Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΡΟΣ 33ο
                             
ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Παρουσιάσαμε, αναλύσαμε, και αιτιολογήσαμε με επιχειρήματα κατά δύναμη, για πρώτη φορά, την ιδεολογία και κοσμοθεωρία του Ορθόδοξου Εθνικισμού. Του άγνωστου Εθνικισμού, του παρεξη-γημένου, του διαρκώς συκοφαντούμενου και απηγορευμένου από τους υπερμάχους της…ελευθέρας εκφράσεως των ιδεών, τους κεκράκτες της…δημοκρατίας, της …πολυφωνίας και του (απ)ανθρω-πισμού.
Αποκαλύψαμε την αγνή μορφή του Εθνικισμού, την φυσική ιδεολογία, τον έμφυτο πατριωτισμό κάθε αγνού πατριώτου που ανήκει σε ιστορικώς υπαρκτόν Έθνος και πιστεύει στον Δημιουργό των Εθνών, γλωσσών και φυλών, τον Τριαδικό Θεόν της Ορθοδόξου Πίστεως.
Ο Ορθόδοξος Εθνικισμός είναι:
.Ο ισχυρός ιδεολογικός-κοσμοθεωρητικός επιθετικός εξοπλισμός, απηλλαγμένος από τις ασθένειες με τις οποίες τον εμόλυναν οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, δι’ εμβολιασμού αποκρυφιστικών και αντιχριστιανικών αρχών, ιδεών και δογμάτων.
.Το μοναδικό αντίδοτο στον Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό (Talmudic Judaism),  την ιδεολογία και κοσμο-θεωρία του Εωσφορικού Συστήματος.
Σήμερα, οι εκπρόσωποι του Ιουδαιοταλμουδικού Συστήματος πολεμούν λυσσαλέως και παντοιοτρόπως, τον Εθνικισμόν, αφού με το διεστραμμένο και σατανικό μυαλό τους, και δια των ΜΜΕ στα οποία κυριαρχούν, τον παρουσιάζουν, ως δήθεν αντισημιτισμό, αντισιωνισμό, φανατισμό, συνωμοσιολογία, ρατσισμό, αντιδημοκρατία, σωβινισμό, εγκληματική ιδεολογία, καταστροφική για την ανθρωπότητα.
Γνωρίζουν ότι, ο Ορθόδοξος Εθνικισμός, δεν είναι τίποτε από τα παραπάνω, καθ’ όσον είναι το μοναδικό εμπόδιο, στην ασταμάτητη μισελληνική και αντιχριστιανική πορεία τους προς την παγκόσμια εξουσία. Για τον λόγο αυτό, οι Ιουδαιοταλμουδιστές:
.Τον παραμορφώνουν σκοπίμως, αυθαιρέτως και ανιστορήτως και τον παρομοιάζουν ή τον ταυτίζουν, με τον κατασκευασθέντα και καθοδηγηθέντα από τους Εωσφοριστές Ιουδαίους, καρκινογόνο ψευτοεθνικισμό, τουτέστιν τον Ναζισμό και Φασισμό, γνήσια τέκνα του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού, εξαπατώντας, παγιδεύοντας, παραπλανώντας και εκβιάζοντας αγνούς πατριώτες, λαούς και Έθνη…
.Έχουν ήδη δημιουργήσει ένα νέο παγκόσμιο δίκτυο ψευτοεθνικιστικών κινημάτων, με βασικούς πυλώνες, ένα νεο-ναζιστικό/φασιστικό σύμπλεγμα, που υποκριτικώς αποκαλούν ακροδεξιά απειλή/ξενοφοβία και έναν ηπιώτερον, τον οποίον επικαλούνται ως Ευρωσκεπτικιστικό κίνδυνο, αμφότεροι κατασκευασθέντες στα άδυτα του Συστήματος και ελεγχόμενοι απολύτως.
.Προωθούν εμφανώς και αφανώς, τόσον τον ψευτοεθνικισμό (ακροδεξιά/ξενοφοβικός εξτρεμισμός) όσον και τον «ήπιον» εθνικισμόν (Ευρωσκεπτικισμός), εκπροσωπούμενους παγκοσμίως, με διάφορες ιδεολογικο-πολιτικές παραλλαγές, από εκπαιδευμένους (υπ)ανθρώπους-αχυρανθρώπους του.
Στρατηγικός στόχος: Η τελική σύγκρουση μεταξύ δύο προκατασκευασμένων συστημικών «αντιπάλων», μεταξύ δύο συστημικών πολιτικών και κοσμοθεωρητικών δυνάμεων:
1η/Της κρυπτο-ιουδαϊκής Νέας Μαύρης απειλής, συνισταμένη του συστημικού και «ηπίου» Εθνικισμού, (Νεοναζισμός-Νεοφασισμός) [Θέση]  και
2α/Του Ιουδαϊκού «αντιμάχου» (Διεθνιστική Πανδημοκρατία) [Αντίθεση].
Το σχεδιαζόμενο αποτέλεσμα προβλέπει:
«Την Νέα Παγκόσμια Τάξη (Σύνθεση), ένα παγκόσμιο κράτος στο οποίον τα έθνη δεν θα έχουν θέση, ούτε εξουσία ούτε αυτονομία και θα υπακούουν στην εξουσία του ανωτάτου Συμβουλίου των σοφών (ΣΣ: Των Ιουδαιοταλμουδιστών), το οποίον απαρτίζουν 10 άνδρες που αποτελούν τον κύκλο των Ιλλουμινάτι»1
Φρονούμεν ότι, όσοι έχουν τον νού τους στον εγκέφαλο συνδεδεμένο με την καρδίαν τους και όχι στην κοιλιά τους ή …αλλού, αντελήφθησαν, ότι  Ο Ορθόδοξος Εθνικισμός, είναι το ακατάβλητο όπλο το οποίον με την ακαταμάχητη προστατευτική δύναμη και ασφαλιστική δικλείδα της Ορθοδόξου πίστεως2, μπορεί να αντισταθεί, να αντιπαλαίσει, να αναστρέψει το σύγχρονο  κυρίαρχο σοδομικό-πολιτικο-οικονομικό ρεύμα, να ανατρέψει  τους εγκαθέτους του Ιουδαιοταλμουδικού Συστήματος και να εγκαθιδρύσει το πολίτευμα της ισονομίας-δικαιοσύνης-αξιοκρατίας, που είναι η Εθνοκρατία, η Εθνική Πολιτεία.
Οι ιερείς του Ιουδαϊκού Σανχέντριν (Σ)3, από τα τέλη του 19ου και τις αρχές του 20ου αιώνος, διαβλέψαντες εγκαίρως την επικειμένην ανατροπή των πολιτικοκοινωνικών δεδομένων και την πιθανολογούμενη κατάρρευση του Συστήματος, από την σαρωτική επέλαση των υγιών πατριωτικών δυνάμεων στην Ευρώπη και όχι μόνον, που έσπαζαν σιγά-σιγά, τους κρίκους της αλύσσου της Ιουδαιοταλμουδικής κατοχής, έθεσαν σε εφαρμογή το εναλλακτικό σχέδιο αναστροφής της ροής του εθνικιστικού χειμάρρου, που κατέκλυζε την Ευρώπη.
Εσχεδίασαν και υλοποίησαν μία νέα μορφή δράσεως. Την μόλυνση της Πατριωτικής πλυμμυρίδος με ιδεολογικο-πολιτικoύς ιούς και κοσμοθεωρητικά καρκινώματα, ώστε να εκτραπεί ο ρους του Εθνικιστικού ρεύματος από την φυσική πορεία του. Παραλλήλως  εμεθόδευσαν, προετοίμασαν και προεκάλεσαν τους δύο παγκοσμίους πολέμους.
Δύο κορυφαίοι Ιλλουμινάτι, οι Giusseppe Μazzini και Albert Pike, από το δεύτερο ήμισυ του 19ου αιώνος, ανέλαβαν κατ’ εντολήν του Σ. να σχεδιάσουν την αντιμετώπιση του προδιαγραφομένου εθνικιστικού χειμάρρου και να το παραδώσουν στους εξουσιοδοτημένους διαδόχους τους προς υλοποίηση. Διαπιστώσαντες ότι:
«…η ενοποίηση της Ευρώπης κάτω από το λάβαρο του Ιουδαιοταλμουδικού Ιλλουμινατισμού, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη αν όχι αδύνατη, ειδικά σε μια ήπειρο χωρισμένη από πολέμους για πολλούς αιώνεςέθεσαν σε ενέργεια το μεγαλύτερο σχέδιο που μόνο ένας εξοικειωμένος με την απίστευτη δύναμη που κατείχαν οι μυστικές εταιρείες, θα μπορούσε να πιστέψει…».4  
Οι προμνησθέντες, προφανώς κατ’ εντολήν της «αόρατης αρχής», συνέλαβαν το σατανικό σχέδιο για τρείς παγκόσμιους πολέμους, με το εξής σκεπτικό:
«Ο πρώτος θα κλόνιζε την Ορθόδοξη τσαρική Αυτοκρατορία και θα εγκαθίδρυε μία πεφωτισμένη δικτατορία. Ο δεύτερος θα επέτρεπε στην νέα (ΣΣ: Σοβιετική) Ρωσία να αιχμαλωτίσει την Ευρώπη και ο τρίτος σχεδιάστηκε να γίνει στην Μέση Ανατολή μεταξύ των Μουσουλμάνων και των εβραίων που θα έφερνε τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…Με το τέλος αυτού του Γ΄ π.π. τα μαχόμενα έθνη θα ήταν έτοιμα να αποδεχθούν οποιοδήποτε σχέδιο που θα πρότεινε την ειρήνη, με την ΕΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ κάτω από το λάβαρο της Εωσφορικής Νέας Παγκόσμιας Τάξεως…».5
Όλα αυτά σχεδιάστηκαν την δεκαετία του 1870 και είναι καταγεγραμμένα από εκείνη την εποχή!
Απίστευτο και όμως αληθινό !!!
Εμείς συνωμοσιολογούμε ή ο όρος «συνωμοσιολογία» επλάσθη από τους κοσμοκράτορες λόγω της επιχειρηματολογικής τους πενίας και της δαμόκλειας σπάθης της ιστορικής αληθείας;
Στα πλαίσια αυτού του σχεδίου, ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος απετέλεσε την σανίδα σωτηρίας του καταρρέοντος Ιουδαϊκού καπιταλισμού και του Ιουδαιοτραπεζικού τοκογλυφικού Συστήματος. Καίτοι ο σημερινός κόσμος, ζει κάτω από το πέλμα της τυραννίας των «αρχών της Νυρεμβέργης», υπάρχουν γεγονότα και ιστορικές πράξεις που υποδεικνύουν και αποδεικνύουν ότι, τα αίτια του πολέμου εκεί­νου, δεν είναι αυτά που μας παρουσιάζουν σήμερα οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, νεκροθάπτες των εθνών και λεηλάτες των λαών.  
Γεγονότα προηγηθέντα, διαδραματισθέντα και μεταγενέστερα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, τα περισσότερα αποκρυβέντα, πείθουν πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι ο 2ος Π.Π. ήταν μία σκηνοθε-τημένη συνωμοσία των δύο «τέκνων» του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού, της κατ’ ευφημισμόν Δημοκρατίας και του Μπολσεβικισμού (Περίεργη «συμμαχία» μεταξύ δύο ασπόνδων «αντιπάλων»), με σκοπό την ανατροπή του Εθνικιστικού ρεύματος, την αλλοίωση του περιεχομένου του και την οριστική υποδούλωση των λαών.6
Το Σύστημα επινόησε, οργάνωσε και ενεργοποίησε διαχρονικώς, τις διάφορες μορφές Εθνικισμού ή προσάρμοσε/μετάλλαξε τα κατά χώραν εμφανισθέντα αυθόρμητα εθνικιστικά κινήματα, στις αντί-στοιχες μορφές πολιτικών ιδεολογιών και μορφών διακυβερνήσεως, που το ίδιο είχε κατασκευάσει και ήλεγχε απολύτως, μέσα από ένα κοινό πολιτικό θεσμικό δόγμα που χαρακτήρισε ως θέσφατο και ονόμασε «Κοινοβουλευτική Δημοκρατία». 
      Χρησιμοποίησε ως δέλεαρ και άλλοθι, την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, ώστε σε περίπτωση πιθανής επικρατήσεως των εθνικιστικών δυνάμεων, το προκύπτον εθνικιστικόν καθεστώς, μέσα από τις συστημικές κοινοβουλευτικές διαδικασίες,  να ελέγχεται και πάλιν από τους επίδοξους Ιουδαιοταλμου-διστές κοσμοκράτορες.
Η λειτουργία της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, από την εποχή της βιαίας επιβολής της στους λαούς, μέχρι σήμερα, όπως διαπιστώνεται και από την παγκόσμια καθημερινή πρακτική, ιδιαιτέρως στον Ελλαδικόν πολιτικόν βίον των τελευταίων δεκαετιών, δεν είναι ούτε δημοκρατία, ούτε ιδεολογία, ούτε φιλοσοφία, ούτε ανθρωπισμός, ούτε ατομική ή εθνική ελευθερία, ούτε δικαιοσύνη, ούτε αξιοκρατία, όπως την παρουσιάζουν οι  συστημικοί τερατολόγοι. Προφανώς δεν είναι και κοσμοθεωρία.
Η λεγομένη κοινοβουλευτική Δημοκρατία είναι ένα δογματικό πολιτικό σύστημα (άξιον βραβείου πολιτικής απάτης), εμπνευσθέν από τον σατανικό Ιουδαιοταλμουδικό εγκέφαλο, στηριζόμενο σε αντι-επιστημονικούς και αντι-ιστορικούς μύθους, επιβληθέν δια προσχεδιασμένης ψυχολογικής, οικονομικής και αναρχικής βίας και συντηρούμενον:
.Ενεργητικώς μεν, από τις στρατιές των λεγεωναρίων, νωτοφόρων, δωσιλόγων και αχυρανθρώπων του.
.Παθητικώς δε, από τους εκβιαζόμενους, τρομοκρατούμενους και ήδη ευνουχισμένους, ξεδοντιασμένους και  καταληστευμένους πολίτες κάθε χώρας.
Ο κοινοβουλευτισμός είναι:
.Το αυτοκρατορικό διάδημα του διεθνούς Ιουδαϊκού καπιταλισμού, εμφανιζομένου με διάφορα επιθήματα (Φιλελευθερισμός, Ρεπουπλικανισμός, Λαϊκή Αριστερή ενότητα, Κεντροαριστερά, Σοσιαλδημοκρατία, Χριστιανοδημοκρατία, Εθνική Ένωση, Ριζοσπαστικός Φιλελευθερισμός, Κεντροδεξιά, Λαϊκή Συμμαχία, κ.α.) αναλόγως των πολιτικοκοινωνικών συνθηκών.
.Ιουδαιο-ψευτοδημοκρατία, κοινοβουλευτική βουλευτοκρατία, νεοφεουδαρχική δικτατορία.
.Ο συνταγματικός θεσμός, επικυρώσεως και διασφαλίσεως της επικυριαρχίας, των Ιουδαίων Τραπεζιτών-Τοκογλύφων-Τρομοκρατών- Δανειστών, δια των κατά χώραν, πολιτικο-οικονομικών, γενικών ή μερικών διαχειριστών της εξουσίας τους.
.Το ό­πιον του λαού και ο κράμβος της Εθνικής ψυχής.
*
Φρονούμεν ότι, μετά την ανατομία του Ορθόδοξου Εθνικισμού, και την αποκάλυψη του πραγματικού προσωπείου του Συστημικού και Ζηλωτικού Εθνικισμού, κάθε καλόπιστος αναγνώστης, πνευματικώς υγιής και αληθώς ελεύθερος, είναι σε θέση να απα­ντήσει με ειλικρίνεια σε ερωτήματα τα οποία παραμένουν ανα­πάντητα μέχρι σήμερα, από τους συστημικούς ή ζηλωτικούς εθνικιστές, αλλά και από τους ….δημοκρατικούς «άρχοντες»:
-Εάν κάποιοι εξακολουθούν να θεωρούν τον Εθνικισμό ως αντιδημοκρατική ιδεολογία ή αντιδημοκρατικό πολιτικό σύστημα, οπισθοδρόμηση, ρατσισμό, όπως τουλάχιστο διδάσκουν οι ιεροφάντες του κοινοβουλευτισμού, πως ερμηνεύονται τα θαύματα των Θερμοπυλών, του Μαραθώνος, της Σαλαμίνος, της μεγαλειώδους πορείας του Ελληνισμού μέχρι τις Ινδίες και την Αφρική, της παγκόσμιας χιλιετούς κυριαρχίας της Ελληνικής Αυτοκρατορίας της Νέας Ρώμης (Νέας Ελληνι­κής Δυνάμεως/Βυζαντίου), του «ΟΧΙ» του 1940, με πρωταγωνιστές δεδηλωμένους ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ;
-Διατί το Ιουδαιο-(ψευτο)δημοκρατικό κατεστημένο, το οποίον ισχυρίζεται ότι υπε­ρασπίζει τις πολιτικές ελευθερίες και την ελευθερία εκφράσεως γνώμης (έστω και αν αποδειχθεί εσφαλμένη), δεν τολμά να έλθει σε απ’ ευθείας πολιτική αναμέτρηση, ενώπιον του λαού, δια των ΜΜΕ, με εκπροσώπους του Ορθόδοξου Εθνικισμού, ώστε να πεισθεί ο λαός με επιχειρήματα, αφού ακουσθούν οι θέσεις και των δύο πλευρών, ότι η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία είναι «μοναδική πολιτική λύση» των προβλημάτων του σύγχρονου ανθρώπου; Τι φοβάται;
-Ισχυρίζεται κανείς, ότι έστω και μία από τις μεταπολεμικές Ελλαδικές κοινοβουλευτικές κυβερνήσεις, ήταν ανεξάρτητη, αδέσμευτη και δημοκρατική, υπό την έννοιαν ότι αντιπροσώπευε τον …κυρίαρχο ελληνικό λαό, επελέγη γνησίως, αξίως και όχι με βία, νοθεία και διαπλοκή, εφήρμοσε τις διακηρυχθείσες από την ίδια, αρχές της Δημοκρατίας και τις προγραμματικές της δηλώσεις, και έπραττε προς το συμφέρον του λαού και του Έθνους;
-Πιστεύει κανείς ότι η σημερινή «αριστερή» ελλαδική κυβέρνηση, που έχει εκλεγεί από το 54,15%, των ψηφισάντων Ελλήνων (αφαιρείται το 2,42% των λευκών και ακύρων ψηφοδελτίων) και επελέγη μόνον από το 19,2% του συνολικού αριθμού των εχόντων δικαίωμα ψήφου Ελλήνων πολιτών, δικαιούται να ομιλεί περί δημοκρατικότητος ή να ισχυρίζεται ότι ψηφίζει ελευθέρως έστω και ένα φιλολαϊκό/εθνοφελές νομοσχέδιο, χωρίς την έγκριση του Ιουδαιοταλμουδικού κατοχικού  κουαρτέτου των Δανειστών; 
-Διατί σιωπούν οι ψευτο-δημοκράτες στην ύπαρξη της εναλλακτικής πο­λιτικής λύσεως (Εθνική Πολιτεία - Εθνοκρατία) και αντ’ αυτής, ανέχονται στο κοινοβούλιο τα ψευτοεθνικιστικά κόμματα (συστημικά-ζηλωτικά), ή οργανώνουν στρογγυλές τράπεζες, με συνομιλητές αποκλειστικώς «δημοκρατικών» φρονη­μάτων, αλλά διαφορετικών πολιτικών παραλλαγών-αποχρώσεων;
Πως είναι δυνατό, για παράδειγμα, να ενημερωθεί ο λαός και ιδιαιτέρως η νεολαία αντικειμε­νικώς, για:
.Την πολιτική ιδεολογία και τις φιλοσοφικές θέσεις των αρχαίων Ελλήνων περί δημοκρατίας, όταν ακρίτως, ανιστορήτως και σκοπίμως  οι Συστημικοί κονδυλοφόροι, επί δύο περίπου αιώνες, τους πιπιλίζουν το μυαλό ότι, «Η Ελλάς υπηρξεν το λίκνο της Δημοκρατίας», ερμηνεύοντας αυθαιρέτως, επιλεγμένα χωρία από την αρχαία γραμματεία, ενώ υπάρχουν χιλιαπλάσια χωρία που αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετον;
.Τον μύθον «της αυθόρμητης φοιτητικής εξεγέρσεως» του πολυτεχνείου το 1973, ενώ υπάρχουν συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία ότι την εξέγερση οργάνωσαν και εξετέλεσαν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και Ισραήλ;
.Την Κυπριακή τραγωδία και τα αληθή γεγονότα της εθνικής συμφοράς του 1974 (προηγηθέντα – διαδραματισθέντα – ακολουθήσαντα), όταν κρατείται επτασφράγιστος ο φάκελλος της Κύπρου και δεν έχουν ακουσθεί ποτέ από την νέα γενεά, οι απόψεις κάποιου Εθνικιστού ή «πραξικοπηματία» ή αντιδημοκράτου, για τα θέματα αυτά;
-Σε ποία σελίδα, παράγραφο, στίχο της Αγίας Γραφής αναγράφεται ή έστω υπονοείται η λέξις Δημοκρατία που χρησιμοποιείται από ασεβείς και φαρισαίους αντιχριστιανούς, σαν τίτλος κομμάτων ή πολιτικών οργανώσεων, καθώς και για παραπλάνηση των αδαών, αφελών και ευκολόπιστων;
*
Η παρουσίαση του θέματος του Ορθόδοξου Εθνικισμού, δεν έγινε για να είναι αρεστή στους αναγνώστες, ούτε για να θίξει τον αγνό και άδολο δημοκράτη που πιστεύει ότι η νυν εφαρμοζομένη Δημοκρατία είναι το αναγκαίο πολιτικό σύστημα διακυβερνήσεως, γιατί δεν υπάρχει καλύτερο. Όποιος δεν αντελήφθη το μήνυμα και το νόημα της παρουσιάσεως του παρόντος θέματος, τον προτρέπουμε να το μελετήσει από την αρχή, με μεγαλύτερη προσοχή.
Η Ιστορικοπολιτική Ανατομία του Ο.Ε. και η επιστημονική αντιπαράθεση με τις θέσεις των άλλων αρρωστημένων μορφών Εθνικισμού, έγινε με επίγνωση και φόβο Θεού:
.Για να μαστιγώσει τους υιούς του σκότους, τους «μη φιλούντας τον Κύριο Ιησού Χριστό και μη θελήσαντας Αυτόν, τον Αληθινόν Θε­όν, βασιλεύσαι επ’ αυτούς» (ΛΟΥΚΑΣ, 19/27).
.Για να προσφέρει ψιχία Ελλήνορθόδοξης παιδείας, στους μη σκοπούντες τα βλεπόμενα, αλλά τα μη βλεπόμενα.
.Για να αφυπνίσει τους αγνούς και άδολους μεν πατριώτες, δημοκράτες και μη, αλλά α­παίδευτους περί τα Ελληνικά και ακατήχητους περί την Ορθόδοξον πίστη και ως εκ τούτου ευκόλως παρασυρόμενους τόσον από τις δημοκρατικές, όσον και από τις ψευτο-εθνικιστικές συστημικές και ζηλωτικές σειρήνες.
.Ως μνημόσυνο προς τους κατά τον ρουν της Ιστορίας, αγωνισθέντες και πεσόντες Εθνικιστές αρχαίους προγόνους και μάρτυρες της Ορθοδόξου πίστεως, του Ευλογημένου, από τον Δημιουργό, Γένους των Ελλήνων.
*
Ο Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός θα εξακολουθεί να περισφίγγει τον κλοιόν του γύρω από τον εγκέφαλο ανθρώπων, λαών, κρατών και Εθνών και θα παραμένει απρό­σβλητος, όσον οι εθνικιστικές/πατριωτικές δυνάμεις κάθε λαού παραμένουν διχα­σμένες, παγιδευμένες στα δίκτυα των ψευτο-εθνικιστών ή στα τρομοκρατικά διλήμματα των ψευτο-δημοκρατών, αδρανείς ή επιδιώκουσες «προσαρμογή» στα χαλκευμένα πολιτι­κά μηνύματα των καιρών.
Για να δυνηθεί η ανθρωπότης και πρωτίστως οι ΕΛΛΗΝΕΣ, να α­παλλαγούν από την Ιουδαιοταλμουδική περικύκλωση, που απειλεί λαούς, Έθνη, την ίδια την ιστορία της ανθρωπότητος, απαιτούνται:
-Άμεση κινητοποίηση όλων των Ορθοδόξων Εθνικιστικών δυ­νάμεων (Είναι αδιανόητο ο γνήσιος ορθόδοξος Έλλην να παγιδεύεται από αχυρανθρώπους του Συστήματος που παριστάνουν τους εθνικιστές, ενώ είναι θιασώτες του Νεοναζισμού και κρυφοσυντηρητές της σύγχρονης και παραχαραγμένης μορφής Δημοκρατίας, του Ιουδαιο-Κοινοβουλευτισμού).
-Ενσυνείδητη αποδοχή της Θεοπνεύστου Αγίας Γραφής ως Νέου Κοινωνικοπολιτικού «Οδοδείκτου» της Εθνικής Πολιτείας (Εθνοκρατίας). Στην Αγία Γραφή καθορίζονται τα πάντα που αφορούν σε ανθρώπους-Κοινωνίες-Έθνη, στις σχέσεις πολιτών μεταξύ τους και πολιτών-Πολιτείας..
-Ριζική απόκλιση από κάθε προοπτικήν ικανοποιήσεως προσωπι­κών φιλοδοξιών εντός του πλαισίου των Ιουδαιοδημοκρατικών εχίνων.
-Ειλικρινής αυτογνωστική ανάλυση και ανάδειξη των πολιτικών ταγών (αμίσθων διακόνων του λαού), με διαδικασίες επιλογής, εκτάκτου Εθνικής ανάγκης.
-ΑΓΩΝ με οποιαδήποτε μορφή, φωνή ορθοδόξων αγωνιστών, πνεύμα Ελλήνων μαχητών και όχι σιωπή ραγιάδων και τιτιβίσματα περιπα­τητικών ανθρωπιστών, ευσεβιστών, ορθοδοξιζόντων, εθελοθρησκευομένων και αμπελοφιλοσόφων.
Όποιος δεν δέχεται την Θεοπνευστία, άρα και την αυθεντία, την ακρίβεια και φι­λαλήθεια της Αγίας Γραφής, ΔΕΝ είναι Ορθόδοξος, δεν είναι καν χριστια­νός, δεν είναι Ορθόδοξος Εθνικιστής, και συνεπώς δεν έχει θέση στο Γένος των Ορθοδόξων Ελλήνων.
Εάν η Αγία Γραφή δεν ήταν Θεόπνευστο βιβλίο, τα πάντα στον κό­σμο θα ήσαν μάταια, τα ορατά κτίσματα θα ήσαν παραισθήσεις και οι άν­θρωποι ΜΗΔΕΝΙΚΑ, με ψευδαίσθηση της υπάρξεώς τους.
Όμως, κανένα άλλο κείμενο, πλην της Αγίας Γραφής, έχει την ά­νωθεν σφραγίδα της αξιοπιστίας, της θεοπνευστίας αλλά και της ασφαλιστικής δικλείδος, από αρρωστημένες ιδεολογικές σοφιστείες-νεοναζιστικές τερατοπραξίες-συστημικές παρεκκλίσεις και παρακρούσεις. Όλα τα πολιτικά, θρη­σκευτικά και φιλοσοφικά κείμενα, είναι έργα πεπερασμένων και ατελών, πολλάκις δε μισανθρώπων, φρενοβλαβών και αρρωστημένων αν­θρωπίνων εγκεφάλων.
Η Αγία Γραφή «ου θελήματι ανθρώπου ηνέχθη αλλά υπό Πνεύμα­τος Αγίου». Οι χώρες που επιθυμούν να ζήσουν πρέπει να έχουν την Αγία Γραφή ως Θεϊκό οδηγό, ως Αλάθητο Σύνταγμα, άλλως ματαίως κοπιούν, ματαίως ελπίζουν.
«Μέγας κρημνός και βάραθρον βαθύ η των Γραφών άγνοια...Ο των θείων υπερορών λογίων ου λέγεται φερώνυμος άνθρωπος....Αι Άγιαι Γραφαί εισί τροφή της ψυχής. Και ώσπερ ο της σωματικής τροφής αμελών χαυνοί και παραλύει το σώμα, ούτω και ο της των Αγίων Γραφών μελέτης ολίγορών, εξασθενεί την ψυχήν, παραλύει τας δυνάμεις αυτής, νεκροί την γνώσιν και καταστρέφει την πίστιν. Ταύτης δε καταστρεφομένης, το του Χριστιανού όνομα κενόν και επίπλαστον γίνεται, μηδεμίαν έχον έννοιαν η πραγματικότητα» (Ιωάννης Χρυσόστομος).
«Κύριοι ας προσευχόμεθα. Έφθασα σε μία μεγάλη ηλικία και όσο περισσότερο ζω, τόσο καθαρώτερα βλέπω ότι η υπόθεσις της ανθρωπότητος διευθύνεται από τον Θεόν...Πως μπορεί μία χώρα να στηριχθεί και να ενισχυθεί χωρίς την βοήθειάν του; Η Αγία Γραφή μας διαβεβαιώνει ότι εάν μη Κύριος οικοδομήση οίκον, εις μάτην εκοπίασαν οι οικοδομούντες» (Από ομιλία του κορυφαίου αμερικανού πολιτικού και επιστήμονος, Βενιαμίν Φραγκλίνου).
Η Αγία Γραφή δεν είναι βιβλίο λατρείας μιας συγκεκριμένης θρησκείας, όπως ανοήτως πρεσβεύουν και διδάσκουν αφελείς και πανεπιστημιακοί «θεολό­γοι»), αλλά η Βίβλος της ΖΩΗΣ (πολιτικής-θρησκευτικής-κοινωνικής-οικονομικής-στρατιωτικής).
Στα κείμενα της Αγίας Γραφής, υπάρχουν δίκαιες λύσεις, ως δοκιμασμένο χρυσίον, για ΟΛΑ τα προβλήματα των ανθρώπων. Άλλωστε δεν θα ήταν Θεόπνευστη, εάν δεν είχε λύσεις για ΤΑ ΠΑΝΤΑ που αφορούν στην ζωή του ανθρώπου επί της γης.
*
Στις ημέρες μας παρατηρούμεν ότι:
-Ο αυτοχριζόμενοι ως δεξιόφρονες είναι πλαδαροί, άλαλοι, κουφόνοες, τυφλίνες, ευνουχισμένοι εθνικώς και πολιτικώς και ναρκωμένοι, ψυχοπαθητικώς προσκεκολημμένοι στην απατηλή και οφιούχο Ιουδαιο-δημοκρατία, φοβούμενοι ακόμη και να ομολογήσουν δημοσίως Πατρίδα, Έθνος και Ορθόδοξη Πίστη.
-Οι αυτοϊκανοποιούμενοι με την ιδέαν ότι ανήκουν στο Κέντρον, με τις παραπλανητικές ετικέτες-παραλλαγές (Κεντροδεξιά, κεντροαριστερά, κλπ), ζουν σε πελάγη αγνοίας, αμαθείας, αλλά και σε ετοιμότητα μεταπηδήσεως, αναλόγως των ….δημοκρατικών συνθηκών, στους κόλπους των αριστεροφρόνων ή δεξιοφρόνων σχημάτων.
-Οι πάσης φύσεως αριστερόφρονες που έχουν την ιδεολογικοπολιτικήν ηγεμονίαν, εξακολουθούν να είναι αμετανόητοι για τα εγκλήματα του παρελθόντος, ατιμώρητοι για τις εθνοπροδοσίες τους, δεν έχουν διδαχθεί τίποτε από την ιστορία. Παρά ταύτα, δεν κρύβουν την ιδεολογίαν τους, και δεν διστάζουν να διακηρύττουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν, ότι είναι διεθνιστές, αριστεροί, κομμουνιστές.
Εμείς γιατί διστάζουμε να λέμε ότι είμαστε Εθνικιστές;
     Μήπως ο Λεωνίδας, ο Πεισίστρατος, ο Φίλιππος, ο Περικλής (ἐγίγνετό τε λόγῳ μὲν δημοκρατία, ἔργῳ δὲ ὑπὸ τοῦ πρώτου ἀνδρὸς ἀρχή/Θουκυδιδου Ιστορίαι, 2.65.10), ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Μιλτιάδης, ο Κίμων, ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης, ο Σωκράτης, ο Φωκίων, ο Θεμιστοκλής, ο Αριστείδης, ο Δημόκριτος, ο Ηράκλειτος, ο Μέγας Κωνσταντίνος, ο Βασίλειος Βουλγαροκτόνος, ο Κων. Παλαιολόγος, ο Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο Ίων Δραγούμης, ο Ιωάννης Μεταξάς και μυριάδες άλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν ήσαν ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ;
     Διατί με την στάση αναμονής, τις υποχωρήσεις, την αδράνεια, τους συμβιβασμούς και την συνεχή αμυντική τακτική, να συντηρούμε την εθνοβόρο σιγή και Ιουδαιολαγνεία της δεξιάς, την πολιτική αιθεροβασία των Κεντριστών και την ηγεμονία της Ιουδαιοταλμουδικής διεθνιστικής αριστεράς, το αριστεροκρατούμενο διεθνιστικό κατεστη­μένο, το οποίον έχει αποκλείσει την βαλβίδα αναπνοής του λαού και του Έθνους;
Δεν έχουμε αντιληφθεί ότι είμαστε υπό ξενική οικονομικο-πολιτική κατοχή; Ότι βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με τους ξένους πολιτικο-οικονομικούς δυνάστες μας;
Ας γίνει λοιπόν, για την προστασία του λαού και την ασφάλειαν του Έθνους, αυτό που και η ίδια η κοινοβουλευτική δημοκρατία κάνει σε περιπτώσεις πολέμου ή λίαν εκρρύθμων καταστάσεων:7
Αναστολή λειτουργίας του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος, μέχρις ότου γίνει αριστεροδεξιά κομματοκάθαρση και ανάθεση της Ηγεσίας σε έναν Αισυμνήτη και μία Εθνοκρατική κυβέρνηση Αρίστων, προκειμένου να απαλλαγούμε οριστικώς, από τους Δυνάστες, Τοκογλύφους-Τρομοκράτες-Τραπεζίτες- Δανειστές.
Διότι, εκεί ακριβώς εντοπίζεται η σημερινή ασθένεια της Ελλάδος. Στο κοινοβούλιο και τα σημερινά κόμματα, όπως λειτουργούν τις τελευταίες δεκαετίες, εκτραπέντα της αληθούς και όντως δημοκρατικής αποστολής τους.
Από εκεί προέρχονται οι πόνοι, οι ωδίνες και ο αχθεινός πυρετός του Ελληνικού λα­ού. Από το Ιουδαιο-κοινοβούλιο και τα Ιουδαιοκόμματα.

 

 ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑ



1 Ο κύκλος της συνωμοσίας, Τεξ Μαρς, εκδ. Στερέωμα, σ. 66. Κατ’ άλλους αυτή η αόρατη πλανητική αρχή, αποτελείται από 13 Ιουδαιοταλμουδιστές.
2 «αύτη εστίν η νίκη η νικήσασα τον κόσμον, η πίστις ημών»  Α΄ Τιμ. 4,1 * Α΄ Ιω. 5,4\
3 Σανχέντριν: Το Μεγάλο Σανχεντρίν (Μεγάλο Συνέδριο), ήταν το ανώτατο Ιουδαϊκό νομοθετικό και θρησκευτικό συμβούλιο που λειτουργούσε και ως δικαστήριο. Είχε έδρα την Ιερουσαλήμ, και αποτελούσε την μεγαλύτερη θρησκευτική αυθεντία του Ιουδαϊσμού στην όλη περιφέρεια της Γης του Ισραήλ, ιδιαιτέρως κατά τους ελληνιστικούς χρόνους.
Το συνέδριο αυτό συγκροτείτο, από τον πρόεδρο που έφερε τον πριγκηπικό τίτλο «Νάση» ή «Νασί», τον μεγάλο Αρχιερέα, τους δύο αντιπροέδρους, τον Αμπ-Μπεϊτ-Ντιν και τον Χαμάμ και 67 άλλα μέλη. Ο αριθμός των μελών ήταν 70 ή 71 μέλη. Κατ’ άλλους 76 μέλη. Το Μεγάλο Σανχέντριν συνεδρίαζε εκτός εορτών και Σαββάτων, σε χώρο που εκαλείτο Gazzith. Σε ειδικές περιπτώσεις μπορούσε να συνεδριάσει και στην οικίαν του Αρχιερέως (ΜΑΤΘΑΙΟΣ, 26/3).
Το Ταλμούδ αναφέρει ότι υπήρχαν και μικρότερα συνέδρια αποτελούμενα από 23 μέλη για πόλεις ή χωριά με πληθυσμό τουλάχιστον 120 οικογένειες.
Η ίδρυση του Σανχεντρίν πιθανολογείται την εποχή της Βαβυλωνιακής αιχμαλωσίας, εντοπίζεται στην εποχή της βασιλείας του Αντιόχου Δ΄ του Επιφανούς, περί το 200 π.Χ η δε ονομασία Σανχέντριν (Συνέδριον) εμφανίζεται περί το 1ο αιώνα π.Χ. Το Σανχέντριν των 70,71, ή 76 μελών, είναι το ανώτατο ιερατείον του Συστήματος αμέσως μετά την αόρατη και κεκρυμμένη στο σκότος "πλανητική αρχή" των 10 ή 13 μελών.
Νέα παγκόσμια Τάξη: Το αρχαίο Σχέδιο των Μυστικών Εταιρειών, William T. Still, Εκδ. Στερέωμα, 1992, σ. 196.
5 ο.α. σ.197-199.
6 Παραθέτουμε μερικά, από αυτά:
Η αποσιώπηση ιστορικών αρχείων (απομνημονεύματα του Χίτλερ, συνομιλίες του Ρούντολφ Ες με τους Άγγλους επισήμους, κ.λπ.).
Οι σχέσεις του Χίτλερ και του ναζιστικού καθεστώτος με τους Ιλλουμινάτι και τους Ιουδαίους τραπεζίτες.
Η ατιμωρησία φοβερών «συμμαχικών» εγκλημάτων (Κατύν, Δρέσδη, Χιροσίμα, κ.α.).
Η αισχρή διαίρεση του κόσμου σε δύο απολύτως ελεγχόμενα στρατόπεδα (Συμφωνία Γιάλτας).
Η εξουθενωτικός οικονομικός ανταγωνισμός με το πρόσχημα του φιλελευ­θερισμού, που κατέληξε σε πολιτικο-οικονομική υποδούλωση των εθνών.
Η φίμωση και ποινική δίωξη των αντιφρονούντων για την απάτη του ολοκαυτώμα­τος των 6.000.000 (!!!) Ιουδαίων.
Η συσσώρευση της παγκόσμιας οικονομίας στα χέρια των «κατατρεγμένων» θυμάτων Ιουδαίων.
Η υποταγή του πνεύματος και της τέχνης στους σκοταδιστές, η δουλική εξάρτηση των ΜΜΕ από τους αρχιτέκτονες του ψευτοδημοκρατικού φαρισαϊσμού.
Ελληνικό Σύνταγμα: Άρθρο 48/παρ.1,2,3. Άρθρο 53/παρ.3 και άρθρο 120/παρ. 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου