Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ


                                                                 Τραπεζοκρατών Δελέαστρον.

                                                                 Οχλοκόπων Πολίτευμα.


                                                                  Σανχέντριν Eωσφοριστών.

                                                                  Υποχθονίων Άντρον.

                                                                  Σιωνιστών Κοσμοθεώρηση.

                                                                  Ταλμουδιστών Ιδεολογία.

                                                                  Ηλεκτρονικόν Δεσμωτήριον.

                                                                  Μισανθρωπίας Οχύρωμα.

                                                                  Αντιχριστιανισμού Κοσμοδίκτυον.

                                                             

ΜΕΡΟΣ 27ον

 

10. Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (20ος ΑΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ)

α. Το σατανικό σχέδιο για τρεις (3) παγκοσμίους πολέμους

Από τα τέλη του 19ου και τις αρχές του 20ου αιώνος, ο πρόεδρος, ο αρχιερέας και οι «ιερείς» του Ιουδαιοταλμουδικού Σανχέντριν (ΣΝ),1 διαπιστώσαντες την σαρωτική επέλαση των υγιών πατριωτικών δυνάμεων στην Ευρώπη και όχι μόνον, που εστέναζαν κάτω από το πέλμα της κατ’ευφημισμόν «Ιεράς Συμμαχίας» και της στυγνής Οθωμανικής Τυραννίας, έθεσαν σε εφαρμογή το σατανικό εναλλακτικό σχέδιο αναστροφής της ροής του αυθόρμητου εθνικιστικού χειμάρρου, που κατέκλυζε την Ευρώπη.

Διαβλέψαντες τον κίνδυνον μιας πιθανής ανατροπής των παγκόσμιων πολιτικοκοινωνικών δεδομένων, που οι ίδιοι είχαν δημιουργήσει, και την πιθανότητα ενάρξεως καταρρεύσεως του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που οι ίδιοι είχαν σχεδιάσει, οργανώσει  και εγκαταστήσει παγκοσμίως, άλλοτε με την μορφήν του Διαφωτισμού και της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, και άλλοτε ως σοσιαλισμόν/ κομμουνισμόν, εσχεδίασαν και υλοποίησαν μία νέα μορφή δράσεως:

Την μόλυνση της Εθνικιστικής ιδεολογίας κάθε ιστορικώς υπαρκτού έθνους της Ευρώπης, με ιδεολογικο-πολιτικoύς ιούς, σωβινιστικά παραληρηματικά ιδεολογήματα, ρατσιστικά καρκινώματα, αποκρυφιστικές δοξασίες και κοσμοθεωρητικές φαντασιώσεις.

Στρατηγικός στόχος: Η αναστροφή του Αγνού Εθνικιστικού ρεύματος της Πατριωτικής πλυμμυρίδος κάθε λαού, και εκτροπή του από την φυσική πορεία, σε πορεία ΑΠΟΛΥΤΩΣ ελεγχομένη από το ΣΥΣΤΗΜΑ. Παραλλήλως  μεθόδευση, και επεξεργασία του τρόπου υλοποιήσεως αυτού του σατανικού σχεδίου, με την προετοιμασία και έκρηξη των δύο παγκοσμίων πολέμων.

Δύο κορυφαίοι Ιλλουμινάτι, οι Giusseppe Μazzini και Albert Pike, από το δεύτερο ήμισυ του 19ου αιώνος:

.Ανέλαβαν κατ’ εντολήν του (ΣΝ), να σχεδιάσουν την αντιμετώπιση του επερχομένου πατριωτικού/εθνικιστικού χειμάρρου και να παραδώσουν το εκπονηθέν σχέδιον, στους εξουσιοδοτημένους διαδόχους τους, προς υλοποίηση.

.Διαπιστώσαντες ότι: «…η ενοποίηση της Ευρώπης κάτω από το λάβαρο του Ιουδαιοταλμουδικού Ιλλουμινατισμού, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη αν όχι αδύνατη, ειδικά σε μια ήπειρο χωρισμένη από πολέμους για πολλούς αιώνες, έθεσαν σε ενέργεια το μεγαλύτερο σχέδιο που μόνο ένας εξοικειωμένος με την απίστευτη δύναμη που κατείχαν οι μυστικές εταιρείες, θα μπορούσε να πιστέψει…».2  

.Συνέλαβαν, κατ’ εντολήν της «αόρατης αρχής», το σατανικό σχέδιο για τρείς (3) παγκόσμιους πολέμους, με το εξής σκεπτικό:

«Ο πρώτος θα κλόνιζε την Ορθόδοξη τσαρική Αυτοκρατορία και θα εγκαθίδρυε μία «πεφωτισμένη» δικτατορία. Ο δεύτερος θα επέτρεπε στην νέα Ρωσία (ΣΣ: Σοβιετική) να αιχμαλωτίσει την Ευρώπη και ο τρίτος (ΣΣ: Δεν έχει γίνει ακόμη, αλλά ζούμε ήδη το προοίμιόν του), σχεδιάστηκε να γίνει στην Μέση Ανατολή μεταξύ των Μουσουλμάνων και των Ιουδαίων (Jews ή Israelians) που θα έφερνε τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…Με το τέλος αυτού του Γ΄ π.π. τα μαχόμενα έθνη θα ήταν έτοιμα να αποδεχθούν οποιοδήποτε σχέδιο που θα πρότεινε την ειρήνη, με την ΕΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, κάτω από το λάβαρο της Εωσφορικής Νέας Παγκόσμιας Τάξεως…».3

β. Δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος: Η «Σανίδα σωτηρίας» του Συστήματος.

Στα πλαίσια αυτού του σχεδίου, ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος, απετέλεσε την σανίδα σωτηρίας της καταρρέουσας Ιουδαιοταλμουδικής (ψευδο) δημοκρατίας και του Ιουδαιοτραπεζικού Τοκογλυφικού Συστήματος. Καίτοι ο σημερινός κόσμος, ζει κάτω από το πέλμα της τυραννίας των «αρχών της Νυρεμβέργης», υπάρχουν γεγονότα και ιστορικές πράξεις που υπενθυμίζουν και αποδεικνύουν ότι, τα αίτια του πολέμου εκεί­νου, δεν είναι αυτά που μας παρουσιάζουν σήμερα οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, νεκροθάπτες των εθνών και λεηλάτες των λαών. 

Γεγονότα προηγηθέντα, διαδραματισθέντα και μεταγενέστερα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, τα σημαντικώτερα αποκρυβέντα, πείθουν πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι, ιδίως ο 2ος Π.Π. ήταν μία σκηνοθετημένη συνωμοσία των δύο «τέκνων» του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού, της κατ’ ευφημισμόν Δημοκρατίας και του Ιουδαιομπολσεβικισμού/Κομμουνισμού (Περίεργη «συμμαχία» μεταξύ δύο ασπόνδων «αντιπάλων»), με σκοπό την ανατροπή του πανευρωπαϊκού Εθνικιστικού ρεύματος, την αλλοίωση του φυσικού περιεχομένου του και την οριστική υποδούλωση των λαών, δια της ολοκληρωτικής καταστροφής του, μέσα από τους δύο παγκοσμίους πολέμους, ιδίως του δευτέρου.

Παραθέτουμε μερικά, από τα αποκρυβέντα σημαντικά γεγονότα:

-Η αποσιώπηση ιστορικών αρχείων (απομνημονεύματα του Χίτλερ, συνομιλίες του Ρούντολφ Ες με τους Άγγλους επισήμους, κ.λπ.).

-Οι μυστικές σχέσεις του Χίτλερ και του ναζιστικού καθεστώτος με τους αποκρυφιστές Ιλλουμινάτους της άρχουσας Γερμανικής τάξεως και κυρίως με τους Ιουδαίους τραπεζίτες (Για παράδειγμα σε ποιες τράπεζες είχαν καταθέσει τα χρήματα η νεολαία των Ναζί και το ναζιστικό κόμμα, ποίες τράπεζες χρηματοδότησαν την άνοδόν του στην εξουσία, κλπ).

-Η δημοσιοποίηση της φυλετικής ταυτότητος   των εμπνευστών, ιδρυτών και της ηγετικής ομάδος της οργανώσεως «Θούλη» και των άλλων αποκρυφιστικών εταιρειών, στις οποίες εμυήθηκαν και δραστηριοποιήθηκαν ο Χίτλερ και τα ηγετικά στελέχη του Ναζισμού.

-Η προαγωγή και τοποθέτηση, με υπογραφή του Χίτλερ, σε νευραλγικές θέσεις των Ναζιστικών Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγών, ναυάρχων και πτεράρχων, ατόμων γνωστής Ιουδαϊκής καταγωγής (Μέχρι και ο προσωπικός οδηγός του Χίτλερ, ο Emile Maurice, ήταν Ιουδαίος!!!).

-Η ατιμωρησία φοβερών «συμμαχικών» εγκλημάτων (γενοκτονία χιλιάδων Πολωνών αξιωματικών στο δάσος Κατύν, ασταμάτητοι βομβαρδισμοί κατά αμάχων πολιτών στην Δρέσδη, Κολωνία, Αμβούργο, Βερολίνο4 το πυρηνικό ολοκαύτωμα στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, ομαδικοί βιασμοί χιλιάδων Γερμανίδων από τα «συμμαχικά» στρατεύματα, κ.α.).

-Η αισχρή και κυνική διαίρεσή του κόσμου, σε δύο απολύτως ελεγχόμενα στρατόπεδα (Συμφωνία Γιάλτας).

-Η φίμωση και ποινική δίωξη των αντιφρονούντων ή απλώς αμφισβητούντων, την απάτη του ολοκαυτώμα­τος των 6.000.000 (!!!) Ιουδαίων.

-Η Αναζήτηση-Δημοσιοποίηση των αιτίων του «παραδόξου» φαινομένου της συσσωρεύσεως της παγκόσμιας οικονομίας αποκλειστικώς στα χέρια των «ολοκαυτωμένων» και «κατατρεγμένων» θυμάτων, των διαχρονικών παγκόσμιων συνωμοτών, των Ταλμουδιστών Ιουδαίων.

-Η υποταγή του πνεύματος και της τέχνης στους σκοταδιστές, η δουλική εξάρτηση των ΜΜΕ, από τους προπαγανδιστές αρχιτέκτονες του ψευτοδημοκρατικού φαρισαϊσμού, κατά την διάρκεια της εμπόλεμης περιόδου.

γ. Οι Στρατηγικοί στόχοι των παγκόσμιων συνωμοτών

1ος/ Μετά την κοινωνικο-οικονομική ισοπέδωση των λαών κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και διεξαγωγής του πολέμου, να ακολουθήσει ακωλύτως, η ολοκληρωτική πολιτικο-οικονομική υποδούλωση των ενδεών μεταπολεμικώς εθνών, στους νέους τυράννους, τους τοκογλύφους ταλμουδιστές, Ιουδαιοταλμουδιστές τραπεζίτες!

2ος/ Στο όνομα του δικού τους δημιουργήματος, του αιμοσταγούς Ναζισμού, του αρρωστημένου Γερμανικού Εθνικισμού, οι άνθρωποι να μισήσουν, μια για πάντα, κάθε έννοια αγνού πατριωτισμού και ορθόδοξου εθνικισμού. Να πάψουν να αναφέρονται στις έννοιες Έθνος, πατρίδα, φυλή, Εθνικισμός/πατριωτισμός, ως καταστροφικών, δήθεν, για τους ίδιους και την ανθρωπότητα….  

Σύμφωνα με το σχέδιο του (ΣΝ). η ανθρωπότητα έπρεπε να μισήσει για πάντα , στο όνομα του «αιμοσταγούς Ναζισμού» κάθε αρχή , ιδέα ή θεωρία που αφορούσε Φυλή, Πατρίδα και Έθνος και να θεωρεί δογματικώς σαν αιώνια θύματα της Ιστορίας, τους «αθώους και περιπλανώμενους Ιουδαίους», ως να μην υπήρξαν τα άλλα περίπου 70.000.000 ανθρώπινα θύματα εκείνου του ολεθρίου πολέμου.

Δηλαδή  η μεταλλαγή προαιώνιων ιδεών, αρχών και αξιών, μέσα από την μονιμότητα του κατασκευασμένου στίγματος των «Εγκληματιών Πολέμου», τους οποίους οι ίδιοι εδημιούργησαν, του φρικαλέου γερμανικού εθνικισμού/ Ναζισμού, τον οποίον οι ίδιοι εξέθρεψαν, της "απάνθρωπης γενοκτονίας" των «αθώων» Ιουδαίων, από τους Ρατσιστές Συστημικούς Έθνικιστές Ναζί…  

3ος/ Η μεταμόρφωση των Ιουδαιοταλμουδιστών θυτών σε θύματα ενός παράφρονος αρχιρατσιστή, αποκρυφιστή, του Χίτλερ [του οποίου η ανάδειξη ως καγκελαρίου της Γερμανίας ήταν επιλογή του Ιουδαϊκού ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ (ΣΝ)] και μιάς εγκληματικής (ψευδο) εθνικιστικής ιδεολογίας, ώστε όχι μόνον να τυγχάνουν της παγκόσμιας συμπόνοιας, αλλά και να αποζημιωθούν με ποσά τεραστίως δυσανόλογα, τόσον με βάση τον αριθμό των πραγματικών Ιουδαϊκών θυμάτων, όσον και με βάση το ύψος της απαιτηθείσης, κατά κεφαλήν αποζημιώσεως, κάτι που δεν συνέβη με τα υπόλοιπα 70.000.000 ανθρώπινα θύματα, διαφορετικής από την Ιουδαϊκή, φυλετικής ταυτότητος!!!!

4ος/ Η Δημιουργία του ανεξάρτητου Σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ, επί της Παλαιστινιακής γης, ώστε να αποκτηθεί ο πλήρης γεωπολιτικός και γεωστρατηγικός έλεγχος της περιοχής και να μεταφερθεί εκεί ή έδρα της μελοντικής παγκόσμιας κυβερνήσεως!

δ. Το θέσφατον της «Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας»

Σήμερα τα «θύματα» του Ναζισμού, κυριαρχούν παντού σε παγκόσμια κλίμακα, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τους 4 στρατηγικούς στόχους, όπως είχαν προβλεφθεί δεκαετίες πριν, και από τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»….

Η αρχική επικράτηση του υποτιθέμενου Πανευρωπαϊκού Εθνικιστικού κινήματος, υποκινηθέντος και ελεγχομένου από το Σύστημα, με την μορφήν του Φασισμού, του Φαλαγγιτισμού και του Ναζισμού/Εθνικοσοσιαλισμού, η καταστροφή της ανθρωπότητος δια του παγκοσμίου πολέμου, η πτώση του Ναζισμού/ Φασισμού και η απόδοση ΟΛΩΝ των διαπραχθέντων εγκλημάτων πολέμου και καταστροφής της ανθρωπότητος στον Ναζισμόν και Φασισμόν, ειδικώτερα στην ιδεολογία του (Συστημικού) Εθνικισμού/Ναζισμού/ Εθνικοσοσιαλισμού, ήταν επιμελώς σχεδιασμένες ώστε:

.Η Ευρώπη και γενικώτερα η ανθρωπότης να καταστραφεί ολοσχερώς και να μετατραπεί σε ερείπεια και πενομένους πολίτες.

.Η ανθρωπότης να απορρίψει, να μισήσει, ει δυνατόν, κάθε ιδέα περί έθνους και πατρίδος και να ενστερνισθεί τις ιδέες της συστημικής ελευθερίας, ειρήνης, ισότητος και δικαιοσύνης, σε μία  πολυπολιτισμική κοινωνία, πολιτική διεθνιστική κοινοβουλευτική δημοκρατία και ενοποίηση/ κατάργηση των θρησκειών (παγκοσμιοποίηση).

Έτσι, το Σύστημα, προκειμένου να αποφύγει ενδεχόμενες μελλοντικές αυθόρμητες πατριωτικές εκρήξεις των λαών:

.Επινόησε, οργάνωσε και ενεργοποίησε μεταπολεμικώς, τις διάφορες μορφές Συστημικού/Αποκρυφιστικού Εθνικισμού ή προσάρμοσε/μετάλλαξε τα κατά χώραν εμφανισθέντα αυθόρμητα πατριωτικά/εθνικιστικά κινήματα, στις αντίστοιχες μορφές πολιτικών ιδεολογιών και μορφών διακυβερνήσεως, που το ίδιο είχε κατασκευάσει και ήλεγχε απολύτως, μέσα από ένα κοινό πολιτικό θεσμικό δόγμα που χαρακτήρισε ως θέσφατο και ονόμασε «Συνταγματικό Τόξο» ή «Κοινοβουλευτική Δημοκρατία».

.Κατεσκεύσε νέα κράτη με βιαία απόσπαση εδαφών από τα προπολεμικώς γνωστά έθνη-κράτη (μερικά τα είχε κατασκευάσει και προ του Α΄ παγκοσμίου πολέμου) και ιστορικοποίησε/ ονοματοδότησε λαούς σε  βάρος ιστορικώς υπαρκτών εθνών και λαών [Σκόπια, Κόσσοβο, Αλβανία (Οι επονομασθέντες «Αλβανοί» επιμένουν και σήμερα, επισήμως στο εσωτερικό τους να αποκαλούνται Σκιπετάροι και ονομάζουν την χώρα τους Σκιπερία και όχι Αλβανία), κλπ].

.Χρησιμοποίησε ως δέλεαρ και άλλοθι, την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, την οποίαν χαρακτήρισε αυθαιρέτως, ανιστορήτως και αντιεπιστημονικώς, ως «ελιξήριον της πολιτικής ζωής», ώστε σε περίπτωση πιθανής επικρατήσεως εθνικιστικών πολιτικών δυνάμεων, το προκύπτον εθνικιστικόν καθεστώς, μέσα από τις συστημικές κοινοβουλευτικές διαδικασίες, να ελέγχεται και πάλιν από τους Ιουδαιοταλμουδιστές κοσμοκράτορες.5

Τα ορατά αποτελέσματα από την λειτουργία της Ιουδαϊκής κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, από την εποχή της βιαίας επιβολής της στους λαούς, μέχρι σήμερα, ιδιαιτέρως στον Ελλαδικόν πολιτικόν βίον των δύο τελευταίων αιώνων [όπου τρεις(3) οικογένειες κυβερνούν την Ελλάδα], καταδεικνύουν ότι το πολιτικό σύστημα του Κοινοβουλευτισμού, ΔΕΝ είναι ούτε δημοκρατία, ούτε ιδεολογία, ούτε φιλοσοφία, ούτε ανθρωπισμός, ούτε ατομική ή εθνική ελευθερία, ούτε δικαιοσύνη, ούτε αξιοκρατία, όπως το παρουσιάζουν οι  συστημικοί τερατολόγοι προπαγανδιστές του. Προφανώς δεν είναι και κοσμοθεωρία.

Η λεγομένη κοινοβουλευτική Δημοκρατία, όπως έχουμε αποδείξει σε παλαιότερες αναρτήσεις, με συντριπτικά στοιχεία και την βιώνουν σήμερα ΟΛΟΙ οι λαοί, ιδιαιτέρως ο Ελληνικός,  είναι ένα δογματικό πολιτικό σύστημα (άξιον βραβείου παγκόσμιας πολιτικής απάτης), εμπνευσθέν από τον σατανικό Ιουδαιοταλμουδικό εγκέφαλο, στηριζόμενο σε αντι-επιστημονικούς και αντι-ιστορικούς μύθους, επιβληθέν δια προσχεδιασμένης ψυχολογικής, οικονομικής και αναρχικής βίας και συντηρούμενον:

.Ενεργητικώς μεν, από τις στρατιές των λεγεωναρίων, νωτοφόρων, δωσιλόγων και αχυρανθρώπων του,

.Παθητικώς δε, από τους εκβιαζόμενους, τρομοκρατούμενους και ήδη ευνουχισμένους, ξεδοντιασμένους και  καταληστευμένους πολίτες κάθε χώρας.

Ο κοινοβουλευτισμός είναι:

.Το αυτοκρατορικό διάδημα του διεθνούς Ιουδαϊκού καπιταλισμού, εμφανιζομένου με διάφορα επιθήματα (Φιλελευθερισμός, Ρεπουπλικανισμός, Λαϊκή Αριστερή ενότητα, Κεντροαριστερά, Σοσιαλδημοκρατία, Χριστιανοδημοκρατία, Εθνική Ένωση, Ριζοσπαστικός Φιλελευθερισμός, Κεντροδεξιά, Λαϊκή Συμμαχία, κ.α.), αναλόγως των πολιτικοκοινωνικών συνθηκών.

.Ιουδαιο-ψευδοδημοκρατία, κληρονομική βουλευτοκρατία (των υπερπρονομιούχων βουλευτών), νεοφεουδαρχική δικτατορία.

.Ο συνταγματικός θεσμός, επικυρώσεως και διασφαλίσεως της επικυριαρχίας, των Ιουδαίων Τραπεζιτών-Τοκογλύφων-Τρομοκρατών- Δανειστών, δια των κατά χώραν, πολιτικο-οικονομικών, γενικών ή μερικών διαχειριστών της εξουσίας τους.

.Το ό­πιον του λαού,  η ολέτειρα της Ορθοδοξίας και ο κράμβος της Εθνικής ψυχής.

Όλα αυτά σχεδιάστηκαν από το δεύτερον ήμισυ του 19ου αιώνος, και είναι καταγεγραμμένα από εκείνη την εποχή, αλλά μας τα αποκρύπτουν για να κρατούν τους λαούς στο σκοτάδι!

ε. Συνωμοσιολογία ή οδυνηρή πραγματικότητα;

Κάποιοι θα ισχυρισθούν και πάλι ότι κινδυνολογούμε και συνωμοσιολογούμε !!! Καλά δεν έχουν μάτια να δουν τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο, στις αυτοαποκαλούμενες κοινοβουλευτικές δημοκρατίες; ΔΕΝ γνωρίζουν ότι:

1ον/. Όλες οι χώρες είναι καταχρεωμένες-σκλάβες στους Ιουδαιοταλμουδιστές τραπεζίτες-δανειστές που κατέχουν μονοπωλιακώς το σύνολον σχεδόν του παγκόσμιου πλούτου;

Πως συνέβη το τοιούτον και οι Ιουδαίοι από «εξανδραποδισθέντα και εξολοθρευθέντα» από τους Ναζί θύματα, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ με το τέλος του 2ου π.π. βρέθηκαν ζάπλουτοι, κυρίαρχοι και δανειστές ΟΛΩΝ των κρατών της γης; Τυχαίως;

2ον/. Η οικονομική ανισότης μεταξύ των βουλευτών, αξιωματούχων, ανωτάτων στελεχών (κρατικών-πολυεθνικών)  και των απλών πολιτών κάθε δημοκρατικής χώρας, δεν είναι μόνον προκλητική και χαώδης, αλλά ομοία εκείνης μεταξύ ζάπλουτου και ζητιάνου;

3ον/. Οι ανώτεροι και ανώτατοι πολιτικοί και πολιτειακοί ηγέτες των κρατών του σημερινού κόσμου, έχουν Ιουδαϊκές βιολογικές ρίζες ή ΑΠΟΛΥΤΗ πολιτικο-οικονομική εξάρτηση από Ιουδαιοταλμουδιστές τραπεζίτες ή Ιουδαιογενείς μυστικές εταιρείες και υπηρεσίες;

 4ον/. Οι πολεμικές βιομηχανίες και τα πυρηνικά όπλα έτοιμα για δράση στον Αρμαγεδώνα του Γ΄ Π.Π. ευρίσκονται στα χέρια των τριών υπερδυνάμεων και 5-6 «κολαούζων» τους, ενώ οι συμβατικοί εξοπλισμοί ΟΛΩΝ των υπολοίπων κρατών, εξαρτώνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ από τις ορέξεις των υπερδυνάμεων, οι οποίες ελέγχουν την ποιότητα και καθορίζουν την ποσότητα των εξοπλιστικών προγραμμάτων τους, απομυζώντας την οικονομίαν και τον εθνικόν πλούτον τους;

5ον/. Η παγκόσμια τρομοκρατία (ISIS, Διεθνής Μαφία, Αναρχία, κλπ), είναι αναπόσπαστες συνιστώσες και παρακρατικά όργανα των…… δημοκρατικών υπερδυνάμεων, τουτέστιν του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;

6ον/. Η λαϊκή κυριαρχία, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η πολιτική ελευθερία και η ισονομία είναι το τετράπτυχον της απύθμενης υποκρισίας, του υπέρτατου φαρισαϊσμού και το άλλοθι της αλαζονικής νεοφεουδαρχικής υπερπρονομιακής βουλευτοκρατίας;

Εμείς συνωμοσιολογούμε ή ο όρος «συνωμοσιολογία» επλάσθη από τους κοσμοκράτορες λόγω της επιχειρηματολογικής τους πενίας και της δαμόκλειας σπάθης της ιστορικής αληθείας;

στ. Μυστικές Εταιρείες-Οργανώσεις-Κινήματα

1/  Οι «Σοφοί  της Σιών» και τα μυστικά «πρωτόκολλα»

Προϋπόθεση πραγματώσεως των στόχων του Διεθνούς Σιωνισμού ήταν η Δημιουργία ενός Εθνικού Κράτους στην Παλαιστίνη (1948). Το σχέδιο για την παγκόσμια κυριαρχία κατατέθηκε ολοκληρωμένο στο Α΄ Σιωνιστικό Συνέδριο στην Βασιλεία της Ελβετίας το 1897. Διοργανωτές του Συνεδρίου ήσαν:

Ο Θεόδωρος Χέρτζλ (Βενιαμίν Τέεμπ, 1860-1904).

Ο Μάρξ Νορντάου (Σίμων Ζύντφελντ, 1849-1923).

Στο μυστικό εκείνο Συνέδριο, ελήφθησαν αποφάσεις που είναι γνωστές ως «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». (Σχέδιο Παγκόσμιας Κυριαρχίας). 

Τα «πρωτόκολλα» είναι 24 τον αριθμόν. Συνιστούν διδασκαλίες και δόγματα των Ταλμουδιστών Εβραίων (Jews) και προσδιορίζουν τους αντικειμενικούς σκοπούς που επιδιώκουν και τις λεπτομέρειες του τελικού σχεδίου για κατάληψη της παγκόσμιας εξουσίας.

Παρατίθενται μερικές από τις διδασκαλίες και τους στρατηγικούς ΑΝΣΚ που περιλαμβάνονται στα Πρωτόκολλα.6

®Η πολιτική ελευθερία και η διαίρεση των λαών σε πολιτικά κόμματα (ΣΣ: Εγκαδίδρυση πολυκομματικής Δημοκρατίας), θα καταστρέψει τους Γκοϊμ (ΣΣ: Τους μη Εβραίους), τόσον στην θρησκεία τους όσον και στην εξουσίαν.

®Ο χρυσός είναι στα χέρια των Εβραίων. Δια του χρυσού θα γίνουμε κύριοι του Τύπου (ΣΣ: τότε του Τύπου σήμερα όλων των ΜΜΕ) και θα διαμορφώνουμε την κοινή γνώμη. Έτσι θα ελέγχουμε τις κυβερνήσεις των δημοκρατικοποιηθέντων Κρατών.

®Ημείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι πρώτοι ερρίψαμε στον λαό τις λέξεις: «Ελευθερία-Ισότης-Αδελφότης», λέξεις που επαναλαμβάνονται από τότε από ανόητους ψιττακούς, οι οποίοι προσελκυόμενοι πανταχόθεν θα χρησιμοποιηθούν για να καταστρέψουν την ατομικήν ελευθερίαν και την ευημερίαν του κόσμου.

®Οι διοικούντες, εκλεγόμενοι από εμάς, δια του λαού, αναλόγως του δουλικού χαρακτήρος τους, δεν θα είναι πρόσωπα για την διακυβέρνηση της χώρας. Έτσι, θα αποβαίνουν ευκόλως πεσσοί στο παιγνίδι μας (Σχέδιο), στα χέρια των σοφών και πνευματικών συμβούλων μας, που έχουν προπαρασκευασθεί γι’ αυτό το σκοπό από τα παιδικά τους χρόνια.

®Είμεθα πλησίον του σκοπού μας. Μετ’ ολίγον δρόμον, ο κύκλος του συμβολικού όφεως (ο οποίος παριστάνει τον λαόν μας) θα κλεισθεί. Και όταν ο κύκλος κλεισθεί, όλα τα κράτη της Ευρώπης θα περισφιχθούν σ’ αυτόν, όπως σε ισχυρόν μάγγανον.

®Πόσον καταφανής είναι η έλλειψη κρίσεως στους ζωώδεις εγκεφάλους των Χριστιανών! Εδανείζοντο από εμάς με τόκον χωρίς να σκέπτωνται ότι θα εχρειάζετο ν’ αφαιρέσουν το χρήμα αυτό βεβαρυμένο με τους τόκους, από τα θυλάκια του κράτους για να μας εξοφλήσουν. Τούτο αποδεικνύει και την υπεροχή του πνεύματός μας, διότι κατορθώσαμε να τους παρουσιάζουμε τις δανειοδοτήσεις με τέτοια μορφή ώστε να βλέπουν σ’ αυτές και κέρδη ακόμη για τον εαυτό τους (ΣΣ: Ό,τι ακριβώς συμβαίνει σήμερον με το ΔΝΤ, τις Ταλμουδικές-τοκογλυφικές Τράπεζες και τους Ταλμουδιστές Διεθνείς δανειστές).

®Η αγορά ιδιοκτησίας, η αποδοχή κληρονομιάς, η μεταβίβαση ιδιοκτησίας θα επιβαρύνονται με φορολογίες οι οποίες θα αυξάνονται, με αποτέλεσμα οι φόροι να υπερβαίνουν τα εισοδήματα πολιτών και κρατών.

®Η προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από την αναλογική φορολογία της σήμερον, η οποία μας είναι χρήσιμη για να διεγείρομεν ταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.

®Ελάβομεν ήδη μέριμνα να καταστρέψωμεν την επιρροή της Χριστιανικής ιερατικής τάξεως και να προκαλέσουμε έτσι την αποτυχίαν της αποστολής της, διότι διαφορετικά θα ηδύνατο να μας ενοχλεί επί πολύ. Η ελευθερία της συνειδήσεως έχει ήδη διακηρυχθεί πανταχού. Ολίγα έτη υπολείπονται ακόμη μέχρι πλήρους καταρρεύσεως της Χριστιανικής θρησκείας.7

®Το σύστημα της καταπνίξεως της σκέψεως, ετέθη ήδη σε εφαρμογή δια της μεθόδου η οποία εκλήθη «διδασκαλία δι’ εικόνων» και η οποία θα μεταβάλλει τους Χριστιανούς σε πειθήνια ζώα μη σκεπτόμενα και αναμένοντα την δι’ εικόνων παράσταση των πραγμάτων για να τα αντιληφθούν [ΣΣ: Σήμερα το Σύστημα συντηρείται και επιβάλλεται με την προβολή μύθων – την προβολή και διδασκαλία της Συστημικής/Συμβατικής και πλαστογραφημένης Ιστορίας - και εικόνων  (ασταμάτητη συστημική εικονο-καταιγίδα μέσω των ελεγχομένων από τους Ταλμουδιστές ΜΜΕ, κινηματογραφικών προβολών, «ειδικών» επιστημονικών τηλεοπτικών σειρών, Εκδοτικών οίκων, κ.α.)].

®Θα ιδρύσωμεν τα Πανεπιστήμια υπό νέαν μορφήν. Οι Πρυτάνεις και οι καθηγητές θα προπαρασκευάζωνται μυστικώς για το έργο τους (ΣΣ: Προφανώς εννοεί ότι θα είναι μέλη Τεκτονικών στοών ή άλλων αποκρυφιστικών λεσχών, εταιρειών, κλπ, από όπου θα λαμβάνουν εντολές. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερον), με μυστικά και λεπτομερή προγράμματα ενεργειών, από τα οποία δεν θα μπορούν να παρεκκλίνουν ούτε κατά κεραίαν.

®Αναμένοντες την ανάρρησή μας στην εξουσία, θα δημιουργούμε και θα πολλαπλασιάζουμε, τις μασωνικές στοές σε κάθε χώρα της Οικουμένης. Θα προσελκύουμε σ’ αυτές όλους εκείνους οι οποίοι είναι ή μπορεί να γίνουν υπέροχοι πράκτορές μας. Οι στοές θα έχουν τον αντιπρόσωπό τους όπισθεν του οποίου θα κρύπτεται η αρχή περί της οποίας ομιλούμεν και παρά των αντιπροσώπων αυτών, θα δίδονται οι διαταγές και τα συνθήματα. (ΣΣ: Εδώ επιλύεται και η πιθανή απορία κάποιων, γιατί οι στοές δεν ελέγχονται από την κρατικήν εξουσία, λειτουργούν πάντοτε κεκλεισμένων των θυρών και απαγορεύεται ή δεν έχει καταγραφεί περίπτωση εισόδου ελεγκτικών οργάνων σ’ αυτές για να διαπιστωθεί: Η νομιμότητα των διαπραττομένων και λεγομένων στο εσωτερικό τους, σε σχέση με το καταστατικό τους, το Σύνταγμα της χώρας και τα κυριαρχικά δικαιώματα του Έθνους).

®Όταν δια πραξικοπημάτων, προπαρασκευασμένων από εμάς, μετά την οριστικήν ομολογίαν της μηδαμινότητος των υφισταμένων Κυβερνήσεων, αρχίσωμεν να βασιλεύωμεν, θα προσπαθήσωμεν να μην υπάρχει συνωμοσία εναντίον μας. Για τον σκοπόν αυτόν θα καταδικάζωμεν σε θάνατο, όσους αντιταχθούν ενόπλως στην άνοδό μας στην εξουσία. (ΣΣ: Καταδίκη σε Βιολογικό, Οικονομικό, επαγγελματικό, ηθικό θάνατο).

®Εκ της φιλελευθερίας, την οποίαν εμείς διακηρύττουμε, εγεννήθησαν οι Συνταγματικές Κυβερνήσεις, οι οποίες αντικατέστησαν δια τους Χριστιανούς την Σωτήριον Μοναρχίαν. Το Σύνταγμα, όπως καλώς γνωρίζετε, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία σχολή διαφωνιών, διχονοιών, συζητήσεων, ολεθρίων προστριβών των κομμάτων. Με μία λέξη η σχολή παντός ό,τι κάνει ένα κράτος να χάσει την οντότητά του και την ανεξαρτησία του. Η εγκατάσταση της Δημοκρατίας καθίσταται τότε δυνατή. Αντικαθιστώμεν τον Βασιλεύοντα δια μίας γελοίας Κυβερνήσεως, δι’ ενός προέδρου, λαμβανομένου εκ του πλήθους των δημιουργημάτων μας, των αιχμαλώτων μας. Το σημείον αυτό αποτελεί το θεμέλιον του υπονόμου, τον οποίον είχαμε ανοίξει υπό τους πόδας των Χριστιανικών Εθνών.

®Εμείς είμαστε εκείνοι εκ των οποίων προέρχεται ο τρόμος (ΣΣ: Η πηγή της διεθνούς αναρχίας/τρομοκρατίας), ο οποίος έχει καταλάβει τα πάντα. Έχομεν στην υπηρεσία μας ανθρώπους όλων των αρχών, όλων των δογμάτων, επανορθωτές της Μοναρχίας, δημαγωγούς, κοινωνιστές, στασιαστές και παντός είδους ουτοπιστές. Έκαστος αυτών υποσκάπτει τα τελευταία λείψανα της εξουσίας, προσπαθεί να ανατρέψει παν ό,τι μένει ακόμη όρθιον.

®Όταν θα έλθει η βασιλεία μας, δεν θα αναγνωρίσωμεν την ύπαρξη άλλης θρησκείας πλήν της του ενός Θεού, του θεού μας με τον οποίον η ειμαρμένη μας είναι συνδεδεμένη, διότι είμεθα ο εκλεκτός λαός του και δια του οποίου η αυτή ειμαρμένη, είναι ενωμένη με τα πεπρωμένα του κόσμου (ΣΣ: Αναφέρεται στον Οικουμενισμό ή Θρησκευτικό Συγκρητισμό, που δεν είναι άλλος από την συγκεκαλυμμένη μορφή του Εωσφορισμού).8

®Έχομεν  στα χέρια μας την μεγαλύτερη δύναμη της σήμερον, τον χρυσόν.9 Δυνάμεθα σε δύο ημέρες να αποσύρωμεν εκ του ταμείου μας οποιαδήποτε ποσότητα αυτού θέλομεν. Είναι ανάγκη ν’ αποδείξωμεν και δι’ άλλων ακόμη ότι ο Θεός μας προώρισε για την κυριαρχίαν του κόσμου; (ΣΣ: Ο Θεός των Ταλμουδιστών είναι αυτός που αναγράφεται στην μία όψη του αρχικώς εκδοθέντος στις ΗΠΑ, από τους Ταλμουδιστές Τραπεζίτες, μονοδόλλαρου-In God we trust).

®Οι Χριστιανοί λαοί θα είναι κάποια ημέρα τόσον απογοητευμένοι, ώστε θα απαιτήσουν Παγκόσμια υπερκυβέρνηση πηγάζουσα από τον Ιουδαϊσμό (ΣΣ: Τον καμπαλιστικό Ταλμουδισμό).

*

Οι Σιωνιστές διακηρύττουν σήμερα, ότι τα πρωτόκολλα είναι πλαστά. Πώς είναι δυνατόν, όμως, πλαστά έγγραφα να περιλαμβάνουν θέσεις και να προδικάζουν γεγονότα, τα οποία επαληθεύτηκαν από τότε μέχρι σήμερον, επακριβώς;

Αν υποθέσουμε ότι τα «Πρωτόκολλα» ήσαν πλαστά και τα έγραψαν άγνωστοι φανατικοί αντισημίτες/αντισιωνιστές, όπως ισχυρίζονται σήμερα οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, τότε:

®Πώς εξηγούν το γεγονός ότι οι «πλαστές» ή «συκοφαντικές» διδαχές που περιλαμβάνονται στα κείμενα των Πρωτοκόλλων, μικρό μέρος των οποίων παραθέσαμε, εφηρμόσθησαν και επαληθεύτηκαν επακριβώς από το 1897 μέχρι σήμερον;

®Γιατί έσπευσαν να εξαφανίσουν τις πρωτοεκδοθείσες μεταφράσεις του 1902 (Ρωσία, καθηγητής Σέργιος Νείλος), του 1905 (αντίγραφο βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο), και του 1911 (Αμερική, μοναστήρι Αγίου Σεργίου), κ.α;

®Πώς εξηγούν την καθολική καταστροφή από τους Ιουδαιοταλμουδιστές μπολσεβίκους, όλων των βιβλίων αναφερομένων στα πρωτόκολλα εκδόσεως του 1917, μετά την επικράτησή τους στην Ρωσία;

®Γιατί οι μπολσεβίκοι, η ηγεσία των οποίων και οι ανώτεροι-ανώτατοι αξιωματούχοι τους, στην συντριπτική πλειοψηφία τους ήσαν Ταλμουδιστές Ιουδαίοι,10 εθέσπισαν την ποινή του θανάτου για όποιον συνελάμβαναν να κατέχει τα «Πρωτόκολλα»;

®Γιατί αρνούνται την γνησιότητα των πρωτοκόλλων όταν αυτή επιβεβαιώνεται από εγκύκλιο του Σιωνιστικού Συνεδρίου (1901) στην οποίαν ο Δόκτωρ Θ. Χέρτζλ, διοργανωτής του Συνεδρίου των Σιωνιστών στην Βασιλεία της Ελβετίας (1897) παραπονείται για τις υπεξαιρέσεις, οι οποίες «επέτρεψαν στους βεβήλους (Gentiles-γκοΐμ) να γνωρίσουν τα μυστικά των Πρωτοκόλλων»;

®Γιατί καθυστέρησε η επίσημη διάψευση για την γνησιότητα των Πρωτοκόλλων από Ιουδαϊκής πλευράς κατά 20 χρόνια περίπου; Πρώτος ο Solomon Reinah11 εδήλωσε ότι τα πρωτόκολλα ήσαν «καθαρές επινοήσεις» του «ψευδολόγου Νείλου» και ότι οι Ιουδαίοι, όπως και οι Μασώνοι …εσυκοφαντούντο, φρικαλέως, ως είχον συκοφαντηθεί άλλοτε οι Ιησουΐτες, δια της δημοσιεύσεως των δήθεν Manita Secreta;12

A 1934 edition by the Patriotic Publishing Company of Chicago.

Συνεπώς ψεύδονται και εξαπατούν όταν αναφέρονται στην πλαστότητα των κειμένων των Πρωτοκόλλων, όσον και των περιεχομένων στο Ταλμούδ. Πρόσφατη επιβεβαίωση είναι αυτή ενός αρχιραββίνου. Το 2010 ο αρχιραββίνος του Ισραήλ Ovadia Yosef, διεκήρυξε ότι: «Οι μη Ιουδαίοι υπάρχουν μόνο για να υπηρετούν τους Ιουδαίους» (Jerusalem Post, 18-10-2010).

Τι άλλες αποδείξεις θέλουμε όταν:

· Yπήρξε πλήρης επαλήθευση των Πρωτοκόλλων.

· Οι Ταλμουδιστές δεν δίδουν στην δημοσιότητα το πλήρες κείμενο του επισήμου θρησκευτικού τους Συντάγματος, του Ταλμούδ (χωρίς τις περικοπές που έκαναν μετά τον 16ον μ.Χ. αιώνα).

· Προηγήθησαν εκδόσεις άλλων κειμένων αλλά και μεταγενέστερες του 1897 ή έχουν καταγραφεί επίσημες ομιλίες ραββίνων, με ανάλογο περιεχόμενο βασισμένο στις μυστικές διεργασίες και σχέδια των Ταλμουδιστών κατά της ανθρωπότητος, όπως:  

®Η ομιλία του Ραββίνου Reinhorn στο κοιμητήριο της Πράγας (1865). Ουσιαστικώς απετέλεσε το «προανάκρουσμα»-προσχέδιο των Πρωτοκόλλων.

®L’ imperialism d’ Israel (1924, Roger Labelin).

®Το άρθρο του K.J. Tour επιγραφόμενον «Τα απόκρυφα Ιουδαϊκά προγράμματα» (Εφ. «Νέα της Μόσχας»-Moskovskia Viedomosti, Νοεμβρ. 1910).

®Το άρθρο των Times του Λονδίνου «Jewish Peril»-Βιβλίο «The Jewish PerilLondon: Eyre and Spottishwoode ltd, 1920, 2/6 Net (Πρώτη αγγλική έκδοση των Πρωτοκόλλων).

®Τα πρωτόκολλα της Παγκόσμιας Ανατροπής (The Protocols and World Revolution) από τον Εκδοτικό Οίκο Small Maynard and company (Μετάφραση στην Αγγλική του Ρωσικού κειμένου, 1920).

Τα πρωτόκολλα, όπως και το Ταλμούδ, δεν είναι μύθος!

Είναι το προσχέδιο της Παγκόσμιας Συνωμοσίας κατά της   ανθρωπότητος, που συνετάχθη το 1897 στην Βασιλεία της Ελβετίας κατά την διάρκεια του Α΄ Σιωνιστικού Συνεδρίου. Όσο και αν προσπαθούν οι Ταλμουδιστές να τα χαρακτηρίσουν ως πλαστά, δεν πείθουν κανένα εχέφρονα και αμερόληπτο ερευνητή και κριτή, αφού όλοι πλέον γνωρίζουν ότι ο Θεός τον οποίον λατρεύουν στις συναγωγές τους (ο Θεός του Ταλμούδ) είναι ο Εωσφόρος, ο άρχοντας του ψεύδους, του σκότους και της απάτης, του κόσμου τούτου!

 Συνεχίζεται

 

 

       

 





1 Σανχέντριν: Το Μεγάλο Σανχεντρίν (Μεγάλο Συνέδριο), ήταν το ανώτατο Ιουδαϊκό νομοθετικό και θρησκευτικό συμβούλιο που λειτουργούσε και ως δικαστήριο. Είχε έδρα την Ιερουσαλήμ, και αποτελούσε την μεγαλύτερη θρησκευτική αυθεντία του Ιουδαϊσμού στην όλη περιφέρεια της Γης του Ισραήλ, ιδιαιτέρως κατά τους ελληνιστικούς χρόνους.

Το συνέδριο αυτό συγκροτείτο, από τον πρόεδρο που έφερε τον πριγκηπικό τίτλο «Νάση» ή «Νασί», τον μεγάλο Αρχιερέα, τους δύο αντιπροέδρους, τον Αμπ-Μπεϊτ-Ντιν και τον Χαμάμ και 67 άλλα μέλη. Ο αριθμός των μελών ήταν 70 ή 72 μέλη. Κατ’ άλλους 76 μέλη. Το Μεγάλο Σανχέντριν συνεδρίαζε εκτός εορτών και Σαββάτων, σε χώρο που εκαλείτο Gazzith. Σε ειδικές περιπτώσεις μπορούσε να συνεδριάσει και στην οικίαν του Αρχιερέως (ΜΑΤΘΑΙΟΣ, 26/3).

Εκτός από το Μεγάλο Συνεδριο, υπήρχαν και μικρότερα συνέδρια αποτελούμενα από 23 μέλη για πόλεις ή χωριά με πληθυσμό τουλάχιστον 120 οικογένειες. Η ίδρυση του Σανχεντρίν πιθανολογείται την εποχή της Βαβυλωνιακής αιχμαλωσίας, εντοπίζεται στην εποχή της βασιλείας του Αντιόχου Δ΄ του επιλεγομένου Επιφανούς, περί το 200 π.Χ. η δε ονομασία Σανχέντριν (Συνέδριον) εμφανίζεται περί το 1ον αιώνα π.Χ. Το σημερινό Σανχέντριν των 70, 72 ή 76 μελών είναι το ανώτατον παγκόσμιο ιερατείον, μετά την αόρατη και κεκρυμμένη «πλανητική αρχή», των αφανών και αγνώστων Εωσφοριστών, των 10 ή 13 μελών.

2 Νέα παγκόσμια Τάξη: Το αρχαίο Σχέδιο των Μυστικών Εταιρειών, William T. Still, Εκδ. Στερέωμα, 1992, σ. 196.

3 ο.α. σ.197-199.

4 Περίπου 1400 βομβαρδιστικά, με διαταγή του Τσώρτσιλ, άδειασαν στον ουρανό της Δρέσδης το ασύλληπτο νούμερο των 4.000 τόνων βομβών σε μια προσεκτικά μελετημένη δοσολογία. Το 75% των βομβών ήταν εμπρηστικές και φωσφόρου και το 25% ήταν εκρηκτικές. Το μείγμα ήταν έτσι προσχεδιασμένο για να προκαλέσει ολοκληρωτική καταστροφή. Οι βραδυφλεγείς βόμβες φωσφόρου εξανάγκαζαν τον πληθυσμό να βγει από τα καταφύγια και ύστερα τα πάντα τυλίγονταν μέσα σε ένα τσουνάμι φωτιάς που απανθράκωνε, έλιωνε και εξαΰλωνε ό,τι βρισκόταν στο διάβα του. Θερμοκρασίες 800 και 1000 βαθμών αναπτύχθηκαν και όσοι προσπαθούσαν μέσα στον πανικό να διαφύγουν από το τσουνάμι φωτιάς, αποτελειώνονταν από τα Αμερικάνικα καταδιωκτικά Μustang…Με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες νεκροί άμαχοι.

5 Έξη (6) από τα χαρακτηριστικώτερα παραδείγματα σύγχρονων συστημικών εθνικιστικών κινημάτων, είναι: Το «Εθνικό Μέτωπο» της Μαρί Λεπέν στην Γαλλία, η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, Ο «Δεξιός Τομέας» (Πράβιι Σεκτόρ-Pravyy Sektor) και Svoboda (Ελευθερία) στην Ουκρανία, το κόμμα «Νόμος και Δικαιοσύνη» στην Πολωνία, το Κόμμα των Ελευθέρων (FPO) της Αυστρίας, και η Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD).

6 Εκ της Ρωσικής εις την Γαλλικήν, μετά εισαγωγής, υπό Roger Lambelin, Αθήναι, 1962, Μετάφραση Φ.Ε., 1928.

7 Τα παραπάνω ελέχθησαν το 1897. Εάν ρίψουμε μια ματιά στα τεκταινόμενα εντός των συγχρόνων κοινωνιών των Ευρωπαϊκών και όχι μόνον χριστιανικών κρατών, 123 χρόνια αργότερον, διαπιστώνουμε χωρίς δυσκολία, την ηθική κατάπτωση και πνευματική ερήμωση των σημερινών Χριστιανών και την φανερή απόκλιση των λόγων και έργων των Διοικήσεων των λεγομένων Χριστιανικών εκκλησιών, από τους Λόγους και την Διδασκαλία του Κυρίου, όπως περιλαμβάνεται στην Αγία Γραφή.

8 Ο Οικουμενισμός ή Θρησκευτικός Συγκρητισμός προωθείται σήμερα υπό την αιγίδα των Ταλμουδιστών Ιουδαίων. Στο καταστροφικό για την ανθρωπότητα έργο των Οικουμενιστών, που αποτελεί τον προθάλαμο για την «μύηση» στην Νέα Παγκόσμια Θρησκεία (Λατρεία του Εωσφόρου), συμμετέχουν και προωθούν, πολλοί ανώτατοι ψευτο-ορθόδοξοι ή ορθοδοξίζοντες Ελλαδίτες ιεράρχες, και σχεδόν όλοι οι λεγόμενοι αρχιεπίσκοποι-επίσκοποι των Ελληνικών Ορθοδόξων Εκκλησιών της Διασποράς.

Στους ιδρυόμενους σιγά-σιγά, ναούς των Οικουμενιστών, τους νεόδμητους ναούς της «Παγκόσμιας Κατανοήσεως», όπως τους αποκαλούν, μάλλον στις σύγχρονες στοές, θα διδάσκεται η λατρεία του «Θεού» των Ταλμουδιστών, όπως στις Ιουδαϊκές Συναγωγές. Άπαντες γνωρίζουν ότι, το νομοθετικό και εκτελεστικό όργανο του Συγκρητισμού ή Οικουμενισμού, είναι το λεγόμενο «Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών».

9 Οι Διεθνείς/Ταλμουδιστές-Τραπεζίτες-Τοκογλύφοι, με πρωταγωνιστές την οικογένεια των Ρότσιλντς, κατέχουν ήδη το σύνολον σχεδόν (95%) του παγκοσμίου πλούτου.

10 Συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία για την Ιουδαϊκή ταυτότητα των Μπολσεβίκων, παρουσιάσαμε κατά την ανάλυση του θέματος: «Η «Ρωσική» Επανάσταση του 1917», Σεπτ.-Οκτ. 2014).

11 Solomon Reinah (1858-1932): Γαλλωνοεβραίος αρχαιολόγος. Διετέλεσε Δντής της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών. Γιός του Ταλμουδιστου Τραπεζίτη Hermann Reinah που είχε μεταναστεύσει το 1840 στο Παρίσι.

12 Opinion, 26 Ιουνίου 1920.[Manita Secreta (Το μαύρο χέρι ή μυστικό χέρι): Οργάνωση αναρχικών που κατηγορήθηκε και μέλη της καταδικάστηκαν για δολοφονίες και πυρπολήσεις αγροκτημάτων και κτηρίων, στην Ισπανία].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου