Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΜΕΡΟΣ 18o

8. ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ (ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ) ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.  
Αυτό είναι το Σύστημα! Ένα διαβολικό σύμπλεγμα θεσμών, αρχών, ιδεολογιών, θεωριών, προσώπων, οργανώσεων και Εταιρειών.
Ο σατανικός Ιουδαιοταλμουδικός πύθων των παγκοσμίων καρτέλς, των διεθνών τραπεζών, των εθνικών ή υπερεθνικών κοινοβουλίων (ΕΕ), του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος, του Έσελον, του ιστού παγκοσμίου εύρους (WWW), του οργανωμένου εγκλήματος, της διεθνούς αναρχίας-τρομοκρατίας, του παγκοσμίου συμβουλίου εκκλησιών, του Φραγκοπαπικού κράτους, των διεθνών κυκλωμάτων πορνείας και παιδοφιλίας, του δικτύου μυστικών υπηρεσιών (εφιαλτών-ωτακουστών) κάθε χώρας, των αποκρυφιστικών εταιρειών και στοών, των Μονοπωλίων1, και πλήθους άλλων φανερών και κρυφών οργανώσεων-πολιτικών κομμάτων-ιδρυμάτων κ.α., που εναγκαλίζει και περισφίγγει θανασίμως άτομα-κοινωνίες-λαούς-Έθνη!
ΑΡΧΗΓΟΣ και ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ
 Ο ίδιος ο Σατανάς. Ο Εβλίς της απόκρυφης Χιραμικής παραδόσεως των σημερινών Ταλμουδιστών Ιουδαίων (Jews).
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ Ή  ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ
---Η αόρατη αποκρυφιστική εταιρεία των αρχιερέων της Σατανολατρείας, που έρχονται σε προσωπική επικοινωνία με τον αρχηγό τους και τους εκπεσόντες αγγέλους (δαίμονες ή οντότητες όπως τις αποκαλούν οι ίδιοι).
---Το ανώτατο Συμβούλιο των αυτοαποκαλουμένων «Σοφών», «πεφωτισμένων» ή «υπερανθρώπων», οι οποίοι χαρακτηρίζονται από το σύγχρονο ιερατείο και τους πιστούς της πλανητικής θρησκείας τους, ως:
-Οι πνευματικοί οδηγοί του ανθρώπου προς την υδροχοϊκή εποχή  της πνευματικότητος πάνω στον πλανήτη. Οι δαδούχοι της παγκόσμιας επαναστάσεως2.
-Η εσωτερική πνευματική κυβέρνηση του Πλανήτη,3 η επιτηρούσα την εκτέλεση του Σχεδίου της παγκόσμιας συνωμοσίας.
---Το απρόσιτο και άγνωστο ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ για το οποίο υπάρχουν ενδείξεις, αλλά κανένας δεν γνωρίζει κάτι το ουσιαστικό γι’ αυτό (μερικοί ομιλούν για 10, άλλοι για 70 ή 72 άτομα και άλλοι για ένα αόρατο ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ 200 ατόμων Σατανιστών Ταλμουδιστών που κυβερνά τον κόσμο).
Οι τελευταίες λέξεις που προέφερε πεθαίνοντας ο Walter Rathenau4, μετά από την επίθεση που δέχθηκε ήσαν : «Οι εβδομήντα δύο που κυβερνούν τον κόσμο5…».
---Αυτό το «Παγκόσμιο «Αρχηγείο» περιλαμβάνει έναν αριθμό μυημένων από τους οποίους κάποιοι, είναι «υψηλά ιστάμενοι» στα κράτη ή προβάλλονται ως «μεγάλοι πολιτικοί άνδρες».
Οι υπόλοιποι, άγνωστος αριθμός, «ζουν αποτραβηγμένοι στο σκοτάδι σαν πραγματικοί ασκητές και κανείς δεν υποπτεύεται την δύναμή τους, την επιρροή τους ακόμα και την πραγματική τους ταυτότητα. Αυτοί οι μύστες συνδέονται μεταξύ τους με βάση μία ιεραρχία που οι σημερινές μας γνώσεις, δεν μας επιτρέπει να αποκρυπτογραφήσουμε, έχουν στα χέρια τους απεριόριστη εξουσία και τεράστιες δυνάμεις6…».
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ (ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ)
Οι προνομιούχοι και εξουσιοδοτούμενοι από τους «αόρατους» Αρχιερείς του πλανητικού αρχηγείου.
Mία μυστική ομάδα «πεφωτισμένων» αξιωματούχων της Νέας Εποχής που διοικεί τον κόσμο από τα παρασκήνια. Η Αλίκη Μπέϊλυ ονόμασε μυστηριωδώς την ομάδα αυτή « Νέα Ομάδα Παγκόσμιων Υπηρετών» (ΝΟΠΥ). Οι ηγέτες της ΝΟΠΥ, σύμφωνα με βιβλίο που εξέδωσε η οργάνωση «Παγκόσμια Καλή Θέληση7»:
-Δημιουργούν και τροχοδρομούν τις δραστηριότητες που είναι σχεδιασμένες να επιβάλλουν το σχέδιο.
-Δρουν ως παράγοντας συνθέσεως μέσα στην ανθρωπότητα  …θέτων τα θεμέλια της απόλυτης παγκόσμιας ενότητας.
-Παρέχουν οράματα και κινούν την κοινή γνώμη.
-Έχουν …υπηρέτες της ανθρωπότητος σε κάθε χώρα …που έχουν επιλεγεί από όλους τους κλάδους της ανθρωπίνης δραστηριότητος.
-Δίδουν έμφαση στην αδελφότητα των Εθνών, την ενότητα της θρησκευτικής πίστεως, την οικονομική αλληλεξάρτηση.
-Είναι υπηρέτες και της πλανητικής ιεραρχίας επιλεγμένοι να προωθήσουν την παγκόσμια κυβέρνηση και να κτίσουν τον νέο κόσμο του αύριο.
Μπορούν να θεωρηθούν ως η ενσωμάτωση του ανερχομένου βασιλείου του Θεού στην γη8.          
Όλοι αυτοί οι μύστες του σύγχρονου ιερατείου ανήκουν σε γνωστές οικογένειες συνεργαζόμενες στενώς με επιλεγμένες ομάδες για τον έλεγχο των μαζών, συγκεκριμένης φυλετικής και θρησκευτικής ταυτότητος (φανερής ή κρυφής) όπως Βάρμπουργκ, Ρόθτσιλντ, Ροκφέλλερ, Άστορ, Κρούπ, Σίφ, Μόργκαν, Ράσσελ, Λη, Μπάντυ, Κόλλινς, Ντιπόν κ.α.
ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ/ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
Όλες οι Ιλλουμινοποιημένες μυστικές ή φανερές Εταιρείες-Οργανώσεις-Ιδρύματα (πλανητικών στελεχών) στις οποίες κυριαρχούν οι  σατανολάτρες Ιουδαίοι (Jews) [σε όλες τις μυστικές Εταιρείες/στοές και τις περισσότερες από τις φανερές] ή ηγούνται Ιουδαιόφρονες μη Ιουδαίοι (στις υπόλοιπες φανερές).
Στις λεγόμενες «φανερές» δηλαδή γνωστές για την ύπαρξή τους και μόνο, Εταιρείες-Οργανισμούς-αδελφότητες-Στοές9, παρά το γεγονός ότι λειτουργούν σε κοινοβουλευτικά (κατ’ όνομα δημοκρατικά) ή «φιλελεύθερα» καθεστώτα, ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει τι γίνεται στα ενδότερα, ποία και πόσα είναι τα μέλη τους, τι δημόσιες ή ιδιωτικές θέσεις κατέχουν, ποίον «θεόν» πιστεύουν, αλλά και σε κανένα δεν επιτρέπεται να πληροφορηθεί τι γίνεται και τι αποφάσεις λαμβάνονται «εκεί μέσα». Γιατί;
Πού είναι οι αρχές της λαϊκής κυριαρχίας, της διαφάνειας, της ισότητας, της αληθούς γνώσεως και τόσες άλλες που διατυμπανίζει ο Φαρισαϊκός κοινοβουλευτισμός;
Αυτές οι «Εταιρείες στελεχών» δεν είναι αποκλειστικό φαινόμενο της δικής μας εποχής. Για να καταλάβει κανείς ή καλύτερα να μπορέσει να μαντέψει τον ρόλο που παίζουν και έπαιζαν στο παρελθόν, φτάνει να διαβάσει στις «Αναμνήσεις» του δούκα Ντε Σαιν Σιμόν, τα κομμάτια που αναφέρονται στον τρόπο εκλογής των εξομολογητών του Λουδοβίκου και ιδιαίτερα του πατρός Τελλιέ10»  
ΚΥΡΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Όλοι οι Εωσφοριστές Ιλλουμινάτι (Jews και Ιλουμινατοποιημένοι «Γκοΐμ») της τυπικά δημοκρατικής αλλά ουσιαστικά κληρονομικής, άρχουσας Διεθνούς Τάξεως (πολιτικοί-οικονομικοί παράγοντες, θρησκευτικοί ηγέτες, ανώτατοι κλαρούχοι των Ενόπλων Δυνάμεων) που υπακούουν τυφλά στην φωνή της Αόρατης Υπέρτατης Αρχής, μέσω συνδέσμων, και εκτελούν πειθήνια τις εντολές των προϊσταμένων τους ιεραρχικά (Σύγχρονο Παγκόσμιο Ιερατείο, Κέντρον Διαχειρήσεως και Εκτελέσεως των Αποφάσεων του Υπερτάτου Αρχηγείου).
ΛΟΙΠΑ ΟΡΓΑΝΑ
-Όλα τα κατά καιρούς «έλλογα» παράγωγα του (Σ) (βουλευτές, πάσης φύσεως αυλικοί / κομματάρχες / χρηματοδότες πρωθυπουργών, υπουργών, βουλευτών και πολιτευτών, τραπεζίτες, βιομηχανοποιημένοι υπεραθλητές, αστέρες του καλλιτεχνικού στερεώματος, μεγαλοδημοσιογράφοι, σύγχρονα κοινωνικά-πολιτικά είδωλα, golden boys/girls-golden bosses, καταχραστές, δωρολήπτες, άνθρωποι - νυκτερευτές), απίθανοι νεόπλουτοι μετεωρίτες κ.α.
Οι παραπάνω με συνειδητές ενέργειες υπό την πλήρη…προστασία του ), αποπλανούν, εκβιάζουν, υπνωτίζουν, αποπροσανατολίζουν, τρομοκρατούν τους πολίτες, αφαιμάσσοντας την οικονομία των Εθνών και τροφοδοτώντας τις αρτηρίες του (Σ).
-Όλοι οι μηχανισμοί της παραεξουσίας και παραοικονομίας, θεσμοί που θεσπίστηκαν για την αποκλειστική εξυπηρέτηση του (Σ) [Χρηματιστήριο, Τραπεζικό σύστημα, Ασφαλιστικοί οργανισμοί, Τυχερά παιγνίδια, Καζίνο, Μουσικές εταιρείες, μη κυβερνητικοί-μη κερδοσκοπικοί(;;;) οργανισμοί, διεθνείς αθλητικοί οργανισμοί-Επιτροπές, επαγγελματικός εμπορευματοποιημένος αθλητισμός (αθλητικές ανθρωποκρεαταγορές, managers, scouters, κλπ), τυχερά παίγνια, εταιρείες στοιχημάτων, ιππόδρομος, κομματικοποιημένος συνδικαλισμός, διεθνής τρομοκρατία, αναρχισμός, μεγαλέμποροι λευκής σαρκός, κυκλώματα παιδεραστείας / κιναίδων, καρτέλς ναρκωτικών, οργανωμένο έγκλημα, λαθρέμποροι οπλικών συστημάτων, κ.α.].
Τα παραπάνω αποτελούν τα βοηθητικά όργανα της εύπλοιας και συντηρήσεως του (Σ).
*
Κατά συνέπεια όσοι ψάχνουν να βρουν την άκρη του (Σ) στον Καπιταλισμό, στον Ναζισμό-Φασισμό, στον Αμερικανικό Ιμπεριαλισμό, στον Σοσιαλισμό, στον Μαρξισμό-Λενινισμό (Κομμουνισμό), στο διεθνές τραπεζικό σύστημα, στην «Σιωνιστική» Κοινοβουλευτική…. Δημοκρατία, υπνοβατούν και ματαιοπονούν γιατί αυτά είναι μερικές από τις συνιστώσες, μερικοί από τους πυλώνες της κοσμοθεωρίας του (Σ).
Το (Σ) καλύπτει ολόκληρο τον γνωστό κόσμο ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας και μορφής πολιτικού καθεστώτος.
Οι κοσμογονικές αλλαγές στο ανατολικό μπλοκ, η επικράτηση των ερυθρών Ιουδαιομπολσεβίκων-Σταλινικών του περασμένου αιώνος, είναι μία ακόμη απόδειξη της παντοδυναμίας και παντοκρατορίας του (Σ).
Αλλά και όσοι αποδίδουν τα βάσανα της ανθρωπότητος στην δράση των κρυφών ή φανερών εταιρειών απλώς «χαϊδεύουν» την αλήθεια. Αν αγνοούν τον κυρίαρχο ρόλο των Ταλμουδιστών Ιουδαίων στις Ιλλουμινατοποιημένες Εταιρείες, των βιολογικών ή πνευματικών απογόνων της  Εωσφορικής Τριάδος (Φαρισαίοι-Γραμματείς-Σαδδουκαίοι), και μάλιστα των Φαρισαίων, τότε αμπελοφιλοσοφούν. Αν όμως συνδέουν την διαλυτική δράση τους με τον Σατανιστή Ταλμουδιστή Ιουδαίο (Jew), τότε κρατούν τον μίτο του διαβολικού λαβυρίνθου στα χέρια τους.
Για την αποκάλυψη όμως της αληθείας, δηλαδή του ρόλου των τέκνων του διαβόλου,των απογόνων του Κάϊν, ανά τους αιώνες, χρειάζεται σιδερένια και ατελείωτης ανθεκτικότητος ερευνητική σκαπάνη, επίμονη και αμείωτης εντάσεως έρευνα, Πίστη στην μοναδική αλήθεια που είναι ο Ιησούς Χριστός, Ο Τριαδικός Θεός και αγώνας μέχρι εθελοθυσίας.

                                                                                                                       Συνεχίζεται







1 Mονοπώλια (απόλυτη κυριαρχία των πολυεθνικών εταιρειών με κατοχυρωμένα τα πνευματικά δικαιώματα ιδιοκτησίας τους- TRIPS/ Trade Related Aspects of Intellectual Property Rights), αφορώντα στην:
-Παραγωγή καταναλωτικών αγαθών και βιομηχανικών προϊόντων, χημικών προϊόντων (κρέμες, σιρόπια, διεγερτικά χάπια, ποτά,) δυσερμήνευτης συνθέσεως αισθησιακών απολαύσεως και αγνώστων επιπτώσεων, προϊόντων ηλεκτρονικής τεχνολογίας, οπλικών συστημάτων, επιστημονικών ερευνών και «ανακαλύψεων», φαρμακευτικών, γεωργικών προϊόντων και αρωμάτων, κατασκευαστικών υλικών, κ.α.
-Παροχή νομικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών (διεθνείς νομικές και ασφαλιστικές εταιρείες).
-Εκμετάλλευση του εμπορευματοποιημένου αθλητισμού.
-Κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων και προϊόντων.
-Υπηρεσιών διαμετακομιστικού εμπορίου, δικαστικών και παραδικαστικών διαιτησιών,
-Ενημερώσεως/πληροφορήσεως δια των  ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ, κ.α.
2 John Randolph Price, The Planetary Commission (Austin,Texas,Quartus Books,1984),p.69.
3 Alice Bailey, The Beacon, Sept/Oct. 1975, p.145-148.
4 Walter Rathenau (1867-1922): Γεννήθηκε στο Βερολίνο. Ο πατέρας του ήταν εξέχων Ιουδαίος επιχειρηματίας και ιδρυτής της AEG (Allgemeine Elektrizitats Gesselschaft). Το 1921 διορίστηκε υπουργός ανασυγκροτήσεως και το 1922 υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση της «Δημοκρατίας της Βαϊμάρης»(1919-1933). Δολοφονήθηκε στις 24 Ιουνίου 1922. Οι δολοφόνοι ήσαν οι Ernst Werner Techow, Ervin Kern και Herman Fischer. Στην υποστηρικτική ομάδα των δολοφόνων συμμετείχαν μεταξύ των άλλων , ο νεώτερος αδελφός του Techow, Hans Gerd, o Ernst Von Solomon, και ο Willi Gunther.
Το Σύστημα απέδωσε τους λόγους της δολοφονίας του Rathenau, σε πολιτικά αίτια (ακροδεξιά/αντισημιτική ομάδα φανατικών Γερμανών Εθνικιστών), αλλά από την ταυτότητα μελών της δολοφονικής ομάδος (Ιουδαίοι) και την μαρτυρία του Ernst Techow ενώπιον του δικαστηρίου, ο Rathenau δολοφονήθηκε επειδή διατηρούσε σχέσεις με τους μπολσεβίκους της Ρωσίας και απεκάλυψε πως ήταν μεταξύ των 300 «Σοφών της Σιών» που είχαν συντάξει τα «πρωτόκολλα».
Αυτό δεν ήταν αρεστό στο Σύστημα που είχε εξαπολύσει τότε εκστρατεία κατά της γνησιότητας του κειμένου των «πρωτοκόλλων των σοφών της Σιών».
Με την δολοφονία του Rathenau, το Σύστημα έστελνε μήνυμα σε οποιονδήποτε άλλον από τους 300 ή γνώστες του Σχεδίου της παγκόσμιας συνωμοσίας, τι τους ανέμενε σε περίπτωση που απεκάλυπταν την αλήθεια για τα βδελυρά και σατανικά «Πρωτόκολλα».
Συνεπώς ο Rathenau, ήταν γνώστης της παγκόσμιας συνωμοτικής ομάδος για την οποίαν μίλησε πεθαίνοντας [Martin Sabrow (1999), Die Verdrangte Verschworung, Der Rathenau Mort und die deutsche Gegenrevolution- Frankfurtam Main:Fischer Taschenbuch Verlag, p. 184--- « Die Macht der Errinerungspolitik», (M. Sabrow,1998)--- Norman Cohn (1967) Warrant for Genocide. The Myth of the Jewish World Conspiracy and the Protocolsof the Elders of Zion, New York, Harper and Row, p.145-146].
Σήμερα οι (υπ)άνθρωποι του Συστήματος εξακολουθούν να αρνούνται την γνησιότητα των πρωτοκόλλων και να τα χαρακτηρίζουν ως πλαστά. Ο Rathenau όμως, ακόμη και μέσα από τον τάφον του, τους διαψεύδει και κραυγάζει ότι είναι γνήσια!!!
5 Ο Ναζισμός. Μυστική Εταιρεία, Verner Gerson, Eκδ. Δίβρης, σ. 22-23--- Ένα Δάκρυ για όλους, Πώλ Άρνολντ, Παρίσι, 1951…. Ο αριθμός 72 αναλύεται ως εξής: 6.12= 72 ή 6.(6+6)= 72 ή οι 6. (6+6).
6 όπως υποσημειώσεις 2, 3, 4.
7 The New Group of World Servers, World Good Will,New York --- Also see Building and Bridging, The New Group of World Severs, published by the School for Esoteric Studies, New York.
8 Όπως υποσημείωση υπ’ αριθ. 3
9 [CFR (Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων), ΔΝΤ, Τριμερής, Ίδρυμα Άσπεν, Ινστιτούτο Κάρνεγκι για την διεθνή ειρήνη, Λέσχη της Ρώμης, Ισλαμική αδελφότης/τζιχαντιστές, Τάγμα νεκροκεφαλής και Οστών, Διεθνής Οργάνωση εργασίας, Ταμείο για την άγρια ζωή στον κόσμο (WWF), ΟΥΝΕΣΚΟ, Λέσχη Μπίλντερ-Μπέργκερς, Greenpeace, κ.α.].
10 όπως υποσ. υπ’ αριθ. 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου