Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

                                                            Τρομοκρατών Εντολοδότης.

                                                            Ολεσηνόρων Αδελφότης.

 

                                                            Σανχέντριν Εωσφοριστών.

                                                            Υπερκυβέρνηση Ιλλουμινάτων.

                                                            Σοδομιστών Λίκνον.

                                                            Ταφόπλακα Ελευθερίας .

                                                            Ηλεκτρονικόν Δεσμωτήριον.

                                                            Μισανθρωπίας Οχύρωμα.

                                                            Αποτεφρωτήριον Εθνών.


ΜΕΡΟΣ 31ον

 10. Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (20ος ΑΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ) [Συνέχεια 30ου Μέρους]

στ. Μυστικές Εταιρείες-Οργανώσεις-Κινήματα (Συνέχεια 30ου μέρους)

5/. Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).

Στις 14-8-1941, ο Ρούσβελτ και ο Τσώρτσιλ υπέγραψαν τον Ατλαντικόν Χάρτην. Την 1-1-1942, τα κράτη που βρίσκονταν σε πόλεμο με τον Άξονα, εσχημάτισαν έναν πολεμικόν συνασπισμόν, δια της υπογραφής μιας διακηρύξεως υπό των Ηνωμένων Εθνών, εμμένοντα στις αρχές του Ατλαντικού Χάρτου.

To πρώτο μέλημα του Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations-CFR), ήταν να διεισδύσει στο Υπουργείον Εξωτερικών των ΗΠΑ (Στέιτ Ντιπάρτμεντ/United States Department of State), και να αναπτύξει αποτελεσματικόν έλεγχον επ’αυτού, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι μετά τον Δεύτερον Παγκόσμιον Πόλεμον, δεν θα υπάρξει υπαναχώρηση, όπως μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, για την εγκατάσταση παγκοσμίου κυβερνήσεως.

H κατάληψη του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ από το C.F.Rαναφέρεται στην υπ’ αρ. 2349, δημοσίευση-ανακοίνωση του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ (United States Department of State), για τους προέδρους και τα αποτελέσματα της Επιτροπής του San Francisco (χρονολογία υπογραφής του Χάρτου των Ηνωμένων Εθνών). Είναι ένα άρθρο του υφυπουργού Edward Stettinius/Στεττίνιους (μέλους του C.F.R.), προς τον πρόεδρον Τρούμαν. Από την σελ. 20 διαβάζουμε:

«Από το 1939, συνεστήθη μία επιτροπή για τα μεταπολεμικά προβλήματα κατόπιν εισηγήσεως του C.F.R. Η επιτροπή συγκροτήθηκε από ανώτατους υπαλλήλους του Αμερικανικού ΥΠΕΞ και απετελείτο από μέλη του C.F.R πλην ενός…. Υποστηριζόταν από ένα ερευνητικό κλιμάκιο, προπαρασκευαζόμενο, χρηματοδοτούμενο και διευθυνόμενο από το C.F.R……».1

Δηλαδή, οι ιθύνοντες του υποτιθέμενου ακομμάτιστου/ ανεξάρτητου ιδιωτικού οργανισμού C.F.R. εγνώριζαν εκ των προτέρων, αφ’ενός την τελική έκβαση του πολέμου υπέρ αυτών, και αφ’ετέρου ότι οι ΗΠΑ θα εισέλθουν στον πόλεμο, δύο χρόνια πριν την είσοδό τους, κάτι που έγινε με την απίστευτη και προδοτική καθ’ημάς περίπτωση του Περλ Χάρμπουρ, που ήταν και η «αφορμή» για την είσοδο των ΗΠΑ στον πόλεμο !!!

Τελικώς, o Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών υπογράφηκε στις 26 Ιουνίου 1945, στο Σαν Φρανσίσκο, στο τέλος της Συνδιασκέψεως των Ηνωμένων Εθνών για την Διεθνή Οργάνωση, και άρχισε να ισχύει από τις 24 Οκτωβρίου 1945. Το Καταστατικό του Διεθνούς Δικαστηρίου αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του Χάρτη.

Αυτή είναι η ηγετική ομάδα που σχεδίασε και ίδρυσε τον ΟΗΕ, ως πρώτο βήμα για την εγκατάσταση ενός παγκόσμιου υπερκράτους. Τουλάχιστον 47 μέλη του υποτιθέμενου «υπερκομματικού ιδιωτικού οργανισμού», του C.F.R., ήταν μεταξύ των αντιπροσώπων για την ίδρυση του ΟΗΕ, στο Σαν Φρανσίσκο το 1945.Τα ΜΜΕ εκείνης της εποχής, ωραιοποίησαν τον ΟΗΕ, σαν έναν ειρηνευτικόν οργανισμόν, αντί μιας βιτρίνας, ενός κυκλώματος διεθνών Τραπεζιτών (ΣΣ: Μιας διεθνούς σπείρας Ιουδαίων, Ταλμουδιστών Τραπεζιτών Τοκογλύφων, Τρομοκρατών)…».2

«Τα Ηνωμένα Έθνη είναι ο Δούρειος ίππος της Διεθνούς Συνωμοσίας και η αιχμή του δόρατος του παγκόσμιου Επαναστατικού κινήματος. Ο Άλεξ Χις, σοβιετικός κατάσκοπος, πράκτορας του Συστήματος και καταδικασμένος για ψευδομαρτυρία, συνέταξε το μεγαλύτερο μέρος του καταστατικού χάρτη των Η.Ε. Ο εκάστοτε αρχηγός της παγκόσμιας αστυνομικής δυνάμεως του ΟΗΕ (ΣΣ: Under-secretary for Security and Political Affairs) ήταν πάντοτε σοβιετικός κομμουνιστής. Συγκεκριμένα: Arkady Alexandrovich Sobolev (1946-1949), Κονσταντίν Ζιτσένκο (1950-1953), Ίλια Τσερνίτσεφ (1953-1957), Α. Ντομπρύνιν (1957-1960), Γκεόργκι Π. Αρκάντεφ (1960-1962), Γιουτζένι Ντ. Κισλέφ (1962- )..». [William Guy Carr, Η Εωσφορική Συνωμοσία, εκδ. Στερέωμα, σ. 278].

Δεν είναι παράδοξον ότι από ιδρύσεως του ΟΗΕ, μέχρι το 1962 (έτος αιφνιδίου θανάτου του συγγραφέως William Guy Carr, στο Οντάριο, μάλιστα κάτω από μυστηριώδεις και ανεξιχνίαστες μέχρι σήμερα συνθήκες), τοποθετήθηκαν ως επικεφαλής του γραφείου Ασφαλείας του εκάστοτε Γ.Γ. του Ο.Η.Ε., μόνον σοβιετικοί κομμουνιστές;

Αλλά ακόμη παραδοξώτερον είναι το γεγονός ότι από το 1962 μέχρι τις αρχές του 1992, οπότε ιδρύθηκε η διεύθυνση Πολιτικών υποθέσεων του ΟΗΕ [The Department of Political Affairs (DPA)/1 March 1992], που απερρόφησε την Department of Political and Security, συνεχίστηκε η τοποθέτηση ως επικεφαλής της συγκεκριμένης υπηρεσίας, αποκλειστικώς και μόνον σοβιετικών κομμουνιστών.

Πως εξηγούνται αυτά τα παράδοξα;

Ας μας δώσουν πειστικές απαντήσεις οι εφευρέτες της θεωρίας περί…Συνωμοσιολογίας, καταθέτοντας παραλλήλως και την εθνοφυλετική προέλευση και θρησκευτική ταυτότητα των συγκεκριμένων σοβιετικών κομμουνιστών!!!

Παραθέτομεν κατωτέρω τον πίνακα των διατελεσάντων αρχηγών της προαναφερθείσης υπηρεσίας του ΟΗΕ.

Konstantin Zinchenko

Soviet Union

1952

Trygve Lie

Ilya S. Tchernychev

Soviet Union

1953–1954

Dag Hammarskjöld

Dragoslav Protitch

Soviet Union

1955–1957

Anatoly F. Dobrynin

Soviet Union

1958-1959

Georgy Arkadev

Soviet Union

1960–1961

E.D. Kiselyv

Soviet Union

1962

U Thant

V.P. Suslov

Soviet Union

1963–1964

Alexei E. Nesterenko

Soviet Union

1965–1967

Leonid N. Kutakov

Soviet Union

1968–1972

Arkady N. Shevchenko

Soviet Union

1973–1977

Kurt Waldheim

Mikhail D. Sytenko

Soviet Union

1978–1980

Viacheslav A. Ustinov

Soviet Union

1981–1986

Javier Pérez de Cuéllar

Vasilly S. Safronchuk

Soviet Union

1987–1991

Σήμερα τα μέλη του C.F.R. εξουσιάζουν τον ΟΗΕ, ενεργούντες ως διαχειριστές του Σανχέντριν των Διεθνών Τραπεζιτών.

Ο ΟΗΕ, «αντί μιας μάλλον ιερής αγελάδος, θεωρείται σήμερα ως μία Τρόϊκα αποτελουμένη από έναν άσπρον ελέφαντα, ένα δούρειον ίππον και μία γίδα του Ιούδα», μας λέγει ο συγγραφέας του βιβλίου: «The United Nations Today», Robert W. Lee.3

6/. Η μυστική αδελφότητα «Κρανίο και Οστά» (Scull and Bones) 4

α/. Ιστορικόν ιδρύσεως-Λατρευτικά σύμβολα και σκεύη

Στο πέρασμα των χρόνων, οι Ιλλουμινάτοι δημιούργησαν εκατοντάδες μετωπικές ομάδες, λέσχες και Εταιρείες. Ωρισμένες απ’αυτές λειτουργούν μόνο κατ’ όνομα, ενώ άλλες έχουν ισχυρή επιρροή και ασκούν ιδιαίτερη εξουσία.  Μία ιδιαίτερα μισητή και μιαρή οργάνωση των Ιλλουμινάτων είναι «το Τάγμα ή αδελφότητα της Νεκροκεφαλής και των Οστών».

Η αδελφότητα του θανάτου «Skull and Bones» (Κρανίο και Οστά), όπως έχει χαρακτηριστεί, είναι μια αποκρυφιστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1832 στο πανεπιστήμιο του YALE στις ΗΠΑ, από τον William Russel, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Γερμανία και μυήθηκε στους ILLUMINATI. Σύμβολο της οργανώσεως είναι μια νεκροκεφαλή με δύο κόκκαλα χιαστί, και από κάτω ο μυστικός αριθμός 322. Έμβλημά της η νεκροκεφαλή και δύο κόκκαλα. Παραδόξως, και οι σατανιστές της ηγετικής ομάδας των  (SS)  του Χίμλερ, έφεραν τιμητικό δακτυλίδι με ανάγλυφη νεκροκεφαλή επ’ αυτού. Το δακτυλίδι αυτό απεκαλείτο Totenkopfring  (νεκροκεφαλή ή δακτυλίδι της κεφαλής του θανάτου).

SS-Ehrenring ("SS Honour Ring"), unofficially called Totenkopfring ("Skull Ring" or "Death's Head Ring"), was an award of Heinrich Himmler's Schutzstaffel (SS). It was not a state decoration, but rather a personal gift bestowed by Himmler. The SS Honor Sword and SS Honor Dagger was a similar award.


Τα μέλη του Τάγματος «Κρανίο και Οστά», από την αρχή υιοθέτησαν την πίστη στο αγγλοσαξονικό «εκ θεού» δικαίωμα, να κυριαρχούν σε όλες τις άλλες φυλές. Για τα μέλη του Τάγματος, η χρήση της στρατιωτικής ισχύος είναι μια φυσική και αναγκαία συνέπεια της πολιτικής εξουσίας.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο πρόεδροςτων ΗΠΑ G. Βush ανήκει σε αποκρυφιστική οργάνωση και μάλιστα από τις πιο μαύρες που πέρασαν από τον πλανήτη, είναι φανερό ότι η Νέα Τάξη, για την οποία ο πατέρας Bush υπερήφανα είχε αναγγείλει ότι ξεκίνησε με τον πρώτο πόλεμο στο Ιράκ, ΔΕΝ έχει σκοπό να προσφέρει στην ανθρωπότητα ούτε το ελάχιστο καλό. Αν μάλιστα ληφθεί υπ’ όψιν, ότι η Οργάνωση αυτή ήταν η ίδια απόκρυφη οργάνωση που ήλεγχε «πνευματικά» τα περιβόητα τάγματα των SS του Χίτλερ, με τό ίδιο ακριβώς σήμα, τότε, πραγματικά γίνεται ξεκάθαρη και η αποστολή του Τάγματος  για ίδρυση Παγκόσμιας κυβερνήσεως και παγκόσμια κυριαρχία…προσφέροντας στην ανθρωπότητα το ΑΠΟΛΥΤΟ κακό!

Η οργάνωση συνεδριάζει σε ένα ειδικό κτίριο στο προαύλιο του πανεπιστημίου του YALE, τον οποίο ονόμαζαν «ο τύμβος» (The Tumb), ένα κτίριο το οποίον δεν έχει καθόλου παράθυρα, δείγμα του πόσο απόκρυφα πράγματα ελάμβαναν και λαμβάνουν χώρα εκεί μέσα. Οι βαριές πόρτες, οι σιδερένιες μπάρες, τα πολλά λουκέτα και η μεσαιωνική αρχιτεκτονική του κτιρίου ολοκλήρωναν την εικόνα.

Wikimedia Commons Skull and Bones Hall, also known as The Tomb, the headquarters of the Skull and Bones Society.

 

Το 1876 μια ομάδα φοιτητών ωθούμενη από περιέργεια θέλησαν να εισχωρήσουν στον «τύμβο» μιας και για αρκετά χρόνια δεν δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στις συνεδριάσεις της οργάνωσης. Ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από τις βαριές πόρτες του κτιρίου. Πράγματι μια νύχτα που δεν ήταν κανείς εκεί και αργά μετά τα μεσάνυχτα με πλήρη μυστικότητα, κατάφεραν να παραβιάσουν μια πολύ μικρή πόρτα στην πίσω μεριά του κτιρίου, αυτό όμως που θα έβλεπαν θα τους σημάδευε για όλη τους την ζωή. Παντού, κεριά στους τοίχους με αμυδρό φωτισμό, βελούδινα υφάσματα με το σήμα της οργανώσεως, περίεργα σύμβολα, μαχαίρια, φέρετρα και μια μεγάλη συλλογή από κόκκαλα και νεκροκεφαλές.

Συνάντησαν μυστικές αίθουσες αριθμημένες άλλες κλειστές και άλλες ανοιχτές και όλα αυτά σε ένα κτίριο που εσωτερικά έμοιαζε με λαβύρινθο. Το ενδιαφέρον τους προκάλεσε η κυρίως αίθουσα με τον αριθμό 322 που υπήρχε στο έμβλημα της οργανώσεως. Εκεί υπήρχαν ολόκληροι σκελετοί και κρανία διάσημων προσωπικοτήτων όπως του αρχηγού των Ινδιάνων Απάτσι και του μεξικανού επαναστάτη, Πάντσο Βίλα, καθώς και άλλων. Τα μέλη της οργανώσεως «Κρανίο και Οστά» άνοιγαν τάφους και έπαιρναν τα κόκκαλα και τα κρανία για την συλλογή τους.

Με το πέρασμα των χρόνων, έφθασαν στο φως της δημοσιότητας και άλλα στοιχεία για αυτή την σκοτεινή οργάνωση, από ανθρώπους που προσπάθησαν να ξεσκεπάσουν τα μυστικά της. Τα νέα στοιχεία αποκάλυψαν τις τελετές εισδοχής νέων μελών γυμνών μέσα σε φέρετρα πίνοντας αίμα, παρουσία παλαιότερων μελών που φορούσαν περίεργες μάσκες με εξίσου περίεργους συμβολισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις 15 άτομα κάθε χρόνο επιλέγονται για να εισέλθουν στην αδελφότητα του θανάτου. Ένα ακόμα δείγμα του πόσο αυστηρά και μυστικά λειτουργεί αυτή η οργάνωση.

Μέλη, αποδεδειγμένα της οργανώσεως, υπήρξαν ο George Bush καθώς και ο πατέρας του αλλά και ο παππούς του. Επίσης και ο πολιτικός του αντίπαλος John Keri. Από αυτό και μόνο το αποκαλυπτικό γεγονός, αντιλαμβανόμαστε τι είδους δικομματική «δημοκρατία» επικρατεί στις ΗΠΑ, όταν αμφότεροι οι κορυφαίοι πολιτικοί αντίπαλοι ανήκουν στην ίδια αποκρυφιστική οργάνωση !!!

Μέλη επίσης της οργανώσεως φέρονται άνθρωποι της οικογένειας Rockfeller, των γνωστών μεγιστάνων του πλούτου και μεγαλοτραπεζιτών. Ακολουθούν διάσημοι πολιτικοί, τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, καναλάρχες, κ.τ.λ. που φέρονται να έχουν περάσει μέσα από τον «τύμβο».

Με λίγα λόγια, άνθρωποι που κατέχουν θέσεις κλειδιά και κινούν τα νήματα όχι μόνον στις ΗΠΑ, αλλά παγκοσμίως και επηρεάζουν τις ζωές όλων των λαών της γης.

β/. Ερμηνείες του αινιγματικού αριθμού 322.

Όσον αφορά τον αινιγματικό αριθμό 322, δόθηκαν κατά καιρούς, διάφορες ερμηνείες από πολλούς συγγραφείς. Άλλοι είπαν ότι συμβολίζει το 3ον κεφάλαιο 22 εδάφιο από το βιβλίο «Γένεσις» της Παλαιάς Διαθήκης, άλλοι ότι συμβολίζει κωδικοποιημένη μυστική αριθμολογικώς έννοια.

Οι πιο πολλοί ερευνητές, όμως, κατέληξαν στο ότι σχετίζεται με την χρονολογία θανάτου του γνωστού ρήτορος Δημοσθένη, ο οποίος γεννήθηκε το 384 π.Χ. και πέθανε το 322 π.Χ. Συνεπώς, προκύπτει ένας τρομακτικός συνειρμός σκέψεων από αυτή την αλληλουχία των συμβολισμών.

Σύμφωνα με την άποψη μιας από τις καταχωρισμένες πηγές μας, η Αδελφότητα του θανάτου «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ», χρησιμοποιεί ως σύμβολό της τον Δημοσθένη, επειδή ο Δημοσθένης επιθυμούσε την καταστροφή του Ελληνισμού, έτσι και οι «σκελετάνθρωποι», επιδιώκουν στην πορεία για παγκόσμια κυριαρχία να εξαφανίσουν το τελευταίο ίσως εμπόδιο, την όαση των ζηλωτών, μαρτύρων και ομολογητών της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, την Ορθόδοξη Ελλάδα. Καίτοι η παραπάνω θέση πιθανόν να θεωρηθεί από πολλούς, ως υπερβολική ή «κεραυνός», εμείς θα συμφωνήσουμε, διότι:

.Ο Δημοσθένης δεν ήταν Έλληνας αλλά Σκύθης, από την πλευρά της μητρός του και οι Σκύθες έτρεφαν μίσος κατά των Ελλήνων. Ο μεγάλος ρήτωρ, ο Αισχίνης, αποκαλεί τον Δημοσθένη Βάρβαρον! Συγκε­κριμένα, στον περίφημο λόγο «Περί Παραπρεσβείας» δύο φορές ακούγεται η φράση: «και ταύτα. ώ Δημόσθενες, έκ νομάδων Σκυθών το προς μητρός το γένος». (§78). Και παρακάτω: «Τα δε από μητρός (Δημοσθένης), Σκύθης, Βάρβαρος, Ελληνίζων τή φωνή» (§172).

Η πρώτη φρά­ση σημαίνει: «Και λες, αυτά Δημοσθένη, αφού από την μεριά της μητέρας σου, το γένος σου κατάγεται από Σκύθες νομάδες». Και η άλλη: «Από την μεριά της μητέρας του ο Δημοσθένης είναι Σκύθης, βάρβαρος που χρησιμοποι­εί ελληνική γλώσσα»!

.Με τους «πύρινους» λόγους του ο Δημοσθένης. κατόρθωσε να παρασύρει τους Αθηναίους να πολεμήσουν εναντίον του Φιλίππου, Έλληνος βασιλέως της της Μακεδονίας. Αποκαλεί συχνά ο Δημοσθένης τον Φίλιππο «βάρβαρο», ενώ βάρβαρος/αλλοεθνής ήταν ο ίδιος, γιατί εγνώριζε πως αυτό θα τον προσβάλλει και θα τον μειώσει. Αν όμως ο Φίλιππος ήταν βάρβαρος (ξένος) γιατί θα τον ενοχλούσε αυτός ο χαρακτη­ρισμός;

Ακόμη με τον όρο αυτό, ο Δημοσθένης ήθελε να παρου­σιάσει τον Φίλιππο σαν ξένο επιδρομέα που επιβουλεύεται την ελευθερία της Ελλάδος, να εμφυσήσει ανθελληνικό μένος στους Αθηναίους δημοκράτες κατά του Φιλίππου και να συνενώσει ενα­ντίον του τους Αθηναίους και τους υπολοίπους Έλληνες των άλλων Ελληνικών πόλεων.

.Αν δεν υπήρχαν οι επονείδιστοι χαρακτηρισμοί του Δη­μοσθένη κατά του Φιλίππου, κυρίως, και κατά του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σήμερα δεν θα είχε εγερθεί από τους Σκοπιανούς, ζήτημα της ελληνικότητας των Μακεδόνων. Όλοι οι σύγχρονοι αμφισβητίες της Ελληνικότητος της Μακεδονίας, στηρίζονται σ’εκείνους τους ανθελληνικούς λόγους του Δημοσθένους. Τα άλλα που προσκομίζουν είναι απλά συ­μπληρωματικά στοιχεία, που μόνα τους δεν έχουν ιστο­ρική βαρύτητα.

.Έπειτα από τον θάνατο του Φιλίππου, ο αλλοεθνής Δημοσθένης εξακολούθησε τον αγώνα του και εναντίον του Μεγάλου Αλεξάνδρου, χωρίς όμως να πετύχει τίποτα.

.Ο υποτιθέμενος Έλλην και Αθηναίος πολίτης, Δημοσθένης (Σύμφωνα με ψήφισμα της Εκκλησίας του Δήμου των Αθηναίων, το 451 π.Χ., απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση της ιδιότητος του πολίτη ήταν η καταγωγή από γονείς που ήταν μεν ελεύθεροι, αλλά έπρεπε να είναι και οι δύο Αθηναίοι πολίτες), εκτός από σχίστης της ενότητος του Ελληνισμού, ήταν και δωρολήπτης, ίδιον των καιροσκόπων και χρηματολάγνων δημοκρατών

Το 324 π.Χ. έφυγε εξόριστος από τις Αθήνες, όταν άρχισε να εγκαθιδρύεται και να απλώνεται η Ελληνική Μακεδονική Αυτοκρατορία, γιατί αποδείχτηκε ότι είχε δωροδοκηθεί, με «Άρπαλα χρήματα», αφού βοήθησε τον μεγαλύτερο καταχραστή της αρχαιότητας του στρατηγού Αλεξάνδρου, τον Άρπαλο, να δραπετεύσει.

.Μετά τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η Αθηναϊκή …Δημοκρατία με ψήφισμά της τον ανακάλεσαν πανηγυρικά από την εξορία, η ελευθερία του όμως αυτή δεν κράτησε για πολύ, γιατί αναγκάστηκε να φύγει ξανά ύστερα από την εμπλοκή του στην αποτυχημένη επανάσταση που έγινε τότε κατά των Ελλήνων Μακεδόνων. Οι στρατιώτες του Αντιπάτρου τον κυνήγησαν και τον βρήκαν στο ναό του Ποσειδώνος στην Καλαβρία. Για να μην τον συλλάβουν, ήπιε δηλητήριο και πέθανε στις 12 Οκτωβρίου του 322 π.Χ.5

.Ο Δημοσθένης με την στάση του απέναντι στους Έλληνες Μακεδόνες βασιλείς, θεωρείται από τους σύγχρονους πάσης κατηγορίας εχθρούς των Ρωμηών/ Ελλήνων, αλλά και από τους υποτιθέμενους φίλους και «συμμάχους», ως σύμβολον «ανθελληνισμού». Μάλιστα επειδή φέρεται από την επίσημη ιστορία να αυτοδηλητηριάστηκε, προτρέπονται ή διατάσσονται τα μέλη της αδελφότητος «Skull and Bones» να πράττουν το ίδιο, όταν αποτυγχάνουν στην αποστολή που τους ανατίθεται από την ηγεσία της οργανώσεως.

Αυτός ήταν ο πραγματικός Δημοσθένης, και όχι εκείνος όπως τον παρουσιάζει Ελληνοποιημένον, ηρωοποιημένον, η συστημική ιστορία! Εάν  αναδιφήσετε τα αληθινά βιογραφικά κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών των τελευταίων 100 χρόνων, θα διαπιστώσετε απίστευτες ομοιότητες και αντιστοιχίες (φυλετικές, ηθικές, εθνομειοδοτικές), με τον Δημοσθένη!!!

Αυτό, άραγε να είναι το μεγάλο μυστικό που συμβολίζει ο αριθμός 322 στο έμβλημα της οργανώσεως, και αυτό που επροβλημάτισε τους ερευνητές όταν άρχισαν να συνδυάζουν τους συμβολισμούς και τα γεγονότα; Δι’ημάς είναι το πιθανώτερον!

γ/. Ενέργειες απιδιδόμενες στην οργάνωση «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ». 

Μερικές από τις ενέργειες (γεγονότα με πολύ σκοτεινό παρασκήνιο) που αποδίδονται στην αδελφότητα του θανάτου, τους «σκελετανθρώπους»  είναι οι εξής:

-Ανάμειξη παρασκηνιακώς, στο μεγάλο οικονομικό κραχ που έπληξε τις ΗΠΑ το 1929 κι’ όλο τον δυτικό κόσμο.

-Στενές επαφές με την μεγάλη μασονική στοά Ρ2 της Ιταλίας.

-Βύθιση του υπερωκεάνιου «LOUSITANIA» που υπήρξε η αφορμή για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

-Εμπλοκή των ΗΠΑ στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο (Μετά την Ιαπωνική επιδρομή στο Περλ Χάρμπορ, την οποίαν ο πρόεδρος Ντελάνο Φρ. Ρούσβελτ μασώνος 33ου βαθμού και οι συνεργάτες του γνώριζαν εκ των προτέρων, αφού ο αμερικανικός στρατός είχε σπάσει τον κώδικα των Ιαπώνων. Το Διευθυντήριον όμως της Ομοσπονδιακής τραπέζης των ΗΠΑ απαιτούσε από την κυβέρνηση, να εισέλθει στον πόλεμο και χρειαζόταν μία σοβαρή και λογικοφανή πρόφαση να πείσει τους Αμερικανούς πολίτες που αντιτίθεντο στον πόλεμο, να καλωσορίσουν την κήρυξή του).6

-Δολοφονίες πολιτικών, τραπεζιτών, κ.τ.λ. στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

-Ρίψεις των ατομικών βομβών σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι.

-Kτύπημα στους δίδυμους πύργους της Ν. Υόρκης καθώς και το «κτύπημα» στο Πεντάγωνο με άγνωστο τρόπο. Μετά τα κτυπήματα εκείνα, ξεκίνησε η μεγάλη εκστρατεία των ΗΠΑ από τον George Bush (μέλος της οργανώσεως), εναντίον …της τρομοκρατίας και ο πόλεμος κατά του Ιράκ.

Η επίθεση αυτή κατά του Ιράκ ξεκίνησε στο 22 Μαρτίου του 2003 δηλαδή στις 22/3/2003. Με μια διαφορά, όμως. Οι Αμερικανοί γράφουν πρώτα τον μήνα και μετά την ημέρα στην χρονολόγηση, έτσι έχουμε 3/22/2003.

-Διείσδυση σε κάθε ερευνητική, πολιτική και άλλη οργάνωση που επηρεάζει την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ. Με επιμονή και πείσμα κυριαρχεί στην ζωή και τις δραστηριότητες της Αμερικανικής Κοινωνίας μέσα από τις εκκλησίες, τις επιχειρήσεις, την δικαιοσύνη, την κυβέρνηση και την πολιτική εδώ και έναν αιώνα.7

Δεν είναι τυχαίο που «Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ – SKULL AND BONES», έχει χαρακτηριστεί από συγγραφείς βιβλίων και δημοσιογράφους ως η πλέον επικίνδυνη μυστική οργάνωση. Τα γεγονότα που φέρονται να εμπλέκονται μέλη της, το αποδεικνύουν περίτρανα.


Aυτό είναι που φοβίζει την ανθρωπότητα, γιατί οι «σκελετάνθρωποι» είναι (υπ)άνθρωποι του σκότους, σατανικοί και συνωμότες που δεν διστάζουν ακόμα και στο μεγαλύτερο κακό μπροστά στον υπέρτατο στόχο τους: Την παγκόσμια κυριαρχία.

Aνάμεσα στην ελίτ του Τάγματος αυτού, βρίσκουμε τον Τζωρτζ Μπους και τον δημοσιογράφο Γουϊλλιαμ Φ. Μπάκλεϋ. Επίσης οικογένειες Ιλλουμινάτων όπως οι Μπράουνς, Χάρριμαν, Νταλ, Γουϊτνεϊ, Λορντ,Πέϊνς, Λόβετ, Πίλσμπουρι, Μπούντις, Ουάϊερχάϋζερς, Άστορς και φυσικά οι Ροκφέλλερς. Κοινός χώρος εκπαιδεύσεως ήταν το Πανεπιστήμιο Yale όπου δεν είναι τυχαίο που η Χίλαρυ Κλίντον και ο Μπίλ Κλίντον, εκεί τελείωσαν την νομική Σχολή.  

Skull and Bones is an undergraduate senior secret society at Yale University, New Haven, Connecticut. It is the oldest senior class landed society at Yale. The society's alumni organization, the Russell Trust Association, owns the society's real estate and oversees the organization. The society is known informally as "Bones", and members are known as "Bonesmen".

Wikimedia CommonsThe official logo of the Skull and Bones Society.

 

According to evidence, in 1918, under cover of darkness, Yale student Prescott S. Bush, dug up the grave of Geronimo. Bush, along with several co-conspirators took the skull and two bones of the famed Apache leader back to Yale University in New Haven, Conn., where they’ve been on display at the headquarters of one of America’s most mysterious secret societies.

Bush, the father of President George H.W. Bush and grandfather of George W., is a Bonesman. He, along with his cohorts, was a member of an elite club at Yale University known as the Skull and Bones Society. Throughout history, some of the most prominent American figures have been Bonesmen, handpicked members of Yale’s undergraduate class selected to join the ranks of elite students. In addition to the Bush’s — both H.W. and W. followed in Prescott’s footsteps during their time at the university — members have included hundreds of government officials, such as former Secretary of State John Kerry, as well as members of the entertainment industry, such as actor Paul Giamatti.

Aside from notable alumni, and a few rumors, not much is known about the elusive society.

Started in 1832, 131 years after the University opened its doors, the society was founded after some of the existing societies fell into conflict over an awards ceremony. To stop the conflict and reach a conclusion, members from the Linonia, the Brothers in Unity and the Calliopean societies diverged from their respective groups and formed the Skull and Bones society.

William Huntington-Russel and Alphonso Taft took it upon themselves to create the society, and along with 12 other members, formed the inaugural class. Since 1832, every spring the society chooses fifteen new members from the junior class, including women in the process only since the early 90’s. Among those considered are leaders on campus, and notable names the society believes it could benefit from in the future.

The initiation process of the society has been long shrouded in secrecy, driving many to believe, not groundlessly, that it involves occult practices, black magic, and even animal sacrifices.

Like all societies at the university (of which there are seven), the Skull and Bones society have a headquarters. Known colloquially as the Tomb, the Skull and Bones Hall is a gothic, windowless building on High Street, just off campus, where the members can gather for meetings and events.

It is also the rumored resting place of the bones of Geronimo, after being stolen by Prescott Bush, as well as the skulls of former president Martin Van Buren and Mexican revolutionary Pancho Villa.

In addition to the Tomb, the society also owns Deer Island, a small plot of land in the St. Lawrence River. The purpose of the island, described as run down and relatively derelict, is to be a retreat, a place where the members can go for the weekend to “rekindle old friendships.

Due to the secrecy and elitism promoted by the society, the Skull and Bones Society, as well as the Bonesmen, have long been the subject of well- founded conspiracy theories.

Some claim that the group was behind the Kennedy assassination, that they were responsible for creating the nuclear bomb, that they are sponsored and influenced by the Illuminati, and even that they control the entire Central Intelligence Agency.

Presidents Taft, H.W. Bush and W. Bush were all members of the Skull and Bones Society.

 

At different points throughout history, Bonesmen have had control over the fortunes of the Rockefellers, the Carnegies, and the Fords. They’ve also had members rise through the ranks and obtain high offices in the Council on Foreign Relations, powerful media corporations such as Time, and, of course, three Presidents of the United States (William Howard Taft, in addition to the Bushs.)

In fact, during the 2004 Presidential Election, both the Republican and Democratic nominees, Kerry and W. Bush, were former Bonesman.

Despite the theories and accusations surrounding them, Bonesmen have remained notoriously silent about what goes on in their inner sanctum. Both Kerry and Bush were asked about life as Bonesmen during the 2004 election, but neither would comment.

“It’s a secret,” Kerry said, adding nothing more.

“So secret, I can’t say anything more,” W. Bush added in his autobiography.

It could be that the members of the society really are plotting to take over the world, and establish a world government!!!

7/. Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

α/. Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ (Bilderberg), ιδρύθηκε το 1954,  στο ξενοδοχείο «Μπίλντερμπεργκ» κοντά στο Άρνεμ της Ολλανδίας (εξ ου και το όνομά της), όπου ο Ιλλουμινάτος πρίγκιπας Βερνάρδος της Ολλανδίας συγκάλεσε την πρώτη συνάντηση για «να ενισχύσει την συνεργασία μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ» και «για την δημιουργία μιας δυνατής και εύρωστης Ευρώπης», λόγω  της…ανησυχίας που είχε προκληθεί από την αύξηση του αντιαμερικανισμού και την επιρροή της πρώην συμμάχου, τότε Σοβιετικής Eνώσεως στην Δυτική Ευρώπη.

β/. Η δράση και η Δογματική της Λέσχης (Ο «Αθόρυβος Πόλεμος»)8

Απόρρητο στρατιωτικό έγγραφο αποκαλύπτει την δράση, την δογματική και την κυριαρχική νοοτροπία της ελὶτ της Παγκόσμιας Κυβερνήσεως. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979, περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος κηρύχθηκε από την Διεθνή Ελίτ σε μία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954». Το 1954 όμως είναι το έτος που για πρώτη φορά συναντήθηκαν τα μέλη της Λέσχης Μπίλντρμπεργκ. Παραθέτουμε κατωτέρω περίληψη του περιεχομένου του:

«Η εμπειρία έχει αποδείξει πως η πιο απλή μέθοδος για την εξασφάλιση ενός σιωπηλού όπλου και η απόκτηση ελέγχου του κοινού, είναι να τους διατηρούμε ανεκπαίδευτους και αδαείς όσον αφορά τις αρχές των βασικών συστημάτων αφ’ ενός, ενώ αφ' ετέρου να τους κρατούμε σε σύγχυση, να τους έχουμε αποδιοργανωμένους και αποσπασμένους σε θέματα που δεν έχουν καμία πραγματική σημασία. Αυτό επιτυγχάνεται με:

1//. Τον χωρισμό των εγκεφάλων τους, την υπονόμευση των πνευματικών τους δραστηριοτήτων, την παροχή ενός προγράμματος χαμηλής ποιότητας στην δημόσια εκπαίδευση, τον σχεδιασμό συστημάτων και τα οικονομικά, αλλά και την αποθάρρυνσή τους στον τομέα της τεχνικής δημιουργικότητας.

2//. Την εξάρτηση των αισθημάτων τους και την αύξηση της αυτοϊκανοποιήσεώς τους, αλλά και της ικανοποιήσεώς τους σε συναισθηματικές και σωματικές δραστηριότητες με:

α//. Άσχετες συναισθηματικές προσβολές και επιθέσεις (πνευματικός και συναισθηματικός βιασμός), μέσω μίας μόνιμης επιθέσεως σεξ, βίας και πολέμων στα μέσα ενημέρωσης-κυρίως την τηλεόραση και τις εφημερίδες.

β//. Την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας τους -σε υπερβολή- «σκουπιδοτροφές για την σκέψη» και με την αποστέρηση όλων εκείνων των πνευματικών τροφών, που πραγματικά έχουν ανάγκη.

γ//. Την επανασυγγραφή της ιστορίας και του νόμου και την υποταγή του κοινού σε μία παρεκκλίνουσα δημιουργία, έτσι ώστε να μπορεί να ανορθώνει την σκέψη του από τις προσωπικές ανάγκες σε ιδιαίτερα κατασκευασμένες εξωτερικές προτεραιότητες.

Τα σιωπηλά όπλα της τεχνολογίας κοινωνικού αυτοματισμού, θα παρεμποδίζουν τα ενδιαφέροντά του και τις πνευματικές αναζητήσεις και ανακαλύψεις του. Όσο περισσότερη σύγχυση, τόσο περισσότερο όφελος. Άρα η καλύτερη προσέγγιση είναι να δημιουργούμε προβλήματα και μετά να προτείνουμε λύσεις.»

Τι σημαίνουν τα παραπάνω;

.Απόσπαση της προσοχής του ενήλικου κοινού από τα πραγματικά κοινωνικά θέματα και τις ανάγκες του (οικογενειακές, οικονομικές, πνευματικές, κλπ) και διαρκής ενασχόλησή του σε θέματα που δεν έχουν καμιά πραγματική αξία (μόδα, στοιχήματα, μόντελλινγκ, γιόγκα, γαστρονομία/γαστριμαργία, πορνογραφία, αστρολογία, αυτοκινητοδρομίες, προβολή του ιδιωτικού βίου, των επαγγελματικών και οικογενειακών δραστηριοτήτων συστημικών «ινδαλμάτων» (ηθοποιών, καλλιτεχνών, αθλητών, δημοσιογράφων, κλπ).

.Τήρηση των μαθητών και φοιτητών, γενικώτερα της νεολαίας σε πλήρη άγνοια, όσον αφορά:

-Την αληθινή επιστήμη (επίταση της επιστημονικολογίας και θεοποίηση επιστημόνων και επιστήμης).

-Την οδυνηρή αλήθεια για την οικονομία,  τον ρόλο των διεθνών τραπεζών-τραπεζιτών και των οικονομικών δολοφόνων.

-Την δικαιοσύνη και το δίκαιον ή όχι, αποφάσεων μιας στιγμιαίας πλειοψηφίας δικαστών, της σχέσεώς τους με την ηθική και το περί δικαίου αίσθημα.

-Την αληθινή ιστορία (εγχώρια και παγκόσμια) [Απόκρυψη ή αποσιώπηση πηγών που ανατρέπουν την συστημική ιστορία, ηρωοποίηση εθνομειοδοτών και προδοτών, κλπ) {Η συντριπτική πλειοψηφία των αποφοίτων, φοιτητών και μαθητών, αγνοεί τα βασικά της αληθινής ιστορίας της πατρίδος του και απλώς γνωρίζει όσα έχει διδαχθεί από τους παπαγαλίζονες τα μυθοπλασμένα και πλαστογραφημένα γεγονότα της Συστημικής ιστορίας}.

.Συνεχής ενασχόληση με βιοτικές μέριμνες, εγωπαθείς και σαρκικές δραστηριότητες, διασκέδαση, ώστε να μην έχουν χρόνο να σκεφθούν τίποτε άλλο εκτός από εκείνα που του υποβάλλουν στο υποσυνείδητο τα ΜΜΕ και επιλέγουν από τις ιστοσελίδες ή συνδρομητικούς διαύλους, που ικανοποιούν τις ορέξεις και τα ένστικτά τους, και ενώ «οι κλέφτες έχουν μπεί στο μαντρί» και αλωνίζουν ανενόχλητοι!!!

Το παραπάνω έγγραφο, περιγράφει επίσης, με θαυμαστό τρόπο, την εξ αποστάσεως τεχνική ελέγχου του νου με ηλεκτρομαγνητικά μικροκύματα. Αναφέρει σχετικώς για τον αθόρυβο πόλεμο:

«Πυροβολεί καταστάσεις αντί για σφαίρες. Προωθείται με επεξεργασία δεδομένων αντί με την πυρίτιδα, με έναν υπολογιστή αντί για ένα όπλο- την χειρίζεται ένας προγραμματιστής υπολογιστών αντί ένας σκοπευτής- ενεργεί κάτω από τις διαταγές ενός τραπεζικού μεγιστάνα αντί ενός στρατηγού του στρατού. Δεν δημιουργεί προφανείς θορύβους, δεν προκαλεί προφανείς σωματικές βλάβες και δεν αναμιγνύεται φανερά στην καθημερινή κοινωνική ζωή κανενός.

Προκαλεί όμως αλάνθαστους «θορύβους», προκαλεί αλάνθαστες σωματικές και πνευματικές βλάβες και εμπλέκεται με αλάνθαστο τρόπο στην καθημερινή κοινωνική ζωή, δηλαδή αλάνθαστα στον εκπαιδευμένο παρατηρητή, αυτόν που γνωρίζει που να κοιτάζει. Το κοινό δεν μπορεί να κατανοήσει το όπλο κι έτσι δεν μπορεί να πιστέψει πως δέχεται την επίθεση και υποτάσσεται από ένα όπλο.

Το κοινό μπορεί ενστικτωδώς να αισθανθεί πως κάτι πάει στραβά, εξ αιτίας όμως της τεχνολογικής φύσεως του σιωπηλού όπλου, δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του με λογικό τρόπο, ή να χειριστεί το πρόβλημα με έξυπνο τρόπο. Έτσι δεν γνωρίζει πως να ζητήσει βοήθεια και δεν ξέρει πως να συνεργαστεί με άλλους για να αμυνθούν εναντίον του.

Όταν ένα σιωπηλό όπλο εφαρμόζεται σταδιακά, τότε το κοινό προσαρμόζεται στην παρουσία του και μαθαίνει να ανέχεται την επέμβασή του στη ζωή του, μέχρι που η πίεση (ψυχολογική η οικονομική) να γίνει πάρα πολύ μεγάλη και να καταρρεύσει.

Άρα το σιωπηλό όπλο είναι ένας τύπος βιολογικού πολέμου. Επιτίθεται στην ζωτικότητα, την κινητικότητα και τις επιλογές των ατόμων μίας κοινωνίας, γνωρίζοντας, κατανοώντας, χειριζόμενο και επιτιθέμενο στις πηγές φυσικής και κοινωνικής ενέργειας και στις σωματικές, πνευματικές και συναισθηματικές δυνάμεις και αδυναμίες».

Συμπέρασμα: Όταν κάποιοι επιβάλλουν ετσιθελικώς την παγκόσμια δικτατορία τους με σταδιακή προσέγγιση, φανερή και κρυφή μεθοδολογία, ηλεκτρονική μηνυματική ηρωΐνη και πρόσχημα την ελεύθερη πληροφόρηση, την ειρήνη και την…δημοκρατία, τότε ελάχιστοι θα συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά γίνεται στην πατρίδα τους και στον κόσμο, πλην όμως όταν το αντιληφθούν, θα είναι πολύ αργά.

8/. Τριμερής Επιτροπή (Trilateral Committee)

Κατά την συστημική άποψη, η τριμερής Επιτροπή (Τριλατεραλισμός), είναι μία μη κυβερνητική ιδιωτική οργάνωση, ιδρυθείσα το 1973 έπειτα από την πρωτοβουλία David Rockfeller, από 300 και πλέον πολίτες, εις τους οποίους συμπεριελαμβάνοντο τα συμαντικώτερα ονόματα του διεθνούς μεγάλου κεφαλαίου, από Ευρώπη, Ιαπωνία, και Βόρεια Αμερική. Εμφανής σκοπός, η συνεργασία και στενώτερη αλληλοκατανόηση μεταξύ Βορείου Αμερικής, Ευρώπης και των χωρών της Άπω Ανατολής και του Ειρηνικού, μεταξύ των τριών κέντρων των πλέον ανεπτυγμένων βιομηχανικών χωρών των παραπάνω περιοχών.

Κατά τους ανεξάρτητους ερευνητές και αυτόφωτους/αυτόνομους μελετητές  («συνωμοσιολόγους» κατά το Σύστημα), ο τριλατεραλισμός:

.Αποτελεί μία πλέον διπλωματική, καλύτερον επεξεργασμένη επανέκδοση του σχεδίου περί μιας περισσότερον στιβαρής ασκήσεως της ηγεσίας του ελευθέρου κόσμου, τουτέστιν παγκόσμιας κυριαρχίας, από τις ΗΠΑ ως διαχεριστού του Ιουδαιοταλμουδικού Σανχέντριν.

.Είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της παγκόσμιας διακυβερνήσεως, μαζί με την πιο προβεβλημένη Λέσχη Μίλντερμπεργκ.

«Ο πραγματικός σκοπός της Tριμερούς δεν μπορεί να είναι άλλος από την Συνωμοσίαν, επί αυτής της Τριαδικής βάσεως» [Dan Smoot,The Invisible Government, republication Western Islands, Boston Mass, 1977, pp.21-226].9


      Dan Smoot's "Invisble Government" (First edition, 1962) sold about 1 million copies through self-publishing alone, but it did not appear on the New York Times "Best Sellers List" of 1962. That happened due to a silent order, given by the SYSTEM. In the 1977 republication of "Invisble Government", is referred the Trilateral Committee, founded in 1973.

 

                                                                       Συνεχίζεται







1 Gary Allen, None Dare call it Conspiracy, Rossmoor, Cal. Concord Press, p. 85.---Εσωτεριστές, Οι αρχιτέκτονες της Νέας παγκόσμιας Τάξης, Gary Allen, εκδ. Στερέωμα, σ.100-101.

2 ο.α. Allen, p. 86 και 101 αντιστοίχως.

3

Robert W. Lee, The United Nations Today, American Opinion, Belmont MΑ., 1976, p.2.--- The United Nations Conspiracy, Published by Western Islands, Boston (1981)

4 .Η αδελφότητα του θανάτου – Newsbeast

www.newsbeast.gr›...›Η αδελφότητα του θανάτου

.Τι είναι η οργάνωση skull & bones; Η... - Αφύπνιση ... - Facebook

www.facebook.comAfipnisiAntineotaxitwnphotos
. Αυτά είναι τα πιο γνωστά μέλη της μυστικής αδελφότητας Skull ...

www.huffingtonpost.gr›2015/12/12›story-the-tumb-..., 12Δεκ.2015.

.«SKULL AND BONES»: H ΠIO EΠIKINΔΥNH ΟΡΓΑΝΩΣΗ ...

www.pentapostagma.gr › arheio › 30799_skull-and-bo..., 5 Μαΐου 2012.


5 Ύστερα από 42 χρόνια, όπως μας πληροφορεί ο Πλούταρχος, η Αθηναϊκή Δημοκρατία, θυμήθηκε να τον τιμήσει (!!!), στήνοντας χάλκινο ανδριάντα και ψηφίζοντας να τρέφεται στο πρυτανείο κάθε φορά ο μεγαλύτερος εν ζωή των απογόνων του. Στην βάση του ανδριάντα του χαράχτηκε το περίφημο επίγραμμα:
«εἴπερ ἴσην γνώμῃ ῥώμην Δημόσθενες ἔσχες, οὔποτ' ἂν Ἑλλήνων ἦρξεν Ἄρης Μακεδών.» (στα αρχαία ελληνικά) [«ίση την ρώμη με τη γνώμη εάν, ω Δημοσθένη, είχες, δε θα επάτ' εις Ελλάδα Άρης ποτέ Μακεδών»(σε μετάφραση του Αλεξάνδρου Ραγκαβή[3] και απόδοση στα νέα ελληνικά)]

6 William P. Honan, “War Decoding Helped U.S.To Shape U.N.”New York Times, April 23. --- “Roosvelt Expected and Wanted Japanese Attack”. The Present Truth Ministry Newsletter, P.O. Box 475, Uniontown 1995, Arkansas 72995. March1995 --- Mike Blair, “Pearl Harbor, Truth Surfaces After fifty Years”, Spotlight magazine reprint, December 1993.


7 Antony Sutton, America’s Secret Establishment (Billings, Montana : Liberty House Press,1980).

8 ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ-Newsbomb, www.newsbomb.gr › tags › tag › lesxh-mpilntermpergk, 20 Iαν. 2016.

9 Dan Smoot was born in Missouri (1913). Reared in Texas, he attended Southern Methodist University in Dallas, receiving his BA and MA degrees from that university in 1938 and 1940. In 1941 he joined the faculty at Harvard as a teaching fellow in English, and did graduate work for the degree of Doctor of Philosophy in the field of American civilization. In 1942 he took a leave of absence from Harvard to join the FBI. At the close of the war, he stayed in the FBI rather than return to Harvard.

He served as an FBI agent in all parts of the nation, handling many different assignments. But for three and a half years he worked exclusively on Communist investigation in the industrial midwest. For two years following that, he was on FBI headquarters staff in Washington.

After nearly ten years in the FBI, Mr. Smoot resigned and became an independent publisher and radio-television commentator. Mr. Smoot is editor and publisher of the weekly Dan Smoot Report and is commentator on related radio and television programs. He died in 2003.

From what one may gather after reading "The Invisible Government" is how many lives have been ruined or lost in order to fulfill the dreams of a few determined to create a "New World Order".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου