμάτων της..».
Οι Ρόθτσιλντς χρηματοδότησαν την εγκατάσταση Ταλμουδιστών Ιουδαίων στην Παλαιστίνη κατά την διάρκεια του μεσοπολέμου και υπήρξαν θερμοί υποστηρικτές του κράτους του Ισραήλ. Άλλωστε, ένας Ρόθτσιλντ ήταν ο πρώτος παραλήπτης της Διακηρύξεως Μπάλφουρ, με την οποία η Μεγάλη Βρετανία εξέφραζε την θέλησή της για την δημιουργία εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη.
Οι Ρόθτσιλντς ανήκουν στους αυτοαποκαλούμενους «Πεφωτισμένους» («Illuminati»). Είναι μία από τις οικογενειακές δυναστείες που κυβερνούν τον κόσμο, μαζί με τους Ροκφέλλερ, τους Ντιπόν, τους Άστορ, τους Μπους κ.ά. Ο σπουδαίος αμερικανός ποιητής, Έζρα Πάουντ, μέσα από τις ραδιοφωνικές του εκπομπές στην Ρώμη κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, υποστήριζε ότι οι Ρόθτσιλντ συμμετείχαν σε μια κλίκα τραπεζιτών που προκάλεσαν τους δύο παγκόσμιους πολέμους με αποτέλεσμα να θησαυρίσουν δια της τοκογλυφίας!!!!
2 Άνταμ Βάϊσχαουπτ [Joseph Johann Adam Weishaupt (1748-1830)]. Γεννήθηκε στο Ίνγκολστατ της Βαυαρίας από ιουδαϊκή οικογένεια (Pouget de Sait Andres,Les autres caches de la revolution francaise.p.16). Λόγω του πρόωρου θανάτου του πατέρα του μεγάλωσε με τον θείο του, καθηγητή νομικής, ο οποίος του ενεφύσησε τις ιδέες του «διαφωτισμού». Απεφοίτησε από την νομική σχολή του Πανεπιστημίου του Ίνγκολστατ το 1768 και το 1772 ανακηρύχθηκε καθηγητής του Κανονικού δικαίου!!!   Την 1-5-1776 ίδρυσε το τάγμα των «Πεφωτισμένων».
   Το 1784 οι Ιλλουμινάτι τέθηκαν εκτός νόμου και απαγορεύτηκε η δράση τους. Τότε ο Α.Β. βρήκε φιλόξενη στέγη στο δουκάτο της Σαξωνίας Γκότα-Άλτενμπουργκ (το σημερινό κρατίδιο της Θουριγγίας), όπου ο Herrog Ernst του παρείχε μία αργομισθία ως συμβούλου.
3 Η Βαλπούργκ από το Ντέβον του Ηνωμένου Βασιλείου εβοήθησε τον Άγιο Βονιφάτιο που προσηλύτισε τους Φράγκους  στον Χριστιανισμό, τον 8ο-9ο αιώνα. Έχει ανακηρυχθεί ως Αγία από την ενιαία τότε, Χριστιανική Εκκλησία και η μνήμη της εορτάζεται την 1ην Μαΐου. Η εορτή της ενεπλάκη με τοπικά παγανιστικά έθιμα των Φράγκων την παραμονή της 1ης Μαΐου, κατά τα οποία Walpurgisnacht περιγράφονται οι τελετές των μαγισσών που συγκεντρώνονται κάθε χρόνο και εορτάζουν μαζί με τους δαίμονες που επικαλούνται τον αρχηγό τους Εωσφόρο!!!
   Μία τέτοια νύκτα περιγράφει ο  Γιόχαν Βόλφγκανγκ φον Γκαίτε στον Φάουστ!
4 Σύμφωνα με το Σατανικό ημερολόγιο των «μεγάλων αγίων ημερών», η 19η Απριλίου εγκαινιάζει μία περίοδο θυσίας, που η μεγάλη της κλίμακα καταλήγει την 1η Μαΐου. Κατά την 1η Μαΐου οι αρχαίοι Δρυΐδες τιμούσαν τον Θεό Ήλιο και τις θεές τους σε μία πολυπληθή εορτή. Κατά την εορτή ελάμβαναν κυκλικές τελετουργίες γύρω από ένα συμβολοποιημένο φαλλό, το γονιμοποιητικό όργανο του Θεού Ήλιου. Ο τελετουργικός χώρος που χρησιμοποιείτο για την λατρεία της ηλιακής θεότητος, ήταν παραδοσιακά ένας κύκλος από μεγάλες πέτρες. Στο Στόουνχετζ της Αγγλίας υπάρχουν υπολείμματα μιάς παρόμοιας τοποθεσίας
5 Ιλλουμινάτι: [Bund der Illuminaten, ένωση των Πεφωτισμένων και αργότερον «Illuminatenorden/Οργάνωση των Πεφωτισμένων από το λατιν. Illuminatus=Πεφωτισμένος, πληθ. Illuminati=Πεφωτισμένοι].Ο όρος Illuminati χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Marcelino Menendez Pelayo το 1492 και αποδόθηκε στους Alumbrados της Ιβηρικής Χερσσοννήσου [Οι Αlumbrados (Ισπανική απόδοση του Illuminated. Το 1498 αναφέρονται και ως Aluminados) ήσαν οι κρυπτο-ιουδαίοι Marranos  της Ιβηρικής Χερσονήσου που είχαν μεταστραφεί βιαίως στον Χριστιανισμό από τους βασιλείς της Ισπανίας]. Λοιπά όπως υποσημείωση (2) του 2ου μέρους. 
6 Η λέξη Γκόϊμ/goyim κατά τους ταλμουδιστές Ιουδαίους, σημαίνει άνθρωποι-ζώα/κτήνη/θηρία και μ’αυτήν χαρακτηρίζουν πάντα μη Ιουδαίο. Η πραγματική ερμηνεία της λέξεως που αναφέρεται στην ΓΕΝΕΣΗ/1,24-25 είναι Chay/Living Creature=Ζωντανό δημιούργημα, ζων οργανισμός (Hebrew and Chaldee Dictionary, Exhaustive concordance of the Bible,James Strong, 1978).
7 Shcule Sehloss Salem: Οικοτροφείο με πανεπιστημιουπόλεις στο Hohenfels, Salem και Uberlingen (Βάδη-Βυρτεβέργη). Ιδρύθηκε από τον Ταλμουδιστή-Ιουδαίο-Ιλλουμινάτο Kurt Matthias Robert Martin Hahn (1886-1974). Ο Kurt Hahn ήταν Γερμανός εκπαιδευτικός Ιουδαϊκής καταγωγής. Μετά την επικράτηση του Ναζισμού εδιώχθη και εφυλακίσθη. Με προσωπική παρέμβαση του Βρεττανού πρωθυπουργού Ramsey Macdonald, επίσης Ιουδαϊκής καταγωγής, απεφυλακίσθη, εγκατέλειψε την Γερμανία και εγκατεστάθη στην Βρετανία. Εκεί εκτός του School of Gordonstoun ίδρυσε τα πανεπιστήμια Outward Bound (1940), σήμερα αλυσσίδα 40 περίπου σχολείων σε όλο τον κόσμο και United World Colleges (UWC), αλυσσίδα 15 περίπου κολλεγίων σ’ όλο τον κόσμο.
  Gordonstoun (Salem school of Gordonstoun): Ιδρύθηκε από τον Kurt Hahn όταν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Γερμανία το 1933 και να μεταβεί στην Αγγλία.
8 Παγκόσμια Επανάσταση, Νέστα Γουέμπστερ, εκδ. Στερέωμα, σ. 23.
9 Ράτισβονη ή Ρέγκενσμπουργκ (Regensburg): Πόλη με 145.000 κατοίκους (σήμερα). Βρίσκεται στην καρδιά της Βαυαρίας στην άκρη του Βαυαρικού δάσους. Στην πόλη υπάρχουν πολλά μεσαιωνικά κτίρια με χαρακτηριστικούς υψηλούς πύργους.
10 The Brothers of the Night, Moscow, 2000, p.291.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου