Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

 ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ


                                                                Τραπεζοκρατών Δελέαστρον.

                                                                Οχλοκόπων Πολίτευμα.


                                                                        Σανχέντριν Eωσφοριστών.

                                                                        Υποχθονίων Άσυλον.

                                                                        Σιωνιστών Κοσμοθεώρηση.

                                                                        Ταλμουδιστών Ιδεολογία.

                                                                        Ηλεκτρονικόν Δεσμωτήριον.

                                                                        Μιγαδοχωνευτήριον Ευρώπης.

                                                                        Αντιχριστιανισμού Κοσμοδίκτυον.

 

ΜΕΡΟΣ 29ον

 

10. Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (20ος ΑΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ) [Συνέχεια 28ου μέρους]

στ. Μυστικές Εταιρείες-Οργανώσεις-Κινήματα (Συνέχεια 28ου μέρους)

3/ «Πανευρώπη» (ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI για την γενοκτονία των λαών της Ευρώπης) 

α/. Το κίνημα «Πανευρώπη»1

Η μαζική μετανάστευση αλλοεθνών ισλαμιστών από την Ασία και Αφρική στην Ευρώπη, είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια και οι σκοποί εξακολουθούν να αποκρύπτονται με πανουργία και απαράδεκτες δικαιολογίες από το Σύστημα, ενώ η βρώμικη προπαγάνδα των ιουδαιοταλμουδικών ΜΜΕ, προσπαθεί ψευδώς να  την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Η μάστιγα της μαζικής λαθρομεταναστεύσεως, δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και  δεκαετίες, στα πλαίσια της Παγκόσμιας συνωμοσίας του Συστήματος, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο και την ιστορική ταυτότητα της Γηραιάς Ηπείρου.

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ένας από τους βασικούς εμπνευστές της διαδικασίας της λεγομένης από πολλά παπαγαλάκια του Συστήματος,  «Ευρωπαϊκής ολοκληρώσεως», ήταν ο άνθρωπος που σχεδίασε την προγραμματισμένη γενοκτονία των ιστορικώς υπαρκτών λαών της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα σκοτεινό πρόσωπο, του οποίου οι πλείστοι των Ευρωπαίων πολιτών, και η παμψηφία σχεδόν των Ελλήνων, αγνοούν την ύπαρξη, αλλά οι ισχυροί κατά χώραν, διαχειριστές του Συστήματος, τον  θεωρούν ως τον εμπνευστή αν όχι τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Το όνομά του είναι:  Richard Coudenhove  Kalergi.2

Το Σύστημα τον προβάλλει ως σκαπανέα της Ευρωπαϊκής Ενοποιήσεως, ο οποίος υπήρξε ιδρυτής-πρόεδρος της «Πανευρωπαϊκής Ενώσεως» για 49 χρόνια. Η μητέρα του Mitsuko Aoyama, ήταν θυγατέρα ενός εμπόρου πετρελαϊκών ειδών, αρχαιοτήτων και μεγαλογαιοκτήμονος στο Τόκιο, η οποία απέκτησε Τσεχοσλοβακική υπηκοότητα το 1919 και μετά την Γαλλική ιθαγένεια από το 1939 μέχρι τον θάνατόν της.

Ο Kalergi λοιπόν, έχοντας στενές επαφές με όλη την ευρωπαϊκή αριστοκρατία και τους Ευρωπαίους πολιτικούς της εποχής του, εξ αιτίας των διασυνδέσεων του αριστοκράτη-διπλωμάτη πατέρα του, κινούμενος  στα παρασκήνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητος, κατάφερε να προσελκύσει στα  σχέδιά του (που όπως θα δούμε δεν ήταν δικά του), τους πιο σημαντικoύς αρχηγούς κρατών, κάνοντάς τους  υποστηρικτές και  συνεργάτες του στο «έργο της ευρωπαϊκής ενοποίησης».

Το 1922, ίδρυσε το κίνημα «Πανευρώπη» στην Βιέννη, που στόχευε στην δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξεως, βασισμένης σε μια ομοσπονδία των εθνών υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, ως του μόνου τρόπου εναντίον μιας ενδεχομένης ηγεμονίας της Ρωσσίας.

In 1922, Richard Coudenhove Kalergi co-founded] the Pan-European Union (PEU) with Archduke Otto von Habsburg, as "the only way of guarding against an eventual world hegemony by Russia."3 In 1923, he published a manifesto entitled Pan-Europa, each copy containing a membership form which invited the reader to become a member of the Pan-Europa Movement.

Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα αποτελούσε το πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβερνήσεως. Μεταξύ των πρώτων οπαδών του, συγκαταλέγονται οι Ιουδαϊκής καταγωγής,Τσέχοι πολιτικοί Tomáš Masaryk και Edvard Beneš καθώς και ο Ιουδαίος τραπεζίτης Max Warburg, ο οποίος διέθεσε τα πρώτα 60.000 μάρκα.

Ο Αυστριακός καγκελάριος Ignaz Seipel  και ο επόμενος πρόεδρος της Αυστρίας Karl Renner  ανέλαβαν στην συνέχεια υπεύθυνοι για την καθοδήγηση του κινήματος της «Πανευρώπης». Αργότερα θα προσφέρουν την βοήθειά τους  Γάλλοι πολιτικοί, όπως ο Léon Bloum, ο Aristide Briand, ο Ιταλός πολικός  Alcide De Gasperi  κ.λπ. Σημειώνομεν πως ΟΛΟΙ οι προμνησθέντες υψηλοί αξιωματούχοι ήταν Ιλλουμινάτοι.

Με την άνοδο του Φασισμού στην Ευρώπη, το σχέδιο του Kalergi τίθεται σε νάρκωση, και η «Πανευρωπαϊκή» κίνηση αναγκάζεται να διαλυθεί, αλλά μετά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ο Kalergi, χάρη σε μία  ξέφρενη και ακούραστη δραστηριότητα, καθώς και την υποστήριξη του Winston Churchill, της ιουδαϊκής μασονικής στοάς B'nai B'rith και σημαντικών  εφημερίδων, όπως οι New York Times,  καταφέρνει να κάνει αποδεκτό το σχέδιο του, από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην συνέχεια η CIA αναλαμβάνει την αποπεράτωση του σχεδίου της Ενωμένης Ευρώπης, όπως την γνωρίζουμε στις ημέρες μας..

β. Το σχέδιο του Καλλέργη για την ενοποίηση της Ευρώπης    

1/. Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς  Ηπείρου, αλλά ένα είδος μιγάδων που θα προέρχονται από επιμιξία γηγενών και μεταναστών-προσφύγων, από την Ασία και Αφρική.



Το «όραμά» του ήταν η δημιουργία ενός κόσμου, διαιρεμένου σε πέντε Πολιτείες:

α/. Τις Η.Π.Ε. (Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης), συνδεδεμένες/ συμπεριλαμβάνουσες και τις κατεχόμενες από Γαλλία και Ιταλία, αφρικανικές περιοχές.

β/. Την Παναμερικανική Ένωση (Βόρεια και Νότια Αμερική).

γ/. Την Βρετανική Κοινοπολιτεία.

δ/. Την ΕΣΣΔ  καλύπτουσα όλη την Ευρασία.

ε/. Την Πανασιατική Ένωση, όπου η Κίνα και Ιαπωνία θα ελέγχουν το πλείστον του Ειρηνικού Ωκεανού (ΣΣ: Επρότεινε την Ιαπωνία ως συνιδιοκτήτρια της Παασιατικής Ενώσεως, προφανώς λόγω της Ιαπωνικής καταγωγής της μητρός του !!!).

His original vision was for a world divided into only five states: a United States of Europe that would link continental countries with French and Italian possessions in Africa; a Pan-American Union encompassing North and South Americas; the British Commonwealth circling the globe; the USSR spanning Eurasia; and a Pan-Asian Union whereby Japan and China would control most of the Pacific.

Με άλλα λόγια ο Kalergi δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της  Ευρώπης  να διασταυρωθούν με αφρο-ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε  να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι, χωρίς ποιότητα και   συγκεκριμένη ταυτότητα, εύκολα ελεγχόμενο από τους κατά χώρα διαχειριστές του Συστήματος (την άρχουσα τάξη).

2/. Ο άνθρωπος του μέλλοντος και η «ελίτ» κατά τον Καλέργη

Ο Kalergi διακηρύσσει επίσης, την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιαθέσεως των λαών και, στην συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, πρέπει οι ομοιογενείς λαοί της να μετατραπούν σε  μία  μικτή φυλή  μαύρων Ασιατών, λευκών και Ασιατών.

Ποιά όμως είναι αυτή η  ελίτ;

Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ' αυτού:

«O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων.

Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους, ως ηγετικού έθνους, διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας.

Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης; Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη την στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [ΣΣ: Εννοεί την κατάσταση που δημιουργήθηκε, με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».

Τι δηλώνουν οι παραπάνω καταγεγραμμένες θέσεις του Καλέργη;

Είναι προφανές ότι ο μασώνος Καλέργης, θεωρούσε ως κυριαρχούσα φυλή την Ιουδαϊκήν, με την έννοια της αριστοκρατίας του πνεύματος (sic), σε μία μιγαδοποιημένη Ευρώπη, όπου οι λευκοί πολίτες όλων των εθνοτήτων και θρησκειών θα έχουν «κιμαδοποιηθεί», εξαφανισθεί, και μεταβληθεί σε υπηρέτες της Ιουδαιοταλμουδικής ελίτ!!!

Τι γίνεται στις ημέρες μας με την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών που κατακλύζει την Ευρώπη;

Όσοι έχουν «ανοικτούς» τους οφθαλμούς, το μυαλό τους στον εγκέφαλο και όχι στον στόμαχον, και είναι ανεξάρτητοι, ελεύθεροι και αδέσμευτοι από το ΣΥΣΤΗΜΑ, αντιλαμβάνονται ότι έχει αρχίσει η εφαρμογή του σχεδίου Καλέργη «Πανευρώπη», ήτοι της καταστροφικής μιγαδοποιήσεως της Ευρώπης.

Για τους υπολοίπους δυστυχώς, «τὸ κακὸν δοκεῖν ποτ᾽ ἐσθλὸν τῷδ᾽ ἔμμεν' ὅτῳ φρένας θεὸς ἄγει πρὸς ἄταν..» [Το κακό φαίνεται για καλό σε αυτόν του oποίου το μυαλό ο θεός οδηγεί προς την άτη - δηλ. σε όποιον του σκοτίζει το μυαλό για να τον οδηγήσει στην συμφορά (Αντιγόνη Σοφοκλέους, στιχ. 620-623)].

3/. Αν και κανένα σχολικό  βιβλίο δεν μιλά για τον Kalergi, οι ιδέες του είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να  καταστραφεί η  ταυτότητα  και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών συστημικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία, δήθεν, των μειονοτήτων που δημιουργούνται στην εποχή μας με γοργό ρυθμόν, στις διάφορες χώρες της Ευρώπης, δια πολιτιγραφήσεως όλων των αφικνουμένων στην Ευρώπη λαθρομεταναστών, με προτεραιότητα τον Ευρωπαϊκόν Νότον και ιδιαιτερότητα την Ελλάδα!!!

Φυσικά αυτό δεν γίνεται  για  ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά λόγω συγκεκριμένων οδηγιών (φανερών και κρυφών) που έχουν εκδοθεί από μία αδίστακτη συμμορία, δρώσα κατ’εντολήν των εντολοδοτών τους, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητος:

Η μιγαδοποίηση της Ευρώπης και η εξαφάνιση των ιστορικώς υπαρκτών λαών και εθνών.

4/. Αναρωτιέται κανείς, πώς θα ήταν δυνατόν να γίνουν τόσο ακριβείς εκτιμήσεις για την μετανάστευση,  αν δεν υπήρχε ένα προμελετημένο σχέδιο από τους παγκόσμιους συνωμότες.

Είναι βέβαιο ότι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων θα μπορούσε εύκολα να αντιστραφεί μέσω των κατάλληλων μέτρων για την στήριξη των οικογενειών των γηγενών πολιτών της Ευρώπης. Είναι εξίσου σαφές, ότι η γενετική κληρονομιά της Ευρώπης, δεν θα προστατευθεί με την συμβολή ξένων γονιδίων,  αλλά ότι με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η εξαφάνισή της.

Ο μοναδικός σκοπός αυτών των μέτρων είναι να μεταμορφώσει εντελώς έναν λαό, να τον μετατρέψει σε ένα σύνολο ατόμων χωρίς καμία εθνική, ιστορική και πολιτισμική συνοχή. Εν ολίγοις, οι θέσεις του σχεδίου Kalergi  ήταν και εξακολουθούν να είναι, η βάση  των επισήμων πολιτικών των κυβερνήσεων που αποσκοπούν στην γενοκτονία των λαών της Ευρώπης, μέσω της σχεδιασμένης και προμελετημένης μαζικής μεταναστεύσεως.

Ο G. Brock Chisholm, πρώην διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (OMS), αποδεικνύει ότι είναι πιστός υπηρέτης του Συστήματος, όταν αναφερόμενος στον Καλέργη, λέει:

«Αυτό που  σε όλους τους τόπους οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν είναι να εφαρμόσουν τον περιορισμό των γεννήσεων και να τελούν μικτούς γάμους (μεταξύ διαφορετικών φυλών), και αυτό με σκοπό να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή σε ένα κόσμο που θα  κατευθύνεται από μια κεντρική αρχή.».

Στην ουσία το σχέδιο του Καλέργη, αποσκοπούσε στην γενοκτονία των λαών της Ευρώπης, λευκής ομοεθνίας, η οποία αποτελούσε την παμψηφία σχεδόν του πληθυσμού της.

His first book οf Kalergi, Pan-Europa, was published in 1923 and contained a membership form for the Pan-Europa movement, which held its first Congress in 1926 in Vienna. In 1927, Aristide Briand was elected honorary president of the Pan-Europa movement. Public figures who attended Pan-Europa congresses included Albert Einstein, Thomas Mann and Sigmund Freud. All of them Jews and Illuminati!!!




    The SPLC (Southern Poverty Law Center) denotes that the international conspirators through Kalergi plan, aim to «a distinctly European way of pushing the narrative of white genocide on the continent, with white nationalists quoting Coudenhove-Kalergi's writings out of context in order to assert that the European Union’s's immigration policies were insidious plots that were hatched decades ago in order to destroy white people».

“With respect to Europe, the “Kalergi’s plan” plays a similar role in constructing the “white genocide” narrative. Richard von Coudenhove-Kalergi was an Austrian noble and early advocate of European integration. White nationalists mine his writings for evidence that the European Union is the culmination of a nefarious “plan” for white genocide put into motion decades ago”.4

The Kalergi Plan or sometimes called the Coudenhove-Kalergi Conspiracy, which states that a plot to mix white Europeans with other races via immigration was constructed by Austrian-Japanese politician Richard von Coudenhove-Kalergi and promoted in aristocratic European social circles.

Believers in the Kalergi plan think that Richard von Coudenhove-Kalergi, an Austrian politician in the early 1900s, constructed a plan to destroy white people in Europe by encouraging immigration.5

Οι συνεχείς εκκλήσεις του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, για να γίνουν δεκτά εκατομμύρια μεταναστών, έτσι ώστε, άκουσον! άκουσον! να…αντισταθμιστεί το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, δεν είναι τίποτε άλλο παρά προτροπή για γενοκτονία της Ευρώπης.

Σύμφωνα με μία έκθεση που δημοσιεύθηκε στις αρχές της νέας χιλιετίας, τον Ιανουάριο του 2000, στην ετήσια αναφορά «Population division» των Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη, με τίτλο «Μετανάστευση αντικατάστασης πληθυσμού»:

Μία λύση για την μείωση και γήρανση του πληθυσμού», η Ευρώπη θα έχει ανάγκη να δεχθεί έως το 2025, περί τα 159.000.000 μετανάστες.

5/. Το Σύστημα, ως συνήθως, αντί να αντικρούσει τον καταιγισμόν των καταγγελιών, για το σχέδιο του Καλέργη, με επιχειρήματα, που προήρχοντο ακόμη και από την Αμερικανική Ήπειρο, αρκέστηκε στους γνωστούς χαρακτηρισμούς που ακούμε και σήμερα, δηλαδή ότι πρόκειται για «θεωρίες συνωμοσίας», ότι οι καταγγέλλοντες είναι αντισημίτες, ακροδεξιοί και φανατικοί Eυρωπαίοι υπερεθνικιστές, κλπ. Έτσι οι λαοί παραπληροφορούνται με ειδήσεις όπως οι παρακάτω:

."Qué es el "plan de Kalergi", la teoría conspirativa que usan los partidos de ultraderecha contra la Unión Europea" [What is the "Kalergi plan", the conspiracy theory used by the extreme right parties against the European Union] (in Spanish).

.It is the conspiracy theory known as "Kalergi's plan", which, for just over a decade, has been circulated among the members of several European nationalist and far-right parties.

.The conspiracy theory is most often associated with European groups and parties, but it has also spread to North American politics.6

.Hope and Hate, an anti-racism advocacy group, has described it as a racist conspiracy theory, which alleges that Coudenhove-Kalergi intended to influence Europe's policies on immigration in order to create a "populace devoid of identity" which would then supposedly be ruled by a Jewish elite.

«…racist and antisemitic conspiracy theories have since developed that allege that Coudenhove-Kalergi devised a long-term scheme to undermine the white race by encouraging immigration into Europe, creating a populous devoid of identity who would supposedly be easily ruled by Jewish overlords».7

Στο οργανωτικό σχήμα του σχεδίου γενοκτονίας της Ευρώπης, εντάχθηκαν κορυφαίοι πολιτικοί όπως ήταν ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών και μετέπειτα πρωθυπουργός Μπριάν, αλλά και ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο οποίος άλλωστε κατά τον Καλλέργη του μιλούσε «σαν παλιός φίλος, σχεδόν σαν συμπατριώτης, αφού το επώνυμο Καλλέργης είχε ιδιαίτερα στενούς δεσμούς με την Κρήτη».

Ο εμπνευστής και υποστηρικτής μιας μιγαδοποιημένης Ευρώπης, ο Καλλέργης, αναγνωρίζεται σήμερα, ως ο ιδρυτής του πρώτου λαϊκού κινήματος για μια ενωμένη Ευρώπη!!!

Coudenhove-Kalergi is recognized as the founder of the first popular movement for a united Europe. His intellectual influences ranged from Immanuel Kant,Rudolf KjelIén and Oswald Spengler to Arthur Schopenhauer and Friedrich Nietzsche.

Εδώ σταματά προς το παρόν ο νους μας και απλώς ερωτώμεν και πάλιν τους θεωρητικούς της Συστημικής …συνωμοσιολογίας:

1ον/. Εξακολουθείτε να επιμένετε ότι δεν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο μιγαδοποιήσεως-ισλαμοποιήσεως της Ευρώπης;

2ον/. Ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι η πλημμυρίδα των λαθροεισβολέων στην Ευρώπη, τις τελευταίες δεκαετίες, είναι αποτέλεσμα της υλοποιήσεως μιας από τις τελευταίες φάσεις του σχεδίου, που εκπονήθηκε από τους παγκόσμιους συνωμότες του Συστήματος;

3ον/. Γιατί οι κατά χώραν διαχειριστές του Συστήματος επιμένουν να αποκαλούν τους ισλαμιστές Αφροασιάτες περάτες, «πρόσφυγες και μετανάστες» ενώ είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

4ον/. Δεν έχετε αντιληφθεί τον ρόλο του γενίτσαρου Ερντογάν, ενός από τα γιουσουφάκια του Συστήματος, που κρατάει εγλωβισμένους περί τα 4 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, στην Τουρκία και περιμένει την εντολή από τα αφεντικά του, να τους διοχετεύσει στην Ευρώπη;

5ον/. Εμείς συνωμοσιολογούμε ή οι θεωρητικοί της καθ’ υπαγόρευση Συνωμοσιολογίας, καλύπτουν, κατ’ εντολήν του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, την Αλήθεια, με βομβαρδισμούς ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ, απόκρυψη των σκοτεινών σχεδίων «κιμαδοποιήσεως» των λαών της Ευρώπης και ενεργοποίηση αμέτρητων μηχανισμών συσκοτίσεως του νου και «πλύσεως του εγκεφάλου»;

Ξυπνείστε πριν είναι πολύ αργά!

Δυστυχώς ακόμη και μετά την παρουσιασθείσα σαφή αποστολή του κινήματος «Πανευρώπη», εκτιμούμε ότι δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που θα διαφωνήσουν, παρά τα ΑΚΛΟΝΗΤΑ και ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ στοιχεία της ελληνικής και ξένης γραμματείας, για την Συνωμοσία του Συστήματος και θα εξακολουθούν να αναμασούν την καραμέλλα της Συνωμοσιολογίας, του φανατισμού, της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού. Γιατί;

Διότι, ως τυφλίνες (τυφλοί όφεις), τουτέστιν αθεϊστές, τυχοδιώκτες, καιροσκόποι, μωροφιλόδοξοι και αλαζόνες εξουσιολάγνοι, ανερμάτιστοι ηθικώς, ανθέλληνες και μισέλληνες, αντιχριστιανοί, αναρχικοί, μισθωμένοι πράκτορες των Ιουδαίων τραπεζιτών, τρόφιμοι μυστικών Εταιρειών και στοών, μηχανοποιημένοι κυνηγοί της ύλης-σάρκας-χρήματος, και άλλοι συναφών κοινωνικο-ιδεολογικο-πολιτικών απόψεων, ΑΠΑΝΤΕΣ αφιονισμένα ξεδοντιασμένα και ευνουχισμένα γιουσουφάκια του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, υπηρετούν εκουσίως ή ακουσίως, τον «θεόν» των Ταλμουδιστών Ιουδαίων, τον Εωσφόρον!

Συνεπώς, ως τοιούτοι, είναι δύσκολον έως αδύνατον, να ανανήψουν να δουν την αλήθεια ή να βρεθεί κατάλληλος ψυχίατρος, για να θεραπεύσει τις ανίατες, κατά τα φαινόμενα, νευρωσικές διαταραχές τους (specified neurotic disorders).

γ.  Η Θέση του Καλλέργη για την προοπτική εντάξεως Ρωσίας και Τουρκίας στην Ενωμένη Ευρώπη.8

1/. Η ελληνοτουρκική προσέγγιση που επιχείρησε ο Βενιζέλος το 1930 αντιμετώπισε τα ευμενή σχόλια του Καλλέργη, ο οποίος θεωρούσε την συμμετοχή της Ελλάδας στην Πανευρώπη ιδιαίτερα σημαντική. Όμως ο ρόλος της Τουρκίας στην μελλοντική Ευρωπαϊκή Ενωση αποτέλεσε σημείο τριβής ανάμεσα στο Βενιζέλο και τον Καλλέργη. Οπως προκύπτει από τα κείμενά του, ο Ριχάρδος Coudenhove-Kαλλέργης, θεωρούσε ότι η Τουρκία δεν μπορούσε να ενταχθεί στην Ενωμένη Ευρώπη λόγω του «ασιατικού της χαρακτήρα», δηλαδή για λόγους καθαρά πολιτισμικούς.

Οι απόψεις του Ριχάρδου Coudenhove-Kαλλέργη για την Ενωμένη Ευρώπη, παραμένουν ιδιαίτερα επίκαιρες στην σημερινή εποχή: Οι προβληματισμοί του για το ποια είναι τα γεωγραφικά αλλά και πολιτισμικά όρια της Ευρώπης διατηρούν ακόμη και σήμερα την μεγάλη τους σημασία.  Aμφισβητούσε το κατά πόσον η Τουρκία μπορεί να αποτελέσει μελλοντικά μέλος της Ενώσεως για λόγους που ανάγονται καθαρά στα θρησκευτικά και πολιτισμικά της χαρακτηριστικά.

Αντίθετη γνώμη είχε όμως επ' αυτού ο Βενιζέλος. Έτσι, όπως παρατηρεί ο Καλλέργης σε ένα από τα βιβλία του, όταν συναντήθηκε με τον Βενιζέλο στην Βιέννη μετά την υπογραφή της ελληνοτουρκικής Συνθήκης Φιλίας, ο έλληνας πολιτικός είχε μαζί του μια παθιασμένη συζήτηση για το πρόβλημα της Τουρκίας και για το σχέδιό του για την πανευρωπαϊκή ένωση.

Τελικά, ο Βενιζέλος «τον έπεισε ότι η Τουρκία υπό την εξουσία του Κεμάλ, είχε γίνει αναπόσπαστο τμήμα του δυτικού πολιτισμού και ότι ανεξάρτητα από το μέλλον της Πανευρώπης, η Τουρκία πρέπει να γίνει τμήμα της». Μάλιστα, ο Βενιζέλος του επεσήμανε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να συνεργαστεί με την πανευρωπαϊκή πολιτική του κίνηση, μόνο εάν συμπεριλαμβανόταν και η Τουρκία !!!

Σχόλιον:  Προφανώς, για τους εγκωμιαστικούς λόγους του Βενιζέλου περί του σφαγέως των Ελλήνων και κατά δήλωσή του, φίλου του, αλκοολικού ντονμέ Κεμάλ καθώς και για την θετική στάση του, στο θέμα της εντάξεως της   Ασιατικής Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, και όχι μόνον, το ΣΥΣΤΗΜΑ δια των εγχωρίων διαχειριστών του, απεφάσισε προς …τιμήν του τέκτονος Μπενί Ζελόν, προσωπικού φίλου του …αδελφού τέκτονος και μισέλληνος, τουρκολάγνου αρμοστού της Σμύρνης, Αρ. Στεργιάδου, να ανεγείρει 14 αγάλματα, έμπροσθεν της (β)ουλής των Ελλήνων, στο Ακρωτήρι Χανίων, στην Θεσσαλονίκη, και αλλαχού του Ελλαδικού χώρου. Εάν οι Έλληνες πολίτες όχι μόνον δέχονται, ανέχονται αλλά και  επιλέγουν τέτοιου είδους κυβερνήτες, τότε «δεν τους πρέπει λευτεριά».

2/. Μια άλλη θέση του Ριχάρδου Coudenhove-Kαλλέργη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για την σημερινή εποχή, ήταν η άποψή του ότι η Ρωσία ΔΕΝ μπορούσε επίσης να αποτελέσει μέλος της Πανευρώπης. Την θέση του αυτή αιτιολογούσε όχι μόνο λόγω της παρουσίας των μπολσεβίκων στην εξουσία, αλλά κυρίως λόγω του μεγέθους της Ρωσίας που συνιστούσε στην ουσία μια ολόκληρη ήπειρο, με ιδιαίτερα πολιτισμικά χαρακτηριστικά. Αντίστοιχη θέση άλλωστε εκφράζεται και σήμερα από μεγάλη μερίδα ευρωπαίων πολιτικών, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η ένταξη της Ρωσίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση είναι παντελώς ανέφικτη ακριβώς λόγω των τεράστιων γεωγραφικών της διαστάσεων.

Ιδιαίτερα επίκαιρες παρουσιάζονται επίσης οι θέσεις του Καλλέργη και για τις σχέσεις Ευρώπης-Αμερικής-Βρετανίας. Κατά τον Καλλέργη, η Ευρώπη όφειλε να επιδιώξει την πολιτική και οικονομική της ενοποίηση προκειμένου να μπορέσει να ανταγωνιστεί αποτελεσματικά στο διεθνές πεδίο τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ για την Βρετανία έδειχνε κυρίως να τον απασχολούν έντονα οι ιδιαίτεροι πολιτικοί και οικονομικοί της δεσμοί με τις ΗΠΑ. Η Ευρωπαϊκή του Κίνηση απέκτησε γραφεία και παραρτήματα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και προχώρησε μάλιστα και στην διοργάνωση ευρωπαϊκού συνεδρίου.

δ. Σχέσεις του Καλλέργη με Μασσωνία, Ιουδαίους τραπεζίτες και Ιουδαϊσμό.

Όλα όσα καταγράψαμε και αποδείξαμε ότι προέρχονται από τον Καλέργη, θα ήσαν περίεργα και παράδοξα, εάν δεν επιβεβαιωνόταν ακόμη και από τον ίδιον, ότι ήταν ένας Ιλλουμινατοποιημένος Μασώνος!

Όταν ο ίδιος ο Καλέργης, αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του και επιβεβαιώνεται από αδιάσειστα στοιχεία πως ήταν φίλος των Rothschilds, χρηματοδοτήθηκε για το κίνημά του από τους Ιουδαίους τραπεζίτες Max Warburg και Bernard Baruch, υποστηρίχτηκε παντοιοτρόπως από τις μασωνικές στοές της Ευρώπης, όντας και ο ίδιος Μασώνος (Ανήκε στην Μασωνική στοά της Βιέννης), ΔΕΝ χρειάζεται να ανατρέξει κάποιος σε άλλα αρχεία ή να καταναλώσει «φαιά ουσία», προκειμένου να διαπιστώσει ότι:

Ο Καλέργης ήταν ένας υπάλληλος των Rothschilds οι οποίοι έχοντας τον ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ των Ιλλουμινατοποιημένων Μασωνικών στοών, έδιδαν τις οδηγίες και εντολές προς εκτέλεση στα μέλη τους και συνεπώς έδωσαν και την εντολή στον Καλέργη να εκπονήσει το βδελυρό και αποτρόπαιο «ανθρωπιστικό» σχέδιό του για την γενοκτονία των ιστορικών λαών της Ευρώπης!!

Τι άλλο να σημαίνει «φίλος» του μεγιστάνα Louis de Rothschild;

Τι άλλο να υποθέσει κανείς, όταν χρηματοδότες του Καλέργη ήσαν δύο από τους μεγαλύτερους Τραπεζίτες της εποχής εκείνης;

Τι  άλλο να σκεφτούμε, όταν τα πρώτα μεγάλα ονόματα που ενετάχθησαν ή υποστήριξαν το Κίνημα του Καλέργη, ήσαν Ιουδαϊκής καταγωγής, σχεδόν στην παμψηφία τους, και μέλη των Ιλλουμινατοποιημένων τεκτονικών στοών;  

Τι άλλο να σηματοδοτεί  η καθιέρωση Ευρωπαϊκού βραβείου Coudenhove-Kalergi;

According to his autobiography, at the beginning of 1924, his friend Baron Louis de Rothschild introduced him to Max Warburg who offered to finance his movement for the next 3 years by giving him 60,000 gold marks. Warburg remained sincerely interested in the movement for the remainder of his life and served as an intermediate for Coudenhove-Kalergi with influential Americans such as banker Paul Warburg and financier Bernard Baruch. In April 1924, Coudenhove-Kalergi founded the journal Paneuropa (1924–1938) of which he was editor and principal author. The next year he started publishing his main work, the “Kampf um Paneuropa” (The fight for Paneuropa, 1925–1928, three volumes). In 1926, the first Congress of the Pan-European Union was held in Vienna and the 2,000 delegates elected Coudenhove-Kalergi as president of the Central Council, a position he held until his death in 1972.9

Τον Δεκέμβριο του 1921 ο Καλέργης ενετάχθη στην Μασωνική στοά της Βιέννης "Humanitas" ενώ το κίνημά του υπεστήριξαν ΟΛΕΣ οι Ευρωπαϊκές μασωνικές σχολές, συμπεριλαμβανομένης της "Humanitas". Το έργο του «Πανευρώπη» μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες (εκτός της ιταλικής εκείνη την περίοδο) και εξεδόθη σε ευρωπαϊκές χώρες εκτός της Ρωσίας.

In politics, he was an enthusiastic supporter of "fourteen points" made by Woodrow Wilson on 8 January 1918 and pacifist initiatives of Kurt Hiller. In December 1921, he joined the Masonic Lodge "Humanitas" in Vienna.10

European freemason lodges supported his movement, including the lodge Humanitas.11 Pan-Europa was translated into the languages of European countries (excluding Italian, which edition was not published at that time) and a multitude of other languages, except for Russian.12

It is obvious that the Pan-European Union to be under the control of freemasonry. In 1938, a Nazi book «Die Freimaurerei: Weltanschauung, Organisation und Politik» was released in German.13 It revealed Coudenhove-Kalergi's membership of freemasonry.14

In the Nazi book also described his action in 1924–1925 only. And also stated that "The Grand Lodge of Wien went enthusiastically to work for the Pan European Union in a call to all Masonic chief authorities.

On the other hand, his name was nowhere in masonic directories 10,000 Famous Freemasons published in 1957–1960 by the United States' freemasons.15

Why?

Because, Coudenhove-Kalergi had already left the Viennese freemason's lodge in 1926 to avoid the criticism that had occurred at that time against relationship between the Pan-European movement and freemasonry.16

He wrote his masonic membership in Ein Leben für Europa (A Life for Europe) published in 1966.17

Even the Masonic newspaper «The Beacon» enthused about the thoughts of the higher degree Freemason Coudenhove-Kalergi, and stated in March, 1925:

"Freemasonry, especially Austrian Freemasonry, may be eminently satisfied to have Coudenhove-Kalergi among its members. Austrian Freemasonry can rightly report that Brother Coudenhove-Kalergi fights for his Pan European beliefs: political honesty, social insight, the struggle against lies, striving for the recognition and cooperation of all those of good will. In this higher sense, Brother Coudenhove-Kalergi's program is a Masonic work of the highest order, and to be able to work on it together is a lofty task for all brother Masons."18

In an interview in the first Pan-European Congress in 1926, Richard Coudenhove-Kalergi expressed the support of Jews by the Pan-European movement and the benefits to Jews with the elimination of racial hatred and economic rivalry brought by the United States of Europe.    

In an interview in the first Pan-European Congress in 1926, he expressed the support of Jews by the Pan-European movement and the benefits to Jews with the elimination of racial hatred and economic rivalry brought by the United States of Europe.19

In 1932, Coudenhove-Kalergi composed, and had his publishing house reissue, a preface for a new edition of his father Heinrich von Coudenhove-Kalergi's condemnation of antisemitism in his later life. In 1933, he responded to the ascendance of Nazism by collaborating with Heinrich Mann, Arthur Holitscher, Lion Feuchtwanger, and Max Brod in writing and publishing the pamphlet Gegen die Phrase vom jüdischen Schädling (Against the Phrase 'Jewish Parasite').

Όμως, ο πιο αποφασιστικός παράγοντας, πρέπει να ήταν η «κατάλληλη έφηβη», που όλως …τυχαίως φυσικά, βρέθηκε δίπλα του, και έγινε η πρώτη γυναίκα του (σε ηλικία 13 ετών): Η ιουδαία Ida Roland, που αργότερα θα γίνει φημισμένη ηθοποιός. Περιβάλλοντα και επιρροές, πολύ ιδιαίτερες...

Ida Roland-Coudenhove-Kalergi and Thomas Mann in the second Pan-European Congress in Sing-Akademie zu Berlin, on 17 May 1930.


ε. Καθιέρωση του Ευρωπαϊκού βραβείου Coudenhove-Kalergi

Προς τιμήν του Coudenhove-Kalergi, καθιερώθηκε ειδικό ευρωπαϊκό βραβείο, με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια, οι Ευρωπαίοι οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού  σχεδίου του. Το βραβείο απονέμεται ανά διετία σε ηγετικές προσωπικότητες, για την εξαίρετη συμβολή τους στην διαδικασία της ευρωπαϊκής ενοποιήσεως.Το βραβείο φέρει το όνομα του κόμη Richard Nicolaus von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), εκδότη και ιδρυτή του πανευρωπαϊκού κινήματος (1923).

Στις 16 Νοεμβρίου 2012, το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove-Kalergi απονεμήθηκε στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Herman Van Rompuy, σε ειδικό συνέδριο στην Βιέννη, για τον εορτασμό των 90 χρόνων του πανευρωπαϊκού κινήματος.

Ο Van Rompuy κατά την βράβευση του το 2012.

Από το 2000, μεταξύ των νικητών του βραβείου συγκαταλέγονται η Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Angela Merkel (2010) και ο Πρόεδρος της Λετονίας Vaira Vike-Freiberga, (2006).

στ. Συμπεράσματα

1/. Ο Καλέργης υπήρξε ένας υπάλληλος της οικογενείας των Rothschilds, ο ίδιος ομολογεί πως υπήρξε «φίλος» της οικογενείας, αλλά αντιλαμβανόμαστε τι είδους «φιλία» τον συνέδεε με τους Rothschilds. Ήταν ένας «μιγάς» με  έντονα σνομπ συμπεριφορές, υπεροψία, και έναν, «εκφυλισμένο ελιτισμό». Επίσης, το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν ασιάτισσα , πιθανώτατα του δημιούργησε εσωτερικές συγκρούσεις και απωθημένα, κάτι που μπορεί να συμβεί σε άτομα με τέτοια ιδιοσυγκρασία. Έτσι το Σύστημα τον έκρινε κατάλληλο και του ανέθεσε την συγκεκριμένη αποστολή ιδρύσεως του Κινήματος της Ενωμένης Ευρώπης ή της γενοκτονίας των Λευκών κατοίκων της Ευρώπης.

2/. Οι πολιτικές πεποιθήσεις του δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικές από (ψευδο) δημοκρατικές. Έδιδε την εντύπωση πως ετάσσετο υπέρ της σισιαλδημοκρατίας, ως αντιστάθμισμα όπως ισχυρίζετο, «της Φεουδαρχικής αριστοκρατίας του ξίφους», αλλά σύμφωνα και με ερευνητές του βίου του, η φιλοδοξία του ήταν η δημιουργία μια συντηρητικής κοινωνίας που θα αντικαθιστούσε την Δημοκρατία με «την κοινωνική αριστοκρατία του πνεύματος (He favored social democracy as an improvement on "the feudal aristocracy of the sword" but his ambition was to create a conservative society that superseded democracy with "the social aristocracy of the spirit.").20

3/. Αν συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση που επικρατεί στον ευρύτερο περίγυρό μας, τότε θα διαπιστώσουμε ότι το σχέδιο του Kalergi  έχει αρχίσει να υλοποιείται, με την καθημερινή πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών, κατευθυνομένων προς την Ευρώπη, ιδιαιτέρως στην Ελλάδα και Ιταλία, τους οποίους (λαθρομετανάστες) οι αθεόφοβοι ονομάζουν πρόσφυγες και μετανάστες. Είμαστε αντιμέτωποι με ένα σατανικό σχέδιο πραγματικής τριτοκοσμοποιήσεως/γενοκτονίας της Ευρώπης.

Η μάστιγα της επιμειξίας/μιγαδοποιήσεως, παράγει κάθε χρόνο χιλιάδες νέα άτομα μιγάδες: «Τα παιδιά του Kalergi».

4/. Υπό την διπλή πίεση της αντι-παρα/πληροφορήσεως  και  της «ανθρωπιστικής» αποβλακώσεως που καλλιεργείται από τα Μέσα Μαζικής Εξαγριώσεως των πολιτών, προωθείται η διδασκαλία στους Ευρωπαίους να απαρνηθούν την Εθνική καταγωγή τους, να απαρνηθούν την εθνική τους ταυτότητα, που είναι ξεχωριστή για κάθε ιστορικό λαό της Ευρώπης, και να δημιουργήσουν μια μιγαδοποιημένη Ευρώπη των λαών δήθεν, με ειρήνη και ελευθερία...

Στην πραγματικότητα, μία Πανευρώπη, απογαλακτισμένη εθνικώς-παραδοσιακώς, πολτοποιημένη φυλετικώς, κιμαδοποιημένη κοινωνικώς, σοδομιστική ηθικώς,  ιουδαιοταλμουδιστική θρησκευτικώς και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΣ αποχριστιανοποιημένη.

         

 

Συνεχίζεται

 

 

 

 



1 Στοιχεία για το κίνημα «Πανευρώπη» και το σχέδιο του Καλέργη, έχουν ληφθεί, εκτός των άλλων  και από άρθρο που είχε αναρτηθεί στο site «Identità». Μετάφραση-επιμέλεια: Ελευθέριος Αναστασιάδης.

2 Richard Nikolaus Eijiro, Count of Coudenhove-Kalergi (16 November 1894 – 27 July 1972). Ήταν ένας Αυστριακο-Ιαπωνέζος πολιτικός , φιλόσοφος και κόμης (Count of Coudenhove-Kalergi). Ο πατέρας του ήταν ο  Αυστριακός διπλωμάτης Heinrich von Coudenhove-Kalergi (με κάποιες ρίζες από την Ρωμαίϊκη (βυζαντινή) οικογένεια των Καλλέργηδων) και η μητέρα του η Γιαπωνέζα Mitsu Aoyama. In 1300.

Coudenhove-Kalergi's ancestor Alexios Phokas-Kalergis signed the treaty that made Crete a dominion of Venice. During his childhood, Coudenhove-Kalergi's mother had read aloud to him Momotarō and other Japanese fairy tales.

The Kalergis were a wealthy Greek family from Crete. The line has been further crossed with Poles, Norwegians, Balts, French and Germans, but since the families were selective as well as cosmopolitan, the hybridization has been consistently successful." The Kalergis family roots trace to Romaic/Byzantine royalty via Venetian aristocracy, connecting with the Phokas imperial dynasty.

3 Dorril, Stephen (2000), p. 165 MI6: Inside the Covert World of Her Majesty's Secret Intelligence Service, Free Press.

6 BBC Mundo, October 22, 2018.

8 Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, 11/08/2002, Νότης Μαριάς (επίκουρος καθηγητής Θεωρίας της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης).

9 Rosamond, Ben (2000), Theories of European Integration, Palgrave Macmillan pp. 21–22.

10 Jajeśniak-Quast, Dagmara (2010), p. 131-132 "Polish Economic Circles and the Question of the Common European Market after World War I",  Einzelveröffentlichungen des Deutschen Historischen Instituts Warschau Bd. 23, Fibre-Verlag.

12 Hewitson, Mark; D'Auria, Matthew, eds. (2012), Europe in Crisis: Intellectuals and the European Idea, 1917–1957, p. 10.

13 The book had English edition as Freemasonry: Its World View, Organization and Policies. (English full text: http://der-stuermer. org/freemasonryen.htm).

14 Schwarz, Dieter (1938). Die Freimaurerei: Weltanschauung, Organisation und Politik. p. 22, Berlin: Franz Eher Nachfolger GmbH. (with an introduction by Reinhard Heydrich).

15 Denslow 1957-1960 Denslow, William R. (1957).10.000 Famous Freemasons. Richmond, Virginia: Macoy Publishing & Masonic Supply Co., Inc. (with an introduction by Harry S. Truman).

16 Jajeśniak-Quast, Dagmara (2010), "Polish Economic Circles and the Question of the Common European Market after World War I", Einzelveröffentlichungen des Deutschen Historischen Instituts Warschau Bd. 23, Fibre-Verlag

17 Jajeśniak-Quast, 2010, pp. 131–132; Ziegerhofer 2004, p. 57

20 Rosamond, Ben (2000), Theories of European Integration, Palgrave Macmillan, pp. 21–22

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου