Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

  ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

                                                               Τρομοκρατίας Νονός.

                                                               Οχλοκόπων Υπερπολίτευμα.

 

                                                                Σανχέντριν Ιουδαιοταλμουδιστών.

                                                                Υποχθονίων Άσυλον.

                                                                Σιωνιστο-Ναζιστών Εντολοδότης.

                                                                Ταφόπλακα Ελευθερίας.

                                                                Ηλεκτρονικόν Δεσμωτήριον.

                                                                Μισανθρωπίας Οχύρωμα.

                                                                Αποτεφρωτήριον Εθνών.


ΜΕΡΟΣ 34ον

 

10. Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (20ος ΑΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ) [Συνέχεια 33ου Μέρους]

στ. Μυστικές Εταιρείες-Οργανώσεις-Κινήματα (Συνέχεια 32ου μέρους)

11/. Ναζισμός.

α/. Ο Χίτλερ, Ιουδαϊκής καταγωγής, βεβαιωμένης ιστορικώς, αγνοώντας μέχρι κάποια χρονολογική περίοδο τις βιολογικές του ρίζες, επελέγη από το Ιουδαιοταλμουδικό Σύστημα για εκτέλεση  συγκεκριμένης αποστολής:

Την δημιουργία των προϋποθέσεων, την προετοιμασία, την κήρυξη και διεξαγωγή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Είναι αδιανόητο να αγνοούσε ο Χίτλερ την πραγματική φυλετική καταγωγή του. Εάν όντως συνέβαινε κάτι τέτοιο και θεωρούσε ότι ήταν Γερμανικής/Αρίας καταγωγής, τότε οι πιθανώτερες εκδοχές είναι οι εξής:

.Ο Χίτλερ από νηπιακής ηλικίας, διαβιούσε σε αλλότριον περιβάλλον, υιοθετημένος ή σε συγγενικά πρόσωπα που για διάφορους λόγους, του απέκρυψαν την βιολογική του προέλευση.

.Προετοιμάστηκε από το Σύστημα από νηπιακής ηλικίας για να εκτελέσει μελλοντικώς, «ειδική αποστολή» και ανετράφη καταλλήλως, παρακολουθούμενος στενώς και αφανώς από ανθρώπους του Συστήματος.1

β/. Το Σύστημα (Σ) εισεχώρησε στα σπλάχνα της Ιλλουμινατοκρατούμενης Γερμανικής εξουσίας και κοινωνίας, με βάση προδιαγεγραμμένο και συνεχώς καθοδηγούμενο σχέδιο, εξύφανε απίστευτες για λογικό άνθρωπο καταστάσεις  και μετήλθε αδιανόητες  για υγιές μυαλό ραδιουργίες, για να αναρριχηθεί ο Χίτλερ στην εξουσία και να εκραγεί ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος, ώστε να επιτευχθούν, ο ένας τακτικός και οι τέσσαρες (4) στρατηγικοί στόχοι του, που ήσαν:

Τακτικός στόχος: Δημιουργία καταλλήλων προϋποθέσεων και συνθηκών, ώστε ο Χίτλερ να ολισθήσει σε έναν ολεσήνορα παγκόσμιο πόλεμο.

Στρατηγικοί στόχοι:

1ος/. Η κοινωνικο-οικονομική ισοπέδωση των λαών κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και διεξαγωγής του πολέμου και στην συνέχεια ολοκληρωτική πολιτικο-οικονομική υποδούλωση των ενδεών μεταπολεμικώς εθνών, στους νέους τυράννους, τους τοκογλύφους, τρομοκράτες Ιουδαιοταλμουδιστές τραπεζίτες!

2ος/. Στο όνομα του αιμοσταγούς Ναζισμού, του αρρωστημένου Γερμανικού ψευτο-Εθνικισμού, οι άνθρωποι να μισήσουν, μιά για πάντα, κάθε έννοια αγνού πατριωτισμού και ορθόδοξου εθνικισμού. Να πάψουν να αναφέρονται στις έννοιες Έθνος, πατρίδα, φυλή, Γένος, Εθνικισμός/πατριωτισμός, ως καταστροφικών, δήθεν, για τους ίδιους και την ανθρωπότητα.  

Σύμφωνα με το σχέδιο του (Σ), η ανθρωπότητα έπρεπε να μισήσει για πάντα, στο όνομα του «αιμοσταγούς Ναζισμού» κάθε αρχή, ιδέα ή θεωρία που αφορούσε στην Φυλή, την Πατρίδα και το Έθνος και να θεωρεί δογματικώς σαν αιώνια θύματα της Ιστορίας, τους «αθώους και περιπλανώμενους Ιουδαίους», ως να μην υπήρξαν ποτέ τα άλλα 70.000.000 ανθρώπινα θύματα του πολέμου.

Δηλαδή  η μεταλλαγή των προαιώνιων ιδεών, αρχών και αξιών, μέσα από την μονιμότητα ενός κατασκευασμένου στίγματος του φρικαλέου Ναζισμού, των «Εγκληματιών Πολέμου», και της «απάνθρωπης γενοκτονίας» των «αθώων» Εβραίων από τους ρατσιστές και «Έθνικιστές» Ναζί…  

3ος/. Η «μεταμόρφωση» των Ιουδαιοταλμουδιστών θυτών σε θύματα ενός «παρανοϊκού δικτάτορα», και μιας εγκληματικής Ναζιστικής/ αντισημιτικής ιδεολογίας, με ταυτόχρονη «υποχρέωση» της ανθρωπότητος να αναγνωρίζει και να ενθυμείται και να τιμά αιωνίως, μόνον τα θύματα του «ολοκαυτώματος» της Ναζιστικής θηριωδίας!!! (Οι συγγενείς των θυμάτων και το νεοσύστατον κράτος του Σιωνιστικού Ισραήλ, αποζημιώθηκαν με ποσά τεραστίως δυσανάλογα, τόσον με βάση τον αριθμό των πραγματικών εβραϊκών θυμάτων, όσον και με βάση το ύψος της κατά κεφαλήν αποζημιώσεως).

4ος/. Η Δημιουργία του ανεξάρτητου Σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ, επί της Παλαιστινιακής γης, ώστε να αποκτηθεί ο πλήρης γεωπολιτικός και γεωστρατηγικός έλεγχος της περιοχής και να μεταφερθεί εκεί μελλοντικώς, κατά πάσα πιθανότητα, ή έδρα της παγκόσμιας κυβερνήσεως!

 

γ/. Οι εμπνευστές και γεννήτορες του Χίτλερ και του Ναζισμού

Ο Χίτλερ όπως είχε συμβεί και με τους Κεμάλ και Μουσολίνι, προωθήθηκε από τους Ιλλουμινάτους και στο έργο του καθοδηγήθηκε από αποκρυφιστές μέντορες και μυστικές εταιρείες (Vril, Θούλη, κλπ.) που ήλεγχαν οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews). Προς τον σκοπό αυτό, ο Χίτλερ φανερώς επαρουσιάζετο ως αντισημίτης, στην πραγματικότητα όμως, ήταν το πειθήνιο όργανο των αποκρυφιστών Σιωνιστών.

Ο όφις που εγέννησε τον Ναζισμό, το «αυγό» της παγκόσμιας καταστροφής, τον αρρωστημένο και παραχαραγμένο Εθνικισμό,  την ιδεολογία του πολιτικού-πνευματικού σκοταδισμού της ανθρωπότητος, ξετρύπωσε, από τα άδυτα των αποκρυφιστικών Ιλλουμινατοποιημένων Μασωνικών στοών και ονομάζεται Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός!

Και ιδού η μαγική εικόνα!

Ο Χίτλερ και ο Ναζισμός, χρεώθηκαν όλες της συνέπειες της παγκόσμιας αιματηρής τραγωδίας, ενώ οι πραγματικοί υποκινητές και οι ηθικοί αυτουργοί που παρέμειναν στο σκοτάδι, παρουσιάσθηκαν αργότερα, με διαφορετικό προσωπείο, σαν παγκόσμιοι ελευθερωτές ή θύματα!!!

Ο Εθνικοσοσιαλισμός ή Ναζισμός ήταν κάτι περισσότερο από ένα πολιτικό κίνημα. Ήταν μία επίσημη θρησκεία με τελετουργικό, διδασκαλία, γραφές, «θεό» και Μεσσία. Ο Ναζισμός ήταν μία θρησκεία, όπως ΟΛΕΣ οι θρησκείες του κόσμου, με διδασκαλία παρεμφερή του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού, με λατρευόμενο Θεό και αναμενόμενο Μεσσία τον ίδιον που λατρεύεται σ’ όλες τις στοές των Ιλλουμινάτων.

Τον Εωσφόρον και τον αναμενόμενον απ’αυτούς (Ιλλουμινάτων) απεσταλμένον του, τον Αντίχριστον!!!

δ/. Η ταυτότητα των χρηματοδοτών του Ναζισμού και οι μυστικές σχέσεις Σιωνισμού-Ναζισμού.

1//. Όλοι οι γνωστοί μεγαλοτραπεζίτες και μεγαλοεπιχειρηματίες της περιόδου εκείνης, με πρωτεργάτες τους Σιωνιστές τραπεζίτες Rothschild και Warburg, όχι μόνο παρεμπόδιζαν, την εμφάνιση οποιασδήποτε αντιναζιστικής προπαγάνδας ή πληροφορίας σχετικά με το πώς ο Χίτλερ, ανήλθε σταδιακώς την κλίμακα της Γερμανικής καγκελλαρίας, το 1933, αλλά ήσαν και οι κύριοι κρυφοί χρηματοδότες και υποστηρικτές της ανόδου του Χίτλερ στην εξουσία!!!

Τόσον οι κρυφοί όσον και οι φανεροί χρηματοδότες και παντοιοτρόπως υποστηρίξαντες τον Χίτλερ και το Ναζιστικόν καθεστώς, ήσαν ΟΛΟΙ τους Ταλμουδιστές Ιουδαίοι ή αντιχριστιανοί αποκρυφιστές!

Χωρίς αυτούς, τους Ταλμουδιστές Ιουδαίους και τους αντιχριστιανούς νεοπαγανιστές-αποκρυφιστές, δεν θα υπήρχε ούτε Χίτλερ ούτε Ναζισμός!

Χωρίς τον απίστευτο πακτωλό πάσης φύσεως χορηγείας και κρυφής ηθικής υποστηρίξεως, των Ιουδαιοταλμουδιστών, δεν θα είχε εκραγεί ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος!!!

Χωρίς τα μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια των Ιουδαιοαμερικανικών κολοσσών στις εταιρείες τους, στην Γερμανία, ο Γερμανικός στρατός το 1938  δεν θα ήταν έτοιμος να οργανώσει μια πολεμική επιχείρηση ή έστω να σκεφθεί πως θα μπορούσε να εισβάλλει αποτελεσματικώς στην Πολωνία…

Χωρίς τις εκρροές κεφαλαίων των μεγαλοτραπεζιτών και ιδιαιτέρως των Σιωνιστών τραπεζιτών της Wall Street, ελεγχομένων από τους Rothchild και Rockefeller, η γερμανική οικονομική μηχανή δεν θα μπορούσε να «εκκινήσει» την διαδικασία αναζητήσεως και κατασκευής νέων πολεμικών οπλικών συστημάτων…

Τόσον ο Υπουργός Οικονομικών του Χίτλερ Hjalmar Schacht όσον και ο ίδιος ο Χίτλερ (συμπεριλαμβανομένου και του Ναζιστικού κόμματος), συνεδέοντο φιλικά και εχρηματοδοτούντο από Ταλμουδιστές Ιουδαίους, μεταξύ των οποίων ο Λόρδος Montagu Norman (διοικητή της τραπέζης της Αγγλίας) και ο Kurt Fon Schröder (επικεφαλής του ομίλου τραπεζιτών J.H. Stein της Κολωνίας). Ο  Schröder μάλιστα ήταν ο προσωπικός τραπεζίτης του Χίτλερ και χρηματοδότης του Ναζιστικού Κόμματος!

2//. Οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι όχι μόνον αλώνιζαν εντός και εκτός Γερμανίας, αλλά οι σπουδαιότερες Ιουδαϊκές Τράπεζες βοήθησαν τον Χίτλερ τόσο στην πορεία του προς την εξουσία, όσο και μετά την άνοδόν του σ’ αυτήν. Ηγέτες βιομηχανικών κολοσσών, φεουδάρχες που είχαν άμεση ή έμμεση εξάρτηση από τις Ιουδαϊκές τράπεζες [κορυφαίοι επιχειρηματίες της χαλυβουργίας Friedrich "Fritz" Thyssen,  Α. Κρουπ, της χημικής βιομηχανίας IG Farben (συντομογραφία του γερμανικού Interessen - Gemeinschaft Farbenindustrie Aktiengesellschaft = Κοινοπραξία Βιομηχανιών Βαφικών Υλών), κ.α.] καθώς και γνωστοί Ιουδαϊκοί τραπεζικοί οίκοι, διηγκωνίζοντο στην παροχή οικονομικής βοήθειας προς τον Χίτλερ. Γιατί άραγε;

Ο Γερμανός βιομήχανος Φάρμπεν(Farben) αμέσως μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, έλαβε δάνειο 30 εκατ. δολλαρίων από την τράπεζα του Ροκφέλλερ. Έτσι η βιομηχανία του έγινε η σημαντικότερη στον κόσμο. Μετά τον Β΄Π.Π., το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ απεκάλυψε μετά από έρευνα, ότι χωρίς την χημική βιομηχανία του Φάρμπεν θα ήταν αδύνατο να επιδιώξει η Γερμανία τον πόλεμο.

Ο καθηγητής Antony Sutton,2 βεβαιώνει πλήρως την βοήθεια που εδόθη στον Χίτλερ από τις Ιουδαϊκές τράπεζες Τσαίηζ και Μανχάτταν, την Τζένεραλ Ελέκτρικ, την Στάνταρντ Όϊλ, την Ι.Τ.Τ, και άλλες κορυφαίες Αμερικανικές εταιρείες.

Κατά τον Αμερικανό πρεσβευτή στην Γερμανία, Ουΐλλιαμ Ντοντ, ο άνθρωπος των δημοσίων σχέσεων του Ροκφέλλερ, ο Ιουδαίος Άϊβυ Λη (ο θεωρούμενος ως πατήρ των Δημοσίων Σχέσεων), ενεφανίσθη αμέσως ως ένας υπερθεματιστής του Φασισμού.

3//. Με την ανάληψη της καγκελαρίας από τον Χίτλερ τον Ιανουάριον του 1933, διεκηρύχθη και ο αντισημητισμός ως επίσημη θέση του Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος. Περιέργως, και λογικώς ανεξήγητα, την άνοιξη του 1933 άρχισε η αφανής συνεργασία μεταξύ Σιωνιστών και Ναζιστικού καθεστώτος, για την μετανάστευση των Ιουδαίων στην Παλαιστίνη. Η αλλόκοτη σύμπραξη Ναζιστών και Σιωνιστών, κρατήθηκε μυστική μέχρι την δεκαετία του 1960, οι δε συντάκτες της συμβατικής ιστορίας, δεν ανέφεραν ούτε λέξη περί τούτου, προς δόξαν των δημοκρατικών…ελευθεριών, της αντικειμενικής πληροφορήσεως των πολιτών, των ανθρωπίνων….. δικαιωμάτων  και προς τιμήν της μνήμης των… Ιουδαίων θυμάτων του Ναζισμού.


Σε ανάμνηση της αποστολής του βαρώνου von Mildenstein στην Παλαιστίνη, ο υπουργός προπαγάνδας του Ναζισμού, Joseph Goebbels προχώρησε στην έκδοση ενός αναμνηστικού μεταλλίου. Στην μια του μεριά με το Σιωνιστικό αστέρι, αναγράφεται το «ένας Ναζί ταξιδεύει στην Παλαιστίνη» και στην άλλη μεριά με την Σβάστικα «και μιλά γι'αυτό στο Angriff» [Der Angriff ("Η Επίθεση"), ήταν ο τίτλος εφημερίδας την οποία εξέδιδε ο γκαουλάϊτερ των Ναζί και Υπουργός Προπαγάνδας του Γ΄Ράϊχ, Γιόζεφ Γκαίμπελς].

 

Μετά την κριτική που εδέχθησαν οι Σιωνιστές για τις σχέσεις τους με το Χιτλερικό καθεστώς, άρχισαν να αποκαλύπτονται τα στοιχεία της βδελυράς και απίστευτης εκείνης συνεργασίας! Σ’ αυτό βοήθησαν και οι ομολογίες θαρραλέων αυτοπτών και αυτήκοων μαρτύρων, που έσπασαν το φράγμα σιωπής, το επιβληθέν από τους θύτες της σφαγής 70.000.000 ανθρώπων, αλλά ενδεδυμένους πλέον με το ένδυμα των θυμάτων του….ολοκαυτώσαντος την ανθρωπότητα «παρανοϊκού σφαγέως» Χίτλερ, μετά των «οικείων» αυτού!!!

«…Δεν μπορούμε να παραλείψουμε, γράφει σε βιβλίο του μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Παλαιστινίων Μαχμούντ Αμπάς (Mahmoud Abbas (Maḥmūd Abbās; born 26 March 1935), να αναφέρουμε ότι πολλοί από τους ανθρώπους του Σιωνιστικού κινήματος κατά την διάρκεια του πολέμου, είχαν μείνει έκπληκτοι από τα αποτελέσματα της συνεργασίας μεταξύ των Σιωνιστών και των Ναζί ενώ τεράστιος αριθμός των θυμάτων κατελήφθη από τρόμο……σ’ αυτό το σημείο πρέπει κανείς να προσθέσει ότι πολλά ντοκουμέντα από το Τρίτο Ράϊχ έχουν φτάσει σε πολλούς, ώστε να μας επιτρέπουν να παρουσιάσουμε αυτά τα γεγονότα, προκειμένου να σκιαγραφήσουμε την φύση των σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των Ναζί και του Σιωνιστικού κινήματος…».3

Παραμένουν ακόμη και σήμερα, ως μεγάλα και άλυτα μυστήρια οι διώξεις απλοϊκών και ουσιαστικά ακίνδυνων Ιουδαίων, όσες έγιναν και όποιας μορφής κι’ αν ήσαν, ενώ αλώνιζαν ανενόχλητοι οι Ιουδαίοι τραπεζίτες,  μεγαλέμποροι, προσωπικότητες του Ταλμουδικού  Σιωνισμού και αρχιραββίνοι, κύριοι υπεύθυνοι των δεινών της προπολεμικής και προχιτλερικής Γερμανίας.

Ασφαλώς δεν υπήρξε αυτόματη ιδεολογική μετάλλαξη και μάλιστα από έναν αμετανόητο Ταλμουδιστή Ιουδαίο. Ο Άϊβυ Λη ήταν ένας από τους πολλούς συνδέσμους – ωτακουστές που έλαβε εντολή να εισέλθει στα άδυτα του Ναζιστικού καθεστώτος. Κάτι ανάλογο έγινε και στα άδυτα του Ιταλικού Φασισμού.

Στο ιουδαϊκό περιοδικό «Hotam» (19-8-1983) που εκδίδεται στο Τελ Αβίβ, ο Ελιέζερ Χαλεβί (εργατικός συνδικαλιστής) αναγνωρίζει έγραφο με υπογραφή δύο φανατικών Σιωνιστών, του Γιτζάκ Σαμίρ4 και του Αβραάμ Στέρν5 προς την Γερμανική Πρεσβεία της Άγκυρας, όπου οι σιωνιστές ηγέτες γράφουν στους Ναζί :

«Από απόψεως αντιλήψεων ταυτιζόμεθα μαζί σας. Γιατί λοιπόν να μην συνεργαστούμε;».

Eliezer Halevi, a well-known Labor unionist, member of the Gueva Kibbutz, revealed in the weekly "Tel-Aviv Hotam" (August l9th, 1983) the existence of a document signed by Itzak Shamir (who was then called Yezernitsky) and by Abraham Stern; this document was handed over to the German embassy in Ankara at a time of all-out war in Europe, and when Marshal Rommel's troops were already on Egyptian soil. The document said, among other things, "In the matter of concept, we identify with you. So why not collaborate with one another?"

Η αποκάλυψη αυτή, επιβεβαίωσε προγενέστερο δημοσίευμα περί μυστικής συνεργασίας Σιωνιστών και Ναζιστών, δημοσιευθέν στην εφημερίδα Haaretz" την 31η Ιανουαρίου 1983. Μιας συνεργασίας που είχε καταλήξει, μετά από διαπραγματεύσεις, σε υπογραφή ενός επαίσχυντου αλλά αποκαλυπτικού κοινού Μνημονίου, από τους εκπροσώπους των δύο πλευρών.

In its issue of January 31st, 1983, "Haaretz" quotes a letter marked "secret", sent in January 1941 by Hitler's ambassador to Ankara, Franz Von Papen, to his superiors. In it, he described his contacts with the members of the Stern Gang, joining a memorandum by the Nazi secret service agent in Damas, Werner Otto Von Hentig, regarding the negotiations with the envoys of Stern and Shamir.

 The memo said, notably:

 «Cooperation between the Israel liberation movement and the new order in Europe conform with one of the speeches of the Chancellor of the Third Reich, in which Hitler stressed the need to use every combination of coalition to isolate and defeat England." It also said that the Stern Gang had "close links with the totalitarian movements in Europe, their ideology and structures».6   

Το 1941, ο Γιτζάκ Σαμίρ διέπραξε ένα ασυγχώρητο έγκλημα από ηθικής πλευράς. Κήρυττε την αναγκαιότητα μιάς συμμαχίας με τον Χίτλερ, με τους Γερμανούς Ναζί, εναντίον της μεγάλης Βρετανίας!!!

In 1941, Yitzhak Shamir committed "an unforgivable crime from the moral point of view: he preached an alliance with Hitler, with Nazi Germany, against Great Britain".7

Απίστευτο, αδιανόητο, προδοτικό και απαράδεκτο για έναν Ιουδαίο Σιωνιστή. Και όμως ο Γιτζάκ Σαμίρ (Σ):

-Το 1948 επέστρεψε στο νεοσύστατο κράτος του Ισραήλ, όπου υπηρέτησε στις τάξεις της μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ για μία δεκαετία και πλέον.

-Το 1970 προσχώρησε στο κίνημα Χερούτ του Μεναχέμ Μπέγκιν, το οποίο συγκρότησε, μαζί με άλλα μικρότερα κόμματα, τον συνασπισμό Λικούντ (1973). Την ίδια χρονιά εξελέγη μέλος της Κνεσέτ (της ισραηλινής Βουλής) και από το 1977, μετά την εκλογική νίκη του Λικούντ, διετέλεσε πρόεδρός της έως το 1980.

-Στην συνέχεια έγινε υπουργός Εξωτερικών και, το 1983, μετά την παραίτηση του Μπέγκιν, έγινε πρωθυπουργός και αρχηγός του Λικούντ. Το 1984, μετά την ήττα του Λικούντ από το Εργατικό Κόμμα, ο Σαμίρ αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με την θέση του υπουργού Εξωτερικών στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας του Σίμον Πέρες, έως το 1986.

-Έγινε ξανά πρωθυπουργός έως το 1992.

-Τον επόμενο χρόνο, ο Σ. παραιτήθηκε από την ηγεσία του Λικούντ και τον διαδέχτηκε ο Βενιαμίν Νετανιάχου. Στις ειρηνευτικές συνομιλίες του 1991, ο Σαμίρ επέδειξε μεγάλη αδιαλλαξία, επιμένοντας για την παραχώρηση περισσότερων εδαφών της Δυτικής Όχθης στους Ισραηλινούς, εμποδίζοντας την επίτευξη συμφωνίας με τους Παλαιστινίους και προκαλώντας ένταση στις σχέσεις του Ισραήλ με τις ΗΠΑ….

Με άλλα λόγια, μετά την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, ο Σαμίρ επιβραβεύθηκε για τις φιλοναζιστικές και «προδοτικές» πεποιθήσεις και δραστηριότητές του, αντιστοίχως, καταλαβών διαδοχικώς ΟΛΑ τα ανώτερα και ανώτατα πολιτικά αξιώματα στην χώρα του, αντί να έχει εκτελεσθεί ως συνεργάτης των Ναζί και συνυπεύθυνος για όσα εγκλήματα διέπραξαν οι Ναζί κατά της ανθρωπότητος, ειδικώτερα κατά των συμφυλετών των Ιουδαίων!!!

Τέτοια ιστορικά παραδείγματα βδελυράς και εγκληματικής συνεργασίας Σιωνιστών και Ναζιστών είναι πολλά και αδιαμφισβήτητα, με μόνιμη κατάληξη στην ανεξήγητη, λογικώς, επιβράβευση των Σιωνιστών δωσιλόγων της πατρίδος τους.

 4//. Από αυτή την  περίεργη, ακατάληπτη, εξωφρενική, και παράλογη κατάληξη της πολιτικής πορείας των «δωσιλόγων» Σιωνιστών, εξάγονται δύο βασικά και ασφαλή συμπεράσματα:

1ον/. Οι ηγέτες του λεγομένου Σιωνιστικού κινήματος, ενεργούσαν ως μυστικοί πράκτορες του Διεθνούς Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού, προς υλοποίηση τουλάχιστον ενός από τους τέσσαρες (4) στρατηγικούς στόχους του, την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ!

2ον/. Ναζισμός και Σιωνισμός είναι οι δύο όψεις ενός και του αυτού νομίσματος, του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού (Talmudist Jewishm)!           

Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας Ναζισμού-Σιωνισμού, η κυβέρνηση του Χίτλερ υπεστήριξε με σθένος την Σιωνιστική ιδέα για εγκατάσταση των Ιουδαίων στην Παλαιστίνη, τουλάχιστον κατά την περίοδο 1933-1941, οπότε με την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο, εμποδίστηκε η επέκταση της συνεργασίας.

      Ο Ιουδαίος Myron Fagan8 που υπήρξε διευθυντής συντάξεως της New York Globe και στέλεχος της 20th Century Fox, στο βιβλίο του «The Illuminati and the Council of Foreign Relations», αποκαλύπτει την αρχή του σεναρίου υποδουλώσεως στην Μία (Νέα) Παγκόσμια Τάξη. Ένα σενάριο που επιβεβαιώνεται από την καθημερινή εγχώρια και διεθνή πραγματικότητα.


ε/. Το παράδοξον της στελεχώσεως της Βέρμαχτ με υψηλόβαθμους Αξιωματικούς Ιουδαϊκής καταγωγής.

Η νομιμοποίηση της  παρουσίας δεκάδων ανωτάτων Ιουδαίων αξιωματικών και στρατιωτών στις τάξεις της Βέρμαχτ, ήταν τελείως αντίθετη με όσα διεκήρυττε το Ναζιστικό καθεστώς περί αντισημιτισμού, περί «πανούκλας» των εθνών, περί φυλετικών νόμων/Αρείας φυλής, περί καθαρότητος αίματος και με όσα έγραφε ο Χίτλερ κατά των Ιουδαίων στο βιβλίο του «ο Αγών μου».

Ήταν μία ακόμη περίεργη, αλλόκοτη και φιλο-ιουδαϊκή απόφαση του υποτιθέμενου αντισημιτικού και αντισιωνιστικού Ναζιστικού καθεστώτος! Φυσικά δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία, προς…τέρψιν των μελλοντικών «θυμάτων» του ολοκαυτώματος και ικανοποίηση της αόρατης αρχής που ήλεγχε και κατηύθυνε κάθε απόφαση του Χίτλερ!

Συνεπώς, η μυστική στελέχωση των Ναζιστικών Ενόπλων Δυνάμεων με ανωτέρους και ανωτάτους αξιωματικούς Ιουδαϊκής καταγωγής, παρά τις αυστηρές περί τούτου απαγορευτικές διαταγές, προβάλλει ως άκρως παράδοξο και αδιανόητο, γεγονός.

Τα στελέχη αυτά, όντες ταλμουδιστές κατά το θρήσκευμα, ήταν φυσικό να λειτουργούν ως πεμπτοφαλαγγίτες και πληροφοριοδότες του Συστήματος, αφού κάτι τέτοιο επέτασσε το θρησκευτικό τους Σύνταγμα, το Ταλμούδ, και η απόκρυφη Χιραμική παράδοσή τους.

Καθαρόαιμοι ή μιγάδες Ιουδαίοι «εβαπτίζοντο» Άρειοι, εχρίζοντο άξιοι της Αρείας φυλής και εγένοντο ανώτερα και ανώτατα στελέχη της Βέρμαχτ, με τις…ευλογίες του Χίτλερ και την γνώση/έγκριση της ανωτάτης στρατιωτικής ηγεσίας της Βέρμαχτ, των φανατικών «αντισημιτών/αντισιωνιστών», και «εκκαθαριστών», υποτίθεται, της Εβραϊκής φυλής!!!

στ/. Η σχέση της κοσμοθεωρίας του Ναζισμού και του Ιουδαϊκού καμπαλιστικού Ταλμούδ   

Όταν η Ευρώπη ισοπεδωνόταν και εκατομμύρια Ευρωπαίοι πέθαιναν, η «τριμερής» Ιουδαιοταλμουδική συμμορία του Συστήματος (Ναζιστές Κρυπτο-ιουδαίοι - Σιωνιστές Καπιταλιστές/Ψευτο-Δημοκράτες - Ιουδαιομπολσεβίκοι), θησαύριζε σε βάρος των λαών όλου του κόσμου!

Αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα «επιτεύγματα» του (Σ).

Το φαινόμενο του Ναζισμού ήταν μία από τις πιο καλοστημένες απάτες όλων των εποχών, σε βάρος της ανθρωπότητος, που νομιμοποιήθηκε με τον ωκεανό αίματος 70.000.000 αθώων πολιτών, κάθε εθνικότητας και θρησκεύματος, και κατέληξε στον αποκλειστικό θρίαμβο των υποτιθέμενων…εκατομμυρίων θυμάτων, Ταλμουδιστών Ιουδαίων!    

Όσα επίστευαν, έγραφαν και ομολογούσαν δημοσίως ο Χίτλερ και οι μέντορές του, περί ανθρώπων, Αρίας φυλής και συμπαντικής δημιουργίας, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά, αυτούσιες ή παρηλλαγμένες, οι απόψεις, οι απόκρυφες ερμηνείες και τα δόγματα πίστεως των Ιουδαιοταλμουδιστών (Talmudist Jews), όπως καταγράφονται στο καμπαλιστικό Ταλμούδ και περιλαμβάνονται στις σελίδες της απόκρυφης Χιραμικής παραδόσεώς τους !!! Συγκεκριμένα:

-Την θέση του «περιούσιου» Ιουδαϊκού λαού (Talmudist Jews/Jewish people) τον οποίον, κατά το Ταλμούδ, οφείλουν να υπηρετούν όλοι οι λαοί της γης, καταλαμβάνουν οι Άριοι, η «εκλεκτή» Αρία/Λευκή φυλή, η οποία, κατά την καμπαλιστική ερμηνεία των Ναζιστών, περί της δημιουργίας του σύμπαντος, είναι προορισμένη από τον θεό, να κυβερνήσει τον κόσμο!!!

-Η Καμπάλα κατά τους Ιουδαιοταλμουδιστές είναι ο Ιουδαϊκός εσωτερισμός που δίνει τα κλειδιά για να ερμηνεύσουμε την Βίβλο. Κατά τους Αριανιστές η Καμπάλα είναι ένα σύστημα πολλών χιλιάδων χρόνων το οποίο εξιουδαΐστηκε τις τελευταίες χιλιετίες. Για τον λόγο αυτό, η πατρότητά του ανήκει σε όλη την Αρία φυλή. Την άποψη αυτή συμμερίζεται και η Έλενα Π. Μπλαβάτσκυ,9 τις αρχές και τα δόγματα της οποίας, ασπάστηκαν σχεδόν όλοι οι θεωρητικοί του Ναζισμού.

ζ/. Ο «θεός» του Χίτλερ και των ναζιστών

Ο λατρευόμενος «θεός» των Ναζιστών  ήταν ο Woden  ή Odin  (Οντίν), αρχηγός όλων των θεών του βορρά, πατέρας θεών και ανθρώπων.

Και ποιος ήταν ο Οντίν; Ο Κύριος του «φωτός», δηλαδή ο Εωσφόρος και ο πρίγκηπας του σκότους, ο εκλεκτός των «ανωτέρων» ανθρώπων, «θεός» της βασιλικής γενεάς και κυριαρχίας. Δηλαδή ο Διάβολος ή Σατανάς!       

In the ancient Germanic tradition, Odin is both the lord of light and the prince of darkness. He is the god of the elite nobles, and thus the god of royalty and rulership. He is the father of magic and the power to create and destroy. He is the god of poetry: the god of the art of effective linguistic formulations and codifications of knowledge. Both his magical power and his 'gnostic' formulas are embodied in the runes ('mysteries). Finally, he is lord of the dead, and rules over the phenomena of death, thus showing his mastery over all transformational processes.

Ο Χίτλερ ήταν ένας Εωσφοριστής! Ένα πειθήνιον όργανον του Σατανά! Ένας αποκρυφιστής!

η/. Ο ρόλος του παπισμού στην άνοδο του Χίτλερ

Η συμμετοχή του Βατικανού και των παπικών στην άνοδο του Χίτλερ, ήταν ένθερμη και εντυπωσιακή. Επιφανείς φραγκοπαπικοί επίσκοποι, καρδινάλιοι και θεολόγοι της Γερμανίας είχαν εκδηλωθεί με ενθουσιασμό για τον «μεγάλο ηγέτη» (Führer).

Π.χ. ο Καρδινάλιος Στέπινατς (Κροατία) ο διώκτης των Ορθοδόξων Σέρβων που «αγιοποιήθηκε» μεταπολεμικώς από το Βατικανό(!!!!), ο καρδινάλιος Ευγένιος Πατσέλλι, Ιουδαϊκής καταγωγής, γραμματέας των εξωτερικών υποθέσεων του Βατικανού, που τον Μάρτιο του 1939 χειροτονήθηκε πάπας, με το όνομα Πίος ΧΙΙ, οι θεολόγοι Joseph Lortz, Michael Schmaus και Karl Adam, κ.α.10

θ/. Η μυστική ερμηνεία του όρου Nazi/Ναζί

Ο όρος Nazi/Ναζί υποτίθεται ότι εκφράζει τον Γερμανό εθνικοσοσιαλιστή αλλά  ουσιαστικώς και μυστικώς σημαίνει: Ο Σιωνιστής που εργάζεται απορρήτως για την υλοποίηση του Εθνικού στόχου των Σιωνιστών, την δημιουργία του κράτους των Ιουδαίων.

Αυτός ήταν ο σκοπός του λεγομένου Εθνικού Σιωνισμού (NAtional ZIonismus), μία από τις δύο τάσεις του Σιωνιστικού κινήματος, όπως ενεφανίσθησαν κατά το Α΄ Σιωνιστικό Συνέδριο της Βασιλείας, το 1897 (Η άλλη τάση ήταν ο Οικονομικο-θρησκευτικός Σιωνισμός).

Αυτό υπονοεί και η σύντμηση ΝΑZI, δηλαδή Eθνικός Σιωνισμός και όχι Εθνικός Σοσιαλισμός/ Εθνικοσοσιαλισμός. (Na-zism = Na-tional Zi-onism = Εθνικός Σιωνισμός).

Όλοι οι υποτιθέμενοι «αντισιωνιστές» και «αντισημίτες» Ναζιστές, αντλούσαν τις αποκρυφιστικές, αντισημιτικές, ρατσιστικές, και αντιχριστιανικές θεωρίες τους:

Από το Ιουδαϊκό ΤΑΛΜΟΥΔ και την απόκρυφη Χιραμική παράδοση των ταλμουδιστών Ιουδαίων!!! Εκείνες τις θεωρίες και διδασκαλίες, εμπλούτισαν με την αραβική αστρολογική μαγεία και ινδουϊστικές δοξασίες, κυρίως της μετενσαρκώσεως και την συνισταμένη ΟΛΩΝ αυτών, παρουσίασαν ως Ιδεολογία του Εθνικοσοσιαλισμού ή Ναζισμού!!!!!

Απίστευτο και όμως αληθινό, αλλά κεκρυμμένο ως επτασφράγιστο μυστικό από το ΣΥΣΤΗΜΑ!!!

Τέτοια ακριβώς είναι και η περίπτωση του Ναζισμού που εκτός από ιδεολογία αντιπροσώπευε και μία αποκρυφιστική εταιρεία ατόμων συνδεομένων με κοινές πολιτικοθρησκευτικές πεποιθήσεις, κινούμενες στον χώρο του παγγερμανισμού, του αντιχριστιανισμού, του αρχαίου γερμανικού παγανισμού και ενός  ψεύτικου/φαρισαϊκού, Ιουδαϊκής κατασκευής, αντισημιτισμού/αντιεβραϊσμού.

Το Σύστημα εξάντλησε όλα τα προσβλητικά επίθετα και όλους τους χαμερπείς χαρακτηρισμούς για τον Αδόλφο Χίτλερ και έβγαλε όλην την ….χολή του για την ιδεολογία και τα εγκλήματα του Ναζισμού.

Έθαψαν όμως με μαεστρία,  βαθειά μέσα στην λήθη και μακρυά από την Ιστορία, την φυλετική ταυτότητα και το σατανικό παρελθόν του Χίτλερ καθώς και τις πραγματικές ρίζες της Ναζιστικής Ιδεολογίας, για μερικές δεκαετίες μετά την λήξη του πολέμου. Γιατί;

Για να μην αποκαλυφθεί ποτέ ότι :

-Ο Χίτλερ ήταν ένας αποκρυφιστής με Ιουδαϊκό αίμα, που επιλέχθηκε από το Σανχέντριν του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού για συγκεκριμένη αποστολή κατά της ανθρωπότητος.

-Η Ιδεολογία του Ναζισμού ήταν μία παραλλαγή των όσων αναγράφονται στο Ταλμούδ και την Χιραμική παράδοση των Ιουδαίων (Jews), περί δημιουργίας του κόσμου, κοσμοκρατορίας των Ιουδαίων ως εκλεκτής φυλής/υιών του Φωτός, προσαρμοσμένη στον Γερμανικό αποκρυφισμό και τον Εθνικισμό Völkisch.

Και όλα αυτά διότι, εάν απεκαλύπτετο αμέσως μετά την λήξη του πολέμου η Ιουδαϊκή Συνωμοσία, όσο ήσαν ακόμη νωπές οι δάφνες των νικητών συμμάχων και των «θυμάτων» του Ναζισμού, τότε η ανθρωπότης, μη έχοντας να χάσει τίποτε, θα είχε εξεγερθεί κατά των βιαστών και λεηλατών της, με απρόβλεπτες για τους Ιουδαιοταλμουδιστές συνέπειες.

Οι αληθινοί δράστες, ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί στα λεγόμενα Ναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος, δεν ήταν ο Χίτλερ και οι Ναζιστές, αλλά εκείνοι που εκρύπτοντο πίσω από τον Χίτλερ και τον Ναζισμό, εκείνοι που εδημιούργησαν το «φαινόμενο» Χίτλερ και το τέρας του Ναζισμού, ήτοι οι αποκρυφιστές Ταλμουδιστές Ιουδαίοι.…

Ο Χίτλερ και οι Ναζιστές ήσαν τυφλά εκτελεστικά όργανα του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού….

Πλείονα και συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία, που επιβεβαιώνουν το συμπέρασμά μας, παρουσιάσαμε ήδη κατά την εκτενή ανάλυση του θέματος: ΝΑΖΙΣΜΟΣ: H ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ (NAZISM: THE OCCULT SOCIETY OF TALMUDIST JEWS (Μάϊος - 6 Ιουνίου 2015).

Συμπερασματικώς, μετά παρέλευση εβδομήκοντα πέντε (75) ετών από λήξεως του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, φρονούμεν ότι δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία, πως ο  Ναζισμός ήταν μια Αποκρυφιστική/Σατανιστική Εταιρεία, ιδρυθείσα και ελεγχομένη από Εωσφοριστές Ταλμουδιστές Ιουδαίους, με συγκεκριμένη ειδική αποστολή, και της οποίας τα ιδρυτικά μέλη με πρώτον τον Αδόλφο Χίτλερ, ελάτρευαν ως «θεόν», τον Σατανά ή Εωσφόρο!!!

*

Αντιλαμβάνονται τώρα κάποιοι αφελείς και επιπόλαιοι κριτές των γεγενημένων και γενομένων παγκοσμίως (όπως παρουσιάζονται από το Σύστημα), καθώς και λοιποί ορθολογιστές, γιατί οι εγκάθετοι συστημικοί συντάκτες της συμβατικής ιστορίας, που διδαχθήκαμε και συνεχίζουν να διδάσκονται σήμερα οι πολίτες κάθε χώρας (Κυρίως μαθητές, φοιτητές), απέκρυψαν την αλήθεια για τον Χίτλερ και τον Ναζισμό και παρουσιάζουν τα γεγονότα της περιόδου 1903-1945, αποκλειστικώς και μόνον από την οπτική πλευρά των «θυμάτων» Ταλμουδιστών Σιωνιστών Ιουδαίων;  

Όσοι είναι ελεύθεροι άνθρωποι, τηρούν αλώβητη και σε διαρκή εγρήγορση την συνείδησή τους, έχουν συνδεδεμένη την λογική τους με την συνείδηση και την καρδιά τους και όχι με το «μεταφυσικό»/παγιδοφόρο ασυνείδητο, όσοι είναι απεξαρτημένοι από τα ψυχοπνευματικά ναρκωτικά του Συστήματος, ασφαλώς και το αντιλαμβάνονται.

Όσοι όμως, έχουν ακόμη παγιδευμένη ή παραλυμένη την λογική τους, τηρούν σε κατάσταση διαρκούς «υπνώσεως» τους πυλωρούς της συνειδήσεώς τους, και ευρίσκονται ακόμη υπό την επίρροια των ψυχοναρκωτικών και της καθημερινής μηνυματικής ηρωϊνης του Συστήματος, και δυστυχώς είναι πολλοί, δεν θα το αντιληφθούν, πιθανώς να το αμφισβητήσουν ή να ….τιτιβίσουν πάλιν, τα περί «θεωριών συνωμοσίας».

Όλοι αυτοί οι πολέμιοι των «συνωμοσιολόγων» που «αντικρούουν» τα αμέτρητα αληθή ιστορικά γεγονότα και τις υπάρχουσες αποδείξεις περί Χίτλερ και  Ναζισμού,  με το μοναδικό επιχείρημα-επωδό, ότι πρόκειται περί «Συνωμοσιολογίας» και «Συνωμοσιολόγων», το μόνον που αποδεικνύουν είναι η άγνοιά τους, η επιχειρηματολογική τους ένδεια, η θλιβερή απόγνωσή τους και ομολογούν εμμέσως πλην σαφώς, ότι είναι τραγικές μορφές για λύπηση, «γιουσουφάκια» του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

 

Συνεχίζεται







1 Όπως ακριβώς συνέβη και με τον ντονμέ Κεμάλ, επονομασθέντα Ατατούρκ, νόθο γιό του επίσης ντονμέ Abdos Aga (Aγά του Τυρνάβου) και αγνώστου μητρός, όπως απεκάλυψε ο Riza Nour, o εξ απορρήτων του Κεμάλ, στο βιβλίο του Hayat Ve Hatiratim (Η Ζωή μου και οι Αναμνήσεις). Το Σύστημα όχι μόνον απεσιώπησε την αλήθεια για την Ιουδαϊκή καταγωγή του Κεμάλ, αλλά  προώθησε και κατέγραψε στην συμβατική ιστορία, την ψευδή πληροφορία, ότι εγεννήθη στην Θεσσαλονίκη από…Οθωμανούς γονείς.

2 Antony Cyril Sutton (February 14, 1925 – June 17, 2002), Bρετανοαμερικανός οικoνομολόγος, ιστορικός και συγγραφέας.

3 Από το βιβλίο του Μαχμούντ Αμπάς, «Η άλλη πλευρά: Η μυστική σχέση μεταξύ Ναζισμού και Σιωνισμού» (Εκδόσεις Μπιλσάν, Ραμάλα, 2011) βασισμένο στην διδακτορική του διατριβή.

4 Γιτζάκ Σαμίρ: (Yitzhak Shamir, Ρουζινόϊ, Πολωνία 1915 – 2012). Ψευδώνυμο του Πολωνοεβραίου πολιτικού Γιτζάκ Γιαζερνίσκι (Yitzhak Jazernicki), πρωθυπουργού του Ισραήλ (1983-84, 1986-92). Σπούδασε νομικά στο πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας και προσχώρησε στο Σιωνιστικό κίνημα Μπεϊτάρ. Το 1935 μετανάστευσε στην Παλαιστίνη, με την βοήθεια της Ναζιστικής ηγεσίας, όπου φοίτησε στο Ιουδαϊκό Πανεπιστήμιο και συμμετείχε στην παράνομη Εθνική Στρατιωτική Οργάνωση (IZL) και στην συνέχεια στην τρομοκρατική οργάνωση Πολεμιστές για την Ελευθερία του Ισραήλ (την λεγόμενη ομάδα του Stern).

5 Αvraham Stern, alias Yair (December 23, 1907 – February 12, 1942) was one of the leaders of the Jewish paramilitary organization Irgun. In September 1940, he founded a breakaway militant Zionist group named Lehi, called the "Stern Gang" by the British colonial authorities and by their assistants in the Yishuv establishment. [Πηγή: Nachman Ben-Yehuda. The Masada Myth: Collective Memory and Mythmaking in Israel. Madison, Wisconsin, USA: Wisconsin University Press, 1995. Pp. 322.]

Η οργάνωση Λεχί/Lehi,ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1940 από τον Αβραάμ Στερν, ανώτατο στέλεχος της Ιργκούν (Εθνικός Στρατιωτικός Οργανισμός), μιας σιωνιστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης που έδρασε στην Παλαιστίνη την περίοδο 1931- Τα μέλη της Ιργκούν είχαν αποσχιστεί από τον παλαιότερο και ευρύτερο παραστρατιωτικό οργανισμό Χαγκάνα («Άμυνα»). Τον Σεπτέμβριο του 1940 η οργάνωση έλαβε το τελικό όνομά της: «Μαχητές για την Ελευθερία του Ισραήλ» (Λοχαμέϊ Χερούτ Ισραέλ/ «Λεχί»).

6 These documents are to be found at the Holocaust Memorial (Yad Vachem) in Jerusalem, classified under the number E234151-8

Bar Zohar. "Le prophète armé -- : Ben Gourion." (Fayard. Paris 1966, p.99.)

8 Myron Coureval Fagan (31 October 1887 - 12 May 1972) was a Jewish American writer, producer and director for film and theatre.

Ο Fagan, που εγνώριζε πολύ περισσότερα απ’ ό,τι εμείς, ακόμη και άκρως απόρρητα, θεωρεί όπως έχει γίνει πλέον παγκόσμια πεποίθηση, ότι η σύγχρονη συνωμοσία ξεκίνησε το 1770, με κέντρο αναφοράς τον Άνταμ Βάϊσχαουπτ, έναν αποστάτη ψευτο-παπικό/Ιησουΐτη ιερέα, ο οποίος χρηματοδοτούμενος από τον οίκο των Ρόθτσιλντ, δημιούργησε την μυστική εταιρεία των Illuminati (Πεφωτισμένων) [Discogs Myron Fagan* – Illuminati - C.F.R. (The Council On Foreign Relations) Volume,1-3].

-Ellis, Bill (2000). Raising the Devil: Satanism, new religions and the media. University Press of Kentucky. p. 133.

9 H Ελένα Πετρόβνα Μπλαβάτσκυ (Еле́на Петро́вна Блава́тская‎· 12 Αυγούστου 1831 - 8 Μαΐου 1891), γνωστή και αναφερόμενη συχνά και ως Μαντάμ Μπλαβάτσκυ (Madame ή Mme Blavatsky), ήταν Ρωσίδα αποκρυφίστρια, «φιλόσοφος» και συγγραφέας, ιδρύτρια της Θεοσοφικής Εταιρείας το 1875, μαζί με τον Όλκοτ και τον Γουϊλιαμ Κουάν Τζαντζ (William Quan Judge). Απέκτησε διεθνώς ακολούθους ως η ηγέτιδα θεωρητικός της Θεοσοφίας, δηλ. της εσωτερικής θρησκείας που η Εταιρεία προωθούσε.

Στη Νέα Υόρκη, η Μπλαβάτσκυ ίδρυσε την Θεοσοφική Εταιρεία το 1875. Δύο έτη μετά τύπωσε το «Η Ίσις αποκεκαλυμμένη», ένα βιβλίο που περιγράφει την Θεοσοφική κοσμοθεωρία. Συνδυάζοντάς την στενά με τον Ερμητισμό και τον Νεοπλατωνισμό, η Μπλαβάτσκυ περιγράφει την Θεοσοφία ως «την σύνθεση της επιστήμης, της θρησκείας και της φιλοσοφίας» και διακήρυξε, πως είναι η αναβίωση της «Αρχαίας Σοφίας», που ενυπάρχει σε όλες τις θρησκείες του κόσμου.

Το 1880 μαζί με το Όλκοττ μετέβη στην Ινδία, όπου συνεργάστηκε με την Ευγενή Εταιρεία (Arya Samaj), ένα Ινδουϊστικό αναμορφωτικό κίνημα. Το ίδιο έτος στην Κεϋλάνη, οι δύο τους -θεωρείται ότι- έγιναν οι πρώτοι κάτοικοι των ΗΠΑ, που μεταστράφηκαν στον Βουδισμό. Αν και η Βρετανική διοίκηση αντιτέθηκε, η Θεοσοφία διαδόθηκε γρήγορα, αλλά αντιμετώπισε εσωτερικά προβλήματα, όταν η Μπλαβάτσκυ κατηγορήθηκε πως παρήγαγε ψευδή παραφυσικά φαινόμενα.

Οι οπαδοί της την θεωρούσαν φωτισμένη διδάσκαλο (guru), ενώ οι επικριτές της απατηλή τσαρλατάνο και λογοκλόπο. Τα Θεοσοφικά δόγματά της επηρέασαν την διάδοση των Ινδουϊστικών και των Βουδδιστικών ιδεών στη Δύση, όπως επίσης και την ανάπτυξη των Δυτικών εσωτερικών ρευμάτων της Αριοσοφίας (Προδρόμου του Ναζισμού), της Ανθρωποσοφίας και του κινήματος της Νέας Εποχής. Επειδή η Μπλαβάτσκυ είχε και θέματα υγείας, επέστρεψε το 1885 στην Ευρώπη και ίδρυσε την Στοά Μπαβάτσκυ στο Λονδίνο. Ασθένησε από γρίππη και απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών.

10 Ειδικώς ο Karl Adam, πανεπιστημιακός δάσκαλος με παγκόσμιο κύρος, έγραφε το έτος 1940, όταν η φήμη του Χίτλερ βρισκόταν στο αποκορύφωμά της, γιατί δεν είχαν αρχίσει οι ήττες και η οπισθοχώρηση:

«Τώρα βρίσκεται μπροστά μας το τρίτο Reich (=κράτος), γεμάτο καυτή θέληση για ζωή και πάθος, γεμάτο ασυγκράτητη δύναμη, γεμάτο δημιουργική παραγωγικότητα. Εμείς οι Καθολικοί αναγνωρίζουμε τους εαυτούς μας ως μέλη αυτού του Reich και βλέπουμε ως μέγιστο σκοπό μας επί της γης να το υπηρετήσουμε ... Για χάριν της συνειδήσεώς μας υπηρετούμε αυτό το Reich με όλες τις δυνάμεις μας κι’ ας συμβεί ο,τιδήποτε προκύψει».

Ο συγκεκριμένος Adam είχε βάλει στόχο της δραστηριότητάς του να δημιουργήσει ένα «γερμανικό καθολικισμό» ανεξάρτητο από το Βατικανό.

Μετά την λήξη του πολέμου οι παπικοί υποστηρικτές των Ναζί αντί να δικαστούν τουλάχιστον ως ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί, έλαβαν και παράσημα από τους νικητές συμμάχους. Ο Καρδινάλιος Στέπινατς (Κροατία) ο διώκτης των Ορθοδόξων Σέρβων «αγιοποιήθηκε» μεταπολεμικώς. Το έτος 1951 απονεμήθηκε στον Adam το ανώτατο «παράσημο αξίας» της Ομοσπονδιακής Γερμανίας. Αυτό δε το παράσημο το απένειμε ένας ομοσπονδιακός πρόεδρος, ο Dr. Theodor Heuss, ο οποίος έγραφε το έτος 1932 στο βιβλίο του «Ο δρόμος του Χίτλερ» ότι «ο Χίτλερ διαθέτει έντιμα κίνητρα, ειλικρίνεια, εντυπωσιακές επιδόσεις, μία θέληση που δεν διαπραγματεύεται και διαπλέκεται αλλά επιζητεί τη νίκη».

Όπως ο Karl Adam, και αυτός ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Γερμανίας, είχε λάβει, το «παράσημο ειρήνης» των εκδοτών βιβλίων που διοργανώνουν έκτοτε κάθε φθινόπωρο, την γνωστή έκθεση βιβλίου στην Φραγκφούρτη. Μετά τον πόλεμο, όσοι από την παπικήν νεολαία επέζησαν των πολεμικών επεισοδίων και των αναγκαστικών μετακινήσεων, αμείφθηκαν με υψηλές θέσεις στον εκκλησιαστικό μηχανισμό, φτάνοντας μερικοί μέχρι και το Βατικανό: Forschbach, Monsignore Wolker, Nattermann, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου