Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
         ΜΕΡΟΣ 6o  

2. ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ «ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ» ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ
   Οι ρίζες του Σχεδίου της Παγκόσμιας Συνωμοσίας χάνονται στα βάθη της προϊστορίας. Kάποιοι ερευνητές, τις εντοπίζουν, για πρώτη φορά, μέσα στον Παράδεισο, όταν ο αρχηγός των εκπεσόντων αγγέλων (Όφις–Εωσφόρος–Σατανάς-Δράκων ο αρχαίος) εξαπάτησε με λόγια πλάνης την πρώτη γυναίκα (Εύα) και αυτή με την σειρά της τον σύντροφό της Αδάμ.
    Το πρώτο εκείνο Σχέδιο, σατανικής εμπνεύσεως, συνίστατο στα εξής :
1ο.     Αποπροσανατολισμός των ανθρώπων από την οδό αναζητήσεως της Αληθείας.
         Αυτό θα επετυγχάνετο με την συνεργασία-συνεργία (συνωμοσία) των ανθρώπων με τους πονηρούς αγγέλους (δαίμονες).
        Λένε πολλοί : Εγώ θεωρώ ότι η  τάδε άποψη ή θέση είναι ορθή ή λάθος. Το ζήτημα, δεν είναι τι θεωρούμε εμείς σαν ορθό ή λάθος  αλλά αν αυτό που υποστηρίζουμε ή εκφράζουμε, είναι σύμφωνο ή αντίθετο με τον Λόγο και τους νόμους του Θεού-Δημιουργού, αφού μόνο ο Θεός είναι η απόλυτη αλήθεια.
        Εάν δεν λαμβάνουμε υπόψη τον Λόγο και τους Νόμους του Δημιουργού, τότε αυτοθεοποιούμε  την λογική μας. Η αυτοθεοποίηση της λογικής μας, συνιστά υπέρβαση των ορίων των ανθρωπίνων δυνατοτήτων, και ακούσια «πρόσκληση» προς τις δαιμονικές δυνάμεις οι οποίες ενεργούν ως υποβολείς α-νομίας.
  Αυτό ακριβώς οδηγεί στον  αποπροσανατολισμό της ανθρώπινης λογικής από την οντολογική αλήθεια.
2ο.     Ανυπακοή και απείθεια προς τους Νόμους του Θεού-Δημιουργού (Α-νομία).
         Όταν υπερβούμε τα όρια που μας έχει θέσει ο κατασκευαστής - Δημιουργός μας, τότε παρέχουμε «έδαφος» στους πονηρούς αγγέλους, τους επιτρέπουμε να επεμβαίνουν και να μας οδηγούν σε σκέψεις, απόψεις- κρίσεις, αποφάσεις που εμείς θεωρούμε ορθές, ενώ είναι εσφαλμένες, υποβάλλοντας στο υποσυνείδητο την «ορθότητα» της απόψεώς μας. Στην συνέχεια δημιουργείται η ψευδαίσθηση της απολυτότητος ή αυθεντίας της ανθρώπινης σκέψεως.
    Με άλλα λόγια μας παραπλανούν και μας αποπλανούν!
3ο. Ακούσια ή εκούσια επικοινωνία, συνεργασία/συνωμοσία, αντιστοίχως, με τους πονηρούς Αγγέλους.
         Επειδή οι άνθρωποι αυτοϊκανοποιούνται ευκόλως, και την αδυναμία αυτή γνωρίζει ο Όφις, μας προσεγγίζει ό ίδιος ή οι δαίμονες, με τον τρόπο που προσέγγισαν τους πρωτοπλάστους και τους έπεισαν ότι μπορούσαν «να εκθρονίσουν τον Θεό, να καταλάβουν την Εξουσία (Του)  και να λατρεύονται (οι συνωμότες) ως θεοί, αντί του αληθινού Θεού-Δημιουργού» (Αποστασία-Σφετερισμός).
  Με άλλα λόγια, «δεν μείνανε πιστοί στον Δημιουργό ούτε οι άνθρωποι ούτε οι «πονηροί άγγελοι» που ήθελε (ο Δημιουργός)  ο καθένας από τους δύο να ζει και να κινείται μονάχα στον κόσμο τον δικό του, εκτελώντας μόνο τις εντολές Του, σύμφωνα με την αποστολή και της ικανότητές του. Θελήσανε και οι δύο άνομα να κινηθούν έξω από τα όριά τους...για την ικανοποίηση της δικής τους και μόνο ματαιοδοξίας και κρυφής επιθυμίας, που ήταν κοινή και για τους δύο «να βγάλουν από την μέση τον Θεό». Οι άνθρωποι για να γίνουν πιο «σοφοί» και κύριοι του εαυτού τους και οι άγγελοι οι πονηροί για να γίνουν κύριοι των ανθρώπων. Έτσι συνωμότησε ο εωσφόρος και παραπλάνησε τους πρωτόπλαστους, οι οποίοι με την σειρά τους συνωμότησαν-συμμάχησαν με τον εωσφόρο για να ωφεληθούν αμφότεροι, παρά το γεγονός ότι είχαν καθορισθεί τα όρια της δράσεώς τους από τον Δημιουργό»1.
 Αυτά διακηρύσσουν στις ημέρες μας και οι Παγκόσμιοι συνωμότες δια των οργάνων τους. Την αυτοδυναμία, την αυτογνωσία, τον αυτοφωτισμό, την αυτοθεοποίηση του ανθρώπου και την κατάργηση των επί μέρους θρησκειών, ως δημιουργημάτων, όπως ισχυρίζονται, της ανθρώπινης φαντασίας.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες της αόρατης παρουσίας και πανούργου δράσεως των πονηρών αγγέλων, σε όλες της ανθρώπινες δραστηριότητες της προχριστιανικής εποχής :
-Οι άνθρωποι  θεοποίησαν όλα τα στοιχεία της Κτίσεως2 και όλα τα ανεξήγητα σ’ αυτούς φαινόμενα (κεραυνοί, βροχή, εκλείψεις, πλημμύρες, δαιμονικές μεταμορφώσεις, κ.λπ.).
-Γεννήθηκαν όλες οι αρχαίες ειδωλολατρικές θρησκείες και ιδρύθηκαν οι πρώτες αποκρυφιστικές "στοές" (τα αρχαία μυστήρια της ειδωλολατρείας και δαιμονολατρείας). Όλων αυτών των δαιμονοκατασκευασμάτων, «αδιακρίτως και ανεξαιρέτως, κοινό σημείο είναι η ΜΑΓΕΙΑ, δηλαδή η κορυφαία και επωφελέστερη αμφοτεροβαρής συμφωνία επικοινωνίας και συνεργασίας (αλληλοβοηθείας) ανθρώπων και πονηρών αγγέλων (δαιμόνων)3».
Αυτές οι τελετουργίες των αρχαίων ειδωλολατρών και τα ίδια αρχαία μυστήρια χρησιμοποιούνται και σήμερα από τους παγκόσμιους συνωμότες, με διάφορες μορφές - παραλλαγές- μεταμφιέσεις, για την εκτροπή του ανθρώπου από την οδό της Αλήθειας και την παγίδευσή του στα θανατηφόρα δίκτυα του Συστήματος.             
Συνεπώς:
-Οι προϊστορικές ρίζες του Συστήματος «εφύησαν» στον Παράδεισο με την ανομία των πρωτοπλάστων μετά την παραπλάνησή τους από τον αρχισυνωμότη μισόκαλον Διάβολον!
-Οι αρχέγονες και ιστορικές ρίζες του Παγκόσμιου Συνωμοτικού Σχεδίου βρίσκονται στους αρχαίους ειδωλολατρικούς πολιτισμούς και στις αρχαίες αποκρυφιστικές εταιρείες που ήκμασαν και παρήκμασαν. Κρύπτονται στις λατρείες του Βάαλ και του Άμωνος, στα μυστήρια της Ίσιδος, του Σεράπιδος, του Οσίριδος, του Αδώνιδος, των Καβείρων, των Ελευσινίων, των Διονυσίων, των Ορφικών , στην λατρεία των «Ελληνικών» δήθεν θεών Απόλλωνος, Διός και Διονύσου και αργότερα στην ειδωλολατρική Ρώμη.
*
Περί τον 7ο-6ο π.Χ αιώνα, γεννήθηκε στην Ελλάδα η Ελληνική Ιωνική φιλοσοφία. Είναι η πρώτη ιστορική περίοδος της πνευματικής αφυπνίσεως του ανθρώπου. Τότε, σαν αστραπές στο σκοτάδι, άνοιξαν οι κρουνοί του Ελληνικού πνευματικού φωτός και κατηύγασαν, για πρώτη φορά, την τότε γνωστή ανθρωπότητα που ήταν βυθισμένη στο πνευματικό σκοτάδι.
Την ίδια περίοδο περίπου γεννήθηκε στην Βαβυλώνα η αίρεση των Φαρισαίων!!!
Η αίρεση προέκυψε από την επαφή και την ανάμειξη των αιχμαλώτων Εβραίων-Ισραηλιτών του παλαιού λαού Ισραήλ με αλλοφύλλους, κυρίως τους Ζωροάστρες (πυρολάτρες), μυστικιστές και Χαλδαίους, οι οποίοι ασχολούνταν με την αστρολογία, την μαντική και τον αποκρυφισμό (μαγεία). Από την συγχώνευση αυτή δημιουργήθηκε από κοινού μία νέα αποκρυφιστική Θρησκεία!
Η αίρεση των Φαρισαίων αποτέλεσε την μυστική θρησκεία των φανατικών και ου κατ’ επίγνωση Εβραίων του παλαιού λαού Ισραήλ.
Ως γνωστόν, η πίστη του παλαιού λαού Ισραήλ στηριζόταν αποκλειστικώς στην Παλαιά Διαθήκη.
Οι Φαρισαίοι, επισήμως και δημοσίως μεν ανεγίγνωσκον και επεκαλούτο χωρία της Παλαιάς Διαθήκης, αποκρύφως δε στις συναγωγές, εδίδασκαν στους μυημένους την λεγομένη «προφορική παράδοση του Μωϋσέως»  που ανεγίγνωσκαν αποσπασματικώς ή μεταβίβαζαν δια ζώσης από τους  «διδασκάλους» στους μαθητές. Για τον λόγο αυτό, ο Ιησούς τους κατέκρινε και προειδοποιούσε τους γνήσιους Εβραίους-Ισραηλίτες ότι, οι Φαρισαίοι είχαν εγκαταλείψει την αληθινή διδασκαλία (της Π.Δ.) και εκήρυτταν ανθρώπινα εντάλματα και παραδόσεις και όχι τον γραπτόν Μωσαϊκό Νόμο, τον οποίον υποκριτικώς διέδιδαν ότι εφήρμοζαν4.
Αυτή η « Μωυσαϊκή παράδοση» επενοήθη από τους παρανοϊκούς βαβυλωνίους εωσφοριστές, αστρολόγους και αποκρυφιστές/μάγους, και ενεφυτεύθη στα μυαλά των εν δουλεία ευρισκομένων ολιγοπίστων, απογοητευμένων και απίστων πολιτικοθρησκευτικών αρχόντων του παλαιού λαού Ισραήλ που είχαν συμμαχήσει με τους Φαρισαίους.
Αργότερα σ’εκείνη την παράδοση συμπεριελήφθησαν όλες οι κατά καιρούς αυθαίρετες διδασκαλίες-ερμηνείες των εωσφοριστών ραββίνων όπως είχαν μεταφερθεί μυστικώς, από γενεά σε γενεά, οιονεί «εκσυγχρονιζόμενες», από την περίοδο της Βαβυλωνιακής αιχμαλωσίας του Λαού Ισραήλ μέχρι τον 4ον-5ον μ.Χ. αιώνα και αργότερον.
Το σύνολον εκείνων των αυθαίρετων και αποκρύφως μεταδιδομένων διδασκαλιών απετέλεσαν το Ταλμούδ, το θρησκευτικόν Σύνταγμα των Φαρισαίων και της ελεγχομένης απ’αυτούς ανίερης Τριάδος (Φ-Σ-Γ)5.
Το Ταλμούδ ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση είχε ή έχει με το βιβλίο και την διδασκαλία της Παλαιάς Διαθήκης.
Οι άνθρωποι παρασυρμένοι από τις πολύμορφες σειρήνες του (Σ) αναζητούν σοφία, επιδιώκουν απόκτηση γνώσεων και ανακάλυψη της αληθείας, θεωρώντας την Χριστιανική διδασκαλία ως μία θρησκεία μεταξύ όλων των άλλων γνωστών θρησκειών!!!
     Στα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων, που ποδηγετούνται ΑΠΟΛΥΤΩΣ από όργανα του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, τονίζεται η διδασκαλία των τριών(3) λεγομένων μονοθεϊστικών θρησκειών (Χριστιανισμός-Ιουδαϊσμός, Ισλαμισμός) με τέτοια παραπλανητική επιχειρηματολογία, που οι διδασκόμενοι πείθονται ότι ένας είναι ο Θεός αλλά λατρεύται από τους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο!!! Όσοι πιστεύουν κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να γνωρίσουν τον Αληθινό Θεό ούτε να αντιληφθούν ότι η Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ βρίσκεται στην Διδασκαλία Εκείνου που Είπε ότι: «Εγώ ειμί η οδός, η Αλήθεια και η Ζωή», δηλαδή του Τριαδικού Θεού, της Ορθοδόξου Πίστεως6.  
Διαπιστώνουμε και ακούμε ότι οι πάντες βάλλουν, συκοφαντούν και συνωμοτούν κατά των Χριστιανών, της Αγίας Γραφής, του Χριστιανισμού και ειδικώτερον κατά της Ορθοδοξίας. Δεν ακούμε ή δεν διαβάζουμε πουθενά, να υβρίζουν τον Μωάμεθ, τον Βούδα και να συκοφαντούν τον Ισλαμισμό, τον Βουδισμό, τον Ιουδαϊσμό και τις άλλες θρησκείες! Γιατί;
Αφού ισχυρίζονται ότι όλες οι θρησκείες είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα ή ότι περιέχουν ψήγματα αληθείας, ή ότι οι μονοθεϊστικές πιστεύουν στον ίδιο Θεό, με διαφορετικό τρόπο η κάθε μία, γιατί πολεμούν μόνο την Ορθοδοξία, τον Χριστιανισμό;
Η απάντηση είναι απλή!
Διότι ο Ιησούς «καίει» τους παγκόσμιους συνωμότες. Ο Ιησούς Χριστός είναι το μοναδικό εμπόδιο για την υλοποίηση των συνωμοτικών σχεδίων του (Σ), αφού Αυτός είναι:
·Ο Μοναδικός Αληθινός Θεός,Το Φως, Η Αλήθεια, Η Ζωή. ΟΥΔΕΙΣ από τους λεγομένους ιδρυτές των γνωστών θρησκειών ετόλμησε να ψελλίσει την φοβερή εκείνη φράση την οποίαν μόνον ένας Θεός θα τολμούσε να εκφέρει, όπως έπραξε ο Ιησούς όταν εδίδασκεν τους μαθητές Του!!!
·Ο ίδιος Θεός τόσον της Παλαιάς Διαθήκης (Ιαχβέ) όσον και της Καινής Διαθήκης (Ιησούς Χριστός) και μέσα από τα κείμενα της Αγίας Γραφής μας οδηγεί στην αλήθεια, την οποία αποσιωπούν ή αποκρύπτουν οι παγκόσμιοι συνωμότες, ώστε να μην την πληροφορηθούν οι άνθρωποι.
·Η Αυτοαλήθεια που αποκαλύπτει, μέσα από τους Λόγους Του (Την Αγία Γραφή, Παλαιά και Καινή Διαθήκη), τα σχέδια και την ταυτότητα των εχθρών της ανθρωπότητος,  κατονομάζοντας τους λαοπλάνους συνωμότες και τον αρχισυνωμότη πατέρα τους, τους αυτοαποκαλούμενους «πεφωτισμένους» από την εποχή του επίγειου βίου Του!.
Έτσι οι συστημικοί συνωμότες δεν διστάζουν ακόμη και υποβαθμίσουν την ιστορικότητα Του Ιησού, να ισοπεδώσουν την Μοναδικότητά Του και να ταυτίζουν την Θεότητά Του με τα άλλα θνητά, «φωτεινά» δήθεν, πρόσωπα-κατασκευαστές των θρησκειών. Παραλλήλως δημιουργούν τις προϋποθέσεις έλξεως του ανθρώπου προς τον άγνωστο, τον αθέατο, όπως χαρακτηρίζουν κόσμο, προς αναζήτηση της «αλήθειας», στην πραγματικότητα όμως προς την αφανή παγίδα των ανθρώπων, την  Μεγάλη Απάτη του Συστήματος.
Το τραγικόν της υποθέσεως είναι ότι ενώ οι περισσότεροι από τους ανθρώπους τοποθετούν τον Ιουδαϊσμό ( Judaism ή Jewishness) μεταξύ των λεγομένων μονοθεϊστικών θρησκειών, τον ταυτίζουν με το περιεχόμενο και την διδασκαλία της Παλαιάς Διαθήκης του παλαιού λαού Ισραήλ!!!
Ασυνείδητη πλάνη ή ενσυνείδητη απάτη;
Aποφεύγουν σκοπίμως να αποδεχθούν, πιθανώς, αγνοούν το πιθανώτερον, επιδιώκουν την συγκάλυψη της αληθείας, πιθανώτατα, δηλαδή ότι:
Οι σημερινοί Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews) ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν τόσον με τον παλαιό λαό Ισραήλ, τους Εβραίους (Hebrews) ή Ισραηλίτες, όσον και με την Παλαιά Διαθήκη, την οποίαν προ πολλών αιώνων έχουν απορρίψει και την αντικατέστησαν με το Ταλμούδ.
Το τραγικώτερον όμως είναι ότι ενώ το Ταλμούδ δεν κυκλοφορεί δημοσίως, διδασκόμενο αυστηρώς μόνον εντός των Ιουδαϊκών Συναγωγών, οι άνθρωποι αναλύουν και σχολιάζουν τον Ιουδαϊσμό (Ταλμουδισμό), αυτοσχεδιάζοντες και εθελοθρησκειολογούντες, έχοντας πλήρη άγνοια του περιεχομένου του «ιερού» βιβλίου των Ιουδαίων (JEWS), του Ταλμούδ!!!    
Οποία πλάνη για τους ανθρώπους! Οποία απάτη από τους (υπ)ανθρώπους του (Σ)! Ο τρόπος αυτός, αναζητήσεως της Αληθείας που μας έχει επιβληθεί από το (Σ) αντί για την αποκάλυψη της αληθείας, οδηγεί στην απομάκρυνση του ανθρώπου από την μοναδική οδό που οδηγεί στην Αλήθεια.
Αυτό αποτελεί την πεμπτουσία της Συνωμοσίας7.

Συνεχίζεται





















1 Το Μυστήριον της Ανομίας, Ιωάννης Παλαιτσάκης, εκδ. ΚΟΡΥΦΗ, Αθήναι, 1999, σ.116
2 Δεν υπάρχει Φύσις αλλά Κτίσις. Ο όρος Φύσις (Εκ του ρήματος φύω που σημαίνει γέννηση, αρχή, το σύμπαν, τα σύμπαντα, τα όντα και φαινόμενα, τα κινητά και ακίνητα κτίσματα, το ανθρώπινο γένος, κλπ) που χρησιμοποιούν οι πάντες, συμπεριλαμβανομένων δυστυχώς και των καθ’ημάς ιερέων και λαϊκών θεολόγων, αποτελεί προϊόν πλάνης.
Το (Σ) προκειμένου να απομακρύνει τους ανθρώπους από την έννοια του Κτίστου-Δημιουργού του Σύμπαντος και των ατελευτήτων συμπάντων, εφηύρε τον όρο «Φύσις» ως ο κόσμος να (αν)εφύη μόνος του, από το πουθενά, ως να προήλθε  χωρίς την εύλογη επενέργεια ενός υπερλογικού Νοός/Όντος. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που εφηύρε και επέβαλλε την θεωρία της αυτομάτου εκρήξεως και εξελίξεως. Για να αποσιωποιηθεί η Κτίση- Δημιουργία και να προωθηθούν οι όροι «Φύσις» και «Εξέλιξις».
Μόνο ανόητοι, φρενόπληκτοι μέχρις ηλιθιότητος ή «φρόνιμοι» (πανούργοι) ως ο όφις του παραδείσου, δέχονται την δημιουργίαν-σύνθεση-λειτουργία των θαυμαστών και απεριγράπτων του σύμπαντος, μεταξύ των οποίων και ΟΛΑ τα έλλογα δίποδα όντα (άνθρωποι και «άνθρωποι» κάθε φυλής και χρώματος), από τύχη, με την διαδικασία της εξελίξεως, χωρίς την επέμβαση κάποιου Υπερλογικού Όντος/Προσώπου, με Νού, βούληση, σκέψη και κρίση.
Και ενώ οι στρατιές των συστημικών επιστημόνων διδάσκουν την θεωρία της αυτόματης δημιουργίας-εξελίξεως του σύμπαντος από μία τυχαία έκρηξη (χωρίς να μας εξηγούν πως βρέθηκαν/ποιός και πως κατεσκεύασε, τα υλικά της εκρήξεως και ποιος προεκάλεσε την έκρηξη) , στις σκοτεινές στοές οι φρενο-τέκτονες λατρεύουν τον «θεό» τους ,τον οποίον αποκαλούν μεγάλο αρχιτέκτονα του σύμπαντος (ΜΑΤΣ).
Εκεί παραδέχονται την ύπαρξη αρχιτέκτονος/δημιουργού, δηλαδή όντος-προσώπου με νου, βούληση και κρίση, που δημιούργησε-έκτισε τον κόσμο, εκτός στοών και σκοτεινών συναγωγών, όμως, δεν δέχονται ότι υπάρχει Κτίστης-Δημιουργός!!! Η μεγάλη διαφορά που συνιστά την απάτη ή πλάνη, αναλόγως της ενσυνείδητης ή ασυνείδητης αποδοχής του ΜΑΤΣ, συνίσταται στο ότι οι φρενο-τέκτονες λατρεύουν ως «θεό» τους ένα άϋλο κτίσμα (Εωσφόρος) του αληθινού Κτίστη-Θεού, που δεν είναι άλλος από τον Δημιουργό  ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, τον Ιησού Χριστό (Ο Τριαδικός Θεός)!!!
3 Το Μυστήριον της Ανομίας, ο.α., σ.119.
4 ΜΑΤΘΑΙΟΣ: 15/9, ΜΑΡΚΟΣ: 7/8,9,13.
5 Το Ταλμούδ το οποίον σήμερα διδάσκεται αποκλειστικώς και μόνον στις συναγωγές των Ιουδαίων (JEWS) προέρχεται από την Χαλδαϊκή λέξη Lamud που σημαίνει κίνητρο, διδασκαλία, οδηγία, επιδεξιότης. Το πλήρες περιεχόμενό του είναι άγνωστο καθ’όσον δεν πωλείται στο εμπόριο ούτε βρίσκεται προς ανάγνωση στις βιβλιοθήκες παρά μόνον στις βιβλιοθήκες των Ιουδαϊκών συναγωγών!
Όσα γνωρίζουμε και είναι ανατριχιαστικά, προέρχονται από παλαιές εκδόσεις που αργότερον απηγορεύθησαν, λόγω του αισχρού/αντιχριστιανικού/ μισανθρώπινου περιεχομένου του, και από Ιουδαίους που αρνήθηκαν να δεχθούν ως θρησκευτικό πιστεύω, το περιεχόμενο ενός βιβλίου που ήταν ανατριχιαστικό, κατάπτυστο, βλασφημούσε τον Ιησού Χριστό, και εδίδασκε πως άνθρωποι είναι μόνον οι Ιουδαίοι ενώ όλοι οι άλλοι ήσαν Θηρία, κτήνη (Γκόϊμ).
6 ΙΩΑΝΝΗΣ, 14/6.
7 Συνωμοσία (εκ του ρ. συνόμνυμι: Ορκίζομαι ομού, συναποτελώ συμμαχία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου