Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ  ΣΥΣΤΗΜΑ
ΜΕΡΟΣ 19ο

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
Αυτή είναι η απάντηση στο τρίτο και φλέγον ερώτημα.
Ένα διεθνιστικό, ανεξερεύνητο, αόρατο και απρόσιτο, εν πολλοίς, σατανικό σύμπλεγμα του υποκόσμου, των απανταχού παραεξουσιών, των υποχθονίων γραβατοφορεμένων Ιλλουμινάτι, υποτακτικών του διαβόλου, που διορίζει και ελέγχει ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις του κόσμου, υπνωτίζει, αφοπλίζει και ηλιθιοποιεί τους λαούς, ώστε:
-Όταν η κοινωνία ξεχειλίζει από αδικίες, ανομίες και κάθε λογής βρωμιές, ο λαός να επιλέγει σαν μοναδικό δρόμο αντιδράσεως το κουτσομπολιό της γειτονιάς, την κριτική των καφενείων, την υποβολή παραπόνων και ενστάσεων, τον καφενόβιο πολιτικό αυνανισμό, τις αυτοκτονίες ή τις κατευθυνόμενες και πάντοτε ακίνδυνες για το (Σ) απεργίες, που ποδηγετούνται από τους κομματικούς εγκαθέτους, τους υποτιθεμένους αρχηγούς των συνδικαλιστικών οργάνων.
-Όταν εμφανίζονται στην κορυφή της δημόσιας ζωής άνθρωποι μετεωρίτες (άσχετοι, αβγοκέφαλοι, σπεκουλαδόροι, άγνωστης ταυτότητας, τραμπούκοι, μαφιόζοι, άχρηστοι, αρσενοκοίτες, πόρνες, κερασσοφόροι) που νομοθετούν, διοικούν τα κοινά ή κερδίζουν πανεύκολα αστρονομικά ποσά, οι υπόλοιποι πολίτες (από την τελευταίο εργάτη μέχρι τον πρώτο επιστήμονα):
·Να ατενίζουν την πρόκληση σαν παχύδερμα, χωρίς να καταλαβαίνουν τίποτα ή χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους.
·Να αδιαφορούν εξοργιστικά.
·Να αυτοκτονούν από απελπισία.
·Να ανέχονται σαν παγόβουνα τα πάντα και σε πολλές περιπτώσεις να χειροκροτούν ή να προσπαθούν να μιμηθούν αυτούς τους «επιτυχημένους» ανθρώπινους μετεωρίτες.
·Να ηδονίζονται παρακολουθούντες τα προσφερόμενα θεάματα όπως τον  φανατικό  ανταγωνισμό στο χώρο  της αθλητικής και καλλιτεχνικής  ανθρωποκρεαταγοράς, όπου προβάλλονται όλα τα "τίποτε" ως ινδάλματα και πρότυπα μιμήσεως και θαυμασμού.
-Όταν έντιμοι δικαστικοί καταγγέλλουν παραδικαστικά κυκλώματα και τελεσθέντα μαζικά σεξουαλικά όργια παιδεραστείας εντός δημοσίων χώρων, οι καταγγέλλοντες να φιμώνονται από το Σύστημα, να απομακρύνονται από την υπηρεσία τους και να χαρακτηρίζονται ως ψυχασθενείς.
-Όταν καθυβρίζονται και βλασφημούνται καπηλικώτατα τα ιερά και τα όσια της φυλής και του Ορθόδοξου λαού, μέσα από τα ιστορικά εγχειρίδια, προβολές ντοκιμαντέρ, δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, δημόσιες δηλώσεις ανθελλήνων, η πολιτειακή, πολιτικὴ ηγεσία – κοινοβούλιον, η εκτελεστική και δικαστική εξουσία να αδιαφορεί, να μην εφαρμόζει τους νόμους. Αντιθέτως οι δικαστές να γίνωνται  αυστηρότατοι, όταν κάποιος απλώς ονομάσει μία πόρνη ή ένα σοδομίτη με το επάγγελμα που ασκεί ή με την ιδιορρυθμία που τον χαρακτηρίζει, αντιστοίχως, να καταδικάζεται σε πολυετείς φυλακίσεις και καθείρξεις και σε καταβολή αστρονομικών ποσών ως αποζημίωση.
-Όταν διαπιστώνεται καθημερινά η παταγώδης αποτυχία της Κοινοβουλευτικής Διχαστικής- Ταλμουδικής (ψευτο) Δημοκρατίας και πιστοποιείται ότι ο κοινοβουλευτισμός ΔΕΝ είναι Δημοκρατία αλλά δικτατορία, ολίγων νεοφεουδαρχών, κεκαλυμμένη με δημοκρατικό επίχρισμα, να επιμένουν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση και ότι ο κοινοβουλευτισμός είναι το καλύτερο απ’ όλα τα πολιτικά συστήματα με όλα τα μειονεκτήματά του1.
-Όταν σοδομίτες και φαύλοι καθυβρίζουν κακοβούλως, δημοσίως και παντοιοτρόπως, την Ανατολικήν Ορθόδοξον Εκκλησίαν, τον Θεάνθρωπον Χριστόν και την Υπεραγίαν Θεοτόκον, δια λόγων και έργων2 να μη επεμβαίνει όχι μόνον η κοινοβουλευτική εκτελεστική εξουσία, αλλά ούτε καν και αυτή η η διοίκηση της επίσημης Ορθόδοξης Εκκλησίας. Και εάν καμιά φορά επεμβαίνη, το πράττει τόσον χλιαρά και τόσον επιπόλαια, που σημαίνει, ουσιαστικώς ότι προστατεύονται σοδομίτες και βρώμικα υποκείμενα, και αφήνονται ασύδοτοι για να συνεχίζουν ανενόχλητοι να καθυβρίζουν και να βλασφημούν περαιτέρω την Ορθοδοξία, τον Χριστόν και την Παναγίαν μας.
Αντιθέτως εάν τολμήσει κάποιος να αμφισβητήσει το «ολοκαύτωμα» φυλακίζεται χωρίς άλλη προειδοποίηση, αν θίξει έστω και μία «τρίχα τού Μωάμεθ» ή παρουσιάσει κάποιο ειρωνικό σκίτσο για τον Μωάμεθ3 τότε κινδυνεύει να αιματοκυληθεί όλη η ανθρωπότης.
-Όταν οι πάντες έχουν πεισθεί από την καθημερινή πραγματικότητα και την κοινοβουλευτική πρακτική ότι αυτού του είδους η «Δημοκρατία» (Κοινοβουλευτισμός) αποτελεί «τον παράδεισο των κατεργαρέων», το ανδάνον πεδίον των διαπραγματευτών «κάτω από το τραπέζι», το παγιδοφόρο πολιτικό σύστημα νομιμοποιήσεως των πολιτικών νωτοφόρων του Συστήματος, σε κάθε χώρα, τα άτομα να προσδοκούν την σωτηρία τους στον Φιλελευθερισμό, τους «πράσινους», το κόμμα των αγανακτισμένων, τους ανεξάρτητους, τους σοσιαλδημοκράτες κινηματίες, τους…ψευτοπατριώτες των εθνικών/λαϊκών «συναγερμών», τον σοσιαλισμό (υπαρκτό ή ανύπαρκτο) ή κάποια από τις άλλες πολιτικές παραφυάδες( αριστερές-δεξιές) του (Σ) (Αλλαγής ή απαλλαγής δεν έχει σημασία), χωρίς να σκέπτονται ποτέ ότι:
·Τα λεγόμενα σύγχρονα «δημοκρατικά» κόμματα όπως έχουν μετατραπεί, σήμερα, σε θεραπαινίδες του (Σ), ευνούχους αυτοκρατορικών παλατιών των media, κακέκτυπα Δημοκρατίας, είναι εφευρέσεις των «Σοφών της Σιών», γιατί οι τελευταίοι χωρίς τέτοιας μορφής ψευτο-Δημοκρατία είναι ανίσχυροι και ακίνδυνοι.
·Εάν ρίπταμε μία λεπτομερέστερη ματιά και ερευνούσαμε  όλα τα κομματικά εμβλήματα, την προέλευση και την σημασία τους, θα διαπιστώναμε την αλήθεια και την ιστορική βασιμότητα των παραπάνω και όσων έχουμε παρουσιάσει μέχρι τώρα, για τον Ιουδαιοταλμουδισμό.
·Ο κοινοβουλευτισμός με την σύγχρονη μορφή του ΔΕΝ είναι Δημοκρατία4. Αποτελεί παραχάραξη του φιλοσοφικού και πρακτικού περιεχομένου της αληθινής Δημοκρατίας και πολιτικό εργαλείο καταδυναστεύσεως του λαού από μία άρχουσα τάξη, ελεγχόμενη από τους Ιλλουμινάτι, με προμάχους αυτών τους Διεθνείς Τραπεζίτες Ταλμουδιστές Ιουδαίους, τους εχθρούς της ανθρωπότητος, τους συναποτελούντας «Συναγωγή του Σατανά» (Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ, 2/14-16 και ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2/9 και 3/9).
Ο αποθανών πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τσάτσος, είχε επιβεβαιώσει την καταδυνάστευση των πολιτών από την άρχουσα τάξη, στην κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Αναφερόμενος στους εκλεγμένους άρχοντες, είχε γράψει μεταξύ των άλλων τα εξής:
-«Οι κοινωνικά ισχυρότεροι είναι εκείνοι που διαθέτουν περισσότερα οικονομικά μέσα, εκείνοι που ελέγχουν τον ημερήσιο τύπο και τα άλλα μέσα επηρεασμού της κοινής γνώμης, είναι οι κύριοι διαμορφωτές της λεγομένης «γενικής βουλήσεως». Αυτοί ορίζουν τους φορείς της ανωτάτης εξουσίας ή γίνονται οι ίδιοι οι φορείς της5»  
-«Η πλειοψηφία άλλωστε αυτή καθ’εαυτήν, είναι ένα τεχνητό κατασκεύασμα. Δεν την συνέθεσε η κοινή συναίνεση αυτών που την απαρτίζουν, αλλά η δυναμική επιβολή ενός ή ολίγων ή περισσοτέρων6...»  
Βλέπουσες οι καταχθόνιες σκοτεινές δυνάμεις, ημεδαπές και αλλοδαπές, την αδιαφορία ή την χλιαρή στάση όχι μόνον τής πολιτικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας, αλλά και της πνευματικής και ιδίως τής διοικήσεως της επίσημης ελλαδικής εκκλησίας, ξεσάλωσαν, αφηνιάζουν και επιτίθενται πλέον κατά κύματα, εναντίον του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.
Στο σημείο αυτό, προβάλλει ένα άλλο απορρέον ερώτημα:  
Με βάση όλα όσα ανεφέρθησαν για το ΣΥΣΤΗΜΑ, ποιος μπορεί να θέσει τέρμα στην παντοδυναμία/κοσμοκρατορία του Συστήματος; 
Με το δεδομένο ότι ο ιδρυτής και αρχηγός του Συστήματος είναι ο Εωσφόρος, ανθρώπινο χέρι και μυαλό, είναι αδύνατον να ανατρέψει το Συστημα!.
Aς το βάλουν καλά στο μυαλό τους ΟΛΟΙ!
Να μην ελπίζουν οι πολίτες σε όσους τους υπόσχονται ρήξη, ανατροπή, καλύτερες ημέρες, αλλαγή, απαλλαγή, ανάκαμψη, νέα αρχή.
ΟΛΟΙ οι σύγχρονοι ψευτοδημοκράτες ψεύδονται, πιπιλίζουν την καραμέλλα της δημοκρατίας ως δέλεαρ, ως άλλοθι των καταχθονίων σχεδίων τους και εξαπατούν τους πολίτες, αφού εκουσίως ή ακουσίως:
- Συντηρούν την έρπουσα φασιστοειδή κοινοβουλευτική τυραννία, και
- Υπηρετούν τον άρχοντα του ψεύδους, του αιώνος του απατεώνος.
*
EΠΙΛΟΓΟΣ
Παρουσιάσαμε τμηματικώς μία πρωτότυπη έρευνα-ακτινογραφία του Συστήματος, βασιζόμενοι:
--Σε όσα βλέπουν όλοι όσοι έχουν τους οφθαλμούς ανοικτούς και χωρίς «τσίμπλες», να συμβαίνουν σήμερα, εγχωρίως και διεθνώς.
--Στις πηγές της υφισταμένης ελληνικής και διεθνούς γραμματείας.
--Στην θεόπνευστη Αγία Γραφή (Παλαιά και Καινή Διαθήκη).
Οι ορθοφρονούντες εκ των αναγνωστών, έχοντες τον νού στην κεφαλή και όχι σε άλλο μέρος του σώματός τους, ιδιαιτέρως οι Έλληνες, ας διερωτηθούν, ας προβληματισθούν και ας αναζητήσουν τις απαντήσεις στα εξής κύρια ερωτήματα:
-Γιατί στις ημέρες μας βάλλεται και λοιδωρείται, πανταχόθεν, από τις δυνάμεις και τα όργανα του Συστήματος, μόνο η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ουδείς τολμά να υβρίσει ή να θίξει έστω, τους ιδρυτές των ανθρώπινων θρησκειών (Ισλαμισμός, Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός, Βουδδισμός, Ινδουϊσμός, κ.α.) και τους οπαδούς τους;
-Γιατί υβρίζονται και συκοφαντούνται μόνον οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και μένουν στο απυρόβλητο οι πιστοί όλων των ιδρυθεισών, από ανθρώπους, θρησκειών;
-Μετά τις απίστευτες θηριωδίες των Ισλαμιστών-Τζιχαντιστών ακούσατε ή διαβάσατε κάτι που να αναφέρεται στο περιεχόμενο του κορανίου και τα δόγματα του Ισλαμισμού; Δηλαδή, εάν οι θηριωδίες και φρικαλεότητες που έγιναν στο όνομα του «Αλλάχ» περιλαμβάνονται, ως εντολές του Αλλάχ ή όχι, στις σελίδες του Κορανίου ;
Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων και επίρρωση των αναφερομένων στους Ισλαμιστές-Τζιχαντιστές παραθέτουμε σχετικό χωρίον του κορανίου:
«…Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων…Τσακίστε τους λαιμούς τους και σακατέψτε τα ακροδάκτυλά τους..» (8/ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ, 12).
-Ανεζήτησε ποτέ κανείς τις ρίζες του Ισλαμισμού, και εάν υπάρχει σχέση μεταξύ Ισλαμισμού και Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού;
-Γιατί το Σύστημα (π.χ. η αρχή προστασίας και διαφάνειας), δεν τολμά να δημοσιεύσει τα βιογραφικά (πλήρες γενεαλογικό δένδρο) και την πραγματική ταυτότητα σημαινόντων πολιτικών αρχηγών, υψηλών αξιωματούχων, οικονομικών μεγιστάνων, θρησκευτικών αρχηγών (συμπεριλαμβανομένων και των μυστικών εταιρειών), ανωτάτων διευθυντικών στελεχών, κάθε χώρας;
-Γιατί δεν διευρύνονται ή γιατί καρκινοβατούν οι έρευνες για τις οικονομικές δραστηριότητες σε υπεράκτιες εταιρείες και καταθέσεις στις τράπεζες του εξωτερικού, των «καρχαριών» και το ΣΔΟΕ ασχολείται μόνο με δύο - τρείς «μαριδούλες»;
-Γιατί δημιουργήθηκε η λεγομένη αρχή προστασίας Προσωπικών δεδομένων; Ποιούς λόγους έχει κάποιος να προστατευθεί, εάν έχει καθαρό μητρώο, αγνές προθέσεις, δεν χρησιμοποιεί ψευδώνυμο ή ψεύτικο θρήσκευμα,  πλουτίζει καλώς και όχι παρανόμως;
-Υπάρχει κανείς σήμερα που πιστεύει πως τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών είναι άγνωστα στους (υπ) ανθρώπους του (Σ) ή ότι το (Σ) δεν έχει την δυνατότητα και την τεχνογνωσία να μαθαίνει τα πάντα για τους πάντες;
-Γιατί έχουν ψηφισθεί διεθνείς και εθνικοί νόμοι σύμφωνα με τους οποίους, όποιος αναφέρεται, στα πεπραγμένα διαχρονικώς, ατόμων συγκεκριμένης φυλετικής - θρησκευτικής ταυτότητος (κυρίως Ιουδαιοταλμουδικής), διώκεται χωρίς να του επιτρέπεται περαιτέρω αναφορά σ’ αυτά;
-Γιατί διατηρούνται στους βουλευτές, τα απίστευτα οικονομικά και άλλα προνόμια, σε σχέση με τους υπόλοιπους Έλληνες;
-Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων όχι μόνο αγνοεί την ύπαρξη και το περιεχόμενο του Ταλμούδ, ενώ είναι το βιβλίο των σημερινών Ιουδαίων/«Εβραίων» (Jews), αλλά πιστεύει, εσφαλμένως, ότι το ιερό βιβλίο των σημερινών Ιουδαίων είναι η Παλαιά Διαθήκη;
Που οφείλεται αυτή η άγνοια; Ποιός ή ποιοί έχουν την απόλυτη ευθύνη αυτής της θανατηφόρου αγνωσίας;
-Γιατί οι Ιουδαίοι απαγορεύουν την δημόσια κυκλοφορία/ανάγνωση ή πώληση του Ταλμούδ εκτός Ιουδαϊκών συναγωγών; Γιατί δεν μεταφράζουν στην ελληνική γλώσσα το γνήσιο Ταλμούδ;
-Γιατί δεν μας ενημερώνουν για το περιεχόμενο του Ταλμούδ, δηλαδή τι γράφει για τον Ιησού Χριστό, την Παναγία και τους μη Ιουδαίους, τουτέστιν ολόκληρη την ανθρωπότητα;
-Γιατί οι Ιουδαίοι δεν μας λένε ποιός είναι ο θεός τους, ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του προσδοκωμένου Μεσσία τους και τι γνώμη έχουν για τον Εωσφόρο/Σατανά;
-Γιατί όποιος αγαπά την πατρίδα του, αποκαλύπτει τους διαχρονικούς εχθρούς του Έθνους του, ομολογεί με υπερηφάνεια ότι είναι Έλλην πατριώτης/Ορθόδοξος Εθνικιστής7, χαρακτηρίζεται Νεο-ναζιστής, αντιδημοκράτης, φονταμενταλιστής, υπερεθνικιστής, ρατσιστής;
Τέλος όσοι ισχυρίζονται πως Ναζισμός και Φασισμός  σημαίνουν Αντιδημοκρατία, Αντικοινοβουλευτισμός, Ρατσισμός, Αντισημιτισμός, Αντισιωνισμός, δεν γνωρίζουν ότι:
-Ο Ναζισμός και ο Φασισμός όπως και ο κοινοβουλευτισμός, είναι κατασκευάσματα του Ιουδαιοταλμουδικού Συστήματος; 
-Ο Διεθνής Σιωνισμός έχει χαρακτηρισθεί από τον Ιουδαιοκρατούμενο ΟΗΕ ως ρατσισμός (Απόφαση 3379/10 Νοε. 1975);
Όταν οι άνθρωποι καταλήξουν στις απαντήσεις των παραπάνω ερωτημάτων, τότε ίσως αντιληφθούν ότι ο Μόνος που μπορεί να μας οδηγήσει στην αληθινή οδό αντιστάσεως και ανατροπής του Συστήματος είναι ο Ιησούς Χριστός, «τὸ Α καὶ τὸ Ω, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος, ἀρχὴ καὶ τέλος»,  «ἡ ῥίζα καὶ τὸ γένος Δαυΐδ, ὁ ἀστὴρ ὁ λαμπρὸς ὁ πρωϊνός» (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 22/13 και 16).
Σε διαφορετική περίπτωση, ΟΥΔΕΜΙΑ ελπίς προερχομένη από άνθρωπο, διαυγάζει, ΟΥΔΕΜΙΑ πιθανότητα αναστροφής του καρκινώδους κλίματος και ανατροπής του Σχεδίου του Συστήματος, υπάρχει!!!
Ενός Σχεδίου το οποίον σύμφώνως προς όλες τις ενδείξεις, βρίσκεται στην τελευταία φάση εφαρμογής του!!!
Τότε, τι πρέπει να γίνει; Να περιμένουμε μοιρολατρικώς τις εξελίξεις, τους δεσμώτες να μας οδηγήσουν στις φυλακές του Συστήματος;
Μα δεν έχουμε αντιληφθεί ότι είμαστε ήδη φυλακισμένοι σε ανοικτές φυλακές όπου η μοναδική ελευθερία που μας παρέχεται είναι η επιλογή στο επιβληθέν δίλημμα:
Ή υποτάσσεσαι σε όσα διατάσσονται από το Σύστημα ή αποθνήσκεις, οικονομικώς, πολιτικώς, επαγγελματικώς, βιολογικώς.
Δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο, όση δύναμη κι’ αν διεθέτει (πολιτική, στρατιωτική και οικονομική), για να αντισταθεί, να αντιμετωπίσει, πολύ περισσότερο να ανατρέψει το ΣΥΣΤΗΜΑ!
Όποιος ισχυρισθεί κάτι τέτοιο είναι μέγας Ψεύτης, λαοπλάνος και απατεών!
Όποιος πιστεύσει σε τέτοιους ισχυρισμούς, είναι ανόητος ή ψυχοπαθής!!!
Ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει το Σύστημα είναι ο Δημιουργός του σύμπαντος και των συμπάντων των ατελευτήτων, ο Ιησούς Χριστός!
Ο Κτίστης του εκπεσόντος αγγέλου, του Εωσφόρου, του άρχοντος του Συστήματος, του κόσμου τούτου!
Τέσσαρα πράγματα προαπαιτούνται:
·Ακλόνητη, εδραία και τεθεμελιωμένη Πίστη στον Δημιουργό/Κτίστη των πάντων.
·Αδιάλειπτος προσευχή προς τον Κτίστη/Δημιουργό Ιησού Χριστό.
·Μελέτη του Θείου Λόγου Του, της Αγίας Γραφής.
·Ελπίδα ότι ο Θεός έχει το σχέδιό Του για την οριστική απαλλαγή μας από το Εωσφορικό Σύστημα. Το πότε και πως είναι αποκλειστικώς δική Του απόφαση!!!
Σε όλους τους σκεπτομένους, αντισυστημικούς και ελευθέρους Έλληνες, μέσα από τον Θείο Λόγο του (Αγία Γραφή), μας υποδεικνύει τον τρόπο, τις διαδικασίες και τα όπλα με τα οποία μπορούμε να αντιστεκόμαστε στο Εωσφορικό Σύστημα.
Ποίος όμως, Τον ομολογεί δημοσία, ειλικρινώς και αφόβως, και Τον επικαλείται αδόλως, σήμερα;


ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑ







1 Το πολιτικό σύνθημα «Ο κοινοβουλευτισμός παρ’ όλα τα μειονεκτήματά του, είναι το καλύτερο πολιτικό σύστημα» είναι ανιστόρητο, αντιεπιστημονικό και δογματικό, επιβληθέν ως ναρκωτικόν στις ανθρώπινες «νοητικές και πολιτικές φλέβες». Δυστυχώς οι πολίτες δεν έχουν αποβάλλει ακόμη την ιδέα χρήσεως του κοινοβουλευτικού ναρκωτικού, το οποίον ανοήτως ταυτίζουν με την Δημοκρατία, όντες εθισμένοι πλέον από το Σύστημα, όπως οι …καπνιστές που συνεχίζουν να καπνίζουν αριμανείως παρά το γεγονός πως όλοι οι επιστήμονες προειδοποιούν και καταγράφεται στις σχετικές ταινίες των κυτίων σιγαρέττων, ότι το κάπνισμα βλάπτει σοβαρώς την υγεία και προκαλεί τον ΘΑΝΑΤΟΝ.
2 Παρουσίαση βλάσφημων έργων τέχνης/ θεατρικών παραστάσεων, χαλκευμένων ιστορικών γεγονότων, πλαστογραφημένων χειρογράφων, κλπ. Κάθε τόσο και λιγάκι εφευρίσκουν δήθεν «κρυφά» Ευαγγέλια, όπου αναφέρονται αντίθετα πράγματα, απ’  ό,τι αναφέρονται στην αναγνωρισμένη Αγία Γραφή.
   Άλλοτε παρουσιάζουν τον Θεάνθρωπον ως παντρεμένον με την Αγίαν Μαγδαληνή, άλλοτε ως ομοφυλόφιλον, άλλοτε με άλλα ύπουλα σενάρια, ως π.χ. «ο Χριστός ξανασταυρώνεται» και τα τοιαύτα σατανικά και φροντίζουν να τα προβάλλουν παραμονές Χριστουγέννων, Πάσχα ή σέ ημέρες κοινωνικής και οικονομικής κρίσεως, για να έχουν ευρύτερη απήχηση και να επιτυγχάνουν τον σκοπόν τους.
Μία από τις λίγες ,δυστυχώς, κραυγές αντιστάσεως, αγωνιώδους προειδοποιήσεως για     την συστημική κυριαρχία στην εποχή μας, καταγράφεται στο περιοδικόν «Φωτεινή Γραμμή», τεύχος 53.   
3 Κατά την διδασκαλία τού Μωάμεθ, ο κάθε Μωαμεθανός δύναται επισήμως να έχει τέσσερις (4) γυναίκες και οι κατακτητές να απολαμβάνουν όλες τις γυναίκες των κατακτηθεισών περιοχών [Σούρες (Κεφάλαια) και Χωρία όπου περιλαμβάνονται τα προαναφερθέντα: Δ/ ΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,3- ΛΓ/ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΙ, 52].  
4 Συνοπτική αιτιολόγηση όπως μέρος 17ο, γ (16) και υποσημείωση (2) 17ου μέρους.
5 ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Θεωρία πολιτικής δεοντολογίας, Κωνστ. Τσάτσος, σ. 163, Εκδόσεις των Φίλων,1975, Αθήναι.
6 ο.α. σ.168
7 Με βάση την υφισταμένη γραμματεία και τα ιστορικά διδάγματα που προκύπτουν από φανερές και απόρρητες πηγές, ο Εθνικισμός εφηρμόσθη κατά καιρούς, εφαρμόζεται σήμερα ή δύναται να παρουσιασθεί, με τις εξής  τρείς μορφές:
-Συστημικός: Εφευρέθηκε και ελέγχεται απολύτως από το Σύστημα, για παγίδευση της ανθρωπότητος (Ναζισμός, Νεο-ναζισμός, Φασισμός, Νεο-φασισμός, Νεο-παγανισμός, Θρησκευτικός Ισλαμοφασισμός/ Τζιχαντισμός, κ.α.).
Κύριος στόχος: Στο όνομά του και τις πράξεις του, οι άνθρωποι να αμφισβητήσουν ή να μισήσουν κάθε έννοια περί πατρίδος, Έθνους και αγνού πατριωτισμού. Οι συστημικοί εθνικιστές είναι ενσυνείδητοι υπηρέτες του Συστήματος.
-Ζηλωτικός ή Ζηλαίος: Αφορά σε όσους ομιλούν για πατρίδα και έθνος χωρίς σύνεση, ιδιοτελώς, υστεροβούλως, φανατικώς, τουτέστιν ζηλωτές χωρίς επίγνωση, και προβαίνουν σε απερίσκεπτες/ακραίες ενέργειες που βλάπτουν τους ίδιους και την πατρίδα τους. Οι ζηλωτικοί εθνικιστές είναι ασυνείδητοι υπηρέτες του Συστήματος.
-Ορθόδοξος: Είναι η φυσική ιδεολογία του αγνού πατριωτισμού, της ορθής και αντισυστημικής Εθνοκρατίας (Εθνικής Δημοκρατίας) που έχει ως ασφαλιστική δικλείδα πιθανής εκτροπής, τους νόμους του Θεού της Ειρήνης αλλά και Διαμοιραστού των Εθνών επί πάσης της γης, του Ιησού Χριστού (ΓΕΝΕΣΗ,10/5,20,31,32).
«Ότε διεμέριζεν ο Ύψιστος έθνη, ως διέσπειρε υιούς Αδάμ, έστησε όρια εθνών κατά αριθμόν αγγέλων Θεού…» (ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ, 32/8).
Ο Ορθόδοξος Εθνικισμός ουδεμία σχέση έχει με ρατσισμό, φανατισμό, ναζισμό/νεοναζισμό, φασισμό/νεοφασισμό, καθώς και με αντισημιτισμό και αντισιωνισμό, όροι που έχουν εφευρεθεί από το Σύστημα για παραπλάνηση και παγίδευση, ατόμων, λαών και εθνών.
-Είναι η μοναδική αυθεντική κοσμοθεωρία των ιστορικώς υπαρκτών Εθνών που μπορεί να αντιμετωπίσει τον Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό, διότι στηρίζεται  στην θεϊκή αρχή του Έθνους-κράτους και διαθέτει όπλα από το πιο αξιόπιστο και αποτελεσματικώτερο οπλοστάσιο που είναι ο Λόγος του Θεού (Αγία Γραφή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου