Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΜΕΡΟΣ 9o

3. H TAYTOTHTA ΤOY EΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ (ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ)
 Όταν μελετηθούν σε βάθος όλα τα παγκόσμια γεγονότα, ιδιαίτερα οι παγκόσμιοι Πόλεμοι και οι Επαναστάσεις (Γαλλική, Αμερικανική, Αγγλική, Ρωσική) καθώς και τα φαινόμενα του Ναζισμού, Φασισμού, Μαρξισμού, Καπιταλισμού, Ισλαμισμού, τότε ίσως:
-Συνειδητοποιηθεί γιατί εκτοξεύεται σήμερα αυτός ο καταιγισμός των αντιχριστιανικών πυρών σε όλα τα επίπεδα (μόνο κατά του Ιησού Χριστού και εναντίον κανενός άλλου).
-Αρχίσει ο προβληματισμός ότι πράγματι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει που δεν οφείλεται σε αυτά που βλέπουμε αλλά σε όσα γίνονται ή με βεβαιότητα γίνονται αφανώς, αλλά αδυνατούμε να εντοπίσουμε, να  πληροφορηθούμε, να διαπιστώσουμε, να αποκαλύψουμε.
Και αυτό διότι, οι Συνωμότες του Συστήματος:
- Ακολουθούν μεθόδους μυστικές, αποκρυφιστικές, ώστε να μην γίνεται αντιληπτή η δράση τους και να μην αποκαλύπτονται η ταυτότητα και τα σχέδιά τους.
-Διαθέτουν οργανώσεις φανερές και κρυφές. Φανερές για να φαίνονται νομοταγείς, αφ’ ενός για να επηρεάζουν ή ελέγχουν την εξουσία, αφ’ ετέρου για να αποπροσανατολίζουν ανθρώπους, κοινωνίες, κυβερνήσεις. Κρυφές για να ασχολούνται ανενόχλητοι με τις συνωμοτικές διεργασίες τους (οργάνωση δράσεως, εκπόνηση σχεδίων, μέθοδοι  υλοποιήσεως, επικοινωνία με την «υπέρτατη αρχή» κ.λπ. ).
-Μεριμνούν για την σταδιακή και «επιστημονική» μαζοποίηση-αριθμοποίηση των προσώπων-ανθρώπων, με καταιγισμό εικόνων, πληροφοριών αντιγνώσεως, αγαπολογικών μυθευμάτων, μεταλλαγμένων αξιών και αρχών, που προκαλούν άλλοτε τέρψη στις ψυχές των αφελών των ακατήχητων και άδολων και άλλοτε "θαυμασμό" για τα επιτεύγματα του ανθρώπου και της επιστήμης [CERN (παραμένουν αμετανόητοι οι συστημικοί επιστήμονες παρά την πρόσφατη απογοήτευση των αναζητητών του «γονιδίου του Θεού»), δημιουργία «ζωής» από …ζωντανά κύτταρα, ανακάλυψη «ιχνών» ζωής σε …άλλους πλανήτες, θαυμαστά ηλεκτρονικά/τεχνολογικά επιτεύγματα, κ.λπ.].
-Μας αποχαυνώνουν με την πνευματική κοκαΐνη που μας παρέχουν αφειδώς μέσα από τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα όλων των βαθμίδων, την συμβατική ιστορία που συγγράφουν μισθωμένα όργανα του (Σ) και τις ποικιλόμορφες εκδηλώσεις «Πνεύματος και Τέχνης» των εκούσιων ή ακούσιων οπαδών τους. Μας αποκοιμίζουν με την μηνυματική ηρωΐνη των ΜΜΕ ιδιοκτησίας διαχειριστών-υπηρετών του (Σ).
-Μας αποπροσανατολίζουν από την αλήθεια και μας μεταλλάσσουν σταδιακώς από ανθρώπους σε «θηρία», με χίλιους δύο τρόπους.
        Μόνο παρανοϊκοί μισανθρώπινοι εγκέφαλοι, σατανικά μυαλά, σαν εκείνα των Φαρισαίων- Γραμματέων- Σαδουκαίων (Φ-Γ-Σ) που σταύρωσαν τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό (κατ’ εντολή του Πατρός τους του Σατανά) και των διαχρονικών απογόνων τους, θα μπορούσαν να επινοήσουν:
    ---Την προβολή μύθων ή μυθοπλασμένων ιστορικών γεγονότων, καθώς και εικόνων με την μορφή σύγχρονης εικονολατρείας-εικονολαγνείας.
---Πολιτικά συστήματα διακυβερνήσεως κατ’ ευφημισμόν και κατά τύπους δημοκρατικά, ανθρώπινα, λαϊκά, φιλελεύθερα, για να παρέχουν συνεχώς ανακυκλούμενες φρούδες ελπίδες στους πολίτες, στην ουσία όμως να τους κρατούν ομήρους με σχέσεις παντοδύναμου εργοδότη-ανήμπορου εργάτη, ελέγχοντες άμα απολύτως τις κατά χώραν κυβερνήσεις.
Μέσα στα πλαίσια του σατανικού σχεδίου των συνωμοτών ήταν η απόρριψη, η συκοφάντηση, η περιθωριοποίηση, η αποσιώπηση, η εξαφάνιση, αν ήταν δυνατόν, του βιβλίου των βιβλίων, του θησαυροφυλακίου της Παγκοσμίου Γνώσεως, της Παλαιάς Διαθήκης!
Οι Ιουδαίοι της Διασποράς επέτυχαν από πολύ ενωρίς (έπρεπε να προλάβουν τα γεγονότα) να επισημοποιήσουν το νέο θρησκευτικό τους Σύνταγμα, μετά από πολλές περιπέτειες που «διήλθε» στα χέρια «σοφών» ραββίνων που προέβαιναν σε συχνές προσθαφαιρέσεις κατά την δοκησισοφία τους!
Έτσι αντικατέστησαν την Παλαιά Διαθήκη με το κατάπτυστο Ταλμούδ, το βδελυρό πολιτικοθρησκευτικό Σύνταγμα των συγχρόνων Ιουδαίων (Jews).
Η συγγραφή του Ταλμούδ ήταν αποκλειστικό έργο των Φαρισαίων, των ισχυρών της Εωσφορικής αιρετικής τριάδος,  Φαρισαίων-Γραμματέων-Σαδδουκαίων,  του Ιουδαϊκού Σανχέντριν, υπό την καθοδήγηση του πατρός τους, του δράκοντος του αρχαίου!!!. 
 Ποιοι ήσαν, όμως, οι Φαρισαίοι και οι συναποτελούντες το Εωσφορικό Συνέδριον την εποχήν του Κυρίου;
Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Εωσφορικού Διευθυντηρίου (Φ-Γ-Σ), ιδιαιτέρως των Φαρισαίων, δηλαδή ποιά ή ποιές συγκεκριμένες φυλές εκπροσωπούσαν και εάν είχαν ή όχι σχέση με τον παλαιό λαό Ισραήλ,  είναι αντικείμενο ιδιαίτερης έρευνας.
Δυστυχώς, οι ιστορικοί, οι θεολόγοι και οι λοιποί μελετητές, δεν τολμούν να ερευνήσουν το θέμα. Είναι σοβαρό και ίσως το σοβαρώτερο θέμα στην αποκάλυψη της ταυτότητος του (Σ).
Αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν στην Αγία Γραφή (ΠΔ και ΚΔ), στο απηγορευμένο Ταλμούδ και στην απόκρυφη Χιραμική παράδοση των Ταλμουδιστών Ιουδαίων (JEWS).
Ένα είναι βέβαιον! Οι Συνωμότες της ανίερης Τριάδος:
Δεν ανήκαν στην Αδαμική φυλετική γραμμή του Παλαιού Λαού Ισραήλ. Δεν ήσαν Εβραίοι.. !!!
ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ
Η λέξη προέρχεται από την Αραμαϊκή Perishin, με αντίστοιχη λέξη στα Εβραϊκά Perushim  που σημαίνει «κεχωρισμένος». Οι Φαρισαίοι είναι οι ίδιοι με τους Assideans (Ασσιδαίους) που αναφέρονται στους Μακκαβαίους (Α΄/2/42). 
Η διδασκαλία τους και η συμπεριφορά τους ήταν σε πλήρη αντίθεση με την διδασκαλία του Χριστού. Τα μέλη της ομάδος εκαλούντο μεταξύ τους «chaber» ή «εκλεκτοί του Θεού» ενώ τα μη μέλη, «οι κοινοί», «υιοί της ιλύος», ο «λαός της γης». Κάθε νέο μέλος ωρκιζόταν πίστη στους νόμους της ομάδος (Ταλμούδ) και όχι στην Παλαιά Διαθήκη, επί παρουσία τριών (3) άλλων μαρτύρων (αποκρυφιστική μύηση). 
Οι ρίζες τους ανάγονται στην περίοδο της Βαβυλωνιακής αιχμαλωσίας των Εβραίων! Εμφανίζονται ως ισχυρή οργάνωση επί Ιωάννου Υρκανού (135-105 π.Χ.) ερχόμενοι σε αντίθεση με την τάξη των Σαδδουκαίων. Αρχίζουν να ανέρχονται επί Αλεξάνδρου Ιανναίου (104-78) και κυρίως επί Σαλώμης Αλεξάνδρας (78-69) χήρας του προηγουμένου. Οδηγούμενοι από κάποιον Simeon ben Shetah, αδελφό της  Σαλώμης Αλεξάνδρας, κατέλαβαν τα αξιώματα στο Σανχέντριν (Συνέδριο) και έφθασαν στο αποκορύφωμα της ισχύος τους.
Ο Simeon προσεκάλεσε από την εξορία όλους τους φυγάδες Φαρισαίους, μεταξύ των οποίων και ο Joshua ben Perachya. Άρχισαν να αντικαθιστούν την διδασκαλία των Σαδδουκαίων με τις Φαρισαϊκές ερμηνείες της Τορά, αλλά οι Σαδδουκαίοι τους ανέτρεψαν και πάλι, μετά από αιματηρές συμπλοκές, επανακτήσαντες την δύναμή τους επί Αριστοβούλου (69-63)1. 
Τότε οι Φαρισαίοι παρουσιάσθηκαν στον Πομπήϊο (106-48 π.Χ.) και του εζήτησαν την επανασύσταση του παλαιού Ιερατείου (είχε προηγηθεί η καταστροφή του ναού). Επί Αγρίππα (41-44 μ.Χ.) οι δραστηριότητες των Σαδδουκαίων περιορίζονται αισθητώς και εξαφανίζονται οριστικά από την ιστορία μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ.
Έκτοτε οι Φαρισαίοι αναλαμβάνουν τις τύχες του Εβραϊκού λαού στηριζόμενοι στον Νέο Ιουδαϊσμό (Ταλμουδισμό) ή Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό,  όπως ισχύει μέχρι σήμερον. 
Οι Φαρισαίοι, ανεγίγνωσκαν αποσπάσματα από την Παλαιά Διαθήκη (Πεντάτευχο/Τορά), ερμήνευαν τα αναγιγνωσκόμενα χωρία κατά την δοκησισοφία τους, και τις παρερμηνείες τους εδίδασκαν στους Εβραίους-Ισραηλίτες, υποκρινόμενοι την τήρηση των γραπτών νόμων του Θεού της Παλαιάς Διαθήκης. Στις αποκρυφιστικές συνάξεις τους, όμως, ανεγίγνωσκαν και εδίδασκαν το αποκρυφιστικό Ταλμούδ. 
Ουσιαστικώς αδιαφορούσαν για τον γραπτό Νόμο της Παλαιάς Διαθήκης, τον οποίον είχαν περιορίσει μόνον στην  Πεντάτευχο (Τορά). Απλώς απαιτούσαν την τήρηση μερικών εξωτερικών χαρακτηριστικών των νόμων του Μωϋσέως, όπως  η νηστεία, η δεκάτη, η πλύση των χειρών, κλπ. 
Από το 70 μ.Χ. οι Φαρισαίοι εγκατέλειψαν την θυσίαν του αμνού κατά το Πάσχα, την κορυφαία και διατεταγμένη από τον Θεό της Π.Δ. Ιαχβέ, εορτή των Εβραίων, θεσπισμένη εις ανάμνηση της εξόδου τους από την δουλεία της Αιγύπτου2. 
Η ανίερη αυτή κατάργηση της κορυφαίας εορτής του παλαιού λαού Ισραήλ, η οποία κατ’εντολήν του Κυρίου έπρεπε να έχει αιώνιον διάρκεια, συνιστά μία ακόμη απόδειξη ότι οι Φαρισαίοι ΔΕΝ ανήκαν φυλετικώς στον λαό Ισραήλ της Π.Δ. ούτε επίστευαν στον Θεό-Ιαχβέ των Εβραίων-Ισραηλιτών, Ο Οποίος είχε δώσει την εντολήν αιώνιου εορτασμού σε ανάμνηση της φοβερής εκείνης ημέρας εξόδου του Λ.Ι. εκ της Αιγύπτου. 
Οι Φαρισαίοι διοικούσαν τον παλαιό λαό του Θεού, αλλά ΔΕΝ ανήκαν σ’αυτόν. Εισήλθαν κρυφίως στα σπλάχνα του Εβραϊκού λαού ως παρείσακτοι ψευδαδελφοί αλλά δεν ανήκαν στον αληθινό Ισραήλ. Είχαν Εβραϊκά ονόματα αλλά ΔΕΝ ήσαν πραγματικοί Εβραίοι!!!
Κάτι ανάλογο συνέβη στο παρελθόν, συμβαίνει και σήμερα με κορυφαίους πολιτικούς, τραπεζίτες και επιχειρηματίες σε όλα σχεδόν τα κράτη του κόσμου συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος!!! Παντού κυριαρχούν οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι καλυπτόμενοι πίσω από ψευδώνυμα ή αντίστοιχα εθνικά ονόματα στις χώρες όπου πρωταγωνιστούν!
Παραθέτουμε μερικά παραδείγματα αφορώντα στην ελληνική πραγματικότητα: Μινέϊκο/Σταυρόπουλος, Αβουρής/Σημίτης, Μωϋσή/Μασούτης, Σουασόν/Σανσόν/Τσάτσος, Ροζενστάϊν/ Ροζάκης, Μωϋσή/Μάτσας, Αβραάμ Μπεναρρόγια, Αλβέρτος Κουριέλ, Κοέν/Κούν, Σα-ραγκούσης, Ραούλ/Ράλλης, Μπενάκι, Λεβή/Παπασταύρου, Έβερ(τ), Ραφαήλ Μωϋσή(ς), κ.α.
     Ο Ιώσηπος υποστηρίζει ότι επί Ηρώδου ο αριθμός των Φαρισαίων ήταν κάτι παραπάνω από 6.0003. 
Μερικές χιλιάδες Φαρισαίων, συνεπικουρούμενοι από τις άλλες δύο αιρετικές ομάδες (Σαδδουκαίοι, Γραμματείς), διοικούσαν πολιτικο-θρησκευτικώς, μυριάδες Εβραίων/Ισραηλιτών την περίοδον της παρουσίας του Κυρίου επί της γης!!! 
Οι αληθινοί Εβραίοι ανήκαν στην Αδαμική γραμμή4. 
Οι Φαρισαίοι δεν ανήκαν στην γραμμή Αδάμ από την οποίαν προήρχετο κατά την ανθρώπινη φύση του και ο Θεάνθρωπος Ιησούς5.
Για τον λόγο αυτό, συνεχώς ο Ιησούς εφιστούσε την προσοχή του λαού και επεσήμανε να αποφεύγουν την διδασκαλία τους. Άλλωστε oι Φαρισαίοι αποτελούσαν αίρεση (ΠΡΑΞΕΙΣ: 15/5), ο δε Ιησούς τους αποκαλούσε «Ὄφεις, γεννήματα ἐχιδνῶν», και «τέκνα των δολοφόνων των προφητών» (ΜΑΤΘ: 23/29-33). 
Σε ποιά φυλετική γραμμή ανήκαν οι Φαρισαίοι; 
Ο Ιησούς με σαφείς και συγκεκριμένες φράσεις Του, μη επιδεχόμενες παρερμηνειών, κατατάσσει αμφοτέρους (Φαρισαίους-Σαδδουκαίους) στην γραμμή του όφεως, στην γενεά που διέπραξε πνευματική μοιχεία, με τον Διάβολον [Γενεά πονηρά και μοιχαλίς (ΜΑΤΘ: 16/4)]. 
Με τους χαρακτηρισμούς Του ο Ιησούς προσδιόρισε σαφέστατα, το γενεαλογικό τους δένδρο (φυλετική γραμμή Κάϊν )  αλλά και την θρησκευτική τους ταυτότητα (τέκνα του διαβόλου).
Απευθυνόμενος προς τους Φαρισαίους είπεν:
« …ὑμεῖς ποιεῖτε τὰ ἔργα τοῦ πατρὸς ὑμῶν. Εἶπον οὖν αὐτῷ· ἡμεῖς … ἕνα πατέρα ἔχομεν, τὸν Θεόν (ΣΣ: Είπαν αορίστως τον Θεόν, δεν ανέφεραν τον Θεόν-Ιαχβέ)εἶπεν οὖν αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς·… ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν…» (ΙΩΑΝΝΗΣ,8/41-44).
«…ἐν τούτῳ φανερά ἐστι τὰ τέκνα τοῦ Θεοῦ καὶ τὰ τέκνα τοῦ διαβόλουοὐ καθὼς Κάϊν ἐκ τοῦ πονηροῦ ἦν (και όχι όπως ο Κάϊν που ήταν τέκνον του Διαβόλου) καὶ ἔσφαξε τὸν ἀδελφὸν αὐτοῦ·… ὅτι τὰ ἔργα αὐτοῦ πονηρὰ ἦν, τὰ δὲ τοῦ ἀδελφοῦ αὐτοῦ δίκαια.…» (Α΄ ΙΩΑΝΝΟΥ:3/9-12).
«Τότε προσελθόντες οι μαθηταί αυτού είπον αυτώ. Οίδας ότι οι Φαρισαίοι εσκανδαλίσθησαν ακούσαντες τον λόγον; Ο δε αποκριθείς είπε: Πάσα φυτεία ην ουκ εφύτευσε ο Πατήρ μου ο ουράνιος εκριζωθήσεται» (ΜΑΤΘ: 15/12-13).
Η βιολογική γραμμή του Κάϊν ή Καϊνική γραμμή (Καϊνίτες), αναφέρεται στην Π.Δ. ως ξεχωριστή τοιαύτη και προσδιορίζεται μέχρι και τους απογόνους του Λάμεχ. Μετά απ’ αυτούς, τα ίχνη της γραμμής....χάνονται ιστορικώς αλλά δεν χάνονται βιολογικώς, είτε ως «καθαρόαιμοι» απόγονοι είτε ως επιμιξίες με μη Αδαμικούς ή αποβληθέντες της Αδαμικής γραμμής…6
Έτσι παρουσιάζονται ιστορικώς με άλλα ονόματα, συναφή του ονόματος του γενάρχου τους (Καϊναίοι, Κιναίοι, Χ(Κ)αναναίοι, κ.α) ή διαφορετικά (Φοίνικες, Εδωμίτες, Θιραθίτες, Αιμαθίτες, Ρηχαβίτες, κ.α.).
Ας τα αναζητήσουν μέσα από τις σελίδες της Π.Δ. οι ιστορικοί, μελετητές των Γραφών, ερευνητές, κυρίως …θεολόγοι. Αν αναζητήσουν την αλήθεια αδόλως και με φόβον Θεού, θα ανακαλύψουν τα ίχνη των απογόνων του Κάϊν και θα οδηγηθούν στους σημερινούς...γνησίους βιολογικούς και πνευματικούς απογόνους-εκπροσώπους της Καϊνικής γραμμής…  
Επίσης οι Φαρισαίοι απεκαλούντο:
«Κατάρας τέκνα» (Β΄ΠΕΤΡΟΥ: 2/15-17)-«Οι πάλαι προγεγραμμένοι» (ΙΟΥΔΑΣ: 4)-«Yιοί νυκτός και σκότους» (Α΄ΘΕΣΣΑΛ:5/5)-«Γενεά σκολιά» (ΠΡΑΞΕΙΣ:2/40)-«Κλέφτες και ληστές» (ΙΩΑΝΝ:10/1)-«γενεά διεστραμμένη» (ΦΙΛΙΠΠ: 2/15)-«Γενεά πονηρά και μοιχαλίς …» (ΜΑΤΘ: 16/4).
Οι παραπάνω φοβεροί και αποκαλυπτικοί χαρακτηρισμοί του Κυρίου επιβεβαιώνουν την διαφορετικήν βιολογική γραμμή των απογόνων του Κάϊν, από εκείνην του Αδάμ.
Στο σημείο αυτό κάποιοι ίσως ερωτήσουν: Μα, ο Κάϊν δεν ήταν υιός του Αδάμ; Συνεπώς αυτός και οι απόγονοί του δεν ανήκουν στην Αδαμική γραμμή; Πως δικαιολογείται η διαφοροποίηση της Καϊνικής από την Αδαμική γραμμή;
Οι απόγονοι του Κάϊν δεν ανήκουν στην Αδαμική γραμμή, διότι:
-Ο Κάϊν δεν αναφέρεται στην ΑΔΑΜΙΚΗ γραμμή (ανθρώπινη γενεαλογία του Κυρίου, ΛΟΥΚΑΣ, 3/23-38) καίτοι ως πρωτότοκος υιός και μετά την δολοφονία του Άβελ, θα έπρεπε να λογίζεται ως ο πρώτος διάδοχος. Ο Θεός, για τους δικούς του λόγους, απέπεμψε τον Κάϊν από την ανθρώπινη γραμμή.
-Ο Κύριος όχι μόνον διέγραψε τον Κάϊν από την γραμμή του Αδάμ αλλά αντικατέστησε τον δολοφονηθέντα Άβελ με άλλο σπέρμα, τον Σήθ [«..εξανέστησε σπέρμα έτερον αντί του Άβελ…» (ΓΕΝΕΣΗ, 4/25)].
-Ο Κάϊν μετά την έξοδόν εκ της Εδέμ κατοίκησε στην γη Ναίδ, εγνώρισε την γυναίκα του, η δε γυναίκα του συλλαβούσα έτεκεν τον Ενώχ. Στην συνέχεια οικοδόμησε πόλιν με τους απογόνους του δημιουργήσας δική του βιολογική γραμμή, ξεχωριστή της Αδαμικής7.
Ποια ήταν η θρησκευτική πίστη των Φαρισαίων;
Η νέα θρησκεία που εφηύραν και ακολουθούσαν οι Φαρισαίοι εστηρίζετο σε μυστικές διδασκαλίες, άσχετες με την πατρώα πίστη της Παλαιάς Διαθήκης, τις οποίες παραλλήλως προς τις συνεχείς υπομνήσεις-καταγγελίες Του ο Κύριος, δεν παρέλειπε να χαρακτηρίζει ως:
o      Τα κρυπτά της αισχύνης [Τα απόκρυφα της αιδούς/ατιμίας (Β΄ ΚΟΡ: 4/2)].
o      Σκύβαλα (ΦΙΛΙΠΠ: 3/4…5/9).
o      Ζηλωτικές διδασκαλίες ου κατ’ επίγνωση (ΡΩΜ:10/2-4).
o      Ματαιολογίες (ΤΙΜΟΘ Α΄: 1/6-7).
o      Ιουδαϊκούς μύθους-εντάλματα ανθρώπων (ΤΙΤΟΣ:1/3).
o   Αμαρτωλά ήθη ψευδοδιδασκάλων ακολουθούντων την οδόν του Βαλαάμ υιού τω Βοσώρ (Β΄ΠΕΤΡΟΥ: 2/10…14,15).
o        Αιρετικές, «Εξανέστησαν δε τινές των από της αιρέσεως των Φαρισαίων πεπιστευκότες..…» (ΠΡΑΞΕΙΣ: 15/5).
o           Αντιπαλαιοδιαθηκικές/Αντιμωσαϊκές/Ά-νομες.
       Ο Ιησούς μέσα και έξω από τις συναγωγές στις διάφορες συζητήσεις και διδασκαλίες του, κατ’ επανάληψη κατήγγειλε τους Γραμματείς και Φαρισαίους ότι δεν τηρούσαν την Παλαιά Διαθήκη αλλά τις δικές τους (ανθρώπινες) παραδόσεις, τουτέστιν το αποκρυφιστικό Ταλμούδ.
         -«Διατί  και υμείς παραβαίνετε την εντολήν του Θεού δια την παράδοσιν υμών;» (ΜΑΤΘ: 15/3).
        Αφέντες γάρ την εντολήν του  Θεού κρατείτε  την παράδοσιν των ανθρώπων…αθετείτε την εντολήν του Θεού ίνα την παράδοσιν υμών τηρήσητε…» (ΜΑΡΚ: 7/8-9).
                 Ακυρούντες τον λόγον του Θεού τη παραδόσει υμών η παραδεδώκατε… (ΜΑΡΚ: 7/13).
        Ποίος είναι ο Λόγος του Θεού; Η Παλαιά Διαθήκη.
       -«Ο Μωϋσής στον οποίον εσείς (λέτε ότι) έχετε στηρίξει τις ελπίδες σας είναι ο κατήγορός σας/ Ο κατήγορος υμών Μωϋσής, εις όν υμείς ηλπίκατε/Διότι εάν επιστεύατε εις τον Μωϋσή θα επιστεύατε και εις εμέ, διότι περί εμού έγραψε εκείνος…» (ΙΩΑΝΝΗΣ:5/45-46).
Oι καταγγελτικές μαρτυρίες Του Ιησού ότι οι Φαρισαίοι και Γραμματείς δεν εφήρμοζαν τις εντολές του θεού Ιαχβέ, δεν επίστευαν στα λόγια του Μωϋσέως (Γραπτούς νόμους της Πεντατεύχου-Τορά), αποκαλύπτουν, μεταξύ των άλλων:
 - Την διαφορετική θρησκευτική πίστη των Φαρισαίων από εκείνη των πιστών Ισραηλιτών.
 - Την απόρριψη από τους Φαρισαίους, της Παλαιάς Διαθήκης, ιδιαιτέρως της Πεντατεύχου που έγραψε ο ίδιος ο Μωϋσής.
 - Την απάτην περί προφορικής, δήθεν, παραδόσεως, του Μωϋσέως.
Συνεπώς δεν πρέπει να μας ξενίζει το γεγονός της Σταυρώσεως Του Κυρίου από τους Φαρισαίους, τους υποτιθέμενους μελετητές, και κατ’ εξοχήν γνώστες-ερμηνευτές των προφητειών της Π.Δ. περί του αναμενομένου Μεσία!
Υπάρχουν όμως και άλλα χωρία, ακόμη πιο αποκαλυπτικά, όπως:
«Και την βλασφημίαν εκ των λεγόντων Ιουδαίους είναι εαυτούς, και ουκ εισίν, αλλά συναγωγή του Σατανά» (ΑΠΟΚΑΛ: 2/9).
Η Αποκάλυψη εγράφη περί το 90 μ.Χ. μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ από τους Ρωμαίους το 70 μ.Χ.και την διασπορά των Εβραίων. Με άλλα λόγια τα γραφέντα υπό του Αγίου Ιωάννου αφορούσαν τους προγόνους (βιολογικούς-πνευματικούς) των σημερινών Ταλμουδιστών Ιουδαίων, ακολουθούντων προφανώς την ιδίαν θρησκευτικήν πίστη, την Σατανολατρεία!!!
Τα παραπάνω ρήματα του Κυρίου είναι σαφή και αποκαλυπτικά για την θρησκευτική ταυτότητα του Σανχέντριν (πολιτικο-θρησκευτικής ηγεσίας του λαού Ισραήλ), την εποχή της επί γης δράσεως και παρουσίας του Κυρίου!!!
Καταλυτική και μη επιδεχομένη αμφισβήτηση, η μαρτυρία του Αγίου Ιωάννου της Αποκαλύψεως, ότι ό ισχυρισμός όλων όσοι διετείνοντο ότι ήσαν Εβραίοι-Ιουδαίοι αποτελούσε βλασφημία, γιατί ήσαν «Συναγωγή του Σατανά».
Ως καλλιεργούντες λοιπόν στην Συναγωγή τα ρήματα και τις εντολές του «θεού» τους, ήσαν αντίχριστοι και απειργάζοντο το κακόν της ανθρωπότητος!!!
«Τις εστίν ο ψεύστης, ει μη ο αρνούμενος ότι Ιησούς ουκ εστίν ο Χριστός; Ούτος εστίν ο αντίχριστος» (Α΄ΙΩΑΝΝΟΥ: 2/22)».
«…ότι τα αυτά επάθετε και υμείς υπό των ιδίων συμφυλετών καθώς και αυτοί υπό των Ιουδαίων, των και τον Κύριον αποκτεινάντων Ιησούν και τους ιδίους προφήτας, και ημάς εκδιωξάντων, και Θεώ μή αρεσκόντων και πάσιν ανθρώποις εναντίων» (Α΄ΘΕΣΣΑΛ: 2/14-16).
Το Σανχέντριν την εποχή της επιγείου παρουσίας του Κυρίου, δεν ήταν αρεστό στον αληθινό Θεό, καθ’όσον:
Το Συνέδριον (Σανχέντριν) της ανίερης τριάδος (Φ-Σ-Γ) ΔΕΝ ήταν Εβραϊκό ούτε ως προς την φυλή ούτε ως προς την θρησκευτική πίστη. Τα μέλη του Σανχέντριν φυλετικώς, δεν ήσαν γνήσιοι Ισραηλίτες. 
-Στην Συναγωγή τους ΔΕΝ ελατρεύετο Ο Ιαχβέ, ο αληθινός Θεός των προφητών και των πατέρων του Ισραήλ αλλά ο Σατανάς!!!
-Οι πρόγονοι των Ταλμουδιστών Φαρισαίων και των άλλων μελών του Σανχέντριν, μεταξύ των άλλων εγκλημάτων τους:
---Είχαν φονεύσει στο παρελθόν, όλους τους προφήτες των Εβραίων, του Παλαιού Ισραήλ, που επικοινωνούσαν με τον Ιαχβέ και
---Σχεδίαζαν και δρούσαν εναντίον ΟΛΗΣ της ανθρωπότητος!!!
Με άλλα λόγια: Οι Φαρισαίοι είχαν μετατρέψει την Συναγωγή σε ναό λατρείας του Σατανά. Το Φαρισαιοκρατούμενο Σανχέντριν αποτελούσε το ιερατείο που υπηρετούσε και ελάτρευε τον Σατανά. Ο Σατανισμός ήταν η θρησκεία των Ταλμουδιστών Φαρισαίων!!!
Τα κείμενα είναι τόσον ξεκάθαρα ώστε δεν μένει αμφιβολία ότι Το Συνέδριον ήταν μία αντι-Εβραϊκή Συναγωγή Σατανιστών, παρείσακτων-ψευδαδελφών, που μετά την Σταύρωση-Ανάσταση του Κυρίου έγινε ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ. Εντός του Συνεδρίου εσχεδιάζοντο δράσεις κατά των Χριστιανών και εναντίον όλης της ανθρωπότητος!!!
Σήμερον οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews) μετά παρέλευση 2.000 περίπου ετών, πιστοί στην διδασκαλία των πατέρων τους, εξακολουθούν να πιστεύουν ότι υπάρχει φυλετική διαφορά μεταξύ των ιδίων και  των λοιπών ανθρώπων, επιβεβαιώνοντες τα λόγια της Αγίας Γραφής περί Καϊνικής γραμμής και τις προειδοποιήσεις του Κυρίου που περιλαμβάνονται σ’αυτήν!
Ο Ραββίνος Yitzak Ginsburg τον περασμένο αιώνα διεκήρυξε: «Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι το εβραϊκό αίμα και το αίμα των απίστων δεν είναι το ίδιο πράγμα»8.
Ποίοι είναι οι άπιστοι; Όλοι οι μη Ταλμουδιστές Ιουδαίοι! Όλοι οι άνθρωποι της γης εκτός από τους Ιουδαίους!!! Υπάρχει μήπως αμφιβολία για το ποιοι είναι οι απόλυτοι ρατσιστές σήμερον;
Παρά την σαφή εντολή του Ιαχβέ-Ιησού Χριστού, οι παλαιοισραηλίτες-Εβραίοι παρεπλανήθησαν και εδέχθησαν ως άρχοντες τους παρείσακτους ψευδαδελφούς, μη Εβραίους/Ισραηλίτες, όπως ήσαν οι Γραμματείς, οι Σαδδουκαίοι και Φαρισαίοι, την εποχή του Κυρίου Ιησού, καίτοι εγνώριζαν και τις φοβερές τιμωρίες που θα επεβάλλοντο σε περίπτωση παρακοής9.
«ου δυνήση καταστήσαι επί σ’ εαυτόν άνθρωπον αλλότριον, ότι ουκ αδελφός σού εστί» (Δεν θα εγκαταστήσεις άρχοντα επί του εαυτού σου άνθρωπον ξένον, διότι αυτός δεν είναι αδελφός σου-ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ:17/15).
Οι Εβραίοι επειδή παρήκουσαν τις εντολές του Κυρίου, οι οποίες είναι διαχρονικές, το 70 μ.Χ. κατεστράφησαν από τους Ρωμαίους, οδηγήθηκαν στην αιχμαλωσία/εξορία και διελύθησαν ως κράτος! Έτσι βρήκαν την ευκαιρία οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Φαρισαίοι) στην διασπορά να τους αλώσουν και να τους μεταλλάξουν ολοκληρωτικώς!
Οι αληθινοί και πιστοί στους Νόμους του Θεού της Π.Δ. Εβραίοι/Ισραηλίτες, αναγνωρίσαντες τον Ιησού, μέσα από τα κείμενα της Π.Δ. ως τον προφητευμένο Μεσία, απεδέχθησαν την προφητευμένη εκ της Παρθένου Μαρίας Γέννησή Του, ασπάστηκαν τους Λόγους Του και πολιτογραφήθηκαν Χριστιανοί!!!



Συνεχίζεται



Επί τη γεννήσει του Κτίστου-Δημιουργού των ΠΑΝΤΩΝ, Θεανθρώπου Ιησού Χριστού, του Ιαχβέ/Άσαρκου Λόγου της Παλαιάς Διαθήκης, ευχόμεθα 
Καλά Χριστούγεννα.



1 Αριστόβουλος: Όνομα 7 τουλάχιστον βασιλέων, πριγκήπων και αρχιερέων της οικογενείας των Ασμοναίων.
Αριστόβουλος Β΄(? -48 π.Χ.): Αρχιερέας και βασιλεύς της Ιουδαίας. Δεν ανήκε στο λαό Ισραήλ αλλά στον οίκο Ρηχάβ (ΙΕΡΕΜ: 42/1-15, Α΄ ΠΑΡΑΛ: 2/55, Α΄ ΒΑΣ: 2/10).
2 «….καὶ ἔσται ἡ ἡμέρα ὑμῖν αὕτη μνημόσυνον· καὶ ἑορτάσετε αὐτὴν ἑορτὴν Κυρίῳ εἰς πάσας τὰς γενεὰς ὑμῶν· νόμιμον αἰώνιον ἑορτάσετε αὐτήν καὶ φυλάξετε τὴν ἐντολὴν ταύτην· ἐν γὰρ τῇ ἡμέρᾳ ταύτῃ ἐξάξω τὴν δύναμιν ὑμῶν ἐκ γῆς Αἰγύπτου, καὶ ποιήσετε τὴν ἡμέραν ταύτην εἰς γενεὰς ὑμῶν νόμιμον αἰώνιον» (ΕΞΟΔΟΣ, 12ο κεφάλαιον, 12/14-17).
3 Μεγ. Αμερικ. Εγκυκλ., τ. 20ος,σ. 535-536.
4Αδάμ-Σήθ-Ενώς-…Ενώχ-Μαθουσάλα-Λάμεχ-Νώε-Σημ-Αβραάμ-Ιακώβ-Ισαάκ-Ιούδα-Δαυΐδ…   (ΓΕΝΕΣΗ,κεφ.5ο)
5 «…ο Ιησούς…ως ενομίζετο, υιός Ιωσήφ, του Ηλί,…του Δαυϊδ,…του Αδάμ, του Θεού.» (ΛΟΥΚΑΣ, 3/23-38).
6 Κάϊν-Ενώχ-Γαϊδάδ-Μαλελεήλ-Μαθουσάλα-Λάμεχ- Ιωβήλ και Ιουβάλ (εκ της Αδά)- Θόβελ (εκ της Σελλά)…….(ΓΕΝΕΣΗ, 4/16-24).
   Ο Θεός-Δημιουργός, για τους δικούς Του λόγους, εξέβαλλεν της Αδαμικής γραμμής, τον Κάϊν όπως έκανε αργότερα με τους Ησαύ (Εδώμ-Eδωμίτες/Ιδουμαίοι), και το σπέρμα Ευφραίμ (ΙΕΡΕΜΙΑΣ, 7/15-16).
7 Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ αναμφισβήτητον ότι ΥΠΗΡΞΑΝ άλλοι «άνθρωποι» στην περιοχή μακράν από εκείνη που εξωρίσθησαν οι Αδάμ-Εύα, που δεν είχαν σχέση με τους Αδαμικούς… Το ποιοί ήσαν εκείνοι με τους οποίους ήλθε σε επαφή ο Κάϊν, μη ανήκοντες στην Αδαμική γραμμή, πως βρέθηκαν στην γη Ναίδ, με τους οποίους ο Κάϊν εδημιούργησε ξεχωριστή βιολογική γραμμή, ολόκληρη πόλη, αποτελεί μείζον θεολογικό πρόβλημα προς επίλυση κυρίως από τους …πολεμίους της Π.Δ. Δυστυχώς στο θέμα αυτό, οι ισχυριζόμενοι ότι θεολογούν….ορθοδόξως, σιωπούν απαραδέκτως ή εθελοθρησκεύουν ανοήτως. (Λοιπά όπως υποσημείωση υπ’ αρ. 6).
8 NY Times, 6 Ιουν 1989, σ.5.
9 Σχετικά χωρία: ΔΕΥΤΕΡ: 7/3, ΙΗΣΟΥΣ ΝΑΥΗ: 23/2, ΕΣΔΡΑΣ Β΄:9/2κ και 12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου