Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015


ΜΕΡΟΣ 28ο
ΣΤ. ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ (ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ-ΟΡΩΝ-ΔΟΓΜΑΤΩΝ)
  


ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
ΖΗΛΩΤΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
7. ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ  
ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ  ΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ
Ιουδαιογενείς/
Ιουδαιόφρονες/
Ιουδαΐζουσες ηγεσίες
(Πολιτειακή, πολιτική, οικονομική, στρατιωτική,
Θρησκευτική), των ομόρων
της Ελλάδος κρατών
[Τουρκίας, Βουλγαρίας,
Σκιπερίας (Αλβανίας),
Σκοπίων] (34)
- Εθνικιστικές /
Υπερεθνικιστικές
Κυβερνήσεις  ομόρων 
Κρατών (35)
-Σιωνιστικό Ισραήλ (36)
- Εθνικιστικές/
Υπερεθνικιστικές
Κυβερνήσεις ομόρων
Κρατών(35)

-Εβραίοι (Σημίτες) (37)













34. ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ
Οι Ιουδαιογενείς, Ιουδαιόφρονες ή Ιουδαΐζουσες ηγεσίες (πολιτειακή-πολιτική-οικονομική-στρατιωτική-θρησκευτική) των ομόρων της Ελλάδος κρατών (Τουρκίας-Σκοπίων-Σκιπερίας/ Αλβανίας- Βουλγαρίας)[συνέχεια 27ου μέρους].
Επανάσταση του Ίλιντεν
Στις 20 Ιουλίου 1903 (με το παλαιό ημερολόγιο), ημέρα εορτής του προφήτη Ηλία, ξέσπασε στην Μακεδονία η επανάσταση που έμεινε γνωστή στην ιστορία ως Ίλιντεν (Илинден).
Το Ίλιντεν προετοιμάστηκε μεθοδικώς από την Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση (ΕΜΕΟ στα ελληνικά), γνωστή στους Μακεδόνες ως Внатрешна Македонска Револуционерна Организација (Βνάτρεσνα Μακέντονσκα Ρεβολουτσιόνερνα Οργκανιζάτσια ή ΒΜΡΟ) και στην Ευρώπη ως Internal Macedonian Revolutionary Organisation (IMRO). Η επανάσταση του Ίλιντεν πνίγηκε στο αίμα.
Το Ίλιντεν ήταν ένα Ιουδαιο-βουλγάρικο κίνημα που εκδηλώθηκε με πρωτεργάτες τους Ιουδαίους αδελφούς Καμχή,1 στην δυτική Μακεδονία το καλοκαίρι του 1903. Σ’ αυτό:
.Έλαβαν μέρος, κυρίως βουλγαρόφωνοι σχισματικοί (εξαρχικοί) καθοδηγούμενοι από τους Βουλγάρους κομιτατζήδες.
.Συμμετείχαν ελάχιστοι πατριαρχικοί (σλαβόφωνοι, βλαχόφωνοι, αλβανόφωνοι), κι αυτοί εξαναγκασμένοι από τα κομιτάτα, υπό την απειλή του θανάτου.
.Οι αντάρτες χτύπησαν βίαια τόσο τον άμαχο μουσουλμανικό πληθυσμό, όσο και τους πατριαρχικούς.
Η σύγχρονη Βουλγαρία
Οι σύγχρονοι Βούλγαροι έχουν προέλθει από την ανάμιξη των ορδών του Ασπαρούχ (και δευτερευόντως του Κουμπέρ) με σλαβικές φυλές που είχαν εγκατασταθεί στα ανατολικά Βαλκάνια τουλάχιστον έναν αιώνα νωρίτερα. Οι λαοί αυτοί, απορροφώντας και διάφορα άλλα αυτόχθονα φύλα της περιοχής (Έλληνες, Δάκες, Γέτες), διαμόρφωσαν το πολύ αργότερον αποκλειθέν «βουλγαρικό έθνος». Μέσα στο νέο βουλγαρικό έθνος, αφομοιώθηκαν και άλλα φύλα της περιοχής (Κουμάνοι, Πετσενέγοι, Βλάχοι και Άβαροι), με εξαίρεση έναν αριθμό Βλάχων που διατηρούν μέχρι και σήμερα, την ιδιαίτερη κουλτούρα τους.
Στο νέο αυτό «έθνος», το οποίον είχε αποκτήσει περισσότερα σλαβικά χαρακτηριστικά, αφομοιώνοντας γλωσσικά και πολιτιστικά τους Βουργαρίους/Βουλγάρους, έδωσαν το στρατιωτικό και επαγγελματικό τους όνομα, Μπουργκαρία/ Βουλγαρία.
Αργότερα προσετέθησαν με επιμειξίες ή υπολείμματα μέσα στην Βουλγαρία, από την Οθωμανική κυριαρχία, και διάφορες μειονότητες, όπως, Τούρκοι, Αρμένιοι και Ρομά.

Βουλγαρία - Τα δεδομένα από την απογραφή του 2011 για την θρησκεία των πολιτών

    Η Βουλγαρική Εθνική Στατιστική Υπηρεσία και το Πατριαρχείο Βουλγαρίας, ανακοίνωσαν τα τελικά αποτελέσματα της απογραφής του 2011 σχετικά με το Θρήσκευμα των Βούλγαρων πολιτών. Η ερώτηση υπήρξε εθελοντική και όχι υποχρεωτική, δεδομένου ότι σύμφωνα με το άρθρο 25 του νόμου περί στατιστικών, οι πληροφορίες αυτές είναι εμπιστευτικές.
Σε συνολικό αριθμό 5.758.301 ατόμων τα αποτελέσματα είναι:
Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία - 4.374.135 - 76,0 %
Παπικοί (Ρωμαιοκαθολικοί)- 48.945 - 0,8%
Προτεστάντες- 64.476 - 1,1%
Σουνίτες Μουσουλμάνοι - 546.004 - 9,5%
Σιίτες Μουσουλμάνοι - 27.407 - 0,5%
Άλλοι Μουσουλμάνοι - 3.728 - 0,1%
Αρμένιοι - 1715 - 0,0%
Ιουδαίοι - 706 - 0,0%
Άλλοι - 9023 - 0,2%
Άλλοι - 272.264 - 4,7%
Δεν απάντησαν - 409.898 - 7.1 %
Τα στατιστικά στοιχεία καταγράφουν 706 Ιουδαίους 0%, στην Βουλγαρία, αλλά ούτε έναν Έλληνα Ορθόδοξο!!!
*
Ρόσεν Πλεβνέλιεφ
Η εκλογή στο προεδρικό αξίωµα του κρυπτο-ιουδαίου Ρόσεν Πλεβνέλιεφ2 εδραιώνει για τα καλά στην εξουσία το κεντροδεξιό GERB και τον 52χρονο Μπορίσοφ, µέντορα του νέου προέδρου.



«Βλέπετε τους κύνας, βλέπετε τους κακούς εργάτας, βλέπετε την κατατομήν…» (ΦΙΛΙΠΠΗΣΙΟΥΣ, 3/2)

Με µία ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στον τομέα των κατασκευών, ο Πλεβνέλιεφ είναι «πνευματικό παιδί» – κατά πολλούς «πολιτική µαριονέτα» – του πρωθυπουργού Μπορίσοφ, ο οποίος πριν από δύο χρόνια τον έχρισε υπουργό Περιφερειακής Αναπτύξεως.
Μπόϊκο Μπορίσοφ (Boyko Metodiev Borisov, στα βουλγαρικά: Бойко Методиев Борисов) 
Ο νυν πρωθυπουργός της Βουλγαρίας από το 2014.3



Σε αµερικανικά διπλωµατικά τηλεγραφήµατα από το 2006 που δηµοσίευσε το WikiLeaks, ο τότε αµερικανός πρεσβευτής στη Σόφια, Τζον Μπέϊρλ,4 αναφέρθηκε στις «στενές κοινωνικές και επιχειρηµατικές σχέσεις του Μπορίσοφ µε σηµαντικά µέλη της µαφίας», προειδοποιώντας τις Ηνωµένες Πολιτείες να «µην ξεχάσουν µε ποιον έχουν να κάνουν».
Η έκθεση του τιμημένου από τον Βούλγαρο πρόεδρο Georgi Parvanov, με το μετάλλιον  Stara Planina, Αμερικανού πρέσβη, αναφέρει ότι υπήρχαν κατηγορίες που συνδέουν τον Μπορίσοφ σε σκάνδαλα με καύσιμα, με παράνομες αγοραπωλησίες σε συνεργασία με την ρωσική εταιρεία «Λούκοϊλ» και με σοβαρό λαθρεμπόριο μεθαμφεταμινών.
«Θεωρείται, ότι ο ίδιος (σ.σ. η πολιτική σταδιοδρομία του Μπορίσοφ ξεκίνησε από το αξίωμα του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών, αρμόδιου για την διοίκηση και τον συντονισμό των σωμάτων ασφαλείας), εκμεταλλεύτηκε το αξίωμα του σαν επικεφαλής των οργάνων περιφρουρήσεως της τάξεως της Βουλγαρίας, για να συγκαλύψει τις παράνομες ενέργειες του».
Πρώην παλαιστής, πυροσβέστης, προπονητής καράτε, σωματοφύλακας υψηλών προσωπικοτήτων, αστυνομικός και δήμαρχος της Σόφιας, ο Μπορίσοφ εξελέγη το 2009 µε την υπόσχεση να …….πατάξει την µαφία και το οργανωµένο έγκληµα.
Παρά την προσεκτικά σχεδιασµένη δηµόσια εικόνα ενός ρωμαλέου άνδρα, που τον κάνει να μοιάζει ως ο βαλκάνιος εξάδελφος του Βλαντίµιρ Πούτιν, και μερικές τηλεοπτικές συλλήψεις εγκληματιών, το παρελθόν του Μπορίσοφ δεν βοηθάει. Λέγεται ότι διατηρεί προσωπικές σχέσεις µε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lukoil Βουλγαρίας Βαλεντίν Ζλάτεφ, πανίσχυρο «kingmaker» και κατά τις ΗΠΑ, «άνθρωπο της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών και του οργανωµένου εγκλήµατος», ότι συνδέεται µε γνωστούς µαφιόζους που εµπλέκονται σε περίπου 30 ανεξιχνίαστες δολοφονίες και ότι έχει συµµετάσχει στην παράνομη διακίνηση μεθαµφεταµινών.
Εν τω μεταξύ, αναστάτωση στο πολιτικό σκηνικό της Βουλγαρίας προκάλεσαν οι εμπιστευτικές εκθέσεις Αμερικανών πρεσβευτών στην Σόφια για τον Μπορίσοφ, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα Wikileaks.5
Σε συνέντευξή του προς το ΒΗΜΑ ο επικεφαλής του γραφείου του Ευρωπαϊκού Συµβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (ECFR) στη Σόφια Ντιµιτάρ Μπέτσεφ αποκαλύπτει μεταξύ άλλων τα εξής:
.Ο Μπορίσωφ «Πλασάρεται ως ο “αρχάγγελος της κάθαρσης”»
Τον αγώνα κατά του οργανωµένου εγκλήµατος προβάλλει ο ισχυρός άνδρας της Σόφιας, ο πρωθυπουργός Μπορίσοφ, ως προπέτασµα καπνού για να γίνει ο «Βούλγαρος Πούτιν»...
.ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχουν φόβοι ο Μπορίσοφ να γίνει ο Πούτιν της Βουλγαρίας, με τον πρόεδρο Ρόσεν Πλεβνέλιεφ να γίνεται η πολιτική του μαριονέτα;
«Υπάρχουν πράγµατι. Οι διαφορές µε τη Ρωσία είναι ότι οι εκλογές στη Βουλγαρία είναι σηµαντικές και ότι υπάρχει και ο ρυθµιστικός παράγοντας των Βρυξελλών – αν και αποδυναµωµένος τελευταία».
.ΕΡΩΤΗΣΗ: Πόσο προσηλωμένος είναι στην πραγματικότητα ο Μπορίσοφ στην πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, δεδομέ νου ότι και ο ίδιος έχει κατηγορηθεί για σχέσεις μαζί του;
«Από το 2001 χτίζει µια δηµόσια εικόνα µέσω της εκστρατείας του κατά του εγκλήµατος. Παραµένει αφοσιωµένος σε αυτό, αλλά όχι υποσκάπτοντας τη θέση του GERB στην εξουσία. Η σταυροφορία της κυβέρνησης κατά της Lukoil και του ολιγάρχη Βαλεντίν Ζλάτεφ είναι ένα τεστ. Ο Ζλάτεφ έχει προσωπικές σχέσεις µε τον πρωθυπουργό και αν υπάρξουν πραγµατικές συνέπειες τότε ο Μπορίσοφ µπορεί να παρουσιαστεί σαν µαχητής κατά της διαφθοράς. Αν αυτό δεν οδηγήσει κάπου, τότε η κοινή γνώµη θα χαρακτηρίσει τη σύγκρουση µεταξύ της κυβέρνησης και της Lukoil µια φθηνή εκστρατεία δηµοσίων σχέσεων. Ο Μπορίσοφ, φυσικά, θα κατηγορήσει γι’ αυτό τα δικαστήρια – όπως κάνει συνήθως».6  
Εμείς ΔΕΝ έχουμε να προσθέσουμε τίποτε άλλο, στην θέση που υποστηρίξαμε εξ αρχής, δηλαδή ότι η Βουλγαρική Μαφία κυβερνά το γειτονικό κράτος…
Για να αντιμετωπίσει ο Μπορίσωφ τις αμερικανικές κατηγορίες, προανήγγειλε την προετοιμασία συμφωνίας για να προμηθεύεται ο πυρηνικός σταθμός «Κοζλοντούϊ» καύσιμα από την εξειδικευμένη αμερικανική επιχείρηση «Ουέστινγχαουζ». Παρόλο που το σχετικό συμβόλαιο με την ρωσική εταιρεία-προμηθευτή του «Κοζλοντούϊ» λήγει στο 2020, όπως επισήμανε στο ρεπορτάζ της, η δημόσια τηλεόραση της Βουλγαρίας.
Τι δηλοί η ενέργεια του Μπορίσωφ;
Εν τω μεταξύ, ο νυν πρέσβης των ΗΠΑ στην Βουλγαρία, Τζέϊμς Ουόρλικ, προσφάτως μετέβη απρογραμμάτιστα στο βουλγαρικό κοινοβούλιο. Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη αμερικανού πρέσβη στην Βουλή. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Ουόρλικ διαβεβαίωσε επανειλημμένα ότι «οι ΗΠΑ έχουν πλήρης εμπιστοσύνη στη βουλγαρική κυβέρνηση και στο πρόεδρο της». Επανέλαβε ότι η αμερικάνικη πρεσβεία δεν σχολιάζει τα επίμαχα δημοσιεύματα του Wikileaks, τα οποία όμως δεν εκφράζουν την επίσημη θέση της Ουάσιγκτον.
Την απάντηση στο προηγούμενο ερώτημα για τον Μπορίσωφ, την έδωσε ο Αμερικανός πρέβης στην Σόφια μέσα στην βουλή και στους Βούλγαρους δημοσιογράφους..
Βουλγαρική Μαφία
Όπως τονίζει ο βουλευτής και πρώην αρχηγός της αντικατασκοπείας, Ατάνας Ατανάσοφ, «άλλες χώρες έχουν την μαφία, στην Βουλγαρία η μαφία έχει τη χώρα».7
Μερικές άλλες αποδείξεις ότι η μαφία έχει υπό κατοχή την Βουλγαρία, είναι και οι εξής:
.Η αντίδραση του Βουλγαρικού λαού στις μαφιόζικες ενέργειες του  Ουκρανο-βουλγαρο-ιουδαίου Σεργκέϊ Στανίσεφ, 48ου πρωθυπουργού της Βουλγαρίας.8
Ενα εκατομμύριο βούλγαροι πολίτες υπέγραψαν κείμενο διαμαρτυρίας που ζητάει την παραίτηση του βούλγαρου πρωθυπουργού, Σεργκέϊ Στανίσεφ  του «κ. καθαρά χέρια».
.Ο Στανίσεφ εκατηγορήθη ότι ευθύνεται για το πάγωμα των ευρωπαϊκών πιστώσεων ύψους 670 εκατ. ευρώ που επέβαλαν οι Βρυξέλλες λόγω διαφθοράς και διασπάθισης των ευρωπαϊκών πιστώσεων από μαφιόζικα κυκλώματα.
Την παραίτηση του σοσιαλιστή Στανίσεφ ζήτησαν τα κόμματα της κεντροδεξιάς αντιπολίτευσης, Ενωση Δημοκρατικών Δυνάμεων (UDF) και «Δημοκράτες για μια ισχυρή Βουλγαρία» (DSB).
Ο Στανίσεφ, τον οποίο ο Τζορτζ Μπους είχε χαρακτηρίσει ως «άνθρωπο με τα καθαρά χέρια», όταν υπέγραψε την συμφωνία για την εγκατάσταση αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων στην Βουλγαρία, φέρεται να έχει λάβει μεγάλα ποσά από τον επιχειρηματία Μάριο Νικόλοφ, ο οποίος κατηγορείται από την εισαγγελία για διαφθορά, φοροδιαφυγή, απάτες και κατάχρηση ευρωπαϊκών κονδυλίων.
.O βούλγαρος πρώην παλαιστής Ιλία Παβλόφ, είναι σήμερα «επιχειρηματίας» (ιδιοκτήτης της «Multigroup»)
.Ο τ. πρόεδρος της χώρας, Γκιόργκι Παρβάνοφ, έλαβε χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας  από τον επιχειρηματία Λουντμίλ Στόϊκοφ.  Οι Στόικοφ και Νικόλοφ είναι συνεταίροι, διευθύνουν τον ομώνυμο επιχειρηματικό όμιλο και διαθέτουν περισσότερες από 50 εταιρείες. Δραστηριοποιούνται στο χονδρεμπόριο κρέατος, στη μεταπώληση σκραπ και έχουν ξενοδοχεία στη Μαύρη Θάλασσα, μεγάλες επενδύσεις σε ακίνητα και πολλές off shore εταιρείες.
Οι ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ ο πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι όλα έγιναν νόμιμα. Το Σοσιαλιστικό Κόμμα ανακοίνωσε πως αν αποδειχτεί κάποια παράνομη πράξη, θα δώσει την οικονομική ενίσχυση που έλαβε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.
.Η βουλγαρική κοινή γνώμη είναι εξοργισμένη (όπως άλλωστε και οι Βρυξέλλες) μετά τις αποκαλύψεις των «Νου Γιορκ Τάϊμς», και της «Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τρίμπιουν», οι οποίες έφεραν στο φως έρευνα της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF) για τις αμφιλεγόμενες δραστηριότητες των δύο επιχειρηματιών και τις πολιτικές τους διασυνδέσεις που τους κάλυπταν, με παρεπόμενο το πάγωμα των ευρωπαϊκών πιστώσεων προς τηn Βουλγαρία.
.Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα "Die Welt", η βουλγαρική μαφία πουλάει σε Άραβες τζιχαντιστές διαβατήρια, με τα οποία μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα σε όποια ευρωπαϊκή χώρα θέλουν.
.Σύμφωνα με πληροφορίες, Τζιχαντιστές έχουν διεισδύσει στην Βουλγαρία με τηn ροή των προσφύγων από τηn Συρία και άλλων κρατών, στηn συνέχεια έρχονται σε επαφή με τη βουλγαρική μαφία, που αυτή εκδίδει από το βουλγαρικό κράτος αυθεντικά διαβατήρια στην τιμή των 20 έως 30 χιλιάδων ευρώ.
Ο δημοσιογράφος σημειώνει ακόμη ότι η εμφάνιση Ισλαμιστών τρομοκρατών στηn Γερμανία με βουλγαρικά διαβατήρια δεν αποτελεί είδηση στη γερμανική συνοριακή αστυνομία.
Βουλγαρικός Τεκτονισμός
Το 1984 ιδρύθηκε η Β' Ελληνική Ομοσπονδία την οποία το Ύπατο Συμβούλιο του "Le Droit Humain" κατήργησε μετά από 12 χρόνια, για ασήμαντους λόγους.
Έτσι η Γενική Συνέλευση το 1996 αποφάσισε την ανεξαρτητοποίηση της Ομοσπονδίας Στοών και την ίδρυση του Διεθνούς Τεκτονικού Τάγματος "ΔΕΛΦΟΙ". Το Τάγμα έγινε διεθνές για να καλύπτει μυητικά και διοικητικά όλες τις Στοές της Ελλάδος, αλλά και εκείνες που είχαν ήδη ιδρυθεί στο Εξωτερικό.
Το Τάγμα άνοιξε τις εργασίες του στις Ανατολές:
Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Χανίων, Ηρακλείου Ρόδου, Βόλου και Χαλκίδας στην Ελλάδα,
Σόφιας και Βάρνας στην Βουλγαρία,


Βουκουρεστίου στη Ρουμανία,
Salt Lake City στις Η.Π.Α.
Ο αριθμός των Στοών κατά επικράτεια έχει ως εξής:
Στην Ελλάδα:  Συμβολικές Στοές 20
Στη Βουλγαρία: Συμβολικές Στοές 2
Σύμφωνα με δημοσιευθείσες δημοσιογραφικές πληροφορίες, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, σε αίθουσα Ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, η Μ:.Μ:.Σ:.Τ:.Ε:. προσκάλεσε τις Φιλελεύθερες Τεκτονικές Δυνάμεις όλων των Βαλκανικών χωρών (Ελλάδα, Τουρκία, Αλβανία, Βουλγαρία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία και Σκόπια) που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, να απεργαστούν από κοινού το Τεκτονικό μέλλον που αξίζει στα Βαλκάνια, επικυρώνοντας τη «Διακήρυξη» που προηγήθηκε ως αρχική πράξη θεμελίωσης του θεσμού αυτού, την 28η Ιουνίου 2014 με την Μεγάλη Φιλελεύθερη Στοά της Τουρκίας. Στην εισήγησή του, ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μ:.Μ:.Σ:.Τ:.Ε:. αδελφός Παναγιώτης Μουτζουράκης, υπογράμμισε τον επίκαιρο κρίσιμο ρόλο της Βαλκανικής Χερσονήσου και χαρακτήρισε την παρούσα χρονική περίοδο ως την καταλληλότερη, κατά την οποία δίδεται η δυνατότητα να εργασθούν οι Βαλκανικές χώρες από κοινού ώστε να αναδειχθούν τα σπουδαία θέματα που τις ενώνουν και να υποβαθμιστούν αυτά που τις χωρίζουν στην οικοδόμηση της ΝΑ Ευρώπης.
Ναι! Η παρούσα χρονική περίοδος της οικονομικής εξαθλιώσεως όλων των χωρών της Χερσονήσου του Αίμου, είναι η καλύτερη για λεηλασία όλων των λαών της και ολοκληρωτική υποδούλωση στο κυρίαρχο Σύστημα δια των Ιουδαιογενών/Ιουδαιοφρόνων/Ιουδαϊζουσών ηγεσιών των κρατών της λεγομένης Βαλκανικής.
Παρατηρήσατε προσεκτικώς το έμβλημα της τεκτονικής στοάς της Βουλγαρίας με το άστρο του Δαυΐδ και την Ιουδαϊκή πεντάλφα. Συγκρίνατέ τα με το έμβλημα της σημαίας του Ισραήλ και τον Ιουδαϊκό σατανισμό και απαντήσατε στο ερώτημα:
Ποίοι διοικούν σήμερα την Βουλγαρία; Οι ηγέτες των Βουλγάρων ή οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι και η Βουλγαρική μαφία;
Η Μεγάλη Βουλγαρία 9
Ο μεγαλοϊδεατισμός των βουλγάρων ήταν αποτέλεσμα του Πανσλαβισμού των Ρώσων και του μυστικού σχεδίου των Ιουδαίων Ιλλουμινάτι, για κυριαρχία στην χερσόνησο του Αίμου (Βαλκάνια). Η μεγάλη Βουλγαρία του Αγίου Στεφάνου αλλά και τα επακολουθήσαντα αιματηρά γεγονότα σε βάρος των Ελλήνων της Ανατ. Ρωμυλίας, αποδεικνύουν ότι υπήρχε σχέδιο εξοντώσεως και ξερριζωμού του Ελληνισμού της Βόρειας Θράκης και όχι μόνον, σχέδιον γενοκτονίας των Ελλήνων.
Η διαχρονικές ηγεσίες της Βουλγαρίας, υπό την προστασία ή την ανοχήν των τότε αλλά και νυν Μεγάλων δυνάμεων, την αφανή υποστήριξη των Ιλλουμινάτι, του οίκου Saxe-Coburg and Gotha (House of Saxe-Coburg and Gotha), συνεχίζουν να διέπονται από τον ανιστόρητον «Βουλγαρικόν» μεγαλοϊδεατισμόν. Δεν έπαψαν μέχρι και σήμερον να οραματίζονται και να  προπαγανδίζουν δημοσίως, το όραμα της «Μεγάλης Βουλγαρίας», το δώρον των ισχυρών, δια της Συνθήκης του Αγίου Στεφάνου.
Και ενώ η Βουλγαρία, που κατά τους δύο παγκοσμίους πολέμους ετάχθη και επολέμησε στο πλευρό των Γερμανών, δηλαδή των ηττημένων, έπρεπε να τιμωρηθεί ή να υποστεί σοβαρές κυρώσεις, εν τούτοις κάποιο «αόρατο» χέρι εμπόδιζε κάτι τέτοιο. 
Έτσι, η ηγεσία των Βουλγάρων μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, όχι μόνον δεν ζήτησε συγγνώμη από την ανθρωπότητα και ιδιαιτέρως από τους έλληνες για τα εγκλήματα που διέπραξαν οι συμφυλέτες τους κατά την κατοχή,  αλλά ανεθάρρησε, έφερε στο προσκήνιο τον Βουλγαρικό Μεγαλοϊδεατισμό, και ξεδιάντροπα ανέσυρε στην επιφάνεια το όραμα Της «Μεγάλης Βουλγαρίας του Αγίου Στεφάνου…
Η Βουλγαρική Ακαδημία Επιστημών το 1998, αναπαράγοντας τον μεγαλοϊδεατισμό ακραίων βουλγαρικών κύκλων, βασιζομένη στο «Νέο Βουλγαρικό Δόγμα» που εψήφισε κατ’ εκείνο το έτος η κυβέρνηση, διετύπωσε την σωβινιστική άποψη πως «η Βουλγαρία συνορεύει με τον εαυτό της».
Αυτό σημαίνει πως όλα τα εδάφη των άλλων κρατών, με τα οποία συνορεύει η Βουλγαρία, της ανήκουν, βρίσκονται δε υπό κατοχή των γειτόνων. Αυτό συμβαίνει και με την Ρουμανία, όπου θεωρείται διεκδικούμενη περιοχή η Κωνστάντζα.10  
Διεκδικεί επίσης η Βουλγαρία περιοχές από την Σερβία, τα Σκόπια, την Τουρκία (Αδριανούπολη) και φυσικά από την Ελλάδα.
Μετά από παραστάσεις της ελληνικής πλευράς, δεν παρατηρήθηκε άλλη παρόμοια τοποθέτηση από δημόσιο φορέα, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2010, όπου το ακραίο βουλγαρικό κόμμα ΒΜΡΟ κυκλοφόρησε χάρτη της Μεγάλης Βουλγαρίας σε ημερολόγιο του 2011, αναφέροντας πως πρόκειται για «ιστορικά θέματα και αντικατοπτρίζει τα όρια της ενωμένης Βουλγαρίας το 1941, όπου παρουσιάζονται μέσα σε εικόνες οι μεγάλες εθνικές μορφές του πανθέου μας, σε επιθεωρήσεις των βουλγαρικών στρατευμάτων μας στην Μακεδονία».
Στην πραγματικότητα επρόκειτο για περιοχές, που είχαν δοθεί στα χαρτιά -για έξη μήνες- στο Συνέδριο του Αγίου Στεφάνου τον Μάρτιο του 1878, που κατέπεσαν όμως αυθωρεί και ποτέ δεν ίσχυσε η Συνθήκη αυτή, αφού ακυρώθηκε στο Συνέδριο του Βερολίνου τον Σεπτέμβριο του 1878.
Οι Βούλγαροι όμως επιμένουν στην ιδέα της Μεγάλης Βουλγαρίας, καθώς πέτυχαν να τους δοθεί από τους Γερμανούς το 1941, η Κατοχή της Θράκης και μέρους της Μακεδονίας.
Στο πλαίσιο προετοιμασίας στρατιωτικής αεροπορικής ασκήσεως που θα διεξήγετο το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουλίου 2013 στην Βουλγαρία, με συμμετοχή δυνάμεων από τις ΗΠΑ, την Ελλάδα, την Ρουμανία και την Βουλγαρία, οι γείτονες εξεδήλωσαν τις αλυτρωτικές βλέψεις τους εναντίον της χώρας μας. Κατά την σύσκεψη σχεδιάσεως της ασκήσεως που έγινε στην Σόφια στις αρχές Απριλίου, παρουσίασαν και ενημερωτικά στοιχεία, σχετικά με την διεξαγωγή της ασκήσεως.
Οι Βουργάριοι (οροφύλακες)/Βούλγαροι, πέραν του ότι υποστήριξαν πως έλκουν «την καταγωγή τους από τους «Θράκες», συμπεριέλαβαν και ιστορικό χάρτη, στον οποίο απεικονίζονταν εδάφη που συμπεριελάμβαναν όλη την Ελληνική Θράκη. Κατά την ίδια αυθαίρετη λογική, οι Βούλγαροι αξιωματικοί απεικόνιζαν στον ίδιο χάρτη και την αρχαία Μακεδονία, χωρισμένη δια συνόρων από την υπόλοιπη Ελλάδα.11
Υπήρξε διαβεβαίωση από βουλγαρικής πλευράς ότι έχουν ήδη γίνει διορθωτικές ενέργειες. Φυσικά, η υποχώρηση των Βουλγάρων δεν ήταν  μόνιμη. Κατά διαστήματα με προκλητικούς χάρτες αποκαλύπτουν αλυτρωτικές βλέψεις έναντι της Ελλάδας.
Έτσι τον Δεκέμβριο 2014, η βουλγαρική «πατριωτική» οργάνωση, όπως αυτοχαρακτηρίζεται  το VMRO,  εξέδωσε  ημερολόγια για το επόμενο έτος 2015, με υπότιτλο : 100 χρόνια από την προσχώρηση της Βουλγαρίας στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αφιερωμένο στις  μεγάλες δόξες της βουλγαρικής ιστορίας.



Το ημερολόγιο σηματοδοτεί την επέτειο των 130 ετών της ενώσεως της Ανατολικής Ρωμυλίας στην  Βουλγαρία και τα 100 χρόνια από την ένταξη της χώρας στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σκοπός του ημερολογίου, από το εθνικιστικό βουλγαρικό κόμμα, είναι να μην  λησμονηθούν οι ‘αλύτρωτες πατρίδες’ του βουλγαρισμού,  που εκτείνονται μέσα στην Ρουμανία, στην Σερβία, στο νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων και φυσικά καταλαμβάνοντας όλη την ελληνική Θράκη, με την πολυπόθητη διέξοδο στο Αιγαίο Πέλαγος.
Η εκάστοτε υπό Ιουδαϊκή πολιτικο-οικονομική κατοχή, κυβέρνηση της Ελλαδικής Ιουδαιο-δημοκρατίας, ως «πολιτισμένη», σ’ όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, όπως και σε παρόμοιες που αφορούν τα υπόλοιπα όμορα κράτη,  δηλώνει σε κάθε ευκαιρία -και το εννοεί- ότι δεν διεκδικεί τίποτε. Αυτή η τακτική, όχι μόνον δεν αποθαρρύνει τους ονειροπαρμένους και φαντασιόπληκτους γείτονες, αλλά τους ενθαρρύνει στο να διαιωνίζουν τις παράλογες διεκδικήσεις τους…
Με τα ιστορικά στοιχεία που καταγράψαμε, το σκεπτικό που παρουσιάσαμε και τις προϋποθέσεις που προαναφέραμε, η σημερινή ηγεσία της Βουλγαρίας, των αγνώστου εθνικής ταυτότητος απογόνων των ουραλοαλταϊκών φύλων των τουρανικών στεπών, των Βουργαρίων/ Βουλγάρων, συνιστά απειλή για το έθνος των Ελλήνων.

Συνεχίζεται 







1 Το 1993, το Ιουδαιογενές κρατικό υβρίδιο των Σκοπίων, εξέδωσε το βιβλίο του Αλεξάντερ Μπατκόβσκι, «Η ιστορία των Ιουδαίων της Μακεδονίας», στο οποίο αναφέρεται, η σύμπνοια που διέκρινε τους Ιουδαίους και τους «Μακεδόνες» (Σκοπιανούς). Ανάμεσα στα άλλα θέματα που θίγει ο συγγραφέας, κάνει λόγο για την συμβολή των Ιουδαίων στην επανάσταση του «Ιλιντεν», η οποία είχε ως αποτέλεσμα την σφαγή χιλιάδων Ελλήνων, με στόχο την ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας, κάνοντας μνεία στον ηγετικό ρόλο, των Ιουδαίων αδελφών Καμχή, και ιδιαιτέρως του αρχισφαγέως Ελλήνων και Μουσουλμάνων, Rafael Kamhi, σε αυτή την εξέγερση.
2 Jewish Dictators and Oligarchs,
https://shadowmasterminds.wordpress.com/...
Posted on February 2, 2013 by Shadowmasterminds
3 Πρώην παλαιστής. Σπούδασε στην Ανώτερη Ειδική Σχολή του Υπουργείου Εσωτερικών, απ' όπου απεφοίτησε το 1982 ως μηχανικός. Την περίοδο από το 1982 ως το 1990 ανέλαβε διάφορες θέσεις στο υπουργείο εσωτερικών, ως πυροσβέστης και έπειτα δίδαξε στην Αστυνομική Ακαδημία της Σόφιας όπου απέκτησε και τον τίτλο του διδάκτορα. Υπήρξε αξιωματικός της Υπηρεσίας για την Εθνική Ασφάλεια της Βουλγαρίας. Από το βιογραφικό του φαίνεται ότι είναι αγράμματος, για την θέση του πρωθυπουργού, προφανώς και ανιστόρητος.
5 John Ross Beyrle (born February 11, 1954). Beyrle became Ambassador to Bulgaria on September 8, 2005, and served in that position until June 25, 2008. During his term as ambassador, Bulgaria signed a Defense Cooperation Agreement with the United States allowing U.S. soldiers to train at Bulgarian bases (see article on Bulgarian-American relations). He also oversaw the end of U.S. assistance to Bulgaria from the United States Agency for International Development (USAID), and made several public speeches urging the Bulgarian Government to step up its fight against organized crime and corruption.
The Bulgarian press was generally very favorable toward Ambassador Beyrle, due in large part to his ability to speak and give interviews in Bulgarian. The daily newspaper Standart commented: "for the first time he explained in fluent Bulgarian why the United States is concerned about organized crime and corruption in Bulgaria."
Before Beyrle left Bulgaria, President of Bulgaria Georgi Parvanov presented him with the Stara Planina Medal, the highest award of the Bulgarian Government, for his contributions to Bulgarian-American relations.
5 Ελένη Ψυχάρη, Εφ. ΒΗΜΑ, 6 Νοε. 2015
6 Όπως παραπάνω υπ. (5)
7 Από την βουλγαρική ειδησεογραφία (Ιανουάριος 31 2013, ώρα 07:58): Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται Ένας Πατριάρχης του υπόκοσμου της Βουλγαρίας, ο Zlantomir Ivanov, μετά από επίθεση που δέχτηκε, έξω από το Δικαστήριο της Σόφιας Τέσσερις σφαίρες δέχθηκε ο αρχηγός της Βουλγαρικής μαφίας Zlatomir Ivanov την ώρα που ανέβαινε τις σκάλες του Δικαστικού Μεγάρου στο κέντρο της Σόφιας
Σύμφωνα με τις αρχές ο 44χρονος αρχινονός δέχθηκε τις σφαίρες πιθανότατα από ελεύθερο σκοπευτή ο οποίος βρισκόταν στο απέναντι κτήριο από Δικαστήριο. Δύο από αυτές των βρήκαν στα πόδια, μια στο χέρι και η τέταρτη στο στομάχι.
Ευρύτερα γνωστός με το ψευδώνυμο "Zlatko Baretata "- "The Beret", ο Ivanov είχε υπηρετήσει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της βουλγαρικής Αστυνομίας, την περίοδο 1991-1993, προτού επιλέξει να πορευτεί σε πιο κερδοφόρα μονοπάτια.
Πρόκειται για άτομα της Βουλγαρικής μαφίας που δραστηριοποιείται στη διακίνηση των δυστυχισμένων αυτών ανθρώπων πουλώντας τους ελπίδα, ότι θα τους οδηγήσουν στην Ευρώπη, μέσω των παραλίων της Πρέβεζας προς την Ιταλία.
Τους παίρνουν τα χρήματα από 3000 έως 8000 ευρώ και συνήθως τους παρατάνε πριν καν μπουν σε πλοιάριο προς την Ιταλία.
8 Σπούδασε πολιτικές επιστήμες το 1998 στο London School of Economics, το «θερμοκήπιο» των υπουργών οικονομικών-κυναρίων του Συστήματος. Εργάστηκε επίσης ως δημοσιογράφος. Ανήκει στο κόμμα BSP (Βουλγαρικό Σοσιαλιστικό Κόμμα), του οποίου είναι Πρόεδρος. Μετά τις εκλογές της 25 Ιουνίου 2005, ο Στάνισεφ επιλέχθηκε στις 27 Ιουλίου 2005 από το Κοινοβούλιο για την Πρωθυπουργία. Η κυβέρνησή του όμως καταψηφίστηκε με πρόταση μομφής και επαναδιορίστηκε λίγο μετά. Στις εκλογές που διεξήχθησαν τον Ιούλιο του 2009 ηττήθηκε από την Κεντροδεξιά αλλά επανεξελέγη πρόεδρος του κόμματός του με 455 ψήφους στις 19 Οκτωβρίου 2009, σε έκτακτο συνέδριο. Τον διαδέχθηκε στην πρωθυπουργία ο Μπόϊκο Μπορίσοφ.
10 Για την ιστορία, πρόκειται για την αποικία των Μιλησίων από τον 7ο αι. π.Χ., με την ονομασία «Τόμις» (δεν ξεχνούν οι Ρουμάνοι την αρχαία ονομασία, έχουν δε και αθλητική ομάδα με όνομα «Tomis Constanta»).
11 Ο τότε Έλλην υπουργός Εθνικής Άμυνας, έδωσε οδηγίες στον αρχηγό του ΓΕΑ αντιπτέραρχο Ευάγγελο Τουρνά, να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στο Βούλγαρο ομόλογό του. Στην επιστολή υπογραμμίστηκε ότι τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν είναι πλήρως ανακριβή, και ζητήθηκε να αποσύρουν αμέσως τον συγκεκριμένο χάρτη προειδοποιώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση η ελληνική Πολεμική Αεροπορία δεν θα λάβει μέρος στην άσκηση «Thracian Star».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου