Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

TΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΜΕΡΟΣ 16ο 
                                                        
γ.  Συνιστώσες του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού1
(1) Εθνική: Σιωνισμός
Οι Ταλμουδιστές προκειμένου να μην αναζητηθεί το περιεχόμενο του Ταλμούδ και να παραμείνουν άγνωστες ακόμη και η λέξη Ταλμούδ ή ο όρος Ταλμουδισμός, διότι παραπέμπουν σε αποκρυφισμό, στις βλασφημίες κατά του Ιησού και της Θεοτόκου, τον απόλυτο ρατσισμό των Ταλμουδιστών Ιουδαίων κατά όλων των άλλων λαών της ανθρωπότητος, αντικατέστησαν τις λέξεις Ταλμούδ, Ταλμουδισμός με την λέξη Σιών και τον όρο «Σιωνισμός», αντιστοίχως.
Η λέξη Σιών είναι προϊόν σφετερισμού της Αγίας Γραφής την οποία έχουν απορρίψει, για τους λόγους που προαναφέραμε. Είναι δε τόσον δική τους όσον δική τους είναι η Παλαιά Διαθήκη ή όσο η Ελληνική Μακεδονία ανήκει στους Σκοπιανούς.
Και όμως σήμερα όλοι σχεδόν ομιλούν για Σιών / Σιωνισμό - Αντισιωνισμό / Αντισημιτισμό αγνοούντες ότι αυτοί είναι όροι που επινοήθηκαν/ σφετερίσθηκαν από τους Ταλμουδιστές, προκειμένου οι άνθρωποι να μην μάθουν ποτέ τι είναι το Ταλμούδ, τι περιλαμβάνει, τι σημαίνει Ταλμουδισμός, ποίοι κρύπτονται όπισθεν του Ταλμούδ, τι επιδιώκουν οι Ταλμουδιστές και ποιές είναι οι συνιστώσες του Ταλμουδισμού.
Οι σημερινοί Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews) δεν έχουν σχέση με την Σιών ούτε με την Παλαιά Διαθήκη, ούτε με τον παλαιό λαό Ισραήλ. Αμφότερες (Σιών-Παλαιά Διαθήκη) είναι δώρα του Ιησού Χριστού (Ιαχβέ) στους Χριστιανούς, στον Νέο Ισραήλ της Χάριτος του Θεού, του οποίου «Πρωτότοκοι» είναι οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί!
 Σιών-Σιωνισμός
-Η λέξη Σιών έχει τις εξής σημασίες:
o Κατευθυντήριος Κίων.
o Όρος της Ιερουσαλήμ.
o Πρωτεύουσα (Μόνιμη).
o Λαός του Θεού.
-Η λέξη Σιών αναφερομένη στην Παλαιά Διαθήκη που έχει απορριφθεί από τους Ταλμουδιστές από τους χρόνους των Προφητών ή κατ’ άλλους από την εποχήν της Βαβυλωνιακής αιχμαλωσίας (6ος π.Χ. αιών), ήταν η προτύπωση της Εκκλησίας του Χριστού (Ιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης).
«Διὰ τοῦτο οὕτω λέγει Κύριος Κύριος· ἰδοὺ ἐγὼ ἐμβαλῶ εἰς τὰ θεμέλια Σιὼν λίθον πολυτελῆ ἐκλεκτὸν ἀκρογωνιαῖον, ἔντιμον, εἰς τὰ θεμέλια αὐτῆς, καὶ ὁ πιστεύων ἐπ᾿ αὐτῷ οὐ μὴ καταισχυνθῇ» (ΗΣΑΪΑΣ: 28/16).
«Τέρπου καὶ εὐφραίνου, θύγατερ Σιών, διότι ἰδοὺ ἐγὼ ἔρχομαι καὶ κατασκηνώσω ἐν μέσῳ σου, λέγει Κύριος» (ΖΑΧΑΡΙΑΣ, 2/1415)
Η Σιών καλείται να χαίρει διότι ο Κύριος έρχεται και θα κατασκηνώσει ανάμεσά της.
«Τέρπεσθαι γάρ και ευφραίνεσθαι προστέταχεν αναγκαίως την νοητήν Σιών, ήτις εστίν Εκκλησία Θεού ζώντος…» (Κύριλλος Αλεξανδρείας).
«Πρὸς ὃν προσερχόμενοι, λίθον ζῶντα, ὑπὸ ἀνθρώπων μὲν ἀποδεδοκιμασμένον, παρὰ δὲ Θεῷ ἐκλεκτόν, ἔντιμον… ἱεράτευμα ἅγιον, ἀνενέγκαι πνευματικὰς θυσίας εὐπροσδέκτους τῷ Θεῷ διὰ Ἰησοῦ Χριστοῦ· διότι περιέχει ἐν τῇ γραφῇ· ἰδοὺ τίθημι ἐν Σιὼν λίθον ἀκρογωνιαῖον, ἐκλεκτόν….» (Α΄ ΠΕΤΡΟΥ: 2/4-6).
Ποιος είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της Σιών; Ο Ιησούς Χριστός!!!
«Τί οὖν ἐστι τὸ γεγραμμένον τοῦτο, λίθον ὃν ἀπεδοκίμασαν οἱ οἰκοδομοῦντες, οὗτος ἐγενήθη εἰς κεφαλὴν γωνίας;» (ΛΟΥΚ: 20/17).
«…καὶ ὁ Χριστὸς κεφαλὴ τῆς ἐκκλησίας» (ΕΦΕΣ: 5/23).
«Κυκλώσατε λαοὶ Σιών, καὶ περιλάβετε αὐτήν, καὶ δότε δόξαν ἐν αὐτῇ, τῷ ἀναστάντι ἐκ νεκρῶν, ὅτι αὐτός ἐστιν ὁ Θεὸς ἡμῶν, ὁ λυτρωσάμενος ἡμᾶς, ἐκ τῶν ἀνομιῶν ἡμῶν.» (Λειτουργία Μεγ. Σαββάτου).
Δια  της λέξεως Σιών υποδηλώνεται ο Λαός του Θεού της Παλαιάς Διαθήκης που είναι ο ίδιος (Θεός) και στην Καινή Διαθήκη, δηλαδή ο Ιαχβέ/Ιησούς Χριστός. Με άλλα λόγια Σιών είναι η Εκκλησία του Θεού, του Νέου Ισραήλ της Χάριτος.
Για τον λόγο αυτόν ο Θεός ξεχώρισε την θυγατέρα Σιών (Χριστιανοί) από την θυγατέρα Βαβυλώνος (Αντιχριστιανοί / Ταλμουδιστές / «Σιωνιστές»).
Συνεπώς οι σύγχρονοι «Σιωνιστές» είναι σφετεριστές της λέξεως Σιών και της σημασίας της και κατ’ επέκταση του όρου Σιωνισμός.
Γιατί όμως, οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι διέπραξαν τον σφετερισμόν της λ. Σιών και του όρου Σιωνισμός;
-Για τους ίδιους ή παρόμοιους λόγους που οι Σκοπιανοί εσφετερίσθησαν το όνομα της Μακεδονίας και του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
-Για να αποκρύψουν τα καταχθόνια σχέδιά τους που περιλαμβάνονται στο Ταλμούδ και στα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».
-Για να αποπροσανατολίσουν τους ασχολουμένους με την αναζήτηση της αληθείας μέσω της Παλαιάς Διαθήκης, ώστε όσοι διαπιστώσουν τα εγκλήματα των Ταλμουδιστών, να απορρίπτουν και το θεωρούμενο από αυτούς (τους ερευνητές) ως Θρησκευτικό Σύνταγμά τους, δηλαδή την Παλαιά Διαθήκη.
Σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία των λεγομένων Χριστιανών αγνοεί την ύπαρξη του Ταλμούδ και φρονεί ότι ο θρησκευτικός φανατισμός των Ταλμουδιστών (Jews) προέρχεται από την Παλαιά Διαθήκη, το περιεχόμενο της οποίας, χαρακτηρίζουν αισχρό και μισαλλόδοξο.
-Για να ιστορικοποιήσουν τα σημερινά τους ονόματα ως προερχόμενα από τους «προγόνους» τους που αναφέρονται στην Παλαιά Διαθήκη (Αδάμ, Ισαάκ, Ιακώβ, Αβραάμ, Μωϋσής, Εσθήρ, Ραχήλ, Σάρα, κλπ).
-Για να παρουσιάσουν τίτλους αρχαιότητος και κυριότητος της …άγνωστης βιολογικής γραμμής τους, αφού ο όρος Σιών αναφέρεται πολλάκις στην Παλαιά Διαθήκη.
Οι Ταλμουδιστές εκτός από τον αντισημιτισμό  εδημιούργησαν και τον όρο «αντισιωνισμός», ως αντίδραση κατά της διαχρονικής δράσεως του διεθνούς Σιωνισμού και των φανερώς ή κρυφώς δρώντων «Σιωνιστών».
Οι σημερινοί «αντισιωνιστές», κυρίως οι συστημικοί εθνικιστές και νεοπαγανιστές, δεν αναφέρονται στο Ταλμούδ, από άγνοια ή σκοπιμότητα, ούτε το σχολιάζουν, ούτε στρέφονται κατά των Ταλμουδιστών που είναι οι πραγματικοί εχθροί της ανθρωπότητος αλλά:
-Κατά της Παλαιάς Διαθήκης την οποίαν ανοήτως και βλασφήμως παρουσιάζουν ως το ιστορικό και θρησκευτικό βιβλίο των Ιουδαίων (Jews).
-Κατά όσων «βαπτίζουν» οι ίδιοι ως «Σιωνιστές», τους οποίους ταυτίζουν με τους φανατικούς πιστούς της Παλαιάς Διαθήκης!!!
Οι Ιουδαίοι (Jews), αυτοχαρακτηριζόμενοι ως Σιωνιστές, αφ’ενός αποκρύπτουν την πραγματική τους ιδεολογία (Ταλμουδισμός ή Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός), για τους λόγους που προαναφέραμε, αφ’ ετέρου εξαπατούν τους εχθρούς τους, πείθοντάς τους ότι ακολουθούν την διδασκαλία της Παλαιάς Διαθήκης.
Έτσι επιβάλλουν: Το αδικαιολόγητο μίσος όλων των μη Ιουδαίων για την Π.Δ., και την δημιουργία του κύματος αντισημιτισμού/αντισιωνισμού που εξυπηρετεί μόνον τους Ταλμουδιστές….
Οι Ταλμουδιστές έχοντας σφετερισθεί την λέξη Σιών και τον όρο «Σιωνισμός» εδημιούργησαν προσφάτως δια των οργάνων τους και μία κίνηση μεταξύ Προτεσταντικών κύκλων στις ΗΠΑ, την οποίαν ωνόμασαν Χριστιανικόν Σιωνισμόν.
Η κίνηση βασίζεται στην αντίληψη ότι «οι Εβραίοι παρ’ ότι αρνήθηκαν  να αναγνωρίσουν τον Ιησού Χριστό ως Μεσσία, παραμένουν πάντοτε ο εκλεκτός λαός του Θεού και έχουν μέχρι σήμερα ειδική θέση στα πλαίσια του θείου σχεδιασμού. Σ’ αυτόν τον σχεδιασμό εντάσσεται και η αποκατάσταση του Ισραήλ ως κράτους».
Επίσης κατά τους ισχυρισμούς των οπαδών του Χριστιανικού Σιωνισμού, κάθε λαός που εναντιώνεται ή αντιτίθεται στο Ισραήλ εναντιώνεται στον Θεό2.
(2)Θρησκευτική: Οικουμενισμός (Χριστιανική εθελοθρησκεία ψευτοορθοδόξων, Παπισμός, Ισλαμισμός, Πανθεϊσμός, Προτεσταντισμός, Ταλμουδοραββινισμός, Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, Ινδουϊσμός, Σιντοϊσμός, Κομφουκιανισμός, Σαμανισμός, Νεοπαγανισμός, λοιπές ανατολικές θρησκείες - αιρέσεις, κλπ).
(3) Γεωπολιτική: Ναζισμός/Φασισμός.
(4) Οικονομική: Διεθνές Τραπεζικό Σύστημα-Πολυεθνικές εταιρείες.
(5)Παραοικονομική: Μη κυβερνητικές - Μη κερδοσκοπικές(;) οργανώσεις, Λαθρεμπόριο όπλων - ναρκωτικών (Gunrunning - Drug trafficking), Διακίνηση Λευκής σαρκός (trafficking), Πώληση πλαστογραφημένων προϊόντων, Λαθρεμπόριο καυσίμων-τσιγάρων-ποτών, δισκογραφικές παραγωγές, κλπ.
(6) Στρατιωτική: ΝΑΤΟ-Παγκόσμιο Στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα.
(7)Εμπορική: Μονοπώλια (Υπεραγορές, Φαρμακοβιομηχανίες, ηλεκτρονικά μέσα, Βαρεία βιομηχανία, Στρατιωτικοί εξοπλισμοί-μέσα, ναρκωτικά, λοιπά βιομηχανικά προϊόντα, κ.α.) - Παγκόσμια οργάνωση Εμπορίου..
(8)Φιλοσοφική: Διαφωτισμός (Γνωσιολογία / Αισθησιοκρατία, Ορθολογισμός, Βουλησιοκρατία, Βιταλισμός, πνευματοκρατία, ανθρωπισμός, αγνωστικισμός, αθεϊσμός).
Διαφωτισμός3
Είναι η πνευματική κίνηση η οποία εσημειώθη στην Ευρώπη κατά τον 17ον-18ον αιώνα, σε μία προσπάθεια επιβολής του ορθολογισμού ως μόνου παράγοντος κατανοήσεως της πραγματικότητος. Ως σπουδαιότεροι και πλέον διάσημοι στοχαστές του διαφωτισμού θεωρούνται οι Γάλλοι εγκυκλοπαιδιστές4.
Το Σύστημα προβάλλει σήμερον τους Εγκυκλοπαιδιστές ως την ομάδα εκείνη που προπαρασκεύασε τον Γαλλικό λαό να δεχθεί την Γαλλική επανάσταση.
Ποια όμως, είναι η αλήθεια για τον διαφωτισμό και τους διαφωτιστές;
Aν και θα αναλύσουμε λεπτομερέστατα το θέμα του Διαφωτισμού και της λεγομένης Γαλλικής επαναστάσεως σε προσεχή παρουσίαση, παραθέτουμε ενδεικτικά στοιχεία για μερικούς από τους θεωρούμενους ως πρωτεργάτες αυτής της πνευματικής κινήσεως: 
-Βολταίρος (1694-1778): Ήταν κλασσικός και καθαρός αντίχριστος. Θεωρούσε τον Ιησού ως ένα «επαρχιώτη Σωκράτη» και διδάσκαλο της ηθικής κατώτερο από τον Κομφούκιο (!!!). Απεφάνθη(;) και διακήρυξε με αλαζονικό ύφος: «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση ν’ αποδείξω ότι ο Ιησούς δεν ήτο ο Χριστός» [Βλέπε βιβλίο « Ο άλλος Ιησούς» του Alfred  Läpple, μετάφραση Ευαγγέλου Γεωργούλα, 1999, σ.277].
-Ζαν-Ζακ Ρουσσώ (1712-1778): Επίστευε ότι ο Ιησούς δεν ήταν Θεάνθρωπος αλλά ένας καλός άνθρωπος-διδάσκαλος!!! Προσπάθησε να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα (εκφιλοσόφηση του Χριστιανισμού) για να τα έχει καλά με όλους και πέτυχε το αντίθετο. Να κάνει εχθρούς τους πάντες (και τον Βολταίρο και τους εγκυκλοπαιδιστές και τους λοιπούς «φωταδιστές»).
Έζησε κυνηγημένος απ’ όλους, το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του εκτός Γαλλίας, αλλάζοντας συνεχώς τόπους διαμονής, και ονόματα, για να γλυτώσει από τους «φωτισμένους» διώκτες του που εξεμάνησαν όταν τόλμησε να μιλήσει έστω και φιλοσοφικώς, για τον Χριστό.
-Ντιντερό (1713-1784): Εξεπαιδεύθη σε Γυμνάσιο των Ιησουϊτών. Θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως «σκεύος εκλογής του Σατανά»  αφού σ’ αυτόν ανατέθηκε η αποστολή να κωδικοποιήσει, λεξικογραφήσει και διαδώσει τον Αντι-Λόγον των δυνάμεων της αντίχριστης συνωμοσίας του «μυστηρίου της ανομίας». Ήταν αθεϊστής και ένας από τους σύγχρονους εμπνευστές της «φυσικής θρησκείας». Κατά τον Παν. Κανελλόπουλο «Για τον Ντιντερό δεν υπήρχε πουθενά θέση για τον Θεό» (Ιστορία του Ευρωπαϊκού Πνεύματος, VI 315,323).
-Ντ’ Αλαμπέρ (1717-1783): Ήλθε στον κόσμο ως έκθετο βρέφος. Βρέθηκε μια ημέρα του 1717 στα εξωτερικά σκαλοπάτια μιaς εκκλησίας (Eglise Saint Jean Le Rond) και από το όνομα της εκκλησίας πήρε το αρχικό του όνομα. Οι δυνάμεις της αντίχριστης συνωμοσίας τον χρησιμοποίησαν ως αθόρυβο σκαπανέα του αντιχριστιανικού Διαφωτισμού. Γι’ αυτό και η εξέλιξή του υπήρξε ραγδαία..
Χάρη στην υψηλή προστασία  και προώθηση που του παρέσχον οι «διάσημοι άνδρες», εραστές, φίλοι και θαυμαστές της μητέρας του, και θαμώνες τακτικοί του σαλονιού-πορνείου της, ο Ντ’ Αλαμπέρ «κατώρθωσε» σε ηλικία μόλις 21 ετών να γίνει μέλος της Ακαδημίας Επιστημών!!!. Ο Παν. Κανελλόπουλος γράφει γι’ αυτόν: «..Ένας από τους πιο ακραίους αρνητές της θρησκείας και η αθεΐα του έφθανε σε προλήψεις ισοδύναμες των φανατικών θρησκευτικών ζηλωτών…» (VI/311).


Συνεχίζεται




Η Περιτομή του Κυρίου και ο Άγιος Βασίλειος - Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής, Λαρίσης

Επί τη Ανατολή του Νέου Έτους 2015 μ.Χ. ή 7.523 από κτίσεως κόσμου, ευχόμεθα να είναι Ευλογημένο από τον Σεσαρκωμένον Λόγον, Τον προαιώνων Θεόν.





1 Κάθε μία από τις συνιστώσες που παρουσιάζονται επιγραμματικώς ή δεν αναλύονται εκτενώς στο παρόν, θα αποτελέσουν ξεχωριστό θέμα που θα αναλυθεί μελλοντικώς λεπτομερέστατα.
2 Χριστιανικός Σιωνισμός και εις την Ελλάδα; Πρωτ. Π. Βασίλειος Α. Γεωργόπουλος, Ορθ. Τύπος, 9 Ιουνίου 2006.
3 Περισσότερα στοιχεία για τον διαφωτισμό και τους «διαφωτιστές»-σκοταδιστές στο βιβλίο του Ιωάννη Γ. Παλαιτσάκη, ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ, Αθήνα, 2002.
4 Εγκυκλοπαιδιστές: Φιλόσοφοι, επιστήμονες και «λόγιοι» συντάκτες της «Μεγάλης Γαλλικής Εγκυκλοπαιδείας (28 τόμοι, Παρίσι,1751-1772). Διευθυντές της εκδόσεως ήσαν οι Ντιντερό και Ντ’Αλαμπέρτ με συνεργάτες τους Ζαν-Ζακ Ρουσσώ, Βολταίρο, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου