Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015


ΜΕΡΟΣ 29ο
ΣΤ. ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ (ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ-ΟΡΩΝ-ΔΟΓΜΑΤΩΝ)


ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
ΖΗΛΩΤΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
7. ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ  
ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ  ΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ
Ιουδαιογενείς/
Ιουδαιόφρονες/
Ιουδαΐζουσες ηγεσίες
(Πολιτειακή, πολιτική, οικονομική, στρατιωτική,
Θρησκευτική), των ομόρων
της Ελλάδος κρατών
[Τουρκίας, Βουλγαρίας,
Σκιπερίας (Αλβανίας),
Σκοπίων] (34)
- Εθνικιστικές /
Υπερεθνικιστικές
Κυβερνήσεις  ομόρων 
Κρατών (35)
-Σιωνιστικό Ισραήλ (36)
- Εθνικιστικές/
Υπερεθνικιστικές
Κυβερνήσεις ομόρων
Κρατών(35)

-Εβραίοι (Σημίτες) (37)














35. Εθνικιστικές/Υπερεθνικιστικές κυβερνήσεις Ομόρων Κρατών.
Οι Συστημικοί Εθνικιστές, αγνοούντες ή εθελοτυφλούντες ότι, οι σημερινές ηγεσίες των ομόρων της Ελλάδος κρατών (πολιτειακή-πολιτική-οικονομική-στρατιωτική-θρησκευτική), είναι Ιουδαιογενείς, Ιουδαιόφρονες ή Ιουδαϊζουσες, επιμένουν να παρουσιάζουν ως απειλή γενικώς και αορίστως, τον Εθνικισμό/Υπερεθνικισμό, φανατισμό, εξτρεμισμό, της ηγεσίας και των οργανωμένων πολιτών των ομόρων κρατών, αντί να εστιάζουν τα βέλη τους στις ρίζες και την μήτρα του κακού. Συγκεκριμένως:
Κατηγορούν τις ηγεσίες των ομόρων κρατών ότι προβαίνουν σε προσβλητικές δηλώσεις και απειλές κατά της πατρίδος μας, αφήνοντας στο σκοτάδι τους Έλληνες, για εκείνους που εγκατέστησαν, καθοδηγούν, προστατεύουν και ελέγχουν διαχρονικώς τις ανθελληνικές κυβερνήσεις, δια των Ιλλουμινατοποιημένων Ιουδαϊκών Μασονικών στοών, της Ιουδαιοκρατούμενης Διεθνούς Μαφίας και των Ιουδαιοταλμουδικών Συναγωγών.
Επιτιθενται κατά των χωρών με τα διεθνή/διπλωματικά ονόματά τους (Αλβανία, FYROM, Τουρκία, Βουλγαρία), αβάσιμα ιστορικώς και εθνολογικώς, αφ’ ενός, νομιμοποιώντας τα κατασκευασμένα μορφώματα αφ’ ετέρου, αποσιωπώντας τους νονούς-κατασκευαστές των κρατών, εμπνευστές των αντιστοίχων ανύπαρκτων ή μεταλλαγμένων εθνοτήτων που αντιπροσωπεύουν.
Αντεπιτίθενται κατά των εκδηλούντων πράξεις βίας και εθνικής προσβολής, γειτόνων-πολιτών, δηλαδή των εγκαθέτων σε κάθε συστημικό όμορο κράτος, (για παράδειγμα Τσάμηδες, «Μακεδόνες», Κομιτατζήδες/αγιοστεφανίτες (νοσταλγούς της συνθήκης του Αγίου Στεφάνου/1878), Γκρίζοι λύκοι, κλπ.), εστιάζοντας τα βέλη τους κατά των ηγεσιών των αντιστοίχων κρατών τους, ως υποκινουσών αυτούς, αφήνοντας έτσι στο απυρόβλητο τόσον τους υποκινητές, τροφοδότες, και χρηματοδότες, όσον και την μήτρα γενέσεως και συντηρήσεως των τελευταίων (Τσάμηδων, «Μακεδόνων», κομιτατζήδων/αγιοστεφανιτών, Γκρίζων λύκων, κλπ.)…..που ώφειλαν να αποκαλύπτουν και να πολεμούν…
Μερικά παραδείγματα:
1ο/ Την λεγόμενη Αλβανία δεν ανεκήρυξαν ως ανεξάρτητον κράτος, ούτε ονοματοδότησαν οι λαοί που κατοικούσαν σ’ αυτή την χώρα. Αντιθέτως υπάρχουν ιστορικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι Αλβανοί (Σκιπετάροι και άλλοι), ήθελαν την ένωση με την Ελλάδα είτε ως μητέρα-πατρίδα, είτε διότι ησθάνοντο πλησιέστερα εθνικώς  και ασφαλέστερα πολιτικώς, προς τους Έλληνες. Την Αλβανία, κατασκεύασαν και ονόμασαν οι Ιλλουμινάτοι Τέκτονες της Μεγάλης Ιταλικής στοάς, το Ιουδαιοκρατούμενο Βατικανό και η Ιουδαιοκρατούμενη Διεθνής Μαφία. Σήμερα, στα επίσημα εσωτερικά έγγραφά τους οι Αλβανοί, αποκαλούν την χώρα τους Σκιπεταρία ή Σκιπερία και οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται Σκιπετάροι και όχι Αλβανοί.
2ο/ Την Μικρασιατική καταστροφή δεν προκάλεσαν οι νεό-Τουρκοι αλλά οι Γερμανοί Ιλλουμινάτι και οι Διεθνείς Ταλμουδιστές Ιουδαίοι Τραπεζίτες. Οι τελευταίοι διαβλέποντες ότι οι Έλληνες είχαν το εμπόριον των κυριωτέρων πόλεων της Οθωμανικής αυτοκρατορίας συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινουπόλεως, αλλά και τον κύριον πολιτικόν λόγον στην αυλή του Σουλτάνου, εισηγήθηκαν στους Γερμανούς Ιλλουμινάτι τον ξερριζωμό των Ελλήνων. Πρώτη φάση του σχεδίου εξοντώσεως του Ελληνισμού ήταν η δημιουργία του κινήματος των ντονμέδων Νεο-τούρκων. Στην συνέχεια, οι Ιλλουμινάτι, με αιχμή του δόρατος μυημένους γερμανούς αξιωματικούς, εσχεδίασαν, οργάνωσαν τον Τουρκικό στρατό, και επρότειναν την «τελική λύση» για τους Έλληνες του Πόντου, της Ανατολικής Θράκης και της Ιωνίας, δηλαδή τον αφανισμό του Ελληνισμού από τις προγονικές εστίες τους, την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων.  
Τα στίφη των τσέτηδων και λοιπών ληστοσυμμοριτών εγκληματιών, καθοδηγούμενα από τον Ιουδαίο ντονμέ Κεμάλ και τους Ιουδαίους ντονμέδες Νεοτούρκους, ήσαν απλά εκτελεστικά όργανα των μισελλήνων Ιλλουμινάτι αφεντικών τους. Κατά την λεηλασία και σφαγή των Ελλήνων στην Σμύρνη, οι κάτοικοι της Ιουδαϊκής συνοικίας, είχαν σημειώσει εξωτερικώς τις οικίες τους με  γράμματα και σύμβολα, ώστε να αναγνωρίζονται και να μην ενοχληθούν από τους αιμοσταγείς δολοφόνους Ιουδαιότουρκους.
Οι Ιουδαίοι Ιλλουμινάτι, πρωτοστατούντων των Γερμανών, ήσαν οι εμπνευστές, οργανωτές και ηθικοί αυτουργοί της γενοκτονίας των Ελλήνων.
Οι Τούρκοι, ήσαν οι διατεταγμένοι συναυτουργοί και αναγκαίοι συνεργοί.
3ο/ Την σημερινή Βουλγαρία, δεν ανεκήρυξαν ως ανεξάρτητον κράτος οι λαοί που κατοικούσαν σ’ αυτήν, αλλά οι γνωστοί Ιουδαιοκατασκευαστές κρατών με την συνέργεια  της Ρωσίας αρχικώς που ήθελε να ηγεμονεύσει στην Χερσόνησο του Αίμου και αργότερον των Γερμανών Ιλλουμινάτι, καταλυτικώς. Οι Ρώσοι πανσλαβιστές εβάπτισαν  «Σλάβους» τους Βουλγάρους, ενώ δεν ήσαν Σλάβοι, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους γεωστρατηγικούς στόχους τους, με κατάληξη την έξοδό τους στο Αιγαίον Πέλαγος.
Το όνομα Βούλγαρος, δεν αντιπροσωπεύει σλαβικό φύλο ή εθνότητα, ιστορικώς γνωστή, αλλά είναι ελληνική ονοματοδοσία που δοθηκε σε άγνωστα βαρβαρικά φύλα που εισέβαλαν στα βόρεια σύνορα της Ελληνικής αυτοκρατορίας τον 7ον μ.Χ. αιώνα, πιθανώτατα ουραλααλταϊκής καταγωγής. Το όνομα «Βούλγαροι», αντιστοιχούσε στα καθήκοντα που τους είχαν αναθέσει  οι Βυζαντινοί, για διαφύλαξη των συνόρων τους [Βουργάριοι= Οριοφύλακες ή οροφύλακες επιτηρούντες τα σύνορα/όρια της Αυτοκρατορίας, από τους πύργους.  Μπουργκάς (βουλγαρικά: Бургас)/ Μπούργκος/ Βούργκος= Πύργος)].
4ο/ Την κατασκευή του «Μακεδονικού» κράτους και της «Μακεδονικής» Εθνότητος, εμπνεύστηκαν, εφηύραν, σχεδίασαν και οργάνωσαν τα γνωστά Ιουδαϊκά κέντρα του Συστήματος. Τα σχέδια προωθήθηκαν και υλοποιήθηκαν από πιστά όργανά του, αρχής γενομένης από τους Ιουδαίους της ψευτοσοσιαλιστικής, καθαρόαιμης Ιουδαϊκής οργανώσεως Φεντερασιόν, μέχρι τους Ιουδαίους Γιόζεφ Μπροζ Τίτο και Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι (γιός του Ιούδα) Στάλιν και τους σημερινούς Ιουδαιογενείς ή Ιουδαιόφρονες ηγέτες των Σκοπίων.
Έτσι, ο πραγματικός εχθρός (Ταλμουδισμός/Ταμουδιστές) που εγκαθιστά, συντηρεί, χρηματοδοτεί, υποκινεί και κατευθύνει τις κυβερνήσεις παραμένει μονίμως στο απυρόβλητο. Ούτε καν αναφέρονται από τους Συστημικούς και ζηλωτικούς εθνικιστές, οι λέξεις Ταλμούδ, στο περιεχόμενο του οποίου περιλαμβάνονται οι βλασφημίες κατά του Χριστού, της Παναγίας, γενικώτερον των Χριστιανών, και ΟΛΩΝ των μη Ιουδαίων και Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός, που συνιστά την ιδεολογία και κοσμοθεωρία του Συστήματος..
Αποτέλεσμα, η στόχευση σε λάθος στόχο, τουτέστιν κατά των υπερεθνικιστών, της παράλογης ηγεσίας τους και της υπερεθνικιστικής κατά χώρα, ιδεολογίας τους και όχι η αποκάλυψη και  ο ανελέητος πόλεμος κατά των αληθινών εχθρών της ανθρωπότητος και ιδιαιτέρως των Ελλήνων.
Δηλαδή, οι συστημικοί εθνικιστές, βάλλοντες κατά λανθασμένου στόχου, τα ιδεολογικά, πολιτικά και ιστορικά πυρά τους, αποδεικνύονται άσφαιρα και αναποτελεσματικά, αφού δεν κατευθύνονται κατά του ορατού, αληθινού και επικίνδυνου εχθρού, που είναι:
Οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews) και ο Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός.
Παραλλήλως, συγκαλύπτουν σκοπίμως ή από άγνοια, την ταυτότητα, τα σχέδια και τους χώρους συνωμοσίας και δράσεως του πραγματικού εχθρού. Η ιστορία βρίθει παραδειγμάτων δολιοφθορών, προδοσιών, συνωμοτικών ενεργειών σε βάρος των Ελλήνων, από τους Ταλμουδιστές Ιουδαίους, με άβουλα και μίσθαρνα όργανά τους, εγκληματίες και σφαγείς, πάσης εθνικότητος και θρησκεύματος.
Τα ίδια ισχύουν και για τους ζηλωτικούς Εθνικιστές.
36. Το Σιωνιστικό Ισραήλ
Το Ισραήλ είναι ένα Ιουδαϊκό κατασκεύασμα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής που χρησιμοποιείται εκεί, ως ο προμαχών του Συστήματος. Στο Ιουδαιοταλμουδικό κράτος του Ισραήλ, σχεδιάζεται να στηθεί ο θρόνος του Αντίχριστου. Αποτελεί τρόπον τινά τον πολιτικο-διπλωματικό εκπρόσωπο του λεγομένου Διεθνούς Σιωνισμού, αλλά δεν αποτελεί άμεση απειλή καθ’ όσον, το Ισραήλ, δεν πρόκειται να εκδηλώσει επιθετικήν ενέργειαν καθ’ οιουδήποτε, εάν δεν λάβει εντολή από το παγκόσμιο Ιουδαιοταλμουδικό Σανχέντριν.
Το Ισραήλ εμπλέκεται όμως, στις εξωτερικές απειλές, ως πρωτότοκον πολιτικόν τέκνον της μητρός-τροφού (Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός) και επιπλέον ως: 
o   Διαχρονικός πολέμιος των Ορθοδόξων Ελλήνων.
o Τοποτηρητής των Ιουδαιοκρατούμενων ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.
o Χορηγός των πάσης φύσεως Ταλμουδιστών και Ταλμουδιστοκρατούμενων πρακτόρων, Εταιρειών, Κυβερνήσεων, προφανώς και των ομόρων της Ελλάδος κρατών.
o Σύμμαχος, συνεργάτης και κύριος τροφοδότης κατά καιρούς, με στρατιωτικό υλικό και συμβούλους στα όμορα της Ελλάδος κράτη.
37.  Εβραίοι (Σημίτες)
Οι ζηλωτικοί και συστημικοί εθνικιστές, με κεντρικό άξονα της ιδεολογίας τους, την φυλή και το αίμα, θεωρούν ως απειλές τους Εβραίους, συλλήβδην, τους  οποίους ταυτίζουν με τους σημίτες και σκωπτικώς αποκαλούν «περιούσιο λαό». Τις ιδέες που εκφράζουν οι Εβραίοι/Σημίτες ονομάζουν  Εβραϊσμό ή Σημιτισμό.
Μέσα στην ιδεολογικο-πολιτική παραζάλη τους, οι πιθηκίζοντες1 εθνικιστές, ασυνειδήτως, ακρίτως, επιπολαίως ή κατά διαταγήν, με τους χαρακτηρισμούς «Εβραίοι», «Σημίτες», «Εβραϊσμός», «Σημιτισμός»,  αφ’ ενός αποδεικνύουν τον χωρίς επίγνωση ζηλωτισμό τους, την ιστορική αγνωσία και πνευματική τους ένδεια, αφ’ ετέρου εξυπηρετούν απολύτως τους στόχους των Ταλμουδιστών Ιουδαίων (Jews), διότι:
1ο/ Οι σημερινοί Ιουδαίοι (Jews), δεν έχουν σχέση με τους Εβραίους (Hebrews ή Israelites) του παλαιού Ισραήλ της Παλαιάς Διαθήκης. Οι σημερινοί Ιουδαίοι δεν διετήρησαν το προχριστιανικό όνομα, Εβραίοι/Ισραηλίτες, αλλά επινόησαν ένα νέο όνομα (Jews), για να επισημάνουν την διαφορετικότητά τους και να συμβολίσουν την ξεχωριστή καταγωγή και αποστολή τους.
2ο/ Οι σημερινοί Ιουδαίοι (Jews)/Ισραηλινοί  κακώς αποκαλούμενοι Εβραίοι, σύμφωνα με την απόκρυφη Χιραμική παράδοσή τους2 και τα γραφόμενα στην Αγία Γραφή, δεν ανήκουν στην Αδαμική γραμμή του παλαιού λαού Ισραήλ, αλλά στην γραμμή του Κάϊν3, η οποία φαίνεται να «χάνεται», στην πορεία των προϊστορικών και ιστορικών γεγονότων της Π.Δ.
Oι ίδιοι οι σημερινοί Ιουδαίοι (Jews), παραδέχονται ότι δεν έχουν σχέση με τους Ισραηλίτες/Εβραίους του λαού της Παλαιάς Διαθήκης!!!
The Jews admit that they are not the descendants of the Ancient Israelites in their writings. Under the heading of "A brief History of the Terms for Jew" in the 1980 Jewish Almanac, is the following:
"Strictly speaking it is incorrect to call an ancient Israelite a ‘Jew’ or to call a contemporary Jew an Israelite or a Hebrew." (1980, Jewish Almanac, p. 3).



Ανόητοι, αγράμματοι, πορωμένοι ψευτοεθνικιστές, μαιναδιστές αντιχριστιανοί, ποιές άλλες αποδείξεις θέλετε για να πεισθείτε ότι, επιτήδειοι προπαγανδιστές και μισθωμένοι συστημικοί πράκτορες, σας έχουν οδηγήσει σε πλάνες, σχετικώς με την Παλαιά Διαθήκη και τους Εβραίους, τον παλαιό/προχριστιανικό λαό Ισραήλ ;
3ο/ Οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Talmudist Jews), έχουν απορρίψει την Παλαιά Διαθήκη από την εποχή των Φαρισαίων. Απλώς σφετερίζονται την ιστορία, τα ονόματα και τα διδάγματα της Παλαιάς Διαθήκης, όπως κάνουν και οι Σκοπιανοί με το όνομα, την ιστορία της Αρχαίας Μακεδονίας μας και τα αρχαία ονόματα των Ελλήνων Μακεδόνων, για να παραπλανήσουν τους ανθρώπους και να ιστορικοποιήσουν τις αλλότριες Καϊνικές/Φαρισαϊκές ρίζες τους.
4ο/ Ο θεός της Παλαιάς Διαθήκης, ο ΙΑΧΒΕ, τον οποίον σκωπτικώς, ανοήτως και βλασφήμως αποκαλούν «Μοχθηρό θεό των Εβραίων», δεν είναι άλλος από τον Ιησού Χριστό. Ο θεός του Ταλμούδ, των Ιουδαίων, είναι ο Σατανάς! (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, 2/9-3/9).
5ο/ Ο Κάϊν και η βιολογική γραμμή του, δεν αναφέρονται στην καταγραφή του γενεαλογικού δένδρου του Ιησού Χριστού στην Καινή Διαθήκη, το οποίο αρχίζει από τον Αδάμ, καίτοι ο Κάϊν βιολογικώς είναι πρωτότοκος υιός του Αδάμ.4
Αυτό αποδεικνύει σαφέστατα ότι, οι Καϊνίτες (JEWS) δεν ανήκουν στον παλαιό λαό Ισραήλ, ότι ο Κάϊν εκδιωχθείς από την Αδαμική γραμμή, απώλεσε τα πρωτοτόκια, λόγω της αποστασίας του από τον Ιαχβέ-Ιησού Χριστό. Ο Κάϊν απογαλακτίστηκε εκουσίως από την Αδαμική-ανθρώπινη γραμμή (συνεπώς και από την μεγάλη οικογένεια του παλαιού λαού Ισραήλ), αφού εδέχθη άλλον πνευματικό Γενάρχη-Πατέρα.5
6ο/ Σημίτες και απόγονοι του Σημ δεν είναι μόνο οι Εβραίοι ή Ισραηλίτες της γραμμής Σημ-Αρφαξάδ-Καϊνάν- Σαλά-…..Ιακώβ/Ισραήλ (ΛΟΥΚΑΣ, 3/34-38),  αλλά και όσοι προέρχονται από τους άλλους υιούς του Σημ, τους πατριάρχες ξεχωριστών φυλετικών γραμμών και εθνών, αλλά της ίδιας φυλετικής/Σημιτικής ομοεθνίας, τουτέστιν των γραμμών Ελάμ, Ασσούρ (Ασσυρίων), Λούδ, Αράμ και Καϊνάν (ΓΕΝΕΣΗ, 10/22-30).
7ο/ Όλοι οι Εβραίοι/Ισραηλίτες του παλαιού λαού Ισραήλ, που μελετούσαν και εφήρμοζαν την Παλαιά Διαθήκη και ελάτρευαν τον Ιαχβέ, ανεγνώρισαν μέσα από τα κείμενά της, τον Ιησού Χριστό, ως τον προφητευμένο και αναμενόμενο Μεσσία,  ασπάστηκαν την νέα πίστη, τον Χριστιανισμό,  και έγιναν Χριστιανοί.
Οι υπόλοιποι [πολιτικο-θρησκευτική/κρυπτοταλμουδιστική ηγεσία (Φαρισαίοι, Γραμματείς, Σαδδουκαίοι), φανατικοί οπαδοί αυτών, παρείσακτοι-ψευδαδελφοί6, παρασυρμένοι του παλαιού λαού Ισραήλ από την τότε ηγεσία τους, οι πολιτογραφημένοι ως εβραίοι αλλά μη ανήκοντες βιολογικώς και θρησκευτικώς στον λαό Ισραήλ (ταλμουδιστές, ειδωλολάτρες, μάγοι, αποκρυφιστές, εσσαίοι, εβιωνίτες, πολυμήχανοι  τυχοδιώκτες, παγανιστές κ.α.)], αρνήθηκαν Τον Χριστό ως τον αναμενόμενο Μεσσία, διότι ανέμεναν τον «ελευθερωτήν» τους, σύμφωνα  με τις «προδιαγραφές» που ανεφέροντο στο Ταλμούδ και όχι σύμφωνα με εκείνα που περιελαμβάνοντο στις προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης, την οποίαν προ πολλού είχαν απορρίψει.
Οι παραπάνω, καθοδηγούμενοι τότε, από την συμμορία της εωσφορικής τριάδος των Ταλμουδιστών Φαρισαίων-Γραμματέων-Σαδδουκαίων, εσταύρωσαν τον σαρκωθέντα Ιαχβέ-Ιησού Χριστόν και αργότερον, υποκινούμενοι από το μυστικό Σανχέντριν (Συνέδριον) των Ταλμουδιστών(JEWS) της διασποράς, συνέθεσαν την ζύμη της ανομίας, της αποστασίας και της παγκόσμιας «ανθρωποκαταστροφής».
Όλοι αυτοί, απετέλεσαν από τον 1ο μ.Χ. αι. την νέα αντιχριστιανική οικογένεια των Ταλμουδιστών/Εωσφοριστών/Αντιχριστιανών, με το θρησκευτικό όνομα Ιουδαίοι (Ταλμουδιστές Ιουδαίοι) και αργότερον με το νέο διεθνές όνομά τους, JEWS (Ιουδαίοι). Οι JEWS, επικρατήσαν σταδιακώς, αντί των παραδοσιακών ονομάτων Hebrews και Israelites. Αυτοί προέβησαν στις αποτυχημένες εξεγέρσεις κατά των Ρωμαίων τον 1ο και 2ο μ.Χ. αιώνα με τα γνωστά επακόλουθα. Οι βιολογικοί και πνευματικοί απόγονοι εκείνων, αναμένουν σήμερα τον δικό τους «Μεσσία» όπως και τότε, αλλά ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με τους Εβραίους της Παλαιάς Διαθήκης του Ιαχβέ-Ιησού Χριστού!
Αυτούς τους λαοπλάνους, ψευδαδελφούς, κατασκόπους, σφετεριστές του ονόματος του αληθινού λαού Ισραήλ, κατέδειξε ο Ιωάννης, ο αγαπημένος μαθητής του Κυρίου περί το 90 μ.Χ. και κατωνόμασε ως «συναγωγή του Σατανά».
«Όσοι από αυτούς λέγουν ότι είναι Ιουδαίοι, βλασφημούν (ΣΣ: Ασεβούν λέγοντες ψέματα), διότι είναι συναγωγή του Σατανά»7.
8ο/  Σ’ αυτούς (Jews), το Σύστημα διετήρησε τα προϊστορικά και ιστορικά ονόματα του παλαιού λαού Ισραήλ της Π.Δ., για παραπλάνηση των λαών ως προς τους στόχους του, εξαπάτηση των ανθρώπων ως προς την αλήθεια και συγκάλυψη της Μεσσιανικής αποστασίας τους, από τους απανταχού της γης Εβραίους (κυρίως), αλλά και μη Εβραίους.
Οι ίδιοι αυτοαπεκλήθησαν διεθνώς  Ιουδαίοι και όχι Εβραίοι, ήσαν και είναι γνωστοί σήμερον ως JEWS [Όνομα δηλωτικόν της νέας ταυτότητος αλλά και πίστεως. JEW=GYU (Παλαιογαλλικά, Μεσαιωνικά Αγγλικά) και   JEHUDHI (παλαιοεβραϊκά). Όλοι γνωρίζουμε ότι το JEWEL σημαίνει: Κόσμημα, πολύτιμος λίθος, πετράδι. Ελάχιστοι, όμως, γνωρίζουν ότι: JEW-EL= Ο Θεός (EL,στα αρχαία εβραϊκά) του JEW, και συνεκδοχικώς: Ο θεός των JEWS είναι το κόσμημα, ο πολύτιμος λίθος, ο χρυσός, το χρήμα].    
*
Η αλλόγιστη εχθρότητα, κατά των Σημιτών (Εβραίων) συλλήβδην, δημιουργεί τον λεγόμενο αντισημιτισμό, ο οποίος βαθύτερον εξεταζόμενος, εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Ταλμουδιστών και μόνον. Συμφέρει στους Ταλμουδιστές να υπάρχει ο λεγόμενος αντι-σημιτισμός και αντι-σημιτικό κλίμα, για να επισείουν συνεχώς τον κίνδυνο, δήθεν, του Ναζισμού/Φασισμού, του (συστημικού)  Εθνικισμού, και να διαινωνίζουν τον μύθο των θυμάτων, ενώ η ιστορία αποδεικνύει ότι οι Jews ήσαν και είναι οι θύτες της ανθρωπότητος. Έτσι διαιωνίζεται:
 ·Η θεωρία περί Ναζισμού/Νεοναζισμού, Φασισμού / Νεοφασισμού, και κάθε μορφής Εθνικισμού, ως απειλών κατά της ανθρωπότητος.
      ·Η φαρισαϊκή επίθεση των Ιουδαιοταλμουδιστών του Συστήματος, κατά πάσης μορφής σύγ-χρονου συστημικού Εθνικισμού, τον οποίον  ταυτίζουν, για ευνόητους λόγους, με τον Φυλετισμό-Ναζισμό-Φασισμό, για να αποκρύπτουν τις μισανθρώπινες προθέσεις τους, το μίσος και την έχθρα τους κατά παντός Εθνικού, που έχει σχέση με Έθνος, Πατρίδα, Εθνική παράδοση και ιδιαιτέρως, το ελληνικό Έθνος, τον ελληνικό πατριωτισμό και την Ορθόδοξη Ελληνική Παράδοση!!!.
 ·Ο μύθος ή η διογκωμένη πραγματικότητα, περί των θυμάτων του «Ολοκαυτώματος», των Ιουδαίων, απαγορευμένης κάθε συζητήσεως ή παρουσιάσεως διαφορετικής γνώμης επί του θέματος. Μία απλή ματιά, στα Ιουδαϊκά ημερολόγια (Jewish Amanac) που έχουν εκδώσει οι ίδιοι οι Ιουδαίοι, και μελέτες μεταγενεστέρων ερευνητών, για την πληθυσμιακή κατάσταση των Ιουδαίων της Ευρώπης, προ και μετά τον 2ο Π.Π., αρκεί για να αποδειχθεί ο μύθος των 6.000.000!!!
1ο/ The University of Alberta library (Καναδικό πανεπιστήμιο) has the World Almanac issues for the pertinent period for 1941, 1944, 1947, 1948, and 1949. The figures listed for total world Jewish population are as follows:8
1941 15,748,091
        1944 15,192,089
        1947 15,688,259
        1948 15,688,259
        1949 15,713,638
Οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, σχολιάζοντας τα στοιχεία του World Almanac, που υπάρχει στην βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου Alberta, ισχυρίστηκαν ότι αυτά είναι …εκτιμήσεις για τον παγκόσμιο Ιουδαϊκό πληθυσμό που ….είχαν γίνει το 1939. Τώρα μας…έπεισαν!
2ο/ Στοιχεία Ιδρύματος Αναθεωρήσεως της Ιστορίας 9
1. World Jewish population in 1939: 16,643,120
2. Jewish victims of Nazism: 1,589,492
3. World Jewish population living in 194510 : 15,053,628
4. Jewish natural increase of 16% since 1946: 2,408,580
5. Total Jewish population on 196211 : 17,552,208
And here is the same as calculated on the corrected data of Mr. Raul Hilberg:
1. World Jewish population in 1939: 16,643,120
2. Jewish victims of Nazism: 987,592
3. World Jewish population living in 1946: 15,655,528
4. Jewish increase of 16% since 1946: 2,504,884
5. Total Jewish population in 1962: 18,160,412
And, here we are at the end of this study. It remains for me only to make an apology to the reader: this study has clearly been very long, and difficult to follow, like all that is technical by nature. But a demographic study can only be of such a technical nature. What the reader must recognize is that, until now, the proponents of the Zionist line -- whose "official" contentions on the horrors of the war I have been following -- have never been faced with arguments other than those from journalists, which have been often vague and specious, factors that have been the main reason for their lack of success. The only way to shatter their arguments was to set up against them the arguments of a specialist. And, that is what I have tried to do.
3ο/ Τα 6.000.000 των Ιουδαίων είναι ψεύδος (κατά την ανεξάρτητη σουηδική έρευνα) 'SIX MILLION' UNTRUE ACCORDING TO NEUTRAL SWISS12
It is clear, therefore, that the Germans could not possibly have gained control over or exterminated anything like six million Jews. Excluding the Soviet Union, the number of Jews in Nazi-occupied Europe after emigration was scarcely more than 3 million, by no means all of whom were interned. To approach the extermination of even half of six mfilion would have meant the liquidation of every Jew living in Europe. And yet it is known that large numbers of Jews were alive in Europe after 1945. Philip Friedmann in Their Brother's Keepers (N.Y., 1957, p. 13), states that "at least a million Jews survived in the very crucible of the Nazi hell," while the official figure of the Jewish Joint Distribution Committee is 1,559,600. Thus, even if one accepts the latter estimate, the number of possible wartime Jewish deaths could not have exceeded a limit of one and a half million. Precisely this conclusion was reached by the reputable journal Baseler Nachrichten of neutral Switzerland. In an article entitled "Wie hoch ist die Zahl der jüdischen Opfer?" ("How high is the number of Jewish victims?", June 13th, 1946), it explained that purely on the basis of the population and emigration figures described above, a maximum of only one and a half million Jews could be numbered as casualties. Later on, however, it will be demonstrated conclusively that the number was actually far less, for the Baseler Nachrichten accepted the Joint Distribution Committee's figure of 1,559,600 survivors after the war, but we shall show that the number of claims for compensation by Jewish survivors is more than double that figure. This information was not available to the Swiss in 1946.
4ο/ Στοιχεία Ιουδαϊκού πληθυσμού από το World Almanac, την εφ. New York Times και άλλα Ιουδαϊκά ΜΜΕ
Indisputable evidence is also provided by the post-war world Jewish population statistics. The World Almanac of 1938 gives the number of Jews in the world as 16,588,259. But after the war, the New York Times, February 22nd, 1948 placed the number of Jews in the world at a minimum of 15,600,000 and a maximum of 18,700,000. Quite obviously, these figures make it impossible for the number of Jewish war-time casualties to be measured in anything but thousands. 15-1/2 million in 1938 minus the alleged six million leaves nine million; the New York Times figures would mean, therefore, that the world's Jews produced seven million births, almost doubling their numbers, in the space of ten years. This is patently ridiculous. It would appear, therefore, that the great majority of the missing "six million" were in fact emigrants - emigrants to European countries, to the Soviet Union and the United States before, during and after the war. And emigrants also, in vast nunibers to Palestine during and especially at the end of the war.
On August 16th, 1963 David Ben Gurion, President of Israel, stated that although the official Jewish population of America was said to be 5,600,000, "the total number would not be estimated too high at 9,000,000" (Deutsche Wochenzeitung, November 23rd, 1963). The reason for this high figure is underlined by Albert Maisal in his article "Our Newest Americans" (Readers Digest, January, 1957), for he reveals that "Soon after World War II, by Presidential decree, 90 per cent of all quota visas for central and eastern Europe were issued to the uprooted." Reprinted on this page is just one extract from hundreds that regularly appear in the obituary columns of Aufbau, the Jewish American weekly published in New York (June 16th, 1972). It shows how Jewish emigrants to the United States subsequently changed their names; their former names when in Europe appear in brackets. For example, as below: Arthur Kingsley (formerly Dr. Königsberger of Frankfurt). Could it be that some or all of these people whose names are 'deceased' were included in the missing six million of Europe?
5ο/  Πίνακας Ιουδαϊκού πληθυσμού παγκοσμίως13  


6ο/ Λοιπές πηγές 14 
World Almanac, 1940, pg. 129: World Jewish Population- 15.319.359
World Almanac, 1949, pg. 289: World Jewish Population- 15.713.638
World Almanac, 1996, pg. 646: World Jewish Population- 14.117.000
or
Meyers Handlexicon, Germany 1921 – 11.600.000
National Council of Churches 1930 – 15.600.000
American Jewish Committee Bureau of the Synagogue Council, 1939 – 15.600.000
World Almanac USA 1947 – 15.690.000
Statistical Handbook of Council of Churches USA 1951 – 15.300.000


                                                                                                                                           Συνεχίζεται







1 Πιθηκίζω: Μιμούμαι ή αποδέχομαι ακρίτως, την συμπεριφορά, τα ήθη, τις ιδέες και τις πράξεις άλλων, τα οποία θεωρώ ως αληθή, αποτελεσματικά και ωφέλιμα για τον εαυτόν, κοινωνία και πατρίδα. Η αποδοχή γίνεται μετά από παρατήρηση, ανάγνωση βιβλίων, παρακολούθηση διαλέξεων, συζητήσεις, ακρόαση-τηλεόραση ΜΜΕ, κλπ, για θέματα και ιδέες που με ενδιαφέρουν.      
2 Απόκρυφη Ταλμουδική/Τεκτονική Χιραμική παράδοση
Μετά την δημιουργία του Αδάμ και της Εύας, ο Εβλίς (ΣΣ: Σε άλλα κείμενα αναφέρεται ως Ελβίς, στο κοράνι ως Ιμπλίς) ο άγγελος του φωτός (ΣΣ: Ο Σατανάς, ο Εωσφόρος, ο Διάβολος), ορέχθηκε την Εύα και συνευρέθη μετ’ αυτής. Αποτέλεσμα της συνευρέσεως αυτής, ήταν η γέννηση του Κάϊν. Η ψυχή του Κάϊν, σπινθήρ εκ του αγγέλου του φωτός, του πνεύματος του Πυρός, τον κατέστησε απείρως υπέρτερον του Άβελ, του υιού του Αδάμ.
Ο Ιαχβέ Αδωνάϊ (ΣΣ: Ο Ιαχβέ-Ιησούς Χριστός) φθονών τον Κάϊν για το πνεύμα που του μετέδωσε ο Εβλίς, εξώρισε τον Αδάμ και την Εύα εκ της Εδέμ για να τιμωρήσει αμφοτέρους και μετ’ αυτούς και τους απογόνους τους, για την απιστίαν της Εύας με τον Εβλίς.
Ο ζηλότυπος Θεός Ιαχβέ-Αδωνάϊ, είχε ζυμώσει ιλύν για να πλάσσει τον Αδάμ και του είχε δώσει ψυχήν δουλικήν. Όθεν εφοβείτο την ελευθερίαν και ανεξάρτητον ψυχήν του Κάϊν…
Ο Χιράμ, ο απόγονος του Κάϊν, εκλήθη από τον βασιλέα Σολομώντα να κτίσει έναν ναόν για λατρεία του Θεού. Ο Χιράμ έκτισε τον Ναόν συγκεντρώσας κατά θαυμαστόν τρόπον τους καλύτερους εργάτες από όλα τα μέρη του κόσμου και χρησιμοποιήσας τις γνώσεις, την ενεργητικότητα και την μεγαλοφυΐαν που του είχαν μεταδώσει οι προπάτορές του.
Ο Σολομών, όμως, αντί να αφιερώσει τον ναόν στον Εβλίς (ΣΣ: Στον Εωσφόρο/Σατανά), τον ανήγειρε στο όνομα του Ιαχβέ-Αδωνάϊ, στον αμείλικτο και μοχθηρό αυτόν Θεό του οποίου το μίσος καταδιώκει εδώ και τόσους αιώνες την γραμμή του Κάϊν, από γενεάς εις γενεά.
Ο Σολομών από φθόνο αποφασίζει να φονεύσει τον Χιράμ. Όμως ο Χιράμ ακούει παράδοξη και τρομερή φωνή εξερχομένη από το βάθος της πυρίνης αβύσσου και καλούσα αυτός τρις: Χιράμ Χιράμ Χιράμ. Το υπεράνθρωπον αυτό όν (ΣΣ: Ο Θόβελκαϊν υπασπιστής του Σατανά/Εωσφόρου, κατ΄ άλλους ερμηνευτές ο ίδιος ο Εωσφόρος) προχωρεί προς τον Χιράμ και λέγει:
-Ελθέ υιέ μου και μη φοβείσαι. Εφύσησα επί σού και απέκτησες ικανότητα να αναπνέεις ελευθέρως εντός των φλογών.
Το πύρ περιέβαλλε τον Χιράμ, ο οποίος μέσα σ’ αυτό το στοιχείο, στο οποίον απόγονος της Αδαμικής γραμμής, δεν θα άντεχε και θα εύρισκε ακαριαίο θάνατο, ησθάνετο άγνωστες ηδονές.
Τότε ο Χιράμ ερώτησε το Υπεράνθρωπο όν:
-Που με σύρης;
-Εις το κέντρον της γης, στην ψυχή του κόσμου, εις το βασίλειον του Εβλίς και του Κάϊν (ΣΣ: Τουτέστιν στην κόλαση), όπου επικρατεί μετ’ αυτών η ελευθερία. Εκεί παύει η τυραννία του Ιαχβέ-Αδωνάϊ. Εκεί δυνάμεθα να γευώμεθα τους καρπούς του δένδρου της επιστήμης. Εκεί είναι το κράτος των πατέρων σου…
(Σύνοψη αναφερομένη στους Αδάμ-Εύα-Εωσφόρο (Ελβίς)-Κάϊν και Χιράμ). Βασικές πηγές:
1η Κωστής Μελισσαρόπουλος, τέκτων 33ου βαθμού, «Επτά τεκτονικαί Ομιλίαι εις 18ον».
2η Δημ.Στεφ.Αναγνωστόπουλος, «Κυανούς Τεκτονισμός» κεφ. «Η απόκρυφη Χιραμική Παράδοσις».
3 Κάϊν-Ενώχ-Γαιδάδ-Μαλελεήλ-Μαθουσάλα-Λάμεχ…, ΓΕΝΕΣΗ:4/17-23.
4 ΛΟΥΚΑΣ:3/23-38.
5 Α΄ ΙΩΑΝΝΟΥ: 3/10-12.
6 ΓΑΛΑΤΕΣ: 2/4.
7 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 2/9-3/9.  
8 www.nizkor.org/...of.../worldalmanac.html
 ihr.org/books/.../debunking2-15.shtml
10 Between 15 and 18 million in 1947," as Hanson W. Baldwin, has said (cf p. 294 above).
11 It must not be forgotten that this total comes out of the study of Jewish sources, that is, those which have been published under the sanction of the Zionist movement or by the Rabbinate, after investigation of the synagogues. But, if it is true, as claimed by Arthur Koestler (A l'ombre du Dinosaure), that not more than two-thirds of the world's Jews are registered in the synagogues, then there is room to wonder if this figure should not be augmented in the same proportion.
12 Did Six Million Really Die? By Richard E. Harwood
13 holywar.org/S35.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου