Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Je ne suis pas Charlie, Je suis Grecque

 Τον τελευταίο καιρό ζούμε όλοι στον απόηχο των αιματηρών γεγονότων που συνέβησαν στην Γαλλία από τους αιμοβόρους και αδίστακτους Τζιχαντιστές, που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα.
Όλοι πληροφορηθήκαμε τις δολοφονίες των Γαλλόφωνων πολιτών στα γραφεία του «σατυρικού» περιοδικού «Charlie Hebdo» και στο εβραϊκό (Ιουδαϊκό) παντοπωλείο των Παρισίων.
Και ώ του θαύματος!
Οι Γάλλοι αφυπνίσθηκαν, ξεσηκώθηκαν, άρχισαν να....διαμαρτύρονται κατά της τρομοκρατίας και των μουσουλμάνων τζιχαντιστών και να διαδηλώνουν υπέρ της ελευθερίας του τύπου και εκφράσεως. Μάλιστα στην πρόσφατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στο Παρίσι, στην οποία συμμετείχαν πολλοί ευρωπαίοι εξουσιαστές, ανάμεσά τους και ο ελλαδίτης πρωθυπουργός, οι συγκεντρωθέντες κρατούσαν από ένα πλακάτ που έγραφε "Je suis Charlie" [Είμαι κι’ εγώ ένας (από τους δολοφονηθέντες του περιοδικού) Charlie].
Επίσης πολλοί από τους διαδηλωτές κρατούσαν τεράστια μολύβια, δίκην πυραύλων, επί των οποίων έγραφαν ή εκραύγαζαν:
«Η ελευθερία του τύπου και της εκφράσεως γνώμης δεν τρομοκρατούνται».
«Η δύναμη της πέννας είναι ισχυρότερη από εκείνη των όπλων».
Οποία Φαρισαϊκή υποκρισία!
Οι Γάλλοι και οι λοιποί Ευρωπαίοι δεν αντέδρασαν αναλόγως, όταν εσφάζοντο αθώοι στην Σερβία, την Παλαιστίνη, στην Βόρεια (ήδη κατεχομένη) Κύπρο, το Κουρδιστάν και αλλαχού ή όταν σφάζονται καθημερινώς από τους Τζιχαντιστές αθώοι Σύριοι, Κούρδοι, δυτικοί δημοσιογράφοι και όχι μόνον!
Λίγες ημέρες μετά την συστημική διαδήλωση των Παρισίων στην οποίαν πρωτοστατούσαν τα κνώδαλα του Φαρισαϊκού Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού, η Μέρκελ οργάνωσε στην Γερμανία, δική της εκδήλωση διαμαρτυρίας- συμπαραστάσεως στα θύματα, στην  οποίαν:
-Συμμετείχαν ηγέτες των μουσουλμανικών κοινοτήτων της Γερμανίας.
-Η Γερμανίδα καγκελάριος εδήλωσε δημοσίως ότι ο Ισλαμισμός αποτελεί συνιστώσα του Γερμανικού πολιτισμού και οι μουσουλμάνοι που ζουν στην Γερμανία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Γερμανικής κοινωνίας!!!
        Δεν γνωρίζει άραγε η κρυπτοϊουδαία Γερμανίδα καγκελάριος (Καζιμίερτσακ) τι γράφει το κοράνι για τους απίστους-μη μουσουλμάνους;
      Εάν ναι, τότε με τον φαρισαϊσμόν της αποκαλύπτει τον σκοτεινό ρόλο της και την πραγματική βιολογική γραμμή της. Εάν όχι, τότε να αναμένει την …σειρά της.
Το Σύστημα ξεσήκωσε τον Γαλλικό λαό και πολλούς Ευρωπαίους, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις άγριες δολοφονίες δικών του ανθρώπων από δικούς του υπανθρώπους!
Ποιοί ήσαν και τι αντιπροσώπευαν οι δολοφονηθέντες;
Ανήκαν σε 2 ομάδες. Η μία αναρχοαριστερών και αθέων και η άλλη Ταλμουδιστών Ιουδαίων (Jews). ΟΛΟΙ δεδηλωμένοι αντίχριστοι και αμετανόητοι αντιχριστιανοί, δολοφονηθέντες από φανατικούς αντιχριστιανούς!
--Οι της πρώτης ομάδος καλυπτόμενοι πίσω από την μάσκα της «σάτυρας»:
·Εξύβριζαν χυδαίως δια γραπτών κειμένων και  εικόνων τους πολιτισμούς, τις παραδόσεις και τις θρησκείες ΟΛΩΝ των λαών, εκτός από εκείνη των Ταλμουδιστών Ιουδαίων!
·Διέσυραν πολιτικούς και άλλα δημόσια πρόσωπα, δημοσιοποιώντας ακόμη και τα τεκταινόμενα στα άδυτα της προσωπικής τους ζωής!
·Διοχέτευαν με τον δικό τους πανούργο τρόπο (Τακτική του όφεως), αντιχριστιανικά και αντιπατριωτικά/αντεθνικά μηνύματα στον Γαλλικό λαό και παγκοσμίως.
--Οι της δευτέρας ομάδος (Ιουδαίοι) καίτοι Γάλλοι πολίτες εν τούτοις, οι συγγενείς τους προτίμησαν να τους ενταφιάσουν στο κράτος που τους αντιπροσώπευε, και επίστευαν ως πραγματική πατρίδα τους (Ισραήλ) και όχι στην Γαλλία!
Ποιοί ήσαν και τι αντιπροσώπευαν οι δολοφόνοι?
Ισχυρίστηκαν ότι ανήκαν στην Αλ-Κάϊντα και προέβησαν στην σφαγή των «Σαρλιστών» και των Ιουδαίων, για την προσβολή του Προφήτη τους και τις σφαγές των  Παλαιστινίων από τους Ισραηλινούς, αντιστοίχως.
Δεν είναι λίγοι, όμως, εκείνοι που πιστεύουν ότι:
-Ήσαν φανατικοί μουσουλμάνοι "μοναχικοί μακελάρηδες" στρατολογηθέντες από άγνωστα κέντρα, για να δράσουν στην Γαλλία μία κατ' εξοχήν αθεϊστική και όχι χριστιανική χώρα.
-Η επίθεσή τους στο Ιουδαϊκό παντοπωλείο αποτελούσε παραπλανητική ενέργεια ώστε να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του εντολοδότου κέντρου.
Πιθανή αιτία: Οι προηγηθείσες δηλώσεις του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ περί άρσεως των κυρώσεων ΗΠΑ και ΕΕ κατά της Ρωσίας. 
*
Οι δραστηριότητες των εκδοτών του περιοδικού Charlie Hebdo που εγένοντο επί χρόνια, ακωλύτως, με τις ευλογίες ή την ανοχή του Συστήματος, είχαν υπερβεί κάθε όριο καλόπιστης κριτικής, διασκεδαστικής σάτυρας, ελευθερίας τύπου και εκφράσεως γνώμης. Είχαν υπερβεί και αυτά τα όρια της αυθαιρεσίας και ασυδοσίας!
Οι ύβρεις, οι προκλήσεις οι συκοφαντίες και προσωπικές επιθέσεις με υπονοούμενα, οι δημοσιοποιήσεις προσωπικών δεδομένων δημοσίων προσώπων, οι βλασφημίες κατά ιδρυτών θρησκειών, κατά του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού, όπως έκαναν επί χρόνια ανενόχλητοι οι «Σαρλιστές», προκαλούσαν τους πάντες αλλά έμεναν ατιμώρητες από την δικαιοσύνη της Γαλλικής προεδρικής-κοινοβουλευτικής ...δημοκρατίας.
Οι δολοφονηθέντες λοιπόν «Σαρλιστές» έχοντας το πέπλον προστασίας του Συστήματος που υπηρετούσαν, ενόμιζαν αφρόνως ότι θα έμεναν εσαεί ενεξέλεγκτοι, απλησίαστοι και ατιμώρητοι...
Δυστυχώς γι’ αυτούς και θλιβόμαστε ειλικρινώς για την τραγική κατάληξη, η ΝΕΜΕΣΗ ενήργησε δια των χειρών των αιμοσταγών Τζιχαντιστών που πιστεύουν στον ίδιο «θεό» με εκείνον των «Σαρλιστών», αλλά με διαφορετικό όνομα!!!

Je ne suis pas Charlie. Je suis ΕΛΛΗΝ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου