Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΤΙΣ, ΤΙ  ΚΑΙ  ΤΙΝΕΣ ΠΤΑΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ;
ΜΕΡΟΣ 1ο

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

   Με πόνο ψυχής και έκδηλη ανησυχία, παρατηρούμε τα όσα θλιβερά διαδραματίζονται και αποσταθεροποιητικά-καταστροφικά, διενεργούνται στην πατρίδα μας, τις τελευταίες δεκαετίες.
-Μελετώντας εμβριθώς τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας από την μεταπολίτευση (1974) μέχρι σήμερα.
-Συγκρίνοντας τα γεγονότα αυτά με τα γεγενημένα και καταχωρισμένα στην Ελληνική και παγκόσμια γραμματεία, από την Εθνική επανάσταση (1821) μέχρι των ημερών μας.
-Αναλύοντας νηφαλίως τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν διεθνώς και εγχωρίως, σε όλους τους τομείς, μετά τους δύο παγκοσμίους πολέμους, ιδιαιτέρως μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
-Εκτιμώντας αντικειμενικώς, κατά δύναμη, τα αίτια των συμβάντων και συμβαινόντων, μακράν από τις πλάνες, τις απάτες και προπαγανδιστικές-παραπλανητικές εικόνες του Συστήματος, τους μύθους της συμβατικής ιστορίας, και απορρίπτοντας τις κατευθυνόμενες «αναλύσεις» και «εκτιμήσεις» των συστημικών επιστημόνων «διεθνούς κύρους» και των εγχωρίων παπαγαλιζόντων δημοσιογράφων, συγγραφέων και σχολιαστών, καταλήγουμε στα παρακάτω αρχικά συμπεράσματα:
1.  Η εκάστοτε ελλαδική μεταπολιτευτική πολιτική αρχή που ασκεί κυβερνητική, κοινοβουλευτική/νομοθετική και ανωτάτη δικαστική εξουσία:
·Ευρίσκεται εγκλωβισμένη σε μία δίνη πολλαπλών και πολύμορφων κρίσεων, συγχύσεως και εσωτερικών ανταγωνισμών. Είναι τρομοκρατημένη και κυριευμένη από εξωτερικές δυνάμεις, πρόσωπα και θεσμούς.
·Είναι υποτεταγμένη στους διεθνείς δανειστές-τοκογλύφους και διχασμένη. Είναι πολυδιασπασμένη σε πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά στρατόπεδα, ανταγωνιζόμενα μεταξύ τους βερμπαλιστικώς, υποκριτικώς, δουλικώς και άλλοτε αλαζονικώς ή συντεχνιακώς.
·Έχει παραδώσει στα διεθνή κοράκια, την κυβερνητική-νομοθετική εξουσία της, εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα, στρατηγικούς πυλώνες της Εθνικής οικονομίας (ΟΤΕ, Αεροδρόμια, λιμένες, κλπ), αδυνατούσα να αντισταθεί και να αντιδράσει, παρακολουθούσα απλώς τα γενόμενα και τις εξελίξεις.
2. Κοινή είναι η διαπίστωση ότι, ΟΥΔΕΙΣ από τους Ελλαδίτες εξουσιαστές ενδιαφέρεται για τον Ελληνικόν λαόν!!!
3. ΟΛΟΙ σχεδόν οι πολίτες της χώρας, ανησυχούν, αλλά αδυνατούν: Να δώσουν μία λογική εξήγηση στα όσα παράλογα και εξωφρενικά συμβαίνουν σήμερον, να εντοπίσουν τα βαθύτερα αίτια και να προσδιορίσουν την φύση, την ταυτότητα των εστιών της εσωτερικής κρίσεως ή την μήτρα από την οποίαν εκπορεύονται όλα τα τεκταινόμενα, εσωτερικώς και την πιθανή σχέση της με όσα διαδραματίζονται διεθνώς.
 4. Οι ασκούντες κυβερνητική και κοινοβουλευτική εξουσία συγκροτούν μία ιδιαίτερη τάξη, ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας, διαβιούσα σε οικονομικά επίπεδα και με προνόμοια ασυγκρίτως ανώτερα από εκείνα των λοιπών πολιτών.  Τα προνόμοια αυτά ψηφίζουν οι ίδιοι ως ασκούντες νομοθετικήν εξουσία και τα κατοχυρώνουν δια των ασκούντων την δικαστικήν εξουσίαν, διορισμένων από τους νομοθετούντες, και συναποτελούντων την δευτέραν ιεραρχικώς τάξη, με οικονομικά προνόμια δυσανάλογα από εκείνα των λοιπών πολιτών.
Όλα αυτά, κατά παράβαση των αρχών της ισονομίας, ελευθερίας και ισοπολιτείας, βασικών αρχών της αληθούς δημοκρατίας, κυρίως όμως αγνοώντας-καταπατώντας το Ελληνικό Σύνταγμα, τα οποία οι ίδιοι διακηρύττουν ότι εφαρμόζουν.
5. Οι Έλληνες πολίτες που ζουν σε καθεστώς της πολυδιατυμπανιζομένης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, διαπιστώνουν καθημερινά ότι οι κοινοβουλευτικοί εξουσιαστές, κόρχοροι στην πλειοψηφία τους [Κόρχορος= Ασήμαντος άνθρωπος προσποιούμενος τον σπουδαίον(ΣΣ: Ένεκα των βουλευτικών προνομίων του)], επιδεικνύουν απίστευτη υποκρισία, περιφρόνηση και αλαζονεία απέναντι στους πενομένους και υπερφορολογούμενους Έλληνες πολίτες….
6. Αντί δημοκρατίας, ισονομίας και ελευθερίας, οι Έλληνες υφίστανται τις συνέπειες της ασκήσεως μίας ιδιόμορφης (με δημοκρατικό μανδύα), δικτατορικής εξουσίας1, τρομοκρατούνται από τα ΜΜΕ, είναι έρμαια της ηθικής υποστάσεως, των ιδιαιτεροτήτων και της παιδείας των κυβερνώντων, των διαθέσεων των οικονομικών «κολοσσών»-κεφαλαιοκρατών2 της χώρας, κυρίως δε των αποφάσεων των διεθνών οικονομικών δολοφόνων (Τρόϊκα, διεθνείς τραπεζίτες, ΔΝΤ),τις οποίες διεκπεραιώνουν, οι υπό ξενικήν κατοχήν, (ψευτο) δημοκρατικές και πλήρως υποτεταγμένες ελλαδικές κυβερνήσεις.    
     7.  Για όλα όσα συμβαίνουν διεθνώς και εγχωρίως, οι Έλληνες πολίτες είναι διχασμένοι ως προς τα αίτια και τους υπευθύνους της τραγικής καταστάσεως. Όλοι σχεδόν διερωτώνται με αμηχανία: ΤΙΣ, ΤΙ και ΤΙΝΕΣ πταίουν για την Ελληνική κρίση; Μία μερίδα προτρέχει να εξάγει πολιτικά συμπεράσματα, ανάλογα και σύμφωνα με τα πολιτικά της φρονήματα. Δηλαδή οι μεν κατηγορούν την Δεξιά πολιτική ως φασιστική / συντηρητική, οι δε την αριστερά ιδεολογία ως ανατρεπτική / αντεθνική και αντιστρόφως. Οι μεν κατηγορούν τους δε ως δωσιλόγους και γερμανοτσολιάδες, οι δε τους προηγούμενους, ως προδότες, άθεους, νεομπολσεβίκους, κλπ.
     Τέλος άλλοι θεωρούν ότι για τα τεκταινόμενα εδώ και δύο αιώνες στην Ελλάδα, φταίνε οι μεγάλες δυνάμεις (κυρίως η Αγγλία), μέχρι τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και από τότε μέχρι σήμερα, φταίνε οι Αμερικανοί και οι διαχειριστές τους στην Ευρώπη, οι Γερμανοί!
8.  Οι πολίτες καταλήγουν στα παραπάνω συμπεράσματα περί της αιτίας των ελληνικών συμφορών και της πρόσφατης κοινωνικο-οικονομικής κρίσεως στην πατρίδα μας, που πρέπει να θεωρείται ήδη πτωχευμένη, χωρίς να αιτιολογούν τους ισχυρισμούς τους, αλλά και εάν παρουσιάζουν κάποια επιχειρήματα, αυτά είναι λογικοφανή, αφού αγνοούν τα συμβάντα και συμβαίνοντα στα εγχώρια και διεθνή πολιτικά παρασκήνια και τα αληθή ιστορικά γεγονότα, τα οποία οι διατεταγμένοι και καλοπληρωμένοι «διαγραφείς», παραλείπουν να καταγράψουν, να πληροφορήσουν τους πολίτες ή διαγράφουν από τις σελίδες της συμβατικής ιστορίας.
      Αρκούνται λοιπόν οι πολίτες, στο να εκτιμούν και να κρίνουν τις καταστάσεις με βάση όσα τους έχει παρουσιάσει ή παρουσιάζει καθημερινώς το Σύστημα, με εικόνες, μύθους και επικοινωνιακά τεχνάσματα, προβάλλοντας αλληλοσυγκρουόμενες εκτιμήσεις και δίδοντας επαμφοτερίζουσες ερμηνείες.
Μέσα σ’ αυτόν τον ορατό κυκεώνα ιδεών, αρχών, αξιών, αντιθέσεων (κοινωνικών, πολιτικών, οικονομικών, κ.α.), την βαθύτατη και για πολλούς χωρίς δυνατότητα ανακάμψεως, Ελληνική οικονομική κρίση, με βάση τα όσα μέχρι τώρα έχουμε παρουσιάσει αναλυτικώς και τεκμηριωμένα, από την 7η  Απριλίου 2014, θα επιχειρήσουμε να απαντήσουμε κατά δύναμη, στα ερωτήματα:
ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ; Ποίος είναι ο βασικός, ο κύριος και αδιαφιλονίκητος υπεύθυνος, ο κύριος και πρωτογενής σχεδιαστής, οργανωτής, δημιουργός, εκτελεστής και συντηρητής της παρούσης τραγικής καταστάσεως στην Ελλάδα;
ΤΙ ΠΤΑΙΕΙ; Η έλλειψη παιδείας των Ελλήνων (πολιτικών, εκπαιδευτικών, πνευματικών ταγών, πολιτών); Η πενία της χώρας σε αξίους, ικανούς και κατάλληλους ταγούς; Το πολιτικό σύστημα διακυβερνήσεως; Η διαχρονική ξενική επικυριαρχία στην Ελλάδα, η διεθνής κατάσταση που συμπαρασύρει στην δίνη της και την Πατρίδα μας; Κάτι άλλο;
ΤΙΝΕΣ ΠΤΑΙΟΥΝ; Οι πολιτικοί κυβερνήτες, οι θρησκευτικοί ταγοί, οι Έλληνες πολίτες, όλοι μαζί, οι ξένοι οικονομικοί δυνάστες, κάποιοι άλλοι;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ;
Οι απαντήσεις που θα δοθούν στα παραπάνω ερωτήματα, αποτελούν το καταστάλαγμα των επί μέρους συμπερασμάτων από την λεπτομερή ανάλυση  των σχετικών θεμάτων που έχουμε ήδη παρουσιάσει μέχρι τώρα (στα οποία και παραπέμπουμε), κυρίως των εξής:
-Η μεγάλη Συνωμοσία των τεσσάρων πρώτων αιώνων μετά Χριστόν, κατά των αρχαίων Ελλήνων και του Χριστιανισμού.
-Κοινοβουλευτισμός: Αντιπροσωπευτική δημοκρατία ή Βουλευτική Δικτατορία;
-Το Σύστημα.
-Ορθόδοξη Πίστη: Το αμάχητον όπλον των Ελλήνων.
-Ορθόδοξος Εθνικισμός.
*
ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ;
Ο  κύριος και αναμφισβήτητος πρωτογενής δημιουργός και υπαίτιος της παρούσης τραγικής καταστάσεως στην πατρίδα μας, είναι ο Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός!
Ο ταλμουδικός Ιουδαϊσμός είναι η κοσμοθεωρία του Συστήματος, σύμφωνα με την οποίαν:
-Οι Ιουδαίοι (Jews) είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού, τέκνα του αγγέλου του «Φωτός» (Εβλίς), οι μόνοι που απεκλήθησαν από Αυτόν άνθρωποι, σε αντίθεση με όλους τους άλλους (διαφορετικής φυλής, εθνικότητος, θρησκεύματος) που δεν είναι άνθρωποι αλλά χαρακτηρίζονται ως κτήνη/θηρία/γκόϊμ.
-Τα μυστήρια της σοφίας εδόθησαν αρχικώς στον Αδάμ όταν ήταν ακόμη στον κήπο της Εδέμ, στον τύπο ενός βιβλίου που παραδόθηκε από τον άγγελο Ραζαήλ. Στην συνέχεια το βιβλίο πέρασε διαδοχικώς στους Σηθ, Ενώχ, Νώε, Αβραάμ, Μωϋσή και τελικώς στους σοφούς της Σιών. Τα μυστήρια της σοφίας περιλαμβάνονται στο Ταλμούδ και τις απόκρυφες ερμηνείες της Καμπάλα.
-Οι μη Ιουδαίοι, είναι ζώα, ακάθαρτοι και προορισμένοι να είναι υπηρέτες των Ιουδαίων χωρίς να μπορούν να απαλλαγούν από αυτό το καθήκον.
-Μετά την καταστροφή του ναού της Ιερουσαλήμ η μόνη απαραίτητη θυσία είναι η εξολόθρευση των Χριστιανών (ΣΣ: Στις ημέρες μας, επειδή έχουν αλωθεί πλήρως οι διοικήσεις των άλλων Χριστιανικών δογμάτων, ουσιαστικώς ο μόνος εχθρός για τους Ταλμουδιστές είναι πλέον, η Ορθοδοξία και οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί).
-Οι Ιουδαίοι έχουν θείον προορισμόν και εντολή να κυριαρχήσουν στην ανθρωπότητα και να υποτάξουν όλους τους λαούς της γης, σε μία παγκόσμια κυβέρνηση υπό την απόλυτη εξουσία τους.
Τα αληθή γεγονότα της εγχώριας και παγκόσμιας ιστορίας, σε συνδυασμό με το περιεχόμενο του Ταλμούδ, αποδεικνύουν ότι ο Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός, είναι:
-Η πηγή εκπορεύσεως ΟΛΩΝ των δεινών της ανθρωπότητος, αφού οι Ιουδαίοι (Jews), σύμφωνα με το θρησκευτικό τους σύνταγμα (το Ταλμούδ), θεωρούν όλους τους ανθρώπους της γης (μη Ιουδαίους), ζώα, ακάθαρτους και προορισμένους να είναι υπηρέτες των Ιουδαίων, χωρίς να μπορούν να απαλλαγούν από αυτό το…καθήκον.
-Η μήτρα γενέσεως όλων των κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικών θεωριών, (των –ισμών, Μαρξισμός, Σοσιαλισμός, Κοινοβουλευτισμός, Ναζισμός, κλπ.), όλων των μορφών πολιτευμάτων (δημοκρατικών/κοινοβουλευτικών, σοσιαλιστικών, κομμουνιστικών / μαρξιστικο-Λενινιστικών, κλπ.), των αναρχοεπαναστατικών κινημάτων, των δύο παγκοσμίων πολέμων, των γνωστών θρησκειών, της Νεοειδωλολατρείας, των αποκρυφιστικών στοών-εταιρειών, των κυριαρχούντων στο διεθνές και εγχώριο πολιτικό στερέωμα «δημοκρατικών» κομμάτων, κλπ.3
       -Η επίσημη ή κρυφή θρησκεία και κοσμοθεωρία ή ιδεολογία, όλων σχεδόν των  πολιτικών που μας κυβέρνησαν μεταπολεμικώς, ΟΛΩΝ δε μεταπολιτευτικώς, των ανωτάτων αξιωματούχων που στελέχωσαν και στελεχώνουν τον κρατικό μηχανισμό, τους στρατηγικούς πυλώνες της Εθνικής οικονομίας, των μεγαλοεπιχειρηματιών,  «διασήμων» καλλιτεχνών, κλπ.
       Επί της περιόδου της πρωθυπουργικής παντοδυναμίας του Κων. Καραμανλή στην Ν.Δ. (1974-1980), ζωτικής σημασίας εθνικοί και κρατικοί φορείς είχαν αλωθεί από τους ιουδαίους. Ενδεικτικά αναφέρουμε (από το βιβλίο του Ι. Φουράκη «Ελληνισμός – Εβραιοσιωνισμός» σελ. 361) ότι, στο Υπουργείο Εξωτερικών δέσποζε ο Μάριος Καμχής, στο Υπουργείο Παιδείας ο Αλέν Γιοβάνοβιτς, στον τομέα της Πολεμικής Βιομηχανίας ο Σαμπί Σαμπετάϊ, στην ΔΕΗ ο Ραφαήλ Μωϋσής και ο Ισαάκ Λεβή, στον ΟΣΕ ο Σαμουήλ Κοέν, στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα η Μαρία Ρεζάν, η Μπιάνκα Κοέν και ο Ζακ Μεναχέμ, στον ΟΤΕ ο Αβραάμ Μόρδος, ο Η. Μόρδος, ο Χαϊμ Καπέτας, ο Β. Αλπαλάς. Στην Τράπεζα Ελλάδος κυριαρχούσαν ο Μ. Λεβί, ο Χαϊμ Κοέν, ο Α. Κοέν, ο Π. Μπενουζίλιο, ενώ στους πανεπιστημιακούς χώρους αλώνιζαν ο Αζαρίας Χαναάν, Β. Ακαλάη, Η. Κρίσπης, Χ. Περέζ, Χρ. Ροζενστάϊν.4   
Ούτε ένας Έλληνας πολιτικός, καθαρόαιμης ελληνικής καταγωγής και γνήσιας ορθόδοξης πίστεως, κυβέρνησε την Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση. Όλοι τους είναι ιουδαϊκής καταγωγής, τέκτονες, Ιουδαιόφιλοι ή είχαν νυμφευθεί Ιουδαίες!!!5
    Ανάμεσα σε εκείνους που περιεφέροντο και περιφέρονται, όπου γίνονται εβραϊκές εορτές και «μνημόσυνα» είναι οι ακόλουθοι: Ιωάννα Τσάτσου, Απόστολος Κακλαμάνης, Μιλτιάδης 'Εβερτ, Παυσανίας Ζακολίκος, Παναγιώτης Σγουρίδης, Γ. Αναστασόπουλος, Γεώργιος Παπανδρέου, Γεώργιος ΡάλληςΚώστας Μητσοτάκης, Ιωάννης Γρίβας, Γεράσιμος Αρσένης, Σταύρος Μπένος, Κώστας Γείτονας, Γιώργος Ρωμαίος, Γιώργος Πασχαλίδης, Ιωάννης Πεσματζόγλου, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Β. Μποτόπουλος, Στέφανος Στεφανόπουλος, Νίκος ΚωνταντόπουλοςΒασίλης Κόκκινος, Θεόδωρος Κασσίμης, Νίκος Γκελεστάθης, Επαμ. Ζαφειρόπουλος, Σωτήρης Κούβελας, Γρηγόρης Φαράκος, Γρηγόρης Γιάνναρος, Ευαγγ. Κουλουμπής, Αννα Ψαρούδα Μπενάκη, Αντώνης Λιβάνης, Ι. Κεφαλογιάννης, Μ. Γιαννάκου-Κουτσίκου, Δημ. Δημοσθενόπουλος, Στεφ. Μάνος, Αγγ. Μπρατάκος, Β. Μαγγίνας, Γερ. Αποστολάτος, Γ.Α. Μαγγάκης, Δ. Σιούφας, Μιχ. Παπαγιαννάκης, Β. Τσουδερού, Θ. Πάγκαλος και πολλοί άλλοι.

Στον κρατικό μηχανισμό οι Μασόνοι είχαν τα κύρια πόστα (Ι. Χαραλαμπόπουλου "Η πορεία ενός λαού", Ι. Φουράκη "Ελληνισμός - Εβραιωσιωνισμός"). Επίσης, σύμφωνα με έγγραφη καταγγελία του Ζαγκλέ Δημητρίου, ο Κων/νος Μητσοτάκης ήταν Μασόνος μέλος της Στοάς «Ορφεύς».6  

      Οι Μάτσας, Κάρολος Κουν, Μάϊκ Ροζάκης, Ζακ Μεναχέμ, Αλμπέρτο Εσκενάζυ, Ρόζα Εσκενάζυ, Δαβίδ Ναχμίας, κ.α. «Έλληνες» καλλιτέχνες, είναι Ιουδαϊκής καταγωγής.

Παραθέτουμε «απάνθισμα» από βιογραφικά στοιχεία και δραστηριότητες «Ελλήνων» πολιτικών της μεταπολιτευτικής περιόδου, από ανοικτές πηγές, που αποδεικνύουν την Ιουδαϊκή καταγωγή ή εμετική Ιουδαιοφιλία τους, χωρίς περαιτέρω σχόλια.7  

Ο Α. Παπανδρέου, γιος της Πολωνοεβραίας Σοφίας Μινέϊκο της οικογενείας Ζίγκμουντ Μινέϊκο, συνέδεσε την άνοδό του στην εξουσία με την απόλυτη πρόσδεσή του στον διεθνή σιωνισμό. Αντλώντας την οικονομική υποστήριξη για την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ από την τράπεζα «Τσαίηζ Μαχνάτταν» (Chase Manhattan, όπως έχει καταγγελθεί χωρίς να διαψευσθεί στο βιβλίο του Αθ. Στριγά «Παγκόσμιοι Εντολοδότες»), η οποία ανήκει ως γνωστόν στην πανίσχυρη ιουδαϊκή οικογένεια των Ροκφέλλερ, ο Παπανδρέου ανήλθε στην εξουσία το 1981, αναιρώντας όσα βαρύγδουπα είχε εξαγγείλει προεκλογικώς.

'Ηδη από τα φοιτητικά του χρόνια είχε συνδεθεί ιδεολογικά με τον ιουδαϊσμό, ασπαζόμενος την μηδενιστική θεωρία του ιουδαίου Τρότσκυ. Σύμφωνα με τον Μ. Μπότσαρη, (όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του «Οι οπλοφόροι του ΠΑΚ») κατά την μακρόχρονη παραμονή του στις ΗΠΑ, όπου ανήλθε οικονομικά και κοινωνικά κάτω από πραγματικά αδιευκρίνιστες συνθήκες, συνδέθηκε, μεταξύ των άλλων, με την Συμβουλευτική Επιτροπή της Υπάτης Στοάς των Τεχνοκρατών, η οποία αποτελείτο από οκτώ επιφανείς και πανεπιστημιακούς καθηγητές των ΗΠΑ, του Καναδά, του Ισραήλ και της Αγγλίας. 'Ολοι τους έχουν ένα κοινό γνώρισμα: Είναι Ιουδαϊκής καταγωγής. Πρόκειται για τους Ρ. Λίσσακ, Τ. Βιέτοριτς, Λ. Λεφέπερ, Μ. Ντόναχιου, Ρ. Ντάλιγκ, Φ. Γουίλκινσον, Ζ. Γκρόσμαν και Τ. Χάλντιβ.

Για τις φιλοσιωνιστικές τους καταβολές διεκρίθησαν αρκετά από τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσα στα οποία διακρίνουμε τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον οποίο η εφημερίδα των ιουδαίων «Τα Νέα μας» (Οκτώβριος 1993), είχε παρουσιάσει να μετέχει σε ειδικές συναντήσεις των ιουδαίων της Αμερικής, με τους Αχέπανς, όπως και σε πλείστες σιωνιστικές εκδηλώσεις, συνοδευόμενος από τον πρέσβη του Ισραήλ, Δαυΐδ Σασσόν

Ιδιαίτερες σχέσεις με τον ιουδαϊσμό είχε αναπτύξει η Υπουργός Πολιτισμού Μελίνα Μερκούρη, νυμφευθείσα τον γαλλο-ιουδαίο Ζυλ Ντασσέν. Οπωσδήποτε δεν είναι συγκυριακό το γεγονός ότι ανελάμβανε πάντοτε το ζωτικής σημασίας Υπουργείο Πολιτισμού.

Ο Σημίτης, επί επταετίας, φυγαδεύθηκε στο εξωτερικό φέρων στο διαβατήριό του την επωνυμία Βεντούρα που ως γνωστός είναι το όνομα του ιουδαίου συνιδρυτή του ΚΚΕ. Πολλά ερωτηματικά προκαλεί αυτή του η προτίμηση εάν μάλιστα συσχετισθεί με την ανάμειξή του στην υπόθεση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Ο Σημίτης, υπό την ιδιότητα του Υπουργού Βιομηχανίας το 1995, όπως απεκάλυψε η εφημερίδα «Το 'Ονομα» (31-8-1995), με εκτεταμένο δημοσίευμά της, επιχείρησε να παραδώσει τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά στην ιουδαϊκή εταιρεία «Οφερ Μπράδερς», η οποία σε συνέργεια με την Μοσσάντ, χρησιμοποίησε έναν πράκτορά της ονόματι Καλογερίδη, προκειμένου να εξασφαλίσει την κυριότητα των στρατηγικής σημασίας ναυπηγικών αυτών εγκαταστάσεων.

Φημολογείται ότι η μητέρα του Αρσένη άλλοτε πανίσχυρος «τσάρος» της οικονομίας, Γερ. Αρσένης, πρώην Υπουργός Εθνικής Αμύνης και Παιδείας, είναι ιουδαϊκής καταγωγής εκ Κεφαλληνίας, το γένος Ραζή.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η ιουδαϊκή καταγωγή των οικογενειών Τσάτσου και Ράλλη. Μπορεί η οικογένεια Τσάτσου να απώλεσε τα τσιμέντα ΤΙΤΑΝ, περιήλθε ωστόσο υπό τον έλεγχό της η αποκλειστική προμήθεια ανταλλακτικών οχημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν χρειάζεται βεβαίως να γίνει ειδική μνεία στην καταγωγή του πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών Ροζάκη - Ροζενστάιν, ενώ ομόφυλός του τυγχάνει και ο «ιθύνων νους» της Εταιρείας «Αττικό Μετρό», Μοσέ Ραφαήλ, γιος του πρέσβη του Ισραήλ.

Φυσικά δεν λείπουν οι ιουδαίοι και οι ιουδαιόφιλοι και από τα υπόλοιπα κόμματα, με προεξάρχουσα την Νέα Δημοκρατία. Εκτός από τον πρώην πρόεδρό της Μ. 'Εβερτ, οι σχέσεις του οποίου με το ιουδαϊκό στοιχείο είναι κάτι περισσότερο από δεδομένες, (πανταχού παρών σε όλα τα εβραϊκά μνημόσυνα, κατελθών ως υποψήφιος δήμαρχος το 1986 με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή», στο ψηφοδέλτιο του οποίου υπήρχαν και ιουδαίοι, (Ααρών, Σαμπεθάι κ.ά.), στο κόμμα του υπήρχαν ουκ ολίγοι ιουδαίοι και ιουδαιόδουλοι.

Μεταξύ αυτών διεκρίνετο ο πρώην υπουργός Γεράσιμος Αποστολάτος, φανατικός υμνητής των ιουδαίων, πρώην πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού και εκδότης του περιοδικού «Ελληνο-ισραηλινά Νέα».

Ο Ι. Παλαιοκρασάς, τυγχάνει εκ των φίλων του ΚΙΣ και είναι πρωτοπόρος σε όλα τα ιουδαϊκά «μνημόσυνα». Ακολουθεί ο Ι. Βαρβιτσιώτης, ο οποίος επίσης πρωτοστατεί σε όλα τα μνημόσυνα ανά την Ελλάδα, για το «ολοκαύτωμα». Ως υπουργός Εθνικής Αμύνης συνήψε συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία «Τζένεραλ Νταϊνάμικς» (General Dynamics) για την αγορά 40 αεροσκαφών F-16. Για την εξεύρεση ωστόσο των αναγκαίων κονδυλίων, κατέφυγε στην ιουδαϊκή εταιρεία «Σόλομον Μπράδερς» (Solomon Brothers), η οποία μάλιστα διαδραμάτισε και εγγυητικό ρόλο στην συμφωνία, φυσικά με το αζημίωτο.

Ο Ανδρ. Ανδριανόπουλος, συγκαταλέγεται στους ένθερμους νεοταξίτες και υποστηρικτές του Ισραήλ. Λάτρης των ιουδαϊκών κιμπούτς, προφανώς εθιζόμενος στην ιουδαϊκή νοοτροπία περί εργασίας, πραγματοποιεί συχνά επισκέψεις στο Ισραήλ και εκφράζει φιλοσιωνιστικές απόψεις.

Η Κέλλυ Μπουρδάρα, κατά την θητεία της στο Υπουργείο Πολιτισμού, είχε δαπανήσει αρκετά κονδύλια για την προβολή ιουδαϊκών έργων τέχνης στην Εθνική Πινακοθήκη, αποσπώντας επαινετικά σχόλια από το εσωτερικό έντυπο των εβραίων «Τα Νέα μας» (1-10-1993).

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, δήμαρχος Αθηναίων και πρώην πρόεδρος του Κ.Ε.Π, κατά την διεκδίκηση του βουλευτικού αξιώματος, αυτοπροβαλλόταν ως «Εκπρόσωπος μίας Νέας Εποχής», ισχυρισμός ο οποίος καθιστά αρκετά σαφή τον υπαινιγμό του. Από το 1990 υπηρετούσε στο διπλωματικό γραφείο του Κ. Μητσοτάκη, από το οποίο κατέβαλλε «άοκνες» προσπάθειες για την αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ.

Οι Αθανάσιος Τσαλδάρης, Αριστ. Παυλίδης, Γ. Παναγιωτόπουλος και Θ. Σοφούλης, άπαντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασαν κατά το παρελθόν, εντός και εκτός βουλής, απροκάλυπτα φιλο-ιουδαϊκές θέσεις. Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση των Πεσματζόγλου και Πλυτά.

Η Φ. Πάλλη Πετραλιά, διατηρούσε και διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ιουδαίους, τόσο μάλιστα ώστε να αποτίει φόρο τιμής στην επτάφωτο λυχνία, στεκόμενη σε στάση προσοχής και θέτοντας το χέρι στην καρδιά... Φημολογείται δε ότι στην κατοικία της επήλθε η σύμπραξη-συναλλαγή των ιουδαίων επιχειρηματιών των ΗΠΑ με τους ΑΧΕΠΑΝΣ, μία σχέση καθυποταγής των ελληνικών επιχειρηματιών των ΗΠΑ στο σιωνιστικό λόμπυ.

      Μετά από τα παραπάνω αποκαλυπτικά  για τους Ελληνόφωνους κρυπτο-ιουδαίους ή εμετικώς φιλο-ιουδαίους  πολιτικούς, που μας κυβέρνησαν και εξακολουθούν οι ίδιοι οι ή απόγονοί τους, να μας κυβερνούν, ποίος αμφιβάλλει για το ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ για την Ελληνική κρίση;
Ο Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός είναι προαιώνιος εχθρός του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. ΟΥΔΕΙΣ εχέφρων άνθρωπος, με εθνική συνείδηση, αμφισβητεί ότι ο διατεταγμένος και εντεταλμένος από τον «θεόν» του, εχθρός της ανθρωπότητος, είναι ο Ταλμουδιστής Ιουδαίος (Talmudist Jew)!!!
Και όμως, ουδείς αναφέρεται στον μέγιστο και οφθαλμοφανή αυτόν κίνδυνο, τον συντηρητή,  επιτηρητή και εκτελεστή των εντολών του Ταλμούδ, τον διαχρονικό οικονομικό δολοφόνο των κρατών, τον στραγγαλιστή των λαών και τον εμπρηστή των Εθνών, τον Ταλμουδιστή Ιουδαίο (Talmudist Jew)!!! 
*
ΤΙ ΠΤΑΙΕΙ;
Ο βασικός «ξενιστής» για την επώαση των αρχών του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού και διευκόλυνση του διαβρωτικού έργου των Ιουδαίων στην Ελλάδα, υπήρξε το Ιουδαιογενές πολίτευμα της Κοινοβουλευτικής (Ψευτο) Δημοκρατίας!
Ο Κοινοβουλευτισμός μία από τις συνιστώσες της Κοσμοθεωρίας του (Σ), του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού (πολιτική συνιστώσα):8
        1ο/ Επενοήθη σαν ιδέα εθνικής και πολιτικής διαιρέσεως των λαών, στα άδυτα του ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ των Ταλμουδιστών Ιουδαίων, στις αρχές του 18ου αιώνος.
        2ο/ Εκυοφορήθη στα σκοτεινά «ψυχροκήπια» των αποκρυφιστικών στοών (με σημαντικώτερα κέντρα ωριμάνσεως την Γαλλία και Αγγλία).
«Ημείς είμεθα εκείνοι οι οποίοι εις εποχήν παλαιοτέραν έρριψαν πρώτοι εις τον λαόν τας λέξεις «Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης», λέξεις τας οποίας επανέλαβον κατόπιν τοσάκις, ασυνείδητοι παπαγάλοι, οίτινες προσελκυόμενοι πανταχόθεν υπό του δολώματος τούτου, εχρησιμοποίησαν ταύτας μόνον δια να καταστρέψωσι την ευημερίαν του κόσμου-την πραγματικήν ατομικήν ελευθερίαν- η οποία ήτο άλλοτε τελείως εξησφαλισμένη από την βίαν του πλήθους». Άνδρες θεωρούμενοι ευφυείς δεν διέκρινον την απόκρυφον σημασίαν των λέξεων αυτών, δεν αντελήφθησαν ότι αντιφάσκουσι προς αλλήλας, δεν είδον ότι εν τη φύσει δεν υπάρχει ισότης και δεν δύναται να υπάρξη ελευθερία και ότι αυτή η φύσις έχει δημιουργήσει την ανισότητα του πνεύματος, του χαρακτήρος της ευφυϊας, άτινα είναι τόσον ισχυρώς υποτεταγμένα εις τους νόμους της…9»  
     3ο/ Ανεδύθη με τον …δημοκρατικόν μανδύα της Ελευθερίας-Ισότητος-Αδελφότητος, από τον ωκεανόν του αίματος των αθώων πολιτών κατά την λεγομένη Γαλλική Επανάσταση του 1789.
«Ενθυμήθητε την Γαλλικήν Επανάστασιν, την οποίαν απεκάλεσαν «μεγάλην», τα μυστικά της προπαρασκευής της είναι πολύ γνωστά, διότι υπήρξεν ολόκληρον έργον των χειρών μας. Έκτοτε άγομεν τον λαόν από μιάς πλάνης εις άλλην10»
        4ο/ Ήνθισε μετά τον 2ον παγκόσμιο πόλεμον, όταν η ανθρωπότης διερ­χομένη οικονομική κρίση, επεζήτησε την σωτηρίαν της στους νικητές-«προστάτες» και οικονομικώς ισχυρούς, προς τους οποίους έτεινε χείρα ε­λεημοσύνης, προκειμένου να αποφύγει τον αφανισμό από την πείνα και δυ­στυχία.
Συμπερασματικώς ο κοινοβουλευτισμός ως μορφή πολιτεύματος, είναι:
-1ο/ Η συμπύκνωση όλων των αρνητικών ιδεών (δόλου, ψεύδους, κομπίνας, μωροφιλοδοξίας, οκνηρίας, αταξίας, αναισχυντίας, χρηματολαγνεί­ας, κενοδοξίας, δειλίας, ανωμαλίας, αρνησιπατρίας) σε πολιτικό σύστημα.
-2ο/ Αντιδημοκρατία
Το σημερινό πολίτευμα που αποκαλείται κοινοβουλευτισμός ή κοινοβουλευτική δημοκρατία και εφαρμόζεται σε πλείστες χώρες, ονομάστηκε Δημοκρατία κατ’ ευφημισμόν, από τους εμπνευστές και συγγραφείς των «Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών».
Στην αληθινή δημοκρατία, η εξουσία:
oΠηγάζει από το Έθνος που αντιπροσωπεύεται, σε διάφορες χρονικές περιόδους από ένα λαό με την ίδια εθνική ταυτότητα, τον ίδιο πολιτισμό-ιστορία-γλώσσα, ήθη-έθιμα-πίστη, και ιδιαίτερες εθνικές παραδόσεις.
oΑσκείται δια του λαού11 και
oΕξυπηρετεί τα συμφέροντα του λαού, πρωτίστως δε του Έθνους.       
Η αληθινή δημοκρατία έπαυσε να υφίσταται, ως λογική θεωρία, μετά την επικράτηση της ούτω αποκληθείσης Γαλλικής επαναστάσεως του 1789, και ουσιαστικώς κατηργήθη, μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. 12
Ο Κοινοβουλευτισμός στηρίχτηκε στην πολιτική θεωρία που ονομάστηκε Φιλελευθερισμός ή Αστική Δημοκρατία. Μία θεωρία που δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ο ιδεολογικός μανδύας μιάς νέας οφιώδους πανουργίας, μιάς παγκόσμιας μονοπωλιακής, πολιτικοοικονομικής επιχειρήσεως για κατάργηση των Εθνών και λαφυραγώγηση των λαών.  Μιας υπερορθολογιστικής και θεοποιηθείσης θεωρίας.
       Μιας παγκόσμιας εμπορευματικής επιχειρήσεως συσταθείσης από μία συμμορία αντιχριστιανών Ταλμουδιστών Ιουδαίων και Ιουδαιόφιλων απατεώνων, οι οποίοι διεγράφησαν από τις καταστάσεις των βασιλικών αυλών και φεουδαρχικών δείπνων, όπου ήσαν μονίμως τρόφιμοι, μέχρι τότε, και μετεγράφησαν αιφνιδίως, στους καταλόγους της «καταπιεζομένης» αστικής τάξεως.
Μίας θεωρίας την οποίαν ιστορικοποίησαν, επιστημονικοποίησαν και θωράκισαν με ένα νέο πολιτικό σύστημα διακυβερνήσεως των λαών που ονομάστηκε «κοινοβουλευτισμός».
Το 1789 η αληθής δημοκρατία «ενεκλείσθη» στις φυλακές της Βαστίλλης, και στην θέση της παρουσίασαν ένα «γενόσημο» ψευτοδημοκρατίας που το εθεοποίησαν και ενεφάνισαν ως ελιξήριον της πολιτικής ζωής των λαών.
Μετά την λήξη του 2ου παγκοσμίου πολέμου, οι νικητές με τις οδηγίες των μοναδικών κατόχων του χρήματος-ιδιοκτήτες των τραπεζών, τους ταλμουδιστές Ιουδαίους, έθεσαν σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιο του πλήρους ελέγχου του νου των ανθρώπων, με:
.Την επιστημονικοποίηση της δημοκρατικής προπαγάνδας/ παραπληροφορήσεως.
     .Την εξεύρεση μεθόδων και μέσων συσκοτίσεως στόχων που θα μπορούσαν να ερευνήσουν οι άνθρωποι και χρησιμοποιήσεως μνημονιακών κωδίκων για να παραπλανηθούν και εξουδετερωθούν τα θύματα και οι …επίδοξοι «αποπλανητές» [οι ανεπηρέαστοι-αλώβητοι από την συστημική προπαγάνδα και επιχειρούντες να διαφωτίσουν-αφυπνίσουν τους πεπλανημένους]. Στην περίπτωση αυτή χρησιμοποιήθηκαν από το Σύστημα, μέθοδοι αντι-ψυχροπολιτικής.
.Την πλήρη εκμετάλλευση των συμπερασμάτων από τις έρευνες στην ψυχολογία των μαζών και
.Την  υλοποίηση των αρχών της λεγομένης πολιτικής ψυχολογίας13 ώστε να μεταλλαχθούν και αποδυναμωθούν οι ψυχοσωματικές ιδιότητες και ικανότητες, αντιστοίχως, των ανθρώπων.
«Την εποχή του Βάϊσχάουπτ ένα από τα πιο κρίσιμα θέματα ήταν ο έλεγχος του τύπου, αφού αυτό ήταν το μόνο μέσον επικοινωνίας. Με το πέρασμα των χρόνων όμως προστέθηκαν και άλλα όπλα στο βαρύ οπλοστάσιο που χρησιμοποιεί η παγκόσμια κυβέρνηση. Σήμερα υπάρχει μία σειρά από περιοδικά και βιβλία, η εφεύρεση του διαδικτύου, ο υπολογιστής, το βίντεο, το κασετόφωνο, το D.V.D., το ραδιόφωνο και φυσικά η τηλεόραση, κρατική, ιδιωτική, καλωδιακή ή δορυφορική.
  Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιδιαίτερα ευφυής για να καταλάβει πως όλα αυτά τα μέσα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον πόλεμο εναντίον των πολιτών και στην πλύση του εγκεφάλου. Η νέα παγκόσμια κυβέρνηση έχοντας στα χέρια της τον πλήρη έλεγχο των μέσων, άλλοτε κατέχοντάς τα πλήρως,  άλλοτε ελέγχοντάς τα μέσω της κυβέρνησης και άλλοτε επηρρεάζοντάς τα με την μέθοδο των χρεών προς την κυβέρνηση, είτε αυτά είναι χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία, είτε φόροι και  τέλη…μπορεί να μας πείσει πως για να αποφύγουμε όλα αυτά…..πρέπει να αποδεχθούμε την παγκόσμια αυτή κυβέρνηση ως παγκόσμιο μέσο σωτηρίας..»14
Μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο η «έγκλειστος» στις φυλακές της Βαστίλλης δημοκρατία, «εδολοφονήθη» από τους θιασώτες της κοινοβουλευτικής (ψευτο) δημοκρατίας, οι οποίοι απαίτησαν πλέον να λατρεύεται το αποτυχημένο «γενόσημον» της δημοκρατίας, ουσιαστικώς ψευτοδημοκρατία-κρυπτοδικτατορία, ως η μοναδική ελπίδα σωτηρίας της ανθρωπότητος !!!
-3ο/ Ο μανδύας προστασίας των φαύλων, των ωτακουστών, των συνομιλητών με μυστικές υπηρεσίες, των αχυρανθρώπων, των μετρίων, των α­νοήτων, των τυχάρπαστων, των ιδιορρύθμων, των πολιτικώς ψυχασθενών, των εμμίσθων πρακτόρων ξένων κέντρων αποφάσεων, των κιναίδων, των κιναιδιζόντων, των Ταλμουδιστών Ιουδαίων, των Ιουδαϊζόντων, των Οικουμενιστών, των αποκρυφιστών.
-4ο/ Η Ιουδαϊκή αλαζονεία, πλεονεξία και παραφροσύνη, μετασχηματισμένες σε πολιτικό σύστημα, που επιδιώκει να κάνει άπληστους, αντιχριστιανούς, εθνομηδενιστές  και παράφρονες, όλους τους ανθρώπους, ιδιαιτέρως τους Έλληνες.
«Οι Εβραίοι (ΣΣ: Ταλμουδιστές Ιουδαίοι) είναι φυσικά με τις δημοκρατίες γιατί με άλλο σύστημα δεν μπορούν να επικρατήσουν» (Ο πρωθυπουργός του «ΟΧΙ» Ιωάννης Μεταξάς).
Δια τούτο αν θέλουμε να ακριβολογήσουμε για τον κοινοβουλευτισμό θα πρέπει να τον ερμηνεύσουμε ως ακολούθως:
Καταφύγιον Ολεσηνόρων, Ιδεολόγημα Ναρκίσσων, Ορθοδοξίας Βάραθρον, Ονείδειον Υβρισμα Λαού, Έθνους Υπνωτήριον, Ταλμουδιστών Ιδεολογία, Στρωματεύς Μιαστόρων, Ολετήρ Στρατού.
Τέλος, η εξουσία που προέρχεται από τις γνωστές κοινοβουλευτικές διαδικασίες και ασκείται μετεκλογικώς, είναι αντιδημοκρατική, δικτατορική και παράνομη, διότι:
-ΔΕΝ είναι δημοκρατική, με την έννοια των προαναφερθεισών προϋποθέσεων της αληθούς δημοκρατίας.
-Είναι δικτατορική / νεοφεουδαρχικήμε τις εξής έννοιες:
oΤου τρόπου λήψεως των κοινοβουλευτικών αποφάσεων, ήτοι για 4 ή 5 έτη τα πάντα να εξαρτώνται από τις διαθέσεις 151, 201 ή 301, κοκ βουλευτών, αναλόγως της αριθμητικής συνθέσεως των κοινοβουλίων, σε πληθυσμιακό σύνολο δεκάδων ή εκατοντάδων εκατομμυρίων εκλογέων.
Συνήθως οι κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες αντιπροσωπεύουν πολύ χαμηλότερα ποσοστά, ακόμη και κάτω του 50% των ψηφισάντων ή κάτω του 30% του συνόλου του εκλογικού σώματος. Που στηρίζουν λοιπόν την περιβόητη λαϊκή κυριαρχία-ετυμηγορία;
oΔεν υπάρχει ασφαλιστική δικλείδα, τουτέστιν δυνατότητα παρεμβάσεως - επεμβάσεως του λαού, για περιπτώσεις αντεθνικών, αντισυνταγματικών, αντιλαϊκών αποφάσεων-νόμων (χαρακτηριστικά παραδείγματα τα αντισυνταγματικά μνημόνια που ψήφισε η Ελληνική βουλή, η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, η παράδοση του ονόματος «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς, κ.α...).
oΤης λειτουργίας των αρχηγικών-προσωποπαγών κομμάτων και της επιβαλλομένης απ’ αυτούς, «κομματικής πειθαρχίας».
oΤου αποδειχθέντος εκ της ιστορίας του κοινοβουλευτισμού, ιδιαιτέρως του ελληνικού κοινοβουλευτικού βίου, μεγάλου μύθου περί της συνταγματικής επιταγής «ψηφίσεως κατά συνείδηση».
    Τις τελευταίες δεκαετίες της ιστορίας του ελληνικού κοινοβουλευτισμού, αρχής γενομένης από την αποστασία του 1964 και παλαιότερον, έχουν καταγραφεί αμέτρητες περιπτώσεις «έξωθεν εντολών», «αργυρώνητων ψήφων», ψήφων «εξαργυρώσεως αποκτηθείσης βουλευτικής έδρας», ψήφων «εκ μεταγραφής», για ανατροπή κυβερνήσεων, διαγραφής του θρησκεύματος από τις ταυτότητες [παρά το δημοψήφισμα περί προαιρετικής αναγραφής από τρία και πλέον εκατομμύρια Ελλήνων (Έτσι εννοεί ο κοινοβουλευτισμός την λαϊκή κυριαρχία)], φοροαπαλλαγές μεγαλοκαρχαριών, αντεθνικών συμβάσεων, κλπ.
oΤων εκβιαστικών μύθων της ψηφίσεως νομοσχεδίων προς σωτηρίαν της πατρίδος από εθνική συμφορά, όπως δαπάνες για εξοπλισμούς, δυσανάλογες σε σχέση με τα αποκτώμενα οπλικά συστήματα, η τρομοκράτηση για πιθανή χρεωκοπία της χώρας ή στάση πληρωμών εάν δεν ψηφισθούν οι μνημονιακές υποχρεώσεις, κλπ.
oΤης ψηφίσεως νόμων, κατ’ εντολήν, τις μεταμεσονύκτιες ώρες ή από τα θερινά τμήματα της βουλής, με πλειοψηφία 1-2 ψήφων από μία βουλευτική…ενδεκάδα παρόντων βουλευτών. 
oΤης διαχύτως αλαζονικής και νεοφεουδαρχικής συμπεριφοράς των εκλεγομένων βουλευτών και της προσφερομένης σ’ αυτούς, αδιανοήτως και προκλητικώς, ασυλίας.
oΤης κληρονομικής διαδοχής στα βουλευτικά αξιώματα, όπως εγένετο πάλαι ποτέ με τους βασιλείς και φεουδάρχες. Μία ματιά στα ονοματεπώνυμα εκλεγέντων βουλευτών, από συστάσεως κοινοβουλευτικού κράτους στην Ελλάδα, θα επιβεβαιώσει τον διαχρονικόν…….θρίαμβον της οικογενειοκρατίας (νεποτισμός), της νεοφεουδαρχικής κληρονομικής βουλευτοκρατίας.
     Άλλωστε σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές, συμπεριφέρονται αλαζονικώς ως νεοφεουδάρχες, αφού είναι «κολλημμένοι» με την βουλευτική έδρα, εκλεγόμενοι από νεανικής ηλικίας μέχρι βαθέος γήρατος,  με μοναδικό «άλλοθι» την «λαϊκή ετυμηγορία».
o  Της σχέσεως εξαρτήσεως-υποτελείας των βουλευτών στα γνωστά-άγνωστα «προωθητικά-προστατευτικά» Ιουδαιοταλμουδικά πολιτικοοικονομικά κέντρα που «συνέβαλαν» στην πολιτική τους ανέλιξη. Μία σχέση ανάλογη με εκείνη των ηγεμόνων και φεουδαρχών υποτελών της περιόδου 9ου-15ου αι15.
      -Η πολιτική εξουσία είναι νόμιμη, ΜΟΝΟΝ όταν :
oΑσκείται συμφώνως με τις επιταγές και τους νόμους του Έθνους, που έχουν καθορισθεί οριστικώς και αμετακλήτως από την διαχρονική Εκκλησία (δήμος) του Γένους.
oΟι επιταγές και οι νόμοι της διαχρονικής εκκλησίας του Γένους, έχουν καταγραφεί στις σελίδες της ιστορίας του Έθνους και διδάσκονται ως ιερά παρακαταθήκη, στις νεώτερες γενεές.
oΟι επιταγές και νόμοι της διαχρονικής εκκλησίας του Γένους, προσαρμόζονται στις σύγχρονες απαιτήσεις και προσδοκίες του λαού, χωρίς να αλλοιώνεται η ταυτότητά του.
oΕπιτρέπεται στον λαό να μετέχει στην διαχρονική ιστορία του Έθνους του.
Σε διαφορετική περίπτωση, η πολιτική εξουσία που προέρχεται από κοινοβουλευτικές εκλογές, είναι Εθνικώς παράνομη.
Βεβαίως η εξουσία που ασκείται σήμερον από τους κοινοβουλευτικούς, είναι «νόμιμη», κατά ανθρώπινους νόμους που έχουν ψηφισθεί από άτομα τα οποία :
-Δεν πιστεύουν στο ελληνικό έθνος.
-Δεν είναι Έλληνες κατά το γένος και την πίστη.
-Είναι διεθνιστές, άθεοι, ελληνόφωνα ελλαδο-ιζήματα, μεταλλαγμένα σε πιστά κυνάρια αλλόδοξων εχθρών του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, «γεννήματα  Ιουδαϊκών εχιδνών».
-Με σατανική πονηρία και υποκρισία, παραπλανούν τον ορθόδοξο χριστιανικό λαό, έχοντας σαν τελικό στόχο να αποχριστιανοποιήσουν, να αφελληνίσουν, να εκφυλλίσουν και να διαφθείρουν ηθικώς, πνευματικώς και εθνικώς την πατρίδα μας.16
       -Αγνοούν ή έχουν αλλοιώσει σκοπίμως την ιστορία του Ελληνικού Έθνους.
-Αγνόησαν ή δεν έλαβαν υπόψη τους το περιεχόμενο των πρώτων μετεπαναστατικών ελληνικών συνταγμάτων (μετά την εθνικήν επανάσταση του 1821, Επιδαύρου, Άστρους, Τροιζήνος, Άργους), των συνταχθέντων από εκείνους που έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι!
Σ’ εκείνα τα πρώτα συντάγματα επαναλαμβάνονται και καταγράφονται οι βασικές επιταγές και νόμοι της διαχρονικής λειτουργίας του Ελληνικού Έθνους-κράτους!!!


Συνεχίζεται




1 Η Δικτατορία δεν είναι μορφή πολιτεύματος, όπως πολλοί έχουν την εσφαλμένη εντύπωση, αλλά είδος ανεξέλεγκτης, απολυταρχικής ασκήσεως εξουσίας, ανεξαρτήτως του πολιτεύματος που εφαρμόζεται σε μία χώρα. Στην αρχαία ρώμη δικτατορία εκαλείτο ο θεσμός εκείνος κατά τον οποίον, σε περίπτωση μεγάλου εσωτερικού ή εξωτερικού κινδύνου, εδιορίζετο ένας πολίτης ως έκτακτος άρχων, με απόλυτη εξουσία για διάστημα έξη μηνών. Ούτος εκαλείτο δικτάτωρ και η ανακήρυξή του εγένετο υπό του ενός εκ των δύο υπάτων κατόπιν διαταγής της Συγκλήτου.
Η δικτατορία δεν πρέπει να συγχέεται με τον ολοκληρωτισμόν (σύστημα ανεξέλεγκτης διακυβερνήσεως στο οποίον η ισχύς ευρίσκεται στα χέρια ενός κόμματος ή μιας πολιτικής ομάδος απαγορευομένης της υπάρξεως άλλων κομμάτων).
Στην εποχή μας, η δικτατορία έχει ταυτισθεί ανοήτως με την αντιδημοκρατία και τον αντικοινοβουλευτισμό. Η αστική λεγομένη δημοκρατία ή κοινοβουλευτισμός όπως λειτουργεί σήμερον, με την ανεξέλεγκτη παντοδυναμία των αποφάσεων του  50%+ 1 των βουλευτών του κοινοβουλίου, την επιβαλλομένη κατά κανόνα κομματική πειθαρχία, την βεβαιωμένη διαπλοκή βουλευτών-κομματαρχών-κεφαλαιοκρατίας, τον φόβον απωλείας των απίστευτων βουλευτικών προνομίων, κλπ., χωρίς αποτελεσματικές ασφαλιστικές δικλείδες ελέγχου κυβερνήσεως - βουλευτών, συνιστά μορφή δικτατορίας και όχι αληθούς δημοκρατίας.
2Κεφαλαιοκρατία ή Καπιταλισμός = Οικονομικόν Σύστημα στο οποίον τα μέσα παραγωγής, διανομής και συναλλαγής, ευρίσκονται στα χέρια ιδιωτών και στο οποίον οι τιμές καθοριζόμενες ελευθέρως, βάσει της προσφοράς και της ζητήσεως, αποτελούν τον βασικό παράγοντα της οικονομίας.
Ο όρος κεφαλαιοκράτης ή καπιταλιστής, επεκράτησε να δηλοί τον ιδιοκτήτη πολύ μεγάλων ή μεγάλων κεφαλαίων και μέσων παραγωγής, τα οποία είναι προϊόν διαπλοκής και απεκτήθησαν από τον ιδιοκτήτη με αδιαφανείς διαδικασίες, καλυπτόμενες από το Σύστημα το οποίον ο κεφαλαιοκράτης υπηρετεί πιστώς (Κεφαλαιοκράτης ή καπιταλιστής= Ο πλουτίζων κακώς).
Αντιθέτως ο όρος κεφαλαιούχος χρησιμοποιείται για να δηλώσει τον κάτοχο μικρών κεφαλαίων και πιθανώς μικρών μέσων παραγωγής, τα οποία απεκτήθησαν, κατά κανόνα δια νομίμων και φανερών διαδικασιών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων (Κεφαλαιούχος= Ο πλουτίζων καλώς). .
3 Βασικές Πηγές: Νέα Παγκόσμια Τάξη, Το αρχαίο σχέδιο των Μυστικών Εταιρειών, William T. Still, εκδ, Στερέωμα, 1992---H κρυμμένη κυβέρνηση, Συνταγματάρχης J. Scott, Robert Spenser, Gerald B. Winrod,
εκδ. Στερέωμα---- Αρχεία της νεωτέρας ελληνικής Ιστορίας, Αθήναι, 1924---Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.









4 Περιοδικό «Χρονικά» - Οργανο Κ.Ι.Σ. τεύχος Ιούλιος - Αύγουστος 1996.

5 Πηγές:
-Εβραίοι και Εβραιογαμπροί διοικούν την Ελλάδα (attikanea.blogspot.com › ... › ΕΒΡΑΙΟΙ › ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,4 Δεκ 2013).

-Οι Μητσοτάκης,  Στέφανος Μάνος, Ραγκούσης/Σαραγκούσης, η εξαδέρφη του Άννα Νταλάρα-Ραγκούση, Αλέξης Τσίπρας (Axel Tzipra ή Cipri) κ.α. είναι εβραϊκής καταγωγής,  Σπύρος Χατζάρας στην εκπομπή του,  Κυριακή, 23 Οκτώβριος 2011 12:26…(knossopolis.com/2010-09-08-21-43.../764-2011-10-23-10-31-54.html---- Σπύρος Χατζάρας, AxisRadio.gr 21-02-2013).

6 Καλλιόπη Σουφλή, 21 Νοε. 2013, attikanea.blogspot.com › ... › ΜΑΣΣΟΝΙΑ

8 Βλέπε στην ανάλυση του θέματος, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, Μέρος 17ο, 18ο, 19ο.
9 Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, μετάφραση Φ.Ε.,1928, σ. 42--- Roger Lambelin, Αθήναι, 1962, σ. 31-32).
10 ο.α. σ. 38-39.
11 Για να ομιλούμε περί ασκήσεως εξουσίας από τον λαό, θα πρέπει:
- Να καθορίζονται η έννοια του λαού και οι προϋποθέσεις, για να χαρακτηρισθεί κάποιος ως πολίτης της χώρας, ώστε να έχει δικαίωμα ψήφου και να συμπεριληφθεί στην έννοια του «λαού» ως πρόσωπον και ΟΧΙ ως αριθμός.
Σε διαφορετική περίπτωση δεν πρέπει να ομιλούμε περί λαού, αλλά περί:
oΛαϊκιζουσών χυδαίων (ανάμεικτων) – ποσοστοκρατούμενων – ελεγχομένων - αγελαδοποιημένων ομάδων ατόμων.
oΌχλων που «βλέπουν μεν αλλά ματαίως έβλεπαν, ακούουν δε αλλά δεν άκουγαν» (Αισχύλου, Προμηθεύς Δεσμώτης, στ. 447-448).
oΠολυφυλετικού-πολυπολιτισμικού-διαθρησκευτικού συνοθυλεύματος, μωσαϊκοποιημένης κοινωνίας, κοσμοπολίτικου αδελφάτου, πολυσυλλεκτικής φάρμας ανθρωποειδών. Η μαζική λαθροεισβολή εξ Ανατολών, την οποίαν το Σύστημα ονόμασε «προσφυγικό» ή «μεταναστευτικό» πρόβλημα, αποτελεί μέρος συστημικού σχεδίου δημογραφικής αλλοιώσεως και ισλαμικής αλώσεως της Ευρώπης, κυρίως όμως της Ελλάδος.
-Ο λαός να λαμβάνει ενεργό μέρος σε όλα τα κοινωνικο-πολιτικά δρώμενα και να διασφαλίζεται η καθολική συμμετοχή των πολιτών, στις διαδικασίες διακυβερνήσεως και λήψεως αποφάσεων, πέραν της διεξαγωγής εκλογών, για την ανάδειξη των οργάνων της πολιτείας, όπως διεξαγωγή δημοψηφισμάτων.
-Να υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες ώστε ο λαός να παρεμβαίνει ή να επεμβαίνει αμέσως, προκειμένου να αποκλείσει ή καταργήσει περιπτώσεις πιθανών ή γενομένων αυθαιρεσιών/αντισυνταγματικών ενεργειών της εξουσίας.
12 Μετά την «Γαλλική επανάσταση», για να επιβιώσει η νέα τάξη πραγμάτων και να καλύψει τους αχνούς του αίματος που σκέπαζε ακόμη τους δρόμους και τα χωράφια ολόκληρης της Γαλλίας, αλλά και όσα άλλα ανοσιουργήματα σχεδίαζε για το μέλλον, έπρεπε να παρουσιάσει κάποιο θεωρητικό και κοινωνικό προσωπείο, με συγκεκριμένους πολιτικούς και κοινωνικούς στόχους. Έτσι θα έπειθε τον λαό για την ιστορική αναγκαιότητα και την πολιτική της μοναδικότητα!
Έσπευσαν λοιπόν οι κυνικοί εγκέφαλοι της εποχής εκείνης, με εμπροσθοφυλακή τους αυτοαποκληθέντες  «διαφωτιστές» ή εγκυκλοπαιδιστές, στις ταλμουδικές βιβλιοθήκες, εμελέτησαν ραββινικά συγγράμματα, συνεβουλεύθησαν «έγκριτους» επιστήμονες και τελικώς συνέταξαν και παρέδωσαν στους λαούς την λεγομένη θεωρία περί Φιλελευθερισμού ή αστικής δημοκρατίας.
Η Γαλλική επανάσταση προήγαγε την αθεϊα και την ειδωλολατρεία με αποκορύφωμα τα υστερικά κηρύγματα του ταλμουδιστού ιουδαίου βουλευτού Ζακ Ντυπόν, εντός της εθνοσυνελεύσεως, υπό τα θυελλώδη χειροκροτήματα των λοιπών βουλευτών: «Πολίτες! Θέλετε να στερεώσετε την δημοκρατία; Αναγείρατε νέους βωμούς! Η φύσις και ο νούς, ιδού μερικοί εκ των θεών του ανθρώπου, ιδού μερικοί εκ των θεών μας. Σπεύσατε, διδάξατε εις τα σχολεία το νέο τούτο κήρυγμα» (Πηγή: Οι αιρετικοί, ο αντίχριστος, οι σπουδασταί των Γραφών….., Σωτήριος Κυριαζόπουλος, 1934).
Τι διδάσκει σήμερα στα σχολεία και πανεπιστήμια, η κοινοβουλευτική δημοκρατία με την μορφή δόγματος; Τον διαφωτισμό και την θεοποιημένη λογική (υπερ-ορθολογισμός).
 «Το 1792 μέσα στην παραζάλη της Γαλλικής επαναστάσεως που κατήργησε με διάταγμα τον θεό και τον Χριστό και απεφάσισε να φτιάξη δική της θρησκεία, ένας La Reveiller Lepeaux έφτιαξε μιας δικής του εμπνεύσεως θρησκεία, την θρησκεία των «φιλανθρώπων»….»(Τι είναι Χριστός, μητροπολίτου Μελετίου, αναφορά στο βιβλίο του  Anton Koch, Hom. Handbuch, Bd I. Freiburg, 1952, σ. 445).
Με ποίου είδους άδεια λειτουργούν σήμερα οι Ιλλουμινατοποιημένες Τεκτονικές στοές; Με την άδεια ως φιλανθρωπικού σωματείου!
13 Πολιτική ψυχολογία ή ψυχοπολιτκή= Η μεταπολεμική «επιστήμη» των ταλμουδιστών Ιουδαίων που σχεδιάστηκε, πιστοποιήθηκε σε ερευνητικά κέντρα του Συστήματος, στην προσπάθειά τους να εφεύρουν τεχνικές-μεθόδους και να κατασκευάσουν φάρμακα-υλικά,κ.α μέσα,  προκειμένου, μέσω της «πνευματικής θεραπείας»:
-Να αποκτήσουν την κυριαρχία στις σκέψεις και την πίστη των ατόμων, οργανωμένων ομάδων και μαζών (βλέπε λαών).
-Να  καθυποτάξουν κυβερνήσεις, κόμματα και οργανώσεις.
-Να θέσουν υπό τον πλήρη έλεγχό τους, θρησκείες, πολιτικές ιδεολογίες και εκπαίδευση.
-Να εξαφανίσουν εχθρικά προς αυτούς έθνη και να ιδρύσουν την κοσμοκρατορία τους. 
14 Οι οικογένειες που κυβερνούν τον κόσμο, Δημήτριος Κυθράς, μέθοδοι διοικήσεως του κόσμου, σ. 88-89
15 Βλέπε υποσημείωση (2) του 4ου μέρους (Κοινοβουλευτισμός: Αντιπροσωπευτική Δημοκρατία ή Βουλευτική Δικτατορία;, 30 Ιαν. 2015), Φεουδαρχία και Νεοφεουδαρχία. 
16 Κατά τις τελευταίες δεκαετίες, έχουν ψηφισθεί από την ελληνική Βουλή αρκετοί νόμοι οι οποίοι είναι αντιχριστιανικοί, αντιευαγγελικοί και ανθελληνικοί, όπως: α/ Αποποινικοποίηση της μοιχείας β/ Πολιτικός γάμος, αυτόματο διαζύγιο γ/ Εκτρώσεις δ/ Επιβολή μονοτονικής γραφής, πλημμελής ή κατάργηση διδασκαλίας της αρχαίας ελληνικής γλώσσης, και ορθόδοξης γραμματολογίας στα σχολεία ε/ Κατευθυνόμενη διαστρέβλωση της Ελληνικής Ιστορίας στ/ Ανεξέλεγκτη εισρροή ισλαμιστών λαθρομεταναστών στην χώραν μας με άμεσο κίνδυνο μετατροπής της χώρας μας σε μια ισλαμικη ή άθεη/υλιστική χώρα ή πολυθρησκευτική χοάνη ζ/ Το σύμφωνο συμβιώσεως αρσενοκοιτών η/ Εφαρμογή αντισυνταγματικών και αποικιοκρατικών μνημονίων θ/ Ο αντιρατσιστικός νόμος για να μην έχουμε δικαίωμα να ομολογούμε δημοσίως την Ορθόδοξη Πίστη μας, σε αντίθεση με τους λαθρομετανάστες, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου