Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ: Αντιπροσωπευτική Δημοκρατία ή Βουλευτική Δικτατορία;
ΜΕΡΟΣ 2ο

Όπως απεδείχθη και από τα επακολου­θήσαντα τον 2ο παγκόσμιον πόλεμον γεγονότα, ο κοινοβουλευτισμός ήταν ο μεγάλος προστάτης των συμφερόντων του Διεθνιστικού Αντιχριστιανικού Καπιταλισμού που ω­δήγησε και εξακολουθεί να οδηγεί τους λαούς, συνεπώς και τον ελληνικόν λαόν, στην τελματώ­δη και τραγική κατάσταση:
·       Του Πολιτικού αυνανισμού (αναλύθηκε στο 1ο μέρος).
·       Του Ηθικού παραλογισμού (αναλύθηκε στο 1ο μέρος).
·       Του οικονομικού σαδισμού.
·       Του Εθνικού στραβισμού.
·       Της κοινωνικής τρομοκρατίας και αποσυνθέσεως.
·       Του πνευματικού σκοτασμού.
Του Οικονομικού σαδισμού διότι:
-Υποτάσσει άνευ όρων την πολιτικήν και την επιστήμην στην οικονομία.
-Αναλύει με κυνική απάθεια και χονδροειδή ψεύδη όλα τα φαινόμε­να (πολιτικά-κοινωνικά-θρησκευτικά) με το πρίσμα του παραμορφωμένου οικονομισμού.
-Χρησιμοποιεί την εμπορευματική (κερδοσκοπική) οικονομία ως σκοπό της ζωής, ενώ η οικονομία πρέπει να αποτελεί το μέσον της κρατικής πολιτικής και φορέα λαϊκής / εθνικής αναπτύξεως.
-Οδήγησε στην Ιουδαιοποίηση ΟΛΩΝ των εθνικών τραπεζών παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης και της τραπέζης της Ελλάδος, αφού οι βασικοί μεγαλομέτοχοι-λεηλάτες, σήμερον, είναι άπαντες Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, με μεγιστομέτοχο-ιδιοκτήτη την οικογένεια των Ιουδαιοταλμουδιστών Rothschild (Ρότσιλντ).
-Δημιουργεί οικονομικόν υδροκεφαλισμόν, δια της συγκεντρώσεως του χρήματος στα χέρια ολίγων εκμεταλλευτών, οι οποίοι με την δύναμη του χρήματος ασκούν ψυχολογικές πιέσεις, εξαγοράζουν συνειδήσεις, απομυζούν, εκμεταλλεύονται και εμπαίζουν τον λαόν.
-Εγκλωβίζει στα γρανάζια της οικονομικής ολιγαρχίας κάθε οικονο­μική δραστηριότητα του μέσου πολίτη, τον οποίον ουσιαστικά μετατρέπει σε ταπεινωμένο αχθοφόρο του διεθνούς ιουδαιοκρατούμενου κερδοσκοπικού συνδικάτου.
-Αλυσσοδένει τους ανθρώπους, στο έρμα-πρόκληση του καταναλωτισμού, με την χρήση των υψηλών τεχνολο­γικών επιτευγμάτων, και τους σύρει ακωλύτως στο άρμα των Ιουδαϊκών παγκόσμιων οικονομικών-βιομηχανικών-εμπορικών μονοπωλίων.
-Συναλλάσσεται αδιαφανώς με τους ολιγάρχες μεγαλοεργολάβους δημοσίων έργων και μεγαλοιδιοκτήτες των ΜΜΕ. Η συναλλαγή ολοκληρώνεται με την ψήφιση σκανδαλωδώς ευνοϊκών ή φοροαπαλλακτικών νόμων, ως «αντίδοση» των πάσης φύσεως «διευκολύνσεων και ευεργεσιών» τους προς το κοινοβο(υ)λευτικό κατεστημένο.
-Εισβάλλει με το προσωπείο του φίλου, του συμμάχου, του υποστη­ρικτού, του συνεργάτου, του δανειοδότου, μέχρι τα μύχια της οικονομίας κά­θε χώρας και αναγκάζει τους λαούς να εξαρτούν την πορεία τους από την θέληση και τα σχέδια της διεθνούς Ιουδαϊκής κλίκας των Ταλμουδιστών Τραπεζιτών Τοκογλύφων Τρομοκρατών.
-Ομιλεί για ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη, όταν:
oΤα ει­σοδήματα μιας χούφτας εξουσιαστών μη υπολογιζομένων των σπαταλών της αφροσύνης τους, αθροιζόμενα είναι μεγαλύτερα από το σύνολον των α­ποδοχών και περιουσιών ολοκλήρου του υπολοίπου λαού, όταν η αναλογία των δύο κατηγοριών είναι 3% προς 97%.
oΕπιτρέπει σε διπλο-πολυθεσίτες του δημοσίου να απολαμβάνουν των οικονομικών τους προνομίων.
oΟι βουλευτές με την συμπλήρωση της θητείας μόλις δύο βουλευτικών περιόδων (ανώτατον χρονικόν όριον 8 έτη, τα οποία μπορεί να γίνοουν 6,5 ακόμη και 4), δικαιούνται πλήρους βουλευτικής συντάξεως.
-Καλύπτει σκανδαλωδώς, με την ασαφή και εν πολλοίς ύποπτη πολυνομία του, τις χρηματιστηριακές εξαπατήσεις (κομπίνες), τους αδηφάγους κερδοσκόπους των τραπεζών, τους οποίους ουσιαστικά χρήζει σαν νομίμους τοκογλύφους.
-Μεταχειρίζεται τον εργάτη, αγρότη και δημόσιο υπάλληλο σαν ερ­γαλείο βελτιώσεως των οικονομικών του μεγεθών, σαν μηχάνημα τελειο­ποιήσεως της υλιστικής δομής του.
-Αποστραγγίζει σαδιστικώς, τον ιδρώτα και τους κόπους μιας ζωής των πολιτών με υπερφορολογήσεις, τοκογλυφικά δάνεια, ακρίβεια βασικών καταναλωτικών αγαθών, εκβιαστικούς όρους αποπληρωμής και δημεύσεις-κατασχέσεις περιουσιών, που προκαλούν αβάστακτο πόνο και ταπείνωση (σαδισμός) στους πολίτες   .
- Υπερφορολογεί μισθωτούς και συνταξιούχους και απαλλάσσει από την ανάλογη φορολογία τους βουλευτές. Οι μισθωτοί και συνταξιούχοι αφού φορολογηθούν αρχικώς, με υπέρογκες κρατήσεις, κατόπιν υφίστανται νέα φορολόγηση όχι επί του πληρωτέου αλλά επί του μικτού και ήδη φορολογηθέντος ποσού.
-Μαστιγώνει βάναυσα, ανελέητα και προκλητικά τον λαό με άδικους και ρουσφετολογικούς νόμους, «παραθυροειδείς» προσλήψεις εγκαθέ­των στο δημόσιο (πελατειακό κράτος-κομματικός στρατός), αδιαφανείς διαγωνισμούς «μακρόπνοων» έργων, αστρο­νομικές αποδοχές σε διοικητές οργανισμών, διευθυντικά στελέχη και «παρα­κοιμωμένους».
-Ευθυγραμμίζεται πλήρως και εκτελεί προθύμως και άνευ αντιλογίας τις αποφάσεις λιτότητος και ληστείας των λαών, που επιβάλλουν τα πολιτικο-οικονομικά αφεντικά (ΔΝΤ, ΕΕ, Ε.Κ.Τ., Παγκόσμια Τράπεζα, ΟΟΣΑ, κλπ.).
Του Εθνικού στραβισμού διότι:
-Ομιλεί υποκριτικώς για Εθνική ανεξαρτησία ενώ εκχωρεί την εθνική κυριαρχία, και εκποιεί τον εθνικόν πλούτον έναντι «πινακίου φακής», στους διαχειριστές και οικέτες του Συστήματος.
-Αγνοεί, αδιαφορεί ή εγκαταλείπει σκοπίμως τα Εθνικά θέματα (αφορά κυρίως τις ελλαδικές κοινοβουλευτικές κυβερνήσεις). Προδίδει τους υπό κατοχή αλλοδόξων και αλλογενών ευρισκομένους Έλληνες αδελφούς [Βόρειος (κατεχομένη) Ήπειρος, Βόρειος (κατεχομένη) Μακεδονία/ Σκόπια, Ανατολική Ρωμυλία, Ανατολική Θράκη, Πόντος, Ιωνία, Βόρειος (κατεχομένη) Κύπρος], εγκαταλείποντάς τους μόνους και αβοήθητους, έρμαιον στα νύχια των κατακτητών.
-Συμμετέχει σε παρασκηνιακές ζυμώσεις με δυνάμεις που αποδεδειγμένα καταπατούν τα ανθρώπινα δικαι­ώματα, είναι πολέμιες της ανεξαρτησίας των λαών και επιδιώκουν την Εθνι­κή υποτέλεια.
-Επικρίνει την εξωτερική πολιτική άλλων κρατών ως ιμπεριαλιστική ή εθνικιστική, ενώ υποστηρίζει αναφανδόν την αποικιοκρατική πολιτική κρατών, τα οποία χαρακτηρίζει ως «φίλους» και «συμμάχους».
-Πολτοποιεί τα εθνικά δικαιώματα και τις εθνικές υποχρεώσεις των πολιτών, στις νομότυπες Συνταγματικές μηχανές, μαζί με τα προσωπικά μίση, τις ατομικές διαστροφές, τα κομματικά συμφέροντα, τις μωροφιλοδοξί­ες και την προδοσία.
-Επιφέρει τον εθνικόν διχασμόν δια της συστηματικής προπαγάνδας περί δήθεν πολυκομματικής δημοκρατίας, της παραπληροφορήσεως ή συσκοτίσεως στα Εθνικά θέματα και της πλύσεως εγκεφάλου, με αποτέλεσμα ο λαός να αποπροσανατολίζεται, να αγνοεί ή να αδιαφορεί για τα τεκαταινόμενα στα Εθνικά ζητήματα, να συμμετέχει υποχρεωτικώς στο στημένο πολυκομματικόν παίγνιον, και να μετατρέπεται σε μηχανοποιημένο κυνηγό της ύλης.
-Δηλητηριάζει τον λαόν με την προπαγανδιστική πολιτική και την διεθνιστική συμπεριφορά του, απέναντι στις έννοιες Πατρίς-Έθνος- Εθνικά ιδεώδη- Εθνικές διεκδικήσεις, τα οποία όχι μόνον υποβαθμίζει αλλά και χλευάζει.
Μετέτρεψε τον παραδοσιακό εορτασμό των εθνικών επετείων σε τυπικές και χαλαρές τοπικές εκδηλώσεις ρουτίνας με πρόθεση να τις καταργήσει, αλλά καθιέρωσε την αργία ή επέτρεψε τον μαζικό εορτασμό για την επέτειο του Πολυτεχνείου και των φονευθέντων αναρχικών από τα πυρά αστυνομικών.
-Υποτάσσει την Εθνικήν Ελευθερίαν στις αποκαλούμενες ατομικές ελευθερίες (πολιτική,  πνευματική/ λόγου-τύπου-εκφράσεως, θρησκευτική, πολιτιστική, κ.α) τις οποίες βαπτίζει αυθαιρέτως «ανθρώπινα δικαιώματα».
 Όλα αυτά, κατά παράβαση των αμέτρητων διδαγμάτων της Ιστορίας, ότι η Εθνική Ελευθερία είναι το μόνιμον περιέχον όλες τις μορφές ατομικής ελευθερίας.
Τα κράτη, τα πολιτεύματα, οι  μορφές εξουσίας έρχονται και παρέρχονται..Οι ατομικές ελευθερίες χωρίς Εθνική Ελευθερία, είναι ανύπαρκτες, υπερίπτανται στην φαντασία των πολιτών ή ευρίσκονται εν υπνώσει.
-Αλλοιθωρίζει στις υποχρεώσεις των πολιτών απέναντι στο Έθνος, τις οποίες μετασχηματίζει, άλλες μεν σε κατά φαντασία «ανθρώπινα» δικαιώματα (ακόμη και των νηπίων και ζώων. Όλοι γνωρίζουμε ότι έχει θεσπισθεί και παγκόσμια ημέρα των δικαιωμάτων νηπίων-παιδιών, ζώων/σκυλιών, γατιών,κλπ), άλλες δε σε αμετάκλητες υποχρεώσεις απέναντι στο κοινοβουλευτικό κράτος και την κοινοβουλευτική …δημοκρατία.
-Διακηρύσσει την πίστη του προς αμυντικούς συνασπισμούς ή πολι­τικοοικονομικούς οργανισμούς, επισημαίνων μάλιστα κινδύνους εκ της μη συμμε­τοχής, ενώ μόνον τυφλοί δεν βλέπουν ότι οι φερόμενοι ως μεγάλοι συνα­σπισμοί εδημιουργήθησαν για να θάψουν τις ανεξαρτησίες των λαών και να επιβάλλούν την απόλυτη κυριαρχία τους.
  - Αναζητεί «προστάτες» των Εθνικών συμφερόντων και επαιτεί, ενώ είναι γνωστό ότι:
· Ο μοναδικός φύλαξ της Εθνικής τιμής και προστάτης της Εθνικής ακεραιότητος είναι οι ανεξάρτητες και αυτάρκεις ένοπλες δυνάμεις.
· Οι λεγόμενοι «Σύμμαχοι» ή «προστάτες» σιωπούν, υποκρίνονται ή μας εμπαίζουν στα θέματα εθνικής αμύνης και ανεξαρτησίας, αναλόγως με την διεθνώς κρατούσα κατάσταση και τα στρατηγικά τους συμφέροντα.
-Κτίζει τα θεμέλια της Εθνικής Αμύνης στα αχρησιμοποίητα ξίφη και άκαπνα όπλα φαιδρών κλαρούχων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμά­των Ασφαλείας.
-Εναποθέτει τον χειρισμό του μεγίστου θέματος της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας, στα αδειανά κρανία κηρίνων κομματόσκυλων που γλύφουν τα πόδια των πολιτικών αφεντικών τους ή λειτουργούν ως ωτακουστές του «Μεγάλου Αδελφού».
-Απομονώνει, αδρανοποιεί άξια και έμπειρα στελέχη των Ε.Δ. και των Σ.Α. με μοναδική  αιτιολογία ότι αποτελούν εμπόδιο και κίνδυνο στα θεμέλια του  Κοινοβουλευτικού πολιτεύματος.
-Ενταφιάζει την Εθνική ελευθερία και την αντικαθιστά με την πρόσκαιρη υλιστοκρατούμενη κοινωνία μαζοποιημένων ατόμων, τα οποία βαυκαλίζει ότι είναι ανεξάρτητα, ελεύθερα και αδέσμευτα από κάθε συλλογική προ­σπάθεια.
-Στηρίζει την οικοδόμηση της ειρήνης στην αποκαλούμενη συνεργασία ή συνύπαρξη των λαών, στις απαιτήσεις ή στα βίτσια των ισχυρών, όταν η πα­γκόσμια ιστορία και η πολεμική πρακτική αποδεικνύει ότι η ειρήνη ενός έ­θνους κτίζεται μόνον όταν:
o Το Έθνος-κράτος είναι ανεξάρτητον και αυτάρκες.
o Ο λαός έχει ενιαίαν ταυτότητα και εθνικοπολιτική συνείδηση.
o Οι υλικές δυνάμεις του Έθνους και ο Εθνικός πλούτος (θαλάσσιος, υποθαλάσσιος, εδαφικός, κλπ.) παύσουν να εξαρτώνται και να καθο­ρίζονται από τις ορέξεις των οποιωνδήποτε νονών.
o Οι Ένοπλες δυνάμεις καταστούν εγγυητές της ασφαλείας και ανεξαρτησίας του Έθνους και παύσουν να παίζουν τον ρόλο του προστάτου του ψευτοδημοκρατικού κατεστημένου και του πραιτωριανού των λεγομένων «Συμμάχων».
o Επιτευχθεί πλήρης και αρμονική ισορροπία αποφάσεων-ενεργειών της στρατιωτικο­πολιτικής ηγεσίας-της διοικήσεως της Εκκλησίας και του λαού.
Της κοινωνικής τρομοκρατίας και αποσυνθέσεως διότι:
-Αποσυνθέτει την κοινωνία διασπώντας, αδρανοποιώντας ή διαλύοντας τους συνεκτικούς δεσμούς της, τα βασικά κοινωνικά κύτταρα που είναι: Η οικογένεια, η γειτονιά, το σχολείο, η ενορία, το χωριό, η κοινότητα.
-Καταργεί την διοικητική οντότητα-λειτουργία των βασικών αυτοδιοικητικών κυττάρων (Χωριό, κοινότητα), και τα αντικαθιστά με τα τερατουργήματα των περιφερειών και υπερπεριφερειών, με το γελοίο πρόσχημα της αποκεντρωμένης αυτοδιοικήσεως (επαναφορά του παλαιοφεουδαρχικού συστήματος, προσαρμοσμένου στα σύγχρονα δεδομένα).
-Εγκαταλείπει την επαρχία στο έλεος των ληστοσυμμοριτών (κυρίως λαθρο-εισβολέων/ μεταναστών), με ανεπαρκή ή ανύπαρκτη αστυνόμευση, και σε επίπεδο υποτυπώδους διαβιώσεως.
-Δημιουργεί, στην θέση των υπό καθεστώς τρομοκρατίας ευρισκομένων κοινοτήτων και επαρχιών, τα μεγάλα υδροκεφαλικά αστικά κέντρα, στα οποία ο πληθυσμός, στην μεγίστη πλειοψηφία:
---Διαβιοί σε επίπεδα απλής διαβιώσεως, πτώχειας ή κάτω του επιπέδου πτώχειας και
---Αντιμετωπίζει σοβαρώτατα και δυσεπίλυτα προβλήματα αντικοινωνικής συμπεριφοράς και εγκληματικότητος (αναρχία, τρομοκρατία, ληστείες, δολοφονίες,κλπ).
-Μεταπλάθει την φυσική δομή της κοινωνίας με απατηλά τεχνά­σματα και δόλια μέσα δια να ενσταλλάξει στην ψυχή των ανθρώπων, χωρίς αντίσταση, τον ιό του κοινοβουλευτικού ισοπεδωτισμού, το διαρκές φόβητρον της ανασφαλείας και της τρομοκρατίας, το δηλητήριον των ανθρωπίνων…δικαιωμάτων και το ναρκωτικόν της πολυπολιτισμικής ανεκτικότητος.
-Τηρεί ως χρυσή εφεδρεία, οσάκις απειλείται το κοινοβουλευτικό Σύστημα/καθεστώς, τα ειδικά τάγματα τρομοκρατήσεως των πολιτών ή «αποκαταστάσεως τάξεως», που οργανώνονται από τις μυστικές υπηρεσίες, και χρησιμοποιούνται αναλόγως της περιστάσεως, με την μορφήν των αναρχικών-αντιεξουσιαστών ή των ρατσιστών-νεοναζιστών.
-Στερεί από την νεολαία σκοπίμως ή από κρατική αδιαφορία/ανικανότητα/αβελτηρία, τα εθνικά οράματα και επαγγελματικές προσδοκίες, με αποτέλεσμα οι νέοι και νέες να γίνονται ευάλωτοι στις αντεθνικές και αντιχριστιανικές σειρήνες, και να ξενιτεύονται με ό,τι επώδυνο και αβέβαιο συνεπάγεται η ξενιτειά. Να απογυμνώνεται η κοινωνία από τα «άνθη» της μελλοντικής της υπάρξεως.
-Αποπροσανατολίζει τους πολίτες κυρίως την νέα γενιά, την ελπίδα της κοινωνίας, από τον δρόμο της υπευθυνότητος, της αληθούς παιδείας, των ηθικών αρχών-αξιών, της δημιουργίας ατομικών και ομαδικών ιδανικών, με αποτέλεσμα οι νέοι και νέες να καταφεύγουν σε παθογόνες αντιδράσεις, δραστηριότητες, συμπεριφορές και εκδηλώσεις (επιθετικότης, ναρκωτικά, αναρχία, πανηδονισμός, πανσεξουαλισμός, παρασιτική διαβίωση, ανία, κατάθλιψη, κ.α.)
-Κατευθύνει τα βήματα των κοινωνιών στο θυσιαστήριο του Μα­μωνά και του Μολώχ όπου εν ονόματι του θεοποιημένου χαρτονομίσμα­τος, οι σύγχρονοι Σάΰλωκς εξαγοράζουν, με χίλιους δύο τρόπους (τζόγος, πορνεία, αστρολογία, μελλοντολογία, «άρτος και θεάματα», κλπ), το σώμα, το πνεύμα και την ψυχήν του απογοητευμένου, ανερμάτιστου, τρομοκρατούμενου και αδιάφορου ανθρώπου.
-Μετατρέπει, δια του πνευματικού σκοτασμού και του ηθικού παραλογισμού τις συμπαγείς - εθνικές - εργατικές κοινωνίες σε πολυφυλετικά - πολυπολιτισμικά - κοσμοπολίτικα μορφώματα παλινδρομούντων ανέργων και περιφερομένων εγκληματικών συμμοριών του παρακράτους και του υποκόσμου.
-Καλλιεργεί συστηματικώς το σύνδρομο του φόβου και της ανασφαλείας (είναι έντονώτερο στην ανυπεράσπιστη ύπαιθρο), με παράλληλη διοχέτευση της ιδέας ότι μοναδικό «αποκούμπι» είναι η κοινοβουλευτική…δημοκρατία που προστατεύει τους πολίτες και προασπίζει τις ελευθερίες τους.
-Ψευδολογεί, παραπληροφορεί, κινδυνολογεί και αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη χωρίς ίχνος αισχύνης, με στρατηγικό στόχο να εμποδίσει ή να αποκλείσει την λαϊκή αφύπνιση.
-Χαλκεύει το γνήσιο λαϊκό αίσθημα, την ιστορία και τις λαϊκές παραδόσεις και τα μετατρέπει σε διεθνιστική, λαϊκίστικη (αριστερόστροφη) συνείδηση, πεζοδρομιακή θολοκουλτούρα, «πανανθρώπινη» ιστορία, και ψευδο-ανθρωπιστικό τρόπο σκέψεως και κοινωνικής δράσεως.
-Μεταλλάσσει την συνεκτική Ελληνική κοινωνία σε φραγκοφορεμένη Ελλαδίστικη, σε «Ελλαδίτσα» χωρίς Έλληνες. Οι υποχθόνιοι «κοσμοκράτορες» με ένα σατανικό σχέδιο και την ενεργό σύμπραξη εγχωρίων «πεφωτισμένων», αριστερόφρενων ψευδοανθρωπιστών, «αντι-σημιτιστών/ρατσιστών», μεθόδευσαν την δημογραφική αλλοίωση-μετάλλαξη των ευρωπαϊκών κοινωνιών.
Στην πατρίδα μας, με την έγκριση ή ανοχή του κοινοβουλευτικού συστήματος, σχεδιάζονται ακρίτως και εκτελούνται χωρίς αντιρρήσεις, οι έξωθεν επιβαλλόμενες οδηγίες, περί πολιτογραφήσεως - αποδόσεως υπηκοότητος, σε χιλιάδες λαθρομεταναστών.
     Οι κοινοβουλευτικοί εξουσιαστές:
    ---Προέβησαν στην άκρατη και άκριτη ελληνοποίηση δεκάδων χιλιάδων λαθρο-εισβολέων / μεταναστών, στους οποίους έδωσαν την ελληνική υπηκοότητα και πολιτικά δικαιώματα.
---Αντικατέστησαν μαζικώς ή εξισορροπησαν αριθμητικώς, Έλληνες με λαθρο-εισβολείς/μετανάστες.
---Ετοποθέτησαν «ωρολογιακές βόμβες» στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας, οι οποίες όταν εκραγούν, και αυτό θα συμβεί αργά ή γρήγορα, τότε θα αποδειχθεί ότι είναι πολύ αργά για να αντιμετωπισθούν οι οδυνηρές για το Έθνος συνέπειες. 
Του Πνευματικού σκοτασμού διότι:
-Με το πρόσχημα της ανεξιθρησκείας ανέχεται ή υποστηρίζει την εισροή πάσης αιρετικής ή αλλόθρησκης διδασκαλίας, με αποτέλεσμα να α­νοίγεται η θύρα του προσηλυτισμού (παρά τις επίσημες απαγορευτικές διατάξεις) κυρίως λόγω της αθεολόγητης και ανερμάτιστης παιδείας κλήρου και λαού, και της ανεξήγητης αδρανείας/αδιαφορίας της διοικήσεως της επίσημης εκκλησίας.
-Νομιμοποιεί εταιρείες, οργανώσεις και αποκρυφιστικές στοές των οποίων τα μέλη συνεδριάζουν εν κρυπτώ, υπό την πλήρη προστασία του, και δεν δημοσιοποιούν τις αποφάσεις των συνεδριάσεών/συνάξεών τους. Επίσης, απαγορεύει την είσοδο ή παρακολούθηση των συνεδριάσεων/τελετουργιών τους, ακόμη και σε υπευθύνους προς τούτο κρατικούς ελεγκτάς, με αποτέλεσμα να αγνοούμεν ποία γεγονότα διαδραματίζονται εντός των σκοτεινών στοών, τι λέγονται και τι αποφασίζονται για τους ίδιους, τον λαόν και το έθνος.
-Εγκαταλείπει την Εθνική Παιδεία, τις παραδόσεις και την πνευματική κληρονομία στο έλεος των φορέων της πνευματικής αποχαυνώσεως, της αγραμματοσύνης, των μισθοφόρων του Ιουδαιοταλμουδικού-μισελληνικού πνευματικού σκοταδισμού και του διεθνούς σκοταίου κο­σμοπολιτισμού.
-Αλλοτριώνει και διαλύει τον λειτουργικό ιστό της Εθνικής Παιδείας με την εισβολή των  διεθνιστών (κομματικών εγκαθέτων) διδασκάλων και καθηγητών, φανατικών υποστηρικτών του λεγομένου «διαφωτισμού», ήγουν σκοταδισμού, την ίδρυση πολυκομματικής συνδικαλιστικής οργανώσεως και την δημιουργία του μαθητικού και φοιτητικού συνδικαλισμού ακόμη και στα δημοτικά σχολεία!!!
Έτσι, οι πεφωτισμένοι λειτουργοί της Παιδείας αντικαθίστανται με διαφωτιστές (σκοταίους), ξενομανείς και ενδεείς εθνικής παιδείας που θεωρούν εαυτούς απλούς δημοσίους υπαλλήλους, ασκούντες αγγαρείαν, χωρίς ενδιαφέρον και προοπτική.
Σκοπός των εκπαιδευτικών εισβολέων και των πατρώνων τους δεν ήταν και δεν είναι η βελτίωση της Παιδείας, αλλά:      
.Η κατάργηση της ιεραρχίας σε όλες τις βαθμίδες εκπαιδεύσεως.
.Η υποβάθμιση των υποχρεώσεων και η αναβάθμιση των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών.
.Η διάλυση της Εθνικής Παιδείας και η μετατροπή των πνευματικών ιδρυμάτων σε θερμοκήπια αμαθείας, αθεϊας, ξενολατρείας, σκοταδιστικών ιδεών, αφελληνισμού και αντιχριστιανισμού.
.Η αργοσχολία, η λήψη όσον το δυνατόν περισσοτέρων «δικαιουμένων» αδειών και η δια συνεχών «διεκδικήσεων-απεργιακών κινητοποιήσεων», επίτευξη περισσοτέρων οικονομικών οφελημάτων.
.Η κομματικοποίηση του συνδικαλισμού και
               .Η δημιουργία κομματικών
στελεχών από την μαθητική και φοιτητική ηλικία.
-Αναβιβάζει στα ανώτατα πολιτικά και πολιτειακά αξιώματα αθέους, αιρετικούς, τέκτονες, τροφίμους σκοτεινών στοών, φαντασιόπληκτους εξελικτικούς επιστημονικολόγους, μωροφιλόδοξους πολιτικούς γυρολόγους, φανατικούς αντιχριστιανούς και αλλοδόξους.
-Ανέχεται ή διευκολύνει αφανώς, την ύπαρξη και λειτουργία των δυ­νάμεων του μυστικισμού-αποκρυφισμού, διότι αυτές εκδίδουν τις οδηγίες από τα άδυτα των αποκρυφιστικών στοών-εταιρειών και στηρίζουν το ολοκληρωτικόν σύστημα της Βουλευτοκρατίας.
-Παρέχει δήθεν, θρησκευτική ελευθερία ή επιδεικνύει πνευματική μακροθυμία, στο όνομα, δήθεν, μιας αόριστης παγκόσμιας ειρήνης-αγάπης και θρησκείας, η οποία, όμως, είναι ξενόφερτη, κατευθυνόμενη και αποσκοπεί:
oΣτην δημιουργία της απαράδεκτης σκέψεως αλλά και πεποιθήσε­ως, αρκετές φορές, ότι υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί δρόμοι οδηγού­ντες στην Αλήθεια, στον Θεό (Θρησκευτικός Συγκρητισμός).
oΣτην ευκοπώτερη αναζήτηση δυνάμεως, γήϊνης εξουσίας, πλούτου, σαρκικών απολαύσεων και διεξόδων στους προβληματισμούς (Μαντεία - Μαγεία - Αστρολογία  -Ειδωλολατρεία - Σατανισμός), αφού η παρουσία και συμμετοχή της Ελλαδικής «Ορθόδοξης» εκκλησίας στους πνευματικούς προβληματισμούς του ποιμνίου, είναι μηδαμινή, τυπική ή ανύπαρκτη.
oΣτον αποτειχισμό των πιστών από την ορθόδοξη εκκλησία και τον απογαλακτισμό από την Ορθόδοξη πίστη.
oΣτην ορθολογιστική μετατροπή της γνησίας Ορθοδοξίας (Λόγος του Θεού) σε θεολογίστικες σοφιστείες και προτεσταντίζοντες στωϊκισμούς, με τελικό στρατηγικό στόχο την εκφιλοσόφηση της πίστεως και πλήρη εκκοσμίκευση της εκκλησίας.
-Διαβρώνει και διαφθείρει την εκκλησιαστική ιε­ραρχία σε τέτοιο βαθμό, ώστε η Διοίκηση της Ορθόδοξης εκκλησίας να έχει εγκαταλείψει Τον Λόγον Του Θεού, να αλλοιώνει τους κανόνες των οικουμενικών Συνόδων και τις αυθεντικές παραδόσεις των πρωτοχριστιανικών εκκλησιών, με αποτέλεσμα:
---Η διοίκηση της επίσημης Εκκλησίας να εισάγει επισήμως ή σιωπηρώς, νέες εθιμικές εμπορευματικές λειτουργίες-δραστηριότητες, νεοεποχήτικες ιδεοληψίες-ιδεολογήματα, άγνωστες στις παραδοθείσες από τους Αποστόλους και τους διαδόχους τους και αντίθετες προς τις ιερές Γραφές (Παλαιά και Καινή Διαθήκη).
---Ο Ορθόδοξος Λόγος, υπό καθεστώς ετεροτροφοδοτούμενου σκο­τασμού, να μεταλλάσσεται σταδιακώς σε ορθοδοξισμό, προτεσταντίζουσα ή ανθρώπινη θρησκεία (ομόλογον, ομοιόλογον ή συμπορευομένη με αιρετικές και αντιχριστιανικές διδασκαλίες).
- Διακηρύσσει και διδάσκει με την μορφήν δόγματος τον λεγόμενον Διαφωτισμόν και τον απόλυτο ορθολογισμό, όταν η ιστορία αποδεικνύει ότι αμφότερα (Διαφωτισμός, Ορθολογισμός) δεν είναι τίποτε άλλο παρά:
---Αντιφατικές, αντιχριστιανικές-σκοτεινές ιδέες αθέων, φανατικών αντιχριστιανών, και Ταλμουδιστών Ιουδαίων.
---Μύθοι που γαλούχησαν και νάρκωσαν τις Ευρωπαϊκές γενεές του 19ου-20ου αιώνος δηλητηριάζοντας τις κοινωνίες της Ευρώπης και όχι μόνον!
-Αποκαθηλώνει τα πρότυπα των πνευματικών πατέρων και ποιμέ­νων της Εκκλησίας και ανέχεται ή μεθοδεύει την αναρρίχηση στην εκ­κλησιαστική ιεραρχία «άχρωμων, άοσμων και άγευστων», ακίνδυνων, αθεολόγητων και διεφθαρμένων ρασοφόρων, με στόχο να τους χρησι­μοποιεί ως ποιμένες-προαγωγούς εις απώλειαν ψυχών.
-Δια των ελεγχομένων ΜΜΕ και της πληθώρας των αιρετικών/ψευ­δοφιλοσοφικών «εκκλησιών» και οργανώσεων, συσκοτίζει τους νόες των αφελών, άδολων, αμαθών πολιτών και εμποδίζει ή απαγορεύει την γνώση της αληθείας, δηλαδή ότι, η Πίστη προς τον αληθινό ΘΕΟ, η Ορθόδοξος Πίστη:
·Είναι άρνηση του χρησιμοθηρικού ορθολογισμού (προτεσταντι­σμός) και της άπρακτης σοφίας.
·Είναι άρνηση της «πίστεως» προς ένα θεό θεωρούμενο κοινωνιολογικώς (κοινωνικός χριστιανισμός), φιλοσοφικώς και νοησιαρχικώς (εσωτερικός χριστιανισμός) καθ’ όσον τοιούτου είδους πίστη συνιστά ιδεολογικό σύστημα Θρησκευτικών εννοιών και φιλοσοφικών αρχών.
·Δεν συνιστά πίστη προς μία αφηρημένη αόριστη και ανώτερη δύναμη, αλλά την αληθινή πίστη στον Τριαδικό Θεό, γιατί όχι μόνο μας την απεκάλυψε ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός, αλλά και διότι έξω από αυτή την αποκάλυψη, δεν μπορούν να αναπτυχθούν διαπροσωπικές σχέσεις ειρήνης και αγάπης και αληθινή κοινωνία.
·Δεν σταματά στην λατρεία του Θεού αλλά προχωρεί στην αναζή­τηση της αληθείας και του σκοπού δημιουργίας του ανθρώπου (υιοποίηση­-θέωση κατά χάριν).
·Δεν είναι μεταφυσική αλλά υπερφυσική-ακατάληπτος με την αν­θρώπινη λογική1.
·Δεν είναι κωδικοποιημένη διδασκαλία αγαθοεργιών ή φιλανθρωπιών ή θεοσεβική ηθική.
·Δεν είναι Θρησκεία. ΟΛΕΣ οι θρησκείες είναι «αλήθειες» κατασκευασμένες από ανθρώπους και συγκεκαλυμμένα σκότη-επινοήσεις του ανθρωπί­νου πνεύματος προς εξυπηρέτηση της οποιασδήποτε γήϊνης εξουσίας.
·Είναι η αποκεκαλυμμένη Αλήθεια, η Οδός προς τον Χριστόν, το Φως και η Ζωή!


Συνεχίζεται





1 «Ο Θεός δεν είναι κάτι το φυσικό ή το αισθητό, για να τον εύρει ο άνθρωπος μέσα στην Κτίση. Δεν είναι ακόμη μία ιδέα, για να τον γεννήσει η λογική του. Η ανθρώπινη λογική χωρισμένη από την χάρη και τον φωτισμό του Θεού, γεννά υλικά πράγματα ή φανταστικά.
Έτσι ο άνθρωπος ψάχνοντας για τον θεό και μη δυνάμενος να τον εύρει, κατεσκεύασε τις θρησκείες. Δημιούργησε θεούς, υποκατάστατα του αληθινού θεού, οι οποίοι πλάστηκαν κατ’εικόνα του ανθρώπου….Κατά συνέπεια, δεν υπήρχε τρόπος ο άνθρωπος να γνωρίσει τον Θεόν και να έλθει σε κοινωνία μαζί του. Διότι ο θεός είναι υπεράνω της ανθρωπίνης έρευνας, υπεράνω της σοφίας του ανθρώπου, υπεράνω της λογικής και γνωστικής του δυνάμεως. Ο μόνος τρόπος ήταν Ο Ίδιος να φανερώσει τον Εαυτόν Του. Και αυτό έκανε ο Θεός. Φανερώθηκε ο ίδιος και πάλιν στους ανθρώπους.
Αφού φανέρωσε πρώτα τον Εαυτόν Του, συσκιασμένα στους Πατριάρχες, προφήτες και άλλα ιερά πρόσωπα της Παλαιάς Διαθήκης, φανερώθηκε ολοκληρωμένα, στο πρόσωπο του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού….»
         (Ποιμαντική Επιστολή υπ’ αριθ. 15, πρωτοπρ. π. Ηλία Κωστοπούλου, Δεκέμβριος 2014).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου